Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oktober 2014 5. årg. Nr. 4 P-POSTEN"

Transkript

1 Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS

2 PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet LYSET Lyset svinder ind dag for dag, de lyse nætter er for længst fløjet med fuglen mod syd. Men fortvivl ikke det kommer igen. For resten kan vi da også godt undvære en omgang lyse nætter til de mennesker og dyr, som bor på den sydlige halvkugle - dem ønsker vi en god sommer. Hvor var det godt, at vi i det foregående nummer af P-POSTEN fik ønsket hinanden go forår, go sommer go alting for se, hvor det hjalp! Sol - sommer og dejligt vejr fra morgen til aften. Jeg tænker her på den store mængde sol, varme og glæde, der oplagres inde i os selv ved at ønske alt godt for andre. Jeg kan ikke lade være med at tænke tilbage på alle de gode sammenkomster, vi har haft i vores forening og sammen med de to andre foreninger. 2 flotte udflugter den ene med strålende sol - den anden med strålende regn, men når højt humør og positiv tilgang er med hjemmefra så er det bare noget, der rykker! Jeg synes jeg oplevede sommeren var lige så god som i mine drengedage. Jeg ønsker alle et godt efterår! Hilsen til jer alle fra Harry. Orientering i det foregående kvartel Udflugt til Nationalpark Thy Den 19. august er en dag vi vil huske - det var den dag der var arrangeret udflugt til Nationalpark Thy - og det var den dag regnen stod ned i stænger og blæsten suste med stormstyrke fra vest. Nå - men ikke mindre end 115 forventningsfulde mennesker havde meldt sig til turen, som var arrangeret af Jebjerg-Lyby Pensionistforening. På trods af vejret var der en god stemning i busserne. Vi kørte over Mors på vej til Thy. Det var meningen vi skulle have kaffe med brød ved busserne, men det blev nu inde i busserne. Og det havde de gjort godt, bussemanden havde brygget kaffe, og der blev serveret boller med smør og en snegl. Efter dette fine måltid gik turen videre til Thy nærmere bestemt Hurup, hvor vi samlede vores naturvejleder Ole op. Ole er ansat i Nationalparken og besad stor viden.

3 Vi startede rundvisningen i Agger og Agger Tange til Lodbjerg Fyr. Selv om vi ikke kunne komme ud af busserne og nyde naturen tæt på, fik vi en rigtig god og spændende beretning om flora og fauna i dette store særprægede og uspolerede landskab samt om det daglige arbejde i Nationalparken. Ingen kan være i tvivl om, at det er et stort arbejde at vedligeholde området for at det skal bevare værdien. Inden turen gik videre nordpå til Stenbjerg Kro, hvor middagen skulle indtages skulle vi omkring Lodbjerg Fyr. Her kunne man, hvis man havde mod på det, tage de 133 trin op til fyrets top og nyde udsigten over landskabet og havet. Mange tog turen op, og de måtte holde godt fast for ikke at blæse væk - for var der sus i den nede på jorden, så skal jeg love for, at der var gang i den oppe i fyret. Heldigvis kom alle ned i god behold. Menuen på Stenbjerg Kro stod på flæskesteg med hele tilbehøret og fromage til dessert. Godt mætte måtte vi ud i blæsten og regnen igen for at komme i busserne og videre. Det var meningen, at vi skulle have været ude på Stenbjerg landingsplads med de hvide fiskehuse og redningsmusseet og se informationshuset for Nationalparken m.m., og nyde Vesterhavet, men med regnen piskende og vindstyrke 12 fra vest og med havet i oprør måtte vi se i øjnene, at dette var for stor en mundfuld, hvorfor stedet blev beskuet fra busserne. Området er enormt stort - så stort, at man ikke kan nå at se det på èn dag. Vi oplevede kun ca. 1/3 af området, så der er basis for en ny tur - eller man kan selv tage turen og opleve området med dets tusindtallige fugle- og dyreliv. Turen var slut og vi kørte til Hurup og afleverede naturvejlederen, som havde givet os en stor oplevelse. Herefter gik turen hjemad over Oddesundbroen. Her fik vi eftermiddagskaffe med kage inde i bussen. Videre gik det hjemad og vi landede i Breum ved 17 tiden. Det var trods regn og blæst en tur med gode oplevelser og der var under hele turen en rigtig fin stemning med godt humør. Tak skal I have for det. En sladdertaske er èn, som taler til dig om andre. En tørvetriller er èn som taler til dig om sig selv. En glimrende samtalepartner er èn, som taler med dig om dig selv.

4 Foredrag Kristen Touborg Ifølge vores program var det planlagt at landmanden og SF eren Kristen Touborg skulle underholde den 24. september, men Kristen Touborg er en travl mand og skulle denne dag til landsmøde. Dette prioriterede han af gode grunde højere end at holde foredrag hos os. Men vi har en ihærdig formand og Harry tog en snak med Kristen Touborg som gerne ville imødekomme vores ønske om et foredrag. Det blev så bestemt, at dette skulle foregå den 17. september. 45 var mødt op i Sundsøre Hallen for at høre foredraget. Og de fik valuta for deres fremmøde. Vi oplevede Kristen Touborg i topform. Han fortalte om sit liv og sin elskede Kloster Mølle, som har været i familiens eje i 6 generationer - og den 7. var sikret. Han fortalte levende om hans opvækst og stedet på hans joviale og ligefremme dialekt. Han fortalte meget engageret og med en fin humor - synge kan han også, hvilket han gav fint bevis på. Efter kaffebordet fortalte han om sin politiske karriere som SF er. Det var et virkelig spændende forløb Kristen Touborg havde oplevet. Og da han dengang som nu er en farverig person - og ikke kun på grund af hans røde skjorte - gav det hans fortælling en rigtig god kolorit. Han sagde bl.a. A er ikke kommet her for at overbevise jer om at I ska være SF er - selv om a synes, at det ska I! Alle var enige om, at de gik hjem en stor oplevelse rigere og godt mætte af Birgittes velsmagende hjemmebag. HAV IKKE FOR HØJE TANKER OM DIG SELV! LAD VENNERNE OM DET! KONTAKTRÅDET i Breum havde inviteret til foredrag på Plejecenter Breumgård tirsdag den 16. september. Studielektor Helge Stavnsbjerg fra Skive fortalte om Breum Fattiggård. Helge Stavnsbjerg har bl.a. forsket i arbejderklassens historie. Historien er vigtige brikker i arbejderens, arbejderklassens og arbejderbevægelsens historie, som udgør arbejdslivet, familielivet, fritidslivet og tilværelsens forståelse han har skrevet om Breum fattiggård - og hvorfor kommer det så os ved. Jo, for det første lå Breum Fattiggård jo lige her, hvor vi bor, og hvor der udspandt sig et ganske anderledes liv, end det vi kender til i dag. Breum fattiggård var den første af sin art i vores område. Vi kender alle bygningen, som efter fattiggården blev nedlagt, blev til Breum Alderdomshjem og fungerede som sådan indtil 1978.

5 Fattiggården og senere alderdomshjemmet var den store hvide bygning som lå midt i vor by på hjørnet af Syrenvej og Klostervej. Bygningen brændte i 1978 og blev derefter revet ned til fordel for nybygning af ældreboliger. Helge Stavnsbjerg fortalte levende og meget engageret om fattiggården, hvorledes den blev til og om det liv, der udspandt sig inden for muren, med de mange gange umenneskelige vilkår. Foredraget var meget interessant og gav et rigtig godt indtryk af en del af vor bys historie. Jeg kan varmt anbefale, at man læser Skivebogen, hvori man kan læse meget mere om Breum fattiggård. Selv om jeg synes, at foredraget kunne have langt større interesse for mange af os, var der kun ca. 20 tilhørere, men de fik så også en god oplevelse med sig hjem. VENSKAB ER LIVETS VIN Fællesaktivitetsdag SÅ VAR DER FÆLLESAKTIVITETSDAG IGEN Igen i år var Sundsøre Hallen rammen om arrangementet. Arrangørerne for aktiviteter er kontaktrådene fra Jebjerg og Breum og de to pensionistforeninger, Jebjerg-Lyby Pensionistforening og vores egen Østsalling Pensionistforening. Godt 30 personer deltog i aktiviteterne, der startede med gymnastik - dog ikke før vi havde fået en kop god kaffe med rundstykker. Gretha Linnet bød velkommen til de fremmødte. Efter kaffen gik vi i hallen og her fik vi oplevelse af de helt store, idet Gymnastik instruktør Käthe Rasmussen fra Århus underviste i og gennemførte et meget aktivt og kreativt gymnastikprogram. Hun er en ildsjæl og hendes dygtige måde at formidle gymnastik for seniorerne på smittede af på alle. Alle deltog med store smil og højt humør - mange flere både burde og kunne have deltaget her og fået en ekstra oplevelse med hjem i rygsækken. Så gik vi til frokosten, som vi syntes, vi fortjente. Birgitte serverede en kæmpe stor og rigtig lækker sandwich - det var noget der smagte! Ahh! Efter frokosten kunne man så hygge sig med forskellige spil. Herefter kom Conny og ledede seniordansen, også her var der højt humør og dansen gik bare der ud af til stor fornøjelse for deltagerne. Så var der kaffe og kage og Gretha afsluttede med at takke for fremmødet. Vi sang en sang, og vi gik hver til sit efter endnu en dag med gode oplevelser.

6 EN MAND ER ALLEREDE HALVVEJS FORELSKET I EN KVINDE, HVIS HUN LYTTER TIL HAM EDB EDB EDB EDB EDB EDB EDB EDB EDB EDB EDB EDB EDB SÅ STARTER DER IGEN EDB UNDERVISNING Så tilbydes der igen et hold til EDB undervisning for ældre, som gerne vil kunne anvende en computer og som vil bruge nem-id. Kurset vil primært henvende sig til ældre, og I vil blive undervist i brugen af jeres computer punkt for punkt. Da der kun kan være 7-8 elever på hvert hold, sammensættes holdet efter først til mølle princippet! Tilmelding skal ske til Karin tlf EN MORMOR HAR EN MAGISK KRAFT OG ET VENLIGT ORD DER, HELBREDER ALT Næste kvartal Orientering om næste kvartals arrangementer Den 22. oktober kl i kulturcentret er der underholdning med Flemming Eskildsen. Flemming kender vi alle og ved, at han kan give os en god og hjertelig oplevelse. Jeg ved da godt, at vi ved tidligere lejligheder har oplevet Flemming Eskildsen optræde både med sang og fortællinger, og jeg tror også, at vi denne gang kan glæde os til, hvad han har på sit program. Vi glæder os til at slå dørene op for jer og give jer endnu en god oplevelse i selskab med pensionistforeningen. VEL MØDT DEN 22. OKTOBER EVNEN TIL AT GRINE ER DEN STØRSTE GAVE, JEG HAR MODAGET FRA MIN FANTASTISKE MORMOR NYT NYT NYT NYT SANGEFTERMIDDAG NYT NYT NYT NYT Den 20. oktober kl.???? arrangerer KONTAKTRÅDET sangeftermiddag på plejecenter Breumgård. Men i hvert fald vel mødt den 20. oktober. KONTAKTRÅDET I BREUM AFHOLDER ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER KL 14.00??? Generalforsamlingen finder sted på Plejecenter Breumgård. SÅ VEL MØDT TIL GENERALFORSAMLINGEN.

7 Så er der Bankospil Bankospillet bliver i år den 19. november kl i Kulturcentret. Reserver allerede nu dagen, hvor der som sædvanlig vil være mange fine gevinster. Der serveres æbleskiver og gløgg ved ankomsten. VI SES TIL SPILLET! Og husk så: Tab og vind med samme sind! Adventsfest Den 28. november er der adventsfest. Det er i år Jebjerg, der arrangerer. Der vil blive annonceret, så hold øje med dette. Husk også på, at vi kører med jer, der har behov for det - sig det til Ella ved tilmeldingen. Generalforsamling Generalforsamlingen bliver den 28. januar 2015 kl i Kulturcentret. Reserver allerede nu dagen og vær med til at få indflydelse på din forening. Se annoncering. VENSKAB ER LIVETS VIN Ældremotion Så er sommerferien slut, efteråret er begyndt og vinteren nærmer sig for at det kan blive forår og derefter sommer igen og sådan går det jo igen og igen. Nå men det var nu ikke lige de fire årstider, jeg ville skrive om. Nej, motion motion motion, det var det der lå mig på sinde. Vi er startet med tirsdags motion for ældre, for seniorer og pensionister (vælg selv). Det foregår hver tirsdag formiddag fra kl ca. kl i Kulturcentret. Der er gymnastik, seniordans kaffe og fællessang og forskellige spil - og så en pokkers masse socialt samvær. Kom nu op af sofaen og vær med - alle kan deltage. Bare mød op - så klarer Gretha at få jer meldt ind! Prisen for hele molevitten er 400,00 kr. - for et helt år - og så må du også bruge kondirummet for de samme penge. Gymnastikken ledes nu af Tinne, som gør det rigtig godt, og det er vi glade for. Velkommen Tinne. Kørselsordning i forbindelse med arrangementer HUSK vi tilbyder stadigvæk at køre til vore arrangementer med de medlemmer som har behov for det. Sig det til Ella, når I tilmelder jer.

8 DET LUNE HJØRNE GRAVID? Faderen råber til sin lille pige: - Siger du, at du er gravid? Øhh jahh. - Jamen, herregud da hvem er faderen? - Det ved jeg ikke, du har jo altid sagt, at jeg er for ung til at komme sammen med en fast fyr! Væddemål En blondine og en brunette sad og så en genudsendelse af TV avisen i fjernsynet. En mand ville springe ud fra en høj bro. De to piger vædede om manden ville springe eller ej. Brunetten sagde, at manden ville springe og blondinen sagde, at manden ikke ville springe. Manden sprang! Brunetten sagde: - Jeg snød lidt for jeg så den samme udsendelse i går! Blondinen: - Det gjorde jeg også, men jeg troede da ikke, ar han ville springe to gange i træk! På plejehjemmet To ældre mænd sad på plejehjemmet og pralede. Den ene sagde: - Jeg har været sømand hele livet og sejlet på varmen i 30 år! Som om det var noget, svarede den anden, - jeg har boet på heden i 40 år! BESTYRELSEN Formand Harry Kusch Næstformand Estrid Egebjerg Protekolfører Marie Jakobsen Sekretær/PR Erik Søndergaard Best. medlem Herdis Henriksen Kasserer Niels Kristoffersen Koordinator Ella Rasmussen I kan også finde os på vores hjemmeside:

April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2015 6. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Når vinteren rinder i grøft og i grav. JEG BLI

Læs mere

Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2014 5. ÅRGANG NR. 3 Formanden har ordet I det sidste nummer af P-POSTEN ønskede vi jer alle

Læs mere

Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2015 6. ÅRGANG NR. 1 Formanden og nytåret. Så gik der igen et år, ja, tiden går og vi

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN

Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Marts 2014 5. ÅRGANG NR. 2 APRILSNAR Har I nogensinde hørt om denne her epokegørende opfindelse?

Læs mere

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2016 7. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Handler om NYTÅRET. NYTÅR HVORFOR HOLDER VI NYTÅR.? Nytåret er både årets

Læs mere

Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2012 3. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet: KONTAKTRÅD For ca. 1 år siden blev der afholdt

Læs mere

Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2015 6. ÅRGANG NR. 3 Formanden har ordet En yndig og frydefuld sommertid i al sin herlighed den glæder og trøster så mangen

Læs mere

April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2016 7. ÅRGANG NR. 2 FORMANDEN HAR ORDET Det er forår / det er påske / det er glæde / det er forventning? Gækkebrev En

Læs mere

Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2015 6. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet Allerførst en stor TAK til alle for det ¾ af året 2015, som nu er gået,

Læs mere

Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Marts 2014 5. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet HANDLER OM TIDEN Årets første nummer af P-posten

Læs mere

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2017 8. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2017 8. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet. Nu er vi godt i gang med det nye år 2017 og det også selvom en del mennesker

Læs mere

Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS OKTOBER 2011 2. ÅRGANG NR. 4 Fællesskab Den 30. august var der fællesaktivitetsdag,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2019 10. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2019 10. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet. Forårshilsen til medlemmerne i Østsalling Pensionistforening. Nu er de første

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2011 2. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Den kolde vinter er over

Læs mere

April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS APRIL 2011 2. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Jeg skrev i sidste nummer

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2019 10. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2019 10. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet. Nytårshilsen til medlemmerne i Østsalling Pensionistforening. Når vores

Læs mere

Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2012 3. årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2012 3. ÅRGANG NR. 3 Formanden skriver om: SOMMERVEJRET Den ked som vinter gik sin gang.jeg

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2017 8. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2017 8. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet. Jeg blev ringet op af Erik, som siger at formanden plejer at skrive nogle ord

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Juli 2013 4. årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli 2013 4. årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2013 4. årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2013 4. ÅRGANG NR. 3 DEMOGRAFI Byrådet i Skive Kommune besluttede i forbindelse med vedtagelsen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN

April årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2012 3. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2012 3. ÅRGANG NR. 2 Formanden skriver: Forår Åh ja, nu er det forår. Den norske digter

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2013 4. ÅRGANG NR. 1 Denne gang vil jeg skrive om Nytåret Nu er vi gået ind i det nye

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011:

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Seniorklubben havde arrangeret 2 ting i 2010. Den 3. juli havde vi planlagt en tur til Abildå Brunkulsleje, hvor vi skulle mødes og

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Klaveret Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Skrevet af Louis Jensen For lang tid siden faldt et klaver i havnen. Dengang var min bedstemor en lille pige med en stor, rød sløjfe

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Jeg besøger mormor og morfar

Jeg besøger mormor og morfar Jeg besøger mormor og morfar I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt op. Jeg skal nemlig besøge mormor

Læs mere

Dagbog fra DF turen til Christiansborg.

Dagbog fra DF turen til Christiansborg. Dagbog fra DF turen til Christiansborg. Dagen d. 3-6 2014 starter tidligt, da vi skal med bussen fra Rønde kl. 07,00. På stationen mødes vi med resten af vores gruppe, Peter og Lilli kommer med fuld oppakning,

Læs mere

Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN

Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN Juleaften 2014, Hurup Lukas 2, 1-14 Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN De fleste af os her i Hurup kirke i eftermiddag har glædet os

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2013 4. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Handler om livskvalitet LIVSKVALITET Der er talt

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Af naturvejleder Villy K. Hansen, Naturstyrelsen Vendsyssel Da det kan være alt for sjældent at handicappede kommer ud i naturen, har Naturstyrelsen Vendsyssel

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved 1 TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved INFORMATION OM / RUNDVISNING PÅ SENIOR VÆRKSTEDET SAMT UNDERHOLDNING AF SENIORKORET Seniorværkstedet i Næstved

Læs mere

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019 Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019 Dagbog 1. Dag Alle tilmeldte kursister ankom til Gerlev Idrætshøjskole på en solrig forårsdag med flaget blafrende i flagstangens top. Kursisterne ankom

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder

Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder Rune Gleerup og Angete Birch Smith 16. april 2010 Tusindvis af danskere over 65 år har valgt at flytte i bofællesskab. Erling Nielsen er en af dem Den lille

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter andet halvår 05. August - 18. december 2014 Valdemarshus har åbent dagligt fra 09:00 til 17:00 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD

Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN S E J E R B O R G NYT FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 22220668 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB

SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB 21. maj Farm Festival SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB 24. maj Sommerudflugt 28. juni Aftenudflugt 31. august Cirkusrevyen 2. september Anders Agger 19. september Inger Støjberg 3. november Henrik Stubkjær 22.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Bali. 1. Nu har jeg været på Bali i en uge, 2. og den varme sol skinner dagen lang. 3. Det er dejligt, når der kommer en let brise.

Bali. 1. Nu har jeg været på Bali i en uge, 2. og den varme sol skinner dagen lang. 3. Det er dejligt, når der kommer en let brise. Bali 1. Nu har jeg været på Bali i en uge, 2. og den varme sol skinner dagen lang. 3. Det er dejligt, når der kommer en let brise. 4. I går skulle jeg bestige en kæmpe vulkan. 5. Jeg var så sulten, så

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere