FONNESBÆK SOGN. Nr årgang marts - maj Ny familieklub i Fonnesbæk sogn læs mere side 13

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FONNESBÆK SOGN. Nr. 2 19. årgang marts - maj 2013. Ny familieklub i Fonnesbæk sogn læs mere side 13"

Transkript

1 KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr årgang marts - maj 2013 Ny familieklub i Fonnesbæk sogn læs mere side 13

2 Side 2 Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf Træffes på bopælen: mandag og tirsdag kl Træffes i kirken: onsdag kl og torsdag kl Tlf.(i kirken): Træffes ikke fredag. Anders Damtoft Kaufmann, Sognepræst, Kbf. Bygaden 15, Isenvad 7430 Ikast Tlf Træffes: Onsdag kl og torsdag kl Træffes ikke mandag Kirkekontoret for Fonnesbæk og Isenvad sogne ved kordegn Inger Christensen, Fonnesbæk kirke. O. Vestergaard-Poulsens Allé 1, 7430 Ikast. Tlf til Inger Christensen: Kontoret er åbent: mandag, tirsdag og fredag kl. 9-13, onsdag kl , torsdag kl og kl Faderskab, dødsfald og kirkelige handlinger (undtagen dåb) tilmeldes på kirkekontoret. Dåb tilmeldes til præsten. Melanie Skriver, organist Tlf.: Tlf. privat: Oplysning og adresser Tina Bøcher, Sognemedhjælper Korsbækvej 7, 7550 Sørvad. Træffes i kirken efter aftale. Tlf Træffes privat på tlf Jørgen Markusen, Kirkegårdsleder Kirkegårdskontoret i Kirkecentret, Rådhusstrædet 15, 7430 Ikast. Tlf Hjemmeside: Træffes i Fonnesbæk kirke efter aftale. Menighedsrådet: Trine Bæk, formand Thit Jensens Vej 42, 7430 Ikast Tlf Jens Veng, kirkeværge Holbergsvej 53, 7430 Ikast Tlf KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN udgives af Fonnesbæk menighedsråd med 4 numre pr. år og omdeles til alle husstande i sognet. Udkommer 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december. Redaktør: Gitte Andersen Mange fotos er taget af Kai Ivan Graversen Møder og arrangementer, der ønskes omtalt i bladet, skal være indleveret på kirkekontoret senest 5 uger før udgivelsesdato. Minna Østergaard, Kirketjener Glentevej 89, 7430 Ikast. Tlf. (i kirken) Tlf. (privat) Kirken og kirkens lokaler er åben hver dag 8-18 Kirkekontorets Kirkens hjemmeside: Gitte Andersen, Multimedarbejder Tlf. (i kirken) Tlf. (privat) Fonnesbæk kirkes bomærke er et af de græske kors, som indgår i alterkorset.

3 Side 3 Kærlighedens forår. Forår får mig altid til at tænke på kærlighed. Måske er det reklamernes Valentines Day, der trigger det. Måske er det temperaturen, der langsomt stiger. Men det kunne jo også være Gud Måske er det fordi Guds nåde igen viser os, at livet og kærligheden altid vinder over døden og ondskaben. I første Korinterbrev skriver Paulus sådan her: Så bliver da tro, håb og kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden. Men som kristne skal vi vel egentlig tænke: Ja, men er det da ikke troen, der er det vigtigste? Det havde vi vel forventet, men Paulus siger, det ikke forholder sig sådan, og det skyldes, at troen er et svar fra os. Ikke noget vi selv kan præstere, men simpelthen et svar på noget, vi først har hørt fra Gud. Et ekko kan man vel nærmest kaldet det. Hvis vi kun håber på os selv, lader vi døden få overtaget. Men at håbe på Gud, det er at tro på ham, som selv er kærlighed. Tro ham på ordet. Derfor er kærligheden størst, for Gud er kærlighed. Og jeg tror, det er den kærlighed foråret giver mig, og forhåbentlig også dig, lyst til at give videre. Uden håb og uden Gud la r vi døden råde. Tro og håb og kærlighed får vi kun af nåde. (DDS 522, v 5) Anders Kaufmann De fleste af os har vel prøvet at stille os op et sted hvor det runger rigtig godt og råbe mod en væg langt borte - og lytte efter svaret, der kommer tilbage. Sådan er troen et ekko. Ikke af et hvilket som helst råb, men af Guds tale til os, og det ord, Gud har talt til os, er hans kærlighedserklæring. Den han gav os, da vi blev døbt. Hvordan skal jeg kunne tro det?, kan vi spørge os selv. Og hvis vi tænker det igennem og kigger ærligt på os selv, så tænker vi: Det skal nok passe for andre mennesker, men for mig - med det liv, jeg har levet - kan det umuligt passe. Gør vi det, sidder vi tilbage med ingenting. Der er ikke noget håb intet håb om at være elsket, intet håb om at være tilgivet. Derfor er der i virkeligheden heller ingen Gud. For hvor håbet er ladt ude, der er Gud borte - for os. Men heldigvis forholder det sig ikke sådan. Heldigvis er Gud anderledes. I Første Johannesbrev siges det således: Kærligheden består ikke i, at vi har elsket Gud, men i, at han har elsket os. Han sendte sin søn, og lod ham dø for at vi kan få tilgivet vores synder. Det betyder, at Jesus er vores håb.

4 Side 4 Set og sket Fonnesbækaften Den 29. november besøgte Anders Agger kirken med sit foredrag Den etiske Linedans, som handler om hvordan man korrekt skildrer menneskelivet for åben skærm. Det var så stort et tilløbsstykke, at vi denne aften rykkede ind i kirken, og endda måtte have ekstra stole frem, for at alle kunne få en siddeplads. Adventskoncert 1. søndag i advent lagde kirken hus til den årligt tilbagevendende adventskoncert med Ikast FDF s Brass Band og Den totale Dekadence. Julekoncert med Kirsten Siggaard Tirsdag den 11. december gav Kirsten Siggaard sit bud på en smuk julekoncert. En koncert med mange smukke kendte julesange- og salmer samt et potpourrie af forskellige Disney sange. Koncerten sluttede flot med Kirsten Siggaards fortolkning af Dejlig er Jorden. Korets julekoncert Den 16. december blev det så kirkens egne kor, der fik lov at slutte rækken af julekoncerter af, og det blev gjort på smukkeste vis. Jul for de mindste Traditionen tro var det 2. klasserne fra Hyldgårdsskolen der opførte krybbespil for dagplejere med børn, børnehaver og de mindste klasser fra Hyldgårdsskolen.

5 Side 5 Set og sket Jul for skoleeleverne Det var kirkens personale, der optrådte med Jule talentshow 2012 for mellemfløj og storefløj på Hyldgårdsskolen, Idrætsefterskolen, IUC og Lundgården. Talenterne blev bedømt af dommerpanelet bestående af husmor Gertrud, Pastor Pedersen og Money Conny. Udsendelsesgudstjeneste Den 13. januar havde vi udsendelesgudstjeneste med efterfølgende frokost for Mette og Alex Bjergbæk Klausen, som indtil nu har været vores kontaktpersoner til vores venskabsmenighed. De rejser nu til Sierra Leone for at undervise præster. Spaghettigudstjeneste Spaghettigudstjenesten i januar handlede om bespisningsunderet, hvor Jesus bespiser 5000 mennesker med 5 brød og 2 fisk. Som afslutning på gudstjenesten blev der delt madpakker ud til børnene, og så var der spaghetti og kødsovs i menighedssalen. Konfi event Den 1. februar var alle konfirmander fra Vestre skole og Hyldgårdsskolen inviteret til konfi event. Turen gik først til skøjtehallen og derefter Baboon City i Herning. Fastelavn Kirkens inventar diskuterede under fastelavnsgudstjenesten, hvem der er den vigtigste i kirken. Minikonfirmanderne opførte fortællingen om Johannes Døberen, der døber Jesus, og bagefter var der tøndeslagning.

6 Side 6 SOGNEINDSAMLING 2013 Søndag d. 10. marts har Fonnesbæk Sogn og Folkekirkens Nødhjælp brug for frivillige indsamlere til kampen mod sult. Udviklingshjælp nytter - og kampen mod fattigdom kan vindes. Men der er stadig meget at tage fat på. En af de helt store udfordringer er sult. 870 mio. mennesker lider af kronisk underernæring, og hvert 12. sekund dør et barn af sult. Sult og fejlernæring er verdens største sundhedsrisiko. Samtidig forstærker sult alle andre dårligdomme, fx sygdommen hiv/aids. Uden mad virker hiv-medicin ikke. Kasif Nakatenda fra det sydlige Uganda var et svageligt og udmarvet barn. Da hun var 10 år, viste det sig, at hun var blevet smittet med hiv, da hun lå i sin mors mave. Både Kasif og hendes mor kom i gratis behandling med hiv-medicin, men for at medicinen kan virke, skal patienten spise godt og regelmæssigt. Kasif og hendes mor brugte flere timer hver dag på at finde spiseligt ukrudt omkring landsbyen. Alligevel var der aldrig mad nok. I 2011, da Kasif var 16 år, fik hendes mor to geder og en køkkenhave af Folkekirkens Nødhjælp. Samtidig fik moderen, Kasif og andre hiv-smittede i landsbyen undervisning i, hvordan man kan leve et godt liv med hiv. I dag sikrer køkkenhaven, at de får den sunde og varierede kost, de har brug for og som styrker deres immunforsvar. De har begge fået mere sul på kroppen, og ingen kan længere se, at de er syge. Faktisk har Kasif fået det så godt, at hun er begyndt at drømme om fremtiden. Kom og vær med som indsamler den 10. marts Tilmeld dig som indsamler til: kirkekontoret Inger Christensen tlf Som indsamler får du frokost efter gudstjenesten, hvorefter ruterne fordeles. DANSKE KIRKEDAGE Danske kirkedage 2013 // Aalborg maj Danske Kirkedage er det største fælleskirkelige arrangement i Danmark og finder sted hvert tredje år i Kristi Himmelfartsferien. 60 kirkesamfund, stifter og organisationer står bag Danske Kirkedage. Åbningsgudstjeneste torsdag den 9. maj kl i Gigantium, Aalborg Fonnesbæk Familieklub tager sammen til Danske Kirkedage og vil gerne have flere med. Er du/i interesseret så kontakt Anna Marie Bøgedal på tlf Inspirerende, tankevækkende og udfordrende hovedforedrag Det for børn - Også de større. Spændende oplevelser! Noget for enhver smag Familiecamp på Kirkedage Mulighedernes Marked Se mere på

7 Side 7 KALENDER - tag ud og hæng op MARTS Tirsdag d.5. marts Menighedsrådsmøde kl Onsdag d. 6. marts Litteraturkreds kl Søndag d. 10. marts Sogneindsamling efter gudstjenesten Mandag d. 11. marts Mandagscafé for 60+ kl Onsdag d. 20. marts Sangaften kl Torsdag d. 21. marts Fonnesbækaften kl APRIL Mandag d. 1. april Påskekoncert kl Tirsdag d. 2. april Menighedsrådsmøde kl Onsdag d. 3. april Litteraturkreds kl Søndag d. 7. april Pilgrimsvandring kl Mandag d. 8. april Mandagscafé for 60+ kl Onsdag d. 17. april Sangaften kl Torsdag d. 18. april Forårskoncert kl Mandag d. 22. april Mandagscafé for 60+ kl Kirkebil for ældre og gangbesværede Pris pr. gang kr. 20,- Også til Fonnesbækaftener og koncerter. Ring selv til TAXA senest 2 timer før. MAJ Onsdag d. 1. maj Litteraturkreds kl Mandag d. 6. maj Mandagscafé for 60+ kl udflugt - se program s. 13 Tirsdag d. 14. maj Menighedsrådsmøde m. syn kl Onsdag d. 15. maj Sangaften kl Onsdag d. 5. juni Litteraturkreds kl JUNI TID TIL EFTERTANKE Dine værste dage er aldrig så dårlige, at du er uden for rækkevidde af Guds nåde. Og dine bedste dage er aldrig så gode, at du er uden behov for Guds nåde. Fonnesbæk Kirkes hjemmeside - et besøg værd. Er du i tvivl om, hvordan du forholder dig ved dåb, vielse eller begravelse, så kig ind på hjemmesiden og find svaret. Du kan også se billeder fra tidligere arrangementer, ligesom du kan se, hvad der kommer til at ske i nærmeste fremtid.

8 Side 8 Fonnesbækaftener Torsdag d. 21. marts kl i menighedssalen Foredrag ved Ejvind Nielsen, tidl. sognepræst ved Ravnsbjergkirken i Århus. Emne: Humor i tilværelsen Denne aften får vi besøg af maler, skulptør og foredragsholder Ejvind Nielsen, der også er tidligere sognepræst ved Ravnsbjergkirken i Århus. Emnet for denne Fonnesbækaften er som overskriften antyder: Humor i tilværelsen. Ejvind Nielsen vil i et festligt foredrag komme med mange eksempler på humor og humorens betydning, både som livsgrundlag og som gennemslagskraft i den daglige tilværelse. Overvejelser over livet, og hvad der har betydning for, at livsglæden og det livsbekræftende får plads i hverdagen. Foredraget er et muntert opgør med pessimisme, mismod, smålighed, brokkeri og selvoptagethed. Fonnesbækaftener afholdes kl Pris inkl. kaffe kr. 50,-. Fonnesbækaftener arrangeres i et samarbejde mellem Fonnesbæk og Isenvad menighedsråd. Fonnesbæk kirke i fuldmånens skær Menighedsaftener i Ikast Kirkecenter 2013 Tirsdag d. 19. marts Suzette Munksgaard, MA i teologi og kristendomsformidling, efterskolelærer Emne: Bærbar og brugbar kristendom... Tirsdag d. 16. april Johannes Værge, præst og forfatter Emne: Hvad sker der, når vi dør`? Tirsdag d. 21. maj Ebbe Larsen, lærer, forstander på Møltrup Emne: Møltrup Optagelseshjem - en udmøntning af kirkens sociale ansvar Alle menighedsaftener afholdes kl Indgang fra Kirkegade - pris inkl. kaffe kr. 50,-. Konfirmationer 2013 Fredag den 26. april kl. 9 Hyldgårdsskolen 7.A kl. 11 Hyldgårdsskolen 7.B Søndag den 28. april kl. 9 Vestre Skole 7.B og 7.D kl. 11 Vestre Skole 7.A og 7.C 2014 Søndag den 4. maj Vestre Skole nuværende 6.A, 6.B og 6.C Lørdag den 10. maj Hyldgårdsskolen nuværende 6.A Søndag den 11. maj Hyldgårdsskolen nuværende 6.B og 6.C 2015 Søndag den 26. april Hyldgårdsskolen nuværende 5.C Fredag den 1. maj Hyldgårdsskolen nuværende 5.A og 5.B Søndag den 3. maj Vestre skole nuværende 5.A, 5.B og 5.C som hører til Fonnesbæk Sogn

9 Side 9 Påskegudstjeneste for børn Spaghetti-gudstjeneste FREDAG 22. marts Kl. 10 Tirsdag den 16. april Onsdag den 22. maj For børnehaverne og alle andre interesserede, der tør se, høre, synge, lugte og smage bibelens dramatiske og glædelige fortællinger om, hvorfor vi fejrer påske. Skærtorsdag Aftengudstjeneste torsdag den 28. marts kl kl En meget børnevenlig gudstjeneste, efterfulgt af aftensmad og hygge. 1½ time i samvær med familien og en masse andre familier. Program: Kl Spaghettigudstjenste Kl Aftensmad (Voksne 20,-, børn 10,-) Kl Børnene ser tegnefilm mens de voksne snakker og vasker op. Babysalmesang Nyt hold starter tirs. 30. april 2013 For hvem: Mor/far med barn på 2-6 mdr. Tid: 8 tirsdage kl Sted: Kirkerummet i Fonnesbæk kirke Pris: Gratis Tilmelding senest 2. april og yderligere info: Sognemedhjælper Tina Bøcher Tlf eller Først-til-mølle princip Max. antal: 14 babyer med voksne

10 Side 10 Koncerter JAZZ I KIRKEN Ikast FDF Brass Band Det hele emmer af stor indføling, spillet teknisk overlegent, med en nerve i fremførelsen, der fastholder lytteren Mandag den 1. april kl er der koncert i Fonnesbæk kirke med Mads Granum Kvartet. Og det er ikke en april-snar! Mads Granum trækker på sin baggrund som jazzpianist og organist, og forener disse egenskaber på elegant vis sammen med sin kvartet. Musikken er fortrinsvis kendte salmer og højskolesange tilsat jazzens tonesprog og introduceret på medrivende og humoristisk vis. Vi skal høre deres udgave af nogen af påskens elskede salmer, men vi får også mulighed for at høre nogle af kirkeårets andre dejlige salmer udsat for Jazz-kvartettens smukke fortolkning. Er man ikke den store Jazz-fan, skal man bestemt ikke lade sig skræmme. Koncerten tager udgangspunkt i velkendte salmer, så man vil hele tiden have noget genkendeligt at forholde sig til. De 4 musikere tolker de danske salmer på smukkeste vis, så alle må overgive sig til musikkens eget univers- og det er bestemt det hele værd! Vi glæder os til at byde på en smuk oplevelse 2. Påskedags aften- en helt speciel afslutning på påskeugen! Entré kr billetter kan købes på kirkekontoret eller ved indgangen til koncerten i kalenderen korets sommerkoncert den 20. juni kl Torsdag den 18. april kl Traditionen tro er vi vært for den festlige forårskoncert med FDF Brass Band. Folkekirkens ny logo 1. søndag i Advent, den 2. december 2012 fik den danske folkekirke nyt logo. Folkekirkens logo, som skal danne baggrund for en visuel identitet for folkekirken, understreger to grundlæggende og meget værdifulde dimensioner i den danske folkekirke. Den første: I den evangelisk-lutherske kristendom er troen et personligt og direkte forhold mellem det enkelte menneske og Gud. Kirken kan forkynde evangeliet og give rum til det kristne fællesskab, men troen er et individuelt anliggende og kirken rummer mange former for tro; derfor de mange små kristne symboler inde i det store symbol. Den anden: Den danske folkekirke har den lokale kirke og menighed i centrum. Det er menighedsrådet og præsten, som beslutter og leder de kirkelige aktiviteter i sognet - og friheden er meget stor. Derfor er folkekirken i praksis en mangfoldighed af lokale, folkelige og kirkelige fællesskaber - også det afspejles af de mange små symboler. Noget forener i folkekirken. På tværs af alle individuelle og lokale forskelligheder: Troen og dåben. Den kristne tro, evangeliet og dåben, symboliseret ved kristendommens vigtigste tegn: Korset. Døbefonten symboliseret ved cirklen. Samlet set viser folkekirkens logo, at folkekirken kan give rum til forskellighed og en høj grad af individualitet inden for en klar fælles ramme.

11 Side 11 PILGRIMSVANDRINGER I FONNESBÆK SOGN SALMEMARATHON Velkommen til Salmemarathon En længere vandring: Søndag den 7. april Efter kirkekaffen mødes vi i konfirmandlokalet, hvor vi vil spise en sandwich. Herefter følges vi ad til Hampen sø, hvor vi vil gå en pilgrimsvandring på ca. 5km. Tema: Undervejs med Gud - de 7 pilgrimsord Vi forventer at være tilbage ved kirken ca. kl. 16. Pris for arrangementet er 50 kr. til forplejning. Tilmelding: Tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning. Sidste tilmelding er den 3. april til Susanne Bjerglund Pedersen, tlf eller Hanne Svanholm Amorsen, tlf Aftenvandring: Torsdag den 12. september kl Nærmere følger i septemberudgaven af kirkebladet. Vi er i Fonnesbæk kirke gået med i et spændende projekt med salmesangsaftener. Det er kirkerne i Bording, Engesvang, Faurholt, Christianshede, Isenvad, Ikast og Fonnesbæk, der på skift vil være værter for en musikalsk rejse igennem den danske salmebog. Det handler kort og godt om at synge mange af de dejlige salmer, vi har - nye, kendte, klassiske, rytmiske... Vi håber, at mange vil deltage i dette projekt, så vi - i fællesskab - kan udvide kendskabet til og dele glæden ved den danske salmeskat. Alle arrangementerne starter klokken 19.00, og vi runder aftenen af med en kop kaffe og en hyggelig snak. Næste arrangement, som er det andet i rækken er den 6. marts i Bording kirke. Derefter er datoerne følgende: Torsdag den 16. maj i Isenvad Kirke Torsdag den 26. september i Faurholt kirke Onsdag den 6. november i Engesvang kirke Arrangementet i Fonnesbæk kirke bliver tirsdag den 21. januar 2014.

12 Side 12 Konfirmand i Fonnesbæk kirke! Hvad tænker I om at bede til Gud? Sarah: Jeg har bedt fadervor sammen med mine forældre. Hvis man f.eks. har mistet én, man holdt af, kan man bede Gud om at passe på vedkommende. Niklas: Jeg beder mest i kirken. Jeg tænker også nogle gange en bøn. Jannick: Jeg beder kun i kirken eller hvis, der f.eks. er noget, jeg ønsker mig. Interview med Sarah, Niklas og Jannick Hvad synes I om at gå til konfirmandundervisning? Alle tre er enige om, at det er sjovt, og Sarah uddyber det med, at Torben gør det sjovt. (Bl.a. kan man joke med ham). Samtidig er alle enige om, at det er godt også at lave andet end kun høre bibelhistorie, f.eks. lave quiz. Hvad betyder konfirmationen for jer? Sarah: At man selv siger ja til, at man tror på Gud og at man er i kirken. Niklas: At man siger ja til at tro på Gud og være en del af kirken. Jannick: At man siger ja til at tro på Gud og, at man kommer op i de voksnes rækker. Hvilken oplevelse husker I bedst? Quizzen ved juletid med slik som gevinst. Julebingo og Hvem vil være millionær? At lave kunst. Rundstykker og kakao som opstart efter juleferien. Torben bliver ikke sur, og så gør han undervisningen interessant. At synge i kirken hver gang. Hvad skulle der være mere af i kirken, hvis I skal blive ved med at komme her efter konfirmationen? Der skulle være mere optræden og anderledes musik. Optræden med minikonfirmander eller andre skuespil. Alle kommer mest i kirke til højtider, som jul. Det er hyggeligt til jul. Billeder fra Konfi Event 1. februar Hvad nyt har I lært? Trosbekendelsen (nogen lidt bedre end andre). Vi har lært om salmebogen og dens indhold samt hvilke salmer, der synges hvornår. Hvad tænker I om det med at tro på Gud og Jesus? Sarah: Det virker urealistisk at Gud skulle have lavet jorden på 6 dage. Det er lettere at tro på Big Bang, men tror på, at der er en Gud og, at Jesus har gået rundt på jorden. jeg tror også på, at bibelens fortællinger er sande. Niklas: Jeg tror på Gud og på bibelens ord. Jannick: Jeg tror på Gud og skabelsens magiske kræfter. At han skabte dreng og pige og det blev til flere og flere.

13 Side 13 Fonnesbæk kirkes Fredagsfamilie Ny familieklub for småbørnsfamilier Fredagshygge for småbørnsfamilier I Fonnesbæk Kirke har der i mange år været en familieklub, men deres børn er efterhånden ved at være store, så nu suppleres med en ny gruppe for småbørnsfamilier. Vi er foreløbig fem familier med børn i alderen 0-5 år, der starter op med at mødes ca. en gang om måneden. Vi skiftes til at lave mad, fortælle bibelhistorier og lave aktiviteter med børnene. Vi vil gerne have flere med. Er I interesseret så kontakt Lisbeth Jensen. Sted Fonnesbæk Kirke O. Vestergaard Poulsens Allé Ikast Tidspunkt Udvalgte fredage fra Næste mødeaften er: 15. marts Tilmelding Af hensyn til kokkene må man gerne tilmelde sig til fredagsfamiliens kontaktperson: Lisbeth Jensen Telefon: kl Program - forår 2013: 11. mar. Syng sammen med: Ansgarkoret 8. apr. Vi mødes i Folkekirkens Café og Dagligstue i Møllegade 22. apr. I sognemedhjælperens klør ved Tina Bøcher Kaffen koster 20,- kr. Mandagscafé 6. maj Udflugt Program: Afgang fra Fonnesbæk kirke kl Vi skal se Faurholt kirke, drikke kaffe på Søgården i Sunds og derefter have rundvisning på Ruskjærholm. Hjemkomst ca. kl Pris: kr. 100,00 Tilmelding senest d. 22. april Efter sommerpausen starter vi op igen mandag den 9. september. Program for efteråret følger. Læs mere på vores hjemmeside: LITTERATURKREDS Fonnesbæk kirkes litteraturkreds mødes den 1. onsdag i måneden - næste gang den 6. marts. Vi vil gerne have flere med, så hvis du har lyst, er du velkommen til at kontakte Åse Frølund på tlf og høre nærmere. Læs mere på kirkens hjemmeside:

14 Side 14 NYT FRA FORMANDEN Det er hvidt derude vi har passeret kyndelmisse og snart kommer foråret, den skønneste tid! Det ny menighedsråd er kommet godt fra start. Vi har haft en tema-aften, hvor vi har drøftet planer og visioner for den kommende periode. Der er ændringer på vej såvel hvad angår gudstjenester som øvrige aktiviteter. Vil I vide mere om menighedsrådets arbejde så mød gerne op til menighedsmødet den 16. juni efter gudstjenesten, hvor vi vil orientere og besvare spørgsmål. Vi har nedsat et samarbejdsudvalg mellem Ikast og Fonnesbæk Menighedsråd, idet vi mener, at det må være naturligt, at de to store bykirker samarbejder og supplerer hinanden. I forvejen samarbejder sognemedhjælperne om de forskellige skoleprojekter m.m. Desuden har organisterne et fortrinligt samarbejde i gang. Foreløbig har vi planer om at arrangere en fælles gudstjeneste og måske prøve at arrangere natkirke. Kollektlisten, som nu hedder KIRKEINDSAM- LING er blevet revideret. I Fonnesbæk Kirke er indsamlingerne beskedne. Folk har ikke i samme grad som tidligere for vane at tage en skilling med i lommen til kirkebøssen men det kan der vel laves om på? Bag på kirkebladet findes gudstjenestelisten, hvor man kan se, hvilket formål der samles ind til ved de enkelte gudstjenester. Jeg vil ønske jer alle - børn, unge, ældre, gamle, et godt forår! Trine Bæk Det skete i Fonnesbæk Sogn fra til Døbte Aksel Lindbjerg Troelsen Silke Sophia Rosenkilde Mikkelsen Laust Flaskager Hagelskjær Magnus Bagger Lindgaard Lukas Winther Kronborg Ellinor Rosa Lund Siig Isolde Lucia Hede Jørgensen Axel Boysen Madsen Asger Frølund Arevad Freja Franch Skov-Svendsen Kathrine Helligsø Nørbjerg Victoria Cecilie Hansen Ida Kristine Visby Jeremiassen Karla Baden Banner Victoria Maes Hedegaard Kristensen Silas Skov Døde/begravede/bisatte Henny Kirnø Judith Engberg Sørensen Axel Christensen Ellen Stubkær Nielsen Dagny Margrethe Pedersen Gert Henning Petersen Verner Bent Kristensen Karin Jensen Heino Moesgaard Markussen Tillykke! Æret være deres minde! Kommende menighedsrådsmøder: Tirsdag den 5. marts kl Tirsdag den 2. april kl Tirsdag den 14. maj kl

15 Side 15 Sangaftener i Fonnesbæk kirke 3. onsdag i hver måned kl i menighedssalen. Kirsten Bjerregaard Kirkegade 97G Tlf Fonnesbæk Kirkes Kor mødes torsdag i konfirmandlok. 2 Melanie Skriver organist Tlf Kirkeligt arbejde i Fonnesbæk sogn Litteraturkredsen mødes den 1. onsdag i hver måned kl i menighedssalen. Åse Frølund Enebærtoften 3 Tlf Bedegruppen mødes i Fonnsbæk kirke, nordtårnets mødelokale torsdag kl Hugo Martinussen H.C.Andersensvej 16 Tlf Club T (Teenklub) mødes 1. torsdag i måneden kl i Ikast Kirkecenter 1. sal Pernille Andersen Karen Blixens Vej 42 Tlf Øvrige KFUM og KFUKklubber for unge, voksne og familier se: KFUM-spejderne i Ikast mødes i»spejderhuset«edith Rodes Vej 100 Babysalmesang mødes fastsatte tirsdage i kirkerummet. Husk tilmelding! Tina Bøcher Sognemedhjælper Tlf Familieklubben Fonnesbæk mødes i Fonnesbæk kirke fredag i lige uger kl Elsebeth og John Houe Mejsevej 4 Tlf Fonnesbæk kirkes Fredagsfamilie (for småbørnsfamilier med børn under skolealderen) Mødes i Fonnesbæk kirke på udvalgte fredage kl Lisbeth Jensen Tlf Børnekirke Sang, leg og fortælling for børn under prædikenen i Legerummet. Britta Nedergaard Glentevej 61 Tlf Mandagscafé Mødes hver anden mandag i Fonnesbæk kirke kl Minna Østergaard Glentevej 89 Tlf Pilgrimsvandringer Opslås i kirkebladet fra gang til gang Susanne Bjerglund Pedersen Tlf Hanne Amorsen Tlf Fonnesbæk Y s Men s Club Hans Jørgen Jensen Bjørn Nørgårds Vej Ikast Tlf / KFUM og KFUK i Ikast Miniteen (2.-6. kl.) mødes på Fritidshj. Hyldgaard onsdage kl Jette Bjerregaard Overgårdsvej 30 Tlf / Bævere: ( kl.) mødes onsdage kl Ulveunger: ( kl.) mødes torsdage kl Juniorspejdere: (4.-5. kl.) mødes mandage kl Trop: ( kl.) mødes mandage kl Rovere: (fra 16 år) mødes efter aftale Lasse Rasmussen Leonora Christinas Vej 40 Tlf Børneklubben Hyldgård hver lørdag kl på Hyldgårdsskolen Lene Kristensen Ørnevej 30 B Tlf

16 Gudstjenester i Fonnesbæk kirke Hver søndag Børnekirke under prædikenen og kirkekaffe efter gudstjenesten. Marts Søndag d. 3. kl. 10 AK 3. søndag i Fasten Inds. til Folkekirkens Nødhjælp Søndag d. 10. kl. 10 TP Midfaste søndag Inds. til Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling Søndag d. 17. kl. 10 TP Mariæ Bebudelsesdag Fredag d. 22. kl. 10 TP Påskegudstjeneste for børn Søndag d. 24. kl. 10 AK Palmesøndag Inds. til Kristelig Handicapforbund Torsdag d. 28. kl TP Skærtorsdag Inds. til Ungdommens Vel Fredag d. 29. kl. 10. TP Langfredag Søndag d. 31. kl. 10 TP Påskedag Inds. til KFUM og KFUK i Danmark April Mandag d. 1. kl. 10 AK 2. Påskedag Søndag d. 7. kl. 10 TP 1. Søndag efter påske Søndag d. 14. kl. 10 TP 2. Søndag efter påske Inds. til Danske Sømands- og Udlandskirker Tirsdag d. 16. kl. 17 AK Spaghettigudstjeneste Søndag d. 21. kl. 10 AK 3. Søndag efter påske Fredag d. 26. kl. 9 TP Bededag Konfirmation Fredag d. 26. kl. 11 AK Bededag Konfirmation Søndag d. 28. kl. 9 TP 4. Søndag efter påske Konfirmation Søndag d. 28. kl. 11 TP 4. Søndag efter påske Konfirmation Maj Søndag d. 5. kl. 10 TP 5. Søndag efter påske Torsdag d. 9. kl. 10 TP Kristi Himmelfarts Dag Søndag d. 12. kl. 10 AK 6. Søndag efter påske Søndag d. 19. kl. 10 TP Pinsedag Inds. til Folkekirkens nødhjælp Mandag d. 20. kl. 10 TP 2. Pinsedag Inds. til Folkekirkens nødhjælp Onsdag d. 22. kl. 17 TP Spaghettigudstjeneste Søndag d. 26. kl. 10 TP Trinitatis Søndag Juni Søndag d. 2. kl. 10 AK 1. Søndag efter Trinitatis TP: Torben Pedersen AK: Anders Kaufmann

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN

KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 2 20. årgang marts - maj 2014 Tak til Anders Læs mere s. 8 og 9 Oplysning og adresser Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf. 97 25 22 92. Træffes

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

FONNESBÆK SOGN. Nr. 4 18. årgang september - november 2012

FONNESBÆK SOGN. Nr. 4 18. årgang september - november 2012 KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 4 18. årgang september - november 2012 SKT. HANS 2012 Side 2 Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf. 97 25 22 92. Træffes på bopælen: mandag og tirsdag

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

FONNESBÆK SOGN. Nr. 1 19. årgang december 2012 - februar 2013. Børn Unge Sogn Kirke

FONNESBÆK SOGN. Nr. 1 19. årgang december 2012 - februar 2013. Børn Unge Sogn Kirke KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 1 19. årgang december 2012 - februar 2013 Børn Unge Sogn Kirke Side 2 Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf. 97 25 22 92. Træffes på bopælen: mandag

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

FONNESBÆK SOGN NYT FORMAT NY KVALITET. Mandagscafé i sognemedhjælperens klør. Nr. 3 19. årgang juni - august 2013

FONNESBÆK SOGN NYT FORMAT NY KVALITET. Mandagscafé i sognemedhjælperens klør. Nr. 3 19. årgang juni - august 2013 KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 3 19. årgang juni - august 2013 Mandagscafé i sognemedhjælperens klør NYT FORMAT NY KVALITET Side 2 Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf. 97 25 22

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

FONNESBÆK SOGN. Nr. 2. marts - maj 2011. 17. årgang

FONNESBÆK SOGN. Nr. 2. marts - maj 2011. 17. årgang KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 2 17. årgang marts - maj 2011 Side 2 Oplysning og adresser Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf. 97 25 22 92. Træffes på bopælen: mandag og tirsdag

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

FONNESBÆK SOGN. Politiet kom til Fonnesbæk kirke - til spaghettigudstjenesten i maj. Nr. 4. september - november 2011. 17. årgang

FONNESBÆK SOGN. Politiet kom til Fonnesbæk kirke - til spaghettigudstjenesten i maj. Nr. 4. september - november 2011. 17. årgang KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 4 17. årgang Politiet kom til Fonnesbæk kirke - til spaghettigudstjenesten i maj september - november 2011 Side 2 Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast.

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

GRUPPE 1: BØNNER GRUPPE 2: SALMER

GRUPPE 1: BØNNER GRUPPE 2: SALMER GRUPPE 1: BØNNER I Det Gamle Testamente står der i salme 139: Før ordet bliver til på min tunge, kender du det fuldt ud, Herre. Giver det mening at bede, hvis Gud allerede ved, hvad vi vil sige? En kvinde

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG Vanløse Frikirke Kirkeblad februar og marts 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG 1 Dit kirkeblad

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Vinterens rim og sne synliggør mange af naturens bygningsværker. Foto: Bent Thøgersen Brug en formiddag for verdens fattigste Søndag den 8. marts 2015 deltager

Læs mere

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015

Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Konfirmand i Nexø Kirke 2014-2015 Navn: Klasse: Jeg er døbt i Kirke d. Jeg bliver konfirmeret i Nexø kirke d. Min kirkegang Nr Søndagens navn Kirke Præstens underskrift 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 April 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk At rejse med telt. Nu har jeg efterhånden været pensionist i 10 år! Så må det vel være

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Februar 2013. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn

Februar 2013. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Februar 2013 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn App s til din tro, Kristen spiritualitet og kalkmalerier, Ingen mor skal se sit barn dø af sult, Skærtorsdag med fællesspisning og Langfredag med musik...

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Nr.8. August sept. 2015. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.8. August sept. 2015. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.8. 1 August sept. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 16. august 11.søndag Kl. 10.30 Lægmandsgudstjene ste Kl. 12.00 Gudstjeneste på tysk: Tysk præst:

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

FONNESBÆK SOGN. Når præsten er ude... Nr. 2. marts - maj 2012. 18. årgang. Se mere på side 9

FONNESBÆK SOGN. Når præsten er ude... Nr. 2. marts - maj 2012. 18. årgang. Se mere på side 9 KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 2 18. årgang Når præsten er ude... Se mere på side 9 marts - maj 2012 Side 2 Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf. 97 25 22 92. Træffes på bopælen:

Læs mere

Gudstjenesteliste for august september. oktober november december januar februar marts april maj juni juli.

Gudstjenesteliste for august september. oktober november december januar februar marts april maj juni juli. Valgmenighedens Gudstjenesteliste 2016-2017 for august september oktober november december januar februar marts april maj juni juli. August 7. 11.s.e.trinitatis ingen gudstjeneste 14. 12.s.e.trinitatis

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Vanløse Frikirke

Vanløse Frikirke Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september og oktober 2016 LÆS OM: Tema: Sendt til verden Inspirationsaften Gospeldag Bryllupper Alpha-kursus Menighedsweekend Gæstetaler 1 Dit kirkeblad

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 Beklager Det er næsten blevet et mantra i den moderne verden, at man siger undskyld og trækker ting tilbage, man har sagt. Det er ofte

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring kirkebladet for hvidovre sogn marts-april 2013 Påskemusical palmesøndag Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ GUDSTJENESTER MARTS 2015 Søndag d. 1. marts 2. s. i fasten 10.30 Lundtofte Kirke v. Julie Rebel efterfulgt af kirkefrokost i sognegården. 10.30 Geels Kirkesal v/ Pernille Onsdag d. 4. marts Gudstjeneste

Læs mere

Livets søjle og kunstner Jens Chr. Jensen

Livets søjle og kunstner Jens Chr. Jensen KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 1 18. årgang december 2011 - februar 2012 Livets søjle og kunstner Jens Chr. Jensen Side 2 Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf. 97 25 22 92. Træffes

Læs mere

Godt nytår og god arbejdslyst!

Godt nytår og god arbejdslyst! R K E B T L A D E J a n u a r - A p r i l 2 0 K I 1 5 Godt nytår og god arbejdslyst! I Anna Kirke er det ikke kun erindringsbilleder af en fin jul og et hæsblæsende nytår, der er på nethinden. Vi fejrede

Læs mere

... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev begravet i kirkerummene, med dødningehoveder..

... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev begravet i kirkerummene, med dødningehoveder.. MAJ - AUGUST 2014 ANNA SOGNS KIRKEBLAD MEMENTO MORI HUSK DU SKAL DØ... Kirkebladet udgives af Anna Sogns menighedsråd Redaktion: Sognepræsterne i Anna kirke... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 6. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2011 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Efter døden Efter døden - en bog om det evige liv. Det er titlen på en bog ( 2008),

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål.

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål. Omkring døbefonten Svar på nogle meget relevante spørgsmål. *** Og de bar nogle små børn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; disciplene truede ad dem, men da Jesus så det, blev han vred og sagde

Læs mere

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE MUNKEBO KIRKE FOLKEKIRKEN MAR-APR-MAJ 2015 Påske og Pinse Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække Tanke og tro - en foredragsrække

Læs mere

Nr. 1 marts - august 2013

Nr. 1 marts - august 2013 Fredens Kirke Svendborg Nr. 1 marts - august 2013 RØDSPÆTTER OG PÅSKE Af sognepræst Jeg sidder med en af mine faste følgesvende på skrivebordet. Det er Naturkalenderen. Den har fulgt mig gennem snart mange

Læs mere

Prædiken til 1. søndag efter påske, Joh 21,15-19. 2. tekstrække

Prædiken til 1. søndag efter påske, Joh 21,15-19. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 27. april 2014 kl. 10.00 Konfirmation Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 1. søndag efter påske, Joh 21,15-19. 2. tekstrække Salmer og sange DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

FOLKEKIRKEN FOLKEKIRKENS LOGO FOLKEKIRKENS FÆLLES VISUELLE IDENTITET DECEMBER 2012 BAGGRUNDSMATERIALE

FOLKEKIRKEN FOLKEKIRKENS LOGO FOLKEKIRKENS FÆLLES VISUELLE IDENTITET DECEMBER 2012 BAGGRUNDSMATERIALE S LOGO S FÆLLES VISUELLE IDENTITET DECEMBER 2012 BAGGRUNDSMATERIALE S FÆLLES VISUELLE IDENTITET DET FOLKELIGE KORS NOT SUITABLE FOR PRODUCTION PURPOSES 2012 JACOB JENSEN DESIGN S LOGO INDHOLD 3 TILBLIVELSEN

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kerneværdi 4 - Vi vil leve i kærlighed

Kerneværdi 4 - Vi vil leve i kærlighed Ledervejledning er et ledermateriale, som du som teenleder, konfirmandleder, forkynder, eller dig som har andet arbejde med teenagere, kan bruge og finde inspiration i. Vi har som mål for vores TeenTools,

Læs mere

Karlslunde Strandsogn. Januar - april 2015

Karlslunde Strandsogn. Januar - april 2015 Karlslunde Strandsogn Januar - april 2015 Tilværelsens to poler af sognepræst Gerhard Jónsson Mikkelsen Julen ligger bag os. Nytåret er også snart en gammel nyhed. Men så får vi lov til at se frem mod

Læs mere

Skt. Jørgens Kirke. kirken midt i livet - dit liv. nr. 3, 2014 juni-august* www.sjkn.dk

Skt. Jørgens Kirke. kirken midt i livet - dit liv. nr. 3, 2014 juni-august* www.sjkn.dk Skt. Jørgens Kirke kirken midt i livet - dit liv www.sjkn.dk nr. 3, 2014 juni-august* Fællesskab er kirke I kirken går vi fra den ene højtid til den anden. Fra jul til påske og fra påske til pinse og ind

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 1-2016 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Provst Vagn Ove Høgild, Snerlevej 42, 7500 Holstebro Tlf.: 3025 3347/ mail: VOH@km.dk Graver Gerda Kvisgaard

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

KIRKEBLADET INDHOLD: MARTS - MAJ 2014 53. ÅRGANG Nr. 2

KIRKEBLADET INDHOLD: MARTS - MAJ 2014 53. ÅRGANG Nr. 2 KIRKEBLADET MARTS - MAJ 2014 53. ÅRGANG Nr. 2 INDHOLD: Påske og stress!! 2 Info og kalender 3 Pilgrimsvandring 4 Dåbsbilleder 5 Kirkelige handlinger 5 Ud i det blå... Kort udflugt 6 Adresseliste 6 Sammenkomster

Læs mere

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Om at give. Jeg kender et gammelt ægtepar. De er i firserne. En gang om året, ved nytårstide,

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 9. april, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN

KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN KIRKEBLADET FONNESBÆK SOGN Nr. 4 19. årgang sept. - nov. 2013 Fornøjelig og smuk sommerkoncert med kirkens kor Oplysning og adresser Torben Pedersen, Sognepræst, Kbf. Ørnevej 13, 7430 Ikast. Tlf. 97 25

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere