DUMAS-JOHANSEN REJSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DUMAS-JOHANSEN REJSER"

Transkript

1 VIETNAM-CAMBODIA Fra Nord- og Midtvietnam til Siem Reap i Cambodia 17. nov.-01. dec DUMAS-JOHANSEN REJSER

2 Nord- og midt Viet Nam samt Siem Reap/ Cambodia 17/11 1/ Viet Nam og Cambodia er begge lande i en rivende udvikling. Ikke til at kende igen, hvis man vender tilbage med få års mellemrum. Vi (Dumas-Johansen) var i Viet Nam og Cambodia allerede i 1981 og har siden haft tætte kontakter til begge lande, som hver især har kendt til en dramatisk fortid præget af krig. I Cambodia kom borgerkrigen grusomt til udtryk under de røde khmerer i 70erne, som de fleste ved. Heldigvis har befolkningen i begge lande en fantastisk vilje og evne til at fokusere på fremtiden og bygge den bedste baggrund for deres børn. Begge steder vokser levestandarden og specielt i Viet Nam kan man tale om tigerspring økonomisk og teknologisk. Vi flyver via fra København via Singapore til Hanoi i det nordlige Vietnam, og vor rejse er tilrettelagt, så vi ser de smukkeste bjergegne umiddelbart vest for Hanoi ved Song Da floden, der har sin kilde dybt inde i den sydkinesiske provins Yunnan. Floden er dæmmet op ved Hoa Binh og danner et fantastisk miljø af sø og bjerge i næste en uendelighed. Lignende kalkbjerge ses forskellige steder i landet, ikke mindst ved Stillehavet omkring Ha Long bugten, hvor vi naturligvis også skal på besøg. Undervejs gør vi stop i Den røde Flods delta samt i Hanoi. Derefter flyver vi fra Hanoi til det centrale Vietnam for at opleve den gamle kejserby Hue og den charmerende by Hoi An, hvor tiden synes at stå stille. Begge byer er bygget op omkring store roligt flydende floder, der strømmer fra de vestlige bjerge ud i Det kinesiske Hav. Der findes kejsergrave, paladser og myldrende markeder. Derfra rejser vi til det vestlige Cambodia, hvor vi lander i Siem Reap. Her besøger vi tre vidt forskellige ting: En dansk U-landsforening, der arbejder med landbrugsudvikling i landsbyerne. Vi inviteres på besøg direkte hos folk, der er involveret. Det store og fantastiske område ved Anghor Wat templerne, hvor vi i løbet af én dag ser så meget, som vi kan nå det bedste af det bedste! Tonle Sapsøen og landskaberne ved bredden. Rismarker og vand milevidt. Vi kommer i skoven og i landsbyerne, på markvandring ad digerne i ris -og grøntsagsmarker. På landbrugsskolen, vi besøger, samt i landsbyerne, er der smil og åbne døre - vi forsøger altid at arrangere møde med folk som os selv, mennesker der lever af at dyrke jorden, så vi kommer særdeles tæt på deres virkelighed. Overnatning sker på pæne, men alm. 2,, 4* hoteller i Vietnam og på et fint 4* hotel i Cambodia. Vi er i gode hænder og blandt for os, gennem mange år, kendte mennesker kommer ikke som fremmede! Ændringer i indhold og forløb kan forekomme. Niels og Evelyne Dumas-Johansen DUMAS-JOHANSEN REJSER telefon:

3 Viet Nam og Cambodia 17/11 1/ FORELØBIGT PROGRAM Dag 1-Lørdag 17/ senest check ind Kastrup Lufthavn, terminal Flyafg. SQ 351til Singapore. Flymåltider. Dag 2-Søndag 18/ Ank. Singapore fly176 til Hanoi. Vi lander i Noi Bai, den nye internationale lufthavn, hvor vi møder vores vietnamesiske guide og straks efter kører mod øst gennem deltaet med et enkelt stop på et værksted, hvor handikappede arbejder med tekstil el. kunsthåndværk. Lige før spisetid ankommer vi til Ha Long bugten, hvor vi sejles ud til et større skib, indkvarteres, og indtager en udsøgt aftensmad. Overnatning i skibets velindrettede lukaf er. tyragtige i disen. Vi går i land et par steder ( bl. a. ved en fiskerlandsby). Frokost på båden med friske varer. Midt på dagen slutter bådturen, og vi kører mod Hanoi med et stop i keramiklandsbyen, Bac Trang. Middag og overnatning i Hanoi. Dag 4-Tirsdag 20/11 12 Denne morgen skal vi besøge Hanois etnografiske Museum, hvor vi får en god basisviden for de næste dages besøg. I Vietnam findes 54 etniske grupper med egen sprog, kultur og traditioner. Derefter kører vi mod vest of stopper i en landsby i udkanten af Hanoi. Her ser vi på forsk. småproduktioner (pomello, blomster etc.) og besøger en børnehave. Dag 3-Mandag 19/11 12 Efter morgenmad er der sejlads på bugten mellem de ypperste bjergformationer, der skyder op af havet som paddehatte. Overalt er der småøer, bevoksede og even-

4 Vi indtager en let frokost i landsbyen, inden vi fortsætter til Hoa Binh. Middag og overnatning i Hoa Binh på Stilt House Hotel, bygget i traditionel Thai stil ( lokalt stammefolk). Dag 5-Onsdag 21/11 12 Den mægtige Song Da flod er dæmmet op ved Hoa Binh og danner en hen ved 250 km lang smal sø, der er op til 100 meter dyb. Vandet benyttes til produktion af elektricitet og til overrisling. I de millioner år gamle kalkbjerge langs floden, er der ved sødannelsen skabt nye muligheder: folk er flyttet op ad bjerget, dyrker jorden på anderledes vis. Vi skal sejle en underskøn tur mod nordvest ind mellem bjergene, gå i land et par steder og nyde en frokost i en Muong landsby. Sidst på eftermiddagen er der retur til Hoa Binh efter et stop ved dæmningen. Derefter er der lidt tid til at opleve et marked i byen. Efter aftensmaden byder aftenen på folkedans og kendskab til minoritetskulturer. Overnatning samme sted. Dag 6-torsdag 22/11 12 Vi kører tilbage mod Hanoi og undervejs har vi et interessant besøg på Xuan Mai Landbrugsskole, hvor der uddannes og efteruddannes elever fra etniske grupper i bjergområdet. Vi får en kort præsentation om skolens aktiviteter og til sidst får vi en livlig diskussion med nogle elever, der fortæller om deres fremtidsplaner. Vi indtager frokost sammen med lærerne på skolen. Vi fortsætter til Hanoi. Indkvartering på hotellet og lidt tid til at gå på opdagelse i centrum. Aftensmad og overnatning i HANOI. Dag 7-Fredag 23/11 12 Om morgenen er der afgang til Hanois Lufthavn Noi Bai, hvorfra vi tager flyet til, den gamle kejserstad Hué, i den centrale del af landet. Ved ankomst transfer til hotel og frokost. Om eftermiddagen er der besøg på Citadellet, der for tiden renoveres kraftigt, så man kan se mange forskellige spændende detaljer i tegl og glasur. Sidst på eftermiddagen vil der være tid på byens store marked, hvor der findes alt fra frugtboder til tøj, porcelæn, pengeudlån og urmagere. Middag og overnatning i HUE. Dag 8-Lørdag 24/11 12 Om formiddagen besøger vi kejseren Tu Ducs palads og gravsted, små arkitektoniske perler, et kik ind i fjernøstens lagdeling af folket, styreformer og ligeledes religiøse forhold. Vi kører mod syd til den gamle historiske by Hoi Anh, men oplever mangt og meget undervejs: Hovedvejen går langs kysten, og på et tidspunkt har vi lagunen mod vest og havet mod øst. Bussen gør stop, vi bevæger os ned over klitten og står ved den milelange Lanco Strand langs Det kinesiske Hav (et hav der omkranses af Filippinerne, Kina og Viet Nam). Frokost undervejs.

5 Vi fortsætter over det smukke Hai Van Pas (Skyernes pas), hvor Vietnams klima deles i en sydlig og en nordlig del. Vi får ved selvsyn forståelse for de vietnamesiske bjerges store betydning både kulturelt mellem folkeslagene såvel som geografisk og klimatisk. Vi stopper ved Marble Mountain, hvor vi klatrer op til et tempel i en bjerghule. Sen ankomst til Hoi An, hvor vi skal bo 2 nætter. Aftensmad og overnatning HOI AN. Ankomst sidst på eftermiddagen/først på aftenen. Vi går igennem immigrations- og visumprocedure, der udfyldes formular og der betales visumafgift 25 USD (husk 1 pasfoto). Vi modtages af cambodiansk guide og kører til hotellet****, check ind for 4 nætter. Middag. Aftentur på natmarkedet på egen hånd (det meste af centrum, hvor vi bor er med åbne forretninger). Overnatning SIEM REAP. Dag 9- Søndag 25/11 12 Vi besøger i fællesskab Hoi Anh, denne ældgamle handelsby, hvortil de første europæere ankom hurtigt efter Vasco Da Gamas fund af Kap det gode Håb, og man kunne sejle syd om Afrika. Her mødte europæerne for første gang japanere og kinesere. Fri eftermiddag. Frokost på egen hånd. NB: der kan arrangeres kort tur til kysten. Alt efter vejret mulighed for badning ( NB: Transport ikke inkluderet). Aftensmad og overnatning HOI AN. Dag 11-Tirsdag 27/11 12 Efter morgenmad er der bustransport til Angkor Wat tempelområdet. Belysningen er særdeles gunstig både imorgen- og aftentimerne. Hele dagen tilbringes i Angkor Wat templerne, som man kan læse om i mange store værker, og som alle drømmer om at se, men kun de færreste egentlig kender til bunds. Stenkunst i mægtige dimensioner, udført med en særegen akkuratesse og finfølelse for det endelige resultat. Dag 10-Mandag 26/11 12 Vi skal tidligt op og køre mod Danang lufthavn. Let frokost undervejs eller i flyet (nudlesuppe el. sandwich). Flyafg. via Saigon til Siem Reap. Vi starter besøget ved Angkor Thom sydlige port, derefter Bayon, Baphoun, elefantterrassen og til sidst Taphrum monument. Frokost undervejs.

6 Om eftermiddagen besøger vi selve Angkor Wat og til sidst forsøger vi at ramme solnedgangen og en fantastisk udsigt oppe fra Phnom Bakheng Templet (med forbehold for dis og tåge). Tilbage til Siem Reap. Aftensmad. Overnatning samme hotel SIEM REAP. Dag 12 Onsdag 28/11 12 Besøg og introduktion hos NGO, der arbejder i en række landsbyer omkring Siem Reap - netop med fødevareproduktion og samarbejde, hvor man højner livskvaliteten. Derefter kører vi til to landsbyer, hvor vi møder landbokvinder, der er involveret i projekter med bl.a. grøntsagsdyrkning. Vi spiser frokost med lokale bønder i landsbyen. En fantastisk dag, hvor vi oplever hvordan landbokvinder især er ved at få et helt nyt liv. Midt på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet. Vi nyder lidt fritid inden aftensmad. Overnatning samme hotel SIEM REAP. Dag 13-Torsdag 29/11 12 Besøg Artisans d Ankor institut, hvor der uddannes i det fineste khmer kunsthåndværk og brugskunst. Derefter fri for bl.a. at nyde Phsar Chhas marked med alt mellem himmel og jord (også spændende kunsthåndværk). Frokost på restaurant. Eftermiddag: OPTION sejltur på Mekongflodens lunge, den særegne Tonle Sap Sø og besøg i den flydende fiskelandsby Kompong Plouk, der fremstiller kurve og andre brugsgnstande. (Tillæg oplyses senere). Tilbage til Siem Reap. Afskedsmiddag på udsøgt restaurant. Overnatning samme hotel SIEM REAP. Dag 14-Fredag 30/11 12 Denne formiddag, som er vor sidste dag i Østen, skal vi besøge en forskole få kilometer uden for byen og samme sted besøge velfungerende keramikværksted af høj klasse ( alt er lokalt fremstillet stentøj). Frokost og afgang til lufthavnen check ind. Afgangsskat betales individuelt (ca. 25 US$) fly MI636 til Singapore. Flymåltid ankomst Singapore. Dag 15-Lørdag 1/ flyafg. SQ352 til København. Flymåltider ankomst København. Alle tider er lokale tider Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

7 VIETNAM og CAMBODIA 17/11 1/ OVERSLAGSPRIS pr person: kr ,00 Gælder v. min. 16 deltagere Indeholdt i prisen: Fly fra København med Singapore Airlines ud til Hanoi i Vietnam og hjem fra Siem Reap i Cambodia. Fly mellem Hanoi og Hué samt mellem Danang og Siem Reap. Lufthavnsskatter (undtagen afgangsskat fra Siem Reap). Al i programmet nævnt bustransport. Overnatning på middle class hoteller på dobbeltværelse med bad, toilet, telefon. Helpension undtagen 2 frokoster i Vietnam ( NB: enkelte frokoster vil være lette frokoster, fx nuddelsuppe eller en sandwich). Besøg og sejlture ifølge programmet. Dansktalende stedkendt guide under hele rejsen. Samt lokale engelsktalende guider. EU ansvarsforsikring. Gebyr til Rejsegarantifonden. Ikke indeholdt: - Visumgebyr til Cambodia betales ved ankomsten i Cambodia (forvent 25 USD. Præcist beløb oplyses senere). (P.t. er man som dansk statsborger fritaget for visum i Vietnam for kortere ophold ). - Afgangsskat fra Siem Reap (p.t. 25 USD). Betales direkte i Siem Reap Lufthavn ved afrejse. - Transport til Kastrup Lufthavn, evt. tilslutning fra indenrigslufthavn. - Vaccinationer og malariapiller (Angkor Wat befinder sig i malariarisikoområde). Kontakt egen læge! - Enkeltværelsetillæg (oplyses senere). - Drikkevarer under måltiderne. - Entreer ud over det inkluderede. (Fx sejltur på Tonle Sap søen i Cambodia ca kr.). - Drikkepenge ( i særdeleshed til lokale guider og chauffører, samt til personale under sejlture, på hotellerne for bagagehjælp, på restauranter i forbindelse med drikkevarer). - Afbestillingsforsikring ( NB: den skal bestilles senest den dag, man indbetaler depositum). - Rejseforsikring ( nødvendig, når man rejser uden for Europa). Dumas-Johansen er medlem af DANMARKS REJSE- BUREAUFORENING og Rejsegarantifonden ( nr 422). Uforpligtende forhåndstilmelding hurtigst muligt. Man bekræfter ved indbetaling af depositum kr ,00. Vi sender girokort. Rate 2: 7.300kr er os i hænde 90 dage inden afrejse. Restbeløb: er os i hænde 5 uger inden afrejsen. Annulleringsbetingelser: Ved annullering efter bekræftelsen af rejsen men tidligere end 4 måneder inden afrejse er gebyret svarende til 1.000kr (ikke-refunderbart depositum for at sikre pladserne). Ved annullering senere end 4 måneder men tidligere end 90 dage inden afrejse er gebyret svarende til depositum. Ved annullering senere end 90 dage men senest 36 dage inden afrejse, er gebyret svarende til 50% af rejsens pris. Ved annullering fra 35 dage inden afrejse er gebyret svarende til hele rejsens pris, medmindre man skaffer en erstatningsperson. Flyselskabet opkræver et mindre gebyr for navneændring efter billetudstedelse. Sørg derfor for en afbestillingsforsikring NB: vi gør opmærksom på, at ovennævnte pris er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser ( prisen følger USDOLLAREN), og at Dumas-Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse ( bl.a. lufthavnsskatter, sikkerhedstillæg og oliepriser) med efterfølgende risiko for prisændringer. DUMAS-JOHANSEN REJSER Gjesingvej 1, 8963 AUNING telefon: dj@dumas-johansen.dk

8

9 FORHÅNDSTILMELDING: VIETNAM og CAMBODIA 17/11 1/ NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Girokort tilsendes. Sendes til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING el. pr fax til nr Deltager 1 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) Deltager 2 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) ADRESSE: TLF. FAX: DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: DER ØNSKES MATERIALE OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER SPECIEL HENSYN fx SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT:

Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia. 16. - 28. november 2013. Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser

Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia. 16. - 28. november 2013. Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia 16. - 28. november 2013 Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser VIETNAM-CAMBODIA To lande med hver deres kultur og levevis, men tæt forbundet.

Læs mere

CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk

CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk CAMBODIA CAMBODIA 19.-31. januar 2013 med LANDBRUGSMEDIERNE og DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk CAMBODIA 19/1 31/1 2013 Landbrugsmedierne & DUMAS-JOHANSEN. Langt borte mod sydøst i den fjerneste

Læs mere

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Med Danmarks Naturfredningsforening & Dumas-Johansen Rejser VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur

Læs mere

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede!

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND Påsken 2014 Rock of Cashel, Lough Hyne, Cape Clear, Dingle Peninsula, Shannon River, Cliffs of Moher, Connemara En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND PÅSKEN 2014 DUMAS-JOHANSEN og danske

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage Petanque i Vietnam 16. november-01. december 2009 16 dage 16 skønne dage i Vietnam fra nord til syd Petanque Livlige og historiske byer Spændende kultur Smuk natur Bådture Cykelture Markeder Smagfuld vietnamesisk

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Alle vores rejser til Vietnam kan forlænges Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m Hanoi Ha Long VIETNAM Siem Reap CAMBODJA Phnom Penh Mekong Ho Chi Minh City Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja 15 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev de mange fascinerende kontraster fra

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med 25 dages rundrejse i Vietnam Oplevelsesrejser med Store Vietnam 25 dages rundrejse i Vietnam Hanoi Dien Bien Phu Sapa Hanoi Halongbugten Dong Hoi Huè Hoi An Lak Lake Dalat Cai Be - Saigon Store Vietnam

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec. 2019 Flyinformation Udrejse d. 28. november fra Københavns Lufthavn 23:25 Afrejse fra København mod Dubai Ankomst til Dubai d. 29. november 09:00 Ankomst

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Med LandbrugsMedierne og Zimbabwe og Zambia I den midterste del af det sydlige Afrika ligger to gudsbenådede højplateau landområder, i dag kaldt for Zimbabwe

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Vietnam. Turen dag for dag. Dag 1. Dag 2. Ankomst til Hanoi. Afrejse. Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30. Ankomst til Hanoi 09:35

Vietnam. Turen dag for dag. Dag 1. Dag 2. Ankomst til Hanoi. Afrejse. Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30. Ankomst til Hanoi 09:35 Vietnam Turen dag for dag Dag 1 Dag 2 Afrejse Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30 Dag 3 Ankomst til Hanoi Ankomst til Hanoi 09:35 Velkomst i Noi-Bai lufthavn og transfer til Hanoi. Indkvartering

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere