derfor Et jobmarked set med andre øjne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "derfor Et jobmarked set med andre øjne"

Transkript

1 derfor Et jobmarked set med andre øjne

2 Velkommen til jobmarkedet Det vigtigste er naturligvis effekt. At få respons på sin jobannoncering. At få de helt rigtige kandidater til at søge. Det gælder i tider med mangel på arbejdskraft. Og når der er rigeligt at vælge imellem. Søndagsavisen er under alle omstændigheder et oplagt medie. Både til at få besat højere og lavere stillinger. Til at trække fra nær og fjern. Og til at friste både gud og hvermand. Dyk ned i vores jobmarked, og find ud af hvorfor. Udgivet af Søndagsavisen juni 2006 Alle Galluptal er baseret på HH 2005 Art direction: Skyfri.net Foto: Jes Larsen fra Territorium Tak til: DSB, Karina Holm BASF, Susanne Jensen Jyske Bank, Kirsten Skovmand Netto, Thomas Thorsøe Kolding Kommune, Frede Andersen Danish Crown, Edith Poulsen (samt Mette Hvidkjær, model fra Basic CPH)

3 Som man råber får man svar Formålet er alfa og omega. Så når Karina Holm, afdelingsleder i DSB, har brug for at rekruttere for eksempel salgsassistenter over en bred kam, vælger hun at male med den brede pensel. Da vi for nylig gik landsdækkende i Søndagsavisen, gav det simpelthen så godt. Afdelingen blev nærmest lagt ned af ansøgninger. Det var en stor succes. Og Karina Holm vil uden tvivl gøre det igen når det tjener formålet. For som man råber, får man heldigvis svar: Er opgaven at rekruttere fx lokomotivførere til DSB S-tog, vil hun naturligvis udnytte muligheden for at annoncere helt målrettet på regionalt plan. Opdelingen i regioner er, til netop dét formål, en klar strukturel styrke ved Søndagsavisen. Avisens læsere matcher i øvrigt Karina Holm og DSB s ønskede ansøgerprofil godt: Vi har ofte brug for medarbejdere der har prøvet noget før, som har noget erfaring og en vis modenhed dem fra i slutningen af 20 erne som kan bære et ansvarsfuldt job. Og dem har vi fint held med at finde i Søndagsavisen. Søndagsavisen er meget velegnet, og absolut anbefalelsesværdig, til stillinger på mellemniveauet. Men jeg vil også have en god fornemmelse med at bruge den til høje stillinger. Karina Holm, Afdelingsleder HR-Service, DSB Knap 2,1 mio. danskere læser Søndagsavisen hver uge. Det er ensbetydende med den hurtigste nettodækning i landet med én indrykning i ét medie. Søndagsavisens primære målgruppe er mænd og kvinder mellem 25 og 50 år. Over 45% af læserne tilhører denne gruppe, iflg. Gallup.

4 På sporet af målrettet branding For personalechefen i Netto, Thomas Thorsøe, er det altafgørende at fortælle gode historier og få virksomhedens værdier ud over rampen. Også via jobannonceringen som skal udtrykke både Nettos kultur og menneskesyn for at tiltrække de rette medarbejdere med det rette motivationsniveau. Det foregår i stor stil i Søndagsavisen. Velbrandede stillingsopslag er selvfølgelig ikke hele historien. Annoncerne skal også virke og skaffe velkvalificerede ansøgere. Her anser Thomas Thorsøe ikke mindst Søndagsavisens regionale opbygning som et afgørende parameter: Avisens regionale struktur giver os den fleksibilitet og målrettethed vi har behov for som landsdækkende kæde, fordi vi selv kan vælge regioner til og fra. Ifølge Thomas Thorsøe henter den husstandsomdelte gratisavis også sin effekt fra de rammer den læses i: Man kan sidde i fred og ro og lade sig inspirere af jobannoncerne. Søndagsavisen kommer ind på et tidspunkt hvor der er fred og ro i familien. Det er der stor værdi i. I Søndagsavisen slår vi en lang række stillinger op. På butiksniveau er det alt fra distriktschef, butikschef og hele vejen ned. På hovedkontoret er det fx sekretærer, assistenter og projektledere. Thomas Thorsøe, Personalechef, Netto Søndagsavisen opdeler Danmark i 25 regioner. Jobannoncer kan indrykkes fuldstændig fleksibelt, så du kun rammer de områder der er relevante for dig. Weekend betyder tid og større opmærksomhed: Ifølge Gallup foretrækker dobbelt så mange af alle dem der kigger på jobannoncer, at gøre det i weekenden frem for i hverdagen.

5 Knæk koden lær at friste Den finansielle sektor slås for alvor om de kvalificerede, veluddannede kandidater. Derfor er det helt essentielt at tiltrække dem der egentlig ikke søger nyt job. Det kan fx være rådgivere eller it-folk som Jyske Bank i sin egenskab af Danmarks største it-arbejdsplads i den grad har brug for. Kirsten Skovmand har knækket koden: Jeg vælger ganske enkelt Søndagsavisen når jeg skal friste. I sin annoncering gør Kirsten Skovmand meget ud af at kommunikere Jyske Banks værdier og position i markedet det er en vigtig del af det der skal vække de potentielle ansøgeres interesse. Og med Søndagsavisen kommer Kirsten Skovmand ud til en virkelig bred skare, i det geografiske område hun udvælger fra gang til gang. Jeg får fat i den unge familie der er midt i sin karriere, og som er interessant for os. De mange læsere der automatisk kommer igennem jobmarkedet i Søndagsavisen, er ofte travle mennesker der ikke nødvendigvis læser andre aviser i weekenden, og den vej rundt kommer Jyske Bank i kontakt med en række kandidater de ikke kan nå på anden vis. Mange lader sig rive med når de pludselig falder over et spændende job... Jeg søger dem der sidder ved morgenkaffen og siger hovsa, hvad var det. I Søndagsavisen kunne det typisk være den brede generalist. Kirsten Skovmand, Medarbejderkonsulent, Jyske Bank Søndagsavisen læses hver eneste uge af mere end danskere, som ikke læser andre aviser om søndagen. Blandt Søndagsavisens over 2 mio. læsere er 13% aktivt jobsøgende. Hele 37% er ikke aktivt søgende, men vil alligevel gå efter en interessant stilling hvis de faldt over den. Tallene er fra Gallup.

6 Dine udfordringer er vores opgave Flotte læsertal, et godt produkt der virker, tilfredse kunder, et marked i udvikling der er mange ting at glæde sig over hver dag. Og arbejde videre med. Men glæden og arbejdet får for alvor en ekstra dimension hver gang vi gør en forskel for vores kunder på en ny måde eller når vi løser en opgave for en virksomhed for første gang. Har du udfordringer når det gælder rekruttering og jobannoncering, så kast os handsken. Vi hjælper dig med at løse opgaven fra ende til anden eller blot det stykke af vejen du vil have os med. Vi dokumenterer også gerne hvem vores læsere er, hvilke kandidater du kan forvente at få fat i gennem Søndagsavisen, og hvor det er mest optimalt at søge. Det er fast arbejde at forstå markedet og til enhver tid tilbyde et annoncemedie der matcher danske virksomheders behov, når det gælder rekruttering. Brian Holmgaard, Salgsdirektør, Søndagsavisen Der er talrige muligheder med Søndagsavisen når du skal ansætte folk. Det gælder høj som lav, ung som gammel. Ja, alt lige fra avisbud til direktør Det hænger naturligvis nøje sammen med at vi dumper ind ad døren hver weekend hos godt og vel 2,1 mio. husstande, fordelt på 25 regioner i Danmark. Du kan komme med når det passer dig.

7 Læsertal der er til at få øje på Susanne Jensen, der er HR-chef for BASF, har brug for at finde velegnede kandidater på mange niveauer. Regnskabsfolk, laboranter, ingeniører. Og selv om spændvidden er stor, tøver hun ikke med at bruge Søndagsavisen så godt som hver eneste gang. Det fungerer ganske enkelt godt. Vi rammer utrolig mange mennesker med vores annoncer i Søndagsavisen. BASF går som regel målrettet regionalt ud, og i kombination med internetannoncering via OFiR får Susanne Jensen rigtig god respons. Der er flere grunde til at Søndagsavisen bliver læst af de mange forskellige jobkandidater, som Susanne Jensen søger: Tidspunktet avisen rammer målgruppen på, formatet, og dét at avisen kommer i én sektion. Derved kommer alle læserne forbi jobannoncerne også selv om de ikke bevidst er på udkig. Det faste redaktionelle stof der behandler aktuelle erhvervsrelaterede emner, er i den sammenhæng også en vigtig faktor. Det fungerer som appetitvækkere, der leder læserne ind i annoncerne. Man kommer altid hele avisen igennem, slutter Susanne Jensen af. Vi får de ansøgere vi har behov for og som regel masser at vælge imellem. Det gælder også når vi er på udkig efter højtuddannede. Susanne Jensen, HR-chef, BASF Søndagsavisens læsere er generelt rigtig godt uddannet. Ifølge Gallup har omkring 75% af de mange ugentlige læsere enten en erhvervsuddannelse, en mellemlang eller en højere uddannelse. Aktuelle emner i arbejds- og erhvervslivet tages hver uge op under job & erhverv. Med det faste redaktionelle erhvervs- og karrierestof i kombination med annoncerne, byder Søndagsavisen på en gedigen, stærk markedsplads.

8 Det handler om at fange folk dér hvor de er Med 6000 ansatte har Kolding Kommune ofte brug for at indrykke jobannoncer. Frede Andersen, der som vicedirektør i personaleforvaltningen sidder med det overordnede ansvar, oplever at en kombination af Søndagsavisen og internettet giver god effekt til en lang række stillinger. Vi bruger Søndagsavisen til at komme massivt ud til alle husstande i Kolding Kommune og omegn, mens vi via annoncering på OFiR.dk kommer bredt ud til alle dem der aktivt orienterer sig netop dér, siger Frede Andersen. Pointen er at finde de potentielle kandidater dér hvor de er, og med kombinationen af medier rammer man hele vejen rundt. Den måde Søndagsavisen er opdelt i regioner på, passer også godt sammen med det opland Kolding Kommune kan trække fra, fx når der skal rekrutteres lærere: Med Søndagsavisen ved vi at alle de potentielle kandidater i vores rekrutteringsområde får mulighed for at se vores stillingsannoncer, og vi får absolut kvalificerede ansøgere, slår Frede Andersen fast. Sidst men ikke mindst har Kolding Kommune en god relation og et godt samarbejde med Søndagsavisen og OFiR. Det er også essentielt. Kolding Kommune opererer primært decentralt ved rekruttering. Forvaltningerne søger fx sygeplejersker, SOSU-assistenter alt inden for sundhed, lærere og pædagoger. Som oftest i Søndagsavisen. Frede Andersen, Vicedirektør, Personaleforvaltningen, Kolding Kommune aktivt jobsøgende kigger hver måned efter spændende job på job.ofir.dk. Kombinationen med printannoncering i Søndagsavisen giver et godt miks. S om annoncør har du altid mulighed for at få en favorabel aftale med Søndagsavisen i kombination med OFiR, så dit budskab ses af begge typer af mediebrugere.

9 Det er en avis man får lyst til at se nærmere på Som HR-konsulent hos Danish Crown bruger Edith Poulsen Søndagsavisen til at annoncere for en bred vifte af stillinger. Ikke blot fordi der er mulighed for at sammensætte dækningen præcist gennem den landsdækkende geografiske opdeling. Og ikke blot fordi der er mange læsere generelt. Også fordi folk fortæller det videre, når de har set et job der kunne være interessant. Det gælder måske i særdelseshed den unge målgruppe: Deres forældre, som har stor indflydelse på dem, er inkarnerede læsere. Og de lader det gå videre når de har set et relevant job. At mange får set stillingsopslagene i Søndagsavisen, hænger ifølge Edith Poulsen også sammen med at det er et husstandsomdelt medie. Det giver helt sikkert flere læsere da man altid lige skal bladre den igennem, som hun udtrykker det. Og man ved jo aldrig hvad man falder over. Fleksibilitet ud over den regionale dækning er betegnende for Søndagsavisen. Edith Poulsen, der også bruger OFiR til at slå job op på internettet, oplever det som en styrke at Søndagsavisen og OFiR er villige til at forhandle: Der er altid muligheder, og man ser ikke så firkantet på tingene. Jeg kan anbefale Søndagsavisen til alle typer af virksomheder. For eksempel når der skal bruges faglærte håndværkere, administrative medarbejdere og mellemledere. Edith Poulsen, HR-konsulent, Danish Crown Søndagsavisen er husstandsomdelt over hele landet og kommer hver weekend ind ad døren hos 85% af alle danske husstande. Med alt i én sektion kommer læserne automatisk gennem jobdelen af Søndagsavisen. Det gælder også de passivt jobsøgende, som aviser med udskilte jobsektioner ikke får så godt fat i.

10 Alle veje fører til Søndagsavisen Ønsker du en nærmere præsentation, har du specifikke spørgsmål eller overvejer du blot om Søndagsavisen er det rigtige match for netop din virksomhed, dine problemstillinger, og de kandidater du søger så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne udfordres. Søndagsavisen - Hovedkontor Gladsaxe Møllevej Søborg Tlf.: Fax: job@sondagsavisen.dk Søndagsavisen og OFiR, Annoncecenter for Job, Information & Uddannelse Dæmningen Vejle Tlf.: Udgivet af Søndagsavisen juni 2006 Alle Galluptal er baseret på HH 2005 Fax: jobvest@ofir.com Art direction: Skyfri.net Foto: Jes Larsen fra Territorium Tak til: DSB, Karina Holm BASF, Susanne Jensen Jyske Bank, Kirsten Skovmand Netto, Thomas Thorsøe Kolding Kommune, Frede Andersen Danish Crown, Edith Poulsen (samt Mette Hvidkjær, model fra Basic CPH)

11

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

Ofir jobunivers. Nichemedier. Lokalmedier. Fagmedier. Specialistmedier. Side 2

Ofir jobunivers. Nichemedier. Lokalmedier. Fagmedier. Specialistmedier. Side 2 Ofir jobunivers Ofir jobunivers Ofir Jobunivers hvad er det? Ofir.dk er en jobportal. Men vi er også meget mere end det Ofir.dk er en kanal til at distribuere jobannoncer til et stort net af andre udvalgte

Læs mere

FREMTIDENS JOBANNONCERING

FREMTIDENS JOBANNONCERING FREMTIDENS JOBANNONCERING MED OFIR JOBUNIVERS KAN DU SELV PUBLICERE DIN JOBANNONCE PÅ DANMARKS STØRSTE UDVALG AF JOBSITES OG BRANCHEWEBSITES. 2 Indholdsfortegnelse Ofir jobunivers... Sådan finder vi drømmemedarbejderen

Læs mere

Jobindex Kundetilfredshed 2010

Jobindex Kundetilfredshed 2010 Jobindex Kundetilfredshed 2010 1. Kundetilfredshedsundersøgelse hos Jobindex 2010 I efteråret 2010 gennemførte Jobindex en online spørgeskemaundersøgelse blandt vores 1000 største kunder, der skulle belyse,

Læs mere

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005 Jobmarkedet - Offentlig. halvår 00 Læsertal - erhvervsaktive Geografisk fordeling af læsertal Læsertal Jyllands-Posten dækker hele Danmark Nordjylland Jyllands-Posten 7.000 Politiken 9.000 FOA.000 Kom.

Læs mere

HVEM ER SØNDAGSAVISEN

HVEM ER SØNDAGSAVISEN HVEM ER SØNDAGSAVISEN Fakta 1.147.000 læsere hver uge Målrettet annoncering i 24 lokale udgaver Over 1.500 lokale, regionale og landsdækkende annoncører Udgivelse fredag Den mest læste avis i weekenden

Læs mere

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 I foråret 2011 kontaktede vi 806 virksomheder og institutioner i ønsket om at afdække deres holdninger og handlemønstre i forhold til ansættelse

Læs mere

Kære annoncører og mediebureauer

Kære annoncører og mediebureauer 2012 Kære annoncører og mediebureauer Vi er glade for at kunne give dig opskriften på større effekt for annoncekronerne: Tag Danmarks mest læste avis. Kombiner med stærk dækning både lokalt og regionalt.

Læs mere

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag:

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: Aviserne er førende medier i deres lokaleområder og giver dig mulighed for at skabe kontakt til potentielle

Læs mere

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING God planlægning sparer tid Sat lidt på spidsen kan målet med en rekruttering koges ned til at finde den bedst egnede medarbejder til jobbet og så hurtigt som muligt.

Læs mere

FAQ. Side 1 af 8 BRANDERO ansøgersite FAQ 1.0_MO.docx

FAQ. Side 1 af 8 BRANDERO ansøgersite FAQ 1.0_MO.docx FAQ Om ansøgersitet, registrering, processen... 2 Hvorfor skal jeg bruge et ansøgersite fra BRANDERO?... 2 Hvad er et ansøgersite fra BRANDERO?... 2 Hvordan får jeg ansøgersitet ind på min virksomheds

Læs mere

Sådan tiltrækker virksomheder de mest eftertragtede medarbejdere

Sådan tiltrækker virksomheder de mest eftertragtede medarbejdere Sådan tiltrækker virksomheder de mest eftertragtede medarbejdere en undersøgelse af en high performers præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moment Professionals undersøgelse viser, at udviklingsmuligheder

Læs mere

Sådan tiltrækker virksomheder high performers

Sådan tiltrækker virksomheder high performers Sådan tiltrækker virksomheder high performers en undersøgelse af deres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moment Professionals undersøgelse viser, at udviklingsmuligheder er det absolut vigtigste

Læs mere

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed 9 F ASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1.1 Opmærksomhedskurven "Vi lægger hårdt ud, og så øger vi undervejs." Sådan svarede den mangedobbelte

Læs mere

Tiltrækning, udvikling og fastholdelse

Tiltrækning, udvikling og fastholdelse Tiltrækning, udvikling og fastholdelse - en undersøgelse af virksomheders evne til at sikre de dygtigste medarbejdere Tiltrækning, fastholdelse og udvikling - fra viden til indsats Erhvervslivet står over

Læs mere

Adecco er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger!

Adecco er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! 2 er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! Det gør os til et naturligt omdrejningspunkt, når virksomheder og nye medarbejdere skal mødes om den fælles interesse at matche

Læs mere

Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning

Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning JOBMAPPE Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning Det ledige job: Valgt rekruttering Opslået pr.: " Online Rekruttering (CV + Annonce) Besættes inden: " Annonce Ansvarlig

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Dansk Jobindex Vending på det private arbejdsmarked

Dansk Jobindex Vending på det private arbejdsmarked Investment Research General Market Conditions 28. april 1 Dansk Jobindex Vending på det private arbejdsmarked Dansk Jobindex er svagt stigende fra det meget lave niveau, som antallet af nye jobannoncer

Læs mere

Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015

Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015 Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015 Dok.nr. 122320-14 Sag 14-11336 Uge nr. Dato Handling Ansvarlig Uge 39 39 Sagsfremstilling til udvalgsmøde d. 23.09.2014 Uge 40

Læs mere

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H)

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Præsentation af Fynske Medier Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Fyens Stiftstidende (H) har 142.000 læsere Den typiske læser: 40 år og opefter Høj husstandsindkomst Højere uddannelse Funktionær Ejerbolig

Læs mere

GUIDE: DEN GODE JOBANNONCE

GUIDE: DEN GODE JOBANNONCE GUIDE: DEN GODE JOBNNONCE GUIDE: DEN GODE JOBNNONCE Gode jobannoncer giver kvalificerede ansøgninger Vigtigheden af at skrive en god jobannonce kan ikke overvurderes. Men hvorfor er det så vigtigt og hvad

Læs mere

Atter tydelig fremgang i antallet af jobannoncer Pr. måned % å/å Årsvækst i antallet af jobannoncer >> << Antallet af jobannoncer (sæsonkorrigeret)

Atter tydelig fremgang i antallet af jobannoncer Pr. måned % å/å Årsvækst i antallet af jobannoncer >> << Antallet af jobannoncer (sæsonkorrigeret) Dansk Jobindex Rekordhøjt antal nye jobannoncer København den 2.2.27 For yderligere information: Steen Bocian, Danske Bank 33 44 21 53, stbo@danskebank.dk Kaare Danielsen, Jobindex 38 32 33 6 kaare@jobindex.dk

Læs mere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Ofir Recruiter 1 Fordele ved Ofir Recruiter Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Fleksibelt system med mulighed for tilpasning

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

Adgang til arbejdskraft

Adgang til arbejdskraft Syddansk arbejdskraft Maj 2019 Adgang til arbejdskraft 1. kvartal 2019 Stadig svært at skaffe kvalificeret arbejdskraft I hvilken grad har virksomheden inden for det 70% seneste halve år oplevet problemer

Læs mere

JOBMARKEDET ANNO 2011

JOBMARKEDET ANNO 2011 JOBMARKEDET ANNO 2011 - en undersøgelse blandt erhvervsaktive funktionærer Valg af medier ved jobsøgning, aktive og passive jobsøgende og præferencer ved et jobskifte Udarbejdet af Politiken Analyse 2011

Læs mere

BESLUTNINGSTAGERNES MEDIE

BESLUTNINGSTAGERNES MEDIE VELKOMMEN MEDIEINFORMATION 2014 DET NYE ANNONCEMEDIE I KLASSEN: BESLUTNINGSTAGERNES MEDIE Altinget.dk er med 14 år på bagen og hen ved 20 netaviser i luften et etableret annoncemedium i krydsfeltet politik,

Læs mere

Brug for en ny medarbejder her og nu?

Brug for en ny medarbejder her og nu? København Brug for en ny medarbejder her og nu? Få hjælp til rekruttering - spar tid og penge Jobcenter København leverer dine kommende medarbejdere - hurtigt og gratis. Vi kalder det Kvikservice. Ring

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Rekruttering af specialister kræver specialister

Rekruttering af specialister kræver specialister Rekruttering af specialister kræver specialister Danmark kommer til at mangle tusindvis af dygtige specialister de kommende år Mærker I det allerede? Mangel på tekniske kompetencer en alvorlig udfordring

Læs mere

Dansk Jobindex Endnu ingen tegn på fremgang

Dansk Jobindex Endnu ingen tegn på fremgang Investment Research General Market Conditions 5. oktober Dansk Jobindex Endnu ingen tegn på fremgang Dansk Jobindex er stabiliseret. Efter en lang periode med et faldende antal jobannoncer er der nu en

Læs mere

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler.

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler. Indholdsfortegnelse PLUS gruppen +4 Dobbeltdækning PLUS gruppen +7 Online muligheder Plusgruppen skaber værdi Print + Online Profiler Kontakt Kilde: Index Danmark/Gallup 2.3. kvartal 2011 Base: 4.772.000

Læs mere

Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup.

Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup. Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup. Bemærk! Alle øvelserne beregnes med udgangspunkt i tallene for 2005 (med mindre andet står angivet i selve opgaven)! Øvelse A) MetroXpress og de unge. Hvor mange

Læs mere

NR. 24, JULI 2006 SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK

NR. 24, JULI 2006 SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK ASE ANALYSE NR. 24, JULI 2006 www.ase.dk SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK Denne analyse fokuserer på, hvordan lønmodtagere finder et nyt job, samt hvordan virksomheder finder nye medarbejdere,

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

Basisbrugen af OHRMS. Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2. Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3

Basisbrugen af OHRMS. Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2. Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3 Basisbrugen af OHRMS Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2 Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3 Step 3: Opret en stillingsannonce til projektmappen side 6 Step 4: 1. sortering

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

Hver anden virksomhed skriger på dygtige it-folk: Tvunget til at hente itspecialister

Hver anden virksomhed skriger på dygtige it-folk: Tvunget til at hente itspecialister Hver anden virksomhed skriger på dygtige it-folk: Tvunget til at hente itspecialister i Italien Af Morten Olsen Tirsdag den 27. juni 2017 Nye tal viser, at det er sværere end nogensinde for danske virksomheder

Læs mere

Karriereudvikling resultat af undersøgelse

Karriereudvikling resultat af undersøgelse Karriereudvikling resultat af undersøgelse Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. I marts, april og maj måned 2006 gennemførte Teglkamp & Co. en internetbaseret undersøgelse af hvordan vi forholder

Læs mere

Dansk Jobindex. Arbejdsmarkedet er i hopla. Antallet af jobannoncer (sæsonkorrigeret)

Dansk Jobindex. Arbejdsmarkedet er i hopla. Antallet af jobannoncer (sæsonkorrigeret) Dansk Jobindex Arbejdsmarkedet er i hopla København den 24.01.2006 For yderligere information: Steen Bocian, Danske Bank 33 44 21 53, stbo@danskebank.dk Kaare Danielsen, Jobindex 38 32 33 60 kaare@jobindex.dk

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord Jobsøgning - set fra en headhunters skrivebord Hvad er vigtigst for jobsucces? Kapabiliteter: Kapabiliteter: Færdigheder Intelligens Personlighed Motivation 1. Intelligens 2. Personlighed 3. Motivation

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

Undersøgelse omkring udvikling og anvendelse af kompetencer

Undersøgelse omkring udvikling og anvendelse af kompetencer Undersøgelse omkring udvikling og anvendelse af kompetencer Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. Teglkamp & Co. har netop afsluttet en internetbaseret undersøgelse af i hvor høj grad vi oplever

Læs mere

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING HVEM ER VI... VI ER GENERALISTER, SOM ER SPECIALISTER I MENNESKER pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1000 stillingssager.

Læs mere

Dansk Jobindex. Et rødglødende arbejdsmarked. Årsvækst i antallet af jobannoncer >> Antallet af jobannoncer (sæsonkorrigeret) -10 -20

Dansk Jobindex. Et rødglødende arbejdsmarked. Årsvækst i antallet af jobannoncer >> Antallet af jobannoncer (sæsonkorrigeret) -10 -20 Dansk Jobindex Et rødglødende arbejdsmarked København den 10.07.2006 For yderligere information: Mikkel Høegh, Danske Bank 33 44 18 77 mheg@danskebank.dk Kaare Danielsen, Jobindex 38 32 33 60 kaare@jobindex.dk

Læs mere

Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension

Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension Det forpligter at rådgive om penge, pension og investeringer Hvad er forskellen på Bankpension og andre pensionsselskaber? Der er flere, men en af

Læs mere

Generation Y Om ledelse, beskæftigelse, & uddannelse

Generation Y Om ledelse, beskæftigelse, & uddannelse Generation Y Om ledelse, beskæftigelse, & uddannelse Generation Y: De unge, krævende talenter? Dén generation der lige nu er på vej ind på arbejdsmarkedet er unge talenter, der kræver, at virksomhederne

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

Den gode læreplads. Gode råd fra unge lærlinge

Den gode læreplads. Gode råd fra unge lærlinge Den gode læreplads Gode råd fra unge lærlinge Pjecen er produceret med udgangspunkt i et fokusgruppeinterview, hvor analysefirmaet NewInsigt har talt 7 lærlinge, som enten lige er udlært eller midt i deres

Læs mere

TEST AF RUBRIKANNONCER I IBYEN

TEST AF RUBRIKANNONCER I IBYEN TEST AF RUBRIKANNONCER I IBYEN Formål Måle hvor mange der kigger på siderne med rubrikannoncer Måle hvor længe de kigger på siderne Måle om de på siderne finder information de ikke ser andre steder Måle

Læs mere

Employer Branding. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland.

Employer Branding. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland. Baggrund og formål NORDJYSKE Medier ønsker at samle en række større nordjyske virksomheder til et seminar om, for herigennem at inspirere

Læs mere

BORGER- PANEL. At blive selvstændig lokker økonomien skræmmer. Maj 2015

BORGER- PANEL. At blive selvstændig lokker økonomien skræmmer. Maj 2015 BORGER- PANEL Maj 2015 At blive selvstændig lokker økonomien skræmmer Iværksætterkultur. Interesse, livsstil og frihed er de største motivationsfaktorer for at blive selvstændig kun få starter egen virksomhed

Læs mere

Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet

Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet Af: Susanne Teglkamp, ledelsesrådgiver i Teglkamp & Co. www.teglkamp.dk Sig mig hvor gamle dine medarbejdere er og jeg skal fortælle dig, hvor

Læs mere

Tips til at lave en ansøgning

Tips til at lave en ansøgning Tips til at lave en ansøgning Det er ikke nemt at skrive en god ansøgning. Det kræver forberedelse og tålmodighed, hvis du skal opnå et godt resultat. Virksomheden kender dig som udgangspunkt ikke og du

Læs mere

VÆKST BAROMETER. Stadig sværere at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Oktober 2014

VÆKST BAROMETER. Stadig sværere at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Oktober 2014 VÆKST BAROMETER Oktober 2014 Stadig sværere at skaffe kvalificeret arbejdskraft Gennem de seneste to år er det blevet vanskeligere for de syddanske virksomheder at finde de rette medarbejdere til arbejdsopgaverne.

Læs mere

METAGUIDE T IL LINKEDIN V

METAGUIDE T IL LINKEDIN V META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 AJKS METAGUIDE TIL LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møde om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. En gang oplevede vi at få mere end 200 tilmeldinger

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

SIMU Butik. Ansøgning

SIMU Butik. Ansøgning Ny SIMU-Butik i byen om ansættelse hos SIMU-Butik I den lokale avis, har du og dine studiekammerater læst en pressemeddelelse, som fortæller at SIMU-Butik har besluttet, at de vil åbne en butik lokalområdet.

Læs mere

Vejen til de bedste kandidater Lær at bruge Jobindex CV-database effektivt

Vejen til de bedste kandidater Lær at bruge Jobindex CV-database effektivt Vejen til de bedste kandidater Lær at bruge Jobindex CV-database effektivt Indholdsfortegnelse Din direkte linje til kandidaterne... 3 5 gode grunde... 4 Husk... 5 Sådan kommer du i gang... 6 Søg løs...

Læs mere

Guide om ligestilling og ansættelse. Praktiske råd om hvad du kan gøre

Guide om ligestilling og ansættelse. Praktiske råd om hvad du kan gøre Guide om ligestilling og ansættelse Praktiske råd om hvad du kan gøre Drejebog til brug for rekruttering og ansættelsesinterview Kære ansætter! Din arbejdsplads står overfor at skulle ansætte en ny medarbejder.

Læs mere

Undersøgelse om mål og feedback

Undersøgelse om mål og feedback Undersøgelse om mål og feedback Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. Mellem januar og marts 2008 gennemførte Teglkamp & Co. i samarbejde med StepStone Solutions A/S en internetbaseret undersøgelse

Læs mere

Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da, løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher

Læs mere

Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund

Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund 2 af sporene fra konference om kvalificeret arbejdskraft Claus Steen Madsen, direktør teknik, miljø og erhverv Fra konferencen

Læs mere

Medieinformation: NetPosten.dk er det tredje største medie i Danmark målt på andelen brugere med en personlig indkomst over kr. 600.000,-: ( 11.

Medieinformation: NetPosten.dk er det tredje største medie i Danmark målt på andelen brugere med en personlig indkomst over kr. 600.000,-: ( 11. Introduktion til NetPosten.dk NetPosten.dk er et førende dansk finansmedie og en oplagt samarbejdspartner, for enhver virksomhed der ønsker kontakt med brugere, der har mere end almindelig Interesse for

Læs mere

Flertallet af alle fusioner ender med problemer, dokumenterer undersøgelse

Flertallet af alle fusioner ender med problemer, dokumenterer undersøgelse Frederiksborg Amts Avis den 16. marts 2006: Af.: Henrik Helmer Petersen Forside: Flertallet af alle fusioner ender med problemer, dokumenterer undersøgelse Fusioner fører til medarbejderflugt. Det viser

Læs mere

Stigende utilfredshed med jobcentrene i Danmark

Stigende utilfredshed med jobcentrene i Danmark ANALYSE Stigende utilfredshed med jobcentrene i Danmark Resumé De danske virksomheder oplever i disse år en mangel på arbejdskraft, som ikke er oplevet magen siden dagene før finanskrisen i slutningen

Læs mere

Samarbejde om arbejdstid og uddannelse

Samarbejde om arbejdstid og uddannelse Samarbejde om arbejdstid og uddannelse veje til rekruttering og fastholdelse i dansk detailhandel Anna Ilsøe Jonas Felbo-Kolding Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier Samarbejde

Læs mere

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor?

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Efter at have mødt mange medlemsvirksomheder af Danske Speditører på generalforsamlinger, lokalforeningsmøder og ved direkte besøg i de enkelte virksomheder,

Læs mere

Er du klædt på til test? VPP

Er du klædt på til test? VPP Er du klædt på til test? Er du klædt på til test? 2 Indhold Bedre kendskab klæder dig på 3 Interviewet 4 Test er et hjælpeværktøj 5 Inden du testes 5 Interview-/testsituationen 6 Personvurdering over internettet

Læs mere

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS JAGT, Vildt & Våben til jægeren med overskud JAGT, Vildt & Våben er Danmarks største kommercielle jagtmagasin, og det, tror vi selv, bunder i vores grundlæggende

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Dansk Jobindex. Rekordhøjt antal nye jobannoncer. 35000 Årsvækst i antallet af jobannoncer >> 30000 -20. Antallet af jobannoncer (sæsonkorrigeret) -40

Dansk Jobindex. Rekordhøjt antal nye jobannoncer. 35000 Årsvækst i antallet af jobannoncer >> 30000 -20. Antallet af jobannoncer (sæsonkorrigeret) -40 Dansk Jobindex Rekordhøjt antal nye jobannoncer København den 09.11. For yderligere information: Steen Bocian, Danske Bank 33 44 21 53, stbo@danskebank.dk Kaare Danielsen, Jobindex 38 32 33 kaare@jobindex.dk

Læs mere

Har din virksomhed en

Har din virksomhed en SÅDAN Har din virksomhed en SÅDAN rekrutteringsstrategi? DI SeRViCe DI giver dig gode råd til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere Kampen om medarbejderne er i gang Medarbejderne er et af de vigtigste

Læs mere

10 råd til effektiv rekruttering

10 råd til effektiv rekruttering 10 råd til effektiv rekruttering Af Nicolas Zangenberg CEO / Founder Leder du efter de største talenter? Virksomheder som ansætter markedets bedste talenter udvikler relationer med potentielle kandidater,

Læs mere

WebMarked på SallingWeb.dk En interessant, effektiv, fleksibel, billig og ikke mindst lokalrettet annonceform via SallingWeb.dk

WebMarked på SallingWeb.dk En interessant, effektiv, fleksibel, billig og ikke mindst lokalrettet annonceform via SallingWeb.dk WebMarked på SallingWeb.dk En interessant, effektiv, fleksibel, billig og ikke mindst lokalrettet annonceform via SallingWeb.dk WebMarked på SallingWeb Med et abonnement på et WebMarked kan du indrykke

Læs mere

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7 Indhold Kjerulf & Partnere side 2 Kompetenceområder side 4 Præsentation side 5 Processen ved Executive Search side 6 Processen ved Selection side 7 Forskellen på Search & Selection side 8 Hvor tilfører

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

31 oktober 2013. Seniorjobberen Nyhedsbrev Nyhedsbrev. Nr. 7

31 oktober 2013. Seniorjobberen Nyhedsbrev Nyhedsbrev. Nr. 7 31 oktober 2013 Nr. 7-31. oktober 2013. Nr. 7 Seniorjobbere: Skriv endelig at vi morer os Der er plads til flere på Københavns Stadsarkiv Fotos: Per Sichlau Hvis man gerne vil vide, hvad børn vejede og

Læs mere

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008 Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Vi mangler dagplejere her og nu - lad os lave en kampagne KØR! Vi

Læs mere

Regler om ansættelse

Regler om ansættelse Regler om ansættelse 2010 Holdning Det er holdningen i Ringsted Kommune, at der skal arbejdes professionelt med rekruttering Rekrutteringsprocessen afspejler, at der i Ringsted Kommune arbejdes efter værdierne

Læs mere

Virksomhedernes brug af og tilfredshed med Jobnet

Virksomhedernes brug af og tilfredshed med Jobnet Virksomhedernes brug af og tilfredshed med Jobnet Capacent Epinion for Arbejdsmarkedsstyrelsen November 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning og formål... 4 1.1 Rapportens opbygning... 4 1.2 Respondentgrundlag...

Læs mere

FÆLLESKAMPAGNE FOR FLERE MEKANIKERLÆRLINGE I BILBRANCHEN

FÆLLESKAMPAGNE FOR FLERE MEKANIKERLÆRLINGE I BILBRANCHEN FÆLLESKAMPAGNE FOR FLERE MEKANIKERLÆRLINGE I BILBRANCHEN SAMFUNDSMÆSSIG UDFORDRING Danmark har brug for flere faglærte fremskrivninger viser at Danmark vil mangle mellem 60.000 og 70.000 faglærte i 2025,

Læs mere

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING PROGRAM: Taxaquizzen er en dansk tv-serie på Tv2, produceret efter det internationale koncept Cash Cab, som første gang blev vist på britisk tv i 2005. I programmet

Læs mere

Jobcentrenes virksomhedsindsats. skab de rette forventninger

Jobcentrenes virksomhedsindsats. skab de rette forventninger Jobcentrenes virksomhedsindsats skab de rette forventninger Arbejdsmarkedsstyrelsen Februar 2008 Jobcentrenes virksomhedsindsats skab de rette forventninger Denne pjece behandler spørgsmålet om, hvad

Læs mere

Forbundsformand Claus Jensen Høring om Vækstplan for Det Blå Danmark 24. januar 2013

Forbundsformand Claus Jensen Høring om Vækstplan for Det Blå Danmark 24. januar 2013 Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2012-13 ERU Alm.del Bilag 130 Offentligt Forbundsformand Claus Jensen Høring om Vækstplan for Det Blå Danmark 24. januar 2013 Tak for invitationen. Jeg er glad for

Læs mere

REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING

REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING Rekruttering I SEROP er vi kendt for vores mangeårige erfaring og udførlig tilgang til rekruttering. Vores arbejde med rekruttering kan

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

REKRUTTERINGSYDELSER

REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERING REKRUTTERING Smutvej til den rigtige kandidat Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.000 profiler.

Læs mere

Vi SÆTTER det bedste hold. - gennem moderne rekruttering

Vi SÆTTER det bedste hold. - gennem moderne rekruttering Rekruttering Vi SÆTTER det bedste hold - gennem moderne rekruttering Hvem er vi... Vi er generalister, som er specialister i mennesker pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1300 stillingssager.

Læs mere

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde

Læs mere

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40 post@nymindegab.dk www.nymindegab.dk Mere end 25 års erfaring Nymindegab Ferieudlejning

Læs mere

Vækstbarometer. Internationale medarbejdere. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Internationale medarbejdere. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Internationale medarbejdere Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region Hovedstaden

Læs mere

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos 2 Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til er et speciale hos Rekruttering til både vikariater og faste jobs indenfor og fødevareindustrien er et speciale hos. Vi har stor erfaring med at finde

Læs mere

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE Triumph har for første gang fået husstandsomdelt et katalog over de nordiske grænser.

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

Tips til en optimal onlineannonce

Tips til en optimal onlineannonce Tips til en optimal onlineannonce kandidathuset.dk Kære annoncør Det kan være svært at skrive den perfekte jobannonce, der tiltrækker de helt rigtige kandidater. Vi har samlet de vigtigste tips til at

Læs mere