Avisen NEW MJX QUADCOPTER APP RACE CONTROL. .com

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avisen NEW MJX QUADCOPTER APP RACE CONTROL. .com"

Transkript

1 HOBBY Avisen NEW MJX Til lands, til vands og i luften QUADCOPTER Edition 41 - Winter 2015 APP RACE CONTROL.com

2 Hobbyavisen efterår 2015 Du sidder nu med den nyeste udgave af Hobby Avisen. Kig, læs og lad dig inspirere af det nyeste indenfor et fantastisk hobby univers. Se det nyeste indenfor droner, byggesæt, racerbaner, fjernstyrede biler og træbyggesæt. Besøg din lokale hobby eller legetøjsbutik, og se hele deres store udvalg af kvalitets produkter. Du kan også se mange flere produkter på vores webside wittmax.com og bestille dem hos din lokale forhandler. God fornøjelse Side 2 Lidt småfrækt Side 3 Hubsan (Quadcoptere) Side 4 Airfix - Italeri - Vallejo (Byggesæt) Side 5 Tamiya Side 6-7 Scalextric Side 8 Sanwa - LRP - Axial Side 9 Tamiya Side 10 WL toys - MJX (Blandet RC) Side 11 Maxam Bagsiden Billing Boats (Træbyggesæt) (Byggesæt) (Racerbaner) (Blandet RC) (RC Biler) (Blandet RC) Lidt kt småfræ U843 orange 4 in 1 UFO 2.4ghz 6 axis 4ch black Flyvende kugle 3ch, IR, Gyro, new LED version Kr.: 449,- SEK: 549,- Kr.: 299,- SEK: 379,CX-10A Stunt Micro Quad 4ch 3D Headless mode Kr.: 249,- SEK: 299,- r FOTO e til én én A Cola dåse mini RC bil 8 farver Kr.: 99,- SEK: 129, Kart RC model bil, 4 forskellige modeller Kr.: 149,- SEK: 199,- s Verdente minds - Stor ve Julega r FOTO e til én n é Cherson CX-STARS b:30mm Spørg forhandler om prisen 8807R Binary micro sailboat 2.4GHz RTS Kr.: 849,- SEK: 1.099,-

3 NYHED NYHED H107C+ Hubsan x4 Camera Plus Kr.: 999,- SEK: 1.249,- H107D FPV Quadcopter - 4ch, incl. protection Kr.: 849,- SEK: 1.049, flips NYHED H107P Hubsan x4 Plus Kr.: 599,- SEK: 749,- H107HDC red silver HD camera Quadcopter * H107HDC black red HD camera Quadcopter * H107HDC green HD camera Quadcopter * Kr.: 779,- SEK: 999,- H107D+ Hubsan FPV x4 Plus Kr.: 2.199,- SEK: 2.699,- * Mulighed for Value pack, som indeholder ekstra motor, propeller, batteri, feet, protection, tool, cover og T-shirt. Se hele udvalget til din Quadcopter på wittmax.com FPV Transmitter Kr.: 849,- SEK: 1.049,- H107L Matt Black Edition* Kr.: 479,- SEK: 599,- H108 Green * Kr.: 479,- SEK: 599,- H107L Spider Edit. White * Kr.: 519,- SEK: 649,- H107L Spider Edit. Black * Kr.: 519,- SEK: 649,- H108 Orange * Kr.: 479,- SEK: 599,- 3

4 Byggesæt Se hele udvalget af Airfix og Italeri i deres kataloger. J6003 Hawk Quick Build Kr.: 129,- SEK: 169,- J6004 Apache Quick Build Kr.: 129,- SEK: 169,- J6004 Messerschmitt 109 Quick Build Kr.: 129,- SEK: 169,- INGEN LIM!! - INGEN MALING!! BARE BYG!! Quick Build Gavesæt med lim og maling A55109 Starter Set Cromwell Tank Kr.: 99,- SEK: 129,- A55100 Starter Set Spitfire Mk1a Kr.: 99,- SEK: 129,- A55115 De Havilland D.H.82a Tiger Moth Kr.: 99,- SEK: 129, F4U-5N Corsair 1:72 Kr.: 139,- SEK: 179, Spitfire Mk. Vb. 1:72 Kr.: 139,- SEK: 179,- Din forhandler har selvfølgelig alt i pensler og maling, både enamel og acryl til hobbybrug Scania R620 Atelier 1:24 Kr.: 459,- SEK: 579, Mercedes-Benz Actros :24 Blackliner Kr.: 459,- SEK: 579,-

5 Byggesæt Tamiya Katalog 2015 Byggesæt fås til alle alderstrin, lige fra de små til de større byggesæt, hvor man skal have en del erfaring for at bygge en færdig flot model. Byggesæt er den perfekte hobby Mosquito FB Mk.VI 1/32 Kr.: 1.349,- SEK: 1.699,- Se hele Tamiya s program af byggesæt og tilbehør i Tamiya s hovedkatalog Honda MVX250F 1/12 Kr.: 239,- SEK: 299, Harley-Davidson Fat Boy Lo 1/6 Kr.: 1.819,- SEK: 2.249, McLaren M /20 Kr.: 386,- SEK: 499, Honda S600 1/24 Kr.: 259,- SEK: 329, SOMUA S35 1/35 Kr.: 399,- SEK: 499, BISCHMARCK 1 1/350 Kr.: 429,- SEK: 549,- 5

6 C1342 McLaren P1 Kr.: 899,- C1351 Total Supercars Kr.: 1.099,- C1329 App Racing Control Kr.: 999,- Forsidebill. C1346 APP Race - Mercedes AMG vs McLaren Mercedes F1 Kr.: 1.449,- C8510 Track Extension Pack 1 Kr.: 249,- C3517 Chevrolet Camaro GT-R Kr.: 419,- C8511 Track Extension Pack 2 Kr.: 249,- C8512 Track Extension Pack 3 Kr.: 229,- C8514 Ultimate Track Extension Pack Kr.: 479,- Jan Magnussen Kevin Magnussen C3665 McLaren F Kr.: 399,- CA24c Audi R18 TDI #3 Le Mans 2011 Tom Kristensen Kr.: 549,- SEK: 679,- 6 CA28b Nissan R89C n.85 Le Mans 1990 Kr.: 549,- SEK: 679,- CA23d Porsche 911GT1 Evo 98 n.25 2nd Le Mans 1998 Kr.: 549,- SEK: 679,-

7 C3634 Audi Sport Quattro S2E2 - Mikkola and Hertz Kr.: 399,- C3635 Ford Escort MK1 Kr.: 399,- C3640 Mini Cooper S Kr.: 399,- Tilbud C1330 Digital Platinum L: 855cm - Incl: 6 biler Kr.: 4.999,- C8178 Katalog Scalextric 2015 Se alle de fede Scalextric baner i kataloget C1302 Monster Truck Mayhem! Før Kr.: 999,- Kr.: 799,- C1309 Fast & Furious Før Kr.: 999,- Kr.: 799,- 7

8 101A31671A M12S 4ch/2,4GHz + RX-472+Li.Fe Battery+Charge Spørg dler forhan is r p om 101A30571A MT-4 Telemetry System, 4ch 2,4GHz 2 servoer Før Kr.:1.899,- 101A30879A MX-V 40th Anniversary Special Edition NU Kr.: 1.599,- SEK: 1.999,- Kr.: 1.349,- SEK: 1.699,- o, C, Serv Incl: ES terbag it Transm TI LBU D LE S10 Twister2 Monster-Truck 2WD Limited Edition Kr.: 1.649,- SEK: 2.049, Gravit Micro Vision Quadrocopter RTF 2.4GHz HD camera Diameter: 160mm Kr.: 849,- SEK: 1.049,- Tilbud S8 Rebel BX 2.4GHz RTR-1/8 Nitro Buggy Limited Edition Før Kr.: 2.399,- Kr.: 1.999,- SEK: 2.499,- AX90045 Wraith Spawn 4WD RTR 1:10 Kr.: 3.356,- SEK: 4.199,- AX90035 SCX10 JEEP WRANGLER C/R RTR AX90037 SCX10 Ram Power Wagon RTR 1:10 Kr.: 3.602,- SEK: 4.499,- Kr.: 3.192,- SEK: 3.999,- Axial er inden for Crawler verdenen kendt for de fedeste og skala-realistiske modeller, med mulighed for mange options muligheder. Bemærk, alle RTR biler leveres færdigbyggede, uden lader og batteri. 8

9 47304 Fighting Buggy Kr.: 2.399,- SEK: 2.999,Tamiya RC Line up Vol Katalog Tamiya er kendt for deres superflotte og detaljerede modeller. Se et udvalg her, eller køb det nye Tamiya katalog og se hele Tamiya programmet VW Amarok (CC-01) ER Monster Beetle 2015 Kr.: 1.659,- SEK: 2.099,- Kr.: 1.549,- SEK: 1.949,- Hotte r te Produk L Cruiser 40 Pick-Up (GF-01) Kr.: 1.369,- SEK: 1.749, Honda City Turbo (WR-02C) Kr.: 1.349,- SEK: 1.699,- Alle Tamiya bilerne, er byggesæts-biler. Excl: fjernstyring, lader og batteri Petronas Tom s RC F (TT-02) Kr.: 1.139,- SEK: 1.449, Toyota Supra (TT-02D) Kr.: 1.299,- SEK: 1.649,- Trucks Volvo FH 12 Globetrotter 420 1:14 Kr.: 2.099,- SEK: 2.649, Scania R620 6x4 Highliner 1:14 Kr.: 2.799,- SEK: 3.499, MAN TGX x4 1:14 Kr.: 3.299,- SEK: 4.149,- 9

10 F949 Cessna G 3ch L: 39,5cm Kr.: 599,- SEK: 749,- F959-Red Sky King Red 2.4G 3ch F959-Blue Sky King Blue 2.4G 3ch Kr.: 799,- SEK: 999,- A959-Red Buggy, Lipo, RTR, red 1:18 4WD Kr.: 799,- SEK: 999,- L959-Blue Waverunner Buggy 2.4G 1:12 RC Kr.: 699,- SEK: 899,- A979-Black Monstertruck Lipo RTR 1:18 4WD Kr.: 799,- SEK: 999,- L969-Red Terminator Truck 2.4G 1:12 RC Kr.: 799,- SEK: 999,- A939-White Winner Touring car 2.4G 1:12 RC Kr.: 699,- SEK: 899,- NYHEDER flips flips Forsidebill. 10 X705C Quadcopter White 2.4GHz - HD Camera - B.31,5cm 6Axis Gyro - Headless mode - FPV via Wifi. Free app for mobil use Kr.: 749,- SEK: 949,- Forsidebill. X101 Quadcopter 2.4GHz - B.50,5cm 6Axis Gyro - Go home - Headless mode Colorful red/blue searchlight Kr.: 999,- SEK: 1.249,- C4008 FPV Real Time aeriel Camera (for X101) Free app for mobile use. 720P HD - TF memory Card for HD photos and video. Kr.: 499,- SEK: 629,-

11 TI LBU D C0363 Thunder M10 Maxam - Super kvalitet og gode køreegenskaber. Fart og spænding til alle drenge Kr.: 1.599,- SEK: 1.999,- C0366 Storm R10 (Incl. Charger og batt.) Før Kr.: 2.499,- Kr.: 2.199,- SEK: 2.749,- P0402 LiPo Safe Bag Charging & storing Batt. H23cm Kr.: 49,- SEK: 69,- M0114 Invader 80W Power Intelligent Balance Charger AC 110V-240V DC 11-18V Kr.: 599,- SEK: 749,- TI LBU D RCBAG1 Maxam Pit Bag Black 600D Nylon L64cm Før Kr.: 239,- M0118 Compact Charger Pro 1500 Dual Kr.: 119,- SEK: 149,- Kr.: 259,- SEK: 329,- M0115 Invader 50W power Automatic Charger AC 110V-240V DC 11-18V y t i l a u Q h g Kr.: 399,- SEK: 499,- Hi Kr.: 199,- SEK: 249,- A0103 Racing Pack 7,2v 5000mAh Kr.: 379,- SEK: 499,- Q gh Hi A0101 Racing Pack 7,2v 3000mAh y t i l a u h g Hi Qu y t la i C0511 Mammut 430S red C0512 Mammut 430S green Kr.: 5.999,- SEK: 7.499,- A0601 Lipo 7,4v 3300mAh 35C Kr.: 299,- SEK: 399,- 11

12 Forhandler: V.nr Danske Billing Boats blev startet tilbage i 1956 af Ejnar Billing og er verdens ældste firma inden for modelskibsbyggesæt. I 2015 blev Billing Boats købt af Vestergaard Group, så nu er fremtiden sikret for Billing Boats. L: 65cm L: 24cm L: 76cm 302 Mini Oseberg Kr.: 169,- SEK: 219,- Danske kvalitetsbyggesæt med dansk vejledning L: 56cm 820 Mayflower Kr.: 1.449,- SEK: 1.799,576 Bluenose Kr.: 1.299,- SEK: 1.649,- 700 ST. Canute Kr.: 1.199,- SEK: 1.499,L: 78cm L: 90cm 492 Bounty Kr.: 1.499,- SEK: 1.899, Danmark Special Edition Kr.: 3.149,- SEK: 3.949,-.com Jegindøvej 21, DK Viborg Alle tilbud er gældende til d. 31/3-16 eller så længe lager haves. Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl samt prisændringer. Alle priser er vejl. udsalgspriser i dkk. inkl. 25% moms. Alle batteripriser er inkl. evt. statsafgift.

il lands, til vands og i luften O BY Edition 40 - Summer 2015

il lands, til vands og i luften O BY Edition 40 - Summer 2015 HOBBY Avisen Til lands, til vands og i luften Edition 40 - Summer 2015.com F959red Sky King Red 2.4G 3ch F959blue Sky King Blue 2.4G 3ch Kr.: 799,- SEK: 999,- V606 Explorers 2.4G 4ch. 6axis Gyro Kr.: 649,-

Læs mere

Avisen CX-33W. Actros 3363 GigaSpace. .com

Avisen CX-33W. Actros 3363 GigaSpace. .com HOBBY Avisen Til lands, til vands og i luften Edition 42 - Summer 2016 CX-33W.com Actros 3363 GigaSpace Hobbyavisen sommer 2016 Du sidder nu med den nyeste udgave af Hobby Avisen. Kig, læs og lad dig inspirere

Læs mere

Avisen SMART HEXX..com

Avisen SMART HEXX..com Til lands, til vands og i luften Avisen HOBBY Edition 44 - Summer 2017 SMART HEXX.com Hobbyavisen Sommer 2017 Du sidder nu med den nyeste udgave af Hobby Avisen. Kig, læs og lad dig inspirere af det nyeste

Læs mere

Steen Bachmann 50 Cabrioleter Tekst 2015 Steen Bachmann & Forlaget Carlsen Fotos Bil Magasinet og Forlaget Carlsen Grafisk tilrettelægning: Mathias Raiani Larsen, Bil Magasinet Billedbehandling: Mikael

Læs mere

VIL DU VIDE MERE OM FÆLGENE I DENNE PRISLISTE?

VIL DU VIDE MERE OM FÆLGENE I DENNE PRISLISTE? 2015 PRISLISTE VIL DU VIDE MERE OM FÆLGENE I DENNE PRISLISTE? På nettet Nu om dage søger mange viden på nettet. Og der er masser af guldkorn at finde om fælgene fra de producenter, vi omtaler i denne prisliste.

Læs mere

Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie.

Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie. Regler 1:32 Special Saloon Sjælland Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie. 6 runder årligt, 3 i foråret (marts-maj) og 3 i efteråret (september-november). Serien

Læs mere

UDSALG 24.06.2016 mange fede & SE DE FLOTTE HJUL VI SÆLGER UD TIL VÆK = VÆK!

UDSALG 24.06.2016 mange fede & SE DE FLOTTE HJUL VI SÆLGER UD TIL VÆK = VÆK! Se dette nyhedsbrev i en browser KÆMPE KOMPLETHJULS OPRYDNINGS UDSALG 24.06.2016 mange fede & billige sæt! SE DE FLOTTE HJUL VI SÆLGER UD TIL UNDER KOSTPRISER VÆK = VÆK! Demo GMP Stellar 8,5x20 5x112 ET45

Læs mere

Ankerplader. november 2014. www.klokkerholm.com

Ankerplader. november 2014. www.klokkerholm.com Ankerplader november 2014 www.klokkerholm.com ALFA ROMEO 155 (167) 199201 199712 2022377 0000060815366 Stænkskærm, bremseskive, venstre foraksel, Diameter 1/Diameter 2 [mm]: 247/95 0000b 0009378 n/a Stænkskærm,

Læs mere

PERFORMANCE WHEELS. High Class

PERFORMANCE WHEELS. High Class PERFORMANCE WHEELS High Class 2011 Kæmpe udvalg i: - centreringsringe Skærmkantruller - bolte og møtrikker - balancevægte - ventiler Låse afmonteringssæt - fælglåse Se alle tekniske data og hele vores

Læs mere

KOYA KOYA LD 1 BLACK KOYA GTR 4 BLANKPOLERET FÆLGKANT BLANKPOLERET FÆLGKANT KOYA OUTLAW KOYA GTR 4 BLACK BLANKPOLERET FÆLGKANT BLANKPOLERET FÆLGKANT

KOYA KOYA LD 1 BLACK KOYA GTR 4 BLANKPOLERET FÆLGKANT BLANKPOLERET FÆLGKANT KOYA OUTLAW KOYA GTR 4 BLACK BLANKPOLERET FÆLGKANT BLANKPOLERET FÆLGKANT FÆLGKATALOG 2008 KOYA KOYA LD 1 BLACK KOYA GTR 4 450 8,5x18 225/40+18 11.999,- 438 7x17 8.895,- 7,5x18 225/40-18 11.391,- 7,5x19 215/35-19 14.999,- KOYA OUTLAW 7,5x17 8.895,- KOYA GTR 4 BLACK 7x17 9.095,-

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00 Bygholm Landbrugsskole Rally 20. september 2014 - Endelig - Klasse 1 HAMK 1 66 Kasper Nyman Andersen\06975\DK Dan Johannsen\18977\DK 2 68 Jesper Nielsen\16731\DK Stig Mejlbjerg\54722\ 3 69 Jesper Borgaa

Læs mere

NYTÅRSsHOW rekord00år. fejrer. Den & januar kl Hverdage kl Lørdag og søndag kl

NYTÅRSsHOW rekord00år. fejrer. Den & januar kl Hverdage kl Lørdag og søndag kl SERVICE SERVICE NYTÅRSsHOW 2017 Den 7. - 8. & 14. - 15. januar kl. 11-16 1 Gør som dine venner og bekendte, slå til hos RAF Motors. Horsens største og bedst sælgende bilforretning siden 2006! Årets bedste

Læs mere

Nørrevold Auto Løbet 2 afd. af DASU Classic - 3. afd. af DHMC Classic Tour

Nørrevold Auto Løbet 2 afd. af DASU Classic - 3. afd. af DHMC Classic Tour Erik Bach Sørensen Kim Bach Sørensen afd. af DASU Classic -. afd. af DHMC Classic Tour 9 9 lørdag d.. maj VW Scirocco GTI Start nr. til indtast 9 ccm Expert km/t, HTK HTK HTK HTK HTK HTK HTK : -: : -:

Læs mere

MULTICLIP PRO COMBI EL

MULTICLIP PRO COMBI EL 2016 MULTICLIP Multiclip 50 EL SVANE, 1600 W Art.nr. 291500668/S16 2.095,- Multiclip 47 Q B B&S 450 E (125 cc) 45 cm klippebredde Inkl. sideudkast Art.nr. 298471828/S15 2.495,- Multiclip 47 SQ B B&S 450

Læs mere

Produkter til køling & varmebehandling

Produkter til køling & varmebehandling Produkter til køling & varmebehandling til alle gængse lastbilfabrikater AC kompressorer Visco koblinger Kølere Intercoolere Blæsemotorer Besko A/S og Behr Hella Service har indgået samarbejde, og tilbyder

Læs mere

NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014. Fyrværkeri GODT NYTÅR

NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014. Fyrværkeri GODT NYTÅR Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014 GODT NYTÅR 95 00 NORDIC SØLVHALER MED BOMBER Et helt nyt batteri med 12 kraftige skud i 20 mm rør. Flotte sølvhaler og kæmpe multicolor-bomber. Varenr. NOB1 // Bestil

Læs mere

Honda Jazz. Prisliste pr. 1. april Merpris kr. metaleller Pris kr. Grøn ejerafgift kr. pr. år. Model Gearkasse HK Km/l CO 2.

Honda Jazz. Prisliste pr. 1. april Merpris kr. metaleller Pris kr. Grøn ejerafgift kr. pr. år. Model Gearkasse HK Km/l CO 2. Honda Jazz 1.3 Trend 6MT 102 20,0 116 620 6.000 149.300 1.3 Trend ADAS 6MT 102 20,0 116 620 6.000 163.300 1.3 Comfort ADAS 6MT 102 20,0 116 620 6.000 170.300 1.3 Comfort Navi & ADAS 6MT 102 20,0 116 620

Læs mere

POWERCAT MAGIC RACING BOAT

POWERCAT MAGIC RACING BOAT POWERCAT MAGIC RACING BOAT VEJLEDNING WWW.RCFUN.DK DENMARK 1 Tillykke med din POWERCAT MAGIC RACING BÅD For at få størst mulig glæde af produktet, bedes du læse følgende vejledning inden du tager båden

Læs mere

Grøn ejerafgift. 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 124.513 23.699 148.212. Grøn ejerafgift

Grøn ejerafgift. 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 124.513 23.699 148.212. Grøn ejerafgift Leon ST VAN - NY MODELÅR: 2016 Side: 01 Essence KM/L B/D CO 2 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 124.513 23.699 148.212 Reference KM/L B/D CO 2 1,0TSI 115HK 6 gear 85 kw 22,7 B 102 310 147.691 29.173

Læs mere

Dell Latitude 14" I5-8250U 8GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit

Dell Latitude 14 I5-8250U 8GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Dell Latitude 14" I5-8250U 8GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Description Dell Latitude 5490 - Core i5 8250U / 1.6 GHz - Win 10 Pro 64-bit - 8 GB RAM - 256 GB SSD Class 20-14" 1920

Læs mere

READY FOR RACE ALUFÆLGE PROGRAM. Alle fælgpriser i kataloget ekskl. Tomason er incl. dæk og nano. Alle priser er incl. moms. Scan med din mobil

READY FOR RACE ALUFÆLGE PROGRAM. Alle fælgpriser i kataloget ekskl. Tomason er incl. dæk og nano. Alle priser er incl. moms. Scan med din mobil Alle fælgpriser i kataloget ekskl. Tomason er incl. dæk og nano. Alle priser er incl. moms ALUFÆLGE PROGRAM READY FOR RACE Forbehold for trykfejl og prisændringer. Scan med din mobil Side 2 VOLTEC T6 Silkesort

Læs mere

FOSS READY FOR RACE. Alle fælgpriser i kataloget ekskl. Tomason er incl. dæk og nano. Alle priser er incl. moms. wheels

FOSS READY FOR RACE. Alle fælgpriser i kataloget ekskl. Tomason er incl. dæk og nano. Alle priser er incl. moms. wheels Alle fælgpriser i kataloget ekskl. Tomason er incl. dæk og nano. Alle priser er incl. moms READY FOR RACE FOSS Wheels WOLCE wheels wheels Forbehold for trykfejl og prisændringer. Side 2 VOLTEC T6 Silkesort

Læs mere

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen Mobiltelefoner og tilbehør via bruttolønnen IPHONE 6 iphone 6 fra Apple er udstyret med superhurtig A8 processor, intuitiv ios 8 operativsystem og NFC-teknologi til betaling. PROCESSOR IOS 8 OG A8 PROCESSOR

Læs mere

Multiclip 47 SQ B B&S 450 E (125 cc) 45 cm klippebredde Selvkørende Stålskjold Inkl. sideudkast Art.nr. 298472828/S15 2.795,- MULTICLIP PRO

Multiclip 47 SQ B B&S 450 E (125 cc) 45 cm klippebredde Selvkørende Stålskjold Inkl. sideudkast Art.nr. 298472828/S15 2.795,- MULTICLIP PRO September 2015 MULTICLIP Multiclip 50 EL SVANE, 1600 W Art.nr. 291500668/S16 2.095,- Multiclip 47 Q B B&S 450 E (125 cc) 45 cm klippebredde Inkl. sideudkast Art.nr. 298471828/S15 2.495,- Multiclip 47 SQ

Læs mere

CYKLER OG HJELME 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

CYKLER OG HJELME 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 CYKLER OG HJELME 2015 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > MTB > ROAD > FITNESS > CITY > JUNIOR > CYKELHJELME > TEAMTØJ > OUTLET KATEGORI MTB Vejl. Pris 4.000,00 KAMPAGNEPRIS:

Læs mere

EFTERÅRSKAMPAGNE 2010

EFTERÅRSKAMPAGNE 2010 EFTERÅRSKAMPAGNE 2010 Tilbuddet er gældende indtil 31-12-2010. k-45 HÅNDHOLDT AFLØBSRENSEMASkINE NYHED! Den nye RIDGID K 45 er perfekt til rensning af afløb fra 30-75 mm. Udstyret med 2-vejs AUTOFEED så

Læs mere

1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 Benzin 119 600 118.587 22.788 141.375. Grøn. 1,2TSI 110HK 6 Trins 81 kw 20,4 Benzin 114 310 126.718 24.531 151.

1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 Benzin 119 600 118.587 22.788 141.375. Grøn. 1,2TSI 110HK 6 Trins 81 kw 20,4 Benzin 114 310 126.718 24.531 151. Leon 5D VAN MODELÅR: 2016 Side: 01 Essence KM/L Driv Grøn middel CO 2 ejerafgift moms incl. afgift Moms 25% 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 Benzin 119 600 118.587 22.788 141.375 Reference KM/L Driv Grøn middel

Læs mere

BMW Motorrad. Tilbehørsprisliste 2014. Ren køreglæde. www.bmw.dk/mc

BMW Motorrad. Tilbehørsprisliste 2014. Ren køreglæde. www.bmw.dk/mc BMW Motorrad Tilbehørsprisliste 2014 www.bmw.dk/mc Tilbehørsprisliste 2014. Ren køreglæde Større køreglæde med BMW motorcykeludstyr. Med BMW s omfattende udstyrsprogram kan din motorcykel tilpasses helt

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 19-06-2016 00:44

www.rallyresult.dk - som at være der selv 19-06-2016 00:44 Rally Sjælland 2004 - DM 4 10. september 2004 - Klasse 2 KOMO, HM 1 5 Ole Jensen\0800160553

Læs mere

Anerkendelse hos andre. Holdbarhed. Design. Støjniveau i kabinen Holdbarhed Sikkerhedsudstyr Holdbarhed. Pris ift. kvalitet

Anerkendelse hos andre. Holdbarhed. Design. Støjniveau i kabinen Holdbarhed Sikkerhedsudstyr Holdbarhed. Pris ift. kvalitet Bilejernes vurdering af den enkelte bilmodel er omregnet til en skala på 0 1000 indekspoint. De tre parametre, der forholdsvis har scoret mest og mindst, står i prioriteret rækkefølge i skemaet. Kilde:

Læs mere

urban impression 2015

urban impression 2015 urban impression 2015 Touring Pro 7RB N7 Master Pro 8S 02 urban impression 2015 Hybrid Road Hos Nishiki designer og bygger vi cykler, der passer til danske forhold og danske cyklister. Vi har et særdeles

Læs mere

kampstart NIKE FREE Ass. herrestr. Ass. damestr. Normalpris 900,- 499,-

kampstart NIKE FREE Ass. herrestr. Ass. damestr. Normalpris 900,- 499,- GÆLDER FRA 1. MAJ KL. 8:00 kampstart KÆMPE ÅBNINGSBRAG KUN I SPORTMASTER KOLDING STORCENTER 801,- ASICS GEL-KAYANO Normalpris 1600,- 7 NIKE FREE Normalpris 900,- 4 ADIDAS CONDIVO 12 Vi er klar til at løbe

Læs mere

Lagerliste nyere biler til leasing pr

Lagerliste nyere biler til leasing pr 743222 Audi A3 1.9 TDi Attraction 07.12.2007 Sort 296.168 72383 743614 Audi A4 1.8 T Quattro Avant 07.11.2007 Dybhavsblå 6 Airbags, Fuldaut. klimaanlæg, Audi Alufælge, 493.926 22870 centrallås, Kørecomputer,

Læs mere

ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER. Her kan du bestille Click & Collect ure: dinurpartner.ønsketid.dk

ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER. Her kan du bestille Click & Collect ure: dinurpartner.ønsketid.dk ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER Her kan du bestille Click & Collect ure: dinurpartner.ønsketid.dk 02 WWW.ØNSKETID.DK. Vi tager forbehold for tekst- og prisfejl, ændringer i tekster,

Læs mere

Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den

Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den Summer Vibes Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den rene kvalitet, som kendetegner TEE JAYS produkter.

Læs mere

Varenummer: L2003 Nr. 1. 72 skuds batteri 99,-

Varenummer: L2003 Nr. 1. 72 skuds batteri 99,- BYENS BEDSTE KRUDTSALG DUMPINGPRIS! 6 stk. 100,- 349,- 249,- Varenummer: L2003 Nr. 1 72 skuds batteri Svend - Batteri med 72 skud i varierede, flotte effektserier. Der er sølvspinnere, som brager ud i

Læs mere

Cykler og hjelme 2014. Bestillingsside: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

Cykler og hjelme 2014. Bestillingsside: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 Cykler og hjelme 2014 Bestillingsside: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 Indholdsfortegnelse > MTB > ROAD > FITNESS > CITY > EL-Cykel > junior > Cykelhjelme > teamtøj > OUTLET kategori MTB Vejl. Pris 4.000,00

Læs mere

ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED

ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED CARS ADVANCEDTECHNOLOGY CARS er en professionel diagnostisk værktøj til work-shops. Det har en omfattende database med en meget god dækning af alle bilmærker på det danske

Læs mere

Grøn ejerafgift. 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 118.387 22.788 141.175. Grøn ejerafgift

Grøn ejerafgift. 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 118.387 22.788 141.175. Grøn ejerafgift Leon 5D VAN MODELÅR: 2016 Side: 01 Essence KM/L B/D CO 2 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 118.387 22.788 141.175 Reference KM/L B/D CO 2 1,0TSI 115HK 6 Trins 85 kw 23,3 B 99 310 137.445 27.997 165.442

Læs mere

300 SKUDS STALINORGEL

300 SKUDS STALINORGEL 300 SKUDS STALINORGEL Repetér batteri 300 hylende kometer med brag i enden Varenr. JB300 // Bestil nr. 01 FIREWORKS 99 00 AALBORG 50 SKUDS VINKELBATTERI Super version. Vare nr. WJ50 // Bestil nr. 02 199

Læs mere

N o v e m b e r 2 0 0 9

N o v e m b e r 2 0 0 9 GN DIOLUX november 2009 A2 DIoLUX LeD DIOLUX er en komplet serie af LED lyskilder der nemt kan erstatte eksisterende halogenpære. Serien er kendetegnene ved: Helt samme størrelse som halogenpærer Samme

Læs mere

300 SKUDS STALINORGEL

300 SKUDS STALINORGEL 300 SKUDS STALINORGEL Repetér batteri 300 hylende kometer med brag i enden Varenr. JB300 // Bestil nr. 01 FIREWORKS 99 00 AALBORG 50 SKUDS VINKELBATTERI Super version. Vare nr. WJ50 // Bestil nr. 02 199

Læs mere

Carson Varenummer: Producent: CARSON Beskrivelse: TRUCK LAMPS Beskrivelse 2: Pakningsenhed: 1 Normalpris DKK: 33

Carson Varenummer: Producent: CARSON Beskrivelse: TRUCK LAMPS Beskrivelse 2: Pakningsenhed: 1 Normalpris DKK: 33 Varenummer: 427730 Beskrivelse: TRUCK LAMPS Beskrivelse 2: 500013512 Normalpris DKK: 33 Varenummer: 427731 Beskrivelse: TRUCK HORN/MIRROR Beskrivelse 2: 500013513 Normalpris DKK: 33 Varenummer: 427831

Læs mere

priser 2799,- TESTVINDER I LYD OG BILLEDE Kapowpriser JULI 2015 Olympus TG-4 overførsel af billeder sporingsresultater og LG-1 lys til macro

priser 2799,- TESTVINDER I LYD OG BILLEDE Kapowpriser JULI 2015 Olympus TG-4 overførsel af billeder sporingsresultater og LG-1 lys til macro Olympus TG-4 n Robust kamera for entusiaster n Wi-Fi med fjernstyring og trådløs overførsel af billeder n Med GPS får du hurtige, præcise sporingsresultater n Stødsikkert fra 2,1 m n Kan optage i RAW/Jpeg

Læs mere

Dell Latitude 14" I7-8650U 16GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit

Dell Latitude 14 I7-8650U 16GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Dell Latitude 14" I7-8650U 16GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Description Dell Latitude 7490 - Core i7 8650U / 1.9 GHz - Win 10 Pro 64-bit - 16 GB RAM - 256 GB SSD - 14" IPS 1920 x

Læs mere

CYKLER OG HJELME 2014. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123hh45

CYKLER OG HJELME 2014. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123hh45 CYKLER OG HJELME 2014 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123hh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > MTB > ROAD > FITNESS > CITY > EL-CYKEL > JUNIOR > CYKELHJELME > TEAMTØJ > OUTLET KATEGORI M TB Vejl. Pris 4.000,00

Læs mere

BMW Motorrad Kørerudrustning.

BMW Motorrad Kørerudrustning. BMW Motorrad Kørerudrustning Prisliste 2014 BMW Motorrad Kørerudrustning. Prisliste 2014. Ren køreglæde Indhold 3 styrthjelme og Kommunikation 7 BMW Motorrad Beklædning 7 Tekstilbeklædning 13 Læderbeklædning

Læs mere

DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår VEJL. UDSALGSPRIS INKL.

DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår VEJL. UDSALGSPRIS INKL. DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår UDSALGSPRIS INKL. MOMS OG Forhjulstrukket El-motor 24 kwh, flex Automatgear 24 kwh Visia 310 204 190 Forhjulstrukket El-motor 24 kwh, flex Automatgear

Læs mere

NYHED. MacBook 12 Fra 11.299,- forsikring fra 1.999,- Se mere på side 4

NYHED. MacBook 12 Fra 11.299,- forsikring fra 1.999,- Se mere på side 4 NYHED MacBook 12 Fra 11.299,- forsikring fra 1.999,- Se mere på side 4 OG MANGE MANGE FLERE MÆRKER Oplev Danmarks største udvalg af Apple-produkter Humac i ILLUM åbnede for første gange dørene op i december

Læs mere

Lygter. Standardlygter:

Lygter. Standardlygter: Lygter Tekno har virkelig været i særklasse når der tales om bilernes lygter. De har i flere tilfælde gjort sig umage for at ramme den rigtige bils lygter og næsten alle modeller har løse lygter i modsætning

Læs mere

Skatteudvalget L 205 - Svar på Spørgsmål 5 Offentligt. Til Folketinget - Skatteudvalget

Skatteudvalget L 205 - Svar på Spørgsmål 5 Offentligt. Til Folketinget - Skatteudvalget Skatteudvalget L 205 - Svar på Spørgsmål 5 Offentligt J.nr. 2009-511-0035 Dato: 12. maj 2009 Til Folketinget - Skatteudvalget L 205 - Forslag til Lov om ændring af lov om afgift efter brændstofforbrug

Læs mere

Den effektive rengøringshjælp

Den effektive rengøringshjælp 2015-2016 Den effektive rengøringshjælp Billy Goats fantastiske løvsugere er meget effektive til at suge blade, hækaffald og flis udendørs. Men også indendørs i f.eks. stalde er de en stor rengøringshjælp.

Læs mere

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Tak for et givende samarbejde i år, og for altid gode oplevelser, når jeg har ringet til jer. Det er en fantastisk betjening man får - I er altid søde og

Læs mere

Krudtkongen. k a k e t ten

Krudtkongen. k a k e t ten Fyrværkerikatalog 2012 Krudtkongen 2 4. l r k a k e t ten 1 Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 T i lbu d

Læs mere

SanCo Chiptuningsmoduler

SanCo Chiptuningsmoduler Side 1 prísir: frá 4.495,- við mont. Alfa Romeo 145-146 (930) HK HK m/chip Nm Nm m/chip TÛV Alfa 145 1.9 JTD 77 kw 105 PS 105 130 255 293 ja Alfa 146 1.9 JTD 77 kw 105 PS 105 130 255 293 ja Alfa Romeo

Læs mere

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. 2 3 4 Hos Bevo er vi stolte af være forhandler af Hayward. Derfor har vi lavet denne tillægsbrochure for at vise dig alt det vi kan tilbyde indenfor Haywards produkter. Vi gør opmærksom på at ikke alle

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. 2 3 4 Hos Bevo er vi stolte af være forhandler af Hayward. Derfor har vi lavet denne tillægsbrochure for at vise dig alt det vi kan tilbyde indenfor Haywards produkter. Vi gør opmærksom på at ikke alle

Læs mere

1 Nordisk Foto Import A/S Telefon 36 77 19 77

1 Nordisk Foto Import A/S Telefon 36 77 19 77 LEICA M kamera Excl. moms Incl. Moms. 10759 LEICA M-E grå 30.320,00 37.900,00 10770 LEICA M (240) sort 41.040,00 51.300,00 10771 LEICA M (240) silver 41.040,00 51.300,00 10773 LEICA M-P (240) sort 43.600,00

Læs mere

FILTRES À AIR / AIR FILTERS

FILTRES À AIR / AIR FILTERS 57-42013 04-05 CHEVROLET COLORADO GMC 2.8 3.5 CA9778 AF1261 A35556 57-42015 95-02 KIA SPORTAGE 87015 CA8121 AF1063 PA5266 A35266 57-42020 57-03 CHRYSLER. DODGE. PLYMOUTH CARS & TRK 87020 CA160PL AF4 A40004

Læs mere

Bilens detaljer. Kilometerstand: 28.008 Transmission: Manuel Brændstoftype: Diesel Farve: Havanna metallic Indtræk:

Bilens detaljer. Kilometerstand: 28.008 Transmission: Manuel Brændstoftype: Diesel Farve: Havanna metallic Indtræk: Side 1 BMW 118d adv. P290522 Kilometerstand: 28.008 Havanna metallic Reg. dato: 01/2009 / 20.000 km årligt 15.000 kr. 3.850 kr. 652 kr. månedlig Side 2 BMW 118d adv. P291649 Kilometerstand: 59.574 Havanna

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 17-06-2016 13:24

www.rallyresult.dk - som at være der selv 17-06-2016 13:24 Dantherm Rally 2005 - DM2 21. maj 2005 - Klasse 2 VMKA 1 32 Ole Jensen\0800160553

Læs mere

EV s are here for good!

EV s are here for good! EV s are here for good! Lars Bording CEO CLEVER lbo@clever.dk Malmö, November 22-2013 25. november 2013 Who is CLEVER? Denmark s leading Electro Mobility Operator EMO Founded in 2009 by the 2nd and 3rd

Læs mere

Udsalg januar 2015. DYKCEN.DK H.C. Ørsteds Vej 23 1879 Frederiksberg C 1 af 5

Udsalg januar 2015. DYKCEN.DK H.C. Ørsteds Vej 23 1879 Frederiksberg C 1 af 5 Udsalg januar 2015 Producent Beskrivelse Antal / Str. Vejl. Spar Du sparer TILBUD Aqua Sphere Beachwalker Kids 4/22-23 89,00 56% 50,00 39,00 Bigblue AL350N lygte med 350 lumen Begrænset 545,00 28% 150,00

Læs mere

8,5-10,5 x 19 Fra kr. 8.300,- 8,5-10,5 x 20 Fra kr. 8.900,- 9,5-11,5 x 22 Fra kr. 11.600,- Indhent tilbud på specifik str.

8,5-10,5 x 19 Fra kr. 8.300,- 8,5-10,5 x 20 Fra kr. 8.900,- 9,5-11,5 x 22 Fra kr. 11.600,- Indhent tilbud på specifik str. ALUFÆLGE SUPERLEGGERA III 8,0-12,0 x 18 Fra kr. 7.700,- 8,0-13,0 x 19 Fra kr. 8.200,- 8,5-12,0 x 20 Fra kr. 8.900,- Indhent tilbud på specifik str. LEONARDO III 8,5-10,5 x 19 Fra kr. 8.300,- 8,5-10,5 x

Læs mere

Grande Punto og Punto EVO

Grande Punto og Punto EVO Data i denne brochure er af vejledende art. Fiat Group Automobiles Denmark A/S tager forbehold for eventuelle fejl og forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer af de her beskrevne modeller

Læs mere

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX ER: Eksponering via en unik platform med 25.000 potentielle kunder, 200 historiske racerbiler med danske og udenlandske kørere som

Læs mere

Prisliste 2014 Price list 2014

Prisliste 2014 Price list 2014 Farver / Colours Smalle lameller / Narrow slats Brede lameller / Wide slats Hylder / Shelves Kasse i 20 cm dybde / Box in 20 cm depth Kasse i 20 cm dybde med låge / Box in 20 cm depth with door Kasse i

Læs mere

Danmarks nye brugtbils blad

Danmarks nye brugtbils blad SERVICE Danmarks nye brugtbils blad Mine damer og herre Her finder du næsten nye biler med Danmarks bedste garantiordning. Skrotpræmie 20.000 kr.* SERVICE Brugtbilsattest 60 punkt gennemgang Kan bruges

Læs mere

Nye VAIO Fit fra Sony med multi-flip TM sætter nye standarder for den personlige computer

Nye VAIO Fit fra Sony med multi-flip TM sætter nye standarder for den personlige computer Pressemeddelelse Sony, 4. september 2013 Nye VAIO Fit fra Sony med multi-flip TM sætter nye standarder for den personlige computer Den nye VAIO Fit er en kompromisløs laptop, der nemt og hurtigt lader

Læs mere

Kvalitet og tradition

Kvalitet og tradition Kvalitet og tradition Raleigh har lavet cykler siden 1886, og for generationer af danskere står navnet Raleigh som synonym for kvalitetscykler i klassisk design. Når du køber en Raleigh, vælger du tradition

Læs mere

Honda Jazz. Prisliste pr. 1. december Merpris kr. metaleller Pris kr. Grøn ejerafgift kr. pr. år. Model Gearkasse HK Km/l CO 2.

Honda Jazz. Prisliste pr. 1. december Merpris kr. metaleller Pris kr. Grøn ejerafgift kr. pr. år. Model Gearkasse HK Km/l CO 2. Honda Jazz metaleller 1.3 Trend 6MT 102 20,0 116 620 6.000 149.000 1.3 Trend ADAS 6MT 102 20,0 116 620 6.000 163.000 1.3 Comfort ADAS 6MT 102 20,0 116 620 6.000 170.000 1.3 Comfort Navi & ADAS 6MT 102

Læs mere

Kampagneavis. GLOBELYST M den nye generation bilindretning. LS-BOXXe. Kr. 6.995, Lav vægt Høj sikkerhed ProSafe system Made in Germany. Kr.

Kampagneavis. GLOBELYST M den nye generation bilindretning. LS-BOXXe. Kr. 6.995, Lav vægt Høj sikkerhed ProSafe system Made in Germany. Kr. Kampagneavis GLOBELYST M den nye generation bilindretning Lav vægt Høj sikkerhed ProSafe system Made in Germany Komplet håndværkerløsning priser fra Kr. 6.995, Ekskl. moms, fragt og montering LS-BOXXe

Læs mere

SPAR OP til 50 % NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE. Fyrværkeri 4 POWERMINE NORDIC BATTERI SORTIMENT. Varenr. SP3 // Bestil nr. 14

SPAR OP til 50 % NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE. Fyrværkeri 4 POWERMINE NORDIC BATTERI SORTIMENT. Varenr. SP3 // Bestil nr. 14 Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2015 HUilSdKe 100 første t gratis gavege med EN voksen! børn iføl T E L OUT SPAR OP til 50 % BATTERI SORTIMENT 4 POWERMINE Varenr. NOS1 // Bestil nr. 15 49 349 Varenr.

Læs mere

AMS AUTO OG MARINE SERVICE CENTER A/S KATALOG 2016

AMS AUTO OG MARINE SERVICE CENTER A/S KATALOG 2016 AMS AUTO OG MARINE SERVICE CENTER A/S KATALOG 2016 PÅ H Æ N G S M O T O R E R DF25A/30A DF60ATL DF90ATL 4-takt, håndstyret med el-start, Lean burn og injection som standard Vægt: 62 kg Volumen: 490cm 4-takt,

Læs mere

RETAIL PRISLISTE PANTPRISER. Kasser til øl- & og vandflasker

RETAIL PRISLISTE PANTPRISER. Kasser til øl- & og vandflasker Gældende pr. 0.02.205 Opdateret 0.05.205 BESTILLING AF VARER PRISLISTE Kontakt Royal Unibrew Call Center tlf. 5 77 00 eller callcenter@royalunibrew.com Åbningstid kl..00-.00 på hverdage RETAIL PRISLISTE

Læs mere

Løb Bil Nr Navn Bil Klasse Reaktion 60 Fod Kørt Tid Total Tid Hastighed 1 702 Simon Nielsen VW Golf 2 D 7-0,087 2,452 9,374 9,287 122,16 Disk 1 703

Løb Bil Nr Navn Bil Klasse Reaktion 60 Fod Kørt Tid Total Tid Hastighed 1 702 Simon Nielsen VW Golf 2 D 7-0,087 2,452 9,374 9,287 122,16 Disk 1 703 1 702 Simon Nielsen VW Golf 2 D 7-0,087 2,452 9,374 9,287 122,16 Disk 1 703 Søren Kyhn Seat Altea 7 0,222 2,517 10,430 10,652 108,21 Vinder 2 702 Simon Nielsen VW Golf 2 D 7-0,050 2,416 9,246 9,196 111,11

Læs mere

Vestjylland Classic Dahl Biler

Vestjylland Classic Dahl Biler lørdag d.. maj Jeppe Møller Holm Kristina Friis Nielsen HTK : HTK : HTK : HTK : HTK : HTK : -: : HTK HTKHTK HTK HTKHTK Lars Toft Erik G. Kjærgaard HTK : HTK : HTK : HTK : HTK : HTK : : : HTK HTKHTK HTK

Læs mere

Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted!

Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted! KRUDT OUTLET 2014 Find os i Farum, Birkerød, Holte & Nærum Fyrværkeri med flotte effekter af lang varighed Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted! KRUDT OUTLET 2014 Find os på juletræspladsen

Læs mere

Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda. Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda BC 1065-25 BC 1093-25 BC 1051-25 BC 1049-25 BC 2010-25

Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda. Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda BC 1065-25 BC 1093-25 BC 1051-25 BC 1049-25 BC 2010-25 Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda BC 1015-25 BC 1029-25 BC 1031-25 BC 1048-25 BC 1049-25 BC 1051-25 BC 1058-25 BC 1059-25 BC 1065-25 BC 1093-25 BC 1094-25

Læs mere

ATV/QUAD, SCOOTER OG GO-KARTS

ATV/QUAD, SCOOTER OG GO-KARTS ATV/QUAD, SCOOTER OG GO-KARTS Katalog - Marts 2013 THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO A/S Bizonvej 4, Skovby 8464 Galten Danmark 87 54 00 00 Mandag til torsdag 7.45-17.00 Fredag 7.45-15.00 dk.starcoshop.com

Læs mere

IT SPOT 7.499,- 549,- Fantastisk lyd. konfirmanden. Gaveidéer til. Ozone Rage Z50 Headset

IT SPOT 7.499,- 549,- Fantastisk lyd. konfirmanden. Gaveidéer til. Ozone Rage Z50 Headset IT SPOT April 2017 - Alle priser er inkl. moms - Tilbud gælder d. 10/4 til 22/4-2017 Gaveidéer til konfirmanden www.cbcit.dk GAMER FOKUS Masser af fede tilbud til konfirmanden! Trendy gamer-gear til lavpris!

Læs mere

Ape COMMERCIAL VEHICLES

Ape COMMERCIAL VEHICLES Ape COMMERCIAL VEHICLES VERDENS MEST ALSIDIGE REKLAME/ KOMMERCIELLE KØRETØJ GENNEM DE SENESTE 6 ÅRTIER. MED ALLE SLAGS GODS, HAR DENS TRE HJUL KØRT PÅ VERDENS VEJE SIDEN SLUTNINGEN AF 2. VERDENS KRIG.

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

VINTERTILBUD 1.796,- EKSKL. MOMS SPAR 30% 220 volt! SÆTPRIS. Inkl. 23.000 stifter! Elektrisk stiftepistol STIFTEPISTOLER TROMLESØMPISTOLER

VINTERTILBUD 1.796,- EKSKL. MOMS SPAR 30% 220 volt! SÆTPRIS. Inkl. 23.000 stifter! Elektrisk stiftepistol STIFTEPISTOLER TROMLESØMPISTOLER VINTERTILBUD 1.796,- SPAR 30% Elektrisk stiftepistol TJEP TF-18/30 E Lille stiftepistol på el til de mindre opgaver. Specielt god til montering af sand- og fejelister. Slår uden problemer stifter i både

Læs mere

UNIDRAIN UNIDRAIN GLASSLINE INDBYGNINGSHØJDER INDBYGNINGSHØJDER DIMENSIONER LÆNGDE PÅ ARMATUR. Fast modul 5002 og 5003

UNIDRAIN UNIDRAIN GLASSLINE INDBYGNINGSHØJDER INDBYGNINGSHØJDER DIMENSIONER LÆNGDE PÅ ARMATUR. Fast modul 5002 og 5003 PRISBOG UNIDRAIN UNIDRAIN GLASSLINE INDBYGNINGSHØJDER Linjearmaturer: 1001, 1002, 1003 og 1004 Udløbshus Ø Retning 300 700 800 900 1000 1200 1311.0032 32 mm Vandret 64 69 70 71 72 74 1311.0050 50 mm Vandret

Læs mere

Jubilæumsavis SORTIMO AUTOKONTOR SORTIMO BILINDRETNING. www.sortimo.dk

Jubilæumsavis SORTIMO AUTOKONTOR SORTIMO BILINDRETNING. www.sortimo.dk Jubilæumsavis SORTIMO BILINDRETNING Udvikling af innovative løsninger til intelligent mobilitet igennem 40 år. Det fejrer vi med attraktive jubilæumspriser resten af året. SORTIMO AUTOKONTOR AUTOKONTOR

Læs mere

Monteringstid (ca. minutter) EU-godkendelsesnr.: KR. ekskl. moms. KR. inkl. moms

Monteringstid (ca. minutter) EU-godkendelsesnr.: KR. ekskl. moms. KR. inkl. moms 28-11-2014 1 ALFA ROMEO ALFA ROMEO 156 Sedan 1997-12.2156 C 7 P T M 1296 1620 156 Sportwagon 1/2000-12.2156.1 C 7 P T M 1622 2028 159 Sedan & Sportswagon 2005-306355 F20 1800 24 100 9,90 2615 120 1748

Læs mere

dynamitteltet.dk outletsalg heksehyl 50 stk. kr. 5,- Fyrværkerikatalog 2014 spar 30-50%

dynamitteltet.dk outletsalg heksehyl 50 stk. kr. 5,- Fyrværkerikatalog 2014 spar 30-50% Fyrværkerikatalog 2014 dynamitteltet.dk outletsalg spar 30-50% heksehyl 50 stk. kr. 5,- Konkurrence om 5 gavekort á kr. 3000,- Se side 15 Nyhed! Kæmpe finalesortiment til den ultimative nytårsaften. Gratis

Læs mere

I Danmark sælges Speed Passion produkter blandt andet af MLTRADE og det er dette firma, der har leveret den blå ECS, der ligger på mit skrivebord.

I Danmark sælges Speed Passion produkter blandt andet af MLTRADE og det er dette firma, der har leveret den blå ECS, der ligger på mit skrivebord. GT2.1 Prostock ESC - Blue Edition Kørerne efterspørger og speed passion leverer. Det er Speed Passions slogan. På ganske få år er firmaet blevet kendt og udbredt verden over. Godt hjulpen af verdensmester

Læs mere

Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 Guide: sider Næsten samme bil - bare billigere Hvorfor betale 130.000 kr. for en Fiat 500, når du kan få en Ford Ka til 70.000 kr.?»fordi

Læs mere

TOYOTA TOUCH 2 WITH GO

TOYOTA TOUCH 2 WITH GO Yaris Van Toyota Standardudstyr inkl. moms inkl. reg. afgift CO 2 g/km mærke ejerafgift Safety Sense Toyota Touch og ekskl. moms pr. halvår Option mod merpris 1.0 VVT-i T1 89.990 72.120 23,3 / 99 310 1.0

Læs mere

Superdæk Prøver 2012. 5.afd. i JFM - 4.afd i MSSV Søndag den 19. august 2012 R E S U L T A T - L I S T E *** E N D E L I G ***

Superdæk Prøver 2012. 5.afd. i JFM - 4.afd i MSSV Søndag den 19. august 2012 R E S U L T A T - L I S T E *** E N D E L I G *** Klasse.. : KR1 - Gadebil - for begyndere, D/R3/C1-licens i max 2 kalenderår - - K 2 Christian Pausgaard 010 38434 A1 Gra Peugeot KR1 1=02:03 2=02:25 3=02:09 4=01:39 24:25 1 7 20 20 Henry 54544 Grundl 106

Læs mere

BX-1. Priserne i kataloget er for 4 fælge incl. fragt, dæk og nanokit WOLFRACE WHEELS. Forbehold for trykfejl og prisændringer.

BX-1. Priserne i kataloget er for 4 fælge incl. fragt, dæk og nanokit WOLFRACE WHEELS. Forbehold for trykfejl og prisændringer. BX-1 Priserne i kataloget er for 4 fælge incl. fragt, dæk og nanokit WOLFRACE WHEELS SINCE 1971 Forbehold for trykfejl og prisændringer. Side 2 BARRACUDA T6 sortcrom med rustfri kant T6 BEMÆRK PRISEN Karizzma

Læs mere

Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Tagge billeder på Facebook i Organizer (nøgleord) Nye fede søgemuligheder i Organizer (nøgleord)...

Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Tagge billeder på Facebook i Organizer (nøgleord) Nye fede søgemuligheder i Organizer (nøgleord)... 1 Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Lær at arbejde med raw-filer 5 Nyheder i PE10/Organizer (søg efter alt i et billede) 5 Standard-editoren (fine nyheder) 6 Guided Edit, Create og Share 6 Grundig

Læs mere

Rally Centeret lagersalg 2008 bestilling skal ske skriftligt til jens@rallycenteret.dk tilbud er gældende så længe lager haves

Rally Centeret lagersalg 2008 bestilling skal ske skriftligt til jens@rallycenteret.dk tilbud er gældende så længe lager haves VareNr Tekst Tekst2 Tekst3 Vejl udsalg PåLager Tilbud inkl. Moms 42587,0504 REMUS, Audi 80 type 89 Bagpotte 2 Rør Ø 76 mm 2.792,50 1 1498 46003,0566 REMUS, Audi A3 fra 03- Bagpotte 2 Rør Ø 76 mm RD **TILBUD**

Læs mere

1. 7 9 6,- SLAGKRAFTIGE MESSETILBUD. Inklusiv 23.000 stifter! SPAR 30% SPAR 33% BYGGERI '16 1. - 4. MARTS. NYHED Første TJEP-pistol på 220V

1. 7 9 6,- SLAGKRAFTIGE MESSETILBUD. Inklusiv 23.000 stifter! SPAR 30% SPAR 33% BYGGERI '16 1. - 4. MARTS. NYHED Første TJEP-pistol på 220V SLAGKRAFTIGE MESSETILBUD BYGGERI '16 1. - 4. MARTS Stiftepistol, 220v TJEP TF-18/30 E Lille stiftepistol på el til de mindre opgaver. Specielt god til montering af sand- og fejelister. Slår uden problemer

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

Gaming Serie MSI GT735 MSI GX620 MSI GX610P MSI GX720 MSI GX700. Pris: Varenr.:BBC-MS/GT735NE. Widescreen. Pris: Pris: Varenr.: BBC-MS/GX610P-054NE

Gaming Serie MSI GT735 MSI GX620 MSI GX610P MSI GX720 MSI GX700. Pris: Varenr.:BBC-MS/GT735NE. Widescreen. Pris: Pris: Varenr.: BBC-MS/GX610P-054NE Gaming Serie Med de MSI gamig notebooks, vi du med sikkerhed imponerer andre gamere. Den nye MSI gaming serie ser også godt ud, disse notebooks er designet i børstet aluminium, og som bonus har de rød

Læs mere

DÆK & SLANGER. PRISLISTE NR marts 2015 TIL INDUSTRI, HAVE & LANDBRUG NYHED WEBSHOP PR. 1/ FOR REGISTREREDE VIRKSOMHEDER (EXCL.

DÆK & SLANGER. PRISLISTE NR marts 2015 TIL INDUSTRI, HAVE & LANDBRUG NYHED WEBSHOP PR. 1/ FOR REGISTREREDE VIRKSOMHEDER (EXCL. PRISLISTE NR. 32 31. marts 2015 FOR REGISTREREDE VIRKSOMHEDER (EXCL. MOMS) DÆK & SLANGER TIL INDUSTRI, HAVE & LANDBRUG HED WEBSHOP PR. 1/4 2015 TIRES & TUBES FOR INDUSTRIAL, AGRICULTURE & GARDEN REIFEN

Læs mere