men er tilfreds med TC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "men er tilfreds med TC"

Transkript

1 H Ø N S E H U S E T Til kontorer Navnet er Mortensen Ole Mortensen. I de seneste otte år har han med sine kameraer skudt løs på stort set alt, hvad der har bevæget sig, og det har Tilsted Communications kunder været ganske godt tilfredse med. Men nu er læretiden overstået, og Ole har som en vis engelsk efterretningsagent fået papir på, at han kan og må udføre sit job selvstændigt. Han har fået license to shoot. Forklaringen er såmænd den enkle, at Ole, der hastigt nærmer sig de 30, er blevet medejer af Tilsted Communication ApS og dermed officiel kompagnon med Bent Tilsted.

2 I kapløbet om at vinde Trafikministeriets licitation over seks jyske togstrækninger blev Deutsche Bahn overhalet indenom af det engelske transportselskab Arriva. De tyske jernbaner har ellers arbejdet hårdt og målbevidst på at overtage togdriften. Det er bl.a. sket i samarbejde med Tilsted Communication, som har løst forskellige informationsopgaver i form af nyhedsbreve, pressemeddelelser og et web-site. Det var i øvrigt første gang, Deutsche Bahn lagde den type informationsopgaver uden for koncernen. men er tilfreds med TC Carl Bro as har været rådgiver for Deutsche Bahn AG i arbejdet med at blive prækvalificeret og udarbejde licitationstilbud til togdriften i Midt- og Vestjylland. Projektleder Karsten Fick fortæller om samarbejdet med Tilsted Communication: - Vi havde behov for assistance med PR og markedsføring af det nye driftsselskab. Opgaven var kompleks, fordi det var nødvendigt at profilere DB Regio som en seriøs tilbudsgiver både i lokalområdet og på landsplan. Desuden kunne opgaven ikke løses med traditionelle markedsføringsmetoder. Den ønskede profilopbygning skulle spille på en række "tangenter" og måtte ikke have karakter af en egentlig markedsføring. - Da vi desuden prioriterede et firma med basis i området, kom vi i kontakt med Tilsted Communication. De væsentlige faktorer for vores valg var dels bureauets kendskab til det område, hvor trafikken blev udbudt, dels bureauets meget brede profil. Her kunne vi hente en vifte af services i det samme hus. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Projektleder Karsten Fick

3 Kartofler i Hønsehuset Inge-Lise Dinesen Hvem skulle nu have troet, at de danske kartoffelavleres fagblad fremover bliver fremstillet i et tidligere hønsehus. Men det passer skam, for ved årsskiftet overtog bureauet i hønsehuset på landet den spændende opgave at producere og udgive Dansk Kartoffelproducent-forenings mangeårige fagblad Kartoffelproduktion, der udkommer hver anden måned. Årets første nummer er udkommet, og idéerne til det næste er lagt til forspiring. I mellemtiden har der været tid til også at lave et helt nyt web-site til kartoffelproducent-foreningen. Styringen af såvel bladproduktionen som af de danske kartoffelavleres bestyrelse er lagt i hænderne på Tilsted Communications Inge-Lise Dinesen, der er kendt som en rigtig hønemor over for kunderne (bladet) (organisationen)

4 Det er fredag eftermiddag. Rejsebureauchef Henrik Renneberg fra Thinggaard Rejser er på besøg i bureauet på landet, fordi han skal bruge pressestof til den store feriemesse i Bella Center ugen efter. Mødet ender med en masse gode idéer, som skal sættes i gang omgående. Allerede om søndagen bliver den billedmæssige opgave lavet i bureauets studie. Om mandagen bliver pressemeddelelsen skrevet, om tirsdagen udformes et nyt web-site og torsdag formiddag er de sidste detaljer klaret. Henrik sætter sig i bilen og kører fra Aalborg til København udstyret med pressestof og henvisning til sit nye web-site. - Det hele er faldet på plads nu. Hele Tilsted-teamet har præsteret noget rigtigt godt. Jeg vidste, at jeg kunne regne med jer. Nu svæver jeg lidt hen over jorden, og med tanke på feriemessen har jeg det lidt ligesom en skuespiller til premiere: Spændt, men fattet omkring opgaven. De næste måneder bliver rigtig spændende, skrev Henrik begejstret i en til bureauet. Det skulderklap varmer helt ind i sjælen. Ikke mindst, fordi det kommer fra bureauets tidligere marketingchef, som har holdt forbindelsen ved lige og ved, hvad bureauet står for.

5 Tilsted Communication blev kåret til Gazelle-virksomhed i Gazeller i Hønsehuset Bag kåringen står Dagbladet Børsen i samarbejde med Dun & Bradstreet Danmark. I de seneste syv år har de analyseret dansk erhvervsliv for at fremhæve virksomheder i høj fremdrift eller vækst, og i år har de identificeret 849 højdespringere. Indehaver af Tilsted Communication, Bent Tilsted, er naturligvis stolt over udmærkelsen som en væsentlig dansk vækstvirksomhed. - Langt de fleste er glade for at blive anerkendt for deres arbejde. For os som kommunikationsbureau er det glædeligt at få vished for, at vi gør vort arbejde rimeligt og derfor er optaget som gazelle-virksomhed. Det virker både indadtil og udadtil, siger Bent Tilsted. P å T o p l i s t e n Tilsted Communication er blandt gulddrengene i den danske PR-branche. Det viser en undersøgelse, som Berlingske Tidende har foretaget på baggrund af bureauernes årsregnskaber. Avisen har lavet en Top 10-liste over landets bedste PR-bureauer, der også betegnes som værdiskabere, og her figurerer Tilsted Communication i selskab med de største i branchen. Siden 1986 har Tilsted Communication løst mange typer opgaver inden for information, marketing, grafisk design, presse- og PR, reklame- og pressefoto, totale web-løsninger, annoncer og store kampagner. Bureauets kunder er en bred vifte af danske og internationale virksomheder samt offentlige institutioner og organisationer.

6 TvisKøkkener Gedigent håndværk A/S Tvis Køkkener og Garderobeskabe har altid stræbt efter, at hvert køkken sprudler af kreativitet, gedigent håndværk og gode oplevelser. Det er det, der gør det spændende at vælge - og vælge det rigtige. Det er også den blanding, Tilsted Communication er gået efter i arbejdet med at producere Tvis Køkkeners nye katalog. Både layout, billeder og tekst er skabt i erkendelse af, at smag og behag er forskellig, og at beslutningen om at investere i et nyt køkken er en langvarig proces. De fleste får trods alt kun nyt køkken én gang i livet.

7 center for videregående uddannelse At blive klogere på livet Seks uddannelsesinstitutioner i Ringkjøbing Amt har sluttet sig sammen i et regionalt kraftcenter for uddannelse inden for sundhed og pædagogik med hjemsted i Holstebro og under navnet cvu vita. Det er Sygeplejeskolen, Ergoterapeut- og Fysioterapeutskolen, Holstebro Pædagogseminarium, Den Medicinske Forskningsenhed samt LOUIS (Læring Og Udvikling I Sundhedsvæsenet). De har ladet Tilsted Communication stå for centrets designmæssige ansigt udadtil og vi har bestræbt os på at lave et så enkelt og brugsvenligt koncept som muligt. Vi har lavet designmanual med guidelines. Det omfatter bl.a. logo, brevpapir, kuverter, omslagsmapper, website og skilte. Udformning af logo har været en bunden opgave, der er lavet på baggrund af kunstneren Paul M. Cederdorffs symbol. - Der er mange fordele ved at studere i et miljø med forskellige uddannelser inden for sundhed og pædagogik, siger direktør Poul Bjerregaard. Både fagligt og menneskeligt bliver man inspireret på en anderledes måde, når man har studerende fra beslægtede uddannelser som sparringspartnere. Direktør for cvu vita, Poul Bjerregaard.

8 T i l s t e d C o m m u n i c a t i o n l æ g g e r b e s l a g p å H o t e l S c h a u m b u r g Minister til TC-konference Helge Sander Tilsted Communication lægger fredag den 12. april beslag på Hotel Schaumburg i Holstebro. Anledningen er en erhvervskonference, hvor bl.a. minister for videnskab, teknologi og udvikling, Helge Sander, vil kigge i krystalkuglen og fortælle om de politiske strategier og muligheder for erhvervslivet. Erhvervskonferencen omfatter bl.a. indlæg om kommunikation i nutid og fremtid ved udviklingsdirektør Erik Preben Mejer, TDC A/S. Senere vil journalist og forfatter Henrik Qvortrup fra København fortælle om "Derfor VANDT Fogh", inden Helge Sander går på talerstolen. Formanden for Landsdelcenter Midt/Vest, borgmester Carsten Kissmeyer, Ikast åbner konferencen, mens Bent Tilsted, Tilsted Communications runder konferencen af. Udover indlæggene får gæsterne lejlighed til bl.a. at se fotoudstillingen Mariinsk - fængselsbyen i Sibirien, som bureauets københavnske fotograf, Christian Alsing, netop har haft på Københavns Rådhus. STRATEGI MULIGHEDER FREMTID KOMMUNIKATION ERHVERVSKONFERENCE HOTEL SCHAUMBURG FREDAG DEN 12. APRIL 2002 Fornyelse på nettet Nogen får ansigtsløftninger, andre får kunstige buler, og så er der dem, der fortvivlet kryber i for småt tøj. Alt sammen i et forsøg på at sætte tiden i stå! Tilsted Communication vil hellere forny sig og følge med tiden. Derfor har web-designer Janni Mikkelsen haft bureauets egen hjemmeside på Internettet under kyndig behandling. Den er nu tilgængelig på Siden er blevet mere overskuelig, lettere at finde rundt på og har fået tilført en række smarte finesser. Mod nye mål En kvik pige med ben i næsen - og så er hun oven i købet temmelig skrap til at håndtere et fotografiapparat! Anderledes kan man ikke beskrive fotograf Mai- Britt Høj Clausen, som ved juletid forlod bureauet på landet efter halvandet års virke. Hotel Schaumburg Mai-Britt bor i Herning, og det er også her, hun nu er gået i gang med at skabe en selvstændig tilværelse som professionel fotograf. Det får hun sandsynligvis ikke svært ved, for hun har ved flere lejligheder udmærket sig og desuden vundet flere fotokonkurrencer.

9 Janni Mikkelsen Medarbejderne i Tilsted Communication fik i 2001 en usædvanlig julegave - og så er den oven i købet langtidsholdbar! Julegaven består af et kropskørekort, som erhvervsfysioterapeut Erik Schmidt fra Århus udsteder til hver enkelt medarbejder på baggrund af en fælles introduktion med efterfølgende individuelle tests og vurderinger. Computer Janni Selv om Tilsted Communications nye web-grafiker, Thomas Juul Janni Mikkelsen, er elendig til at fortælle vittigheder og selv mener, hun er genert, fejler hendes humoristiske sind ikke noget. Og derfor har hun ikke haft problemer med at træde ind i bureauets brogede flok af medarbejdere, der netop ser humoren som et af hverdagens vigtigste værktøjer. Janni er 24 år og har, siden hun var lille, brugt størstedelen af sin fritid til at tegne, designe, male og læse bøger. Det har ført til, at hun i dag - ifølge hende selv - er lidt af en computernørd..! Hun har i over to år haft sit eget énmandsfirma derhjemme i Mogenstrup ved Skive, men nu vil hun gerne prøve kræfter med en tilværelse blandt mange forskellige kreative faggrupper. Tilsted Communication er en kontorarbejdsplads, hvor arbejdet ved skærmterminaler udfylder den største del af hverdagen. Den type arbejde giver traditionelt forskellige gener og skavanker, hvis ikke medarbejderne ved, hvorfor deres kroppe ind imellem skælder ud, og hvordan de skal indrette deres arbejdsplads mest hensigtsmæssigt. Erik Schmidt arbejder ud fra filosofien om, at sunde medarbejdere skaber bedre resultater. Det mål kan alle nå med enkle og få virkemidler, når de har kroppen og dens signaler i centrum. Medarbejderne i bureauet på landet har fået indrettet nye arbejdspladser. Det indebærer bl.a., at de fleste har fået nye hæve/sænke borde. Servicemontør Kim Maan fra Jesper Office i Ulfborg monterer de ny-udviklede borde. Til højre nyder Flemming Hove de mange nye ergonomiske muligheder. Erhvervsfysioterapeut Erik Schmidt tog alle medarbejdere - bl.a. Mai-Britt Høj Clausen - under kyndig behandling, da han introducerede kropskørekortet. Nogle fik massage på de ømme muskler, og de fleste gennemførte en konditest. Ny billedmager En ny billedmager er rykket ind i Tilsted Communications fotoafdeling. Det er fotograf Thomas Juul, 26, fra Aalborg, som netop er blevet færdiguddannet. Han har allerede bevist, at han er et talent udi kamerakunsten. Det kan man bl.a. forvisse sig om ved at klikke sig ind på I det første halve år har Thomas valgt at pendle mellem Aalborg og Holstebro. Det betyder, at han hver dag er let at træffe i bilen og er indstillet på at løse fotoopgaver på sin vej uden fordyrende omkostninger til kørsel.

10 Fotograf Christian Alsing er én af Tilsted Communications medarbejdere i hovedstaden. Ind imellem sine mange arbejdsopgaver har han netop haft en udstilling på Københavns Rådhus, hvor han med 30 fotografiske værker fortalte om livet blandt de ca indsatte i fem af Sibiriens særlige tuberkulosefængsler. Fotograf i fængsel Udstillingen Mariinsk - fængselsbyen i Sibirien var arrangeret i samarbejde med Læger uden Grænser, der har stået bag et vellykket projekt i bekæmpelse af tuberkulose i fængslerne. På den baggrund blev det muligt for Christian at komme om bag pigtråden og møde nogle af de mange russere, der sidder indespærret under umenneskelige forhold. De afsoner domme for alt lige fra mord til simpelt tyveri af en enkelt flaske vodka..! - Det blev et møde med et samfund i forfald både inden for og uden for murene. Jeg oplevede et lille hjørne af den russiske virkelighed 10 år efter Sovjetunionens endelige fald, fortæller Christian. Hans storslåede og meget fortællende udstilling om det lille samfund langt væk fra alting vil i øvrigt blive vist på Holstebro Museum og på Hotel Schaumburg. Billederne kan også ses på Christians nye website

11 H o l d f a s t i d i n m å l g r u p p e Hvorfor sprede dine informationer med et upræcist haglgevær, når du kan målrette dem med en riffels nøjagtighed? Værktøjet er informationsblade, som fortæller både dine nuværende og måske kommende kunder om dit firma. Når du kender din målgruppe, er du også i stand til at fastholde kontakten gennem et informationsblad, der udkommer jævnligt. Tilsted Communications idé med at producere informationsblade er at fortælle menneskelige historier fra din virksomhed, som henvender sig direkte til de potentielle brugere af det, du tilbyder. Det øger målgruppens bevidsthed og tillid til din virksomhed. Vi har produceret informationsblade med forskellige redaktionelle koncepter gennem en lang årrække, og vores kompetence på directområdet er stort. Vi kan f.eks. producere et 4-sidet informationsblad med tekster, billeder, grafisk design og trykning i A4-størrelse med 4-farvet tryk til ca kr. eksklusiv moms. Hvis du selv laver en del af arbejdet, bliver produktionen billigere. Vil du vide mere, så kontakt Sven Brixen på tlf Han er vores rådgiver i kommunikation.

12 1 1. De 7 Nordvækstjyske Kommuners Turistforening (Totalproduktion) 2. Herning Kommune, Borgmesterkontoret (Foto og grafisk produktion) 3. Ringkjøbing Amt (Layout og tryk) 4. Hærhjemmeværnet Århus (Totalproduktion) 5. Ringkjøbing Amt (Layout + tryk) Minister for videnskab, teknologi og udvikling, (Totalproduktion) 7. meiniche I/S (Totalproduktion) 8. Deutsche Bahn, informationsblad (Totalproduktion) 9. Hotel Schaumburg, invitationer til 150 års jubilæum (Totalproduktion) 10. Ringkjøbing Amt (Layout + tryk) Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 12. Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 13. Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 14. Kultur og Socialforvaltningen, Ulfborg Vemb Kommune (Layout + tryk) 15. Thy Data Center (Totalproduktion) Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 17. Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 18. Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 19. Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 20. Bøvlingbjerg, Projekt 2010 (Rådgivning + tryksager) Sygeplejeskolen i Holstebro (Layout) 22. Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 23. Westpack Detail A/S (Totalproduktion) 24. Dansk Folkeparti (Totalproduktion) 25. Vestjydsk Dental, informationsblad (Totalproduktion) Tech Car Danmark (Grafisk design og produktion) 27. Tech Car Danmark (Grafisk design og produktion) 28. Tech Car Danmark (Grafisk design og produktion) 29. Peter Schaufuss Balletten (Layout + tryk) 30. Dansk Kartoffelproducent-forening (Bladproduktion) Naurvej Holstebro post@tilsted.com Hønsehuset marts Blandet landhandel Udgivet af: Tilsted Communication. Tryk: Broløs Grafisk og Form og Tryk Oplag: Distribution: Post Danmark. Tekst: Journalist Flemming Hove Foto: Fotograf Ole Mortensen, Fotograf Thomas Juul, Pressefotograf Gregers Kirdorf Fotograf Mai-Britt H. Clausen Layout: Britt Madsen Ansvarshavende: Bent Tilsted Kaupthing Bank Danmark (Totalproduktion) 32. Fox and Hounds (Totalproduktion) 33. Spøttrup Kommune (Grafisk design og produktion) 34. Dansk Kartoffelproducent-forening, inforblad (Totalproduktion) Dansk Kartoffelproducent-forening (Totalproduktion) 36. Bryllup (Fotoopgave) 37. Vestjydsk Dental A/S (Totalproduktion) 38. Bøvling Fri- og Idrætsefterskole (Layout + tryk) 39. Carl C A/S (Totalproduktion) cvu vita (Grafisk design og produktion) 41. cvu vita (Grafisk design og produktion) 42. cvu vita (Grafisk design og produktion) 43. cvu vita (Grafisk design og produktion) 44. Bryllup (Fotoopgave) 45. KN Tagdækning A/S (Totalproduktion) Tilsted Communication er en blandet landhandel, der løser opgaver af vidt forskellig art inden for kommunikation. Vi laver bl.a. reklame-, portræt- og pressebilleder, video, tv-spots, tryksager, image-, profil- og informationsblade, annoncer, grafiske løsninger og layout, pressemeddelelser, artikler og informationsjournalistik, kampagner, marketing og management, IT-løsninger og web-sites. Vi udfører opgaverne enten som totalproduktioner eller som delproduktioner afhængig af, hvad kunderne ønsker.

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Få det fulde udbytte af dine annoncekroner

Få det fulde udbytte af dine annoncekroner Få det fulde udbytte af dine annoncekroner Annoncepriser som i gamle dage 2008 6 år uden annonce-prisstigninger Udgivelser og annoncedeadlines Februar Udgivelse 11. februar 2008 fredag 25. januar 2008

Læs mere

trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart

trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart 2015 UNIK GUIDE i trekanten 2015 UNIK GUIDE i trekanten 2015 Unikke oplevelser i Vejle, Fredericia, Kolding og Middelfart I foråret

Læs mere

Hønse HUSET. Til kontorer. (Læs mere side 2)

Hønse HUSET. Til kontorer. (Læs mere side 2) Hønse HUSET Til kontorer Den korteste vej mellem to punkter er den lige linie. Sådan er det i den matematiske verden, og sådan er det i kommunikations-branchen. Direkte, præcis kommunikation og det "at

Læs mere

AlfaNordic Magazine #6.5. Short special Gazelle Edition - November 2015

AlfaNordic Magazine #6.5. Short special Gazelle Edition - November 2015 Al AlfaNordic Magazine Short special Gazelle Edition - November 2015 Indhold Fokus AlfaNordic vinder Børsen Gazelle 2015 Facts Børsen Gazelle Nyheder Ny AlfaNordic-app på vej m.m. Invitation til reception

Læs mere

Hønse HUSET. Til kontorer

Hønse HUSET. Til kontorer Hønse HUSET Til kontorer Hvad gør en forening, når den ikke har ret mange penge på kistebunden, men til gengæld et akut behov for at få rettet offentlighedens søgelys mod sine problemer? I tilfældet Dansk

Læs mere

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Konflikter med kunder. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henrik og Lisbeth, hvor Henrik

Læs mere

HØNSEHUSET DET KØRER PÅ SKINNER

HØNSEHUSET DET KØRER PÅ SKINNER Til kontorer HØNSEHUSET DET KØRER PÅ SKINNER SEPTEMBER 2001 Deutsche Bahn Deutsche Bahn i D a n m a r k Nyhedsbrev 1 Nyhedsbrev 2 Deutsche Bahn er med helt fremme i kapløbet om at vinde licitationen over

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere

I denne e-bog får du en introduktion til følgende:

I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound Marketing I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound marketing metoden Hvad der adskiller inbound marketing fra de mere traditionelle markedsføringsmetoder Hvordan du tiltrækker

Læs mere

Drømmer du om et job i reklamebranchen?

Drømmer du om et job i reklamebranchen? Drømmer du om et job i reklamebranchen? Reklamebranchen omfatter en lang række bureauer med forskellige funktioner hvoraf en del overlapper hinanden. Klassisk tænker man på et reklamebureau, når man taler

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Dorthe Riget. Tina Lindstam

Dorthe Riget. Tina Lindstam Dorthe Riget Tina Lindstam Vi har forenet vores kræfter og tilbyder nu vores kompetencer som en samlet pakke, når det gælder markedsføring og kommunikation. Det fælles samarbejde kalder vi... RIGET Marketing

Læs mere

Hønse HUSET. Til kontorer

Hønse HUSET. Til kontorer Hønse HUSET 19. årgang - 2006 Til kontorer Elever fra Hunderup Skolen i Odense deltog med plakater ved overrækkelsen af Kommunikationsprisen 2005 i Industriens Hus i København. www.unge-forskere.dk Med

Læs mere

KOMMUNIKATION HÅNDTERING. Til kontorer FOTO IDENTITET TRYKSAGER WEB PR-PRESSEHÅNDTERING

KOMMUNIKATION HÅNDTERING. Til kontorer FOTO IDENTITET TRYKSAGER WEB PR-PRESSEHÅNDTERING Til kontorer Still going strong Tilsted Com har i mere end 25 år været en betydende spiller i kommunikationsbranchen. Tilliden hos bureauets trofaste kunder gør det muligt for staben af fagligt kompetente

Læs mere

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007 Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007 Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Den 9. januar var Styregruppen for Datastuen klar med nye kursustilbud. De blev offentliggjort i Egtved Posten. Se

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box SAND BOX 3 SAND BOX stecherinsti.com/sand-box Vil du gerne omsætte viden til værdi, og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

SKAT Rekrutteringskampagne 2007

SKAT Rekrutteringskampagne 2007 SKAT Rekrutteringskampagne 2007 Baggrund for kampagnen SKAT søgte i marts 2007 400 nye medarbejdere, som skulle være med til at opbygge verdens førende skatteforvaltning og sikre en retfærdig og effektiv

Læs mere

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Tilsted Web HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Nye muligheder med Content Management Systemer (CMS) til vedligeholdelse af hjemmesider, web- og intranetløsninger. CMS betyder nem vedligeholdelse og

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER MILJØ I TRYKSAGEN DIRECT MAIL FÅR B2B-MODTAGERE TIL AT ÆNDRE HOLDNINGER Før du fælder dom over tryksagen. Det var overskriften på en flot direct mail, Den Grafiske

Læs mere

SYNERGI TA R G E T OUSE. Tryk & Grafisk Design. Medieplanlægning. Profil & Jobtøj. saml muligheder og fordele ét sted! Strø & Gaveartikler

SYNERGI TA R G E T OUSE. Tryk & Grafisk Design. Medieplanlægning. Profil & Jobtøj. saml muligheder og fordele ét sted! Strø & Gaveartikler TA R G E T SYNERGI saml muligheder og fordele ét sted! TV & radioreklamer Webdesign & hosting Skilte & bilreklame Hvem er vi? Hans Jørgen Rene Susanne Finn Vagn Vi er et hold, der i hverdagen prioriterer

Læs mere

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8)

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Og nu står vi her på trappen på det øverste trin Nyorienteringsfasen, måske med den ene fod på trinnet lige under, nemlig i Bearbejdningsfasen.

Læs mere

Employer Branding. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland.

Employer Branding. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland. Baggrund og formål NORDJYSKE Medier ønsker at samle en række større nordjyske virksomheder til et seminar om, for herigennem at inspirere

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør.

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Succes som ejerleder Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Her kan du hylde de bedste ejerledere og netværke med ligesindede Nordjylland

Læs mere

Tips til Model og Fotograf

Tips til Model og Fotograf Tips til Model og Fotograf af Signe Mørkeberg Sjøstrøm Tips til modeller MÅL For at kunne leve som fashion model i Danmark, er der desværre nogle kropsmål man skal kunne leve op til. Det betyder IKKE,

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Medieinformation: NetPosten.dk er det tredje største medie i Danmark målt på andelen brugere med en personlig indkomst over kr. 600.000,-: ( 11.

Medieinformation: NetPosten.dk er det tredje største medie i Danmark målt på andelen brugere med en personlig indkomst over kr. 600.000,-: ( 11. Introduktion til NetPosten.dk NetPosten.dk er et førende dansk finansmedie og en oplagt samarbejdspartner, for enhver virksomhed der ønsker kontakt med brugere, der har mere end almindelig Interesse for

Læs mere

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Opgavesæt UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Navn: Alder: Adresse: By: Postnr: Email: Telefonnr: Evt hjemmeside: Rettigheder på alt indsendt materiale tilfalder Nørgård Mikkelsen ODENSE KØBENHAVN

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

BASIS DESIGN MINDFUL BLOCKS OF GRAPHIC DESIGN

BASIS DESIGN MINDFUL BLOCKS OF GRAPHIC DESIGN BASIS DESIGN MINDFUL BLOCKS OF GRAPHIC DESIGN KUNSTEN ER AT FASTHOLDE 'TRÅDEN' I DESIGNET og finde byggesten til et bæredygtigt fundament Har du brug for en grafisk identitet, som præsenterer dig professionelt,

Læs mere

Danmarks største professionshøjskole

Danmarks største professionshøjskole Danmarks største professionshøjskole VIA University College er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner og det forpligter Vias værdier er: originalitet VIA udvikler uddannelser og løsninger, som

Læs mere

East Export Network Øst Magasinet

East Export Network Øst Magasinet . East-X-Net Videnpark Trekantområdet Vesterballevej 5, 7000 Fredericia tlf.: 26-926554 mail: mail@east-x-net.dk web: www.east-x-net.dk East Export Network Øst Magasinet Udarbejdet af: East-X-Net Odinsgade

Læs mere

Social Media Marketing INDHOLDSPLAN. og strategi på SOCIALE MEDIER

Social Media Marketing INDHOLDSPLAN. og strategi på SOCIALE MEDIER Social Media Marketing INDHOLDSPLAN og strategi på SOCIALE MEDIER Kommunikation på sociale medier handler om at være tilstede, være relevant samt at tilføre værdi til dine følgere, potentielle kunder og

Læs mere

Projekt beskrivelse. Indledning. Målgruppeanalyse. Metoder til research. Kampagne indhold

Projekt beskrivelse. Indledning. Målgruppeanalyse. Metoder til research. Kampagne indhold Projekt beskrivelse Indledning Vi vil gerne lave en kampagne hvor vi har RTG som kunde. Målet med kampagnen er at få flere elever på RTG og finde ud af hvilke fordomme der er omkring RTG iblandt vores

Læs mere

Din direkte kontakt til hele kommunikationsbranchen

Din direkte kontakt til hele kommunikationsbranchen Din direkte kontakt til hele kommunikationsbranchen Flere og flere lever af at kommunikere, men hvordan kommunikerer du direkte til netop kommunikatørerne? Svaret finder du på nettet: Kommunikationsforum.

Læs mere

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 85 Offentligt. I HOLSTEBRO Ringkjøbing Amt

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 85 Offentligt. I HOLSTEBRO Ringkjøbing Amt Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 85 Offentligt I HOLSTEBRO Ringkjøbing Amt Torsdag den 9. marts - fredag den 10. marts 2006 I HOLSTEBRO Ringkjøbing Amt Holstebro Kommune sætter i samarbejde med Ringkjøbing

Læs mere

Banner projekt. 1.semester

Banner projekt. 1.semester 1.semester 2013 33 Banner projekt Kamilla Klein: Kleinovich@gmail.com Asger Onsberg: Sofie Jensen: sofierough@gmail.com Cathrine Petersen: cathrinegpetersen@hotmail.com Gruppe nummer Hold Årgang Lærer

Læs mere

Børsen Gazelle. Partnerskaber

Børsen Gazelle. Partnerskaber Børsen Gazelle Partnerskaber 2019-2020 Kom i selskab med Danmarks vækstelite Som partner på Børsen Gazelle kommer du helt tæt på Danmarks vækstelite gazellerne! Siden 1995 har Børsen hvert år identificeret

Læs mere

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK 27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Ungdomshuset Nørregade 60 5000 Odense C Tlf.: 63756820 Projektkoordinator Maria Friis telefon: 26127832

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Facebookstrategi for IFS-foreninger

Facebookstrategi for IFS-foreninger Facebookstrategi for IFS-foreninger MÅLGRUPPE Nuværende og potentielle brugere af IFS-foreningen i lokalområdet. Dvs. mennesker med psykiske vanskeligheder, som også har interesse i idræt og har en Facebook-konto.

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Nyhedsjournalen. En gave med mening. Julekort fra Læger uden Grænser se bagsiden

Nyhedsjournalen. En gave med mening. Julekort fra Læger uden Grænser se bagsiden Nr. 45 nov. 2002 NYHEDSBREV FRA LÆGER UDEN GRÆNSER / MSF I DANMARK Nyhedsjournalen Foto: Gilles Saussier En gave med mening Øjenkontakt. Det lille øjeblik, hvor barnet i tillid rækker hånden frem, det

Læs mere

0,4 1,1 9,4 6,9 13,8 12,6 7,6 3,0 6,1 3,9 2,5 3,3 8,9 2,6 3,8 14,2

0,4 1,1 9,4 6,9 13,8 12,6 7,6 3,0 6,1 3,9 2,5 3,3 8,9 2,6 3,8 14,2 Gazellevirksomheder i Danmark Det er nu 1. gang, at dagbladet Børsen i samarbejde med Greens Analyseinstitut og D&B Danmark sætter fokus på de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, de såkaldte gazeller.

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Den nyindrettede Frisør Lindskov i Brabrand

Den nyindrettede Frisør Lindskov i Brabrand Den nyindrettede Frisør Lindskov i Brabrand Det praktiske og funktionelle ligger i selve indretningen og hyggen. Personligheden sørger Hanne Lindskov Kjær selv for i sin nye salon, Frisør Lindskov i Brabrand.

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo

IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo IT-VÆKSTHUSET PÅ 5te < SIDE 02 > SIDE 03 IT-væksthuset er et nyt innovativt vækstmiljø på toppen af IT-Universitetet i Ørestaden i København. DET ER STEDET:

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION ulrichgorm.dk ulrichgorm.dk er Ulrich Gorm: en erfaren sparringspartner, der på freelancebasis kan hjælpe dig med alt lige fra strategi, planlægning og projektledelse til

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

VIBORG STIFTS MEDIEDAG

VIBORG STIFTS MEDIEDAG VIBORG STIFTS MEDIEDAG KIRKEN I TV... KIRKEN I TALE... KIRKEN I TEKST... KIRKEN PÅ TRYK... KIRKEN PÅ VIDEO... KIRKEN I BILLEDET... KIRKEN PÅ NETTET... KiRKEN PÅ TWITTER... KIRKEN PÅ PLAKATEN... KIRKEN

Læs mere

Rå og helt anderledes..

Rå og helt anderledes.. Rå og helt anderledes... Rå og helt anderledes.. Den er rå og meget spændende. Rikke Glerup har netop åbnet sin salon Glykkenheimer i Bjerringbro, og hendes mål er at henvende sig til de kunder, der tør

Læs mere

VELKOMMEN TIL SCHULTZ GRAFISK

VELKOMMEN TIL SCHULTZ GRAFISK VELKOMMEN TIL SCHULTZ GRAFISK SCHULTZ GRAFISK Vi har ansvaret for trykkeriet på Regionsgården i Hillerød, nu hvor Saloprint er en fuldt integreret del af Schultz Grafisk. Som du vil se er de fleste kontaktpersoner

Læs mere

Halsstrækkende grafisk design

Halsstrækkende grafisk design Halsstrækkende grafisk design Fokuser på de signaler, din grafiske identitet udsender til eksisterende og potentielle kunder. Generelt om Stormes Grafisk Stormes Grafisk er en lille og nærværende grafisk

Læs mere

Lige midt imellem. Markedsføring. af Hodsager, Feldborg & Haderup. Feldborg d. 29. sep Ansøgning til Økonomi- og Erhvervsudvalget 1

Lige midt imellem. Markedsføring. af Hodsager, Feldborg & Haderup. Feldborg d. 29. sep Ansøgning til Økonomi- og Erhvervsudvalget 1 Lige midt imellem Markedsføring af Hodsager, Feldborg & Haderup Feldborg d. 29. sep. 2016 Ansøgning til Økonomi- og Erhvervsudvalget 1 Indholdsfortegnelse over vores ansøgning 03 Ansøgning 04 Identitet

Læs mere

BESLUTNINGSTAGERNES MEDIE

BESLUTNINGSTAGERNES MEDIE VELKOMMEN MEDIEINFORMATION 2014 DET NYE ANNONCEMEDIE I KLASSEN: BESLUTNINGSTAGERNES MEDIE Altinget.dk er med 14 år på bagen og hen ved 20 netaviser i luften et etableret annoncemedium i krydsfeltet politik,

Læs mere

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Undervisningsmateriale 0.-4. klasse Lidt om Museum Ovartaci Museum Ovartaci er et lidt anderledes kunstmuseum, fordi kunsten her er lavet af kunstnere,

Læs mere

Naturfag i folkeskolen

Naturfag i folkeskolen marts 2011 Naturfag i folkeskolen Resume Unge menneskers interesse for naturfagene har været dalende i de seneste år, og det har betydning for bl.a. søgningen til ingeniøruddannelserne såvel som til læreruddannelsernes

Læs mere

Kom indenfor i GRAY.DK

Kom indenfor i GRAY.DK Kom indenfor i GRAY.DK Vi hjælper med alt indenfor Bogføring Budget Regnskab Revision Økonomistyring Administration Velkommen Du sidder nu med en bred vifte af tilbud til dig. Er du en enkeltmandsvirksomhed,

Læs mere

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie GRC graphic house 1 KREATIVE TRYKSAGER TRYK AF KATALOGER PRINT OPGAVER LOGO DESIGN Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign Flyers Print Flyers Nyt logo Reklame Tryk Reklame Brevlinie Visitkort

Læs mere

Graphic House. Profilbrochure

Graphic House. Profilbrochure Graphic House Profilbrochure JYSK FIRMA MED FORSTAND Graphic House er kendt for deres gode service og ekspertise inden for deres fagområde, Vi laver mange forskellige cases, men brillierer bla. inden for

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Af: Tommy Munk Thomsen TMT_Spørgsmål.indd 1 13/06/13 10.08 Synopsis Opgaven: Afsender: Målgruppe: Kommunikationsstrategi: Distribution af materialet: Farver Fremstilling

Læs mere

NYE LØSNINGER - FLERE MULIGHEDER

NYE LØSNINGER - FLERE MULIGHEDER Til kontorer Y LØS - FL MULHD Tilsted Com går forrest med at afprøve nye teknologier på markedet. Bureauet er netop gået online med et nyt website, der er produceret helt fra bunden i et nyt Content Management

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Projektbeskrivelse for værested i Bogense for sindslidende

Projektbeskrivelse for værested i Bogense for sindslidende Odense d.1. august 2008 Projektbeskrivelse for værested i Bogense for sindslidende Udarbejdet af Louise Munk Poulsen Karen Thomsen Pia Bache Mikkelsen Koordinator i Medlem af SINDs besty- Formand for SIND

Læs mere

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring Quick Guide til bedre online markedsføring RESPONS Få flere henvendelser via dit b2b website Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing 1 Lign en forretning Produktet

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset Året 2013 er ved at nærme sig sin afslutning og det er tid til at kigge tilbage på det første halve skoleår. Det har været et helt fantastisk halvt år med masser af undervisning, aktivitet og gode, sjove

Læs mere

Læseranalyse af Byggeteknik

Læseranalyse af Byggeteknik Læseranalyse af Byggeteknik - 2007 Udarbejdet for Udarbejdet af Jobnummer Dato Fagbladsgruppen Christian Martorell & Martin Troelsgaard 13808 Maj/juni 2007 Baggrund og metode Formål: Fagbladsgruppen A/S

Læs mere

Børsen Gazelle. Partnerskaber 2019

Børsen Gazelle. Partnerskaber 2019 Børsen Gazelle Partnerskaber 2019 Vil du i selskab med Danmarks vækstelite? Som partner på Børsen Gazelle kommer du helt tæt på Danmarks vækstelite gazellerne! Siden 1995 har Børsen hvert år identificeret

Læs mere

Ferielandet Danmark - musikfestivaler

Ferielandet Danmark - musikfestivaler Ferielandet Danmark - musikfestivaler I skal nu udforske Danmark med musikbriller på. 3 familier eller venner skal på festival, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har

Læs mere

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL PERSONLIGE DATA Navn: Gitte Daurehøj Adresse: Herlev Hovedgade 141 2.th., 2730 Herlev Telefon: 26175513 E-mail: daurehoej@gmail.com Fødselsdato: 24.08.1962 Civilstand: Gift PROFIL Inspirerende sælger med

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

KAPITEL 4 DIRECT MAIL SALG OG SALGSLEDELSE. Ambassadør. Fast kunde. 1. gangskøber. Varmt emne. Emne. Målgruppe(r) Totalmarked. Salgstrappens syv trin

KAPITEL 4 DIRECT MAIL SALG OG SALGSLEDELSE. Ambassadør. Fast kunde. 1. gangskøber. Varmt emne. Emne. Målgruppe(r) Totalmarked. Salgstrappens syv trin Ambassadør Fast kunde 1. gangskøber Varmt emne Totalmarked Emne Målgruppe(r) Fig. 4.1 Salgstrappens syv trin 29 Fig. 4.2 Segmentering udvælgelse af mål grup pe (r) 30 Moderne Individorienterede Fællesskabsorienterede

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

IF seminar: Klar besked til målgruppen. Koldingfjord 31. maj 2016

IF seminar: Klar besked til målgruppen. Koldingfjord 31. maj 2016 IF seminar: Klar besked til målgruppen Koldingfjord 31. maj 2016 Program for eftermiddagen Læring fra BYG OVEN PÅ indsats for at få flere faglærte til at videre- og efteruddanne sig Portrætter af en arketypiske

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl

Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl Planter øger kreativiteten og velværet Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl Øget produktivitet med planter Et britisk forskningsprojekt har påvist store gevinster ved at give medarbejderne

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere