Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup."

Transkript

1 Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup. Bemærk! Alle øvelserne beregnes med udgangspunkt i tallene for 2005 (med mindre andet står angivet i selve opgaven)! Øvelse A) MetroXpress og de unge. Hvor mange læsere har MetroXpress på en gennemsnitlig hverdag blandt gruppen af årige? Hvor stor en andel af MetroXpress læsere tilhører gruppen af årige? Hvor meget er gruppen af årige under-/overrepræsenteret som læsere i forhold til den gennemsnitlige dansker? Øvelse B) Biograf. I denne øvelse vil vi se på, hvor ofte forskellige grupper går i biografen. Vi vil opdele vores analyse i aldersgrupperne år, år, år og 60+ år, som vi samtidigt hver især vil undersøge indenfor de geografiske områder København/Frederiksberg, det øvrige hovedstadsområde, by-provinskommuner og land-provinskommuner. Undersøg, i hvilket omfang de forskellige grupper frekventerer de danske biografer læg her mærke til, hvordan biograf-forbruget varierer mellem de forskellige grupper. Øvelse C) Landsdækkende aviser eller hvad? Undersøg for én overordnet målgruppe bestående af kvinder i alderen fra 20 år og opefter, hvordan dækningen af hverdagsudgaverne af Jyllands-Posten, Politiken og Berlingske Tidende ser ud i henholdsvis hovedstadsområdet og provinsen. Hvad er de respektive dækningstal af aviserne i henholdsvis hovedstaden og provinsen? Hvad er de tre avisers respektive dækningstal set for hele landet igen indenfor målgruppen af kvinder på 20 år og opefter? Hvad er de tre avisers samlede dækningstal for hele landet altså dækningen for de tre aviser set under ét (indenfor målgruppen af kvinder på 20 år og opefter)? Jyllands-Posten er altså den mest læste avis men er det også den af aviserne, der dækker bredest på tværs af geografi? Hvorfor/hvorfor ikke?

2 Øvelse D) Både i pose og i sæk. I denne øvelse indgår kun hverdagsudgaverne i 2005 af følgende aviser: Berlingske Tidende, BT, Børsen, Ekstra Bladet, Information, Jyllands-Posten, MetroXpress, Politiken og Urban. Hvis man på en tilfældig hverdag læser Børsen, hvilke to aviser er der så størst tendens til, at man også læser? Hvor mange af Børsens læsere går igen hos disse to aviser? Hvor stor en andel af Børsens læsere er der tale om går igen hos de to aviser? Hvis jeg derimod læser Jyllands-Posten, hvilken avis er jeg så mest tilbøjelig til at supplere med og hvor mange læsere gør det på en normal hverdag? Hvilken avis er Jyllands-Postens læsere derimod mindst tilbøjelige til at supplere med og hvor mange gør det på en normal hverdag? Hvilke to aviser er der i det hele taget størst tendens til at kombinere læsningen af og hvor mange læsere gør det? Øvelse E) Regionale dagblade og deres dækning i lokalområdet. Undersøg for 2005 følgende dagblades dækning henholdsvis hverdage og søndage i deres respektive lokalområder: Berlingske Tidende i Københavns og Frederiksberg kommuner samt Københavns Amt. Fyens Stiftstidende i Fyns Amt. JydskeVestkysten i Ribe og Sønderjyllands amter. NORDJYSKE Stiftstidende i Nordjyllands Amt. Århus Stiftstidende i Århus Amt. Tilføj til sidst også Søndagsavisen (Total). Hvilke 3 af disse aviser har bedst fat i sit lokalområde i hverdagene (opgiv prioriteret)? Og hvilke 3 om søndagen (opgiv prioriteret)? Hvilke 3 af aviserne er (målt for hverdagene) de mest entydige lokalaviser altså hvilke finder mest entydigt sine læsere indenfor sit lokalområde? Tag nu udgangspunkt i Fyens Stiftstidendes dækning indenfor Fyns Amt. Hvor stor er avisens gennemsnitlige, daglige dækningsprocent målt for hele ugen, altså uden at skele til om det er hverdag eller søndag? Og endelig, hvor mange fynske læsere har Fyens Stifstidende i løbet af en hel uge?

3 Øvelse F) Signifikansudregning i Index Danmark. (Laves først efter statistik-timen) Undersøg Se og Hørs dækning i 2004 blandt mænd og kvinder. Hvor stor en andel af mændene læser bladet i en gennemsnitlig uge? Hvor stor en andel af kvinderne? Er der signifikant forskel? Hvordan ser det tilsvarende ud for 2005? Er der signifikant forskel mellem kønnene? Øvelse G) Uddeling af årets Trofast. Hvilket af de 11 store ugeblade havde den mest trofaste læserskare i 2005? Hermed menes den læserskare, der havde den største tendens til at vende tilbage og læse bladet uge efter uge henover hele året. Hvor mange udgaver af dette ugeblad vil en gennemsnitlig læser have læst i løbet af 2005? Hvor mange læsere vil have været i kontakt med Billed Bladet 5-10 gange i løbet af 2005? Og hvor mange vil have set mindst hvert andet nr. af Billed Bladet? For hver 100 danskere, der læste Billed Bladet i løbet af 2005, hvor mange var der så, som ikke læste Billed Bladet? Øvelse H) Læser man både søndagsavis(er) og ugeblad(e)? Hvor stort et sammenfald er der mellem læserne af dagbladenes søndagsaviser (her defineret som søndagsaviserne fra Berlingske Tidende, BT, Ekstra Bladet, Fyens Stiftstidende, JydskeVestkysten, Jyllands-Posten, NORDJYSKE Stiftstidende, Politiken og Århus Stiftstidende) på den ene side og de 11 store ugeblade på den anden side. Altså, spørgsmålet der ønskes svar på lyder helt præcist: I en tilfældig uge af 2005, hvor mange læste så både en søndagsavis og et ugeblad? Og hvor mange har læst mindst en af delene (søndagsavis eller ugeblad)?

4 Øvelse I) De unges avislæsning mere generelt. Vi vil i denne undersøgelse se på de unges avislæsning. Til dette formål inddeler vi i tre alderskategorier: Tweens i alderen år, De gamle teenagere i alderen år og De unge voksne i alderen år. Undersøg deres læsning i hverdagene af BT, Berlingske Tidende, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, MetroXpress og Politiken. Redegør for de mest påfaldende karakteristika, undersøgelsen afslører. Undersøg nu for hver af de tre undersøgte aldersgrupper: Hvis de fire gratisaviser (24Timer, MetroXpress, Nyhedsavisen og Urban) forsvandt, hvor mange ville så ikke længere have læst en eller anden (ikke nødvendigvis en af de seks ovennævnte) avis på en gennemsnitshverdag i 2007? Øvelse J) De foretrukne blandt de trykte medier. Hvilket af de 11 store ugeblade er det mest læste i aldersgruppen 60+? Hvor mange læsere har bladet indenfor aldersgruppen? Hvilket af ugebladene finder i størst grad sine læsere blandt de årige? Hvor mange læsere har bladet indenfor aldersgruppen? Hvilket af ugebladene har bedst fat i de moderne-fællesskabsorienterede (Kompas Diagonal)? Hvor mange læsere har bladet indenfor dette segment? Undersøg i det følgende for hverdagsudgaverne af disse aviser: Berlingske Tidende, BT, Børsen, Ekstra Bladet, Information, Jyllands-Posten, MetroXpress, Politiken og Urban. Hvilken avis var den mest læste blandt de årige? Med hvor mange læsere? Var den samme avis den mest foretrukne blandt de årige et år tidligere? Hvilken af aviserne finder den største andel af sine læsere blandt de højtuddannede med mere end 3 års uddannelse? Betyder det, at det er denne avis, der har flest højtuddannede læsere? Hvilken avis har det største antal arbejderlæsere (ufaglærte såvel som faglærte)? Hvordan så det ud et år tidligere, i 2004 hvilken avis havde da flest arbejderlæsere? Og hvor mange arbejderlæsere har denne avis således tabt på et år? Hvilken avis har flest højtlønnede (personlig indkomst på en ½ mio. kr. og derover) blandt sine læsere? Er det så samtidigt også den avis, der finder den største andel af sine læsere, blandt de højtlønnede?

5 Til resten af denne opgave vælger vi at kigge på disse magasiners læsning i 2006: Bazar, Bo Bedre, Costume, Euroman, Gaffa, Helse, Illustreret Videnskab, Motor, Samvirke, Sirene, Ud & Se, Woman, Hvilke to magasiner er generelt set de mest læste? Hos hvilket af livsstilssegmenterne (Kompas Diagonal) finder Helse i særlig grad sine læsere? Hvilket magasin har flest mandlige læsere? Er det samtidigt dette magasin, der har den største overvægt at mænd blandt sine læsere? Hvilket magasin finder i størst grad sine læsere blandt de moderne-individ-orienterede (Kompas Diagonal)? Hvilket magasin har flest læsere blandt de årige? Hvilket magasin er højtlønnede (indtægt over kr.) kvinder mellem 20 og 40 år mest tilbøjelige til at læse? Hvilket magasin dækker bredest på tværs af livsstilssegmenter (Gallup Kompas Diagonal)? Øvelse K) Ned ad bakke. Undersøg hvilken af disse aviser, der har tabt flest læsere (i hverdagene) fra 2001 til 2004: Berlingske Tidende, BT, Børsen, Ekstra Bladet, Fyens Stiftstidende, Information, JydskeVestkysten, Jyllands-Posten, NORDJYSKE Stiftstidende, Politiken og Århus Stiftstidende? Hvor mange læsere har avisen tabt på disse 3 år? Hvordan ser det tilsvarende ud for perioden hvilken avis har da tabt fleste læsere, og hvor mange læsere har avisen tabt på disse 4 år? Hvilken avis har tabt den største andel af sine læsere fra 2001 til 2005? Hvad med perioden ser vi da samme tendenser? Og hvem har klaret sig henholdsvis bedst og dårligst i denne periode?

AVIS/PRINT HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION

AVIS/PRINT HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION JUNI 2018 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN AVIS/PRINT HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X AVIS/PRINT Introduktion Kapitlet Avis/print er struktureret

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 De nye læsertal for 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene sammenlignet med 4. kvartal 2005 + 1.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 208.000 208.000 178.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007 De nye læsertal for 1. halvår 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 1. halvår samt 2. halvår 2006. Søndagsaviser B.T. 515.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. De nye læsertal for 2. kvartal + 3. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2011 og 4. kvartal

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med 2. kvartal + 3. samt. Søndagsaviser BT 168.000 145.000 137.000 Berlingske 214.000 196.000 183.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014 De nye læsertal for 2. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014 sammenlignet med 2. halvår 2014 Søndagsaviser BT 223.000 208.000 191.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2015 De nye læsertal for 2. halvår 2015 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2014 og 1. halvår 2015 sammenlignet med 2. halvår 2015 Søndagsaviser BT 191.000 162.000 179.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2018

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2018 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2018 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2018 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2017 samt 4. kvartal 2017 +. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2016 De nye læsertal for 2. halvår 2016 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2015 og 1. halvår 2016 sammenlignet med 2. halvår 2016 Søndagsaviser BT 179.000 143.000 146.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007 De nye læsertal for 2. halvår 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 2. halvår 2006 samt 1. halvår 2007. Søndagsaviser B.T.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2018

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2018 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med samt 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 137.000 117.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2009 1. september Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår De nye læsertal for 1. halvår er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår idet der per 1. januar er foretaget væsentlige ændringer

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 sammenlignet med 4. kvartal 2016 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2016.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2015 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2015 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2015 sammenlignet med 2. kvartal + 3.. kvartal 2014 og 4. kvartal 2014 +. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2015 De nye læsertal for 1. halvår 2015 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2014 og 2. halvår 2014 sammenlignet med 1. halvår 2015 Søndagsaviser BT 208.000 191.000 162.000 Berlingske

Læs mere

NOTAT: Mediestøtte til trykte medier

NOTAT: Mediestøtte til trykte medier NOTAT: Mediestøtte til trykte medier 2017 Notat: Mediestøtte til trykte medier 2017 Udgiver: Landsforeningen Danmark på Vippen, juni 2018 Forfatter: Martin Ø. Carstensen, tlf. 23 71 00 43 Intro I dette

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2017 De nye læsertal for 2. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2016 og 1. halvår 2017 sammenlignet med 2. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal 2009 1. december Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal De nye læsertal for 2. + 3. kvartal er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. + 3. kvartal idet der per 1. januar er foretaget

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Panelundersøgelse. Danhostel

Panelundersøgelse. Danhostel Panelundersøgelse Danhostel Juli 2010 - Indholdsfortegnelsen - 1. INDLEDNING... 3 2. RESULTATER... 4 2.1 DANHOSTEL SEKTIONEN... 4 2.2 VANDRERHJEM SEKTIONEN... 8 2.3 ERINDRING AF REKLAME SPOT OG ANNONCE...

Læs mere

Betalte hverdagsaviser

Betalte hverdagsaviser Betalte hverdagsaviser 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Landsdækkende B.T. 111.795 101.882 96.240 92.735 88.214 82.024

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012 De nye læsertal for 1. halvår 2012 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2011 samt 2. halvår 2011 sammenlignet med 1. halvår 2012.

Læs mere

AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER

AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER 2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN Læsertal i 1.000 2015 - Hverdagsudgivelser/dagblade 600 500 521 400 300 307 243 200 100 185 148 145 143 132

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2018

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2018 De nye læsertal for 1. halvår 2018 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2017 og 2. halvår 2017 sammenlignet med 1. halvår 2018. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Panelundersøgelse. Danhostel

Panelundersøgelse. Danhostel Panelundersøgelse Danhostel September 2009 - Indholdsfortegnelsen - 1. INDLEDNING... 3 2. RESULTATER... 4 2.1 DANHOSTEL SEKTIONEN...4 2.2 VANDREHJEM SEKTIONEN...8 2.3 ERINDRING AF REKLAME SPOT...10 2.4

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2015 + 1. kvartal 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2015 + 1. kvartal 2016 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med samt 2. kvartal + 3... Søndagsaviser BT 178.000 174.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 sammenlignet med 4. kvartal 2016 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2016.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2014 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2014 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2013 og 4. kvartal 2013 + 1. kvartal

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011 De nye læsertal for 2. halvår 2011 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2010 samt 1. halvår 2011 sammenlignet med 2. halvår 2011.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2019

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2019 De nye læsertal for 4. kvartal + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med kvartal 2018 samt 2. kvartal + 3.. 2.+3. 4. + 1. Søndagsaviser B.T. 104.000 95.000 92.000

Læs mere

Panelundersøgelse. Danhostel

Panelundersøgelse. Danhostel Panelundersøgelse Danhostel September 2008 - Indholdsfortegnelsen - 1. INDLEDNING... 3 2. RESULTATER... 4 2.1 DANHOSTEL SEKTIONEN...4 2.2 VANDREHJEM SEKTIONEN...8 2.3 BAGGRUNDSVARIABLE PÅ RESPONDENTERNE...10

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2013 + 1. kvartal 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2013 + 1. kvartal 2014 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 274.000 246.000 208.000 Berlingske 292.000 247.000 232.000 Ekstra

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013 De nye læsertal for 2. halvår 2013 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2012 samt 1. halvår 2013 sammenlignet med 2. halvår 2013. Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2012 + 1. kvartal 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2012 + 1. kvartal 2013 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 322.000 301.000 274.000 Berlingske 323.000 311.000 292.000 Ekstra

Læs mere

Forbrug af medier i Danmark. Mediestøtteudvalget den 8. februar 2011

Forbrug af medier i Danmark. Mediestøtteudvalget den 8. februar 2011 Forbrug af medier i Danmark Mediestøtteudvalget den 8. februar 2011 Agenda 1. De trykte medier, Index Danmark Gallup p. 3 2. Multi Media Mennekset p. 16 Forbrug af medier i Danmark Mediestøtteudvalget

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2013 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 sammenlignet med 4. kvartal 2012 + og 2. kvartal + 3. kvartal 2012. Søndagsaviser

Læs mere

Profil af metroxpress læsere. 1. Halvår 2015

Profil af metroxpress læsere. 1. Halvår 2015 Profil af metroxpress læsere 1. Halvår 2015 Danmarks mest læste dagblad Antal læsere, dagligt, i 1.000 Side 2 DK ØST VEST 514.000 308.000 206.000 BT 137.000 83.000 55.000 Berlingske 188.000 164.000 25.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2009 De nye læsertal for 2. halvår 2009 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2009 sammenlignet med 1. halvår 2009. Per 1. januar er foretaget væsentlige ændringer i metoden til etablering

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2014 De nye læsertal for 1. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår og 2. halvår 2013 sammenlignet med 1. halvår 2014 Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget en metodisk

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008 De nye læsertal for 1. halvår 2008 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 1. halvår 2007 samt 2. halvår 2007. Søndagsaviser B.T.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2009 + 1. kvartal 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2009 + 1. kvartal 2010 De nye læsertal for er nu frigivet. Oversigten viser tallene for sammenlignet med 2. + 3. kvartal. Det anbefales derfor at læse det vedhæftede dokument om disse ændringer, samt at være varsom med at foretage

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010 De nye læsertal for 2. halvår 2010 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2009 samt 1. halvår 2010 sammenlignet med 2. halvår 2010.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2016 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2016 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal +3. kvartal 2016 sammenlignet med 4. kvartal 2015 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2015. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2008

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2008 De nye læsertal for 4. kvartal 2007 + 1. kvartal 2008 er nu frigivet. Oversigten viser tallene sammenlignet med 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 samt 2. + 3. kvartal 2007. Søndagsaviser B.T. 488.000

Læs mere

MX-LÆSER PROFIL. Index Danmark/Gallup 1. og 4. kvt. 2015

MX-LÆSER PROFIL. Index Danmark/Gallup 1. og 4. kvt. 2015 MX-LÆSER PROFIL Index Danmark/Gallup 1. og 4. kvt. 2015 Danmarks mest læste dagblad Antal læsere, dagligt, i 1.000 Side 2 512 150 181 134 243 307 BT Berlingske Ekstra Bladet Politiken Kilde: Index Danmark/Gallup

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2013 De nye læsertal for 1. halvår 2013 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2012 samt 2. halvår 2012 sammenlignet med 1. halvår 2013. Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget

Læs mere

2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT FOTO: COLOURBOX ISSN X

2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK  AVIS/PRINT FOTO: COLOURBOX ISSN X 2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN AVIS/PRINT FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X AVIS/PRINT Indhold 1 Introduktion... 2 2 Hovedresultater... 3 3 Konklusion... 4 4 Læsertal for

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2016 De nye læsertal for 1. halvår 2016 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår og 2. halvår 2015 sammenlignet med 1. halvår 2016 Søndagsaviser BT 162.000 179.000 143.000 Berlingske 221.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2010 TNS Gallup Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal De nye læsertal for 2.+ 3. kvartal er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2.+ 3. kvartal sammenlignet med og 2.+ 3. kvartal. Bemærk

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2008

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2008 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal 2008 + 3. kvartal 2008 De nye læsertal for 2. + 3. kvartal 2008 er nu frigivet. Oversigten viser tallene sammenlignet med 2. + 3. kvartal 2007 samt 4. kvartal

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2012 De nye læsertal for 2. halvår 2012 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2011 samt 1. halvår 2012 sammenlignet med 2. halvår 2012. Søndagsaviser BT 336.000 297.000 301.000 Berlingske

Læs mere

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag:

PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: PLUSgruppen er et annoncesamarbejde mellem fire lokale jyske dagblade, der ud kommer mandag-lørdag: Aviserne er førende medier i deres lokaleområder og giver dig mulighed for at skabe kontakt til potentielle

Læs mere

Det vil i den web baserede udgave af rapporten være muligt at klikke grafer og tabeller frem bag hver figur.

Det vil i den web baserede udgave af rapporten være muligt at klikke grafer og tabeller frem bag hver figur. MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 AVIS / PRIN NT H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk Indholdsfortegnelse 1. Introduktion...

Læs mere

Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse.

Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse. Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse. Frank Zappa 190 191 De trykte medier Dagblade Dagbladene, eller det man i daglig tale

Læs mere

Eksamen i Kvantitativ Mediebrugsanalyse, forår 2013

Eksamen i Kvantitativ Mediebrugsanalyse, forår 2013 Eksamen i Kvantitativ Mediebrugsanalyse, forår 2013 Du har tre timer til at besvare de stillede spørgsmål i denne prøve. Eksaminationen afsluttes kl. 12:00. Det kan være en god ide, at du starter med hurtigt

Læs mere

MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 AVIS / PRIN NT BILAG: GRAF FER OG TABELLER H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Vej & Park Njalsgade 15 23 København S Att.: Gitte Hyldahl Nielsen København, november 24 Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Ordre: 26362 Periode: September 24 Publicitetsrapporten

Læs mere

2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT

2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK  AVIS/PRINT 216 AVIS/PRINT MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN AVIS/PRINT Indhold 1 Introduktion... 2 2 Hovedresultater... 3 3 Konklusion... 5 4 Avisåret 215... 7 5 Læsertal for printaviser

Læs mere

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005 Jobmarkedet - Offentlig. halvår 00 Læsertal - erhvervsaktive Geografisk fordeling af læsertal Læsertal Jyllands-Posten dækker hele Danmark Nordjylland Jyllands-Posten 7.000 Politiken 9.000 FOA.000 Kom.

Læs mere

INTERNETTRAFIK HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION

INTERNETTRAFIK HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION JUNI 2018 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN INTERNETTRAFIK HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X INTERNETTRAFIK Introduktion Kapitlet Internettrafik er struktureret

Læs mere

Kære annoncører og mediebureauer

Kære annoncører og mediebureauer 2012 Kære annoncører og mediebureauer Vi er glade for at kunne give dig opskriften på større effekt for annoncekronerne: Tag Danmarks mest læste avis. Kombiner med stærk dækning både lokalt og regionalt.

Læs mere

1. Har du hørt at det analoge tv-signal skal slukkes i efteråret 2009, helt præcis den 31.10. 09? Ja % Folkeskole 7 år eller kortere 64 50

1. Har du hørt at det analoge tv-signal skal slukkes i efteråret 2009, helt præcis den 31.10. 09? Ja % Folkeskole 7 år eller kortere 64 50 kommunik ationsst yrke 113 Illustration 9.1 Kampagneeffekt og informationskløfter Kampagnen Det Nye Tv-Signal (case C) fokuserede fra oktober til december 2008 på at skabe kendskab til, at det analoge

Læs mere

HVEM ER SØNDAGSAVISEN

HVEM ER SØNDAGSAVISEN HVEM ER SØNDAGSAVISEN Fakta 1.147.000 læsere hver uge Målrettet annoncering i 24 lokale udgaver Over 1.500 lokale, regionale og landsdækkende annoncører Udgivelse fredag Den mest læste avis i weekenden

Læs mere

Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv

Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv Trine Bille Associate Professor, Ph.D. Institut for Innovation og Organisationsøkonomi Copenhagen Business School Udvalget om den fremtidige offentlige

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2012 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2012 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2011 og 4. kvartal 2011 +. Søndagsaviser

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - JH RUC SDU / journalister samt MH / tv- og medietelrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2010 - 1. runde - Praktiksted: Opslåede stillinger: JH RUC SDU MH Ansøgere i alt

Læs mere

Ny metode bag læsertal i Index Danmark/Gallup

Ny metode bag læsertal i Index Danmark/Gallup Ny metode bag læsertal i Index Danmark/Gallup I 2008 har Metodeudvalget gennemført en række test for at optimere metoden bag læsertallene i Index Danmark/Gallup. Disse test har resulteret i en ny tilgang

Læs mere

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden periode 16 februar maj 2015

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden periode 16 februar maj 2015 Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden 2010. 2. periode 16 februar 2015 4 maj 2015 Uge oversigt med udvalgte overskrifter samt antal og PR score, 2. periode. 70 Studiejob og morgenmad

Læs mere

Kontakter til praktiserende læger under sygesikringen 1997

Kontakter til praktiserende læger under sygesikringen 1997 Kontakter til praktiserende læger under sygesikringen 1997 Kontaktperson: Peter Kystol Sørensen, lokal 6207 I Sundhedsstyrelsen findes data fra Det fælleskommunale Sygesikringsregister for perioden 1990-1998.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2011 + 1. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2011 + 1. kvartal 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. kvartal + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. kvartal + 1. sammenlignet med 2. kvartal + 3. og 4. kvartal 2010 + 1.. Bemærk

Læs mere

Ny metode bag læsertal i Index Danmark/Gallup

Ny metode bag læsertal i Index Danmark/Gallup Ny metode bag læsertal i Index Danmark/Gallup Parterne bag Index Danmark/Gallup har med virkning fra 1. januar 2009 implementeret en række ændringer til optimering af metoden bag læsertallene i Index Danmark/Gallup.

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 2010

Regnskabsmeddelelse 2010 Regnskabsmeddelelse 2010 Historisk godt år for JP/Politikens Hus JP/Politikens Hus fik i 2010 et overskud på 267,1 mio. kroner før skat. Det er en fremgang på 197,5 mio. kroner i forhold til året før.

Læs mere

Lægepopulationen og lægepraksispopulationen

Lægepopulationen og lægepraksispopulationen PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Lægepopulationen og lægepraksispopulationen 1977 2017 Nøgletal fra medlemsregisteret 1 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Antal praktiserende læger...4 Alder og køn...4

Læs mere

Verden Kontakt Børsen Annonce på eller , hvis du vil høre mere om Danmarks mest værdifulde læsere.

Verden Kontakt Børsen Annonce på eller , hvis du vil høre mere om Danmarks mest værdifulde læsere. Verden 2019 Som det eneste medie i Danmark har Børsen fået licens til at udgive The Economists årsmagasin "Verden 2019". Magasinet udkommer med Børsen 19. december og tager et kig på året, der er gået,

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere (tvm er) Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/2-2013 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted:

Læs mere

P57317 - OPEC - 2BOELGE - NY VERSION

P57317 - OPEC - 2BOELGE - NY VERSION P - OPEC - BOELGE - NY VERSION SKEMA Velkomment til Københavns Universitets Valgpanel. at deltage i valgpanelet bidrager du til et stort forskningsprojekt om valgkampe og folketingsvalg finansieret af

Læs mere

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Tidende - Business Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2010 + 1. kvartal 2011

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2010 + 1. kvartal 2011 TNS Gallup Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2010 + De nye læsertal for 4. 2010 + er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. 2010 + sammenlignet med 2.+ 3. kvartal 2010 og. Bemærk at der

Læs mere

Afsluttende opgave Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman

Afsluttende opgave Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman Afsluttende opgave Kommunikation/it 16-05-2008 Roskilde Tekniske Gymnasium Emad Osman Indledning I denne afsluttende opgave har fået vi et emne for og nogle under emner vi kan vælge imellem fx markedsføring,

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011 De nye læsertal for 1. halvår 2011 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2010 samt 2. halvår 2010 sammenlignet med 1. halvår 2011.

Læs mere

Cykelsuperstien Albertslund

Cykelsuperstien Albertslund Kampagnerapport Cykelsuperstien Albertslund 28. marts 2012-29. maj 2012 Overblik: Medietyper og nøgletal Medietype Positive Negative Neutrale Webkilder 96 89 2 5 75.384 480.651 Lokale ugeaviser 29 23 1

Læs mere

Jyllands-Posten præsenterer..

Jyllands-Posten præsenterer.. præsenterer.. Tour holder læserne up-to-date med det vigtigste inden for bil, båd og camping. Et miks af nyheder, tests, råd og oplevelseshistorier er hovedingredienserne i Tour, ligesom fantastiske biler

Læs mere

TNS Gallup Trendanalysen 2009

TNS Gallup Trendanalysen 2009 TNS Gallup Trendanalysen 2009 Morten Kromann-Larsen Direktør, Media I samarbejde med: Media om undersøgelsen En undersøgelse, hvor de 450 største annoncører i Danmark blev inviteret til at deltage i et

Læs mere

Bladguide 2010/11. Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst

Bladguide 2010/11. Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst Bladguide 2010/11 Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst Notas Bladguide Notas Bladguide er din oversigt over de aviser og blade, som Nota producerer i forskellige tilgængelige formater: Lyd, punkt,

Læs mere

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H)

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Præsentation af Fynske Medier Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Fyens Stiftstidende (H) har 142.000 læsere Den typiske læser: 40 år og opefter Høj husstandsindkomst Højere uddannelse Funktionær Ejerbolig

Læs mere

Målgruppeprofil: Fordeling af læsere af dagbladsgrupper efter geografi (%) i 2013

Målgruppeprofil: Fordeling af læsere af dagbladsgrupper efter geografi (%) i 2013 4 Målgruppeprofil: Fordeling af læsere af dagbladsgrupper efter geografi (%) i 0 1 1 1 1 11 0 1 1 1 Nordjylland Vestjylland Østjylland Sydjylland % 4 4 4 4 4 1 1 1 1 41 4 Fyn Bornholm, Vest og Sydsjælland

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/2-2012 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted: Opslåede

Læs mere

2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK INTERNETTRAFIK FOTO: COLOURBOX ISSN X

2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK  INTERNETTRAFIK FOTO: COLOURBOX ISSN X 2017 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN INTERNETTRAFIK FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X Internettrafik Indhold 1 Introduktion... 2 2 Hovedresultater... 3 3 Konklusion... 4 4 Trafikken

Læs mere

Mænd med lange uddannelser skriver debatsiderne

Mænd med lange uddannelser skriver debatsiderne 1 Mænd med lange uddannelser skriver debatsiderne Notat om uddannelse og køn i de danske debatsektioner De mennesker, der skriver debatindlæg i de store landsækkende medier, har ikke meget til fælles med

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - JH RUC SDU / journalister samt MH / tv- og medietilrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2011 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted: Opslåede

Læs mere

Index Danmark/Gallup 1. halvår 2019 Offentligjort 2. september 2019

Index Danmark/Gallup 1. halvår 2019 Offentligjort 2. september 2019 30/8/2019 Forside 1. halvår 2019 Offentligjort 2. september 2019 2/9/2019 IntroUge_Mag_Lokal_Andre Introduktion til 1. halvår 2019 læsertal offentliggøres fremover i en ny struktur og layout. Parterne

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2010 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2010 De nye læsertal for 1. halvår 2010 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2009 samt 2. halvår 2009 sammenlignet med 1. halvår 2010.

Læs mere

Del 4.1: Bilag til Cameo-analyse

Del 4.1: Bilag til Cameo-analyse BOSÆTNING 2012 Bosætningsmønstre og boligpræferencer i Aalborg Kommune Del 4.1: Bilag til Cameo-analyse -Geo-demografisk husstandsklassifikation 1A Karrierefamilie - meget velhavende familier i større

Læs mere

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden november februar 2015

Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden november februar 2015 Medieopgørelse af Syddansk Vækstforum samt projekter siden 2010. 15 november 2014 15 februar 2015 Uge oversigt med udvalgte overskrifter samt antal og PR-score, 1. periode. 30 millioner til udklækning

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

Overordnet set skelnes der mellem to former for mobilitet: Geografisk og faglig mobilitet.

Overordnet set skelnes der mellem to former for mobilitet: Geografisk og faglig mobilitet. Geografisk mobilitet 1. Indledning En mobil arbejdsstyrke er afgørende for et velfungerende arbejdsmarked. Mobilitet viser sig ved, at den enkelte lønmodtager er villig og i stand til at søge beskæftigelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler.

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler. Indholdsfortegnelse PLUS gruppen +4 Dobbeltdækning PLUS gruppen +7 Online muligheder Plusgruppen skaber værdi Print + Online Profiler Kontakt Kilde: Index Danmark/Gallup 2.3. kvartal 2011 Base: 4.772.000

Læs mere

TEST AF RUBRIKANNONCER I IBYEN

TEST AF RUBRIKANNONCER I IBYEN TEST AF RUBRIKANNONCER I IBYEN Formål Måle hvor mange der kigger på siderne med rubrikannoncer Måle hvor længe de kigger på siderne Måle om de på siderne finder information de ikke ser andre steder Måle

Læs mere