Referat af Skibslaget Åfjordsbådenes ordinære generalforsamling d. 4/ på træskibshavnen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Skibslaget Åfjordsbådenes ordinære generalforsamling d. 4/3 2006 på træskibshavnen."

Transkript

1 Referat af Skibslaget Åfjordsbådenes ordinære generalforsamling d. 4/ på træskibshavnen. Velkomst ved vikarierende formand Marie Luise Nørrelykke Ordstyrer: Bente Referent: Jeppe Formandens beretning. Rane + Marie Luise (herefter ML) Rane: Flyttede til københavn midt på året Søblomsten fik en renæssance i år. Fordi der var mindre arbejde. Bedre mulighed for at uddanne skippere. Blåheia kræver nu yachtskipper III. Faldende antal sommersejladser. Oplæg til langtur, hvor båden ville passe bedre. Rimeligt antal dagssejladser. Ingen weekendture blev gennemført. 2 sommerugerblev gennemført. Langturen aflyst, der manglede skippere, og deltagere i netop de uger. To nye skippere. Morten Westh fik genopfrisket sin skippergrad og Rane blev godkendt inden sin sommersejlads (m Palle og Søren). Det har været nødvendig at gøre et opsøgende arbeje for at være sikker på at man kom ud at sejle på dagsturene. Weekendturene ærgerligt, fordi man på et fremtidsseminar havde efterlyst weekendture. Klargøring rigtjek og ny mastefisk. Gennemført uden at de gamle garvede var til stede! Bestilt nyt sejl til Blaaheia. ML: Bestyrelsesmøderne. Bekymring om nutid og fremtid. Bestyrelsen har bekymret sig om det lave antal medlemmer. Før 100, nu omkring 40. Ingen penge i kassen pga de få sommeruger. De lange seje træk med at gøre bådene klar. Hvordan overdrager man erfaring. Kun to genopstiller. Der er plads til mange friske kræfter i bestyrelsen. De andre trækker sig ikke helt de vil bare ikke sidde i bestyrelsen. Hvordan skal man gribe det kommende år an? Kontngent? Hvilken båd? Blaaheia kræver yachskipper, men har motor.man kan komme omkring, og tjene penge på dlejning. Anderledes med Søblomsten, faktisk omvendt. Formændenes beretning(er) blev godkendt. Kassererens beretning v Olav Friis Nielsen. Tak til Palle for de fine regneark.

2 Underskuddet blev værre end forventet. Der var budgetteret med 20000, men det blev Det skyldes lavere indtægter v kontingent og sommersejlads. Udestående med et sejl hvor handelen stadig er i gang. Der er derfor i realiteten et skjult underskud på ekstra. Der er blevet hamstret tjære før det blev forbudt. Båden blev oversvømmet, og redningsflåde derfor pakket om. Dunken har lavet ulykker i 2004, som vi har betalt 3600,- i Egenkapitalen er nu Regnskabet godkendes. Revisorerne havde ikke underskrevet regnskabet da de manglede dokumentation for et par poster på ialt et par hundrede kroner. Til trods herfor blev regnskabet enstemmigt godkendt, da generalforsamlingen regnede det for en bagatel. Indkommet forslag om kontingent bliver behandlet inden godkendelse af budget. Olav fremlægger bestyrelsen forslag om kontingent: Antallet af medlemmer er meget afhængigt af, hvor mange der sejler sommertur. Medlemsberegning 4 sejluger, 15 mand på hver, nogle sejler 2 uger, 20 der ikke sejler altså 65 medlemmer. Forudsætningen for budgettet er at Blaaheia er den dyreste. Kassebeholdningen er lav derfor oversigt i Bestyrelsen anbefaler kontingent 400, kontingent 1000, båd Blaaheia. Ekstraindtægt v uændre medlemstal Klaus foreslår at kontingentet sættes ned. For en familie skal man vælge mellem at sejle eller anden ferie. Klaus familie har haft en udgift på 7000 kroner for en familieuge. Det er enten eller. Hvis priserne stiger, vælger man noget andet. Jens: Det er et skrabet budget. Hvis man sætter kontingentet ned, skal de ekstra indtægter komme et andet sted fra. Det er vigtigt at der er luft i budgettet. Klaus synes det er uholdbart i længden. Rane påpeger at hvis indtægtsiden i budgettet skal holde, skal der være meget højere sejlaktivitet i år. Der skal arbejdes for det. Søren: Vi har to både, der koster hvad de koster. Vi er blevet færre til at betale. Vi bliver nød til at sætte kontingentet op for at holde bådene sejlende. Vi er tvunget til at sætte kontingentet op.

3 ML: Bestyrelsen har diskuteret det meget. Man kan også hverve. Men der skal være noget at tilbyde nye medlemmer. Sidste år dryssede de nye væk fordi der kun var aktivitet i forret, men ikke særlig mange sejluger. Klaus: Man bør satse på nye medlemmer. Helst nedsat kontingent, men kan måske tilbyde nye medlemmer halv pris. Mikael. Principdiskussion, hvor det er spændende om de, der prøver det af, bliver hængende. Vigtig diskussion. Man bør høre, hvad de tilstedeværende vil betale. Foreslår at diferentiere det, så man kan betale mindre, hvis man deltager aktivt i arbejdet. Ida: er studerende, og 400 er ok, vil ikke skræmme en studerende væk. Hvis man er medlem skal man være med på dugnad og lave arbejdet, det er indlysende. Da der er så mange småbørnsfamiler kunne det måske være aktuelt med en grupperabat. Er det en mulighed? Søren bakker op om at det kan være dyrt for en husstand. Plejer det ikke at være billigere på familieturen. Hermed blev nogle tal frisket op 150 i kontingent for børn under 16 Søren fortsat. 400 er altså ikke ret meget, og man får meget ud af pengene. Synes at 1000 kan blive lidt dyrt i sejladsafgift. Er egentlig ikke imod, Janne: Der er nogle udgifter der skal dækkes. Vi er 26 her, så lad os starte med hvad vi gider. Vi kan fint lave hvervekampagner, men er der nogle der gider. Janne er den eneste der gider sejle dagsejladser i foråret. Der skal være noget at tilbyde. Er der nogle der gider lave plakater etc.? Den diskussion skal vi tage først før det giver mening at satse på en hvervekampagne. Lene: Det ahr altid været de bredeste skuldre der bar den største byrde. De mest aktive betaler mest. Verden ændrer sig, vi kan ikke blive ved med at leve som i starten af 90. Det frivillige idrætsliv er blevet mere rettet mod at folk skal ha løn, så det er en væsentlig diskussion. Lad os høre hvad folk her vil betale ML: Enlig mor og de har det hårdt! vil gerne betale 400/1000. Det er helt rimeligt. Og hvis der ike er noget at tilbyde nye medlemmer, giver det ikke mening at invitere mange ind. Selvfølgelig skal vi have flere medlemmer, men det er svært lige nu. Mikael: Mikael foreslår ikke, at man skal ha det billigere bare for at hjælpe til. Det skal være omvendt. At det er dyrere ikke at hjælpe til. Så man kan få lov til at være med uden at hjælpe til, men betale sig fra det. Per: Hvordan kommer vi videre. Væsentlig diskussion, der kan køre videre i timer endnu. Foreslår at vi lufter argumenterne. Så holder vi en pause. Procedure for afstemning. Hans: Er det en gruppe A/B, eller mere diferentieret? Mikael: Kun for at motivere til deltagelse. Hans frygter at det kan blive afladsbetaling, så man har god samvittighed for ikke lave noget. Og man skal ikke skræmme folk væk, der kommer for at sejle om sommeren. De er vigtige for økonomien.

4 Rane: Lad os få på bordet, hvad folk her vil arbejde. Vi skal ha budgettet til at hænge sammen. Derudover har bestyrelsen besluttet at opkræve 100 kr per dag for weekendture. Mht hvad kan vi tilbyde? Redefineres positivt, så nye har mulighed for at komme og præge tingenene. Jakob: vorfor skla man være med i foreningen? Er det kun for at sejle? Det kunne også være for at lave bådene, at hygge, for at komme herned. Man skal gøre det attraktivt at komme her, og at holde bådene. Bente: Hvem skal vurdere, hvornår man har lavet nok, og hvornår man ikke har lavet nok? Hvordan gør man det i praksis. Og vi ved ikek om folk kommer og hjælper i efteråret. Jens: har også tænkt den slags når det var rigtig træls vedklargøringerne. Har for sjovt talt at halvdelen, der sejlede sommersejlads, ikke deltog i klargøring. Men administration er vanskeligt. Og vi risikerer at dem, der kun sejler sommersejlads ikke længere vil være med. Børn, 0-4 gratis, 4-16 halvpris. Foreslår uændrede priser for børn, fordi det ikke betyder meget for økonomien, men meget for børnefamilierne. Søren: er med i Lynetten. Der fungerer det omvendt. Der skal man lægge 80 timers arbejde (t 200 kr i timen) allerede det første år. Lynetten har time-sheet. Det er helt uden kontrol, men fungerer nogenlunde. Men det virker meget administrationstungt. Søren har oplevet en masse snyd. Dt handler også om kulturen: når man er medlem er man med! Det er vigtigt socialt, og det er vigtigt at finde ud af hvordan bådene er skruet sammen. Synd for dem der betaler sig fra det, at de ikek får den indsigt. Vi skal ikke spekulere i hvad vi kan tjene, men ihvem vi er her nu. Hans er klar til at lave en hvervekampagne. Sarah som medlem på 5 år er stolt og glad for at være med til at lave noget på bådene. Forestiller sig et skrækscenarie, hvor dem der har fået job og børnog ved noget om bådene betaler sig fra det. Det er vigtigt at man er glad og stolt for at være med. Morten koningentet betyder ikke noget, og vil gerne støtte en stigning. Men sommersejladsen er for dyrt med Kender mange københavner venner, der synes det er rigtig mange penge for at prøve noget. Vil gerne personligt arbejde for en familietur fx på Tunø til sommer. Vigtigt med medlemsstigning. Klargør at man kan stemme om forslag fremkommet på mødet. 1: 400/1000 2: to slags kontingent, et for aktive, et for uaktive. 3: familierabat, udefineret hvad en familie er 4: 400/800 5: nedsat kontingent. Jens har ringet rundt og snakket med skippere: 3-4 sejluger til sommer. Ved ingen om dagssejladser og weekender. Søren og Rane vil evt sejle weekendsejladser. RUNDEN:

5 Per: stå i spidsen for at gøre blaaheia kalr til sejlads. Johannes og Søren er også med på det. Gøre den klar til sommeren og sejle med den. Også gerne med nye mennesker, men vil ikke hverve. Jes. Tager duelighed. Vil gerne være skipper, og gerne sejle dagssejlads (Søblomsten) Bente: Arbejde, og komme ud og sejle Jens vil ikke lave noget, men gerne betale. Ikke sejle sommersejlaads Søren: Skipper på søblomsten, vil rigtig meget men har ikke klarhed over hvad der kan lade sig gøre. Sejle sommeruge i august, gerne som skipper. Også gerne sejle weekendsture. Så gerne være med til at få udlejninger i hus. Og sejle dem, hvis det er weekendture/døgnture. Mette kommer ikke til a sejle sommertur, men weekendtur. Og vil gerne arbejde på bådene. Ikke længere skipper. Rane skipper på Søblomsten. Gerne sejle weekendture. Forår/efterår. Uafklaret med arbejde i sommer, men evt gerne sejle en uge i august. Regner med at kunne finde nye folk til sådan en tur, men københavnere. Jeppe en uge m søblomsten fastligger, plus klargøring. Delt sammen med Sille på Cleojobbet. Sille. Samme tur. Klargøring. Ane vil gerne en hel masse. Kender også unge der vil med Janne. Weekend og dagssejlads, en sommeruge, og klargøring. Iben arbejdsdage forår og efterår. Helst programsatte! En enkelt weekend tur. En enkelt sommeruge. Hans vil gerne være i bestyrelsen. Arbejde i foråret, sommersejlads Marianne. Weekender og klargøring og fester. Marianne vil måske også på sommertur Palle vil sejle en tur til sommer og lidt kaffebrygning til klargøring. Lisbet laver kaffen hvis palle laver teen. Weekendture og dagssejlads. Og vil genre hjælpe på arbejdsdagene. Ida på weekendsejladser og måske sommersejlads. Alt muligt arbejde der skal til. Sarah vil gerne sejle hverdage og en enkelt weekend, men ingen sommersejlads i år ML vil gerne betale og arbejdsdage. Ingen sommersejlads og ingen weekend, desværre. Men meget gerne eftermiddags/aften Anna er ny men vil gerne melde sig ind. Vil meget gerne lære Karsten er også ny og vil gerne melde sig ind Olav vil gerne fortsætte som kasserer. Og vil gerne være med til klargøringer, dagssejladser når det er muligt, en enkelt tur til sommer. Vil gerne være skipper, og evt tage yachtskipper.

6 Leif. Har kun sejlet en enkelt gang, men har sejlet i Norge. Har fået duelighedsbevis. Vil lære så meget som muligt. Kan ikke nå så meget til daglig, men meget geren weekendture. Også gerne en uge til sommer. Synes også det er sjovt at være med til det praktiske. Så meget som overhovedet muligt Mikael vil gerne med på weekendture. Ingen sommertur. Vil gerne forsøge at få nogle flere folk med. Klaus vil gerne komme til klargøringer og også gerne sejle. Jacob har ikke været ude at sejle. Vil gerne lave håndværk, tjære, tømre og den slags. Morten bor på sjælland og vil meget gerne på familietur, kender nogle på sjælland der gerne vil med, også gerne klargøringer, men så rækker resourcerne heller ikke længere. Lene vil gerne være med på klargøringer. Og lover også sine børn væk. Johannes kommer også gerne hvis han kan. Og familien kan også sejle til sommer. Et kvarters pause. Afstemningsprocedure: Stemme om skal vi indføre aktivt/passivtmedlemskab. Hvis vi bestemmer deling, tale runde om hvordan det skal fungere i praksis. Stemme om der skal være nedsættelse, fastholdelse, stigning Hvis nedsættelse ingen konkrete tal; hvis stigning 2 forslag: 400/800/800 og 400/1000/1000 Der stemmes ved håndsoprækning 1 stemme for deling, 22 imod, 3 undlod at stemme 1 stemme for nedsættelse af kontingentet. 19 imod. 6 undlod at stemme 3 stemmer for fastholdelse af kontingent., 12 imod. 11 undlod 21 stemmer for stigning, 1 stemme imod, 4 undlod. Vi stemmer derfor om, hvilken stigning af kontingent/sejlafgift der skal gælde. 16 stemmer for 400/800/800, 7 imod, 8 for 400/1000/1000, 13 imod, resten undlod at stemme. 400/800/800 modellen er valgt. Janne påpeger, det er uholdbart at sejle 15 mand på søblomsten. Olav regner det til en indtægtsnedgang på Den nye model giver et punkt for kontingent: i stedet for Det giver stadig et lille overskud på Søblomsten, mens Blaaheia går i nul. Ang Blaaheia. Den må sejles af skippere med yachtskipper III eller som har været godgendt til at sejle den før år 2000.

7 Per foreslår at laget betaler en procentdel af en yachtskipper for de skippere der kommer i klemme med de nye retningslinjer for Blaaheia. Janne bakker op. Leif foreslår at man arrangerer det selv i laget. Det giver mulighed for mange flere at deltage og få noget ud af det. Søren foreslår at bestyrelsen bestemmer den slags. Palle mener det er for sent i år. Mht budgettal. Det er meget svært at tage beslutinger ud fra nogle tal. Vi skal beslutte en båd, der kommer nogle udgifter, men først senere kommer indtægterne. Vi skal bare beslutte os for om vi vil ud at sejle, og så må vi gøre vores bedste for at få det til at løbe rundt. Bente påpeger problemet at nogle kun vil sejle blaaheia, nogle kan kun sejle blaaheia. Palle mener vi skal undersøge mulighederne for dispensation for vores lille jolle. Og så er det vigtigt at finde ud af, om der er nogle er vil stå for søsætningen af Søblomsten. Lene er det en mulighed at søsætte begge både. Jens: det medfører meget større udgifter. Både til tovværk, som bådene i øjeblikket deler, også udgifter til plads, vedligehold. ML: Blaaheia må ikke blive stående på land sommeren over Leif: Har Blaaheia godt af at blive stående. Hans: Søblomsten har stået to år, Blaaheia nu halvandet. Søren: yachtskipper III det skal tages med om det er realistisk, hvis fx søren tager et kursus, om det er nok til at vælge den ene eller anden båd. Hvor mange sejluger kan der komme ud af henholdsvis den ene eller den anden. Det er ikke sikkert at det faktisk giver en ekstra uge. ML: Ridser lige op. Søblomsten sejlklar giver4 skippere der kan sejle og 1-2 der kan gøres til skippere. Med Blaaheia tre der kan sejle,..ebber ud her i rod Hans: Vil Johannes Søren og Per sejle samme uge eller forskellige uge Per: tænker en familetur, måske to uger, kan ikke sige om det bliver med alle de tre skippere. Janne: men det giver stadigvæk penge. Morten: Morten interesseret i en standlejr. Vil gerne spørge Per, Søren (måske), Palle (måske) og Janne om de ikke kan stikke hovederne sammen og finde ud af om de kan sprede sig over 4 uge et bud på hvor mange uger vi kan sejle. Palle er ikke til standlejr. Søren ikke interesseret i standlejr. Men de vil gerne tage en uge sammen. Janne vil gerne tage en uge, rimelig fleksibel, Per regner med to uger. Det giver faktisk fire uger! Palle tror ikke der er risiko for at de falder sammen. Det ville være for dumt. Leif: Det er vigtigt nogle sejler i juli måned pga ferie. Tidshorisont mht 2 skibe. Søblomsten hurtigt rigget, Blaaheia har et hul.. (Søblomsten skal også op)

8 Søren: Det tager ikke kortere tid fordi Søblomsten ligger ivandet, måske endda det modsatte. Mikael : hvis vi satser på Blaaheie, bliver det så kun sommersejladser Per: der bliver ikke flere skippere af at få søblomsten i vandet. Janne sejler dagsejladser Søren tager også gerne en weekendtur (hvis han kan og må) Johannes kunne godt være til noget lørdagssejlads Kan vi godkende budgettet Morten skal vi beslutte os for båden først Jens det må være bestyrelsen der træffer afgørelsen. Sarah skal vi ikke kgge lidt på søblomsten Rane. Det ville ikke give flere skippere. Og ikke flere kræfter i hverdagene. Palle bestyrelsen skal beslutte det, tjekke om der er mulighed for dispensation. Per: evt hvis man er i gang med at tage den Olav har snakket med søfartstyrelsen, det lød ikke særlig positivt Hans ridser de to både op Leif lad os give en tilkendegivelse. Godkendelse af budgettet med ændringer i forhold til det vedtagne. 24 for, 2 stemmer blankt. Budgettet godkendt. Henstilling om bådene: 6 for Søblomsten, 11 Blaaheia. Pause Indkomne forslag: 1 foreningen investerer i et program til hjemmesiden, der gør tilmelding via hjemmesiden overskuelig. Noget i stil med det program havkajakklubben har (blev nævnt på mødet den 14. januar). Rane: stadig afhængig af vejret, kræver at stemme dørklokker. Palle: i princippet en god ide. Sidste sæson en dårlig baggrund at se på. Vi plejer at have faste sejldage. Jens: er der nogle der vil lave det Det vil Mikael gerne Leif kan sagtens programmere det lynhurtigt. Det er et godt instrument til at danne overblik, så det ikke bare er skipperen der har overblik.

9 Jens afslutter: Leif og Mikael får koderne og laver det. Ser om det virker eller ej. Ved annoncering af en tur giver skipper en kort beskrivelse af, hvad han/hun har af forestillinger omkring turen. Palle det plejer vi at gøre på sommerturen; det kan vi gøre på dagsture Jeppe formalisere Lisbeth: omvendt annoncering. Per: mht sommer det gør vi igen når vi får gang i biksen. Ved kommercielle arrangementer/udlejninger går 1/3 af overskuddet til arrangøren skipperen og 2/3 af overskuddet går til foreningen. Søren synes det er en dårlig ide. Men det har været brugt at betale transporten. Bente: det må den fremtidige bestyrelse bestemme ad hoc fx transport. Palle: det er ikke transport vi taler om, men en rigtig gulerod. Jens: principielt er der noget forkert i at betale penge til hinanden for frivilligt arbejde hvem er det der skal have pengene, for alle har gjort en indsats. Leif imod af principielle grunde. Bedre at fx støtte med yachtskipper. Olav: hvis den primære flaskehals er skippernes tid, kunne det være en måde at løse det problem. Søren: skipperne er et kæmpe problem, men sidste år var det et lige så stort problem med gasterne. Rane: hvis man fx også dækker transport til alle går det meste af indtægten fra, hvis man kun får løn betyder det ikke noget. Palle: det er belønning nok at skibslaget får penge. Afstemning: Der bliver stemt om, hvorvidt bestyrelse må eller ikke må de ikke. 3 stemmer for, 10 imod. Valg af kasserer. Olav genopstiller Valg af bestyrelse Hans genopstiller Opstillede: Leif Ida Marianne

10 Mikael Janne (Debat om problem med at alle gamle bortset fra Hans trækker sig. Og skipper. Jens og Palle laver overdragelsesforretning.) Suppleant Lisbeth Iben Revisorer Rane Jeppe Evt Ida: er det realistisk at lave weekendture med Blaaheia Per har forslag til to weekender til klargøring af Blaaheia. Fre lør søn april april. Man må også gerne være med til at forberede det. Rane: Vi mangler en redaktør. Jens vil meget gerne hjælpe. Bestyrelsen har talt om at lave nyhedsbrev elektronisk frem for decideret blad. Hans: Skal Søblomsten også op? Per del af weekenderne men bestyrelsesarbejde. Klaus foreslår sommertræf for alle skibslagets medlemmer. Evt i forbindelse med en standlejr. Lisbeth vil søge penge. Referatet lukket!

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Guide til Skibslaget Åfjordsbådene

Guide til Skibslaget Åfjordsbådene Guide til Skibslaget Åfjordsbådene Velkommen i Skibslaget Åfjordsbådene. Vi er en forening, der ejer, sejler og vedligeholder vores to selvbyggede Åfjordbåde, Søblomsten og Blaaheia. Åfjordsbåde er en

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016

Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016 Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016 Kassererens beretning for kalenderåret 2015 REGNSKAB Dagsordenens punkt 3 Virkeligheden i forhold til budgettet Vi havde

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken

Grundejerforeningen Stagebjergparken Referat af ordinær generalforsamling "Stagebjergparken" onsdag den 29. august 2007 Referent: Lars Bo Nielsen Referatet er udarbejdet efter nedenstående dagsorden. 1. Valg af dirigent: John (nr 99) blev

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia

Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia Afholdt i TS Aarhus klubhus, den 5. november 2016 Dagsorden: Ad. 1 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af sidste års referat 3. Opgørelse af stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Mødereferat Generalforsamling 2018

Mødereferat Generalforsamling 2018 Mødereferat Generalforsamling 2018 Bestyrelsen, Brenderup Aktivitetscenter Emne Generalforsamling Lokation Kulturrummet, Brenderup aktivitetscenter Til stede 9 stemmeberettigede + Søren, Peter, Sussi,

Læs mere

Referat af ekstra-ordinær RBBC generalforsamling d.27/10-2009 i RKI

Referat af ekstra-ordinær RBBC generalforsamling d.27/10-2009 i RKI Referat af ekstra-ordinær RBBC generalforsamling d.27/10-2009 i RKI Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse af resultat af forhandlinger med kreditorer 3. Fremlæggelse af budget for dette år, herunder

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen.

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. Generalforsamling i Single Rock Cafe Horsens 24. april 2010 1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. 2. Valg af dirigent: Susanne Kjøller 3. Valg af referent Flemming Elimar Jensen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen i indkalder hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen. Generalforsamlingen foregår pinselørdag den 14. maj kl. 14.00 på Himmerlandsfondens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt.

Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt. Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar 2017 1 Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt. Den valgte dirigent fandt generalforsamlingen lovligt indvarslet og foreslog Ellis og Palle

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt og lidt salg af øl og sodavand, så husk kontanter eller mobilepay.

Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt og lidt salg af øl og sodavand, så husk kontanter eller mobilepay. Kære deltager til divisionsrådsmødet Torsdag d. 22. marts 2018 kl. 19.00-21.00 Mødet afholdes på Spejdercenter CPH Wagnersvej 33 2450 København SV Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Koltgaarden, 24.03.2019 Dato: 24. marts 2019 - Koltgården Referent: Rikke S Østerkær, nr. 25 Deltagende: 13 husstande (26 stemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Øldommer Forening, 23. marts 2013. 9 deltagere totalt, 5 i København, 3 i Aarhus og 1 i Sønderborg.

Referat fra generalforsamling i Dansk Øldommer Forening, 23. marts 2013. 9 deltagere totalt, 5 i København, 3 i Aarhus og 1 i Sønderborg. Referat fra generalforsamling i Dansk Øldommer Forening, 23. marts 2013. 9 deltagere totalt, 5 i København, 3 i Aarhus og 1 i Sønderborg. 1. Valg af dirigent. Jens Chr. Gam blev valgt. 2. Valg af referent.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Pkt 1. - valg af dirigent Jan Johansen blev valgt som dirigent og erklærede generalforsamling lovligt indvarslet.

Pkt 1. - valg af dirigent Jan Johansen blev valgt som dirigent og erklærede generalforsamling lovligt indvarslet. referat Ordinær generalforsamling 25.2.2013 28 parceller repræsenteret, heraf 8 ved fuldmagt Pkt 1. - valg af dirigent Jan Johansen blev valgt som dirigent og erklærede generalforsamling lovligt indvarslet.

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

DEBATKORT om det gode værtskab

DEBATKORT om det gode værtskab 0 DEBATKORT om det gode værtskab 17308 Værtskab_Debatkort_PILOT.indd 1 21/03/2018 11.10 Hvad er debatkort? Debatkortene er et værktøj til at skabe dialog og refleksion. Udfordringerne på kortene er oplæg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere