2011 LANGESKOV MARKED KRÆMMER ABZ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2011 LANGESKOV MARKED KRÆMMER ABZ"

Transkript

1 2011 LANGESKOV MARKED KRÆMMER ABZ

2 for medarbejdere

3

4 Tryksag -07

5 Langeskov Kræmmermarked 2011 Med en positiv behandling fra Kerteminde Kommune og en masse frivillige arbejdstimer for mange hjælpere kan Langeskov Kræmmermarked gentages år efter år. Det er en glæde for Langeskov Borgerforening at få så stor opbakning, og vi siger mange tak for imødekommenhed og hjælp i de tidligere år og håber selvfølgelig på endnu mange succesfulde år. Der er ca. 350 frivillige, som er med til at få Langeskov Kræmmermarked til at fungere optimalt. Alle disse personer kan umuligt vide alt om alting, men vi vil alligevel gerne kunne betjene vores publikum på bedst mulig måde, og vi er interesseret i, at alle skal vide lidt om, hvad alle de andre laver. Med denne lille bog vil vi forsøge at klarlægge det, men der kan være ting, som er blevet glemt. Det vil vi opfordre dig til at gøre os opmærksom på, så det kan komme med i en ny og forbedret udgave til Langeskov Kræmmermarked Med håbet om et godt marked Med venlig hilsen Bestyrelsen for Langeskov Borgerforening

6 Bestyrelsen 2010 Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelse medl. Suppleanter: Jens Chr. Lie Claus Jørgen Sørensen Hanne Francker Bente Bisgaard Hill Kurt Larsen Karsten Leth Andersen Henning Madsen Jesper Theilgaard Lars Tordrup

7 Flg. udvalg nedsættes af bestyrelsen: Administrationsudvalg Materialeudvalg Kræmmer- og pladsudvalg Teltudvalg Underholdningsudvalg Køkkenudvalg PR-udvalg Indkøbsudvalg Medarbejderudvalg Vareudleveringsudvalg Renovationsudvalg

8 Involverede støtteforeninger: L.I.F LBBK BR66 M.G.I.F. BB Boldklubben KR70 Foreningen Norden Rønninge Forsamlingshus De grønne pigespejdere Spejderne Elitegrillisterne Hjemmeværnet A.S.F. Dansk folkehjælp, Midtfyns afd. Langeskov Borgerforening DCH Langeskov Afd. De involverede foreningers medhjælpere bliver aflønnet til den respektive forening med en på forhånd aftalt afregning.

9 Administrationsudvalget er markedets øverste myndighed. Administrationsudvalget indhenter de nødvendige tilladelser fra politi, brandmyndigheder, erhvervs- og selskabsstyrelsen m.fl. og indkalder til møder m.v. ligesom det forhandler med tivoli. Materialeudvalget står for leje af materiel. Pladsudvalget udlejer stadeplads. Underholdningsudvalget står for planlægning af underholdning under hele markedet. Køkkenudvalget står for indkøb af al mad og drift af køkkenet. Indkøbsudvalget står for indkøb i øvrigt. Medhjælperudvalget står for bemandingen på markedet.

10 Affald: Markedspladsen skal hver dag ryddes for affald. Affaldssække skal skiftes, og de fyldte skal bringes til affaldsbil/container bag det store markedstelt. Efter markedet skal hele pladsen ryddes og rengøres for alt affald. Indsamling og oprydning af affald foretages af de 5 idrætsforeninger, som også selv forestår fordelingen af arbejdet. Lars Jørgensen fra BB er koordinator for idrætsforeningernes oprydningshold. Affaldssække: Der bliver udleveret affaldssække til alle kræmmere. Ekstra affaldssække udleveres i checkin. Salgsstederne henter sække i vareudleveringen. Afslutning, søndag aften: Søndag aften kl er der restespisning i Markedsteltet. (Dog kun for medhjælpere.) Alle salgssteder skal have ryddet deres container, telt og afleveret deres returvarer til vareudleveringen. Borde og bænke i alle telte skal samles i de dertil opstillede containere. Musikanlæg og lyskæder skal afleveres i vareudleveringen. Markedsteltet skal ryddes for scene og næsten alle borde og bænke. Til afslutning er alle medhjælpere velkomne. Der bliver lavet et ta selv bord af diverse rester fra køkkenet, og der bliver serveret rester af øl og vand. Alle hjælper med oprydning efter spisning.

11 Bademuligheder for kræmmere: Pilegårdsskolens baderum er stillet til rådighed af kommunen. Der er åbent på skolen for bad torsdag fra , fredag fra , lørdag fra og fra og søndag fra Det er gratis at benytte baderummene. Barledere: På alle salgssteder og på alle vagter er der udnævnt en barleder. Barlederen har kompetence til at lede og fordele arbejdet på salgsstedet. Barlederen har ansvar for vare- og pengeforsyning. Spiritus og cigaretter skal søndag aften afleveres i Informationsvognen. Ved hver vagts begyndelse kontrolleres ens vagt-område efter kontrolskemaet i beredskabsplanen. De enkelte punkter krydses af og skemaet skrives under. Personalet informeres. Beklædning: Der udleveres en sweatshirt og/eller poloshirt til alle medhjælpere. Køkkenpersonalet får T-shirts. Sweatshirten må kun bruges, når du er på vagt. Til medhjælpere i køkken og bar udleveres desuden forklæder. Barledere i Markedsteltet får udleveret en rød vest. Det øvrige personale får lørdag aften udleveret en blå vest. Alt personale i Markedsteltet får lørdag aften desuden en hvid skjorte og butterfly. Al beklædning skal tilbage efter endt vagt på nær sweatshirt og/eller t-shirt, som du må beholde.

12 Beredskabsplan: Der er for Langeskov Kræmmermarked udfærdiget en beredskabsplan. Planen fortæller specifikt om indretning af salgssteder samt forhold vedr. sikkerhed og evakuering. Beredskabsplanen findes i hvert salgssteds ringbind. Barlederen på vagt har til opgave at tjekke op på, og udfylde kontrolskemaet, ved hver vagts begyndelse samt informere personalet om beredskabsplanens indhold. Spec. OBS på brandinstruktion. Betalingskuponer: Langeskov Borgerforenings bestyrelse og dens to suppleanter kan betale i barerne med kuponer. Derudover kan der være firmaer eller foreninger, som mod betaling ønsker at bruge denne mulighed. Spørg i Informationsvognen, hvis der opstår tvivl om kuponernes ægthed. Ved betaling skal det fremgå af kuponen, hvad der er købt og hvem der har købt, og hvor det er købt. Vedr. kunstnere se under Kunstnere. Bordbestilling: Der kan kun bestilles bord til lørdag aften, og der kan kun reserveres bord ved forudbestilling af mad. Borddækning lørdag: Kontrollørerne skal melde sig til barlederen. Kontrollørerne fra idrætsforeningerne møder kl og skal starte med at rengøre alle borde i Markedsteltet og lægge bordpapir på. Gæster, der ikke har bestilt bord, henvises høfligt om at benytte de borde, der ikke er reserveret.

13 Brand: Der findes slukningsmateriel i alle telte og i køkkenet samt på markedspladsen. Der er umiddelbart inden markedet afholdt brandslukningsøvelse for det frivillige personale. Fredag, lørdag og søndag er der fast brandvagt i Markedsteltet, når der er underholdning. Check: Checks modtages ikke. Check-In: Alle kræmmere skal henvende sig i check-in vognen. Eventuel manglende betaling af stadeplads skal ske inden de forlader check-in vognen. Kræmmerne får udleveret en tilmeldingsseddel til næste års marked, en parkeringsseddel, så de frit kan parkere på markeds-pladsen, en informationsseddel om markedet, en affaldssæk og til de kræmmere, som kommer torsdag, bliver der også udleveret en kupon til gule ærter, hvis de ønsker at spise med. Check-in vognen fungerer som Info-vogn for kræmmerne. Claus Sørensen kan, under hele markedet, kontaktes på tlf.nr Dankort: Der kan hæves på Dankort i Informationsvognen ved Markedsteltet. Der opkræves et ekspeditionsgebyr på kr. 10,00 pr. ekspedition.

14 Efterlysning: Efterlysning af børn kan ske ved henvendelse i Informationsvognen. El: Alle elinstallationer er foretaget af Bravida ved Kenn Krogh. Uanset hvilke problemer der er med elinstallationerne, skal der ske henvendelse til elektrikeren, som er på markedspladsen under hele markedet. Elektrikeren kan tilkaldes via Informationsvognen eller et bestyrelsesmedlem. Elitegrillisterne: Teltet bliver udelukkende bemandet med personale fra Elitegrillisterne. Fadølsanlæg: Ved problemer kontaktes Jens Chr. Lie. Frivillige hjælpere: Alle der ønsker at hjælpe til på Langeskov Kræmmer-marked kan henvende sig til et af bestyrelsesmedlemmerne. Færdsel: Al kørende færdsel på pladsen er underlagt gældende færdselslov og regler.

15 Gudstjeneste: Der er Markedsgudstjeneste søndag kl Sognepræst Lars Johnsen prædiker. Gule ærter: Torsdag før markedet er der gratis gule ærter til alle borgerforeningens medhjælpere, kræmmere, presse, præst, byrådet i Kerteminde Kommune sponsorer, leverandører og politi. Der bliver serveret ca. 700 portioner. Idrætsforeningerne og Foreningen Norden er medhjælpere ved serveringen og i køkkenet. Hjemmeværn: Hjemmeværnet står for trafik- reguleringen og går vagt på parkeringspladserne under hele markedet. Der udleveres mad- og drikkebilletter til hjemmeværnspersonalet personale check-in. Billetterne skal indløses i køkkenteltet. Hittegods: Fundne og glemte sager kan afleveres i Informationsvognen. Efter markedet afleveres effekterne til politiet. Information: Information til alle medhjælpere foregår kl onsdag inden markedet. Informationen gives til de enkelte faggrupper. Der henstilles til, at alle møder op.

16 Informationsvognen: Informationsvognen er bemandet under hele markedet. Klager: Alle klager skal rettes til Administrationsudvalget. Kontrollører: Fredag og lørdag aften vil der være kontrollører fra Odense Kontrollørforening til stede på markedspladsen. Et antal af disse plus en hundevagt vil blive på pladsen til kl Derudover er personer fra idrætsforeningerne kontrollører. Bliver der optræk til ballade, skal de professionelle kontrollører kontaktes, og disse overtager problemerne. Kontrollørerne fra idrætsforeningerne skal rydde bordene efter spisning. Alle tallerkner, knive og gafler skal indsamles og bringes ud i køkkenet. Brugt engangsservice skal samles i affaldssække. Der vil altid være ekstra sække under bordene i den store bar. Fyldte affaldssække anbringes i affaldsbilen eller i affaldscontaineren. Kræmmerkroen: Kræmmerkroen bemandes af Langeskov Borgerforening og bliver ledet af Kurt Larsen. Der er underholdning i teltet alle markedsdage.

17 Kunstnere: Musikere og kunstnere skal ved ankomst til markedet henvende sig i Informationsvognen. De får her anvist omklædningsrum samt plads for optræden. I kunstnervognen er der øl, sodavand og kaffe. På visse tider vil der også være mad. Kunstnerne kan kun få gratis øl og vand i barerne, hvis de har en gyldig øl- og vandbillet. Lørdagsbal: Lørdag aften er der fællesspisning kl i Markedsteltet. Maden skal købes/forudbestilles. Tilmelding kan ske i Informationsvognen senest fredag aften. Der bliver reserveret bord til alle, der forudbestiller mad. Drikkevarer må ikke medbringes. Madbilletter: Se under Personalemad til medhjælpere. Medhjælperfest: Hvert år bliver der afholdt en medhjælperfest. Alle medhjælpere får udleveret en tilmeldingsblanket, som skal afleveres senest søndag den 25. september i personale check in. Har du ikke modtaget en tilmeldingsblanket kan du få en ved henvendelse i personale check-in under hele markedet. Der er mulighed for at tilmelde en ægtefælle eller samlever, som ikke har været medhjælper på markedet, kan deltage for egen betaling. Tilmeldingen er bindende.

18 Morgenbord: Lørdag fra kl til 9.00 og søndag morgen fra kl til 8.30 er der gratis morgenbord til alle kræmmerne. Søndag lukkes der for udleveringen og serveringen under gudstjenesten, men kaffe og brød, som er udleveret inden gudstjenesten, må gerne nydes. Oprydning: I og uden for alle telte, der er opsat af Langeskov Borgerforening, skal der ryddes op efter lukketid. Al tom emballage skal bringes til vareudleveringen eller i affaldsbilen/affaldscontaineren bag det store Markedstelt. I teltene skal alle borde og bænke vaskes af. Bænkene lægges op på bordene, så der kan blive revet på græsset. Bænkene skal sættes på plads efter endt rivning. Blomsterne skal fordeles på bordene igen. Der er anbragt en rive i hver container ved hvert salgssted. River til det store Markedstelt afhentes i vareudleveringen. Søndag aften koordineres oprydning i det store Markedstelt af Lars Tordrup fra Langeskov Borgerforening.

19 Parkering: Der er parkering ved Grønvej og Industrivej. Parkering koster 30,00 kr. Idrætsforeningerne står for indretning og bemanding af parkeringspladserne. Personale check-in: Alt personale skal henvende sig i personale check-in bag køkkenteltet. Her vil der blive udleveret madbilletter, forklæder, veste og trøjer. Opbevaring af overtøj og tasker kan også ske her, er på eget ansvar. Personalemad til medhjælpere: Der udleveres madbilletter. Madbilletterne kan indløses i køkkenteltet eller i et af markedets pølse/øltelte til madvarer svarende til den påtrykte værdi. I køkkenteltet er der indrettet en Kupe, hvor medhjælperne kan spise og slappe lidt af. Der udleveres varm mad til alle medarbejdere, der starter deres vagter inden kl Alle kan på skift få den værste sult stillet her. Der er gratis kaffe hele dagen i Kupeen. Ryd op efter dig! Personaletoilet: Der er indrettet personaletoilet i de 3 skurvogne, som er placeret ved Markedsteltet. Toiletterne renholdes af toiletvagten.

20 Presse: Alle spørgsmål fra pressen vedr. markedet skal henvises til Administrationsudvalget Pølser: Pølser kan afhentes i vareudleveringen. Rygning: Det er ifølge Dansk lovgivning ikke tilladt at ryge i teltene. Vi skal vejlede folk, men ikke diskutere med dem. Saloon: Saloonen bemandes af Langeskov Borgerforening og bliver ledet af Bente Hill. Der er underholdning i teltet alle markedsdage. Samaritervagt: Der er samaritervagt på pladsen under hele markedet. Samaritervagten findes over for check-in vognen. Der kan også udleveres hovedpinepiller. Der er mulighed for at komme i kontakt med samaritterne over telefonen. Telefonnr.. står på salgsstedets telefonliste. Sildebord: Lørdag kl til er der gratis sildebord for alle. Der bliver udleveret ca portioner.

21 Sodavand: Sodavand bliver leveret af Albani. Der er indkøbt sukkerfrie sodavand. Stadepladser: Alle stadepladser er forudbestilt. Evt. ændringer, ris og ros skal ske til pladsudvalget i check-in vognen, som er åben torsdag kl , fredag kl , lørdag kl og søndag kl Alle stadeholdere får ved ankomsten en tilmeldingskupon til Kræmmermarkedet næste år. Denne kan afleveres i check-in vognen inden afrejse så er der reserveret plads til næste år. Svind: Svind skal selvfølgelig minimeres. I de 3 øltelte, der udelukkende passes af idrætsforeningerne og Rønninge Forsamlingshus, skal disse selv dække evt. svind. De første 3% dækkes af Langeskov Borgerforening. Telefon til markedet: Check-in s telefonnr Informationsvognens telefonnr Telefon for publikum: Der er mulighed for at telefonere fra Informationsvognen ved henvendelse i Dankortlugen.

22 Tobak: Der kan købes cigaretter i Kræmmerkroen, Saloonen og i pølseboderne. Pakken skal åbnes. Cigaretterne skal hentes i Informationsvognen af barlederen. Der skal kvitteres for udlevering og evt. returvarer. Toiletter: Der findes 4 toiletvogne over for Markedsteltet samt 1 vogn i den vestlige del af kræmmerpladsen, syd for børnehaven. Toiletvognene er opdelt i herre- og dameafdeling. Der er også et handicaptoilet. Toiletterne og personaletoiletterne rengøres alle markedsdagene af toiletvagter. Toiletterne skal være rengjorte hver morgen inden markedet åbner. Der opstilles endvidere toiletter i vestelig ende af C. Hennie s Desert Road. Der er etableret udslagskumme for kemiske toiletter bag toiletvognen ved børnehaven. Vand: Der er opsat 4-5 vandhaner rundt på markedspladsen blandt andet overfor Kræmmerkroen ved indgangen til toiletterne.

23 Vareudlevering: Der vil ved markedets begyndelse være fyldt varer i containerne ved hvert telt. Under markedet er det de enkelte medhjælpere, der skal holde orden. Afhentning af varer sker efter behov fra vareudleveringen. Vær dog opmærksom på ikke at have for stort et varelager søndag aften, især varelager af pølser skal begrænses meget. Det er en god idé, hvis der hver aften fyldes op med sodavand, øl og diverse tilbehør. Varm mad: Sælges i Store Bar, Markedsteltet Fredag kl Lørdag kl Søndag kl Lørdag sælges varm mad fra Pølseboden mellem kl Vin: Der er mulighed for at købe hvid og rødvin. Øl: Der leveres øl fra Albani.

24 Øltelte: Langeskov Borgerforening står for 6 pølse- og øltelte. 2 af teltene er bemandet med personale fra idrætsforeningerne. 3 andre telte er bemandet med personale, som Langeskov Borgerforening sørger for og personale fra Rønninge Forsamlingshus. Det 6. er Kræmmerkroen (se Kræmmerkroen). I alle 6 telte sælges der øl, sodavand, pølser, smørrebrød, burgerboller, kaffe og kage. Til hvert vagthold er der udnævnt en barleder (se under Barleder). Åbning af markedet: Officiel åbning af markedet foregår fredag kl af borgmester Sonja Rasmussen. Åbningen foregår på pladsen foran Markedsteltet. Der er højttalere rundt om på markedspladsen.

25

26 Fortæl os hvad du ønsker, så kommer vi med en»flyvefærdig«løsning!

27 Ryttermarken 17a 5700 Svendborg PDF to Word

LANGESKOV KRÆMMER MARKED ABZ. - for medarbejdere

LANGESKOV KRÆMMER MARKED ABZ. - for medarbejdere LANGESKOV KRÆMMER MARKED ABZ 2015 - for medarbejdere Langeskov Kræmmermarked 2015 Med en positiv behandling fra Kerteminde Kommune og en masse frivillige arbejdstimer for mange hjælpere kan Langeskov Kræmmermarked

Læs mere

ABZ. Hjallerup Marked. Hjallerup Marked - ABZ 2011 29. april 2011

ABZ. Hjallerup Marked. Hjallerup Marked - ABZ 2011 29. april 2011 ABZ Hjallerup Marked 2011 ABZ ALT, HVAD DU BEHØVER VIDE SOM FRIVILLIG VED HJALLERUP MARKED AFBUD: Ved afbud under Hjallerup Marked skal du give din leder besked i god tid. AFFALD: Affaldssække skal placeres

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010 kahrius.dk Industrivej 12 8653 Them Tlf. 40 55 70 22 Fax 86 84 75 35 e-mail: forlaget@kahrius.dk Du har nu modtaget årets første nyhedsbrev fra MARKEDSBOGEN.

Læs mere

Tillæg til Megalipnyt august 2013

Tillæg til Megalipnyt august 2013 Tillæg til Megalipnyt august 2013 Hillerød kræmmermarked 29 august -1. september 2013 Vi har igen i fået opgaverne med at billettere alle de mange besøgende til markedet samtidig med, at vi fortsat skal

Læs mere

ABZ. Hjallerup Marked 19-05-2010

ABZ. Hjallerup Marked 19-05-2010 ABZ Hjallerup Marked 2010 AFBUD: Ved afbud under Hjallerup Marked skal du give din leder besked i god tid. AFFALD: Affaldssække skal placeres foran boderne, når der lukkes. Papkasser skal slås sammen og

Læs mere

Ladies Mud Race 2018

Ladies Mud Race 2018 Ladies Mud Race 2018 TIDSPLAN OG OPGAVER Indhold Tidsplan 13. september kl. 09:00 16:00 Fælleden... 2 Tidsplan 13. september kl. 16:00 18:30 Fælleden... 2 Tidsplan 14. september kl. 09:00 16:00 Fælleden...

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Tillæg til Megalipnyt juni 2016

Tillæg til Megalipnyt juni 2016 Tillæg til Megalipnyt juni 2016 Hillerød kræmmermarked 1 september 4. september 2016 Vi har igen i fået opgaverne med at billettere alle de mange besøgende til markedet samtidig med, at vi fortsat skal

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål.

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål. FredagsÅbents Styregruppe Jette Birkholm Hedevej 4 62261366/25111758 Lina Nielsen Kirkevej 10 62262715/22858239 Anne-Marie Cederberg Vævervej 4 23393233 Line Silo-Bøjstrup Haugstedvænget 8 20724395 Sabine

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer 2013 Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle Galleriet på Mantziusgården Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Galleriet på Kulturcenter Mantziusgården er beliggende i Rektorfløjens stueetage. Det er på ca. 60 m

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Ølfestival i København maj 2012

Ølfestival i København maj 2012 April 2012 Kære Udstiller Vi ser meget frem til Ølfestivalen i år og glæder os til at se jer i TAP1. Med dette brev beder vi jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. udstillervarer,

Læs mere

1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x

1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x Forældreopgaver for skoleåret 2008/2009 0.x Oprydning efter julestuen sammen med 9.x 1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x 2.x Opstille og stå

Læs mere

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU.

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU. LEJR INFORMATION Traditionel Taekwondo Union byder dig og din klub velkommen til TTU børnelejer 2016 og TTU Sommer Festival 2016 på Brandbu. I år er det 20 års jubilæum for TTU. Vi er igen i år mange deltager

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Den 19. og 20. juni 2015 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 4 4. Tildeling

Læs mere

FORÆLDREOPGAVE i 0.x. Årets julestue er lørdag den kl

FORÆLDREOPGAVE i 0.x. Årets julestue er lørdag den kl FORÆLDREOPGAVE i 0.x Årets julestue er lørdag den 25.11.2006 kl. 11.00-14.30. Vi har igen i år valgt at invitere alle forældre og børn til en fælles forberedelsesaften torsdag den Efter julestuen skal

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m 2 samt

Læs mere

Ølfestival i København 23. 25. maj 2013

Ølfestival i København 23. 25. maj 2013 April 2013 Kære udstiller på Ølfestival 2013 Vi glæder os rigtig meget til at se jer i TAP I. Nu vil vi bede jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. salg af udstillervarer

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2019

Mogenstrup Sportsuge 2019 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2019 Torsdag d. 13. juni -

Læs mere

Betingelser. Bellahøjmarked BHD

Betingelser. Bellahøjmarked BHD Betingelser. Bellahøjmarked BHD Hvidkildevej 66, 2400 København NV Bellahøjmarked torsdag- fredag lørdag - søndag LOPPE SØNDAG: 3x3 meter stand til private, der skal holdes åbent kl. 10.-18. loppestadeholder

Læs mere

Arrangørmanual. Udarbejdet for og i samarbejde med. kulturilanddistrikterne.dk. 1. udgave. 2010, kulturilanddistrikerne.dk

Arrangørmanual. Udarbejdet for og i samarbejde med. kulturilanddistrikterne.dk. 1. udgave. 2010, kulturilanddistrikerne.dk Arrangørmanual Udarbejdet for og i samarbejde med kulturilanddistrikterne.dk 1. udgave Alle er velkommen til at udskrive og kopier denne publikation til eget brug. Ved citering eller videredistribution

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST Kære håndboldvenner, VELKOMMEN TIL HANNIBAL CUP IKAST Stævnet afholdes d. 21.-23. september. Dette er 46. gang, at vi kan afholde

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2017

Mogenstrup Sportsuge 2017 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2017 Onsdag d.

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info Kære Medarbejder. Tak fordi du har meldt dig som medarbejder i festivalens bedste bod. Vi glæder os til at samarbejde med dig i en bod, hvor der skal sælges en masse frugt. Vi ved, at vi kræver en stor

Læs mere

Velkommen til. Ebberup Loppemarked marts i Ebberup Hallerne

Velkommen til. Ebberup Loppemarked marts i Ebberup Hallerne Velkommen til 2. - 3. marts 2019 i Ebberup Hallerne 9180 1679 Velkommen til Loppemarked Standlejere kan komme ind i hallerne med effekter og stille op: Fredag 17.00-20.00 Lørdag 06.00-09.00 Søndag 07.00-09.00

Læs mere

ABC og fakta for udstillere

ABC og fakta for udstillere ABC og fakta for udstillere Affald Der vil være opstillet affaldscontainere bag Lokomotivværkstedet til brug for opsamling af affald. Herudover vil der blive opstillet affaldskurve på selve udstillingsarealet.

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019 Den 21. og 22. juni 2019 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 3 4. Tildeling

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Deltagerbrev for instruktører på O!O oktober 2018

Deltagerbrev for instruktører på O!O oktober 2018 Deltagerbrev for instruktører på O!O 5.- 7. oktober 2018 Kære Instruktører, Køkkenfolk, Dåser, Underholdning, Musikere, Forkyndelse, Lounge, Sceneteknikere, O!O Udvalg o.l. Først og fremmest en stor tak

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Nr. 185 april 2013 Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Titlen hentyder til et par af numrene, der beskæftiger sig med regentparrets visit i Bogense 5. juni. EN ROYAL AFFÆRE indeholder i alt nogle og tyve numre,

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

+45 22573228 PRISER: Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring.

+45 22573228 PRISER: Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. +45 22573228 +45 22573228 forsamlingshus@vitten-by.dk forsamlingshus@vitten-by.dk fo Priser Kontakt +45 22573228 forsamlingshus@vitten-by.dk PRISER PR. 1. JANUAR 2016 PRISER PR. 1. JANUAR 2016 gøring.

Læs mere

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde Den 29.-30. april 2017 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer

Læs mere

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med 23. -24. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Generalplan revideret d. 01/02-2016 *** Blåbjerg Børnemusikfestival 2016 *** www.blaabmusik.dk adgangskode: blaabfest

Generalplan revideret d. 01/02-2016 *** Blåbjerg Børnemusikfestival 2016 *** www.blaabmusik.dk adgangskode: blaabfest Ansøgninger - Myndigheder - Sponsorer A Firma/institution Opgave Bemærk E-mail - Hjemmeside Tlf Ansvar Aftalt Udført 1 Varde kommune Fælles ansøgning til: Februar: www.vardekommune.dk Kommunen: brug af

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Al indkørsel og adgang til festivalpladsen om tirsdagen, skal foregå via hovedindgangen. Det er ikke muligt at slå telte op mandag.

Al indkørsel og adgang til festivalpladsen om tirsdagen, skal foregå via hovedindgangen. Det er ikke muligt at slå telte op mandag. Værd at vide Kære festivaldeltagere. Vi har hermed den store fornøjelse af, at byde jer velkommen til VILDE VULKANER VORDINGBORG 2014. Samtidigt beder vi jer gennemlæse dette brev, med vigtige oplysninger

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Arbejdsplan til Kajfest 2016

Arbejdsplan til Kajfest 2016 Arbejdsplan til Kajfest 2016 Ansvarsområder... 4 Mødeindkaldelse. - Henrik... 4 Telte på mole og ved havnebakken. - Henrik... 4 Bestil Læsø teltet, scene, bænke, toiletvogn. - Gregers... 4 Musikprogram.

Læs mere

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race.

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Nu nærmere dagen sig for 10 Timer i Rebild skydes i gang. I MTB Rebild Bakker glæder vi os meget til løbet, og vi har knoklet hårdt for

Læs mere

GL. PRÆSTEGÅRD. Regler for udlejning til receptioner

GL. PRÆSTEGÅRD. Regler for udlejning til receptioner GL. PRÆSTEGÅRD Regler for udlejning til receptioner Generelt Gl. Præstegård ligger på Stationsvej 32 i Birkerød. Lokalerne kan rumme receptioner på maximalt 75 personer. Der er adgang til toiletter og

Læs mere

da prisen er lavere ved større indkøb.

da prisen er lavere ved større indkøb. STØTTEFORENINGEN KATRINEHAVENS VENNER - DET ER OS DER GØR EN FORSKEL Vinkel den 16.09.2018 Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen Katrinehavens Venner den 6. september 2018 Ekstra møde i forbindelse

Læs mere

Udstiller Information 2017

Udstiller Information 2017 Udstiller Information 2017 Velkommen Kære Udstiller Vi ser frem til at byde jer velkommen til årets Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park! I denne folder finder I nyttige informationer om arrangementet,

Læs mere

Regulativ. for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel T E K N I K O G M I L J Ø. Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008

Regulativ. for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel T E K N I K O G M I L J Ø. Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008 Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008 T E K N I K O G M I L J Ø Regulativ for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

B11. ABZ for frivillige hjælpere. Hjallerup Marked ABZ. for frivillige hjælpere. Hjallerup Marked - ABZ 2013 7. maj 2013

B11. ABZ for frivillige hjælpere. Hjallerup Marked ABZ. for frivillige hjælpere. Hjallerup Marked - ABZ 2013 7. maj 2013 ABZ for frivillige hjælpere B11 Hjallerup Marked ABZ for frivillige hjælpere 2013 ABZ ALT, HVAD DU BEHØVER VIDE SOM FRIVILLIG VED HJALLERUP MARKED AFBUD: Ved afbud under Hjallerup Marked skal du give din

Læs mere

ABZ. Hjallerup Marked. Hjallerup Marked - ABZ 2012 1. maj 2012

ABZ. Hjallerup Marked. Hjallerup Marked - ABZ 2012 1. maj 2012 ABZ Hjallerup Marked 2012 ABZ ALT, HVAD DU BEHØVER VIDE SOM FRIVILLIG VED HJALLERUP MARKED AFBUD: Ved afbud under Hjallerup Marked skal du give din leder besked i god tid. AFFALD: Affaldssække skal placeres

Læs mere

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling DAGSORDEN OG REFERAT AF MØDE MED BEBOER AFD. 316-0 DEN 06. JANUAR 2019 KL. 10.00-15.00 Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling 316-0. Da vi skal lave indkaldelse til afdelingsmødet og have alt

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

ABZ. Hjallerup Marked. for frivillige hjælpere B11. ABZ for frivillige hjælpere. Seks gode råd når du er frivillig hjælper

ABZ. Hjallerup Marked. for frivillige hjælpere B11. ABZ for frivillige hjælpere. Seks gode råd når du er frivillig hjælper ABZ for frivillige hjælpere B11 Hjallerup Marked ABZ for frivillige hjælpere 2016 Seks gode råd når du er frivillig hjælper 1. Arbejd med omtanke! 2. Pas på dig selv og dine kolleger 3. Brug hjelm, når

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019

Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019 Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019 Listen er opdateret den 16-05-2019 DATO OG TIDSPUNKT OPGAVEN MERE OM OPGAVEN, SOM VI ØNSKER HJÆLP TIL NAVN PÅ FRIVILLIG Torsdag den 16. maj mellem kl. 09:00 og kl.

Læs mere

Booking Kalenderen Booking kalenderen viser hvornår Selskabslokalerne er optaget og hvornår det er ledigt. Der bookes i intervaller af en halv time.

Booking Kalenderen Booking kalenderen viser hvornår Selskabslokalerne er optaget og hvornår det er ledigt. Der bookes i intervaller af en halv time. Booking Vejledning af Selskabslokalet Vejlesøparken Side 1 Denne vejledning er tiltænkt de beboere i Vejlesøparken, der ønsker at booke og benytte vores Selskabslokaler. Booking Kalenderen Booking kalenderen

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til 1 INVITATION DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til Gymnastik DM for seniorer 16. - 17. maj 2014 Odense Idrætspark Højstrupvej 5, Bolbro, 5200 Odense V Velkommen til Gymnastik DM 2014 Det er mig

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

13., 14. og 15. Juni 2008. Information til udstillerne

13., 14. og 15. Juni 2008. Information til udstillerne 13., 14. og 15. Juni 2008 Information til udstillerne 1 2 Ankomst og indsyning Indsyning foregår umiddelbart inden for lågen ved Flemmings Alle. Indkørsel ad Østergårds Allé og langs hegnet til lågen Følg

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne 1. Opfølgning Rindsholm festen møde med festudvalget dato? 2. Hvordan

Læs mere

januar 2019 I Arena Randers

januar 2019 I Arena Randers Arrangerer Region Vestdanmark mikro og junior Mesterrækken 2019 I samarbejde med 12. - 13. januar 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload:

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Regler for leje af beboerhuset i Hedelyparken Vers. 06 april 2010 Indholdsfortegnelse Velkomst... 2 Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Lejekontrakt og betaling af leje og depositum... 3 Påbegyndelse

Læs mere

for frivillige hjælpere

for frivillige hjælpere ABZ for frivillige hjælpere B11 Hjallerup Marked ABZ for frivillige hjælpere 2014 ABZ ALT, HVAD DU BEHØVER VIDE SOM FRIVILLIG VED HJALLERUP MARKED AFBUD: Ved afbud under Hjallerup Marked skal du give din

Læs mere

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med 13. Juni 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 4

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Maskinsnedkeri. v/ Snedker Palle Jørgensen. Alt i tømrer- og snedkerarbejde. Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291

Maskinsnedkeri. v/ Snedker Palle Jørgensen. Alt i tømrer- og snedkerarbejde. Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291 Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 VINTERPROGRAM 2014/2015 Maskinsnedkeri Alt i tømrer- og snedkerarbejde v/ Snedker Palle Jørgensen Mosegårdsvej 56 5380 Dalby Tlf. 27135291 2

Læs mere

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31.

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31. Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED på Idrætsanlægget i Sengeløse 29. 31. august Fredagsaften I TELTET KL. 19.00 LIVSSTIL OG SUNDHEDSMESSE I HALLEN

Læs mere

Hjallerup Marked Generelle forhold. Sidst opdateret 5. april 2016

Hjallerup Marked Generelle forhold. Sidst opdateret 5. april 2016 Hjallerup Marked Generelle forhold Sidst opdateret 5. april 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 3 1.1 Ansvarlig arrangør... 3 1.2 Adresse på arrangør... 3 1.3 Hjemmeside... 3 1.4 Arrangørens erfaring...

Læs mere

for frivillige hjælpere Husk, at som frivillig er du ambassadør for Hjallerup Marked

for frivillige hjælpere Husk, at som frivillig er du ambassadør for Hjallerup Marked ABZ for frivillige hjælpere B11 Hjallerup Marked ABZ for frivillige hjælpere 2015 Husk, at som frivillig er du ambassadør for Hjallerup Marked ABZ ALT, HVAD DU BEHØVER VIDE SOM FRIVILLIG VED HJALLERUP

Læs mere

Selve arrangementet i detaljer

Selve arrangementet i detaljer Selve arrangementet i detaljer Tidspunkt Hvilket Ansvarlig i 2015 Ting der kan laves før løbet Skilte skal ses efter og der skal også laves nogle nye. Bages kage 8 stk. Sponsor gave skal hentes hos Spejder

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

aug/2017 wonderfestiwall

aug/2017 wonderfestiwall INFORMATION OG VILKÅR FOR MADBODER PÅ WONDERFESTIWALL 2017 17. 20. aug/2017 wonderfestiwall Ansøgning Ansøgningsfrist for madboder er 1. april 2017 (jo tidligere, jo bedre). Ansøgningerne behandles og

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE 21.-22. NOVEMBER 2015 I HERNING TIL DELEGEREDE OG ØVRIGE LANDSMØDEDELTAGERE INDBYDELSE KÆRE DELEGEREDE OG ØVRIGE DELTAGERE I LANDSMØDET Du indbydes hermed til Venstres

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle.

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle. Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den 8. 10. marts 2019 i Vejle. PRAKTISKE OPLYSNINGER Stævnet afholdes i DGI Huset Vejle

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere