User manual SC1982 SC1981

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "User manual SC1982 SC1981"

Transkript

1 User manual SC1982 SC1981

2

3 1

4

5 SC1982, SC1981 DANSK 6

6 6 DANSK Introduktion Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! For at få fuldt udbytte af den support, Philips tilbyder, skal du registrere dit produkt på Beregnet anvendelse Dette apparat er beregnet til at fjerne uønsket hår. Det er i stand til langsigtet reduktion af hårvækst, der gror ud igen efter behandling. Du kan bruge Philips Lumea Comfort til at fjerne uønsket kropsbehåring på alle områder fra kindbenene og nedefter, herunder ansigtet (overlæben, hagen og kinderne). Dette apparat er specielt designet og optimeret til brug af kvinder, men kan også bruges af mænd. Det er designet til brug af kun én person. Sikkerhed Integreret sikkerhedssystem Philips Lumea Comfort har et indbygget sikkerhedssystem, som beskytter øjnene. Systemet forhindrer utilsigtede blink, når den ikke er i kontakt med huden. Hudfarvesensor Philips Lumea Comfort har en hudfarvesensor, som forhindrer behandling, hvis din hudfarve er for mørk. Lysudgangsvinduet er forsænket ved behandlingsoverfladen. Det forhindrer direkte kontakt mellem din hud og lysudgangsvinduet. Fordele IPL-teknologi (Intense Pulsed Light) til hjemmebrug Philips Lumea Comfort anvender en lysbaseret teknologi kaldet Intense Pulsed Light (IPL). IPL er en af de mest effektive metoder til at fjerne uønsket kropsbehåring. Den giver længerevarende resultater, fordi den effektivt forhindrer håret i at vokse ud igen.

7 DANSK 7 Ingen dele, der skal udskiftes, og ingen skjulte udgifter Philips Lumea Comfort er udstyret med en højtydende lyskilde, som ikke skal skiftes ud. Denne lyskilde kan generere over blink. Det gør dig i stand til at vedligeholde resultatet løbende i mere end 5 år*, samtidig med at du sparer penge på dyre udskiftningspærer. *Baseret på gennemsnitlig brug og anbefalet behandling af én bruger. Arbejdsprincip Apparatet fungerer ved at opvarme håret og roden under huden. Melaninen i håret og hårroden absorberer de frigivne lysimpulser. Jo mørkere håret er, desto mere lys kan der absorberes. Denne proces stimulerer håret til at gå i hvilefase. Mellem behandlingerne falder hårene naturligt ud, og genvæksten hæmmes. Det kan tage en til to uger, før hårene falder ud. Optimal hårfjerning kan ikke opnås med en enkelt behandling, eftersom det kun er hår i vækstfasen, der er modtagelige for behandling med lys. Under behandlingen vil hårene i behandlingsområdet normalt befinde sig i forskellige stadier af hårets vækstcyklus. For at behandle alle hår effektivt skal du gentage behandlingen én gang hver anden uge i de første to måneder.

8 8 DANSK Produktoversigt (fig. 4) 1 Tænd-/sluk-/intensitetsknap 2 Intensitetsindikatorer 3 Advarselslampen KLAR/hudfarve 4 Stik til apparat 5 Hudkontaktoverflade med integreret sikkerhedssystem 6 Lysudgangsvindue med integreret UV-filter 7 Hudfarvesensor 8 Blink-knap 9 Adapter 10 Lille stik Vigtige sikkerhedsoplysninger Læs denne brugsvejledning omhyggeligt igennem, inden apparatet tages i brug, og gem den til eventuelt senere brug. Fare Både apparat og adapter skal holdes tørre. Brug ikke apparatet i våde omgivelser (f.eks. i nærheden af et fyldt badekar, en swimmingpool eller en løbende bruser). Hvis apparatet er gået i stykker, må du ikke berøre de inderste dele, da de kan give elektrisk stød. Stik aldrig genstande ind i apparatet. Advarsel Dette apparat er ikke beregnet til at blive brugt af personer (herunder børn) med nedsatte fysiske og mentale evner eller nedsat følesans, medmindre de er blevet vejledt eller instrueret i apparatets anvendelse af en person, der er ansvarlig for deres sikkerhed. Apparatet bør holdes uden for børns rækkevidde for at sikre, at de ikke kan komme til at lege med det.

9 DANSK 9 Apparatet er ikke beregnet til børn under 15 år. Teenagere på år kan bruge apparatet med samtykke og/eller hjælp fra forældrene eller de personer, der har forældremyndigheden. Voksne fra 19 år og opefter kan bruge apparatet efter eget ønske. Brug kun den medfølgende adapter. Brug ikke apparatet eller adapteren, hvis en af delene er beskadiget. Adapteren indeholder en transformer. Adapteren må ikke klippes af og udskiftes med et andet stik, da dette kan være meget risikabelt. Hvis adapteren beskadiges, skal den altid udskiftes med en original adapter af samme type for at undgå en farlig situation. Brug ikke apparatet, hvis glasset i lysudgangsvinduet er ødelagt. Sådan forebygges skader Kontroller, at luftstrømmen passerer frit gennem ventilationsrillerne. Udsæt aldrig apparatet for kraftige slag, og undgå at ryste eller tabe det. Hvis du flytter apparatet fra meget kolde omgivelser til meget varme omgivelser eller omvendt, skal du vente i ca. 3 timer, før du bruger det. Opbevar apparatet i dets originale emballage, så det ikke bliver støvet. Udsæt ikke apparatet for temperaturer under 10 C eller over 35 C under brug. Udsæt ikke apparatet for direkte sollys eller UV-lys i flere timer, så du undgår at beskadige det. Undgå at blinke mod andre overflader end huden. Det kan forårsage alvorlige skader på lysudgangsvinduet eller hudfarvesensoren. Blink kun, når apparatet er i kontakt med huden.

10 10 DANSK Forsigtig Lad aldrig apparatet ligge ubevogtet hen, når det er tændt. Sluk altid apparatet efter brug. Hvis apparatet skal efterses eller repareres, skal du henvende dig til Philips, da en uautoriseret reparation efterfølgende kan være til fare for brugeren. Brug kun dette apparat ved intensitetsniveauer, der passer til farven på din hud (se tabellen i kapitlet Klargøring, afsnittet Hudfarve og lysintensitet ). Brug ved højere niveauer end de anbefalede kan øge risikoen for hudreaktioner og bivirkninger. Brug ikke apparatet, hvis et af de forhold, der er nævnt i kapitlet Kontraindikationer, forholdsregler og advarsler, afsnittet Kontraindikationer, gælder for dig. Dette apparat er udelukkende beregnet til fjernelse af uønsket kropsbehåring fra kindbenene og nedefter. Anvend ikke apparatet til andre formål. Elektromagnetiske felter (EMF) Dette Philips-apparat overholder alle branchens gældende standarder og regler angående eksponering for elektromagnetiske felter. Kontraindikationer, forholdsregler og advarsler Kontraindikationer Philips Lumea Comfort er ikke designet til alle. Læs sektionerne herunder før brug. Brug ikke apparatet: Hvis du er gravid eller ammende. Hvis din hud har været udsat for stærkt sollys eller solarium inden for de sidste 2 uger. Hvis du har en naturligt brunlig, sort eller mørkere hud. Som en sikkerhedsforanstaltning forhindrer den indbyggede hudfarvesensor emission af blink, hvis din hud er for mørk. I nærheden af eller rundt om øjnene.

11 DANSK 11 På en tatovering eller på permanent makeup i behandlingsområdet. På mørke pletter, f.eks. store fregner, modermærker eller vorter i behandlingsområdet. Hvis du har eksem, psoriasis, rifter, åbne sår eller aktive infektioner i behandlingsområdet. Hvis du tidligere har haft problemer med kollagen, herunder dannelse af godartede arsvulster i huden eller dårlig sårheling. Hvis du har en kendt følsomhed over for lys eller tager medicin, der gør huden mere følsom over for lys. Medicin, der er kendt for at have denne effekt, omfatter ikke-steroide, anti-inflammatoriske midler (f.eks. aspirin, ibuprofen, paracetamol), tetracyklin, fenothiaziner, thiazid, diuretika, sulfonyluras, sulfonamid, DTIC, fluorouracil, vinblastin og griseofulvin. Hvis du er eller for nylig er blevet behandlet med alfaog beta-hydroxi (hydroxisyrer), Retin-A, Accutane (isotretinoin), tropiske retinoider, azelainsyre eller steroider. Hvis du har unormale hudsygdomme som følge af diabetes eller en anden systemisk eller metabolisk sygdom. Hvis du tidligere har haft herpesudbrud i det behandlede område, medmindre du har kontaktet din læge og modtaget forebyggende behandling. Hvis du lider af en sygdom, som medfører lysfølsomhed, som f.eks. porfyri, polymorft lysudslæt, lupus, nældefeber osv. Hvis du lider af epilepsi og er overfølsom over for blinkende lys. Hvis du tidligere har haft hudkræft eller potentielle maligne sygdomme i behandlingsområdet. Hvis du har modtaget strålebehandling eller kemoterapi inden for de seneste 3 måneder. Hvis du har et implantat, f.eks. en pacemaker eller en insulinpumpe i behandlingsområdet. Brug ikke apparatet på brystvorter, vorter, de små skamlæber, vagina, anus og indersiden af næseborene og ørerne. Mænd må ikke bruge den i ansigtet eller på pungen.

12 12 DANSK Hvornår bør du konsultere en læge? Hvis du tager receptpligtig medicin eller modtager regelmæssig medicinsk tilsyn pga. en bestemt tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger Philips Lumea Comfort. Du bør også konsultere din læge, hvis du er usikker på, om apparatet er egnet til dig. Forholdsregler Sådan undgår du uønskede virkninger: Undlad at behandle det samme område på huden mere end én gang under en behandling. Barber altid behandlingsområdet før behandlingen, og sørg for, at huden i behandlingsområdet er ren og tør. Rengør ikke huden med brændbare væsker, f.eks. alkohol eller acetone, før du bruger apparatet Advarsel om soleksponering og solarium Soleksponering eller solarium før behandlingen Undgå soleksponering eller solarieudstyr i 2 uger før behandlingen. Solbrun hud indeholder meget farvepigment. Hvis du bruger Philips Lumea Comfort på solbrun hud, vil det øge risikoen for bivirkninger og hudreaktioner. Soleksponering eller solarium efter behandlingen Efter behandlingen skal du vente 48 timer, inden du udsætter din hud for sol eller solarium. Beskyt huden med en solcreme med SPF30 eller højere i hele hårfjerningsperioden og i mindst 2 uger efter den sidste behandling. Hvis du har brugt en selvbruner for at gøre huden brun, skal du vente, indtil den kunstige solarium er forsvundet, før du begynder næste behandling. Mulige bivirkninger: Hvis du bruger Philips Lumea Comfort i overensstemmelse med instruktionerne, er risikoen for alvorlig bivirkninger lille. Læs sektionerne herunder for at få mere at vide om de virkninger, der kan opstå.

13 DANSK 13 Almindelige bivirkninger: Din hud kan vise en let rødmen, og/eller det stikker i huden, eller huden føles varm. Denne reaktion er helt uskadelig og forsvinder hurtigt. Der kan opstå en hudreaktion svarende til en solskoldning i et kort stykke tid. Hvis den ikke forsvinder inden for 3 dage, anbefaler vi, at du søger læge. Tør hud og kløe kan opstå på grund af barbering eller en kombination af barbering og lysbehandling. Dette er harmløst og forsvinder inden for nogle få dage. Du kan afkøle området med en ispose eller en våd klud. Hvis tørheden varer ved, kan du påføre en uparfumeret fugtcreme på det behandlede område 24 timer efter behandlingen. Sjældne bivirkninger: Forbrændinger, kraftig rødmen og hævelse forekommer sjældent og skyldes normalt, at du har anvendt en lysintensitet, der er for høj til din hudfarve. Hvis disse reaktioner ikke forsvinder inden for 3 dage, anbefaler vi, at du søger læge. Udsæt den næste behandling, indtil huden er fuldstændig helet, og sørg for at bruge en lavere lysintensitet. Misfarvning af huden opstår meget sjældent. Misfarvning af huden optræder enten som en mørkere eller en lysere plet end det omgivende område. Det kan ske, hvis du anvender en lysintensitet, der er for høj til din hudfarve. Hvis misfarvningen ikke forsvinder inden for 2 uger, anbefaler vi, at du søger læge. Undgå at behandle misfarvede områder, indtil misfarvningen er forsvundet. Hudinfektion og betændelse opstår meget sjældent. Disse reaktioner kan opstå, når du bruger apparatet på barberingssår eller rifter, på de allerede eksisterende sår eller på indgroede hår. Kraftig smerte kan opstå under eller efter behandlingen, hvis du anvender apparatet på ubarberet hud eller ved en lysintensitet, der er for høj til din hudfarve, eller hvis du blinker på samme område mere end en gang og anvender apparatet på åbne sår, betændelser, infektioner, tatoveringer, forbrændinger osv. Se kapitlet Kontraindikationer, forholdsregler og advarsler for at få flere oplysninger.

14 14 DANSK Klargøring Forberedelse af behandlingsområder 1 Før hver behandling skal du barbere de områder, du vil behandle, så længe hårene fortsætter med at vokse ud igen. Bemærk: Brug ikke hårfjerningslotion i stedet for barbering. Hvis du fjerner hårene ved roden med en anden hårfjerningsmetode (f.eks. voksbehandling eller en epilator), kan du starte behandlingen straks. 2 Sørg for, at din hud er tør, ren og fri for deodorant, creme, lotion eller parfume. 3 Undersøg lysudgangsvinduet og hudfarvesensoren for hår, støv og fibre. Rengør om nødvendigt lysudgangsvinduet og hudfarvesensoren med en tør, blød og fnugfri klud. Bemærk: Når hårene ikke længere vokser ud igen, kan du stoppe med barberingen. Hudfarve og lysintensitet Philips Lumea Comfort har fem forskellige intensitetsniveauer. Se tabellen nedenfor for at finde den lysintensitet, der passer til din hud og hårfarve. X betyder, at apparatet ikke er egnet til dig. Hvis din hud er for mørk, forhindrer hudfarvesensoren udstrålingen af blink.

15 DANSK 15 Hudfarve / kropsbehåringens farve Hvid Beige Lysebrun Mellembrun Mørkebrun Brunlig sort og mørkere Sort 4/5 4/5 3/4 1/2/3 x x Mørkebrun 4/5 4/5 3/4 1/2/3 x x Brun 4/5 4/5 3/4 1/2/3 x x Mørkblond/lysebrun 4/5 4/5 3/4 1/2/3 x x Hvid/grå/rød/lysblond x x x x x x Sådan foretages en test af huden Før første behandling skal du foretage en test af huden for at fastsætte det korrekte intensitetsniveau for hver enkelt kropsdel. 1 Sæt den lille stikprop i stikket på apparatet, og tilslut adapteren til stikkontakten. 2 Tryk på tænd-/sluk-/intensitetsknappen. Indikatoren for lysintensitetsniveau 1 tænder, og ventilatoren inde i apparatet starter. 3 Placer hudkontaktfladen på huden. Tryk på blinkknappen for at afgive et blink med intensitetsniveau 1. 4 Bevæg apparatet til et andet område, og afgiv et blink på niveau 2. Fortsæt med at øge intensiteten med et niveau, før du afgiver det næste blink. Afgiv ikke mere end ét blink på det samme område. Undlad at øge intensiteten over den maksimale intensitet for din hudfarve (se afsnittet Hudfarve og lysintensitet i dette kapitel).

16 16 DANSK 5 Så snart du oplever ubehag, skal du reducere lysintensiteten til det højeste niveau, der ikke forårsagede ubehag. 6 Stands testen. Vent 24 timer, og undersøg derefter, om huden har haft nogen form for reaktion. Hvis du ikke opdager nogen hudreaktioner, kan du bruge den sidst anvendte lysintensitet ved den næste behandling af denne kropsdel. Bemærk: Hvis din hud viser en reaktion, skal du vente, indtil reaktionen forsvinder. Derefter skal du behandle den kropsdel ved en lysintensitet under den, der fremprovokerede en reaktion; vent 24 timer, og undersøg igen, om huden har haft nogen form for reaktion. 7 Udfør trin 1 til 5 for hver enkelt kropsdel, du vil behandle. Sådan bruges apparatet Foretag altid en hudtest (se kapitlet Klargøring ), inden du begynder at bruge apparatet som anvist nedenfor. 1 Sæt den lille stikprop i stikket på apparatet, og tilslut adapteren til stikkontakten. 2 Tryk på tænd-/sluk-/intensitetsknappen. Indikatoren for lysintensitetsniveau 1 tænder, og ventilatoren inde i apparatet starter. 3 Efter ca. 1 sekund tænder advarselslampen KLAR/ hudfarve. Det betyder, at apparatet er klar til at afgive et blink.

17 DANSK 17 4 Tryk på tænd-/sluk-/intensitetsknappen en eller flere gange for at vælge det lysintensitetsniveau, der passer til behandlingsområdet og din hudfarve. 90º 5 Sørg for, at det behandlede område er rent, tørt og ordentligt barberet. Placer apparatets kontaktflade på huden. Når kontaktfladen er i fuld kontakt med huden, begynder advarselslampen KLAR/hudfarve at blinke langsomt. 6 Tryk på blink-knappen. Hudfarvesensoren tjekker din hudfarve. Hvis hudfarven tåler, at apparatet kan foretage en sikker behandling, slukker advarselslampen KLAR/hudfarve. Apparatet afgiver et blink på huden og udsender en blød, smældende lyd. Bemærk: Hvis apparatet ikke afgiver et blink, og advarselslampen KLAR/hudfarve blinker hurtigt, er din hudfarve for mørk til, at apparatet kan foretage en sikker behandling. Hvis du for nylig har taget sol, skal du vente 2 uger (se kapitlet Kontraindikationer, forholdsregler og advarsler, afsnittet Advarsel om soleksponering og solarium ). 7 Apparatet lader straks op til næste blink. Afhængigt af den valgte lysintensitet tænder advarselslampen KLAR/hudfarve efter et par sekunder. Det betyder, at apparatet er klar til næste blink. Vælg én af blinktilstandene, og fortsæt med at behandle de ønskede områder. Bemærk: Hvis behandlingen på et tidspunkt bliver smertefuld, skal du sænke intensitetsniveauet, indtil behandlingen igen er behagelig. Hvis du oplever hudreaktioner, der er kraftigere end en let rødmen, skal du straks afbryde behandlingen og læse kapitlet Mulige bivirkninger.

18 18 DANSK Blinktilstande Stryg og blink Hold blink-knappen nede. Apparatet afgiver et blink efter det andet, så længe apparatets kontaktflade er i fuld kontakt med huden. Efter hvert blink stryges apparatet til næste område. Fortsæt med at trykke apparatets kontaktflade mod huden. Stryg- og blinktilstanden er særligt praktisk ved behandling af større områder såsom benene. Trin og blink Slip blink-knappen efter hvert blink. For at afgive endnu et blink placeres apparatet på det område lige ved siden af området, der netop er blevet behandlet. Sørg for, at apparatets kontaktflade trykkes helt ind mod huden. Trin- og blinktilstanden sikrer en præcis behandling af f.eks. knæ og ankler. Bemærk: Undlad at behandle det samme område to gange under en behandling. Hvis du vil behandle et område mere end én gang, øges risikoen for bivirkninger. Bemærk: For at undgå at springe områder over skal du sørge for, at der er en vis overlapning med det tidligere behandlede område, når du flytter apparatet hen over huden. Det effektive lys afgives kun gennem lysudgangsvinduet. Sørg for, at blinkene afgives tæt på hinanden. Sådan opnås optimale resultater To første måneder Det er normalt, at hårene stadig er synlige efter de første få behandlinger (se kapitlet Introduktion, afsnittet Arbejdsprincip for at få flere oplysninger). Hvis du vil fjerne alle hår korrekt og forhindre, at hårfolliklerne bliver aktive igen, skal behandlingerne gentages hver anden uge i de første to måneder. Din hud bør derefter være glat. Læs afsnittet Vedligeholdelsesfase, hvor du kan finde ud af, hvordan du kan beholde disse resultater.

19 DANSK 19 Vedligeholdelsesfase Hvis du vil sikre, at din hud forbliver glat, anbefaler vi at gentage behandlingen hver fjerde til sjette uge. Tiden mellem behandlingerne kan variere afhængigt af individuel hårgenvækst og for forskellige kropsdele. Hvis du oplever, at mange hår vokser ud igen mellem behandlingerne, skal du blot afkorte intervallet mellem behandlingerne, men undgå at behandle områderne oftere end hver anden uge. Når du anvender apparatet hyppigere end anbefalet, øger du ikke effektiviteten, men du øger risikoen for hudreaktioner. Efter brug Hold tænd-/sluk-/intensitetsknappen nede for at slukke apparatet. Tag stikket ud af stikkontakten. Rengør apparatets kontaktflade (se kapitlet Rengøring og vedligeholdelse ). Opbevar apparatet et sikkert og tørt sted i dets originale emballage. Undgå at anvende parfumeret kosmetik på den behandlede hud umiddelbart efter behandlingen. Undgå at bruge deodorant umiddelbart efter behandling af armhulerne. Vent, indtil al rødmen på huden er forsvundet. Se kapitlet Kontraindikationer, forholdsregler og advarsler, afsnittet Advarsel om soleksponering og solarium med hensyn til oplysninger om soleksponering og solarium. Rengøring og vedligeholdelse For at sikre optimale hårfjerningsresultater renses apparatet efter hver brug. Rens aldrig apparatet eller nogle af dets dele under rindende vand. Brug aldrig skuresvampe, skrappe rengøringsmidler eller aggressive væsker såsom benzin eller acetone til at rense apparatets kontaktflade. 1 Sluk for apparatet, og tag stikket ud af stikkontakten.

20 20 DANSK 2 Hvis det er nødvendigt, renses ydersiden af apparatet med en blød renseklud. 3 Fugt en blød, fnugfri klud med et par dråber vand, og rens apparatets kontaktflade og lysudgangsvinduet. Miljøhensyn Apparatet må ikke smides ud sammen med det almindelige husholdningsaffald, når det til sin tid kasseres. Aflever det i stedet på en kommunal genbrugsstation. På den måde er du med til at beskytte miljøet. Sikkerhed og support Hvis du brug for hjælp eller support, bedes du besøge eller læse i den separate folder World-Wide Guarantee. Specifikationer Model Pletstørrelse Anvendt teknologi Pulsvarighed Bølgelængde Energiniveau Opladningstid/strømkilde Tid til at behandle underben SC1982, SC1981 0,9 cm x 3 cm [2,7 cm²] Intense Pulsed Light (IPL-teknologi) µsek nm maks. 4 J/cm² Kontinuerlig drift 11 minutter

21 Model SC1982, SC1981 DANSK 21 Sikkerhed ved brug Integreret sikkerhedssystem, der forhindrer utilsigtede blink. Hudfarvesensor, der forhindrer behandling, hvis hudfarven er for mørk. Emballagestørrelse 180 x 180 x 100 mm Produktvægt 200 g Adapter Model: KSA24A HU - nominel V, 50/60 Hz, 0,5 A Emballagestørrelse 180 x 180 x 100 mm Driftsforhold Temperatur Relativ fugtighed Atmosfærisk tryk Opbevarings- og transportbetingelser Temperatur Relativ fugtighed Atmosfærisk tryk +10 C til +35 C 30% til 75% RF 700 til 1060 hpa -40 C til +70 C 10% til 90% RF 500 til 1060 hpa

22 22 DANSK Etiket Disse symboler kan forekomme på apparatet. Symbol Beskrivelse Dette symbol indikerer, at apparatet er dobbelt isoleret (Klasse II). Dette symbol betyder: Apparatet må ikke smides ud sammen med det normale husholdningsaffald. For yderligere oplysninger, se kapitlet Miljøhensyn. Dette symbol betyder: Overholder EU-direktiver. CE står for Conformité Européenne. Dette symbol betyder: Læs brugervejledningen, inden apparatet tages i brug. Dette er CSA-mærket i USA og Canada. Fejlfinding Dette kapitel opsummerer de mest almindelige problemer, der kan forekomme ved brug af apparatet. Har du brug for yderligere hjælp og vejledning, så besøg for en liste af ofte stillede spørgsmål eller kontakt dit lokale Philips Kundecenter.

23 DANSK 23 Problem Mulig årsag Løsning Jeg har trykket på tænd-/sluk-/intensitetsknappen, men apparatet tænder ikke. Apparatet udsender ikke et blink, når jeg trykker på blink-knappen. Du har ikke sat apparatet korrekt i stikkontakten. Din hudfarve er ikke egnet til behandling med dette apparat. Advarselslampen KLAR/hudfarve bliver ved med at lyse konstant. Advarselslampen KLAR/hudfarve og intensitetslysene er alle tændte. Sørg for, at du har sat den lille stikprop korrekt i stikket på apparatet. Kontrollér, om du har sat adapteren i en stikkontakt, der fungerer korrekt. Advarselslampen KLAR/hudfarve blinker hurtigt. Dette indikerer, at hudfarvesensoren har målt en hudfarve, som er for mørk til, at apparatet kan foretage en sikker behandling. Du kan prøve apparatet på et andet område, hvor huden er lysere. Hvis din mørke hudfarve skyldes nylig solbadning eller solarium, skal du vente 2 uger og prøve igen. Hvis den mørke hudfarve er din naturlige farve, skal du se tabellen i kapitlet Klargøring, afsnittet Hudfarve og lysintensitet for at se, om apparatet egner sig til dig. Sørg for, at apparatets kontaktflade er i fuld kontakt med huden. Når den er, begynder advarselslampen KLAR/hudfarve at blinke langsomt, og du kan trykke på blink-knappen for at afgive et blink. Apparatet har en systemfejl. Sluk for apparatet, tag stikket ud af stikkontakten, og prøv derefter at tænde det igen. Hvis problemet fortsætter, kan du søge svar på eller kontakte dit lokale Philips Kundecenter.

24 24 DANSK Problem Mulig årsag Løsning Jeg oplever ubehagelig hudirritation, når jeg bruger apparatet. Du har ikke barberet behandlingsområderne. Huden har for nyligt været udsat for sol eller for solarieudstyr. Du har anvendt en lysintensitet, som er for høj til dig. Barber behandlingsområderne, før du bruger apparatet. Hvis barberingen fremkalder hudirritation, skal du klippe hårene så korte som muligt og bruge apparatet ved en behagelig indstilling. Du må ikke bruge apparatet på hud, der for nyligt har været i solarium. Undgå soleksponering eller for solarieudstyr i 2 uger før behandlingen. Reducer intensiteten til et niveau, der er behageligt for dig.

25

26

27 (01/2014)

User manual SC1992 SC1991

User manual SC1992 SC1991 User manual SC1992 SC1991 5 SC1992, SC1991 DANSK 25 DANSK 25 Introduktion Tillykke med dit køb og velkommen til Philips! For at få fuldt udbytte af den support, Philips tilbyder, skal du registrere dit

Læs mere

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 Dansk 16 16 Dansk Introduktion Tillykke med dit køb og velkommen til Philips! For at få fuldt udbytte af den support,

Læs mere

Straightener HP8330. Register your product and get support at DA Brugervejledning

Straightener HP8330. Register your product and get support at   DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8330 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den support,

Læs mere

Hair Styler. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4696/22. Brugervejledning

Hair Styler. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4696/22. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4696/22 DA Brugervejledning e g f h i b d c a l m n o p q k j s r Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis

Læs mere

Straightener. Register your product and get support at HP8342/00. Brugervejledning

Straightener.   Register your product and get support at HP8342/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8342/00 DA Brugervejledning a b c k d e f g h i j Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have

Læs mere

Register your product and get support at HP8350. Brugervejledning

Register your product and get support at   HP8350. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8350 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den support, som Philips

Læs mere

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den support, som Philips

Læs mere

Patientvejledning. Hårfjerning med laser. Cosmetic

Patientvejledning. Hårfjerning med laser. Cosmetic Patientvejledning Hårfjerning med laser Cosmetic Laserbehandling for uønsket hårvækst foretages oftest på overlæbe, hage, bikini-linje, ben, armhuler og ryg. Hårfjernelse foregår af flere omgange Hårvæksten

Læs mere

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8343 HP8344 DA Brugervejledning a b c d e h g f Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af

Læs mere

Curler. Register your product and get support at HP8600/00. Brugervejledning

Curler.   Register your product and get support at HP8600/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP8600/00 DA Brugervejledning a b c d e f g h i j Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte

Læs mere

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Brugervejledning

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 DA Brugervejledning j k Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 DA Brugervejledning a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Dansk Tillykke med dit

Læs mere

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Brugervejledning

Styler.   Register your product and get support at HP4681/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 DA Brugervejledning a h g b c f e d Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte

Læs mere

Brugsvejledning Xemos W-808 hårlaser

Brugsvejledning Xemos W-808 hårlaser Brugsvejledning Xemos W-808 hårlaser Advarsel Læs venligst alle advarsler og sikkerhedsforanstaltninger før brug, og følg dem strengt, når du bruger Xemos W-808. Xemos W-808 er et produkt beregnet til

Læs mere

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at DA Brugervejledning

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at   DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den

Læs mere

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Brugervejledning

Hairdryer. Register your product and get support at   HP4962/22 HP4961/22. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte

Læs mere

Hairdryer HP8260. Brugervejledning. Register your product and get support at

Hairdryer HP8260. Brugervejledning. Register your product and get support at Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 DA Brugervejledning Dansk 1 Indledning Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte

Læs mere

Straightener. Register your product and get support at HP8297. Brugervejledning

Straightener. Register your product and get support at  HP8297. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8297 DA Brugervejledning a b cd e g f h i Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte

Læs mere

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Brugervejledning

Hairdryer.   Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt

Læs mere

Straightener. Register your product and get support at HP4666/22. Brugervejledning

Straightener.  Register your product and get support at HP4666/22. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4666/22 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den

Læs mere

Straightener. Register your product and get support at HP4668/22. Brugervejledning

Straightener.   Register your product and get support at HP4668/22. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 DA Brugervejledning abc h g f e d i j Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8346 DA Brugervejledning a b c d e i h g f j k Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af

Læs mere

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Brugervejledning

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 DA Brugervejledning 7k j 7l i a h b c d e f g Dansk 1 Vigtigt Læs denne brugervejledning grundigt,

Læs mere

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Brugervejledning

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8270 DA Brugervejledning a 9 b c d e f g h Dansk 1 Vigtigt Læs denne brugervejledning grundigt, før du tager apparatet i brug,

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

ELEKTRISK PARASOLVARMER

ELEKTRISK PARASOLVARMER ELEKTRISK PARASOLVARMER HN 12361 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før parasolvarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak parasolvarmeren ud og kontroller, at

Læs mere

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning TERRASSEVARMER HN 12356 Brugervejledning Læs denne brugervejledning omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. Pak terrassevarmeren ud og kontroller,

Læs mere

Hårfjerning med laser Cosmetic PATIENTVEJLEDNING

Hårfjerning med laser Cosmetic PATIENTVEJLEDNING 7 Hårfjerning med laser Cosmetic PATIENTVEJLEDNING Laserbehandling for uønsket hårvækst foretages oftest på overlæbe, hage, bikinilinje, ben, armhuler og ryg. Hårfjernelse foregår af flere omgange Hårvæksten

Læs mere

wellness SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL

wellness SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL 1 Indholdsfortegnelse: Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Velegnet til Fordele For optimale resultater Funktionstaster og betjeningsvejledning Mulig brug af

Læs mere

Patientvejledning. Hårfjerning med laser. Cosmetic

Patientvejledning. Hårfjerning med laser. Cosmetic Patientvejledning Hårfjerning med laser Cosmetic Laserbehandling for uønsket hårvækst foretages oftest på overlæbe, hage, bikini-linje, ben, armhuler og ryg. Hårfjernelse foregår af flere omgange Hårvæksten

Læs mere

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Indledning Tillykke med dit køb! Denne hårdhudsfjerner er et nyskabende produkt, der er beregnet til at blødgøre tør, ru og

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1 Brugermanual Terapi- / Dagslys ELE018896A Version 1.0 1 Indholdsfortegnelse: Introduktion: 3 Hvordan virker Terapi- / Dagslys lampen? 3 Tegn og symboler 4 Sikkerhed og ydeevne 4 Bemærkninger 5 Beskrivelse

Læs mere

MD41289_LadyShaverDK.FH10 Thu Mar 25 16:54:43 2004 Seite 2 C M Y CM MY CY CMY K

MD41289_LadyShaverDK.FH10 Thu Mar 25 16:54:43 2004 Seite 2 C M Y CM MY CY CMY K MD41289_LadyShaverDK.FH10 Thu Mar 25 16:54:43 2004 Seite 2 Indholdsfortegnelse Sikkerhedshenvisninger...2 Oversigt...6 Betjeningselementer...7 Ibrugtagning...8 Genopladning...8 Barbering...10 Tørbarbering...10

Læs mere

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Brødrister Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner 1. Læs venligst instruktionerne, før du tager apparatet

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM Brugervejledning Art nr 350170 EAN code 5709133912000 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak

Læs mere

Patientvejledning. Karsprængninger i ansigt. IPL laserbehandling Cosmetic

Patientvejledning. Karsprængninger i ansigt. IPL laserbehandling Cosmetic Patientvejledning Karsprængninger i ansigt IPL laserbehandling Cosmetic Der kan være mange årsager til, at du får karsprængninger. De kan være punkt- eller stegformede eller forgrenede i et fint netværk.

Læs mere

Patientvejledning. Laser behandling. af karsprængninger på ben Cosmetic

Patientvejledning. Laser behandling. af karsprængninger på ben Cosmetic Patientvejledning Laser behandling af karsprængninger på ben Cosmetic Mange oplever med alderen, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Dette skyldes bl.a. alder, graviditet og

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren

Indlægsseddel: Information til brugeren Indlægsseddel: Information til brugeren Isotrex 0,05 % gel Isotretinoin Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. Gem indlægssedlen.

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W Brugervejledning Art nr 350166 EAN nr 5709133911881 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 VIGTIGE

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

Instruktions Manual (UN-2000M)

Instruktions Manual (UN-2000M) Instruktions Manual (UN-2000M) Dobbelt virkende thumper Massage Apparat (UN-2000M) Brugsanvisninger - Sæt stikket i stikkontakten.. Brug knappen til at vælge intensiteten af massagen (Fig.1) Sæt knappen

Læs mere

DK bruger vejledning

DK bruger vejledning brugervejledning DK Tak... for dit køb af Tanda Zap. Tanda Zap spotbehandling er klinisk dokumenteret. Kraftfuldt blåt LED lys nedbryder de bakterier, der forårsager akne udbrud, mens let vibration og

Læs mere

Always here to help you

Always here to help you Always here to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome HD7699 HD7697 HD7695 HD7685 3 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 1 HD7697, HD7695, HD7685 DANSK

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

Ansigtsepilator. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 97917FV05X06VIII

Ansigtsepilator. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 97917FV05X06VIII Ansigtsepilator da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 97917FV05X06VIII 2018-05 Kære kunde! Din nye ansigtsepilator gør det muligt at fjerne uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen. Den er

Læs mere

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem Brugervejledning AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem . Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 KAPITEL 1 Sikkerhedsoplysninger 1.1. Indledning Dette kapitel indeholder oplysninger om sikkerhed.

Læs mere

Ansigtsepilator. da Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 92451FV05X07VII

Ansigtsepilator. da Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 92451FV05X07VII Ansigtsepilator da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92451FV05X07VII 2017-06 350 786 Kære kunde! Din nye ansigtsepilator gør det muligt at fjerne uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen.

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

Brugervejledning KT55T2A217W2

Brugervejledning KT55T2A217W2 Brugervejledning KT55T2A217W2 Læs venligst denne brugervenlighed før brug På grund af produktforbedring, kan det være, at dit køle-/fryseskab ikke er helt i overensstemmelse med denne manual. Generelt:

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK A B C D E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet i bad,

Læs mere

Fotobiologi Solens effekt på huden

Fotobiologi Solens effekt på huden Fotobiologi Solens effekt på huden Kosmetolog Uddannelsen www.ghotbi.dk Af Ali Ghotbi Lys er betegnelsen for det lille område af elektromagnetisk stråling som opfattes af øjet Bølgelængder fra 400 nm 760

Læs mere

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING Sørg for at læse og forstå denne vejledning inden brug af apparatet. Gem denne vejledning til senere reference VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ADVARSEL

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W Brugervejledning Art nr 350162 EAN nr 5709133911867 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. VIGTIGE

Læs mere

Impulse Trainer. Brugsanvisning. skal læses før brug. Model GY-208Y

Impulse Trainer. Brugsanvisning. skal læses før brug. Model GY-208Y Impulse Trainer Brugsanvisning skal læses før brug Model GY-208Y NextGear Impulse Trainer giver hurtigt resultater. Det kan ikke blive nemmere at stimulere flere muskelgrupper som abs, triceps, biceps

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Professionel akne behandling. Brugervejledning

Professionel akne behandling. Brugervejledning Professionel akne behandling Brugervejledning TAK Tanda Clear+ er det første og eneste apparat, der kombinerer kraftfuldt bakteriedræbende blåt lys med vibration og mild varme. Sammen giver teknologien

Læs mere

Elektrisk fodfil til fjernelse af hård hud

Elektrisk fodfil til fjernelse af hård hud Elektrisk fodfil til fjernelse af hård hud Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90147HB33XVII 2016-12 Kære kunde! Din nye elektriske fodfil fjerner effektivt tør, ru og forhornet hud, så du kan få vidunderligt

Læs mere

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS« CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«HS 5732 DANSK B C D A E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig

Læs mere

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING Tak fordi du valgte at købe dette kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug Affugter Instruktionsbog WASCO 2000 Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug INDHOLDSFORTEGNELSE Tag dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den til senere brug. Modelnummer

Læs mere

TTS er stolte af at være en del af

TTS er stolte af at være en del af Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårig garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Mini Mobile Phones eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti.

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

LED-motiv. Sikkerhedsoplysninger. Produktinformation

LED-motiv. Sikkerhedsoplysninger. Produktinformation LED-motiv Produktinformation Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og brug kun produktet som beskrevet i denne brugsanvisning for at undgå skader på personer eller ting.

Læs mere

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W ART NR 330347 EAN NR 5709133330415 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. Opbevares

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W ART NR 350156 EAN NR 5709133911591 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG 1 Pak terrassevarmeren ud og kontroller at alle dele er til stede og at der ikke er nogen dele glemt i emballagen.

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Humantecknik DS-1/RF A

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Humantecknik DS-1/RF A Humantechnik DK BRUGERVEJLEDNING Humantecknik DS-1/RF A-3250-0 Side 2 Tillykke med købet af dit nye vækkeur lisa DS-1/RF. Vi håber at du vil få mange års brug ud af produktet. Du har valgt et moderne og

Læs mere

Brugsanvisning. Føntørrer

Brugsanvisning. Føntørrer Brugsanvisning Føntørrer DK 8 1 7 6 2 3 4 5 2 DK Føntørrer El-tilslutning Apparatet bør kun tilsluttes et stik, der er beskyttet mod jordfejl og installeret i overensstemmelse med el-regulativet. Vær opmærksom

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 1.0. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerplade DT-900 kan du oplade din telefon eller en anden kompatibel enhed uden at skulle

Læs mere

Trådløs Euro Flash A

Trådløs Euro Flash A Humantechnik DK BRUGERVEJLEDNING Trådløs Euro Flash A-2414-0 230 V (+/- 10%) Strømforsyning Lysblinker LED-display til lisa-signaler Stik til vibrerende pude og moduler (specialtilbehør) Kanalvælger Side

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

Laserbehandling. af karsprængninger på ben Cosmetic PATIENTVEJLEDNING

Laserbehandling. af karsprængninger på ben Cosmetic PATIENTVEJLEDNING 6 Laserbehandling af karsprængninger på ben Cosmetic PATIENTVEJLEDNING Mange oplever med alderen, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Dette skyldes bl.a. alder, graviditet og

Læs mere

Patientvejledning. Hudforyngelse med laser. Fraktioneret Cosmetic

Patientvejledning. Hudforyngelse med laser. Fraktioneret Cosmetic Patientvejledning Hudforyngelse med laser Fraktioneret Cosmetic Med en laserbehandling bliver din ansigtshud fornyet, så den fremstår mere frisk, glat og blød, bl.a. med reduktion af rynker og en vis opstramning

Læs mere

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory S9 Wireless Module Data Transfer Accessory User Guide A 3 1 4 2 B 1 2 3 4 Det glæder os, at du har valgt det trådløse S9-modul. Det anvendes sammen med ResMeds S9-apparater i hjemmemiljøet og sender patientbehandlingsdata

Læs mere

HUMANTECHNIK BRUGERVEJLEDNING. Humantechnik Trykknapsender A

HUMANTECHNIK BRUGERVEJLEDNING. Humantechnik Trykknapsender A HUMANTECHNIK DK BRUGERVEJLEDNING Humantechnik Trykknapsender A-2441-0 Side 2 Tillykke med købet af din RF-personkalder/RF-dørklokkeknap. Vi håber, at du vil få mange års betryggende brug ud af apparatet.

Læs mere

Patientvejledning. Laserbehandling. af karsprængninger på ben Cosmetic

Patientvejledning. Laserbehandling. af karsprængninger på ben Cosmetic Patientvejledning Laserbehandling af karsprængninger på ben Cosmetic Mange oplever med alderen, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Dette skyldes bl.a. alder, graviditet og ændringer

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Dansk. Barberhovedet (10) er specielt designet til hurtig og tæt barbering under armene og i bikinilinjen.

Dansk. Barberhovedet (10) er specielt designet til hurtig og tæt barbering under armene og i bikinilinjen. Dansk Vore produkter er fremstillet, så de opfylder de højeste krav til kvalitet, anvendelighed og design. Vi håber, du vil få stor glæde af Braun Silk épil Xpressive. I det følgende vil vi gøre dig fortrolig

Læs mere

Version 1: 22/ Udfærdiget af Hudlæge Marianne Dolberg Anderson Revideres årligt

Version 1: 22/ Udfærdiget af Hudlæge Marianne Dolberg Anderson Revideres årligt HUDKLINIKKEN FREDERIKSSUND PATIENTVEJLEDNING UVB Patientvejledning til UVB behandling Hvad er UVB UVB lys er den kortbølgede del (280-320 nm) af det ultraviolette lys, og stråler i dette område påvirker

Læs mere

LED-natlampe Løve. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 91225HB44XVII

LED-natlampe Løve. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 91225HB44XVII LED-natlampe Løve da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91225HB44XVII 2017-04 Kære kunde! Dejlige drømme for dit barn: LED-natlampen lader lyset strømme ud foroven i løven og hjælper dit barn til

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr. 12651 SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. 3. Opbevares utilgængeligt for

Læs mere

Dekorativ LED-krans. Produktinformation

Dekorativ LED-krans. Produktinformation Dekorativ LED-krans Produktinformation Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og brug kun produktet som beskrevet i denne brugsanvisning for at undgå skader på personer

Læs mere

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C Indhold Tag dig tid til at læse denne manual grundigt før brug og gem den til senere brug. Specifikation Hvordan den virker Hvor skal den opstilles Før brug Dele Montering

Læs mere

Øjenplejestift. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87957AB0X1VII

Øjenplejestift. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87957AB0X1VII Øjenplejestift Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87957AB0X1VII 2016-08 Kære kunde! Wellness og styling til dine øjne: med din nye øjenplejestift kan du både massere velgørende øjencremer blidt

Læs mere

SKYGGE, SOLHAT, SOLCREME OG SLUK SOLARIET

SKYGGE, SOLHAT, SOLCREME OG SLUK SOLARIET Sol SOL Selv om du holder af solen, så nyd den med måde, og undgå at blive solskoldet. Overdreven solbadning uden beskyttelse kan give varige hudskader og føre til kræft i huden. Huden bliver også ødelagt,

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

Brugermanual. Manuel d instruction

Brugermanual. Manuel d instruction Brugermanual Manuel d instruction sonoro audio GmbH Unter Goldschmied 6 50667 Cologne Tyskland info@sonoro-audio.com www.sonoro-audio.com 03/12 Fabrikanten arbejder løbende på den videre udvikling af alle

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere