Referat fra MED-møde den 15. september 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra MED-møde den 15. september 2017"

Transkript

1 Referat fra MED-møde den 15. september 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Nanna Thomsen, Helle Støvring Gundersen, Ulla Johansen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen. Formøde kl i mødelokale 3, herefter fortsætter MED mødet til kl. 15 Afbud: Birgitte W. Blom er sygemeldt. Dagsorden: Intro/velkomst til nyt MED - medlem 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat Godkendt 3. Børn og dagplejekapacitet Generel orientering (herunder antal 5. barns kontrakter) Sept er der 362 børn indmeldt i dagplejen, i november er der 350 børn. Vi har 85 dagplejere, og der er 3 tomme pladser i sept. Der er pt. 40 stk. 5 børns kontrakter (falder dog efter september måned). Den 20/10 vender dagplejer på barsel tilbage. Dagplejer på orlov opsiger sin stilling. Fremadrettet mangler der dagplejere i Støvring, ØH måske også en ansættelse. Opsigelse trukket tilbage i Haverslev. Der er pt. 3 dagplejere der har sagt nej tak til gæstebørn (1 BÆ, 1 HA, 1 SK). 4. Budget/økonomi Dagplejens økonomi (bilag) Dagplejen økonomi ser fornuftigt ud, der forventes et mindreforbrug ved årets udgang på 1,2 mio. kr. Det er bl. a. dette der kan finansiere vores ICDP kursus. Basisbudget 2018 Samme tildeling som foregående år.

2 Økonomisk råderum til ekstra arbejdskraft? Her tænkes så pædagogerne kan få mere tid hos dagplejerne, da det i nogle områder i dagplejen er nødvendigt at få det psykiske arbejdsmiljø forbedret. Forslag om fleksjobber eller seniorjob til administrative opgaver. Vi har kun de penge som vi har i basisbudgettet, så det er en ekstra udgift. Det er kommunalbestyrelsen der har besluttet der skal være en tilsynsafdeling og hvor mange dagplejepædagog timer som er afsat til råd og vejledning. Helle vil rigtig gerne ansætte en ekstra medarbejder, men økonomien er ikke til det. Kommenterede [IB1]: 5. Information: Helle og TR orienterer TR: vi har indgivet forslag til overenskomst 18 ved et FOA møde. Eksempel forslag : omsorgsdage til alle, løntrin gives som krone tillæg. FOA og TR, AMR, Clara Soelberg og Helle deltager i møde mandag angående forbruget af 5 børns kontrakter i dagplejen. Helle er klar over vi har for mange 5 børns kontrakter, men eksempelvis Støvring er meget udfordret, og der mangler kvalificerede ansøgere. Gennemsnitligt har 28% af dagplejerne haft 5 barn i FOA informationer (fagligt og hvad sker der andre steder) Andre steder skal der spares og der arbejdes med høringssvar til budgetterne. 6. Orientering fra AMR Skriver APV ind digitalt. Der er lidt arbejdsmiljømæssige udfordringer, som er fremlagt på ledelsesplan. Der er stadig en opgave, som skal arbejdes videre med. Hvordan skal man fremadrettet arbejde som AMR? Helle tænker tanker deromkring. Det bliver fortalt fra MED medlemmer, at det ikke er fordelagtigt at have børn hjemme samtidig.

3 7. Nærvær/fravær (bilag) Vi ligger fint på statistikkerne, vi overholder målet for kommunen på 4,3%. Der opfordres til at læse nærvær/fraværs politikken på kulissen.dk Der opfordres til at kontoret er opmærksom på, hvordan man formulerer meddelelser på intra angående sygemeldinger. 8. Orientering fra forskellige bestyrelser/udvalg: Orientering fra børn og unge udvalget/helle Sparekataloget indeholder forslag til en mulig besparelse på 0,15 mill. på tilsynsafdelingen, som jo indirekte kan have indflydelse på dagplejen. Orientering fra økonomiudvalget/inger Se kulissen Hovedudvalget/Birthe Birthe har været til H-MED konference om hvordan det er at sidde i Hoved MED. H-MED har været til møde med økonomiudvalget. Økonomiudvalget vil gerne have hævet kassebeholdningen i kommunen. Der er snakket om stress, hvor de har fået en flip-flap, man eventuelt kunne få og snakke om i legestuen. Flip-flappen lægges på TR/AMR siden. Sektor-MED/Helle, Birthe og Inger Man er på besøg forskellige steder i kommunen. Der arbejdes med professionel kapital, som skal drøftes essenser af. Alle medlemmer af sektor med har fået udleveret bogen Professionel kapital, social kapital handler om arbejdsmiljø, professionel kapital arbejdes der mere med samarbejde på tværs af organisationerne. Forældrebestyrelsen/Helle Forældrebestyrelsen vil gerne arbejde med kostpolitik. Referatet kan læses på intra. For at forældrene er opmærksomme på nyheder, kan man eventuelt sætte en seddel på opslagstavlen, med henvisning til, at de kan læse nyt fra forældrebestyrelsen på rebilddagpleje.dk 9. Evaluering på forsøget med facebook lukket gruppe hos dagplejere. Skal vi have vores egen Facebook side fremover? Eller åbne for at alle dagplejere må oprette lukket gruppe med forældrene? /Inger og Helle

4 Der er kun positive oplevelser med forsøgsgrupperne og de vil gerne fortsætte. Hvis der gives lov til at alle laver facebook gruppe til forældrene, skal der laves en brugsanvisning. Helle S. G. laver forslag denne. Forslag om at man kan lave en personlig gruppe med egne forældre som medlemmer og en hvor alle i legestuegruppen og forældre er medlem på Facebook. Forslaget bringes til forældrebestyrelsen, inden det vedtages. Karin Aarup orienteres derom af Nanna. Forslaget skal på dagsordenen i MED igen, inden endelig vedtagelse om at alle dagplejere kan oprette dagpleje facebook side. 10. Fastholdelse af medarbejdere/kollegaer hvad kan vi gøre? Udsættes til næste møde 11. Procedure omkring afslutningen i dagplejen, når en dagplejer stopper, både ved afskedigelse og når dagplejeren selv vælger at stoppe. /Alle Politik omkring fratrædelse fra sit job findes (Birthe) og tilrettes til dagplejen. Der udarbejdes en arbejdsgang, som skal følges når der er en dagplejer der stopper. Sættes på som punkt til næste gang. 12. Forslag om at forældre må besøge dagplejerne inden opskrivning på pladsanvisningen? Hvad mener dagplejerne om dette? Dagplejerne siger nej tak mener det vil være forstyrrende og vil hellere bruge tiden på de børn de har indmeldt. En dagplejer har foreslået, at man fjerner telefonnummer og mail adresse på profilen på hjemmesiden. Flertallet i MED udvalget vedtager, at telefon nummer og mail adresse skal blive på profilen da vi er en offentlig person, og det vurderes, at enhver kan google oplysningerne. 13. Sygemeldinger om morgenen der er fremlagt forslag om, at man mailer ind til morgenvagten om sygemeldinger. Hvad tænker i?

5 Efter bred drøftelse, besluttes det at sygemeldinger fortsætter som vi plejer. Der opfordres til at sende en SMS til forældrene om at man er syg, og kan forvente at blive ringet op af dagplejekontoret angående gæstepleje. Især hvis man er bange for at forældrene ikke når at blive ringet op, inden de kører hjemmefra. Man kan også hænge den udleverede seddel på døren, med at din dagplejer er syg i dag. Ligeledes hvis man har eget barn syg. 14. Status på trivselsundersøgelsen her i efteråret 2017 Vi har valgt det er en spørgeundersøgelse der skal være trivselsundersøgelsen i dagplejen. Der er et møde i næste uge for lederen omkring dette. 15. Førstehjælp, status på opsamling. Der er undersøgt pris på førstehjælpskurser. Helle har ikke taget stilling til hvordan vi får opgraderet førstehjælp. Måske er der lige nu ved at blive afsat penge fra regeringen, det undersøges nærmere. Kurset skal afvikles for alle på en gang. Birthe arbejder videre med mulighederne. 16. SPARK-temadag, og hvad gør vi så nu? Emnet var hvordan tackler vi forandringer i hverdagen, hvordan tager vi positivt imod nye opgaver. Og hvordan arbejder vi videre med det? Inger undersøge, hvordan kan SPARK hjælpe os. Hvordan kan de hjælpe os som MED udvalg? Hvordan håndterer vi de forskellige problemstillinger på en ordentligt måde? Tackles forskelligt i land og by. 17. Orientering om revitalisering af ledelsesgrundlaget i Rebild kommune Alle medarbejdere i hele Rebild kommune, skal give deres fingeraftryk på det reviderede ledelsesgrundlag. AMR, TR og MED udvalgs medlemmerne prøver at høre i de forskellige legestuer, hvad de mener der er god ledelse.

6 18. Drøftelse af frihed, ifb. uddannelse, jeg har bestilt ferie, kan jeg nu afholde den? Eks. Er datoer meldt ud, så er det ikke muligt at holde frihed, på samme dag som der er kursus. Det kan være allerede planlagte datoer, kan man så holde fri? Konklusion: Man kan ikke holde fri på udmeldte kursus datoer. Ønsker du frihed på disse datoer skal det altid aftales og godkendes af dagplejekontoret. Denne konklusion er svær at håndtere og afventer endelig godkendelse på næste MED møde. 19. Eventuelt Legestuen i Støvring fortsætter indtil videre i Arena Himmerland, på sigt arbejdes der på at man får legestue i institutionerne. Hvis der er nogle løsningsforslag omkring, hvordan legestuen skal køre indtil da, modtages de gerne af Helle P. Legestuen i Bælum flytter i sognegården indtil videre. 20. Godkendelse af referat fra dags dato Godkendes på næste MED møde Punkter til fremtidig dagsorden: Drøftelse og udarbejdelse af procedure for hvad man gør, hvis der kommer en underretning om en dagplejer, hvor en handling har givet anledning til anmeldelse / Alle Politik for forebyggelse af vold, mobning og chikane, tilpasses dagplejen Politik for arbejdsbetinget stress, tilpasses dagplejen Social kapital Invitere Birgit Andersen til orientering omkring budget Fastholde dagplejere/kollegaer hvad kan vi gøre? Procedure omkring afslutningen i dagplejen, når en dagplejer stopper, både ved afskedigelse og når dagplejeren selv vælger at stoppe. /Alle Referent Inger Brøndum

Referat fra Med-møde d. 27 november 2017

Referat fra Med-møde d. 27 november 2017 Referat fra Med-møde d. 27 november 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Nanna Thomsen, Helle Støvring Gundersen, Ulla Johansen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen.

Læs mere

MED-møde den 20. januar 2017

MED-møde den 20. januar 2017 MED-møde den 20. januar 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Anita Bigom, Helle Støvring Gundersen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen. MED-medlem Bende Sørensen er

Læs mere

Referat MED-møde den 1. juni 2018

Referat MED-møde den 1. juni 2018 Referat MED-møde den 1. juni 2018 Mødeindkaldelse sendt til: Ulla Johansen, Maibritt Krogh, Helle Støvring Gundersen, Janni Lund Pedersen, Heidi Lisby, Birgitte W. Blom, Inger Brøndum og Helle Pedersen.

Læs mere

MED-møde den 5. maj 2017

MED-møde den 5. maj 2017 MED-møde den 5. maj 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Bettina Sørensen, Helle Støvring Gundersen, Ulla Johansen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen. Formøde kl.

Læs mere

Referat MED-møde den

Referat MED-møde den Referat MED-møde den 12-02-18 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden / Alle Pkt. 8 lægges ind længere nede på dagsorden. 2. Børn og dagplejekapacitet Generel orientering (herunder antal 5. barns kontrakter)

Læs mere

MED-møde den 13. juni 2016

MED-møde den 13. juni 2016 MED-møde den 13. juni 2016 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Randi Andersen, Anita Bigom, Helle Støvring Gundersen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Charlotte W. Teinvig og Helle Pedersen. Formøde kl.

Læs mere

Referat af Kontaktpersonmøde

Referat af Kontaktpersonmøde Referat af Kontaktpersonmøde 24-5-17 Referatet er lavet som stikordsreferat hvis du har brug for supplerende orientering/information, kan du søge den hos din kontaktperson. 1. Kontaktpersonens rolle og

Læs mere

Referat MED 27. august 2018

Referat MED 27. august 2018 Referat MED 27. august 2018 Mødeindkaldelse sendt til: Ulla Johansen, Maibritt Krogh, Helle Støvring Gundersen, Heidi Lisby, Birgitte W. Blom, Inger Brøndum og Helle Pedersen. Mødelokale 1, Terndrup kl.

Læs mere

MED-møde den 20. januar 2017

MED-møde den 20. januar 2017 MED-møde den 20. januar 2017 Referent: Birgitte W Blom Tilstede: ALLE Ordstyrer: Helle Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat Godkendt 3. Dagsorden/referater, er de OK?

Læs mere

Kære dagplejere

Kære dagplejere 15-3-19 Kære dagplejere Siden forrige informationsbrev kan vi nu opdatere på en række områder i forhold til processen for decentralisering af dagplejens ledelse, vejledning og sparring. Der er nogle få

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen Fredag d. 13. maj 2016 kl Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen Fredag d. 13. maj 2016 kl Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen Fredag d. 13. maj 2016 kl. 8.30 12.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe Deltagere: Gitte W, Kristine, Eva, og Käthe Afbud:

Læs mere

Referat MED 27. august 2018

Referat MED 27. august 2018 Referat MED 27. august 2018 Deltagere: Ulla Johansen, Maibritt Krogh, Helle Støvring Gundersen, Heidi Lisby, Birgitte W. Blom, Inger Brøndum og Helle Pedersen. Desuden deltager to studerende Karen og Mette

Læs mere

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Sanne byder velkommen. Sanne informerer om lederevalueringen. Det er i uge 15. Den vil være elektronisk. Hun opfordrer ALLE til at besvare den. Resultatet

Læs mere

Referat fra kontaktpersonsmødet den 29. februar Alle mødtes i en rundkreds og fortalte om deres forventninger til dagen og dagsordnen.

Referat fra kontaktpersonsmødet den 29. februar Alle mødtes i en rundkreds og fortalte om deres forventninger til dagen og dagsordnen. Referat fra kontaktpersonsmødet den 29. februar 2016 Helle starter med at byde velkommen og præsentere dagens program. - Check in : Alle mødtes i en rundkreds og fortalte om deres forventninger til dagen

Læs mere

Rebild Dagpleje Kontaktpersonsmøde Den

Rebild Dagpleje Kontaktpersonsmøde Den Rebild Dagpleje Kontaktpersonsmøde Den 28-09-18 Dagsorden: Kl. 08.00 Velkommen til kontaktpersonsmøde v/helle Præsentation af studerende Mette og Karen, som deltager på mødet som del af deres praksisforløb.

Læs mere

Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40

Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40 Dok. nr. Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl. 19.00-21.30 i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40 Indkaldt: Institution Forældrerepræsentant Medarbejderrepræsentant Mælkevejen "Abed" Abdulfattah

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen Forældrebestyrelsesmøde dagplejen 28.02.19 Deltagere Referent Fraværende Punk t Dagsorden og referat 1 Nyansættelser Der har d. 25.2.19 været afholdt ansættelsessamtaler til stillingen i Blistrup. Vi har

Læs mere

Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13. Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014. Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum

Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13. Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014. Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum Center for Børn & Familie Dato 14-03-2013 j./sagsnr. 87.00.00-P35-1-13 Referat af centerudvalgsmødet den 20. maj 2014 Medlemmer af Centerudvalget: Notat udarbejdet af: Simon Bjerrum Jens Zachariasen Inge

Læs mere

Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob

Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2) Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst Torsdag den 28. august 2014 Kl. 10.00 14.00 Ansager plejecenter Deltagere: Inger Nørby, Ida Kristensen, Mona Termansen, Anne Elisabeth, Søren Kruse, Dorte Poulsen,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 3/2015 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-15-24-05 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat af kontaktpersonsmøde d. 28/9-2018

Referat af kontaktpersonsmøde d. 28/9-2018 Referat af kontaktpersonsmøde d. 28/9-2018 1. Velkommen til kontaktpersonsmøde v/helle Præsentation af studerende Mette og Karen, som deltager pa mødet som del af deres praksisforløb. Karen og Mette er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i dagplejen mandag den 16. juni 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i dagplejen mandag den 16. juni 2014 kl Referat af bestyrelsesmøde i dagplejen mandag den 16. juni 2014 kl. 19-21 Afbud: Julia, Jethe og Sabrina Til stede: Helle, Conny, Cathrine, Shadi, Camilla, Maria, Mille, Camilla, Majken, Melina, Maibrit,

Læs mere

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt Dagsorden til forældrebestyrelsesmøde Dagplejen Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 6150 E-mail: børnogkultur@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Rudkøbing den 19. november 2014 Sted Langeland

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 4. december 2018 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.00 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Souschef

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. Den 10. marts 2015 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved. 1. Tilføjelser til dagsorden

Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. Den 10. marts 2015 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved. 1. Tilføjelser til dagsorden Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Den 10. marts 2015 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved 1. Tilføjelser til dagsorden Intet 2. Valg af referent Annette Bendix Sørensen 3. Overenskomst

Læs mere

Dagsorden og referat. Tønder Kommune. Dato: 22.marts 2018 Tid: Mødet afholdes på Åvedvej 5 Løgumkloster

Dagsorden og referat. Tønder Kommune. Dato: 22.marts 2018 Tid: Mødet afholdes på Åvedvej 5 Løgumkloster Dagsorden og referat Tønder Kommune Dato: 22.marts 2018 Tid: 19.00-21.30 Mødet afholdes på Åvedvej 5 Løgumkloster Emne: Forældrebestyrelses møde i dagplejen Mødet er flyttet til Åved vej 5, Løgumkloster

Læs mere

Referat af forældrebestyrelsesmøde

Referat af forældrebestyrelsesmøde Referat af forældrebestyrelsesmøde Dagplejen Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 6150 E-mail: børnogkultur@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Rudkøbing den 15. november 2011 Sted Langeland

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 5. marts 2019 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.30 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Virksomhedsleder

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 10/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset,

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa Velkommen til den kommunale dagpleje i Område Grenaa Vores adresse er: Område Grenaa Østre skole, Skolebakken 20 8500 Grenaa Dagplejekontorets personale:

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Tirsdag den 7. februar 2017 Mødested: Vojens Mødelokalet i kælderen, Rådhuscentret i Vojens - indgang ved Kvickly.

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje. 8. Juni Nørre Snede

Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje. 8. Juni Nørre Snede Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje 8. Juni 2015 18.30-21.30 Nørre Snede Dagsorden 1. Præsentation af medlemmerne. 2. Introduktion til arbejdet i forældrebestyrelsen v/ dagplejeleder

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Referat. Mødeforum Område MED Dagtilbud. Sagsnr. 2013-1646. Dokumentnr. 2013-61297. Mødedato 19. februar 2013

Referat. Mødeforum Område MED Dagtilbud. Sagsnr. 2013-1646. Dokumentnr. 2013-61297. Mødedato 19. februar 2013 Referat Mødeforum Område MED Dagtilbud Sagsnr. 20131646 Dokumentnr. 201361297 Mødedato 19. februar 2013 Tid Kl. 10.00 12.00 Formøde for medarbejderne kl. 8.30 Der er IKKE formøde for lederne. Sted Rådmandshaven

Læs mere

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet dato 30. maj 2018 Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Michael Thrane(leder) Afbud Jane Rostock (Leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Dagsorden: 1. Formalia 2. Beretning a) Valg af dirigent. b) Godkendelse af dagsorden c) Godkendelse af forretningsorden d)

Læs mere

Notat. Til: Kopi til: Fra: Underskud i dagplejen - tillæg til 3. Budgetopfølgning

Notat. Til: Kopi til: Fra: Underskud i dagplejen - tillæg til 3. Budgetopfølgning Notat Til: Kopi til: Fra: Underskud i dagplejen - tillæg til 3. Budgetopfølgning 26.11.13 Sags id: 13/70 Kontaktperson: dchekla E-mail: hekla@assens.dk Dagplejens stigende udfordringer Dagplejen er en

Læs mere

Børn og forældres behov for tryghed, stabilitet og medindflydelse på hverdagen i perioder, hvor barnet er hos andre dagplejere end sin egen.

Børn og forældres behov for tryghed, stabilitet og medindflydelse på hverdagen i perioder, hvor barnet er hos andre dagplejere end sin egen. Kvalitetsstandard: Gæste-dagpleje I forbindelse med Sorø Dagplejes udviklingsprojekt Den Gode Dagpleje er der opstået behov for at tydeliggøre, hvilke krav der stilles i forbindelse med placering af børn,

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen. Norddjurs Kommune

Velkomstpjece Dagplejen. Norddjurs Kommune Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs kommune. Børneby Vivild Bakkegårdsvej 8a Vivild 8961 Allingåbro Dagplejepædagog i børneby Vivild Annette Sortkjær

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget holder møde den 23. november 2015 på Magleås. Afbud: Anette Friedrichs, Jette Jensen, Vivi-Ann Petersen

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget holder møde den 23. november 2015 på Magleås. Afbud: Anette Friedrichs, Jette Jensen, Vivi-Ann Petersen Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget holder møde den 23. november 2015 på Magleås. Afbud: Anette

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Rudkøbing den 1. juni 2011

Rudkøbing den 1. juni 2011 Referat til forældrebestyrelsesmøde Dagplejen Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 6150 E-mail: børnogkultur@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Rudkøbing den 1. juni 2011 Sted Langeland Rådhus,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk Pædagogisk Sektor FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk 9. og 10. oktober 2017, kl. 09.00 14.00 På Rønnes Hotel, Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev

Læs mere

DAGSORDEN. Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet

DAGSORDEN. Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet DAGSORDEN Møde nr. : 03/2010 Sted : Mødelokale 101 Dato : 16. september 2010 Start kl. : 13:00 Slut kl. : 15:30 Medlemmer Margit Tang Møller (Ledelse) Birte Kousted

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs kommune. Allingåbro Børneby Plantagevej 11 8961 Allingåbro Afdelingsleder Bente Laursen 89594240/23111541 Email

Læs mere

Møde mandag den 18. maj 2009 kl. 13:00 i Jobcentret

Møde mandag den 18. maj 2009 kl. 13:00 i Jobcentret Beskæftigelsesudvalg Referat Møde mandag den 18. maj 2009 kl. 13:00 i Jobcentret Afbud: Jesper Nielsen. Karin Schøn. Indkaldt: Irene Kristensen kl. 13.00 Pkt. Tekst Side 19 Orientering 22 20 Meddelelser

Læs mere

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening.

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening. Hospitalsenheden Vest Staben Mødedeltagere: Sekretær Annette S. Poulsen Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Lønmedarbejder Dorthe Bach Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G.

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 2. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

Bestyrelsesmøde Firkløveren Sted: Jættehøj Børnehave. Tid: Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria

Bestyrelsesmøde Firkløveren Sted: Jættehøj Børnehave. Tid: Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria Bestyrelsesmøde Firkløveren 04.09.19 Sted: Jættehøj Børnehave Tid: 19.00 21.00 Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria Afbud: Inge, Betina, Halima, Moise Forplejning: Bente og Maria Referent: Lisbeth

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby

Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby Velkommen til den kommunale dagpleje Toubro Børneby Dagplejekontorets personale: AfdelingsLeder Birgitte Chalmer Rasmussen Tlf. : 89592572/2750 Mobil: 31544500 Email

Læs mere

Notat. Pr. 1. august 2016 har Dagplejen i alt: 1 leder, 2 tilsynsførende, 20 dagplejere og 4 ansatte i gæstehuset.

Notat. Pr. 1. august 2016 har Dagplejen i alt: 1 leder, 2 tilsynsførende, 20 dagplejere og 4 ansatte i gæstehuset. BALLERUP KOMMUNE Dato: 15. august 2016 Sagsid: 28.09.00-A00-3-16 Notat Status for Dagplejen i Ballerup Kommune - august 2016 1. FAKTA Pr. 1. august 2016 har Dagplejen i alt: 1 leder, 2 tilsynsførende,

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Ole Larsen mødt Haderslev Hans Gehlert afbud Kolding Conni Hahn Iversen

Læs mere

Fraværende: Henrik Lausen Susanne Andresen Karin L. Kamstrup Mette Elmerdahl Thomas Erlandsen. Beslutning/referat: Godkendt

Fraværende: Henrik Lausen Susanne Andresen Karin L. Kamstrup Mette Elmerdahl Thomas Erlandsen. Beslutning/referat: Godkendt Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Dato: 30. januar 2018 Kl.: 17.00 19.00 Sted: Lokale 21, Sønderskov-Skolen Deltagere: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00 Aarhus, den 28. september 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF Ingen FP Jesper Skorstengaard

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Vilkår for dagplejen. Haderslev kommune

Vilkår for dagplejen. Haderslev kommune Vilkår for dagplejen Haderslev kommune Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 1 1. Indledning... 3 2. Børnepasningsgaranti... 3 3. Dagplejens organisations- og ledelsesstruktur... 3 4. Retningslinjer

Læs mere

DAGSORDEN. Kommune crawl blev ikke til mere, da der ikke var nogle tilmeldinger. Vidensdelings gruppe. Birtes hængeparti. Der er lidt undervejs.

DAGSORDEN. Kommune crawl blev ikke til mere, da der ikke var nogle tilmeldinger. Vidensdelings gruppe. Birtes hængeparti. Der er lidt undervejs. LokalMED - Sted: Mødelokalet Tid: Onsdag den 9. maj kl. 11 14.30 Medarbejderne har formøde fra 11 12. Der serveres lidt spiseligt. Medlemmer Susan Bach - TR Gitte Hviid medarbejderrep. Lotte Lønsgren AMR

Læs mere

Tønder Kommune. Varighed

Tønder Kommune. Varighed Dagsorden og referat Dato: 23.11.17 Tid: 19-21 Sted: Tøndervej 45, 6780 Skærbæk Emne: Bestyrelsesmøde i dagplejen Formål med mødet: Mødedeltagere: Connie Axelsen, Margit Jensen, Jenni Tychsen, Annalene

Læs mere

Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten

Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten Referat bestyrelsesmøde den 27. oktober 2014 Tid og sted: Gult mødelokale, Solsikken, Gislinge Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten Fraværende uden

Læs mere

børnehave og dagpleje Godkendelse af referat fra sidste møde 2. september 2014. Referat fra lokalforeningens virke.

børnehave og dagpleje Godkendelse af referat fra sidste møde 2. september 2014. Referat fra lokalforeningens virke. Referat fra bestyrelsesmøde i Hobitten Torsdag, den 13. november 2014 kl. 17.00. Deltagere: Maibritt, Gitte, Anja, Mie, Berit, Jane, Lene og Niels Afbud: Michael og Charlotte Gennemgang af protokol og

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14. Tidspunkt: 18.30 21.30. Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14. Tidspunkt: 18.30 21.30. Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g. Hjerm dagtilbud d. 20.8.2014. Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14 Tidspunkt: 18.30 21.30 Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g.a ferie) Dagsorden. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Torsdag den 5. februar 2015 Mødested: Starttidspunkt: Kl. 17:15 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

Referat Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 12. juni 2017

Referat Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 12. juni 2017 Referat mandag den 12. juni 2017 Kl. 16:45 i Mødelokale 5, Rådhuset Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Julie Hermind (F) Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU Udlændingestyrelsens

Læs mere

Referat MED-møde Forebyggelse og Sundhed

Referat MED-møde Forebyggelse og Sundhed Referat MED-møde Forebyggelse og Mødedato: 20. september 2007 Tidspunkt: 11:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Indkaldelse Sten Dokkedahl Conny Elnegaard Pia Kalmer Jørgensen Lisa Brandt Jørgensen Elsebeth

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 3 på, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva Pedersen Skive og Viborg Kommune

Læs mere

Notat vedr. udmøntningen af beslutning om decentralisering af vejledning, sparring og ledelse af den kommunale dagpleje i Rebild Kommune

Notat vedr. udmøntningen af beslutning om decentralisering af vejledning, sparring og ledelse af den kommunale dagpleje i Rebild Kommune Notat Center Børn og Unge Journalnr: 28.09.00-P20-1-15 Dato: 05-11-2018 Notat vedr. udmøntningen af beslutning om decentralisering af vejledning, sparring og ledelse af den kommunale dagpleje i Rebild

Læs mere

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 17. maj Kl. 10.00 10.45 Fælles velkomst: Karen Stær bød velkommen og fortalte lidt om: Forventninger til faggruppelandsmøde og præsentation

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Definition på vold Fysisk: Slag Bid Spark Kast med ting Osv.

Definition på vold Fysisk: Slag Bid Spark Kast med ting Osv. Uddannelse og Arbejdsmarked Hovedgård Skole Voldspolitik for Hovedgård Skole På Hovedgård skole vil vi gerne forhindre at vold forekommer, og derfor er det vigtigt, at medarbejderne ved, hvordan de skal

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne Bergmann, Michael Høybye, Vivi-Ann Petersen

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne Bergmann, Michael Høybye, Vivi-Ann Petersen Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget afholdt møde den 20. maj 2015. Afbud: Agnete Thomsen, Anne

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 4. september Afbud:

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 4. september Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget afholdt møde den 4. september 2017 Afbud: 1. Bemærkninger til

Læs mere

PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... De fleste pædagogmedhjælpere er medlem af FOA, som med ca. 200.000 medlemmer er langt den største

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Socialudvalget 2002-05 Referat

Socialudvalget 2002-05 Referat Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 25-november-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15,00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 22,05 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 20-11-2002 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU Møde nr.: 2015-08 Dato: 29. sep. 2015 Tid: 9.00 til 11.00 Deltagere: LFK, MC, FB, KHN, LD, CGLA, HH Fraværende uden afbud: Afbud: Referenten: JTL Dagsorden Emne Tid Start Fremstilling Beslutning Opfølgning

Læs mere

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i. af Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt. Hvad er dagpleje?

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i. af Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt. Hvad er dagpleje? Dagplejen Kære forældre Velkommen til dagplejen i Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt af Randers Kommune. Hvad er dagpleje? En dagplejer passer normalt 4 børn, og har i perioder

Læs mere

DAGTILBUDSDISTRIKT VEST

DAGTILBUDSDISTRIKT VEST Referat Referat for bestyrelsesmøde den 8. maj udsat til 27. juni 2019 i Børnehuset Hånbæk kl.7 til 19 Referent: Tia Toft Piilgard Ordstyrer: Thomas P. Levorsen Deltagere: Hanne Holmberg, Helle Basballe,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d. 17.08.2016 Mødedato: 17/8 2016 Tidspunkt: Kl. 13.30 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 10, Rådhuset i Ringe Indkaldelse Kristian Nielsen (Formand,KB) Anne

Læs mere