Introduktion til Avaya IP Office

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Introduktion til Avaya IP Office"

Transkript

1 IP Telephony Contact Centers Mobility Services Introduktion til Avaya IP Office Den komplette kommunikationsløsning til din virksomhed Your logo here

2 avaya.com 2 IP Office avanceret kommunikation til alle virksomheder 9 gode grunde til at vælge Avaya IP Office 1 Den rigtige løsning til din virksomhed det store udvalg af systemer gør, at der også er en løsning, der passer lige til dine behov. 2 Enkel udvidelse der er mulighed for brugere og op til 192 linjer, og det er nemt at udvide. 3 Sikker og integreret kommunikation brug IP Office som en sikker router med indbygget firewall/vpn, og spar penge med opkald via routeren over en internetservice (VoIP). 4 Håndtering af opkald og beskeder tilbyd kundeservice døgnet rundt uden at have medarbejdere på arbejde. IP Office tilbyder en række muligheder for håndtering af beskeder og kundekontakt. For at reducere jeres svartider samler Unified Messaging telefonbeskeder, fax og s i en enkelt mailboks, og Interactive Voice Response (IVR) omdanner tekst til tale telefonisk, så jeres kunder kan få automatiske svar på forespørgsler uden for åbningstiden. 7 Arbejd hvor som helst giv dine medarbejdere samme kommunikationsmuligheder som på arbejdspladsen, uanset om de arbejder hjemmefra, fra et hotel eller en filial. 8 En komplet konferenceløsning slut med at betale til eksterne udbydere af konferenceløsninger. Få mulighed for at afholde web- og audiobaserede konferencer, som er nemme at etablere og bruge. 9 Få noget for pengene et bredt udvalg af analoge og digitale telefoner eller IP-telefoner gør, at der altid er en der passer til lige din virksomhed. 5 Enkel administration de Windows-baserede, menudrevne værktøjer sparer tid og penge i administration. 6 Kundekontakt etabler et formelt eller uformelt servicecenter med telefonisk, SMS, og web chat-baseret kundekontakt. Få integreret kundedatabasen i processerne for håndtering af opkald, og få kontrol over kvaliteten af jeres kundekontakt.

3 COMMUNICATIONS AT THE HEART OF BUSINESS Forbind dine medarbejdere 3 Samtaler via VoIP IP Office er en intelligent løsning der, ved hjælp af VoIP og IP-datainfrastruktur, kan minimere opkaldsudgifterne for interne opkald. Med Voice Networking kan alle brugere, uanset placering, se hinanden og derved spare tid på opkaldshåndtering og penge på opkaldsudgifter. Diagrammet nedenfor er et eksempel på, at hovedkontoret, filialer og hjemmearbejdende er forbundet via et usynligt netværk.

4 avaya.com 4 Alt inden for rækkevidde Avaya IP Office med mange funktioner Du har valget mellem analoge telefoner, digitale telefoner og IP-telefoner. De er brugervenlige, rentable og tidsbesparende. Modellen 5410 (se billedet) er en digital model i mellemklassen med mange praktiske funktioner. Beskedindikator lyser, hvis du har modtaget en voic , og kan indstilles til at blinke, når telefonen ringer. Opkaldsdisplay LCD-skærm med 5 linjer til informationer om indgående opkald og 6 knapper til programmering af 12 forskellige funktioner, inklusive statusvisning, optagetindikator, parkering af opkald m.m. Højttaler håndfri samtale, så du kan arbejde mere effektivt og behageligt. Softkeys adgang til op til 48 personlige hurtigopkaldskontakter samt de sidste 48 opkald med navn og nummer, visende de mistede opkald først. Headset indikatoren lyser, når headsettet er i brug (de fleste headsets kan bruges). Lydstyrke indstil lydstyrken på højttaler, telefonrør, headset og ringetone. Beskeder adgang til din voic -boks. Taster til opkaldshåndtering hold, viderestilling, konference, afbrydelse af opkald, genkald. Andre IP Office telefoner Standard analoge telefoner et billigere alternativ til systemspecifikke terminaler, med god funktionalitet Digitale telefoner mange funktioner, lave omkostninger, passer godt ind i resten af Avaya s udvalg og er spækket med praktiske funktioner IP-telefoner giver fleksibilitet og IP-telefoniens fremtidssikrede teknologi

5 COMMUNICATIONS AT THE HEART OF BUSINESS Få styr på opkaldene 5 Phone Manager Lite Alle brugere af IP Office får fordelene og funktionaliteten fra Phone Manager Lite. Med funktioner, der tidligere kun har været til rådighed med dyre digitale håndsæt, kan man se alles opkaldsstatus og få mulighed for at styre opkaldene via pc en. Med Phone Manager Pro kan man desuden få en udvidet opkaldshåndtering med funktioner som Queue (køstyring), IP Softphone, Personal Directory (personligt kartotek), Voic Control (kontrol over telefonbeskeder) og Screen Pop. Opkaldsstyring til nem viderestilling, konferencer osv. Kartotek ring op ud fra navnet på bogstaveligt talt tusinder af hurtigopkaldskontakter. Afventende beskeder meddelelse om nye voic s til alle mailbokse. Indstil dine personlige, foretrukne funktioner med et tryk på en knap, f.eks. viderestilling, vil ikke forstyrres osv. Opkaldsdisplay til indgående opkald viser, hvem der ringer, og hvem der venter. Gratis for alle brugere Opkaldshistorik de seneste 100 indgående, udgående og mistede opkald. Ring op ved blot at dobbeltklikke. Hold/parkering med mulighed for tilføjelse af kommentarer Op til 15 personlige opkaldstaster (eller ubegrænset med Phone Manager Pro) inklusive ikoner til statusvisningen optaget.

6 Gratis avaya.com 6 Slut med mistede opkald og mistede ordrer! Voic Lite Et gratis program til pc en som tilbyder hvad der svarer til en telefonsvarer til hver enkelt medarbejder. Beskederne kan enten aflyttes lokalt, fra andre telefoner eller kan videresendes som vedhæftede filer i en og afspilles via pc en. for alle brugere Telefonsvarerfunktion og beskedfunktion til alle brugere Viderestilling til receptionen Stor hukommelse pc ens lagerplads er den eneste begrænsning Fælles beskeder til alle, der står i telefonkø Fjernaflytning af voic -advisering, når der er nye telefonbeskeder Voic Pro samme funktioner som Voic Lite men derudover: Op til 30 porte til voic Optagelse af samtaler Udvidede muligheder for at give meddelelser til ventende i kø (placering i køen og forventet ventetid) Udvidet tilpasning af opkald til Auto Attendants (kø-/svar-/indvalgsfunktion) 23 sprog og en lang række personlige hilsner Fjernstyring af beskeder, f.eks. personlig nummerering Svar på opkald døgnet rundt, informationssamling og ordrebehandlingsværktøjer kan afspilles på et senere tidspunkt via telefon eller hjemmeside. Fri bevægelighed Digitale trådløse håndsæt Avaya IP Office tilbyder fuldt integrerede digitale trådløse håndsæt, som gør dine medarbejdere mobile. Med fuld trådløs dækning i hele området, er det den ideelle løsning til medarbejdere, som bevæger sig fra kontor til kontor eller arbejder i varehuse eller industrielle miljøer. IP Office er også kompatibel med standard DECT systemer. Andre valgfri funktioner: Embedded Voic samme funktioner som Voic Lite, men med mulighed for tilslutning af et hukommelseskort. Integrated Messaging Pro letter håndteringen af e- mails og voic s via én fælles mailboks. Text-to-speech gør det muligt at hente s som voic s. Network Messaging integrerer adskillige voic systemer på tværs af filialer. Interactive Voice Response kan tilkobles virksomhedens informationssystemer (f.eks. kontoforespørgsler, automatiseret ordreafgivelse osv.) ved hjælp af input via tastatur. Kombineret med tekst til tale kan informationerne blive læst højt. 10 timers samtaletid nok til en hel arbejdsdag. Standbytid 90 timer. Telefonbog med plads til 80 numre. Vibrerende alarm. 9 ringetoner. Passer i lommen 143 mm x 48 mm x 26 mm. En let telefon 121 gram inklusive batteri. Digitalt krypteret tale forhindrer aflytning. Opladningstid kun 3,50 time. Valgfri arbejdsplads via Hot desking Inkluderer oplader, mulighed for headset og bæretaske.

7 Styrk din opkaldshåndtering Softconsole et stærkt omstillingsværktøj Det pc-baserede styreprogram forbinder fleksibilitet og simpelhed med traditionelle omstillingsmuligheder. Hurtig søgning i kartoteker og indikationer af optagede medarbejdere gør det muligt at håndtere opkald utroligt hurtigt og effektivt. Den store kapacitet og den tydelige visning af opkald i kø og på hold betyder, at kunderne aldrig skal vente længe. Softconsole gør det nemt at styre opkaldene. «One touch» opkaldsværktøjer. One touch opkaldsværktøjer. Systemkartotek og hurtig søgning. Visning af optagede afdelinger gør det hurtigt at finde og viderestille til de rigtige personer ved hjælp af klik og slip, eller genvejstaster. Tydelig brugerstatus, der viser om brugeren er optaget, viderestillet, logget af, og om der er ventende beskeder. Flere muligheder med op til 16 parkerede opkald ad gangen. Parkerede opkald lav en liste over alle parkerede opkald, og prioriter de vigtigste først. Informationer om indgående opkald med visning af nummer, type og ventetidens varighed en hjælp til at undgå at miste opkald. Systemkartotek og hurtig søgning. COMMUNICATIONS AT THE HEART OF BUSINESS 7 Informationer om indgående opkald med visning af nummer, type og ventetidens varighed en hjælp til at undgå at miste opkald. Visning af optagede afdelinger gør det hurtigt at finde og viderestille til de rigtige personer ved hjælp af klik og slip, eller genvejstaster. Parkerede opkald lav en liste over alle parkerede opkald, og prioriter de vigtigste først. Flere muligheder med op til 16 parkerede opkald ad gangen. Tydelig brugerstatus, der viser om brugeren er optaget, viderestillet, logget af, og om der er ventende beskeder.

8 avaya.com 8 Bedre kundeservice Compact Contact Centre Til professionelle call centre tilbyder applikationen Compact Contact Centre realtidsovervågning af op til 75 medarbejdere med både fysisk og pc-baseret informationsvisning, så call centrene får hurtigt overblik. Hertil hører også detaljeret rapportering på faste tidspunkter, hvis det ønskes. Compact Contact Centre kan udvides med multimediefunktioner. Administrator kan overvåge alle call centrets resultater i realtid. Statistikker kan skabes for alle medarbejdere i call centret, for grupper, linjer og kapacitet med visning af alle besvarede opkald, mistede opkald, udgående opkald, indgående opkald, ventende opkald osv. Farvekoder til øjeblikkelig advarsel i tilfælde af problemer. Microsoft CRM-integration Integration med Microsoft CRM gør det muligt at finde, behandle og gemme informationer og giver mulighed for en bedre kundeservice. Løsningen inkluderer tidsbesparende funktioner såsom automatiseret søgning efter kundeoplysninger og gør, at man løbende kan hente opdateringer mens man er i arbejdsprocessen. Contactstore V3.0 En databasefunktion, som lagrer og katalogiserer optagede samtaler, og giver nem adgang til dem og gør dem nemme at afspille. Compact Business Centre Et godt begynderværktøj til rapportering, der tilbyder realtidsinformationer og historik vedrørende service og resultater. Man kan indstille systemet til at sende en til administratoren i tilfælde af mistede opkald, ledige medarbejdere, ledige voic -porte, ledige linjer osv. Konferencecenter Et web-serverbaseret program, som gør det muligt på forhånd eller spontant at arrangere simultane, webbrowser- eller audiobaserede konferenceopkald. Det er ikke nødvendigt med særligt konferenceudstyr Deltagere kan slutte sig til eksisterende konferencer Nemt at bruge, man skal bare ringe op Mulighed for at foretage online afstemninger.

IP Office applikationer

IP Office applikationer IP Office applikationer Desktop applikationer til IP Office platformen - giver jer endnu flere muligheder for at effektivisere jeres hverdag Avaya IP Office kan udbygges med pc-baserede brugerapplikationer,

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 360 telefonen.

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 4 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 6 Foretag et opkald... 6 Besvar et opkald... 6 Omstilling af opkald... 7 Træk

Læs mere

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Indhold 1 Introduktion... 3 2 OnePresence webklient... 3 3 Sådan logger du ind på webklienten... 4 4 Søgning og status på kollegaer...

Læs mere

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370 telefonen.

Læs mere

Om 9608/9611 IP Telefon

Om 9608/9611 IP Telefon IP Office 9608/9611 Telefon betjeningsguide Meddelelse / ringe indikation Mistede opkald Linietast Funktionstast etiket Funktionstast Om 9608/9611 IP Telefon Telefonen understøtter 24 programmerbare linie

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På den

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Kommuniker på tværs af enheder med Telia Touchpoint Plus

Kommuniker på tværs af enheder med Telia Touchpoint Plus Telia Plus Kommuniker på tværs af enheder med Telia Plus Telia Plus er en cloud-baseret kommunikationsløsning, der integrerer med arbejdernes smartphone, tablet og pc. Integrationen skaber overblik, øget

Læs mere

Lavere omkostninger. Bedre service. Øget salg.

Lavere omkostninger. Bedre service. Øget salg. A v a y a I P O f f i c e Lavere omkostninger. Bedre service. Øget salg. IP Office en alt-i-én kommunikationsløsning til mindre og mellemstore virksomheder IP Telephony Contact Centers Unified Communication

Læs mere

COMMUNICATOR MANUAL. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle Telekommunikation i ét vindue på din pc. 1 Vers

COMMUNICATOR MANUAL. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle Telekommunikation i ét vindue på din pc. 1 Vers Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle Telekommunikation i ét vindue på din pc 1 Vers. 270217 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Intuitiv og effektiv... 4 Om manualen... 4 For at komme i

Læs mere

Gigaset SL3 Professional

Gigaset SL3 Professional Gigaset SL3 Gigaset SL3 Professional Siemens HiPath Uddannelse April 2009/II / 1 1. Oversigt 16 1. Højttaler 2. Display 3. Displaytaster 4. Menu knap (Intern menu, Lydindstilling, Tlf. menu og telefonbog).

Læs mere

UNO brugervejledning ERHVERV. Indhold. Viderestilling på Softphonen... 2

UNO brugervejledning ERHVERV. Indhold. Viderestilling på Softphonen... 2 UNO brugervejledning Indhold Viderestilling på Softphonen... 2 Viderestillingskoder... 3 Viderestil... 3 Besvare kollegas kald... 3 Fast viderestilling... 3 ACD log-in... 3 Viderestillingskoder Avanceret...

Læs mere

UNO vejledning. Indhold

UNO vejledning. Indhold UNO vejledning Indhold I denne vejledning finder du informationer omkring installering af de forskellige Uno produkter, derudover er der samlet de mest brugte funktioner til daglig brug af Uno UNO VEJLEDNING...

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 4 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 4 3. LOG IND... 4 4. HURTIGT OVERBLIK... 4 5. BESVAR OPKALD...

Læs mere

INTUITIV BRUGERFLADE

INTUITIV BRUGERFLADE FUNKTIONER INTUITIV BRUGERFLADE FLEXFONE ER INTEGRERET PÅ TVÆRS AF ENHEDER Browser App Bordtelefon Storskærm Flexfone er en intelligent kommunikationsløsning, som fungerer på tværs af bordtelefoner, smartphones,

Læs mere

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data OnCall CTI The missing link Med OnCall CTI drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data kan dine medarbejderne håndtere den telefoniske kontakt til kunderne både professionelt og effektivt

Læs mere

Quick Guide til IP-telefoner

Quick Guide til IP-telefoner Quick Guide til IP-telefoner Marts 2011 Indholdsfortegnelse Quick Guide til... 1 IP-telefoner... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Generelt om IP-telefonen... 4 Grundlæggende opkaldsfunktioner... 5 Forskellige

Læs mere

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg

Brugervejledning. LG LKD-8/30-apparater. Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Brugervejledning LG LKD-8/30-apparater Til GDK 16/20W-omstillingsanlæg Indholdsfortegnelse Billeder af forskellige typerdigitaltelefoner....5 Beskrivelse af de forskellige taster...6 Digitaltelefonens

Læs mere

Skype for Business - CCLite

Skype for Business - CCLite Skype for Business - CCLite Indhold CC Lite... 3 Callflow, IVR og kø-håndtering... 3 1. Callflow opbygning... 4 2. IVR/menuvalg... 5 3. Kø-håndtering... 5 Agent grupper... 6 1. Ringemønster... 6 2. Mobilitet...

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen.

Læs mere

Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac

Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac Information Denne guide beskriver de grundlæggende funktionaliteter i Connect 3.0 PC og Macklienten. Guiden indeholder korte uddrag fra vejledningen Connect 3.0 PC

Læs mere

Caresolutions - helt enkelt

Caresolutions - helt enkelt Caresolutions - helt enkelt Indhold: 1. log ind 2. vælg IP-telefoni 3. hvad er tidsstyring? 4. opret tidsstyringsskema 5. hvad er et specialskema? 6. opret specialskema 7. hvad er en besked? 8. opret en

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk 3CX Phone System Introduktion til 3CX Phone System Om 3CX Phone System 3CX Phone System er en software-baseret PBX til Windows Baseret på den åbne SIP Standard Virker med alle større udbydere af SIP telefoner,

Læs mere

IP-adressen findes ved at trykke først på pil ned tasten og så på pil op tasten og derefter på tasten.

IP-adressen findes ved at trykke først på pil ned tasten og så på pil op tasten og derefter på tasten. Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner på SNOM 300 telefonen. På den sidste side er der svar på de spørgsmål vi oftest er stødt på. De viderestillingsfunktionaliteter

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc.

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Version 190216a Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at

Læs mere

Communicator Manual Version

Communicator Manual Version Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Side 1 af 37 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme i gang...

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

TDC Scale - hold på kunderne

TDC Scale - hold på kunderne TDC Scale - hold på kunderne Saml mobil-, fastnetog ip-telefoner i én fleksibel løsning Tilpas efter behov Betal efter forbrug Gør livet lettere for kunder og medarbejdere Spar tid og penge - og få en

Læs mere

YouSee Voic . Ny spændende Visual Voic App til YouSee kunder

YouSee Voic . Ny spændende Visual Voic App til YouSee kunder YouSee Voicemail Ny spændende Visual Voicemail App til YouSee kunder Indhold Intro -Basics - Hvordan virker det? Aktiveringer Appen 1. Aktivering 2. Beskedfunktioner 3. Søgning & Flere numre 4. Indstillinger

Læs mere

TDC Scale LG IP 8815. Brugervejledning

TDC Scale LG IP 8815. Brugervejledning TDC Scale LG IP 8815 Brugervejledning Februar 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Besvarelse af opkald... 5 Afvis opkald... 5 Foretag opkald... 6 Afslut opkald... 6 Genkald... 6 Skjul nummer per kald...

Læs mere

Communicator Omstilling giver overblik og effektiviserer virksomhedens telefonomstilling.

Communicator Omstilling giver overblik og effektiviserer virksomhedens telefonomstilling. Communicator Omstilling giver overblik og effektiviserer virksomhedens telefonomstilling. Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme i gang... 5

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version iphone 4. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version iphone 4. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version iphone 4. august 2014 Indhold Introduktion Download app Login Hovedskærm Phone Menuvalg Contact Menuvalg History Menuvalg Settings

Læs mere

IP0027/WIP0020 Supplerende

IP0027/WIP0020 Supplerende Ved anv. af ny firmware Side 1 af 7 Brugervejledning til IP telefoni, IP PBX omstillingsanlæg og telefoner. IPshop ApS December 2009 Ved anv. af ny firmware Side 2 af 7 0. Indhold 1. Betjening af telefoner

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til Android Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20110518 Initial version 2 KW 20110522 Sproglige rettelser 3 KW 20110525 Afsnit vedr. Automatick

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Hovedskærm

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Åbningsskærm

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

UNIVERSE. Indledning. Indhold

UNIVERSE. Indledning. Indhold Indhold Indledning... 1 telefon... 2 telefon... 2 IP telefon funktioner... 3 Opkald... 3 Genopkald... 3 Omstille kald... 3 Trække kald tilbage under præsenteret omstilling... 4 Indtrækning... 4 Holdestilling...

Læs mere

LG IP 8830 og LG IP 8840

LG IP 8830 og LG IP 8840 TDC A/S, København, CVR 14773908 Communication/SP, 8830/8840-0936 LG IP 8830 og LG IP 8840 Brugervejledning Kundeservice 80 80 80 90 Internet tdc.dk TDC A/S Teglholmensgade 1-3 0900 København C Version

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Hvorfor nye kommunikationsværktøjer? Hvad er Microsoft Unified Communications? Microsofts Unified Communications platform

Hvorfor nye kommunikationsværktøjer? Hvad er Microsoft Unified Communications? Microsofts Unified Communications platform Hvorfor nye kommunikationsværktøjer? Hvad er Microsoft Unified Communications? Microsofts Unified Communications platform Nyheder i den kommende version En lille quiz. En lille quiz. Hvor stor en del af

Læs mere

Business One PC Reception Quickguide til Business One PC Reception

Business One PC Reception Quickguide til Business One PC Reception Business One PC Reception Quickguide til Business One PC Reception Indhold 1 Introduktion... 3 2 Kom i gang med PC Reception... 4 2.1 Sådan logger du ind i PC Reception... 4 2.2 Aktivér dig i receptionens

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient Android

Kvik guide Mitel MC Klient Android 1 Kvik guide Mitel MC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af

Læs mere

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar telefoncentral Avancerede kundeservice-funktioner Ubegra nset ind- og udgaende bylinier

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til iphone Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20101128 Initial version 2 kw 20101201 Stavefejl og layout rettelser 3 kw 20101202 FAQ udvidet 4

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

Kvikguide. TDC Call Center. Medarbejderfunktioner. TDC Call Center - Brugerflade

Kvikguide. TDC Call Center. Medarbejderfunktioner. TDC Call Center - Brugerflade Kvikguide TDC Call Center Medarbejderfunktioner TDC Call Center - Brugerflade Call center hoved-brugerfladen indeholder følgende elementer: Globalt meddelelsesområde vises til højre for Call center navnet.

Læs mere

IP Telefoni. Modul 3

IP Telefoni. Modul 3 IP Telefoni Modul 3 Modul 3 Fastnet telefoni udvikling i DK Unified Communcations System IP telefon boot process Konfiguration af switch Aktivering af licens Konfiguration af router Packet Tracer IPT2

Læs mere

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme Din telefoncentral Din klinik Din stemme Indhold 3 A-DATA - Professionel softwareleverandør til det danske sundhedsvæsen. 4 IP-telefoni - Hvad er det og hvordan virker det i praksis? 5 Telefoncentralen

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Produktvejledning. Version 1.5

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Produktvejledning. Version 1.5 Cloud Cloud Hosted IP telefoni Cloud Hosted IP telefoni ConnectionCloud Produktvejledning Version 1.5 Produktvejledning Her finder du en oversigt over allerede introducerede samt planlagte kommende funktioner

Læs mere

Quick Guide til MM Omstilling

Quick Guide til MM Omstilling Quick Guide til MM Omstilling 1. Generelt 2. Adgang 3. Startside 4. Brugerindstillinger 4.1. Bruger 4.2. Svargrupper 4.3. Sprog 4.4. Brugerstatus 4.5. Opkaldshistorik 4.6. Kontakter 4.7. Brugeropsætning

Læs mere

Mindre ventetid. Høj tilgængelighed. Bedre kundeservice.

Mindre ventetid. Høj tilgængelighed. Bedre kundeservice. Mindre ventetid. Høj tilgængelighed. Bedre kundeservice. Telia CallGuide gør det nemt at prioritere ressourcerne i jeres kontaktcenter i forhold til belastningen. I kan holde kontakten med kunderne via

Læs mere

FLEXFONES FUNKTIONER

FLEXFONES FUNKTIONER FLEXFONES FUNKTIONER INTUITIV BRUGERFLADE DIT FLEXFONE ER INTEGRERET PÅ TVÆRS AF ENHEDER Myfone.dk App Bordtelefon Storskærm Flexfone er en intelligent telefoniløsning, som fungerer på tværs af bordtelefoner,

Læs mere

Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden

Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden Juli 2011 Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden Ring for GRATIS gennemgang af jeres telefoni Nordmarksvej 8, Næsby, 5270 Odense N Tlf. 6618 1168 www.jed.dk info@jed.dk Kære kunde Der er p.t.

Læs mere

Brugerkort til Business Communications Manager CAPN

Brugerkort til Business Communications Manager CAPN Brugerkort til Business Communications Manager CAPN 2001 Nortel Networks P0911606 version 01 CAPN (Central Answering Position) Hvad bruges CAPN til? Hvad er et CAPN-modul? Business Communications Manager

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM M3 version 1.0 / juli 2012

Business Call Quick guide SNOM M3 version 1.0 / juli 2012 Business Call Quick guide SNOM M3 version 1.0 / juli 2012 Introduktion Med sit store farvedisplay, menuer og navigationstaster minder Snom M3 langt hen af vejen om en mobiltelefon i den måde den benyttes.

Læs mere

ios App Manual Adgang for at komme ind i app en.

ios App Manual Adgang for at komme ind i app en. ios App Manual Adgang Tryk på for at komme ind i app en. Er det første gang du logger ind skal du indtaste telefonnummer og adgangskode. Har du ingen adgangskode i forvejen, eller har du glemt din adgangskode,

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Version 240216 Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme

Læs mere

Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370. Birte Lassen Brandelev #98

Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370. Birte Lassen Brandelev #98 Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370 Birte Lassen Brandelev #98 CLJ Vers 1.9 08-07-2013 Indholdsfortegnelse 1 - Brug af telefonen:... 3 Fortage opkald:... 3 Modtage opkald:... 3 Sætte opkald

Læs mere

Totalview...it s all about organizing

Totalview...it s all about organizing Totalview...it s all about organizing Teknisk Beskrivelse Totalview, den komplette løsning til organisering og planlægning af din virksomheds daglige drift. Presence Management, CTI og PC Omstillingsværktøj.

Læs mere

Tunstall DECT 7202/7212

Tunstall DECT 7202/7212 Tunstall DECT 7202/7212 Brugervejledning D3302/D3312 Tunstall A/S Tel. +45 87 93 50 00 Niels Bohrs Vej 42, Stilling Fax. +45 87 93 50 10 8660 Skanderborg info@tunstallnordic.com Danmark www.tunstallnordic.com

Læs mere

Vidicode præsentation. Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt.

Vidicode præsentation. Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt. Vidicode præsentation Aldrig har kommunikation været så let, enkelt og effektivt. Produkter & løsninger Grey Line Single kanal Call Recordere Silver Line Multi kanal Call Recordere Ruby Line Multi kanal

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Tilslutning. Inden telefonen tages i brug, skal alle kabler og ledninger tilsluttes: 1. Spiralledning monteres i telefonrør og i telefon 2. Strømforsyningen tilsluttes

Læs mere

Bizfone app. Din virksomheds telefoni i lommeformat. 6 agenter tilmeldt køen. Hjem. Automatisk profilskifte. Aktiv profil. På arbejde.

Bizfone app. Din virksomheds telefoni i lommeformat. 6 agenter tilmeldt køen. Hjem. Automatisk profilskifte. Aktiv profil. På arbejde. Hjem Bizfone app Din virksomheds telefoni i lommeformat fre 28 08:00 11:00 NÆSTE EXCHANGE AFTALE Kundebesøg Mødelokale 5 PROFILER Automatisk profilskifte Aktiv profil På arbejde KØÈR Kundeservicekø Salgskø

Læs mere

Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder

Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder Professionel telefoni til mindre og mellemstore virksomheder FEC ELMEG ISDN. VoIP. XDSL. DECT. ANALOG VPN. integration Integreret telefoni til den professionelle virksomhed Digital kommunikation udvikler

Læs mere

Conference phones for every situation

Conference phones for every situation Conference phones for every situation Møder via mobiltelefon Tilslut din mobiltelefon til Konftel, med kabel eller trådløst via Bluetooth. Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0 Indholdsfortegnelse 1. BASIS STATISTIK... 3 Træk en rapport... 3 Hovednummer rapporter... 3 Visning af data (Tid,

Læs mere

VEJLEDNING I IP TELEFONI

VEJLEDNING I IP TELEFONI VEJLEDNING I IP TELEFONI Indholdsfortegnelse IP telefoni hvad er nyt?... 3 1. Telefonens udseende og funktioner... 5 2. Funktioner på din IP telefon... 6 3. Log ind/log ud af telefonen og afdelingstelefonnummer...

Læs mere

Business One 9611 IP-telefon. Sådan fungerer Avaya IP-telefon (H.323/VPN) i Business One

Business One 9611 IP-telefon. Sådan fungerer Avaya IP-telefon (H.323/VPN) i Business One Business One 9611 IP-telefon Sådan fungerer Avaya IP-telefon (H.323/VPN) i Business One Tilslut IP-telefonen til datanetværk eller Internet Tilslutning af Avaya IP-telefonen til datanetværk eller Internet

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

GUIDE TIL MYFONE APP. Myfone til din iphone

GUIDE TIL MYFONE APP. Myfone til din iphone GUIDE TIL MYFONE APP Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter Brug for

Læs mere

Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business

Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business Skype for Business er en cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration,

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

JorgenR@microsoft.com

JorgenR@microsoft.com JorgenR@microsoft.com Man kan kommunikere uden at samarbejde! Men man kan ikke samarbejde uden at kommunikere! Tanken bag Unified Communications Hvor langt er vi nået? Vejen til Universal Communications

Læs mere

1. Overblik Installering af 3Kontakt softphone kontakter Opkald i 3Kontakt softphone Tilgængelighed...

1. Overblik Installering af 3Kontakt softphone kontakter Opkald i 3Kontakt softphone Tilgængelighed... 3KONTAKT SOFTPHONE QUICKGUIDE Med 3Kontakt Pro kan du benytte 3Kontakt softphone, som er et computerprogram, der gør det nemt og hurtigt, at besvare og foretage opkald via computeren. Du kan også sende

Læs mere

Communicator Manual Version

Communicator Manual Version Communicator Manual Version 040716 Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Side 1 af 34 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Intuitiv og effektiv...

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Telenor Dialer.... 5 Telenor Dialer og OneNumber.... 6 Telenor Dialer og OneNumber Mobile.... 6 Faciliteter i Telenor Dialer...7 Installation

Læs mere

Office Manager. Kom igang. Presented by Scantalk ApS

Office Manager. Kom igang. Presented by Scantalk ApS Office Manager Kom igang Presented by Scantalk ApS +45 70 22 20 80 sales@scantalk.com TeamView Office Manager - Kom igang CONFIDENTIAL Scantalk 2012 2 Denne introduktion er opdelt i 2 sektioner Dagligt

Læs mere

Avaya er 27% bedre end konkurrenterne

Avaya er 27% bedre end konkurrenterne 2 Avaya realiserer visionerne 3 Vi er midt i en IP-baseret udvikling, hvor hele vores måde at arbejde på ændres, og visionerne bliver til realiteter i hverdagen. Globalisering og skrappe kundeforventninger

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Brugervejledning til. Nortel Networks IP Phone 2001

Brugervejledning til. Nortel Networks IP Phone 2001 Artikel-nr. P0609363 02 5. marts 2004 Business Communications Manager Brugervejledning til Nortel Networks IP Phone 2001 Introduktion 3 Nortel Networks IP Phone 2001 bringer tale og data ind på skrivebordet.

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration, dokument-

Læs mere

Android App Manual. Adgang. for at komme ind i app en.

Android App Manual. Adgang. for at komme ind i app en. Android App Manual Adgang for at komme ind i app en. Er det første gang du logger ind skal du indtaste telefonnummer og adgangskode. Har du ingen adgangskode i forvejen, eller har du glemt din adgangskode,

Læs mere

TDC Scale. Kom godt i gang - betjening af IP-telefon. Kvikguide

TDC Scale. Kom godt i gang - betjening af IP-telefon. Kvikguide TDC Scale Kom godt i gang - betjening af IP-telefon Kvikguide Ip-telefoner i TDC Scale Ved overgangen til TDC Scale har du udskiftet din bordtelefon med en ip-telefon. Vær opmærksom på, at du kan programmere

Læs mere