Emmy havde nok at gøre med at passe parrets fem børn og lege husmand i Løgeskov, hvor de. Læs avisen før. Ollerup Kirkeby kirker

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Emmy havde nok at gøre med at passe parrets fem børn og lege husmand i Løgeskov, hvor de. Læs avisen før. Ollerup Kirkeby kirker"

Transkript

1 103. Åran - nr sen 1910 Ulbølle Borerforenn har bestlt ot vejr tl Torvearkeet ALT I SERVICE OG REPARATION Hovevejen 41 Lune 5771 Stenstrup Sa p oe tlbu. Kurt fra Syfyns MC Ulbølle, tlbyer en prøvetur på en Elvra Maan Elcykel, så u kan få en behael cykeloplevelse o sat otonere brunsvere o rllpølser væk. Hvor er et o ejlt at er er e skal have en okent, un ere tl proukton o tryk. Ge telser. tl n kontaktpers Eller på a Ny korrektur Baeren StenStrup Tlf Grats lånebl ve rep. Fn Hovevejens Auto på: lv vore lansbyer, så an kan ærke tlhørforholet tl sn en. SE MERE OM MARKEDET PÅ SIDERNE 4 OG 5 her avsen. V. Åby A/S t STØBE-, MUREROG TØMRERARBEJDE SAMT TOTALENTREPRISER UDFØRES Statonsvej Stenstrup Tlf Nybyer O- o tlbynn Døre o vnuer Taarbeje SSa p a p a p o kan kke obyttes tl kontanter Rolhesvænet Faabor Tlf Fax Sa p 20 lter spar 4 1,95 Sa p lbu u t s Da stlb Da Nul renter o ebyrer på et OK Benznkort. De første 30 besøene får 2,5 lter rats OK Sprnklervæske De første 30 personer, er besøer vores anlæ løra en 30/8 kl får 2,5 l rats OK Sprnklervæske. Maks. en unk pr. besøene. Ta en bestllnsfoler tl et rats OK Benznkort ve anlæet eller kontakt os på eller Thor, Østerbro Ollerup, Vester Åby o Stenstrup Svenborvej 419 Tlf Klar tl rlle 50,-Sa Fjellebrosvejen Fjellebrosvejen 11 Tlf Tlf sp ar saer ekstra oe n! e Uenlanske kl. 1 af Fyn o lk Tak for I hanler lokalt..! e 4 V stk. Stk-prs 1,88 1,9 kun 12.8NORMALE jun prser ÅB Gunestrup 53 lokaleåbyvej 49 ÅBNINGSTIDER: BNINGSTIDER: B Vores Varer er ør et, net for på sse o 3 anre Løra - søna Gunestrup Mana - frea 62 24oså POSE Dal Bruser Tlf. har varer. V har natur anre nvuelle lvs oså oe sasprøver tl! Sa på følene prser på en lan STENSTRUP Sa på fra kl Ulbøllerække anre varer, Dal Brusen Thor fra kl Speepølser fra ØrbækLotus er oså er vær at potteul Sa på forskell frut RØDVn - ÆBleR DVeRSe 20 lter Øl læe kurven. Ks chps - Vn KAGeMARKeD, DastlbuBake-off Alle tørkaer o Spansber fløeboller ons a wenerbrø! n e Alt hva u tæner Skarø s Velko. 12. jun Frtpååval kr. Ko o prøvekør en elcykel. Fulkornsbtes fra bake off Æbler bakke Sa p C er en convenence sere, er prorterer frskhe o enkelthe tl oe prser, o so ør hveraen neere scan koen på forsen o ko n på vores oblste V er klar e asser af sasoplevelser fra kl Slateren Grller Oksepølser /ost Flppavej V. Skernne 15,- onsa n ju. 12. onsa n ju ,- Onsa en 12. jun vl v erne nvtere tl en601sastsbestlln: oplevelse. Du kan sae TIPS LOTTO BAKEOFF OK BENZINANLÆG HÅNDKØBSMEDICIN skønne, safte lbu V. ÅBY t s æbler o o røvn, Da a ons o v har skret n u j. Hunstrup ekstra oe Kro. 12 p en 12. jun kuntlf jun prser SaOnsa sse o 3 anre vl v erne nvtere - atosfærepå o aoplevelse Hovesponsorer: varer. V har natur tl en sasuhovesponsorer: lb t s Da a lvs oe 1 FLAoså onsoplevelse. jun. S 12. E lan prser påken Du kan sae ÆBLER række anre varer, PR BAKKEsafte skønne, Dal Brusen Ulbølle Dal Brusen Ulbølle er oså er vær at Skernne Tlf æbler ov.o røvn, THOR V.THOR Skernne Tlf læe kurven. o v har skret 1 FLASKE o ns prøver 12.aju Oså s. ene tl renor 1 POSE p a 50,- S lbu Dast a ns Åbnnster: torsa-frea Løra ,- Mejer & Bryhus Statonsvej Stenstrup Tlf Frut & Grønt kan u sae på proukter SMAG FORSKellen 8 10 Baeren StenStrup Vn afelnen Bake off tlbyer Statonsvej Stenstrup Åbner Dorthe sas prøver på tlbusvnen Fulkorns Hapsere / Tlf Rpasso Superore oksekø, kylln & ost Vlla Annaberta scan koen på forsen o ko n på vores oblste RECKE EL VEJ 54 STATIONS TRUP NS 5771 STE TLF POSE 10,8OE OOH )M OOHEURYHMHQ 9HVWHU 6NHUQLQJH 7OI S!KE TRIVÆS RAKLE GSPRIN 7,- - Konkurrencer o tetlbu Statonsvej Stenstrup Tlf Hovesponsorer: Hovesponsorer:,- Røevej V. Skernne Mobl sprøver Oså sa ene tl renor sprøver Oså sa ene or n tl re Lotus potteul S!KE TRIVÆS RAKLE GSPRIN Mane lansbyer fejrer sol o soer e at arranere arkeer e boer. Sålees oså Ulbølle, hvor borerforennen har sat alle sejl tl et tratonelle arke på Den rønne plas nærheen af Dal Brusen Ulbølle. Datoen er løra en 15. jun. Mane lsjæle har lat utalle frvlle ter at arraneentet skal koe tl at funere. De ane aktvteter er nævnt ne på teaserne. Her er ane oe ulheer for at få sasprøver o erhverve s nole HOVEDVEJENS-AUTO.DK TrsDAG en 11. JUNI VW %DNH RII *DOOHUL +nqgn EVPHGLFLQ THOR V. Skernne Tlf cehqw DOOH XJHQV GDJH THOR V. Skernne Tlf. 6224Lotus 1639 potteul 20 lter Dal Brusen Ulbølle Fjellebrosvejen 1 Tlf Dal Brusen Ulbølle Fjellebrosvejen 1 Tlf

2 Se 2 Syfyns Uebla - DEN LILLE AVIS Trsa 11. jun 2013 Gustjenester Søna en 16. jun Eense kl Ø. Skernne kl Ollerup, uenørs kl Krkeby, uenørs kl V. Skernne nen Ulbølle kl Hunstrup nen Stenstrup kl Lune nen Vester Åby kl Aastrup kl Kværnrup kl Krarup nen VAGTER Læevaten Tlf Joreoervaten Tlf Kropraktorvaten Tlf o tlf oplyser vathavenes navn Tanlæevaten Tlf Installatørvaten uner Faabor El-værk weeken & hellae Buskørsel Vester Skernne Blerne Tlf takselser Tusn tak for opærksoheen ve vores 50 års forretnnsjublæu Brthe o Chrsten Peersen Tak for en store opærksohe so v oto ve vores aantbryllup. Det læee os eet. Ey o Børe Anersen, Stenstrup. Daantbryllup Stenstrup: Ey o Børe har nu været ft 60 år Ey o Børe Anersen har fået en lykønsknn fra Henes kl. Majestæt ronnn Marrethe. Æteparret har nel været ft 60 år. Det blev fejret Ryslne Forsalnshus e 47 æster. Børe blev uannet tører hos Erln Markvarsen, hvor han Bekentørelser Spllele V. Skernne Forsalnshus Hver torsa kl rækker á 125,- kr. GRATIS KAFFE - HUSK KOP V. Skernne busserne kører Af. BUS FRA STENSTRUP 17:20 Åparken - 17:25 Heevej 36-17:30 Anne Assensvej :35 Anne Bøevænet - 17:40 Skolevej - 17:41 Slateren Assensvej - 17:50 Tusnfry - 17:55 Ålykkevej - V.S. Blerne Fast pulje kr. = 52 nr. Irættens Venner - Ulbølle Læs avsen før n nabo på enllleavs.k KONCERT MED EGENSE/Ø. SKERNINGE KIRKEKOR Løra. 15. jun kl Øster Skernne krke Mevrkene: Pekoret ve Eense/Ø. Skernne krker Krkernes unoskor Motetten Pavel Refsaar Jensen, korleer/oranst Ellen Refsaar Jensen, voln Bo Nsse, jebetroer Musk af bl.a. Anne Lnnet, Rasus Seebach, Sur Barrett o Mchael Jackson. Der serveres en forfrsknn efter koncerten. sto lære fra Det var en spænene arbejsplas, er have sans for restaurern af freee bynner o et ot saarbeje e en frennsarktekt Fjellerup. Ey have nok at øre e at passe parrets fe børn o lee husan Løeskov, hvor e Ollerup Krkeby krker UenørsUstjeneste en 16. jun 2013 Ollerup kl præsteårshaven Krkeby kl på plænen ve Krkeby Menheshus efterfølene aftenkaffe. tværfløjtenst jan Aaaar evrker tl bee tjenester Menhesråene KIRKENYT for V. Skernne-Ulbølle-Hunstrup sone Krkeblaet for jun-jul er le ukoet. Blaet ler krkernes våbenhus o flere af e lokale butkker. Ønsker u blaet tlsent so post el. al: Henven tl krkekontoret Tlf t. o to. kl el. PASTORATSRÅDET Alle er hjertel velkone! have et llle lanbru e yr. De to per o tre rene er alle koet ot af vej. Så nu er er KLINIKKER/SALONER PsykoteraP tlbyes Je er en 4. års psykoterapstuerene, so søer trænnsklenter. Je er uner løbene supervson hos uannet psykoterapeut/supervsor. Ful tavshesplt o skreton er en selvføle. Så kener u tl følelsen af lavt selvvær, stress, åske en uoverskuel hvera, evt. anst eller anet, så tlbyer je en terap, so kan være e tl at ve ro, nst o en forberet lvskvaltet. Rn erne for yerlere nforaton o tsbestlln på tlf Dorthe Merrl Besø n fopleje klnk V. Skernne Lukket frea Hjeebesø tlbyes Rn o bestl t! Foplejer Bert Hansen KIROPRAKTORERNE Sven Lun Hanne Nøeskou-Fnk Henrk Mazant Chrstan Castella Freerksae 17, Telefon Åbent hverae 8-17 enllleavs.k Beravelse Maaars Bloster vrkel t tl at yrke eres fælles nteresse, nel haven. Ey o Børe Anersen har en flot have på Eevænet Stenstrup. BOLIG Parcelhus ulejes V. Aaby Ny stansat parcelhus på uestue. Øhavsust, fbernet, carport o nre have e solterrasse. Nyt asfyr, hulurssoleret. Go vareøkono. Ulejes fra. 1. jul. Månel leje 6000 kr. + forbru. 3 r. epostu. Husleje betales foru. Tlf ALT I BEGRAVELSESBINDERI Eet båntrykker Grats ubrnnn nærorået v. Jane Parsber Statonsvej 15 a 5771 Stenstrup v/ine Maaar tlf Bobjervej 25 Lune Alt beravelsesbner La et sste farvel blve personlt Grats ubrnnn nærorået

3 Trsa 11. jun 2013 Syfyns Uebla - DEN LILLE AVIS Se 3 Spænene øe Stenstrup: De fk realeksaen Stenstrup for 50 år sen Det este af klassen fra 1963 var salet. 17 elever o klasselærer Erk Hassers. Sste øe var for 25 år sen, en nu var er eltaere, so kke var e enan. Gættererne o hve, er var hve, var selvfølel fornøjel. En enkelt have nole ale klasseblleer e for lettere at kunne fne u af et. Men selv han åtte erkene, at e have foranret s en el på e 50 år. Det var Bol Masen, er sta bor Stenstrup, so salee sn ale klasse. - Det var nu eentlt kke så svært. Je fant e på nettet, selv o e var spret over hele lanet fra Aalbor tl København. Det første hol, er fk realeksaen på Stenstrup Skole (Nu Issøskolen) 1963 fejree aen. T A NDKL INIKKE N Ny forenn for vanhune En el tlere trænere o uvalseleer fra OSGI har startet en ny svøeforenn. På en stftene eneralforsaln blev valt He D. Jensen, Allan Juhl, Jan Chrstansen, Anta Hansen o Rkke Noe. Vanhun-Syfyn har ane planer o vsoner. Først o freest vl an lære børn o une Eevænet Stenstrup tlf tanklnkken-syfyn.k H.C. Halo Wulff e tea Tanplantatbehanln Paraontosebehanln Kroner o broer Kosetsk tanbehanln Blenn af tæner at svøe o ve e en forståelse for læerne o farerne ve at ophole s o ve van. Det vl ske enne en kvaltetsskret, als o kreatv tlan tl unervsnnen, hvor an læer særl væt på et socale aspekt. Ollerup Gynastkhøjskole læer svøehal o teorlokale tl unervsnnen, er foreår frea fra o løra fra Man kan kontakte trænerleer Jan Chrstensen på Carsten Voler Flalrektør Recepton Flalrektør Carsten Voler har 25-års jublæu. Derfor nvterer v kuner, forretnnsforbnelser o venner tl recepton Frea. 14. jun 2013 kl bankens lokaler. Gør et ult Ollerup Ollerup Bytorv 2, Ollerup norea.k I saarbeje e Høkleår afholer Vester Skernne Kro KLAP OG SPIS løra. 15. jun. Uver /Ansvarshavene Stefan Mark Peersen, Tlf Reaktør Steen Ahonen tlf E-al: Annoncer Helle Jensen, tlf Palle Chrstansen, tlf Proukton Mark & Stor Grafsk Inustrvej 16, 5750 Rne Tlf , fax E-al: enllleavs.k Postnueræknn 5762 Vester Skernne 5771 Stenstrup 5772 Kværnrup ele af 5750 Rne, 5600 Faabor o 5700 Svenbor Inlevernsfrster Korrekturannoncer: Senest onsa kl Mnre annoncer: Senest frea kl Rubrk: Senest ana kl Avsen påtaer s ntet ansvar so føle af fejl tekst o annoncer. Avsen forbeholer s ret tl at flytte eventuelle særplacerner såfret prouktonen kræver et. Avsen påtaer s heller kke noet erstatnnsansvar for annoncer, so ve evt. sforståelse kke er etaet blaet. Annoncer er strer o avsens forretnnsoren optaes kke. Kl byer Lse o Thoas fra Høkleår velkoen på Åarksvej 46. De ver en runvsnn på åren, so ler sukt på kanten af Sylteae Åal. Man å erne klappe e lae frtåene rse o økoloske køer...:-) Kl tæner v op rllen på Vester Skernne Kro o serverer et stort uval af Høkleårs frlansrs o økoloske unkvæ lesaet af bl.a. soersalater, nye kartofler, ressner.. Når aven er fylt, vl er blve serveret kaffe/the sat lt søt. Prs pr.person 248,- Tleln på tlf senest frea. 14. jun Vester Skernne Kro KONGELIG PRIVILEGERET

4 Se 4 Syfyns Uebla - DEN LILLE AVIS Trsa 11. jun 2013 Løra en 15. jun Musk o sjov Ulbølle: Torveaen er so alt sjov o hyel SESErvcE Søren Enelbrecht Nyvej 56, Ulbølle 5762 Vester Skernne Tlf Torveaen på en rønne plas Ulbølle er so alt en rt hyea, er starter le fra orenstunen e runstykker. V har bestlt 200 runstykker fra Vester Skernne Baer o kan Mø os på Torveaen Ulbølle! V har 4 oe Torveastlbu: specalbrød FrT Val Den llle festulejnn Ulbølle KLOSTERMOSTER Grønneae 11, Ulbølle, 5762 V. Skernne TLF Kohavevej 65, Ollerup 5762 Vester skernne Tlf: ,- Tlf lækre wener stæner TlbUD 25,- HjeebaT Flere Forsk. Husk at bestlle sørrebrø tl festen løra aften. Du kan bestlle tl kl. 12 ve vores bo. V leverer kl. 18 ve teltet. rubrød TlbUD 25,- 4 cree lnser 25,- Dønservce Åbent hverae eller efter aftale Tlf skaffe flere, ser næstforan Borerforennen, Lotte Soele. V sører oså for usk e e lokale uskere. Arne spller voln o Lone klarer haronkaen. De er e tl at sætte huør på le fra starten. De kaler s Østen o, hvlket nok skyles, at er e rent uskalsk koer runt alle verenshjørner. En halv ananas Der er oså usk for e une, når En Halv ananas (ja såan kaler et lokale orkester s af o tl) optræer e eres festle usk. Grllen er selvfølel tænt o o efteraen er er oven købet happy hour et par ter for at hole lt på folk. Der er nel ennu ere usk på proraet. Det er hovekræfterne fra Thurø-revyen Claus Bastrup o Hanne Skaalu, er ukker op. Det er et sjovt par, er vrkel kan få folk e. Torvea Ulbølle Løra en 15. jun 2013 Grats Morena Musk o stenn Grats s fra Norea Grats transport for ælre an besværee Ulbølle l. Son: Afhentnn enten kl eller kl hjekørsel kl Bestlln senest frea kl pr. telefon Der er ane aktvteter på plasen. Daens prora: 9.00 : De hanlenes stanplaser åbner. Grats orenbor tl e orenfrske. Sponsoreret af Sparekassen Faabor, V. Skernne Brunsver sponsoreret af Vester Skernne Baeren Muskunerholnn af Østen O 11.00: Merete Beltoft unerholer fra scenen e kente revyvser enne terne 12.00: Sal af pølser o brø fra en store rll 13.00: Ulbøllestafetten beyner - arranør: Ulbølle Irætsforenn Muskunerholnn af En Halv Ananas 13.15: Grats s tl alle børn sponsoreret af Norea, Ollerup 14-16: Happy Hour teltet. Goe tlbu 15.00: Grats soavan tl alle børn sponsoreret af Ulbølle Da'l Brus Støvlekastkonkurrence - Tleln ølteltet senest kl Bno Teltet e fne præer. saarbeje e Irættens Venner, Ulbølle Claus Bastrup o Hanne Skaalu unerholer på scenen e sane o vser v alle kan nynne e på Fællesspsnn teltet - sørrebrø kan forvejen bestlles v. Vester Skernne Baeren nen kl eller een akurv ebrnes. Drkkevarer købes teltet Claus Bastrup o Hanne Skaalu unerholer en på scenen. Kaffe, kae o rkkevarer sæles baren Unerholnnen slutter Tak for år LOKALE SpILLEMæND UNDErHOLDEr I LØBET AF DAGEN Skønne rllpølser V ses på Torveaen! Ulbølle borerforenn

5 Trsa 11. jun 2013 Syfyns Uebla - DEN LILLE AVIS Se 5 Løra en 15. jun Men hvor staer et fra?: Norea er oså vært e rats s. Så et er en børnevenl eftera. Der verserer ane yter o en tratonelle konkurrence o, hve er kan kaste en støvle lænst. En hs boneren, er raser over st arbeje arken, kylee sn støvle væk. Eller hva? Ikke esto nre så lever enne traton Ulbølle, o er er faktsk ane une talenter tl enne ejenoele sportsren. Doerne er på plas o er er præer tl lænste kast. Men alle alre kan eltae o et plejer e at øre. Makurv eller baerens brø Konkurrencer støvle kastnn Fællesspsnnen teltet o aftenen er for alle. Man kan væle selv at ebrne en akurv eller bestlle a hos Vester Skernne Baer, er er på torveplasen ntl kl Drkkevarerne købes teltet. For e konfrske: Holløb e fne præer Hvs an kke er fre, så er et tllat at snuppe turen et par ane. Bare er blver løbet fre ane. Sal et løbehol, er kan klare en tur på fre kloeter. Der skal helst være fre på hvert hol, er så løber på skft. Det koster 25 kroner pr. hol, en alle penene år tl vnerholet. Der startes på torveplasen Ulbølle, hvorefter ruten år forb brusen o Lanearken, fortæller Claus Rckers, er erne ser ane eltaere. Løbet starter k MAX BRUGTBILER ApS v/jacob Grats transport tl an besværee Skernneårsvej V. Skernne tlf For at ve e ælre eborere Ulbølle Gl. son, er er anbesværet ulheen for at eltae torveaen på Den rønne Plas, har Borerforennen søret for rats transport. Man kan blve hentet enten kl eller Hjetransporten er kl Køb o sal af brute bler Reparaton af alle ærker Torvetlbu Skaber t tl falen! Renørn - Inkøb - Malavnn eet hje - Huneluftnn - Tøjvask Satale/hye - Lettere havearbeje - Afhentnn af børn ansttuton.. Me Krstansen - Telefon Løra. 15 jun Bno o revyvser V er klar e ryeovnen o sæler frskrøee ryeoste To sanfule unerholer på scenen. Merete Beltoft læer u alleree kl , hvor hun ver en hånful af e ale kente revyvser. Senere taer Lars Gran over o optræer flere ane løbet af aen. For e spllelae er er bno teltet. Torvetlbu : 1 STk. o S 2 f L a S k T o er Vn Soavan tl alle børnene Torvea Ulbølle 15. jun fra kl ,- Dal Brusen Ulbølle er st avle hjørne på torveaen. Her ueler e nel rats soavan på et bestet tspunkt. Se oså vore tlbu på frut o rønt s rats r ' V rn kl. 12 tl bø 8OE OOH )M OOHEURYHMHQ 9HVWHU 6NHUQLQJH 7OI 2VW %DNH RII *DOOHUL +nqgn EVPHGLFLQ cehqw DOOH XJHQV GDJH ApS Installaton o reparaton af Klaanlæ Varepuper Erhverv o Prvate Arconton Bler EDB Teknkru Køl Køleru Butksnventar Frost Frostru Isternneaskner Telefon enllleavs.k k V er e på TorVeaen Ulbølle - Ko o prøvekør en elcykel! ELvra Maan Beste køb test EL-CYKLER Drekte fra fabrk NYE LETVÆGTSBATTERIER MED 2 ÅRS KAPACITETSGARANTI Tlf / Døn tlf Møllevej 19, Ulbølle 5762 V. Skernne

6 Se 6 Se 6 Syfyns Uebla - DEN LILLE AVIS Trsa 11. jun 2013 En ejl a tros konkurrence: Flot tlslutnn o en høne, er bare stak af Markesaen Stenstrup hav e konkurrence fra en ræk ke antske arraneenter Svenbor, en allevel var er stor opbaknn. Den eet særpræee hønsesknnsbno, so Anelskassen Fyn sto for fk et raatsk slæt, a hønen buret stak af. Det lykkees o at nfane fjerkræet, så an kunne eltae konkurrencen, efterso en var hovepersonen. Brusueler Preben Koneaar, er ellers er syeelt efter en operaton, kunne kke y s for at øe op for at hjælpe lt tl e arraneentet. Efter en sløv start ko er helvs lv arkeet, konstateree Preben Koneaar. Murerester Torben Danekle kan ot slå sø o et jore han så effektvt, at han vant førstepræen. Per Anersen var en populær pølsean ve rllen, hvor e berøte pølser fra Slaterperne k so, o e, vart brø. Hele plasen suee af lv o på en anen se af Statonsvej var er en bo e sjove tn. Bnohønen blev fanet en. Flotte veteranbler Stenstrup: Her er Torben e sn elskee Corvette Torben Mtaar e sn flotte Corvette, er vakte ost. Torben Mtaar var tl arkesa Stenstrup e sn Corvette fra Han har brut næsten 900 ter tl at renovere en. Motoren er obyet, en en er berenet tl at ave 400 Hestekræfter. Den er blevet brut tl konfratoner for venner o bekente, en oså tl at transportere en bruo skkert fre tl sn tlkone. på en loseel. Loselen kostee to kroner. Torben refuneree e to kroner o fk så blen, so han så skulle renovere o love, at en skulle blve falens eje. Tros en beskene nvestern, så har Torben brut en nre forue for at øre blen køreklar. Men et er et vær, ser han. Calla o Lucy bestyree eres llle bo hos Stenstrup Blosterhus. Vl e ale bler Torben er vl e ale bler. Hans far o or, Peter o Ruth, vant en Morrs Oxfor fra 1962 Der var plas tl hye på plasen. Pølseanen Per Anersen have travlt. Mchael Heern lavee propaana for tennssporten. Her saen e nteressee børn. Ny tennsafeln på vej Stenstup: Her er åske nole nye tennsstjerner Mchael Heern, er er blevet upeet tl at lee en afeln uner Stenstrup IF, er skal bane vejen for en enoplvnn af Stenstrup Tennsklub, lavee en flot propaana på Markesaen Stenstrup. En ntennsbane var sat op på ve Dal Brusen o en blev straks brut af et hol une, er åske er runstaen en ny afeln. -V har øt eet velvlje fra kounen e hensyn tl enåbnn af banerne, så v er ot på vej, ser Mchael Heern.

7 Trsa 11. jun 2013 Syfyns Uebla - DEN LILLE AVIS Se 7 Så k en ue... UGE 23 Ollerup er blevet et kulturcentru Uen at forklejne alle e kulturelle o folkele bevenheer, er uspller s alle e så bysafun, så har saenholet Ollerup uvklet s tl et kulturelt atcenter. Drvkræfterne ba et er Ollerup Efterskole, Ollerup Frskole, Gynastkhøjskolen o Den fre Lærerskole, er har funet saen et fællesskab, hvor kulturen trves. Leerne fra e fre nsttutoner har vrkel lært at unytte e kvalteter o kræfter, so hver sær er beselse af tl avn for hele Syfyn, ja for en sas skyl hele Fyn. Seneste eksepel var Danarks største o vel nok est festle runlovsøe, er have salet okrn ennesker o nvteret lanets statsnster Helle Thornn Scht, er var le så læel forbavset over, at an ue på lanet kan stable et så kolossalt arraneent på benene. Det unlo hun a heller kke at kvttere for fra talerstolen. O et er a oså unkt, at er ler fre skoler, er kulturelt oså bruer kræfter på at bevæe s uenfor lanets rænser. De har brat en eneståene hstore o Ollerup u veren. Markesværen af et bure brues af Svenbor Koune tl at Prvat apleje startet Krkeby Den første llle pe er elt n ny prvat apleje, so starter på Assensvej 71 Krkeby. Det er pæaouannee Sabne V. Glu, er står ba et nye ntatv. Hun har eet at tlbye e så. En have på kv., hvor børnene kan boltre s. Der er skov o en stor ræsplæne. En plas henes apleje er bllere en e kounale. K n tl Sabne eller se henes hjeese på Sønasaktvteter på Eeskov Mølle Søna. 16. jun er er åbent på Eeskov Mølle fra Her er er arke e ustllere fra hele Fyn. Der er konkurrencer o, hve er baer et beste brø e el fra øllen. Tleln er nøven. Ellers kan an oså få en runvsnn o en snak e øllelauets eleer, fortæller Tove Anersen. tltrække flere nbyere. Her er et vrkel vær at bosætte s. Her er er så ane spænene kreatve kræfter salet. Resten af Danark fortjener oså at få kenskab tl, hva er sker uen for København. Nu ve stats- TELEFON-TAVLEN LITTAU s EFTF Blkkenslaer Ventlaton Erhverv / o prvate Servce-Vaten Tlf v/kurt Kro, Ruevej 151, 5750 Rne Masknstatoner Jens Chr. Bøh Tvevej Svenbor Renørn et er os e en sae ae fra os, hver an Højlun Mølle Heleneøllen Vnarsvej Faabor Tlf Åbnnster: ana-frea Løra Ejenos- o Renørnsservce Haveservce Tlf Enerontør Walther Chrstensen Tlf.: Værkste: Nyvej 25, Ulbølle Alt et nyeste ustyr Reparaton af alle blærker Lanbrus-, Skov,- have- o parkaskner Sal Servce Reserveele Rep. af alle fabrkater v/ Claus W. Cleesen Sterrebyvej 51 Hunstrup 5762 Vester Skernne Nyt pr. 1. jul: Sønasae holer pause. Fra auust: en 2. søna hver åne åne e Døn vat! ALT I GRÆS nsteren et hvert fal. O et er a en o beynelse. Hun ko på en herl soera e høj sol, er sknnee på et ane kaler Ukants Danark. Et eet upassene utryk fabrkeret på Chrstansbor. V håber på ere poltsk solskn. V bevæer os erne ukanten o tænker på en ny uave næste ue. Fortsat o soer Alt entreprenør- kloak- o vonanskørsel. Kalk sprees fra laer sat alt anet lanbrusarbeje uføres. Slasuer o spuler. Me venl hlsen Steen Ahonen, re. tlf årstsbestete enuer. Hunstrup Kro - atosfære o aoplevelse Masknstaton Skovarksvej 20, Ollerup, 5762 V. Skernne Mobl HÅnv Aut. VVS-Installatør & Blkkenslaer ContanerulejnnG Vonan Knu Peersen & Sønner I/S v/ Fnn o Per Peersen LEJ EN CONTAINER Al vonanskørsel uføres Tanktransport natonal/nternatonal Contanerulejnn Grus & sten leveres Træ- o affalskørsel e kran Arbeje e reneraver Holelunsvej 3 Tlf Fax EL-nstallatører Vester Aaby Inst. Forretnn Svenborvej 413. V. Åby Faabor Tlf Bl Tlf ALT I EL-INSTALLATIONER REPARATION OG SALG AF HVIDEVARER VVS- OG See JPS VVS Tlf Flppavej V. Skernne rkere VVS BLIK TAG FACADE SOLVARME BIOVARME JORDVARME ARNE HJORSLEV VVS Alt nenfor VVS - GAS - OLIE Gas- o Olefyrs SER V I C E Nyvej 25, Ulbølle 5762 V. Skernne TLF.: Malerestre Malerfraet ART-DECO Vestre Nørrearksvej Vester Skernne V/Kenneth Lun Tlf enllleavs.k TØMRER- o Snekerestre TLF v/ Kennet J. Kroh V tlbyer alt nen for... Tører-, sneker- o laresterarbeje Nybynn, tlbynn, obynn Alt nen for varebehanlet træeballae Gravearbeje enllleavs.k

8 6 Se 8 Syfyns Uebla - DEN LILLE AVIS Flot runlovsfest Ollerup: Statsnsteren o 2000 anre elto Det var en veloplat statsnster Helle Thornn Scht, er kee forb Ollerup på sn runlovstur Danark. Arraneentet på Gynastkhøjskolens ponerene flotte run blev en perfekte rae o en æte runlovsfest. Men arranørerne Gynastkhøjskolen, Ollerup Efterskole, Ollerup Frskole o Den fre Lærerhøjskole have oså sat alle sejl tl for at øre aen så spænene so ult. Det blev sålees en oplevelse for e ennesker, er skønsæsst have funet vej tl skolen. Æte unerholnn Ollerup Efterskole åbnee et hele e usk, borester Curt Sørensen holt talen o så k et ellers sla sla. Pastor Mas Davsen bro oså fra talerstolen før uskken blev sluppet løs. Ollerup Frskoles ban var topfor, ynastkskolen søree for unerholnn, Den fre Lærerskole vste oså uskalske talenter. Skuesplleren Peter Myn fk publku tl at syne e på John Paul Youns leenarske Love s n the ar, er var hans hylest tl fællesska- Square anserne av en festl opvsnn (Foto: Hennn Haelsvan) bet o så var er selvfølel rll, arkesplas, square ance, åbent frluftsba o eet anet nen statsnsteren afsluttee aen. Lab Toletpapr 6rl. Køkkenruller 3 rl. Pr. Pk. Marelae Den ale fabrk Frt val Ta 3 l. Ollerup Efterskoles kor var hopla (Foto: Hennn Haelsvan) 40,- Tos Gulbarre Vare arant..! Bon-fre bass-sæt Weber Freplace Delbart 3-ben, 140 c, rllrst Ø: 60 c, kæer 50 c 799,- 689,- ecenter Hele Syfyns trælast o by lokale JS Byecenter Vl u ve ere er u velkoen på Nyborvej Svenbor Tlf ana-frea løra-søna Alle tlbuene æler fra en 11. tl 17. jun 2013, - Så læne laer haves Statsnster Helle Thornn Scht afsluttee en ejl a. (Foto Hennn Haelsvan) Trsa 11. jun Frt val Ta 4 stk. 20,- Østerbro ollerup, 12 COOP Flerkorn rubrø ,- SLaGTeren TLbyD er Marneret Svneørbra /oreano hvlø, texas & toat, raslø. Pr. ½ k 40, Forbehol for trykfejl o usolte varer. Tlbuene æler tl o e søna eller så læne laer haves.

Bryd frem mit hjertes trang at lindre

Bryd frem mit hjertes trang at lindre Bryd lad frem n mt tet hj for tes hæng Bryd frem mt hjtes trang at lndre trang me at re ln hn dre, dre sol, stol; du ar me synd res dag mn nd gang tl vor nå de Sv.Hv.Nelsen Februar 2005 lad lad den d k

Læs mere

Med PEI A på langtur (del 4) (Gdan s k Kaliningrad)

Med PEI A på langtur (del 4) (Gdan s k Kaliningrad) Med PEI A på langtur (del 4) (Gdan s k Kaliningrad) To r s d a g m o r g e n G d a n s k - sol og vin d fra N o r d. H a v d e aft al t m e d ha v n e k o n t o r e t at bet al e ha v n e p e n g e n e

Læs mere

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 2 3 4 5 Medlem af: Palle Jensen Entreprenør / Aut.

Læs mere

AFRICA TOURS JULECUP 2014

AFRICA TOURS JULECUP 2014 B A D M KLG BADMTO inviterer til AFRCA TOURS JULECUP 2014 LØRDAG DE 20. DECEMBER U9 D & U11 ABCD Vin Kamilla Rytter Juhls spilletrøje me autograf Vin entrebilletter til Ree Park VD! Vin overnatningssafari

Læs mere

AFRICA TOURS VINTERCUP 2015

AFRICA TOURS VINTERCUP 2015 B A D M T O KLG BADMTO inviterer til AFRCA TOURS VTERCUP 2015 LØRDAG DE 7. FEBRUAR U13 ABCD & U15 ABCD Vin Christinna Peersens spilletrøje me autograf Vin entrebilletter til Ree Park VD! Vin overnatningssafari

Læs mere

REKRUTTERINGSANALYSEN: ERHVERV OG RÅDIGHED OVER BIL

REKRUTTERINGSANALYSEN: ERHVERV OG RÅDIGHED OVER BIL En analyse fra virksomhedslokaler.dk REKRUTTERINGSANALYSEN: ERHVERV OG RÅDIGHED OVER BIL Kan du rekruttere ansatte til dit nye kontor? Analysen viser befolkningens forling i forskellige erhvervsgrupper

Læs mere

FOLKEMØDE-ARRANGØR SÅDAN!

FOLKEMØDE-ARRANGØR SÅDAN! FOLKEMØDE-ARRANGØR SÅDAN! Bornholms Regonskommune står for Folkemødets praktske rammer. Men det poltske ndhold selve festvalens substans blver leveret af parter, organsatoner, forennger, vrksomheder og

Læs mere

Cool Klima. Gode vaner er seje!

Cool Klima. Gode vaner er seje! Gode vaner er seje! Jeg er glad for, at I børn og unge vil være ed til at gøre en indsats for at ændre jeres vaner og bruge energien fornuftigt. Når ange ennesker gør tingene anderledes, giver det en stor

Læs mere

Resultat af spørgeskema til Friskolens elever

Resultat af spørgeskema til Friskolens elever Resultat af spøreskema til Friskolens Filskov Friskole & Børnehave Skoleyden 4, 700 Grindsted F o r m å l e t m e d d e n n e u n d e r s ø e l s e e r a t f å v i d e n o m, h v a d I s o m e l e v e

Læs mere

FY01 Obligatorisk laboratorieøvelse. O p t i k. Jacob Christiansen Afleveringsdato: 3. april 2003 Morten Olesen Andreas Lyder

FY01 Obligatorisk laboratorieøvelse. O p t i k. Jacob Christiansen Afleveringsdato: 3. april 2003 Morten Olesen Andreas Lyder FY0 Oblgatorsk laboratoreøvelse O p t k Hold E: Hold: D Jacob Chrstase Alevergsdato: 3. aprl 003 Morte Olese Adreas Lyder Idholdsortegelse Idholdsortegelse Forål...3 Måleresultater...4. Salelser...4. Spredelse...5.3

Læs mere

Kort om. Andengradspolynomier. 2011 (2012) Karsten Juul

Kort om. Andengradspolynomier. 2011 (2012) Karsten Juul Kort om Anengraspolynomier 11 (1) Karsten Juul Dette häfte ineholer pensum i anengraspolynomier for gymnasiet og hf Inhol 1. Definition Anengraspolynomium... 1. Eksempel Hvilke tal er a, b og c lig?...

Læs mere

De Ny gam le mo bi li serer

De Ny gam le mo bi li serer De Ny gam le mo bi li serer Af Knud Ra mi an Hvis kært barn har man ge navne - må vi el ske al der dom - men. El ler og så hand ler det om præ cis det modsat te. Vi fryg ter og ha der al der dom men og

Læs mere

PROGRAM. Madhus i Vanløse. mad og arkitektur som sociale generatorer

PROGRAM. Madhus i Vanløse. mad og arkitektur som sociale generatorer PROGRAM Madhus i Vanløse mad og arkitektur som sociale generatorer s t e d: fra grænser til potentielle De lange og brede veje som skærer Vanløse op, gør det svært at opleve byen på en subjektiv måde.

Læs mere

Mødet. Sektioner,blev. i Tømrerkroen. den. 15. oktober. Arbeidsfag

Mødet. Sektioner,blev. i Tømrerkroen. den. 15. oktober. Arbeidsfag Møt 15. oktober d WILLY VED Forløber Tømrerkro 1871 MARKVAD Socalmokret,»D Internonale Arbejng Danmark«, stftet på et mø Tømrerkro, Alga 27, d 15. oktober 1871. Ugeblat Socalst bragte nr. 15, lørdag d

Læs mere

syv trinitatis-motetter

syv trinitatis-motetter hilli er 010 yv rinii-moeer O lnde kor divii Node il gennemyn Syv Trinii-moeer or lnde kor divii Coyrigh Philli Fer 010 Pd-verion. Kun il gennemyn. Koiering orud. Nodehæer kn køe å www.hillier.dk hilli

Læs mere

Landzonetilladelse til ændring af anvendelse af areal fra landbrug til offentlig formål til efterskole

Landzonetilladelse til ændring af anvendelse af areal fra landbrug til offentlig formål til efterskole Rtuass La, Kutu Paæ S Søsvj, 6950 Røb Lastø P Ns Søa 62 6870 Ø Ma: s@hta.c Sasbha Ma Tæu Lass Dt t 9974347 E-st a.ass@s. Dat 6. auust 205 Sasu 204070062T Laztas t æ a avs a aa a abu t t å t ts Du ha å

Læs mere

Li vets blan de de bol scher

Li vets blan de de bol scher Knud Ra mia n s op læg på FU AM's marts mø de Li vets blan de de bol scher Tit len Li vets blan de de bol scher er et bi lle de af li vets kva li te ter. Dem har vi vist ledt ef ter lige si den Adam og

Læs mere

denmusikalskelegeplads.dk Sange fra børnehaven Duettens legeplads September 2014

denmusikalskelegeplads.dk Sange fra børnehaven Duettens legeplads September 2014 denmusikalskelegeplads.dk Sange fra børnehaven uettens legeplads Swing q=130 Omkvæd # # et var den hvi en hvide hest fra "uettens" legeplads de hest min bed œ j œ œ œ œ œ œ j œ œ œ œ j œ œ ste ven det

Læs mere

over, hvordan man gør. På sarr.:-. :-=--e teagerer vi i forhold til de emotionelle påvirkninger. gruii.-.::z:..a: i oerioden: vore iølelsesmæssige

over, hvordan man gør. På sarr.:-. :-=--e teagerer vi i forhold til de emotionelle påvirkninger. gruii.-.::z:..a: i oerioden: vore iølelsesmæssige TEKSTELSEBADEN,]ENSEN WWWELSEBADEN]ENSEND(//FOTOI/ARIANNELANE WWW]\4ARANNEIANED(/WWWKERNEIEATNG,DK arianne Lane, 43 år. er norjye me en ertil hørene norjysk accent. Hun or ue på lanet ve Freerikshavn me

Læs mere

Mer end nogensinde. P Ó Œ œ œ. œ œ œœ. œ œ œ œ œ œ œ œ. F Œ œ œ. œ œ œ œ œ œ œ. œ œ œ. œ œ œ œ œ œ œ. U œ œ œ. c œœ. œ œ œ œ œ œ U. œ j œ œ.

Mer end nogensinde. P Ó Œ œ œ. œ œ œœ. œ œ œ œ œ œ œ œ. F Œ œ œ. œ œ œ œ œ œ œ. œ œ œ. œ œ œ œ œ œ œ. U œ œ œ. c œœ. œ œ œ œ œ œ U. œ j œ œ. Mer end nogensinde q = a 60 U U. ekst: Morten Nielsen 19 Musik: Christian Dyrst 01. 6 j # w Under mørket nu mens livet blir så 11 j j smerteligt og tavst lærer vi hvor lyk ke ligt og smilen 15. j j de

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde Holmsland Sogneforenng. Fremmødte: Iver Poulsen, Chrstan Holm Nelsen, Bjarne Vogt, Tage Rasmussen, Bodl Schmdt, Susanne K. Larsen, Vggo Kofod Dagsorden for mødet er: 1) Kommentarer/godkendelse

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

NR. 2 Februar 2012 27. Årgang Blad nr.: 281

NR. 2 Februar 2012 27. Årgang Blad nr.: 281 NR. 2 Februar 2012 27. Årgang Blad nr.: 281 2 3 Autohjørnet Tuse Næs A/S Udbyvej 3 4300 Holbæk Tlf. 5946 1841 E-mail: autohj.tusenaes@mail.tele.dk RAB. registreret FDZ zoneterapeut og massør Jeg har aftale

Læs mere

k e e m Få TEST DIG SELV OG LØS SJOVE OPGAVER

k e e m Få TEST DIG SELV OG LØS SJOVE OPGAVER å under p d l a n k visn e r e ing m en Få Yin ngh a gb Yan TEST DIG SELV OG LØS SJOVE OPGAVER KÆ R E L Æ R E R E KÆ R E F O RÆ L D R E Der er meget at glæde sig til... Sommeren de lange lyse som meraftner,

Læs mere

Få overblik over dit liv - og fokus på det vigtige

Få overblik over dit liv - og fokus på det vigtige Prs: r. 12,Fam e t Fr Bo g Net væ r g Uv Su he om o Ø Få overb over t v - og fous på et vgtge INDLEDNING Dee e-bog Lvshjuet er e ompet gue t, hvora u me é smpe øvese a få overb over t v ge u og prortere

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske Universitet Ds ese Uestet Sde sde Stlg pøe pøe, /, / og 3/, Kusus ys Kusus. //4 Vghed: 4 te lle hjælpedle: Ige hjælpedle "Vægtg": Beselse bedøes so e helhed. Alle s sl begudes ed de det e get. Alle elleegge sl eges.

Læs mere

NR. 4 - NOVEMBER 2013-27. ÅRGANG

NR. 4 - NOVEMBER 2013-27. ÅRGANG Udkommer til pensionister og førtidspensionister under Kolind, Ryomgård og Nimtofte postdistrikter NR. 4 - NOVEMBER 2013-27. ÅRGANG Hans Kjær Bach & Søn ApS Murer - Tømrer - Kloakmester Tlf. 86 39

Læs mere

Små historier. sø ro so så tå. Rim

Små historier. sø ro so så tå. Rim Rim ko so mus hus får hår is ris lo to ti ni få lå se fe min din far har hat kat te le på gå at nat nu du by sy ny ly bi si mel hel mas las i hi tø sø ro so så tå Dyre-rim En hest får hø En fugl får frø

Læs mere

Test din viden om Verber

Test din viden om Verber Ann Kledal og Barbara Fischer-Hansen Test din viden om Verber 9 testopgaver til arbejdshæftet PARAT START 2 knyttet til grundbogen BASISGRAMMATIKKEN Special-pædagogisk forlag Xxxxxxxxx 1 Test din viden

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde Mandag den 4. marts 2013 - kl. 19.00 i Holmsland Idræts- og Kulturcenter

Referat fra Bestyrelsesmøde Mandag den 4. marts 2013 - kl. 19.00 i Holmsland Idræts- og Kulturcenter Bestyrelsesmøde Holmsland Sogneforenng. Bestyrelsesmedlemmer er ndkaldt tl bestyrelsesmøde som ovenfor anført. Fremmødte: Iver Poulsen, Chrstan Holm Nelsen, Bodl Schmdt, Bjarne Vogt, Lars Provstgaard,

Læs mere

Ú 63. Natteregn. P œ. j œ c # # n œ œ œ œ 4. œ œ œ œ # œ J œ J œ. 3 œ œ n œ. œ œ. œ. œ. œ œ œ œ. œ J. œ J. # œ œ. n œ œ œ. œ J.

Ú 63. Natteregn. P œ. j œ c # # n œ œ œ œ 4. œ œ œ œ # œ J œ J œ. 3 œ œ n œ. œ œ. œ. œ. œ œ œ œ. œ J. œ J. # œ œ. n œ œ œ. œ J. Natteregn S Ú 6 1 n n Tekst: Nis etersen 196 Musik: Christian Dyrst 009 n. A ald bli de regn fald sag te giv mul kraft og høens luft n. T ald bli de regn fald sag te giv mul kraft og høens luft Œ. n. B

Læs mere

4. Hvad kendetegner et amatørslogan?

4. Hvad kendetegner et amatørslogan? 4. Hvad kendetegner et amatørslogan? Et amatørslogan har som ethvert andet slogan ét grundlæggende kendetegn: Det er kort! Men selvom det er kort, så gør det altid andet og mere end bare at informere om

Læs mere

Spar momsen på alle Egetæpper. Hjertelig tak. Lederskifte i Dagli Brugsen Ollerup: Farvel til Eigil - Goddag til Peter

Spar momsen på alle Egetæpper. Hjertelig tak. Lederskifte i Dagli Brugsen Ollerup: Farvel til Eigil - Goddag til Peter Tirsdag den 5. marts 2013 - siden 1910 102. Årgang - nr. 10 HOVEDVEJENS-AUTO.DK ALT I SERVICE OG REPARATION Hovedvejen 41 Lunde 5771 Stenstrup Tlf. 6226 1176 Gratis lånebil ved rep. Find Hovedvejens Auto

Læs mere

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG SENOR - BØRNE - UNGE NYT MAJ - JUN - JUL - August 2015 FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DU LEG OG VRKE OG SENOR OG STØTTE FORENNGEN! ( Afdelingens Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen, Akacievej J4 Tlf. 97 72

Læs mere

Grafisk design. Workflow. Hvordan blev det lavet?

Grafisk design. Workflow. Hvordan blev det lavet? Grafisk esign Workflow Hvoran blev et lavet? Workflow af forsie For at påbegyne en kreative process best muligt startee jeg me at lave en brainstorm. Det gjore jeg for at få et overblik over hvilket slags

Læs mere

Gravhunde. Gravhunde. Dansk Kennel Klub Gravhunde Atelier. Dansk Kennel Klub. Racehunde i Danmark

Gravhunde. Gravhunde. Dansk Kennel Klub Gravhunde Atelier. Dansk Kennel Klub. Racehunde i Danmark Dansk Kennel Klub Gravhunde Gravhunde Gravhunde Gravhunde er en halv hund høj, en hel hund lang og to hunde værd. De er små lavbenede, charmerende, intelligente, modige og yderst selvstændige individualister,

Læs mere

102. Årgang - nr. 6. Februar Cup i Kværndrup Træner Jakob og U-11 spillerne giver den gas

102. Årgang - nr. 6. Februar Cup i Kværndrup Træner Jakob og U-11 spillerne giver den gas Tirsdag den 5. Februar 2013 me skal have en godkendt, un ere til produktion og tryk. Ge telser mm. til din kontaktpers 2 27 40 - Eller på ma Ny korrektur 102. Årgang - nr. 6 - siden 1910 V. Åby A/S t www.mpjbyg.dkr

Læs mere

VANDETS AVIS. meget. vigtigt for alle... Vores vand er. Bliv en vandduks Hvad bruger en teenagefamilie

VANDETS AVIS. meget. vigtigt for alle... Vores vand er. Bliv en vandduks Hvad bruger en teenagefamilie VANDETS AVIS UNDERVISNINGSAVIS TIL BØRN OG UNGE I ROSKILDE - MAJ 2011 Bliv en vanuks Hva bruger en teenagefamilie i Hyrehøj Vanet i Roskile Såan sparer u penge på it vanforbrug meget Vores van er vigtigt

Læs mere

FTF dokumentation nr. 3 2014. Viden i praksis. Hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte

FTF dokumentation nr. 3 2014. Viden i praksis. Hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte FTF dokumentaton nr. 3 2014 Vden prakss Hovedorgansaton for 450.000 offentlgt og prvat ansatte Sde 2 Ansvarshavende redaktør: Flemmng Andersen, kommunkatonschef Foto: Jesper Ludvgsen Layout: FTF Tryk:

Læs mere

Plads til en mere Der var faktisk blevet gjort plads til en mere, og det var filialchef Henning Damm fra Sparekassen Faaborg i Vester Skerninge.

Plads til en mere Der var faktisk blevet gjort plads til en mere, og det var filialchef Henning Damm fra Sparekassen Faaborg i Vester Skerninge. ONSDAG den 3. april 2013 - siden 1910 102. Årgang - nr. 14 Hemmelig gæst i Bøgebjerghallen: Afbrød æggekagespisning med en check på 7.500 kr. Filialchef Henning Damm giver her den rare check videre til

Læs mere

SERVICE BLUEPRINTS KY selvbetjening 2013

SERVICE BLUEPRINTS KY selvbetjening 2013 SERVICE BLUEPRINTS KY selvbetjenng 2013 EFTER Desgn by Research BRUGERREJSE Ada / KONTANTHJÆLP Navn: Ada Alder: 35 år Uddannelse: cand. mag Matchgruppe: 1 Ada er opvokset Danmark med bosnske forældre.

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Dagens kamp: 09/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6

indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6 Martin i Laos indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6 Indhold Børnene ved Mekong 10 Dyrene i landsbyen 14 Hvad spiser man i Laos 16 Martin i rismarken 18 Børnene vaccineres 20 Nee og Noo står op

Læs mere

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.: 287 2 3 Murermester Michael Sahner Hansen ApS Præstemarken

Læs mere

Sprogstimulering/ danskfaglige aktiviteter

Sprogstimulering/ danskfaglige aktiviteter Sprogstimulering/ danskfaglige aktiviteter - rædsel og skræk Ordforklaring Se, syng, lyt, læs Skriv ind navneord Hvad er? Hvad betyder ordet? Hvorfor fejrer man? Se, syng, lyt og læs. Se videoen rædsel

Læs mere

vind! hver uge: far søs mor pizza Tex Mex Pizza produkter og 1000 kr. til en rigtig sjov børnefest! Læs mere på bagsiden! bureaufrydensberg.

vind! hver uge: far søs mor pizza Tex Mex Pizza produkter og 1000 kr. til en rigtig sjov børnefest! Læs mere på bagsiden! bureaufrydensberg. g a d d a m s n e ug pizza søs mor vind! hver uge: bureaufrydensberg.dk Tex Mex Pizza produkter og 1000 kr. til en rigtig sjov børnefest! Læs mere på bagsiden! far 29650 SM Tex Mex Pizza opskriftfolder.indd

Læs mere

Er det din egen skyld, at du bli ver ramt af stress?

Er det din egen skyld, at du bli ver ramt af stress? Er det din egen skyld, at du bli ver ramt af stress? bog ud drag AF DORTE TOU DAL VIFTRUP, PH.D. OG AU TO RI SE RET PSY KO LOG 1. juni 2015 14:34 Men ne sker, som er sy ge meld te med stress og de pres

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde Onsdag den 28. november 2012 - kl. 19.00 i Holmsland Idræts- og Kulturcenter

Referat fra Bestyrelsesmøde Onsdag den 28. november 2012 - kl. 19.00 i Holmsland Idræts- og Kulturcenter Bestyrelsesmøde Holmsland Sogneforenng. Bestyrelsesmedlemmer er ndkaldt tl bestyrelsesmøde som ovenfor anført. Fremmødte: Iver Poulsen, Chrstan Holm Nelsen, Bodl Schmdt, Maybrtt Pugflod, Lars Provstgaard,

Læs mere

Arbejdstid. Hvem har skæve arbejdstider, og hvordan er balancen mellem privatliv og arbejdsliv? Arbejdsmiljø i Danmark 2005

Arbejdstid. Hvem har skæve arbejdstider, og hvordan er balancen mellem privatliv og arbejdsliv? Arbejdsmiljø i Danmark 2005 Arbejdsmiljø i Danmark 2005 HERMANN BURR OG KAREN ALBERTSEN Arbejdstid Hvem har skæve arbejdstider, o hvordan er balancen mellem privatliv o arbejdsliv? Stabil balance mellem arbejdsliv o privatliv Denne

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

TO-BE BRUGERREJSE // Personligt tillæg

TO-BE BRUGERREJSE // Personligt tillæg TO-BE BRUGERREJSE // Personlgt tllæg PROCES FØR SITUATION / HANDLING Pa er 55 år og bor en mndre by på Sjælland. Hun er på førtdspenson og har været det mange år på grund af problemer med ryggen efter

Læs mere

Grundejerforeningen STORHØJ. Kloak re nover ing

Grundejerforeningen STORHØJ. Kloak re nover ing N yt fra Grundejerforeningen STORHØJ 27 Marts 1998 Kloak re nover ing Hermed det supplerende materiale til belysning af de økonomiske forhold ved den forestående kloakrenovering, som lovet i indkaldelsen

Læs mere

Diskret møde på Rådhuspladsen i København. Bundfald (Palle Kjærulff-Schmidt, 1956). Framegrab. ASA.

Diskret møde på Rådhuspladsen i København. Bundfald (Palle Kjærulff-Schmidt, 1956). Framegrab. ASA. Diskret møde på Rådhuspladsen i København. Bundfald (Palle Kjærulff-Schmidt, 1956). Framegrab. ASA. Det homoseksuelle København Fra Bundfald og Kispus til i dag A f Niels Henrik Hartvigson 56 S t o r b

Læs mere

præsentation af ringparkens renovering F r e d e r i k s h a v n B o l i g f o r n i n g B E B O E R M Ø D E a f d e l i n g 2 8

præsentation af ringparkens renovering F r e d e r i k s h a v n B o l i g f o r n i n g B E B O E R M Ø D E a f d e l i n g 2 8 præsentation af ringparkens renovering F r e d e r i k s h a v n B o l i g f o r n i n g B E B O E R M Ø D E a f d e l i n g 2 8 T o r s d a g d. 2 1. n o v e m b e r 2 0 1 3 k l. 1 9. 0 0 D I S P O S

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

TEMAM Ø D E O M UDEAREALE R - 1. MØDE 26. FEBRUAR

TEMAM Ø D E O M UDEAREALE R - 1. MØDE 26. FEBRUAR TEMAM Ø D E O M UDEAREALE R - 1. MØDE 26. FEBRUAR TEMAMØDE OM UDEAREALER - 1.MØDE 26. FEBRUAR DAGSORDEN KL. 19.30 KL. 19.45 KL. 19.55 KL. 20.20 KL. 20.35 KL. 20.40 KL. 21.15 KL. 21.45 VELKOMST PRÆSENTATIONSRUNDE

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

Reparation og vedligeholdelse Udskiftning af døre, vinduer, køkkener, termoruder mv. Mere end 30 års erfaring

Reparation og vedligeholdelse Udskiftning af døre, vinduer, køkkener, termoruder mv. Mere end 30 års erfaring STAGEBO TØMRER / SNEDKER Reparation og vedligeholdelse Udskiftning af døre, vinduer, køkkener, termoruder mv. Mere end 30 års erfaring Tilbud gives uden forbindende www.stagebo.dk E-mail: michael@stagebo.dk

Læs mere

Odense Kommune besluttede i 2008 at udbyde opføre l- sen af det samlede ca. 32.000 m2 store Musik- og Teaterhus

Odense Kommune besluttede i 2008 at udbyde opføre l- sen af det samlede ca. 32.000 m2 store Musik- og Teaterhus Statsforvaltningens afgørelse af 31. maj 2013 til en kommune: 31-05- 2 0 1 3 T I L S Y N E T M E D K O M M U N E R N E Odense Kommune har den 22. maj 2013 anmodet Stat s- forvaltningen Syddanmark, det

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Salg af kirkegrunden ved Vejleå Kirke - opførelse af seniorboliger. hovedprincipper for et salg af kirkegrunden, som vi drøftede på voii møde.

Salg af kirkegrunden ved Vejleå Kirke - opførelse af seniorboliger. hovedprincipper for et salg af kirkegrunden, som vi drøftede på voii møde. Ishøj Kommune Att.: Kommunaldrektør Anders Hvd Jensen Ishøj Store Torv 20 2635 Ishøj Lett Advokatfrma Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlr. 33 34 00 00 Fax 33 34 00 01 lettl lett.dk www.lett.dk Kære Anders

Læs mere

NR. 4 - NOVEMBER 2012-26. ÅRGANG

NR. 4 - NOVEMBER 2012-26. ÅRGANG Udkommer til pensionister og førtidspensionister under Kolind, Ryomgård og Nimtofte postdistrikter NR. 4 - NOVEMBER 2012-26. ÅRGANG Støt vore annoncører Grenaa Storegade 3, 8500 Grenaa Kolind Bredgade

Læs mere

Lege som oldemor og oldefar legede, da de var børn

Lege som oldemor og oldefar legede, da de var børn Lege som oldemor og oldefar legede, da de var børn Stikke Palles øje ud Ant al: 2 Du skal b r ug e: en st o k o g t o t r æklo d ser Stil jer ryg mod ryg med en stok m ellem benene Når der bliver råbt

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Advokatfirmaet Poul Schmith

Advokatfirmaet Poul Schmith Advokatfrmaet Poul Schmth JULI 2011 J.nr.: 8914888 BORDERdjj Redegørelse medfør af konkurslovens 125, stk. Fjordbank Mors under konkurs Skfteretten Holstebro - SKS 8D-240/201 1 Konkursdag: 27. jun 2011

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing Okb 2014 «Lbl» N L Bkø Kj 25 3460 Bkø Tlf 45 12 12 12 www..k Ju 2014 Nyh f N Lbll Dcb 2014 N L Dk L å. S, h u k l. S. 1 Nyh Mø ku kul på Lbl pø y hj bl kl på ulh. S. 2 IAA H l lblyh y å. Bl.. Rul p T-,

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011 01 09:30 BANE HOLD KREDS 1 ISG 1 Jan T. Bertelsen HC 33 Ole Guldager Jensen HC 42 Henriette Mortensen DC 84 Peter Bæk HE 111 2 3 N Lakering A/S 1 Jimmy Lykke HE 96 Jens K. Poulsen HE 90 3 BE INSTALLATION

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Restaurant Petit. Før du læser bogen

Restaurant Petit. Før du læser bogen OPGAVER TIL Restaurant Petit NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 1. Læs teksten på bagsiden af bogen Hvor er Jacob og Lone henne? Hvad laver de? Hvorfor tænker Lone på at rejse hjem? Snak om, hvad I synes

Læs mere

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup -

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup - Arena Nord 1 Fredag Vagt 1 Vagt 2 Bemærkninger Kl. 11.00-14.00 Mette Lambertsen Trine Andersen Kl. 14.45-18.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 18.15-21.15 Mette Lambertsen Trine Andersen Lørdag Vagt 1 Vagt 2

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Marts 2009-31. årgang

Marts 2009-31. årgang Marts 2009-31. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Per Sørensen Gl. Krovej 25 A 8300 Odder Tlf. 86 93 35 26 Næstformand: Ole Gundersen Lundgårdsvej 12 8300 Odder Tlf: 87 47 83 84 Mail: og@rectus.dk

Læs mere

Lær at læse. 1. 120-ord som ordbilleder. 2. Bogstavlyde sæt lydene sammen. 3. Andre regler. hund. om der. dig. ikke. vil. med

Lær at læse. 1. 120-ord som ordbilleder. 2. Bogstavlyde sæt lydene sammen. 3. Andre regler. hund. om der. dig. ikke. vil. med Lær at læse 1. 120-ord som ordbille ikke dig om vil med 2. Bogstavlyde sæt lye sammen 3. Andre regler Fx vokalforvekslinger, stumme bogstaver kage hest hund 1. 120 ord som ordbille Hvis man kan dem, kan

Læs mere

Havefest. Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere. Se menu

Havefest. Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere. Se menu Havefest Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere Se menu Tre konkurrencer: 1. Frisbee Golf 2. Langdistance pusterørsskydning 3. Avisstafet Grill-

Læs mere

KRINGLE CUP 2014 Møllegårdhallen Jægerspris Lørdag d. 25. januar 2014 Hovedsponsorer:

KRINGLE CUP 2014 Møllegårdhallen Jægerspris Lørdag d. 25. januar 2014 Hovedsponsorer: KRINGLE CUP 2014 Møllegårdhallen Jægerspris Lørdag d. 25. januar 2014 Hovedsponsorer: Jægerspris Konditori Hovedgaden 24 3630 Jægerspris Tlf. 47 53 10 37 123hvidevarer.dk Bygmarken 26 3520 Farum V/ Sune

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Stor butik med bil- & bådudstyr

Stor butik med bil- & bådudstyr Vi udfører: Service og reparation af påhængs- og indenbordsmotorer i motor- og sejlbåde. Reparationer af drev. Udskiftning af motorer. Reparation af elektriske installationer og instrumenter. Vinterklargøring

Læs mere

En vejledning af Helen Nielsen

En vejledning af Helen Nielsen STORE-MARIE En vejledning af Helen Nielsen Store-Marie er en bordmodel af Rulle-Marie. Rulle-Marie er den enkelte elevs redskab, og Store-Marie bruges over for hele klassen eller i mindre gruppe. Store-Marie

Læs mere

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Nr. 1 2015 Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Indholdsfortegnelse Informa on Formandens ord 3 Kontakt informa oner 4 Konkurrence 5 Madholdet Gistrup e erår 2014 6 Forårets

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz. Det er klogt at tage toget i tjenesten

SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz. Det er klogt at tage toget i tjenesten 2930 SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz Det er klogt at tage toget i tjenesten Rejs smart med SJ Biz Det går ligesom toget, plejer man at sige, når noget går godt. Og der er åbenbart en sandhed

Læs mere

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg.

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. økologisk Idéer og inspiration Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Økobandens hemmelige opgavebog er udgivet og produceret af Økologisk Landforening. Læs mere om økologi og foreningen på www.okologi.

Økobandens hemmelige opgavebog er udgivet og produceret af Økologisk Landforening. Læs mere om økologi og foreningen på www.okologi. Økobandens hemmelige opgavebog er udgivet og produceret af Økologisk Landforening. Læs mere om økologi og foreningen på www.okologi.dk Læs mere om Økobanden på www.okobanden.dk Tekst/Idé: Agnete Friis,

Læs mere

DR mang ler mod til at for - mid le lit te ra tur hi sto rie

DR mang ler mod til at for - mid le lit te ra tur hi sto rie DR mang ler mod til at for - mid le lit te ra tur hi sto rie AF JAN NIE IWAN KOW SØ GAARD 18. ja nu ar 2014 00:01 Dig te ren Mi cha el Strun ge, der om nogen blev sy no nym med 1980 ernes poesi, holdt

Læs mere

KOMPETENCECENTRET FOR AFFEKTIVE LIDELSER

KOMPETENCECENTRET FOR AFFEKTIVE LIDELSER START Psykiatrisk Center Køenhavn Psykoterapeutisk Klinik Navn: Cpr.nr.: Ufylt ato: Velkommen til KOMPETENCECENTRET FOR AFFEKTIVE LIDELSER Som en el af in urening og ehanling vil vi ee ig ufyle velagte

Læs mere

2011-20- Menuen: Laks med æggestand. Svinekam med rødkål salat, hvide kartofler grøn salat og skysovs. Rugbrød og boller med pålæg og ost.

2011-20- Menuen: Laks med æggestand. Svinekam med rødkål salat, hvide kartofler grøn salat og skysovs. Rugbrød og boller med pålæg og ost. Forret: Hovedret: Dessert: Natmad: Menuen: Laks med æggestand Svinekam med rødkål salat, hvide kartofler grøn salat og skysovs Citron fromage Rugbrød og boller med pålæg og ost. 1931 Hertil kan købes diverse

Læs mere

spørg! om energi Flakkebjerg OG 25. maj 2013 kl. 12-16 i Hylleåsen middag Live bands Dragebygning Erhvervsstande El-biler og cykler -og meget andet...

spørg! om energi Flakkebjerg OG 25. maj 2013 kl. 12-16 i Hylleåsen middag Live bands Dragebygning Erhvervsstande El-biler og cykler -og meget andet... Flakkebjerg Energilandsby inviterer til energifestival. Energifestivalen arrangeres af Energisterne, som er et samarbejde mellem borgere og institutioner i Flakkebjerg. spørg! om energi? El-biler og cykler

Læs mere

Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz

Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Sæsonens sidste DVK golfmatch sponsor: Christian Boesen www.bolig-udland.dk Vinder i dame rækken Nr. 2 i dame rækken Nr. 3 i Dame rækken Elsa Risvad Margit Sandager

Læs mere

FODBOLD NEWS 01-11. www.fkbufodbold.dk. Torsdag den 6. januar 2011

FODBOLD NEWS 01-11. www.fkbufodbold.dk. Torsdag den 6. januar 2011 Julestævne søndag den 19. december Efter selve afslutningen og præmieoverrækkelse for finaledagen, blev der tid til lidt mere løssluppen stemning og sjov de næste 4 timer. Der var nemlig blevet inviteret

Læs mere

Hej. skal vi lege? Legehæfte -Danselege

Hej. skal vi lege? Legehæfte -Danselege Hej skal vi lege? Legehæfte -Danselege Danseleg leg nr 1 - Boogie Woogie Legebeskrivelse: Deltagerne står i åben kreds med ansigtet ind mod midten. - Man gør de ting, man synger. Så tager vi højre fod

Læs mere

1. INDLEDNING 2. BAGGRUND OG FORMÅL 3. LOVENS BESLUTNINGSTYPER 4. BYFORNYELSENS ORGANISATION 5. FORDELING AF OFFENTLIG STØTTE

1. INDLEDNING 2. BAGGRUND OG FORMÅL 3. LOVENS BESLUTNINGSTYPER 4. BYFORNYELSENS ORGANISATION 5. FORDELING AF OFFENTLIG STØTTE 1 1. INDLEDNING 2. BAGGRUND OG FORMÅL 3. LOVENS BESLUTNINGSTYPER 4. BYFORNYELSENS ORGANISATION 5. FORDELING AF OFFENTLIG STØTTE 6. HELHEDSORIENTERET BYFORNYELSE 7 BYGNINGSFORNYELSE 8. AFTALT BOLIGFORBEDRING

Læs mere