Nyhedsbrev nr Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Nyt modedesign fra Letland sjov på Fåreklipningsdagen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr 4 2012. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Nyt modedesign fra Letland sjov på Fåreklipningsdagen."

Transkript

1 Nyhedsbrev nr Nyt modedesign fra Letland sjov på Fåreklipningsdagen. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf , , asger.markussen@mail.dk Næstformand: Harald Jepsen, Skads Byvej 97, 6705 Esbjerg Ø, tlf , , brunkbjerg@mail.dk Kasserer: Jens Christensen, Søndergade 23, 7080 Børkop, tlf , basseogbenta@ofir.dk Sekretær: Sally Pedersen, Sandagervej 98, 7100 Vejle, tlf , sape@oeb.dk Knud Erik Mikkelsen, Langagervej 19, 7171 Uldum, tlf , kemikkelsen122@gmail.com

2 Generalforsamling i Oxforddown foreningen Søndag den Morgenkaffe Dagen startede hos Inge og Asger Markussen med et fint morgentraktement. Asger startede med at sige tak for det fine fremmøde af medlemmer samt hvordan det var tænkt at dagen skulle foregå: - Afholdelse af generalforsamling - Efter generalforsamling servering at smørrebrød sponsoreret af Dansk uld I/S. - Efter frokost ville der være mulighed for at se Inge og Asgers besætning både får og kreaturer. - Helga Dal ville orientere omkring elektronisk registrering til DF. Der var gennemgang på PC om hvilke muligheder der er ved brug af systemet. - Dagen sluttede med kaffe og kage. Valg af dirigent Valg af dirigent blev Hanne Iversen, som kunne konstatere at general-forsamlingen var lovligt indkaldt. Valg af stemmetællere Knud Ole Dal og Ejnar Hørdum Formandens beretning Asger var vidt omkring i sin beretning og startede ud med, at vi er en lille forening men dog Danmarks næststørste. Han var rundt om klovsyge, blåtunge og schmallenberg og fortalte hvordan det er pt. i Danmark. I år blev der kåret omkring 30 Oxforddown man ønskede selvfølgelig der kom flere til. Kåringen foregik i år i samarbejde med Shropshire, hvilket er med til at holde prisen lidt ned, da kørte kilometer bliver bedre fordelt. Årets dyrskuer har været præget af god kvalitet og deltager antal inden for vores race dejligt. Landskuet forløb også fint og måden dyrene blev bedømt på var tilfredsstillende. Der var lidt der skulle evalueres på, men det er man i fuld gang med. Der er kommet en ny og overskuelig hjemmeside den er dog stadig under opbygning inden vi når det resultat, vi gerne vil. Der har været møder i Sorthovedgruppen og der er planlagt et efterårsmøde for avlere hos Morten Jakobsen, Horsens (Dorset). På dette tidspunkt er han i gang med læmninger og så er der sikkert mange spørgsmål. Der håbes på stort fremmøde. Formandens beretning blev godkendt uden bemærkninger. Helga Dal ville dog gerne lige rose foreningens nye hjemmeside den er rigtig fin. Landsskuet i Herning var også et god arrangement med stor opbakning af foreningens medlemmer. Opvisningen i Hal Q var rigtig spændende og der var noget for publikum at se på ikke kun for interesserede fåreavlere. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse Jens Christensen fremlagde regnskab til godkendelse. Der var minus DKK 4.247,81 som gerne skulle vendes til et plus i det nye år. Jens havde følgende kommentarer til regnskabet: - Standleje i Herning på DKK 1.200,00 var betaling for Suffolk, Shopshire og Oxforddown. Standleje år 2013 betales af Shopshire gruppen, hvorefter vi tager op i bestyrelsen om der fremadrettet skal være en stand. - Hedensted Bogtrykkeri vil i år 2013 være billigere, da der er blevet lavet en standard opsætning, der gør prisen billigere. - Portokontoen er foreningens største udgift. - Foreningen havde købt en gave til Linda Jessen for hendes store indsats i forbindelse med at få vores hjemmeside til at se rigtig godt ud.

3 Kommentarer til regnskabet: - For at spare porto kunne man eventuelt sende nyhedsbrev via mail. Da der er medlemmer, som ikke har mail eller ønsker bladet via mail kunne man måske nøjes med at trykke bladet i de ønskede eksemplarer. AM : prisen for at trykke bladet er den samme om der bliver trykt 20 stk. eller 70 stk., men at det var da noget, der skulle tales om ved næste bestyrelsesmøde. - Annoncering på bagsiden af nyhedsbrevet. AM: bestyrelsen vil se på muligheden for at få reklamer på bagsiden af nyhedsbrevet. Dette kunne være med til at dække en stor del af prisen for trykning af bladet. - Annoncering på hjemmesiden Pris DKK 50,00 årligt som bliver opkrævet sammen med det årlige kontingent. - Forhøjelse af kontingent Der var enighed om, at foreningens kontingent var billigt DKK 135,00 årligt. Bestyrelsen foreslog en stigning til DKK 150,00 årligt. Dette var der ingen indsigelser imod. Regnskabet blev godkendt. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter På valg : Knud Erik Mikkelsen og Sally Petersen Begge var villige til genvalg og blev valgt. Som suppleanter blev valgt Bjarne Wohlfarth og Rasmus Loth Andersen Valg af revisor og suppleanter Genvalg af Ejnar Hørdum Suppleant blev Bjarne Wohlfarth Indkomne forslag Der var ingen indkomne forslag Kort besøg af Henning Nielsen, Landsledelsen Henning fortalte, at der blev søgt om penge i afgiftsfonden til nye dommerkurser. Man er i gang med at ajourføre dommerliste, og der er åbenbart ikke mange at tage af, hvorfor der er brug for at få noget kursus i gang. Måske foreningen ville være med til at skubbe på for at få flere i gang. I avlsudvalget arbejdede man pt. med klovsygesituationen. Der var møde næste weekend. Måske bliver beslutningen, at alle udstillere skal teste for klovsyge hvert andet år, dog således at nye udstillere skal stille med en attest på testning inden for to år. På denne måde skulle der være mulighed for, at alle kan deltage i dyrskuer. Svar fra Laboratoriet er næsten konsekvent, at der er jord eller andet i prøverne og det er med til at testen på dyrene er dårlige. Man var også i gang med at kigge på importreglerne. Måske kommer der en lempelse og nye regler. Reglerne skulle gerne formuleres således at alle dyrlæger kan finde ud af, hvad reglerne går ud på. Der er snart møde på Bygholm, hvor de forskellige raceudvalg vil kommer. Måske kommer der nye ideer og ønsker. Ønsker i Skejby har man ingen penge til nogen som helst ting, er svaret når de bliver spurgt om nogle tiltag. Eventuelt Harald Jepsen kunne godt tænke sig, at medlemmerne kunne samles lidt oftere både for at lære hinanden bedre at kende både nye og gamle. Det er vigtigt at få holdånd/ fællesskab i foreningen. Man mødes til generalforsamling og til dyrskuer samt måske til et enkelt engagement sammen med andre racer. Så hvis der var nogle ideer kunne disse gives videre til bestyrelsen.

4 Måske skulle det være en udflugt til ørnereservatet nordpå sammenkoblet med et besøg hos en avler eller lignende. Helga Dal foreslog, at man nedsætter et udvalg evt. bestående af Harald samt to ny/unge medlemmer for at få nye ideer ind, da man jo nemt kunne blive ved med at køre i de samme ideer. Bjarne Wohlfarth kommenterede hertil at der skal nogen til at arrangere det og det kræver et stort forarbejde, og så skal der selvfølgelig være nogle der vil deltage. Det var ingen selvfølge, at det skulle være bestyrelsen, der skulle lægge alle kræfter heri. Asger Markussen foreslog, at bestyrelsen kunne være igangsættere. Medlemmer er velkomne til at komme med ideer om, hvad man kunne tænke sig, hvor langt vil man køre til et engagement til ørnereservat i nord, til Husum i syd etc. Skal det udelukkende være for hygge eller skal det være og/eller fagligt. Det faglige skulle så være for bredden og ikke kun et speciale for enkelte. Mødet sluttede med, at formanden takkede for et fint fremmøde og et aktivt spørgepanel. Referent/Sally Petersen Vi har bedt formanden for Oxforddown i Tjekkiet om at beskrive sit liv med får: Jeg vil gerne fortælle jer om min fårefarm. Det hele startede i 1996, da vi købte de første får og en vædder af Oxforddown racen fra Danmark. Indtil da havde jeg avlet Kaukasisk Merino (Uldrace). Efter en ulykkelig begivenhed, hvor nogle lokale hunde dræbte vore får og efterspørgslen efter uld gik ned, besluttede jeg at starte med Oxforddown racen, som primært avles for kød. Den efterfølgende tid har vist, at det var den rigtige beslutning. På dette tidspunkt så landbrugssituationen ret dårlig ud. Privatisering af farmene tog lang tid, og den Tjekkiske Republik var i gang med at forberede sig på at komme med i EU. For landbrugssektoren var det et stort chok fulgt af nedgang i antallet af kvæg, får og svin.

5 Fåreantal i Tjekkiet År Antal Avlsstruktur (%) År/Race Uldracer Kombinerede racer Kødracer Malkeracer ,9 36,4 0,6 0, ,8 35 6, , ,1 Min farm ligger i Orlova Lutyne nær ved byens centrum. Orlova er en del af Karvina distriktet i Moravia-Silesian regionen. Der var i indbyggere. Beliggenheden er 250 meter over havet og årlig regnmængde er 300 mm. Mit græsareal er på ca. 22 hektar. Mine første får blev importeret fra Danmark. I de følgende år havde vi direkte kontakt med én avler, - og vi var der flere gange for at købe væddere til os selv og andre tjekkiske avlere. Vi besøgte Inge og Asger Markussen og gennem deres velvilje, venlighed og dedikation så vi udstillingen i Herning, hvor vi traf andre avlere. I 2010 havde vi en dejlig tur rundt og se forskellige besætninger og fåreracer, og det endte med, at vi købte en ny vædder og 10 gimmere, hvilket jeg var meget glad for. Resten af flokken er min egen avl. I år er min basisflok på 67 moderfår og 19 gimmere, som jeg ikke lader løbe det første år. Avlsstrategien er ret simpel, fordi jeg skal lave alt selv. Jeg arbejder som rådgiver i avlsorganisationen for får og geder ( Fårene opholder sig udendørs året rundt med mulighed for at gå i ly i et åbent skur. Fårene bruger skuret ret sjældent. De foretrækker naturligt ly i form af træer, hække og ujævnheder i landskabet. Grundfoderet er græsning på engene, som er opdelt i 6 arealer. Efter græsning på hvert areal, slår jeg resten af vegetationen. I vintersæsonen køber jeg hø og ensilage, som er presset sammen i rundballer, som jeg fikserer til foderhækkene. Læmningen begynder i slutningen af marts. Den foregår udendørs på græsmarken sædvanligvis uden menneskelig indblanding. Når det er trillinger og tvillinger, lukker jeg fårene for sig selv i et bur med deres lam i et par dage. I regnfulde perioder dækker jeg buret med et sejl for at lammene kan tørre hurtigere samt kan få lov til at indtage råmælk i et bedre miljø % af flokken læmmer i løbet af en 14 dages periode. Det er derfor, jeg ikke lader gimmerne løbe det første år. Efter læmning flytter jeg fårene til en anden græsgang, hvor det ny græs er begyndt at gro. Hvis der er behov for det, giver jeg ekstra hø og ensilage. Af økonomiske og tekniske grunde, fodrer jeg ikke med korn. Når lammene er 80 dage gamle, starter jeg udvælgelsen til henholdsvis slagtning og avl. Rigtig vigtigt er det at af-orme lammene. Vi har mangel på produkter til af-ormning. Vores største fjende er bændel- ormen. For tiden køber jeg Levitape i England. Jeg har købt en vædder mere fra Barley Park Farm i England sidste år, - med henblik på at øge kropsvolumen. Vi har fået hans første afkom i år. Jeg vil gerne forøge min flok til 100 moderdyr, men jeg kører en streng selektion via genomisk tester, så det går langsomt, idet jeg tager hensyn til både avlsværdier (som I kalder Index) og eksteriørbedømmelse.

6 Jeg prøver også at få udvælgelsen til at harmonere med resultaterne fra individprøverne. Sidste år var min flok den femte bedste i Tjekkiet med hensyn til fravænnede lam i flokke med over 50 moderdyr. I næste nummer skriver jeg om individprøver samt om årets gang i min fåreflok. (Oversættelse: Inge Markussen). Sorthovede Gruppen + Dorset afholdte den 25. november medlemsmøde hos formand for Dorset, Morten Jakobsen. Annoncering på hjemmesiden Oxforddownforeningen har lidt større udgifter end indtægter og det skal der ændres på. Derfor opfordrer vi jer til formedelst 50 kroner om året at sætte jeres besætningsprofil på hjemmesiden, som I kan se, Harald Jepsen og Asger Markussen har gjort. Oxforddown foreningens regnskabsår går fra oktober til oktober, men dette er fra nytår til nytår. Vi vil i øvrigt også prøve at få nogen indtægter ved at opfordre firmaer til at annoncere i vores Nyhedsbrev. Det var en meget dybdegående og lærerig søndag. Hvor der var tid til at kredse om detaljer og udveksle gode råd omkring fåreavlen. Morten havde professionelt stillet et Power-Point-program op som idégrundlag. Vigtigt på denne årstid Kåring Der er i år kåret 24 får og 1 vædder i vores race. På kan ses, hvilke dyr, det er og hvad de har opnået i points. Det vil være en god ide, - hvis man har brug for en ny avlsvædder, - så at kigge på denne liste. De fleste får er nu på vej ind i tredje drægtighedsperiode. Derfor: Vær opmærksom på, at fodringen passer til dette. Mineraler skal være tilgængelige. Det gælder også salt. Tidsrummet for drægtighedssyge går fra en måned før læmning og indtil læmningen. Populært sagt er det sådan, at på et tidspunkt bestemmer lammene, hvad de vil have af næring. Så kan fårets organisme somme tider ikke følge med. Der kan være mange årsager. Behandlingen er: Ca. 1 dl propylenglycol (evt. rystet op i lidt lunkent vand). Det kan indgives med ormemiddelsprøjten i munden. Eller også kan man bruge en flaske med lang hals og hælde det ind bagved tungen - 3 dage i træk. Fåret skal nu have en mere energirig og velsmagende tildeling af foder, så hun kommer på omgangshøjde med, hvad lammene kræver. En indsprøjtning med B-vitamin (Becoplex) vil også have en gavnlig indflydelse. Drægtighedssyge tages bedst i opløbet, så derfor: Hvis der et dyr, der ikke rigtig har appetit, så: B-Vitamin. Indtager dyret ikke foder, så er det

7 Propylenglycol. Ligger dyret ned og er helt apatisk, tilkaldes dyrlægen. Han kan f.eks. give binyrebarkhormon. Hvis man er i tvivl, om det er drægtighedssyge, så er et sikkert tegn, at dyrets udåndingsluft lugter af acetone. Hvis denne lugt forekommer, så er det drægtighedssyge, men det kan være drægtighedssyge, uden at denne lugt forekommer. Propylenglycol kan i reglen købes hos foderstoffer. Ellers på Vilofarm.dk. Hvis man står med problemet og ikke har fået noget købt, kan man prøve at henvende sig til en nabo med jerseykøer. Han har det sikkert til at stå. (Grundstoffet er propylenglycol, men det kan godt have andre handelsnavne). Vi vil fra Bestyrelsen ønske alle en glædelig Jul og et godt Nytår

8 Medlemsliste Dansk Oxforddown forening 2012 Agnete Sørensen Vongevej Jelling Aksel Møller Sørensen Svendborgvej Fåborg Ann-Jeanette Riis Gørshøjvej Kirke Hyllinge Anny Buse Havgårdsvej Søndersø Asger Markussen Kærvej Hedensted Bent Sundgård Vestre Ringgade Århus C Bente Christensen Tværbymark Ærøskøbing Bente Foss Odensevej Assens Birgitte Boman Elleholmvej Odense SV Bjarne Wohlfarth Grønlandsvej Vejle Camilla Jørgensen Kærby Møllevej Gjerlev Carsten og Sanne Kildal Holm Møllebakken Knebel Finn Berggren Kongemarksvej Roskilde Hanne Iversen/Ejner Hørdam Toftumvej Børkop Hanne Marie Besendahl Allerupvej Toftlund Harald Jepsen Skads Byvej Esbjerg Ø Helga Dal Biltoftvej Varde Inge Markussen Kærvej Hedensted Ivan Jensen Mølvejgårdsvej Rødding Jan Skaarup Hyllingeriis Skibby Jens Christensen Søndergade Børkop Jesper Høy Hedelundvej Flemming Jørgen Gabe Holbækvej 60 A 4100 Ringsted Klaus Johansen Donsstedvej Sæby Knud Ole Dal Biltoftvej Varde Knud Erik Mikkelsen Langagervej Uldum Kristian Bentsen Krøldrupvej Løgstør Lissy Wittendal Skagensvej Bindslev Niels Erik Rasmussen Søndergade Hornsyld Niels Wibe Risenholmsvej Gudhjem Per Poulsen Bolundvej Sindal Peter Bang Kvindbjergvej Hjallerup Pia Friis Sørensen/Torben Sørensen Skovsmindevej Auning Preben Christiansen Melholtvej Hals Rasmus Loth Andersen Mosbjergvej Sindal Rikke Mikkelsen Melholtvej Hals Sally Petersen Sandagervej Vejle Sonja Jepsen Skads Byvej Esbjerg Ø Thomas Månsson Hjørringvej Frederikshavn Carsten Hansen Brundbyvej Samsø Henrik Borits Sentvedvej 21 A 5853 Ørbæk Birgit Jørgensen Østergårdsvej Vamdrup Torben Jørgensen Grindstedvej Holsted Søs og Philip Søndergård Harritz Tisted Skolevej Arden Lise Lund Poulsen Agersbølvej Vejle Niels Ole Kristensen Baunehøjvej Suldrup Michael Lind Hansen Ringdalsvej Ryomgård Jannick Bendtsen Ole Lundsvej Kalundborg Hans Olesen Mølleparken Billund Søster Bernadette Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild 8500 Grenå Erik Hansen Gadegårdsvej Kjellerup Anders Andersen Kanalvej Grenå Knud Harbo Stage Holmsland Klitvej 140, Søndervig 6950 Ringkøbing Thomas Pilgaard Boruphedevej Vrå Preben Henriksen Dravedvej Løgumkloster Hans Mikkelsen Ravnholtvej Juelsminde Henrik Mortensen Frydenlunds allé 15 E 2950 Vedbæk Svend Gram Astrup Skovvej Hadsten Frank Hansen Bøffelkobbelvej sønderborg

NYT Nr. 3 2014. Generalforsamling

NYT Nr. 3 2014. Generalforsamling NYT Nr. 3 2014 Bryllup i Tyrkiet Generalforsamling Generalforsamling søndag den 12. oktober kl. 10 hos Pia Friis Sørensen, Skovsmindevej 13, 8963 Auning. Dagsorden ifølge vedtægterne. Bestyrelsen i Dansk

Læs mere

NYT Nr. 4 2014. Gimmerlam på dyrskue i England

NYT Nr. 4 2014. Gimmerlam på dyrskue i England NYT Nr. 4 2014 Gimmerlam på dyrskue i England Bagerst i dette Oxforddown-nyt er der information om medlemskontigent, hvor vi beder jer om at overføre kontingentbetalingen til vores bank. Som I kan se,

Læs mere

NYT Nr. 4 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

NYT Nr. 4 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: NYT Nr. 4 2015 Karl Iver Buse, 90 år i efteråret 2015 Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf 7585 2035, 2461 2035, asger.markussen@mail.dk Næstformand:

Læs mere

NYT Nr. 3 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

NYT Nr. 3 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: NYT Nr. 3 2015 Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf 7585 2035, 2461 2035, asger.markussen@mail.dk Næstformand: Bjarne Wohlfarth, Grønlandsvej

Læs mere

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d )

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d ) Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d. 16.03. 2011) VÆDDERE Oxforddown 081510-00292 29.01.09 454950-54950 20 24 23 18 24 22 82 67 5 Casper Jensen 022905-00759 15.03.10 454950-54950

Læs mere

NYT Nr. 1 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

NYT Nr. 1 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: NYT Nr. 1 2015 Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf 7585 2035, 2461 2035, asger.markussen@mail.dk Næstformand: Bjarne Wohlfarth, Grønlandsvej

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Dansk Suffolk. www.suffolk.dk. Nyhedsbrev dec.2012

Dansk Suffolk. www.suffolk.dk. Nyhedsbrev dec.2012 Nyhedsbrev dec.2012 Index: 1. Formandens ord. 2. Referat fra generalforsamlingen. 3. Indlæg Lars Elgaard 4. Gammelt udklip og et par vitser. 5. Aktive væddere. Skiltning i Sverige Ved formanden. Et travlt

Læs mere

Dansk Suffolk. Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk

Dansk Suffolk.   Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk Nyhedsbrev fra Her er årets sidste nyhedsbrev, et nyt år nærmer sig med hastige skridt. Der er afholdt generalforsamling den 6. november på Bygholm landbrugsskole. Jens Østergård genopstillede til bestyrelsen

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Race: Marsk Lars Therkelsen ( )

Race: Marsk Lars Therkelsen ( ) Besætningshitliste Listen viser racevis gennemsnittet af indekser hos får, der har læmmet indenfor det sidste år. Kun besætninger med mindst 10 læmninger og som har deltaget i GEFA i mindst 3 år er med

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

NYT Nr Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

NYT Nr Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: NYT Nr. 2 2016 Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf 7585 2035, 2461 2035, asger.markussen@mail.dk Næstformand: Bjarne Wohlfarth, Grønlandsvej

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

NYT Nr. 1-2013 INDHOLD: Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Læmmetid. Individafprøvninger / vædderauktion. Scanning af lam. Scanning af rygmuskel på lam

NYT Nr. 1-2013 INDHOLD: Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Læmmetid. Individafprøvninger / vædderauktion. Scanning af lam. Scanning af rygmuskel på lam NYT Nr. 1-2013 INDHOLD: Læmmetid Individafprøvninger / vædderauktion Scanning af lam Scanning af rygmuskel på lam Forskellige regler Udegående får i vinterperioden Nu 873 kr i gebyr Fødevarekædeoplysninger

Læs mere

NYT Nr FORÅRSMØDE I OXFORDDOWNFORENINGEN. - læs mere på bagsiden

NYT Nr FORÅRSMØDE I OXFORDDOWNFORENINGEN. - læs mere på bagsiden NYT Nr. 1 2017 FORÅRSMØDE I OXFORDDOWNFORENINGEN søndag den 5. marts 2017, kl 10 hos Pia og Torben Friis Sørensen, Skovsmindevej 13, 8963 Auning. - læs mere på bagsiden Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter.

Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter. Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter. Søndag d. 18. november kl. 13.00 på Bygholm landbrugsskole ved Horsens Dagsorden: 1) Velkomst og kort orientering v. Henning Nielsen

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr 3 2012 Generalforsamling Der indkaldes til Generalforsamling i Dansk Oxforddown-forening søndag den 21. oktober 2012 kl 10 hos Knud Erik Mikkelsen, Langagervej 19, 7171 Uldum. Dagsorden ifølge

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

NYT Nr. 2 2014. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

NYT Nr. 2 2014. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: NYT Nr. 2 2014 Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf 7585 2035, 2461 2035, asger.markussen@mail.dk Næstformand: Bjarne Wohlfarth, Grønlandsvej

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Får Oxforddown. Hold nr: 498 Væddere - 4 år. Hold nr: 499 Væddere - 3 år. Hold nr: 500 Væddere - 2 år. Hold nr: 501 Væddere - 1 år

Får Oxforddown. Hold nr: 498 Væddere - 4 år. Hold nr: 499 Væddere - 3 år. Hold nr: 500 Væddere - 2 år. Hold nr: 501 Væddere - 1 år Oxforddown Hold nr: 498 Væddere - 4 år Får - 2011 2000 Lene og Bjarne Wohlfahrt, Grønlandsvej 361, 7100 Vejle Hold nr: 499 Væddere - 3 år 2001 Kristian Bentsen, Krøldrupvej 55, 9670 Løgstør Hold nr: 500

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Besætningshitliste - Oxforddown. Besætningshitliste - Leicester

Besætningshitliste - Oxforddown. Besætningshitliste - Leicester Besætningshitliste - Oxforddown 81510 11 3 3 0 0 108 101 103 101 106 104 102 103 106 34 Casper Jensen 97175039 84907 10 2 2 0 0 107 107 97 102 107 102 99 97 110 36 Laurits Friis 86396335 68977 49 27 26

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

Generalforsamling d. 5/2 2010

Generalforsamling d. 5/2 2010 Generalforsamling d. 5/2 2010 Valg af dirigent Formandens beretning Klubaften Januar/februar/Marts 15/2 2009 Havtur LF Waders Afd. Fyn Til premiere fiskeri i Odense å/fjord Sildetur til Aalborg havn Hornfisketur

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Krydsning Får SNEHVIDE HV 33711-00011 20.03.94 85319-00771 125 126 115 107 112 108 97 94 99 46 A. & C. Geisler Elmgreen 98375323 56050-00424 06.03.98 87891-00103 124 110 102 113 121 107 100 104 108 40

Læs mere

Jægerskydning. Samlet

Jægerskydning. Samlet Jægerskydning Øse Navn Point X 10 Placering Kenneth Jensen 141 2 3 Carsten Cristensen 137 1 18 Jørgen Borg 137 0 19 Henning Sørensen 137 0 19 Allan Pedersen 135 0 28 Benny Ølgod 133 1 31 Erling Christensen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 1. Indvielse af den nye fane Preben Kosiara Fra Danmarks samfundet var inviteret. Niels I slog 1. søm i for Dronningen. Niels Bech slog 2. søm i for fædrelandet Preben

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager Klub/Firma Post nr By Deltager Fredag Lørdag Fredag Lørdag AL-Bank 10 allan simonsen 0 0 0 Nej tak... Nej tak, den fikser jeg selv. Nej tak, den fikser jeg selv.

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 06. januar 2013 i Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019.

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. I år var de traditionelle gule ærter udskiftet med pulled pork og børnefamilierne var meget velkomne til at deltage. Ca.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Tilstede 30 personer Stemmeberettiget 29 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Turistforeningen for Sydfyn

Turistforeningen for Sydfyn Turistforeningen for Sydfyn Generalforsamling mandag den 26. marts kl. 19.00 på Hotel Svendborg Der var fremmødt 40 til generalforsamlingen. Formand Allan Mariager bød velkommen til en noget anderledes

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere