UngSyddjurs

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.ungsyddjurs.dk UngSyddjurs"

Transkript

1 ngsyddjurs ngsyddjurs UngSyddjurs Nr. 2 August årgang Læs bl.a. om: Shanghai Akademiet Berlin turen Info om fag Stor konkurrence Facebook 10 dont s Paris 2011 JM i indefodbold 2011 Sexualisterne SSP erne i Syddjurs Kommune Test dig selv... Det er også din ungdomsskole Side 5 Info om fag m.m. 1. præmie: 1 x billet til Paris i uge præmie: 2 x billetter til Heide Park den september 3. præmie: 2 x billetter til Kom-Bi / Lan-party den november Side 17 SSP erne i Syddjurs

2 Shanghai Akademiet Shanghai Akademiet er et uddannelsesprojekt, der tilbyder projektorienteret undervisning for unge i alderen år. Undervisningen i klassisk musik, rytmisk, sang og dans foregår ugentlig i sæsonen november til maj - både individuelt og i grupper. Dertil kommer koncerter og forestillinger året igennem og hvert forår afsluttes projektåret med opførelsen af egne originale musik- sang- og dansenumre ved flere større forestillinger på Hotellet i Rønde. Hvordan bliver man optaget i Shanghai Akademiet? Hver juni måned bliver der afholdt audition for de kommende Shanghailister. Auditionen bliver annonceret på både hjemmsiden samt i de lokale aviser. Nærmere oplysninger her i blandt priser kan du finde på: Shanghaiakademiet.dk Et lille lille tilbageblik - ungdomsskolen i Berlin I kristi himmelfartsferien var 32 unge fra Nord- og Syddjurs Ungdomsskoler på den årlige Berliner-tur Vielen dank! 7. klasse intro-dag, opstart m.m. Lørdag d. 20. august er der fælles introdag/fest for alle elever som går i 7. klasse i Syddjurs Kommune. Du vil sammen med dine kammerater opleve en dag med info om ungdomsskolen, sjove aktiviteter om eftermiddagen og stor fest om aftenen med Dj, fede konkurrencer og liveshow. Det er gratis at deltage, men det kræver at du tilmelder dig senest torsdag den 18. august 2011 i din lokale klub. HUSK at du som 7. klasseelev har mulighed for at komme i 7. klassesklub en gang om ugen i dit ungdomsskoledistrikt. Du er naturligvis også velkommen i alle de andre klubber! Der arrangeres gratis bus fra hver klub! Onsdag midt på aftenen kørte 5 minibusser af sted mod den tyske hovedstad og masser af karrywurst, dönere og ikke mindst det gode vejr som de havde lovet hele ferien. Første dag besøgte vi Europas største vandland og for pokker det var stort det var spækket med fede rutchebaner, boblebad, laguner, sandstrand, restauranter og meget andet. De to efterfølgende dage var afsat til sightseeing, shoppeture og grillhygge på campingpladsen. Da vi i år havde vejret og varmen med os, så var der også rig mulighed for at hoppe i søen som lå lige ved campingpladsen. Hver aften var en flok unge sa,t medarbejdere nede og hoppe fra badebroen i det halvkolde vand. Søndag morgen vendte vi busserne hjemad, og ca. 7 timer senere og et stop ved grænseshoppen, var vi hjemme igen. Tak til alle unge som var med på turen I var fantastiske!!! - Vi ser frem til næste Berlinertur! Aufwiedersehen! Billeder fra Berlinturen 2011 (Du kan se flere billeder på ungdomsskolens facebook-gruppe samt ungsyddjurs.dk)

3 Leder Vi i Syddjurs Ungdomsskole samlet en masse gode tilbud til dig og dine venner. Vi har samlet de bedste tilbud til dig i dette blad og mulighederne er, som altid, mange. Der er masser af faghold, fester og fede ture og arrangementer. De fleste faghold starter op i uge 35 og 36, og du kan tilmelde dig ALLE hold uanset hvor i kommunen du bor. Det er vigtigt at du tilmelder dig holdene i tide, så du kan være med fra start. Du tilmelder dig holdene og turene via vores hjemmeside Du starter med at oprette et login (hvis dette ikke allerede er gjort), og dernæst kan du tilmelde dig fag, ture, rejser m.m. Har du nogen spørgsmål vedr. tilmelding eller andet, så er du velkommen til at kontakte os et webbetaling på på tlf Som noget nyt har vi få Indhold sige at når du tilhjemmesiden, hvilket vil er noget, så kan du melder dig ting som kost og samtidig sikre dig betale med det samme nde hold eller tur. en plads på det pågælde Forside Ungdomsskolebladet Syddjurs... Side 01 Shanghai Akademiet... Side 02 Leder, indhold og info... Side 03 Hvilken is er du?... Side 04 Info om fag m.m... Side 05 Fagoversigt Distrikt Rønde/Mols... Side 06 Fagoversigt Distrikt Hornslet/Mørke/Ådalen... Side 07 Fagoversigt Kolind/Ryomgård... Side 08 Fagoversigt Ebeltoft/Rosmus + Konkurrence... Side 09 Kalender Syddjurs Ungdomskole 2011/ Side 10 Kalender Syddjurs Ungdomskole 2011/ Side 11 Ungdomsklubberne... Side 12 Facebook 10 don ts på Facebook... Side 13 Kommende ture og arrangementer... Side 14 Kommende ture og arrangementer... Side 15 Kommende ture og arrangementer... Side 16 Sexualisterne + SSP erne i Syddjurs Kommune... Side 17 Test dig selv... Side 18 Det er OGSÅ din ungdomsskole + 5 åndsvage... Side 19 Annonce... Side 20 Info Udgiver: Syddjurs Ungdomsskole, Rosenholmvej 1, 8543 Hornslet Tlf Redaktion: Mads Straube Saavedra Caballero Høyberg Annoncering: Kontakt venligst udgiver på tlf. eller mail Layout/DTP: evolvere.dk Repro/Tryk: Johnsen Graphic Solutions Oplag: stk.

4 Hvilken is er du? Edy s Grand Ice Cream fra USA, har fået lavet en stor undersøgelse for at fastslå, hvordan is præferencer forholder sig til din personlighed. Undersøgelsen er foretaget af Dr. Alan R. Hirsch (MD) neurologisk chef for Smell & Taste Treatment and Research Foundation i Chicago. Undersøgelsen viste at man kan opdele de fleste folk i 6 forskellige smage. Læs ud fra din favorit is smag og find ud af, hvad det siger om din personlighed. Den typiske vanille-is-elsker: Du er farvefuld, tager impulsivt risikoer, sætter høje mål og har høje forventninger til dig selv. Derudover nyder du at have tætte familiebånd. Du vægter familien højt. Er selskabelig, og kan leve et hektisk liv. Du kan være nem at påvirke, udtryksfuld, og idealistisk. Den typiske vanille-is-elsker: Bliver hjemmegående husmor. Den typiske chokolade-is-elsker: Du er livlig, kreativ, dramatisk, charmerende og entusiastisk; og livet er for dig en stor fest. Du kan også godt lide at være i centrum for opmærksomhed, og du keder dig ved rutiner. Forførende, velklædt, udadvendt, letpåvirkelig, en medløber, intuitiv, og nyder intime forhold. Den typiske chokolade-is-elsker: Bliver feminin kvinde eller macho mand. Den typiske is-med-nødder-elsker: Du er ordentlig, perfektionistisk og omhyggelig. Du går op i små detaljer, er samvittighedsfuld og handler etisk korrekt. Men du er også et konkurrencemenneske og aggressiv, når det gælder sport. Du tager gerne en chance. Den typiske is-med-nødder-elsker: Bliver direktør eller sekretær. Den typiske banan-is-elsker: Du er meget stille og rolig. Du tilpasser sig let omgivelserne, er generøs, ærlig og har en stor indfølingsevne. Den typiske banan-is-elsker: Bliver den perfekte mand, kone, forældre eller barn. Den typiske jorbær-is-elsker: Du kan være genert, men er følelsesmæssigt robust og skeptisk. Du går op i detaljer, er påståelig, indadvendt og kritisk overfor dig selv. Du har nemt til at føle sig skyldig. Den typiske jorbær-is-elsker: Bliver bureaukrat eller journalist. Den typiske is-med-chokoladestykker-elsker: Du er generøs, et konkurrencemenneske, der gennemfører mål, du har sat dig. Du er charmerende sammen med andre mennesker, ambitiøs og kompetent. En visionær, en erobrer, nyder at blive opvartet, meget gåpåmod, og god til modstand. Den typiske is-med-chokoladestykker-elsker: Bliver industri leder og er god i skolen.

5 Info om fag m.m. tilmeld dig på Holdoversigten består af lovmæssige og udvalgte holdtilbud, der varierer mellem korte kurser og 2 x 10 uger. Opstartstidspunktet kan også være forskellige, derfor er det vigtigt at se efter tid, dag og opstartstid. Hvis du gerne vil deltage på et hold og tiden/stedet ikke passer dig, så mød op eller kontakt en medarbejder, måske er det muligt at til tilpasse tiden/stedet. Generelt er næsten alle tilbud mulige at oprette alle steder. Er holdet du ønsker ikke i dit distrikt eller er der et hold du og evt. venner godt kunne tænke dig at få oprettet, så kontakt viceungdomsskoleleder Frank Thomsen. Tilmelding: På hjemmesiden tilmelder du dig hold i Syddjurs Ungdomsskole. Opret dig med navn, mobilnr., mailadresse m.m. Opstart af alle hold sker i uge 2 på den viste ugedag, med mindre andet er angivet. Kategorier: Holdene er inddelt i kategorier med oplysning om opstartsdag, undervisningssted samt underviser. Enkelte hold har aldersbegrænsning, eller står det dig frit for hvilket hold de ønsker at deltage på eller hvor Mulighederne er mange! Oprettelse af hold: Ca. 1-2 uger før opstart får du et brev med besked om opstart, dag og sted. Holdene bliver oprettet, såfrem der er ca. 12 tilmeldte. Forventninger: Syddjurs Ungdomsskole vil give dig det bedste tilbud, derfor har vi nogle forventninger til dig: Du møder til tiden og melder afbud til underviseren, såfrem du er forhindret i at komme. Du følger underviserens anvisninger. Fagoversigt fra de 4 distrikter følger på de kommende sider... NYT NYT NYT: PROJEKTPULJEFAG Har du og dine venner et hold eller projekt som I godt kunne tænke jer at få oprettet, så er der mulighed for det med Ungdomsskolens PROJEKTPULJE, som går til oprettelse af nye hold og andre gode initiativer. Så har du/i nogle gode idéer, så hiv fat i medarbejderne i din klub!

6 Fagoversigt Distrikt Rønde/Mols Holdnr. Hold Sted Startdato Tidspunkt Underviser Mandag A-3171 Styrketræning Rønde 12. sept Peter B A-3136 Manga/aninime/Japanee Rønde 12. sept Bo L A-3141 Shanghai-dans Rønde 12. sept ? A-3112 Lektieværksted Mols 12. sept Agnete S/Ida T A-3172 Power-dance med Helle Mols 5. sept Helle K A-3121 Kinesisk Rønde 12. sept Michael T A-3161 Mad med Ida Mols 26. sept Ida T A-3111 Støtteundervisning da/eng/mat Mols 24. okt Agnete A A-3173 Rugby-intro Rønde 5.& 7. sept Niclas P+Gary M Tirsdag A-3272 A-3261 Boksning for piger og drenge 1 Foto/digital Rønde Mols 6. sept 13. sept Ole F Bo L / Kissen H Onsdag A-3331 Ungpædagog Rønde 28. sept Lotte M N A-3372 Styrketræning Rønde 14. sept Lasse S A-3341 Lær at male og tegne Rønde 21. sept Maria M H A-3332 Hjælpetrænerkursus Rønde 28.sept Thomas N A-3351 Robotter og maskiner Rønde 14. sept Finn S A-3333 Musik & band Rønde 14. sept Tim B A-3312 Støtteundervisning da/eng/mat Rønde 26. okt Agnete S/Troels B A-3373 MTV-Zumba dance i klubben Rønde & Mols 28..sept Lene S Torsdag A-3413 Lektieværksted Rønde 15. sept Agnete S A-3433 Hjælpetrænerkursus Mols 6. okt Thomas N A-3434 Musik & band Mols 15. sept Jens B+ Jens Chr. A-3435 Guitarundervisning på hold Mols 15. sept Jens B A-3473 Boksning for piger og drenge 2 Rønde 8. sept Ole F A-3462 Foto/digital Rønde 22. sept Bo L / Kissen H A-3474 MTV-Zumba dance i klubben Rønde & Mols 15. sept Lene S A-3463 Blomsterværksted Rønde & Mols 15. sept Inge L A-3421 Motorlære / cross Mols 8. sept Mads P+ Thormod F Fredag/Lørdag/Søndag A-3571 LAN-party Rønde okt Kenneth M A-3572 LAN-party Mols 6-7 dec Kenneth M A-3572 Ridekursus Mols okt Ida T A-3651 Skønhed & velvære Rønde & Mols 10 sept & 12.nov Lene S+Jannie L A-3631 Rytmisk kor Rønde & Mols 17/9, 1/10, 28/ Lone S A-3652 Massagekursus Mols 8.okt Lene S+Friborz K A-3653 Massagekursus Rønde 5. nov Lene S+Friborz K A-3673 Outdoor-fit Mols 17/9, 8/10, 22/10, 5/ Ole F A-3672 Keit-surf Intro Mols sept Tomas L A-3674 Kajak Rønde & Mols 24. sept Sven L A-3673 PC-sløjd Rønde 5. nov Christian R A-3661 Lav en fest! Rønde 29. okt Dagmar A A-3662 Lav en fest! Mols 7. jan Dagmar A Køreskole D-3001a Knallertkørekort Rønde 12 &15 sept + 17 & 19 sept Chris G D-3001b Knallertkørekort Rønde 14 &16 nov & 23 nov Chris G D-3002 Traktorkørekort Rønde 28. sept Gerda B C-3001 Cross Luks Rønde Rønde 22. sept Niels M 1. hjælp K-3004a Førstehjælp-kørekort Rønde 10. sept Jan L K-3004b Førstehjælp-kørekort Rønde 8. okt Jan L K-3004c Førstehjælp-kørekort Rønde 19. nov Jan L K-3004d Førstehjælp-kørekort Rønde 14. jan Jan L

7 Fagoversigt Distrikt Hornslet/Mørke/Ådalen Holdnr. Hold Sted Startdato Tidspunkt Underviser Mandag A-4001 Jagt & Vildt Hornslet Nov Erik Bak A-4020 Spinning Mørke Sept Anders Gade A-4019 Tøj, Design & Kollektion Mørke Sept Tove M. Rasmussen A-4005 Radio US Hornslet Sept Bo Pedersen Tirsdag A-4002a Musik & Band 1 Hornslet Sept Mikkel Bolding A-4002b Musik & Band 2 Hornslet Sept Mikkel Bolding A-4003 Zumba for unge Hornslet Sept June Allison A-4004 Bocart-ræs Hornslet Sept ? Onsdag A-4017 Kreative konfirmander Hornslet Feb Sine Bach Larsen A-4022 Kreative konfirmander Mørke Feb Malene Pedersen A-4009 Taskefremstilling Hornslet Efterår Sarah Bührmann Torsdag A-4006 A-4007 Basketball Madlavning for mænd Hornslet Hornslet Sept Sept Flemming Mogensen Espen Opsal Lørdag A-4016 Eksamensangst Hornslet Forår 2012 Aftales Britta Elmstrøm A-4023 Eksamensangst Mørke Forår 2012 Aftales Britta Elmstrøm A-4028 Eksamensangst Ådalen Forår 2012 Aftales Britta Elmstrøm Ikke fastlagte fag A-4008 I Front - Unglederuddannelse Hornslet Efterår 2011 Aftales DGI-undervisere A-4010 Indspilning på PC Hornslet Efterår 2011 Aftales Mikkel Bolding A-4011 Lydstudio Hornslet Efterår 2011 Aftales Mikkel Bolding A-4012 Vildmarksliv Hornslet Efterår 2011 Aftales Erik Binder Langballe A-4013 Tysk -støtteundervisning Hornslet Sept Aftales? A-4014 Fysik - støtteundervisning Hornslet Sept Aftales? A-4015 Babysitter-kursus Hornslet Sept Aftales? A-4018 Lektieværksted Hornslet Sept Aftales? A-4024 Lektieværksted Mørke Sept Aftales? A-4029 Lektieværksted Ådalen Sept Aftales? A-4021 Musik & Band Mørke Sept Aftales Mikkel Bolding A-4026 Musik & Band Ådalen Sept Aftales Mikkel Bolding A-4027 Kreative konfirmander Ådalen Feb Aftales? Køreskole D-4000 Knallertkørekort Hornslet Løbende Aftales Gorm Kirkegaard Jeg synes det var et rigtig fedt kursus. Jeg har allerede kunnet bruge det, også til andre ting. Elev, Eksamensangst Det var skide sjovt, og så skader det jo ikke, at få trænet andet end lattermusklerne. Elev, Zumba Synes jeg er blevet bedre, så det har været en stor hjælp Elev, Lektieværksted

8 Fagoversigt Distrikt Kolind/Ryomgård Holdnr. Hold Sted Startdato Tidspunkt Underviser Mandag A-2101 Dansehold Kolind 12. september Svea Persson A-2102 Klubarkitekterne Kolind Starter efterår Efter aftale Klubmedarbejderne A-2002 Radio Streaming Kolind Starter efterår Efter aftale Michael Friis Tirsdag A-2201 Musik Kolind 13. september Marc A-2001 Lys, lyd og scene Kolind Starter efterår Efter aftale Morten Revsbeh A-2004 Streetbasket Kolind 16. august Flemming J. Mogensen Tirsdag + onsdag + lørdag A-2201 Cross Kolind Nu Crossfolkene Onsdag A-2301 Madholdet Kolind 14. september Janie Brøgger Torsdag A-2401 Motorholdet Kolind 15. september Tom Petersen A-2403 Sexualisterne nu håndholdt Kolind Starter efterår Efter aftale? A-2003 Seje Tøser Kolind Starter efterår Efter aftale Klubmedarbejderne Ikke fastlagte fag A-2402 Lektieværksted Marienhoffskolen Efter aftale Efter skoletid Henrik Knallertkørekort Kolind September Efter aftale Chris Gade Du kan lave radio i ungdomsskolen... Vi har et fedt studie og alt hvad der skal til for at lave nogle fede udsendelser. Tilmeld dig allerede i dag!

9 Fagoversigt Distrikt Ebeltoft/Rosmus Holdnr. Hold Sted Startdato Tidspunkt Underviser Mandag A-1131 Musik/band/cd-indspildning Ebeltoft 05/09/ David Taylor A-1132 Spansk for begyndere Ebeltoft 05/09/ Kirstine lykkebo A-1133 Spansk for let øvede Ebeltoft 05/09/ Kirstine lykkebo A-1134 Showdance Ebeltoft 05/09/ Rose Wiirenfeldt Tirsdag A-1221 Design, smykker, m.m. Ebeltoft 06/09/ Camilla Jarsmer A-1201 Kreativt værksted Rosmus 06/09/ Inge Andersen A-1203 Musik - band Rosmus 06/09/ Frank Petersen A-1202 Fransk for begyndere Rosmus 06/09/ Asger Sand A-1204 Sundt køkken - nem mad Rosmus 06/09/ Mai Wærum A-1205 Cykel-Knallert reparation Rosmus 06/09/ Kim Mondberg Onsdag A-1342 Skuespiller - film/teater Ebeltoft 07/09/ Merethe Moesgaard A-1343 Musik-bands begyndere Ebeltoft 07/09/ Niclas Bolther Andersen A-1344 Musik-Bands øvede Ebeltoft 07/09/ Niclas Bolther Andersen D-1001a Knallertkørekort Ebeltoft 07/09/ Søren Allin/Vivi amorsen A-1341 Smag - lækkert og sund mad Ebeltoft 07/09/ Niki Foo Torsdag A-1403 Boksning Ebeltoft 08/09/ Ole Frederiksen A-1405 Zumba Ebeltoft 08/09/ ? A-1401 Musik-guitar-bands Ebeltoft 08/09/ Mikkel Bolding - David Taylor T-fag T-1602 Kanotur Uno-Friluftscenter Ebel-Rosm sept.2011 Flemming Østergaard m.fl. T-1603 Off road Mountainbike Ebel-Rosm Aftales efterår 2011? T-1604 Kystfriluftsliv i havkajak m.m. Ebel-Rosm sept 2011 Nis Falck, Anette Svendsen T-1605 Friluftsliv m/overnatning Ebel-Rosm Aftales Nis Falck m.fl. R-1002 Vinterfjeld og friluftsliv Norge Ebel-Rosm Jan/feb 2012 Nis Falck m. fl T-1606 Kystfriluftsliv m/en længere tur Ebel-Rosm Forår 2012 Nis Falck m.fl. T-1601 Overlevelsestur +16 Ebel-Rosm april 2012 Bo winther m.fl. Konkurrence deltag og vind fede præmier! Spørgsmål 1: Hvor mange SSP- konsulenter er der i Syddjurs Kommune? A: 2 B: 3 C: 4 Spørgsmål 2: Kan du som ung i Syddjurs Kommune få knallertkørekort når du er 14 år gammel? A: Ja B: Nej C: Ja, hvis jeg betaler ekstra 500 kr. Spørgsmål 3: Hvor afholdes der opstartsfest? 1. præmie: 1 x billet til Paris i uge præmie: 2 x billetter til Heide Park den september Du deltager ved at benytte konkurrence formularen på senest onsdag den 14. september kl Vinderne får direkte besked fredag den 16. sep. 3. præmie: 2 x billetter til Kom-Bi / Lan-party den november Syddjurs Ungdomsskole kan ikke bytte præmierne til kontanter eller andre ture/ting.

10 Kalender Syddjurs Un Fr 1 Lø 2 Juli Ma 1 31 Ti 2 August September To 1 Fr 2 Sø 3 Ma 4 27 Ti 5 On 6 On 3 To 4 Fr 5 Lø 6 Lø 3 Sø 4 Ma 5 36 Ti To 7 Fr 8 Lø 9 Sø 10 Ma Ti 12 On 13 To 14 Fr 15 Lø 16 Sø 17 Ma Ti 19 On 20 To 21 Fr 22 Lø 23 Sø 24 Ma Ti 26 On 27 To 28 Fr 29 Lø 30 Sø arbejdsdage ekskl. 5 lørdage Sø 7 Ma 8 32 Ti 9 On 10 To 11 Fr 12 Lø 13 Sø 14 Ma Ti 16 On 17 To 18 Fr 19 Lø 20 Sø 21 Ma Ti 23 On 24 To 25 Fr 26 Lø 27 Sø 28 Ma Ti 30 On klasse introdag/fest UK opstart UK opstart UK opstart UK opstart UK opstart JM i Cross, Midtdjurs JM i Cross, Rønde 23 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage On 7 To 8 Fr 9 Lø 10 Sø 11 Ma Ti 13 On 14 To 15 Fr 16 Lø 17 Sø 18 Ma Ti 20 On 21 To 22 Fr 23 Lø 24 Sø 25 Ma Ti 27 On 28 To 29 Fr 30 Heide Park Opstartsfest 22 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage 2012 Sø 1 Nytårsdag Ma 2 1 Ti 3 On 4 To 5 Fr 6 Lø 7 Sø 8 Ma 9 2 Ti 10 On 11 To 12 Fr 13 Lø 14 Sø 15 Ma 16 3 Ti 17 On 18 To 19 Fr 20 Lø 21 Sø 22 Ma 23 4 Ti 24 On 25 To 26 Fr 27 Lø 28 Sø 29 Ma 30 5 Ti 31 Januar Jam aften, Norddjurs Musikfestival, Aalborg 22 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage On 1 To 2 Fr 3 Lø 4 Sø 5 Ma 6 6 Ti 7 On 8 To 9 Fr 10 Lø 11 Sø 12 Ma 13 7 Ti 14 On 15 To 16 Fr 17 Lø 18 Sø 19 Ma 20 8 Ti 21 On 22 To 23 Fr 24 Lø 25 Sø 26 Ma 27 9 Ti 28 On 29 Februar Ski St. Johann Ski St. Johann Ski Uvdal Ski St. Johann Ski Uvdal Ski St. Johann Ski Uvdal Ski St. Johann Ski Uvdal Ski St. Johann Ski Uvdal Ski St. Johann Ski Uvdal Ski St. Johann Ski Uvdal Ski St. Johann 21 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage To 1 Fr 2 Lø 3 Sø 4 Ma 5 10 Ti 6 On 7 To 8 Fr 9 Lø 10 Sø 11 Ma Ti 13 On 14 To 15 Fr 16 Lø 17 Sø 18 Ma Ti 20 On 21 To 22 Fr 23 Lø 24 Sø 25 Sommertid starter Ma Ti 27 On 28 To 29 Fr 30 Lø 31 Marts Jam aften, Norddjurs Rock i Rusk Track 2, Grenaa Track 2, Grenaa 22 arbejdsdage ekskl. 5 lørdage Se mere på

11 gdomskole 2011/2012 Lø 1 Sø 2 Ma 3 40 Ti 4 On 5 To 6 Fr 7 Lø 8 Sø 9 Ma Ti 11 On 12 To 13 Fr 14 Lø 15 Sø 16 Ma Ti 18 On 19 To 20 Fr 21 Lø 22 Sø 23 Ma Ti 25 On 26 To 27 Fr 28 Lø 29 Oktober Paris Paris Paris Paris Paris Paris Tjekkiet/actiontur Tjekkiet/actiontur Tjekkiet/actiontur Tjekkiet/actiontur Tjekkiet/actiontur Sø 30 Sommertid slutter Ma arbejdsdage ekskl. 5 lørdage November Ti 1 On 2 To 3 Fr 4 Lø 5 Sø 6 Ma 7 45 Ti 8 On 9 To 10 Fr 11 Lø 12 Sø 13 Ma Ti 15 On 16 To 17 Fr 18 Lø 19 Sø 20 Ma Ti 22 On 23 To 24 Fr 25 Lø 26 Sø 27 Ma Ti 29 On 30 JM i Lemvig JM i Lemvig Kom-Bi/Lan, Hornslet Kom-Bi/Lan, Hornslet 22 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage December To 1 Fr 2 Lø 3 Sø 4 Ma 5 49 Ti 6 On 7 To 8 Fr 9 Lø 10 Sø 11 Ma Ti 13 On 14 To 15 Fr 16 Lø 17 Sø 18 Ma Ti 20 On 21 To 22 Fr 23 Lø 24 Sø 25 Juledag Ma juledag 52 Ti 27 On 28 To 29 Fr 30 Lø 31 Natklub Mols 21 arbejdsdage ekskl. 5 lørdage Sø 1 Palmesøndag Ma 2 Amsterdam 14 Ti 3 On 4 To Fr Lø 7 5 Skærtorsdag 6 Langfredag Sø 8 Påskedag Ma 9 2. påskedag 15 Ti 10 On 11 To 12 Fr 13 Lø 14 Sø 15 Ma Ti 17 On 18 To 19 Fr 20 Lø 21 Sø 22 Ma Ti 24 On 25 To 26 Fr 27 Lø 28 Sø 29 April Amsterdam Amsterdam Amsterdam Forårsmesse Afslutningsfest, Syddjurs Ma arbejdsdage ekskl. 4 lørdage ngsyddjurs.dk Ti 1 On 2 To 3 Fr Lø 5 Sø 6 4 Bededag Ma 7 19 Ti 8 On 9 To 10 Fr 11 Lø 12 Sø 13 Ma Ti 15 On 16 To 17 Kristi himmelfartsdag Fr 18 Lø 19 Sø 20 Ma Ti 22 On 23 To 24 Fr 25 Lø 26 Sø 27 Pinsedag Ma pinsedag 22 Ti 29 On 30 To 31 Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Maj Afslutningsfest, Grenaa 20 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage Juni Fr 1 Lø 2 Sø 3 Ma 4 23 Ti 5 On 6 To 7 Fr 8 Lø 9 Sø 10 Ma Ti 12 On 13 To 14 Fr 15 Lø 16 Sø 17 Ma Ti 19 On 20 To 21 Fr 22 Lø 23 Sø 24 Ma Ti 26 On 27 To 28 Fr 29 Lø arbejdsdage ekskl. 5 lørdage 2-6/7: Summercamp og Crosslejr

12 Åbningstider og ledere i distrikterne Distrikt Hornslet/Mørke/Ådalen Hornslet UK Tirsdag og torsdag kl Onsdag kun for 7. klasse kl Mørke UK Mandag og onsdag kl Kontakt: Afdelingsleder Natasja Krogh tlf Ådalen UK Tirsdag og torsdag kl Distrikt Rønde/Mols Rønde UK Mandag og onsdag kl Torsdag kun for 7. klasse kl Kontakt: Afdelingsleder Dagmar Andersen tlf Distrikt Ebeltoft/Rosmus Ebeltoft UK Mandag og onsdag kl , Tirsdag kun for 7. klasse kl Kontakt: Afdelingsleder Thomas Lind tlf Distrikt Kolind/Ryomgård Kolind UK Mandag fra 8. klasse kl Tirsdag kun for 7. kl. kl Ttorsdag for alle kl Mols UK Mandag og torsdag kl Tirsdag kun for 7. kl. kl Rosmus UK Tirsdag og torsdag kl Ryomgård UK Onsdag kl Kontakt: Afdelingsleder Thomas Esbøl tlf Med et klubkort kan du komme i ALLE klubber! Klubberne er for alle unge mellem 13 (7. kl.) & 18 år, og er hyggelige væresteder, hvor du kan mødes med dine kammerater og lave forskellige ting. Klubberne arrangerer ud over almindelige hyggeaftener, biografture, klubturneringer, fester, foredrag, optræden og forskellige ture. Følg med i tingene - Se de enkelte afdelingers klubsider for information om arrangementer og hold øje med opslagstavlerne på skolerne. Hvem kan komme i klubben? Ungdomsklubben er for alle unge i alderen 13 (min. 7. klasse) til 18 år. KLUBKORT Klubkort For at komme i klubben skal du have et klubkort. Dette klubkort koster 100,- kr. og gælder hele sæsonen. Kortet er strengt personligt, må ikke lånes ud til andre og skal kunne vises på forlangende fra en klubmedarbejder. Kortet giver dig ret til at komme i klubben, lån og brug af klubbens faciliteter. Når du låner spil så som Playstation eller du ønsker at spille på vores spille computere, skal du aflevere dit kort. Kortet får du tilbage, når du afleverer de lånte rekvisitter. Husk, hvis du glemmer dit kort der hjemme eller smider det væk, kan du ikke låne noget. Et nyt kort koster 50,- kr. Så pas godt på kortet!

13 10 don ts på Facebook Her får du 10 gode råd til, hvad du skal passe på, hvis du er på Facebook Det er supersjovt at være på Facebook, men husker du også, at passe på, når du er på Facebook? Her får du ti råd til, hvad du skal passe på eller helt lade vær med, når du er på Facebook. 1. Tænk over, hvilke billeder og videoer du uploader. Facebook har ret til at bruge de billeder, du uploader, så de kan hurtigt ende nogle steder, du ikke er interesseret i. 2. Vælg et kodeord, som ikke er til at gætte for andre, og hold det for dig selv. Du skal heller ikke fortælle din veninde det, for det kan lynhurtigt komme videre. 3. Lad vær at bekræfte venne-anmodninger fra folk, du ikke kender. Når nogen tilføjer dig, kan du se, om I har nogle fælles venner. Hvis ikke I har det, og hvis ikke du kender dem, så afslå venne-anmodningen. 4. Spørg dine venner og familie, om du må lægge billeder og videoer ud af dem. Måske er de egentlig ikke interesseret i, at alle andre ser dem. Er du endnu ikke medlem af Syddjurs Ungdomsskole-gruppen, så meld dig ind i dag og se alle de fede billeder fra tidligere ture og meget andet gøgl. Vi ses på Facebook! 7. Husk at logge af, når du lukker ned for Facebook. Ellers risikerer du, at den næste, der bruger computeren, kan komme ind på din profil. 8. Tryk ikke på links, der hedder noget underligt heller ikke selv om det er din bedste veninde, der har skrevet det på din væg. Det kan nemlig være en virus på hendes Facebook-profil, og hvis du trykker på linket, får du også virussen. 9. Lad vær med at downloade noget, før du har læst aftalevilkårene, så du ved, hvad det er, du siger ja til. 10. Lad være med at skrive personlige oplysninger på din profil. Du må selvfølgelig gerne skrive dit navn, men lad vær med at skrive adresse, telefonnummer og andre ting, som folk kan opsøge dig på. 5. Pas på med at tilføje applikationer. Mange af dem kan have virusser i sig, så vær lidt skeptisk, inden du tilføjer noget. Hør eventuelt dine venner, om de har applikationen først. 6. Du skal ikke åbne mails fra nogen, du ikke kender, for det kan være en virus, du åbner i stedet for.

14 Kommende ture o Paris oktober 2011 En enestående tur til storbyen Paris med en dag i Euro Disney og to dage i storbyen. Vi tager fra Rønde lørdag eftermiddag kl Alle fra Syddjurs Ungdomsskole skal møde ved Rønde skole. Vi kører i en superlækker bus direkte til Paris og opholder os der i fire dage og overnatter på hotel. Vi forlader Paris torsdag aften og kører herefter retur til Rønde. Vi er hjemme torsdag eftermiddag. Vi rejser traditionen tro sammen med Norddjurs Ungdomskole. Et rigtig hyggeligt rejsefællesskab, hvor man ud over storbyens oplevelser også møder nye venner. Vi er 60 unge fra Norddjurs og Syddjurs Ungdomsskole. Vi bor på Hotel: Comfort Inn, Rue Jacquard 21, Lagny Sur Marne, Frankrig. Prisen er ca kr. - til gengæld er både metro, entré til Eiffeltårnet, Louvre og Disneyland inkluderet i prisen. Ligesom på ungdomsskolens andre ture gælder også her først-til-mølle-princippet. Når du har betalt de første kr. til turen er du sikret en plads. Betalingen foregår i din ungdomsklub eller via hjemmesiden. Er der flere end 30 tilmeldte kommer du på venteliste. JM i indefodbold november 2011 Er du vild med fodbold så er dette tilbud helt sikkert noget for dig! Lemvig Ungdomsgård byder alle velkommen til JM i indendørs fodbold som også er Danmark største indendørs turnering for ungdomsskoler i Danmark. Sidste år deltog 275 hold mere end unge til følge og kampene spilles i ikke mindre end 8 haller. Syddjurs Ungdomsskole deltager som altid og stiller op i både pige og drenge gruppen i denne 44 erende udgave af JM i Lemvig. Vi tager af sted fredag den 4. november om eftermiddagen, og der vil om aftenen være mulighed for at deltage i den store ungdomsfest eller hvile sig til lørdagens store fodboldprogram. Kampene starter allerede tidligt lørdag og finalerne spilles omkring ved 18-tiden. Vi er hjemme igen lørdag ml. 19 og 21 alt afhængig af hvordan kampene forløber sig. Der spilles i forskellige aldersgrupper som vil blive annonceret omkring slutningen august/ starten af september. Prisen for at deltage er 150 kr., som er inkl. transport, overnatning, deltagelse i turneringen, samt morgenmad lørdag. Det er en god idé at have en madpakke med til køreturen om fredagen og lidt penge til frokost lørdag. Det er muligt at købe mad og drikke i de haller vi spiller i.

15 g arrangementer Opstartsfest Fre. den 30. september 2011 Rønde UK lukker traditionen tro op for sæsonens første fest Opstartsfesten. Her vil der for første minut være tryk på højtalerne og gang i den på dansegulvet. Festen er for alle medlemmer i Ungdomsskolen. Glæd dig til en super fed fest!!! :-) Kom-Bi/Lan november 2011 Så lukker Kom-Bi og Syddjurs Ungdomsskole i Hornslet endnu engang dørene op for en super nat med lan party og masser af film på programmet. Vi viser min. 6 film, hvor én allerede nu kan afsløres Twillight: Breaking Dawn del 1. De sidste film vil blive annonceret på hjemmesiden samt Facebook ca. 2-3 uger før arrangementet. Du kan på hjemmesiden og Facebook være med til at bestemme hvilke film der skal vises. Der er plads til 200, så skynd dig at få tilmeldt dig. Prisen er 125 kr. som betales ved tilmelding. Tilmelding sker via hjemmesiden. Der er 30 pladser til lan party-delen, så vil du have din egen computer med, så husk også at tilmelde dig denne del. Det gør du også via hjemmesiden holdet hedder Lan tilmelding Kom-Bi 2011 hvor selve arrangementet hedder Kom-Bi / Lan Party Det koster IKKE ekstra at tilmelde sig lan party-delen. Natklub Mols Fre. den 2. december 2011 Fredag den 2. december afholder vi traditionen tro Natklub Mols, hvor vi inviterer ungdomsskolebands fra Syddjurs og Norddjurs til Melodi Grand Prix. Efter vi har fundet det bedste band, spiller vi op til dans med en hot DJ, og i klubben vil der være forskellige aktiviteter du kan deltage i. Det bliver en fed fest, så find dit pæneste tøj frem og kom med. Har du endnu ikke købt et klubkort, så har du mulighed for at købe et i indgangen. Kun unge med gyldigt klubkort kan komme ind! Vi ses til Natklub Mols!

16 Heide Park september 2011 Ta med ungdomsskolen til den vilde forlystelsespark syd for Hamborg. Parken byder på mange sjove og vandvittige forlystelser, både på land, i vand og i luften. Der er noget for en hver smag. Sted: Stor tysk forlystelsespark ved Soltau syd for Hamborg. Pris: 550 kr. Prisen dækker transport, overnatning, morgenmad, entré og en let frokost. Info: Heide Park er en stor forlystelsespark, som ligger 100 km. Syd for Hamborg. Du kan læse mere på Vi mødes fredag eftermiddag og kører til en campingplads syd for Hamborg. Her overnatter vi i hytter. Om morgenen kører vi direkte til Heide Park og er i forlystelsesparken hele dagen. Vi kommer hjem inden midnat. Skiture 2012 St. Johann, Østrig Dato: februar 2012 (uge 7 skolernes vinterferie) Uvdal, norge Dato: februar 2012 Sted: St. Johann im Pongau, Østrig Pris: kr. som dækker transport, overnatninger på hotel, morgenmad, frokostpakke og aftensmad, 7 dages liftkort, og evt. skiskole hvis du har brug for dette. Info: Det er 17. år i træk at vi traditionen tro drager på skiskole og super vinterferie til Østrig sammen med Norddjurs- og Århus Ungdomsskole. Du vil komme til at opleve et fantastisk ski-område med over 800 km pister og hyggelig Østrigsk stemning med masser af unge. Vi bor som altid hos familien Weitenmoss, som sørger godt for os. Hotellet ligger i Alpendorf og har pisterne lige udenfor døren. Vi kører sammen i to store busser. Vi tager af sted om fredagen ca. kl , så du kan godt nå i skole. Og vi er hjemme igen lørdagen efter ca. kl Er du øvet skiløber, så er St. Johann helt sikkert stedet til dig. Der er pister i alle mulige udfordringer og sværhedsgrader, fun-parks med hop, slides, half-pipe og meget mere. Er du ny på ski eller snowboard, er der masser af løjper, og så tilbyder Ungdomsskolen skiskole som er inkl. i prisen. Du vil få et intenst kursus sammen med dygtige ski- og snowboard instruktører. Efter et par dage, vil du være klar til evt. at køre sammen med venner og veninder på egen hånd. Sted: Uvdal, en hytte til 30 personer og en hytte til 10 personer. Læs mere på Pris: kr. Hvis du er 16 år eller mere skal du betal 100 kr. ekstra fordi dit liftkort er dyrere. Prisen dækker transport, overnatning, mad i hytten, skileje og liftkort samt evt. skiskole. Info: Syddjurs Ungdomsskole har fundet et nyt spændende skiområde, som du allerede nu har chancen for at melde dig til. Stedet hedder Uvdal og er et af Norges bedste skiområder. Det er et mindre og intimt skiområde, men har flere grønne, blå, røde og sorte farvede pister - så der er noget for såvel nybegyndere som erfarne. Vi bor i hytter midt på bakken vi bor som en stor familie og man skal i familien være med til at lave mad, vaske op, gøre rent. Vi deles op i hold, så der vil naturligvis være dage hvor du bare kan slappe af! OBS: Så snart du har indbetalt et depositum på kr. og tilmeldt dig på hjemmesiden, er du sikret en plads på skituren. Vi har 40 pladser i alt. Hver aften holder vi et fællesmøde, hvor vi planlægger den kommende dag hvem tager på langtur, hvem tager på hyggetur m.m. Her vil der bl.a. også blive kåret dagens sjoveste oplevelse og morsomste bemærkning. På kan du se og læse mere om stedet hvor vi skal bo. OBS: Vi har 50 pladser i Syddjurs Kommune - husk først til mølle princippet gælder og først når du har indbetalt depositum på kr ,- er du sikret en plads.

17 Sexualisterne Seksualisterne er en gruppe unge, som laver ung til ung oplysning om sex og forebyggelse. Sexualisterne er unge fra hele landet som tager ud og kommer i dialog med unge om seksualitet. De informerer unge om sex, prævention, sygdomme osv. samtidig med, at de igennem egne erfaringer på godt og ondt får en dialog i gang. Sexualisterne høre under Ungdomsringen, og de kommer på kurser for at blive uddannet sexualister. Sexualisterne blev dannet i 1989 og har gennem årene udviklet en metode til at åbne dialogen mellem unge. Sexualisterne har udviklet et nyt koncept, hvor de tilbyder at snakke ung til yngre, hvor hovedvægten lægges på den spirende seksualitet, usikkerheden, mobningen og det at passe på sig selv. Sexualisterne er ikke lærere, men snakker i øjenhøjde med andre unge. Sexualisternes oplæg varer ca. 2 timer. Vi regner ikke med, at der er voksne til stede under oplægget, da det letter dialogformen. Sexualisterne snakker bl.a om: Kærester/forelskelse: Hvordan finder man en kæreste? hvad gør man, hvis ens kæreste har slået op? Hvordan bevarer man sine venner, når man har en kæreste? Den første gang: Hvordan forbereder man sig på det første samleje? Er det så slemt, som der siges? Prævention: Forevisning af de mest anvendte præventionsformer. Kønssygdomme: Snak om de mest almindelige kønssygdomme. Graviditet og abort Overgreb, porno osv. Anonyme spørgsmål fra tilhørerne. Din ungdomsklub kan booke sexualisterne spørg en af medarbejderme om hvornår de kan komme! Seksualisterne håndholdt Nu kan du være med i gruppen ved at lave små film på din mobiltelefon. I samarbejde med seksualisterne får du og en kammerat et emne, som du skal belyse på en 60 sekunders film. Filmen klipper og redigerer du på en pc, hvorefter den lægges ud på vores hjemmeside. Her kan alle så se jeres resultat og blive klogere. Har du lyst til at høre mere om projektet eller bare gerne vil høre lidt mere om hvem sexualisterne er og hvordan man evt. kommer med på holdet, så ta fat i Lilian Nielsen på en af flg. måder: Mobil: SSP erne i Syddjurs Kommune hvad skal vi bruge dem til? Fra 1. august 2011 har Syddjurs Kommune 4 SSP-konsulenter et i hvert af de 4 ungdomsskoledistrikter. SSP-konsulenterne er Syddjurs Kommunes frontløbere til den almene kommunale forebyggende indsats overfor kommunens børn og unge. SSP-konsulenterne indgår i samarbejdet med kommunens folkeskoler, privatskoler, specialcentre, ungdomsuddannelser, ungdomsskolen, familieafdelingen, foreninger, politi og forretningsliv. Hvad kan du bruge en SSP-konsulent til? SSP-konsulenterne kan være en buffer mellem dig og skolen, hjemmet, vennerne og fritidsjobbet. Hvis du roder sig uklar med familien, skolen, vennerne eller sågar deres fritidsjob kan SSP- konsulenten fungere som mægler mellem dig og modparten i konflikten. SSP-konsulenten kan også være en voksen fortrolig der kan vejlede dig med det problem netop du har. Hvor kan du finde en SSP-konsulent? Du kan også finde din SSP-konsulent på skolen, i klubben og der hvor det sker. SSP-konsulenterne vil være til stede i lokalområderne. SSP-konsulenten vil være til større offentlige fester hvor unge deltager, såsom sommerfester, byfester, lokale festivaler, ungdomsskole arrangementer, klubfester m.m. Hvordan får jeg fat i en SSP-konsulent? Du kan få fat på en SSP-konsulent døgnet rundt på telefon og sms, ellers kan du sende en mail eller finde os på facebook. Distrikt Rønde/Mols Ann Katrin Bonneup Tlf Distrikt Hornslet/Mørke/Ådalen Kristian Kejser Larsen Tlf Distrikt Kolind/Ryomgård Nick Brøste Tlf Distrikt Ebeltoft/Rosmus Janus Gerner Hentze Tlf

18 Test dig selv... Denne lille sjove test vil fortælle en hel del om dit liv lige nu, prøv den! Den er effektiv, og giver stof til eftertanke. Og her kommer nøglen til spillet... God fornøjelse... Gennemfør testen UDEN AT SNYDE, så er den faktisk ret sjov! Test FØLG INSTRUKSERNE! OG SNYD IKKE!...ELLERS FUNGERER DET IKKE OG DU VIL FORTRYDE, AT DU SNØD!!! Brug 3 minutter af dit liv og test dette - it will freak you out!! Dette spil giver et morsomt og uforståeligt, men sandt forløb... Ikke noget med at kigge nedad. læs og udfør en linje ad gangen - det tager kun 3 minutter og det er da forsøget værd! Allerførst: Få fat i pen og papir. Når du om lidt skal vælge navne i spillet, skal du være sikker på at du vælger mennesker som du virkelig kender, og følg dit første instinkt. Ikke sidde og vurdere først. Se kun en linje ad gangen, ellers er spillet ødelagt. 1. Først, skriv tallene 1 til 11 på papiret i en kolonne nedad. 2. Ved siden af nummer 1 og 2, skal du skrive to tal ned - dem der først falder dig ind. 3. Ved siden af 3 og 7, skal du skrive navnene på to personer af det modsatte køn (af dig selv!). 1. Du skal fortælle (tallet på plads 2) mennesker om dette spil. 2. Personen på plads 3 er den du elsker! 3. Personen på plads 7 er en du godt kan lide, men ikke kan forstå. 4. Du bryder dig mest om personen på plads Personen på plads 5 er en som kender dig vældig godt. 6. Personen på plads 6 er din lykkes smed. 7. Sang nummer 8, er sangen som beskriver dine følelser for person nummer Sang nummer 9, er sangen som beskriver dine følelser for person nummer Sang nummer 10, er sangen som fortæller dig mest om dine egne tanker. 10. Og sang nummer 11, er sangen som bedst giver et billede af, hvad du føler om livet. Få 10 personer til at tage denne test inden 1 time efter, at du har læst dette. Hvis du gør det, vil dit ønske gå i opfyldelse. Hvis ikke ja så sker der ikke en skid! Ikke kigge videre (snyde...) ellers fungerer det ikke! 4. Skriv navnene på hvem som helst (som venner eller familie...) på plads 4, 5 og 6 pladsen. MEGET MÆRKELIGT, MEN DET SER UD TIL AT FUNGERE... Ikke snyde, ellers bliver du skuffet over, at du gjorde det! 5. Skriv fire sangtitler på plads nr. 8, 9, 10 og ØNSK DIG NOGET, FØR DU GÅR VIDERE TIL NÆSTE PUNKT!!!

19 Det er OGSÅ din ungdomsskole Skal gamle mænd og damer bestemme alt, hvad der skal ske i din klub? Nej vel?! Hvilke ture, fag, projekter m.m. synes du ungdomsskolen skal lave/oprette? Har du en mening eller idé om dette, så kontakt os endelig, det er din fritid og DIN ungdomsskole, så gør brug af din indflydelse og vær med til at udvikle ungdomsskolen i en retning som, er interessant for dig og dine venner! Skal du være med til at arrangere den næste klubfest?! 5 åndsvage 1. Smid ikke skodderne i pisserenden - de er så pisse svære at tænde bagefter... (Skilt ved pissoir) 2. Hvorfor gå i skole når man kan spise madpakken derhjemme... (Tekst på skolemur) 3. Her er ingen kakerlakker! Rotterne har spist dem... (Skilt på hotel) 4. Vask dine hænder grundigt, du ved ikke hvor sæben har været... (Restauranthåndvask) 5. i morgen er aflyst pga. mangel på interesse i dag er aflyst pga. mangel på energi!

20 Endelig... VI KENDER VORES KUNDER...en rådgiver, der forstår...hvorfor du bare måtte have den mobiltelefon Tingvej Hornslet

August 2010. Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen. Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole. Find din ungdomsklub på side 6

August 2010. Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen. Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole. Find din ungdomsklub på side 6 Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole August 2010 Efterår 2010 # 2 Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Find din ungdomsklub på side 6 Aalborg

Læs mere

VIBORG UNGDOMSSKOLES TILBUD TIL UNGE FRA 15 TIL 18 ÅR 2017/2018. Fritiden? Den skal da bruges på fremtiden! FRITID

VIBORG UNGDOMSSKOLES TILBUD TIL UNGE FRA 15 TIL 18 ÅR 2017/2018. Fritiden? Den skal da bruges på fremtiden! FRITID UNGDOMSSKOLES TILBUD TIL UNGE FRA 15 TIL 18 ÅR 2017/2018 Fritiden? Den skal da bruges på fremtiden! FRITID SPØRGSMÅL? DER ER HJÆLP AT HENTE HER: ADMINISTRATION MARIANNE MØLLER METTE JØRGENSEN Tlf.: 8787

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Find dit hold på Tilmelding:

Find dit hold på Tilmelding: Find dit hold på Tilmelding: På www.ungnorddjurs.dk tilmelder du dig hold i Ungnorddjurs. Opret dig med mobil nr. og mailadresse. vælg de/det hold du vil deltage på. Opstart af alle hold sker i uge 40

Læs mere

August 2010. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen. Find din ungdomsklub på side 6. Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig.

August 2010. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen. Find din ungdomsklub på side 6. Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen August 2010 Efterår 2010 # 4 Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Find din ungdomsklub på side 6 Aalborg Ungdomsskole Velkommen til UngAAlborg

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 1: Februar - Marts 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2016-17 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

August. September. Oktober

August. September. Oktober Uge 30 og 31 Uge 32, 33 og mandag og tirsdag i uge 34. Mandag d. 1/8 Mandag d. 8/8 Tirsdag d. 9/8 Onsdag d. 10/8 Torsdag d. 11/8 Fredag d. 12/8 Torsdag d. 18/8 Fredag d. 19/8 Kl. 18.00-22.00 August Skolesommerferie

Læs mere

Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod!

Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod! Februar 2016 Skakten fritids og Ungdomsklub Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod! God vinterferie til alle og vi ses forhåbentlig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

GHS. Frivillige aktiviteter. Fodbold: regionsmesterskaber James Bond event. Julemarked i Lübeck. Musikværksted. Faldskærmsspring

GHS. Frivillige aktiviteter. Fodbold: regionsmesterskaber James Bond event. Julemarked i Lübeck. Musikværksted. Faldskærmsspring Et godt sted at være - et godt sted at lære GHS Frivillige aktiviteter Fodbold: regionsmesterskaber James Bond event Julemarked i Lübeck Musikværksted Faldskærmsspring Dans Rejse til Barcelona Skitur DM

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2015-16 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Lykkeposeophold Kender du det med at købe en lykkepose i fx Matas?

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Dialogmøder. Fokusgruppen Unge. Mål med mødet: Jeres holdninger til udviklingen af klyngen!

Dialogmøder. Fokusgruppen Unge. Mål med mødet: Jeres holdninger til udviklingen af klyngen! Fokusgruppen Unge Om Fokusgruppen: 1 Socialt fællesskab Fælles fysiske faciliteter Aktivitetsmuligheder Andet! Modige / X Nysgerrige X 5 X Optimistiske 1 Kreative / Gode til at samarbejde/ X Videbegærlige

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Skitur Neukirchen i Østrig

Skitur Neukirchen i Østrig Skitur 2017 Neukirchen i Østrig Hvor skal vi hen? Vi tager i år til Neukirchen i Østrig. et område hvor flere klubber fra Aarhus tager på deres årlige skitur, Området giver udfordringer for både den øvede

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Igen i år har Silkeborg Skiklub bestilt det familievenlige Hotel Kirchlerhof - www.kirchlerhof.at - til uge

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015 Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. Arrangementer/ture alm. Uger: Min. 12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Efterårsferie tilmelding

Efterårsferie tilmelding Efterårsferie tilmelding Selvom vi næsten lige er startet på et nyt skoleår nærmer efterårsferien sig så småt. Få at kunne planlægge vores personaletimer har vi derfor brug for at vide hvem af jeres børn

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen. (kit, nummer 8)

Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen. (kit, nummer 8) Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen (kit, nummer 8) 1) En beskrivelse af idéen 2) Et storyboard 3) En 3D model 4) En film af hver gruppe 5) Et podie til hver gruppe Alle elementer vedrørende hver gruppe samlet

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse.

Tilfredshedsundersøgelse. Tilfredshedsundersøgelse. Vi har i år valgt at lave undersøgelsen med vægt på en anderledes uge nemlig vores årlige skitur til Skt. Johann i Østrig. Du kan i det nedenstående se, hvad eleverne blev spurgt

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

marts ma ti on to fr lø sø 1 AFTEN Hjemmehyg 8 AFTEN Hjemmehyg 15 AFTEN Indkøbstur for Alle PIGER 22 AFTEN Svømmehal 29 AFTEN Drengerøv Alle drenge

marts ma ti on to fr lø sø 1 AFTEN Hjemmehyg 8 AFTEN Hjemmehyg 15 AFTEN Indkøbstur for Alle PIGER 22 AFTEN Svømmehal 29 AFTEN Drengerøv Alle drenge Ventilen-nyt marts ma ti on to fr lø sø 1 2 3 4 5 6 Bowling 7 8 9 10 11 12 Biograftur 13 14 15 Indkøbstur for Alle PIGER 16 17 18 19 20 Bowling 21 22 Svømmehal 23 24 25 26 27 28 29 Drengerøv Alle drenge

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Aktiviteter i vinterferien Aktiviteter i vinterferien 2015 1 2 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din vinterferie. Du kan

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden:

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden: Efterlysning af søde og arbejdsomme forældre!!! Pga. flere forskellige ting, har vi valgt at aflyse vores forældrearbejdsaften, som vi ellers plejer at have her om foråret. Dog bringer vi her en efterlysning

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket Ventilen-nyt September ma ti on to fr lø sø 1 Hjemmehygge 2 3 4 5 Netcafé 6 Bowling (kl. 14-16.30) 7 Tøsetur Hallen kl.14-16 8 Hjemmehygge 9 10 11 12 Hjemmehygge 13 Tøsetur kl. 14-18 14 Hallen kl.14-16

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde

KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde Dato & tid: 12. september 2005, kl. 16.30 17.45 Referent: Deltagere: Dennis Waldemar Tina (kaniner), Cecilie (natur- & klatring), Morten (musik), Marie-Louise (værksted),

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Østrig, Oberndorf, Uge 7, 2015

Østrig, Oberndorf, Uge 7, 2015 Tag med andre børnefamilier på skitur til Østrig og få introduceret børnene til skiløb på en afslappet facon af danske skiinstruktører. Vi skal bo i superlækre omgivelser på hotel Penzinghof i Oberndorf.

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Bar(e)nyt. Fra Susan,

Bar(e)nyt. Fra Susan, Bar(e)nyt. Fra Susan, Niels Jakob & Pia. februar 2016 Søndagsåben i Klubben Søndag 6.marts fra kl. 11- til kl.17 Nu med musik cafe & lidt frokost. Du har mulighed for at inviterer din familie med herned.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere