LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE"

Transkript

1 Kultur- og Fritidsudvalget den , s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Torsdag den 17. januar 2013 kl. 08:30 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne var til stede, undtagen: Henrik Brade Johansen (B) var fraværende under behandling af sag nr. 5, pkt. 9. Endvidere deltog: Søren Hansen, Ulla Agerskov, Charlotte Bidsted og Ditte Marie E. Pedersen. Signe Abildå og Jørn Ipsen var tillige til stede under behandling af sag nr. 3.

2 Kultur- og Fritidsudvalget den , s. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Sag nr: Side: 01 Forlængelse af driftsaftaler om tilskud til foreningsejede tennishaller - Lyngby Tennis Klub og Virum-Sorgenfri Tennisklub for perioden 1. januar december Drøftelse af Pulje til kulturelle aktiviteter. 03 Lyngby Svømmehal - modernisering af omklædningsfaciliteter. 04 Anmodning om optagelse af sag på dagsordenen - flytning af glasmalerierne fra vognporten i Cobra-rummet, Sophienholm. 05 Meddelelser til udvalgets medlemmer januar LUKKET SAG - Lederpris indstilling til amatørmusikpris, idrætsleder- og ungdomslederpris

3 Åbent punkt Kultur- og Fritidsudvalget den , s.3 1. Forlængelse af driftsaftaler om tilskud til foreningsejede tennishaller - Lyngby Tennis Klub og Virum-Sorgenfri Tennisklub for perioden 1. januar december Sagsfremstilling På Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 15. november 2012 udsatte udvalget behandlingen af Forlængelse af driftsaftaler om tilskud til foreningsejede tennishaller Lyngby Tennis Klub og Virum-Sorgenfri Tennisklub, idet udvalget ønsker en redegørelse for hhv. Lyngby Tennis Klubs og Virum-Sorgenfri Tennisklubs respektive økonomi, inden der træffes afgørelse om en eventuel forlængelse og dennes varighed. Protokoludskrift er vedlagt. Forvaltningen har derfor bedt de to tennisforeninger om at redegøre for respektive økonomier. Derudover er der afholdt et møde mellem Lyngby Tennis Klub og forvaltningen. De to foreningers økonomiske redegørelser er vedlagt til orientering. De to foreningers regnskab for 2012 afsluttes først i løbet af foråret. Som det fremgår af redegørelserne samt bilag, forventer begge foreninger, at regnskaberne tilnærmelsesvis balancerer i Bortfalder driftsaftalerne og dermed tilskuddet til de foreningsejede haller, er der en risiko for, at Lyngby Tennis Klub ikke kan overleve. Kommunen er ikke forpligtet til at overtage ejendommene, men vælger kommunen at overtage hallerne og drive dem videre som tennishaller, vil kommunen være forpligtet til at varetage driften, hvilket ville være en væsentlig merudgift end det i kommunens budget afsatte beløb. På den baggrund anbefaler forvaltningen, at driftsaftalerne for Lyngby Tennis Klub og Virum-Sorgenfri Tennisklub forlænges i inden for den afsatte ramme på folkeoplysningsmidlerne efter de hidtidige principper, dog således at prisfremskrivning følger de gældende kommunale vilkår. Aftaleperioden kan eventuelt forkortes. Økonomiske konsekvenser Driftstilskuddene til hallerne er i 2012 i alt kr. og er finansieret via aktivitetsområde Folkeoplysning. Beløbet er afsat i budget Den endelige budgetfordeling af folkeoplysningsmidlerne i 2013 er ikke fastlagt endnu.

4 Åbent punkt Kultur- og Fritidsudvalget den , s.4 Beslutningskompetence Kultur- og Fritidsudvalget. Indstilling Forvaltningen foreslår, at forvaltningen bemyndiges til at indgå driftsaftaler med Lyngby Tennis Klub og Virum-Sorgenfri Tennisklub efter samme fordelingsprincipper som hidtil gældende fra 1. januar 2013 for en treårig periode inden for en budgetramme på kr. Kultur- og fritidsudvalget den 17. januar 2013 Godkendt.

5 Åbent punkt Kultur- og Fritidsudvalget den , s.5 Drøftelse af Pulje til kulturelle aktiviteter. 2. I forbindelse med budgetaftalen for er der afsat en pulje til kulturelle aktiviteter på kr. årligt. Ifølge aftalen skal udmøntningen drøftes i forbindelse med Kulturstrategien. Den 6. december 2012 vedtog udvalget at drøfte fokuspunkter for udmøntning af puljen til kulturelle aktiviteter i februar 2013 forud for forvaltningens udarbejdelse af et oplæg. Sagen forelægges imidlertid nu for at sikre tid til, at forvaltningen kan udarbejde et egentligt oplæg på baggrund af drøftelserne, inden den endelige planmæssige drøftelse i marts På baggrund af udvalgets drøftelse vedrørende udmøntning af puljen til kulturelle aktiviteter for 2013, fremlægger forvaltningen et endeligt oplæg til udmøntning af puljen samtidig med sagen vedrørende det endelige udkast til Kulturstrategien på Kultur- og Fritidsudvalgets møde i marts Økonomi Jf. budgetaftalen. Beslutningskompetence Kultur- og Fritidsudvalget. Indstilling Forvaltningen foreslår, at udmøntning af puljen til kulturelle aktiviteter drøftes. Kultur- og fritidsudvalget den 17. januar 2013 Drøftet, idet udvalget ønsker fokus på musik, kunstformidling, "åbne døre" og elektronisk formidling af kulturarven. Sagen omkring fripladser i musikskolen indgår i en generel drøftelse ved udvalgets møde i marts af musikskolens status og administrative procedurer samt mulighederne for at udvide antallet af elever.

6 Åbent punkt Kultur- og Fritidsudvalget den , s.6

7 Åbent punkt Kultur- og Fritidsudvalget den , s.7 Lyngby Svømmehal - modernisering af omklædningsfaciliteter. 3. Forvaltningen er i gang med at udarbejde forslag til modernisering af omklædningsog badefaciliteterne i Lyngby Svømmehal. Der skal etableres familieomklædningsrum, handicapomklædningsfaciliteter og bedre indgangsforhold, og de eksisterende omklædningsrum og baderum skal moderniseres med blandt andet nye belægninger på vægge og gulve, nye spejle, ændret lyssætning med videre. Til at udarbejde udbudsmateriale i forbindelse med arbejderne søges der om at få frigivet midler fra anlægsbevillingen. På mødet vil der blive forelagt skitser, der viser ideerne for moderniseringen. Økonomiske konsekvenser De kr. til udarbejdelse af udbudsmateriale til moderniseringen af omklædningsrum finansieres af anlægssagen omkring Lyngby Svømmehal, hvor der er afsat et rådighedsbeløb på kr. i Beløbet skal tidforskydes til Beslutningskompetence Kommunalbestyrelsen. Indstilling Forvaltningen foreslår, at der gives en anlægsbevilling på kr. til udarbejdelse af udbudsmateriale for moderniseringen af Lyngby Svømmehal, idet det afsatte rådighedsbeløb i 2012 overføres til Kultur- og fritidsudvalget den 17. januar 2013 Anbefalet.

8 Åbent punkt Kultur- og Fritidsudvalget den , s.8 Anmodning om optagelse af sag på dagsordenen - flytning af glasmalerierne fra vognporten i Cobra-rummet, Sophienholm. 4. Sagsfremstilling Udvalgsformand Dorete Dandanell har i af 2. januar 2013 anmodet om optagelse af sag på Kultur- og Fritidsudvalgets dagsorden angående forslag til flytning af glasmalerierne fra Cobrarummet på Sophienholm: "På opfordring af bla. Lis Langvad, formand for Kunstforeningen, forslås det at flytte glasmalerierne fra Cobrarummet på Sophienholm til et mere synligt sted i kommunen. Jeg synes, at det er en god idé, og er enig i de argumenter Lis har for en flytning. Jeg vil foreslå en anden placering. Jeg har (i prioriteret rækkefølge) disse forslag 1. svømmehallen i vinduesrækken ud mod græsplænen. Lyset vil kunne spille fint i malerierne, og der er ikke anden kunst i Svømmehallen end Johannes Hansens siddende pige. Denne placering vil - aktuelt ved svømmehallens ombygning - efterkomme budget-hensigtserklæringen om at afsætte 1 % til kunst ved nybyggerier/ombygninger. 2. I det nye plejehjemsbyggeri på Baunehøj - en placering i det såkaldte glas/trappetårn. 3. i bagvæggen på Stadsbiblioteket, dvs. bag børnebiblioteket eller ved siden af. Det vil være et flot kig gennem rummet, når man står ved bibliotekarbordet. Ved alle de foreslåede steder vil malerierne kunne beses af mange mennesker." Der henvises endvidere til det sagen vedlagte brev af 3. december 2012 fra Lis Langvad, formand for Lyngby Kunstforening. Kultur- og fritidsudvalget den 17. januar 2013 Udsat, idet forvaltningen anmodes om at undersøge de økonomiske og ophavsretlige konsekvenser af en eventuel flytning af glasmalerierne fra Cobrarummet på Sophienholm.

9 Åbent punkt Kultur- og Fritidsudvalget den , s.10 Meddelelser til udvalgets medlemmer januar Kulturfonden - status 2012 Der henvises til det vedlagte notat om Kulturfonden - status Kulturfonden - status januar 2013 Der henvises til det vedlagte notat om Kulturfonden - status januar Status for Lyngby Idrætsby Der gives en mundtlig orientering. 4. Brugerundersøgelse på biblioteket Kommunen deltager sammen med 41 andre kommuner i en national bruger- og benchmarkundersøgelse, som udarbejdes af Rambøll. Det er tredje gang undersøgelsen gennemføres på biblioteker i Danmark, men første gang med så stor tilslutning, og første gang Lyngby-Taarbæk er med. Rambøll forudser ca besvarelser på landsplan, således at undersøgelsen forventes at blive repræsentativ. Undersøgelsen vil finde sted i uge 6 i Den vil omfatte alle biblioteksafdelinger, d.v.s. også Biblioteksbussen og Taarbæk. Den nationale bruger- og benchmarkundersøgelse er udviklet for at give landets biblioteker et enkelt, fælles værktøj til kvalitetsudvikling og dokumentation. Ved at lave en bruger- og benchmarkundersøgelse er der mulighed for at bruge og udbrede de bedste erfaringer til flere biblioteker. Det enkelte bibliotek får desuden en række konkrete anbefalinger til, hvad der umiddelbart kan gøres for at øge den brugeroplevede kvalitet på en række områder, herunder inspirere til udvikling af bibliotekernes tilbud. 5. Samling af Musikskolens aktiviteter Der henvises til det vedlagte notat om orientering vedr. samling af Musikskolens aktiviteter. 6. Regionale midler til boligsocialt arbejde På mødet i Kultur- og Fritidsudvalget den 6. december 2012 blev der spurgt til en regional pulje på 60 mio. kr. til boligsocialt arbejde. Det har ikke været muligt at finde den nævnte pulje. Der er derimod en pulje på 70 mio. kr. under kampagnen Det gode Boligliv, finansieret af Realdania, med ansøgningsfrist juni Se også vedlagte notat om spørgsmål om regionale midler til boligsocialt arbejde på KFU møde d. 6. december 2012.

10 Åbent punkt Kultur- og Fritidsudvalget den , s Fripladser og frafald i musikskolen På mødet i Kultur- og Fritidsudvalget i den 15. november 2012 blev der spurgt til muligheden for friplads i Musikskolen, samt takstens betydning for frafald. Der findes ingen lovbestemte rabatter på musikskoleområdet og man har i Lyngby-Taarbæk Kommune valgt en enslydende takst uafhængig af husstandsindkomst, andre søskende i musikskolen eller tilmelding til flere fag. Til sammenligning har man i Gentofte og Rudersdal kommuner afsat midler til en mindre pulje til fripladser. Musikskolen fører ingen registrering af årsagen til udmeldelse og kender dermed ikke årsagen til frafald. Se også vedlagte notat vedr. takster i musikskolen herunder friplads og frafald. 8. Status på udmøntning af takststigning ved leje af haller, sale mm. I henhold til budgetaftalen skal der gennemføres en takststigning ved leje af kommunens haller, sale mm. indenfor en ramme på 0,25 mio. kr. årligt i Der opkræves allerede i dag leje af idrætsanlæg, jf. takstbilaget. F.eks. når idrætsforeninger fra kommunen afholder ikke-idrætslige arrangementer, eller når andre lejere bruger hallerne til idrætsformål. Endvidere er kommerciel lokaleudlejning af idrætsanlæg, skoler og andre mødelokaler belagt med en lejeafgift. Yderligere provenu skal derfor tilvejebringes ved at hæve de nuværende takster og ved at undersøge, om der er yderligere lokaler, der kan pålægges afgift. Sidstnævnte undersøgelser har været foretaget flere gange tidligere i forbindelse med budgetarbejdet, men mulighederne er begrænset af bestemmelserne i folkeoplysningsloven, der forpligter kommunen til at stille egnede og ledige kommunale lokaler m.v. til rådighed for de godkendte folkeoplysende foreninger. Det var oprindeligt forventet, at implementeringssagen ville blive forelagt på udvalgsmødet i januar, jf. den generelle budgetudmøntningssag, men p. gr.a. at der skal gennemføres en nærmere undersøgelse af muligheden for at opkræve leje af yderligere lokaler, er det nødvendigt at udskyde sagen. Forvaltningen vil forelægge sagen, så snart undersøgelsen er færdiggjort. 9. Orientering om Sophienholms økonomi Forvaltningen giver en mundtlig orientering. Kultur- og fritidsudvalget den 17. januar 2013 Taget til efterretning, idet udvalget forudsætter, at der på udvalgets møde i marts, ved drøftelse af musikskolens status mm., indgår en uddybning af meddelelsespunkt 7. Henrik Brade Johansen (B) var fraværende under behandling af pkt. 9.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 24-10-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Ekstraordinært møde Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 08:30 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 20-12-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Torsdag den 20. december 2012 kl. 16:45 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 19-05-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Onsdag den 19 maj 2010 kl 08:30 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 23-12-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Fredag den 23. december 2011 kl. 08:45 afholdt Økonomiudvalget møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne var til stede

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget den 14-03-2013, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget Protokol Ekstraordinært møde Torsdag den 14 marts 2013 kl 08:15 afholdt Børne- og Ungdomsudvalget møde i Udvalgsværelse

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget Referat 9. november 2017 kl. 08:15 Udvalgsværelse 1 Indkaldelse Hanne Agersnap Finn Riber Rasmussen Søren P. Rasmussen Henrik Bang Ib Carlsen Mette Schmidt Olsen Dorthe la Cour

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 13-10-2010, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Onsdag den 13. oktober 2010 kl. 08:30 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget den 22-10-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget Protokol Ekstraordinært møde Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 14:00 afholdt Børne- og Ungdomsudvalget møde

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Folkeoplysningsudvalget den 30-04-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Folkeoplysningsudvalget Protokol Tirsdag den 30. april 2013 kl. 17:00 afholdt Folkeoplysningsudvalget møde på Rådhuset, Lyngby Torv,

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 10-10-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden Torsdag den 10. oktober 2013 kl. 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Referat 25. september 2017 kl. 16:00 Udvalgsværelse 1 Ekstraordinært møde Indkaldelse Bodil Kornbek Finn Riber Rasmussen Curt Købsted Karsten Lomholt Hanne Agersnap Aase Steffensen

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 11-11-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Fredag den 11. november 2011 kl. 08:15 afholdt Økonomiudvalget ekstraordinært møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 11-11-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Fredag den 11. november 2011 kl. 08:15 afholdt Økonomiudvalget ekstraordinært møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget 2018-2021 Referat 4. september 2018 kl. 17:00 Rådhuset, udvalgsværelse 2, 2. sal Indkaldelse Morten Rauff Torben Sørensen Tom Nordvi Jensen Anders Ravn Sørensen Anni Frisk Carlsen

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Referat. 19. maj 2016 kl. 16:00. Kantinen 5. sal. Indkaldelse

Kommunalbestyrelsen. Referat. 19. maj 2016 kl. 16:00. Kantinen 5. sal. Indkaldelse Kommunalbestyrelsen Referat 19. maj 2016 kl. 16:00 Kantinen 5. sal Indkaldelse Hanne Agersnap Bodil Kornbek Mette Schmidt Olsen Finn Riber Rasmussen Dorthe la Cour Søren P. Rasmussen Curt Købsted Henrik

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget 2018-2021 Referat 24. oktober 2018 kl. 09:00 Kommunalbestyrelsens spisestue - ekstraordinært møde Indkaldelse Mette Schmidt Olsen Hanne Agersnap Ib Carlsen Kasper Langberg Charlotte

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Peter Sebastian Petersen, Torsten Sonne Petersen, Hanne Grangaard Fraværende: Torsten Sonne Petersen Bemærkninger:

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget

Børne- og Ungdomsudvalget Børne- og Ungdomsudvalget Protokol 11-04-2014 kl. 08:00 Udvalgsværelse 1 Medlemmer Ekstraordinært møde. Mette Schmidt Olsen (C), Bodil Kornbek (A) og Birgitte Hannibal (V) var fraværende. Derudover deltog

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 10-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Gentofte Rådhus- Mødelokale D Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget 10-08-2015 17:00 1

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 29 TORSDAG DEN 12. MARTS 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 12. marts 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 27-08-2013, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Tirsdag den 27 august 2013 kl 08:30 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 05-09-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Onsdag den 5. september 2012 kl. 08:00 afholdt Økonomiudvalget møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne var til stede

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 26. november 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen Tessa Gjødesen

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Udviklings- og Strategiudvalget

Udviklings- og Strategiudvalget Udviklings- og Strategiudvalget Protokol 05-11-2013 kl. 08:15 Udvalgsværelse 1 Medlemmer Anne Körner Birgitte Hannibal Sofia Osmani Søren Hoby Andersen Trine Nebel Schou Dorete Dandanell Simon Pihl Sørensen

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 06-12-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Torsdag den 6. december 2012 kl. 08:30 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Sponsor Loungen/Lyngby

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Folkeoplysningsudvalget den 18-06-2013, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Tirsdag den 18 juni 2013 kl 17:00 afholder Folkeoplysningsudvalget møde på Rådhuset, Kommunalbestyrelsens

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Dagsorden åben Mødedato 14. januar 2013 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse B. Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget

Læs mere

Dagsorden til møde i Ældre-,Social- og Sundhedsudvalget

Dagsorden til møde i Ældre-,Social- og Sundhedsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Ældre-,Social- og Sundhedsudvalget Mødetidspunkt 06-11-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Ældre-,Social- og Sundhedsudvalget 06-11-2018

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden 26-06-2014 kl. 16:45 Udvalgsværelse 1 Medlemmer Dorthe la Cour Hanne Agersnap Søren P. Rasmussen Ib Carlsen Jens Timmermann Finn Riber Rasmussen Henrik Bang Ekstraordinært

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Folkeoplysningsudvalget den 01-02-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Folkeoplysningsudvalget Protokol Tirsdag den 1. februar 2011 kl. 17:00 afholdt Folkeoplysningsudvalget møde på Rådhuset, Lyngby Torv,

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:25 Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget 2018-2021 Dagsorden 4. september 2018 kl. 17:00 Rådhuset, udvalgsværelse 2, 2. sal Indkaldelse Morten Rauff Torben Sørensen Tom Nordvi Jensen Anders Ravn Sørensen Anni Frisk Carlsen

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget Protokol 29-04-2015 kl. 18:30 Udvalgsværelse 2 Medlemmer Dorthe la Cour Hanne Agersnap Søren P. Rasmussen Ib Carlsen Jens Timmermann Finn Riber Rasmussen Henrik Bang var fraværende

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget

Børne- og Ungdomsudvalget Børne- og Ungdomsudvalget Protokol 15-01-2015 kl. 08:00 Udvalgsværelse 1 Medlemmer Birgitte Hannibal Bodil Kornbek Mette Hoff Henriette Breum Henrik Bang Mette Schmidt Olsen Karsten Lomholt Morten Normann

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Kl. 16:00 Egholm Slot, Trehøjevej 45, 4070 kr. Hyllinge. Afbud: Connie B. Jensen (A) Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 06. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 06. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 35 Mødet holdes torsdag den 06. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A), Næstformand Jens Grønne

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Center for Økonomi og Personale Koncernstyring 22. april 2015

Lyngby-Taarbæk Kommune Center for Økonomi og Personale Koncernstyring 22. april 2015 Lyngby-Taarbæk Kommune Center for Økonomi og Personale Koncernstyring 22. april 2015 Indstillede effektiviserings- og omstillingsforslag til fagudvalgsbehandling april 2015, 1.000 kr. Nr. Emne 2016 2017

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Folkeoplysningsudvalget den 30-10-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Folkeoplysningsudvalget Protokol Tirsdag den 30. oktober 2012 kl. 17:00 afholdt Folkeoplysningsudvalget møde på Rådhuset, Lyngby Torv,

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid Åbent Referat til Mødedato: Onsdag den 17. april 2013 Mødetidspunkt: 14:00-15:00 Mødested: Mødelokale 1, Bytoften Deltagere: Lisbet Rosendahl, Ingvard Ladefoged, Peter Nielsen, Bøje Meiner Jensen, Hans

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Lars Møller Pedersen Mødet hævet kl.: 17.50 Pkt. Tekst Side 90 Orientering 1 91 Den Selvejende institution

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 4. september 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 4. september 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. september 2013 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. september 2013 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Anden placering

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 12-04-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Torsdag den 12. april 2012 kl. 08:30 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TORSDAG DEN 20. DECEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 20. december 2007 Side: 2

Læs mere

Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00. i udvalgsværelse 1. Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE

Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00. i udvalgsværelse 1. Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 1 Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indstilling om godkendelse af regnskabet for 2003 * 1. Indstilling om

Læs mere

Åben. KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 3. Mødedato Tirsdag den 21. februar 2012

Åben. KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 3. Mødedato Tirsdag den 21. februar 2012 Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 3 Mødedato Tirsdag den 21. februar 2012 Mødetidspunkt Kl. 16.00 Medlemmer Fra forvaltningen Jens Bruhn (A), Thomas Lesly Rasmussen (V), Anne

Læs mere

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning.

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. Pkt.nr. 11 Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr. 0768. Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. 384729 Indstilling: Kultur og Fritidsforvaltningen indstiller

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kommunalbestyrelsen den 02-04-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kommunalbestyrelsen Protokol Tirsdag den 2. april 2013 kl. 17:00 afholdt Kommunalbestyrelsen møde i Mødesalen/Rådhus. Medlemmerne var til

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 16. januar 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Udmøntning af Aftale om budget 2018 for Kultur- og Fritidsudvalgets ansvarsområde

Udmøntning af Aftale om budget 2018 for Kultur- og Fritidsudvalgets ansvarsområde ØKONOMI OG STYRING Dato: 19. december 2017 Tlf. dir.: 4024 1712 E-mail: okonomi@balk.dk Kontakt: Sascha Hjorth Sagsid: 00.30.00-S00-9-16 Udmøntning af Aftale om budget 2018 for Kultur- og Fritidsudvalgets

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 034. Orientering - Orienteringer fra administrationen. 69 035. Orientering - Økonomirapport

Læs mere

Følgende sager behandles:

Følgende sager behandles: Referat - Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 18:15 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 9. februar 2005 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Personsag 2. Fritidstilbud for vidtgående handicappede

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 049, Hjørring

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Social- og Sundhedsudvalget den 19-01-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Social- og Sundhedsudvalget Protokol Tirsdag den 19 januar 2010 kl 15:30 afholdt Social- og Sundhedsudvalget møde i Mødelokale F 6sal/T

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214 Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Landsgardeforeningen søger værtsby til DM 3 2. Anmodning fra Dronning Ingrid Hallerne 4

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 32 Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A), Næstformand Jens Grønne

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalg - TILLÆGSDAGSORDEN

Kultur- og Fritidsudvalg - TILLÆGSDAGSORDEN Side 454 Kultur- og Fritidsudvalg - TILLÆGSDAGSORDEN Møde i mødelokale 2 på rådhuset kl. 15.00 Ikke tilstede : Punkt Emne Side ÅBEN DAGSORDEN 230 Evaluering af søndagsåbning 2003, Birkerød Bibliotek 455

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. for

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. for HVIDOVRE KOMMUNE Dagsorden for Kultur og Fritidsudvalgets ekstraordinære møde den 11. december 2007, Kl. 15.00, Ny Kaffestue, Rådhuset, Hvidovrevej 278 INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1... 1 Meddelelser...

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Referat onsdag den 3. november 2010 Kl. 16:00 Egholm Slot, Trehøjevej 45, 4070 kr. Hyllinge. Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse...2 3. KF - Orientering...3 4.

Læs mere

Fjerde og sidste opfølgning på Aftale om budget 2018 for Kultur- og Fritidsudvalget

Fjerde og sidste opfølgning på Aftale om budget 2018 for Kultur- og Fritidsudvalget ØKONOMI OG STYRING Dato: 18. marts 2019 Tlf. dir.: 4024 1712 E-mail: okonomi@balk.dk Kontakt: Kathrine Dahl Marcussen Sagsid: 00.30.00-S00-9-16 Fjerde og sidste opfølgning på Aftale om budget 2018 for

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 20. september 2010. Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 20. september 2010. Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre Referat mandag den 20. september 2010 Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. TM - Til orientering...2 3. TM - Cykelsti Kr. Sonnerup - Dyvelslyst...3

Læs mere

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 08. februar 2012 kl. 14:00 i Aars 1

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 08. februar 2012 kl. 14:00 i Aars 1 åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 08. februar 2012 kl. 14:00 i Aars 1 Indholdsfortegnelse 007. Lanternen - Ansøgning om frigivelse af midler til projekteringsarbejde 18 008. Orientering

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 26. marts 2012 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Firkløverskolens fremtidige placering...2 3. ØU - Udlejning og bebyggelse

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Onsdag den 21. september 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 19.06.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 19.06.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2 Møde i Folkeoplysningsudvalget den 19.06.2007, kl. 17:00 i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Anvisning af foreningslokale på Tapeten. 2 3... Klub 56 - ansøgning om tilskud fra Vækstpuljen.

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 02.09.10 kl. 17:00 i mødelokale 6-7 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 22-08-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden Obs! mødetidspunkt. Repræsentanter fra fodboldklubberne i Lyngby- Taarbæk har foretræde for udvalget

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 7. MAJ 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 7. maj 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut Andersen, Torben

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Social- og Sundhedsudvalget den 12-12-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Social- og Sundhedsudvalget Protokol Ekstraordinært møde Onsdag den 12. december 2012 kl. 15:00 afholdt Social- og Sundhedsudvalget

Læs mere

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej.

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej. 17. januar 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 32 Mødedato: 26. januar 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl.15.30 Sted: Mødelokale 8 i stuen Eline Wernberg Sigfusson deltog i mødet

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 3. juni 2014 kl. 10:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Bilag 1: Katalog med effektiviseringsforslag til budget 2017

Bilag 1: Katalog med effektiviseringsforslag til budget 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Strategi og Økonomi Bilag 1: Katalog med effektiviseringsforslag til budget 2017 Bilag 1 indeholder følgende forslag: Effektiviseringsforslag til budget

Læs mere

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Orientering ved formanden... 3 2. Budgetopfølgning pr. 31. august 2007... 4 3. Mødekalender 2008...

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget 2018-2021 Referat 20. marts 2019 kl. 10:00 Udvalgsværelse 1 - Budgetdrøftelse Indkaldelse Mette Schmidt Olsen Hanne Agersnap Ib Carlsen Kasper Langberg Charlotte Shafer John

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 04-09-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19:27 Tilstede: Ulrik Borch, Andreas

Læs mere

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Åben dagsorden. Mødelokale 3, Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Åben dagsorden. Mødelokale 3, Hedensted Rådhus Åben dagsorden Mødetidspunkt: Kl 15:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Mødelokale 3, Hedensted Rådhus Birgit Jakobsen, Hanne Grangaard, Anne Marie Madsen, Anne Lise Pedersen, Mikael Bisted, Marianne Frahm,

Læs mere

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Referat åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Protokollen blev læst og mødet hævet kl.:

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde Side 1 torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Tilstede Kåre Harder Olesen (V) Ove E. Dalsgaard (A) Karen Harsbo Gitte Juul Afbud/Fraværende Tom Nielsen (A)

Læs mere

Referat Kommunalbestyrels. en Indkaldelse. Mødedato: 10. december Tidspunkt: 17:00. Mødenr.: Mødesalen i Ringe.

Referat Kommunalbestyrels. en Indkaldelse. Mødedato: 10. december Tidspunkt: 17:00. Mødenr.: Mødesalen i Ringe. en 2018-21 Referat Kommunalbestyrels Mødedato: 10. december 2018 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødesalen i Ringe Indkaldelse Hans Stavnsager Søren Kristensen Anne Møllegaard Mortensen Anstina

Læs mere

Fællesmøde for udvalgsformænd. 4. januar 2018 Byrådssekretariatet

Fællesmøde for udvalgsformænd. 4. januar 2018 Byrådssekretariatet Fællesmøde for udvalgsformænd 4. januar 2018 Byrådssekretariatet Formål med mødet Formål med mødet: At skitsere den formelle ramme for arbejdet i udvalgene og udvalgsformandens rolle At skabe rum for erfaringsudveksling

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget 2018-2021 Referat 15. maj 2018 kl. 18:30 Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby, mødelokale 1 Indkaldelse Morten Rauff Torben Sørensen Tom Nordvi Jensen Anders Ravn

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget den 01-11-2010, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Børne- og Ungdomsudvalget Protokol Mandag den 1. november 2010 kl. 15:00 afholdt Børne- og Ungdomsudvalget ekstraordinært møde i Udvalgsværelse

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 26. april 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 02-02-2015 18:00 Mødeafholdelse på Skolens kontor, Munkegårdsskolen, Vangedevej 178, 2870 Dyssegård Indholdsfortegnelse Børne-

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 23. august 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.20 Tilstede:

Læs mere