BARE ET SPIL? Installer kun apps fra officielle appbutikker LÆS SÅ VIDT MULIGT ANMELDELSER OG VURDERINGER FRA ANDRE BRUGERE.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BARE ET SPIL? Installer kun apps fra officielle appbutikker LÆS SÅ VIDT MULIGT ANMELDELSER OG VURDERINGER FRA ANDRE BRUGERE."

Transkript

1 APPS BARE ET SPIL? Installer kun apps fra officielle appbutikker Før du henter en app, skal du undersøge både appen og dens udgivere. Vær forsigtig med links, som du modtager via mails og sms'er, da de kan lokke dig til at installere apps fra tredjeparter eller ukendte kilder. LÆS SÅ VIDT MULIGT ANMELDELSER OG VURDERINGER FRA ANDRE BRUGERE Ukendt butik Sketchy application by TrustMe :-) Developers Utrolig applikation, som gør det muligt for dig at tjene euro på to timer. Hent den nu! ANMELDELSER (9,458) Bruger 1 Malware LÆS APPENS TILLADELSER Kontrollér, hvilke slags data appen kan få adgang til, og om den kan dele dine oplysninger med eksterne parter. Kræver appen alle disse tilladelser? Lad være med at hente appen, hvis den gør det. Denne app kan få adgang til: Dine kontaktpersoner Telefonopkald Beskeder Din mikrofon Kamera Placering Lager Bruger 2 Malware 100% Bruger 3 Undgå Bruger 4 Hent ikke APPTILLADELSER INSTALLER EN MOBILSIKKERHEDSAPP Den undersøger alle apps på enheden og hver ny app, som du installerer på et senere tidspunkt, og den giver dig besked om, hvis der findes skadelig software.

2 MOBILBANK-MALWARE MALWARE DIN BANK KAN KOSTE PENGE Mobilbank-malware er beregnet til at stjæle de finansielle oplysninger, der er lagret på din enhed. HVORDAN SPREDES DEN? Ved at besøge ondsindede websteder Ved at hente skadelige apps HVAD ER RISICIENE? Indsamling af dine personlige godkendelsesoplysninger Ved hjælp af phishing Uautoriseret hævning HVAD KAN MAN GØRE? Hent din banks officielle mobilapp, og kontrollér, at du besøger det ægte bankwebsted hver gang. Undgå at blive logget på automatisk af dit online bankwebsted eller bankapp. Lad være med at dele eller videregive dit bankkortnummer eller -adgangskode til nogen. Installer så vidt muligt en mobilsikkerhedsapp, som giver dig besked om al mistænkelig aktivitet. Hvis du mister din mobiltelefon eller skifter nummer, skal du kontakte din bank, så de kan opdatere dine oplysninger. Del ikke oplysninger om din konto via sms eller mail. Brug altid et sikkert wi-fi-netværk, når du opretter forbindelse til din banks mobilwebsted eller app. Gør det aldrig fra et åbent wi-fi-netværk! Kontrollér ofte dine bankudskrifter.

3 MOBIL-RANSOMWARE SIG FARVEL TIL DINE PERSONLIGE FILER Ransomware tager din mobilenhed og -data som gidsel for en pris. Denne slags malware låser din enheds skærm eller forhindrer dig i at få adgang til nogle af filerne og funktionerne. HVORDAN SPREDES DEN? HVAD ER RISICIENE? Ved at besøge risikofyldte websteder. Ved at hente falske versioner af legitime apps. Ved at klikke på skadelige links og vedhæftede filer, der er integreret i phishing-mails. Du skal muligvis nulstille din enhed til fabriksindstillinger, hvilket medfører tab af alle dine data. En angriber kan få fuld adgang til din enhed og dele dine data med tredjeparter. HVAD KAN MAN GØRE? Sikkerhedskopiér ofte dine data, og hold alle dine apps og operativsystemet opdateret. Lad være med at købe i appbutikker fra tredjeparter. Installer så vidt muligt en mobilsikkerhedsapp, som giver dig besked, hvis din enhed er bragt i fare. Hold øje med mails og websteder, der ser mistænkelige ud eller lyder for gode til at være sande. Giv ingen person administratorrettigheder til enheden. Betal ikke løsepenge. Du finansierer så forbrydere og tilskynder dem til at fortsætte med deres ulovlige aktiviteter.

4 WEBBASEREDE TRUSLER KIG TO GANGE, FØR DU KLIKKER BRUGERNAVN ADGANGSKODE Du kan tabe dine penge, dine personlige oplysninger og endda dine lagrede data, hvis enheden holder op med at fungere. Don t get hooked! HVORDAN KAN DET SKE? - : De lokker brugere til at opgive personlige oplysninger ved at optræde som en pålidelig enhed. De spreder sig via mail, sms eller sociale medieplatforme. : Din mobilenhed kan inficeres ved simpelthen at besøge et usikkert websted. : Skadelige links og vedhæftede filer kan være direkte integreret i en mail. HVORFOR ER DET EFFEKTIVT? Mobilenheder har til internettet. 85% DIN BANK er en generel begrænsning. Mobilbrowsere viser webadresser på begrænset skærmplads, hvilket gør det svært at se, om domænet er legitimt. grundet den personlige karakter en mobilenhed har. HVAD KAN MAN GØRE? Vær mistænksom, hvis du modtager en sms eller et telefonopkald fra en virksomhed, der beder om personlige oplysninger. Du kan bekræfte, om meddelelsen/opkaldet er legitimt ved at ringe direkte til virksomheden på deres officielle nummer. Når du browser på nettet på din mobilenhed, skal du kontrollere, at din forbindelse er sikret via HTTPS. Du kan altid kontrollere det i starten af webadressen. Klik aldrig på et link/en vedhæftet fil i en uopfordret mail eller sms. Slet den øjeblikkeligt. Vær på vagt, hvis du lander på et websted, der har dårlig grammatik, stavefejl eller lav opløsning. Installer så vidt muligt en mobilsikkerhedsapp, som giver dig besked om al mistænkelig aktivitet.

5 MOBILMALWARE TIPS OG RÅD TIL VIRKSOMHEDER Informer personalet om mobilrisici Mobilarbejde udvisker grænserne mellem virksomheds- og personlig brug. Virksomheder kan påvirkes alvorligt af et angreb, der i første omgang rettes mod en persons mobilenhed. En mobilenhed er en computer og skal beskyttes ligesom en. Implementér en BYOD-politik (Bring-Your-Own-Device) i hele virksomheden Medarbejdere, der bruger deres egne mobilenheder til at få adgang til virksomhedsdata og -systemer (selvom det kun er , kalender eller database over kontaktpersoner) skal følge virksomhedspolitikken. Vælg omhyggeligt, hvilke teknologier der bliver brugt til at styre og sikre mobilenheder, og tilskynd personalet til at udøve forsigtighed. Inkluder en politik for mobilsikkerhed som en del af din generelle sikkerhedsmæssige ramme Hvis en enhed ikke overholder sikkerhedspolitikken, må den ikke få tilladelse til at oprette forbindelse til virksomhedsnetværket og få adgang til virksomhedsdata. Virksomheder bør installere deres egne MDM- (administration af mobilenheder (Mobile Device Management)) eller EMM-løsninger (administration af virksomhedsmobilitet (Enterprise Mobility Management)). Det er meget vigtigt at installere en MTD-løsning (forsvar mod mobiltrusler (Mobile Threat Defence)) for at supplere dette. Dette giver forbedret synlighed og viden om trusler mod applikationer, netværk og operativsystem. Vær forsigtig ved brug af offentlige wi-fi-netværk til at få adgang til virksomhedsdata Generelt er offentlige wi-fi-netværk ikke sikre. Hvis en medarbejder får adgang til virksomhedsdata ved hjælp af en gratis wi-fi-forbindelse på et lufthavn eller en café, kan dataene udsættes for ondsindede brugere. Virksomheder anbefales i denne forbindelse at udvikle en effektiv brugspolitik.

6 Hold enheders operativsystem og apps opdaterede Anbefal dit personale at hente softwareopdateringer til deres mobilenheds operativsystem, så snart de bliver bedt om det. Vær bekendt med opdateringspolitikken for især Android, netværksudbydere og mobilproducenter. At have de seneste opdateringer sikrer, at enheden ikke blot er sikrere, men også at den har en bedre præstation. Installer apps udelukkende fra kilder, du har tillid til Virksomheder bør kun tillade installationen af apps fra officielle kilder på de mobilenheder, der opretter forbindelse til virksomhedsnetværket. Overvej alternativt at bygge en appbutik til virksomhedsbrug, som slutbrugere kan få adgang til, hente og installere virksomhedsgodkendte apps. Spørg din sikkerhedsleverandør om råd til opsætning af samme, eller byg internt din egen. Jailbreaking skal forhindres Jailbreaking er processen for fjernelse af sikkerhedsbegrænsningerne, der er pålagt af operativsystemets leverandør for at få fuld adgang til operativsystemet og funktionerne. Hvis du jailbreaker din egen enhed, svækker du dens sikkerhed ved at åbne sikkerhedshuller, der ikke umiddelbart har været synlige. Enheder, der kan rodfæstes, må ikke tillades i virksomhedsmiljøet. Overvej skylager som alternativ Mobilbrugere ønsker ofte at få adgang til vigtige dokumenter, ikke kun via deres computere, men også fra deres private telefoner eller tablets, når de er væk fra kontoret. Virksomheder skal vurdere bygning af et sikkert skybaseret lager og tjenester til filsynkronisering for forsvarligt at imødekomme sådanne behov. Tilskynd personalet til at installere en mobilsikkerhedsapp Alle operativsystemer risikerer at blive inficeret. Kontrollér så vidt muligt, at de bruger en mobilsikkerhedsløsning, der finder og forhindrer malware, spyware og skadelige apps, sammen med andre tyverisikringsfunktioner og funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger.

7 MOBILMALWARE TIPS OG RÅD TIL AT BESKYTTE DIG SELV Installer apps udelukkende fra kilder, du har tillid til Køb i velkendte appbutikker Før du henter en app, skal du undersøge både appen og dens udgivere. Vær forsigtig med links, som du modtager via mails og sms'er, da de kan lokke dig til at installere apps fra tredjeparter eller ukendte kilder. Læs så vidt muligt anmeldelser og vurderinger fra andre brugere hvis tilgængelig. Læs appens tilladelser Kontrollér, hvilke slags data appen kan få adgang til, og om den kan dele dine oplysninger med eksterne parter. Hvis du er mistænksom eller føler dig utilpas med vilkårene, må du ikke hente appen. Klik ikke på links eller vedhæftede filer i uopfordrede mails eller sms'er Du må ikke stole på links i uopfordrede mails eller sms'er (SMS og MMS) Slet dem, så snart du modtager dem. Dobbeltkontrollér forkortede webadresser og QR-koder de kan føre dig til skadelige websteder eller hente malware direkte til enheden. Før du klikker, skal du bruge en webadresses eksempelwebsted til at bekræfte, at webadressen er legitim. Inden du scanner en QR-kode, skal du vælge en QR-læser, der giver et eksempel på den integrerede webadresse, og bruge mobilsikkerhedssoftware, der advarer dig om risikofyldte links. Log af websteder, når du har udført en betaling Du må aldrig gemme brugernavne og adgangskoder i mobilbrowseren eller appsene Hvis du mister telefonen eller tabletten, eller den bliver stjålet, kan enhver person logge på dine konti. Når transaktionen er udført, skal du logge af webstedet i stedet for blot at lukke browseren. Man må ikke bruge netbank eller købe online ved hjælp af offentlige wi-fi-forbindelser Du må kun bruge netbank og udføre onlinetransaktioner på netværk, som du kender godt og har tillid til. Dobbeltkontrollér webstedets webadresse Kontrollér, at webadressen er korrekt, før du logger på eller sender følsomme oplysninger. Overvej at hente din banks officielle app for at sikre, at du altid opretter forbindelse til det ægte websted. Hold dit operativsystem og dine apps opdaterede Hent softwareopdateringer til din mobilenheds operativsystem, så snart du bliver bedt om det At have de nyeste opdateringer er med til at sikre, at din enhed ikke kun er sikrere, men også at den har en bedre præstation.

8 Slå wi-fi, placeringstjenester og Bluetooth fra, når de ikke er i brug Slå wi-fi fra, hvis du ikke bruger det Cyberforbrydere kan få adgang til dine oplysninger, hvis forbindelsen ikke er sikre. Brug så vidt muligt en 3G- eller 4G-dataforbindelse i stedet for hotspots. Du kan også bruge en VPN-tjeneste (virtuelt, privat netværk) til at holde dine data krypterede, når de overføres. Giv ikke apps tilladelse til at bruge dine placeringstjenester, medmindre de skal gøre det Disse oplysninger kan deles eller lækkes og bruges til at skubbe annoncer på grundlag af din placering. Slå Bluetooth fra, når du ikke skal bruge det Kontrollér, at det er slået fuldstændig fra og ikke kun i usynlig tilstand. Standardindstillingerne er ofte forudindstillet til at give andre tilladelse til at oprette forbindelse til din enhed uden dit vidende. Ondsindede brugere kan muligvis kopiere dine filer, få adgang til andre tilknyttede enheder eller endda få fjernadgang til din telefon for at foretage opkald og sende sms'er, hvilket medfører dyre regninger. Lad være med at oplyse dine personlige oplysninger Man må aldrig svare med personlige oplysninger på sms'er eller s, der påståes at være fra din bank eller en anden legitim forretning. Kontakt i stedet forretningen direkte for at bekræfte deres anmodning. Gennemgå regelmæssigt dine mobiludskrifter for at kontrollere for evt. mistænkelige gebyrer Hvis du identificerer udgifter, som du ikke har betalt, skal du straks kontakte din tjenesteudbyder. Lad være med at jailbreake din enhed Jailbreaking er processen for fjernelse af sikkerhedsbegrænsningerne, der er pålagt af operativsystemets leverandør for at få fuld adgang til operativsystemet og funktionerne. Hvis du jailbreaker din egen enhed, svækker du dens sikkerhed ved at åbne sikkerhedshuller, der ikke umiddelbart har været synlige. Sikkerhedskopiér dine data Mange smartphones og tablets kan trådløst sikkerhedskopiere data Spørg om valgmulighederne alt efter enhedens operativsystem. Ved at oprette en sikkerhedskopi til din smartphone eller tablet kan du let gendanne dine personlige data, hvis du mister enheden, eller den bliver stjålet eller beskadiget. Installer en mobilsikkerhedsapp Alle operativsystemer risikerer at blive inficeret. Brug så vidt muligt en mobilsikkerhedsløsning, der finder og forhindrer malware, spyware og skadelige apps, sammen med andre tyverisikringsfunktioner og funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller.

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Sikkerhed på Android Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller.

OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller. Sikkerhed på Android OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Lidt om Virus og Spyware

Lidt om Virus og Spyware Lidt om Virus og Spyware INDHOLD Malware... 2 Hvordan virker det... 2 Hvad skal man gøre... 2 Spam... 3 Hvordan virker det... 3 Hvad skal man gøre... 3 Phishing... 4 Hvordan virker det... 4 Sårbarheder...

Læs mere

Guide til et privatliv på din smartphone

Guide til et privatliv på din smartphone Guide til et privatliv på din smartphone Af Sten Løck Smartphonen samler alt ét sted, også privatlivet. Derfor er det ekstra vigtigt, at du sikrer din telefon mod uønsket overvågning. Denne guide giver

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. LG Nexus 5X... 1

Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. LG Nexus 5X... 1 LG Nexus 5X Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. Indhold LG Nexus 5X... 1 Opsætning af telefonen...2 Forbind til trådløst netværk/wi-fi...4

Læs mere

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Indhold F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Administrer abonnement...4 1.2 Hvordan sikrer jeg, at min computer er beskyttet...4 1.2.1

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

Gode råd til brugerne: Bekæmp PHISHING!

Gode råd til brugerne: Bekæmp PHISHING! Baggrund Senest i perioden juli og august 2009 har UC Lillebælt været udsat for forskellige forsøg på at udnytte vores it-systemer til at indsamle personlige data og kommunikere ulovligt reklamemateriale.

Læs mere

STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION Denne vejledning gennemgår installationsproceduren af SafeSurf, og herefter de tilpasningsmuligheder man kan benytte sig af. Trin 1 Installationen starter med at

Læs mere

Mobile Security. Kom i gang lynhurtigt. Dansk

Mobile Security. Kom i gang lynhurtigt. Dansk Mobile Security Kom i gang lynhurtigt Dansk 1 Installation Installation af BullGuard Mobile Security 1. Gå ind på www.bullguard.com/mobi fra din telefon. 2. Indtast licensnøglen. Den står på bagsiden af

Læs mere

FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER

FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER 2017 Den 12. maj 2017 blev den vestlige verden ramt af det største cyberangreb i internettets historie. Værst gik ransomware angrebet WannaCry

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Guide for oprettelse af login og anvendelse af Parrot Asteroid Market (Asteroid Smart og Asteroid Tablet).

Guide for oprettelse af login og anvendelse af Parrot Asteroid Market (Asteroid Smart og Asteroid Tablet). Før du kan downloade og installere applikationer på din Parrot Asteroid enhed, så skal du oprette et login til Parrot Asteroid Market, som gøres nemmest fra en computer. Bemærk at denne guide er lavet

Læs mere

Gode råd til netbankbrugere - sikring af en typisk hjemme-pc med adgang til netbank

Gode råd til netbankbrugere - sikring af en typisk hjemme-pc med adgang til netbank Gode råd til netbankbrugere - sikring af en typisk hjemme-pc med adgang til netbank Af BEC og FortConsult, januar 2005. Hvad kan du konkret gøre for at beskytte din pc? Målgruppe Denne vejledning er skrevet

Læs mere

VIDEOSAMTALER PÅ ANDROID. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital

VIDEOSAMTALER PÅ ANDROID. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital VIDEOSAMTALER PÅ ANDROID Deltag i samtalen på distancen Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital Nordjylland Videosamtaler Vi kan nu tilbyde dig som patient og pårørende

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Trusselsvurdering: APT-angreb mod danske myndigheder, virksomheder og organisationer

Trusselsvurdering: APT-angreb mod danske myndigheder, virksomheder og organisationer 5. februar 2014 Trusselsvurdering: APT-angreb mod danske myndigheder, virksomheder og organisationer Formålet med denne trusselsvurdering er at informere om omfanget af særligt avancerede hackerangreb,

Læs mere

Iphone 5. Indhold. Klik på emnet for at springe frem til det.

Iphone 5. Indhold. Klik på emnet for at springe frem til det. Iphone 5 Her er en guide til softwareopdatering af iphone 5, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold Iphone 5...

Læs mere

SAMSUNG GALAXY SIII... 1

SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Sikker IT-Brug. En kort introduktion til et sikkert online arbejdsmiljø og gode IT-vaner i Sanistål. sanistaal.com

Sikker IT-Brug. En kort introduktion til et sikkert online arbejdsmiljø og gode IT-vaner i Sanistål. sanistaal.com Sikker IT-Brug En kort introduktion til et sikkert online arbejdsmiljø og gode IT-vaner i Sanistål sanistaal.com Indhold 2 Kære kollega 4 Kom godt i gang 5 Logning 6 Kodeord 7 Mobile enheder 9 Dataopbevaring

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Synchronicer Skrivebord til Android Version 3.3 af Soft Design A/S Indhold Installationsvejledning til Synchronicer Skrivebord... 3 Før du starter... 3 Sådan gør du... 3 1. Giv

Læs mere

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet.

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet. Dropbox - IOS Dropbox er en lagerapplikation og service. Tjenesten giver brugerne mulighed for at gemme og synkronisere filer online og mellem computere. Dropbox har en cross-platform klient (IOS, Android,

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Installationsvejledning til smartphones. McAfee All Access

Installationsvejledning til smartphones. McAfee All Access Installationsvejledning til smartphones McAfee All Access COPYRIGHT Copyright 2010 McAfee, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne publikation må gengives, overføres, afskrives, gemmes på

Læs mere

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Indhold Log på... Adgang til flere aftaler. Eksempel på forsiden i Netbank... Få mere ud af Netbank... Skræddersy din Netbank... Gode

Læs mere

Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus

Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus Efter Java-hullet: Væn dig til det din computer bliver aldrig 100 % sikker. Men derfor kan vi jo godt prøve at beskytte den så vidt mulig alligevel. Vi

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

En introduktion til. IT-sikkerhed 16-12-2015

En introduktion til. IT-sikkerhed 16-12-2015 En introduktion til 16-12-2015 1 En rettesnor for din brug af IT I Dansk Supermarked Group forventer vi, at du er orienteret om, hvordan du skal bruge IT, når du er ansat hos os. I denne guide kan du læse

Læs mere

Understøttelse af LSS til NemID i organisationen

Understøttelse af LSS til NemID i organisationen Understøttelse af LSS til NemID i organisationen Table of contents 1 Dette dokuments formål og målgruppe... 3 2 Introduktion til LSS til NemID... 4 2.1 Forudsætninger hos organisationen... 5 2.1.1 SSL

Læs mere

Du kan trygt bruge it i din hverdag

Du kan trygt bruge it i din hverdag Du kan trygt bruge it i din hverdag 6 gode råd til en it-sikker hverdag 1 Brug et langt kodeord, og log ind i to trin Dit brugernavn eller din e-mailadresse og dit kodeord fungerer tilsammen som nøglen

Læs mere

Installationsvejledning til tabletter. McAfee All Access

Installationsvejledning til tabletter. McAfee All Access Installationsvejledning til tabletter McAfee All Access COPYRIGHT Copyright 2010 McAfee, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne publikation må gengives, overføres, afskrives, gemmes på et

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Sikker Drift Standard Sikker Drift Light

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Langeland Kommune Sikkerhed i Langeland Kommune Sikkerhed er noget vi alle skal tænke over. Vi behandler følsomme informationer om vores

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security INDHOLDSFORTEGNELSE 2 Indhold Kapitel 1: Installation...4 1.1 Installation...5 1.2 Aktivering...6 1.3 Konfigurere produktet...7 1.4 Fjerne produktet

Læs mere

Hackingens 5 faser. Kim Elgaard, Solution Engineer, Dubex A/S. 21. marts 2017

Hackingens 5 faser. Kim Elgaard, Solution Engineer, Dubex A/S. 21. marts 2017 Hackingens 5 faser Kim Elgaard, Solution Engineer, Dubex A/S 21. marts 2017 Agenda Angrebs vectorer Hackingens faser, samt beskyttelsen Hverdagseksempler Hvad kan vi gøre Praktiske anbefalinger Live demo

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Med Sikker Drift Standard varetager Inventio.IT

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version A DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

F-Secure Mobile Security with Parental control. Android

F-Secure Mobile Security with Parental control. Android F-Secure Mobile Security with Parental control Android F-Secure Mobile Security with Parental control INDHOLDSFORTEGNELSE 3 Indhold Kapitel 1: Installation...5 Installation...6 Aktivering...6 Konfigurere

Læs mere

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Digitaliseringstyrelsen DKCERT DelC Danskernes informationssikkerhed

Digitaliseringstyrelsen DKCERT DelC Danskernes informationssikkerhed Digitaliseringstyrelsen DKCERT DelC Danskernes informationssikkerhed Marts 2017 Digitaliseringsstyrelsen og DKCERT, DelC Redaktion: Henrik Larsen og Torben B. Sørensen Design: Kiberg & Gormsen DKCERT,

Læs mere

Opsætning til to-faktor-validering

Opsætning til to-faktor-validering Opsætning til to-faktor-validering Hvis du har brug for at tilgå Office 365 på udstyr, som enten ikke er på Aarhus Kommunes administrative netværk eller har Intune eller AnyConnect aktiveret, skal du bruge

Læs mere

Klargøring mobil RTGMOBILE

Klargøring mobil RTGMOBILE Klargøring mobil Med Klargøring Mobil sørger vi for, at installere og opsætte din nye smartphone. Vi overfører også din telefonbog og andre data fra din gamle mobiltelefon. Installation og konfigurering

Læs mere

Sikker forretning i en digitaliseret tid!

Sikker forretning i en digitaliseret tid! Sikker forretning i en digitaliseret tid! St ar t Justin Det kan være svært at følge med udviklingen, der sker inden for sikkerhedsområdet, hvis man er en mindre virksomhed. Ikke mindst nu, hvor digitaliseringens

Læs mere

Kapitel 1: Introduktion...3

Kapitel 1: Introduktion...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Indhold 2 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Hvad du skal gøre efter installationen...4 1.1.1 Administrer abonnement...4 1.1.2 Åbne produktet...4 1.2 Hvordan sikrer

Læs mere

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION I denne vejledning gennemgås installation af Stofa OnlineDisk samt opsætning, brugerflade og OnlineDisk Webportalen. Trin 1 Information om Stofa OnlineDisk Stofa

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Virksomhedsfaktorer og deres indvirkning på it MANØVREDYG- TIGHED EFFEKTIVITET PRODUKTIVITET Hurtighed, smidighed og fleksibilitet Reduktion af

Læs mere

Lær organisationen at identificere målrettet phishing

Lær organisationen at identificere målrettet phishing Lær organisationen at identificere målrettet phishing Identificer og forebyg målrettede phishingangreb - FuseMail, maj 2017 FuseMail Danmark www.fusemail.com/da dk.sales@fusemail.com Tlf: +45 70 25 22

Læs mere

Indhold HTC Desire X... 1

Indhold HTC Desire X... 1 HTC Desire X Her er en guide til softwareopdatering af HTC Desire X, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold HTC

Læs mere

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT.

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Sikker Drift Tryghed for optimal drift af virksomhedens servere og medarbejderes arbejdsstationer

Læs mere

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT.

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. 21. september 2016 Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Sikker Drift Tryghed for optimal drift af virksomhedens servere og medarbejderes

Læs mere

Brugervejledning til Microsoft Apps

Brugervejledning til Microsoft Apps Brugervejledning til Microsoft Apps 1. udgave 2 Om Microsoft Apps Om Microsoft Apps Med Microsoft Apps kan du benytte Microsofts forretnings-apps på en Nokia Belletelefon, som kører softwareversion 111.030.0609.

Læs mere

Hurtig Start Guide 1

Hurtig Start Guide 1 Hurtig Start Guide 1 Kamera Tilslutnings Diagram Telefon Tablet OBS: I den indledende opsætning, tilslut kameraet til routeren med Ethernet kablet, følg derefter de næste trin 2 1. Installer Reolink APP

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71)

Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71) Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71) Indhold Billeder... side 1 Video... side 2 Lyd... side 3 Noter... side 3 SMS... side 4 Søg på internettet... side 5 Overføre filer fra telefonen

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen Program UCC s kommunikationskanaler It på UCC UCC Portalen og StudieZonen Apps på UCC UCC.DK Om UCC og deres uddannelsestilbud PORTAL.UCC.DK

Læs mere

WEB-DIRECT Brugerguide Installation

WEB-DIRECT Brugerguide Installation WEB-DIRECT Brugerguide Installation Indhold 1. Start WEB-DIRECT... 3 1.1 Installation... 3 1.2 Checkliste:... 3 1.2.1 Rettigheder til at installere på computeren:... 3 1.2.2 Opsætning af browser til at

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Microsoft Online Services

Microsoft Online Services udgivet: april 2011 Microsoft Online Services Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) De oplysninger, der er indeholdt i dette dokument, repræsenterer Microsoft Corporations

Læs mere

Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com

Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com Agenda Program 09.00-09.30 Registrering og morgenmad 09.30-09.40 edgemo byder velkommen 09.40-10.10 Hvad er Mobile Device

Læs mere

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang GB-HD8272C-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

IT kriminelle bruger mange metoder: Virus små programmer der kan ødelægge computerens styresystem, data og programmer Crimeware som regel trojanske

IT kriminelle bruger mange metoder: Virus små programmer der kan ødelægge computerens styresystem, data og programmer Crimeware som regel trojanske IT kriminelle bruger mange metoder: Virus små programmer der kan ødelægge computerens styresystem, data og programmer Crimeware som regel trojanske heste som aflæser tastatur eller skærmen for at aflæse

Læs mere

Kvik guide AMC Klient Android

Kvik guide AMC Klient Android 1 Kvik guide AMC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af menuer

Læs mere

1. trin: Aktivering af brugerkontostyring

1. trin: Aktivering af brugerkontostyring Indhold: 1. trin: Aktivering af brugerkontostyring 2. trin: Aktivering af firewall 3. trin: Anvendelse af virusscanner 4. trin: Aktivering af automatiske opdateringer 5. trin: Oprettelse af sikkerhedskopier

Læs mere

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune I denne præsentation Gennemgang af regler Opsætning af ipad Tilslutning til Thisted Skoler MDM (Mobile Device Management) Oprette AppleID Oprette Google

Læs mere

Indhold HTC Desire S... 1

Indhold HTC Desire S... 1 HTC Desire S Her er en guide til softwareopdatering af HTC Desire S, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold HTC

Læs mere

Indhold LG NEXUS 4... 1

Indhold LG NEXUS 4... 1 LG NEXUS 4 Her er en guide til softwareopdatering af LG NEXUS 4, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold LG NEXUS

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner for bemærkninger Vi anvender bemærkninger på følgende måde gennem hele denne brugsanvisning: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du bør reagere

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

Forbindelsesstyring Brugervejledning

Forbindelsesstyring Brugervejledning Forbindelsesstyring Brugervejledning Udgave 1.0 DA 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nokia Original Accessories-logoet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

Det farlige Internet (?)

Det farlige Internet (?) Det farlige Internet (?) Farum Bibliotek 21. Oktober 2008 Peter Krüger 21-10-2008 Peter Krüger 1 Hvem og hvorfor? Trusler på internettet. Disposition Virus og orme Trojanske heste og bagdøre SPAM mail

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Åbningsskærm

Læs mere

Indhold HTC ONE mini 2... 1

Indhold HTC ONE mini 2... 1 HTC ONE mini 2 Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE mini 2, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold

Læs mere

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang!

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Forudsætninger for at benytte My Wallet. Du skal have: en Smartphone med styresystemet Android med minimum Lollipop 5.0 eller nyere en Netbank i Fynske

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient Android

Kvik guide Mitel MC Klient Android 1 Kvik guide Mitel MC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Mobilitet og anvendelse af smartphones

Mobilitet og anvendelse af smartphones Mobilitet og anvendelse af smartphones evikali a/s Etableret af Anders Rolann og Sten Nornes i år 2000. Begge ingeniører. Specialiseret i udvikling og implementering af løsninger og IT-assistance til forretnings-

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version B DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Med Klargøring Mobil sørger vi for, at installere og opsæme din nye smartphone.

Med Klargøring Mobil sørger vi for, at installere og opsæme din nye smartphone. TELECOM Klargøring Mobil RTGMOBILE Med Klargøring Mobil sørger vi for, at installere og opsæme din nye smartphone. Vi overfører også din telefonbog og andre data fra din gamle mobiltelefon. Klargøring,

Læs mere

Kom godt i gang med Netbank NemID

Kom godt i gang med Netbank NemID Kom godt i gang med Netbank NemID Med dit NemId er du klar til at komme på Netbank. NemID består af et bruger-id, en adgangskode og et nøglekort. Første gang du logger på Netbank med NemID, skal du bruge

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre:

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre: Kom godt i gang Tillykke med købet af Valtronics Trådløst IP kamera. Denne quickmanual kan bruges til alle Valtronics IP kameraer. Kameraet giver mulighed for at fjenovervåge steder via sin mobiltelefon

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Indholdsfortegnelse Login til Windows... 2 Aktivering af Office 365... 3 Kom i gang med Office 365 og OneDrive for Business... 4 Opsætning

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given situation, eller

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET TING PÅ INTERNETTET Internet of things er et moderne begreb, som dækker over, at det ikke længere kun er computere, der er på internettet. Rigtig

Læs mere

Quick Start til WiFi Smartpen

Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye WiFi Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye WiFi Smartpen er det vigtigt, at du

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 1.Udgave okt. 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder,

Læs mere