Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet"

Transkript

1 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Marielund Tilbudstype: 108 dag-og døgntilbud, til voksne mennesker med en psykiatrisk lidelse. Der er foreløbigt 4 beboere der er indskrevet på 107 pladser. Størstedelen af 108 pladserne vil fremadrettet løbende blive omkonverteret til 107 pladser.(jf. udviklingsplanen på psykiatriområdet). Marielund har tre bo-afdelinger, støttecenter samt beskyttet beskæftigelse (Altarp). Der blev i 2010 udarbejdet selvstændig årsrapport for beskæftigelsestilbuddet Altarp. Adresse: Skovbrynet Kolding Telefon: adresse: marielund@kolding.dk Lederens navn: Bjarne Nykjær Nielsen Antal afdelinger: Antal pladser, afdelingsopdelt: Syrenvænget, 9 pladser, Bøgevænget, 9 pladser, Violvænget, 9 pladser. Støttecentertilbud: 7 pladser. Samlet antal Pladser: 27 døgnpladser og 7 dagcenterpladser Belægningsprocent: 97 % (døgntilbud), 104 % (støttecenter) Personalenormering: 40 medarbejdere med variabel arbejdstid. Der er ansat medarbejdere til sygepleje- og pædagogisk arbejde, afd. Ledere(2), rengøring, sekretærarbejde, musikterapeut, fysioterapeut. Døgntakst: 1805,-(døgntilbud), 550,- (støttecenter) Oplysninger om tilsynets kontakt til stedet i løbet af perioden: Anmeldte tilsyn: 1 Uanmeldte tilsyn: 0 Anden form for kontakt: ingen Andet: Oplysninger vedrørende det aktuelle tilsyn: Tidspunkt for tilsynets start og afslutning: 28.september 2011 kl Hvornår og hvordan er tilsynet varslet: Dato er aftalt pr. telefon. Program er udsendt d. 2.sept Deltagere i tilsynet: De pædagogiske konsulenter Lone Christensen og Charlotte Holmen Materiale der har indgået i forberedelse: Tilsynsrapport 2010, tilbudsportal. Afvikling af tilsyn/metodevalg:

2 2 Program: Tilsynet ønsker i det omfang det er muligt både tale med pårørende, beboere, medarbejdere og ledelse. Tilsynet vil være fleksibelt i forhold til interviews med eksempelvis pårørendeinterviews eller deltagelse i evt. pårørendearrangement eller lign. Derudover ønsker tilsynet at deltage i evt. brugerrådsmøde eller lign.(her vil vi igen være fleksibel i forholdt til tidspunkt). Vi forventer at I hænger opslag op om at tilsynet kommer på besøg så det er muligt for beboere og pårørende at være til stede eller aftale alternativt tidspunkt : afstemning af program med Bjarne(leder) : interview med 3 medarbejdere(1 fra hvert vænge) : interview med 1-3 beboere (enkeltvis eller samlet alt efter hvad beboerne ønsker). Gerne beboere fra alle 3 vænger) : frokost : besøge de enkelte vænger og snakke, observere praksis med de beboere og medarbejdere der er til stede o0: interview med pårørende : interview med ledelse + tilbagemelding. Programmet blev fulgt på dagen som programsat. Derudover interview med pårørende en anden dag. Tilsynet har ikke deltaget i brugerrådsmøde som en del af tilsynet. Præsentation af tilbuddet: Marielund er beliggende i umiddelbar nærhed til Kolding Sygehus med gode forbindelser til og fra centrum. Marielund er nærmeste nabo til Marielundskoven, hvor der er gode muligheder for spadsereture. Døgntilbuddet er opdelt i 3 bo-afdelinger med plads til 9 beboere på hvert af vængerne, Syrenvænget, Violvænget, Bøgevænget. Hver bo-afdeling består af 9 selvstændige lejligheder med eget bad. Der er fælles køkken og vaskeri til hver afdeling. Udenoms arealerne består af dejlige terrasser og gårdhaver både fælles og i umiddelbar tilknytning til hvert vænge. Der er tilbygning hvor der pt. er musikhus med forskellige instrumenter. Der er ligeledes en bjælkehytte som bl.a. anvendes til personalemøder og familiesamtaler. Støttecentret giver et deldøgnstilbud til hjemmeboende sindslidende, der har behov for hjælp for at kunne opretholde et liv i egen bolig. Tilbuddet gives både i form af aktiviteter på Marielund og som hjemmebesøg.

3 3 Det beskyttede beskæftigelsestilbud Altarp er fysisk placeret i et industrikvarter udenfor Marielund. Altarp er et beskæftigelsestilbud til voksne sindslidende, der ikke aktuelt kan indgå i et arbejdsforhold på det ordinære arbejdsmarked. Der er mulighed for arbejdstræning, skånejobs og lignende. Samlet vurdering: Tilsynet vurderer at beboerne får den aftalte støtte og hjælp. Beboerne udtrykker tilfredshed med den tildelte støtte og omsorg. Der er i højere grad end tidligere fokus på at motivere beboerne til at være mere deltagende i eget liv både hvad angår de praktiske opgaver og den personlige udvikling. Både brugere, medarbejderne og ledelse oplever at de er blevet bedre til at kigge ud i verden og deltager i mange arrangementer og grupper på tværs på psykiatriområdet med blandt andet Vækststedet. Beboerne har som noget nyt selv valgt deres kontaktperson. Processen vedrørende valg af kontaktperson har været under opsejling igennem 1-2 år og grundigt forberedt af ledelse, medarbejdere og musikterapeuten som blandt andet har lavet individuelle interviews med alle beboere på Marielund. Formålet med de afholdte interviews var at få beboernes overvejelser omkring de faglige og personlige kompetencer de anså som de vigtigste i kontaktpersonrollen. Tilsynet vurderer at processen har haft en udviklende effekt i forhold til inddragelse for både ledelse, medarbejdere og beboere. Der er siden tilsynet i 2010 sket væsentlige ændringer i organisationen blandt andet lukning af demensafdelingen Rosenvænget samt indflytning af hjemmestøtten i en af afdelingerne samt flytning af afdeling internt. Der er sket reduktion i støttekontaktpersonerne som yder støtte til beboere i eget hjem. Ændringerne har selvsagt præget stemningen på Marielund i en periode. Tilsynet kan imidlertid konstatere at Marielund er kommet videre på positiv vis hvilket viser sig ved engagerede og tilfredse medarbejdere både på tilsynsbesøget og i tilfredshedsundersøgelse og sygefraværet har været faldende i den omskiftelige periode. Ledelsen skal i efteråret i gang med en ledelsesmæssig proces hvor der vil være fokus på ledelsens individuelle roller i huset fremadrettet. I udviklingsplanen på psykiatriområdet er det besluttet at størstedelen af 108 pladserne fremadrettet og løbende ved udskrivning af beboere blive omkonverteret til 107 pladser. Dette har givet et øget fokus på Marielund i forhold til dokumentation og opfølgning og sammenhæng mellem 141 handleplan og pædagogisk handleplan. Tilsynet vurderer at arbejdet med mål og delmål i pædagogisk plan fortsat er et udviklingspunkt.

4 4 Tilsynet oplever at der er et stigende behov for opkvalificering af medarbejderne indenfor viden om misbrug og pædagogisk metode til de beboere der har et misbrug af alkohol og euforiserende stoffer. Tilsynet erfarer på tilsynet at der ikke pt. er aftalt samarbejde og faglig sparring med misbrugsområdets tilbud i Kolding men medarbejderne udtrykker ønske om faglig sparring med misbrugscentret. Tilsynet kan positivt konstatere at de pårørende er meget tilfredse med både pædagogisk praksis, stemningen i huset, omsorgen og inddragelse af de pårørende både i hverdagen og til de årligt tilbagevendende fester/arrangementer. Tilsynet bemærker at der ikke er nedskrevet pårørendepolitik eller vejledning i håndtering af misbrugsproblematikker eller brugervejledning i hvad brugerrådet eksempelvis har indflydelse på og på hvilke områder de ikke har indflydelse. Opfølgning på sidste års tilsynsrapport: Anbefalinger årsrapporten 2010: At der fremadrettet og i samarbejde med sagsbehandlerne arbejdes på at tilrettelægge opfølgning i den enkelte brugers sag på en sådan måde, at brugeren kender målene både i 141 handleplanen og i den pædagogiske plan og dermed oplever, at der er sammenhæng i tilbuddet. At medarbejderne trænes i at opstille målbare mål At medarbejderne fortsat arbejder med inddragelse af brugerne både i de pædagogiske planer og generelt på Marielund. Evt. i den forbindelse evaluere på brugertilfredshedsundersøgelsen i 2009 vedrørende brugernes oplevelse af at blive inddraget. Vi foreslår i den forbindelse at der løbende laves brugertilfredshedsundersøgelser som en del af det pædagogiske arbejde. I højere grad inddrage relevante samarbejdspartnere på statusmøder som fx pårørende, evt. personale fra beskæftigelse eller værested eller andre vigtige personer i brugerens netværk. Svar på anbefalinger: Der arbejdes på at skabe sammenhæng mellem de opstillede mål i 141 handleplan og de opstillede mål i den pædagogiske plan. Marielund har som noget nyt oplevet at få 141 handleplaner for de seneste 2 nyindflyttede beboere som Marielund. Dokumentationssystemet Bosted anvendes. Ledelsen oplever at medarbejdere og beboere udfordres ved at skulle forholde sig til mange punkter i planen men man oplever det samtidigt som nemmere og mere fokuseret at arbejde med. Ledelsen oplever at medarbejderne bruger meget tid på at motivere beboerne til at deltage aktivt i udfærdigelse af mål og delmål. Ledelsen oplyser at alle medarbejderne og beboere får tilbudt at deltage i dokumentationskursus via AMU, hvor der er fokus på hvad der skal dokumenteres. Alle beboe-

5 5 re og medarbejdere får tilbud om at deltage i kurset. Der er ikke igangsat evaluering af brugertilfredshedsundersøgelsen i Leder bemærker i den forbindelse at musikterapeuten som er ansat på Marielund har lavet kvalitative undersøgelser i 2010 og 2011 med deltagelse af alle brugere og medarbejdere på Marielund vedrørende brugerinddragelse og valg af kontaktperson. Anbefalinger/bemærkninger: Tilsynet vil følge op på effekten af ledelsens nye rolle samt den positive inddragelse af beboerne som er i gang. Derudover anbefaler tilsynet: At der fortsat er fokus på forbedring af dokumentation samt fastsættelse af mål og delmål At medarbejderne opkvalificeres i forhold til at håndtere beboere med misbrugsproblematikker. Leders kommentar: leder har læst og godkendt rapporten

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Vækststedet og Savværket Tilbudstype: Aktivitets og samværstilbud jf. SEL. 104. Åbent i dagtimerne og

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Forsorgshjemmet Overmarksgården Tilbudstype: Overmarksgården indeholder følgende 3 tilbud: 110 -Midlertidigt

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Åhaven botilbud og udslusningsenhederne Ndr. Ringvej, Fynsvej og Stemmegaflen. Tilbudstype/typer/form:

Læs mere

Kolding Misbrugscenter

Kolding Misbrugscenter 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Kolding Misbrugscenter Oplysninger om tilbuddet Tilbudets navn: Kolding Misbrugscenter Tilbudstype: SEL. 101. Misbrugscentret yder dagbehandling til alkohol-og

Læs mere

Årsrapport for 2012 Voksen Handicap

Årsrapport for 2012 Voksen Handicap Årsrapport for 2012 Voksen Handicap Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Organisationen Hjemmestøtte, afd. Støttecenteret for senhjerneskadede Agtrupvej 111, 6000 Kolding Lederens navn: Marianne Ries

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap Oplysninger om tilbuddet: Tilbuddets navn, adresse, tlf., mail: Organisationen Bramdrupdam, Centervej 7 19, 6000 Kolding. Tlf. 79797090 Org-bramdrupdam@kolding.dk

Læs mere

Opsamling tilsynsrapporter 2015

Opsamling tilsynsrapporter 2015 Læsevejledning Følgende dokument indeholder en opsamling på tilsynsrapporter udfærdiget af Socialtilsyn Midt for bofællesskaber og enkeltmandsprojekter under Handicap i 2015 samt tilsynsrapport udfærdiget

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. En sikker base

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. En sikker base 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet En sikker base Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn og adresse: En Sikker base, Aller Møllevej 34 6070 Christiansfeld. Tilbudstype: botilbud for voksne i

Læs mere

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Overmarksgården. Tilbudets navn: Forsorgshjemmet Overmarksgården Skovbrynet Kolding Tilbudstype:

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Overmarksgården. Tilbudets navn: Forsorgshjemmet Overmarksgården Skovbrynet Kolding Tilbudstype: 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Oplysninger om tilbuddet Overmarksgården Tilbudets navn: Forsorgshjemmet Overmarksgården Skovbrynet 26 6000 Kolding Tilbudstype: 110 -Midlertidigt ophold, støtte

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Herbergscentret. Formålet

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Horskær

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Horskær 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Oplysninger om tilbuddet Horskær Tilbudets navn: Bo-og levestedet Horskær Pottehusevej 7 6580 Vamdrup Tilbudstype: Horskær er et Socialpsykiatrisk Center oprettet

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2011 voksenområdet (handicap)

Årsrapport for tilsyn 2011 voksenområdet (handicap) Årsrapport for tilsyn 2011 voksenområdet (handicap) Oplysninger om tilbuddet: Tilbuddets navn: Gramrolighed Tilbudstype/typer/form: Almennyttige boligbyggeri, hvor den pædagogiske støtte gives efter SEL

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne. Asperger-støttecenter Grenen

Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne. Asperger-støttecenter Grenen Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne Asperger-støttecenter Grenen Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Asperger-støttecenter Grenen, Ndr. Ringvej 6 st., 6000 Kolding Tlf.: 79 79 71

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Bøgegården

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Bøgegården 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Bøgegården Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn og adresse: Bøgegården Skovsgårdevej 11 6000 Kolding Tilbudstype: botilbud for voksne i henhold til Lov om

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap Oplysninger om tilbuddet Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap Tilbuddets navn: Kamelia, Levisonsvej 19, 6000 Kolding Tilbudstype/antal pladser/målgruppe: Botilbud oprettet efter 107 og almene

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne. Kulturhuset

Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne. Kulturhuset Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne Kulturhuset Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Kulturhuset, Levisonsvej 22, st., 6000 Kolding Tlf.: 75 54 34 43 E-mail: kulturhuset@kolding.dk

Læs mere

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Åhaven. Tilbudets navn: Åhaven center for socialpsykiatri Slotssøvejen Kolding Tilbudstype:

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Åhaven. Tilbudets navn: Åhaven center for socialpsykiatri Slotssøvejen Kolding Tilbudstype: 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Oplysninger om tilbuddet Åhaven Tilbudets navn: Åhaven center for socialpsykiatri Slotssøvejen 12 6000 Kolding Tilbudstype: Åhavens døgntilbud er målrettet unge

Læs mere

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE BOSTØTTEN, CENTER FOR SÆRLIG SOCIAL INDSATS

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE BOSTØTTEN, CENTER FOR SÆRLIG SOCIAL INDSATS TILSYNSRAPPORT BOSTØTTEN, CENTER FOR SÆRLIG SOCIAL INDSATS Anmeldt socialfagligt tilsyn Juni 2017 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Randers Kommune foretaget et anmeldt tilsyn

Læs mere

Tilsynsrapport sociale tilbud

Tilsynsrapport sociale tilbud Tilsynsrapport sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat har den fornødne kvalitet og samlet set fortsat opfylder

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Grønnegården

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Grønnegården Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Grønnegården Opsummering Plejehjemmet Grønnegården Vurdering: Godkendt Sted: Langrode 11, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 24.10.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune. Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00

Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune. Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på kirkens Korshærs

Læs mere

Tilsynsrapport sociale tilbud

Tilsynsrapport sociale tilbud Tilsynsrapport sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat har den fornødne kvalitet og samlet set fortsat opfylder

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet (handicap)

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet (handicap) Oplysninger om tilbuddet: Tilbuddets navn: Organisationen Nordhøj Tilbudstype/typer/form: Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet (handicap) Aktivitets- og samværs tilbud og beskyttet beskæftigelse, 103

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Rønshave

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Rønshave Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Rønshave Opsummering Plejehjemmet Rønshave Vurdering: Godkendt Sted: Padborgvej 20, 6330 Padborg Dato for tilsyn: 20.11.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn Boliger:

Læs mere

Bilag SSU : Samlet formidling af tilsynsrapporter til SSU 1. halvår 2017

Bilag SSU : Samlet formidling af tilsynsrapporter til SSU 1. halvår 2017 Bilag SSU 30.05.17: Samlet formidling af tilsynsrapporter til SSU 1. halvår 2017 Læsevejledning - hvad fremgår af skemaet dato for besøg m.v: Her er angivet hvornår selve tilsynsbesøget foregik, og om

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune. Mandag den 1. august 2011 fra kl

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune. Mandag den 1. august 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune Mandag den 1. august 2011 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Botilbuddet

Læs mere

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn December 2017 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Brønderslev

Læs mere

TILSYNSRAPPORT SØNDERBORG KOMMUNE JOB OG VELFÆRD STRANDHJEM FRIPLEJEHJEM

TILSYNSRAPPORT SØNDERBORG KOMMUNE JOB OG VELFÆRD STRANDHJEM FRIPLEJEHJEM TILSYNSRAPPORT SØNDERBORG KOMMUNE JOB OG VELFÆRD STRANDHJEM FRIPLEJEHJEM Uanmeldt tilsyn Juni 2018 1. UANMELDT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Sønderborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune. Torsdag den 16. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune. Torsdag den 16. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune Torsdag den 16. februar 2012 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 29. august 2012 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Bostedet Gl. Kongevej Tilbudstype og form Botilbud jævnfør

Læs mere

TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE FAMILIE OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN SUBSTITUTIONSBEHANDLINGENS VÆRESTED

TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE FAMILIE OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN SUBSTITUTIONSBEHANDLINGENS VÆRESTED TILSYNSRAPPORT FAMILIE OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN SUBSTITUTIONSBEHANDLINGENS VÆRESTED Anmeldt socialfagligt tilsyn Oktober 2017 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Aalborg

Læs mere

TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE FAMILIE OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN UNGESPECIALET GOLFPARKEN OG NETVÆRKS- JÆGERNE

TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE FAMILIE OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN UNGESPECIALET GOLFPARKEN OG NETVÆRKS- JÆGERNE TILSYNSRAPPORT FAMILIE OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN UNGESPECIALET GOLFPARKEN OG NETVÆRKS- JÆGERNE Anmeldt socialfagligt tilsyn Marts 2018 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne

Læs mere

Tilsyn 2014 på Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter

Tilsyn 2014 på Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter Tilsyn 2014 på Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter havde driftsorienteret tilsyn d. 10. 12. november 2015 fra Socialtilsyn, Hovedstaden, beliggende i Frederiksberg

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Opholdsstedet Lille Egholt Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Fonden Det Lille Opholdssted Egholt, Herredsvejen 7, 6064 Jordrup Tlf.: 75 55 81

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Opsummering Plejehjemmet Grønnegården Vurdering: Godkendt Sted: Langrode 11, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 26.09.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap Oplysninger om tilbuddet Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap Tilbuddets navn: Organisationen Bramdrupdam, afd. Ungdomskollegiet, Skovvejen 1A, 6000 Kolding Tilbudstype/antal pladser/målgruppe:

Læs mere

Dato 21-03-2013. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 21-03-2013. Mødedeltagere. Fra tilbuddet deltog Leder Medarbejder Andre

Dato 21-03-2013. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 21-03-2013. Mødedeltagere. Fra tilbuddet deltog Leder Medarbejder Andre Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Opholdsstedet Rosenvej er godkendt til 4 døgnpladser for børn og unge i alderen 6 til 18 år. Journalnummer

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Skovsbovej 111, Svendborg Kommune. Onsdag dag den 15. juni 2011 fra kl. 09.00

Uanmeldt tilsyn på Skovsbovej 111, Svendborg Kommune. Onsdag dag den 15. juni 2011 fra kl. 09.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Skovsbovej 111, Svendborg Kommune Onsdag dag den 15. juni 2011 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Skovsbovej 111. Formålet

Læs mere

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet Job, Social og Sundhed Ældre og Sundhed Rapport fra Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet 7. november 2017 Tilsynsførende: Afdelingschef Hella Obel Sektionsleder Christian Blaase Johansen Tidspunkt

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bostedet Skovstjernen. den 6. marts og 10. april 2013.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bostedet Skovstjernen. den 6. marts og 10. april 2013. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Bostedet Skovstjernen den 6. marts og 10. april 2013. Maj 2013 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail:

Læs mere

Center for Social & Beskæftigelse

Center for Social & Beskæftigelse Center for Social & Beskæftigelse Årsrapport Tilsyn Omsorgsområdet November [1] Indhold Baggrund... 3 Uanmeldte tilsynsbesøg i... 3 Formålet med årsrapporten... 4 Sammenfatning af anmærkningerne... 4 [2]

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Tilsynskoncept Ringsted Kommune 2013

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Tilsynskoncept Ringsted Kommune 2013 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Tilsynskoncept Ringsted Kommune 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Anmeldte tilsyn... 3 Uanmeldte tilsyn... 4 Generelt... 4 Overordnet skabelon til tilsynsrapport...

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Firkløveren Mølholtvej 68 9330 Dronninglund (Frederikshavn Kommune) E-mail: info@opholdsstedetfirkloveren.dk

Læs mere

Hellebo Hus. Tilsynsrapport over anmeldt tilsyn 2013. Socialcentret

Hellebo Hus. Tilsynsrapport over anmeldt tilsyn 2013. Socialcentret Hellebo Hus Tilsynsrapport over anmeldt tilsyn 2013 Socialcentret 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse... 3 Dato for tilsynet... 3 Anvendte

Læs mere

Tilsynsrapport for varslet tilsyn.

Tilsynsrapport for varslet tilsyn. Tilsynsrapport for varslet tilsyn. Basisoplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Støttecentret Møllegade Tilbudstype Klub tilbud efter 85 samt aktivitetstilbud efter 104 Adresse Møllegade, Skanderborg

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Den 4. juni 2013. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Forsorgstilbuddet Nordbyen, Center for Akut- og Opsøgende

Læs mere

Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet.

Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet. Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Tinghøj er en kommunal institution efter Lov om Social Service 67,1. Under Tinghøj er yderligere organiseret:

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Bofællesskabet Lundagervej Lundagervej 40-42 9330 Dronninglund Leder Rita A Nielsen Tilsynsrapport af 22. oktober

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune sammen med en repræsentant her fra aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Kejserdal. Uanmeldt tilsyn 2011

Kejserdal. Uanmeldt tilsyn 2011 Kejserdal Uanmeldt tilsyn 2011 CareGroup 15-06-2011 Indledning... 3 Baggrund for tilsyn:... 3 Metode og kommentarer til metoden... 3 Tilsynets samlede vurdering... 4 Vurdering... 4 Tilsynets anbefalinger...

Læs mere

Morsø Afklaringscenter. December 2018

Morsø Afklaringscenter. December 2018 Morsø Afklaringscenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Morsø Afklaringscenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Anmeldt tilsyn Rapport

Anmeldt tilsyn Rapport Anmeldt tilsyn Rapport Udfyldes af konsulenten Institution Børnehaven Evigglad Adresse Finsensvej 83 Leder Anita Godtkjær Status (kommunal, selvejende, privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 0 Normerede

Læs mere

Lykkegard. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden

Lykkegard. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden Lykkegard Rapport over anmeldt tilsyn 2013 Tilsynsenheden Indhold Navn og adresse 3 Ledelse 3 Dato og tidspunkt for tilsynet 3 Lovgrundlag, rammer og fokuspunkter 3 Organisation 3 Fysiske rammer 3 Målgruppe

Læs mere

Pleje- og Rehabiliteringscentret. Hørsholm Kommune

Pleje- og Rehabiliteringscentret. Hørsholm Kommune Pleje- og Rehabiliteringscentret Louiselund Hørsholm Kommune CareGroup 11-12-2012 1. Indledning....3 1.1 Læsevejledning...3 1.2 Gennemførsel af tilsynet...3 2. Konklusion af tilsynet....3 2.1 Lovmedholdelighed....3

Læs mere

MYNDIGHEDSAFDELINGEN. Tilsyn på handicap- og psykiatriområdet

MYNDIGHEDSAFDELINGEN. Tilsyn på handicap- og psykiatriområdet MYNDIGHEDSAFDELINGEN Tilsyn på handicap- og psykiatriområdet Årsredegørelse for 2012 Indholdsfortegnelse 1. Grundlaget for redegørelsen 2. Det overordnede formål med det kommunale tilsyn 3. Gennemførelse

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Kolding Krisecenter

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Kolding Krisecenter 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Kolding Krisecenter Oplysninger om tilbuddet Tilbudets navn: Kolding krisecenter Blæsbjerggade 3 6000 Kolding Tilbudstype: Kolding Krisecenter er etableret i

Læs mere

Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Bostedet Hjørnehuset Torsdag den 18. november 2010.

Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Bostedet Hjørnehuset Torsdag den 18. november 2010. Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Bostedet Hjørnehuset Torsdag den 18. november 2010. Formål med tilsynet. Tilsynet har til formål i henhold til Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område

Læs mere

TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE FAMILIE -OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN UNGESPECIALET DAVIDS ALLÉ

TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE FAMILIE -OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN UNGESPECIALET DAVIDS ALLÉ TILSYNSRAPPORT FAMILIE -OG BESKÆFTIGELSES-FORVALTNINGEN UNGESPECIALET DAVIDS ALLÉ Anmeldt socialfagligt tilsyn Marts 2018 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Aalborg Kommune

Læs mere

STRATEGI 2020. Sociale tilbud

STRATEGI 2020. Sociale tilbud STRATEGI 2020 Sociale tilbud Tillæg, nov. 2014 Indholdsfortegnelse Antal pladser... 2 Konsekvenser og strategiske overvejelser... 4 Ledelsesstruktur... 5 Sociale tilbud fælles -fagligt... 6 Side 1 af 6

Læs mere

Årsrapporten august 2019

Årsrapporten august 2019 Årsrapporten 2018 august 2019 Formål med årsrapporten Belyse tilbuddenes kvalitet Formål med socialtilsynet Socialtilsynene skal i henhold til lov om socialtilsyn og tilhørende bekendtgørelse, føre tilsyn

Læs mere

Tilsynsrapport sociale tilbud

Tilsynsrapport sociale tilbud Tilsynsrapport sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat har den fornødne kvalitet og samlet set fortsat opfylder

Læs mere

Forstander: Bo Bertelsen Afd. leder: Jakob Skovbakke Tlf.: 9628 4728 E-mail: kobjs@herning.dk

Forstander: Bo Bertelsen Afd. leder: Jakob Skovbakke Tlf.: 9628 4728 E-mail: kobjs@herning.dk Adresse: BYTOFTEN Bo og Aktivitetscenter Bo og Genoptræning Bytoften 75, 7400 Herning Tlf.: 9628 4700 Vagtstuen: 9628 4727 Fax: 9628 4710 Web: www.bytoften.dk Forstander: Bo Bertelsen Afd. leder: Jakob

Læs mere

Elim - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2015. Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn 7. oktober 2015 på Elim plejecenter.

Elim - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2015. Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn 7. oktober 2015 på Elim plejecenter. Elim - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2015 Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn 7. oktober 2015 på Elim plejecenter. Data vedrørende plejecentret ses på Kolding Kommunes hjemmeside på: www.kolding.dk/

Læs mere

TILSYNSRAPPORT SOCIALAFDELINGEN

TILSYNSRAPPORT SOCIALAFDELINGEN 7 TILSYNSRAPPORT Botilbuddet Vesterbo UANMELDT TILSYN DEN: D. 22.11.2013 SOCIALAFDELINGEN Dokument: ::odma\captia\http://captia/sjp/dok4193191 Sidst redigeret af: ssvimaj Seneste gemt: 10-05-2012 16:23

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Rapport for anmeldt tilsyn 2009

Rapport for anmeldt tilsyn 2009 Voksen og Sundhed Rapport for anmeldt tilsyn 2009 Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon :76 29 29 29 Telefax: 75 60 28 48 voksenservice@horsens.dk www.horsenskom.dk Dato: KL.nr. 16.00.47 K09 sagsnr. Tilbuddets

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Østergård. Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010. Gennemført af

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Østergård. Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010. Gennemført af Plus-2 Tilsynsrapport For Opholdsstedet Østergård Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården Uanmeldt tilsyn 2018 Diakonhjemmet Enggården Opsummering Diakonhjemmet Enggården Vurdering: Godkendt Sted: Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov Dato for tilsyn: 24.08.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Ej anmeldt tilsyn

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Den 5. juli 2012. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Tilbudstype og form Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Søndergade 69. Formålet

Læs mere

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution KVLs Børnehus Adresse Rolighedsvej 23D Leder Mette Munk Hansen Status (kommunal, selvejende, privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 36 Normerede pladser

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3 Beboerrepræsentanter...3

Læs mere

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført stofmisbrug.

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført stofmisbrug. Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Opholdsstedet Bjerget, godkendt til 7 unge piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført

Læs mere

og redegør for, hvilke tiltag Københavns Kommune har iværksat eller planlægger at iværksætte i forbindelse hermed.

og redegør for, hvilke tiltag Københavns Kommune har iværksat eller planlægger at iværksætte i forbindelse hermed. KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Center for Politik NOTAT Til Børne- og Socialministeriet Redegørelse til Børne- og Socialministeriet Efter anmodning af 30. marts 2017 fremsendes herved redegørelse

Læs mere

Rapport uanmeldt tilsyn TOP

Rapport uanmeldt tilsyn TOP GLADSAE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen Tilsynsenheden Rådhus Allé 2860 Søborg Rapport uanmeldt tilsyn TOP Seniorcenter Bakkegården Taxvej 18-20 2880 Bagsværd

Læs mere

TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE PLEJE OG OMSORG LINDEVANG PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE PLEJE OG OMSORG LINDEVANG PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE PLEJE OG OMSORG LINDEVANG PLEJECENTER Uanmeldt tilsyn på plejecenter August 2018 1. UANMELDT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Tønder Kommune foretaget et

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Kløvermarken, Københavns Kommune. Torsdag den 3. december 2009 fra kl

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Kløvermarken, Københavns Kommune. Torsdag den 3. december 2009 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Kløvermarken, Københavns Kommune Indledning Torsdag den 3. december 2009 fra kl. 09.00 Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Akutinstitutionen

Læs mere

Præsentation. KKR- Region Sjælland

Præsentation. KKR- Region Sjælland Præsentation KKR- Region Sjælland April 2016 Indhold Tilsynsreformen Tilsynsopgaven For Socialtilsynet, det driftsorienteret For kommunerne, det personrette Nationalt Midtvejsevaluering Evalueringen af

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune Mandag den 9. august 2010 fra kl. 9.00. Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Aabybro Plejehjem.

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Midt

Tilsynsrapport Socialtilsyn Midt Tilsynsrapport Socialtilsyn Midt Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE LUCERNEVEJENS BØRNEHAVE

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE LUCERNEVEJENS BØRNEHAVE TILSYNSRAPPORT LUCERNEVEJENS BØRNEHAVE Anmeldt socialfagligt tilsyn August 2017 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Randers Kommune foretaget et anmeldt tilsyn i Lucernevejens

Læs mere

RAPPORT FOR ANMELDT BEGRÆNSET TILSYN I STØTTECENTRET FOR SENHJERNESKADEDE, KOLDING. d. 29. NOVEMBER 2007

RAPPORT FOR ANMELDT BEGRÆNSET TILSYN I STØTTECENTRET FOR SENHJERNESKADEDE, KOLDING. d. 29. NOVEMBER 2007 Område: Det sociale område Udarbejdet af: Mette Zierau Kudsk/Lena Nørregaard Afdeling: Afdelingen for social- og specialundervisning E-mail: Mette.Zierau.Kudsk@regionsyddanmark.dk Journal nr.: 08/2701

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune. Skærtorsdag den 21.april 2011 fra kl.12.30

Uanmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune. Skærtorsdag den 21.april 2011 fra kl.12.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune Skærtorsdag den 21.april 2011 fra kl.12.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Møllehuset

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017

Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017 Plejecenter Rosenhaven den 19. juni 2017 Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017 Tilsynet fandt sted Maj 2017 Handleplan er udarbejdet den 19. juni 2017 af kvalitets- og udviklingssygeplejerske

Læs mere

Redegørelse vedrørende skærpet tilsyn på Specialområde Udviklingshæmning og ADHD (Solbjerg) 1. Indledning

Redegørelse vedrørende skærpet tilsyn på Specialområde Udviklingshæmning og ADHD (Solbjerg) 1. Indledning Psykiatri og Social Administrationen Redegørelse vedrørende skærpet tilsyn på Specialområde Udviklingshæmning og ADHD (Solbjerg) Socialplanlægning Tingvej 15 Postboks 36 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000

Læs mere

Opsamling tilsynsrapporter 2017

Opsamling tilsynsrapporter 2017 Læsevejledning Følgende dokument indeholder en opsamling på tilsynsrapporter udfærdiget af Socialtilsyn Midt for bofællesskaber og enkeltmandsprojekter under Voksenhandicap i 2017. Der er i 2017 ikke ført

Læs mere

Handicappolitikken: Fagudvalg: Forebyggelses- og Socialudvalget, Byrådsgodkendt: 30. marts 2011

Handicappolitikken: Fagudvalg: Forebyggelses- og Socialudvalget, Byrådsgodkendt: 30. marts 2011 Opsamling på de politiske mål for perioden 2010-13 på handicap-, psykiatri- og misbrugsområderne Opsamling på hvert af de tre politikområder, ultimo 2013 Beskæftigelse, Social, Økonomi Voksen Handicap,

Læs mere

blandt beboerne gives der udtryk for megen tilfredshed med kosten og den hjælp og støtte, der modtages i forbindelse med måltidet

blandt beboerne gives der udtryk for megen tilfredshed med kosten og den hjælp og støtte, der modtages i forbindelse med måltidet Revas tilsyn Hovedkonklusioner anmeldte og uanmeldte tilsynsbesøg ved Revas fra BP-råd / områdeleder Caspershus Anmeldt tilsynsbesøg 7.6.2007 på baggrund af gennemgangen og oplysninger fra beboere og personale

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken Uanmeldt tilsyn September 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget

Læs mere

Tilsynspolitik. Gældende fra 1. januar 2016 Acadre 15/18085

Tilsynspolitik. Gældende fra 1. januar 2016 Acadre 15/18085 Tilsynspolitik Retningslinjer for tilsyn med levering af personlig og praktisk hjælp m.v. til borgere i eget hjem efter reglerne om frit valg af leverandør Gældende fra 1. januar 2016 Acadre 15/18085 I

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune. Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00

Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune. Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sandgårdsparken.

Læs mere

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Stentoft

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Stentoft 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Stentoft Oplysninger om tilbuddet Tilbudets navn og adresse: Friplejeleverandør Stentoft Stenderupvej 191, 6092 Sdr. Stenderup Tilbudstype: Tilbudstype: Friplejeleverandør

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2015 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen UANMELDT KOMMUNALT TILSYN SØNDERVANG NYELANDSVEJ 87 2000 FREDERIKSBERG FORSTANDER LENE WICHMANN [ Tilsynet er aflagt d. 3. og 4. november 2015 af

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

At forebygge ved at gribe korrigerende ind før mindre problemer udvikler sig til alvorligere problemer.

At forebygge ved at gribe korrigerende ind før mindre problemer udvikler sig til alvorligere problemer. 1. Indledning Dette er en beskrivelse af procedure for gennemførelse af uanmeldt tilsyn i kommunens botilbud efter 107 og 108. Tilsynet gennemføres i henhold til 16 i Lov om retssikkerhed og administration

Læs mere

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGSBJERGHJEMMET

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGSBJERGHJEMMET TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGSBJERGHJEMMET Uanmeldt socialfagligt tilsyn Februar 2019 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Kolding Kommune

Læs mere

Velkommen! Erfa-møde for psykiatri- og misbrugstilbud den 13. maj 2019

Velkommen! Erfa-møde for psykiatri- og misbrugstilbud den 13. maj 2019 Velkommen! Erfa-møde for psykiatri- og misbrugstilbud den 13. maj 2019 Program for dagen kl. 13-16 Velkommen v. tilsynscheferne Henriette Lindberg og Mie Andresen Tal fra årsrapporterne 2018 Anbefalinger

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bofællesskaberne Glesborg, Valmuevej 21 i Glesborg

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bofællesskaberne Glesborg, Valmuevej 21 i Glesborg SOCIALAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Bofællesskaberne Glesborg, Valmuevej 21 i Glesborg den 17. juni 2010. Juli 2010 Adresse: Telefon: 89 59

Læs mere

Jammerbugt Kommune. Ved dette tilsyn har vi særligt fulgt op på forslag og anbefalinger fra tidligere tilsynsbesøg og vurdere stemning og atmosfære.

Jammerbugt Kommune. Ved dette tilsyn har vi særligt fulgt op på forslag og anbefalinger fra tidligere tilsynsbesøg og vurdere stemning og atmosfære. TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet Krabben Tirsdag den 10. august 2010 fra kl. 9 Og Uanmeldt tilsyn i Dagbeskæftigelsen Krabben Tirsdag den 10. august fra kl. 11.30 Indledning

Læs mere