HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE."

Transkript

1 HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE. operate it jesper brochmands gade københavn n tlf

2 MÅLRETTET MINDRE ORGANISATIONER UDVIKLET I BRUGERVENLIGT STANDARD-SYSTEM Operate IT A/S har udviklet et unikt produkt, direkte målrettet mindre organisationer. I får en hjemmeside, der på ydersiden har et udseende som afspejler netop jeres organisation, men på indersiden bygger på en gennemtestet Open Source standard platform. I slipper for dyre og langvarige hjemmesideprojekter, og får i stedet en hjemmeside med den rigtige informationsarkitektur og brugervenlighed. KOM UD MED BUDSKABET: LINKS TIL SOCIALE MEDIER, SØGEMASKINEOPTIMERET OG MED MULIGHED FOR NYHEDSBREV For at sikre I kan komme ud med budskaberne, er jeres hjemmeside forsynet med de gængse kanaler til publicering af materiale på nettet. INDHOLD De fleste systemer til hjemmesider er tomme skaller. Operate IT A/S har i stedet taget et af verdens mest udbredte CMS til hjemmesider, kaldet Drupal, og lavet en platform, der matcher jeres type af organisation. Platformen indeholder centrale elementer som nyheder, presserum, aktuelle emner, publikationsarkiv, lukkede sider for medlemmer, formularer, arrangementer og meget mere. Sammen med vores dygtige designere, laver vi et unikt udseende til netop jer, uden at I går på kompromis med opbygning, hastighed eller brugervenlighed. MOBILVENLIGT DESIGN KORT OG PRÆCIS PROCES DE MANGE FUNKTIONER Hele systemet er konstrueret og dokumenteret som et Open Source system, så skulle I mod forventning ønske en anden leverandør på et senere tidspunkt, kan I tage hjemmesiden med jer. Det er jeres hjemmeside og I binder Jer ikke til lange supportaftaler, årlige driftsomkostninger, licenser eller lignende fuld gennemsigtighed fra dag 1 er et af vores mål. LET AT ADMINISTRERE Hjemmesiden er opbygget med tanke på at jeres webmaster og redaktør ikke har oceaner af tid. EKSEMPLER OG REFERENCER STYR PÅ DET TEKNISKE OPERATE: FULL-SERVICE HUS Opdatering af hjemmesiden er formodentlig en ekstra opgave ved siden af alt det andet i dagligdagen, så en opgave skal helst kunne klares på under 10 min. Vores platform bygger derfor på princippet om, at alt nyt indhold skal kunne klares ved at udfylde én enkelt formular: en nyhed indeholder fx en titel, noget tekst, evt. et billede, nogle referencer og emner udfyld, tryk Gem og så klarer systemet resten. Alt er automatiseret, og indholdet bliver placeret rundt på hjemmesiden: på forsiden, i de relevante lister, emneoversigter osv. Nemt, hurtigt, enkelt! For det første har I selvfølgelig links til sociale medier som Facebook, LinkedIn, og Twitter. For det andet er hjemmesiden opbygget og automatiseret rent teknisk, så at Google løbende får besked om nyt indhold, samtidig med at siderne allerede er søgemaskinevenlige i koden bagved. Og for det tredje, giver vi også muligheden for et elektronisk nyhedsbrev; baseret på en enkel, gennemprøvet skabelon og med et yderst brugervenligt system til oprettelse, afsendelse og statistik.

3 MOBILVENLIGT DESIGN EN VELFUNGERENDE HJEMMESIDE PÅ TVÆRS AF ENHEDER Operate Website tilpasser sig automatisk mindre skærme som smartphones og tablets uden at I skal tænke over det. Tekststørrelsen justeres, billeder skaleres korrekt, menuen omdannes til en touch-venlig version og indholdet præsenteres derfor bedst muligt for jeres besøgende, på tværs af enheder og platforme. TILPASSER SIG AUTOMATISK SKÆRMEN ENKEL NAVIGATION VED MENU-KNAP SMÅ SKÆRME, SMÅ BILLEDER LAD BARE OS KLARE DET PRAKTISKE - I FÅR ANSVAR FOR DET GODE INDHOLD AL TEKNIK KLARET Vi tager os af alle de tekniske aspekter og holder jeres hjemmeside i luften. Hjemmesiden er placeret på hastighedsoptimerede servere med overvågning døgnet rundt og vi tør godt love at I aldrig har oplevet en hurtigere hjemmeside. To daglige backup-rutiner og en daglig replikation på en sekundær server, sikrer Jeres data, så I kan sove roligt om natten uden bekymringer. VI HAR ALT I SAMME HUS I får en fast kontaktperson i vores supportafdeling, der sidder på Nørrebro, og som kan hjælpe jer hvis I skulle støde på problemer eller har spørgsmål til hjemmesiden. Vi har også grafiske designere, videojournalister og kommunikationsrådgivere i huset, så er der brug for en ny publikation, online video fra direktøren eller en direkte presseindsats, kan I få det hele hos vores kollegaer i Operate A/S.

4 Opstart OPSTART KORT OG PRÆCIS PROCES Vi har lavet et standardiseret implementeringsforløb, hvor vi kommer 360-grader rundt om hjemmesiden, og sikrer at jeres ønsker til udseende og funktioner bliver realiseret fuldt ud WORKSHOP Workshop HJEMMESIDEN Hjemmesiden laves LAVES Opstartsmøde med jeres projekteam. Vi afklarer tidsplanen, får fastlagt de overordnede mål og principper for den kommende hjemmeside. Workshop med alle projektdeltagere. Sammen gennemfører vi faste øvelser og udfylder de skabeloner, der skal til for at hjemmesiden bliver målrettet jer. Vi fastlægger principper for det grafiske design. Løsningsudkast. Operate IT laver et løsningsudkast til hjemmesidens endelig opbygning og design. Jeres projektgruppe mødes, diskuterer det igennem og sender herefter de konkrete ønsker tilbage. Brugerkursus og indhold LØSNINGSUDKAST Løsningsudkast REVISIONSWORKSHOP Revisionsworkshop LAUNCH Launch Revisionsworkshop. Vi mødes igen, taler det hele i gennem og godkender oplægget. Hjemmesiden konfigureres og gøres klar til lancering. Brugerkursus og oplægning af indhold kombineres oftest, da det sikrer relevant indhold fra starten af og gør det blot endnu nemmere at forstå systemet bag hjemmesiden. Vi holder alle møder i vores lækre lokaler på Nørrebro og sørger for løbende forplejning. Processen gennemføres normalt på seks uger, men kan selvfølgelig udbygges hvis I har særlige behov for fx kortlægning af strategi eller ønsker til brugerundersøgelser, udvidet indhold eller nye funktioner. Kontakt os for at høre nærmere og gør det gerne direkte til Mattias herunder, ellers så henviser vi jer selvfølgelig bare til en kollega. MATTIAS CHRISTOFFER HARDRUP Webarkitekt og projektleder E T PLATFORMEN: OPEN SOURCE OG DRUPAL Operate Website er baseret på hjemmesideplatformen Drupal som er et af verdens mest udbredte CM-systemer og benyttes globalt på over en 1 mio. hjemmesider, alt fra store sider som whitehouse.gov, danske medier som berlingske.dk og til mindre organisationer som danskepatienter.dk. Systemet er fleksibelt og kan derfor benyttes til mange formål, når det opsættes og konfigureres rigtigt. Det kan let udvides med de mange moduler fra det altid aktive community, fx Google Maps, brugerratings, blogs, kommentering, visuelle grafer og meget mere. At det er Open Source, betyder at vi som leverandør ikke ejer kildekoden og at der ikke er nogen licensafgift. Som kunde kan I derfor altid tage systemet med til en anden leverandør på et senere tidspunkt uden at det skaber dyre omkostninger for jer undervejs.

5 HJEMMESIDENS MANGE FUNKTIONER... En hjemmeside fra Operate IT A/S, baseret på Operate Website, indeholder mange målrettede funktioner. Nedenfor har vi opsummeret en række typiske funktioner. På den første workshop tilpasser vi til jeres behov. DE FASTE SIDER, KONTAKT OG OM OS SIDERNE Som alle andre organisationer, har I behov for et mindre antal faste sider med statiske oplysninger. Operate Website tager hånd om dette med en fast skabelon som I kan udfylde til denne type pligt-stof på hjemmesiden - det er en vigtig del, men skal samtidigt ikke fylde for meget i forhold til jeres primære indhold. NYHEDER OG AKTUELLE EMNER Jeres opgave er at være aktuel i forhold til politiske udmeldinger og nye trends i samfundet. Jeres hjemmeside skal være forberedt til let at kunne sætte fokus på en tophistorie og udgive indhold om emner der er oppe i tiden og har berøring med jeres hovedopgaver. Når nyheder og temaer ikke er aktuelle mere, bliver de automatisk sendt i arkivet, så at de altid kan findes igen; enten direkte på hjemmesiden eller via henvisninger fra Googles søgemaskine. PRESSERUM Presserummet samler kontaktinformationer med de seneste pressemeddelelser, sektion til download af pressefotos og logo, tilmelding til et eventuelt nyhedsbrev, mulighed for visning af direktøren eller formandens seneste video samt præcise kontaktinformationer på den presse- eller kommunikationsansvarlige hos jer. VIDENARKIV I TEKST, VIDEO OG BILLEDE Vi laver sektioner hvor I kan placere artikler, videoer og billeder, alt sammen opmærket med emner, så de kan knyttes sammen på kryds og tværs. Jeres verden er sjældent så enkel at den kan koges ned til et simpelt hierarki af sider men med en emnebåret struktur, kan I henvise til en lang række af forskelligt indhold på tværs af emner, temaer og aktuelle fokusområder. MEDARBEJDERE OG KONTAKTPERSONER Operate Website kommer samtidigt med en mulighed for at præsentere jeres medarbejdere, komplet med billede, biografi og kontaktoplysninger. I kan inddele personer i flere grupper og de oprettede profiler kan knyttes direkte til hjemmesidens indhold, så en kontaktperson vises på alle undersider. ENKEL TEKSTBEHANDLING OG MÅLRETTEDE FORMULARER Operate Website kommer med en indbygget tekstbehandler, så det er let at tage teksten direkte fra fx et Word dokument og lægge det online. Teksten kan formateres helt som I kender det, og filer hentes nemt via den indbyggede stifinder, som giver adgang til filerne placeret på hjemmesiden - også når I flytter dem rundt. For at sikre at siderne ser pæne ud og er konsistente i sin opbygning, er der lavet målrettede skabeloner til alle typer indhold. Derved sikrer vi at siderne finder korrekt på plads, blandt menuer og kategorier på hjemmesiden.

6 ...OG FLERE FUNKTIONER ENDNU Operate Website bygger på Drupal, og kan derfor let justeres og udbygges med andre funktioner end de nævnte. Faktisk er der lige nu omkring 3000 moduler til Drupal (7) i det fælles modulbibliotek på nettet. Vi laver også gerne specialtilpasning og udvikling af special moduler hvis behovet viser sig for jer - den opgave har vi løst løbende for utallige af vores kunder. ARRANGEMENTER Arrangementer er en naturlig del af fx branche- og interesseorganisationers virke som informationportal til jeres besøgende. Med Operate Website får I ikke blot muligheden for at annoncere andres arrangementer, men også oprette jeres helt egne. Komplet med tilmeldingsformular, automatisk bekræftelse og enkel eksportering til fx Excel, så I altid har en opdateret liste over de tilmeldte til hver eneste møde. BLANKETTER Operate Website kommer med et blanketmodul, der kan opfylde alle gængse behov for at indsamle information fra jeres brugere, medlemmer eller kunder. For eksempel kan I benytte hjemmesiden til at samle tilmeldinger til jeres næste seminar, indhente feedback fra medlemmer i forhold til nye ideer eller noget helt tredje - mulighederne er mange.? LUKKEDE SIDER I udgangspunktet er hjemmesiden og dens indhold offentligt. Det kan dog stadigvæk være hensigtsmæssigt med sider, der kun kan tilgås af fx. medlemmer, hvad enten det er referater fra sektor- eller kredsmøde, særlige logoer til brancheorganisationer eller medlemsinterne oplysninger omkring kontingenter, faglige afgørelser mm. På de lukkede sider kan I placere materiale som skal kræve login-oplysninger og I kan segmentere, administrere og vedligeholde det hele selv. SPØRGSMÅL OG SVAR Er I trætte af at svare på de samme spørgsmål fra jeres medlemmer eller andre interessenter? Vi har oprettet en sektion til visning af ofte stillede spørgsmål, så at I nemt og enkelt kan kategorisere en lang række spørgsmål og vise uddybende svar med links til filer eller lignende. På den måde kan I spare jer selv fra en masse opkald og mails, da de besøgende hurtigt kan finde relevant information direkte på hjemmesiden. NY HJEMMESIDE ELLER FLYTNING AF GAMMEL? Vi har efterhånden udviklet mange forskellige værktøjer til at flytte indholdet på nuværende hjemmesider til vores eget system. Fra manuelle opgaver til fuldautomatisk eksportering, alt tilpasses det individuelle behov hos jer. Vi vil altid anbefale en revision af jeres eksisterende indhold, så at I starter på en frisk struktur og med indhold der er tilpasset hjemmesidens arkitektur. Tag en snak med os, så vi kan give jer ro i sindet når det kommer til flytning af jeres online tekster og filer.

7 EKSEMPLER & REFERENCER Vores platform er yderst fleksibel og dækker mange forskellige typer af organisationer og formål. I kan se flere cases og referencer på vores hjemmeside Et lille udpluk af vores over 100 websites: KUNNE DU TÆNKE DIG EN LIVE DEMONSTRATION, HVOR DU SELV PRØVER? Arbejderbevægelsens Erhvervsråd Tænketank med stærk emnekategorisering Institut for Menneskerettigheder Organisation med stram arkitektur og opbygning Danske Patienter Interesseorganisation med politisk dagsorden Vi har lavet en demonstrationsmodel af hjemmesiden og dens funktionalitet, så at I selv kan teste oplevelsen på forhånd; så sikre er vi i brugervenligheden af vores løsning. I kan få adgang til demonstrationsmodellen og afprøve den kvit og frit. Vi byder også gerne på en kop kaffe og en demonstration af platformen på vores kontor på Nørrebro. Liv og Land Videnscenter med artikler og projekter AK-Samvirke Brancheorganisation midt i politiske spændingsfelt Energistyrelsen Tusindvis af sider i stort hierarki Kontakt os for at få adgang til vores demo-website uden beregning.

8 STYR PÅ DET TEKNISKE Lever din hjemmeside op til de bedste standarder? Det gør Operate Website. Vores løsninger drager fuld nytte af at være et standardiseret produkt, da hjemmesiden løbende opdateres og optimeres og samtidigt lever op til de strenge tekniske krav som større og dyrere hjemmesider gør. Prøv at give nedenstående liste til din nuværende eller kommende webleverandør, og spørg om de lever op til de krav som bliver nævnt. Det nytter ikke at I laver fantastisk indhold til hjemmesiden, hvis teknikken ikke bakker det op. TILPASNING TIL MOBILE ENHEDER RESPONSIVT DESIGN Hjemmesider der ikke tilpasser sig de mindre skærme på smartphones og tablets, opfattes allerede som lidt gammeldags, i værste fald fravælges de af den besøgende. Undersøgelser, som Google har lavet, viser at 65% af informationssøgningen på nettet starter på en mobil enhed, før brugeren fortsætter læsningen på sin stationære PC (Kilde: bit.ly/ldzxoz). Operate Website bygger på de mest anerkendte principper for responsivt design: Layout tilpasning. Indholdets bredde tilpasser sig skærmens bredde. Derved sikres det at teksten altid har en fornuftig størrelse og linjerne har en læsevenlig længde med god linjeafstand. Skalerede billeder. Små enheder små billeder. Store enheder store billeder. Alt andet er spild af båndbredde og brugernes tid derfor tilpasses alle billeder automatisk enheden som den besøgende anvender. Klikbar navigation og swipe imellem billeder. Slut med irriterende rullemenuer eller små links. Vi bruger en enkel menuknap i højre hjørne, som folder en nem og klikbar navigation ud, selv på små skærmstørrelser. Enkel swipe funktion imellem billeder på de mobile enheder. Ingen mystiske teknologier. Vi anvender kun teknologier som virker på alle typer af enheder, fx HTML5, CSS3 og Javascript og tester dem på de gængse platforme som findes i jeres målgruppe. PERFORMANCE BRUGERNE VENTER IKKE PÅ JER Operate Website strækker sig langt for at være hastighedsoptimeret, uden at I skal betale for en stor og dyr serverpark. Vi ved alle at en hjemmesides hastighed er afgørende for brugeroplevelsen, da de fleste er begyndt at favorisere hurtigere sider frem for de langsomme. Noget andet er, at Google faktisk stempler ens hjemmeside negativt hvis den har en langsom svartid og det kan i sidste ende påvirke jeres hjemmesides placering i søgemaskinens resultater: Operate Website scorer derfor topkarakterer på tre af verdens mest udbredte systemer til performance måling. Prøv selv at teste jeres nuværende hjemmeside med de nedenstående værktøjer (repeat view): Yslow (udviklet af Yahoo) - Operate Website: Grade A Pagespeed (udviklet af Google) - Operate Website: 90+ af 100 Webpagetest.org: Under 3 sekunder på forsiden BLIV FUNDET AF SØGEMASKINERNE OG FØLG DIN TRAFIK Der er ingen mening i en hjemmeside, der ikke bliver fundet når folk søger efter relevant indhold på nettet. Søgemaskineoptimering står på tre konkrete ben: 1) Lav fantastisk indhold - med interessante tekster, billeder, grafikker og evt. video. 2) Markedsføring sørg for at andre vil dele jeres indhold på blogs, aviser, sociale medier og andre hjemmesider. 3) Teknikken skal være på plads det er ærgerlige point at miste. Operate Website har bygget al den nødvendige kode ind: Styr på relevante meta tags. Hjemmesiden sørger for at title og description tag udfyldes automatisk med mulighed for at ændre dem løbende, hvis behovet viser sig på senere sigt. Søgemaskinevenlige URL. Siderne hedder og ikke Korrekt HTML5 struktur. Strukturen i dokumenterne er styret af korrekte tags i forhold til indholdet. Siderne er opmærket med header, footer, article og andre relevante tags som opfylder de normale standarder. Google Analytics. Analyse og tracking med verdens største tracking system. XML sitemap. Automatisk anmeldelse af nyt eller revideret indhold til Google (og evt. andre søgemaskiner). Google Webmaster Tools. Hold styr på døde links og andre unoder der kan snige sig ind efterhånden som siden redigeres og udvikles. Google Custom Search Engine. Brug de bedste som din egen søgemaskine, indlejret direkte på siden (tilvalg).

9 STYR PÅ DE JURIDISKE ASPEKTER OG SIKKERHEDEN Nettet er ikke lovløst og I har et ansvar for jeres handlinger og indhold. Operate Website har gennem en årrække opbygget en forståelse af de nødvendige forholdsregler, juridisk såvel som sikkerhedsmæssigt, så at I ikke havner i uforudsete problemer med jeres indhold på hjemmesiden: Cookies. Brugeren skal give accept før der gemmes cookies på den besøgendes computer til fx Google Analytics. Forretningsbetingelser. Siden giver plads til indsættelse af link til forretningbetingelser og privatlivspolitik. HTTPS på formularer. Hjemmesiden giver mulighed for at beskytte alle formularer med https, så de besøgende ikke sender ukrypteret data over nettet ved udfyldelse af formularer med eventuel sensitiv data. Rettigheder (IPR). Siden er forberedt til at billede, video og andet materiale kan anføres med ophav, så der ikke brydes rettigheder. Passwordpolitik. Passwords udseende og levetid kan styres for at øge sikkerheden. Sikkerhedsopgraderinger. Vi implementerer sikkerhedspatches til systemet løbende. På Operate Website foretages årlige sikkerhedsopgradering til seneste Drupal udgave som minimum, samt lukning af evt. kritiske sikkerhedshuller i moduler osv. Spamsikring af formularer. Spam er desværre en del af internettet. Jeres formularer kan sikres med menneske-test, så robotter ikke kan spamme jeres formularer. Afskærmning af de administrative områder. Hjemmesidens administrative områder kan afskærmes, så den fx kun kan opdateres fra virksomhedens IP-adresse, hvis en meget høj sikkerhed ønskes på jeres hjemmeside. TILGÆNGELIGHED, STANDARDER OG KODEKVALITET Operate Website er for alle, også selvom man ikke har et perfekt falkeblik. Operate Website er testet i forhold til gængse tilgængelighedsprincipper og er fremtidssikret ved at være baseret på bestemte standarder: Overholdelse af WCAG 2.0 standarden. Hjemmesiden er testet med automatiske redskaber og manuelle checklister for at sikre, at siden er tilgængelig for personer med handicap, fx nedsat syn og hørelse. Nul fejl på Standard HTML5, CSS3 og JavaScript. Hjemmesiden benytter standardiseret kode til opmærkning af sidernes indhold. Siden er testet med automatiserede redskaber for at finde fejl og uhensigtsmæssigheder i koden. Twitter Cards og Open Graph tags. Sider er opmærket med nødvendige metadata for at lave fornuftige links når der deles på fx. de sociale medier. DRIFT, HOSTING, BACKUP, OVERVÅGNING OG SUPPORT Forudsætningen for en velfungerende hjemmeside er at den er oppe og kører 24/7. Operate Website bliver driftet med henblik på høj oppetid, performance og løbende backup: State-of-the-art server. Zen-blade servere med lynhurtig RAID og SSD-storage. Topsikret hostingcenter. Bygget med foranstaltninger for oversvømmelse og andre naturkatastrofer, samt forebyggelse mod terrorangreb. Overvågningsalarm. Hvert minut checkes hjemmesiden for at sikre at den er tilgængelig. Hvis dette check fejler tre gange (dvs. efter fire minutter), så får vores driftsvagt automatisk en besked og kan tjekke op på problemet. Almindelig backup. To gange i døgnet laves der en backup af databasen for hurtig genskabelse i tilfælde af uheld hvor I kommer til at slette for meget indhold på hjemmesiden eller har lavet en opdatering som I fortryder nogle timer senere. Disaster server. Hver nat laves en komplet kopi af jeres website, placeret på en server der er fysisk og organisatorisk adskilt fra jeres primære produktionswebsite. Derfor kan vi altid skifte over til en sekundær løsning, hvis vi oplever problemer. Dansk support. Placeret i København og med direkte telefonkontakt til en medarbejder hos Operate IT.

10 BYGGET PÅ KOMPETENCER. OG KOMPETENCER. Operate er en kommunikationsvirksomhed, der siden etableringen i 2002 har arbejdet med det, som vi kalder DobbeltKompetencer: Vi kombinerer faglig indsigt i kundernes verden med skarpe kommunikationskompetencer. Der skal nemlig to til. Til at få verden til at vokse. Til at løfte præstationen fra god til superb. Til at skabe unikke resultater. FULL-SERVICE HUS OPERATE Operate IT A/S er en del af Operate A/S kommunikationskoncernen. Vi er et full-service hus og i forbindelse med din nye hjemmeside kan vi tilbyde en lang række forskellige typer af ydelser og kompetencer hos vores søde kollegaer ved siden af: Fotograf for en dag Få styr på de sociale medier og virksomheden Designmanual Skabeloner til Word og PowerPoint Skriv til nettet-kursus Tekstarbejde Udarbejdelse af indholds- og kommunikationsstrategier Optagelse og redigering af video og lyd KURSER & UNDERVISNING Operate IT A/S leverer kurser til Operate Website og til Drupal som helhed. Her kan du som redaktør, lære alt hvad der skal til for at betjene netop jeres hjemmeside. Har I ønsker om at kunne udføre mere avancerede opgaver, klares det på vores webmasterkursus men det er oftest ikke nødvendigt. Vi leverer altid en afsluttende undervisning inden vi afleverer hjemmesiden til jer og det tager oftest ikke mere end en enkel times tid eller to. DobbeltKompetencerne sætter os i stand til at levere ydelser med gennemslagskraft og skabe kommunikation, der engagerer. Kommunikation, der ikke bare bliver set, men som skaber med ejerskab og engagement. Vi arbejder med Analyse og Strategi, Change Communication, Kampagner, Public Relations, Visuel Kommunikation samt Web og Sociale Medier. Med tæt på 50 engagerede kollegaer kan vi levere full-service. Nogle har stor indsigt i de faglige områder, andre er specialister i fx digital kommuni kation, film og design. Det hele handler om, at tingene skal føres ud i livet. Kommunikation skal gøre en forskel. Det er derfor, vi hedder Operate. Kort sagt: Kommunikation baseret på viden og strategi. SE MERE PÅ

HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE.

HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE. HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE. OPERATE TECHNOLOGY JESPER BROCHMANDS GADE 10 2200 KØBENHAVN N TLF 38 16 80 90 INFO@OPERATE.DK WWW.OPERATETECHNOLOGY.DK MÅLRETTET

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Aarhus d. 6 april 2011

Aarhus d. 6 april 2011 Aarhus d. 6 april 2011 Tobias Thaastrup-Leth, 31 år, Århus Uddannet i fotobranchen, men endt som professionel nørd Onlinemarketingchef i OnlineMedier ApS og Søgemedier A/S 10 års erfaring med design af

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

SEO og Kommunikation

SEO og Kommunikation SEO og Kommunikation Agenda 1. Kommunikation på nettet 2. SEO hvad er det? 3. Teknisk SEO 4. Søgeordsanalyse 5. On-page SEO 6. Off-page SEO Kommunikation på nettet Kend din målgruppe Hvilke kunder har

Læs mere

Dit budskab i centrum

Dit budskab i centrum Dit budskab i centrum Websites hurtigt og nemt Wizi er et standard Content Management System udviklet "in-house" af Vizion Factory NewMedia. Vi har implementeret skræddersyede CMS løsninger for vores kunder

Læs mere

Tillæg til Libris-hæftet: WordPress. Temaredigering og sikkerhed m.m.

Tillæg til Libris-hæftet: WordPress. Temaredigering og sikkerhed m.m. Tillæg til Libris-hæftet: WordPress Temaredigering og sikkerhed m.m. 1. Temaopbygning og -redigering I det trykte hæfte gennemgår jeg, hvordan du installerer temaer i WordPress. Der findes tusindvis af

Læs mere

SmartWeb Brugermanual

SmartWeb Brugermanual SmartWeb Brugermanual Table of Content Table of Content... 1 Best Practice SmartWeb:... 2 Implementering... 4 Egenskaber:... 5 Filer:... 7 Oprettelse af Kategori... 9 Sider og Tekster:... 11 Slideshow...

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber GRATIS Morgenmøde Den 13. maj Få det optimale ud af din webshop NYE KOMMUNIKATIONSREDSKABER Få mere ud af din webshop.

Læs mere

Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN

Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Definitioner... 2 Generelt... 3 Oprettelse af en skabelon... 4 Sidetypeskabeloner... 5 Globale displaymoduler...

Læs mere

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc.

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. Kommuniker bedre med ny hjemmeside eller infoskærm! kr 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. INTRO PRIS kr 8.995 INFOSKÆRM 42 Oplys klinikkens patienter med

Læs mere

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Agenda 1. Introduktion 1. Lidt om SimpleShop.dk 2. Hvad gennemgår vi i dag? 3. Hvorfor Wordpress? 2. Hvad har du brug for?

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Hjemmeside til Team Brügger DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL Team Brügger er en frisørsalon i Aars. Indehaveren Gitte Brügger startede salonen op sammen med

Læs mere

Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten

Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten FRA NU AF HAR AFDELINGER MULIGHED FOR AT SKIFTE LOKALHJEMMESIDE TIL ET NYT OG MERE TIDSSVARENDE SYSTEM. DET EKSISTERENDE SYSTEM FORTSÆTTER TIL STARTEN AF

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. 1 Grafisk workflow

GRAFISK WORKFLOW. 1 Grafisk workflow GRAFISK WORKFLOW 1 Opgavebeskrivelse I forbindelse med et nyt online koncept Web in a box skulle jeg lave en Photoshop-skabelon, der kan eksportere materiale til en hjemmeside automatisk. Selve konceptet

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet Kenn Römer-Bruhn WordPress - gør dig synlig på nettet version 1.3 2. september 2013 Lidt om hvem Kenn er Arbejdsområder i dag: Forfatter, skribent, redaktør, forlægger, fotojournalist, blogger, grafisk

Læs mere

Kontraktbilag B KRAVSPECIFIKATION. Side 1 af 8

Kontraktbilag B KRAVSPECIFIKATION. Side 1 af 8 Kontraktbilag B KRAVSPECIFIKATION Side 1 af 8 1. Hjemmeside 1.0 Standard og platform (generelle tekniske krav til løsningen) Løsningen skal til hver en tid være responsiv således, at den optimeres til

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3.

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3. PentaCon CMS Responsive sider WYSIWYG editor Skabelon til standard tekstside med overskrift og 1 billede Skabelon til standard tekstside med overskrift og 3 billeder Slideshow på forsiden Nyhedsruller

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Brugerguide til FlexCMS

Brugerguide til FlexCMS Brugerguide til FlexCMS Kom i gang med at bruge din hjemmeside 1 VELKOMMEN TIL FLEXCMS... 3 1. LOGIN... 5 2. HJEMMESIDENS TERMINOLOGI... 6 3. LAYOUT... 7 4. OPRET OG TILPAS FORSIDEN... 8 4.1 OPRETTE SIDEEGENSKABER...

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

Secoya CMS CMS. Grundpakke incl. standard programmering af hjemmesiden. Let s work smarter

Secoya CMS CMS. Grundpakke incl. standard programmering af hjemmesiden. Let s work smarter Let sworksmarter Secoya CMS CMS Nedenstående priser er angivet ekskl. moms i danske kroner. Grundpakke 16.900.- incl. standard programmering af hjemmesiden Indholdsredigering Menuredigering Filarkiv Publicering

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Ofir Recruiter 1 Fordele ved Ofir Recruiter Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Fleksibelt system med mulighed for tilpasning

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

29. januar 2014 kl. 9.00 15.30

29. januar 2014 kl. 9.00 15.30 ITS inviterer til informationsdag 29. januar 2014 kl. 9.00 15.30 Over det seneste år, har ITS sat en række nye it-ydelser i søen. Informationsmødet er en mulighed for at få et samlet overblik over de nye

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

BYFORNYELSE. IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse

BYFORNYELSE. IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse BYFORNYELSE IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse Socialministeriet 2007 Udarbejdet af Laura Larvig Andersen og Jonas Bjørn Whitehorn, Kvarterløft Nørrebro Park, Københavns Kommune Omslagsfoto

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 13. marts, 2014 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13 2.b.

Læs mere

Hurtigt igang på lille budget. start up webkit. @Webpresence.dk

Hurtigt igang på lille budget. start up webkit. @Webpresence.dk Hurtigt igang på lille budget start up webkit @Webpresence.dk WebPresence er som udvikler- og designlille budget - mange muligheder D enne folder beskriver indholdet af WebPresence Startup Webkit samt

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

Herning Centerby Guide til Umbraco

Herning Centerby Guide til Umbraco Herning Centerby Guide til Umbraco marts 2016 I GANG MED UMBRACO 4 LOGIN 4 LÆR UMBRACO AT KENDE 5 SÅDAN REDIGERER DU SIDER 6 VÆRKTØJSLINJEN 6 RET I TEKSTEN 7 RET ELLER INDSÆT LINK I TEKSTEN 8 RET ELLER

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Procesbeskrivelse - Webprogrammering

Procesbeskrivelse - Webprogrammering Procesbeskrivelse - Webprogrammering Indholdsfortegnelse Forudsætninger... 1 Konceptet... 2 Hjemmesiden... 2 Server-side... 3 Filstrukturen... 3 Databasehåndtering og serverforbindelse... 4 Client-side...

Læs mere

Min Landsby Klynge WebSite

Min Landsby Klynge WebSite 1 Min Landsby Klynge WebSite Til Randers Kommune og Landsbyklyngen Kronjylland. Bilag til tilbud udarbejdet d. 11. juli 2016 af Min Landsby I/S Grundskabelonen. Nedenstående omfatter den grundlæggende

Læs mere

GRAFISK DESIGN GRÅ ROSA VIOLET. BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf.

GRAFISK DESIGN GRÅ ROSA VIOLET. BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf. GRAFISK DESIGN BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf. KRAV TIL UDTRYKKET Moderne Enkelt Minimalistisk Responsivt Brugervenligt

Læs mere

WANEK & MYRNER. Kommunikation der styrker beskæftigelsesindsatsen

WANEK & MYRNER. Kommunikation der styrker beskæftigelsesindsatsen EasyMail Kommunikation der styrker beskæftigelsen Nem og kommu effektiv ni med alle kation virksom jeres he kontakt dser tørredak ent: em abonn lave Lad os det indhol (side 3) t Integrere n ktio CR M-fun

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Velkommen til kursus i Alia

Velkommen til kursus i Alia - og om hvordan man får velforberedte pårørende 25. september 2009 Side 1 ud af 25 Velkommen til kursus i Alia - Sådan får du velforberedte pårørende og sparer tid med en Alia hjemmeside - og om hvordan

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW - RESPONSIV WEBSIDE

GRAFISK WORKFLOW - RESPONSIV WEBSIDE GRAFISK WORKFLOW - RESPONSIV WEBSIDE REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Redesign hjemmeside for Murerfirmaet Døssing i responsivt design, som udstråler professionalisme. Der skulle være en referenceside med

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Webshop startpakker. Her er dit logo. Mode 2013 Klassiske Italienske USA style 60 er stil

Webshop startpakker. Her er dit logo. Mode 2013 Klassiske Italienske USA style 60 er stil Webshop startpakker Vælg mellem Mars og Venus og kom hurtigt i gang Mars og Venus indeholder Valgfrit farvetema/topbillede Opsætning af skabeloner for: - Forside - Nyheder på forside - Nyheds- og tilbudslister

Læs mere

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort.

Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort. Webshop.io Standard funktioner Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort. Produkter og dokumenter Menu-dokumenter

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Brand By Hand Brand By Hand: Handelsbetingelser - august 2014

Brand By Hand Brand By Hand: Handelsbetingelser - august 2014 Brand By Hand CVR: 34845808 Møllevangsallé 142, 8200 Aarhus N 1 Indledning Vi yder altid vores bedste for at opfylde dine behov og indfri dine forventninger. Vi har i det følgende formuleret vores handelsbetingelser,

Læs mere

Indledning. Forventninger og samarbejde. Actioncaller ApS CVR: 33755740 Vestervang 7 716, 1. sal 8000 Aarhus C

Indledning. Forventninger og samarbejde. Actioncaller ApS CVR: 33755740 Vestervang 7 716, 1. sal 8000 Aarhus C Actioncaller ApS CVR: 33755740 Vestervang 7 716, 1. sal 8000 Aarhus C Kontorlokaler Helsingforsgade 27 Incuba Science Park 8200 Aarhus N Indledning Vi gør altid vores bedste for at dække dine behov og

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1 Succes med intranet til Office 365 Webtop A/S s. 1 Hvem er jeg https://twitter.com/jeslas http://www.linkedin.com/in/jesslassen Webtop A/S s. 2 Hvad er Office 365 Office pakken (Word, Excel..) Skyudgaver

Læs mere

Brugervejledning til Design Manager Version 1.02

Brugervejledning til Design Manager Version 1.02 Brugervejledning til Design Manager Version 1.02 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Det kan du med HostedShop Design Manager... 3 1.2 Feature list... 3 2. Design... 4 3. Filer og CSS... 4 3.1

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Velkommen til kursus i Alia

Velkommen til kursus i Alia - og om hvordan man får velforberedte forældre 18. september 2009 Side 1 ud af 25 Velkommen til kursus i Alia - Sådan får du velforberedte forældre og sparer tid med en Alia hjemmeside - og om hvordan

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Vejledning til bydende. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til bydende. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til bydende Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO 1 / 6 HVAD ER SEO? SEO betyder Search Engine Optimization, og det er en betegnelse for, at man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside for at gøre den mere synlig i de forskellige online søgemaskiner, f.eks.

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW PORTFOLIO NIKLAS POULSEN H1

GRAFISK WORKFLOW PORTFOLIO NIKLAS POULSEN H1 GRAFISK WORKFLOW PORTFOLIO NIKLAS POULSEN H1 GRAFISK WORKFLOW DOKUMENTATION OPGAVEN Denne opgave er lavet som en fiktiv opgave. Opgaven er lavet for et fiktivt firma, som tilbyder personlig fitness træning.

Læs mere

Inspiration, tips og tricks

Inspiration, tips og tricks Køb et helt bibliotek om WordPress ebogen om WordPress 3 er mere omfattende end nogen anden dansk vejledning om WordPress. Køber du ebogen, får du fri adgang til alle kommende versioner. Du køber altså

Læs mere

Content Management System. Content Management System

Content Management System. Content Management System CMS Content Management System Content Management System ADventure/SequelSite: det mest optimale til etablering, vedligeholdelse og fornyelse af professionelle web-sites Slut med eksperter og dyre opdateringer,

Læs mere

- søgemaskineoptimering

- søgemaskineoptimering - søgemaskineoptimering Guiden findes på bredahl-it.dk/seo Forventninger til aftenen Introduktion PageRank (og Google toolbar) Optimere webstedet (SEO) Trafikkontrol og statistikker Google Analytics Husk

Læs mere

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig?

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Få flere kunder Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder og bundlinje?

Læs mere

IT-manual August 2014

IT-manual August 2014 IT-manual August 2014 Indhold IT-pixibog Opgave i brug af Lectio At skrive store opgaver i Word Opgave i at bruge Words specialfunktioner 1 IT-pixibog Skolens computere - låner jeg en computer? - hente

Læs mere

HOSTINGPLANER DDB CMS HOS DBC

HOSTINGPLANER DDB CMS HOS DBC HOSTINGPLANER DDB CMS HOS DBC Indhold Hostingplaner DDB CMS hos DBC... 1 1 Hostingplaner... 3 2 Definitioner... 4 2.1 Miljøer... 4 2.2 Support... 4 2.2.1 DDB CMS - 1. line support... 4 2.2.2 DDB CMS -

Læs mere

prisestimat ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15

prisestimat ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15 ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15 Oversigtsværktøj til aktiviteter, kampagner og arrangementer i Roskilde kommune Roskilde Kommunes Erhvervsafdeling har

Læs mere

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Andreas Johannsen Communications Manager & Co-founder andreas@synkron.dk www.synkron.dk Om Synkron Synkron har lavet CMS siden '97 Markedsledende

Læs mere

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation Roskilde Tekniske Skole

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation  Roskilde Tekniske Skole Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation www.rts.dk Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation Efterår 2017 Roskilde Tekniske Skole Center for Medie og Kommunikation Kursusadministration: 46 300

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end)

Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end) Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end) Indhold Login... 2 Opdateringer... 4 Medier... 5 Sider... 6 Kontakt... 7 Newsletter... 9 Wocommerce... 10 Udseende... 11 Bruger... 13 Super Snow... 13

Læs mere

WORKFLOW & GRAFISK PRODUKTION

WORKFLOW & GRAFISK PRODUKTION Opgavebeskrivelse Kunde: Gorm Larsen & Zornig (GLZ) Websitet Social media cheat sheet er en oversigt over forskellige sociale mediers opsætning. Formålet er altså at gøre det nemt at finde de mål, der

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

ANALYSE AF WEBSTEDET WWW.BILFORHANDLER.DK

ANALYSE AF WEBSTEDET WWW.BILFORHANDLER.DK ANALYSE AF WEBSTEDET WWW.BILFORHANDLER.DK Denne rapport indeholder en primær analyse af webstedet www.bilforhandler.dk. Vi har kigget på: Det vigtige førstehåndsindtryk af webstedet Brugervenlighed Anvendte

Læs mere

Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning

Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning Oversigt over udbudsmaterialet: 1. Indledning/beskrivelse 2. Ordregiver 2.1 Kontaktinformationer 3. Den udbudte

Læs mere