Rapport fra udvekslingsophold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rapport fra udvekslingsophold"

Transkript

1 Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Maasaifamilien vi besøgte i Amboseli Navn: Gitte Skoust Evt. rejsekammerat: Anja Fønss Møller Hjem-institution: Viauc Thisted Holdnummer: ST08 Værts-institution/Universitet: MS. Action Aid. PCEA Chogoria Hospital/ Coast General Hospital Mombasa Praktikplads/Hospital: PCEA Chogoria Hospital/ Coast General Hospital Mombasa Speciale:

2 Udvekslingsperiode: 28/ / Baggrund for udvekslingen Baggrunden for at jeg valgte at tage modul 13 i Kenya er, at jeg altid har haft en ide om, at arbejde i et udviklingsland kunne være noget for mig. Jeg synes desuden, at uddannelsen mangler internationalt perspektiv. Grunden til at jeg valgte at det skulle være på modul 13, som er valgmodulet, er at man selv kan være bestemmende i forhold til hvilke mål man ønsker at opnå. Jeg valgte at tage til Kenya, først og fremmest fordi, jeg altid har drømt om at komme til Afrika, at det blev Kenya var egentlig rimelig tilfældig. Det var den billigste af de afrikanske muligheder Mellemfolkelig Samvirke tilbød, desuden var det nok det land jeg vidste mest om, selvom jeg dog indrømmer, at mit kendskab til det Afrikanske kontinent inden afrejse ikke var stort. Den omtalte praktikperiode i Kenya fokuserer på muligheder og udfordringer i forhold til sundhed og sundhedsfremme, og gav derfor rig mulighed for at undersøge forskelle og udvikling i en international sammenhæng. Vi fik i første omgang tilbudt at komme til Kisumu, Kenyas tredje største by, ved Victoriasøen, Men fik dette ændret til en lille landsby, Chogoria, i den Centrale Provins meget tæt på Mount Kenya. Baggrunden for ønsket om at komme hertil var, at vi gerne ville så langt ud som muligt, for at komme så tæt på lokalbefolkningen som muligt. Forberedelse til udvekslingsopholdet Vi undersøgte mulighederne for udveksling ved vores lokale koordinator allerede i februar måned. Her fandt vi ud af, at de muligheder der var gennem skolens netværk, stort set allerede var optaget. Vi blev derfor opfordret til at rejse gennem Mellemfolkelig Samvirke, som gennem et samarbejde med Professionshøjskolen Metropol, giver flere forskellige muligheder for at tage de praktiske moduler af sygeplejerskeuddannelsen i udlandet. Prisen for 5 ugers ophold med Mellemfolkelig Samvirke var ,- kr. Denne pris inkluderede: Flyrejse t/r, forsikring, grundkursus på Global Platform i København, hjemkomstweekend på Global Platform i København, kost & logi under praktikken,

3 afbestillingsforsikring for flybillet, administrationsgebyr til Global Contact og gebyr til værtsorganisation. Visum til Kenya kostede ca. 300,- kr. Jeg valgte desuden at få følgende vaccinationer: Difteri + stivkrampe 170,- kr. Gul feber 240,- kr. Hepatitis A + B 3 x 570,- kr. 1710,- kr. Malaria pillerne til opholdet kostede1075,- kr. Det vil altså sige, at jeg brugte i alt 3195,- kr. til medicin. Herudover brugte jeg 2000,- kr. på transport til og fra forberedelsesdagene på Global Contacts platform og på rejsen til og fra København da vi skulle afsted. Herudover havde jeg på forhånd regnet med at kunne holde udgifterne til lommepenge på ca. 5000,- kr. dette kunne dog ikke lade sig gøre, især fordi vi valgte at ændre placering dernede, så vi i stedet for at bo hos en familie i Chogoria lejede et værelse i Mombasa. Vi var også på en del ture i weekenderne, så sammenlagt endte jeg med at bruge godt ,- kr. på de 5 ugers ophold. Sammenlagt altså ca ,- kr. Jeg søgte forskellige legater, men fik kun 1000,- kr. fra DSR. De fleste afslag var begrundet med at jeg kun var afsted i 5 uger. Fagligt udbytte Læringsmål Vi skulle selv beskrive læringsmål, da det som sagt var vores valgpraktik. Vi brugte derfor en del tid på dette allerede i foråret. Det at vi selv skulle gøre os overvejelser ift. Hvad vi gerne ville opnå i praktikken, mener jeg, var en kæmpe fordel, fordi vi dermed var meget bevidste omkring at få det ønskede ud af opholdet. Målene lavede vi på baggrund af vores fokusområde i vores bacheloropgave. Som sagt skulle vi i første omgang afvikle praktikken på et hospital i Chogoria i det centrale Kenya. Praktikstedet var udmærket, efter afrikansk standard, men eftersom vi havde ønsket at arbejde med interkulturel sygepleje, var det nødvendig for os at skifte sted efter de første to uger. Vi kontaktede selv den lokale koordinator og underrettede hende om, at det ikke var muligt for os at opnå de beskrevne læringsmål på praktikstedet, og valgte således, at rejse videre og opsøge et hospital i den multikulturelle by Mombasa. Kontakt til vejledere Vi oplevede på begge de hospitaler vi var tilknyttet at blive rigtig godt modtaget af personalet. I Kenya er der ikke vejledere til de sygeplejerskestuderende som vi har i Danmark. I stedet er der en Oversygeplejerske som står med det store overblik og ansvar. Det var hende, der viste os tilrette, og hende vi evaluerede sammen med da vi var færdige.

4 Kontakten til patienter Patienterne jeg mødte var rigtig syge. Med det mener jeg, at man ikke bliver indlagt på hospital i Kenya med mindre man virkelig ikke kan undgå det. Sygeplejen er helt anderledes end herhjemme. Alle opgaver er beskrevet på en seddel på væggen og udføres på fastlagte tidspunkter. Er der patienter, der har brug for smertestillende udenfor medicinrunde er dette uhørt. Patientologi og etik eksisterer ikke i den kenyanske sygeplejerskeuddannelse. Jeg oplevede flere gange at patienter virkelig blev overraskede når jeg forsøgte at trøste eller lytte. F.eks. oplevede jeg en fødende kvinde, som havde haft veer i over et døgn. Hun var totalt udmattet, og det blev allerede klart ved middagstid, at hun ikke havde kræfter til at føde barnet ved egen hjælp. Fostervandet var grønt og barnets hjerterytme var påvirket, det blev derfor besluttet, at hun skulle have kejsersnit. Da der var flere planlagte operationer skulle hun alligevel vente til de var overstået, så hun kom til at vente i over 3 timer. En ventetid, hvor hun ikke vidste om barnet ville klare sig eller ej. Denne kvinde brugte jeg rigtig meget tid på, hun havde behov for støtte, og på trods af at hendes engelskkundskaber ikke var store, gav hun alligevel udtryk for taknemmelighed. Jeg vil helt overordnet sige, at kommunikationen med og relationen til patienterne er et område, jeg er blevet meget mere bevidst om. Jeg har oplevet hvordan sygepleje er uden egentlig patientkontakt, og der har været tidspunkter, hvor jeg er blevet nødt til enten at protestere eller i hvert fald stille spørgsmål til sygeplejerskerne, når tingene har afveget for meget fra hvad jeg oplever som god sygepleje. Altså har jeg virkelig måtte argumentere for hvad jeg mener - en god øvelse. Kulturelt udbytte Kenyas kultur Kenyas kultur består af 70 forskellige afrikanske stammers kulturer blandet med den vestlige kultur. Det er svært at se den oprindelige, afrikanske kultur, alligevel betyder tilhørsforholdene til deres stammer meget for den enkelte kenyaner. Af de kenyanere, der bor langs østkysten tilhører de fleste den kristne tro i en eller anden form, mens de kenyanere, der bor mod vest er muslimer. I landsbyerne er befolkningen delte mellem den kristne tro, den muslimske tro og en af de mange afrikanske religioner. Musik og dans betyder meget for kenyanerne. Generelt holder kenyanerne meget af feste. Kenyas kogekunst er ikke specielt spændende. Ofte består maden af bønner og en eller anden form for kødsovs. Skal man tale om en nationalret, må det være nyama choma, som er grillet gedekød. Kenya har i mange år mere eller mindre levet af turismen. I de områder, hvor der er mange turister med mange penge, er der er megen kriminalitet, så man skal bruge sin sunde fornuft.

5 Vi blev advaret inden afrejse mod at gå ud efter mørkets frembrud, men oplevede dog intet ubehageligt på vores tur. Vi var i byen nogle aftener med nogle lokale venner, hvilket var en kæmpe oplevelse Kenyanere forstår at feste. Dog vil jeg sige, at man bør tage en taxa hjem og undgå mørke steder. Folk er imødekommende, hvilket man lige skal vænne sig til. I starten tænkte jeg, hvad vil de have af mig? Alle hilser og der er en enorm livsglæde på trods af de hårde vilkår folk lever under. Hvis der var en ting jeg havde det svært med er det, at folk taler rigtig meget om penge. Selvfølgelig fordi de ingen har, men alligevel er det svært at alle går ud fra at man er rig, og mange spørger direkte, om ikke man vil betale for deres barns skolegang og lignende. Kilimanjaro Kulturen i Kenyas sundhedsvæsen Hospitalet i Chogoria var et missionærhospital. Dette betød at arbejdsdagen hver dag startede med bøn og sang. Rigtig mange gange følte jeg at kirken betød mere end patienterne, hvilket var svært at acceptere.

6 Der var en sygeplejeskole tilknyttet hospitalet, så meget af plejen blev udført at studerende, som for øvrigt var rigtig dygtige. Vi var med til operationer en dag. Dette var meget anderledes end i Danmark. Forholdene er selvfølgelig meget dårlige, men det var alligevel kulturen iblandt personalet der overraskede mest. Der var omkring ti sygeplejerskestuderende tilstede under operationerne. De fleste virkede uinteresseret i patienterne, og havde i stedet travlt med at pjatte med lægerne og kikke på deres mobiltelefoner. Da vi spurgte lægerne, hvad de mente om dette, svarede de, at tingene ikke skulle være så kedelige. Operation med underholdning På hospitalet i Mombasa var arbejdsmoralen helt anderledes. Det er et væsentligt større hospital, og der er travlt! Jeg var på forskellige afdelinger på hospitalet, bla. Modtagelsen, fødegang og operationsafdelingen. De ansatte virkede dedikerede og satte en stolthed i at gøre deres arbejde ordentligt. Stadig er der dog væsentlige forskelle fra vores danske sygepleje. Patienter er sygdomme ikke mennesker.

7 Social erfaring Modtagelse af kolleger Jeg synes generelt at modtagelsen har været rimelig positiv. Sygeplejerskerne vil gerne fortælle om deres arbejde, og høre om vores baggrund og erfaringer. Dog vil jeg sige, at det er vigtigt selv at byde ind hvis man vil høres. Kontakt til lokalbefolkningen Da vi ikke var så længe hos vores kontaktfamilie fik vi måske ikke så meget ud af kontakten som vi kunne have fået, men det gav dog et indblik i en alminelig kenyansk families liv. De mennesker der boede i området omkring Mount Kenya var meget mere reserverede end de mennesker vi mødte i Mombasa. Da vi kom til Mombasa lejede vi et værelse i udkanten af byen. Her kunne vi have levet rimelig isoleret fra lokalbefolkningen, men vi valgte i stedet, at gå ud en aften, og var så heldige at træffe nogle rigtig skønne mennesker, som tilhører Maasaistammen. De inviterede os med hjem til deres familier i Amboseli, som ligger tæt på grænsen til Tanzania, hvilket gav os en kæmpe oplevelse. Der var tale om helt vildt fattige mennesker, som lever stort set som jernaldermennesker, i lerhytter uden elektricitet ol. Der er ingen hospitaler i området, og den sundhedsklinik der var, havde ry for at være korrupt, og blev således ikke anvendt. Det har givet mig rigtig stor lyst til, efter endt uddannelse, at undersøge mulighederne for voluntørarbejde i fremtiden. Behovet for sygepleje er enormt.

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til andre og offentliggøres Forberedelsen: For os har drømmen

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok Udvekslingsperiode: D. 25.01.14 24.04.14 Navn: Malene Hjort Knudsen Email: 167839@viauc.dk & malenehjort@hotmail.com Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Line Axelsen &

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Navn: Grith Walløe E-mail: Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: Slagelse sygeplejeskole Holdnummer:Sep05C Rejsebrev fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Rumænien Navn: Kristina Kaas Sørensen E-mail: Kristinakaas@gmail.com Tlf. nr. 31373249 Evt. rejsekammerat: Mai Dalsgaard Lassen Hjem-institution: VIA University

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Mette Villadsen Evt. rejsekammerat: Camilla Margrethe Lyhne Thomsen Hjem-institution: University College Sjælland Campus Næstved Holdnummer:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

Rejsebrev Uganda modul 6

Rejsebrev Uganda modul 6 Malene Schwarz Primær klinik 1 Rejsebrev Uganda modul 6 Vejen fra vores hjem i Awir, Apac til hospitalet Forberedelse: Jeg havde inden min studiestart besluttet at tage en del af uddannelsen i udlandet.

Læs mere

Hvorfor valgte du at tage på udveksling?

Hvorfor valgte du at tage på udveksling? Udvekslings periode: Foråret 2013 (4/2-13 12/4-13) Navn: Simone Kirstine Rask Nielsen E-mail: 166083@viauc.dk Tlf: 28 25 23 17 Rejsekammerater: Isa E. røgen, Christina Krogsgaard Christensen og Anne Therese

Læs mere

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Navn: Nanna Elisa Wermuth jensen E-mail: wermuth1@hotmai.dk Tlf. nr. 2258 0003 Hjem-institution: VIA University College, Århus Sygeplejeskole Holdnummer:

Læs mere

Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11

Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11 Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11 Navn: Karen Sloth, email: 98402@viauc.dk, Viborg Sygeplejeskole. Holdnr. 98402. UTAS University of Tasmania. Concord Hospital, Sydney. Operations afdeling fra den

Læs mere

Udvekslingsophold til Kenya. Modul 6. 2.november 2009 31- januar 2010

Udvekslingsophold til Kenya. Modul 6. 2.november 2009 31- januar 2010 Sygeplejerskeuddannelsen København Udvekslingsophold til Kenya Modul 6 2.november 2009 31- januar 2010 Udarbejdet af Joan Varming Hold F2008B Sygeplejerskeskolen København joan_varming@hotmail.com Tlf.

Læs mere

Christina K. Christensen. Rejsebrev fra udvekslingsophold

Christina K. Christensen. Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Udvekslingsperiode: Modul 6. Fra d. 29/1-13/4 2013 Navn: Christina Krogsgaard Christensen E-mail: 166069@viauc.dk Telefonnummer: 28185594 Evt.

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Navn: Anja Fønss Møller Evt. rejsekammerat: Gitte Skoust Hjem-institution: VIAUC Thisted Holdnummer:ST08 Pole Pole Mt. Kenya regionen Værts-institution:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Cape Town, Sydafrika Udvekslingsperiode: Modul 13, 04.02.2013 til 01.03.2013 Navn: Email: Christine Ingemann christine@ingemann.de Tlf. nr. 31 44 13 71 Navn: Email: Anette Lyngholm

Læs mere

Julies rejsebrev fra Thailand

Julies rejsebrev fra Thailand Julies rejsebrev fra Thailand Navn: Julie Lind Faurschou Hjeminstitution: VIA University college, Holstebro. Hold: E2007 Semester: Udveksling som valgfag på 7. semester. Udvekslingsland: Thailand Klinisk

Læs mere

Emilys rejsebrev fra Thailand udvekslingsperiode aug. okt. 2009

Emilys rejsebrev fra Thailand udvekslingsperiode aug. okt. 2009 Emilys rejsebrev fra Thailand udvekslingsperiode aug. okt. 2009 Navn: Emily Stacey Prince Evt. rejsekammerat: Malene Anusha Christensen Hjem-institution: University College Nordjylland Holdnummer: H08V

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Udvekslingsperiode: 21-04-2012 01-07-2012 Navn: Email: Nanna van Roon nanna-van-roon jubii.dk Tlf. nr. 60166260 Evt. rejsekammerat: Trine Fogsgaard Mikkelsen og Roseanne Tangkjær

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Navn: Ida Kirstine Hedemand Email: iad2cool@hotmail.com Tlf. nr. 25322787 Evt. rejsekammerat: Ditte Hjem-institution: VIA, sygeplejeskolen i Aarhus

Læs mere

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark. Rejsebrev fra udvekslingsophold

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark. Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Tortosa, Tarragona, Spanien Navn: Pernille Lundholm Rasmussen E-mail: pernillelundholm@hotmail.com Tlf. nr. 004521134265 Evt. rejsekammerat: Rejser alene

Læs mere

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Norge Stavanger Modul 6 forår 2017 Rikke Juul Olsen Camilla le Févre Simonsen UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Hvorfor tog vi på udveksling? Vi ville begge gerne ud i verden og se en anden kultur

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Rumænien, Pitesti. Navn: Mai Dalsgaard Lassen E-mail: Mai_lassen19@hotmail.com Tlf. nr. 29464708 Evt. rejsekammerat: Kristina Kaas Sørensen Hjem-institution:

Læs mere

3. oktober 2014. St. Elisabeth

3. oktober 2014. St. Elisabeth 3. oktober 2014 Rejsebrevet: Turen går til Tanzania Arusha. Modul 13 - sygeplejestuderende Mie Fuglsang Hansen, Ditte Buus Hansen, Sidse Petersen & Thilde Clemmensen hold S11S. Vi er fire piger, som gennem

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Norge Navn: Lone Kristensen Rejsekammerat: Katrine Winkler Sørensen Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: VIA University Collage, Sygeplejerskeuddannelsen Viborg Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Pernille Højlund Udveksling til: Thailand E- mail: pernillehoejlund@gmail.com Tlf. Nr. 25780049 Hjem-institution: Bornholms Sundhed og

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til Norge: Navn: Charlotte Lilbæk Meldgaard Hjem-institution: VIA University College Viborg Holdnummer: 164939 Værts-institution/Universitet: Høgskolen Gjøvik Praktikplads/Hospital:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til England: Navn: Pernille Paulsen Evt. rejsekammerat: - Hjem-institution: VIAUC Thisted Holdnummer: STS2010 Rapport fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet: Southampton University

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND Mine forventninger til opholdet var at prøve at blive kastet ud i en anden kultur, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Da jeg altid har haft meget svært

Læs mere

REJSEBREV FRA ENGLAND

REJSEBREV FRA ENGLAND REJSEBREV FRA ENGLAND UDVEKSLINGSPERIODE PERIODE: August november/2010 NAVN: Mette Alsted Christensen HJEM INSTITUTION: VIA University College, Randers sygeplejeskole HOLD NUMMER: F08 VÆRTSINSTITUTION/UNIVERSITET:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til: Melbourne, Australien modul 5 og 8 Navn: Sandra Chochoe Ama Adjei Email: sandra_adjei@hotmail.com Evt rejsekammerat: Maria Tækker og Mette Tagmose Hjem institution:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold. Udveksling til (land): Navn: E-mail: Tlf. nr: Hjem-institution: Holdnummer: Værts-institution/Universitet:

Rejsebrev fra udvekslingsophold. Udveksling til (land): Navn: E-mail: Tlf. nr: Hjem-institution: Holdnummer: Værts-institution/Universitet: Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Spanien, Madrid Navn: Line J. Andersen Anne S. Larsen E-mail: linesir@hotmail.com anneslarsen100@gmail.com Tlf. nr: Line: +45 28 30 22 56 Anne: +45

Læs mere

Rejsebrev fra Australien

Rejsebrev fra Australien Rejsebrev fra Australien Udvekslingsperiode: Marts 2013 Juli 2013 Udveksling til: Melbourne, Australien Navn: Linda Lindholm Email: 165580@viauc.dk Hjem-institution: VIA University College, Viborg Holdnummer:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Mit navn er Ásthildur Eygló Ástudóttir, jeg har taget på udveksling til Island, Vík í Mýrdal, på et lille plejehjem der hedder Hjallatún. Min email adresse er: eygloo@gmail.com

Læs mere

Binta Diallo. Rejsebrev fra Malaga modul 11. Perioden: 27 januar til den 28 april 2014. Rejsebrev fra Malaga

Binta Diallo. Rejsebrev fra Malaga modul 11. Perioden: 27 januar til den 28 april 2014. Rejsebrev fra Malaga Binta Diallo Rejsebrev fra Malaga modul 11 Perioden: 27 januar til den 28 april 2014 Rejsebrev fra Malaga -Hvorfor jeg valgte at tage på udveksling i Malaga Jeg valgte at tage af sted fordi jeg elsker,

Læs mere

University College Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Odense

University College Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Udveksling til Bodø, Norge Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Cecilie Kragh Jespersen E-mail: cecilie_kragh3@hotmail.com Tlf. nr. 2878 1830 Evt. rejsekammerat: Betina Winsig Hansen og Ditte Struwe Bødker

Læs mere

Udveksling til: Málaga, Spanien Navn: Tine Hollendsted Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Holdnummer: Sep11B

Udveksling til: Málaga, Spanien Navn: Tine Hollendsted Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Holdnummer: Sep11B Rejsebrev Tines rejsebrev fra Málaga, Spanien - modul 6 Udvekslingsperiode 28. januar 28. april 2013 Udveksling til: Málaga, Spanien Navn: Tine Hollendsted Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland

Læs mere

Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen.

Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen. Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen. Mine forventninger til opholdet var at opleve et andet sundhedsvæsen og kultur. Jeg valgte

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Udveksling til: Thailand Navn: Louise Andersen E-mail: louiseandersenn@gmail.com Evt. rejsekammerat: Pernille Jensen Hjem-institution:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Udvekslingsperiode: d. 21/04-12 til d. 29/06-12 Navn: Roseanne Tangkjær Fuchs Email: Roseanne_fuchs@hotmail.com Tlf. nr. 29 909 746 Evt. rejsekammerat: Trine Mikkelsen og Nanna

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Island, byen Selfoss avn: Janet Yasmin Tekaia E-mail: janet_smukke@hotmail.com Tlf. nr: 28122086 Rejsebrev fra udvekslingsophold Hjem-institution: University College Lillebælt, sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Udveksling til: Australien

Udveksling til: Australien Udveksling til: Australien Navn: Anne-Mette G. Justesen Email: 240366@via.dk Hjem-institution: Via University College - Viborg Holdnummer: SVS15 Værts-institution/Universitet: Deakin University Burwood

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Sydney, Australien Udvekslingsperiode: Modul 11, februar - maj Navn: Linn Wittendorff Larsen Email: Linn_wittendorff@hotmail.com Tlf. nr. 60622554 Evt. rejsekammerat: Hjem-institution:

Læs mere

Rejsebrev Udveksling i Thailand, modul 6

Rejsebrev Udveksling i Thailand, modul 6 Rejsebrev Udveksling i Thailand, modul 6 Navn: Tina Heiberg Olsen Uddannelsessted: UC Diakonissestiftelsen, København Hold nr.: s2013 Email: tinaolsen19@gmail.com Tlf. nr.: 28746646 Værts-institution:

Læs mere

Rejserapport. Navn: Katrine Winkler Sørensen. Rejsekammerat: Lone Kristensen. Hjem-institution: Viborg Sygeplejeskole

Rejserapport. Navn: Katrine Winkler Sørensen. Rejsekammerat: Lone Kristensen. Hjem-institution: Viborg Sygeplejeskole Rejserapport Navn: Katrine Winkler Sørensen Rejsekammerat: Lone Kristensen Hjem-institution: Viborg Sygeplejeskole Værts-institution/Universitet: Agder Universitet Praktikplads/Hospital: Frivoltun, Grimstad

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Sverige Navn: Maiken Lindgaard Hansen Rejsekammerat: Line Linn Jensen Hjem-institution: VIA University College, Viborg Værst-institution/Universitet: School

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok. Navn: Pernille Jensen E-mail: pernillejensen51@gmail.com Evt. rejsekammerat: Louise Andersen Hjem-institution: Bornholms Sundheds-

Læs mere

REJSEBREV FRA BODØ, NORGE

REJSEBREV FRA BODØ, NORGE REJSEBREV FRA BODØ, NORGE Christine Pauline Sølvsten Mail: christine.soelvsten@gmail.com Tel.nr.: +45 30 25 17 11 Hjemskole: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Hold: BosE13 Udvekslingsland: Norge Værtsinstitution:

Læs mere

Rejsebrev Valgfagsperioden 7. semester

Rejsebrev Valgfagsperioden 7. semester Rejsebrev Valgfagsperioden 7. semester Udvekslingssted: Thailand, Phuket. Phuket International Hospital. Observationsstudier på bl.a. skadestue, operationsgang, dialyseafsnit og forskellige sengeafsnit.

Læs mere

09454 Praktik i Vancouver Torben Kulasingam

09454 Praktik i Vancouver Torben Kulasingam Praktikforløb i udlandet I Vancouver, Canada som bygningsdesigningeniør hos Dragados Canada Forord Rapporten er udfærdiget som en del af grundlaget for tildeling af legat, i forbindelse med afholdelse

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Rejsebrev. Hold nr: E07

Rejsebrev. Hold nr: E07 Rejsebrev Navn: Mette Tang Thomsen & Mette Tomzak Teglgaard Jakobsen E-mail: mettett@hotmail.com & mettetomzak@hotmail.com Tlf: 28343817 & 28298551 Hjem institution: VIA University College - Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Værts-institution: Glasgow Caledonian University Praktikplads: Florence St Resource Center / Broadford Ward (Stobhill Hospital) Speciale: Psykiatri

Værts-institution: Glasgow Caledonian University Praktikplads: Florence St Resource Center / Broadford Ward (Stobhill Hospital) Speciale: Psykiatri Rejsebrev Udveksling til Skotland Navn: Maria Bjerre Jakobsen Email: bjerre.m@gmail.com Tlf. nr.: 26335119 Rejsekammerat: Pernille Bruun Kristensen Hjem-institution: UC Lillebælt Holdnr.: A06II Værts-institution:

Læs mere

Rejsebrev Klinikforløb i Kenya

Rejsebrev Klinikforløb i Kenya Rejsebrev Klinikforløb i Kenya Anne Meilandt Langdal Nielsen F2008B Kenya Nov. 2009-jan.2010. Forberedelse til udvekslingsopholdet. Jeg har altid drømt at komme til Afrika, ikke mindst efter jeg startede

Læs mere

Camilla Wolf Olsen udveksling til Helsinki/Helsingfors i Finland i modul 11

Camilla Wolf Olsen udveksling til Helsinki/Helsingfors i Finland i modul 11 Første rejsebrev fra Finland Camilla Wolf Olsen udveksling til Helsinki/Helsingfors i Finland i modul 11 Periode fra den 27/1 2014 til den 21/4 2014 1 Hvorfor jeg valgte at tage på udveksling til Finland

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold. Hjem-institution: University College Lillebælt, Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Holdnummer: SOA10

Rejsebrev fra udvekslingsophold. Hjem-institution: University College Lillebælt, Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Holdnummer: SOA10 Udveksling til Edinburgh i Skotland: Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Elsebeth Leander Larsen E-mail: elsebethlarsen_5@hotmail.com Tlf. nr.: 28723315 Evt. rejsekammerat: ingen Hjem-institution: University

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Bruxelles, Belgien Email: chno1@stud.ucl.dk Tlf. r.: 28 56 18 12 Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen på University College Lillebælt (UCL) Holdnummer:

Læs mere

Rejsebrev fra Edinburgh

Rejsebrev fra Edinburgh Rejsebrev fra Edinburgh Mette Valdersdorf Jensen, SOB11, Udlandspraktik på modul 8. Ellen s Glen House, Liberton, Edinburgh. 23. April 30. Juni 2013. Beskrivelse af faktuelle oplysninger At rejse udenlands

Læs mere

Rejsebrev. Et udvekslingsophold i Melbourne, Australien

Rejsebrev. Et udvekslingsophold i Melbourne, Australien Rejsebrev Et udvekslingsophold i Melbourne, Australien Louise Winther Larsen E-mail: louisewintherlarsen@gmail.com Hjem-institution: VIA University College Aarhus Hold: 11IID Værtsinstitution/Universitet:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold. Udveksling til Kina: SYGEPLEJESKOLERNE I DANMARK. Navn: Nadia Brandhøj Sørensen og Stine Buus Rokkedahl

Rapport fra udvekslingsophold. Udveksling til Kina: SYGEPLEJESKOLERNE I DANMARK. Navn: Nadia Brandhøj Sørensen og Stine Buus Rokkedahl Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til Kina: Navn: Nadia Brandhøj Sørensen og Stine Buus Rokkedahl Hjem-institution: Viborg sygeplejeskole Værts-institution/Universitet: Sichuan University Chengdu,

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold Theis L. Smedegaard 140108@viauc.dk

Rejsebrev fra udvekslingsophold Theis L. Smedegaard 140108@viauc.dk Udveksling til (land): Udvekslingsperiode: Navn: Evt. medrejsende: KENYA 22. april 29. juni. Theis L. Smedegaard Annemette Holm Trine Kristiansen Email: Theis_007@hotmail.com el. 140108@viauc.dk Tlf. nr.:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Borås, Sverige i perioden maj-juni 2010

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Borås, Sverige i perioden maj-juni 2010 Rejsebrev fra udvekslingsophold i Borås, Sverige i perioden maj-juni 2010 Informationer om udrejsende: Navn: Marie Stenstrup Holm Email: Mariesholm@hotmail.com Tlf: 20993095 Hjeminstitution: University

Læs mere

Rejsebrev. Tines rejsebrev fra Skien, Norge - modul 11 Udvekslingsperiode 25. august 21. september 2014

Rejsebrev. Tines rejsebrev fra Skien, Norge - modul 11 Udvekslingsperiode 25. august 21. september 2014 Rejsebrev Tines rejsebrev fra Skien, Norge - modul 11 Udvekslingsperiode 25. august 21. september 2014 Udveksling til: Skien, Norge Navn: Tine Hollendsted Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Island Navn: Gyða Sjöfn Njálsdóttir E-mail: gydan@hotmail.com Tlf.nr.: 20836055 Billede 1: Akureyri og fjeldet Súlur Hjem institution: UCL- Lillebælt, Sygeplejeuddannelsen

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011

Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011 Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011 Navn: Sanne Christensen, mobil: 27623544, sanne.k.c@jubii.dk Hjem-institution: VIA University College Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Maries rejsebrev fra Thailand Udvekslingsperiode aug. okt. 2010

Maries rejsebrev fra Thailand Udvekslingsperiode aug. okt. 2010 Maries rejsebrev fra Thailand Udvekslingsperiode aug. okt. 2010 Navn: Marie Albèr Evt. rejsekammerat: Helene Utecht Hjem institution: Faculty of Nursing Copenhagen Metropolitan University College Holdnummer:

Læs mere

Klinisk uddannelse På Kirurgisk afdeling, Queen Elisabeth Hospital i Kings Lynn, England

Klinisk uddannelse På Kirurgisk afdeling, Queen Elisabeth Hospital i Kings Lynn, England Klinisk uddannelse På Kirurgisk afdeling, Queen Elisabeth Hospital i Kings Lynn, England Rapporten er udarbejdet af Sygeplejestuderende Tina Zinckernagel, sep. 01-F august 2004 Formålet med denne rapport:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Kenya Udvekslingsperiode: 28/8-11 til 7/11-11 Navn: Rebekka Klithav Vestergaard E-mail: 119131@viauc.dk Rejsekammerater: Mia Sørensen, Pernille Albrechtsen, Rikke Pahuus Hjem-institution:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Rapport fra udvekslingsophold Navn: Sarah Billeskov Astrup Hjem-institution: VIA University College Viborg Holdnummer: FV09 Værts-institution/Universitet: - Praktikplads/Hospital:

Læs mere

Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt.

Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt. Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt. Turen til Norge, Mo i Rana Jeg havde glædet mig meget til at komme til Norge i min specialepraktik. Jeg ville gerne udnytte muligheden, at

Læs mere

Karriere. Anne Zimmermann arbejdede på Kilimanjaro. Pharmacy i Tanzania, som uddanner bl.a. pharmacy technicians, der efter tre års uddannelse

Karriere. Anne Zimmermann arbejdede på Kilimanjaro. Pharmacy i Tanzania, som uddanner bl.a. pharmacy technicians, der efter tre års uddannelse Karriere Anne Zimmermann arbejdede på Kilimanjaro School of Pharmacy i Tanzania, som uddanner bl.a. pharmacy technicians, der efter tre års uddannelse kommer ud at virke på apoteker i landet. 28 pharma

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til: Australien Rapport fra udvekslingsophold Navn: Nichole Antonia Mouritsen Email: 142192@viauc.dk Tlf. nr.: 26232067 Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: VIA University Collage Viborg Holdnummer:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til: Kina Navn: Berit Rogild Hansen Email: 105560@viauc.dk Tlf. nr. +45 20 81 17 59 Evt. rejsekammerat: Jesper Bech Østerlev Sambleben Hjem-institution: VIA University

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Studieophold i Thailand 9/9-10-29/10-10: Sygeplejerskeuddannelsen s09v

Studieophold i Thailand 9/9-10-29/10-10: Sygeplejerskeuddannelsen s09v Kontaktoplysninger Navn: Skole: University College Nordjylland, Aalborg, Hold: s09v Studieland: Bangkok, Thailand, Ramathibodi Hospital, pediatric wards. Motivation for praktikplads i udlandet Min motivation

Læs mere

Rejsebrev fra Ålesund, Norge

Rejsebrev fra Ålesund, Norge Rejsebrev fra Ålesund, Norge Anne og Patricia på toppen af Sukkertoppen Patricia: For mig var mit udvekslingsophold til Ålesund egentlig ikke noget jeg havde forestillet mig, at jeg skulle opleve. Jeg

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold til Polen

Rapport fra udvekslingsophold til Polen Udveksling til (land): Rapport fra udvekslingsophold til Polen Navn: Rhodora Corvera Hjem-institution: Viborg Sygeplejerskeskolen Holdnummer:STF09 Værts-institution/Universitet: Poznan University of Medical

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg er meget tilfreds, det har været godt, skidt osv. osv. men en helt uvurderlig oplevelse.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg er meget tilfreds, det har været godt, skidt osv. osv. men en helt uvurderlig oplevelse. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: International Virksomhedskommunikation Engelsk og Fransk Navn på universitet i udlandet: Université Paris Nord 13 Land: Frankrig Periode: Fra:15.

Læs mere

Rejsebrev fra Eastbourne, England.

Rejsebrev fra Eastbourne, England. Rejsebrev fra Eastbourne, England. Udveksling til: England Navn: Kamilla Andersen Email: 105590@viauc.dk Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen i Randers Holdnummer: F09 Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Hygge under aftensmaden. Side 1 af 6 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik

Læs mere

Mais rejsebrev fra Australien udvekslingsperiode marts juni 2009

Mais rejsebrev fra Australien udvekslingsperiode marts juni 2009 Mais rejsebrev fra Australien udvekslingsperiode marts juni 2009 Navn: Mai Skovgaard Sørensen Hjem-institution: VIA University College; Sygeplejerskeuddannelsen i Viborg Udvekslingssted: Deakin University,

Læs mere

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en Grønland Solopgang Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en praktik i udlandet. Jeg kunne ikke helt finde ud af om det skulle være USA eller Grønland,

Læs mere

Rejseberetning fra ophold på Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland.

Rejseberetning fra ophold på Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland. Rejseberetning fra ophold på Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland. Christina Bang Email: bang.c85@gmail.com Tlf. +45 20 65 98 26 Hold ERG108. Ergoterapeutuddannelsen I Odense University College Lillebælt

Læs mere

Information til praktikken /uddannelsesansvarlige om Praktik i udlandet med SOPU

Information til praktikken /uddannelsesansvarlige om Praktik i udlandet med SOPU Information til praktikken /uddannelsesansvarlige om Praktik i udlandet med SOPU Som elev på SSH, SSA og PAU, kan man søge om 5 ugers praktik i udlandet. Praktiki udlandet er finansieret af EU-projektet

Læs mere

Rejsebrev fra Glasgow, Skotland

Rejsebrev fra Glasgow, Skotland Rejsebrev fra Glasgow, Skotland Mine oplysninger: Sygeplejestuderende v. UC Lillebælt, Odense Pernille Bruun Kristensen, A06II Sniller_k@hotmail.com Tlf.: 20218353 Rejsekammerat: Maria Bjerre Jakobsen

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, det gjorde jeg. Jeg deltog i mødet for studerende der skulle til Australien.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, det gjorde jeg. Jeg deltog i mødet for studerende der skulle til Australien. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: University of Sydney Land: Australien Periode: Fra: 27.03.12 Til: 06.07.12 Udvekslingsprogram: Jura Hvorfor

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold til Tasmanien 2011

Rejsebrev fra udvekslingsophold til Tasmanien 2011 Rejsebrev fra udvekslingsophold til Tasmanien 2011 Navn: Emilie Middelhede E-mail: emilie_middelhede@hotmail.com Tlf. nr. 31 26 92 24 Hjem-institution: Sygeplejeskolen i Århus Holdnummer: 082A Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar.

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Mit første besøg i afdelingen var godt, jeg fandt

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER

INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER INTERNATIONALISERING PÅ 7. SEMESTER Som det fremgår af ItsLearning Internationalisering af sundhedsuddannelserne, kan du udveksle til mange lande i Norden, Europa og uden for Europa i 1. del af 7. semester

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Vi har været i praktik i 10 uger på statshospitalet Katatura hospital i Windhoek, Namibias

Læs mere

Rapport fra Færøerne 2004. Camilla Andersen, febr. 02 B

Rapport fra Færøerne 2004. Camilla Andersen, febr. 02 B KLINISK UDDANNELSE PÅ LANDSSJUKRAHUSID I THORSHAVN PÅ FÆRØERNE MAJ-JUNI 2004 Forventninger til opholdet I forbindelse med min special praktik havde jeg ønsket at komme til et andet land, for at se hvorledes

Læs mere

Evalueringsbrev. - Evaluering af mit udvekslingsophold i Jönköping 2015, modul 6 og 8

Evalueringsbrev. - Evaluering af mit udvekslingsophold i Jönköping 2015, modul 6 og 8 Evalueringsbrev - Evaluering af mit udvekslingsophold i Jönköping 2015, modul 6 og 8 Sygeplejefagligt fokus Der er ikke det store forskelle mellem det danske og det svenske sundhedssystem. En ting som

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til Vietnam Navn: Stine Holm Lassen og Luise Birkekær Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen, VIA Viborg Holdnummer: SVS11 Værts-institution/Universitet: National

Læs mere

Rejsebrev fra Australien

Rejsebrev fra Australien Rejsebrev fra Australien Udvekslingsperiode: 3. februar 2014 26. april 2014 Udveksling til: Australien, Sydney Navn: Sabrina Bjørch Christensen Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Holdnummer:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Australien, Sydney, Concord Hospital.

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Australien, Sydney, Concord Hospital. Rejsebrev fra udvekslingsophold i Australien, Sydney, Concord Hospital. Fra : Natasja Blicher Hansen Email: Galehus@msn.com. Sygeplejeskolen i Slagelse, CVU Vestsjælland. Hold: feb04f. Værts-institution:

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken. Praktikperiode: 2. praktik.

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken. Praktikperiode: 2. praktik. Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 2. praktik. 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Positivt. Der blev taget godt imod

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere