Referat fra Chokoladeselskabets generalforsamling 25. november 2013 i Cirkelordenens lokaler, Falkonér Allé 96, Frederiskberg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Chokoladeselskabets generalforsamling 25. november 2013 i Cirkelordenens lokaler, Falkonér Allé 96, Frederiskberg."

Transkript

1 Referat fra Chokoladeselskabets generalforsamling 25. november 2013 i Cirkelordenens lokaler, Falkonér Allé 96, Frederiskberg. Generalforsamlingen var oprindeligt fastsat til den 28. oktober, men grundet stormen denne dag, blev arrangementet aflyst og flyttet. Valg af dirigent: Formand Mads Volmer Nielsen byder velkommen og indleder med at foreslå valg af vores faste ordstyrer Niels Zeeberg. Sidstnævnte vælges uden modkandidat og overtager herefter "talerstolen". Niels Zeeberg fastslår herefter, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet i forhold til foreningens vedtægter, hvorefter der fortsættes til første punkt på dagsordenen; formandens beretning: Formandens beretning (ved Mads Volmer Nielsen): Sæsonen 2012/2013: Sæsonen 2012/2013 har budt på færre arrangementer end vi har kørt med de senere år. Dette skyldes en større udskiftning i arrangementsudvalget samt, at A Xoco har lukket butikken på Gammel Kongevej, hvor der ellers blev afholdt en del kurser. Nyhedsbrevet har været udsendt fem gange i sæsonen. Dette er i fin tråd med målsætningen. Gaveæskerne, som vi indførte julen 2012, hvor man kunne give en kombination af et halvt års medlemsskab af selskabet, to billetter til festivalen samt en god plade chokolade, er blevet solgt i cirka 200 eksemplarer. Vi fortsætter med gaveæsken sæsonen 2013/2014. Regnskabsmæssigt er der for sæsonen 2012/2013 blevet indført et nyt regnskabssystem som afløsning af vores gode, gamle Excel regneark, som efterhånden var mere gammelt end godt. Dette har gjort kasserens arbejde betydeligt lettere. Årets chokoladefestival blev på den ene side en større succés end sidste år og på den anden side ikke. Der var en markant nedgang i antallet af besøgende sammenlignet med 2012, men salget på standende var væsentligt bedre. Dette må skyldes, at der ikke var nær så stor trængsel på den enkelte stand, hvilket giver en bedre kontakt mellem udstillere og gæster og en større købevillighed. På trods af det lavere antal gæster var begge parter generelt meget tilfredse med årets arrangement. Festivalen gav i år et underskud på ca kr. mod et overskud sidste år på cirka kr. Gammeldags kasseapparater var på årets festival udskiftet med Ipads og en kasseapparet-app ved navn izettle. Dette fungerede i det store og hele perfekt og vil blive videreført til næste års festival.

2 DM i chokolade var for selskabet en begrænset succés idet vores logo var meget fraværende på standen og helt fraværende i det indslag, som TV2-Lorry viste. DM næste år bliver ikke hos os, men flyttes tilbage til Bella Centeret, hvor det har været før. Chokoladeøllen 2012 blev godt modtaget og der har været et frugtbart og nørdet samarbejde med Herslev Bryghus, hvor der er blevet (øl)nørdet igennem ved udvikling af den helt rigtige chokoladeøl. Øllen brygges også til næste år. Sæsonen 2013/2014: Der er en ny hjemmeside i støbeskeen. Målet er at få den klar omkring chokoladefestivalen Hovedpunkterne for den nye hjemmesider er følgende: 1. Nyt og friskt design. 2. Onlinetilmelding med betaling på stedet i stedet for det nuværende fakturasystem. 3. Opskriftdatabase. 4. Autogenering af nyhedsbrev. Chokoladefestivalen 2014 afholdes i weekenden d marts i Tap 1. Vi har lavet aftaler med en del relevante butikker om, at de distribuerer festivalflyers til deres kunder. Der var lidt diskussion blandt deltagerne på generalforsamlingen om antallet af kurser samt prisen på disse. Som det er nu, er det ret dyrt at leje egnede lokaler, hvor der samtidigt er adgang til ordentlige køkkenfaciliteter. Lån af køkkener på skoler og andre uddannelsesinstitutioner er billigere end det nuværende Bisquitfabrikken, men faciliterne er ikke optimale og vi skal medbringe langt mere køkkenudstyr end nu. Det er også et spørgsmål om arbejdsbyrden for arrangentsudvalget. Selskabet giver tilskud til arrangementerne, men visse kurser er alligevel ikke helt billige. Antallet af kurser blev også diskuteret og der vil komme flere kurser til næste år, nu da det nye arrangementsudvalg har fået mere rutine og blevet mere sammentømret. Arrangementsudvalget efterlyste blandt medlemmerne idéer til, hvordan arrangementerne kan gøres billigere. Kasserens beretning (ved Mads Lindhardt): Efter dette gave Niels Zeeberg ordet vores kasserer Mads Lindhardt: Mads lagde ud med, at vi var gået ned i omsætning i forhold til sidste sæson. Dette skyldtes primært et færre antal arrangementer samt færre besøgende på chokoladefestivalen. Årets resultat blev et minus på kr. Dette blev af revisorerne hilst velkomment, idet de nævnte, at foreningen jo ikke var sat i verden for at puge penge sammen. Dog er der enighed om, at foreningen selvfølgelig skal have en økonomisk polstring der gør, at vi kan afholde en chokoladefestival uden at sætte økonomien overstyr. Sæsonen 2012/2013 bød på flere indbetalinger fra vores privatmedlemmer.

3 Det blev ikke fundet nødvendigt at hæve kontingtet for den nye sæson, så vi fortsætter med 275 kr. for enkeltmedlemsskaber samt 400 kr. for parmedlemmer. Både formandens og kasserens beretninger blev sendt til afsteming og enstemmigt vedtagede. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsen har i sæsonen 2012/2013 bestået af følgende personer: Mads Volmer Nielsen: Thomas Schødt: Johannah Christensen: Mads Lindhardt: Mette Eklund Andersen: Maria Noel: Morten Jessen: Peter Olsen: Formand. Næstformand og eventmanager. Arrangementskoordinator. Kasserer. Redaktør. Pressekoordinator. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsmedlem. Følgende tre bestyrelsesmedlemmer er på valg og modtager genvalg: Mads Volmer Nielsen Mads Lindhardt Johannah Christensen. Maria Noel. Følgende bestyrelsesmedlem er på valg og ønske ikke genvalg: Bestyrelsen anbefalede genvalg og de tre personer, der modtog dette, hvilket forsamlingen godkendte. Udover dette stiller følgende tre nye ansigter op til én bestyrelsespost samt to suppleantposter. Britt Montesinos Mette Sørensen Erik Larsen Den nærmere konsistuering besluttes ved et konstituerende bestyrelsesmøde d. 2 december Valg af revisor:

4 Bestyrelsen foreslog genvalg af vores to trofaste revisorer Mette Havning og Jan Cordtz. Begge blev genvalgt. Indkomne forslag: Der var ikke indkommet nogen forslag. Eventuelt: Der var intet under eventuelt. Chocolate Wonders: Efter en veloverstået generalforsamling, var det blevet tid til aftenens underholdning. Den oprindelige gæst - Chocolatiér Peter Rolaj, faglæger på Kold College - var på grund af den ændrede dato nødt til at melde afbud. I stedet for havde vi et meget interessant besøg af Martin Kofoed Glarborg fra Chocolate Wonders. Martin er oprindeligt udlært kok fra Sankt Gertruds Kloster i København og har også slået sine folder i Meyers Kantiner. Han har samarbejdet med Christian Bitz om fremstillingen af "brain food". Bregrebet dækker over udpræget nordisk inspireret ingrediensliste, nye smagskombinationer og "sunde" ingredienser og mindre sukker uden, at gå på kompromis med smagen. Ordene "forklædte grønsager" blev også nævnt :-) Martin præsenterede tre fyldte chokolader. Det skal nævnes, at opskrifterne ikke er færdigudviklede endnu og, at forsamlingen fungerede som et smagepanel, hvor alle kommentarer blev noterede af Martins medhjælper. Fyldet er for alle tre chokolader lavet på sæsonens råvarer og er ikke tilsat fløde og ekstra sukker. I øjeblikket, er chokalden ikke økologisk, men han leder efter en økologisk råchokolade. De tre chokolader var følgende: 1. Mørk chokolade med et fyld af pastinak smagssat med mynte 2. Lys chokolade med et fyld af gulerod og smagssat med estragon. 3. Hvid chokolade med fyld af hasselnød og æble. Der var næsten enstemmig enighed blandt aftenens deltagere, at nummer 1 faldt igennem. Pastinaksmagen var ikke rigtigt tilstede og konsistensen var meget kartoffelmosagtig. Fyldet kunne virkeligt bruge noget sødme og/eller syre. Stykke nummer 2 var til gengæld meget bedre og havde en sød smag fra guleroden og et fint strejf fra estragonen. Konsistens var også meget bedre i dette stykke. Det sidste stykke med hasselnød og æble i en skal af hvid chokolade var aftenes klassiske stykke og var som sådan ikke dårligt, men stykket var meget sødt.

5 I sine nuværende versioner, har stykkerne en meget kort holdbarhed på 2-3 dage. Martins planer er pt. levering til selskaber og lignende, men skal chokoladerne ud i detailhandel, skal der arbejdes med holdbarheden. Efter denne spændende smagning sluttede generalforsamlingen og alle deltagere fik lidt god chokolade fra Amedei og et marcipanbrød fra Chokoman med hjem.

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby.

Læs mere

Referat af regnskabsmøde På AKB Stjernen vedr. regnskab 2011 Tirsdag d. 8 maj 2012 kl. 19.00.

Referat af regnskabsmøde På AKB Stjernen vedr. regnskab 2011 Tirsdag d. 8 maj 2012 kl. 19.00. Referat af regnskabsmøde På AKB Stjernen vedr. regnskab 2011 Tirsdag d. 8 maj 2012 kl. 19.00. Dagsorden for mødet: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Valg af referent. 4. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Bestyrelsens

Læs mere

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen. for. Ejerforeningen Feriecenter Rågeleje Klit

Udskrift af forhandlingsprotokollen. for. Ejerforeningen Feriecenter Rågeleje Klit Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ejerforeningen Feriecenter Rågeleje Klit Mandag den 17. maj 2010 kl. 19,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Feriecenter Rågeleje Klit. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 2012

Generalforsamling 2012 Generalforsamling 2012 Generalforsamlingen i MINI Torsdag. 15.marts 2012. FORMANDENS BERETNING : præsentation af bestyrelsen. Vi er nu oppe på at have afholdt 33 bestyrelsesmøder siden vi startede i 2006.

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP.

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 10. april 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Besøg vores websted: www.egebjergklubben.dk og se EGEBJERGBLADET I FARVER

Besøg vores websted: www.egebjergklubben.dk og se EGEBJERGBLADET I FARVER Se inde i bladet billederne fra Fastelavn, læs bl.a. referaterne fra Egebjergklubben og Fælleshusets generalforsamlinger og læs nyt fra Egebjergnettet med info om kabel-tv / digital TV. Besøg vores websted:

Læs mere

Grundejerforeningen December 2006 KOLLEKOLLEPARKEN. REFERAT af GENERALFORSAMLINGEN 23. OKTOBER 2006

Grundejerforeningen December 2006 KOLLEKOLLEPARKEN. REFERAT af GENERALFORSAMLINGEN 23. OKTOBER 2006 Grundejerforeningen December 2006 KOLLEKOLLEPARKEN REFERAT af GENERALFORSAMLINGEN 23. OKTOBER 2006 Generalforsamlingen fandt sted i kursuslokalet på Syvstjerneskolen, 18 medlemmer var repræsenteret alle

Læs mere

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~ ~ 1 ~ ~ 2 ~ ~ 3 ~ ~ 4 ~ ~ 5 ~ ~ 6 ~ ~ 7 ~ ~ 8 ~ ~ 9 ~ ~ 10 ~ ~ 11 ~ ~ 12 ~ ~ 13 ~ ~ 14 ~ ~ 15 ~ ~ 16 ~ ~ 17 ~ ~ 18 ~ ~ 19 ~ ~ 20 ~ ~ 21 ~ ~ 22 ~ ~ 23 ~ ~ 24 ~ ~ 25 ~ ~ 26 ~ ~ 27 ~ ~ 28 ~ ~ 29 ~ ~ 30 ~

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER.

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S

A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 94 stemmeberettiget

Læs mere

REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I ANDELSBOLIGFORENINGEN AARHUSGAARDEN Aarhus maj 2014 REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I ANDELSBOLIGFORENINGEN AARHUSGAARDEN Onsdag d. 10. april 2014, kl.18:30 i Café Hacks lokaler. 34 tilmeldte

Læs mere

Referat generalforsamling 16-02-2013

Referat generalforsamling 16-02-2013 Referat generalforsamling 16-02-2013 Tilstede er: Beatrix M.G. Nielsen, Andreas Markert, Sari Arent, Otilia Leschly, Jacob Nøddeskov, Bjarke Sølverbæk, Maya Stolbjerg Drud Salonin, Marie Oscilowski, Camilla

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2007 i trekkies.dk

Referat af Generalforsamling 2007 i trekkies.dk Referat af Generalforsamling 2007 i trekkies.dk Dato: Tid: 15.00 18.00 (starten udsat ca. 20 minutter pga. vejret) Sted: KVL, København Referent: Dirigent: Christa Islin Susanne Thomsen Ved Generalforsamlingens

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg

Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg 1 Til medlemmerne. Der indkaldes hermed til Studiebyens ordinære generalforsamling: Tirsdag den 20. marts 2013, kl. 19.30 i Helleruplund Kirkes

Læs mere

Møllelundgården, Hovedgaden 72, 4140 Borup

Møllelundgården, Hovedgaden 72, 4140 Borup A / B B O R U P S Ø P A R K S Ø P A R K E N 2-5 8, 4 1 4 0 B O R U P M Ø D E R E F E R A T A/B BORUP SØPARK Forum: Ordinær generalforsamling c/o DO SUM v/ LINDA FERRÉ JENSEN Tidspunkt: Torsdag den 9. april

Læs mere

l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved formanden. 3. Fremlæggelse af klubbens årsregnskab med balance og godkendelse.

l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved formanden. 3. Fremlæggelse af klubbens årsregnskab med balance og godkendelse. GF-FYN Ref: nr. 4612010 PROTOKOLAT: Ordinær generalforsamling afholdt den 14. april20l0 kl. 18. 00-19.30. Sted : Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Der var tilmeldt 79, næsten alle tilmeldte

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2008.

Generalforsamlingsreferat 2008. 1 Generalforsamlingsreferat 2008. År 2008, den 14. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen THYLANDSHUSE i Grøndalskirkens menighedslokaler, Hulgårdsvej 2, 2400 NV. Til stede

Læs mere