Sådan får du din virksomhed til at ligne en million!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan får du din virksomhed til at ligne en million!"

Transkript

1 Sådan får du din virksomhed til at ligne en million! 7 ting der giver bedre signalværdi og gladere kunder Ligesom vi alle bedømmer en person vi møder første gang på dennes ansigt, frisure og påklædning, gøre vi det samme når vi støder på nye virksomheder. Her er det også de signaler der sendes og de ting vi oplever, som vi baserer vores bedømmelse på. Vi kan selv i høj grad være med til at bestemme hvordan andre opfatter vores virksomhed, men det kræver at vi er opmærksomme på det og træffer bevidste, strategiske valg i den sammenhæng. Her følger en guide til hvordan du kan gribe det an, så du får den korrekte og bedste repræsentation af din virksomhed. Det der er den bedste repræsentation af én virksomhed, er det ikke nødvendigvis for en anden det kommer helt an på hvordan vi ønsker at brande os. Guiden herunder er skrevet på en praktisk og løsningsorienteret måde, så du hurtigt kan komme i gang med at forbedre din virksomheds signaler. 1. Strategi Det allerførste skridt, er at have en strategi for det. Alle virksomheder vil ikke det samme og hvad der er rigtigt for min virksomhed, er ikke rigtigt for din. Hvad vil du gerne signalere? Enkeltmandsvirksomheder Er det vigtigt for dig, at dine kunder ved og mærker, at det er en lille enkeltmandsvirksomhed, så kan det være en fin idé at have et mobilnummer som hovednummer (f.eks. for den selvstændige konsulent, der kun har en enkelt eller få kunder). Husk at selvom du har et mobilnummer, vil folk stadig blive frustrerede over at blive mødt af en automatisk telefonsvarer, hvis du ikke selv kan tage telefonen. Mere end 70 % lægger på uden at lægge en besked og de fleste hører heller ikke hele din besked. Vil du gerne undgå at folk bemærker, at du kun er dig selv, er mobilnumre dog ikke tilrådelige. (se tippet om 70-numre på side 3) Det samme er gældende for at have en officiel adresse på din privatadresse, for før eller senere vil du opleve at nogen møder op for lige at få en snak med dig. Det er sjældent en rar oplevelse at have uventede kunder i sin private dagligstue.

2 Små virksomheder med flere ansatte Bestem først kundesegmentet. Hvis det er landsdækkende, kan det være en dårlig idé at benytte et almindeligt fastnetsnummer som hovednummer. Der er stadig uvilje hos mange mod at lave forretninger med virksomheder i andre landsdele, hvis man kan vælge en mere lokal samarbejdspartner i stedet. (Jyder vil f.eks. som regel foretrække ikke at gøre forretninger med en københavnsk virksomhed, hvis der er et jysk alternativ. Derfor kan f.eks. 70-numre være at foretrække over et 33-nummer som hovednr.) Husk at sørge for, at alle medarbejdere bruger tid på det de er gode til, og ikke på en masse ligegyldigheder. Vidste du, at hver gang man bliver forstyrret i sin dybe koncentration, tager det omkring et kvarter at komme tilbage igen, efter at det forstyrrende element er væk? Sørg for, at det kun er den person, der alligevel sidder i receptionen og tager imod post og gæster, der svarer telefonen. Er vedkommende syg, har fri eller er til frokost, er det en god investering at have et call center i baghånden, som tager over. Undgå for alt i verden at have øvrige medarbejdere (især bogholderne, som mange mærkeligt nok sætter til at svare telefonen. Hver gang de laver en fejl grundet forstyrrelser, kan det tage dem timer at finde den bagefter, når de ikke kan få banken til at stemme) til at træde til i stedet, for det vil altid være med irritation de gør det og det er sjældent befordrende for arbejdsglæden. Men det er en hel anden snak. Har man ikke en bemandet reception, så overvej at outsource den del, i stedet for at have egne medarbejdere til at svare telefonerne og viderestille til hinanden. Eksempel: 1. Kurt svarer telefonen. Det er en kunde, der spørger efter Jesper. Kurt stiller om til Jesper og bruger nu det næste kvarter på at samle trådene op og komme videre med det han var i gang med inden telefonen ringede minutter efter det første opkald er afsluttet, ringer telefonen igen. Denne gang er det til Hans. Kurt stiller videre til Hans og bruger et kvarter på at komme tilbage i samme rille som før. 3. Resultat: Af den første time på den arbejdsdag, er Kurt kun rigtig effektiv måske halvdelen af tiden. Det kræver ikke større matematiske evner at se, at der ikke skal mange af den slags situationer til, før Kurts tabte arbejdsfortjeneste er tjent ind og kan betale for en omstillingsservice i et call center. En del af dem har oven i købet en personlig service, så man får en fast person, der svarer de fleste opkald.

3 En sidste ting som de voksende små og mellemstore virksomheder skal være opmærksomme på, er altid at eje deres eget hovednummer. Det hænder at virksomheder på et tidspunkt benytter en leverandør, der stiller et telefonnummer til rådighed. Men når virksomheden så ønsker at stoppe samarbejdet med denne leverandør, er de fanget og kan ikke få lov til at tage deres hovednummer med dem. Det kan være en dyr affære, for det kan betyde mistede kunder (der ikke kan få fat på dem), nye tryksager og en masse tid på at få det ændret i diverse registre rundt omkring. Så sørg altid og uden undtagelse for, at det er jer selv har rettighederne over det nummer, som I benytter som jeres officielle hovedtelefonnummer. TIP! Sørg altid for selv at eje virksomhedens hovednummer. Har I ikke et, kan I overveje et 70-nr. fra TDC. De koster ikke noget særligt, men er yderst effektive. Store virksomheder med etableret reception Uanset om virksomheden har én eller flere receptionister, vil der blive taget hånd om de fleste opkald inhouse. Men når uheldet er ude og der både er sygdom og ferie eller der blot har været en begivenhed, der giver telefonstorm, hvad så? De fleste virksomheder med egen reception vælger også en af tre løsninger: 1. Receptionen er egentlig underbemandet og kan ikke håndtere de bølger, som telefonopkaldene altid kommer i. Kunderne oplever derfor ofte at sidde og vente i en telefonkø og medarbejderne er stressede og irritable - hvilket ikke giver en positiv modtagelse. 2. Receptionen er egentlig overbemandet for at kunne håndtere de bølger, som opkaldene kommer i. Det betyder dog at en af receptionisterne kun har noget at lave i f.eks. 20 % af tiden og er derved en meget dyr omkostning for virksomheden. 3. Uanset om virksomheden kører med mulighed 1 eller 2 herover, så benyttes måske også mulighed 3, som er back-up personale fra en anden afdeling. Det kan f.eks. være en sekretær, der ofte bliver kaldt ud til receptionen, for at tage over eller supplere. Har nogen nogensinde spurgt denne medarbejder hvordan hun/han har det med at være kastebold på den måde? For ikke at tale om dennes normale arbejdsopgaver hvem tager sig af dem imens? Stress er en mere og mere udbredt sygdom og den kommer netop ofte af utilfredshed, af ikke at føle at man bliver anerkendt for sit arbejde og af voldsom og vedvarende travlhed. Vi kunne skrive meget om stress, men mange ved mere om det end vi gør, så det vil vi undlade og blot afslutte afsnittet med, at det koster langt mindre end en fuldtidsløn at få call center back-up på sin telefonbesvarelse, så man aflaster receptionen, når denne har behov for det.

4 2. Websitet Websitet den største og vigtigste del, af det samlede signal din virksomhed sender til verden. Overraskende mange virksomheder i dag, har nogle uskønne, flade sites uden priser og lignende relevant information. Ideen med, at man ikke vil opgive priserne af hensyn til konkurrenterne holder ikke de skal nok få deres fingre i dem alligevel. Til gengæld mister du formegentligt mange kunder ved, at de ikke kan finde præcis det de søger på dit site. Der findes mange gode guides til det fantastiske website og man kan altid alliere sig med nogle professionelle, der kan lave det sublime site. Det koster ikke nødvendigvis alverden mere, så der er ingen undskyldninger et godt website er simpelthen alfa omega, hvis du lever af en jævn strøm af nye kunder. Her er en oversigt over nogle af de ting, du især bør have fokus på: 1. En rar og indbydende forside. Undgå at drukne den i tekst, for folk kan ikke overskue at læse en roman alligevel. Sæt kun de vigtigste på og sørg eller for at have en god menu struktur, så du på undersider kan komme med alle de andre budskaber. 2. Undgå også alt for meget forstyrrende flash grafik (det der bevæger sig). Selvom det kan virke meget fancy, bliver de fleste irriterede over at skulle sidde og vente på det. Det inkluderer også de sites hvor man kan se en miniature af ejeren eller en anden, der står og byder velkommen og som man ikke kan slukke for. (det minder om de gamle Microsoft Office dage, hvor den lille papirklips formede hjælper ville poppe op konstant. Folk var rasende.) 3. Har du flere produkter? Undgå at forklare dem alle sammen på forsiden, men lav let adgang til undersider med uddybende information, f.eks. ved hjælp af knapper eller grafik. 4. Sørg for at der er sammenhæng i layout. Du bør benytte samme font (skrifttype) og farver overalt på sitet. Læg også mærke til detaljerne; har dine bokse runde hjørner og grøn kant på forsiden, nytter det ikke noget at de har skarpe kanter og rød kant andre steder. 5. Gør sitet personligt! Ingen virksomheder eksisterer uden mennesker. Så hvem er de? Læg billeder ind, skriv gerne en linje eller to om dem (det kan være uddannelsesog erfaringsbaggrund, person karakteriska, en sjov anekdote. Det er lige meget hvad vælg den stil, der passer til jer) 6. Historie. Det er ikke alle der vil læse det, men hvis en kunde står og vakler mellem to mulige leverandører, vil du være sikker på at du ikke bliver fravalgt grundet manglende information. Din virksomheds historie giver personlighed og sjæl og følelser sælger!

5 7. Referencer, referencer, referencer! Har du nogle tilfredse kunder, bør du prale med dem (husk at indhente deres tilladelse først der er ingen grund til at de bliver mindre tilfredse pga. sådan en lille detalje) Det er bedst hvis du kan få dem til at skrive et par linjer om, hvorfor de er glade for at være kunder hos dig. Alliér dig med en tekstforfatter der efter aftale kan ringe til dem og interviewe dem, hvis det er fordi de ikke kan finde tiden til at sætte sig ned og formulere en tekst. Sig tak for hjælpen ved at lave et link til deres site (det er godt for deres søgeoptimering). Husk altid at sætte navn og firmanavn under kundeudtalelser. (Hvis de er glade nok for dig til at lave en skriftlig anbefaling, er de nok heller ikke klar til at skifte dig ud med en konkurrent, så du behøver ikke frygte at de får nys om hvem dine kunder er). Kundeudtalelser uden afsender er som hovedregel falske og opdigtede af virksomheden selv. 8. Gør dit site levende og opdateret. Indsæt f.eks. links til artikler, når du har været i medierne. (Sker det ikke så ofte, kan det anbefales at få professionel hjælp til det. Både Epicent Kommunikation og Samurai PR kan anbefales i den sammenhæng. Begge har hjulpet os rigtig fint). Indsæt en blog eller jævnlige nyheder. Sørg for at begge dele altid er opdaterede og gør en dyd ud af, at finde på nye tiltag. 9. Kontakt. Lad nu være med kun at sætte en kontaktformular ind på sitet. Det virkede for 5 år siden, men i dag bliver folk irriterede og i værste fald lukker de siden. En kontaktformular kan være et fint supplement til den øvrige kontaktdata; telefonnummer, adresse, adresse (husk ikke at indsætte adressen, så den kan blive opfanget af de botter, der søger nettet for adresser at sende spam til. Indsæt i stedet mailadressen som billedefil eller med (a) eller lign.). Endelig kan der være god ræson i at overveje et chatmodul. TIP! Et chatmodul på dit website giver dine kunder hurtig og let adgang til yderligere information. De koster ikke ret meget mere, se f.eks. 3. Adresse Er geografi vigtig for din virksomhed? En VVS installatør i Odense har nok ikke store glæde af, at reklamere og være repræsenteret på Bornholm. Men et reklamebureau kunne godt have fordel af at være repræsenteret i både Århus og København, selvom virksomheden fysisk kun ligger ét af stederne. Hvorfor? Fordi mennesker godt kan lide at føle, at det er en lokal virksomhed de

6 handler med de er ligesom os, ergo forstår de os. Og det uanset at en jysk virksomhed ligeså godt kan levere produktet som en fynsk eller en sjællandsk eller omvendt. Derudover sender det et signal om at virksomheden er større med flere kontorer. Det kan være en fordel, hvis man gerne vil hive store kunder i hus. Men det er ikke kun det geografiske, der gør en forskel. Det er i høj grad også selve adressen. Alle byer har pæne og knap så pæne bydele og adresser. For nogle virksomheder gør det absolut ingenting hvor de bor, for andre betyder det en verden til forskel. Virksomheder for hvem en præsentabel og eksklusiv adresse kan være essentiel, er f.eks. fine konsulenthuse (dem der fakturerer store firecifrede timesatser), headhuntere, advokater, psykologer og revisorer. Vores erfaring: Det sker jævnligt at virksomheder vi er i dialog med omkring telefonpasning, kommer med udtalelser i retning af Nåh, men vi kan jo også se, at det er pæn adresse I bor på. Underforstået; så er I professionelle og ved hvad I laver. Men hvorfor det? Hvorfor skulle adressen have noget som helst at gøre med vores kompetencer som telefonpassere? For dem kan det i teorien være ligegyldigt, om vi sidder på en dyr adresse i København eller en billig i Rødvig. Men sådan har alle det ikke. Konklusion; Vælg din adresse med omhu og lad det være en gennemtænkt beslutning. Vil du bruge din privatadresse som firmaadresse? Fint men vær beredt på at få besøg af erhvervsfolk i dit hjem, og tænk over signalet du sender. Vil du hellere holde til i provinsen eller forstæderne? Fint men vær bevidst om signalet. Vil du have en dyr og eksklusiv adresse i en af de større byer? Fint men også dét kan skræmme nogle. Vil du være omkostningsbevidst med en dyr eller bare en anden end din private - adresse, tilbydes adresseservice flere steder landet over. De koster typisk i omegnen af kr. pr. måned + eventuelle omkostninger ved videreforsendelse af din post. (Vær opmærksom på at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen skal have din reelle firmaadresse oplyst, uanset at du vælger at lade din virksomhed stå officielt registreret på en anden. Det kan gøres i punkt 13 i formularen du udfylder, når du etablerer virksomheden.)

7 4. Telefonnummer Har du nogensinde overvejet det signal dit hovedtelefonnummer sender? Bevidst eller ej, vil mange - før de har talt med dig - dømme din virksomhed udelukkende på grund af telefonnummer. Dette er hvad mange tænker, når de ser forskellige telefonnumre: Mobilnummer = enkeltmandsfirma Fastnetsnumre = geografi (provinsfirma, Københavnersnobber, dumme sønderjyder, reserverede nordjyder el.lign. Geografi er mange ting) 70 = Virksomheder 72 = Oprindeligt Telenor, men mange tror Jylland 80 = Modtager betaler, men nogle tror at det er Jylland 90 = Opkalder betaler, højt takserede numre (ofte sexlinjer) 70 numre kan sættes op i løbet af en dags tid. 70-numre er specielle ved at være ikkefysiske numre, så der skal ikke en telefonmand ud og installere telefonlinje. De skal altid være viderestillet til et andet telefonnummer og du kan på de fleste af dem ændre viderestillingen ved et enkelt opkald til TDC s tryk-selv menu. Det tager under ét minut. En anden fordel ved 70-numre er at de ikke er geografisk bestemte. Selvom man efterhånden længe har været i stand til at flytte sit fastnetnummer med sig, vil de fleste stadig sige at 33 numre hører til i København, 86-numre i midtjylland og 98 numre i nordjylland. Hvis du gerne vil have kunder fra hele landet, kan 70-numrene være en idé. De er i øvrigt billige; omkring 250,- kr. i oprettelse og 50,- kr. i abonnement pr. kvartal. Hvis det er viderestillet til et fastnetsnummer er det gratis, men hvis det er viderestillet til en mobil, kommer der lidt telefonregning oveni. 70-numrene sælges kun af TDC Erhverv på Hvis du er rigtig glad for dine kunder, kan du også vælge at betale for opkaldene til din virksomhed med et såkaldt 80-nummer. Udover at du kan skrive Ring gratis til os alle vegne, har 80-numre også den fordel, at de er langt mindre populære end 70-numre. Du kan derved få et meget pænere nummer, end det er muligt med 70-numrene, hvor alle de pæne er væk for længst. Endelig kan du naturligvis vælge modsætningen og lade dine kunder betale en overpris, når de ringer til dig. Det er med 90-numrene. Udover at det nok ikke vil blive vel modtaget blandt dine kunder, har det også den slagside, at de ofte sættes i forbindelse med virksomheder, der har mere erotiske serviceydelser at sælge. Men det kan have sine fordele for eksempel at lade support afdelingen have et dyrere nummer, så kunderne betænker sig en ekstra gang inden de ringer.

8 5. Telefonbesvarelsen Hvordan besvares dine telefoner? Går det hurtigt eller skal man vente længe? Er det en tastselvmenu eller et menneske, der svarer? Hvis det er et menneske; hvordan lyder personen så? Alt dette er vigtigt at vide, da det er den potentielle kundes første oplevelse af din virksomhed, efter websitet. Er det for bøvlet at komme til at tale med en person, fordi der f.eks. er for mange tryk-selv menupunkter eller endnu værre; ringer telefonen bare uden at blive svaret, risikerer du at personen lægger på og du bliver en ny kunde fattigere. Det koster i dag ikke alverdens at få call centre til at besvare dine telefoner og udbyttet i den anden ende er langt at foretrække. Alene kundernes humør når du får dem igennem, vil være langt bedre hvis de har fået en positiv oplevelse ved at ringe til din virksomhed, end hvis det har taget dem adskillige minutter bare for at komme frem til dig. Afhængig af hvor mange opkald din virksomhed har, ligger priserne typisk fra omkring 500 kr. pr. måned for de mindste og opefter, for at få din virksomheds telefoner professionelt besvaret af smilende mennesker, der kan stille kompetent om til den rigtige medarbejder hos dig. Eller blot tage imod besked med det samme, hvis du foretrækker det. 6. Udenfor åbningstid Også udenfor almindelig kontortid sender din virksomhed et hav af signaler. Uanset hvordan du synes at kunderne skal håndteres på disse tidspunkter, er det vigtigt at du har taget stilling og er bevidst om resultaterne af dit valg. Hvad sker der udenfor almindelig åbningstid? Har du en telefonsvarer på? Hvis ja, kan kunderne så lægge besked? (Hvis ja, skal du være bevidst om at det sender et signal om at det er en mindre virksomhed, de har ringet til). Hvordan lyder telefonsvareren? Har du selv lyttet til den fornyligt? Er den indtalt af en smilende person? Tales der tydeligt og langsomt? Er der stille i baggrunden, eller kan man høre en anden skramle rundt? Er beskeden aktuel, eller fortælles der om jeres åbningstider omkring jul eller påske? Måske er der indtalt et krisenummer som folk kan ringe til? Eller måske er der etableret en viderestilling til den medarbejder, der er så heldig at have fået døgnvagten i denne uge? De fleste danske virksomheder har kontortid fra kl. 8/9 til kl. 16/17, måske lidt tidligere om fredagen. I udlandet er det normalt at have længere åbent og i USA er der en væsentlig

9 højere andel af virksomhederne der tilbyder døgnservice til deres kunder. Det har der hidtil ikke været så stor tendens til i Danmark, men der anes ændringer i horisonten. Hvem ved? Måske får vi også inden længe supermarkeder, der har døgnåbent og indkøbscentre der holder åbent til midnat. Det har hidtil kostet spidsen af en jetjager at få nogle til at bemande telefonerne døgnet rundt i Danmark (dels fordi vores lønninger hører til verdens højeste og dels fordi de danske call centre har været langsomme til også at tilbyde dette på samme vilkår som dagsservice, hvor flere kunder er med til at betale lønnen og dermed at holde priserne nede pr. kunde), men der begynder at komme flere spillere på markedet og små virksomheder behøver nu ikke længere at betale langt mere end omkring ,- kr. pr. måned for at få bemandet deres telefoner døgnet rundt eller i det mindste til senere om aftenen. 7. Hvor vigtig er kundeservice? Alternativ til automatisk telefonsvarer: De fleste call centre kan hjælpe dig med en løsning, hvor de svarer de opkald du ikke selv kan svare og tage imod besked, der efterfølgende sendes pr. eller sms. Den slags koster typisk omkring kr. pr. måned. Men vil du gerne signalere at virksomheden er større, til trods for at du måske kun er dig selv (f.eks. et webbureau, der bruger freelancere), så er brugen af et mobilnummer som hovednummer skidt. Det samme er firmaadresse på privatadressen og en automatisk telefonsvarer, når man ikke selv kan tage telefonen. Uanset hvad du vælger at gøre, er det vigtigt at have gjort sig nogle overvejelser om det. I Danmark er der nogle brancher, der er notorisk kendte for deres ekstremt dårlige telefonbetjening og de slipper afsted med det. Tænk på dine oplevelser med at ringe til din læge f.eks. De har ofte kun åbent på telefonerne i et forsvindende lille tidsrum hver dag og når man ringer der, bliver man oftest mødt af en optagettone. Og hvordan med håndværkere? De er også kendte for at yde dårlig kundeservice, både på telefonen og i det arbejde der udføres. Hvor mange gange har du ikke hørt folk beklage sig over, at de havde taget fri om formiddagen fordi tømreren skulle komme kl. 7, men han dukkede først op (efter flere opkald, som han ikke besvarede) kl. 11, så kunden måtte tage yderligere nogle timer fra arbejde. De er også kendte for at udeblive fra aftaler og efterlade et rod, når de er færdige.

10 Lægerne kan tillade sig det i Danmark uden at det går ud over omsætningen, fordi de betales af sygesikringen. Men i USA f.eks. er der meget skarpere konkurrence, fordi patienterne flygter fra en læge, hvis de ikke føler sig godt nok behandlet. Håndværkerne er måske bare forkælede. Tidligere behøvede de ikke tage deres telefon, når den ringede, for det kunne jo være nye kunder og dem havde de ikke tid til pga. travlhed. Så kom finanskrisen og så havde de ikke råd til at få nogle til at hjælpe dem med at besvare telefonerne. De ser måske ikke at der er en sammenhæng mellem den oplevelse deres kunder får og tilgangen af nye kunder. Folk anbefaler jo de leverandører, de har været tilfredse med men de advarer også om dem, de er blevet skuffede over. Konklusion Repræsentation er mange ting og der er ikke noget endegyldigt svar på, hvad den bedste form for din virksomhed er. Men det er vigtigt at gøre sig nogle tanker og tale med folk omkring én om det, for de signaler andre opfatter om virksomheden, skulle gerne stå mål med de værdier og tanker man selv har om den. Rigtig god fornøjelse med opgraderingen af din virksomheds signaler! CityCallCenter ApS Pouline Mangaard

200 serviceopkald i Randers Kommune. Maj 2008

200 serviceopkald i Randers Kommune. Maj 2008 200 service i Randers Kommune Maj 2008 Jørgen Mogensen JMO Consult Indhold Rapport vedr. 200 service i Randers Kommune 13. til 16. Maj 2008.... 3 Indledning... 3 Resume.... 4 Lokalnumrenes reaktion....

Læs mere

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG TOTAL UAFHÆNGIGHED Når dine kunder, kolleger eller samarbejdspartnere skal have fat på dig, kan det nogle gange være svært for dem at vide, hvilket telefonnummer

Læs mere

Guide til ] abonnement. 02 Ekstra serviceydelser

Guide til ] abonnement. 02 Ekstra serviceydelser Guide til ] abonnement og ekstra serviceydelser Denne oplysende guide er en oversigt over alle de ekstra serviceydelser, der findes med ACN abonnement, og hvordan du kan benytte dem og få mere ud af din

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E

comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E GRATIS UFORPLIGTENDE TELEFONPASNING I 14 DAGE? Hos Comeback er vi specialiseret i at levere telefonpasning og sekretærservice til mellemstore

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

5 konkrete tips til helstøbt ledelse! Bliv en helstøbt leder og få det bedste! frem i dine medarbejdere

5 konkrete tips til helstøbt ledelse! Bliv en helstøbt leder og få det bedste! frem i dine medarbejdere 5 konkrete tips til helstøbt ledelse Side 1 5 konkrete tips til helstøbt ledelse Bliv en helstøbt leder og få det bedste frem i dine medarbejdere 5 konkrete tips til helstøbt ledelse Side 2 Tip 1: Vær

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer.

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer. Mobil FlexConnect Din mobiltelefon har en webside, hvor du kan lave forskellige indstillinger for dine kald til og fra din mobiltelefon. Websiden hedder Mobil FlexConnect: www.mobilflex-connect.dk Denne

Læs mere

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et komplet telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed uden binding

Læs mere

Revolutionerende ligetil

Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil FIRMAFON.DK 71 99 99 99 Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed.

Læs mere

Mobiltelefon. Brugervejledning

Mobiltelefon. Brugervejledning Mobiltelefon Brugervejledning Version 1.0 Dansk Januar 2014 Velkommen! Denne manual beskriver de grundlæggende funktionaliteter, der kan anvendes på din mobiltelefon Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål,

Læs mere

[Introduction] [A. Kendskab] [B. Forståelse] [Info]

[Introduction] [A. Kendskab] [B. Forståelse] [Info] [Introduction] Goddag mit navn er, og jeg ringer fra Epinion. Vi er i øjeblikket i gang med en undersøgelse blandt danske virksomheder for Konkurrence og Forbrugerstyrelsen. Må jeg i den forbindelse have

Læs mere

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06 Kom godt fra start Kom godt fra start med din nye mobiltelefon JUNI 06 2 Indhold: SIM-kort...1 "Tryk selv" service a. Viderestilling (ved optaget, ved manglende svar, ved alle opkald)...3 b. Banke på...4

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund

Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund Jacob Kjær en af Danmarks mest erfarne CFO er HAR ORDET Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund CFO en og økonomifunktionen står over for stigende krav. Nøglen til succes som CFO handler om

Læs mere

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 44 Svendborg 5700 tlf 62 20 11 20 fax 62 20 15 16 support@sef.dk www.sef.dk

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 44 Svendborg 5700 tlf 62 20 11 20 fax 62 20 15 16 support@sef.dk www.sef.dk Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 44 Svendborg 5700 tlf 62 20 11 20 fax 62 20 15 16 support@sef.dk www.sef.dk Indholdsfortegnelse Kortnummervalg... 3 Banke på... 3 Viderestilling altid... 4 Viderestilling

Læs mere

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP SOM ADMINISTRATOR Maj2017_17436 Sådan anvender du Touchpoint som administrator I denne guide beskriver vi, hvordan du som administrator anvender app en til at indstille

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Indholdsfortegnelse Fordord... 3 Sæt SIM-kortet i telefonen... 3 PIN koden... 3 Telefonsvarer...

Læs mere

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk Brugervejledning for analoge telefoner Siemens AS180 trådløs telefon kun 99,- INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling

Læs mere

Brugervejledning for fastnettelefoner

Brugervejledning for fastnettelefoner Brugervejledning for fastnettelefoner Læs mere på: www.danskkabeltv.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling Durokald Trio A+ trio Viderestilling ved intet

Læs mere

LiveCall Brugervejledning version 1.1

LiveCall Brugervejledning version 1.1 LiveCall Brugervejledning version 1.1 Indhold Indhold... 1 1. Introduktion til LiveCall... 2 2. Det virtuelle omstillingsbord... 2 2.1. Info om indkommende kald... 3 2.2. Kollegaoverblikket... 3 2.3. Kollegadetaljerne...

Læs mere

i din virksomheds 3Kontakt løsning. På den måde har du adgang til de vigtigste funktioner i 3Kontakt for dig som bruger.

i din virksomheds 3Kontakt løsning. På den måde har du adgang til de vigtigste funktioner i 3Kontakt for dig som bruger. 3KONTAKT APP QUICKGUIDE Med 3Kontakt app kan du logge ind i din virksomheds 3Kontakt løsning. På den måde har du adgang til de vigtigste funktioner i 3Kontakt for dig som bruger. I denne guide gennemgår

Læs mere

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Side 2 Indholdsfortegnelse: Succesfuld Facebook administration side 3 Den positive spiral Side 4 Sørg for at poste hver dag Side 5 Fokuser

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Genvej til medierne. FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier. Det behøver slet ikke at være så svært F O A F A G O G A R B E J D E

Genvej til medierne. FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier. Det behøver slet ikke at være så svært F O A F A G O G A R B E J D E F O A F A G O G A R B E J D E Genvej til medierne FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier Det behøver slet ikke at være så svært Tekst: Camilla Stokholm Nielsen Redaktion: Ann Lübbers,

Læs mere

Telefonadministration

Telefonadministration Telefonadministration Styring af telefonfunktioner gennem Tast-selv system Brugervejledning Version 1.2 Dansk August 2014 Velkommen! Denne manual beskriver, hvorledes man kan ændre indstillingerne for

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

KOM GODT I GANG MED MENUOMSTILLING

KOM GODT I GANG MED MENUOMSTILLING TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED MENUOMSTILLING Maj2017_17436 Sådan indstiller du menuomstilling Med menuomstilling kan du automatisk omstille et indkommende opkald til en svargruppe eller en medarbejder.

Læs mere

UNIVERSE. Users guide til Universe

UNIVERSE. Users guide til Universe UNIVERSE Users guide til Universe Indhold Prolog... 2 Login... 2 Bruger... 3 Mig... 4 Enheder... 5 Mine enheder... 5 Indstilling af Mine Enheder... 6 Bemærk... 6 Services... 7 Voicemail - der er kun en...

Læs mere

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone GUIDE TIL PROFILER Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone Myfone INDHOLD Profilopsætning 1 Indstil & redigér profiler 2 Vælg aktiv profil 3 Tidsstyring uden exchange 4 Tidsstyring med exchange

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

KOM GODT I GANG MED APP EN

KOM GODT I GANG MED APP EN TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED APP EN Maj2017_17436 Sådan anvender du Telia Touchpoint Installer app en Vi anbefaler, at I downloader app en ved at klikke på nedenstående direkte link på jeres

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde

Læs mere

tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere

tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere 7 tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere Julen er hjerternes fest, og for dig, der driver en webshop, er det med stor sandsynlighed også den travleste og vigtigste tid på året.

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvad er ectrl? 4 Deloitte og partnere 5 Support 6 Installation af ectrl 8 Oprettelse og administration af brugere 9 Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Telefonservicemåling for Landsskatteretten Navneopkaldsmåling

Telefonservicemåling for Landsskatteretten Navneopkaldsmåling Afrapportering af: Telefonservicemåling for Landsskatteretten Navneopkaldsmåling November 2009 Side 1 Indholdsfortegnelse: Ledelsesresumé 3 Facts om målingen og begrebsdefinitioner 6 Brug af smileys 6

Læs mere

Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester

Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester Med vores Mobile Marketing moduler kan du nemt og hurtigt lave : SMS konkurrencer SMS quiz SMS afstemninger SMS nyhedstjenester

Læs mere

SmileTelefoni BRUGERVEJLEDNING

SmileTelefoni BRUGERVEJLEDNING SmileTelefoni BRUGERVEJLEDNING Indhold 3 SmileTelefoni tjenester Standardtjenester 4 Skjul nummer/præsentér nummer 5 Spærring for anonyme opkald Tillægstjenester 5 Vis nummer 6 Viderestilling ved alle

Læs mere

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Indhold 1 Introduktion... 3 2 OnePresence webklient... 3 3 Sådan logger du ind på webklienten... 4 4 Søgning og status på kollegaer...

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar telefoncentral Avancerede kundeservice-funktioner Ubegra nset ind- og udgaende bylinier

Læs mere

Interviewteknik. Gode råd om interviewteknik

Interviewteknik. Gode råd om interviewteknik Interviewteknik En vigtig del af et kundemøde er de spørgsmål, som du stiller. For at få det bedste ud af dine kundemøder skal du kombinere tre elementer: 6. Start ikke med at sælge: Definér behov. Kom

Læs mere

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014 Eniro Krak Produktsøgning Tabelrapport Oktober 2014 Materialet er fortroligt og må ikke anvendes uden for klientens organisation uden forudgående skriftligt samtykke fra Radius Kommunikation A/S Indhold

Læs mere

IP-adressen findes ved at trykke først på pil ned tasten og så på pil op tasten og derefter på tasten.

IP-adressen findes ved at trykke først på pil ned tasten og så på pil op tasten og derefter på tasten. Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner på SNOM 300 telefonen. På den sidste side er der svar på de spørgsmål vi oftest er stødt på. De viderestillingsfunktionaliteter

Læs mere

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE 20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE Som koster dig kassen INTRO Mit navn er Jakob Bank og jeg ser mange websites dagligt - rigtigt mange. Derfor ved jeg en masse om, hvad danske website-ejere gør rigtigt - og ikke

Læs mere

Erhverv. Mobil Pro til foreninger. Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner

Erhverv. Mobil Pro til foreninger. Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner Erhverv Mobil Pro til foreninger Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner Mobil Pro Pakker til dit behov Selvfølgelig får du mere end bare et abonnement Mobil Pro Mobil Pro er det perfekte

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv Assistent Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Telefonservicemåling i Norddjurs Kommune

Telefonservicemåling i Norddjurs Kommune Telefonservicemåling i Norddjurs Kommune Marts - maj 2008 Side 1 af 30 Indholdsfortegnelse: Formål 3 Baggrund og måletype 3 Målemetode 3 Måleparametre 3 AKTIV service 3 TTS-tallet 3 Ledelsesresumé 4 Resultater

Læs mere

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon)

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indhold Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indledning: Undgå at miste opkald på en Lync klient... 2 Ring samtidig på mobilen, når Lync ringer.... 2 Viderestil alle opkald fra Lync til mobiltelefon.

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt. J.nr. Til Folketingets Skatteudvalg

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt. J.nr. Til Folketingets Skatteudvalg Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt J.nr. j.nr. 07-104724 Dato : 5. juli 2007 Til Folketingets Skatteudvalg Hermed sendes svar på spørgsmål nr.301 af 21. juni 2007. (Alm. del).

Læs mere

Kvik guide AMC Klient Android

Kvik guide AMC Klient Android 1 Kvik guide AMC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af menuer

Læs mere

Vejledning Telefoni. Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne

Vejledning Telefoni. Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne Vejledning Telefoni Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne Indhold Tilkobling til din telefon...3 Waoo! Telefoni tjenester...3 Standardtjenester Skjul nummer/præsentér nummer...4

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Nej. Ikke RUC koden, men nogle koder bliver delt. Kæresten kender koden til Netflix. Nej.

Nej. Ikke RUC koden, men nogle koder bliver delt. Kæresten kender koden til Netflix. Nej. Bilag 3: Interviewguide med svaroverblik Rød tekst: Interviewperson A Grøn tekst: Interviewperson B Blå tekst: Interviewperson C 1. Hvad er en sikker adgangskode? Noget med numre og forskellige tegn. Det

Læs mere

Hvorfor bruger virksomhederne ikke jobnet til rekruttering?

Hvorfor bruger virksomhederne ikke jobnet til rekruttering? Hvorfor bruger virksomhederne ikke jobnet til rekruttering? Rapport fra 25 telefoninterviews Undersøgelse for Jobcenter København Wanek & Myrner 2010 Formål Nærværende undersøgelse er en ud af seks undersøgelser,

Læs mere

Vejledning Telefoni. Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne

Vejledning Telefoni. Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne Vejledning Telefoni Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne Indhold Tilkobling til din telefon...3 Waoo! Telefoni tjenester...3 Tilkobling af din telefon Beholder du dit eksisterende

Læs mere

Ovi: Sådan kommer du i gang

Ovi: Sådan kommer du i gang Ovi - Introduktion Din guide til Ovi: Sådan kommer du i gang 1) Gå ind på www.ovi.com og klik på Register. 2) Udfyld formularen - husk at skrive dit mobilnummer, så du kan bruge Ovi på mobilen. 3) Så er

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Kom godt i gang. telenor. Redigering. Søgeplan Selvbetjening. Oprettelse. Redigering. - gør det selv

Kom godt i gang. telenor. Redigering. Søgeplan Selvbetjening. Oprettelse. Redigering. - gør det selv Redigering Oprettelse Vælg Tom profil og klik på Stamoplysninger (se næste side). Redigering Vælg en profil, fx Helpdesk, og klik på Søg for at få en liste over de medarbejdere, der er med i søgeplanen.

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Nyhedsbreve, der sælger

Nyhedsbreve, der sælger Nyhedsbreve, der sælger - Anja Nielsen Nyhedsbreve, der sælger E-mail marketing er en fantastisk salgskanal. Her får du en god opskrift på nyhedsbreve, der sælger. Du får konkrete tips til, hvordan du

Læs mere

TUSASS Mobil. Kom godt fra start

TUSASS Mobil. Kom godt fra start TUSASS Mobil Kom godt fra start 1 Indhold DIN TUSASS PAKKE INDEHOLDER... 3 KOM GODT FRA START MED TUSASS... 3 SÅDAN TANKER DU OP... 3 SERVICER MED TUSASS... 4 TELEsvar... 4 Aflytning af TELEsvar... 5 Andre

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

Overblik giver øget trivsel. Nyhedsbrev juli 2012

Overblik giver øget trivsel. Nyhedsbrev juli 2012 Større trivsel, lavere sygefravær, mere tid til beboerne. Det er nogle af de ting, som Lean værktøjet PlusPlanneren har ført med sig. Den lyser op i hjørnet af kontoret med sin lysegrønne farve. Her giver

Læs mere

UNIVERSE. Users guide til Universe

UNIVERSE. Users guide til Universe UNIVERSE Users guide til Universe Indhold Prolog... 2 Login... 2 Bruger... 3 Mig... 4 Enheder... 5 Mine enheder... 5 Indstilling af Mine Enheder... 6 Egenskaber... 6 Services... 7 Voicemail - der er kun

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Lad din telefon arbejde for dig

Lad din telefon arbejde for dig Telia Fastnet XtraServices Brugervejledning Mulighederne er mange på www.telia.dk/minesider På www.telia.dk/minesider kan du se, hvilke XtraServices du er tilmeldt eller bestille andre Xtraservices. Desuden

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring Quick Guide til bedre online markedsføring RESPONS Få flere henvendelser via dit b2b website Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing 1 Lign en forretning Produktet

Læs mere

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til.

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Hvorfor? Vi danskere vil være på nettet overalt. Og det kan ses på mængden af datatrafik, vi henter og sender til og fra vores

Læs mere

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk Salg Hvor svært kan det være? Dagsorden 10.00-11:15 Velkomst & Generelle salgsværktøjer 11.15-12.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 12.00-12.30 Frokost 12.30-14.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 14.00-14.30

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kvikguide. TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Kvikguide. TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang med din TDC Scale Mobilpakke fra TDC Erhverv Med din TDC Scale Mobilpakke får du en række funktioner som omstilling og viderestillinger. Desuden

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Voic indeholder følgende hovedfunktioner (komplet menu-struktur vises senere):

Voic indeholder følgende hovedfunktioner (komplet menu-struktur vises senere): 1 Voicemail Voicemail er en praktisk telefonsvarer, hvor du kan modtage beskeder, når mobiltelefonen er optaget, slukket, uden forbindelse eller kaldet ikke besvares. Voicemail kan bruges i Danmark og

Læs mere

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme Din telefoncentral Din klinik Din stemme Indhold 3 A-DATA - Professionel softwareleverandør til det danske sundhedsvæsen. 4 IP-telefoni - Hvad er det og hvordan virker det i praksis? 5 Telefoncentralen

Læs mere

GUIDE TIL HVORDAN DU BLIVER KLAR TIL DIGITAL POST - MANUSKRIPT

GUIDE TIL HVORDAN DU BLIVER KLAR TIL DIGITAL POST - MANUSKRIPT GUIDE TIL HVORDAN DU BLIVER KLAR TIL DIGITAL POST - MANUSKRIPT Indhold Introduktion... 2 Velkommen... 2 Lyd... 2 Om guiden (vises under Hjælp til guide knappen)... 2 Spørgsmål... 2 Computer... 2 NemID...

Læs mere

Få flere anmeldelser på TripAdvisor

Få flere anmeldelser på TripAdvisor 70 71 KAPITEL 4 Få flere anmeldelser på TripAdvisor 72 Få flere anmeldelser via din hjemmeside Jo flere anmeldelser du får, jo bedre grundlag er der for en god placering på TripAdvisor. Og din hjemmeside

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

VENTETID PÅ HÅNDVÆRKERE

VENTETID PÅ HÅNDVÆRKERE VENTETID PÅ HÅNDVÆRKERE Igennem den seneste tid har kunderne måttet vente længe på at få en håndværker. Ventetiderne har her over i sommeren 2007 stadig været lange men tendensen er ved at vende, og i

Læs mere

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S.

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. FACEBOOOK SIDER 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4 Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. 6 FORSTÅ ADMINISTRATIONSDELEN

Læs mere

Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet af

Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet af Løsningen til arkitekter, bilforhandlere, gartnere, advokater, reklamefolk, hotelejere, trykkere, detailhandlere og alle andre med en dynamisk hverdag... Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet

Læs mere