Introduktion til Avaya IP Office

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Introduktion til Avaya IP Office"

Transkript

1 IP Telephony Contact Centers Mobility Services Introduktion til Avaya IP Office Den komplette kommunikationsløsning til din virksomhed Your logo here

2 avaya.com 2 IP Office avanceret kommunikation til alle virksomheder 9 gode grunde til at vælge Avaya IP Office 1 Den rigtige løsning til din virksomhed det store udvalg af systemer gør, at der også er en løsning, der passer lige til dine behov. 2 Enkel udvidelse der er mulighed for brugere og op til 192 linjer, og det er nemt at udvide. 3 Sikker og integreret kommunikation brug IP Office som en sikker router med indbygget firewall/vpn, og spar penge med opkald via routeren over en internetservice (VoIP). 4 Håndtering af opkald og beskeder tilbyd kundeservice døgnet rundt uden at have medarbejdere på arbejde. IP Office tilbyder en række muligheder for håndtering af beskeder og kundekontakt. For at reducere jeres svartider samler Unified Messaging telefonbeskeder, fax og s i en enkelt mailboks, og Interactive Voice Response (IVR) omdanner tekst til tale telefonisk, så jeres kunder kan få automatiske svar på forespørgsler uden for åbningstiden. 7 Arbejd hvor som helst giv dine medarbejdere samme kommunikationsmuligheder som på arbejdspladsen, uanset om de arbejder hjemmefra, fra et hotel eller en filial. 8 En komplet konferenceløsning slut med at betale til eksterne udbydere af konferenceløsninger. Få mulighed for at afholde web- og audiobaserede konferencer, som er nemme at etablere og bruge. 9 Få noget for pengene et bredt udvalg af analoge og digitale telefoner eller IP-telefoner gør, at der altid er en der passer til lige din virksomhed. 5 Enkel administration de Windows-baserede, menudrevne værktøjer sparer tid og penge i administration. 6 Kundekontakt etabler et formelt eller uformelt servicecenter med telefonisk, SMS, og web chat-baseret kundekontakt. Få integreret kundedatabasen i processerne for håndtering af opkald, og få kontrol over kvaliteten af jeres kundekontakt.

3 COMMUNICATIONS AT THE HEART OF BUSINESS Forbind dine medarbejdere 3 Samtaler via VoIP IP Office er en intelligent løsning der, ved hjælp af VoIP og IP-datainfrastruktur, kan minimere opkaldsudgifterne for interne opkald. Med Voice Networking kan alle brugere, uanset placering, se hinanden og derved spare tid på opkaldshåndtering og penge på opkaldsudgifter. Diagrammet nedenfor er et eksempel på, at hovedkontoret, filialer og hjemmearbejdende er forbundet via et usynligt netværk.

4 avaya.com 4 Alt inden for rækkevidde Avaya IP Office med mange funktioner Du har valget mellem analoge telefoner, digitale telefoner og IP-telefoner. De er brugervenlige, rentable og tidsbesparende. Modellen 5410 (se billedet) er en digital model i mellemklassen med mange praktiske funktioner. Beskedindikator lyser, hvis du har modtaget en voic , og kan indstilles til at blinke, når telefonen ringer. Opkaldsdisplay LCD-skærm med 5 linjer til informationer om indgående opkald og 6 knapper til programmering af 12 forskellige funktioner, inklusive statusvisning, optagetindikator, parkering af opkald m.m. Højttaler håndfri samtale, så du kan arbejde mere effektivt og behageligt. Softkeys adgang til op til 48 personlige hurtigopkaldskontakter samt de sidste 48 opkald med navn og nummer, visende de mistede opkald først. Headset indikatoren lyser, når headsettet er i brug (de fleste headsets kan bruges). Lydstyrke indstil lydstyrken på højttaler, telefonrør, headset og ringetone. Beskeder adgang til din voic -boks. Taster til opkaldshåndtering hold, viderestilling, konference, afbrydelse af opkald, genkald. Andre IP Office telefoner Standard analoge telefoner et billigere alternativ til systemspecifikke terminaler, med god funktionalitet Digitale telefoner mange funktioner, lave omkostninger, passer godt ind i resten af Avaya s udvalg og er spækket med praktiske funktioner IP-telefoner giver fleksibilitet og IP-telefoniens fremtidssikrede teknologi

5 COMMUNICATIONS AT THE HEART OF BUSINESS Få styr på opkaldene 5 Phone Manager Lite Alle brugere af IP Office får fordelene og funktionaliteten fra Phone Manager Lite. Med funktioner, der tidligere kun har været til rådighed med dyre digitale håndsæt, kan man se alles opkaldsstatus og få mulighed for at styre opkaldene via pc en. Med Phone Manager Pro kan man desuden få en udvidet opkaldshåndtering med funktioner som Queue (køstyring), IP Softphone, Personal Directory (personligt kartotek), Voic Control (kontrol over telefonbeskeder) og Screen Pop. Opkaldsstyring til nem viderestilling, konferencer osv. Kartotek ring op ud fra navnet på bogstaveligt talt tusinder af hurtigopkaldskontakter. Afventende beskeder meddelelse om nye voic s til alle mailbokse. Indstil dine personlige, foretrukne funktioner med et tryk på en knap, f.eks. viderestilling, vil ikke forstyrres osv. Opkaldsdisplay til indgående opkald viser, hvem der ringer, og hvem der venter. Gratis for alle brugere Opkaldshistorik de seneste 100 indgående, udgående og mistede opkald. Ring op ved blot at dobbeltklikke. Hold/parkering med mulighed for tilføjelse af kommentarer Op til 15 personlige opkaldstaster (eller ubegrænset med Phone Manager Pro) inklusive ikoner til statusvisningen optaget.

6 Gratis avaya.com 6 Slut med mistede opkald og mistede ordrer! Voic Lite Et gratis program til pc en som tilbyder hvad der svarer til en telefonsvarer til hver enkelt medarbejder. Beskederne kan enten aflyttes lokalt, fra andre telefoner eller kan videresendes som vedhæftede filer i en og afspilles via pc en. for alle brugere Telefonsvarerfunktion og beskedfunktion til alle brugere Viderestilling til receptionen Stor hukommelse pc ens lagerplads er den eneste begrænsning Fælles beskeder til alle, der står i telefonkø Fjernaflytning af voic -advisering, når der er nye telefonbeskeder Voic Pro samme funktioner som Voic Lite men derudover: Op til 30 porte til voic Optagelse af samtaler Udvidede muligheder for at give meddelelser til ventende i kø (placering i køen og forventet ventetid) Udvidet tilpasning af opkald til Auto Attendants (kø-/svar-/indvalgsfunktion) 23 sprog og en lang række personlige hilsner Fjernstyring af beskeder, f.eks. personlig nummerering Svar på opkald døgnet rundt, informationssamling og ordrebehandlingsværktøjer kan afspilles på et senere tidspunkt via telefon eller hjemmeside. Fri bevægelighed Digitale trådløse håndsæt Avaya IP Office tilbyder fuldt integrerede digitale trådløse håndsæt, som gør dine medarbejdere mobile. Med fuld trådløs dækning i hele området, er det den ideelle løsning til medarbejdere, som bevæger sig fra kontor til kontor eller arbejder i varehuse eller industrielle miljøer. IP Office er også kompatibel med standard DECT systemer. Andre valgfri funktioner: Embedded Voic samme funktioner som Voic Lite, men med mulighed for tilslutning af et hukommelseskort. Integrated Messaging Pro letter håndteringen af e- mails og voic s via én fælles mailboks. Text-to-speech gør det muligt at hente s som voic s. Network Messaging integrerer adskillige voic systemer på tværs af filialer. Interactive Voice Response kan tilkobles virksomhedens informationssystemer (f.eks. kontoforespørgsler, automatiseret ordreafgivelse osv.) ved hjælp af input via tastatur. Kombineret med tekst til tale kan informationerne blive læst højt. 10 timers samtaletid nok til en hel arbejdsdag. Standbytid 90 timer. Telefonbog med plads til 80 numre. Vibrerende alarm. 9 ringetoner. Passer i lommen 143 mm x 48 mm x 26 mm. En let telefon 121 gram inklusive batteri. Digitalt krypteret tale forhindrer aflytning. Opladningstid kun 3,50 time. Valgfri arbejdsplads via Hot desking Inkluderer oplader, mulighed for headset og bæretaske.

7 Styrk din opkaldshåndtering Softconsole et stærkt omstillingsværktøj Det pc-baserede styreprogram forbinder fleksibilitet og simpelhed med traditionelle omstillingsmuligheder. Hurtig søgning i kartoteker og indikationer af optagede medarbejdere gør det muligt at håndtere opkald utroligt hurtigt og effektivt. Den store kapacitet og den tydelige visning af opkald i kø og på hold betyder, at kunderne aldrig skal vente længe. Softconsole gør det nemt at styre opkaldene. «One touch» opkaldsværktøjer. One touch opkaldsværktøjer. Systemkartotek og hurtig søgning. Visning af optagede afdelinger gør det hurtigt at finde og viderestille til de rigtige personer ved hjælp af klik og slip, eller genvejstaster. Tydelig brugerstatus, der viser om brugeren er optaget, viderestillet, logget af, og om der er ventende beskeder. Flere muligheder med op til 16 parkerede opkald ad gangen. Parkerede opkald lav en liste over alle parkerede opkald, og prioriter de vigtigste først. Informationer om indgående opkald med visning af nummer, type og ventetidens varighed en hjælp til at undgå at miste opkald. Systemkartotek og hurtig søgning. COMMUNICATIONS AT THE HEART OF BUSINESS 7 Informationer om indgående opkald med visning af nummer, type og ventetidens varighed en hjælp til at undgå at miste opkald. Visning af optagede afdelinger gør det hurtigt at finde og viderestille til de rigtige personer ved hjælp af klik og slip, eller genvejstaster. Parkerede opkald lav en liste over alle parkerede opkald, og prioriter de vigtigste først. Flere muligheder med op til 16 parkerede opkald ad gangen. Tydelig brugerstatus, der viser om brugeren er optaget, viderestillet, logget af, og om der er ventende beskeder.

8 avaya.com 8 Bedre kundeservice Compact Contact Centre Til professionelle call centre tilbyder applikationen Compact Contact Centre realtidsovervågning af op til 75 medarbejdere med både fysisk og pc-baseret informationsvisning, så call centrene får hurtigt overblik. Hertil hører også detaljeret rapportering på faste tidspunkter, hvis det ønskes. Compact Contact Centre kan udvides med multimediefunktioner. Administrator kan overvåge alle call centrets resultater i realtid. Statistikker kan skabes for alle medarbejdere i call centret, for grupper, linjer og kapacitet med visning af alle besvarede opkald, mistede opkald, udgående opkald, indgående opkald, ventende opkald osv. Farvekoder til øjeblikkelig advarsel i tilfælde af problemer. Microsoft CRM-integration Integration med Microsoft CRM gør det muligt at finde, behandle og gemme informationer og giver mulighed for en bedre kundeservice. Løsningen inkluderer tidsbesparende funktioner såsom automatiseret søgning efter kundeoplysninger og gør, at man løbende kan hente opdateringer mens man er i arbejdsprocessen. Contactstore V3.0 En databasefunktion, som lagrer og katalogiserer optagede samtaler, og giver nem adgang til dem og gør dem nemme at afspille. Compact Business Centre Et godt begynderværktøj til rapportering, der tilbyder realtidsinformationer og historik vedrørende service og resultater. Man kan indstille systemet til at sende en til administratoren i tilfælde af mistede opkald, ledige medarbejdere, ledige voic -porte, ledige linjer osv. Konferencecenter Et web-serverbaseret program, som gør det muligt på forhånd eller spontant at arrangere simultane, webbrowser- eller audiobaserede konferenceopkald. Det er ikke nødvendigt med særligt konferenceudstyr Deltagere kan slutte sig til eksisterende konferencer Nemt at bruge, man skal bare ringe op Mulighed for at foretage online afstemninger.

Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation

Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation Aastra forbinder dig med verden Aastra er en global leverandør af telekommunikationssystemer til små, mellemstore og store

Læs mere

Bredbånd/fiberbredbånd og bredbåndstelefoni

Bredbånd/fiberbredbånd og bredbåndstelefoni Beskrivelse af bruttolønsordninger I de følgende afsnit finder du en beskrivelse af de brutto lønsordninger, som Region Midtjylland tilbyder dig. Prisen på godet fremgår af det særskilte prisbilag. Beskatningsforhold

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Brugervejledning. Xperia J ST26i/ST26a

Brugervejledning. Xperia J ST26i/ST26a Brugervejledning Xperia J ST26i/ST26a Indholdsfortegnelse Vigtige oplysninger...6 Android hvad og hvorfor?...7 Programmer...7 Introduktion...8 Samling...8 Sådan tænder og slukker du telefonen...10 Installationsvejledning...11

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

Gigaset S685 IP / S675 IP. Gigaset

Gigaset S685 IP / S675 IP. Gigaset s Gigaset S685 IP / S675 IP Gigaset Kort oversigt over håndsættet Kort oversigt over håndsættet 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 Ð ½ V INT 1 15.01.08 09:45? SMS Taster på håndsættet 1 Display i standbytilstand

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner

Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner Audio-hustelefoner i stilrent design Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

IT-Forsyningen. Fremtidig strategi for telefonianvendelse i Ballerup, Egedal og Furesø Kommuner. Version 1.0 24. juni 2014

IT-Forsyningen. Fremtidig strategi for telefonianvendelse i Ballerup, Egedal og Furesø Kommuner. Version 1.0 24. juni 2014 Juni 2014 Benjamin Salamon Mads Tarstrup Thomas Dall-Arnesen IT-Forsyningen Fremtidig strategi for telefonianvendelse i Ballerup, Egedal og Furesø Kommuner Version 1.0 24. juni 2014 Fremadrettet strategi

Læs mere

Brugervejledning til Nokia E6 00

Brugervejledning til Nokia E6 00 Brugervejledning til Nokia E6 00 2.0. udgave 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhed 5 Kom godt i gang 7 Taster og dele 7 Indsætning af SIM-kortet og batteriet 10 Indsætning eller fjernelse

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Ide & koncept. Udgiver. Forfattere. Grafisk layout. Årgang. Kontakt. Jacob Saugman. Telecom Scandinavia A/S. Anne Sofie Hammer og Jacob Saugman

Ide & koncept. Udgiver. Forfattere. Grafisk layout. Årgang. Kontakt. Jacob Saugman. Telecom Scandinavia A/S. Anne Sofie Hammer og Jacob Saugman Credits Ide & koncept Jacob Saugman Forfattere Anne Sofie Hammer og Jacob Saugman Årgang 2008 ISBN 978-87-992719-0-0 Udgave: 1. udgave, 1. oplag Udgiver Telecom Scandinavia A/S Grafisk layout dmegraphic

Læs mere

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Brugervejledning LG LKD-8/30-apparater Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Billeder af forskellige typerdigitaltelefoner....5 Beskrivelse af de forskellige taster...6 Digitaltelefonens

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Vejleders navn: Birgitte Ryelund

Vejleders navn: Birgitte Ryelund IT Eksamensprojekt Virksomhed: Morisco International A/S 3 5 2013 Vejleders navn: Birgitte Ryelund Problemformulering Morisco International A/S Oneliner: Kan en professionel hjemmeside og en tilhørende

Læs mere

Priser og vilkår. Priser. Mobile Basis Tillægsprodukter- og Services. Telenor Mobil Erhverv. Tillægsprodukter og Services

Priser og vilkår. Priser. Mobile Basis Tillægsprodukter- og Services. Telenor Mobil Erhverv. Tillægsprodukter og Services Priser Mobile Basis Tillægsprodukter- og Services Telefonsvarer Oprettelse Abonnement Forbrug Enhed Telefonsvarer 0,00 0,00 Telefonsvarer m/ personligt nummer 0,00 0,00 Telefonbeskeder sendt fra web til

Læs mere

Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF

Velkommen til Din virksomhed, som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF NOVEMBER 2003 INvirksomhed KUNDEBLAD FRA MICROSOFT DANMARK Microsoft Skru bare op for forventningerne til Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore

Læs mere

Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen 249,-

Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen 249,- Læ sm ere sid e & 12 1 REGNSKAB OG KUNDESTYRING Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen Komplet regnskabsprogram Bru Effektiv fakturering og regnskab Relationsbyggende kundehåndtering Sælg mere

Læs mere

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen Lær din mac at kende Poul Erik Larsen Indholdsfortegnelse 03 Mac en udvendigt 04 Skrivebordet 05 Æble-menuen 06 Finder-menuen 07 Arkiv-menuen 08 Dock 10 Hvilket styresystem? 11Systemindstillinger 11 Generelt

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere

Seniortelefon GSP-100. www.facebook.com/denverelectronics. Betjeningsvejledning

Seniortelefon GSP-100. www.facebook.com/denverelectronics. Betjeningsvejledning Seniortelefon GSP-100 www.facebook.com/denverelectronics Betjeningsvejledning 1 4 Ilægning/ Udtagning af batteri 4 Isætning/ Udtagning af SIM-kort 7 Opladning af batteriet 8 Sådan tændes og slukkes telefonen

Læs mere