Velkommen i D.I.I. Haven

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen i D.I.I. Haven"

Transkript

1 Haven 1

2 2 Indhold Velkommen i D.I.I. Haven... 1 Praktiske oplysninger for nye forældre i Haven... 2 Årsplan... 4 Havens kostpolitik... 6 Forældresamtaler i Haven!... 7

3 Velkommen i D.I.I. Haven Haven er en integreret institution. Vi er 53 børn og 12 voksne fordelt på tre grupper. Én vuggestuegruppe og to børnehavegrupper. Birken, Bøgen og Asken Haven er en afdeling i Dagtilbuddet Møllevang. 3 Vi har et stort hus med åbne døre. Vi syntes, det skal være sjovt og trygt at komme i Haven hver dag - børn, forældre og personale. Hverdagen bygger på imødekommenhed, den gode tone og en høj grad af frivillighed og personligt råderum. Vi vægter den gode stemning, venlighed, grin og ballade. Vores hverdag skal være præget af god tid til leg og udvikling af venskaber. Vi har fokus på børnenes motoriske, sproglige og sociale udvikling. Vi vil skabe tid, rum og rammer og støtte børnenes egne lege og forskellige kreative udtryk. Vores valg af legetøj skal støtte børnenes udvikling. Der skal være højdepunkter og traditioner, som tager afsæt i hverdagen. Vi syntes, det er vigtigt, at børnene kan selv og tør udforske de muligheder, som vi har her på matriklen. Jo mere man selv kan, jo større frihed. Vi har nogle dejlige fysiske rammer, der kan fremme leg og inspirere til kreativ udfoldelse. Et hus med god plads til tummel, hulebyggeri og motorisk udfoldelse. Vi har et lille værksted og et rum til stille aktiviteter. Vores legeplads er i naturens farver og materialer og indrettet så den tilgodeser børnenes sansemotoriske udvikling. Vi laver ofte bål, lærer børnene at save og snitte med dolk. Der er også både have og høns, der skal passes. Vi har mange frugter, der skal spises og blomster til kagepynt og leg. Vi fodrer fuglene og holder øje med egern og pindsvin. Vi opfordrer til at passe på naturen her i Haven, men også i Botanisk Have, hvor vi kommer meget. Vi tager ofte på tur i lokalområdet, men kommer også til vandet og i skoven med madpakker.

4 4 Praktiske oplysninger for nye forældre i Haven Når I modtager denne pjece, har de fleste forældre været på besøg eller kigget på hjemmesiden og fået et indtryk af vores hus og kultur. Her er nogle praktiske oplysninger på skrift. De samme oplysninger kan ses på Børneintra dk/foresides/intraforeside.aspx?location=ip.139 Koden fås hos personalet. Åbningstider Hverdage Fredag Haven er lukket tre dage før påske, fredag efter Kr. Himmelfartsdag og Grundlovsdag. Vi har også lukket en uge omkring jul og nytår. En af dagtilbuddets institutioner har altid åben og for de børn med pasningsbehov, følger der kendt personale med fra Haven til den åbne institution. Om sommeren er det Haven og Den integrerede institution Ovenpå, der på skift er åben i de to uger, hvor de andre institutioner har lukket. I vil altid blive informeret om, hvilke institution der har åben. Ved få børn med pasningsbehov er der altid kendt personale fra 9.00 til Man må gerne bruge vores legeplads i weekender og ferieperioder.

5 Vi holder mange fødselsdage og der er mange måder at holde dem på. Man må gerne invitere nogle få af børnenes venner hjem og vi kan også holde fødselsdag her i huset. Det foregå som regel på børnenes stue og I tager en kage, popkorn, eller is med. Men kun èn af tingene. På Birken kan de bedst lide frugt. Vi hejser flaget. I samarbejde med Jer er det personalet, der bestemmer, hvem der skal med til fødselsdag. I må ikke lægge private fødselsdagskort i børnenes garderober. 5 Vi tager mange billeder som dokumentation for, hvad vi går og laver her i Haven. På Birken står en digital billederamme, hvor I kan se billeder fra hverdagen og ture ud af huset. Der hænger mange billeder rundt omkring, som vi skifter ud så ofte som muligt. Vi har en aftale med en fotograf, der kommer og tager nogle billeder til et tidsskrift, som hedder 0 til 14 og udgives af Pædagogisk Forum. Vi vil gerne vide, hvis Jeres barn IKKE må komme med på billederne. Vi har et meget lille vindfang, hvor alle sko og støvler skal stå. Om sommeren står dørene åben og vi går ud og ind i sandaler og lignende, men når efteråret nærmer sig, vil vi gerne have skidtet i vindfanget. Det kræver lidt hjælp og I må gerne være med til at sætte børnenes sko og støvler, så børnene kan finde dem igen. Om vinteren og regnfulde dage tager alle skoene af ved indgangen. Når de grimme grå måtter ligger i vores garderobe, er det tid til at tage skoene af og altid lukke dørene!!!! Hvis man er gravid eller over 60 år, kan man få udleveret blå plastikfutter. På forhånd tak! Skriv navn i tøj og sko så er der nemlig en chance for, at I finder børnenes tøj i deres rum. Med 53 skønne børns seje og yndige klude kan vi ikke altid huske, hvad børnene har på. Sko og støvler ligner meget hinanden så skriv også navn i dem. Der er også altid børn, der har ens støvler og kan derfor let tage hinandens med hjem. Hjælp os gerne med at lære børnene at lægge deres sager i rummet. Tænk også på årstiderne når I pakker tasken. I foråret og efteråret er det godt at have både noget varmt og noget lettere tøj med. Støvler, men også sko. Om fredagen vil vi gerne have at I tømmer garderobe og vindfang for tøj, sko og legetøj, så der kan blive gjort rent. I må gerne lægge tøj i kasserne på badeværelset. Velcro er pædagogers foretrukne i børnesko og støvler. Så kan børn nemlig selv og

6 6 friheden er tættere på. Snørebånd er børnehavebørn generelt ikke gode til og det er træls, at skulle vente på at de voksne har tid til at hjælpe. I kasserne på badeværelset vil vi gerne have mindst ét sæt komplet skiftetøj gerne mange underbukser og strømper. Det er vigtigt! Små dimser kan være farlige for små børn så tænk over, hvad legetøj I giver Jeres børn med i børnehave! Plastikposer må ikke ligge i børnenes rum. Børnene kan finde på at tage dem på hovedet. Vi kan ikke lide balloner. Det er farligt for små børn at sutte på sprungne ballonstykker og der kan nemt være et stykke, som vi overser. I må ikke give Jeres børn elektronisk legetøj med batterier i med i Haven Hvis vi skønner, der er for mange våben med hjemmefra, holder vi våbenhvile. Søvn er vigtig. Vuggestuebørnene har deres egne krybber og barnevogne. Børnehavebørnene kan også sove til middag. Vi har to senge i krybberummet og resten sover enten på madrasser i gruppen eller i sofaerne. Vi vækker ikke børnene.

7 Hvis jeres barn er syg eller holder en fridag, vil vi gerne vide det så tidligt som muligt af hensyn til maden og anden planlægning. Syge børn skal ikke i børnehave. Det er f.eks. ikke nok at være feberfri, barnet skal også kunne klare en dag med leg og andre aktiviteter. Hvis et barn er syg eller bare sløj, så ringer vi efter Jer. 7 Personalet holder møde én gang om måneden kl Det er vikarer der passer børnene til kl. 17. Vi starter tidligt for at spare på de timer, personalet skal afspadsere. Vi har et forældreråd, hvor vi gerne vil give Jer et indblik i livet i Haven. Diskutere pædagogiske tiltag, udveksle erfaringer og visioner for børnenes hverdag. I september er der valg til forældreråd. Repræsentanterne bliver valgt for to år. I forældrerådet sidder en fra personalet, lederen som neutral person, mindst 5 forældre repræsentanter samt suppleanter. Møderne er åbne for øvrige forældre og personale. Forældrerådets mailadresser hænger i vindfanget. En forældrerådsrepræsentant sidder i Dagtilbuddets bestyrelse. Bestyrelsen har indflydelse og medbestemmelse på hele Dagtilbuddet. vælges til bestyrelsen som er for hele Dagtilbuddet Møllevang. Traditioner i Haven. Vi holder julebal, hvor julemanden plejer at komme. Vi holder afskedsfest for de børn, der skal i skole. Den anden fredag efter efterårsferien holder vi en gensynsfest for de børn, der er startet i skole og deres forældre. Vi holder nogle gange Havens fødselsdag. Vi har en årlig arbejdsdag, hvor I kommer efter arbejde og giver et nap med et par timer. I medbringer alle en ret med til fælles buffet og Haven sørger for drikkevarer, brød og smør. Nyhedsbreve fra Haven kommer ca. en gang om måneden.

8 8 Årsplan August: Sommerferien er næsten slut, vi nyder sensommeren i Haven og byder nye børn og forældre velkommen! Vi tager på spontane småture til de lokale herligheder. September: Forældremøde med valg til forældreråd og bestyrelse. Der er Festuge i Århus. Vi deltager, hvis der er noget, der passer til os. Vi bliver fotograferet. Vi får hvert år taget et gruppebillede, der kan købes. I september, oktober og november har vi faste aktiviteter om formiddagen kl. 9.00: Mandag er der bål, hvis vejret tillader det. Tirsdag er Birkens turdag. For børnehavebørnene er der ikke planlagte aktiviteter. Onsdag er der Hoppehold for børnehavebørnene med fokus på sansemotorikken. De ældste børn går i Storebørnsgruppen. De laver forskellige aktiviteter for store børn og tager på særlige ture. De forbereder sig også på skolestart, når vi kommer efter jul. Torsdag er turdag for Bøgen og Asken. Der er afgang fra kl afhængig af, hvor langt vi skal. Så om torsdagen skal I aflevere børnehavebørnene kl. 9.00, hvis de skal være sikre på at komme med på tur. Nogen gange går vi først kl Man kan altid spørge dagen inden, hvor vi skal hen. Birken har Mini-Hoppehold i fællesrummet. Derfor skal børnehavebørnene være ude af huset senest kl Vi starter aktiviteterne kl. 9.30, så kom kl Det er bedst og rarest for børnene at være med fra start. Så kom i god tid. Mange børn bryder sig ikke om at blive drejet rundt ved lågen, når vi skal på tur. De skal ind og sige farvel til Jer og så starter dagen i Haven. Fredag finder vi nogle gange på noget sjovt.

9 I uge 42 er der ingen faste aktiviteter, da der er en del børn og personale, der holder efterårsferie. 9 Den 2. fredag efter efterårsferien er der gensynsfest for skolebørnene og deres forældre. Søskende er ikke inviteret. Alle kommer med en lille ret til den fælles aftensmad, som vi spiser sammen. Det er en aften vi alle glæder os til. Vi starter kl og slutter kl December står i julens tegn. Det store juletræ kommer den 1. december og vi bruger måneden til at klippe og klistre, øve saks og julehjertesnilde. Vi spiser julefrokost og nu, hvor vi har Køkken-Hanne igen, får vi økologisk flæskesteg med det hele og and med hvad der tilhører. Der er juletræsfest en eftermiddag i den sidste uge før jul. Haven er altid lukket en uge omkring jul og nytår.

10 10 I januar, februar, marts og april er der igen faste aktiviteter og rutiner. Vi holder fastelavn hos vores gamle naboer på plejehjemmet. I uge 7 er der ingen faste aktiviteter. Der er en del børn og personale på ferie. Dagene op til påske er Haven lukket. Dagen efter Kristi himmelfartsdag er Haven lukket. Grundlovsdag er Haven lukket. I vil i god tid få at vide, hvilken institution der er åben på lukkedagene. I maj måned står den på havearbejde og udendørs aktiviteter. Vi holder arbejdsdag for alle børn, forældre og personale en eftermiddag efter arbejde. Man må også gerne tage svigermor med. Vi har altid mange arbejdsopgaver, men det vigtigste er, at I kommer. I medbringer med en ret til den store fælles buffet. Vi sørger for brød, smør og drikkelse til alle. Vi spiser kl Bagefter rydder vi alle op i fællesskab og går hjem.

11 I maj, juni er der for de ældste børn besøg på deres kommende skoler. Møllevangsskolen er vores distrikt skole og vi deltager hvert år i deres arrangement med de kommende skolebørn. 11 I juni er det sommer og de store børn cykler rundt om Brabrandsøen. For at komme med skal man kunne cykle uden støttehjul og man skal kunne bremse. Afskedsfest for de kommende skolebørn. Vi fejrer dem med isvafler og frugt, underholdning og billedbøger fra tiden her i Haven. Forældrene til de kommende skolebørn splejser om isvafler og frugt. Det skal understreges, at vores årsplan er lavet ud fra, at der ikke kommer uventet sygdom, opsigelser, strejker eller anden uventet indblanding i vores hverdag. Vi vil så langt vikarbudgettet rækker fastholde de planlagte aktiviteter med børnene. Så er det sommer!!!!

12 12 Havens kostpolitik I Haven har vi en Køkken-Hanne, der laver den mad, der bliver serveret her. Hun bruger økologiske råvarer. Hvis det ikke kan blive økologisk, er det dansk producerede råvarer, der bruges. Vi spiser dansk frugt. Vi drikker vand til maden. Vuggestuebørnene får mælk mindst én gang om dagen. Personalet spiser sammen med børnene og de spiser den samme mad som børnene. Der er dog personale, der er på specialkost, ligesom der også er enkelte børn på specialkost. Vi sidder altid ned og spiser, inde som ude. Det skal være en glæde at spise. Børnene skal ikke spise noget mad, de ikke kan lide og der er ikke noget med at de skal smage på maden. Her i Haven tror vi på, at det gode eksempel altid sejrer og at børn og voksne er med til at motivere hinanden til at spise alsidigt. Vi tilstræber en god og afslappet stemning og et veldækket bord. Der vil som regel altid være noget på bordet, som børnene kan lide. Hvis ikke, kan de altid få en rugbrød ude ved Køkken-Hanne.

13 13 Der er morgenmad til kl Vuggestuebørnene spiser ca eller efter behov. Børnehavebørnene spiser ca Eftermiddagsmaden spiser vi ca. kl Om torsdagen får børnehavebørnene madpakker med på tur og vuggestuebørnene får rugbrød. De andre dage får vi varm mad eller lun ret til rugbrød. Eftermiddagsmaden består af hjemmebagt brød og frugt. Når Køkken-Hanne har ferie, bliver der lavet mad af personalet. Nogle gange er det bålmad, men det er mest rugbrødder. Frokosten er inkluderet i den månedlige betaling. Vi har en tilkøbsordning, der dækker alle andre måltider end frokost. Den koster 172,- kr. om måneden. Velbekomme!

14 14 Forældresamtaler i Haven! Det skal være sjovt at komme i børnehave hver dag! Vi ved af erfaring, at når forældrene er trygge ved at aflevere deres børn og er tilfredse med, hvad der foregår i institutionen, ja så trives børnene også. Her i Haven går vi op i det og vi tager det alvorligt, når et barn ikke vil i børnehave. Alle børn i Haven har en kontaktpædagog. Når børnene er tre år og skal fra Birken og i børnehave på Asken eller Bøgen, skifter de kontaktpædagog. Det er ikke altid, at man som forældre kan vælge, hvilken gruppe barnet skal gå i, men vi tilstræber, at alle bliver tilfredse. I Århus kommune er det vedtaget, at der skal afholdes forældresamtaler 2-4 måneder efter, at barnet er startet, når barnet er mellem 2 år - 2 år og 4 måneder og lige før skolestart. Det er de obligatoriske samtaler. Hvis der er noget vigtigt for forældrene eller for pædagogerne at tale om, så gør vi selvfølgelig også det. Fortæl os hvis der sker forandringer i børnene liv, store som små, som kan påvirke dem. Det vil altid give større forståelse for børnenes humør og reaktioner. Til forældresamtalerne får i udleveret et stykke papir med nogle punkter, som vi vil tale om. Det er udformet for at have et fælles udgangspunkt. Ca. 3 måneder efter barnet er startet i Haven holder vi den første samtale om, hvordan det går. I samtalerne ved 2 år - 2 år og 4 måneder, og på vej mod 6 år, vil vi tage udgangspunkt I de 6 lærerplansemner.

15 15 Den alsidige personlige udvikling Sociale kompetencer Krop og bevægelse Sproglig udvikling Natur og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier Ved skolestart er der en overleveringssamtale med barnets kommende skole. Vi tilhører Møllevangsskolen distrikt og vi har et godt samarbejde med dem. På Møllevangsskolen afholdes en prøve-skoledag. Skolen inviterer om foråret til et 3 dages projekt for alle de nye børnehaveklassebørn. Det kan være cirkus, teater og lignende. Det sker ofte, at de børn vi sendte i skole sidste sommer, kommer på besøg med deres børnehaveklasselærer om foråret. På den måde har børn og børnehaveklasselæren et indtryk af hinanden, før den store dag oprinder. I dagtilbuddet tilbydes der sprogvurdering af alle børn. Vigtigt! Spørg altid, hvis der er noget, I ikke forstår. Sig til pædagogerne, hvis der er noget I er utilfredse med. Sig også, hvis der bare er noget, I undrer jer over. Velkommen til Haven.

16 Haven Vestervang Aarhus c tlf

HAVEN HAVEN VESTERVANG AARHUS C.

HAVEN HAVEN VESTERVANG AARHUS C. VESTERVANG 14 8000 AARHUS C happ@aarhus.dk af god tid til leg og udvikling af venskaber. Vi har fokus på børnenes motoriske, sproglige og sociale udvikling. Vi skaber tid, rum og rammer og støtter børnenes

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen Hej Velkommen i Børnehuset Brillesøen Afd. Kærmosen & Tranekæret 1 Du skal gå i De voksne på din stue hedder: 2 Børnehuset Brillesøen www.brillesoen.albertslund.dk Afd. Kærmosen Tranehusene 75 2620 Albertslund

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Børnehuset Frydenlund

Børnehuset Frydenlund Børnehuset Frydenlund 1 2 Mærkedage og traditioner Forår Fastelavn i henholdsvis vuggestue og børnehave Storebørnsture i børnehaven Påskehygge i henholdsvis vuggestue og børnehave Forårsdag i børnehaven,

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece Børnehuset Spentrup Forældrepjece Velkommen til Børnehuset Spentrup/Haldvej Børnehaven Haldvej har omkring 50 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Børnehaven Haldvej er en del af Spentrup Børnehus som også

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejen

Velkomst og fakta om dagplejen Velkomst og fakta om dagplejen Mette Hindkjær Klintevej 64 6000 Kolding Tlf. 41274749 Mine åbningstider: Mandag tirsdag 6.45-16.15 Onsdag torsdag 6.30-1615 Fredag 6.30-15.45 Jeg hedder Mette, og er født

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHUSET BAVNEHØJ Velkommen til Børnehuset Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en integreret institution

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst.

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst. Maribovej 3B 4960 Holeby Myretuen tlf. 54607107 Skovgruppen tlf. 20232119/20235149 E-mail: myretuen@lolland.dk myretuen.lolland.inst.dk 1 Velkommen i Myretuen Kære børn og forældre Vi vil hermed byde jer

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Ryhaven

Velkommen. Børnehuset Ryhaven Velkommen til Børnehuset Ryhaven Ryhaven 114, 8210 Aarhus V Tlf: 87138487 www.ryhaven.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 Velkommen til Børnehuset Ryhaven Jeres barn har fået tilbudt en plads hos os i Ryhaven, og

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

Hvad indeholder mappen.

Hvad indeholder mappen. Hvad indeholder mappen. Velkommen Besøg i Naturbørnehaven inden start Barnets start i børnehaven Aflevering/afhentning Aflevering Morgenmad Afhentning Afkrydsning Sprogvurdering Forældresamtaler Bestyrelse

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl.

Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl. Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl. Vi ønsker, at jeres barn vil få en dejlig tid i vuggestuen. Vi håber desuden, at I vil få glæde af denne forældrefolder, hvor I bl.a. kan læse om vores

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable Velkommen til Vuggestuen Krible Krable - En del af Dagtilbud Hasle Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle Pædagogiske leder Amal El-Awad Telefon 41 87 66 68 mail: amael@aarhus.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 12 Side 2 af 12 Kære Velkommen til Frøgårdens Vuggestue. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Velkommen i Gittes dagpleje

Velkommen i Gittes dagpleje Velkommen i Gittes dagpleje 1 Jeg hedder Gitte Gudmandsen og min mand hedder Toni. Vi har to drenge, Kasper og Lasse. Lasse er stadig hjemmeboende. Jeg vil med denne bog give jer indblik i min dagpleje.

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Spentrup/Tjørnesvinget

Velkommen til Børnehuset Spentrup/Tjørnesvinget Velkommen til Børnehuset Spentrup/Tjørnesvinget Børnehuset Spentrup/Tjørnesvinget er en kombineret institution med 13 vuggestue børn og 37 børnehavebørn. Børnehuset Tjørnesvinget har én vuggestuegruppe

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk 1 Dette er en lille velkomstpjece, med de mest vigtige oplysninger omkring Frejas Have.

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Hverdagen ser nogenlunde sådan

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om:

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om: Thunfiskens ABC Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken I denne pjece kan du læse om: Skiftetøj Fejring af fødselsdage Måltider i institutionen Legetøjsfredag Sygdom Legeaftaler Afleveringstidspunkt

Læs mere

Velkommen. til D.I.I. Perlen

Velkommen. til D.I.I. Perlen Velkommen til D.I.I. Perlen KÆRE FORÆLDRE Hele personalet ønsker jer og jeres barn velkommen i D.I.I. Perlen Det er vores ønske, at denne lille pjece kan hjælpe jer med nogle af de spørgsmål, som måtte

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

Formiddagen går dels med leg, som børnene selv får lyst til og forskellige aktiviteter, som vi tilbyder.

Formiddagen går dels med leg, som børnene selv får lyst til og forskellige aktiviteter, som vi tilbyder. En dag i børnehaven Dagen starter med morgenhygge i køkken/alrum. Institutionen tilbyder morgenmad fra kl. 06.45 til omkring kl. 07.30 til de børn, som har behov for det. Formiddagen går dels med leg,

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon:

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon: VELKOMSTFOLDER Børnehuset Østre Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 Kære forældre. Vi byder jer velkommen til Børnehuset Østre. Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Mål og Værdier: I Kristrup

Læs mere

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre redigeret marts 2016 Hvad er Østerdalen Skårup Børnehus? Skårup Børnehus er et integreret børnehus som del af det kommunale

Læs mere

Velkommen til Trollskoven

Velkommen til Trollskoven Velkommen til Trollskoven Information til nye børn og forældre TROLLESGAVE 5 A, Fensmark, 4684 Holmegaard, Tlf. 55884634 / 25450090. Mail-adresse: Frit Fensmark@naestved.dk Hjemmeside: www.holmegaard.dk/holmegaardskolen

Læs mere

AFD. VALMUEN. Børnehaven Valmuen

AFD. VALMUEN. Børnehaven Valmuen AFD. VALMUEN Børnehaven Valmuen 2018/2019 1 Maglemuen: Valmuen (børnehave) og Maglegården (integreret institution), har fælles ledelse. Og er en del af område Vest, med fælles område ledelse. Afdelingerne

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen Børnehave Himmelblå Blomsterhøjen 2012-2013 Velkommen til børnehaven Børnehaven er en del af Menighedsinstitutionen Troelstrupgård. Børnehaven er normeret til 44 børn fordelt på 2 stuer Himmelblå og Blomsterhøjen.

Læs mere

Velkommen til Junglen. En integreret institution. for 0-6 årige. Profil: Sang og Bevægelse

Velkommen til Junglen. En integreret institution. for 0-6 årige. Profil: Sang og Bevægelse Velkommen til Junglen En integreret institution for 0-6 årige Profil: Sang og Bevægelse Når du starter i Junglen Indkøring Kære: Vi byder dig og din familie velkommen i Junglen. Du skal starte på stuen.

Læs mere

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen.

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen. Velkommen: Vi vil gerne byde Jer velkommen i Børnehuset Vestbyen. Det er vores mål, at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for alle. Vi forventer en

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Rødlundvænget Harlev J. Tlf

Rødlundvænget Harlev J. Tlf Velkommen til Børnehuset Børnehuset Pilehaven Rødlundvænget 35 8462 Harlev J Tlf. 87 13 83 46 Åbningstider: Mandag torsdag kl.6.30 kl. 17. Fredag kl.6.30-16.30 Vores hjemmeside finder I under http://aarhus.inst.dk.

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014

Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014 Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014 I Planeten er det vigtigt, at børnene oplever det at spise som noget rart og trygt således at børnene får lyst til at deltage i måltidet. Det betyder at

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre B Ø R N E H A V E N F A R V E L A D E N Velkomstfolder til nye børn og deres forældre BØ R NE HA VEN FA R VELADEN Nørremarken 4/Østparken 43 6690 Gørding Børnehaven Farveladen Nørremarken 4 / Østparken

Læs mere

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk 1 Velkommen til børnehaven Lystruplund Børnehaven og dens historie Børnehaven Lystruplund er opført i 1974

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel, engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere