Faglig - social og personlig udvikling. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser AVIS 24 TIMER I DØGNET ELVERKR VERKROEN A/S 40 ÅRS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Faglig - social og personlig udvikling. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser AVIS 24 TIMER I DØGNET ELVERKR VERKROEN A/S 40 ÅRS"

Transkript

1 Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten ingen vedligeholdelse - uforpligtende opmåling. Ring NU! PRIMO System Vinduer TILSLUTTET DANSK VINDUES CERTIFICERING CERTIFICEERING DTI DVC Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Nummer 275 Telefon Fabrikation og Salgsudstilling Århusvej Nykøbing F. Tlf Fax AVIS 24 TIMER I DØGNET Borgmester John Brædder og Werner Jensen (th.) på den positive brokkebænk foran Guldborgsund Rådhus. Den positive brokkebænk ved Guldborgsund Rådhus Borgmester John Brædder har indført en ny stil på Guldborgsund Rådhus. Med sin åbenhed over for borgerne, der kan få ham i tale om så at sige alt. Egentlig gør han bare det, der er hans og de øvrige 28 byrådsmedlemmers opgave. De er nemlig sat i spidsen for Guldborgsund Kommune af borgerne, som jo i realiteten kan sammenlignes med en virksomheds ejere/aktionærer. Der er mange borgere, som vil bidrage med konstruktive forslag til udviklingen af Guldborgsund. Iblandt dem Werner Jensen fra Marielyst. Han har det sidste år engageret sig stærkt i det borgerpolitiske og har nu også fået borgmesteren i tale. På sin positive brokkebænk, han forleden havde medbragt til Guldborgsund Rådhus. Hvor udenfor han så satte sig sammen med John Brædder og fik en snak. Borgmesteren har her- efter indbudt Werner Jensen til en snak over en kop kaffe. Fordi John Brædder altså er åben over for alle andres synspunkter og forslag. Det kommer der jo som regel noget godt ud af, kan han dokumentere. Den vej skal vi, netop nu hvor der ryddes op, ændres og forbedres. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser Vores trykte avis udkommer sidste weekend i hver måned næste gang fredag 30. juli Vores internet-avis opdateres 24 timer i døgnet som startside på din computer - så er du hele tiden orienteret! ELVERKR VERKROEN A/S Søndag kl ÅRS Jubilæum Stegt rødspætte m/salat og hvide kartofler...135,- Wienerschnitzel...125,- Onsdag Wienerschnitzel...125,- Torsdag og fredag Steak m/ bearnaise og pommesfrites, salat, agurkesalat og ærter...155,- Mørbrad medallion m/ champignon a la creme, ristet skinke, hvide kartofler, salat, agurkesalat og ærter ,- Fyldt rødspætte m/ champignon a la creme, pyntet med gravad laks og rejer, hvide kartofler...158,- ALLE DAGE SOMMER TAPAS: Æg og rejer, røget laks og 2 slags ost.. 129,- m/ mørbrad 149,- Lørdags Gourmet 275,- Krabbecocktail...62,- Bøf bearnaise 200 g...165,- Chokolade marengs m/ citronfromage og friske frugter...48,- Vinmenu 1 glas Rosé vin...29,- Chianti Castiglioni 38,- Muscat de Rivesaltes...38,- Elverkroen A/S 4850 Stubbekøbing Telefon Hotel - Selskaber - Weekendophold - Vinfest Faglig - social og personlig udvikling Kontakt: skoleleder Anita Herdahl, tlf Nykøbing Falster Nykøbing F k Restauranten er åben TORSDAG-FREDAG-LØRDAG fra kl og iøvrigt altid mod forudbestilling! Stor lækker FREDAGS-BUFFET hver fredag Husk! at bestille bord Busselskaber, seniorklubber og andet godtfolk byder vi velkommen til specialpris - Kontakt os og hør om de mange fordele og muligheder. Skansevej Nysted Telefon

2 2. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Karlsfeltvej Stubbekøbing Telefon Fax Carsten Wulff-Clausen ansvarshavende redaktør Mobil tlf Vi vil give vores læsere positive oplevelser. Fred og ro til fordybelse. Information om det der sker i Guldborgsund. Plads til aktiv debat. Guldborgsund Avis udkommer som trykt avis til alle husstande i Guldborgsund Kommune hver sidste weekend i månederne. Desuden udkommer vores internet-avis guldborgsundavis.dk 24 timer i døgnet. Tryk: Provins-Trykkeriet Kloakering TV kloakinspektion Forsikringsskader Dræning Støbning af fundamenter. Nedbrydning af huse og fundamenter Flytning af jord m.v.. Lægning af fliser Hjortebjerg 18, 4800 Nyk. F. Mobil Udlejning af rendegraver, minigraver og mandskab Skadedyrsbekæmpelse af: FLAGERMUSE, edderkopper, træødelæggende insekter (borebiller, husbukke osv.), muldvarpe, myrer, hvepse, flyvende insekter, mår, gnaversikringer: rotter og mus, fuglesikring: duer, måger, svaler etc Orupgaard Skadedyrsbekæmpelse Egeparken 3, 4800 Nykøbing F Kontakt: Bjarne Orupgaard Larsen tlf. Skadedyrsbekæmpelse Egeparken 3, 4800 Nykøbing F Kontakt: Bjarne Larsen tlf Det er så indlysende Rent, tørt brænde i brændeovnen giver fin hvid aske og ingen sod i skorstenen. Der samme gælder din krop: FERIELUKKET mandag 28. juni til fredag 2. juli begge dage incl. mandag 19. juli til fredag 30. juli begge dage incl. TANDLÆGE ERIK HULTIN Møllegade Stubbekøbing Patientforeningernes Netværk Guldborgsund Rådgivningen har åbent for personlig eller telefonisk henvendelse Mandag kl Telefon Frisegade 25, 4800 Nykøbing Falster Ferielukket i juli måned

3 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis. 3 Gode slagter-tilbud - 24 timer i døgnet Ugens tilbud Gå ind på KLIK IND - når det passer dig NU ER DET RIGTIG GRILL-TID - MASSER AF LÆKRE TILBUD Bovsteaks med eller uden krydderi FRIT VALG Pr. 1/1 kg 25,- Marinerede Nakkekoteletter eller Spareribs FRIT VALG Pr. 1/1 kg 45,- Fås også uden marinade Pr. 1/1 kg 40,- Hvidløgsmarineret Flanksteaks En rigtig lækkerbid til grillen Pr. 1/1 kg 70,- SÅ ER DET TID TIL DEN LOKALE EGNSRET - MÆLKEÆRTER TYK RØGET SPÆK Pr. 1/2 kg 20,- Røget Stegebacon Pr. 1/2 kg 20,- LÆKRE HJEMMELAVEDE Frankfurter med eller GRILLPØLSER uden ost - Oksegrillpølser - Hvidløgsgrillpølser Pr. 1/2 kg Helt Lam Afgiv venligst bestilling Pr. 1/1 kg 52,- Lammebov Pr. 1/1 kg 40, LÆKKERT DANSK LAMMEKØD Lammeryg Lamme Koteletter Lammehals kg120,- kg140,- Pr. 1/1 Pr. 1/1 UGENS TILBUD Tilbudene gælder indtil mandag 5. juli Pr. 1/1 kg 35,- Lammekølle Pr. 1/1 kg 80,- MAGLEBRÆNDE SLAGTERFORRETNING v/ slagtermester Klaus Ove Pedersen

4 4. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni 2010 S C H Ø N B I L E R Tøm Guldborgsund Frivilligcenter søndag 4. juli Nørregade 21 B, 4800 Nykøbing F. PROFESSIONELLE... annoncer. aviser. bannere. brevpapir. brochurer. cms. flyers foldere. hjemmesider. hæfter. kataloger. klistermærker. kuverter. logoer. magasiner salgsmapper. skilte. plancher. visitkort. webshops. 3d-visualiseringer... TIL LAVPRIS! telefon telefon Vi flytter til mindre lokaler, derfor sælger vi en del inventar: møbler, lamper, kopper, glas, bestik, tallerkner og meget mere. Søndag 4. juli fra kl Kl holdes der auktion over eftertragtede effekter som f.eks.: Hæve-sænke skriveborde, opvaskemaskine, printer, kontormøbler, lamper m.m. Det er børn og voksne fra sorggruppen, der står for flyttesalget/auktionen, og overskuddet støtter den frivillige indsats i Guldborgsund for børn, der har mistet en nærstående. Kom og hjælp os med at tømme Frivilligcentret. Kun kontantsalg. De købte varer skal medtages/fjernes samme dag. S Schøns Biler Nu også varebiler til udlejning BILUDLEJNING Pr. dag 350,- incl. fri km på Sjælland Weekend 600,- incl. fri km på Sjælland Pr. uge 1.700,- incl. fri km på Sjælland Førsteklasses kassebil, som kan lejes... fra 500,- kr. incl. fri kilometer LANGTIDSUDLEJNING i hele Danmark EN HEL MÅNED 4.800,- incl. fri km, forsikring, kasko, samt fri levering på Sjælland og øerne. S C H Ø N S Schøns Biler B I L E R Guldborgvej 42, Sakskøbing Tlf Mobil

5 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis. 5 KUNST & DESIGNMØBLER Velkommen til åbent hus søndag d. 4. juli 2010 kl. 10:00-15:00 Spar 20% på alle varer Gælder kun søndag d. 4. juli 2010 OBS! - (Kan ikke kombineres med andre nedsatte varer og kampagnetilbud) GAVER MED DESIGN & FUNKTIONALITET ART & DESIGN STUDIO APS Herningvej 36 DK Nykøbing F. tel

6 6. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Religionens vind har altid blæst - vi bemærker den bare mere nu Der er noget at lære af den danske tankegang. Især om fred og fordragelighed, og frihed til at tænke og beslutte selv. Frihed er forudsætningen for trivsel, og det gælder også, hvis religioner skal have en fremtid. Underliggende er det budskabet i Spion for Gud, selvom den er skrevet som roman med både mord og anden kriminalitet som krydderi. Der har altid været skrevet om religion. Altid været debat herom, og altid været kæmpet af den grund. Fordi religion er en væsentlig bestanddel af menneskehedens historie. I dag bemærker vi blot mere, at religionens vind blæser, fordi vi får mange flere informationer meget hurtigere. Nogle religionsretninger er mere intensive over for deres deltagere end andre. Den katolske kirke har et unikt greb om sine tilhængere, mens den danske variant af religion har en helt anden afslappet form. Atter andre religionsretninger bevæger sig over i det næsten militante. Enhver skal have lov til i fred og fordragelighed at pleje sine interesser, herunder også forholdet til religion. Det er et godt grundfæstet dansk udgangspunkt. Men sådan er det altså mange steder ikke. Der trives i stedet intolerance og decideret bekæmpelse af andre med afvigende holdninger. Derfor er religion et godt emne at tage udgangspunkt i, også når man vil skrive en roman. Det har den 32-årige spanske succesforfatter Juan Gómez-Jurado gjort med Spion for Gud, udgivet af Politikens Forlag. En roman, der tager netop sit udgangspunkt i den katolske kirke og Vatikanstaten i Rom. Naturligvis en roman, der udspiller sig omkring pave og kardinaler. Et meget synligt udgangspunkt, fordi netop den katolske kirkes top er så meget i fokus i denne religion. Ikke mindst for tiden, hvor katolikkerne har helt særlige problemer at slås med, forårsaget af de stadig konservative, klassiske grundholdninger til, hvad mennesker må og i særdeleshed ikke må. Jagten på en morder og kampen med et system, der måske slet ikke er indstillet på at hjælpe til med opklaringen af kriminalitet, er grundtemaet i Spion for Gud. Lige nu, hvor den katolske kirke er så meget i fokus, er det et velvalgt tema. Velvalgt fordi forfatteren med sin spanske baggrund naturligvis har denne klassiske tankegang tæt inde på livet. I princippet er det intet besynderligt i, at en religion ikke befinder sig med for meget opmærksomhed omkring hændelser, som i andre sociale forsamlinger findes mærkværdige, ja måske ligefrem frastødende. Men i dag er mulighederne for at holde folket nede ikke nær så ligetil som tidligere. Ene og alene på grund af kommunikationsmulighederne. Kig engang på den danske folkekirke, det danske monarki og det danske politiske system. Kast blikket tilbage over skulderen, blot 50 år - og bemærk så, hvorledes det danske folk er blevet frigjort af tidligere konservative, klassiske holdninger. Det er derfor, danskerne er verdens mest tilfredse og lykkeligste folk. Trivsel kræver frihed. Så hvis en religion skal trives og overleve, skal den give sine medlemmer frihed. Unge Juan Gómez-Jurado har fat i noget helt centralt med Spion for Gud. Bogen vil medvirke til at sætte fokus på den fredelige forandring af den katolske kirke, selvom den har sit udgangspunkt i mord og anden kriminalitet. Den katolske kirke er ikke slem, den trænger bare til at bevæge sig. Forstået som, at kirkens top må tage bestik af den retning, hvori kirkens medlemmer bevæger sig. Akkurat som den danske folkekirke har gjort. Guldborgsund Avis og boghandler Ole Løj samarbejder om at give læserne inspiration og lyst til bogen, og dermed Vitaminer til hjernen.

7 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis. 7 COLORAMA-EKSPERTEN GIVER GODE RÅD TIL AT HOLDE FACADEN Vi er specialister i træbeskyttelse og har markedets bedste og stærkeste produkter til dit træværk. 20% 9 liter Jotun Mur Olieforstærket Facademaling Robust over for vand, vejr og vind Giver en mat overflade Ideel på næsten alle underlag Vejl. pris kr. 849,- Nu kr. 679,- COLORAMA er størst på maling, tapeter og solafskærmning. Kig ind til os og få inspiration til fornyelse af din bolig. Extra Eksteriør pensel 120 mm, 2-komponent skaft Kan bruges til alle typer maling og monteres på forlængerskaft. Vejl. pris kr. 145,- Nu kr. 116,- 20% 9 liter Jotun Mur Silikoneemulsionsmaling Mat overflade og lang holdbarhed Vandafvisende effekt Lader huset»ånde«vejl. pris kr. 1299,- Nu kr. 1039,- 20% 1 liter Colorama Husrens 20% Fjerner effektivt misfarvninger og belægninger på træ, mur, havefliser, eternittage m.v. Vejl. pris kr. 59,- Nu kr. 47,- 20% 4,5 liter Jotun Demidekk Optimal Træbeskyttelse, der holder i op til 12 år Bevarer farve og glans Tørrer hurtigt mal 2 gange på samme dag Vejl. pris kr. 899,- Nu kr. 719,- MANGE ANDRE GODE TILBUD! v/ Allan C. Hansen ApS Nykøbing F.. Vendersgade 22-24, 4800, Nykøbing F tlf VOLDGADE NABO TIL DET NYE KVICKLY VENDERSGADE HØJBROGADE ØSTERBROGADE BROVEJEN

8 8. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Tømrermester og energivejleder Jesper Jørgensen med termograferings-kameraet og energimappen, lige så vigtige værktøjer som hammer og andet traditionelt bygningsværktøj for mesteren fra Sakskøbing. Der er enormt mange penge at spare på den rigtige energiløsning i alle huse. Fra isolering til fyringsanlæg. Sakskøbing-firma er specialiseret i energi og byggeri på én gang Da tømrermester Jesper Jørgensen for halvandet år siden første gang optrådte med sit specialkamera, der kan afsløre de dele af boligers energitilstand, vi ikke selv kan se, var det både starten på og en fortsættelse af yderligere specialisering. I dag betegner hans sig på én gang som tømrermester og energivejleder, og det sidste er nok så vigtigt for kunderne. Fordi det er der, enormt mange penge kan spares, ved at have styr på energiforbruget. - 40% af vores energiforbrug går til opvarmning, og meget af den går faktisk til spilde, siger Jesper Jørgensen. Utætte huse, nej ikke hos os! Jo, de er der overalt, selv renoverede huse har ofte problemer med tætheden. Det kan meget nemt trække ind i et hus, og der kan ofte være isoleret helt utilstrækkeligt eller forkert. Træk mellem gulvbrædder i etageadskillelse er ikke noget særsyn. Utilstrækkelig isolering meget almindeligt. Jesper Jørgensen har et eksempel på et bryggers, hvor gulvvarmen signalerer 24 grader, men hvor lufttemperaturen kun er 16 grader. Hvilket i sagens natur er uøkonomisk. - Et hus på kvadratmeter bygget i bruger 295 kwh energi pr. kvadratmeter årligt. Et nyt hus af samme størrelse kun 50 kwh pr. kvadratmeter årligt. Men energiforbruget i det gamle hus kan faktisk reduceres til 100 kwh, hvis huset er tæt og rigtigt isoleret, og fyringsanlægget er effektivt, siger Jesper Jørgensen. Der er altså kæmpe summer at spare på energiforbruget. Tømrermesteren og energivejlederen fra Sakskøbing har et andet eksempel: Udskiftes 30 kvadratmeter termoruder til lavenergiruder, er besparelsen kr. årligt. Og endnu større beløb kan spares, hvis man også kigger sit varmeanlæg efter og fornyer det. Oliefyr med støbejern- eller pladejernkedel fra 1977 eller tidligere er der endnu mange af. Hvis de erstattes af en jordvarmepumpe vil den årlige besparelse på et gennemsnitshus være kr. Hvilket betyder, at investeringen er betalt tilbage i løbet af 5-6 år. - Der er store gevinster ved at gøre ting rigtigt, når det gælder vedligeholdelse og renovering af ens hus. I den forbindelse kan også ventilation i huset med fordel inddrages, så den luft der kommer ind ikke bare er tilfældig fra utætheder, siger Jesper Jørgensen. For den nu 33-årige mester er der altså sket meget, siden det første kamera til termografering blev anskaffet for mindre end 2 år siden. Jesper Jørgensen har videreuddannet sig og fået yderligere erfaring som tømrermester. I dag driver han virksomhed på 10. år, siden 2003 i Sakskøbing. Det er blevet endnu mere interessant ved kombinationen af byggeri og energi, og det synes også stadig flere af JJ TA G & BYGs kunder. Ikke mindst fordi der er klingende mønt forbundet hermed. JJ TAG & BYG APS v/ tømrermester Jesper Jørgensen Orebyvej Sakskøbing Tlf

9 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis. 9 Tillykke Nykøbing F.? Nykøbing F. område 2 område 1 Velkommen på fibernettet I kan nu se frem til hurtigere internet og tv i højeste digitale kvalitet. Skal Nykøbing F. område 2 have fibernet? Fibernet udrulles kun, hvis min. 35% af de enkelte husstande i området tilmelder sig. Bor du i Nykøbing F. område 2 og ønsker fibernet, skal du tilmelde dig senest d. 6 juli. Så sparer du samtidig kr., hvis fibernet etableres. Nykøbing F. område 1 Ring/sms med det samme til eller læs mere på seas.nve.dk/fibernet. Over 80 digitale tvkanaler Tilmeld dig fibernet nu og spar kr.* Tilmelder du dig inden 6. juli, sparer du ikke kun kr. på etableringen. Vi åbner også for 2 mdr. med adgang til mere end 80 knivskarpe digitale tv-kanaler og lynhurtigt 50/50 Mbit/s internet. Det garanterer vi, at ingen i Nykøbing har oplevet før. 50/50 Mbit/s internet 0kr. i 2 mdr. * Kampagnepris på tilslutning til fibernet for kr. (normalpris 3.995) inkl. en digital HD tv-boks, tilslutning af HD tv-boks til tv og fibernet, samt adgang til over 80 tv-kanaler og 50/50 Mbit/s internet i 2 måneder til 0 kr. Mindstepris i 6 mdr kr. inkl. md. fiberleje á 110 kr. Tilbuddet gælder kun i de områder hvor fibernet etableres.

10 10. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni 2010 FRISTELSER - INSPIRATION Ideer og råd fra tømrer/murer og gulventreprenør Frank Jensen - anlægsgartner Lars Dyrberg - VVS-in Nyt eller renoveret badeværelse - med masser af nuancer Kun fantasien sætter grænser i vores tilværelse. Det gælder også, når vi skal bygge nyt eller om. Eksempelvis hvis man vil have sig et nyt bade- værelse eller renovere det gamle. Men der er en løsning på, hvordan fantasien forøges: Tag fagfolk med på råd. De ikke kun ved besked med, hvordan tingene skal laves, men har også ideer. Om alle de skønne muligheder og nuancer, der faktisk ligger lige for fødderne af os. - Et badeværelse stilles der 3 krav til. At det er indbydende og funktionelt, at det er fagligt korrekt lavet, og at det opfylder bygningslovgivningens krav, siger tømrer/murer og gulventreprenør Frank Jensen. De 2 sidste forhold sørger vi fagfolk for, men vi er også meget gerne med på linjen, når der skal fås ideer. Det første faglige afgøres af, om et badeværelse er placeret i stueplan eller på en øvre etage. I stueplan bygges det som regel op med fliser på gulv og vægge, og det kræver ofte lidt udgravning på grund af isoleringskrav. Både lovgivningsmæssigt og til boligejerens egen energifordel. Som regel lægges der jo gulvvarme i et badeværelse, hvilket skaber lunt og Fantasi, fagfolk og bygningslovgivning er de 3 elementer, der indgår i at skabe en god badeværelsesløsning. Når først badeværelset bygningsmæssigt er skabt, kan det udstyres med alverdens nuancer, der skaber både hygge og komfort. Fra badeværelsemøbler til kunst. Frank Jensen arbejder gerne med både traditionelle og avancerede badeværelser.

11 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis FORNYELSE - i BOLIGEN stallatør Steen T. Hansen - El-installatør Henning Christensen - malermester Morten Them Pedersen behageligt velvære. - Normalt skal der anvendes fliser både på gulv og vægge, og i brusenicher. Der stilles krav i lovgivningen om, at det skal være vådrumssikkert. Ligeledes stilles der krav om ekstra behandling, hvis der er tale om ydervægge, forklarer Frank Jensen. Det er dog både tilladt og måske også af og til en god løsning alene at anvende fliser i brusenicher og kombinere det med malet glasvæv i det øvrige badeværelse. Det afhænger bl.a. af, hvilken bruseniche man vælger. Udføres den i eksempelvis glasbyggesten, mures den traditionelt eller skal den bestå af klart glas. Badeværelsesloftet kan også laves på mange måder. Med profilbrædder, plader, gipsplader med struktur o.s.v. Ja, endog et pudset loft. Det skal altsammen passe til gulv, vægge, flisevalg, baderumsmøbler, belysning og alt det andet, der skaber komfort på badeværelset. - På en øvre etage kan badeværelser udføres både med flisegulve og vinyl. Hvis valget er fliser, kræver det et stabilt gulv, der udføres med krydsfinerplader og en betonflade. På 1. sal er der lige så gode og sikre muligheder for at lave badeværelser, som i stueplan, siger Frank Jensen. På 1. sal kan det skabe både et andet miljø og et større badeværelse, hvis man udvider med en kvist. Ekstra plads og mere lys, flere muligheder for hyggelig og æstetisk indretning. Og så kan man jo så iøvrigt krydre det hele ved valget af baderumsmøbler, armaturer, belysning og eventuel dekorationer eller kunst.

12 12. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni 2010 TAGMALING - TAGRENS - TAGDÆKNING FACACE- OG FLISERENS Forlæng tagets levetid med op til 20 år! 79 kr. pr. m 2 for tage under 35 grader 125 kr. pr. m 2 for tage over 35 grader Priserne er excl. moms Kompakt, let og effektiv benzindrevet hækkeklipper til villahaven. tandet kniv 500,- KR. for den, Pris 2.495,- kr. (incl. moms) når vi har fratrukket de 500,- kr. for din gamle hækkeklipper. Kampagne gældende t.o.m Fjernvarme- og vvs installationer Solvarmeinstallationer Biobrændselsanlæg Moseby Smedie, VVS & Auto Hesnæsvej 33. Moseby Horbelev Tlf Før BAKØ TAGRENS Efter 4 STK. BUDGETDÆK...SOMMER HELÅRS 155/ , ,- 165/ , ,- 175/ , ,- 175/ , ,- 185/65-14T , ,- 185/65-14H ,- 185/60-14H , ,- 185/65-15T , ,- 195/65-15H , ,- 195/60-15H , ,- 195/ , ,- 205/55-16H , ,- 225/45-17W , /40-18Y ,- - MÅNEDENS TILBUD 4 STK. VAREVOGNSDÆK 185/ ,- 195/ ,- 205/ ,- 225/ ,- 4 STK. 4X4/SUV DÆK 215/ , / , / ,- - Fodtøj til årstiden AIR-CONDITION Sommer-klargøring Rensning, efterfyldning og smøring ALU FÆLGE og 15 4 stk ,- Priserne er incl. moms, montering og afbalancering. Er dine dækstørrelser ikke nævnt - så ring Budgetdæk hos os er højeste kvalitet GARDASØEN Tjek alt til den lange tur Campingvogne, dæk, lys, bremser 4 stk. Michelin 195/65-15H Energy Saver 2.800,- 699,- 299,- 99,- Budget dæk hos os er højeste kvalitet fra Continental Michelin, Dunlop osv. Det er kun prisen der er lav... KVALITET Jørgensen Dæk Dosseringen 1 B Stubbekøbing. Telefon

13 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis. 13 NYE GULVE TIL FANTASIPRISER GULVTÆPPER, TRÆGULVE, VINYLER MM. 49,- 29,- pr. m 2 pr. m 2 pr. m 2 pr. m 2 pr. m 2 39,- 39,- pr. m 2 OP TIL 149,- pr. m 2 pr. m 2 pr. m 2 100,- 70,- 90,- 89,- 39,- pr. m 2 Alle priser er afhentningspriser. UNDER ½ HALV PRIS Et kæmpe udvalg i bl.a. flotte væg-til-væg tæpper, trægulve og vinyler - kom ind og få inspiration til hjemmet!

14 14. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni år siden det rigtigt startede på Marielyst - nu trives Nørrevang igen Betina Mærsk satte sig i direktørstolen på Hotel Nørrevang for kun få måneder siden. Med den ambition at gøre stedet til det mest eftertragtede. Der skal en driftig kvinde til at skabe resultater. Det ved man i Marielyst, hvor det startede sådan for 100 år siden - og nu fortsætter efter samme recept. Nuværende Hotel Nørrevang var aldrig blevet til noget, hvis ikke det havde været sådan. I 1904 købte en ejendomshandler de 2 gårde Nørrevang og Marielyst, som i løbet af de efterfølgende år blev indrettet til sommerpensionat. Det var starten til det, Marielyst er i dag. Den 47-årige Thora Risgaard købte i 1934 Nørrevang for kr., indrettede pensionat og bageri. Hun var en driftig dame, der ikke gik af vejen for at lave det hele, og arbejdede dag og nat. Hun skabte det hele - og mistede senere alt. Sådan kan det gå i business. I dag har Hotel Nørrevang en anden driftig kvinde i spidsen. Det er kun få måneder siden Betina Mærsk sætte sig i direktørstolen med nye ejere i baghånden. Hvorefter det ellers er gået stærkt, efter samme recept som tidligere. Der skal ske noget, og det gør der. Betina Mærsk er 10 år yngre end sin daværende forgænger, men lige så energisk. Hun er uddannet i hotel- og restaurationsbranchen og vant til at rydde op efter andre. Det gjorde hun senest gjort i København, og forinden har hun bestridt direktørjobs på en række større hoteller. Nu skal Hotel Nørrevang have en overhaling, gøres klar til at modtage de mange gæster i Marielyst, både på den klassiske og en ny måde. Første opgave var at få overblik over den store hotel- og restaurationsvirksomhed og få hele team et til at trække den samme vej. Det er allerede lykkedes, og nu er der som det første nye så åbnet Café Nørrevang. Lige ud til Marielyst Strandvej, hvor tyskere, svenskere og danskere i stort tal passerer forbi - og nu ind! Hotel Nørrevang er inde i en ny opblomstringsfase. Opfyldelsen af ambitionerne om at gøre Nørrevang til in-sted er i fuld gang. Som det første har Betina Mærsk slået dørene op til den nye Café Nørrevang, der byder gæster direkte ud til Marielyst Strandvej velkommen.

15 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis. 15

16 16. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Triathlon Klub er for de seje og folk med motionsønsker Sognepræst Ulla Skou Rasmussen fra Engestofte. Triathlon er en sport, der har vundet manges hjerter - også i Guldborgsund. Her så Guldborgsund Triathlon Klub dagens lys for snart 4 år siden. Klubben har næsten 50 medlemmer og af dem er en stor del aktive - og halvdelen meget aktive. Men hvad er triathlon egentlig? Jo, som ordet siger, består sporten af 3 forskellige discipliner: svømning, cykling og løb. Man starter med at svømme en bestemt distance, derefter fortsættes der på cyklen og til sidst afsluttes med løb. Det kræver naturligvis sin mand eller kvinde at træne sig op til at kunne gennemføre de lange distancer. Der skal både svømmes langt og teknisk, der skal cykles mange kilomenter, og så skal kroppen derudover være stærk nok til at klare de mange kilomenter i løbeskoene. I Guldborgsund Triathlon Klub mødes de aktive medlemmer flere gange om ugen og træner sammen. På denne måde får man det optimale ud af træningen og et stort og godt netværk, som er meget vigtig, når man bruger meget tid på sin sport. Klubben har medlemmer i alle aldersklasser, fra 15 år til 78 år. De fleste medlemmer i aldersgruppen år. 3 gange om ugen mødes man i svømmehal, hvor en træner sørger for at tilpasse svømmeprogrammerne til den enkeltes formåen; klubben har både forhenværende elite-svømmere og nybegyndere i denne disciplin. Eneste krav er, at man er parat til ville lære teknikken. Om sommeren rykker svømmetræningen ud i Guldborgsund, hvor man møder op ved naturstien ved Hasselø med termokander, efter-kage og våddragter. Så svømmer man et par kilometer i samlet flok. Det er her, at vinterens tekniske træning skal bære frugt. Det at svømme i havet i en våddragt er en del anderledes end at svømme i hallen, dragten giver en herlig opdrift, men man skal ikke lade sig narre, for det er svært at orientere sig, mens man svømmer crawl - altså med hovedet under vandet det meste af tiden. Der arrangeres også fælles løbetræning med løbetræner. Her mødes man ved Hamborgskoven og løber sammen på det hold, der passer en bedst. Men det er også nødvendigt selv at supplere løbetræningen, fordi triathlon kræver god form og udholdenhed. Som noget nyt har Guldborgsund Triathlon Klub fået sin egen ungdomstræner. Klubben har nemlig fået en del aktive unge med et godt potentiale. De er en vigtig del af klubbens fremtid og sociale liv. De skal lære at mestre alle 3 discipliner og samtidig føle sig hjemme i en klub med mange voksne medlemmer. En gang om året afholder Dansk Triathlonforbund triathlonstævne for hold. Her skal t3 triathleter af samme køn være sammen i alle 3 discipliner og gennemføre samtidig. Det kræver, at man kender hinandens styrker og svagheder og opmuntrer og motiverer hinanden. Klubben i Guldborgsund har også en del kvinder - den yngste er 20 og den ældste er 48 år. En af kvinderne, Dorte Morell fik bronze ved DM i sprint og har også taget flere medaljer i duathlon. I duathlon cykles og løbes der - der svømmes ikke. Kvinderne stiller med 3 deltagere til årets store Kvinde- Tri i Brøndby til efteråret. At netværket og sammenholdet i klubben er stort og stærkt giver sig også udslag i, at klubben nu for 3. gang i træk skal arrangere DM, i år også NM for ungdommen. Det sker på søndag den 27. juni ved Sukkerfabrikken i Nykøbing. Her forventes flere hundrede deltagere, blandt andet Rasmus Henning, måske endda cykelrytteren Rolf Sørensen og goldspilleren Steen Tinning. Der svømmes meter i Guldborgsund, cykles 40 kilometer på landevejen og løbes 10 kilometer til slut. Ruterne er meget publikumsvenlige, så der er god mulighed for at se alle disciplinerne. Træningslejrholdet klar til første vandtur i søen - det er koldt selvom solen skinner. Vi tror på det! Vi tror på det. Sådan lyder mottoet for en af gårdene i vort område. Tro skal der til, hvad enten vi driver landbrug eller kirke. Troen bærer os gennem livet, og lykkelige er de, der hele tiden formår at lade sig bære. For mange af os, var den første begivenhed i vort liv, at mennesker, som stod os nær, klædte os fint på og bar os hen til en kirke. Ved kirkens døbefont blev vi døbt og svøbt i kærlighed fra Gud. Vi blev også spurgt om vi troede og om vi ville døbes på vores tro. Måske vidste vi ikke så meget om Vorherre dengang. Det er højst sandsynligt, at trosbekendelsens lange og kunstfærdige formuleringer gik hen over vore små, dunede hoveder. Men vi troede på de mennesker som stod os nær. Vi havde tillid til, at når de bar os, så bar de os til et sted, hvor der er godt at være. Som tegn på Guds kærlighed står kirkerne solidt i landskabet. Her må vi være, som vi er, her får vi det at vide, som vi ikke kan sige os selv; nemlig at vi er elskede mennesker. Du er altid velkommen i vore kirker. Er du turist, har du mulighed for at gå ind og sidde et øjeblik i det svale kirkerum. Mange kirker er åbne i dagtimerne. Her er på alle måder højt til loftet, så her er til at være, hvad enten man er tung og træt, eller om hjertet er lykkeligt rørt af glædens vinge. Tjek også kirkernes gudstjenesteliste og tilbud om arrangementer. Der er højtidelige højmesser, der er skægge spaghettigudstjenester, der er Bach, og der er babysalmesang. Og for det altsammen gælder mottoet: Vi tror på det. Veludført kvalitets arbejde Et godt tilbud på: ombygning - tilbygning vinduer - døre - køkken trægulve - isolering renovering af tage - tegl stål - Decra - eternit m.v. Ring og tal med mester selv René Pedersen Tømrer Snedker Kildevej 12 - Kettinge Bil Dit lille kontor SEKRETÆRBISTAND BOGFØRING KONTORASSISTANCE TELEFONVAGT v.gitte Klemmesen Ring for yderligere oplysninger Skift til en lokal sparekasse... Toldbodgade Nykøbing F Telefon: Telefax: Antikkram Bregningevej 1, Horbelev B&G og Kgl. porcelæn, figurer & juleplatter, sølvbestik, glas m.m. købes og sælges. Septitanke. Fedt- & olieudskillere Spuling af kloak og dræn Nu også: Tlf DØGNSERVICE Forstoppelse? Sandvaskning af huse, tanke og containere. Højtryksspuling op til 1000 bar. Ring til.. Nielsen - Børsholmsvej Gedser v/kim Nielsen - Børsholmsvej Gedser Tlf M bil Tlf Mobil H.H.RENGØRING Skovvænget Torvegade Nørre Horbelev Alslev Hjemmeservice. Erhvervsrengøring. Institutionsrengøring. Special-gulvbehandling.- Polishbehandling. Polishbehandling.. Tæpperensning. Ring og aftal tid for et Tilbud der passer til dit Behov hos: DEN RIGTIGE FAGMAND!

17 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis. 17 Næste trykte Guldborgsund Avis udkommer fredag 30. juli Alt i rep. og nyt TAGRENDER NEDLØB KVISTE VELUX-VINDUER SKORSTENE SKOTRENDER INDDÆKNINGER M.L. BLIK & RØR MAGNUS LAURIDSEN FRIHEDSVEJ STUBBEKØBING TLF Palle Andersen Tokkerupvej 3, Kettinge Tlf Nykøbing F. Kloster 2 boliger for ældre enlige Du skal helst være fyldt 60 år. Vi kan tilbyde dig et dagligt besøg af vores tilsynsdame. Vore fredede ejendomme ligger midt i byen omkring en større have. Frederik den 7 s Kloster, Klosterstræde 7, 1. sal, 3 værelser, mod gaden. Christian den 8 s Kloster, Klosterstræde 9, 1. sal, 3 værelser, mod haven, nyt køkken. Boligerne er på 72 m 2 KONCERTREJSER - MED VERDENSBERØMTE SOLISTER Andrè Rieu i Berlin - 2 dage januar kr. 1845,- Andrè Rieu i Berlin - 3 dage januar kr. 2395,- James Last i Berlin - 2 dage april kr. 1845,- Roger Whittaker i Rostock - 2 dage maj... kr. 1695,- Rekvirèr programmer MUSIKWEEKENDER PÅ VAN DER VALK LINSTOW I TYSKLAND MED DANSKE TOPBANDS Jacob Haugaard, De Glade Sømænd, Butterflies nov Kandis og Butterflies december DAGE FRA KR. 998,- 3 DAGE FRA KR.1.485,- AVIS 24 TIMER I DØGNET guldborgsundavis.dk Avis 24 timer i døgnet som startside på din computer - så er du hele tiden orienteret! GRÆSSLÅNING Anlægsgartner tilbyder græsslåning af store og små arealer. Telefon Boligbidrag fra kr. om måneden, inklusive el og vand. Indskud fra kr. Ved indflytning er boligerne nyistandsatte. Ved fraflytning betales ikke for istandsættelse. Nærmere oplysninger ved Klosterforstander Claus Rewers Klosterstræde 5, 4800 Nykøbing F telefon Se hvor du også kan læse om vore optagelsesbetingelser THÜRINGEN - OBERHOF - 5 DAGE...fra kr. 3095, ØLFESTIVAL BERLIN - 3 DAGE...fra kr. 1485, ERZGEBIRGE V. TJEKKISKE GRÆNSE - 5 DAGE...fra kr. 3295, ALSACE - STRASBOURG - 6 DAGE...fra kr. 4285, MOSEL - ELLENZ - 5 DAGE...fra kr. 3295, BERLIN - 3 DAGE MED KULTUR...fra kr. 1595, GARDASØEN - 9 DAGE...fra kr. 6175, LAGO MAGGIORE - 8 DAGE...fra kr. 4365, ØLFESTIVAL LINSTOW - 3 DAGE...fra kr. 1425, TOSCANA - 11 DAGE...fra kr. 5995,- Reservation: Tlf fax Københavnsvej Vordingborg. Rejsegarantifond: 1711 GRATIS LÅNEBIL VED KASKOSKADER Mester TOM JENSEN Nykøbing F. A/S Vi klarer alle bilmærker. Specialister i TOYOTA. Gedservej 158, 4800 Nykøbing F. Tlf Selskabslokaler i Maglebrænde (tidl. SID huset) Udlejes med køkken og alt service 1.250,- kr. Leif Steffensen - tlf Jørn s Smedie & VVS ApS Aalborgvej Nykøbing F Mobil Jørn Fax Jørn s Smedie & VVS ApS Aut. gas - vand & sanitetsmester www. joernssmedie.dk Jørn s Varmeservice & VVS Jørn's Varmeservice & VVS TA RØRET TA RØRET OG RING! OG RING! Rensning og spuling af kloakker Slamsugning Renovering af kloakker Mindre entreprenøropgaver Autoriseret kloakmester Langet 10. Døllefjelde Kettinge. Tlf Nyt tag eller nye vinduer Nysted Bygge Entreprise har kompetence inden for alle håndværksfag MURER - TØMRER TAG - MALER - KLOAK ENTREPRENØR Enghavevej Kettinge - Tlf Bestil tid på: eller tlf Nysted Bygge Entreprise Vi har hjerte for vore kunder DIN LOKALE SYNSHAL Periodesyn kun kr. 450,- HØFLIG OG EFFEKTIV BETJENING v/ Flemming Barfoed Tuemosevej 4, 4850 Stubbekøbing TÜV certificeret Åbningtider: mandag-fredag kl Bilsyn også udenfor åbningstid og i weekend efter aftale

18 18. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Dato dagens navn søndag efter. Trinitatis søndag efter. Trinitatis søndag efter. Trinitatis Kettinge Bregninge Toreby Sundby Øster Ulslev Vester Uls. Godsted Døllefjelde lør. dåb 9.00 Musse Herritslev Kaffe søndag efter. Trinitatis Nysted Koncert Vantore Sakskøbing Våbensted Dåb Engestofte Slemminge Fjelde Koncert Majbølle Kaffe Vigsnæs Tårs Præstegårdshaven Radsted Kaffe MOSEBY TØMRER MURER -FIRMA ApS JORD STØBE MURER TØMRER SNEDKER GLASMONTERING v/ JESPER LARSEN Præstevænget Stubbekøbing TELEFON TIL JESPER: MOBILTELEFON Flyt ikke uden et godt tilbud fra GARDINER Persienner, rulle- lamel- folde- og plissé Terrasse- & Vindues- MARKISER Vi kommer gerne og viser prøver! SLOTSGADE NYSTED TLF FAX: MOBIL: Medlem af Byg Garanti ordning Byens Christian Henriksen Gårdrækkevej Nr. Alslev Tlf Mobil Samson EL & HVIDEVARE Herningvej Nykøbing F. Tlf.: Fax: Flyt selv, lej en flyttebil. Møbelopbevaring guldborgsundavis.dk Avis 24 timer i døgnet Anders Petersen Bødkergårdvej Nykøbing F. Tlf Mobil Alt i el-installationer og hvidevarereparationer service 28 års erfaring Gode råd er DYRE. Vi giver dem GRATIS Vi tager mål, syr og monterer! MB Center Langgade Nørre Alslev. Telefon GØR ET MALER-KUP FARVEHANDEL Køb hos os, når du vil gøre det selv! MALERMESTER Kontakt os, og benyt en professionel! ALTID ET GODT RÅD OG EN HJÆLPENDE HÅND MALERFIRMAET KEP Kæpgårdsvej Nørre Alslev - Tlf Åbent: mandag-fredag kl og lørdag kl PP MESTERMALING - HÅNDVÆRKERKVALITET TIL SUVERÆNE PRISER

19 Weekend 25. juni til 27. juni 2010 Guldborgsund Avis. 19 Dato dagens navn s. e. trin s. e. trin s. e. trin s. e. trin Klosterk Indsættelse Lindeskov Nordre K Friluft v. nordre bådel. Tingsted kirkebil og kirkekaffe Ønslev Eskilstrup Stadager Brarup Vålse Kipppinge Nr. Vedby Gyldenbjerg Nr. Alslev Kirkebil Nr. Kirkeby Kirkebil Torkilstrup Lillebrænde Gunslev Stubbekøb Maglebræ Aastrup Altergang/kirkebil Horbelev Falkerslev Karleby Horreby Sdr. Alslev Nr. Ørslev Systofte Sdr. Kirkeby Idestrup Væggerløse Strandk Skelby Gedesby Gedser Fjernvarme- og vvs installationer Solvarmeinstallationer Biobrændselsanlæg Moseby Smedie, VVS & Auto Hesnæsvej 33. Moseby Horbelev Tlf Din lokale murermester RING Bil-telefon Få et uforbindende tilbud på ny-, om- og tilbygning samt små reparationer. Alt omkring tegning og byggesager ordnes. Totalentreprise gives også. Murermester TOM RASMUSSEN TORVEGADE HORBELEV Krøyer s Service A L T I H Å N D V Æ R K Fugeteknik - Malerarbejde Tømrerarbejde - Tagdækning Tlf direkte forbindelse til alt håndværk! Brug den lokale hjemmeservice Godkendt til privat hjemmepleje Rengøring: privat, kontor og butik...og meget andet! LL HUS OG HAVESERVICE PHILIPSENS STENHUGGERI STENHUGGERI SLIBNING POLERING ALT I GRAVSTEN Grundlagt 1885 v/svend Pedersen Alslevvej Stubbekøbing Tlf , bil

20 20. Guldborgsund Avis Weekend 25. juni til 27. juni DANBOLIG NORD- OG ØSTFALSTER FORSTAND PÅ BOLIGMARKEDET STUBBEKØBING Rugvænget 7 STUBBEKØBING Hovmarken 8 STUBBEKØBING Hovmarken 38 SAG: S SAG: S SAG: S Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/2 Byggeår Carport...31 ANDELSBOLIG Meget velholdt andelsbolig med velfungerende andelsboligforening beliggende i attraktivt kvarter i gåafstand til centrum af den hyggelige købstad Stubbekøbing Købspris Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/2 Byggeår Udhus... 5 ANDELSBOLIG Boligen, der yderligere er blevet forbedret for mere end kr. med bla. ekstra belægning i carport og terrasse, udbygning af carport/udhus, ekstra skabe m.m., har en central beliggenhed i den hyggelige købstad Stubbekøbing, Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/2 Byggeår Carport...6 ANDELSBOLIG Boligen, har en meget central beliggenhed i den hyggelige købstad Stubbekøbing, hvor den ligger et par hundrede meter fra indkøb i roligt kvarter NØRRE ALSLEV Energivænget 14A STUBBEKØBING Møllemarken 31A HORBELEV Ryttermarken 47 SAG: A SAG: S SAG: S Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/1 Byggeår Udhus... 5 ANDELSBOLIG Bruttoydelse incl. el, vand og varme. For enden af blind vej ligger denne velholdte andelsbolig som indeholder stue med udgang til terrasse, åbent køkken, badevær., vær. og bryggers. Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Vær... 0 Byggeår ANDELSBOLIG God andelsbolig som er beliggende i lukket kvarter med en lille sydvendt have, terrasse og udsigt over åbne marker. Boligen indeholder entre, soveværelse med skabe, badeværelse, stue, bøgetræskøkken, bryggers Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/1 Byggeår ANDELSBOLIG Andelsboligen er beliggende for enden af blind vej i Horbelev. Via sti er der gåafstand til købmand og bus, hvor der er timedrift til Nykøbing F og Stubbekøbing, ligesom der kun er 5 km til skov og strand HORBELEV Ryttermarken 20 STUBBEKØBING Hovmarken 38 STUBBEKØBING Tiliavej 11 SAG: S SAG: S SAG: S Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/2 Byggeår ANDELSBOLIG Velholdt andelsbolig med bryggers, spisekøkken, badeværelse, stue og 2 værelser. Bemærk andelsboligforeningen er gældfri i lø- bet af 2010 hvor der bliver basis for et væsentligt fald i boligafgift Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/2 Byggeår Carport...6 ANDELSBOLIG Boligen, har en meget central beliggenhed i den hyggelige købstad Stubbekøbing, hvor den ligger et par hundrede meter fra indkøb i roligt kvarter Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter...0 Bolig m² Byggeår Stuer/Vær... 1/2 Grund m² Udhus... 5 ANDELSBOLIG Boligen er beliggende meget centralt i Stubbekøbing i gåafstand fra centrum med gode indkøbsmuligheder, havnen og anlægget. Der er en fantastisk japansk have som har fået prisen som årets have. HORBELEV Ryttermarken 23 STUBBEKØBING Slotsmarken 7 Ønske om egen bolig SAG: S SAG: S ER DRØMMEN EGET HUS, MEN TIDEN OG KRÆFTERNE KNAPPE TIL AT KLARE DE UDENDØRS FORPLIGTIGELSER - SÅ KUNNE VALGET VÆRE EN Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/2 Byggeår Carport...18 ANDELSBOLIG der er pæn og velholdt 1-plans villa med status af andelsbolig beliggende på god lille grund i et roligt og område med egen flisebelagt indkørsel til carport med redskabsrum. Der er få minutters gang til, indkøb, bus og hal. Købspris Boligydelse Anvendelsesudgifter Stuer/Vær... 1/2 Byggeår Udhus ANDELSBOLIG Boligen er ikke sammenbygget men fritliggende i roligt kvarter i Stubbekøbing. Ejer af boligen har gennemført en række forbedringer på boligen, med ny terrasse, udestue og værksted. ANDELSBOLIG. VI HAR AKTUELT FLERE GODE TILBUD. DEN LOKALE EJENDOMSMÆGLER John Petersen Salg og vurdering Alice Hansen Sagsbehandler Ole Mortensen Indehaver Nørre Alslev Langgade 11 B RING: DanBolig Nord- og Østfalster OLE MORTENSEN STATSAUTORISEREDE EJENDOMSMÆGLER M.D.E. MAIL:

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Præstevænget 115 Postnr./by: 7280 Sønder Felding BBR-nr.: 657-910590 Energikonsulent: Gunner Lund Sørensen Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Udsigtshøjen 001 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-111625 Energikonsulent: Jens Thøger Hjortshøj Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lysbovej 4 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-007718 Energikonsulent: Frederik Kindt Toubro Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed

Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed Andelslejligheden: Toftegårds Alle 14, 1. th. Andelsboligforeningen: AB Mølletoften af 1902 Administrator: Boligexperten Administration

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lynghøjen 031 Postnr./by: 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-162436 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Langballevej 154 Postnr./by: 8320 Mårslet BBR-nr.: 751-754248 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

2 der spiller førsteviolin i Guldborgsund lige nu

2 der spiller førsteviolin i Guldborgsund lige nu Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

Engholm Søpark Fink Byg Etape 3

Engholm Søpark Fink Byg Etape 3 Engholm Søpark Fink Byg Etape 3 Flotte nybyggede kædevillaer i Herning BILAG 3 Kontantpris kr. 1.925.000 midterbolig Kr. 1.995.000 - enderækkebolig 115 m 2 bolig + 24 m² carport og redskabsrum Opført af

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Dronning Sofies Vej 111 Postnr./by: 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-015751 Energikonsulent: Per Johansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Vesterdamsvænget, Lind

Vesterdamsvænget, Lind Vesterdamsvænget, Lind 14 fritliggende boliger beliggende i særdeles dejligt og roligt område i Lind tæt ved skole, børnehave, indkøb mv. Kontantpris kr. 2.195.000 151 m 2 bolig + 29 m² carport og redskabsrum

Læs mere

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning 22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning Trankær Mosevej 31-73, 8310 Tranbjerg Etape 1 - Salg Fakta Type A: Antal Boligareal Grundareal Carport Udhus Indflytning Energimærke Pris 7 stk. 136 m2 min. 200

Læs mere

BBR-nr.: 259-023246 Energimærkning nr.: 100059973 Gyldigt 5 år fra: 18-12-2007 Energikonsulent: Frank Scholkman Firma: Energi- & Ingeniørgruppen A/S

BBR-nr.: 259-023246 Energimærkning nr.: 100059973 Gyldigt 5 år fra: 18-12-2007 Energikonsulent: Frank Scholkman Firma: Energi- & Ingeniørgruppen A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Fyrvej 10 Postnr./by: 4600 Køge BBR-nr.: 259-023246 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kløvervænget 001 Postnr./by: 4863 Eskilstrup BBR-nr.: 376-013843 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Vigvej 17 Postnr./by: 4840 Nørre Alslev BBR-nr.: 376-014413 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Preben

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

BBR-nr.: 376-003097 Energimærkning nr.: 100119871 Gyldigt 5 år fra: 07-05-2009 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Firma: RL Byggerådgivning ApS

BBR-nr.: 376-003097 Energimærkning nr.: 100119871 Gyldigt 5 år fra: 07-05-2009 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Firma: RL Byggerådgivning ApS SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Læsøvej 9 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-003097 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Holbækvej 71 Postnr./by: 4200 Slagelse BBR-nr.: 330-026568 Energikonsulent: Henrik Møgelgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Ingeniørfirmaet

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 1 Montering af termostatventiler 2,81 GJ fjernvarme 400 kr. 5.500 kr.

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 1 Montering af termostatventiler 2,81 GJ fjernvarme 400 kr. 5.500 kr. SIDE 1 AF 52 Adresse: Fiskenes Kvarter 153 Postnr./by: 6710 Esbjerg V BBR-nr.: 561-273456-001 Energikonsulent: Mona Alslev Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

problem er for kommunekassen. antallet af ansatte kraftigt, og det gør lønnen

problem er for kommunekassen. antallet af ansatte kraftigt, og det gør lønnen Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

Huset ved Åen Udlejningsprospekt

Huset ved Åen Udlejningsprospekt Huset ved Åen Udlejningsprospekt Åboulevarden 30, 8000 Århus C. Forord Udsigt over Åen fra 2. sal, ned mod Europa Plads Side 1 Citylejligheder i hjertet af Århus - direkte ved åen og cafemiljøet Du har

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Baldersvej 5 Postnr./by: 4873 Væggerløse BBR-nr.: 376-025947 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: RL

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. AFDELING 43 R Å D E R E T S R E G L E M E N T

ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. AFDELING 43 R Å D E R E T S R E G L E M E N T ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. Altandør samt fransk altandør Det er ikke tilladt at male, bore eller på anden måde beskadige altandørens aluminium Antenne, Parabol Placering kun efter afdelingens

Læs mere

www.lokkenhuse.dk gode finesser er der også tænkt på at holde byggeriet til en konkurrencedygtig pris.

www.lokkenhuse.dk gode finesser er der også tænkt på at holde byggeriet til en konkurrencedygtig pris. Luksus hus i Kjul vi skaber din boligdrøm Drømmer du om: at få en skøn, velfungerende bolig i gode materialer med fine detaljer? at få en grundig rådgivning om muligheder og byggeforløb fra start til slut?

Læs mere

Bolderslev Nørregade 8, Bolderslev

Bolderslev Nørregade 8, Bolderslev Bolderslev Nørregade 8, Bolderslev Klassisk gulstensvilla centralt beliggende i Bolderslev! Sag: 62301842 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen

Læs mere

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade SVIFs Jubilæums Sommerfest 8. og 9. august 2014 som tiden går 1964 1964 Jubilæums Olympiade Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne Lørdag kl. 13.00 arrangeret af SVIFs udvalg

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Grønlandsvej 33 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-003463 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Højen 9B 4700 Næstved BBR-nr.: 370-006003 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek Næstved

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2 Indvendig efterisolering af ydervægge, 26 MWh Fjernvarme 16970 kr. 182605 kr. 10.

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2 Indvendig efterisolering af ydervægge, 26 MWh Fjernvarme 16970 kr. 182605 kr. 10. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Nordre Røse Vej 7 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 2300 København S BBR-nr.: 101-398218 Energikonsulent: Jan Chrillesen Programversion: EK-Pro,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 3 Varmerør isoleres 90 kwh Fjernvarme 40 kr. 110 kr. 2.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 3 Varmerør isoleres 90 kwh Fjernvarme 40 kr. 110 kr. 2. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Potetevej 14 Postnr./by: 8963 Auning BBR-nr.: 707-114252 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

På toppen siden 1966

På toppen siden 1966 På toppen siden 1966 ISOPLASTICON ApS Tømrer & Tagdækning Isoplasticon ApS Tømrer & Tagdækning servicerer primært kunder i Østjylland, men vi har kunder over hele landet. Sådan har det været siden begyndelsen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Isolering af letvæg i vindfang 2732 kwh Elvarme 5470 kr. 2400 kr. 0.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Isolering af letvæg i vindfang 2732 kwh Elvarme 5470 kr. 2400 kr. 0. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Idrætsvej 6 Postnr./by: 8950 Ørsted BBR-nr.: 707-112010 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42 Vinkelhus 158 + 42 Fuldmuret vinkelhus i moderne minimalistisk arkitektur med en optimal udnyttelse af pladsen, opført i vedligeholdelsesfrie trendsættende kvalitetsmaterialer. 1 Alt er muligt Nu tilbyder

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Evaluering af varmepumper

Evaluering af varmepumper Her er et samlet dokument for alle cases. De kommer ikke i nogen specifik rækkefølge, men med kommandoen ctrl+f kan man finde den case man ønsker. Held og lykke :) Evaluering af varmepumper Hej mit navn

Læs mere

Ballen Strandpark 18 Ballen

Ballen Strandpark 18 Ballen Ballen Strandpark 18 Ballen Havudsigt og komfort. Sag: 83200425 edc.dk Samsø Ejendomskontor Statsaut. ejendomsmægler, MDE Langgade 11-8305 Samsø Tlf. 86590322-832@edc.dk Boligen Opført 2009 Rum/Værelser

Læs mere

Om Danbox Klimapavilloner & containere

Om Danbox Klimapavilloner & containere Om Danbox Klimapavilloner & containere Det bedste alternativ Vi oplever ofte, at vore kunder kommer til os, fordi de ønsker et billigt og nemt alternativ til nybyggeri, når de ønsker at udvide produktionen.

Læs mere

bjerreb forsamlingshus

bjerreb forsamlingshus bjerreb forsamlingshus Stenoddenvej 20, Tåsinge, 5700 Svendborg Kurt Larsen mobil: 20 28 30 02 www.kl-kurtlasen.dk www.hanstholm.com Minks El-Service Tåsinge Tlf. 20787801 www.minksel.dk Aut. Elinstallatør

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sakskøbingvej 129 Postnr./by: 4990 Sakskøbing BBR-nr.: 376-009907 Energikonsulent: Frederik Kindt Toubro Programversion: EK-Pro, Be06 version 4

Læs mere

Orientering til sælger om tilstandsrapport

Orientering til sælger om tilstandsrapport Orientering til sælger om tilstandsrapport Der er indgået aftale med Arkitekthuset Vodskov A/S om udarbejdelse af tilstandsrapport. Formålet med at få udarbejdet en tilstandsrapport er at frigøre sælger

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ærtebjergvej 65 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-114369 Energikonsulent: Henrik Møgelgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR Om herning SKY IDÉMANDEN BAG HERNING SKY Den primære drivkraft bag udviklingen og opførelsen af herning SKY er Benny Christensen, projektudvikler og byggeentreprenør

Læs mere

BBR-nr.: 370-002166 Energimærkning nr.: 100069887 Gyldigt 5 år fra: 10-03-2008 Energikonsulent: Ejvind Endrup Firma: Energi- & Ingeniørgruppen A/S

BBR-nr.: 370-002166 Energimærkning nr.: 100069887 Gyldigt 5 år fra: 10-03-2008 Energikonsulent: Ejvind Endrup Firma: Energi- & Ingeniørgruppen A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kærsangervej 3 Postnr./by: 4250 Fuglebjerg BBR-nr.: 370-002166 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Oddervej 13 Postnr./by: 8000 Århus C BBR-nr.: 751-345534 Energikonsulent: Ole Toustrup Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek-Ebeltoft

Læs mere

Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Udvendig isolering af built-up tag. 3.3 MWh Fjernvarme 1500 kr. 74900 kr. 49.

Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Udvendig isolering af built-up tag. 3.3 MWh Fjernvarme 1500 kr. 74900 kr. 49. SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lokesvej 12 Postnr./by: 4873 Væggerløse BBR-nr.: 376-029360 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Blichersvej 012 Postnr./by: 8723 Løsning BBR-nr.: 766-000135 Energikonsulent: Brian Aaboe Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Aaboe Arkitekt

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Tværvej 4 Postnr./by: 4891 Toreby L BBR-nr.: 376-007204 Energikonsulent: Frederik Kindt Toubro Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Frederik

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

BBR-nr.: 420-10280 Energimærkning nr.: 100088954 Gyldigt 5 år fra: 08-07-2008 Energikonsulent: Henrik N. Hansen Firma: Energi- & Ingeniørgruppen A/S

BBR-nr.: 420-10280 Energimærkning nr.: 100088954 Gyldigt 5 år fra: 08-07-2008 Energikonsulent: Henrik N. Hansen Firma: Energi- & Ingeniørgruppen A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ørbækvej 10 Postnr./by: 5683 Haarby BBR-nr.: 420-10280 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

BBR-nr.: 250-000180 Energimærkning nr.: 100113725 Gyldigt 5 år fra: 12-03-2009 Energikonsulent: Per Johansen Firma: PJ Arkitekt- og Ingeniørfirma

BBR-nr.: 250-000180 Energimærkning nr.: 100113725 Gyldigt 5 år fra: 12-03-2009 Energikonsulent: Per Johansen Firma: PJ Arkitekt- og Ingeniørfirma SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bjarkesvej 15 Postnr./by: 3600 Frederikssund BBR-nr.: 250-000180 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Gåbensevej 67 Postnr./by: 4840 Nørre Alslev BBR-nr.: 376-013639 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Saltema 3 Postnr./by: 4654 Fakse Ladeplads BBR-nr.: 320-010452 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

Energimærkning nr.: 100135720 Gyldigt 5 år fra: 28-09-2009 Energikonsulent: Frank Scholkman Firma: NRGi Energi- & Ingeniørgruppen

Energimærkning nr.: 100135720 Gyldigt 5 år fra: 28-09-2009 Energikonsulent: Frank Scholkman Firma: NRGi Energi- & Ingeniørgruppen SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Allingvej 62 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-001742 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Funkisplan. - Serien - 2 plan

Funkisplan. - Serien - 2 plan Funkisplan - Serien - 2 plan 110 Kvadratisk og supermoderne FunkisPlan i 2 fulde plan i et supermoderne look. Helt kvadratisk med hjørnevinduer, fladt tag med skjult tagfald, store vinduespartier og optimalt

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Nymarksvej 10 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-105580 Energikonsulent: Henrik Møgelgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Ingeniørfirmaet

Læs mere

idé Murermestervilla 157 + 96

idé Murermestervilla 157 + 96 Murermestervilla 157 + 96 Fuldmuret murermestervilla i høj kvalitet udført i vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer. Villaen har en klassisk dansk arkitektur, samt en optimal og moderne indretning. Desuden

Læs mere

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard,

Læs mere

A N D R E A S L Y S T DANMARKS SMUKKESTE BOFÆLLESSKAB

A N D R E A S L Y S T DANMARKS SMUKKESTE BOFÆLLESSKAB A N D R E A S L Y S T DANMARKS SMUKKESTE BOFÆLLESSKAB ENERGIKLASSE 1 - BOLIGER VED SØNDERBYVEJ I SØNDER BJERT Visionen Bofællesskabet vil bestå af dels grundens eksisterende bebyggelse, hvor der indrettes

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1001 liter Fyringsgasolie, 50 kwh el

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1001 liter Fyringsgasolie, 50 kwh el SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lyngbyvej 301 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 2900 Hellerup BBR-nr.: 157-120255 Energikonsulent: Jan Chrillesen Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP

ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Brejning Strand 103 Postnr./by: 7080 Børkop BBR-nr.: 630-005450 Energikonsulent: Jørn Olsen Programversion:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kildeagervej 14 Postnr./by: 2690 Karlslunde BBR-nr.: 253-051639 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere & valuarer MDE Vesterbro 17-9000 Aalborg Tlf. 9810 1435 - Fax.

Læs mere

Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Arkitekt Niels Møller Jensen

Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Arkitekt Niels Møller Jensen SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Primulavej 31 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-080398 Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Jensen Energimærkning oplyser om

Læs mere

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 Strandvejen 49 Grunden er på 910 m² og fra den nye villa er der udsigt over fjorden og Vejle bakker. Strandevejen hører til det mondæne

Læs mere

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt.

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt. Kære Træhus interesseret På de næste sider finder du de priser vi har beregnet ud fra jeres oplæg / skitse/ tegning. Vi gør os meget umage med at opstille priserne så de er overskuelige, og gøre klart

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Rolighedsvej 38 Postnr./by: 9690 Fjerritslev BBR-nr.: 849-069906 Energikonsulent: Poul E. Bundgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

BEKENDTGØRELSE VEDRØRENDE PARKERING

BEKENDTGØRELSE VEDRØRENDE PARKERING BEKENDTGØRELSE VEDRØRENDE PARKERING GULDBORGSUND KOMMUNE JANUAR 2007 BEKENDTGØRELSE VEDRØRENDE PARKERING M.V. I GULDBORGSUND KOMMUNE I medfør af færdselslovens 92c, stk. 4, og med samtykke fra Politidirektøren,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Fuglebækvej 14 Postnr./by: 8570 Trustrup BBR-nr.: 707-029382 Energikonsulent: Jørn Stig Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

Adresse: Internt sagsnummer:

Adresse: Internt sagsnummer: Sælgeroplysningsskema vedrørende ejendommen beliggende: Adresse: Internt sagsnummer: Postnummer: By: Sælgers oplysninger om ejendommen Til sælger: Dine svar i spørgeskemaet giver den bygningssagkyndige

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Vægtens Kvarter 134 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 5220 Odense SØ BBR-nr.: 461-571034 Energikonsulent: Bodolf Hansen Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

Kapitel H til Grafisk design. Kernetømmerhytten

Kapitel H til Grafisk design. Kernetømmerhytten Kapitel H til Grafisk design Kapitel H 2 Bjælkehuse i Kernetømmer I Rusland er vejret barskt, så her har befolkningen lært at bygge varme og solide boliger. Russiske Bjælkehuse i kernetømmer Kernetømmeret

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Korsagervej 18 Postnr./by: 4874 Gedser BBR-nr.: 376-028928 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB BYGNINGERNE Charmerende stor gammel Købmandsgård i Strib, med stort renoveret træ-udhus med virkelig mange anvendelsesmuligheder. Samt muret

Læs mere

BBR-nr.: 376-001355 Energimærkning nr.: 100126271 Gyldigt 5 år fra: 03-07-2009 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Firma: RL Byggerådgivning ApS

BBR-nr.: 376-001355 Energimærkning nr.: 100126271 Gyldigt 5 år fra: 03-07-2009 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Firma: RL Byggerådgivning ApS SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Vestensborg Alle 23 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-001355 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at

Læs mere

BYTINGSBLADET. Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup

BYTINGSBLADET. Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup 1 30 Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup BYTINGSBLADET Udgives af BISSERUP BYTING og udkommer med 4 numre om året. Det uddeles gratis til alle husstande i Bisserup. Frivillige bidrag modtages med

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Ydervægge hulmursisoleres 21 MWh Fjernvarme 8370 kr. 60865 kr. 7.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Ydervægge hulmursisoleres 21 MWh Fjernvarme 8370 kr. 60865 kr. 7. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Søndergade 13A Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-056584 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Skovvej 14 Postnr./by: 2635 Ishøj BBR-nr.: 183-015834 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! ØNBJERGVEJ 52, 8410 RØNDE NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! - spændende liebhaverejendom med udsigt over Kalø Vig Denne velholdte og sjældent udbudte ejendom med fantastisk beliggenhed ligger kun 20 minutters

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Nykøbingvej 160 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-022663 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Elmevang 2 Postnr./by: 4970 Rødby BBR-nr.: 360-026892-001 Energikonsulent: Søren Funch Jensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Tunderup Strandvej 14 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-024367 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

CLUB% DK skaber fordelene for dig CLUB

CLUB% DK skaber fordelene for dig CLUB CLUB% DK skaber fordelene for dig % CLUB DK CLUB% DK Estate Varde. Storegade 47. 6800 Varde. Tlf.: 75 22 29 00. www.estate.dk Estate Varde Velkommen hos Estate mæglerne Svend Haslund. Fra vores to forretninger

Læs mere

Den gamle redaktørs side.

Den gamle redaktørs side. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk NR. 8 August 2014 29. 29. Årgang Blad nr.: 311 Den gamle redaktørs side. Så er Tuse Næs på Facebook besøg: https://www.facebook.com/tuse.naes Sommervejret

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

BBR-nr.: 376-004533 Energimærkning nr.: 100064773 Gyldigt 5 år fra: 04-02-2008 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Firma: RL Byggerådgivning ApS

BBR-nr.: 376-004533 Energimærkning nr.: 100064773 Gyldigt 5 år fra: 04-02-2008 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Firma: RL Byggerådgivning ApS SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kirkevej 2 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-004533 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 samarbejdspartnere 03 Oplev et samarbejde ud over det sædvanlige Kom indenfor hos Fjordbak Byg og mød Henrik Fjordbak

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

Niels Christoffersen Management Firma: Niels Christoffersen Management

Niels Christoffersen Management Firma: Niels Christoffersen Management SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Norgesvej 60 Postnr./by: 4700 Næstved BBR-nr.: 370-018278 Management Firma: Management Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne

Læs mere

Orientering til sælger Tilstandsrapport

Orientering til sælger Tilstandsrapport Orientering til sælger Tilstandsrapport Du har bedt factum2 om at udføre tilstandsrapport på din ejendom. Formålet med at lade en tilstandsrapport udføre er at frigøre dig fra ansvaret for skjulte skader

Læs mere

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet Info... Indhold... Tak fordi du købte min E-bog! Efter download, har du bogen til evigt eje! Men husk at det ikke er tilladt at videregive bogen, lægge den op på sociale medier på nettet, låne ud til andre

Læs mere

BBR-nr.: 751-339178 Energimærkning nr.: 200021560 Gyldigt 5 år fra: 30-09-2009 Energikonsulent: Mogens Thomsen Firma: Ingeniørfirma Graugaard AS

BBR-nr.: 751-339178 Energimærkning nr.: 200021560 Gyldigt 5 år fra: 30-09-2009 Energikonsulent: Mogens Thomsen Firma: Ingeniørfirma Graugaard AS SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ny Munkegade 75 Postnr./by: 8000 Århus C BBR-nr.: 751-339178 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

04. Tilbudsliste 2. udgave:

04. Tilbudsliste 2. udgave: 04. Tilbudsliste 2. udgave: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

Søndervejen 15 6340 Kruså

Søndervejen 15 6340 Kruså Søndervejen 15 6340 Kruså Velholdt familievilla beliggende i Hokkerup Sag: 62302121 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført: 1947 Rum/Værelser:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Broagervej 001 Postnr./by: 8961 Allingåbro BBR-nr.: 707-107614 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere