Formandens beretning på banens generalforsamling den 15. Marts 2008 BLOVSTRØDBANEN 2007 side 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning på banens generalforsamling den 15. Marts 2008 BLOVSTRØDBANEN 2007 side 1"

Transkript

1

2 side 1 Der er kommet godt styr på bestyrelsesmøderne de holdes efterhånden ganske regelmæssigt hver anden måned. At der så af og til opstår forsinkelser med hensyn til gennemførelsen af beslutningerne, der tages eller at beslutninger omgøres senere er vel kun udtryk for at det er en "demokratisk proces" i en forening, hvor alle som det står skrevet i vedtægterne "arbejder frivilligt og ulønnet... ". Først og sidst på året arbejdede vi med forslaget om fredning af Allerød Sø området. Vi fremførte vort ønske om at "en fredning ikke i al fremtid er til hinder for at der kan anlægges spor på den tidligere tracé". Sidst på året var der så offentligt møde om fredningssagen, hvor vi fik lejlighed til at tale vores sag. Siden har vi kunnet læse i den lokale presse at der i byrådet var flertal for at indsætte en formulering i retning af det vi ønskede i det ny fredningsforslag. Fredningssagen bliver formentlig afsluttet i løbet af Dette betyder dog ikke at vi har tilladelse til udvidelse af banen, men kun at fredningen ikke i al fremtid udelukker muligheden. Vore særtogspriser blev justeret op, så forholdet mellem arbejdsindsats og udgifter på den ene side og indtjening på den anden side blev mere rimeligt. Det er ikke længere billigere at bestille et særtog end at købe billetter til plantog. Efter det årlige tilsynsbesøg fra vore tre tilsynsførende fik vi ligefrem ros fra den ene og de to andre benyttede formuleringer som "Forholdene er for alle områder vurderet gode" i deres tilsynsrapporter. Ved oprydning hos Kystdirektoratet i Lemvig fandt en medarbejder noget materiale fra smalsporsdriften ved Vandbygnings- væsenet, tegninger m.v. og spurgte om vi var interesserede. Materialet indgår nu i vort arkiv. Det rullende materiel har stort set fungeret. Selv da både MS15 og RVT1 "døde" på samme dag lykkedes det at gennemføre kørslen og problemerne var ikke større end at begge maskiner var i drift igen efter ganske få dage. Der arbejdes fortsat på Pedershåb'en og efterhånden er vi blevet meget forsigtige med at gætte på hvornår den bliver færdig. Vi har måttet udskifte opvaskemaskinen, en boremaskine og den store vinkelsliber, men har ellers været forskånet for store uforudsete udgifter. Jeg skal takke alle, som har ydet en indsats eller støttet vort arbejde på den ene eller anden måde i 2007 og vil, som det efterhånden er tradition, præsentere en håndfuld billeder fra året, der gik. Billederne er udvalgt blandt Rasmus's & Rasmus's og mine egne. Marts 2008 Ebbe Makholm

3 side 2 Forsidebilledet: Af én eller anden grund skulle der gå om ikke mange år, så ihvertfald mange måneder før BAFD synes at det var dagen, hvor den sidste undertavle skulle monteres på det ene krydsmærke ved ovk 2A. Hvorfor det så lige skulle være en regnvåd dag i januar, får stå hen i det uvisse. Som man måske husker havde formanden sidste år, så travlt med at komme igang med at bruge træværkstedet i containeren, at han ikke kunne vente til der var kommet bordpladebe på arbejdsbordet. Dét er der nu - og der er også kommet skabe under bordet. Det går fremad med Pedershåb en. Efterhånden er langt de fleste dele gået efter, om nødvendigt repareret, malet og klar til montering når dén tid kommer. Hvornår det så bliver, er ikke helt let at komme med et godt gæt på. Vore venner hos IBK i Hedehusene hjalp med afdrejning af hjulene, og de ligger stadig (i marts 2008) og venter på nyt om akslerne, som skal laves.

4 side 3 Man taler meget om global opvarmning og klimaforandringer. Men om det lige præcis er derfor vi har haft nogle friske vinde, som sidestykkerne i vognhallen ikke rigtig kunne klare er ikke godt at vide. Vogneftersyn er jo en årlig tilbagevendende aktivitet. Hertil hører bl.a. at kaste et blik op under vognen og sikre sig at koblingerne med fjedre o.s.v. er i orden - og om nødvendiget reparere. Der synes nu ikke at være noget galt hér. Global opvarmning eller ej. Snevejr synes trods alt endnu at komme på et tidspunkt hén på foråret. Her er vinteren kommet til Blovstrød den 21. februar. Skiltene, som skal advare folk mod at færdes is poret, når der kommer tog, var efterhånden i miserabel stand. Den sidste dag i marts blev de udskiftet med nye, mere proffesionelt udførte. Ved samme lejlighed kom der også igen stationsskilt i galgen ved Teglværket St.

5 side 4 DJK s hovedbestyrelse mente at når Blovstrødbanen ydnytter Faxe-maskinen, som reklamesøjle var det også vores ansvar at forsyne førerhuset med nyt tag - - og mens én knoklede med taget, var der andre som påtog sig at efterprøve påstanden om at arbejde er en god ting - man kan kigge på det i timevis uden at blive (ret) træt. Arbejdet med oprydning på oplagspladsen fortsatte. Bl.a. blev der samlet underlagsplader sammen rundt omkring og læsset på 106 inden de køres til det fremtidige oplagssted. Og her tager mandskabet en velfortjent pause i arbejdet med at læsse af.

6 side 5 Fredag aften ca. kvart over ti var B4 væk - kun hjulsættene var tilbage -? - for dagen efter skulle det være. B4 skulle atter sættes på egne hjul igen. Her er den løftet op og behørigt understøttet. Arbejdet kan begynde. Alle mand på pladsen dén dag var i arbejde. Der var stadigvæk nogle stumper, som lige skulle afrenses for gammelt skidt inden de skulle monteres igen. De renoverede lejer blev behørigt smurt inden de blev samlet og monteret på akslerne, som derefter i rækkefølge blev kørt ind under maskinen. Dén blev så, efterhånden som akslerne blev klar, langsomt sænket ned, så lejerne kom på plads i lejeportene.

7 side 6 Tilsidst blev gangtøjet monteret igen. Det var ikke helt nemt at få alle fire aksler drejet, så gangtøjet passede i begge sider - på én gang.. Ukrudtet gror, hvad enten vi kan lide det eller ej, så også i 2007 måtte vi have gang i ukrudtsvideriet. Her er det MT3, som er på arbejde med brænder-troljen. Efter at B4 var sat i drift igen viste det sig hurtigt at inddækningen - de tynde plader - omkring kraft- og spildedamp rørene i røgkammeret var mildest talt lasede. Når man fejede sod ud, kom der store stykker rust med. Så... Én af d herrer siger: Når man kigger på damplokomotiver bliver man sort - og hvis man ikke er blevet sort, har man ikke kigget ordentligt efter Nu ses det jo ikke direkte på billedet at d herrer har lavet noget (hvad de faktisk havde), men de har da ihvertfald kigget.

8 side 7 Det var efterhånden nogle år siden at perronvognen havde været ude, og nogle tons Pedershåb-lokomotiv uden hjul stod i vejen. Men så må man jo den anden vej ud. Det lykkedes da også at få såvel perronvognen som B4 og to vogne til Græsted Veterantræf i Pinsen. For god ordens skyld skal det nævnes at Blovstrødbanen er helt uden ansvar for køretøjet i forgrunden. Som vanligt var der godt med passagerer på togene vi kørte i Græsted - det er spøjst, som det hjælper på lysten til en tur, når turen er gratis. Hvis dette vejr fortsætter, skulle vi måske overveje en floddbåd?

9 side 8 - men så, dagen efter skinnede solen og vi fik alligevel ikke brug for flodbåden, men kunne køre tog. Pludselig en dag stod der en motortrolje ved siden af en vandpyt. Når det regner, er det vældig praktisk med en vognhal. Selvom det blot er et telt, gav det d herrer R&R mulighed for at få malet 602, hvad den bestemt trængte til. Der var også stadig stumper til Pedershåb en, som skulle males.

10 side 9 Det er da heldigvis ikke kun i Græsted vi af og til kan glæde os over et fyldt tog. Her er det MS15 med et Særtog, den 30. juni,som med ca. 60 passager er på vej tilbage mod Blovstrød (Hallen). Vi havde med nogen uro set det svinde i beholdningen af de Edmonsonske billetter, som mange af vore voksne passagerer husker fra deres barndom. Heldigvis fik vi ny forsyninger i tide. Tænk hvor det være ville være dejligt, hvis de alle var solgt på én sæson. Det ville give en indtægt på ,- med de nuværende priser. Efter at have sikret sig at de planlagte vedligeholdelsesarbejder på togvejs-sporene er udført, så vi kunne køre Plan- og Særtog på et forsvarligt spor, var turen kommet til depotsporene på Søbakken. Og her har vi så manden med leen. Heldigvis er det kun græs og ukrudt, som skal dø, og da svideriet med gasbrænderne ikke altid er nok, må de grovere metoder i brug.

11 side 10 Den 29. juli kl har B4 været ovre med vognene i vognhallen efter dagens plantogskørsel og er nu på vej tilbage til sporet ved remisen for at få renset askekassen, få kul og vand på, så den er klar til næste gang den skal køre. Det har egentlig aldrig været rart at skulle save lange brædder og lignende fordi det var svært at balancere dem på rundsaven. Det er der nu kommet en løsning på i form af dette udendørs arbejdsbord, som passer i højden med saven. I starten af september blev der endelig tid til at tage fat på førerhuset til Pedershåb en. Dørene blev afmonteret og lærredsbeklædningen på taget blev fjernet så huset, på en til formålet tilpasset vogn, kunne køres hen til træværkstedet i containeren og komme indendørs for at blive yderligere adskilt. Der skal udskiftes adskillige dele inden huset atter kan samles.

12 side 11 Motoren til Pedershåb en gennemgår også en renovering. Alt er adskilt, rengjort og malet. Sæsonens næstsidste plantog den 21. oktober. Lyset er ved at blive mere afdæmpet end om sommeren og luften køligere, så spildedampen ses tydeligere. Og så var der heldigvis et nyt medlem, som fik den glimrende idé at der skulle males i køkken og opholdsstue. Afvaskningen før malearbejdet er igang, og som det ses var det tiltrængt. 6 æg 1 liter mælk 1 brev vanillesukker lidt salt - røres med røremaskinen mens der tilsættes mel til det er for tykt, - derpå fortyndes med Wibroe portere til det er den rette konsistens - skal vi mon ha' "Jernbanepandekager" igen i 2008?

Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012

Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012 2011 Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012 side 1 Idyllisk så det ud, den 5 te januar ved halv otte tiden om aftenen, hvor sneen dækkede landskabet, skodden var taget

Læs mere

Beretning 2005. Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm

Beretning 2005. Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm Beretning 2005 Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm side 1 Året startede, som det efterhånden er blevet sædvane, med julefrokosten, så er vi sikker på at nå det.

Læs mere

Formandens beretning om 2006 på Blovstrødbanens Generalforsamling den 17. Marts 2007 side 1

Formandens beretning om 2006 på Blovstrødbanens Generalforsamling den 17. Marts 2007 side 1 side 1 Så er der igen Generalforsamling i vores lille forening og formanden skal aflægge beretning om banens virke i det forløbne år samt oplyse om planerne or det kommende år - som skrevet står, i vedtægterne.

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem.

Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem. Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem. Ved en lille bane, som har til huse i gamle bygninger, fra et forlængst lukket Teglværk, er

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1, 2015

Nyhedsbrev nr. 1, 2015 Så er vinteren slut hos MY veterantog. Vi er i fuld gang med at planlægge årets ture og sørge for, at materiellet er køreklart. Så blev det tid til at udsende vores første nyhedsbrev i 2015. Vi regner

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Passagertallet har været ringe, vi har kørt 3748 passager kilometer (excl. Pinsetræffet i Græsted) mod 7476 passager kilometer i vores bedste år 2003.

Passagertallet har været ringe, vi har kørt 3748 passager kilometer (excl. Pinsetræffet i Græsted) mod 7476 passager kilometer i vores bedste år 2003. side 1 Hvordan er det så gået - året 2008? Skal jeg sammenfatte vil jeg sige at det er gået. Takket være en lille flok af trofaste og energiske medlemmer holdt vi, som man siger "skindet på næsen", men

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Men Mette er bosat her lige omkring i et nybygget hus med dejlige ting. Og to børnebørn har de glædet os med!

Men Mette er bosat her lige omkring i et nybygget hus med dejlige ting. Og to børnebørn har de glædet os med! Julen 1994. Kære Familien Mors og Inger, tak for brev på poetiske vinger! Som I råber i skov, skal I også ha' svar, så med rim har vi nu gjort computeren klar! Et Julebrev klarer den hurtig og let, hvis

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år.

Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år. Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år. Af Bernt Pedersen 573. På billedet ses min gamle 2000 MK 2 er som den så ud da jeg solgte den tilbage i 2007. Indkøbt i 1990 for 3500 solgt igen i 2007 for 3500 ---tak for

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Tak til: Peter Møller for din uundværdlige støtte og hjælp. Rikke Vestergaard Petersen for kritik og råd.

Tak til: Peter Møller for din uundværdlige støtte og hjælp. Rikke Vestergaard Petersen for kritik og råd. Molly Den Magiske Ko Copyright Lene Møller 2012 Illustrationer: Lene Møller Forlag: Books On Demand GmbH, København, Danmark Trykt hos: Books On Demand GmbH, Norderstedt, Tyskland Bogen er sat med Georgia.

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Julen nærmer sig! Klik her

Julen nærmer sig! Klik her Julen nærmer sig! Klik her < Mit navn er Jack Stump. Jeg er blevet ringet op af skoleleder Boris Loftager. Han vil igen have mig til at kigge på en gammel sag. Nej, nu må han da snart holde op. Jeg fandt

Læs mere

Bliv afhængig af kritik

Bliv afhængig af kritik Bliv afhængig af kritik - feedback er et forslag og ikke sandheden Kritik er for mange negativt ladet, og vi gør gerne rigtig meget for at undgå at være modtager af den. Måske handler det mere om den betydning,

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Vi gik hurtig i gang med at skille Birden ad, ud med den gamle dæmper.

Vi gik hurtig i gang med at skille Birden ad, ud med den gamle dæmper. Sidder her den lørdag 13.7.13 kl ca. 5 og venter på at køre til Sjælland for at få monteret mine nye forfjedre og bagdæmper. Glæder mig for vildt til at køre hjemad igen, for at prøve om det bliver bedre

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck Bryrup Vrads Thailandsk jernbane truck 1 Kære medlemmer i VMJK. Nu står sommeren for døren, dog er der problemer med sommer varmen, der er nok derfor, at vejret fra forårsmånederne genudsendes. I det sidste

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Vinter 2017/ December - Januar - Februar

Vinter 2017/ December - Januar - Februar Vinter 2017/2018 - December - Januar - Februar Nissejagt i Stensbæk Plantage - Grønne Spirer - Spring ud i naturen Så er det blevet den 1. december, en måned som børnene glæder sig til. Fordi der plejer

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Testkørsel og uhyret fra dybet

Testkørsel og uhyret fra dybet KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 26.06. 2017. Testkørsel og uhyret fra dybet På nær Ole, Henk og Per var alle fremmødt til klubaftenen. Aftenens primære opgave var testkørsel mellem rum 1

Læs mere

Struer jernbaneklub. Oktober 2005

Struer jernbaneklub. Oktober 2005 Struer jernbaneklub Oktober 2005 Så er Ag 68 kommet ud af remisen efter den har fået lavet rust i vognkassen og på taget samt blevet malet op og har fået DSB litrering med nummer 50 86 17-44 0 50-0. Bestyrelsen:

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Bilag 1: Introduktion i brug af dolk

Bilag 1: Introduktion i brug af dolk Bilag 1: Introduktion i brug af dolk Det er vigtigt, at pigerne lærer at håndtere og respektere dolken. Derfor disse regler: n er et redskab ikke legetøj. Snit altid væk fra dig selv. Brug aldrig dolk,

Læs mere

Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul.

Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul. Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul. Torsdag 2. august havde vi besluttet at vi skulle ud at køre i veterantog. Nicklas, Esben, mor, Jan, Pia, morfar

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL SEP VESTER AABY KL Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL SEP VESTER AABY KL Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL 2016 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Nu sad de der så igen. Det var det samme sted. Men det var så også det

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc epoulsem@youseepost.dk Mig bekendt er alle Regal Raptor baghjul ens, i hvert fald på dem vi kender fra 2005 og indtil 2007, det gælder således DD125-DD150-DD250 luft

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det knagede fælt i den gamle badebro. Skulle de ikke hellere lade være med at gå ud på den? Tanken

Læs mere

Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø.

Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø. Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø. Bilklagenævnet. Tlf. 57 83 22 78 arne@unilink.dk Jeg har modtaget Jørgen Mølgaards svar, og jeg har da lidt kommentarer til det: Lad os begynde med slutningen: Som

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Mia Ja det skal du ikke være ked af. Jakob har også snart smadret samtlige glas hjemme hos os.

Mia Ja det skal du ikke være ked af. Jakob har også snart smadret samtlige glas hjemme hos os. KATINKA KATINKA Nu er det slut med ulykkelig kærlighed NS: Skriver noter med sort 1 Int - s STUE - Night Rødvinen drypper på gulvtæppet fra bordet. (29) og (31) sidder ved spisebordet midt i derses cesar

Læs mere

Spøgelsestoget. 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70

Spøgelsestoget. 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70 14. D E C E M B E R Spøgelsestoget 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70 1 Jeg kan snart 7-tabellen, jeg skal bare øve mig lidt mere. Det er bare så flovt

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Skriv om dit liv. Ragnhild Bach Ølgaard

Skriv om dit liv. Ragnhild Bach Ølgaard Skriv om dit liv Ragnhild Bach Ølgaard 1 Sådan skriver du dine erindringer Du er en guldgrube af viden Sørg for at give den videre i tide Skriv Skriv Skriv Skriv, hvad du kan huske. Det her er ikke noget

Læs mere

Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå

Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå samtlige de komponenter der enten er en del af koblingen

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Victor Stoltze og Lars Thomsen Roskilde HTX 10-12-2007

Victor Stoltze og Lars Thomsen Roskilde HTX 10-12-2007 1 Indholdsfortegnelse Problemformulering...side 3 Problemfase...side 3 Analysefase.side 4 Løsningsfase side 4 Produktionsfase.side 5 Konklusionsfase...side 7 Logbog..side 8 Onsdag 24. oktober.side 8 Onsdag

Læs mere

BMW E60 / E61 Blæsermotor / Pindsvin. Indsendt af kenn Dec :32

BMW E60 / E61 Blæsermotor / Pindsvin. Indsendt af kenn Dec :32 BMW E60 / E61 Blæsermotor / Pindsvin. Indsendt af kenn - 09. Dec 2013 07:32 BMW E60 / E61 Blæsermotor / Pindsvin. Denne BMW kunde som skal have skiftet sin Blæsermotor og det såkaldte pindsvin, har i et

Læs mere

lave. Men i dag har jeg ikke rigtig lyst til noget som helst. Sådan har jeg det sommetider, men som regel varer det ikke så længe.

lave. Men i dag har jeg ikke rigtig lyst til noget som helst. Sådan har jeg det sommetider, men som regel varer det ikke så længe. Vi kører blade Jeg er lige kommet hjem fra skole, har klædt om, og ved ikke rigtig hvad jeg skal lave. Jeg går op på mit værelse og tager kassen med mit legetøj. I kassen ligger alt mit Tekno ingeniørsæt,

Læs mere

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse!

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Da jeg modtog plastkassen med lodder, ur, nøgle og pendul så jeg at skiven ikke havde det godt! Malingen

Læs mere

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KAPITEL 1 Næste gang skal alt det hvide lugte af den her Grøn Æblehave, synes du ikke Katrine? Camillas øjne lyser af begejstring, mens hun holder den

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang Dagen oprandt, hvor vi omsider kunne komme til at montere vask og vandhane i køkkenet så nærmer det sig at være færdigt. Nellemann

Læs mere

Historien om en håndværksvirksomhed

Historien om en håndværksvirksomhed Velkommen til historien om Solvang VVS At det blev Solvang VVS som skulle blive omdrejningspunktet i denne historie var på ingen måde planlagt, idet den ligesågodt kunne være skrevet med udgangspunkt i

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Solen skinner på det store flotte slot. Vinden blæser i bladende.

Solen skinner på det store flotte slot. Vinden blæser i bladende. INTRO.EXT. SLOTTET UDEFRA. Solen skinner på det store flotte slot. Vinden blæser i bladende. SCENE 1. INT. SLOTSGANG - EFTERMIDDAG En guide fortæller i en gang med mange billeder. En gruppe følger efter

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Renovering af Handy Campingvogn

Renovering af Handy Campingvogn Renovering af Handy Campingvogn 20141001 Af Simon Marsbøll, bragt i NORMINOR nr 5, 2014 i reduceret udgave Vi har altid haft et godt øje til den sammenklappelige, dansk producerede campingvogn, der bærer

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen.

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen. Bilag E - Lisbeth 0000 Benjamin: Yes, men det første jeg godt kunne tænke mig at høre dig fortælle mig lidt om, det er en almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Så hvad laver du i løbet af en almindelig

Læs mere

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Grundejerforeningen Birkeparken Generalforsamlingen 2018 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Tirsdag den 17.april kl. 19,00 i Hedehuset. Formandens beretning: Hoveridag: 2017 var et

Læs mere

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ.

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ. LEDER Først vil jeg ønske alle et godt nytår samt et stort tak for alt i Det gamle år. Vores nytårsdyk foregik ved slusen foran Ericsson bygningen, det var et nyt og spændene sted især da der var en kraftig

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV- Farmakonomskolen 2014 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften.

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften. Vilja, mor og morfar bor på en gård, der ligger øverst oppe på en bakke. Herfra løber Vilja ned ad stien, når hun skal i skole. Når skolen er slut, maser hun igen op ad bakken, træt og sulten. Om vinteren

Læs mere

Skovteamet. Hver morgen starter t skovhjælperne med at gøre naturlegepladsen brugbar. Der tændes bål, vaskes borde og bænke. brænde.

Skovteamet. Hver morgen starter t skovhjælperne med at gøre naturlegepladsen brugbar. Der tændes bål, vaskes borde og bænke. brænde. Hver morgen starter t skovhjælperne med at gøre naturlegepladsen brugbar. Der tændes bål, vaskes borde og bænke og alle bålstederne forsynes med brænde. Morgenoptænding på Eghjorten Huset på Ehj Eghjorten

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Fra den årlige generalforsamling. Tallene i regnskabet granskes og kassereren redegør for tingene. Nellemann & Bjørnkær MJK Limfjorden

Læs mere

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1 SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Kenneth Jensen Esbjerg Alder: 42 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: SUB.C. Partner Stilladsudd.: ERFA 1 - Allerførst et stort tillykke med dit 25 års jubilæum i stilladsbranchen,

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

Man føler sig lidt elsket herinde

Man føler sig lidt elsket herinde Man føler sig lidt elsket herinde Kirstine er mor til en dreng med problemer. Men først da hun mødte U-turn, oplevede hun engageret og vedholdende hjælp. Det begyndte allerede i 6. klasse. Da Oscars klasselærer

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

Andel til salg Horsensgade 1 st th

Andel til salg Horsensgade 1 st th Andel til salg Horsensgade 1 st th Kontakt Morten Kiilerich Kristensen 29 68 49 22 hrkiilerich@hotmail.com Historien om en andelslejlighed der ligger tæt på alt. Pris: Mdr. ydelse: M 2 : 366.654.- 4.392.-

Læs mere

BILAG 3 Monica Christiansen

BILAG 3 Monica Christiansen BILAG 3 Monica Christiansen Hvad er dit navn? Monica Hvor kommer du fra - landsdel? København Hvor gammel er du? 51 Hvor mange bor der i din husstand, og hvor gamle er de? 3 personer 51, 25, 22 Hvis I

Læs mere

Restaurering af et Skibschronometer

Restaurering af et Skibschronometer Restaurering af et Skibschronometer Kære kunde! Jeg har taget et par billeder af dit dejlige ur, for at vise hvilken restaurering uret har gennemgået... Straks bemærker man at urets "gyroophængte" messingkasse

Læs mere

Evaluering sommerfest 2013

Evaluering sommerfest 2013 Hvad var dit forventede mål med festen? Hvad gik godt? En fest der danner grundlag for det positive fremadrettede samarbejde mellem virksomheden skolen og hjemmene. Samtidig kan sammenholdet i den enkelte

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Det blev vinter det blev vår mange gange.

Det blev vinter det blev vår mange gange. 1 Hortensia Der var engang den yndigste lille pige. De første mange måneder af hendes liv, levede hun i en blomst. Den skærmede hende og varmede hende. Hun blev født en solrig majdag, hvor anemonerne lige

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Naturen som social løftestang Logbog

Naturen som social løftestang Logbog Naturen som social løftestang Logbog Så har vi været i gang i to uger, fået skurvognen sat og fundet stedet der skal være vores base igennem projektets løbetid. Stedet er som et rigtigt godt udgangspunkt

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Når vejret er gråt og vinden er kold, er der intet bedre end en kop kakao eller te sammen med en omgang nybagte boller.

Når vejret er gråt og vinden er kold, er der intet bedre end en kop kakao eller te sammen med en omgang nybagte boller. Gulerodsboller Når vejret er gråt og vinden er kold, er der intet bedre end en kop kakao eller te sammen med en omgang nybagte boller. Denne gang er det gulerodsboller efter fars opskrift, som han selv

Læs mere

Karla og Gert skal på ferie. Kapitel 1. Kapitel 2.

Karla og Gert skal på ferie. Kapitel 1. Kapitel 2. Karla og Gert skal på ferie. To personer ankommer i skib til Mombasa i Kenya. De skal møde en person på Hotel Royal. Her får de udleveret et kort over dele af det centrale Afrika. Kapitel 1. Mig og min

Læs mere

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg vil

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere