Vedtægter for fællesantenneforeningen HashøjNet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for fællesantenneforeningen HashøjNet"

Transkript

1 Vedtægter for fællesantenneforeningen HashøjNet 2014

2 1 Foreningens navn er HashøjNet, hjemsted er Slagelse Kommune. Foreningens adresse, er den til enhver tid fungerende formands private adresse Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg, med henblik på over for medlemmerne at: a) modtage og distribuere danske og udenlandske radio- og fjernsynskanaler. b) udbyde kapacitet til brug for datatransmission. c) udbyde serviceydelser, som naturligt lader sig tilbyde over bredbåndskabelanlæg. 2. Udbud kan foretages af foreningen selv eller ved tidsbegrænset overdragelse af transmissionskapacitet i nettet til tredjemand. 3. Foreningen kan tilslutte sig og eventuelt eje andele i andre foreninger, selskaber eller sammenslutninger, som har til formål at fremme foreningens interesser Enhver, som har betalt tilslutningsbidrag til foreningen og er tilsluttet foreningens bredbåndskabelanlæg, er pligtige til at være medlem af foreningen. 2. Enhver, som bor i foreningens forsyningsområde, jævnfør 2, kan begære sig tilsluttet foreningens bredbåndskabelanlæg mod at betale gældende tilslutningsafgift og under forudsætning af, at forsyning umiddelbart kan finde sted uden udbygning af anlægget. I modsat fald undersøger foreningen mulighederne for fornøden udbygning, idet alle udgifter til den udvidelse af anlægget, der er nødvendig for tilslutningen bør betales af de(t) nye medlem(er) under behørig hensyntagen til yderligere udvidelsesmuligheder, der følger af udvidelsen. Ved tilslutning i forbindelse med byggemodning af nye områder skal udgiften betales af den, der forestår byggemodningen.

3 4 1. Der opkræves hos medlemmerne et ½ årligt kontingent pr. tilslutning for TV, og ¼ årlig for internet, til bestridelse af omkostningerne ved foreningens drift og vedligeholdelse. 2. I udlejningsejendomme opkræves et bidrag hos ejeren for hvert lejemål, der kan tilsluttes anlægget. 3. Kontingentet fastsættes hvert år på generalforsamlingen, og opkræves ½ årlig forud, med betalingsterminer april og oktober måned. 4. Ønsker en ejer af en udlejningsejendom ikke en kollektiv tilslutning, kan en lejer dog selvstændig blive tilsluttet på lige fod med ejere. Lejeren bærer det fulde ansvar for nødvendig tilladelse fra ejeren. Ved fraflytning kan lejeren ikke flytte tilslutningen til anden adresse. 5 I tillæg til det i 4 nævnte ½ årlig kontingent, opkræves hos den enkelte tilsluttede husstand tillige de beløb, som følger af de ydelser (programforsyning, internetadgang m. v.) husstanden har valgt at modtage fra foreningen Medlemmerne er pligtige at tåle, at tilslutningskabler, forstærkere og standere placeres ved eller på deres ejendom uden betaling fra foreningens side. 2. Medlemmerne afholder selv udgifterne til udbedring af de skader, de måtte påføre tilslutningskabler, forstærkere og standere, der findes på deres egen ejendom. 3. Eventuelle beskadigelser skal, straks indberettes til bestyrelsen.

4 7 Medlemmernes modtagning af ydelser fra foreningen sker i henhold til de til enhver tid gældende leveringsbetingelser. Disse skal gøres tilgængelige for medlemmerne enten ved omdeling eller en på anlægget værende info-kanal, eller hjemmeside Opsigelse af medlemskab skal varsles med 1 måned med virkning fra førstkommende kontingentopkrævning. 2. Ved udmeldelse er medlemmet ikke berettiget til at få nogen andel af foreningens formue udbetalt, eller på anden vis overdraget som sin Undlader et medlem at betale kontingent eller anden forpligtigelse over for foreningen, kan bestyrelsen beslutte at ophæve medlemskabet og afbryde for tilslutningen. En sådan beslutning skal ikke forelægges og godkendes på førstkommende lovligt varslet generalforsamling. 2. Hvis bestyrelsen finder det nødvendigt at ophæve et medlemskab på grund af andre årsager end det i stk. 1 nævnte, skal dette forelægges og godkendes på førstkommende lovligt varslet generalforsamling. 10 Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed.

5 11 1. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af marts måned. 2. Generalforsamlingen indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel i en lokal avis med angivelse af dagsorden, tid og sted for generalforsamlingen. 3. Drives der i anlægget en informationskanal skal indkaldelsen tillige og med samme varsel bringes i denne. 4. Er der rettidigt indkommet forslag til behandling på generalforsamlingen, skal disse forslag gengives i informationskanalen, hvis foreningen driver en sådan. 5. Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal indeholde følgende punkter: 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Beretning om foreningens virksomhed i det forløbende år og planer for det kommende år til godkendelse 4 Aflæggelse af revideret regnskab for det forløbende år til godkendelse 5 Behandling af budget for løbende regnskabsår og fastsættelse af kontingent, gebyrer og honorarer 6 Behandling af indkommende forslag 7 Valg bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsessuppleanter 8 Valg af bilagskontrollanter og suppleant for disse 9 Eventuelt. Forslag til behandling under dagsordenens punkt 5 skal med navns underskrift være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen afholdes.

6 12 1. Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes af bestyrelsen, kan besluttes indkaldt af en (ekstraordinær) generalforsamling og kan begæres indkaldt skriftlig med angivelse af dagsorden af mindst 10 % af medlemmerne. Bestyrelsen er da forpligtiget til at foranstalte ekstraordinær generalforsamling senest 1 måned derefter. 2. Indkaldelse af ekstraordinær generalforsamling skal ske på samme måde som den ordinære Alle beslutninger på en generalforsamling træffes ved almindeligt stemmeflertal, medmindre andet fremgår af disse vedtægter. Afstemningsmetoden afgøres af dirigenten. 2. Den til enhver tid lovligt indvarslede generalforsamling er beslutningsdygtig. Kun medlemmer som ikke er i restance til foreningen, kan afgive stemme på generalforsamlingen. Hver tilslutning af en husstand tæller for et medlem og har således stemmeret. 3. I udlejningsejendomme har lejeren stemmeret for den tilsluttede husstand. En lejer, der ønsker at udnytte sin ret til at stemme, har over for dirigenten bevisbyrden for, at han er lejer i en husstand, der er tilsluttet anlægget. 4. Herudover har udlejeren én stemme. Som udlejer kan en juridisk person som medlem kun afgive én stemme, uanset det antal lejemål (husstande), han råder over i foreningens forsyningsområde. 5. Bestyrelsen sørger for, at der føres protokol over generalforsamlingen. 6. Et medlem kan ved skriftlig fuldmagt afgive stemme for et - og kun et andet medlem. Fuldmagten skal afleveres til dirigenten straks efter dennes valg.

7 14 1. Foreningen ledes af en bestyrelse på syv medlemmer, der vælges for 2 år af gangen, således at halvdelen af bestyrelsen er på valg ved den ordinære generalforsamling. Bestyrelsen konstituerer sig med formand, næstformand, kasserer og sekretær. Bestyrelsen fastsætter sin forretningsorden og træffer de beslutninger, der er nødvendige for foreningens virksomhed. 2. Bestyrelsen fastsætter tilslutningsafgift. 3. Bestyrelsen kan fastsætte regler for, i hvilket omfang enkelttilslutninger kan lejes Foreningen forpligtiges i alle forhold, herunder ved køb og salg, af formand eller næstformand, og kasserer. Ved lån og pantsætning, ved underskrift af hele bestyrelsen. 2. Der kan meddeles enkeltpersoner prokura Medlemmerne hæfter personligt for indtil kr i forbindelse med optagelse af lån til anlægsudvidelser, såfremt foreningen likvideres. 2. Erstatningskrav mod foreningen fra medlemmer som følge af direkte eller indirekte tab er udelukket, uanset om kravet hidrøre fra skade på medlemmernes aktiver eller fra den programvirksomhed eller anden aktivitet, der formidles via foreningens bredbåndskabelanlæg.

8 17 1. Foreningens regnskabsår er fra 1. januar til 31. december. På hvert års ordinære generalforsamling fastsættes kontingentet af generalforsamlingen. 2. Regnskabet gennemgås af 2 generalforsamlingsvalgte bilagskontrollanter. Disse vælges for 2 år med 1 hvert år, suppleanten vælges for 1 år Dersom et medlem ikke efter påkrav har indbetalt en ham påhvilende forpligtelse til foreningens kasse, kan bestyrelsen lade medlemmets tilslutning til anlægget afbryde. Medlemmet er pligtig at betale samtlige udgifter, der er en følge af den manglende indbetaling, herunder for genindkobling til anlægget. 2. Bestyrelsen kan fastsætte faste tariffer herfor. 19 Bredbåndsanlægget ejes af foreningen. Foreningens ejerskab består til og med første stikdåse/målepunkt i de tilsluttede boligenheder Ved fraflytning eller ejerskifte kan den nye beboer/ejer indtræde som medlem. 2. Ejerskifte skal anmeldes til foreningen senest 14 dage før fraflytning, med tilkendegivelse af hvorvidt ny ejer ønsker at overtage tidligere ejers forpligtigelser, i modsat fald ophæves medlemsskabet 3. Fraflyttere kan ikke medtage den del af tilslutningen, som tilhører foreningen jfr. 19, da den følger ejendommen.

9 21 Bestyrelsen sørger for, at anlægget holdes ved lige, og at det forsikres i det omfang, bestyrelsen finder nødvendigt Det er forbudt medlemmerne selv at foretage eller lade foretage indgreb eller ændringer af anlægget eller dele heraf, for så vidt angår den del af anlægget, som tilhører foreningen jfr Det er ligeledes forbudt for medlemmerne at tilkoble eller lade tilkoble apparater eller lignende til anlægget, som forstyrrer dette. I tilfælde af vanrøgt eller misbrug af anlægget kan bestyrelsen straks afbryde forbindelsen Foreningen har til enhver tid ret til at kontrollere foreningens ejendele og medlemmernes installationer med henblik på konstatering af vedligeholdelsesstandarden og af, at installationerne svarer til den over for foreningen angivne og er i overensstemmelse med foreningens regler herom. 2. Denne adgang kan om nødvendigt sikres ved fogedens hjælp Medlemmer stiller den fornødne plads til rådighed for kabler og de installationer, der måtte være nødvendige for den enkelte boligenhed. 2. Den tilsynsførende og reparatører har til enhver tid mod legitimation adgang til installationerne.

10 25 1. Bestyrelsen vælger den, der skal føre tilsyn med vedligeholdelse af anlægget. 2. Bestyrelsen skal sikre at den tekniske dokumentation af anlægget er til stede og løbende vedligeholdes Bestyrelsen kan beslutte at igangsætte udvidelser af anlægget til nye områder, såfremt udvidelsen på kortere sigt er rentabel. 2. Bestyrelsen kan beslutte at igangsætte udvidelser af anlæggets kapacitet og anvendelsesmuligheder, såfremt sådanne beslutninger holder sig inden for de rammer, som følge af tidligere generalforsamlingsbeslutninger. 3. Bestyrelsen redegør så vidt muligt på den ordinære generalforsamling under dagsordenens punkt 2 for de muligheder, som forventes at foreligge i den nærmeste fremtid samt for de forventede økonomiske konsekvenser af kommende udvidelser. 4. Foreningen har pligt til at sikre en sådan alsidighed ved programvalg at der tages hensyn til (større) mindretalsinteresser. 5. Sammenlægning af antenneanlægget med antenneanlæg tilhørende anden ejer samt etablering af fælles signalforsyning med bredbåndskabelanlæg tilhørende anden ejer må kun gennemføres efter at være vedtaget på en generalforsamling. Der skal i indkaldelsen være redegjort for forslaget, der skal optages som et selvstændigt punkt på dagsordenen.

11 27 1. Foreningens virksomhed ophører, såfremt anlægget nedlægges, eller hvis det besluttes, at foreningen skal indgå i en anden forening. 2. Ændringer af nærværende vedtægter kræver, at 2/3 af foreningens medlemmer stemmer herfor. Er 2/3 af foreningens medlemmer ikke til stede, skal bestyrelsen indkalde til ny generalforsamling, der skal afholdes senest 1 måned efter. Der skal i indkaldelsen redegøres for forslaget. På den nye generalforsamling kan vedtægtsændringerne vedtages af 2/3 af de repræsenterede stemmer. 3. Stk. 2 gælder ligeledes vedrørende foreningens opløsning. 4. Eventuel overskud, efter at alle foreningens forpligtelser er dækket, fordeles ligeligt mellem de på ophørstidspunktet værende medlemmer Tvivlsspørgsmål vedrørende forståelsen af disse vedtægter afgøres af generalforsamlingen. 2. De til enhver tid gældende vedtægter skal gøres tilgængelig for medlemmerne enten ved omdeling eller på foreningens hjemmeside. Vedtaget på den stiftende generalforsamling i Dalmosehallen den 9. december stk. 1, ændret. Fremlagt på en ekstraordinær generalforsamling den 28 august og vedtaget den 4 september i Dalmosehallen. 1, 2, 4, 6, 7, 15, 28 opdateret og justeret. Fremlagt på generalforsamlingen 12 marts Vedtaget på generalforsamlingen 19 marts 2014 Dirigent: Søren Bertram Formand: John Sørensen

12 Tlf HashøjNet vedtægter vedtaget på generalforsamlingen 19. marts 2014

Vedtægter for Strandhuse Antenneforening

Vedtægter for Strandhuse Antenneforening Vedtægter for Strandhuse Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Strandhuse Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på

Læs mere

FDAs standardvedtægter for antenneanlæg godkendt af FDAs hovedbestyrelse den 23. oktober 2000

FDAs standardvedtægter for antenneanlæg godkendt af FDAs hovedbestyrelse den 23. oktober 2000 FDAs standardvedtægter for antenneanlæg godkendt af FDAs hovedbestyrelse den 23. oktober 2000 Vedtægter for @ antenneanlæg NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er @ Antenneanlæg. 2 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Lunderskov Antenneforening

Vedtægter for Lunderskov Antenneforening Vedtægter for Lunderskov Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Lunderskov Antenneforening, 6640 Lunderskov. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over

Læs mere

Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening

Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Bjæverskov Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på

Læs mere

Gjessø Antenneforening. 8600 Silkeborg. Tlf. 9712 12 01. www.gpaf.dk. Love for Gjessø Antenneforening

Gjessø Antenneforening. 8600 Silkeborg. Tlf. 9712 12 01. www.gpaf.dk. Love for Gjessø Antenneforening Love for Gjessø Antenneforening 1 1. Foreningens navn er Gjessø Antenneforening. 2. Hjemsted Them Kommune 2 Foreningens formål er at eje og drive et kabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: 1.

Læs mere

Nu værende vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet. Forslag til nye vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL:

Nu værende vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet. Forslag til nye vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Nu værende vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet Forslag til nye vedtægter Love og vedtægter for Stege Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Stege

Læs mere

Vedtægter for. Antenneforeningen Skansen (Sønderborg)

Vedtægter for. Antenneforeningen Skansen (Sønderborg) Vedtægter for Antenneforeningen Skansen (Sønderborg) NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er: Antenneforeningen Skansen 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med

Læs mere

Vedtægter for Jellingnet.

Vedtægter for Jellingnet. Vedtægter for Jellingnet. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Jellingnet. 1 1. Foreningens formål er at eje og drive et signalforsyningsanlæg med henblik på over for medlemmerne at: 1. modtage

Læs mere

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net.

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Hanstholm-Net. 1 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for

Læs mere

Vedtægter for. Vipperød Antenneforening

Vedtægter for. Vipperød Antenneforening Vedtægter for Vipperød Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Vipperød Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et anlæg med henblik på over for medlemmerne

Læs mere

Vedtægter. 2. l. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at:

Vedtægter. 2. l. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: Vedtægter 1. Foreningens navn er Lindved Fællesantenne. Foreningens hjemsted er Hedensted Kommune 2. l. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for antenneanlægget. Lejre Kabelnet

Vedtægter for antenneanlægget. Lejre Kabelnet Vedtægter for antenneanlægget Lejre Kabelnet Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 6. juni 2006 Indhold: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL:...3 1...3 2...3 MEDLEMMERNE:...3 3...3 4...3 5...3 6...3 7...4

Læs mere

Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening

Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening Vedtægter for Bjæverskov Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Bjæverskov Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på

Læs mere

Give Fællesantenneforening

Give Fællesantenneforening Give Fællesantenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Give Fællesantenneforening og hjemstedet er Vejle Kommune. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands. 1. Foreningens

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Lejre Kabelnet. Den har hjemsted i Lejre kommune. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndanlæg med henblik på over for medlemmerne at:

Læs mere

Give Fællesantenneforening

Give Fællesantenneforening Give Fællesantenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Give Fællesantenneforening og hjemstedet er Vejle Kommune. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Dalby Antennelaug af 1973

Vedtægter for Dalby Antennelaug af 1973 Vedtægter for 1. Foreningens navn er NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Antennelaugets formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: a) modtage og distribuere danske

Læs mere

Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening. 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune.

Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening. 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 1. Foreningens formål er via eget

Læs mere

Vedtægter. 1. Foreningens navn er NAL MedieNet. Foreningens binavn er Næsby Antennelaug af 1974.

Vedtægter. 1. Foreningens navn er NAL MedieNet. Foreningens binavn er Næsby Antennelaug af 1974. Vedtægter De aktuelle vedtægter vedtaget på den ordinære generalforsamling den 13/2-2013. * Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er NAL MedieNet. Foreningens binavn er Næsby Antennelaug af 1974.

Læs mere

Vedtægter for Gundsømagle Antenneforening

Vedtægter for Gundsømagle Antenneforening Gundsømagle Antenneforening, maj 2011. Vedtægter for Gundsømagle Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Gundsømagle Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune.

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er ChristiansfeldNet. Foreningens hjemsted er Kolding Kommune.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er ChristiansfeldNet. Foreningens hjemsted er Kolding Kommune. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er ChristiansfeldNet. Foreningens hjemsted er Kolding Kommune. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for HVIDE SANDE ANTENNEFORENING. 1. Foreningens formål er at drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på overfor medlemmerne at:

Vedtægter for HVIDE SANDE ANTENNEFORENING. 1. Foreningens formål er at drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på overfor medlemmerne at: Vedtægter for HVIDE SANDE ANTENNEFORENING Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Hvide Sande Antenneforening. 1. Foreningens formål er at drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på overfor medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for Klovborg Antenneforening

Vedtægter for Klovborg Antenneforening 1 14. Marts 2017. Foreningens navn er Klovborg Antenneforening. Dens hjemsted er Klovborg by. 2 Foreningens interesseområder er at varetage borgernes ønsker og behov for modtagelse af radio og fjernsynsprogrammer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GAUERSLUND SOGNS ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER FOR GAUERSLUND SOGNS ANTENNEFORENING VEDTÆGTER FOR GAUERSLUND SOGNS ANTENNEFORENING Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 27. maj 2004. side 1 af 6 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Gauerslund Sogns Antenneforening.

Læs mere

VEDTÆGTER. for FJENNESLEV ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER. for FJENNESLEV ANTENNEFORENING VEDTÆGTER for FJENNESLEV ANTENNEFORENING NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er: Fjenneslev Antenneforening 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på

Læs mere

VEDTÆGTER. Vamdrup Antenneforening 2015 UDKAST

VEDTÆGTER. Vamdrup Antenneforening 2015 UDKAST VEDTÆGTER Vamdrup Antenneforening 2015 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er Vamdrup Antenneforening og hjemstedet er Vamdrup. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Lindved Fællesantenne Stiftelse år 1972

Vedtægter for Lindved Fællesantenne Stiftelse år 1972 Vedtægter for Lindved Fællesantenne Stiftelse år 1972 1. Foreningens navn er Lindved Fællesantenne. Foreningens hjemsted er Hedensted Kommune 2. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg

Læs mere

VEDTÆGTER. Vamdrup Antenneforening 2014

VEDTÆGTER. Vamdrup Antenneforening 2014 VEDTÆGTER Vamdrup Antenneforening 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er Vamdrup Antenneforening og hjemstedet er Vamdrup. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Rødding antenneforening

Vedtægter. for. Rødding antenneforening Vedtægter for Rødding antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Rødding Antenneforening. Foreningen er hjemmehørende i Rødding i Tjele kommune 2 1. Foreningens formål er at eje

Læs mere

Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening. 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune.

Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening. 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. Vedtægter for Refsvindinge Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Refsvindinge Antenneforening og foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 1. Foreningens formål er via eget bredbåndskabelanlæg

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Yderholm Antenneforening.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Yderholm Antenneforening. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er Yderholm Antenneforening. 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndsanlæg med henblik på over for medlemmerne at: a) modtage og distribuere

Læs mere

1. Foreningens navn er Årslev Net. Foreningens hjemsted er Faaborg-Midtfyn kommune.

1. Foreningens navn er Årslev Net. Foreningens hjemsted er Faaborg-Midtfyn kommune. Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 2 Medlemmerne 3 4 5 1. Foreningens navn er Årslev Net. Foreningens hjemsted er Faaborg-Midtfyn kommune. 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg

Læs mere

STENSTRUP ANTENNEFORENING

STENSTRUP ANTENNEFORENING VEDTÆGTER FOR STENSTRUP ANTENNEFORENING NAVN, HJEMSTED OG HJEMSTED. 1 Foreningens navn er Stenstrup Antenneforening, og dens hjemsted er 5771 Stenstrup. 2 Foreningens formål er at eje og drive et antenneanlæg,

Læs mere

Vedtægter. for. Tørring Kabelnet

Vedtægter. for. Tørring Kabelnet Vedtægter for Tørring Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er Tørring Kabelnet. 2 Foreningens interesseområde er Tørring 3 Foreningens formål er at eje og drive kabelnet primært for modtagning

Læs mere

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net.

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED: 1. Foreningens navn er Hanstholm-Net. 1 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for

Læs mere

Vedtægter. for HOLEBY ANTENNELAUG

Vedtægter. for HOLEBY ANTENNELAUG HOLEBY DEN 12/06-97 Vedtægter for HOLEBY ANTENNELAUG NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Foreningens navn er HOLEBY ANTENNELAUG. Foreningens interesseområde er HOLEBY BY 1 2 3 Foreningens formål er at eje og drive

Læs mere

Udkast til vedtægter for Balle-Bredsten Antenneforening februar 2014

Udkast til vedtægter for Balle-Bredsten Antenneforening februar 2014 Udkast til vedtægter for Balle-Bredsten Antenneforening februar 2014 Nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter 1 NAVN 1) Foreningens navn er Balle-Bredsten Antenneforening 2 FORMÅL 1) Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at:

VEDTÆGTER. for NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: VEDTÆGTER for NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter. Oksbøl Antenneforening

Vedtægter. Oksbøl Antenneforening Vedtægter Oksbøl Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er: Oksbøl Antenneforening. Hjemsted: 6840 Oksbøl. 2 Foreningens interesseområde er Oksbøl by og dennes afgrænsning. 3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. AntenneForeningen i Kolding (AFiK)

Vedtægter. for. AntenneForeningen i Kolding (AFiK) for AntenneForeningen i Kolding (AFiK) NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 1. Foreningens navn er AntenneForeningen i Kolding. Foreningen har hjemsted i Kolding. Foreningens hjemmeside har adressen www.afik.dk

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at:

VEDTÆGTER. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg med henblik på over for medlemmerne at: VEDTÆGTER. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er NYKØBING SJÆLLAND ANTENNEFORENING. Foreningens cvr. nr er 12 74 55 91. Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens formål er at eje

Læs mere

Vedtægter for Rødding Antenneforening

Vedtægter for Rødding Antenneforening Vedtægter for Rødding Antenneforening Navn, hjemsted og formål: 01 01) Foreningens navn er Rødding Antenneforening. Foreningen er hjemmehørende i Vejen Kommune. 02 01) Foreningens formål er at: a) Modtage

Læs mere

Gørlev Antenneforening

Gørlev Antenneforening Love og vedtægter for 1 Foreningens navn er:. 2 Foreningens interesseområde er: Gørlev by. 3 Foreningens formål er at drive og eje et fællesantenneanlæg, der kan forsyne medlemmerne med. 1. Internet og

Læs mere

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net.

Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. Rød skrift foreslås slettet. Blå skrift foreslås tilføjet/som nyt. Vedtægter for antenneforeningen Hanstholm-Net. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED: 1. Foreningens navn er Hanstholm-Net.

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Antennelaug

Vedtægter for Kirke Hyllinge Antennelaug Vedtægter for Kirke Hyllinge Antennelaug NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Kirke Hyllinge Antennelaug i Lejre kommune. 1 2 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndskabelanlæg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MØLHOLM ANTENNELAUG. Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER FOR MØLHOLM ANTENNELAUG. Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER FOR MØLHOLM ANTENNELAUG Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Mølholm Antennelaug, og dens hjemsted er Mølholm og Vinding i Vejle kommune. Foreningen er stiftet 14. marts 1968. 2 Laugets

Læs mere

Vedtægter for Vemmelev Antennelaug.

Vedtægter for Vemmelev Antennelaug. Navn Hjemsted. 1. Vedtægter for Vemmelev Antennelaug. Foreningens navn er: Vemmelev Antennelaug. Foreningens interesseområde er: Vemmelev by og omegn. Foreningens adresse er: Ved den til enhver tid værende

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Svendborg Vest Antenneforening

VEDTÆGTER. for. Svendborg Vest Antenneforening VEDTÆGTER for Svendborg Vest Antenneforening Vedtægterne er udsendt til alle medlemmerne i oktober 2011. Ved fraflytning bedes vedtægterne og programoversigten overdraget til ny ejer/lejer. Vedtægter for

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Vedtægter for Jyllinge Kabel-TV Forening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Jyllinge Kabel-TV Forening. Adresse fremgår af foreningens hjemmeside: www.jyllingekabeltv.dk 2 Foreningens interesseområde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING VEDTÆGTER Revideret og vedtaget 15. marts 2018 1 VEDTÆGTER FOR STØVRING ANTENNEFORENING Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er STØVRING ANTENNEFORENING. 2 Foreningens interesseområde er Støvring

Læs mere

Antennevedtægter. Medlemmerne

Antennevedtægter. Medlemmerne Antennevedtægter Eksisterende vedtægter Forslag til vedtægtsændringer d. 29.4.08 1 Foreningens navn er Jyllinge Kabel-TV Forening. 1 Foreningens navn er Jyllinge Kabel-TV Forening. Adresse fremgår af foreningens

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Vedtægter. for. Bjerringbro. Kabelnet

Vedtægter. for. Bjerringbro. Kabelnet Vedtægter for Bjerringbro Kabelnet 1 NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn er Bjerringbro Kabelnet. 2. Foreningens adresse er 8850 Bjerringbro. 3. Foreningens forsyningsområde er Bjerringbro by, Bjerring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KLINTEBJERG ANTENNEFORENING

VEDTÆGTER FOR KLINTEBJERG ANTENNEFORENING 1 Skærbæk, den 24. marts 2009 VEDTÆGTER FOR KLINTEBJERG ANTENNEFORENING INDHOLD 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Medlemmernes rettigheder 5 Medlemmernes forpligtelser 6 Hæftelse 7 Fraflytning,

Læs mere

Vedtægter Ringsted Antenneforening

Vedtægter Ringsted Antenneforening Vedtægter Ringsted Antenneforening Side 1 af 8 Ringsted Antenneforening har kontor på adressen: Fredensvej 36 4100 Ringsted Telefon 57 67 57 30 www.ringsted-antenneforening.dk post@ringsted-antenneforening.dk

Læs mere

Forslag til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening

Forslag til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening Forslag 8.4.2014 til ændringer i Vedtægter 2008 for Fredensborg Søparks Antenneforening Navn, Hjemsted og Formål. Stk.2. 1 Foreningens navn er Fredensborg Søparks Antenneforening. Dens hjemsted er Fredensborg.

Læs mere

Vedtægter for. Ringsted Antenneforening

Vedtægter for. Ringsted Antenneforening Vedtægter for Ringsted Antenneforening Ringsted Antenneforening har kontor på adressen: Fredensvej 36 4100 Ringsted Telefon 57 67 57 30 www.ringsted-antenneforening.dk post@ringsted-antenneforening.dk

Læs mere

Navn. Hjemsted 2. Formål 3

Navn. Hjemsted 2. Formål 3 Navn Foreningen er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dens navn er Vrånet. 1 Hjemsted 2 Enhver beboer i foreningens forsyningsområde kan optages som medlem af foreningen og er pligtig til at betale

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening

Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening Vedtægter 2015 for Fredensborg Søparks Antenneforening 1. Navn, Hjemsted og Formål Stk.2. Foreningens navn er Fredensborg Søparks Antenneforening. Dens hjemsted er Fredensborg. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for PræstøNet

Vedtægter for PræstøNet Vedtægter for PræstøNet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn og adresse er: PræstøNet Adelgade 32, Brænderitorvet (kontor) 4720 Præstø Foreningens hjemsted er Vordingborg kommune. 2. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for PræstøNet

Vedtægter for PræstøNet Forslag 2: Bestyrelsens forslag til Vedtægter for PræstøNet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er: PræstøNet Adelgade 32, Brænderitorvet (kontor) 4720 Præstø 2. 1. Foreningens formål er, at eje

Læs mere

Vedtægter for Morud Antenneforening

Vedtægter for Morud Antenneforening MORUD ANTENNEFORENING TV, Radio, Bredbånd og IP telefoni Vedtægter for Morud Antenneforening 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Morud Antenneforening. Foreningens hjemsted er Morud, Nordfyns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Gistrup Antenneforening

Vedtægter for Gistrup Antenneforening Vedtægter for Gistrup Antenneforening NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Gistrup Antenneforening, GAF. 2. Foreningens interesseområde er Gistrup, Nøvling og Sdr. Tranders. 3. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Trædballe - Uhrhøj Antenneforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er at etablere, eje og drive fællesantenneanlæg

Læs mere

Vedtægter for Bryrup Antenneforening

Vedtægter for Bryrup Antenneforening Vedtægter for Bryrup Antenneforening 1 Foreningens navn er Bryrup Antenneforening. 2 Foreningens forsyningsområde er Bryrup by. 3 Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndsanlæg, der kan forsyne

Læs mere

Vedtægter for Eriksminde Medienet

Vedtægter for Eriksminde Medienet Vedtægter for Eriksminde Medienet Foreningen anvender også navnet Eriksminde Antenneforening Foreningens navn, hjemsted, område og medlemskreds. 1. Foreningens navn er Eriksminde Medienet. Foreningen anvender

Læs mere

Vedtægter for Bredballe Antennelaug

Vedtægter for Bredballe Antennelaug Vedtægter for Bredballe Antennelaug 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn: Bredballe Antennelaug 1.2 Foreningens hjemsted: 7120 Vejle Øst 1.3 Forsyningsområde: Bredballe 2 Formål 2.1 Foreningens primære

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN LANGDRAGET Navn, hjemsted og formål.

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN LANGDRAGET Navn, hjemsted og formål. Side 8 1. Foreningens navn er Langdraget VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN LANGDRAGET Navn, hjemsted og formål. 2. Foreningens interesseområde afgrænses af: Kystvejen, Græstedvejen, Parkvej og Søborg kanal.

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER.

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. Stiftet 14. februar 1979. ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. ANTENNEFORENINGEN HOLUF PILE. STIFTET. 14 FEBRUAR 1979. 1. NAVN. 1. Foreningens navn er ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. Forkortet: AFHP.

Læs mere

Antenneforeningen Ejby Strand

Antenneforeningen Ejby Strand . Antenneforeningen Ejby Strand Bittensvej 5, Ejby 4070 Kirke Hyllinge Tlf. 22 74 76 64 info@ejbyantenne.dk 22. februar 2015/ Til alle medlemmer Generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.30 i

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E "

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN  W I D S T I L L E 9. april 2015 VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E " 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Antenneforeningen "Widstille". Foreningens hjemsted er Egedal Kommune. 2. Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006

Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006 Vedtægter for Hårlev Antenneforening, Marts 2006 Foreningens adresse er : Hårlev Antenneforening Hovedgaden 18 4652 Hårlev Forord Vedtægterne er ændret på generalforsamlingerne den: 17.04.85 9.04.86 2.04.87

Læs mere

Vedtægter for A/F Hasselhøj

Vedtægter for A/F Hasselhøj A / F Hasselhøj 01.04.2001 2990 Nivå Vedtægter for A/F Hasselhøj 1 Foreningens navn er: Antenneforeningen Hasselhøj, skrives A/F Hasselhøj 2 Foreningens leveringsområde er: Anlægget sikrer leverance af

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Tirsdag d. 11. september 2012 kl. 19.00

Tirsdag d. 11. september 2012 kl. 19.00 Refsvindinge 27. august 2012 Hermed indkaldes til Ekstraordinær generalforsamling i Refsvindinge forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Tirsdag d. 11. september 2012 kl. 19.00 2. Lodtrækning om

Læs mere

Vedtægter. For. Bredbåndsforeningen. Sofienhøj

Vedtægter. For. Bredbåndsforeningen. Sofienhøj Vedtægter For Bredbåndsforeningen Sofienhøj 1 Navn og interesseområde S1 Foreningens navn er Bredbåndsforeningen SOFIENHØJ. Dets hjemsted er Københavns Kommune. s2 Foreningens interesseområde er de ejendomme,

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

4040.dk - Antenneforeningen af 1992

4040.dk - Antenneforeningen af 1992 Vedtægter for 4040.dk - Antenneforeningen af 1992 Udfærdiget den 21. marts 2002 10.marts 2003 15. marts 2004 26. aug. 2004 15. marts 2006 14. marts 2007 11. marts 2008 18. maj 2011 Side 1 af 7 NAVN, HJEMSTED

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet 1 stk. 1: Foreningens navn er Foreningen SØNDERSØ ANTENNE & KABELNET. stk. 2: Foreningens hjemsted er Søndersø By. 2 Foreningens formål er at etablere

Læs mere

Advokaterne i Nørregade

Advokaterne i Nørregade Advokerne i Nørregade Nørregade 6, 8500 Grenaa J.nr. 215783/CL/DE VEDTÆGTER FOR NORDDJURS ANTENNEFORSYNING A.m.b.a. 1 Selskabets navn er Norddjurs Antenneforsyning A.m.b.a. Selskabets hjemsted er Norddjurs

Læs mere

Tillæg til Vedtægter for Grundejerforeningen Digterparken.

Tillæg til Vedtægter for Grundejerforeningen Digterparken. Tillæg til Vedtægter for Grundejerforeningen Digterparken. 1. Navn Foreningens navn er: Grundejerforeningen Digterparken. 2. Formål Udover de allerede beskrevne formål er foreningens formål er at eje og

Læs mere

Vedtægter for Taulov Antenneforening

Vedtægter for Taulov Antenneforening Vedtægter for Taulov Antenneforening Foreningens navn er Taulov Antenneforening (Antenneforening Taulov Syd - af 23/9 1970). 1 2 Foreningens hjemsted er Taulov i Fredericia kommune. 3 Foreningens formål

Læs mere

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER.

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. Stiftet 14. februar 1979. ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. ANTENNEFORENINGEN HOLUF PILE. STIFTET. 14 FEBRUAR 1979. 1. NAVN. 1. Foreningens navn er ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. Forkortet: AFHP.

Læs mere

Vedtægter for: TARM ANTENNEFORENING

Vedtægter for: TARM ANTENNEFORENING Vedtægter for: TARM ANTENNEFORENING 1. Navn Foreningens navn er Tarm Antenneforening. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at eje og drive et bredbåndsanlæg, der kan forsyne medlemmerne med: a. danske

Læs mere

Bredbåndsforeningen Firkløveren

Bredbåndsforeningen Firkløveren Vedtægter for Bredbåndsforeningen Firkløveren Navn og interesseområde 1 Foreningens navn er Bredbåndsforeningen Firkløveren. Foreningen er stiftet den 8. december 2004 og dens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD)

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Thorndahlsvej 3 9200 Aalborg SV tel: 98 31 53 33 fax: 98 32 30 47 www.gvd.dk VEDTÆGTER for Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Indholdsfortegnelse: 1. Definitioner... 3 2. Foreningens navn... 3 3. Foreningens

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Hygum bredbåndsantenneforening

Vedtægter for Hygum bredbåndsantenneforening Side 1 af 10 1. Foreningens navn er Hygum Bredbånds-antenneforening. 2. Forening formål er sikre alle medlemmer bredbåndsadgang til internettet til billigste pris. Dette gøres ved at at eje og drive en

Læs mere

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune.

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Vedtægter 1 Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Formålet er at drive antenneforening for modtagning af tv- og radioprogrammer,

Læs mere

Mænds Mødesteder. Vedtægter

Mænds Mødesteder. Vedtægter Mænds Mødesteder [indsæt by] Vedtægter 1 Navn [indsæt navn på mødested] 2 Hjemsted [indsæt mødestedets geografiske placering/adresse] 3 Grundregler For at kunne indgå i et Mænds Mødested skal man være

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen BryggeNet

Vedtægter. for. Foreningen BryggeNet Vedtægter for Foreningen BryggeNet 1 Navn & hjemsted Foreningens navn er BryggeNet. Foreningens hjemsted er Islands Brygge i Københavns kommune. 2 Formål Foreningens formål er at etablere, eje og drive

Læs mere

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening.

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. Vedtægter for Højbyens beboer- og grundejerforening Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune. 3.

Læs mere

Vedtægter for Østbirk Antenneforening. Foreningens navn er Østbirk Antenneforening.

Vedtægter for Østbirk Antenneforening. Foreningens navn er Østbirk Antenneforening. Vedtægter for Østbirk Antenneforening 1 Foreningens navn er Østbirk Antenneforening. 2 Foreningens interesseområde er Østbirk by og nærmeste omegn. Nærmeste omegn defineres ud fra foreningens økonomiske

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere