Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar december 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014"

Transkript

1 Konsulent: Lars Green Bach Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DB har i 2013 opfyldt få af de sportslige resultatmål. Få af resultatmålene er placeret inden for acceptable målsætninger og et enkelt resultatmål er placeret inden for målsætningen. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål er, at flere af landsholdsbryderne har haft længerevarende skadesforløb herunder Mark O. Madsen, der til trods herfor, opfyldte målsætningen om en placering i Top 8 med en 5. plads ved VM. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på internationalt niveau. DB har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne bl.a. i forhold til forbedrede ekspertydelser for de bedste atleter er opfyldt i nogen grad skyldes, at forbundet har optimeret samarbejdet mellem den enkelte bryder og Team Danmarks eksperter inden for sportsfysiologi, sportsmedicin og sportspsykologi omkring skadesbehandling og præstationsoptimering. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag. DB har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i nogen grad skyldes, at forbundet har forbedret de økonomiske og uddannelsesmæssige forhold for Mark O. Madsen, så han har kunnet kombinere uddannelse, træning og familieliv. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen. DB har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i nogen grad er, at forbundet har beskrevet et Aldersrelateret Træningskoncept i brydning (BRAT), som udgives omkring årsskiftet 2013/ Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er Brydning (Græsk/Romersk - herrer) indplaceret som Projektstøttet forbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet er forankret i en etårig aftale. Danmarks Brydeforbund (DB) bevilges for perioden 1. januar december 2014, kr. heraf 0 kr. til talentudvikling. 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DB ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Projektstøttet Forbund i perioden 1. januar december I 2013 udgjorde støtten til DB kr.

2 Konsulent: Lars Green Bach Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: Mark O. Madsen: VM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 8 Mark O. Madsen: EM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 8 Tobias Fonnesbek: VM 2014 Målsætning: Kvartfinale Acceptabelt: 2. runde Tobias Fonnesbek: EM 2014 Målsætning: Kvartfinale Acceptabelt: 2. runde Frederik Bjerrehus: VM 2014 Målsætning: Kvartfinale Acceptabelt: 2. runde Anders Ekstrøm: EM 2014 Målsætning: Kvartfinale Acceptabelt: 2. runde Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Øge brugen af internationale sparringspartnere, som kan give bryderne et momentum i de perioder, hvor der ikke er internationale træningssamlinger eller turneringer. Forbedret mental trænings- og konkurrenceforberedelse i forbindelse med EM/VM. Kontrol med brydernes kropssammensætning i forhold til deres vægtklasser. Højne det trænerfaglige niveau hos landstræner og assisterende landstræner ved deltagelse i anerkendte internationale trænerkurser og internationale trænersamlinger ledet af internationale toptrænere. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Økonomisk støtte til Mark O. Madsen så han kan have en hverdag med bedre muligheder for sammenhæng mellem brydekarriere, uddannelse og familieliv. Økonomisk støtte til brydere som herudover udtages til EM og VM, så brydernes hverdag kan hænge bedre sammen og så de kan fokusere yderligere på de sportslige aspekter frem mod mesterskaberne. Udarbejde handlingsplan for etablering af et fremtidigt nationalt kraftcenter for elite- og talentbrydere med dertilhørende regionale talentcentre. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Identificere samarbejdsflader mellem Danmarks Brydeforbund samt Elitekommunerne i Aarhus, Herning og Kolding Kommune. Igangsætte implementeringen af Aldersrelateret Træningskoncept i brydning (BRAT). Forbundstalentsprojektet, Team 2020 er opstartet og kører efter det politisk forankrede Team 2020 koncept, jfr. "Politik Team 2020". Herudover arrangeres talentsamlinger/ drengesamlinger i både regionalt og nationalt regi. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasseatlet 1 (Mark O. Madsen) Elite-atleter: 1 (Tobias Fonnesbek) Team Danmark-atleter: 3 brydere 5. Økonomi Den samlede omsætning i DB forventes i 2014 at være på kr. Forbundet har en positiv egenkapital på kr.

3 Konsulent: Lars Green Bach I 2013 var det fælles elitebudget (DB og Team Danmark) på kr. Det fælles elitebudget for 2014 er på i alt kr. og DB s samlede elitebudget er på mio. kr. DB s andel af det fælles elitebudget udgør kr. (57 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (43 %). Af det fælles elitebudget anvendes 0 kr. på talentarbejdet. 6. Forbundets kommentarer DB har skriftligt meddelt, at de kan tiltræde indstillingen uden yderligere bemærkninger. Palle Nielsen, Formand - Dansk Brydeforbund 26. november 2013

4 Bestyrelsesmøde 16. december 2013 Konsulent: Knud Skadborg Danmarks Gymnastik Forbund Trampolin (DGF) 1. januar december Evaluering af 2013 Målopfyldelse af sportslige resultatmål: Danmarks Gymnastik Forbund har i 2013 opfyldt de fleste af de sportslige resultatmål. De centrale resultatmål for herrerne er opnået, og herresynkron opnåede bl.a. den første VM medalje til dansk gymnastik siden Kvinderne har ikke præsteret inden for de acceptable målsætninger p.gr.a. manglende deltagelse ved VM 2013 p.gr.a. skader. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på internationalt niveau.. Danmarks Gymnastik Forbund har i 2013 i overvejende grad opfyldt de opstillede målsætninger. Der er en professionel driftsorganisation, som arbejder målrettet med at udvikle rammerne for de bedste atleter samt for at skabe et bredere rekrutteringsgrundlag for den relativt spinkle trampolin-disciplin. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag. Danmarks Gymnastik Forbund har i 2013 opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager hertil er, at der er etableret en kompetent driftsorganisation, som udfører et målrettet arbejde. Der foregår herunder et kompetent samarbejde med Team Danmarks eksperter om at optimere de bedste atleter. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen. Danmarks Gymnastik Forbund har i 2013 tilfredsstilende grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager hertil er, at der arbejdes målrettet på at implementere ATK, udvikle kraftcentret i Haslev samt at udvikle trampolinsporten vest for Storebælt (Odense, Nordjylland). 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er trampolin vurderet til at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som projektstøttet forbund i Team Danmarks støttekoncept for Samarbejdet er forankret i en etårig projektaftale på baggrund af en projektansøgning. Danmarks Gymnastik Forbund bevilges kr. for perioden 1. januar december Der ydes ikke støtte til talentudvikling. 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning Danmarks Gymnastik Forbund ansøger om kr i støtte som projektstøttet forbund i perioden 1. januar december 2014.

5 Bestyrelsesmøde 16. december 2013 Konsulent: Knud Skadborg Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: VM Individuel herrer: 12. plads Acceptabelt: 20. plads VM Individuel damer: 14. plads Acceptabelt: 24. plads VM synkron - herrer: 5. plads Acceptabelt: 8. plads VM synkron damer: 14. plads Acceptabelt: 20. plads Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Atleterne skal tilbydes ekspertbistand inden for sportspsykologi, ernæring, testning og sportsmedicin. Øget deltagelse af udvalgte TD-eksperter (fysioterapeut) ved internationale konkurrencer. Der gennemføres halvårlige udviklingssamtaler med elite- og talentchef, senior- og juniorlandstrænere og årlige udviklingssamtaler med kraftcentertrænere og landsholdsleverende klubtrænere. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: DGF vil skabe bedre sammenhæng mellem træning og uddannelse/job. DGF vil skabe bedre træningsforhold og -faciliteter. DGF vil arbejde for bedre rådgivning og servicering af atleterne. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: DGF vil implementere ATK (jf. DGF's strategikatalog). DGF vil udarbejde sammenhængende plan for talentudvikling og eliteoptimering i form af en "elite- og talentmanual", (jfr. DGF's strategikatalog). DGF vil styrke talentudviklingen vest for Storebælt. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: (2) Peter Jensen og Christian Almind Andersen Elite-atleter: (2) Maila Walmod og Emilie Gram Team Danmark-atleter: 6 5. Økonomi Den samlede omsætning i Danmarks Gymnastik Forbund forventes i 2014 at være på ca. 12,4 mio. kr. DGF har en positiv egenkapital på kr. Det fælles elitebudget (Danmarks Gymnastik Forbund og Team Danmark) for 2013 er på i alt kr. DGF s andel af det fælles elitebudget udgør (52 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (48 %). DGF anvender samlet ca kr. til talentudvikling i trampolin.

6 Bestyrelsesmøde 16. december 2013 Konsulent: Knud Skadborg 6. Forbundets kommentarer Danmarks Gymnastik Forbund er særdeles tilfreds med Team Danmark samarbejdet, både i forhold til den faglige sparring og den økonomiske støtte. Som nævnt under det seneste styregruppemøde er der en vis usikkerhed i forhold til målsætningerne i ansøgningen, dels grundet Maila Walmods skade og dels grundet Peter Jensens situation. Det skal nævnes, at en mindre del af DGF s andel af det fælles elitebudget er deltagerbetaling ( kr.) Henrik Bjørn Bertelsen, sportschef - Danmarks Gymnastik Forbund 2. december 2013

7 Konsulent: Charlotte Falkentoft Dansk Atletik Forbund 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: Dansk Atletik Forbund (DAF) har i 2013 ikke opfyldt det sportslige resultatmål. De primære årsager hertil er skader og graviditet blandt de primære atleter. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på internationalt niveau DAF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt skyldes en målrettet kontinuerlig udviklingsindsats udført af den sportslige ledelse i samarbejde med Team Danmarks eksperter. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag DAF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt skyldes, at der er blevet indført atletstipendier til de bedste atleter, etableret to elitekraftcentre, ansat en fuldtidssportschef, som har haft tid til en tættere opfølgning og mere dialog og sparring både på gruppe- og individuelt niveau. Herudover har involvering af en atletrepræsentant på arbejdsgruppeniveau og tilfredshedsundersøgelse bland atleterne været medvirkende årsager. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen DAF har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i nogen grad er, at alle de definerede handlinger ikke er gennemført. Det skyldes dels tidsmæssige årsager, dels at DAF i nogen grad er afhængige af eksterne samarbejdspartnere. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er atletik indplaceret som Projektstøttet forbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet forankres i en 1-årig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede projektplan. For perioden 1. januar december 2014 bevilges Dansk Atletik Forbund kr., heraf kr. til talentudvikling. 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning Dansk Atletik For ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Projektstøttet forbund i perioden 1. januar december I 2013 udgjorde støtten til DAF kr. Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: EM Målsætning: Én top-6 og yderligere 2 finaler Acceptabelt niveau: 3 finaler 1

8 Konsulent: Charlotte Falkentoft Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Afdække og optimere effekt af højdetræning på udvalgte navngivne atleter Forebygge skader gennem en kortlægning af den eksisterende skadeshistorik samt udvikling af konkrete handlingsplaner i et fremadrettet perspektiv Udarbejde individuelle kompetenceudviklingsplaner for den sportslige ledelse Højne vidensniveauet blandt trænerne gennem etablering af samarbejdsaftaler med to europæiske high performance miljøer Øge samarbejde, vidensdeling og sparring mellem de to elitekraftcentre med henblik på udviklingen af atleter, trænere og ledere Udvikling af en fælles elitekultur på landsholdet Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Øge atleternes tilfredshed med elitekraftcentrene Øge atleternes brug af elitekraftcentrene Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Styrke talentudviklingen gennem implementering af ATK 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Andreas H. Bube Elite-atleter: Øvrige atleter i International top elite 12 atleter Team Danmark-atleter: International ungdomselite 8 atleter 5. Økonomi Den samlede omsætning i DAF forventes i 2014 at være på ca kr. Forbundet har en egenkapital på kr. I 2013 var det fælles elitebudget (DAF og Team Danmark) på kr. Det fælles elitebudget for 2014 er på i alt kr., og DAF s samlede elitebudget er på kr. DAF s andel af det fælles elitebudget udgør kr. (55 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (45 %). Af det fælles elitebudget anvendes kr. (9 %) på talentarbejdet. 6. Forbundets kommentarer DAF er i 2014 værter for VM halvmaraton. Dette indebærer en betragtelig større omsætning end normalt. DAF er yderst tilfreds med samarbejdet med Team Danmark, som opleves som en yderst kompetent og dedikeret samarbejdspartner. Ingen yderligere kommentarer. Jakob Larsen, direktør - Dansk Atletik Forbund 28. november

9 Konsulent: Knud Skadborg Dansk Automobil Sports Union (DASU) 1. januar december Evaluering af 2013 Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DASU har i 2013 opfyldt de sportslige resultatmål. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2013 er, at Kevin Magnussen vandt Renault 3,5 World Series og har opnået en plads i Formel 1, at Tom Kristensen vandt VM i langdistanceløb (herunder Le Mans) samt at Jan Magnussen vandt US Mesterskabet i GT. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på internationalt niveau. DASU har i 2013 opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager hertil er, at DASU arbejder målrettet med at styrke og udvikle talentudviklingsstrukturen, herunder at understøtte atleternes overgang fra talent til etablerede kørere på internationale hold. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag DASU har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager hertil er, at der er etableret en meget kompetent driftsorganisation, som udfører et målrettet arbejde. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen. DASU har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager hertil er, at DASU har beskrevet og er i gang med implementering af ATK, at der er igangsæt et udviklingsarbejde med elitekommunerne om etablering af kraftcentre, og at DASU arbejder målrettet på at skabe en bedre overgang for talenterne fra DASU s talentprogram til at etablere sig på de internationale hold. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er automobilsport vurderet at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som Projektstøttet forbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet forankres i en etårig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede projektansøgning. Danmarks Automobil Sports Union (DASU) bevilges kr., for perioden 1. januar december 2014, heraf kr. til talentudvikling. 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DASU ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Projektstøttet forbund i perioden 1. januar december 2014.

10 Konsulent: Knud Skadborg Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: Formel 1 (KM): Top 8 Acceptabelt: Top 10 VM langdistanceløb (TK) Guld Acceptabelt: Top-3 US Mesterskab GT (JM): Guld Acceptabelt: Top-3 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Efteruddannelse af sportschef projektlederuddannelse. Personlige udviklingsplaner for de tilknyttede trænere. DASU s talenter skal have adgang og kendskab til ny teknologi inden for simulator og træningsmaskiner eye-hand-coordination. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Etablere regionale muligheder for deltagelse i organiseret fysisk træning efter DASU s træningsprincipper. Flest muligt kørere skal gå på folkeskoler/efterskoler/gymnasier med idrætslinjer, der muliggør morgentræning og koordination mellem skole og sport. Målsætningen er at 50 % af de indplacerede på Niveau 3 skal opfylde dette i Udvikling af et kraftcenter samarbejde i hhv. Sønderjylland, Nordjylland og Brøndby. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Implementering af ATK. Etablering af rekrutteringsprogram for karting talenter. DASU vil i 2014 tage initiativ til at etablere en fond, som med ekstern sponsorfinansiering skal kunne hjælpe unge talenter med at komme videre fra DASU s og Team Danmarks talentprogram til at få plads på etablerede internationale hold. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Tom Kristensen Kevin Magnussen Jan Magnussen Elite-atleter: 9 eliteatleter Team Danmark-atleter: 10 (niveau 3 udtages januar 2014) Team Danmark-talenter: Nicklas Nielsen og Nicolai Sylvest 5. Økonomi Den samlede omsætning i DASU forventes i 2014 at være på ca. 9,0 mio. kr. Unionen har en positiv egenkapital på 3,2 mio. kr. Det fælles elitebudget (DASU og Team Danmark) for 2014 er på i alt kr. DASU s andel af det fælles elitebudget udgør kr (50 %) og Team Danmarks andel udgør kr kr. (50 %). Af det fælles elitebudget anvendes kr. (92 %) på talentarbejdet.

11 Konsulent: Knud Skadborg 5. Forbundets kommentarer DASU har skriftligt meddelt at de ikke har yderligere kommentarer til indstillingen, som de kan tilslutte sig. Bo Baltzer Nielsen, sportschef - Dansk Automobil Sports Union 3. december 2013

12 Konsulent: Jens Meibom Dansk Tennis Forbund (DTF) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DTF har i 2013 i acceptabelt grad opfyldt de sportslige resultatmål. Den primære årsag til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål er, at Caroline Wozniacki er i top 10 på single verdensranglisten (nr. 10 pr. 12/ ) Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre sportslige resultater/fastholdelse af nuværende resultater på verdensklasseniveau. DTF har i 2013 i tilfredsstillende grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i tilfredsstillende grad er, at DMU har ansat en kompetent landstræner og medvirket til etablering af tre Futures-turneringer i Danmark. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag. DTF har i 2013 i acceptabelt grad opfyldt de opstillede målsætninger. Den primære årsag til at målsætningerne er opfyldt i acceptabelt grad er, at der er etableret et forbundstilbud til prioriterede spillere om ugentlig træning med DTF-landstrænere. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen. DTF har i 2013 ikke opfyldt de opstillede målsætninger. Den primære årsag til, at målsætningerne ikke er opfyldt er, at DTF ikke har implementeret ATK. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er indplaceret som Projektstøttet forbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet forankres i en etårig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede projektansøgning. Dansk Tennis Forbund (DTF) bevilges for perioden 1. januar december 2014, kr. heraf kr. til talentudvikling. 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DTF ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Projektstøttet forbund i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: WTA Year-end ranking single (CW). Målsætning: Top-5 Acceptabelt: Top-10 ATP Year-end ranking double (FLN). Målsætning: Top-35 Acceptabelt: Top-50 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Øget brug af ekspertbistand (fysisk træning og sportspsykologi). Implementering af Dartfish analyseprogram i landsholdstræningen

13 Konsulent: Jens Meibom Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Revision af uddannelsespolitik og udarbejdelse af uddannelsesplaner for alle relevante DTFatleter (talenter), der sikrer, at talenterne har en plan for færdiggørelse af deres ungdomsuddannelse. Udarbejdelse af projektoplæg vedrørende Nationalt Tenniscenter. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Implementering af ATK. Udarbejdelse af internt notat, der beskriver den ønskværdige ranglisteplacering for hver årgang. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Caroline Wozniacki Elite-atleter: Frederik Løchte Nielsen Team Danmark-atleter: Talentgruppe 4-6 atleter 5. Økonomi Den samlede omsætning i DTF forventes i 2014 at være på ca. 11 mio. kr. Forbundet har en positiv egenkapital på ca. 4,6 mio. kr. Det fælles elitebudget (DTF og Team Danmark) for 2013 er på i alt kr. DTF s andel af det fælles elitebudget udgør kr (59 %) og Team Danmarks andel udgør kr kr. (41 %). Af det fælles elitebudget anvendes ca kr. (89 %) på talentarbejdet. 6. Forbundets kommentarer DTF har ikke yderligere kommentarer til ansøgningen, men ser frem til at levere de aftalte resultater ift. de fastlagte målsætninger. Sune I. Alenkær, direktør - Dansk Tennis Forbund 28. november 2013

14 Konsulent: Majbrit Ølgaard Dansk Triatlon Forbund (DTriF) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DTriF har i 2013 opfyldt få af de sportslige resultatmål. Ingen af resultatmålene er opfyldt på den olympiske distance og få af resultatmålene på langdistance ligger placeret inden for acceptable målsætninger. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål er, at flere atleter har haft en sæson præget af skader og enkelte har valgt at indstille deres elitekarriere. Grundet vejrmæssige forhold blev VM på langdistance omlagt til duatlon, hvorfor flere atleter nedprioriterede denne konkurrence. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på internationalt niveau. DTriF har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt skyldes, at DTriF arbejder målrettet med udvikling af trænerstabens faglige kompetencer og med at udvide samarbejdet med Syddansk Universitet og Team Danmark mht. trænings- og præstationsoptimering. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag. DTriF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt er, at der er etableret et nyt elitecenter i Odense og der fortsat er fokus på udvikling af et stærkt elitemiljø, hvor kobling af træning, konkurrence og uddannelse optimeres bedst muligt. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at styrke talentudviklingen. DTriF har i 2013 i nogen grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt er, at DTriF har påbegyndt beskrivelse af ATK og foranstaltet flere nationale træningssamlinger for de bedste unge triatleter. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner er DTriF indplaceret som Projektstøttet forbund i Team Danmarks støttekoncept (på baggrund af olympisk distance og langdistance). Samarbejdet er forankret i en etårig samarbejdsaftale. DTriF bevilges for perioden 1. januar december kr. 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DTriF ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Projektstøttet forbund i perioden 1. januar december I 2013 udgjorde støtten til DTriF kr.

15 Konsulent: Majbrit Ølgaard Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: Casper Stenderup Korch: U23 VM (OL-distance) - Målsætning: top 15 - Acceptabelt: top 25 Ditte Kristensen: U20 VM (OL-distance) - Målsætning: top 8 Acceptabelt: top 15 Michelle Vesterby: VM 2014 (langdistance) Målsætning: top 3 Acceptabelt: top 8 eller Ironman VM 2014 (langdistance) Målsætning: top 10 Acceptabelt: top 15 Martin Jensen: VM 2014 (langdistance) Målsætning: top 3 Acceptabelt: top 8 eller Ironman VM 2014 (langdistance) Målsætning: top 10 Acceptabelt: top 15 Jens Toft: VM 2014 (langdistance) Målsætning: top 3 Acceptabelt: top 6 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater: Samarbejde med Syddansk Universitet med målet at monitorere atleternes træningsindsats og konkurrencemæssige udvikling Undersøge hvordan specifik styrketræning påvirker triatleters løbeøkonomi Styrke de faglige trænerkompetencer i elitemiljøet i Odense. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Fortsat styrke miljøet i Odense ved at etablere spiseordninger og sikre adgang til træningsfaciliteter og atletboliger Formidle i triatlonkulturen, at elitemiljøet i Odense er åbent for alle triatleter på eliteniveau og ikke udelukkende universitetsstuderende. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Der beskrives en rekrutteringsstrategi i forhold til svømmeklubberne. Kvalitetssikring af DTriF s træneruddannelser ved gradvis implementering af ATK Styrke samarbejdet med Elitekommunerne: Odense, Esbjerg og Fredericia 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasseatleter: 2 Michelle Vesterby (Langdistance), Camilla Pedersen (Langdistance) Elite-atleter: 2 Team Danmark-atleter: 7 5. Økonomi Den samlede omsætning i DTriF forventes i 2014 at være på ca. 5 mio. kr. DTriF har en positiv egenkapital på 1,3 mio. kr. I 2013 var det fælles elitebudget (DTriF og Team Danmark) på kr. Det fælles elitebudget for 2014 er på i alt kr. og DTriF s samlede elitebudget er på ca kr. DTriF s andel af det fælles elitebudget udgør (47 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (53 %). Af det fælles elitebudget anvendes kr. (4,5 %) på talentarbejdet. 6. Forbundets kommentarer Forbundet har ingen kommentarer til indstillingen. Morten Fenger, generalsekretær - Dansk Triatlon Forbund 28. november 2013

16 Konsulent: Lars Green Bach Dansk Vandski og Wakeboard Forbund (DVWF) 1. januar december Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DVWF har i 2013 opfyldt de fleste af de sportslige resultatmål. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål er, at June Fladborg opfyldte målsætningen om en placering i Top 12 ved VM og EM med henholdsvis en 10. plads og en 5. plads. Begge vandskiløbere har været igennem et længerevarende skadesforløb, hvilket fortsat afspejler sig i de sportslige resultatmål. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL/fastholde nuværende resultater på internationalt niveau. DVWF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne specifikt i forhold til forbedrede ekspertydelser for de bedste atleter er opfyldt i høj grad skyldes, at der i forbundet har været et struktureret og tæt samarbejde mellem Maj Lund Jepsen og Team Danmarks eksperter inden for sportsfysiologi, sportsmedicin og sportspsykologi omkring skadesbehandling og præstationsoptimering. June Fladborg opholder sig og trænere til dagligt i USA. Målopfyldelse af målsætninger i forhold til at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag. DVWF har i 2013 i høj grad opfyldt de opstillede målsætninger. De primære årsager til at målsætningerne er opfyldt i høj grad skyldes, at forbundet har etableret fleksible træningsmuligheder med relevante sparringspartnere for Maj Lund Jepsen, og forbedret de økonomiske rammere omkring June Fladborgs og Maj Lund Jepsens sportskarriere. 2. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes vandski (hop damer) at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som Projektstøttet forbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet forankres i en etårig projektaftale. Dansk Vandski og Wakeboard Forbund (DVWF) bevilges for perioden 1. januar december 2013, kr. til den etårige samarbejdsaftale, heraf kr. til talentudvikling. 3. Resumé af Team Danmark-ansøgning DVWF ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Projektstøttet Forbund i perioden 1. januar december I 2013 udgjorde støtten til DB kr. Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: June Fladborg: EM 2014 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 8 Maj Lund Jepsen: EM 2014 Målsætning: Top 5 Acceptabelt: Top 12 Victor Schulz Sørensen: EM 2014 Målsætning: Top 12 Acceptabelt: Top 20

17 Konsulent: Lars Green Bach Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: En koordineret indsats mellem sportspsykologi, sportsmedicin og sportsfysiologi med henblik på at Maj Lund Jepsen kommer bedst og hurtigst muligt tilbage til verdenseliten, og skabe mulighed for at hun er bedst muligt forberedt til EM i august Maj Lund Jepsen skal have månedlige planer for sin genoptræning og styrketræning frem mod EM i august Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Øget fleksibilitet i de daglige træningsbetingelser med henblik på at kunne opnår højere kvalitet i træningen. Økonomisk støtte til June Fladborg og Maj Lund Jepsen så de får mere optimale rammevilkår omkring deres sportskarriere. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Skabe bedre vilkår i forbindelse med Victor Schultz Sørensens overgang fra U21- vandskiløber på europæisk niveau (top 3) til senior-vandskiløber på internationalt niveau. 4. Atlet-indplaceringer Elite-atleter: 2 (June Fladborg og Maj Lund Jepsen) Team Danmark-atleter: 1 (Victor Schulz Sørensen) 5. Økonomi Den samlede omsætning i DVWF forventes i 2014 at være på kr. Forbundet har en negativ egenkapital på kr. I 2013 var det fælles elitebudget (DVWF og Team Danmark) på kr. Det fælles elitebudget for 2014 er på i alt kr. og DVWF s samlede elitebudget er på kr. DVWF s andel af det fælles elitebudget udgør kr. (24 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (76 %). Af det fælles elitebudget anvendes kr. (3 %) på talentarbejdet. 6. Forbundets kommentarer DVWF har skriftligt meddelt, at de kan tiltræde indstillingen uden yderligere bemærkninger. Christian Lygum, sportschef - Dansk Vandski og Wakeboard Forbund 29. november 2013

DTriF elitesetup 2014 =>

DTriF elitesetup 2014 => DTriF elitesetup 2014 => Version 20. december 2013 Indhold Vision:... 1 Strategi: Miljø, miljø og atter miljø... 1 Tri Team SDU... 1 Organisatorisk Elitesetup:... 2 Ad.1. Talent rekruttering og udvikling

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 11. december 2017 5. februar 2018 Ledelsesresumé Forskning Til ansøgningsrunden 18. december 2017 modtog forskningsudvalget 14 ansøgninger af høj kvalitet, og det samlede

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december 2018 Ledelsesresumé Dual Career Team Danmark har udpeget 41 Team Danmark-uddannelsespartnere blandt 57 modtagne ansøgninger fra ungdomsuddannelsesinstitutioner

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET 13. JUNI 2013, Haderslev Program Elitekoordinatornetværket 13. juni 2013 VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK / 2 Støttekoncept 2013-16 Team Danmark vil styrke talentudviklingen og

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Efter temadrøftelsen gik bestyrelsen over til en gennemgang af dagsordenens punkter.

Efter temadrøftelsen gik bestyrelsen over til en gennemgang af dagsordenens punkter. Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 4. marts 2015 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Niels-Christian Levin Hansen (NCLH), Britta Riis (BR), Ulrik Wilbek (UW), Susanne Bach Bager (SBB),

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

1. Organisation. Aarhus Kommune har nedsat en fond, som varetager arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt.

1. Organisation. Aarhus Kommune har nedsat en fond, som varetager arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt. Team Danmark og Aarhus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Aarhus Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Fredericia Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Fredericia Kommune Parterne

Læs mere

TEAM DANMARK Ballerup oaiiei Kommul r\uiifniuiit^ t

TEAM DANMARK Ballerup oaiiei Kommul r\uiifniuiit^ t INDGÅET O 6 DEC. 201 TEAM DANMARK Ballerup oaiiei Kommul r\uiifniuiit^ t Skole og InstitutloWr

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Roskilde Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Roskilde Kommune. Parterne som

Læs mere

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv talentudvikling Fra at værne talenter mod eliteidræt, til at guide talenterne ind i eliteidrætten

Læs mere

Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014

Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014 Konsulent: Per Boldt Jørgensen Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DIU har i 2013 opfyldt

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Horsens Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Horsens Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan Danmarks Brydeforbund- Eliteplan 2016-2020 1. Indledning Danmarks Brydeforbund har en målsætning om hvert år at have brydere i medaljekampe ved EM, VM og OL (top 6). I den nuværende situation har vi 1

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby Seminar om forskningsog udviklingsprojekter Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby 1 Målsætninger for 2013-2016 Bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL - samtidigt med at Danmark som minimum

Læs mere

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere.

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere. Team Danmark og Århus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Århus Kommune.

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Holstebro Kommune. Parterne som

Læs mere

Til stede fra administrationen: Michael Andersen (MAN), Per Boldt Jørgensen (PBJ), Morten Olesen (MOL) og Søren Willeberg (SWI).

Til stede fra administrationen: Michael Andersen (MAN), Per Boldt Jørgensen (PBJ), Morten Olesen (MOL) og Søren Willeberg (SWI). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 17. december 2012 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Britta Riis (BR), Susan Roulund (SR), Jens Klarskov (JK), Ulrik Wilbek

Læs mere

Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016

Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016 Konsulent: Jens Meibom Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2015: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BD har i 2015 i opfyldt nogle af de

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Svendborg Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af Svendborg Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

XXXXXXX HOVEDLINJER

XXXXXXX HOVEDLINJER XXXXXXX HOVEDLINJER 2021-2024 VI STÅR BAG DE DANSKE ATLETER Team Danmark Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 Telefax: +45 43 26 25 55 E-post: post@teamdanmark.dk Internet:

Læs mere

Notat Talentudvikling i Team Danmark

Notat Talentudvikling i Team Danmark Notat Talentudvikling i Team Danmark Team Danmark har siden institutionens etablering i midten af 1980 erne i større og mindre omfang beskæftiget sig med talentudvikling. Dette notat beskriver de seneste

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Holstebro

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Ballerup Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Ballerup Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Ballerup Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Ballerup Kommune. Parterne som

Læs mere

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 Sportslige resultater Side 1 af 6 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint.

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september 2017 Ledelsesresumé NEC Ricky Raaholt er tiltrådt som projektdirektør for NEC 18. september. Han har bred erfaring med større byggeprojekter med

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar december 2017

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar december 2017 Konsulent: Kenneth Heiner-Møller Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2017 31. december 2017 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner og den

Læs mere

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2013

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2013 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar 2013 31. december 2013 1. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes cykling (bane og landevej) at opfylde

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015

Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015 Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015 Sportslige resultater Side 1 af 7 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint. Der

Læs mere

3. Bestyrelsesrapport (orientering) MAN orienterede om status på det sportslige område herunder om den netop afviklede OL-studietur til Rio.

3. Bestyrelsesrapport (orientering) MAN orienterede om status på det sportslige område herunder om den netop afviklede OL-studietur til Rio. Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 16. december 2013 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Britta Riis (BR), Susan Roulund (SR), Jens Klarskov (JK) og Niels-Christian

Læs mere

Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indhold 1.0 Indledning 3 1.1 Lovgrundlag for dansk eliteidræt 3 1.2 Tendenser i international eliteidræt 4 1.3 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 5 1.4 Særlige

Læs mere

Rammeaftale. mellem. Danmarks Idræts-Forbund (DIF) Team Danmark (TD) 1. Parterne

Rammeaftale. mellem. Danmarks Idræts-Forbund (DIF) Team Danmark (TD) 1. Parterne Rammeaftale mellem Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Team Danmark (TD) 1. Parterne Danmarks Idræts-Forbund er en sammenslutning af danske idrætsorganisationer og har til formål at virke for fremme af dansk

Læs mere

FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ

FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ ADGANG TIL TRÆNING I TALENTCENTER OG MORGENTRÆNING TALENTCENTER Fredericia Eliteidræt træner idrætstalenter mellem 13-20 år i et tværgående miljø én gang ugentligt

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union

Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union Resultatmål 1 medalje til OL 2016 (5 skytter) 1 medalje + 2 finalpladser VM 2014 1 medalje+1 finaleplads EM 2014 2 finalepladser EM 2013 Prioriteringer

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger.

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger. Handleplan for Fredericia Triathlon Team Klubudvikling Status/Hvor er vi Hvor er vi lige nu. Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger. Handlinger Beskriv

Læs mere

Skoleidræt, elitekommuner og Team Danmark

Skoleidræt, elitekommuner og Team Danmark Skoleidræt, elitekommuner og Team Danmark Dansk Skoleidræt Fredericia 16. marts 2007 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt

Læs mere

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Eliteudvalget har besluttet den kommende struktur for talentudvikling og elitearbejde gældende fra 2012. Nedenstående tabel viser en oversigt over

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark

Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark TOPMØDE om PROJEKT SKOLESPORT 15. april 2008 Idrættens Hus, Brøndby Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 (mobil)

Læs mere

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2014

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2014 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DCU har i 2013 opfyldt

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

Brugerundersøgelse af Team Danmarks aktiviteter og ydelser 2010

Brugerundersøgelse af Team Danmarks aktiviteter og ydelser 2010 Analyse af Brugerundersøgelse af Team Danmarks aktiviteter og ydelser 2010 OM ANALYSEN:... 2 RESULTATER KORT SAMMENFATNING AF DE ENKELTE OMRÅDER:... 3 ANALYSE:... 5 EKSPERTOMRÅDERNE KVALITET, TILGÆNGELIGHED

Læs mere

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 Nærværende støttekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem til De Paralympiske Lege,

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

Om EliteKraftCenter- Vest

Om EliteKraftCenter- Vest Om EliteKraftCenter- Vest Aarhus den. 27. December 2012 Rev. 16. Marts 2013 Dansk Atletik Forbund, har med vedtagelsen af det nye Elitekoncept 2013-2016, vedtaget at talent- og elitearbejdet i dansk atletik

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. december 2018 27. februar 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har i februar 2018 lanceret et helhedsplanlægningskoncept målrettet atleter, som skal understøtte

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor.

Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor. RAMMEAFTALE Team Danmark 2013-2016 19. juni 2013 Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor. Målene drøftes

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Samarbejdsaftale. 1 Målsætninger. 2 Organisation

Samarbejdsaftale. 1 Målsætninger. 2 Organisation Samarbejdsaftale Team Danmark og Københavns Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidrætten og herunder i særdeleshed talentudviklingen

Læs mere

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation 1. juli 2013 Notat om rolle- og ansvarsfordeling mellem Danmarks Idrætsforbund, specialforbund og Team Danmark vedr. talentrekruttering, -identifikation og - udvikling. 1. Indledning og baggrund International

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Mellem etik, moral og resultatkontrakter. Team Danmarks formål. Centrale dokumenter for dansk eliteidræt

Mellem etik, moral og resultatkontrakter. Team Danmarks formål. Centrale dokumenter for dansk eliteidræt Mellem etik, moral og resultatkontrakter Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 31. maj 2012 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 1 Team Danmarks formål Team Danmark har til formål

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har haft dialog med udvalgte landstrænere i forhold til indhold og tidsperspektiv for igangsættelse

Læs mere

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur Klubeliteforum d. 24/11-2016 1 Agenda Ansvar / struktur Eliteplan 2017-2020 Erfaringer fra 2013-2016 Udfordringer fremadrettet Finansiering Talentudvikling Klubbernes rolle Talentcentrenes rolle Landshold

Læs mere

Dansk Orienteringsforbund s. Talentcenterstrategi og retningslinier 2011.

Dansk Orienteringsforbund s. Talentcenterstrategi og retningslinier 2011. Dansk Orienteringsforbund s Talentcenterstrategi og retningslinier 2011. Formålet med ATK-projektet Godt træningsmiljø for orienteringstalenter var i ansøgningen beskrevet således: at omsætte det beskrevne

Læs mere

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen 2018-2021 (Spor 2) og

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt og samfundsmæssig forsvarlig måde. Team

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Vision Atletik i Danmark konkurrencesport og sund motion i ét samlet forbund Det betyder: Dansk Atletik Forbund er bredt anerkendt for at være

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 18.04.2017 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer

Læs mere

Badminton Danmark (BD) 1. januar december 2017

Badminton Danmark (BD) 1. januar december 2017 Konsulent: Jens Meibom Badminton Danmark (BD) 1. januar 2017 31. december 2017 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner og den samlede konklusion

Læs mere

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet UDVIKLINGSSTRATEGI Junior Talent National elite Landshold International Elite Golfspiller for livet Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK).

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 2. december 2015 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK). Afbud:

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

SPORT I FOLKESKOLEN. Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen

SPORT I FOLKESKOLEN. Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen SPORT I FOLKESKOLEN Team Danmarks koncept for samarbejde med kommunerne om Folkeskolen 1. Baggrund og formål Gennem flere år har Team Danmark samarbejdet med kommunerne om udvikling af den lokale idræt.

Læs mere

At der skal sikres en forsvarlig udvikling af talenter og eliteidrætsudøvere, fysisk, personligt

At der skal sikres en forsvarlig udvikling af talenter og eliteidrætsudøvere, fysisk, personligt Team Danmark og Randers Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Randers

Læs mere

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Revideret marts 2017

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Revideret marts 2017 Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Revideret marts 2017 1. Formål Dannebrog til Tops beskriver den nationale landsholdsstruktur i kvindelige idrætsgymnastik (KIG).

Læs mere

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Mandlig Idrætsgymnastik Version 10, oktober 2014

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Mandlig Idrætsgymnastik Version 10, oktober 2014 Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Mandlig Idrætsgymnastik Version 10, oktober 2014 1. Formål Dannebrog til Tops beskriver den nationale landsholdsstruktur i mandlig idrætsgymnastik (MIG).

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Randers Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Randers Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Randers Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Randers Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Glædende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

KOLDING ELITE DESIGNER VINDERE via samarbejde og udvikling af internationale talentudviklingsmiljøer! Støttekoncept for samarbejdsklubber 2017/2018

KOLDING ELITE DESIGNER VINDERE via samarbejde og udvikling af internationale talentudviklingsmiljøer! Støttekoncept for samarbejdsklubber 2017/2018 KOLDING ELITE DESIGNER VINDERE via samarbejde og udvikling af internationale talentudviklingsmiljøer! Støttekoncept for samarbejdsklubber 2017/2018 Indhold Hvorfor et støttekoncept... 3 Indsatser til optimering

Læs mere

Talentudvikling i sportens verden

Talentudvikling i sportens verden Talentudvikling i sportens verden Konference 22.9.2008 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 Kort præsentation - MA Cand. mag. (samfundsfag idræt) Adjunkt og

Læs mere

Sportslig strategi for DSqF Hvordan skaber vi en Jonathan Power?

Sportslig strategi for DSqF Hvordan skaber vi en Jonathan Power? Sportslig strategi for DSqF Hvordan skaber vi en Jonathan Power? Side 1 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Overordnede betragtninger... 4 2.1 Afgrænsning... 4 2.2 Elitegruppen... 4 2.3 Talentgruppen...

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg

IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg 1 SIDE 1 SIDE 2 SIDE 3 MÅLSÆTNING KATEGORISERING I.H. AALBORG TILBYDER UDØVERENS FORPLIGTIGELSER MÅLSÆTNING Målet med I.H. Aalborgs

Læs mere

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND TEAM DANMARK ELITE- TALENTARBEJDE 2016-2020 Vers. 3 INDSATSOMRÅDER INDLEDNING ET FÆLLES GRUNDLAG FOR EN STRUKTURERET INDSATS DIF og Team Danmark har fokus på samarbejde med henblik

Læs mere

LOHA orienterede endvidere om møde med Per Bank, som LOHA har afholdt sammen med Alfred Josefsen fra Sport One Danmark.

LOHA orienterede endvidere om møde med Per Bank, som LOHA har afholdt sammen med Alfred Josefsen fra Sport One Danmark. Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 3. juni 2015 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Niels-Christian Levin Hansen (NCLH), Britta Riis (BR), Ulrik Wilbek (UW), Susanne Bach Bager (SBB)

Læs mere

Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012

Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012 19. december 2012 Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012 RAPPORTERING AF INDFRIELSEN AF MÅLENE I RAMMEAFTALEN Rammeaftalen 2009 2012 mellem Kulturministeriet

Læs mere

Kraftcenter. Danmarks Ishockey Union

Kraftcenter. Danmarks Ishockey Union Danmarks Ishockey Union Kraftcenter MÅLSÆTNING DIU har følgende målsætning for eliteklasser og kraftcentre : - At muliggøre for unge mennesker at kombinere en målrettet og kvalificeret ishockeytræning

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016 . Konsulent: Kenneth Heiner-Møller Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2015 Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BUDA har i 2015 opfyldt

Læs mere

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept 6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept Indstilling Team Copenhagens sekretariat indstiller, at Team Copenhagens bestyrelse tager nedenstående status vedr. Team Copenhagens støttekoncept til efterretning.

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Via en donation fra Kirkbi A/S til DIF er 55 udvalgte atleter med top-8 potentiale til OL i Tokyo 2020, blevet

Læs mere

MASTERPLAN 2015-2016

MASTERPLAN 2015-2016 BUESKYDNING DANMARK MASTERPLAN 2015-2016 (PERIODE: 01 JAN 2015-31 DEC 2015) DK - 2605 BRØNDBY WWW.TEAMDANMARK.DK Indhold: 1. A. Resultatmål 2. B. Udviklingsmål B.1 Bedre sportslige resultater / fastholdelse

Læs mere