REDEGØRELSE LOKALPLAN NR. 254, BOLIGBEBYGGELSE FREDERIKSBORGVEJ/VESTRE KIRKEVEJ,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REDEGØRELSE LOKALPLAN NR. 254, BOLIGBEBYGGELSE FREDERIKSBORGVEJ/VESTRE KIRKEVEJ,"

Transkript

1

2 ROSKILDE KOMMUNE REDEGØRELSE LOKALPLAN NR. 254, BOLIGBEBYGGELSE FREDERIKSBORGVEJ/VESTRE KIRKEVEJ, Lokalplanens område, Lokalplanen omfatter et areal på hjørnet af Frederiksborgvej og Vestre Kirkevej i Himmelev. Arealet omfatter dels det tidligere Hotel Risø med tilhørende bagarealer dels den tilgrænsende ejendom Frederiksborgvej nr Under sidstnævnte ejendom hører et strandlod på søsiden cif Frederiksborgvej, men den omfattes ikke af lokalplanen. Området har været bebygget siden århundredeskiftet. I 60 f erne opførtes Motel Risø. Det har været drevet som hotel, motel/ restaurant og selskabslokaler. Der har gennem tiden været en del ejere. Til sidst stod det klart, at der ikke længere var basis for hoteldrift under de givne rammer. Siden blev der givet tilladelse til en meget stor udvidelse af hotellet som dog aldrig blev realiseret. I 1989 blev ejendommen overtaget af nye ejere med intentioner om at bygge attraktive boliger på stedet. Lokalplanens formål. Det er lokalplanens formål at muliggøre opførelse af en sådan boligbebyggelse til erstatning for de nedslidte hotelbygninger. Eksisterende bebyggelse på Frederiksborgvej 214 forudsættes ligeledes nedrevet. Den viste bebyggelse rummer 50 boliger svarende til i alt godt m 2. Samtidig er det lokalplanens formål at sikre at hele bebyggelsen fremtræder på passende vis. Her er dels tale om at bebyggelsen og friarealerne i sig selv skal være veldisponerede og have et spændende udseende. Dels at helheden efter byrådets skøn skal passe til den særlige beliggenhed.

3 Med den sidste formulering tænkes primært på at bebyggelsen ligger i visuel kontakt med fjorden, dels at den vil ses fra byens "Strandvej", Frederiksborgvej. Og endelig tænkes der på at denne del af Himmelev er præget af store bygningsværker i åbne, grønne omgivelser samt villaer af meget forskellig karakter. Forholdet til overordnet planlægning» I Roskilde Kommuneplan er området (Område 4 i bydelen Himmelev) udlagt til boligformål, offentlige formål (f.eks. institutioner, friarealer o.lign.) og butikker til kvarterets daglige forsyning, samt evt. liberale erhverv. Endvidere er det i kommuneplanen fastsat, at bebyggelsesprocenten for hver enkelt ejendom ikke må overstige 25%, dog således at for butikker, institutioner eller lignende må bebyggelsesprocenten ikke overstige 40%. Endelig er det fastsat, at bebyggelsen ikke må opføres med mere end 2 etager. Da byrådet gerne ser lokalplanen fremmet er den ledsaget af et tillæg til kommuneplanen (nr. 29), hvorved bestemmelserne for området ajourføres og lokalplanens vedtagelse muliggøres. I hovedtræk fastsætter kommuneplantillæget at området må anvendes til boligbebyggelse i tre etager, og at bebyggelsesprocenten ikke må overskride 50%. Hvordan bliver bebyggelsen. Bebyggelsen er illustreret på kortbilag nr. 3, "illustrationsplan", samt på kortbilag nr. 2, "vedtægtsplan". Vedtægtsplanen viser de formelle, juridiske bindinger for bebyggelsen jævnfør selve lokalplanens tekst, medens illustrationsplanen viser en skitse af det aktuelle projekt. Illustrationsplanen er ikke bindende i detaljer, men den givet et godt indtryk af hvordan bebyggelsen omtrent vil komme til at se ud. Det har været hensigten at skabe en karakterfuld bebyggelse i åbne strandparkagtige omgivelser. Friarealerne bliver præget af nærheden til fjorden og beplantet lidt i lighed med Vigen Strandpark, altså med store åbne plæner og ret spredt træbeplantning. Den største attraktion ved en bolig på denne grund vil være udsigten til fjorden. Bebyggelsen giver mulighed for at alle beboerne kan nyde fjordudsigten fra egen bolig. Bebyggelsen ligger som en åben hestesko tilbagetrukket fra og åben mod Frederiksborgvej. Herved kranser den det store centrale friareal og danner nærmest en grøn vig som pendent til vigen på den anden side af vej en.

4 Bebyggelsen opføres i tre etager* Ved udformning af facaderne sigtes på at bebyggelsen får et varieret udtryk. Alle lejligheder forsynes med altan mod fjorden og loggia (overdækket vindfang) mod adgangssiden. Bebyggelsen får et særligt arkitektonisk udtryk også på grund af det centrale tårn i bebyggelsens nordøstlige hjørne. Tårnet er hævet en etage over terræn, således at der under tårnet er forbindelse mellem torvet og det store friareal. Bebyggelsen vil fremstå i murværk der vandskures i indfarvet mørtel eller males i silikatfarver i harmoni med strandengen. Taget opføres med teglsten eller skifer. Der bliver gående adgang til bebyggelsen i grundens sydvestlige hjørne ud mod Frederiksborgvej. Biler har adgang fra Vestre Kirkevej som vist på kortbilagene. På bebyggelsens nordøstside etableres parkeringsplads. Der udlægges 1,2 plads pr. lejlighed og de anlægges i den takt bygningsmyndigheden kræver det. De stier der etableres skal ved belysning og befæstelse gives et strandparkagtigt udtryk. Generelt gælder at byrådet skal godkende udformningen af bebyggelsen, herunder skure m.v. samt godkende udformningen af friarealerne, alt under hensyntagen til lokalplanens bestemmelser. Resume. Lokalplanens hovedbestemmelser er: o boliger, etagebebyggelse, max. 50 lejligheder. o bebyggelsesprocent max 50%. o o o max. 3 etager. regulering af bebyggelsens placering og udseende. krav vedrørende friarealer, parkering m.v. Lokalplanens retsvirkninger. Efter byrådets endelig vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser.

5 Eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

6 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 254, BOLIGBEBYGGELSE FREDERIKSBORGVEJ/VESTRE KIRKEVEJ. I henhold til Kommuneplanloven fastsættes herved følgende bestemmelser for det i paragraf 2 nævnte område. LOKALPLANENS FORMÅL. Det er lokalplanens formål at at åbne mulighed for at der på ejendommen kan opføres en boligbebyggelse på ca m 2, svarcmde til ca. 50 boliger, til erstatning af de tidligere hotelbygninger m.v. fastlægge retningslinier for bebyggelsens anvendelse, omfang, udseende og disponering samt bestemmelser om parkeringsforhold og friarealer således at bebyggelsen efter byrådets skøn har en efter dens beliggenhed passende fremtræden. LOKALPLANENS OMRÅDE. Lokalplanområdet afgrænses som vist på kortbilag nr. l, og omfatter flg. matr.nr.: 7-aa, 7-ab, den østlige lod af 7-q, del af 7-ae, alle Himmelev By, Himmelev, samt alle parceller, der efter den udstykkes herfra.

7 3_. OMRÅDETS ANVENDELSE, 3.1 Området må kun anvendes til boligformål, etagebeibyggelse med dertil hørende fælleslokaler og -pavilloner samt friarealer, parkering, redskabsskure, cykelskure m.v. Indenfor området kan opføres transformerstation med areal på max. 5 m og med højde på max m. 3.2 Byrådet kan tillade, at der i lokalplanens område drives sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelseshuse, på betingelse af: at at at at virksomheden drives af den, som beboer den pågældende bolig. områdets karakter af boligområde efter byrådets skøn ikke forandres, herunder ved skiltning eller lignende. virksomheden ikke medfører ulemper for de omkringboende. virksomheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på området. 4. UDSTYKNING. Udstykning må ikke finde sted indenfor området. 1 I forbindelse med opførelse af det i lokalplanen omhandlede byggeri skal områdets ejendomme søges sammenlagt til ét matrikelnummer. 5. VEJ- OG STIFORHOLD. Vej-, sti- og parkeringsforhold fremgår af kortbilag nr Vejadgang til området må kun ske fra Vestre Kirkevej overfor Tranevej. 5.2 Der udlægges vej mellem punkterne A, B, C, D, E, F og G i områdets østlige del som vist på kortbilaget. Vejene er en del af områdets parkeringsplads. Vejene udlægges i en bredde af 7 m. Den del af matrikelnummer 7ae, der udgør en del af Kirsebærhaven, vil kunne fraskilles 7ae til sammenlægning med matrikelnummer 7af (Kirsebærhaven).

8 5.3 Vejadgangen til ejendommen matr. nr. 7z flyttes til strækningen A-B-C-D-E, idet den tidligere lidt vestligere vejadgang nedlægges. Denne del af vejanlægget opnår som adgangsvej til matr. nr. 7 z status som privat fællesvej og administreres efter privatvejsloven. 5.4 Der udlægges sti mellem punkterne B, H, I og J samt B, K, L og M som vist på kortbilaget. Stierne må ikke anvendes til motoriseret kørsel. 5.5 Stierne udlægges i en bredde af 2 m. 5.6 Der udlægges et torv på bebyggelsens nordøstlige side, således som vist på kortbilaget. Torvet må ikke anvendes til motoriseret kørsel. 5.7 Der udlægges parkeringsplads svarende til 1,2 plads pr. lejlighed. 5.8 Parkeringspladserne udlægges i områdets østlige del i overensstemmelse med kortbilaget. 5.9 Vejbefæstelser og stibefæstelser kan udføres i betonsten eller andre materialer godkendt af byrådet Parkeringspladser samt vejstrækningen C, D og E kan udføres i græsarmering eller på anden måde godkendt af byrådet. LEDNINGSANLÆG. 6.1 El-ledninger, herunder til vejbelysning, må ikke fremføres som luftledninger, men må alene udføres som jordkabler. 6.2 Eksisterende kloakledning, tinglyst , vist på kortbilag nr. 2, skal omlægges eller sikres på anden måde i henhold til nærmere godkendt projekt, som fremsendes i forbindelse med byggesagen. 7_. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. 7.1 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 50% Bebyggelsen skal placeres indenfor det på kortbilag nr. 2 viste byggefelt. I henhold til bygningsreglementet kan den del af ejendommen, der ligger på den anden side af Frederiksborgvej, ikke medregnes ved beregning af bebyggelsesprocenten.

9 7.3 Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 3 etager. Kiphøjden må ikke overstige 8,5 m, målt i forhold til niveauplaner fastsat af byrådet. Som angivet på kortbilag nr. 5 fastsætter byrådet følgende niveauplaner i forhold til DNN: Niveauplan 1: Kote 2,40 Niveauplan 2: Kote 3,10 Niveauplan 3: Kote 3,80. Tårnbygning med kiphøjde max. 10,0 m placeres i niveauplan Indenfor byggefeltet må bygningerne ikke gives større bredde end 11.0 m, ved trappebygningerne dog 12.0 m. Altaner kan opføres ud over den nævnte bygningsbredde og ud over byggefeltet. 7.5 Bygningerne skal opføres med symmetriske saddeltage alle med samme hældning på mellem 15 og 30 grader. Tårnbygningen skal opføres med pyramidetag og med en hældning på mellem 15 og 30 grader. 7.6 Udenfor byggefeltet kan der opføres en transformer på max. 5 m 2 samt cykelskure, renovationsskure og redskabsog vognskure til ejendommens pasning, et par små lystpavilloner samt fællesskorsten, alt efter byrådets nærmere godkendelse. 8 J! BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. 8.1 Generelt skal bygningernes ydre gives en sådan udformning, og der skal anvendes sådanne materialer og farver, at bebyggelsen efter byrådets skøn får en efter dens beliggenhed passende fremtræden. 8.2 Specifikt skal bebyggelsen fremstå som en sammenhængende, knækket række af mindre blokke med varieret præg. Variationen kan komme til udtryk i farvevalg, udformning af facadeelementer såsom vinduer, altaner, karnapper og andre arkitektoniske karaktertræk. 8.3 Facaderne skal fremstå i murværk, filtset med indfarvet mørtel, eller malet med silikatfarver i harmoni med fjorden og stranden, eller andet farvevalg godkendt af byrådet. Tagdækningen skal ske med teglsten eller eternitskifer. Der kan indpasses ovenlys/ateliervinduer i tagfladerne. 8.4 Solfangeranlæg kan etableres, dersom det efter byrådets skøn gives en sådan placering og udformning at det på naturlig måde kan indpasses i bebyggelsen. 8.5 Skure skal opføres i træværk, der bemales i hvidt eller jordfarve. Ligeledes skal renovationsarealer (containere) være indhegnet i tilsvarende bemalet træværk.

10 9^ UBEBYGGEDE AREALER, 9.1 Generelt skal de ubebyggede arealer anlægges og holdes på en sådan måde, at de efter byrådets skøn har en efter grundens beliggenhed og i forhold til bebyggelsen passende fremtræden. 9.2 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved midlertidig oplagring af materialer og lignende skal overholdes. 9.3 Der udlægges opholdsarealer svarende til mindst 100% af bebyggelsens bruttoetageareal. 9.4 Friarealerne anlægges i principiel overensstemmelse med kortbilag nr. 3. Det store centrale friareal anlægges som et åbent græsareal med spredt men lægivende beplantning. Arealet nord og øst for bebyggelsen skal fremstå med tæt og kraftig beplantning, der kan virke som en samlet grøn "ryg" for bebyggelsen. Niveauforskelle bør optages i plantebælter eller ved støttemure. 9.5 Haveplan og beplantningsplan samt terrænreguleringsplan skal godkendes særskilt af byrådet i forbindelse med byggesagsbehandlingen. 9.6 Hegning må kun finde sted omkring og på parkeringspladsen. Hegning må ske med bøgehæk, eller anden hæk eller hegn godkendt af byrådet. 9.7 Belysning af stier, parkeringsplads samt friarealer i øvrigt må kun udføres som parkbelysning. 9.8 Udendørs oplagring må kun indrettes med byrådets særlige tilladelse. 10. STØJFORHOLD. Nybygninger skal opføres med en facadelydklasse som reducerer trafikstøj m.v. til under 35 db (A) for opholdsrum. 11. FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGNING AF NY BEBYGGELSE Bebyggelsen skal forsynes med naturgas til rumopvarmning og varmt vand. Bebyggelsen må ikke tages i brug før tilslutning har fundet sted Solfangere, varmepumper, og andre alternative energiformer kan anvendes efter byrådets nærmere anvisninger.

11 11.3 Der må ikke opsættes antenner uden byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde Før den ny bebyggelse tages i brug, skal der være etableret parkeringspladser og opholdsarealer i overensstemmelse med byrådets specifikke krav herom. VEDTAGELSESPATEGNINGER Således vedtaget af Roskilde Byråd den 21. februar 1990, P.b.v. Henrik Christiansen Borgmester Gert Hovald Petersen Kommunaldirektør I henhold til 27 i Kommuneplanloven vedtages foranstående lokalplan endeligt. Roskilde Byråd, den 20. juni P.b.v. Henrik Christiansen Borgmester Gert Hovald Petersen Kommunaldirektør

12

13

14 KORTBILAG NR. 3 Situationplan og isometri LOKALPLAN NR. 254 ROSKILDE KOMMUNE

15 FACADE MOD SYD FACADE MOD NORD KORTBILAG NR. 4 Facader LOKALPLAN NR. 254 ROSKILDE KOMMUNE

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt.

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. LOKALPLAN NR. 1.38 l B2 Hotel Søfryd i Jyllinge. Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. Lokalplanens baggrund og formål Baggrunden for at udarbejde denne lokalplan for området

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken LOKALPLAN 4-13 Adventkirken KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-13 ADVENTKIRKEN INDHOLD : side Redegørelse Forhold til anden planlægning 5 6 Retsvirkninger 7 Lokalplanen 9 Kortbilag bagerst i hæftet KØGE KOMMUNE,

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

Boliger ved Klosterengen

Boliger ved Klosterengen Boliger ved Klosterengen Lokalplan nr. 163 Roskilde Kommune ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 163 BOLIGER VED KLOSTERENGEN REDEGØRELSE FOR PLANEN. Lokalplanens område Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN Holmebækcentret

LOKALPLAN Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2 Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2 FOR ET OMRÅDE SYD FOR HERFØLGE, HOMLEBÆKCENTRET I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fatsættes

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

at anvise mulighed for parkering af affaldscontainer samt af vare-, lastbiler og lignende på en afskærmet plads

at anvise mulighed for parkering af affaldscontainer samt af vare-, lastbiler og lignende på en afskærmet plads GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.03 Boligområde med fritliggende enfamilieshuse nord for St. Valby, mellem St. Valby Vej og Maglemose å. I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgørelse nr. 734 af 2 december

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29 FREDERIKSSUND KOMMUNE Lokalplan for et område ved Kirkegade Vedtaget af byrådet den 3. juli 1984 LOKALPLAN nr.29 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE A Indledning B B 1 B 2 B 3 B 4 C D Forholdet

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. '

1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. ' LOKALPLAN 1.35 1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. ' Lokalplanens baggrund og formål. Gundsø byråd har vedtaget denne lokalplan for ejendommen Sværdagergård i det gamle Jyllinge for at give

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanens

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 162 Kirken i Østergade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet side 3 Lokalplanens formål side 3 Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens indhold.. side 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning. side 4 LOKALPLANEN

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

Stevns kommune. Lokalplan nr. 36. Ple jeboliger. Klippinge

Stevns kommune. Lokalplan nr. 36. Ple jeboliger. Klippinge Stevns kommune Lokalplan nr. 36 O 1- a 3- Ple jeboliger i Klippinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 36 Lokalplan for en bebyggelse af plejeboliger i Klippinge. INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplanens område og formbl

Læs mere

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Rønnebærparken LOKALPLAN NR. 03.04 Lokalplanforslaget er vedtaget ved 1. behandling i byrådet den 14. april 1980 og offentligt fremlagt fra den 29. april til den 29. juni 1980. Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987 TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.10 κ Børnehaven Kernehuset Maj 1987 LOKALPLAN NR. 1.10 KORTBILAG NR. 1 O 25 50 m Sag : TØllØse børnehave Sejergårdsvej. Dato: - l - INDLEDNING. Lokalplanområdet, er beliggende

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

Hjarupgård VAMDRUP KOMMUNE. Vlejerigården FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP. Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % /1989

Hjarupgård VAMDRUP KOMMUNE. Vlejerigården FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP. Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % /1989 VAMDRUP KOMMUNE 013978/1989 FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % Akseltorv 2 A 6000 Kolding Tif.75520577 Hjarupgård Vlejerigården STEMPELMÆRKE

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 54 Lægehus i Niverød Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 17. april 1985 Ikrafttrædelsesdato: 8. maj 1985 o GC UJ UJ o (go (oi >? QQ fuul n QQ n i M i i c= Indledning Dette hæfte indeholder lokalplan

Læs mere

Statsskattedirektoratet, vurderingsmand og skyldrådet. placering af en kirkebygning på Vindingevej 32, ved det tidligere sygehjem. 09.01.

Statsskattedirektoratet, vurderingsmand og skyldrådet. placering af en kirkebygning på Vindingevej 32, ved det tidligere sygehjem. 09.01. o -' > LOKALPLAN NR. 262 FOR placering af en kirkebygning på Vindingevej 32, ved det tidligere sygehjem. Lokalplanforslag Høringsrunde Udvalgsorientering Borgermøde Udvalgsbehandlet Byrådsmøde, 1. vedtagelse

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 201

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 201 .A ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 201 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 201 Lynghøjgård - Svogerslev, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: INDLEDNING: Lokalplanens formål: Den hidtidige planlægning for området omkring

Læs mere

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR BROAGER 1 INDHOLD side Hvad er en lokalplan og hvorfor udarbejde en lokalplan 2 Hvilke virkninger har lokalplanen 2 Lokalplanens midlertidige

Læs mere