Efter generalforsamlingen serveres en let anretning. Husk tilmelding til spisning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Efter generalforsamlingen serveres en let anretning. Husk tilmelding til spisning."

Transkript

1 Indkaldelse til ordinær Generalforsamling i Ruder 10/Ishøj Bridgeklub den 6. maj 2013 kl. 18,30 i vore lokaler i Foreningshuset. Efter generalforsamlingen serveres en let anretning. Husk tilmelding til spisning. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning ved formanden. 4. Aflæggelse af årsregnskabet ved kassereren. 5. Indkomne forslag. Medlemmerne og bestyrelsens forslag er sammenskrevet (se bilag) 6. Valg af formand for 2 år. Søren Pirmo modtager ikke genvalg, og bestyrelsen foreslår Erik Dahl. 7. Valg fortsat: a. Max Haugaard på valg modtager gerne genvalg. b. Lone Villadsen på valg modtager gerne genvalg. c. Allan Christiansen er ikke på valg. d. Kirsten Ramsing er ikke på valg, men hun ønsker at udtræde af bestyrelsen og i stedet foreslås Gunvor Andresen valgt for den resterende del af perioden (1år). e. Hvis bestyrelsens forslag under punktet vedtages foreslås valg af Jan Gjermansen som det 6. Bestyrelsesmedlem. For at komme i takt med vedtægterne er valget for 1 år. f. Suppleant Aase Andersen er ikke på valg. g. Hvis Gunvor Andresen indvælges foreslår bestyrelsen Jørgen Andersen som suppleant. 8. Valg af revisor: a. Birthe Haugaard er ikke på valg. b. Aase Jensen er på valg modtager gerne genvalg. c. Suppleant Hanne Bisgaard modtager genvalg. 9. Eventuelt. Forslag der ønskes behandlet under pkt. 5 skal være formanden i hænde senest den 15. april P.b.v. Søren Pirmo

2 Referat fra generalforsamling i Ruder 10, den 6 maj 2013: Ad. 1 Torben Riedel blev valgt som dirigent Ad. 2 Jette Jacobsen og Grethe Jensen blev valgt som stemmetællere. Ad. 3 Bestyrelsens beretning v/formanden Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til dette års ordinære generalforsamling. Det er fantastisk dejligt at se så mange af klubbens medlemmer møde op. Lad mig starte med sæsonens mange turneringer såvel vore egne som uden for vore 4 vægge. Distriktets holdkampe, som for serie 2 var en monradturnering og serie 1. Lad mig sige det sådan, at resultaterne er bedst tjent med at blive fortrængt. Åben Par: meget bedre her blev Gunvor og Ulla nr. 1 i sideturneringen og Allan og Søren nr. 3. Seniorpar: Her blev Gunvor og Søren nr. 1 i sideturneringen og Max og Birthe nr. 3. Damepar: Her blev Tove Jespersen nr. 1 i A-rækken sammen med Birgit Nellemann og lyt så godt, for i sideturneringen blev Birgitte Nielsen og Annelise Krewald nr. 1, Birgit Toft og Susan nr. 2, Gunvor og Ulla nr. 3 og på 4. pladsen kom Bodil Haastrup og Heather. Godt gået af Ruder 10 s medlemmer. Mix par: det var i går vi havde et par i kvalifikationsturneringen og 6 par i sideturneringen. Vinder af sideturneringen blev Vera Bukhave og Torben Petersen og nr. 3 blev Pia og Allan resten står i glemselens tåger. Ind i mellem alt dette har Ruder 10 deltaget i Seniorhold, med indledende hos Blakset og finaler i Bjerringsbro. Allan og Søren blev nr. 4 i B-finalen sammen med et par fra Havdrup. Dette er dog en væsentlig forbedring fra sidste år. Og jo der var flere end 4 hold med. Vi deltager også i år i DM for klubhold vi har 3 hold med. De indledende runder spilles den 7 14 og 21 maj som en monradturnering. D.v.s. at holdene spiller 3 kampe á 10 spil hver aften.

3 Fælles for alle de nævnte turneringer er at Ruder 10 stiller med mange deltagere og hvis Bo i Køge mangler 1 par ringer han til mig og siger kan du skaffe. Vi har et godt omdømme i bridgekredse. Ud over alt dette har vi vore egne turneringer. Det være sig, par, hold og TOP 16. Derudover selvfølgelig juleturnering og klubsølv. Vi har også i efterårs- og vinterferien afprøvet åbne huse. Resultaterne er vel ikke optimale, så det vil den kommende bestyrelse og turneringsudvalget kigge på. Alle vore vindere i alle vore turneringer kan ses på hjemmesiden og bestyrelsen ønsker alle både interne og eksterne vindere tillykke med resultaterne. Vi spillede i forgangen sæson 4 spilledage, hvilket vi selvfølgelig fortsætter med. Vi har fået mange tilmeldinger til næste sæson og til mandag har vi 32 par som i sidste sæson. Tirsdag har vi pt. 21 par vi var sidste år 24 par, men der er tid endnu. Onsdag er vi p.t. 35 par og mangler at høre fra4-5 par. Torsdag er der 35 tilmeldte par og vi mangler at høre fra 2-3 par. Man kan vel sige, at det ligner sidste sæson i antal. Turneringsledere næste sæson er: mandag Allan Christiansen/tirsdag Birthe Haugaard/onsdag Max Haugaard og Torsdag Jørgen Andersen. Vi arbejder stadig med at få de sidste detaljer på plads omkring substitutlederne. Vi fik i sidste sæson en kaffeordning, hvor de som ville have kaffe, betalte Kr,. 100 for en sæson. Der var mange, der sagde ja til det og I vil senere under Allans gennemgang af regnskabet, se økonomien i denne ordning. Vi har også i sæsonens løb haft deltagere på turneringsleder kurser. Det foregik i Køge og jeg kan nævne, at vi vil fortsætte med disse tilbud i distriktet. Vi har talt om et kursus internt i klubben på bridge-mate, således at hele ikke altid hænger på Allan. Det er desværre endnu ikke blevet til noget, men det kommer. Vi skal have en udefra til at videreuddanne vore tu-ledere. Såvel distrikt østsjælland som DBF skriver et nyhedsbrev med jævne mellemrum og dette kan I som medlemmer tilmelde jer. Send en mail til de respektive og vær opdaterede. Hvordan er året så gået omkring huset her? Vi fik jo, som I kan se og mærke andre stole, vi købte puder og vi fik lov til at få meldekasserne ned på siden af bordene. Det har givet nogle plusser, men der er dog stadig noget at arbejde med. Ventilationen fungerer vel ikke optimalt endnu, men det koster mange penge at fikse det. Vi har på kommunens vegne søgt om en hjertestarter hos Hjerteforeningen og Trygfonden. Det afgøres i disse dage om huset her får en sådan. Vi flyttede sidste år start-tidspunktet for eftermiddagsholdene fra til på grund af problemer med p-pladser. Det er som bestyrelsen forstår det en god løsning, som har løst om ikke alle, så dog en del af parkeringsproblemerne.

4 Lokalerne til næste sæson er bestilt og er således uændrede. Skulle der således være klager eller ønsker over disse, så henvend jer til bestyrelsen som så taler med kommunen. Vi har en god dialog med kommunen og vi må sige, at kommunen har og er en god medspiller for os. Det kan godt være, at vi ikke for alt gennemført, men sådan er vel en hver forhandlingssituation. Jeg mener dog at det er blevet til en win-win situation. Hvad angår folderen, så har vi beslutte ikke at lave den mere. Fremover kan I se den på vores hjemmeside, som er blevet en god og hurtig informationskilde for os alle. Ualmindelig godt gået Birgit. Her i sommer er der stadig bridge rundt omkring os. Ældresagen i Ishøj spiller i samarbejde med Ruder 10: tirsdag og torsdag eftermiddag. Olsbækken spiller som altid tirsdag aften og om mandagen om eftermiddagen spiller ældresagen i Greve. Så skulle I få abstinenser er der rige muligheder for at få dem beroliget. Senere i år vil I få et velkomstbrev, med info om dage og betaling. Vi har i sæsonens afholdt et antal bestyrelsesmøder og det er sådan at, vi gør hvad vi kan for at antallet nede. Der er ingen af os, der ønsker møder for mødernes skyld. Med hensyn til turneringsudvalget og appelsager har I været ualmindelige humane og om ikke fejlfri, så dog næsten. Det har været let at være udvalg. Som opsummering kan vi sige, at vi næsten er på plads med antallet af medlemmer, der er nogle få justeringer. Så vi kan med stor fortrøstning se frem til næste sæson. Der vil selvfølgelig også næste sæson være bridgeundervisning hos mig, for det er med til at styrke Ruder 10. Jeg vil på bestyrelsens vegne sige tak til vore turneringsledere, til vore Substitutledere. I gør et fantastisk stykke arbejde for os alle. Tak til vore kaffedamer, til de der dagligt hjælper til. Der er også andre, vi skal sige tak til, men dem gemmer vi til senere under eventuelt. En stor tak til bestyrelsen for samarbejdet i den snart færdige sæson. Dog kære venner: Den største tak af alle skal gå til jer medlemmer. Der var ingen klub uden jer og det har været en kæmpeglæde at have været formand for vores klub. Søren Pirmo formand Beretningen blev godkendt uden afstemning Ad. 4 Kassereren gennemgik den udleverede resultatopgørelse, samt prognosen for 2013/2014.

5 Det blev forespurgt til, hvorfor indtægterne for sommerbridge ikke fremgik af resultatopgørelsen. Kassereren oplyste, at Ruder 10 har en samarbejdsaftale med Ældresagen. Endvidere oplyste kassereren, at der ikke var akkumuleret med noget overskud, idet det er aftalt, at de penge der var i overskud efter køb af gaver, kaffe, diverse kontorartikler og kortlægning bliver brugt til en fest i forbindelse med sommerbridges afslutning. Kassereren oplyste, at han ville fremlægge sagen for bestyrelsen med henblik på, at der kom en note på næste regnskabsår om sommerbridge. Regnskab og budget blev godkendt med de faldende bemærkninger. Ad. 5 Forslag til behandling på generalforsamlingen 6. maj 2013, samt generalforsamlingens beslutninger til de enkelte punkter: 1) Forslag om valg af holdmakkere. Birgitte Nielsen foreslår, at medlemmerne selv kan vælge deres holdmakkere. Birgitte Nielsens begrundelse for forslaget har været optrykt på hjemmesiden. Et stort flertal i bestyrelsen kan ikke anbefale. At forslaget vedtages. Vi lægger vægt på at der anvendes et system, der gør holdene så lige stærke som muligt. Det fremmer også det sociale aspekt. Desuden har forslag svarende til det fremsatte været behandlet og nedstemt på flere generalforsamlinger. Ad 5-1: Forslaget blev sendt til skriftlig afstemning: der var 38 nej, 19 ja, 5 blanke 1 ugyldig. Forslaget blev nedstemt. Forslag om ændring af foreningens vedtægter: 2) Forslag om valg af bestyrelse: Torben Riedel foreslår, at formand og kasserer vælges separat hvert andet år. Torben Riedel begrunder forslaget med, at det svarer til de almindelige bestemmelser for valg af bestyrelser, hvorefter der fortages separat valg af formand (ex. i ulige år) og kasserer (i lige år). Bestyrelsen afviser ikke, at forslaget om separat valg af kasserer er almindelig brugt; men vi finder, at den gældende ordning med valg af kasserer ved konstitution af bestyrelsen fungerer tilfredsstillende og derfor ønsker bestyrelsen ikke dette ændret, hvorfor vi ikke kan anbefale forslaget til vedtagelse. Ad 5-2:

6 Forslaget blev sendt til afstemning: 31 ja stemmer, 19 nej stemmer og 12 valgte ikke at stemme. Forslaget blev ikke vedtaget, da der ikke blev opnået den fornødne majoritet jfr. Ruder 10 Vedtægter 8. 3) Forslag om valg af bestyrelsessuppleanter: Torben Riedel foreslår, at suppleanter vælges for et år ad gangen samt Torben Riedel begrunder forslaget med, at man ellers ikke kan vide hvem der 1. og hvem der er 2. suppleant.. Bestyrelsen finder ikke, at der er behov for den foreslåede ændring, idet det den nugældende ordning er, at det er den suppleant, der er valgt samtidig med det udtrædende medlem, der indtræder. Det gælder også for revisorsuppleanter. Det er dog ikke afgørende for bestyrelsen. Ad 5-3: Forslaget blev trukket tilbage. 4) Forslag om suppleantens valgperiode ved indtræden i bestyrelsen. Torben Riedel foreslår, at en suppleant ved vakance indtræder i bestyrelsen med samme valgperiode, som det udtrådte medlem var valgt for. Bestyrelsen finder ikke, at der er behov for denne ændring. Efter gældende vedtægt indtræder suppleanten kun til næste generalforsamling, hvor der foretages nyvalg for en evt. resterende valgperiode. Det er dog ikke afgørende for bestyrelsen. Ad 5-4: Forslaget blev trukket tilbage. 5) Forslag om at bestyrelsen består af mindst 5 medlemmer. Bestyrelsen foreslår, at punktum ændres til: Klubben ledes af en bestyrelse på mindst 5 medlemmer og at der (i 6) i oplistningen af punkter til behandling på generalforsamlingen ændres pkt. 6 til: I ulige år vælges 2 bestyrelsesmedlemmer og 1 bestyrelsessuppleant. I lige år vælges det øvrige antal bestyrelsesmedlemmer og 1 bestyrelsessuppleant. Bemærkning: Formålet med vedtægtsforslagene er at give mulighed for, at bestyrelsen kan bestå af flere end 5 medlemmer. I ulige år vil der så skulle vælges formand og 2 bestyrelsesmedlemmer og i lige år vil der så skulle vælges 2 eller flere bestyrelsesmedlemmer. I alle år vælges som hidtil en bestyrelsessuppleant (se dog Torbens forslag 3). Hvis bestyrelsens forslag vedtages, så vil valgene under pkt. 7 e og d. kun gælde for 1 år for at bringe disse valg i takt med vedtægtsændringen. Ad 5-5: Forslaget blev vedtaget med 62 stemmer 1 undlod at stemme.

7 Forslag om ændring af klubreglerne. 6) Starttidspunktet på tirsdage, onsdage og torsdage ændres til kl. 13. Bestyrelsen foreslår, at der i 2.1 ændres starttidspunktet på tirsdage, onsdage og torsdage fra kl. 12,30 til kl. 13,00. Bemærkning: På generalforsamlingen i 2012 blev det henstillet til bestyrelsen at flytte starttidspunktet for eftermiddagsholdene fra kl. 12,30 til kl. 13,00. Det har været gennemført som en forsøgsordning i indeværende sæson. Bestyrelsen mener, at der er stor tilfredshed med denne ændring, hvorfor bestyrelsen foreslår, at klubreglerne ændres, så det forsøgsordningen bliver permanent. Ad 5-6: Forslaget blev vedtaget med 44 stemmer for, 6 imod og 13 undlod at stemme. Forslag 7 glider samtidig ud. 7) Eftermiddagsklubberne starter kl. 12,30. Tove og Poul- Erik Jespersen foreslår, at eftermiddagsklubberne starter kl. 12,30 fra sæson Forslaget fra Tove og Poul-Erik Jespersen er teknisk set et forslag om at stemme imod ovennævnte forslag 6, idet gældende klubregel angiver starttidspunktet til kl. 12,30 og det vil jo blive ved med at gælde, hvis forslag 6 ikke vedtages. 8) Forslag om ændring af scoren ved substituering i parturneringer. Jette Jacobsen foreslår, at scoren når 2 substitutter spiller ændres til middel, hvis det faktisk opnåede resultat er over middel, mens der ikke sker ændring, hvis det opnåede resultat for substitutparret er under middel. Gældende regel i 7.1 er, at der altid tildeles middel, når 2 substitutter spiller for det fast tilmeldte par uanset om det opnåede resultat er under eller over middel. Bestyrelsen kan ikke anbefale det stillede forslag. Ad 5-8 Forslaget blev trukket tilbage. 9) Forslag om ændring af scoren ved substituering i holdturneringer. Jette Jacobsen foreslår, at hvis begge spillere i et par er substitutter tildeles holdet den opnåede score i KP, dog højest middel. Gældende regel i 7.2 er, at der ikke justeres i resultatet uanset hvor mange substitutter, der er på et hold. Bestyrelsen kan ikke anbefale det stillede forslag.

8 Ad 6: Ad 5-9: Forslaget blev trukket tilbage. Erik Dahl blev valgt som ny formand for en 2 årig periode Ad 7 A B C D Max Haugaard blev genvalgt for en 2 årig periode. Lone Villadsen blev genvalgt for en 2 årig periode. Allan Christiansen er ikke på valg. Gunvor Andresen blev valgt for en 1 årig periode. E. Jan Gjermansen blev valgt for en 1 årig periode. F G Suppleant Aase Andersen ikke på valg. Jørgen Andersen blev valgt som suppleant for en 2 årig periode. Ad 8 A B C Birthe Haugaard er ikke på valg Aase Jensen blev genvalgt Suppleant Hanne Bisgaard blev genvalgt Ad 9 Kassereren sagde tak til den afgående formand og takkede ham for 7 gode år med det store stykke arbejde han havde lagt i klubben, idet bemærkes, at klubben var steget fra ca. 60 til ca. 200 medlemmer i den periode Søren Pirmo havde været formand. Formanden orienterede om de enkelte klubmestrer: Mandag Tove og Poul-Erik Tirsdag Birthe og Max

9 Onsdag Tove Jespersen Torsdag Tove og Poul-Erik. Takkede Birgit for det store arbejde med at holde Ruder 10 hjemmeside ajour som webmeister Takkede den afgående bestyrelsesmedlem Kirsten Ramsing for det store arbejde hun havde lagt i bestyrelsesarbejdet. Gunvor takkede kaffedamerne for det store arbejde med kaffebrygning til de enkelte spilledage. (Hanne, Bente, Birthe, Jonna og Gunvor). Jørgen efterlyste et kursus i Bridgemate, som var blevet lovet i foråret. Endvidere efterlyste han flere turneringsledermøde hvor man kunne aftale hvad, der skulle spille i vintersæsonen, om man skulle prøve nogle andre spilleformer (Monradturnering). Formanden oplyste, at havde været umuligt at finde en kursusleder til at forestår kursus i bridgemate, men han viste, at der blev arbejdet på det. Endvidere, at det var op til turneringsudvalget at beslutte hvilke spilleformer man skulle spille i løbet af vinteren. Der blev forespurgt til en samarbejdsklub i stedet for Svedala. Der blev opfordret til medlemmerne, at hvis de havde gode ideer til en samarbejdsklub måtte de meget gerne vende tilbage til bestyrelsen. Til sidst blev der forespurgt til de sølvpoint den enkelte havde fået i sølvturneringen. Formanden oplyste, at bestyrelsen havde rettet henvendelse til DBF om en afklaring af sagen. Der vil blive orienteret herom, når vi har modtaget svar. Formand oplyste, at der blev arbejdet på at afklare sagen. Formanden takkede for god ro og orden.

10

Referat fra generalforsamlingen

Referat fra generalforsamlingen Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ruder 10/Ishøj bridgeklub den 1 maj 2012 i vore lokaler i Foreningshuset kl. 10.00 Referat fra generalforsamlingen 1. Valg af dirigent Ad 1 Torben blev valgt

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning 20.30 22.30 Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen)

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. APRIL 2013, KL REFERAT. 2. Formandens beretning. (Se tillæg 1) Godkendt.

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. APRIL 2013, KL REFERAT. 2. Formandens beretning. (Se tillæg 1) Godkendt. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. APRIL 2013, KL. 18.00 REFERAT 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen blev valgt som dirigent. Per Quist Nielsen og Kirsten Klæbel blev valgt som stemmetællere.

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Roskilde Damebridgeklub Vedtægter

Roskilde Damebridgeklub Vedtægter Roskilde Damebridgeklub Vedtægter 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Damebridgeklub med hjemsted i Roskilde kommune. Klubbens er stiftet den 7. januar 1937. 2. Formål Stk. 1. klubbens formål

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 27. APRIL 2009, KL PROGRAM

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 27. APRIL 2009, KL PROGRAM Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 27. APRIL 2009, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling) enten Skinke

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen 2015-2016. Det er Ribe Bridgeklubs beretning nr. 73 og det er i dag den

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du?

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du? Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du? DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 1. kvartal 2018 Nyhedsbrev 6 Efter det afholdte fællesmøde om distrikternes rolle d. 11.

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 5. MAJ 2008, KL. 18.00

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 5. MAJ 2008, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 5. MAJ 2008, KL. 18.00 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag. a. Anskaffelse af Bridgemate. b.

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 16.12.15 kl. 17.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010.

Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010. Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010. 1. Valg af dirigent og referent. Ole Svendsen blev valgt til dirigent Henrik Mortensen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningen

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND Referat fra distriktsseminar, 7. juni, kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard() (efterfølgende/ca. kl. 18.30,

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls KIF Bowls Vedtægter for KIF Bowls 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er KIF Bowls. Dens hjemsted er Kolding Hallerne, Ambolten 2-6, Kolding. 2 Foreningens formål: Dens formål er at fremme

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej Spøttrup. Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB

NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej Spøttrup. Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej 7 7860 Spøttrup Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Januar 2016 Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Næstildgård Sportsrideklub (NÆST). Klubben er stiftet 06.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Distrikternes nye rolle, eller distrikternes svanesang? Efter premieren på fri tilmelding til DM-2017 for Senior par

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Der var mødt 24 andelshavere, der repræsenterede 84 stemmer.

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING

VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er E.I.F. SVØMMEAFDELING, hjemhørende i Syddjurs Kommune. Klubben er stiftet torsdag den 28. august 1980. Formål 2. Foreningens

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler.

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hirtshals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Hjørring Kommune. Klubben er stiftet den 1. februar 1965. 1 2 Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere