Dansk Arbejder Idrætsforbund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Arbejder Idrætsforbund"

Transkript

1 Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-11/14 Dato 9. februar 2012 kl Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter Rasmussen, Sonja Søe Bergmann, Mogens Damgaard, Jørn Arreborg og Palle Thomsen marts 2012 i Vilcon Konferencecenter ved Slagelse 1. Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen 2. Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 2-11/ Opfølgning af sager 3. Sager til behandling 3.1. Udviklingsprojekt med DIF omkring Ph.d. i Idræt for sindslidende 3.2. Projektansøgning til Social og integrationsministeriet om senioridræt 4. Økonomi 4.1. Orientering og ansøgninger 4.2. Regnskaber for Status og drøftelser 5.1. Idrætsudvalget 5.2. Regionsudvikling og organisatorisk struktur 5.3. Idræt for sindslidende 5.4. Senioridræt 5.5. Uddannelse 5.6. Internationalt arbejde 5.7. Politisk udvalg 6. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Indmeldelse af foreninger 6.2. Udmeldelse af foreninger 6.3. Medlemsregistrering Fælles medlemsregistrering 7. Kommende mødeaktiviteter 7.1. Møde i forbundsledelsen marts 7.2. Møde i samarbejdsudvalget 28. februar 7.3. Idrætsforum marts 8. Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l ERFA møde i DIF om medlemsformer i DIF og specialforbund 8.2. Årsmøde Region Hovedstaden 19. marts 8.3. Regionsgeneralforsamling Region Midtjylland 19. marts 8.4. Regionsgeneralforsamling Region Nordjylland 26. marts 8.5. Årsmøde Region Syddanmark 27. marts 8.6. Årsmøde DIF maj 2012

2 1. Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen 2. Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 2-11/14 Godkendt Opfølgning af sager Der blev ikke behov for møde med Regionsledelsen og krolfudvalget i Region Syddanmark. DIF s formand Niels Nygaard har takket ja til invitationen til at gæste CSIT World Sports Games 2013 og vil kombinere sit besøg med forberedende aktiviteter i forhold til OL i 2016 i Brasilien. Der blev aftalt, at JL og PT deltager i alle møder med regionerne i foråret. Herudover deltager: JJN og SSB i møderne med regionerne i Hovedstaden, Sjælland og Syddanmark samt JA og enten AN og PR i møderne i Nordjylland og Midtjylland. 3. Sager til behandling 3.1. Udviklingsprojekt med DIF omkring Ph.d. i Idræt for sindslidende Der har været afholdt møder med DIF omkring mulighederne for, at DIF kan inddrages med økonomi i en Ph.d. i Idræt for sindslidende. DIF kan ikke støtte en egentlig Ph.d., men er interesseret i at støtte et udviklingsprojekt i perioden , der kan udgøre en udviklingsdel med tilhørende løbende dokumentation. Der skal således laves en projektbeskrivelse for dette, hvor det så bliver DAI, der kanaliserer midler videre til Syddansk Universitet. Projektbeskrivelsen og budget skal være færdig i den første uge af marts, og endelig behandling af projektet vil kunne ske i DIF s bestyrelse marts. Forbundsledelsen godkendte, at der arbejdes videre med projektet, der således også kan danne et vigtigt afsæt for ansøgning om ministerielle midler til arbejdet med IFS efter Projektansøgning til Social og integrationsministeriet om senioridræt Social og integrationsministeriet har oprettet en ny pulje, der kan ansøges til forebyggende og opsøgende indsatser for ufrivilligt ensomme ældre. PT har sammen med konsulenterne for senioridræt set på puljen og anbefaler, at DAI søger midler her fra til en videreudvikling af konceptet for motionsvenner. Puljen er på 9 mio.kr. og kan støtte aktiviteter i perioden 1. september 2012 til 31. august Ansøgningsfristen er 20. marts. Forbundsledelsen godkendte, at der udarbejdes og fremsendes ansøgning. 4. Økonomi 4.1. Orientering og ansøgninger Der er ikke modtaget ansøgninger Regnskaber for 2011 Der forelå et foreløbigt regnskab for 2011 og status pr. 31. december Regnskabet viser et driftsoverskud på kr. mod et budgetteret overskud på kr. samt en egenkapital på kr. Ses i lyset af, at der i 2012 budgetteres med et underskud på kr. er forbundsledelsen tilfreds med resultatet, der giver nogle gode muligheder for at støtte økonomisk op omkring aktiviteterne i DAI og samtidigt holde fast i en økonomisk forsvarlig kurs. Resultatet vil indgå i en generel drøftelse af økonomien i forbundet og regionerne på møde i samarbejdsudvalget 28. februar.

3 Det samlede regnskab for senioridræt (inkl. regnskabet for udviklingsprojektet med DIF) udviser et underskud på ca kr. mod et forventet underskud på kr. Der kan således overføres ubrugte midler til 2012 og DIF skal ansøges om overførsel af midler til Den fireårige projektperiode med Satspuljemidler til IFS er nu afsluttet, og der kan overføres ubrugte frie midler til 2012 på omkring kr. og ministeriet skal ansøges om overførsel af ubrugte tilskudsmidler til nye aktiviteter i De ubrugte midler er en god stødpude set i forhold til de økonomiske udfordringer, der kan opstå efter Status og drøftelser 5.1. Idrætsudvalget Forslag til sammensætning af det nye idrætsudvalg samt procedure for valg af medlemmer blev gennemgået, tilrettet og vedtaget. Proceduren vil blive skrevet ind i indbydelsen til Idrætsforum i marts. Der forelå oplæg til opstart af motionsboksning, der er udarbejdet efter en henvendelse fra Hvidovre Bokseklub. Oplægget indeholder bl.a. afholdelse af motionsbokse-stævner for nye medlemsforeninger samt uddannelse af instruktører og dommere. Det blev besluttet at lade konsulenterne arbejde videre med initiativet i samarbejde med regionsledelsen i Region Hovedstaden. Forbundsledelsen anså det for vigtigt, at der bliver lavet en klar definition af, hvad vi forstår med motionsboksning i DAI Regionsudvikling og organisatorisk struktur Ingen bemærkninger Idræt for sindslidende Det nye koncept for Idrætsfestivalen er ved at være på plads, og der stiles efter deltagelse af 300 personer. Indbydelsen skal sendes ud i februar/marts, men økonomien er ikke på plads endnu. Forbundsledelsen gav grønt lys for, at indbydelsen kunne sendes ud. Der skal sendes fornyet ansøgning til DIF samt ansøgning til Social- og Integrationsministeriet. Hensigtserklæringen med DGI og SIND blev underskrevet 3. februar og samarbejdet er nu officielt og meldt ud på hjemmesiden, i SIND s blad m.m. i henhold til en fælles aftalt pressestrategi Senioridræt Det blev aftalt, at dette punkt på dagsordenen fremover kun omhandler forhold omkring udviklingsprojektet med DIF samt eventuelle øvrige eksterne forhold. Det daglige arbejde med senioridræt hidrører under Idrætsudvalget. Der afholdes nyt statusmøde med DIF 13. marts Uddannelse Uddannelseskataloget forventes klart til præsentation på Idrætsforum i marts. Ønskelisten på hjemmesiden er sat i bero indtil, det nye katalog er færdigt. Udvalget vil lave kriterier for, at der gives tilskud til kurser og komme med forslag til nyt kommissorium for udvalget. Der er tanker om at lave en såkaldt app for kursuskataloget. Der afholdes kursus for landsinstruktører 3. marts.

4 5.6. Internationalt arbejde DAI s delegation til CSIT mesterskaber i Futsal i Israel skulle være fløjet retur med flyselskabet Malev, der nu er gået korkurs. Da billetterne var købt på forbundets rejsekonto hos Diners, vil billetterne blive refunderet. En om booking har dog medført en væsentlig ekstraudgift. Invitationen til bowling i Bulgarien juni er sendt ud i netværket, og flere har vist interesse. Sendes nu bredere ud. CSIT s arbejdsgruppe for senioridræt er ved at planlægge et instruktørkursus i senioridræt for mindre mobile ældre september 2012 i Østrig Politisk udvalg Ingen bemærkninger. 6. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Indmeldelse af foreninger Hovedstaden: Bushi, AC Tivolino, Rust, Andet Led, Brønshøj FF Udmeldelse af foreninger Hovedstaden: IF SIKA (ophørt) 6.3. Medlemsregistrering 2012 Årets medlemsregistrering til DIF er i fuld gang. Der er stadig ca. 300 foreninger, der mangler at lade sig registrere. DIF har lovet god tid til at få alle i hus, for at sikre, at der ikke sker medlemstilbagegang. DAI kan potentielt nå op på over 800 foreninger denne gang Fælles medlemsregistrering DIF s bestyrelse har tiltrådt aftalen med DAI og KFUM omkring den fælles medlemsregistrering. Aftaler sikrer, at det er en intern medlemsopgørelse (som den nuværende), der indgår i beregningen af tilskud fra den økonomiske fordelingsnøgle. Aftaler forpligter endvidere DIF til at yde bistand til både den eksterne og interne kommunikation omkring forholdet med både en intern og en ekstern medlemsopgørelse. 7. Kommende mødeaktiviteter 7.1. Møde i forbundsledelsen marts Mødet afholdes i Vilcon Konferencecenter ved Slagelse. Starter med spisning fredag kl og afslutter med frokost lørdag kl Ud over den almindelige dagsorden er der foreløbigt følgende andre punkter: Honorering af fremtidens ledere, nye medlemsformer i DIF, møder med regionerne, idrætsforum Møde i samarbejdsudvalget 28. februar Udkast til dagsorden blev tilrettet og godkendt. Fristen for forslag til dagsordenen er 13. februar Idrætsforum marts Indbydelse vil blive udsendt til regionerne 10. februar.

5 8. Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l ERFA møde i DIF om medlemsformer i DIF og specialforbund JL omtalte ERFA møde i DIF, hvor der bl.a. blev talt om honorering af fremtidens ledere for at sikre tilgang og fastholdelse af nye frivillige ledere på topplan. Emnet tages med på møde i forbundsledelsen i marts. ERFA - mødet drøftede endvidere oplæg til indførelse af nye medlemsformer og oprettelse af et vækstforum for små forbund for ad den vej at sikre udvikling hos små forbund. Oplægget er for øjeblikket til høring. Tages med på møde i forbundsledelsen i marts Årsmøde Region Hovedstaden 19. marts Forbundsledelsen deltager med JL og SSB 8.3. Regionsgeneralforsamling Region Midtjylland 19. marts Forbundsledelsen deltager med JA Regionsgeneralforsamling Region Nordjylland 26. marts Forbundsledelsen deltager med JA Årsmøde Region Syddanmark 27. marts Datoen for mødet er ændret til 17. april. Forbundsledelsen deltager med AN og PR Årsmøde DIF maj 2012 DIF har fastholdt, at mødet afholdes selvom det er St. Bededagsferie. Det blev besluttet at deltage om lørdagen 5. maj med JL, SSB og PR. Thomas Bach er på valg til bestyrelsen, og bestyrelsen vil indstille ham til genvalg Brøndby, den 27. februar 2012 Referent: Palle Thomsen

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-11/14 Dato 13. august 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-11/14 Dato 13.-14. september 2013 Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-11/14 Dato 11. marts 2013 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-08/11 Dato 24. januar 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-11/14 Dato 7. februar 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-11/14 Dato 12. - 13. april 2013 Sted Vilcon Hotel og konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-05/08 Dato 18. september 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-11/14 Dato 22. august 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-08/11 Dato 16. februar 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen (AN), Jens-Halvor

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-11/14 Dato 6. december 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde 10. januar 2012 Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-08/11 Dato 7. december 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-11/14 Dato 13. december 2011 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-14/17 Dato 5. januar 2015 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-11/14 Dato 23. 24. marts 2012 Sted Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-08/11 Dato 28. marts 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Annie Nielsen (AN), Peter Rasmussen (PR),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-17/20 Dato 5. februar 2019 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Brøndby Deltagere Peer Huniche (PH), Peter Rasmussen (PR), Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-11/14 Dato 14. maj 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-11/14 Dato 26.-27. oktober 2012. Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-08/11 Dato 18. august 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-05/08 Dato 30. oktober 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-05/08 Dato 21. september 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-05/08 Dato 16. april 2007 kl. 17.00 Sted Hotel Ansgar, Østre Stationsvej 32, Odense Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-05/08 Dato 20. marts 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-08/11 Dato 15. december 2008 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-14/17 Dato 8.-9. april 2016 Sted Vilcon Hotel & Konferencegård Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Stolzenbach (AS), Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-11/14 Dato 25.-26. april 2014 Sted Vilcon Hotel og Konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-08/11 Dato 26. april 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-05/08 Dato 27. november 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-17/20 Dato 21.-22. juni 2019, fredag kl. 16.00 lørdag kl. 12.30 (frokost) Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-05/08 Dato 30. august 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-05/08 Dato 15. juni 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-05/08 Dato 11. oktober 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-05/08 Dato 17. august 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 24-08/11 Dato 9. juni 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-08/11 Dato 30. marts 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-08/11 Dato 12. maj 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 2-05/08 Dato 13.-14. januar 2006 på Fangel Kro og Hotel Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby.

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby. Forbundsledelsen 9. oktober 2014 Til regioner og foreninger DAI's 41. kongres 15. november 2014 i Brøndby Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-05/08 Dato 19. august 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 28-02/05 Dato 6. oktober 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-05/08 Dato 13. maj 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens Damgaard

Læs mere

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET Dansk Arbejder Idrætsforbund DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT 20. 21. september 2013 Idrætsforum 2013 Velkommen til Idrætsforum 2013 Idrætten har nu arbejdet i ca. 1 1/2 år efter de retningslinier,

Læs mere

Dansk arbejder Idrætsforbund

Dansk arbejder Idrætsforbund Referat Dansk arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 29-02/05 Dato 27. oktober 2005 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Rolf Haugaard, Jens-Halvor Jessen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-08/11 Dato 31. maj 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013.

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrætsforum 2013 Fremtiden for din idræt Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Fredag den 20. september.

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-05/08 Dato 19. juni 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Kristensen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-05/08 Dato 21. februar 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 10-05/08 Dato 2. januar 2007 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-05/08 Dato 19. december 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum.

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Deltagere: Region Syddanmark: Ole Sick, Kurt Andersen (fra kl. 13), Susanne Hansen (fra kl. 13). Region Sjælland: Elna Harder, Aksel Tagmos Region

Læs mere

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted Referat Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl. 17.00 20.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Poul Larsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012

DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012 Region Hovedstaden Rønnegade 9, 1. 2100 København Ø Telefon 39 29 12 11 DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, mandag den 19.3.2012. Til stede:

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-05/08 Dato 15. marts 2007 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Kristensen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-05/08 Dato 4. maj 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet.

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet. Internt notat Til: Bestyrelsen Fra: DL Journal nr.: GR,2 Vedr.: Referat bestyrelsesmøde 18. 19. november 2018 Sted: Hovedkontoret, Brovejen 4, 4800 Nykøbing F. DAGSORDEN LØRDAG Pkt. A. Organisationens

Læs mere

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider 1 2 3 DAI Præsentation DAI Senioridræt IFS Idræt For Sindet 4 DAI's hjemmeside 5 Regionernes hjemmesider En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk En præsentation af Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 25. november 2013 Referatet blev godkendt og underskrevet.

Referat. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 25. november 2013 Referatet blev godkendt og underskrevet. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 punkter. Et orienteringspunkt om tidligere indsamling af statistik på produktionsskoleområdet. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 27. november 2012, kl. 14.00 16.30 3. december

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2015 26. februar 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 23. februar 2015. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016

REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016 REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6. Mødedato: Den 2./3. september Mødestart: Fredag: Kl. 15. Lørdag: Kl. 9. Mødested: Preben Elkjær (fredag) og Morten Frost

Læs mere

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI Region Hovedstadens 1. Regionsmøde, mandag den 29.3. 2010

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. maj 2014 kl. 12.30 i Mødelokale 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. LBR regnskab 2013... 3 4. LBR budget 2014.... 4 5. Underretning

Læs mere

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten Dato 18. december 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 42 Mødedato: 15. december 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 1, 5. sal Kl. 13.45 til 14.30 deltog

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 9. marts 2012, fra kl. 9.00 til 12.00 efterfulgt af frokost og rundvisning Viborg Rådhus mødelokale M5, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg Deltagere:

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl Der er serveret brød - kaffe/kage og frokost

IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl Der er serveret brød - kaffe/kage og frokost MØDE IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl. 11.30 15.00 STED DELTAGER Genforeningspladsen Kbh. NV Tilstede: Bruno Cavagnaro, Anette Schneider, Per Aune, Vibeke Frandsen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Fra sekretariatet: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette Frölich, Mogens

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsen... 2 2 Forretningsudvalget... 4 3 Årsmøde... 5 4 Oktobermøde... 7 5 Formandstræf...8 6 Udvalg og arbejdsgrupper...

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere