Sådan får du din virksomhed til at ligne en million!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan får du din virksomhed til at ligne en million!"

Transkript

1 Sådan får du din virksomhed til at ligne en million! 7 ting der giver bedre signalværdi og gladere kunder Ligesom vi alle bedømmer en person vi møder første gang på dennes ansigt, frisure og påklædning, gøre vi det samme når vi støder på nye virksomheder. Her er det også de signaler der sendes og de ting vi oplever, som vi baserer vores bedømmelse på. Vi kan selv i høj grad være med til at bestemme hvordan andre opfatter vores virksomhed, men det kræver at vi er opmærksomme på det og træffer bevidste, strategiske valg i den sammenhæng. Her følger en guide til hvordan du kan gribe det an, så du får den korrekte og bedste repræsentation af din virksomhed. Det der er den bedste repræsentation af én virksomhed, er det ikke nødvendigvis for en anden det kommer helt an på hvordan vi ønsker at brande os. Guiden herunder er skrevet på en praktisk og løsningsorienteret måde, så du hurtigt kan komme i gang med at forbedre din virksomheds signaler. 1. Strategi Det allerførste skridt, er at have en strategi for det. Alle virksomheder vil ikke det samme og hvad der er rigtigt for min virksomhed, er ikke rigtigt for din. Hvad vil du gerne signalere? Enkeltmandsvirksomheder Er det vigtigt for dig, at dine kunder ved og mærker, at det er en lille enkeltmandsvirksomhed, så kan det være en fin idé at have et mobilnummer som hovednummer (f.eks. for den selvstændige konsulent, der kun har en enkelt eller få kunder). Husk at selvom du har et mobilnummer, vil folk stadig blive frustrerede over at blive mødt af en automatisk telefonsvarer, hvis du ikke selv kan tage telefonen. Mere end 70 % lægger på uden at lægge en besked og de fleste hører heller ikke hele din besked. Vil du gerne undgå at folk bemærker, at du kun er dig selv, er mobilnumre dog ikke tilrådelige. (se tippet om 70-numre på side 3) Det samme er gældende for at have en officiel adresse på din privatadresse, for før eller senere vil du opleve at nogen møder op for lige at få en snak med dig. Det er sjældent en rar oplevelse at have uventede kunder i sin private dagligstue.

2 Små virksomheder med flere ansatte Bestem først kundesegmentet. Hvis det er landsdækkende, kan det være en dårlig idé at benytte et almindeligt fastnetsnummer som hovednummer. Der er stadig uvilje hos mange mod at lave forretninger med virksomheder i andre landsdele, hvis man kan vælge en mere lokal samarbejdspartner i stedet. (Jyder vil f.eks. som regel foretrække ikke at gøre forretninger med en københavnsk virksomhed, hvis der er et jysk alternativ. Derfor kan f.eks. 70-numre være at foretrække over et 33-nummer som hovednr.) Husk at sørge for, at alle medarbejdere bruger tid på det de er gode til, og ikke på en masse ligegyldigheder. Vidste du, at hver gang man bliver forstyrret i sin dybe koncentration, tager det omkring et kvarter at komme tilbage igen, efter at det forstyrrende element er væk? Sørg for, at det kun er den person, der alligevel sidder i receptionen og tager imod post og gæster, der svarer telefonen. Er vedkommende syg, har fri eller er til frokost, er det en god investering at have et call center i baghånden, som tager over. Undgå for alt i verden at have øvrige medarbejdere (især bogholderne, som mange mærkeligt nok sætter til at svare telefonen. Hver gang de laver en fejl grundet forstyrrelser, kan det tage dem timer at finde den bagefter, når de ikke kan få banken til at stemme) til at træde til i stedet, for det vil altid være med irritation de gør det og det er sjældent befordrende for arbejdsglæden. Men det er en hel anden snak. Har man ikke en bemandet reception, så overvej at outsource den del, i stedet for at have egne medarbejdere til at svare telefonerne og viderestille til hinanden. Eksempel: 1. Kurt svarer telefonen. Det er en kunde, der spørger efter Jesper. Kurt stiller om til Jesper og bruger nu det næste kvarter på at samle trådene op og komme videre med det han var i gang med inden telefonen ringede minutter efter det første opkald er afsluttet, ringer telefonen igen. Denne gang er det til Hans. Kurt stiller videre til Hans og bruger et kvarter på at komme tilbage i samme rille som før. 3. Resultat: Af den første time på den arbejdsdag, er Kurt kun rigtig effektiv måske halvdelen af tiden. Det kræver ikke større matematiske evner at se, at der ikke skal mange af den slags situationer til, før Kurts tabte arbejdsfortjeneste er tjent ind og kan betale for en omstillingsservice i et call center. En del af dem har oven i købet en personlig service, så man får en fast person, der svarer de fleste opkald.

3 En sidste ting som de voksende små og mellemstore virksomheder skal være opmærksomme på, er altid at eje deres eget hovednummer. Det hænder at virksomheder på et tidspunkt benytter en leverandør, der stiller et telefonnummer til rådighed. Men når virksomheden så ønsker at stoppe samarbejdet med denne leverandør, er de fanget og kan ikke få lov til at tage deres hovednummer med dem. Det kan være en dyr affære, for det kan betyde mistede kunder (der ikke kan få fat på dem), nye tryksager og en masse tid på at få det ændret i diverse registre rundt omkring. Så sørg altid og uden undtagelse for, at det er jer selv har rettighederne over det nummer, som I benytter som jeres officielle hovedtelefonnummer. TIP! Sørg altid for selv at eje virksomhedens hovednummer. Har I ikke et, kan I overveje et 70-nr. fra TDC. De koster ikke noget særligt, men er yderst effektive. Store virksomheder med etableret reception Uanset om virksomheden har én eller flere receptionister, vil der blive taget hånd om de fleste opkald inhouse. Men når uheldet er ude og der både er sygdom og ferie eller der blot har været en begivenhed, der giver telefonstorm, hvad så? De fleste virksomheder med egen reception vælger også en af tre løsninger: 1. Receptionen er egentlig underbemandet og kan ikke håndtere de bølger, som telefonopkaldene altid kommer i. Kunderne oplever derfor ofte at sidde og vente i en telefonkø og medarbejderne er stressede og irritable - hvilket ikke giver en positiv modtagelse. 2. Receptionen er egentlig overbemandet for at kunne håndtere de bølger, som opkaldene kommer i. Det betyder dog at en af receptionisterne kun har noget at lave i f.eks. 20 % af tiden og er derved en meget dyr omkostning for virksomheden. 3. Uanset om virksomheden kører med mulighed 1 eller 2 herover, så benyttes måske også mulighed 3, som er back-up personale fra en anden afdeling. Det kan f.eks. være en sekretær, der ofte bliver kaldt ud til receptionen, for at tage over eller supplere. Har nogen nogensinde spurgt denne medarbejder hvordan hun/han har det med at være kastebold på den måde? For ikke at tale om dennes normale arbejdsopgaver hvem tager sig af dem imens? Stress er en mere og mere udbredt sygdom og den kommer netop ofte af utilfredshed, af ikke at føle at man bliver anerkendt for sit arbejde og af voldsom og vedvarende travlhed. Vi kunne skrive meget om stress, men mange ved mere om det end vi gør, så det vil vi undlade og blot afslutte afsnittet med, at det koster langt mindre end en fuldtidsløn at få call center back-up på sin telefonbesvarelse, så man aflaster receptionen, når denne har behov for det.

4 2. Websitet Websitet den største og vigtigste del, af det samlede signal din virksomhed sender til verden. Overraskende mange virksomheder i dag, har nogle uskønne, flade sites uden priser og lignende relevant information. Ideen med, at man ikke vil opgive priserne af hensyn til konkurrenterne holder ikke de skal nok få deres fingre i dem alligevel. Til gengæld mister du formegentligt mange kunder ved, at de ikke kan finde præcis det de søger på dit site. Der findes mange gode guides til det fantastiske website og man kan altid alliere sig med nogle professionelle, der kan lave det sublime site. Det koster ikke nødvendigvis alverden mere, så der er ingen undskyldninger et godt website er simpelthen alfa omega, hvis du lever af en jævn strøm af nye kunder. Her er en oversigt over nogle af de ting, du især bør have fokus på: 1. En rar og indbydende forside. Undgå at drukne den i tekst, for folk kan ikke overskue at læse en roman alligevel. Sæt kun de vigtigste på og sørg eller for at have en god menu struktur, så du på undersider kan komme med alle de andre budskaber. 2. Undgå også alt for meget forstyrrende flash grafik (det der bevæger sig). Selvom det kan virke meget fancy, bliver de fleste irriterede over at skulle sidde og vente på det. Det inkluderer også de sites hvor man kan se en miniature af ejeren eller en anden, der står og byder velkommen og som man ikke kan slukke for. (det minder om de gamle Microsoft Office dage, hvor den lille papirklips formede hjælper ville poppe op konstant. Folk var rasende.) 3. Har du flere produkter? Undgå at forklare dem alle sammen på forsiden, men lav let adgang til undersider med uddybende information, f.eks. ved hjælp af knapper eller grafik. 4. Sørg for at der er sammenhæng i layout. Du bør benytte samme font (skrifttype) og farver overalt på sitet. Læg også mærke til detaljerne; har dine bokse runde hjørner og grøn kant på forsiden, nytter det ikke noget at de har skarpe kanter og rød kant andre steder. 5. Gør sitet personligt! Ingen virksomheder eksisterer uden mennesker. Så hvem er de? Læg billeder ind, skriv gerne en linje eller to om dem (det kan være uddannelsesog erfaringsbaggrund, person karakteriska, en sjov anekdote. Det er lige meget hvad vælg den stil, der passer til jer) 6. Historie. Det er ikke alle der vil læse det, men hvis en kunde står og vakler mellem to mulige leverandører, vil du være sikker på at du ikke bliver fravalgt grundet manglende information. Din virksomheds historie giver personlighed og sjæl og følelser sælger!

5 7. Referencer, referencer, referencer! Har du nogle tilfredse kunder, bør du prale med dem (husk at indhente deres tilladelse først der er ingen grund til at de bliver mindre tilfredse pga. sådan en lille detalje) Det er bedst hvis du kan få dem til at skrive et par linjer om, hvorfor de er glade for at være kunder hos dig. Alliér dig med en tekstforfatter der efter aftale kan ringe til dem og interviewe dem, hvis det er fordi de ikke kan finde tiden til at sætte sig ned og formulere en tekst. Sig tak for hjælpen ved at lave et link til deres site (det er godt for deres søgeoptimering). Husk altid at sætte navn og firmanavn under kundeudtalelser. (Hvis de er glade nok for dig til at lave en skriftlig anbefaling, er de nok heller ikke klar til at skifte dig ud med en konkurrent, så du behøver ikke frygte at de får nys om hvem dine kunder er). Kundeudtalelser uden afsender er som hovedregel falske og opdigtede af virksomheden selv. 8. Gør dit site levende og opdateret. Indsæt f.eks. links til artikler, når du har været i medierne. (Sker det ikke så ofte, kan det anbefales at få professionel hjælp til det. Både Epicent Kommunikation og Samurai PR kan anbefales i den sammenhæng. Begge har hjulpet os rigtig fint). Indsæt en blog eller jævnlige nyheder. Sørg for at begge dele altid er opdaterede og gør en dyd ud af, at finde på nye tiltag. 9. Kontakt. Lad nu være med kun at sætte en kontaktformular ind på sitet. Det virkede for 5 år siden, men i dag bliver folk irriterede og i værste fald lukker de siden. En kontaktformular kan være et fint supplement til den øvrige kontaktdata; telefonnummer, adresse, adresse (husk ikke at indsætte adressen, så den kan blive opfanget af de botter, der søger nettet for adresser at sende spam til. Indsæt i stedet mailadressen som billedefil eller med (a) eller lign.). Endelig kan der være god ræson i at overveje et chatmodul. TIP! Et chatmodul på dit website giver dine kunder hurtig og let adgang til yderligere information. De koster ikke ret meget mere, se f.eks. 3. Adresse Er geografi vigtig for din virksomhed? En VVS installatør i Odense har nok ikke store glæde af, at reklamere og være repræsenteret på Bornholm. Men et reklamebureau kunne godt have fordel af at være repræsenteret i både Århus og København, selvom virksomheden fysisk kun ligger ét af stederne. Hvorfor? Fordi mennesker godt kan lide at føle, at det er en lokal virksomhed de

6 handler med de er ligesom os, ergo forstår de os. Og det uanset at en jysk virksomhed ligeså godt kan levere produktet som en fynsk eller en sjællandsk eller omvendt. Derudover sender det et signal om at virksomheden er større med flere kontorer. Det kan være en fordel, hvis man gerne vil hive store kunder i hus. Men det er ikke kun det geografiske, der gør en forskel. Det er i høj grad også selve adressen. Alle byer har pæne og knap så pæne bydele og adresser. For nogle virksomheder gør det absolut ingenting hvor de bor, for andre betyder det en verden til forskel. Virksomheder for hvem en præsentabel og eksklusiv adresse kan være essentiel, er f.eks. fine konsulenthuse (dem der fakturerer store firecifrede timesatser), headhuntere, advokater, psykologer og revisorer. Vores erfaring: Det sker jævnligt at virksomheder vi er i dialog med omkring telefonpasning, kommer med udtalelser i retning af Nåh, men vi kan jo også se, at det er pæn adresse I bor på. Underforstået; så er I professionelle og ved hvad I laver. Men hvorfor det? Hvorfor skulle adressen have noget som helst at gøre med vores kompetencer som telefonpassere? For dem kan det i teorien være ligegyldigt, om vi sidder på en dyr adresse i København eller en billig i Rødvig. Men sådan har alle det ikke. Konklusion; Vælg din adresse med omhu og lad det være en gennemtænkt beslutning. Vil du bruge din privatadresse som firmaadresse? Fint men vær beredt på at få besøg af erhvervsfolk i dit hjem, og tænk over signalet du sender. Vil du hellere holde til i provinsen eller forstæderne? Fint men vær bevidst om signalet. Vil du have en dyr og eksklusiv adresse i en af de større byer? Fint men også dét kan skræmme nogle. Vil du være omkostningsbevidst med en dyr eller bare en anden end din private - adresse, tilbydes adresseservice flere steder landet over. De koster typisk i omegnen af kr. pr. måned + eventuelle omkostninger ved videreforsendelse af din post. (Vær opmærksom på at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen skal have din reelle firmaadresse oplyst, uanset at du vælger at lade din virksomhed stå officielt registreret på en anden. Det kan gøres i punkt 13 i formularen du udfylder, når du etablerer virksomheden.)

7 4. Telefonnummer Har du nogensinde overvejet det signal dit hovedtelefonnummer sender? Bevidst eller ej, vil mange - før de har talt med dig - dømme din virksomhed udelukkende på grund af telefonnummer. Dette er hvad mange tænker, når de ser forskellige telefonnumre: Mobilnummer = enkeltmandsfirma Fastnetsnumre = geografi (provinsfirma, Københavnersnobber, dumme sønderjyder, reserverede nordjyder el.lign. Geografi er mange ting) 70 = Virksomheder 72 = Oprindeligt Telenor, men mange tror Jylland 80 = Modtager betaler, men nogle tror at det er Jylland 90 = Opkalder betaler, højt takserede numre (ofte sexlinjer) 70 numre kan sættes op i løbet af en dags tid. 70-numre er specielle ved at være ikkefysiske numre, så der skal ikke en telefonmand ud og installere telefonlinje. De skal altid være viderestillet til et andet telefonnummer og du kan på de fleste af dem ændre viderestillingen ved et enkelt opkald til TDC s tryk-selv menu. Det tager under ét minut. En anden fordel ved 70-numre er at de ikke er geografisk bestemte. Selvom man efterhånden længe har været i stand til at flytte sit fastnetnummer med sig, vil de fleste stadig sige at 33 numre hører til i København, 86-numre i midtjylland og 98 numre i nordjylland. Hvis du gerne vil have kunder fra hele landet, kan 70-numrene være en idé. De er i øvrigt billige; omkring 250,- kr. i oprettelse og 50,- kr. i abonnement pr. kvartal. Hvis det er viderestillet til et fastnetsnummer er det gratis, men hvis det er viderestillet til en mobil, kommer der lidt telefonregning oveni. 70-numrene sælges kun af TDC Erhverv på Hvis du er rigtig glad for dine kunder, kan du også vælge at betale for opkaldene til din virksomhed med et såkaldt 80-nummer. Udover at du kan skrive Ring gratis til os alle vegne, har 80-numre også den fordel, at de er langt mindre populære end 70-numre. Du kan derved få et meget pænere nummer, end det er muligt med 70-numrene, hvor alle de pæne er væk for længst. Endelig kan du naturligvis vælge modsætningen og lade dine kunder betale en overpris, når de ringer til dig. Det er med 90-numrene. Udover at det nok ikke vil blive vel modtaget blandt dine kunder, har det også den slagside, at de ofte sættes i forbindelse med virksomheder, der har mere erotiske serviceydelser at sælge. Men det kan have sine fordele for eksempel at lade support afdelingen have et dyrere nummer, så kunderne betænker sig en ekstra gang inden de ringer.

8 5. Telefonbesvarelsen Hvordan besvares dine telefoner? Går det hurtigt eller skal man vente længe? Er det en tastselvmenu eller et menneske, der svarer? Hvis det er et menneske; hvordan lyder personen så? Alt dette er vigtigt at vide, da det er den potentielle kundes første oplevelse af din virksomhed, efter websitet. Er det for bøvlet at komme til at tale med en person, fordi der f.eks. er for mange tryk-selv menupunkter eller endnu værre; ringer telefonen bare uden at blive svaret, risikerer du at personen lægger på og du bliver en ny kunde fattigere. Det koster i dag ikke alverdens at få call centre til at besvare dine telefoner og udbyttet i den anden ende er langt at foretrække. Alene kundernes humør når du får dem igennem, vil være langt bedre hvis de har fået en positiv oplevelse ved at ringe til din virksomhed, end hvis det har taget dem adskillige minutter bare for at komme frem til dig. Afhængig af hvor mange opkald din virksomhed har, ligger priserne typisk fra omkring 500 kr. pr. måned for de mindste og opefter, for at få din virksomheds telefoner professionelt besvaret af smilende mennesker, der kan stille kompetent om til den rigtige medarbejder hos dig. Eller blot tage imod besked med det samme, hvis du foretrækker det. 6. Udenfor åbningstid Også udenfor almindelig kontortid sender din virksomhed et hav af signaler. Uanset hvordan du synes at kunderne skal håndteres på disse tidspunkter, er det vigtigt at du har taget stilling og er bevidst om resultaterne af dit valg. Hvad sker der udenfor almindelig åbningstid? Har du en telefonsvarer på? Hvis ja, kan kunderne så lægge besked? (Hvis ja, skal du være bevidst om at det sender et signal om at det er en mindre virksomhed, de har ringet til). Hvordan lyder telefonsvareren? Har du selv lyttet til den fornyligt? Er den indtalt af en smilende person? Tales der tydeligt og langsomt? Er der stille i baggrunden, eller kan man høre en anden skramle rundt? Er beskeden aktuel, eller fortælles der om jeres åbningstider omkring jul eller påske? Måske er der indtalt et krisenummer som folk kan ringe til? Eller måske er der etableret en viderestilling til den medarbejder, der er så heldig at have fået døgnvagten i denne uge? De fleste danske virksomheder har kontortid fra kl. 8/9 til kl. 16/17, måske lidt tidligere om fredagen. I udlandet er det normalt at have længere åbent og i USA er der en væsentlig

9 højere andel af virksomhederne der tilbyder døgnservice til deres kunder. Det har der hidtil ikke været så stor tendens til i Danmark, men der anes ændringer i horisonten. Hvem ved? Måske får vi også inden længe supermarkeder, der har døgnåbent og indkøbscentre der holder åbent til midnat. Det har hidtil kostet spidsen af en jetjager at få nogle til at bemande telefonerne døgnet rundt i Danmark (dels fordi vores lønninger hører til verdens højeste og dels fordi de danske call centre har været langsomme til også at tilbyde dette på samme vilkår som dagsservice, hvor flere kunder er med til at betale lønnen og dermed at holde priserne nede pr. kunde), men der begynder at komme flere spillere på markedet og små virksomheder behøver nu ikke længere at betale langt mere end omkring ,- kr. pr. måned for at få bemandet deres telefoner døgnet rundt eller i det mindste til senere om aftenen. 7. Hvor vigtig er kundeservice? Alternativ til automatisk telefonsvarer: De fleste call centre kan hjælpe dig med en løsning, hvor de svarer de opkald du ikke selv kan svare og tage imod besked, der efterfølgende sendes pr. eller sms. Den slags koster typisk omkring kr. pr. måned. Men vil du gerne signalere at virksomheden er større, til trods for at du måske kun er dig selv (f.eks. et webbureau, der bruger freelancere), så er brugen af et mobilnummer som hovednummer skidt. Det samme er firmaadresse på privatadressen og en automatisk telefonsvarer, når man ikke selv kan tage telefonen. Uanset hvad du vælger at gøre, er det vigtigt at have gjort sig nogle overvejelser om det. I Danmark er der nogle brancher, der er notorisk kendte for deres ekstremt dårlige telefonbetjening og de slipper afsted med det. Tænk på dine oplevelser med at ringe til din læge f.eks. De har ofte kun åbent på telefonerne i et forsvindende lille tidsrum hver dag og når man ringer der, bliver man oftest mødt af en optagettone. Og hvordan med håndværkere? De er også kendte for at yde dårlig kundeservice, både på telefonen og i det arbejde der udføres. Hvor mange gange har du ikke hørt folk beklage sig over, at de havde taget fri om formiddagen fordi tømreren skulle komme kl. 7, men han dukkede først op (efter flere opkald, som han ikke besvarede) kl. 11, så kunden måtte tage yderligere nogle timer fra arbejde. De er også kendte for at udeblive fra aftaler og efterlade et rod, når de er færdige.

10 Lægerne kan tillade sig det i Danmark uden at det går ud over omsætningen, fordi de betales af sygesikringen. Men i USA f.eks. er der meget skarpere konkurrence, fordi patienterne flygter fra en læge, hvis de ikke føler sig godt nok behandlet. Håndværkerne er måske bare forkælede. Tidligere behøvede de ikke tage deres telefon, når den ringede, for det kunne jo være nye kunder og dem havde de ikke tid til pga. travlhed. Så kom finanskrisen og så havde de ikke råd til at få nogle til at hjælpe dem med at besvare telefonerne. De ser måske ikke at der er en sammenhæng mellem den oplevelse deres kunder får og tilgangen af nye kunder. Folk anbefaler jo de leverandører, de har været tilfredse med men de advarer også om dem, de er blevet skuffede over. Konklusion Repræsentation er mange ting og der er ikke noget endegyldigt svar på, hvad den bedste form for din virksomhed er. Men det er vigtigt at gøre sig nogle tanker og tale med folk omkring én om det, for de signaler andre opfatter om virksomheden, skulle gerne stå mål med de værdier og tanker man selv har om den. Rigtig god fornøjelse med opgraderingen af din virksomheds signaler! CityCallCenter ApS Pouline Mangaard

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

200 serviceopkald i Randers Kommune. Maj 2008

200 serviceopkald i Randers Kommune. Maj 2008 200 service i Randers Kommune Maj 2008 Jørgen Mogensen JMO Consult Indhold Rapport vedr. 200 service i Randers Kommune 13. til 16. Maj 2008.... 3 Indledning... 3 Resume.... 4 Lokalnumrenes reaktion....

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner

Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk. Brugervejledning for analoge telefoner Roholmsvej 19 2620 Albertslund www.aplus.dk Brugervejledning for analoge telefoner Siemens AS180 trådløs telefon kun 99,- INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling

Læs mere

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer.

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer. Mobil FlexConnect Din mobiltelefon har en webside, hvor du kan lave forskellige indstillinger for dine kald til og fra din mobiltelefon. Websiden hedder Mobil FlexConnect: www.mobilflex-connect.dk Denne

Læs mere

Telefonservicemåling i Norddjurs Kommune

Telefonservicemåling i Norddjurs Kommune Telefonservicemåling i Norddjurs Kommune Marts - maj 2008 Side 1 af 30 Indholdsfortegnelse: Formål 3 Baggrund og måletype 3 Målemetode 3 Måleparametre 3 AKTIV service 3 TTS-tallet 3 Ledelsesresumé 4 Resultater

Læs mere

Mobiltelefon. Brugervejledning

Mobiltelefon. Brugervejledning Mobiltelefon Brugervejledning Version 1.0 Dansk Januar 2014 Velkommen! Denne manual beskriver de grundlæggende funktionaliteter, der kan anvendes på din mobiltelefon Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål,

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden

Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden Juli 2011 Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden Ring for GRATIS gennemgang af jeres telefoni Nordmarksvej 8, Næsby, 5270 Odense N Tlf. 6618 1168 www.jed.dk info@jed.dk Kære kunde Der er p.t.

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Indholdsfortegnelse Fordord... 3 Sæt SIM-kortet i telefonen... 3 PIN koden... 3 Telefonsvarer...

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt. J.nr. Til Folketingets Skatteudvalg

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt. J.nr. Til Folketingets Skatteudvalg Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt J.nr. j.nr. 07-104724 Dato : 5. juli 2007 Til Folketingets Skatteudvalg Hermed sendes svar på spørgsmål nr.301 af 21. juni 2007. (Alm. del).

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 4 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 4 3. LOG IND... 4 4. HURTIGT OVERBLIK... 4 5. BESVAR OPKALD...

Læs mere

LiveCall Brugervejledning version 1.1

LiveCall Brugervejledning version 1.1 LiveCall Brugervejledning version 1.1 Indhold Indhold... 1 1. Introduktion til LiveCall... 2 2. Det virtuelle omstillingsbord... 2 2.1. Info om indkommende kald... 3 2.2. Kollegaoverblikket... 3 2.3. Kollegadetaljerne...

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

FDM travel SimSwap brugermanual

FDM travel SimSwap brugermanual FDM travel SimSwap brugermanual FDM travel SimSwap er et sim-kort, der er meget simpelt at anvende og giver store besparelser på opkald og data på mobilen i udlandet. Følg denne manual og få maksimal glæde

Læs mere

Telefonservicemåling hos Landsskatteretten

Telefonservicemåling hos Landsskatteretten Analysefirmaet Tele Consult A/S Valhalvej 1 DK-8230 Åbyhøj Telefon: 89 48 30 48 Fax: 89 48 30 58 E-mail: telecon@image.dk Telefonservicemåling hos Landsskatteretten Navneopkald 1. september - 10. oktober

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon)

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indhold Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indledning: Undgå at miste opkald på en Lync klient... 2 Ring samtidig på mobilen, når Lync ringer.... 2 Viderestil alle opkald fra Lync til mobiltelefon.

Læs mere

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et komplet telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed uden binding

Læs mere

[Introduction] [A. Kendskab] [B. Forståelse] [Info]

[Introduction] [A. Kendskab] [B. Forståelse] [Info] [Introduction] Goddag mit navn er, og jeg ringer fra Epinion. Vi er i øjeblikket i gang med en undersøgelse blandt danske virksomheder for Konkurrence og Forbrugerstyrelsen. Må jeg i den forbindelse have

Læs mere

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar telefoncentral Avancerede kundeservice-funktioner Ubegra nset ind- og udgaende bylinier

Læs mere

Erhverv. Mobil Pro til foreninger. Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner

Erhverv. Mobil Pro til foreninger. Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner Erhverv Mobil Pro til foreninger Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner Mobil Pro Pakker til dit behov Selvfølgelig får du mere end bare et abonnement Mobil Pro Mobil Pro er det perfekte

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold 3 Sådan tilslutter du din telefon 4 Waoo! Telefoni tjenester STANDARDTJENESTER 5 Skjul nummer 6 Spærring for anonyme

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni hos VERDO

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni hos VERDO Brugervejledning til Waoo! Telefoni hos VERDO Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Waoo! Telefoni tjenester...5 Standardtjenester Skjul nummer... 6 Spærring for anonyme opkald...7

Læs mere

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Dato: 22-08-2014 Copyright af Bach & McKenzie 2014 Introduktion Indholdsfortegnelse 03 Hovedtal Kære VIRKSOMHED A/S Tillykke med jeres nye Social

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Instant Spam Control

Instant Spam Control Instant Spam Control - den nemme guide til jeres antispam-løsning Instant Spam Control er nemt at arbejde med eller lade arbejde for sig. 97% af al spam bliver automatisk sorteret fra. De sidste 3% kan

Læs mere

Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund

Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund Jacob Kjær en af Danmarks mest erfarne CFO er HAR ORDET Den moderne CFO er både sparringspartner og vagthund CFO en og økonomifunktionen står over for stigende krav. Nøglen til succes som CFO handler om

Læs mere

Telefonservicemåling for Landsskatteretten Navneopkaldsmåling

Telefonservicemåling for Landsskatteretten Navneopkaldsmåling Afrapportering af: Telefonservicemåling for Landsskatteretten Navneopkaldsmåling November 2009 Side 1 Indholdsfortegnelse: Ledelsesresumé 3 Facts om målingen og begrebsdefinitioner 6 Brug af smileys 6

Læs mere

Fødevareministeriets. Tast selv-service. NemID og Medarbejdersignatur Elektronisk fuldmagt Fællesskema og markkort

Fødevareministeriets. Tast selv-service. NemID og Medarbejdersignatur Elektronisk fuldmagt Fællesskema og markkort Fødevareministeriets Tast selv-service NemID og Medarbejdersignatur Elektronisk fuldmagt Fællesskema og markkort Januar 2012 Indhold 1 Velkommen til Tast selv-service 3 2 Log på med NemID eller Medarbejdersignatur

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Tilkobling af din telefon...4 Waoo! Telefoni tjenester...5 Standardtjenester Skjul nummer... 6 Spærring

Læs mere

16-12-2014 Powered by Enalyzer Survey Solution

16-12-2014 Powered by Enalyzer Survey Solution Bilag 2: Spørgeskema med besvarelser Alle kommentarer, som ikke var en del af spørgeksemaet, er markeret med rød skrift Mail på RUC brug og sikkerhed 16-12-2014 Powered by Enalyzer Survey Solution Denne

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til Android Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20110518 Initial version 2 KW 20110522 Sproglige rettelser 3 KW 20110525 Afsnit vedr. Automatick

Læs mere

TDC Contact Center Europe. - fordi dine kunder fortjener den bedste service

TDC Contact Center Europe. - fordi dine kunder fortjener den bedste service TDC Contact Center Europe - fordi dine kunder fortjener den bedste service Din succes er vores mål ompetent kundeservice er et afgørende parameter for, hvilke virksomheder K der klarer sig bedst. TDC Contact

Læs mere

Det gives rabat på abonnementer og forbrug efter gældende rabatsatser under Basis-, Forenings-, eller Erhvervsaftalen.

Det gives rabat på abonnementer og forbrug efter gældende rabatsatser under Basis-, Forenings-, eller Erhvervsaftalen. Priser Det gives rabat på abonnementer og forbrug efter gældende rabatsatser under Basis-, Forenings-, eller Erhvervsaftalen. Grundpriser Oprettelse 79,20 Abonnement pr. måned 48,00 Forbrug Standard minuttakst*

Læs mere

Rådet for Sikker Trafik Evaluering af Tohåndværkere/Linda P

Rådet for Sikker Trafik Evaluering af Tohåndværkere/Linda P Rådet for Sikker Trafik Evaluering af Tohåndværkere/Linda P Tekstrapport, telefonundersøgelse, Modtager/Afsender af SMS samt befolkning Maj 2010 Projektkonsulenter Asger H. Nielsen Connie F. Larsen Alle

Læs mere

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk Indledning PBX Online er dit personlige omstillingsanlæg som ikke kræver noget fysisk udstyr installeret i dit firma. Du styrer det hele via din web browser.

Læs mere

FirstIVR Brugervejledning version 1.2

FirstIVR Brugervejledning version 1.2 FirstIVR Brugervejledning version 1.2 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Introduktion til FirstIVR... 2 3. Kom godt i gang... 2 4. Menuen Objekter: Oprette lyde, køer, telefonsvarere m.v.... 3 4.1. Lyde...

Læs mere

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1 7 effektive tips TIL MARKEDSFØRING AF IT OG TEKNIK / 1 Kære læser Denne e-guide er til dig, der ønsker at optimere din virksomheds markedsføring og sælge (endnu) mere. Omdrejningspunktet er markedsføring

Læs mere

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa Tlf. 7362 2020, www.ehaa.dk

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa Tlf. 7362 2020, www.ehaa.dk Udviklingspark Aabenraa. Her kan du som iværksætter få sparring, inspiration, gode råd og vejledning eller leje kontorer og danne netværk med husets mange andre nystartede virksomheder indenfor mange forskellige

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til iphone Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20101128 Initial version 2 kw 20101201 Stavefejl og layout rettelser 3 kw 20101202 FAQ udvidet 4

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Få flere tilfredse kunder, større omsætning og flere tilmeldte til dit nyhedsbrev

Få flere tilfredse kunder, større omsætning og flere tilmeldte til dit nyhedsbrev Juhlsens guide til online julehandel 5 gode råd til danske detailbutikker Få flere tilfredse kunder, større omsætning og flere tilmeldte til dit nyhedsbrev 1. Du kommer langt med god service God kundeservice

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Overblik giver øget trivsel. Nyhedsbrev juli 2012

Overblik giver øget trivsel. Nyhedsbrev juli 2012 Større trivsel, lavere sygefravær, mere tid til beboerne. Det er nogle af de ting, som Lean værktøjet PlusPlanneren har ført med sig. Den lyser op i hjørnet af kontoret med sin lysegrønne farve. Her giver

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til.

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Hvorfor? Vi danskere vil være på nettet overalt. Og det kan ses på mængden af datatrafik, vi henter og sender til og fra vores

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til:

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til: 1. Sådan fungerer det Du betaler kun for taletid, SMS, WAP, MMS og GPRS. Du betaler forud for dit forbrug og kender derfor dine omkostninger. Hver gang du tanker op, tillægges det indbetalte beløb din

Læs mere

FONET Viderestilling. På de næste sider kan du se nogle typiske eksempler: 150930/ff

FONET Viderestilling. På de næste sider kan du se nogle typiske eksempler: 150930/ff FONET Viderestilling 593/ff Med FONETs viderestilling får du et effektivt og fleksibelt værktøj til at administrere dine indgående opkald, der også betegnes som Tilringning, via Mine Sider og/eller din

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På den

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Tilkobling af din telefon...4 Waoo! Telefoni tjenester...5 Standardtjenester Skjul nummer... 6 Spærring for anonyme opkald...7 Tillægstjenester

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 24102014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

ACN Digital Telefonservice. Generelt

ACN Digital Telefonservice. Generelt ACN Digital Telefonservice Generelt 1. Hvad skal jeg bruge, for at drage fordel af ACN Digital Telefonservice? Kunder skal have en bredbånds internetforbindelse med en uploadhastighed på mindst 128 Kbps

Læs mere

Vejledning til Telefoni

Vejledning til Telefoni Vejledning til Telefoni SELVBETJENING TELEFON (1234) På KAL TALK s selvbetjeningstelefon har du adgang til følgende - Tast 1234 på telefonen: o Tast 1 for Saldoforespørgsel: Systemet læser din øjeblikkelige

Læs mere

Stress på arbejdspladsen et modefænomen eller hvad?

Stress på arbejdspladsen et modefænomen eller hvad? FAGLIGT HJØRNE Interview v/faglig sekretær Ingelise Rangstrup Stress på arbejdspladsen et modefænomen eller hvad? Hvis du føler dig stresset i din hverdag, så deler du vilkår med rigtig mange andre mennesker,

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

Tillægsvilkår for Fullrates standard mobilabonnementer med pakker

Tillægsvilkår for Fullrates standard mobilabonnementer med pakker Tillægsvilkår for Fullrates standard mobilabonnementer med pakker 2014 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Taksering af samtaler... 2 3. Inkluderet taletid og Mobil Fri Tale... 2 4. Fri sms+mms...

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Telefoni. Vejledning. Guide til Mobilflex Connect Plus - Hvordan man aktivere forskellige viderestillinger ved hjælp af korte koder.

Telefoni. Vejledning. Guide til Mobilflex Connect Plus - Hvordan man aktivere forskellige viderestillinger ved hjælp af korte koder. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 16. maj 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Telefoni Guide til Mobilflex Connect Plus - Hvordan man aktivere forskellige viderestillinger ved hjælp

Læs mere

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme Din telefoncentral Din klinik Din stemme Indhold 3 A-DATA - Professionel softwareleverandør til det danske sundhedsvæsen. 4 IP-telefoni - Hvad er det og hvordan virker det i praksis? 5 Telefoncentralen

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Flirt med SMS Væk hendes interesse SMS-Flirting hvorfor? Guiden her er skrevet til dig som gerne vil være bedre til eller lære at flirte og score over SMS. Den tager udgangspunkt i, at det er en ny pige

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

Kommunikation/IT A 2014

Kommunikation/IT A 2014 Kommunikation/IT A 2014 Facebook side projekt Forside Indholdsfortegnelse Formål:... 3 KIE-modellen:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 4 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Læs mere

VEJLEDNING I IP TELEFONI

VEJLEDNING I IP TELEFONI VEJLEDNING I IP TELEFONI Indholdsfortegnelse IP telefoni hvad er nyt?... 3 1. Telefonens udseende og funktioner... 5 2. Funktioner på din IP telefon... 6 3. Log ind/log ud af telefonen og afdelingstelefonnummer...

Læs mere

Få flere anmeldelser på TripAdvisor

Få flere anmeldelser på TripAdvisor 70 71 KAPITEL 4 Få flere anmeldelser på TripAdvisor 72 Få flere anmeldelser via din hjemmeside Jo flere anmeldelser du får, jo bedre grundlag er der for en god placering på TripAdvisor. Og din hjemmeside

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2. Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3

Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2. Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3 Grundabonnementer Fastnet Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr.

Læs mere

Sociale medier b2b. nye veje til salg

Sociale medier b2b. nye veje til salg Sociale medier b2b nye veje til salg 1 FORORD VELKOMMEN TIL ANALYSEN De sociale medier får stigende betydning for vores kommunikation og deling af viden. Det smitter af på erhvervslivet og skaber nye forretningsmuligheder.

Læs mere

Hitron modem. NAL MedieNet Søren Eriksens Vej 15, 5270 Odense N, www.nal-medienet.dk, E-mail: nal@nal-medienet.dk

Hitron modem. NAL MedieNet Søren Eriksens Vej 15, 5270 Odense N, www.nal-medienet.dk, E-mail: nal@nal-medienet.dk Hitron modem NAL MedieNet Søren Eriksens Vej 15, 5270 Odense N, www.nal-medienet.dk, E-mail: nal@nal-medienet.dk KRAV TIL UDSTYR FOR AT KUNNE ANVENDE TRÅDLØST NETVÆRK: Din PC skal have et trådløst netværkskort

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

UNIVERSE. Administrators guide til Universe

UNIVERSE. Administrators guide til Universe UNIVERSE Administrators guide til Universe Indhold Administrator... 4 Mit Firma... 4 Punkt Produkter... 5 Punkt Abonnementer... 5 Punkt 3. Numre... 6 Punkt 4. Enheder... 7 Punkt 5. Nummervisning... 8 Punkt

Læs mere

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Administratorvejledning til opsætning af TDC Scale Mobil 1 Indhold Side Indledning 3 1. Tilpasning af din Scaleløsning generelt 3 2. Lokalnummerlængde 3 3. Hovednummervisning 6 Opsætning

Læs mere

Radio Ådalens Formandsberetning den 24. marts 2015

Radio Ådalens Formandsberetning den 24. marts 2015 Allerførst en stor tak til jer lyttere og medlemmer. Det er dejligt at mærke, at I er der, når det gælder, at præge vores radio, fx med at blande musik og deltage i quiz, eller hvis der sælges lodder,

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Indledning Med SMS modulet i Xdont, åbnes der for en masse nye muligheder for at påminde og kontakte kunderne via en SMS besked. Det betyder, at der kan sendes

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvad er ectrl? 4 Deloitte og partnere 5 Support 6 Installation af ectrl 8 Oprettelse og administration af brugere 9 Hjælp til selvhjælp

Læs mere

NYHEDSBREV JUNI 2004

NYHEDSBREV JUNI 2004 NYHEDSBREV JUNI 2004 Kære læser! Så står sommerferien for døren. Næste nyhedsbrev udkommer derfor medio august, når de fleste af os er tilbage på arbejdet igen. Jeg håber, at I får brugt ferien på at læse

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Caresolutions - helt enkelt

Caresolutions - helt enkelt Caresolutions - helt enkelt Indhold: 1. log ind 2. vælg IP-telefoni 3. hvad er tidsstyring? 4. opret tidsstyringsskema 5. hvad er et specialskema? 6. opret specialskema 7. hvad er en besked? 8. opret en

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk SKAT.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.skat.dk I adresselinjen Tast borger og CTRL + ENTER (Internet Explorer) Eller tast www.skat.dk Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på ordet Borger Her er en masse

Læs mere

MobileIVR Brugervejledning

MobileIVR Brugervejledning MobileIVR Brugervejledning Vejledning i brugerfunktioner i MobileIVR Version 1.6 august 2008 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen GRAFISK DESIGN Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 Opgavebeskrivelse Total redesign af hjemmeside til Trademark Textiles A/S, både layout og kodning af side. Trademark textiles

Læs mere