Nr: 3, Årgang.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk"

Transkript

1 Klubblad Nr: 3, Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i svømmehallen... 3 Nyt fra uddanelsesudvalget... 3 Dykkerkursus CMAS*... 3 Dykning for handicappede... 4 Nitrox-kursus... 4 Arkæologi ved Hjarnø... 5 Kalenderen... 6 Næste nummer... 6 Bestyrelse: Formand: John Møller Nielsen Mobil: Næstformand Bent Heltborg Kasserer: Marianne Lykke Nielsen Bestyrelsesmedlem Jess Pedersen Bo Laursen Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Junior: Peter Mikkelsen Båd: John Møller Nielsen Kompressor: Jess Pedersen Uddannelse: Jens Skovgaard Sikkerhed Jess Pedersen Arkæologi: Jens Skovgaard Blad: Jens Skovgaard Aktiviteter John Møller Nielsen

2 Kære Dykkere Så er sommerferien ved at være forbi, og vi går nu efteråret i møde. Seneste melding var at et dyk i Lillebælt havde været perfekt, uden strøm og med rigtig god sigt. Dem der var med på Gl. Ålbo, vil måske sige at sådan er det ikke altid... Jens og jeg er nu uddannet til at kunne dykke med handicappede efter en weekend med mange forskellige øvelser, så må vi jo se om det giver noget positivt for klubben. Træning med helmaske Vi ses i vandet i efteråret til nogle gode dyk. - Vel mødt i vandet - Divers do it deeper... Halvagter Af John Møller Nielsen For at få lov til at være i svømmehallen kræves det, at vi har en person i hallen som holder opsyn med alle, både i vandet og uden for vandet. I de seneste år er der kommet flere brugere i hallen, men antallet af personer i vagten har været det samme. På det seneste klubmøde blev vi derfor enige om at alle der har et dykkerbevis, og som kommer jævnligt i svømmehallen, nu også bliver en del af vagtholdet. Det er måske ikke alle der synes at det er den bedste ide, da det kan give nogle udfordringer med logistikken osv. Men holdningen er: At hvis man gerne vil nyde at være i svømmehallen, så må man også yde lidt en gang i mellem, og alternativet er værre... Så fremover når du læser klubbladet, så hold øje med om dit navn står på listen, og notér dine vagter i kalenderen. Jeg vil se om jeg kan printe kalenderen ud, og så give den til vagterne i svømmehallen. Jeg håber at alle vil bakke om omkring denne løsning, også selv om at det giver problemer for den enkelte, men vi kan ganske enkelt ikke blive ved med at drive rovdrift på de nuværende vagter. Jeg laver også en telefonliste med vagternes numre og s, hvis der skal byttes rundt.

3 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 3 Regler i svømmehallen For færden og ophold i svømmehallen for medlemmer af Horsens Dykkerklub gælder: 1. Man må ikke løbe i svømmehallen, vand på gulvet kan gøre det glat, så man falder og slår sig alvorligt 2. Man må ikke gå op i- eller lege i rutschebanen 3. Man må ikke tage hovedspring i det varme øvelsesbassin eller i den lave ende af 25 meter bassinet 4. Man må ikke være i det udendørs bassin uden opsynsperson. 5. Man må ikke gå rundt med finner på 6. Man leger ikke i bruse og omklædningsrum 7. Man går ikke med sko på indei svømmehallen 8. Ingen former for glasemballage må medbringes i hallen 9. Ingen udspring fra vipperne uden vagtens tilladelse 10. Forældre holder selv øje med medbragte børn, medmindre de deltager aktivt i juniortræningen. Vore tider og baner i svømmehallen: 25 m bassin: 18:00-18:30 Deler vi som nu med svømmeklubben 18:30-19:30 Her får triathlon bane :30-21:00 Svømmeklubben - Vi kan efter aftale låne nogle af banerne hvis det skulle være nødvendigt Udspringsbassin: 18:00-21:00 Varmvandsbassin: 18:00-20:00 Nyt fra uddanelsesudvalget Dykkerkursus CMAS* Inden længe går vi i gang med at uddanne næste hold CMAS* dykkere. Vi starter i svømmehallen den 20. oktober kl. 19 med grundlæggende bassintræning med maske, snorkel og finner, så vi er godt forberedte til flaskeundervisning fra den 5. januar Flaskeundervisning i svømmehallen er færdig hen sidst i marts måned, og så håber vi at det store vand er tøet op, så vi kan komme udendørs. Der er en teoriaften den 20. november 2013, hvor vi gennemgår udstyret. Her skal man også have sin lægeerklæring klar. I 2014 kører vi mere hårdt på med dykkerteori hele dagen den 12. januar og 2. februar, hvor vi slutter med en teoriprøve.

4 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 4 Dykning for handicappede John og jeg har sammen med to instruktører fra Dykanden gennemgået uddannelsen som handicapdykkerinstruktører. Det betyder at vi må uddanne handicappede til dykning ud fra hvad deres konkrete handicap giver mulighed for i forhold til de standarder der gælder for Disabled Divers International. Endvidere må vi uddanne handicaphjælpedykkere. Det kan være et større set-up at få en handicappet i åbent vand, alt afhængigt af handicappet. Så der vil være brug for hjælpere. I svømmehallen er der gode adgangsforhold, så der kan vi bedre tilbyde et prøvedyk, og det vil nok også være det vi ressourcemæssigt kan overkomme og primært uden for den periode, hvor vi har gang i CMAS* uddannelsen. Du kan læse mere om organisationen bag handicapdykning på: Nitrox-kursus En god og naturlig efteruddannelse efter CMAS* eller i forbindelse med uddannelse til CMAS** er nitrox et rigtig godt springbræt. Ikke fordi vi kan levere nitrox i klubben, men kommer man på dykkerferie er det muligt på de fleste dykkercentre. En del Live-aboard arrangører har det efterhånden som standard på deres ture. Dykkemæssigt er der nogle regler man absolut skal overholde, men til gengæld kan man få større sikkerhed og kortere overfladetider. Med dykkecomputer vil det ofte være muligt at opnå et ekstra dyk pr dag, idet kvælstofbelastningen reduceres Forudsætningerne er bestået CMAS* sportsdykker og gyldig lægeerklæring. Efter alt det besvær giver det dig mulighed for at dykke med oxygenberiget luft op til 40% oxygen. Det er et rent teoretisk kursus som vi planlægger at afholde: Torsdag den 24. oktober kl med introduktion og de grundlæggende begreber Lørdag den 26. oktober kl hvor vi går ned i teorierne og terper dykker-journaler inden vi slutter af med en teoriprøve. Prisen er 800, kr. inkl. teoribog, Nitroxtabel og bevis for medlemmer af Horsens Dykkerklub. Tilmelding til John senest den 6. oktober 2013 Har du anskaffet eller kan låne noget af undervisningsmaterialet reduceres kursusprisen tilsvarende.da vi gerne vil have et hold på 4-6 kursister vil der også være mulighed for medlemmer af andre klubber at deltage, hvis der er ledige pladser.

5 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 5 Arkæologi ved Hjarnø I forbindelse med Moesgårds museums marinarkæologiske undersøgelser ved Hjarnø, havde jeg den fornøjelse at være med i den ene af de tre ugers kampagne. Formålet var at undersøge en udvalgt boplads udstrækning såvel arealmæssigt som bevarelse i dybden. Den bagvedliggende årsag er at bopladserne ved Hjarnø ud mod Hjarnøsund er under stadig nedbrydning af havets eroderende kræfter. Det oplever vi også selv, når vi f.eks. afholder vore uddannelsesdyk ude ved revet ved Vesterhoved, hvor vi kan finde fritskyllede flinteflækker, østersskaller og afslag og en gang imellem også flinteredskaber. I den uge jeg deltog var opgaverne at lave jordbundsundersøgelser ved at hamre et prøvebor 1 meter ned i bunden. Det er ret hårdt arbejde at hamre med en 2 kg s mukkert under vand, så der blev brugt nogle kræfter på det, men det var også interessant at opleve, at når jeg havde lavet et antal prøver sammen med en arkæolog og været med til at beskrive de enkelte lag i prøven, så gav det også en vis fornemmelse af underlaget allerede, når jeg gik i gang med en ny boring. En anden opgave var at lave nogle undersøgelssesfelter på 1 kvadratmeter, hvor der med sug blev gravet ned til undergrunden. Det gav en bedre mulighed for at beskrive de enkelte aflejringslag, som reference ramme til boreprøverne. Alt opsuget materiale blev opfanget af et net, hvor alt indholdet efterfølgende blev manuelt sorteret for arkæologiske genstande og så alt affaldet. Større genstande blev naturligvis målt ind i feltet, så de kunne henføres til rette aflejringslag. For mig var det en god, lære- og oplevelsesrig uge sammen med fagfolk. Denne uge har også givet nogle gode kontakter, som er meget interesseret i at vide hvad vi kan bidrage med af oplysninger om arkæologiske forhold i Horsens Fjord området. Hvis der er interesse arkæologiske dyk i klubben, kan vi godt starte en gruppe.

6 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 6 Kalenderen Dato ugedag KL: Aktivitet Ansvarlig September Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Jens Onsdag 20:00 Klubmøde Formanden Lørdag Klubfest Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Jess Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Stefan Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Bent Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Carsten Oktober Onsdag 20:00 Klubmøde Formanden Søndag 18:00 Svømmehal Vagt:John Søndag 18:00 Svømmehal Vagt:Bo Søndag 18:00 Svømmehal Vagt Hans Henrik Start på CMAS-1 kursus Jens & John Torsdag 19:00 Nitrox-intro Klublokalet i Gedved Jens & John Lørdag 09:00-17:00 Nitrox-uddannelse Klublokalet i Gedved Jens & John Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Jess November Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Thorkild Klubmøde 20:00 Klubmøde Formanden Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Ole Andersen Mandag 18:00 Indlæg til klubblad Alle bidragydere Søndag 18:00 Svømmehal Vagt Michael F. Kofoed Onsdag 19:00 CMAS-1 Teori Og intro til kurset Klublokalet i Gedved Jens & John Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Jesper Falk Næste nummer Indlæg til næste nummer sendes til Jens Skovgaard på mailadressen: jens.skovgaard@stofanet.dk Senest mandag den 11. november 2013

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Årets generalforsamling...

Læs mere

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 4, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3

Læs mere

Nr: 2, Årgang.

Nr: 2, Årgang. Klubblad Nr: 2, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Dykkertur man ikke vil hjem

Læs mere

Nr: 1, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2014...

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet.

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Junior dykning Hvor og hvornår Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Undervisningen foregår i Durup Svømmehal på onsdage fra

Læs mere

Klubblad. Nr: 3, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2

Klubblad. Nr: 3, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2 Klubblad Nr: 3, 2009 17. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse:...2 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:...2 Kære Dykkere...3 CMAS ***...4 Kompressorkursus...5 Kompressorvejledning...5 CMAS* flaskekursus...6

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Klubblad. Nr: 2, 2005 13. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. www.horsensdykkerklub.dk. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 2, 2005 13. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. www.horsensdykkerklub.dk. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 2, 2005 13. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Rebreatheraften... 4 Fra turen til Langeland... 5 Køb klubmærker... 8 Junior... 9 Junior,

Læs mere

Vejledning til sikker dykning - Juniordykning

Vejledning til sikker dykning - Juniordykning Herlev Dykkerklub Jernlungerne Vejledning til sikker dykning - Juniordykning En anbefaling til sikker dykning Dykker-Teknisk Udvalg 14/04/2014 1 Forord For at forbedre sikkerheden omkring dykningen, har

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2005 Comwell Roskilde Lørdag den 09. april 2005 kl. 9.30 11. maj 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Klubblad. Nr: 4, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 4, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 4, 2006 14. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Generalforsamling... 4 SAFE-DIVE... 5 Juniordykkertur... 8 Juniornyt... 10 Uddannelse...

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Nummer 2 - Årgang 2019 Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Medlem af Dansk Sportsdykker Forbund RSKNyt nr. 2-2019 Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre Bank:

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 1, Udgave 1

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 1, Udgave 1 Nyhedsbrev Årgang 1, Udgave 1 Dette Nyhedsbrev er udgivet mandag d. 4. oktober 2004 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit første nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har

Læs mere

Sportsdykkerens oktober udgave 2013.

Sportsdykkerens oktober udgave 2013. Sportsdykkerens oktober udgave 2013. Dykkerlederkursus hos Vedbæk Sportsdykkerklub Som et led i TU s handlingsplan om at tilbyde kurser til afvikling lokalt i klubberne, blev der i weekenden den 24-26.

Læs mere

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010 Til deltagerne på CMAS Avd. Nitrox Kursus Jeg har hermed den glæde, at sende dig det materiale du skal bruge på Nitrox kurset. I det følgende kan du finde oplysninger om kurset og dets gennemførelse. Afviklings

Læs mere

Sportsdykkerens december udgave 2013.

Sportsdykkerens december udgave 2013. Sportsdykkerens december udgave 2013. Tæt på Teknisk udvalg vil gerne opfordre til at alle skriver ind med tæt på hændelser igennem episoderapport på DSF hjemmesiden under Teknisk Udvalg. Ideen med ikke

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

GSC Crawl Kurser Forår 2014

GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC er konkurrenceafdelingen af Gladsaxe Svøm, der er en af landets største svømmeklubber med over 2000 medlemmer. GSC tilbyder til dagligt træning, testning, udstyr og faciliteter

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Koralrevs Kursus og Koralrevs Togt med Dansk Sportsdykkerforbunds Biologiudvalg Koralrevs kursus den 5-6. oktober på RUC med besøg på Den Blå Planet. Koralrevs dykkertur 26. okt. - 2. november 2013. Liveaboard

Læs mere

Sportsdykkerens december udgave 2012.

Sportsdykkerens december udgave 2012. Sportsdykkerens december udgave 2012. Nyt Fra Teknisk Udvalg (TU) Nye certificeringer TU har i 2012 afholdt flere kurser og dette har indtil videre resulteret i følgende certificeringer. Vi vil gerne ønske

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr.

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen Nr. 4-2006 UNDER OVERFLADEN Anders Rask og Anna Bang på togt Se klubbladet i farver på www.annabang.dk Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00 Julefrokost Julefrokost

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Træningsprogram Ungdom 8. oktober 4. december 2007 Hej Skytter Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Forord Man skyder ganske enkelt, til man har ramt plet, og så fortsætter man

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Åbent Hus onsdag den 29. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra torsdag d. 30. april kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Åbent Hus tirsdag den 30. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 1. maj kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Sportsdykkerens juni udgave 2014.

Sportsdykkerens juni udgave 2014. Sportsdykkerens juni udgave 2014. Nær ved ulykke! Involverede: Ny elev: Pige 11år. Aftenens primære instruktør: Delfin dykker Træner Aftenens sekundære instruktør: Delfin dykker Træner. 1*Snorkel dykker

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Klubblad. Nr: 4, 2010 18. Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2

Klubblad. Nr: 4, 2010 18. Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2 Klubblad Nr: 4, 2010 18. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse:... 2 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 2 Kære Dykkere... 3 Generalforsamling 2011 Horsens Dykkerklub... 3 Nytårskur (Seniorer)...

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

DSF retningslinjer for juniordykning - generelt

DSF retningslinjer for juniordykning - generelt DSF retningslinjer for juniordykning - generelt Juniordykning er ikke en integreret del af kurset for voksne. Fremgang og indhold er specifikt for juniorer. Træningsprogrammet til juniordykkere henvender

Læs mere

Klubblad. Nr: 1, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2

Klubblad. Nr: 1, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2 I dette nummer: Klubblad Nr: 1, 2008 16. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse:... 2 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 2 Kære dykkere... 3 Lokalesituationen... 3 Horsens Dykkerklubs ordinære

Læs mere

Klubblad. Nr: 2, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 2, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 2, 2006 14. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Sommertur... 4 Nyt fra uddannelsen... 5 Jubilæer.........10 Arkæologiarrangement...11

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Klubblad. Nr: 3, 2007 15. Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret HDK 2

Klubblad. Nr: 3, 2007 15. Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret HDK 2 Klubblad Nr: 3, 2007 15. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse:...2 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:...2 Kære dykkere...3 Nyttigt på nettet...4 Uddannelse...6 Dykning på Rhodos Grækenland...7

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

SKOVSHOVED UNDERSØISKE GRUPPE

SKOVSHOVED UNDERSØISKE GRUPPE SUG s juniorafdeling Juniorafdelingens primære opgave er at stå for træningen af snorkeldykkere i 12 til 18 års alderen. Vores juniortræner, Henning Rasmussen, står for denne træning. Træning Vi træner

Læs mere

Sportsdykkerens februar udgave 2016.

Sportsdykkerens februar udgave 2016. TÆT PÅ episode Sportsdykkerens februar udgave 2016. Bøjeline- viklet rundt om halsen Jeg laver UV Jagt på forholdsvis lavt vand 3-4 meter, og der er moderat strøm. Svømmer med strømmen. Bøjen er forude.

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM Junior på kortbane (åben klasse), som finder sted fra torsdag den 31. oktober til og med søndag den 3. november 2019 i Vejle. PRAKTISKE

Læs mere

Centrets Computerklub Solrød

Centrets Computerklub Solrød Centrets Computerklub Solrød Medlemsbrev - juni 2009 Kære medlem! Computerklubben har den glæde at kunne præsentere efterårets program. Computerklubben udmærker sig ved både at være en hobbygruppe og gennem

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Sportsdykkerens april udgave 2015.

Sportsdykkerens april udgave 2015. Sportsdykkerens april udgave 2015. Vinderen af Tæt På konkurrencen 2014 Formanden for Dykkerklubben Bunden (til venstre i billedet), blev den heldige vinder af lodtrækningen. Tæt på konkurrencen fortsætter

Læs mere

Børne og unge klubben / Næstformand

Børne og unge klubben / Næstformand Bestyrelsesmøde i KIF d. 11-3-2014 Punkt 1. Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Martin Kramer Frandsen Jesper Skjold Holm Britta Janne Konni Brandt Afbud : Sigrid Andersen Suzanne Tone Hansen Michael Kvistgaard

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Nummer 3 - Årgang 2017 Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Medlem af Dansk Sportsdykker Forbund RSKNyt nr. 3-2017 Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre Bank:

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle.

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle. Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den 8. 10. marts 2019 i Vejle. PRAKTISKE OPLYSNINGER Stævnet afholdes i DGI Huset Vejle

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben.

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben. Til bestyrelsesmedlemmerne Bestyrelsesmøde i KAC Tid: Tirsdag den 10. august 2017, kl. 19:00 Sted: I K.A.C.s klubhus på Montagevej 9. Deltagere: Ole, Asmus, John, Rene og Kim Fraværende: Per, Jørgen Dagsorden:

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere