PRESSEMEDDELELSE. PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRESSEMEDDELELSE. PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm."

Transkript

1 PRESSEMEDDELELSE PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm.

2 PRESSEMEDDELELSE Tidløs vision - velkommen til PEN seriens fantastiske topkamera. Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm. København d. 30. juni 2011 Da Olympus i sin tid lancerede sine PEN Micro Four Thirds kameraer blev en helt ny kamerakategori skabt. Nu præsenteres et visionært nyt PEN flagskib. PEN E-P3, eller blot PEN, har den hurtigste* autofokus blandt kameraer med udskiftelig optik. Med sin utrolige FAST AF (Frequency Acceleration Sensor Technology), det tidløse metaldesign og den avancerede OLED touchskærm, er det et super alternativ til større og dyrere spejlreflekskameraer. Som førende i tredje generation af kameraer i PEN serien har PEN E-P3 sin fantastiske fokushastighed fra en kraftfuld ny processor: TruePic VI processoren, der er designet specielt til spejlfrie kameraer. Ud over at styre den nye FAST AF, tjener TruePic VI som drivkraft til ti effektfiltre og til den store, tapfølsomme OLED skærm, der finder og gengiver motiverne i fotokvalitet. I kombination med en hurtigere og mere følsom sensor med 12.3 megapixel, sikrer TruePic VI en fremragende billedkvalitet, endda også i svagt lys. Til den erfarne bruger gemmer PEN på flere lækkerier - to hjul bag på kameraet til hurtig indstilling af eksponering og blænde, samt den indbyggede billedstabilisering, der modvirker kamerarystelser uanset hvilken optik der bruges. PEN E-P3 kommer i handelen til august Omgående en klassikker Tag det nye E-P3 kamera i hånden og du vil med det samme fornemme at der her er tale om et stilikon. Her er et mesterværk, der leder tankerne tilbage til den gyldne kameraepoke for 50 år siden - og som stadigvæk om 50 år vil få folk til at vende sig om efter det. Omgående AF Med sit kompakte design, brugervenlige funktioner og førsteklasses billedkvalitet, er Olympus prisvindende PEN systemkameraer allerede en klar favorit til ambitiøse amatørfotografer og professionelle, der har brug for et praktisk ekstrakamera. Et af de mest markante - og nyttige karakteristika ve det nye E-P3 kamera er den hurtige og alsidige autofokus. FAST AF, der drives af den nye og magtfulde Olympus TruePic VI processor, er ekstremt hurtig, hvilket giver PEN ejere den bedste mulighed for at fange motiver i hurtig bevægelse. Desuden har kameraet 35 separate fokuspunkter fordelt over næsten hele sensoren, som sikrer fokusering på små objekter, uanset hvor de er i motivet. Under dårlige lysforhold, kompenserer det indbyggede AF hjælpelys for potentielle tab af præcision, medens den nye AF følgefokusteknologi sikrer knivskarpe motiver, selv om de flytter ind og ud af søgerbilledet. En anden afgjort fordel er den konstante autofokus en aktiv fokusering, hvor motivet altid er i fokus, så kameraet ikke spilder tid på at fokusere, når der trykkes på udløseren.

3 Omgående kontrol Helt enestående for PEN flagskibet er den 7.6 cm store, OLED touchskærm. Den er ikke bare nem og praktisk at bruge, men viser også et fremragende billede i fotokvalitet, uanset lysforholdene. I forhold til andre LCD skærme, giver en OLED skærm fremragende kontrast, dybere sort og et større farvespekter. Den er lysere, betragtningsvinklen er større og den bruger mindre strøm. Du kan bladre mellem billederne på PEN skærmen og forstørrelse af billeder samt styring af udløseren, AF punkter og pop-op Live Guide. Live Guide, den roste PEN hjælp, gør det nemt for den mindre erfarne bruger at indstille vigtige parametre som for eksempel blænde og dybdeskarphed korrekt. Selv professionelle vil elske den direkte adgang til Live Guide i P, S, M og A. Til forskel fra nogle af PEN s konkurrenter, så fungerer Live Guide både til billeder og film. For de fleste erfarne fotografers vedkommende, er den nemme indstilling noget af det bedste. De gider ikke at rulle ned over endeløse menuer for at indstille. Derfor har Olympus placeret to ekstra hjul bag på PEN. Ved hjælp af tommelfingeren kan man omgående finindstille blænde og eksponering uden at skulle skifte mellem flere menuer. Den valgte indstilling vises klart og tydeligt på OLED skærmen eller i den elektroniske søger. Tilhængere af praktisk fotografering vil også elske de tre programmérbare knapper, der kan tildeles favoritfunktioner. Knapperne, hjulene og den nye FAST AF gør, at der kan reageres hurtigere på spontane situationer og optages flygtige motiver eller motiver i hurtig bevægelse før muligheden forsvinder. Omgående effekt Et bredt udvalg af kreative effektfiltre og andre effekter er en ekstra bonus for både den ambitiøse bruger og den professionelle. PEN har ti forskellige effektfiltre, der alle fungerer uden brug af et computerprogram. Flere af disse kan kombineres med andre effekter, som for eksempel de nye Stjernehimmel og Hvid kant. Der kan vælges mellem filtrene Popkunst, Blødtegning, Blege & lyse farver, Lystonet, Kornet film, Hulkamera, Diorama, Krydsproces, Blød sepia og Dramatik. Alle ti filtre kan bruges både til billeder og film. PEN optager film med stereolyd i 1080i fuld HD kvalitet med 60 bill./sek. og i flere formater. Til visning på et TV, kan der vælges AVCHD, der giver mindre filstørrelse. Hvis filmen først skal redigeres, er formatet 720p HD Motion JPEG det ideelle. Det giver større filer, der er nemmere at redigere med et PC program. Omgående styrke I hjertet af alle nye PEN kameraer, banker den stærke TruePic VI billedprocessor. Ligesom processorerne i computere, så består TruePic VI faktisk af to enheder, hvor den ene halvdel udelukkende bruges til gengivelse af billeder. Resultatet er helt fantastiske farver og detaljer, med en lysfølsomhed helt oppe på imponerende ISO TruePic VI giver også en hurtigere reaktionstid og reducerer støjen betragteligt under filmoptagelse.

4 Omgående kompatibilitet PEN E-P3 er, lige som alle andre PEN kameraer, et systemkamera. Når man køber et PEN, får man samtidig adgang til over 500 Micro Four Thirds, Four Thirds og andre optik (nogle via en adapter), inklusiv Olympus legendariske kvalitetsserie af M.ZUIKO DIGITAL optik. Toppen af kransekagen er de to nye, utroligt lysstærke optik. Vidvinkeloptikken til gadefotografering M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 (24mm**) er ideel til optagelse af vidtstrakte motiver som for eksempel landskaber, især i svagt lys. I modsætning til denne, giver portrætoptikken M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 (90mm**) fantastiske portrætter med en flot baggrundssløring. En anden førsteklasses optik er den nydesignede M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm (28-84mm**) 1: II R. Alle tre optik har en stort set lydløs funktion, så man kan optage HD film i stereo uden generende summen i baggrunden. Metalhuset og det kompakte, lette design gør dem perfekte til PEN. Uanset hvilken optik man har tænkt sig at benytte, så giver den indbyggede billedstabilisering helt skarpe billeder. Og med tilbehørsstik 2, kan man også vælge frit i det konstant voksende sortiment af PEN tilbehør, inklusiv den Bluetooth kompatible PENPAL, der automatisk formaterer billeder til trådløs overførsel til andet kompatibelt udstyr og de sociale medier på internettet. PEN E-P3 kameraet kommer som sæt med forskellige optik i klassisk sort, hvid eller sølv til august Forventet udsalgspris inkl mm optik er kr. PEN E-P3 egenskaber: Billedkvalitet Stærk TruePic VI billedprocessor til hurtig reaktionstid og fremragende billedkvalitet Supereffektiv, indbygget billedstabilisering til skarpe billeder og film med alle optik High Speed Live MOS sensor med 12.3 effektive megapixel til optagelse af billeder i svagt lys og af film i fuld HD ISO følsomhed 1080i 60bill./sek. filmoptagelse i fuld HD og stereo i AVCHD eller Motion JPEG Kompatibel med den nye generation af PEN optik Praktisk Verdens hurtigste* FAST AF til kameraer med udskiftelig optik med 35 AF punkter, AF hjælpelys og AF følgefokus Superlysstærk, vidvinklet 7.6 cm stor OLED touchskærm med punkter til flot visning af billederne Separate hjul til hurtig manuel indstilling af blænde og eksponering Touchfølsom Live Guide i HD film-, billed- og P/S/M/A funktion Live View i HD film- og billedfunktion 3 programmérbare knapper Vaterpas til omgående justering af positionen i forhold til horisonten Nem Live Wheel menu

5 Kreativitet & fleksibilitet Ti kreative effektfiltre til HD film og billeder Fem effekter, der kan kombineres med effektfiltrene: Hulkamera, Blødtegning, Rammeeffekt samt de nye Stjernehimmel og Hvid kant Tilbehørsstik 2 til brug med den voksende familie af PEN tilbehør, f.eks. den elektroniske søger VF-2 og kommunikationsenheden PENPAL Kompatibel med 20 Micro Four Thirds, 27 Four Thirds og mere end 500 andre optik (nogle via en adapter) 1/4000 sek. lukkertid og serieoptagelse med 3bill./sek. Multieksponering til 2 RAW billeder Langtidsholdbart BLS-5 Li-ion batteri Øvrige egenskaber Tidløst PEN design med udskifteligt greb i to størrelser 3D billeder SDXC*** kort og Eye-Fi kompatibelt Trådløs flashstyring Se alt om E-P3 sættene og funktionerne på: * pr. juni ** med et 35mm kamera. *** SD er et varemærke ejet af SD Card Association. Angående mere information, kontakt venligst: Marie-Louise Lyster Trade Marketing Coordinator Imaging Systems Division Olympus Danmark A/S Tempovej Ballerup Tlf: Dir.: Mobil: Fax: mll@olympus.dk URL:

PRESSEMEDDELELSE. PEN Lite E-PL3 SLR kreativitet, kompakt skønhed. PEN Lite E-PL3 føjer en vipbar LCD til de banebrydende PEN data.

PRESSEMEDDELELSE. PEN Lite E-PL3 SLR kreativitet, kompakt skønhed. PEN Lite E-PL3 føjer en vipbar LCD til de banebrydende PEN data. PRESSEMEDDELELSE PEN Lite E-PL3 SLR kreativitet, kompakt skønhed. PEN Lite E-PL3 føjer en vipbar LCD til de banebrydende PEN data. PRESSEMEDDELELSE Helt nye visioner - skønt nyt Olympus PEN Lite begejstrer

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 PRESSEMEDDELELSE Makroforsatsen MCON-P01 Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 Vidvinkelforsatsen WCON-P01 PENPAL kommunikation E-PL2 E-PL2 byder på utrolig nem fotografering med en fremragende billedkvalitet og

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

Olympus E-520 m/ 14-42mm

Olympus E-520 m/ 14-42mm Olympus E-520 m/ 14-42mm Det perfekte øjeblik venter ikke. Det er grunden til at seriøse fotografer kræver seriøst udstyr så de altid er klar, uanset opgave. Det nye D-SLR Olympus E-520, med de professionelle

Læs mere

EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonstik som giver mulighed for ekstern mikrofon ved optagelser.

EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonstik som giver mulighed for ekstern mikrofon ved optagelser. Pressemeddelelse Embargo: 8. februar 2010, 15:00 CET 18 megapixels, 1080p HD-film, ISO 6400: Canons EOS 550D flytter grænser for digitale spejlreflekskameraer inden for konsumentmarkedet London, 8. februar

Læs mere

XZ 1 Kamerahus Sort. Svagtlys specialisten. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Optik. Billedstabilisering. Processor

XZ 1 Kamerahus Sort. Svagtlys specialisten. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Optik. Billedstabilisering. Processor XZ 1 Kamerahus Sort Har en fremragende izuiko digitaloptik Fuld manuel kontrol af blænde, lukkertid mm. Instillelig dybdeskarphed til fremragende efffekter kontrolring til hurtig indstilling Fantastiske

Læs mere

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Pressemeddelelse EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS IXUS 1000 HS Søborg, 19 th August 2010 I 10-året for den første

Læs mere

E-510. Specifikationer. Type. Billedsensor. Processor. Filter. Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem. Live MOS sensor med 10

E-510. Specifikationer. Type. Billedsensor. Processor. Filter. Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem. Live MOS sensor med 10 E-510 Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem 6.4cm HyperCrystal LCD Ny billedprocessor Live View Live MOS sensor med 10 millioner pixel Professionelle funktioner Kompakt og ergonomisk

Læs mere

E-450 14-42mm Sæt. Specifikationer. Type. Billedsensor. Processor. Filter

E-450 14-42mm Sæt. Specifikationer. Type. Billedsensor. Processor. Filter E-450 14-42mm Sæt Effektfiltre Indbygget flash og trådløs styring af flash 100% D-SLR kvalitet Live MOS sensor med 10 millioner pixel TruePic III processor til Utroligt nemt at bruge korrekt farvegengivelse

Læs mere

Pressemeddelelse. Kontrol, kraft, kreativitet Canon gør det muligt for fotografer at tage et stort skridt videre med det nye Canon EOS 60D

Pressemeddelelse. Kontrol, kraft, kreativitet Canon gør det muligt for fotografer at tage et stort skridt videre med det nye Canon EOS 60D Pressemeddelelse EMBARGO: 26. august, 2010, 06.00 (CEST) Kontrol, kraft, kreativitet Canon gør det muligt for fotografer at tage et stort skridt videre med det nye Canon EOS 60D Søborg d. 26. august 2010

Læs mere

E P3 1442 sæt Sort. Tidsløst design, bygget til at yde. Specifikationer. Type. Billedsensor. Motor. Filter

E P3 1442 sæt Sort. Tidsløst design, bygget til at yde. Specifikationer. Type. Billedsensor. Motor. Filter E P3 1442 sæt Sort FAST (Frequency Acceleration Sensor Technology) AF, verdens hurtigste autofokus* 6,9cm stor OLED touchskærm med fantastisk fremvisning af billeder og film fra alle vinkler Omfattende

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder

POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder you can 2 Vores rejse begynder Surfs up! Surfskole: Her kommer vi! Fordelen ved digitale spejlreflekskameraer Skift dit objektiv, skift dit synspunkt Med udskiftelige

Læs mere

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1-systemkameraer er fantastiske til at fange livets mest flygtige øjeblikke. Nikon 1-kameraer med udskifteligt objektiv giver en ekstraordinær ydelse, imponerende

Læs mere

E PL1 14-42mm Sæt Champagne Gold

E PL1 14-42mm Sæt Champagne Gold E PL1 14-42mm Sæt Champagne Gold Den nemmeste betjening med aktiv vejledning og ienhance HD film og HDMI kontrol Tilbehørsstik Højtydende, indbygget billedstabilisator Superkompakt design og i 4 farver

Læs mere

Den store KAMERA- BEGYN - DEREN ENTU- SIASTEN PROFFEN

Den store KAMERA- BEGYN - DEREN ENTU- SIASTEN PROFFEN GUIDE Den store KAMERA- Af Poul Siersbæk Nu får du det KOMPLETTE OVERBLIK OVER AKTUELLE KAMERAER med udskiftelig optik. Ud over denne guide får du vores særligt udvalgte tips til at få det bedste ud af

Læs mere

ISO-følsomhed udtrykker hastigheden af fotografisk negativmaterialer (tidligere udtrykt som ASA i de analoge dage).

ISO-følsomhed udtrykker hastigheden af fotografisk negativmaterialer (tidligere udtrykt som ASA i de analoge dage). Hvad betyder ISO? ISO-følsomhed udtrykker hastigheden af fotografisk negativmaterialer (tidligere udtrykt som ASA i de analoge dage). Da digitale kameraer ikke bruger film, men har en billedsensor i stedet,

Læs mere

Tilbud i september 2009

Tilbud i september 2009 Camlink CSP50 Spotting Scope Et super lækkert lille teleskop til naturelskeren. Alt i en elegant pakke. CSP50 er et utroligt kompakte teleskop til en attraktiv pris, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Læs mere

Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30

Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 Dette dokument forklarer de nye teknologier, der er integreret i ovennævnte produkter. Nyudviklet vidvinkel objektiv med 20x optisk zoom XA25, XA20 og LEGRIA

Læs mere

E PL2. Herlige billeder. Herligt nemt. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Billedstabilisator. Motor. Filter

E PL2. Herlige billeder. Herligt nemt. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Billedstabilisator. Motor. Filter E PL2 Ikonisk elegance lige til lommen Bare bland effektfiltrene på den kreative måde HD film og HDMI kontrol Tilbehørsport 2 Nem indstilling med Live Wheel Superkompakt design og i 4 farver Effektfiltre,

Læs mere

4.999,- 2.999,- 6.999,- 799,- 899,- 1.299,- 2000,- 500,- 400,- 400,- 200,-

4.999,- 2.999,- 6.999,- 799,- 899,- 1.299,- 2000,- 500,- 400,- 400,- 200,- 4.999,- 2000,- 2.999,- 500,- 6.999,- 400,- 200,- 1.299,- 799,- 400,- 899,- M M 299,- 2.999,- 999,- 499,- 3.199,- M M 3.799,- 169,- 1,- 2.699,- 1,- 2.399,- Telenor Mobilt Bredbånd Gå på nettet med din bærbare,

Læs mere

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder De nye Cyber-shot topmodeller med 16,2

Læs mere

December tilbud 2013

December tilbud 2013 December tilbud 2013 SPAR kr. 3.499,- + Kr. 5.999,- Køb et Fujifilm X-M1 kamera med kit objektiv 16-50mm og få et gratis FUJINON XC50-230mm F4.5-6.7 OIS med og spar kr. 3.499,- http://www.fotoringen.dk/ix-m1%20kamera.aspx/182/fujifilm_x-m1/fujifilm_x-m1_kamera_med_kit_objektiv_18-55mm

Læs mere

DE TO STØRSTE I DIREKTE DUEL

DE TO STØRSTE I DIREKTE DUEL DE TO STØRSTE I DIREKTE DUEL SKREVET AF // THOMAS NYKROG Alt er vildere, når du fotograferer med disse to topmodeller. De er større, bedre og hurtigere end alt andet. Nu mødes de for første gang i åben

Læs mere

E P2. Indlysende muligheder med tilbehørsstikket. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Billedstabilisator. Motor.

E P2. Indlysende muligheder med tilbehørsstikket. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Billedstabilisator. Motor. E P2 Effektfiltre, Multieksponering, mange kreative sideforhold Tilbehørsstik Højtydende, indbygget billedstabilisator Fantastisk udvalg af digitale optik Vipbar, kontrastrig elektronisk søger med høj

Læs mere

E-520. Specifikationer. Type. Billedsensor. Processor. Filter. Indbygget billedstabilisering til alle optik Fremragende støvreduceringssystem

E-520. Specifikationer. Type. Billedsensor. Processor. Filter. Indbygget billedstabilisering til alle optik Fremragende støvreduceringssystem E-520 Indbygget billedstabilisering til alle optik Fremragende støvreduceringssystem Professionelle funktioner Live MOS sensor med 10 millioner pixel Komfortabel LV med en hurtig billedchip AF 100% D-SLR

Læs mere

Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam

Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam Pressemeddelelse 7. juli 2009 Nyt Handycam fra Sony: Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam Sonys nye topmodel inden for Handycam videokameraer er spækket med teknologi af højeste karat, som

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET GUIDE 4 Fokus på fokus GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET 2015 LÆRfoto.dk Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Fokus fordi det er skarpt... 4 Fokus, DOF og bokeh... 5 Auto fokus (AF)... 6 AF, bestem

Læs mere

GoXtreme Barracuda 4k

GoXtreme Barracuda 4k GoXtreme Barracuda 4k Et smart, robust actionkamera, der kan benyttes under vandet og samtidig optage i ultra HD. Tag det med til dykkerture, badeferier eller ekstremt våde omgivelser. Kameraet er vandtæt

Læs mere

Fotografering. Med digitalt kamera Lars Olesen. This book is for sale at http://leanpub.com/fotografering. This version was published on 2014-07-16

Fotografering. Med digitalt kamera Lars Olesen. This book is for sale at http://leanpub.com/fotografering. This version was published on 2014-07-16 Fotografering Med digitalt kamera Lars Olesen This book is for sale at http://leanpub.com/fotografering This version was published on 2014-07-16 This is your verso page blurb or copyright page blurb. It

Læs mere

10 tips til panorering og motiver i bevægelse

10 tips til panorering og motiver i bevægelse 10 tips til panorering og motiver i bevægelse Panorering er en effektiv måde at vise bevægelse i et foto. Det tilfører fotoet en masse dynamik, og gør dine fotos mere levende. Teknikken er ikke svær hvis

Læs mere

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Pressemeddelelse Sony, 14. september 2010 Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Sony præsenterer nu den nye VAIO J-serie af ultra slanke og kompakte notebooks Multi-touch VAIO Display

Læs mere

Canon TS-E 17/4L & 24/3,5L II

Canon TS-E 17/4L & 24/3,5L II Field test Canon TS-E 17/4L & 24/3,5L II Tekst og foto Per Buchmann Ny generation high-end Tilt & Shift objektiver Introduktionen af de to nye TS-E objektiver, markerer et kvalitetsløft blandt Canon s

Læs mere

TÆT KAMP I MELLEM KLASSEN

TÆT KAMP I MELLEM KLASSEN SKREVET AF // THOMAS NYKROG TÆT KAMP I MELLEM KLASSEN Det er i prisklassen omkring 5000 kroner, at man virkelig får noget for sine penge, når man køber kamera, hvor optikken kan skiftes. Her får man avancerede

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG MODUL 002 KAMERAFUNKTIONER KEND DIT KAMERA INDHOLDSFORTEGNELSE

FOTOKLUBBEN KRONBORG MODUL 002 KAMERAFUNKTIONER KEND DIT KAMERA INDHOLDSFORTEGNELSE FOTOKLUBBEN KRONBORG KURSUSAKTIVITETER 2014 25. OKTOBER 2014 10:00-16:00 MODUL 002 KAMERAFUNKTIONER KEND DIT KAMERA Medbring kamera, stativ, kortlæser, kabel, bærbar pc, notesblok og skrivetøj. Der vil

Læs mere

Pressemeddelelse. Canon lancerer EOS 1D MARK IV imponerende kraft, høj hastighed og høj ydelse til professionelle fotografer

Pressemeddelelse. Canon lancerer EOS 1D MARK IV imponerende kraft, høj hastighed og høj ydelse til professionelle fotografer Pressemeddelelse EMBARGO: 20. oktober, 2009, 06:00 CET Canon lancerer EOS 1D MARK IV imponerende kraft, høj hastighed og høj ydelse til professionelle fotografer Download billeder her: www.canon-europe.com/press_centre

Læs mere

35mm KOMPAKT KAMERAER

35mm KOMPAKT KAMERAER ne gælder med friske batterier ved normal temperatur (20 C). og design kan ændres uden forudgående varsel eller forpligtigelse fra producentens side. 2001-2003 NIKON CORPORATION 35mm KOMPAKT KAMERAER ADVARSEL

Læs mere

Forskellige kameratyper

Forskellige kameratyper Forskellige kameratyper Inden du investerer i et nyt kamera, er det en god idé at gøre dig nogle få overvejelser om: y Hvilken type billeder vil du tage (naturbilleder, makrobilleder, sportsbilleder, undervandsbilleder,

Læs mere

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging Pressemeddelelse Sony, 21. september 2010 Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging På dette års Photokina fremviser Sony prototyper af det avancerede A-mount-kamera og løfter

Læs mere

Teknisk vejledning Dk

Teknisk vejledning Dk Teknisk vejledning Dk Indledning Denne tekniske vejledning indeholder oplysninger om de grundlæggende teknikker, der blev anvendt for at skabe to af de mere teknisk avancerede fotografier i D800-/D800Ebrochuren.

Læs mere

De perfekte værktøjer til at opfylde dine visioner E-System tilbehørsvejledning

De perfekte værktøjer til at opfylde dine visioner E-System tilbehørsvejledning De perfekte værktøjer til at opfylde dine visioner E-System tilbehørsvejledning Indhold Introduktion... 4 Et komplet zoomprogram... 8 Vidvinkel zoomoptik... 10 Standardzoomoptik... 12 Telezoomoptik...

Læs mere

Jpg Alle digitale fotoapparater danner optagede billeder i jpg-formatet, som kendes fra almindelig billedbehandling. Formatet er xxxxx.

Jpg Alle digitale fotoapparater danner optagede billeder i jpg-formatet, som kendes fra almindelig billedbehandling. Formatet er xxxxx. Lidt råt men godt Ib Søgaard, den 19-04-2008 Udviklingen inden for den digitale fotografering har medført en lang række fordele ikke mindst for amatørfotografer. Kameraer og objektiver er nu udstyret med

Læs mere

Ekstraordinært gode billeder - selv under dårlige lysforhold

Ekstraordinært gode billeder - selv under dårlige lysforhold Pressemeddelelse 6. august 2009 Nye Cyber-shot TX1 og WX1 fra Sony Ekstraordinært gode billeder - selv under dårlige lysforhold De nye Cyber-shot TX1 og WX1 er kompatible med Party-shot TM IPT-DS1 (ekstraudstyr)

Læs mere

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW!

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! / Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! syns-hjælpemiddel udover traditionelle optiske hjælpemidler... Der er mange muligheder i dag til at forbedre livskvaliteten for synshandicappede

Læs mere

Automatisk - Kameraet finder selv den bedste hvidbalance. Fungerer fint i langt de fleste tilfælde.

Automatisk - Kameraet finder selv den bedste hvidbalance. Fungerer fint i langt de fleste tilfælde. Kameraindstillinger Det digitale kamera har mange indstillinger, som beskrives i den medfølgende manual på mere eller mindre forståelig vis. Da mulighederne for individuel indstilling varierer fra kamera

Læs mere

Kamera Tips. 8 vigtige indstillinger på dit kamera. Præludium. 1 Skyd dine billeder i RAW

Kamera Tips. 8 vigtige indstillinger på dit kamera. Præludium. 1 Skyd dine billeder i RAW 8 vigtige indstillinger på dit kamera. Præludium Som min egen forberedelse til at afholde kamera teknik aften i den nærmere fremtid, har jeg nu fået nedskrevet de erfaringer, som jeg indtil nu har opnået,

Læs mere

Kend dit digitalkamera

Kend dit digitalkamera Kend dit digitalkamera Megapixels har naturligvis noget at sige, men er kun et mål for, hvor store billeder man umiddelbar kan lave. Laver du aldrig billederne større end 10 x 15 cm, er 3 megapixels tilstrækkelig.

Læs mere

MagniLink Zip. Ny generation. 1080p

MagniLink Zip. Ny generation. 1080p MagniLink Zip Ny generation 1080p MagniLink Zip MagniLink Zip bedre end alt andet Den sammenfoldelige MagniLink Zip er kendt for sin høje billedkvalitet og den brugervenlige betjening. Disse kvaliteter

Læs mere

Gør dig klar til en helt ny fotooplevelse

Gør dig klar til en helt ny fotooplevelse Pressemeddelelse Sony, 4. september 2013 Gør dig klar til en helt ny fotooplevelse Cyber-shot DSC-QX10 og DSC-QX100 Lens Style Camera til smartphones forvandler din mobil til et fremragende kamera Forbind

Læs mere

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e PR1000e PR1000e Broderimaskine Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e 360 x 200 mm broderiareal Høj opløselig ASV LCD touch screen Avanceret dagslys lyssystem Variabel hastighed:

Læs mere

Kibæk Fotoklub Kamerateknik

Kibæk Fotoklub Kamerateknik Kibæk Fotoklub Kamerateknik Figur 1 D3200 Figur 2 D3200 Figur 3 D7100 Figur 4 D7100 Figur 5 EOS 700D Figur 6 EOS 700D Figur 7 EOS 7D Mark II Figur 8 EOS 7D Mark II Kibæk Fotoklub Kamerateknik Blændeprioriteret.

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET GUIDE 1 Blænde ISO Lukkertid Eksponeringsværdi. og lidt om, hvordan de hænger sammen GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET 2015 LÆRfoto.dk Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Blænde... 4 Blænde og dybdeskarphed...

Læs mere

DEN HÅRDE MELLEM- KLASSE

DEN HÅRDE MELLEM- KLASSE SKREVET AF // THOMAS NYKROG DEN HÅRDE MELLEM- KLASSE KARAKTER- SKALAEN 0-5 Dette produkt er så elendigt, at du skal holde dig langt væk. 5-6 Systemkameraet har bevæget sig fra at være et alternativ til

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP

POWER TO YOUR NEXT STEP POWER TO YOUR NEXT STEP Lad kreativiteten vokse you can 2 POWER TO YOUR NEXT STEP Begynd at fotografere med et digitalt spejlreflekskamera, og lad kreativiteten vokse. Fremstil fremragende fotos og videoer

Læs mere

Aldrig før har det været så nemt at tage fantastiske billeder. MAGASINET.

Aldrig før har det været så nemt at tage fantastiske billeder. MAGASINET. Aldrig før har det været så nemt at tage fantastiske billeder. MAGASINET. 2010/2011 INDHOLD. VELKOMMEN TIL PENS VERDEN. E-PL1. 04 10 06 08 ELINE SPANJAART»Fotografering fastholder skønheden i hverdagen.«tarjei

Læs mere

Introduktion. Hej og velkommen til "Sådan tager du fantastiske landskabsfotos".

Introduktion. Hej og velkommen til Sådan tager du fantastiske landskabsfotos. Introduktion Hej og velkommen til "Sådan tager du fantastiske landskabsfotos". I denne guide vil jeg vise dig strategien for, hvordan du som begyndende fotograf tager et fantastisk foto af et landskab.

Læs mere

Key Point Photography Academy. copyright all rights reserved Kameratest.dk. Canon EOS 5D Mark III

Key Point Photography Academy. copyright all rights reserved Kameratest.dk. Canon EOS 5D Mark III Key Point Photography Academy copyright all rights reserved Kameratest.dk Canon EOS 5D Mark III 1 1 Underviser: Kim Skovsby 1. Oplært som reklamefotograf hos Jan Friis & Torben Pedersen 2. Uddannet grafisk

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

I AM YOUR PERFECT MATCH

I AM YOUR PERFECT MATCH I AM YOUR PERFECT MATCH VALG AF KOMPAKT DIGITALKAMERA Fang de uforglemmelige øjeblikke helt uden besvær med et Nikon COOLPIX. Uanset om du har det sjovt med vennerne eller er ude på nye eventyr, er du

Læs mere

FLEST MUSKLER FOR PENGENE

FLEST MUSKLER FOR PENGENE SKREVET AF // THOMAS NYKROG Stortesten er denne gang spejlrefleks- og systemkameraer i den populære entusiastklasse. Her får du det stærkeste forhold mellem pris og billedkvalitet. Og så har de også nogle

Læs mere

Nikon PC-E 24, 45 & 85 mm Perspective Control / tilt-shift objektiver

Nikon PC-E 24, 45 & 85 mm Perspective Control / tilt-shift objektiver Nikon PC-E 24, 45 & 85 mm Perspective Control / tilt-shift objektiver Tekst og foto Per Buchmann Tre special objektiver til tilt-shift og makro fotografering, optimeret Nikon s nyeste digitale kamera teknikker.

Læs mere

Teorien om High Dynamic Range Fotografering

Teorien om High Dynamic Range Fotografering Teorien om High Dynamic Range Fotografering Indhold High Dynamic Range - HDR 2 HDR sidder i øjet 3 Du ser kun en lille del ad gangen 4 HDR for det hele med, Princip 1 5 Ev-trin på histogrammet 6 Farver

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP

POWER TO YOUR NEXT STEP POWER TO YOUR NEXT STEP Et kamera, du ikke vil give slip på you can Et kamera, du ikke vil give slip på Hold fast i dine minder med fotos i flotteste kvalitet og videooptagelser, du kan være rigtig stolt

Læs mere

All Share sørger for, at du er tilsluttet. Anynet+

All Share sørger for, at du er tilsluttet. Anynet+ previous next Med et ultra tyndt 40" LED TV fra Samsung får du en imponerende billedoplevelse med uovertruffen lysstyrke, farvemætning og kontrastforhold. Nye en mere intensiv billedoplevelse i 1080 p

Læs mere

LIVET I FULD STØRRELSE.

LIVET I FULD STØRRELSE. LIVET I FULD STØRRELSE. Olympus kollektion af kompakte digitalkameraer 2011 Livet i fuld størrelse. Introduktion 3 Teknologier 4 Creator Introduktion 6 XZ-1 7 Traveller Introduktion 8 SZ-10 9 SZ-20 10

Læs mere

Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer

Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer Det flotte og kompakte lommekamera MHS-TS20K optager 1920x1080 Full HD-videoklip,

Læs mere

Objektiv med zoom eller fast brændvidde (prime-objektiv)?

Objektiv med zoom eller fast brændvidde (prime-objektiv)? Objektiv med zoom eller fast brændvidde (prime-objektiv)? Fordelen ved at bruge et objektiv med zoom er den fleksibilitet, det giver fotografen. Denne alsidighed er meget nyttig under en lang række optageforhold.

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 2. Billeder fra Q-interline

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 2. Billeder fra Q-interline Præsentationsportfolio for Hovedforløb 2 Billeder fra Q-interline Opgaven Billedbehandling Billeder af forskellige produkter skal laves så de får et klinisk udtryk. De skal tilpasses i farver, skygge,

Læs mere

E-510. Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem. Live View. Live MOS sensor med 10 millioner pixel. design

E-510. Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem. Live View. Live MOS sensor med 10 millioner pixel. design E-510 Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem 6.4cm HyperCrystal LCD Ny billedprocessor Live View Live MOS sensor med 10 millioner pixel Professionelle funktioner Kompakt og ergonomisk

Læs mere

I AM YOUR D-SLR FINDER

I AM YOUR D-SLR FINDER I AM YOUR D-SLR FINDER DEN ULTIMATIVE BILLEDKVALITET Hideyuki Motegi Nikon DSLR-kameraer er respekteret af fotografer hele verden over, fordi de kombinerer den nyeste billedteknologi med fremragende ergonomi

Læs mere

Spejlreflekskamera. for begyndere. v/ Frode Vinter ( www.frodevinter.dk )

Spejlreflekskamera. for begyndere. v/ Frode Vinter ( www.frodevinter.dk ) Spejlreflekskamera for begyndere v/ Frode Vinter ( www.frodevinter.dk ) Hvordan skal jeg indstille kameraet Bevæger motivet sig Nej Brug A / Av Hvordan skal baggrunden være Skarp Uskarp Mindre bevægelse

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Feb. 2009 RICOH PRÆSENTERER CX1.

PRESSEMEDDELELSE. Feb. 2009 RICOH PRÆSENTERER CX1. PRESSEMEDDELELSE Feb. 2009 RICOH PRÆSENTERER CX1. 7,1x optisk vidvinkel digitalkamera med et belysningsområde svarende til 12 EV. Ricoh er nu på banen med CX1, et nyt kompakt digitalt kamera med et 28-200mm,

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

Mere om kameraet. Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser, Filtre, Modlysblænde

Mere om kameraet. Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser, Filtre, Modlysblænde Mere om kameraet Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser, Filtre, Modlysblænde Fokus Fokus betyder det, som er skarpt i billedet Fokus har stor betydning

Læs mere

Online kurser http://www.canoneos.dk

Online kurser http://www.canoneos.dk Online kurser http://www.canoneos.dk i MP4 format Online kurser http://www.canoneos.dk Bemærk, at du skal have flash player 7+ installeret for at kunne se kursusfilmene. Såfremt du ikke har flashplayer

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Nye VAIO Fit fra Sony med multi-flip TM sætter nye standarder for den personlige computer

Nye VAIO Fit fra Sony med multi-flip TM sætter nye standarder for den personlige computer Pressemeddelelse Sony, 4. september 2013 Nye VAIO Fit fra Sony med multi-flip TM sætter nye standarder for den personlige computer Den nye VAIO Fit er en kompromisløs laptop, der nemt og hurtigt lader

Læs mere

Det efterfølgende skal ses som gode råd og videregivelse af mine erfaringer.

Det efterfølgende skal ses som gode råd og videregivelse af mine erfaringer. Billedbehandling / Digital kamera Det efterfølgende skal ses som gode råd og videregivelse af mine erfaringer. Pixelmasse Billedstørrelse 1.000.000 9 x 12 2.000.000 10 x 15 3.000.000 13 x 18 4.000.000

Læs mere

Fotografering med skyer og i gråvejr.

Fotografering med skyer og i gråvejr. Fotografering med skyer og i gråvejr. Fordi det er gråvejr betyder ikke at det også er dårligt fotovejr. Man kan sagtens tage flotte, og her i artiklen giver vi lidt inspiration til hvordan. Den første

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

Sony lancerer den første digitale fotoramme med HD-video

Sony lancerer den første digitale fotoramme med HD-video Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 Sony lancerer den første digitale fotoramme med HD-video Den nye S-frame-serie har unikke fotoalbum-egenskaber, der gør det let at dele dine fotooplevelser Syv

Læs mere

3799,- New. New. generation. generation. Køb et GoPro actionkamera i Fotokæden. Canon EOS 600D med 18-55mm DC. Se mere på side 7

3799,- New. New. generation. generation. Køb et GoPro actionkamera i Fotokæden. Canon EOS 600D med 18-55mm DC. Se mere på side 7 Køb et GoPro actionkamera i Fotokæden Se mere på side 7 s i r p k Stær Canon EOS 600D med 18-55mm DC n 18 megapixel CMOS-sensor n Full HD video 1080 p n Intuitiv funktionsguide på skærmen n Bredt dækkende

Læs mere

kraftfuld bærbar alsidig

kraftfuld bærbar alsidig kraftfuld bærbar alsidig en kraftfuld og bærbar løsning Dino-Lite digitale mikroskoper leverer en effektiv, bærbar og detaljerig løsning til mikroskopisk inspicering, med op til 900x forstørrelse og 5

Læs mere

Styr på termerne. Effekt: Strølys kaldes det også. Som regel det der bruges skråt bagfra for at give liv i håret, og til at belyse baggrunden med.

Styr på termerne. Effekt: Strølys kaldes det også. Som regel det der bruges skråt bagfra for at give liv i håret, og til at belyse baggrunden med. Styr på termerne Hovedlys: Når en fotograf siger hovedlys, så er det ikke bare fordi det rammer folk i hovedet. Hovedlys er det lys man kan sige er det primære lys i billedet. På portrætter vil det derfor

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG KEND DIT KAMERA

FOTOKLUBBEN KRONBORG KEND DIT KAMERA FOTOKLUBBEN KRONBORG 21. JANUAR 2017 10:00-16:00 KEND DIT KAMERA Indholdsfortegnelse A. Point-and-shoot / Kompakt-kamera / DSLR (spejlrefleks)... 2 B. Eksponering: blænde, tid og ISO... 2 C. Programmer...

Læs mere

Stort broderifelt 300 x 180 mm Broderihastighed op til 1.050 sting pr. minut Automatisk trådafklip USB-port

Stort broderifelt 300 x 180 mm Broderihastighed op til 1.050 sting pr. minut Automatisk trådafklip USB-port V3 V3 Broderimaskine med stort broderifelt og avancerede funktioner. Stort broderifelt 300 x 180 mm Broderihastighed op til 1.050 sting pr. minut Automatisk trådafklip USB-port Håndværks inspireret Brodér

Læs mere

MagniLink PRO. for en tilgængelig arbejdsplads

MagniLink PRO. for en tilgængelig arbejdsplads MagniLink PRO for en tilgængelig arbejdsplads MagniLink Pro PRO Til alle professionelle MagniLink PRO er udviklet med ambition om at blive det ultimative system for alle professionelle, uanset hvad de

Læs mere

E mm Sæt. Indbygget flash og trådløs styring af flash 100% D-SLR kvalitet Live MOS sensor med 10 millioner pixel

E mm Sæt. Indbygget flash og trådløs styring af flash 100% D-SLR kvalitet Live MOS sensor med 10 millioner pixel E-450 14-42mm Sæt Effektfiltre Indbygget flash og trådløs styring af flash 100% D-SLR kvalitet Live MOS sensor med 10 millioner pixel TruePic III processor til Utroligt nemt at bruge korrekt farvegengivelse

Læs mere

EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS

EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS DEN Brugsvejledning Tak fordi du har købt et Canon produkt. Canon EF-S18-135mm f/3,5-5,6 IS objektivet er et high-performance zoomobjektiv med en stor forstørrelsesevne, der er

Læs mere

Når der stilles fokus, drejer objektivets ende ikke med. Dvs. hvis der bruges pol-filter, så fastholdes indstillingen, når der fokuseres.

Når der stilles fokus, drejer objektivets ende ikke med. Dvs. hvis der bruges pol-filter, så fastholdes indstillingen, når der fokuseres. Generelt indtryk Sigma 28mm mini-wide II f/2,8 er et mindre objektiv; vejer ikke alverden, bruger 52mm filtre og rager blot mellem 5,1 og 5,7 cm ud foran dit kamera (med OM->4/3 adapter). Objektivet er

Læs mere

XZ 10. Superkompakt, superlys optik. Specifikationer. Type. Processor. Billedsensor. Optik

XZ 10. Superkompakt, superlys optik. Specifikationer. Type. Processor. Billedsensor. Optik XZ 10 1:1.8-2.7 super-lyse, store blænde 5x bred i.zuiko DIGITAL zoom (26-130mm *) 12 Megapixel backlit 1/2.3 CMOS 7.6cm 920.000 punkters berøringspanel LCD 1080p Full HD film og 120fps højhastigheds-hdfilm

Læs mere

priser 2799,- TESTVINDER I LYD OG BILLEDE Kapowpriser JULI 2015 Olympus TG-4 overførsel af billeder sporingsresultater og LG-1 lys til macro

priser 2799,- TESTVINDER I LYD OG BILLEDE Kapowpriser JULI 2015 Olympus TG-4 overførsel af billeder sporingsresultater og LG-1 lys til macro Olympus TG-4 n Robust kamera for entusiaster n Wi-Fi med fjernstyring og trådløs overførsel af billeder n Med GPS får du hurtige, præcise sporingsresultater n Stødsikkert fra 2,1 m n Kan optage i RAW/Jpeg

Læs mere

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV De nye BRAVIA -tv fra Sony byder på en helt ny smart tv-oplevelse og overvældende

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Taler Titel. Tablet og laptop i én

Taler Titel. Tablet og laptop i én Taler Titel Tablet og laptop i én Enhedsdilemmaet Jeg vil gerne have en tablet Jeg skal bruge en bærbar pc En serie af enheder, der gør folk mere effektive Optimale brugeroplevelser Klar til virksomhedsbrug

Læs mere

En samling af eksempler på billeder SB-910

En samling af eksempler på billeder SB-910 En samling af eksempler på billeder SB-910 Denne håndbog viser de forskellige SB-910 flashfunktioner og eksempelfotos. 1 Dk Tag det næste skridt med kreativ belysning Afslør dine motivers teksturer og

Læs mere

Eksponeringskompensation

Eksponeringskompensation Eksponeringskompensation EC = Exposure Compensation Eksponeringskompensation; måles altid i EV-steps. Bruges når man ønsker at ændre kameraets automatiske eksponering, således at man gerne vil have det

Læs mere

PANASONIC LUMIX S1 BODY

PANASONIC LUMIX S1 BODY PANASONIC LUMIX S1 BODY Varenummer: PAN111345 15.996,00 DKK ex moms 19.995,00 DKK incl moms Produkteksperter: Ronni qué ronni@goecker.dk 35865107 København kob Worre jakob@goecker.dk 35865142 Aarhus Beskrivelse:

Læs mere

Januar tilbud 2014. Fotoringen Kærvej 28-2970 Hørsholm - Telefon 20 58 30 75 - Fax 51 44 00 64 - Email: info@fotoringen.dk

Januar tilbud 2014. Fotoringen Kærvej 28-2970 Hørsholm - Telefon 20 58 30 75 - Fax 51 44 00 64 - Email: info@fotoringen.dk Januar tilbud 2014 JVC GC-XA1EU Action-kamera Optag dit syn på verden i Full HD med dette robuste og alsidige action-kamera - Udstyret med QUAD PROOF (5 m vandtæt/2 m stødsikkert/støvtæt/frostsikkert)

Læs mere

Grunde. til at vælge et Fluke termisk kamera

Grunde. til at vælge et Fluke termisk kamera Grunde til at vælge et Fluke termisk kamera 1Overlegen billedkvalitet Fluke maksimerer ydelsen i hver eneste pixel på tværs af hele udvalget af termiske kameraer, med detektoropløsninger fra 320 x 240

Læs mere