Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014"

Transkript

1 Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014 Tilstede: Harald Jørgensen, Henning Madsen, Lars Bjørn, Claus Pedersen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Anne Mette Jørgensen, Mie (festudvalget), Lars (Kapsejlads) 1. Nyt fra afdelingerne Bestyrelsen: v/henning Indsatsområder for det kommende år er: Fastlæggelse af tilskud til kajak-og jolleafdeling Status over nyt Jolle- og Kajakhus Revision af havnereglementet (fortøjninger, hvornår i vandet, m.v. ordensregler) Revision af vedtægter Elektronisk udgivelse af lanternen (er udgivet på den nye hjemmeside. Papirudgaven fortsætter året ud. Praktiske spørgsmål i forbindelse med elektronisk udgivelse må løses.) Henning Buddig har lavet ny revision af hjemmesiden, giv gerne Henning kommentarer. Man begynder at søge efter nye pladsmænd, i første omgang afløsere, der på sigt kan overtage. Kampagne for nye og yngre medlemmer Sejlerskolen (er på plads) Flerårig vedligeholdelsesplan for havnen. Jolleafdelingen: v/lars Det var sidste år en stor succes at have yngre trænere til sejlerne, så det fortsætter man med. Der vil dog blive lidt udskiftning på trænerholdet. En del sejlere skal i større joller der arbejdes på at skabe et miljø, hvor man kan fastholde dem i klubben. Èn ide er at bruge jollerne på lidt længere ture samt overnatningsture. Der er voksne der gerne vil sejle joller, men standen af jollerne ikke god nok til det, der arbejdes med at finde en løsning. Første møde om sæsonen starter i februar. Havneudvalg: v/claus Jolleafdelingens materiel skal lægges ind i skuret og samles. Det gav problemer under stormen, hvor vandet stod højt. Jollerne ligger ikke så godt på græsset, men blev lagt der for at give plads til Kajak på flisearealet. De skal i stedet lægges langs broen. Bodil var hård ved broerne, primært gik det ud over beslag og elstandere, det var kun små beløb (ca kr.) men der er meget arbejde med at udbedre det. Arbejdet er godt i gang. Der bliver lavet lys ved tørreskuret samt stander med lysfølere ved slæbestedet ved jollehuset. Nyt grilhus er opført. Kapsejlads får lyssignalet sat op fast. Man forsøger at holde den nye fliseplads fri for både, jollerne skal lægges der.

2 Claus henstiller til Kajakafdelingen om at huske proceduren for arbejdet på havnen, så havneudvalget kan holde overblik over opgaver og budget (i forbindelse med henvendelse om elarbejde i jollehuset). Festudvalget v/ Mie 21. marts: Irsk aften musik og hjemmelavet mad. 3. maj: Standerhejsning. 15.8: Grisefest måske med musik : Afriggerfest, succes med frokost gentages. Festudvalget skal have nye medlemmer, alle nuværende stopper. Kapsejlads v/lars Der arbejdes på at få flere af de unge med til kapsejlads, dette hænger godt sammen med Jolleafdelingens fokus på at skabe tilbud til de unge. Jolle og kapsejlads arbejder sammen om det. Lars mener, de unge vil være interesserede. Udvalget vilil gerne have 1-2 weekendarrangementer op at stå, måske i forbindelse med et andet arrangement (grisefest?), så der er publikum. Fortsætter med sejladserne som sidste år, respeedstart, godt da det giver mere og sjovere konkurrence. Kajak v/jesper og Anne Mette Sæsonen er allerede i gang. Nogle ror vinterroning, men ellers trænes i svømmehallen. Der er planlagt et frironingshold, startende 27. april, ellers lægges vægten på kurser for eksisterende medlemmer. Klubbens egne instruktører forestår kurserne. Turplanlægningen er i gang jf. aktivitetskalenderen. Arbejdet ligger i udvalgene og styregruppen koordinerer udvalgenes arbejde. Jytte roser det nye system omkring medlemsregistrering. Det letter hendes arbejde. 2/3 medlemmer har opdateret deres data på Min Side, kommentar fra Harald, at det ville være godt for Bådelauget på sigt at lave en lignende medlemsregistrering. Der lægges vægt på at medlemmerne laver årssprøver, som en vedvarende del af sikkerheden. Vi laver årsprøver og svømmeprøver i havet fremfor i svømmehallen, da det er i havet man skal kunne det. Vi træner det til gengæld i svømmehallen. Der er bevilliget 8500 kr. til skabe i jollehuset. Arbejdet er i gang. Der er fortsat et godt samarbejde mellem jolle- og kajak afdelingerne HD (hjemmedaskere) v / Harald Hd erne mødes første tirsdag i måneden, de planlagte ture er åbne for alle (men mest for mænd over 60), tur til Kaløvig planlagt, tur til Jagtslottet og Nationalparken planlagt, endvidere laves der småting på havnen, ca. 30 deltager normalt på turene.

3 2. Status på nyt jolle- og kajakhus Man har nu været i gang i 2 år. Det er indstillet fra kommunen at arbejdet med lokalplan kan sættes i gang, dog uden camperplads. Lokalplanen er midlertidig sat på standby, måske laves der et udkast til lokalplan i starten af marts. Derefter skal det i byrådet og gennem høringsrunder, inden det kommer til vedtagelse i byrådet. Godkendelsen gælder kun kajakhuset, havneuddybningen er ikke omfattet, opfyldningen under kajakhuset er godkendt men skal foretages inden et år, Det er betingelsen indtil videre at opfyldning under kajakhuset skal være med rene materialer. Der er tvivl om byrådsafgørelsen kommer i Først derefter skal der en byggesagsgodkendelse til, samt vedtagelse af projektet på Generalforsamlingen. Måske kan det komme til høring efter sommerferien Måske godkendelse vinter 2015, så der er lang vej endnu. Det kan være en god ide at begynde at søge fonde når lokalplanen ligger der. Denne proces bør overvejes og planlægges allerede nu både i Kajakafdelingen og i Bådelauget. Det vil være vigtigt til generalforsamlingen at kunne vise økonomien i projektet, herunder eventuelle tilskud fra fonde og LAG midler. Kajakhuset kan ses som et produktionsapparat og Kajakafdelingen er et økonomisk aktiv for havnen. Kajakafdelingen er, ligesom alle andre, kun interesseret i et økonomisk holdbart projekt. I forbindelse med revisionen af vedtægterne bør der kigges på medlemmernes stemmeret. Der blev spurgt til om maskinhuset vil kunne varmes op og bruges til værksted? Dette er ikke tilfældet, da der er kun søgt om overdækning af stativgården. Den ene ende af kajakhuset vil måske kunne opvarmes og bruges til værksted. 3. Tilskud til jolle og kajakafdelingen Jolleafdelingen: Bestyrelsen har ønske om, at der skrives ned, hvad der forventes af afdelingens arbejde. Jolleafdelingen skal endvidere laver en materieloversigt. Jolle afdelingen får et fast tilskud på kr. uanset antal medlemmer samt hele kontingentet. Dette skal muligvis justeres. Kajakafdelingen: Kajakafdelingen har i etableringsfasen modtaget et tilskud på halvdelen af kontingentet. Der skal være balance mellem afdelingens udgifter og hvad der betales for at bruge havnens faciliteter. Bestyrelsen lægger op til, at der inden budget 2015 laves en fornyet aftale herom. Der skal kigges på hvad der er hensigtsmæssigt at Kajakafdelingen selv administrerer, og hvad der logisk ligger i Bådelauget. Afdelingens udgiftsniveau ligger nogenlunde stabilt, så der kan tages udgangspunkt i nuværende regnskaber. Kajakafdelingen vil vedvarende have udgifter som nu til aktiviteter og investeringer. Med hensyn til antallet af kajakker er afdelingen stadig afhængig af DGI traileren. Henning kommer med udspil til et møde herom. Det skal udarbejdes på et objektivt grundlag ved at tage udgangspunkt i de hidtidige regnskaber. Det kunne overvejes, at nuværende aftale først laves om, når Kajakhuset er en realitet.

4 4. Fælles arrangementer 16/8: Åben havn i fællesskab mellem Bådelauget, Kapsejlads, Jolleafdelingen og Kajakafdelingen Der laves PR på det, lokalpressen inddrages. Vi kan udnytte det lavvandede område, eventuelt invitere ungdomsklubber? Der er mulighed for at få DGI ind over med andre aktiviteter. Der nedsættes et udvalg med repræsentanter fra alle afdelinger, bestyrelsen har udspillet til at indkalde. 3/5: Standerhejsning. Husk koordinering med standeren ved jollehuset. Andre arrangementer kan indgå i Blå flag, evt. Kajakafdelingens overnatningstur, meld det til Henning. 5. Frivilligt arbejde: Områder og arbejdsopgaver fra sidste år bibeholdes. Dog skal Kajakafdelingen huske til efteråret at beplantningen skal klippes ind inden bådoptagningen. Obs på at luge ukrudt en ekstra gang og rydde op. Plæneklipper og benzin stilles igen i containeren, må gerne stå mastecontaineren, når masterne er flyttet ud. Medlemmer der har joller skal have nye mærkater. Der ligger to joller, som jolleafdelingen har styr på, én er privat. Der ligger endvidere to herreløse kajakker. Der skal kigge på overskudsmateriale. Dét, som ingen kender til skal fjernes. Det samles ved forårets klargøring så der kan tages stilling til hvad der skal ske med det? DGI trailer vil fortsat stå på havnen. Kajakafdelingens trailer vil også komme til at stå på havnen. Den skal mærkes, så det er tydeligt at det er vores. Det grønne stativ: Hvis der lægges private kajakker på stativet, skal der holdes styr på, at det kun er medlemmernes. Der skal mærkater på. 6. Børneattester Det er kun aktuelt for jolleafdelingen. Lars organiserer at de bliver skrevet, Henning sørger for at det bliver sendt afsted. 7. Eventuelt Arbejdsholdet: Man kan byde ind med ting, man gerne vil have lavet, arbejdsholdet laver det normalt i vinterhalvåret. De 8500 kr. til skabe i jollehuset er alt inklusive, alle udgifter skal i budgettet, alt skal gå igennem Claus. Claus minder om at hylderne i kajakcontaineren skal laves inden april og spørger endvidere til den udendørs vandhane ved jollehuset. Grejudvalget i Kajakafdelingen har det på planen og får det lavet.

5 Det er vigtigt at overholde datoer, især da vi både har master og kajakker i den ene container om vinteren. Har Kajakafdelingen håndværkere, der kan bidrage på arbejdsholdet er de meget velkomne. Især elektrikere. Der er i alt udleveret 75 nøgler til Kajakafdelingen. Jytte manglede nøgledepositumspengene i sidste regnskab. De skal administreres af Bådelauget, da de indgår i aktiverne. Hver enkelt nøgle skal noteres. Kajakafdelingen laver optjek på nøglerne og depositumspengene. Nøgler til de nye værdiskabe i jollehuset hænges i det centrale nøgleskab. Kun bestyrelsen kan gå i nøgleskabet. Projektor er på budgettet, alle opfordres til at holde øje med gode tilbud. Kajakleje omdøbes til Kajakkontingent el. lign., da det harmonerer bedre med hjemmesiden. Medlemmer med private kajakker betaler det samme som alle andre. 6. april afholdes der kajakloppemarked i klubhuset for klubbene omkring os. Der kan parkeres på græsarealet udenfor bommen. Der er søgt om en søgt hjertestarter til havnen. Der afholdes et 3-timers kursus med genopfriskning af basal førstehjælp v/mads, se Lanternen. I forbindelse med Ror ll kursus i Kajakafdelingen indgår der også førstehjælp. Vi har tidligere talt om at lave et fælles arrangement for sejlere og kajakroere? Kapsejlads det mest oplagte for kajakroere, hvis de gerne vil prøve at sejle kølbåd, ellers har vi fælles arrangement d Jolleafdelingens arrangementer er lagt ind med forkerte datoer på den nye hjemmeside, Lars henvender sig til Henning Buddig og får det rettet. Sponsorater: Bestyrelsen skal vide, hvad der bliver søgt og hvad der bliver givet for at kunne koordinere og holde overblik. Djurslands bank gode sponsorer for jolle. Rønde Privatskole vil gerne have samarbejde med Bådelauget kostafdelingen m.m. Ole Bollesen og gymnasiet sejler med elever om sommeren, det kunne også være noget for jolleafdelingen. Principielt er der interesse herfor. Lars giver beskeden videre. Nyt afdelingsmøde afholdes i august, dato lægges fast snarest. Referat/Anne Mette Jørgensen

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 21. maj 2014

Bestyrelsesmøde 21. maj 2014 Bestyrelsesmøde 2. maj 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 14.04.2016

Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, John Trolle Fraværende: Harald Jørgensen, Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 05.09.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: Jesper Norup Referent: John Trolle Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 24.04.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 11.09.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Peter Storm, Egon Sørensen, Henning Hansen, Henning Buddig Fraværende: John Trolle og Jan Uhrskov Referent: Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 08.08.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: ingen Referent: John Trolle

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 20.06.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, John Trolle Fraværende: Peter Storm Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 21.08.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november Bestyrelsens beretning.

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november Bestyrelsens beretning. Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november 2017. Bestyrelsens beretning. Indsatsområder: Ved det konstituerende møde sidste år valgte bestyrelsen en række indsatsområder, som vi ville arbejde

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 10. 09. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Anne Birthe Kajhøj, Jytte Gyldenløve, Henning Madsen, Jan Uhrskov, Steen Jensen Henning Buddig og Peter Storm Fraværende: Referent: Anne Birthe

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 06.02.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november Bestyrelsens beretning.

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november Bestyrelsens beretning. Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november 2016. Bestyrelsens beretning. Indsatsområder: Ved det konstituerende møde sidste år valgte bestyrelsen en række indsatsområder, som vi ville arbejde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus NAPPEDAM BÅDELAUG Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus Side!1 NAPPEDAM BÅDELAUG NAPPEDAM BÅDELAUG BYGGER NYE KLUBFACILITETER FOR JOLLE- OG KAJAKAFDELING Baggrundsinformation en bådehavn for foden af

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 09.01.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: ingen Referent:

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde 30.11.2015

Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Generalforsamling Nappedam 21 november 2018

Generalforsamling Nappedam 21 november 2018 Generalforsamling Nappedam 21 november 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Generalforsamling 21.november 2018

Generalforsamling 21.november 2018 Generalforsamling 21.november 2018 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Visionsmøde nr. 1 Nappedam Bådelaug Tirsdag d. 12/ kl REFERAT

Visionsmøde nr. 1 Nappedam Bådelaug Tirsdag d. 12/ kl REFERAT Visionsmøde nr. 1 Nappedam Bådelaug Tirsdag d. 12/1 2016 kl. 19.30-21.00 REFERAT Deltagere: Mads Holmen, Mogens Just, Lis Buddig, Karsten Kristiansen, Michael Maj og Camilla Storm Afbud fra: Lars Bjørn

Læs mere

Generalforsamling 18.november 2015

Generalforsamling 18.november 2015 Generalforsamling 18.november 2015 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent. Dagsorden i henhold til vedtægterne: 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Nappedam Bådelaug. Referat af møde mellem Bådelaugets bestyrelse og Kajakafdelingens styregruppe.

Nappedam Bådelaug. Referat af møde mellem Bådelaugets bestyrelse og Kajakafdelingens styregruppe. Referat af møde mellem Bådelaugets bestyrelse og Kajakafdelingens styregruppe. Tidspunkt: Tirsdag d. 21. august 2012, kl. 19.00. Deltagere: Fra bestyrelsen: Næstformand Harald Jørgensen Kasserer Vermund

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Nr. 165 41. årgang februar 2016. Nappedams bestyrelse 2016-2017. ønsker godt nytår

Nr. 165 41. årgang februar 2016. Nappedams bestyrelse 2016-2017. ønsker godt nytår Nr. 165 41. årgang februar 2016 Nappedams bestyrelse 2016-2017 ønsker godt nytår 1 Nappedams bestyrelsesmedlemmer 2015-2016 Formand Henning Hansen Næstformand/miljøkoordinator Henning Hansen Kasserer Jytte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 JYLLINGE SEJLKLUB Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 Dagsorden med referat Referent: Kristian Bergen Dirigent: Uwe Bjerre Bestyrelsen: Niels Christiansen, Per Tannebæk, Jan Ludvigsen,

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 kl 19 i klubhuset Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Nr årgang april 2017 Arbejdsholdet

Nr årgang april 2017 Arbejdsholdet Nr. 170 43. årgang april 2017 Arbejdsholdet 2016 2017 Her ses Nappedams arbejdshold, som var inviteret til frokost d. 1. april, som tak for deres indsats i den forgangne sæson. De 6 piger stod for tilberedningen.

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl.

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE Referat fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. 17:00 Mødedeltagere : Per Blinkenberg-Thrane (PT), Christian Behnke (CB), Mads

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 24. august 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 18. august 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Dambæk s Have Deltagere: 8 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen, Niels Thulin Johansen,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Nappedam Bådelaug i klubhuset onsdag d. 19. november 2014 kl. 19,30 Dagsorden i henhold til vedtægterne

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Nappedam Bådelaug i klubhuset onsdag d. 19. november 2014 kl. 19,30 Dagsorden i henhold til vedtægterne 1 Nr. 159 39. årgang september 2014 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Nappedam Bådelaug i klubhuset onsdag d. 19. november 2014 kl. 19,30 Dagsorden i henhold til vedtægterne 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset.

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset. Referat af udvalgsmøde tirsdag d. 02.09.2014, kl. 19.00 i klubhuset. Deltagere, Palle Lemminger, Hans Pedersen, Viggo Frandsen, Johan Thisted, Lone Lysdahl Eva Pedersen, Axel Schulte, Hans Chr Pedersen,

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen d. 19. november 2014 i Nappeda m Bådelaug.

Forslag til generalforsamlingen d. 19. november 2014 i Nappeda m Bådelaug. Forslag til generalforsamlingen d. 19. november 2014 i Nappeda m Bådelaug. Forslag nr. 1, Lanternen. Det foreslås, at klubbladet Lanternen fremover udelukkende lægges på Bådelaugets hje m meside, og altså

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Mandag d. 5. januar 2015 kl. 19.00 REFERAT: Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden og gennemgang af seneste referat. Godkendt. 2) Økonomi v. Torben. Status på økonomien.

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet juni 2006 KLUBBLAD NR. 1 2006. Hals Barre Cup. Havkapsejlads 23 sm. 1. Juli 2006

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet juni 2006 KLUBBLAD NR. 1 2006. Hals Barre Cup. Havkapsejlads 23 sm. 1. Juli 2006 Klubblad for Hals bådelaug Udgivet juni 2006 KLUBBLAD NR. 1 2006 Hals Barre Cup Havkapsejlads 23 sm. 1. Juli 2006 Hals Baadelaug indbyder til Havkapsejladsen Hals Barre Cup, som er en 23 sm distancesejlads

Læs mere

Da vi sad til årsmødet sidste år, var byggeriet forholdsvis nystartet, og da sluttede jeg af med at sige at:

Da vi sad til årsmødet sidste år, var byggeriet forholdsvis nystartet, og da sluttede jeg af med at sige at: Side 1 Årsberetning 2017 Indledning Da vi sad til årsmødet sidste år, var byggeriet forholdsvis nystartet, og da sluttede jeg af med at sige at: Vi stod over for et år, der ville bringe noget nyt, i og

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011

Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011 Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011 Denne sikkerhedspolitik beskriver hvorledes Strandby Sejlklub prioriterer sikkerhed såvel til lands og til

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Præstø Sejlklub - PSK. Årsregnskab 2017

Præstø Sejlklub - PSK. Årsregnskab 2017 Præstø Sejlklub - PSK Årsregnskab 2017 Resultatopgørelse 1/1 til 31/12 samt balance pr. 31/12-2017 Indholdsfortegnelse side 1 Påtegning og underskrifter side 2 Resultatopgørelse sammendrag side 3-4 Resultatopgørelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00

Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00 Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00 Til stede var: Søren Kabel Birgitte Andersen Claus Pedersen referent. Mette Dencker Johansen Henrik Danø Sørensen Jesper Duelund Jensen Finn Lund Mette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Preben Wassmann (PW), Niels Jørgen

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar SYC Nytårskur 2016 Idrætshøjskolen d. 16. januar Dagsorden 1. Velkomst 2. Aktiviteter 2016 3. Sejladser 2016 4. Juniorafdelingen 5. Jollemor får ny motor i 2016 6. Bertels Bro blev færdig i 2015 7. Klubhusrenovering

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Klubkonference november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

Klubkonference november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Klubkonference 2016 25. 26. november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Agenda Beliggenhed og anvendelsesområder Klubinfo Klubbens udfordringer Aktiviteter Medlemsstatistik Nye aktiviteter Beliggenhed

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 6. april 2016 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på Krebsen, nr.: 3, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 21,

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Total antal fremmødte stemmeberettigede 177 heraf 140 pladsejere i henhold til adgangskontrol. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Steen

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d 25112016 Referat af bestyrelsesmøde den 21november på Carit Etlarsvej 21 Fra klokken 1900 til 2300 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard Klaus D Johansen, Klaus

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og to stemmetællere Dirigent: Carl Harbo Referent: Mette Platz Stemmetællere: 1: Henning Borbjerg

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften med kanonslag. Osama tog en snak med de unge og det hjalp

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018

Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018 Beboerforeningen Bananen C. F. Richs Vej 103 A-L 2000 Frederiksberg Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Jørgen Danielsen valgt. Beboerrepræsentationens

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Bestyrelsemøde d: 08-09-14 Deltager: Gabriele Lars Palle Niels Ingolf Fravær: Mie har meldt fra.

Bestyrelsemøde d: 08-09-14 Deltager: Gabriele Lars Palle Niels Ingolf Fravær: Mie har meldt fra. Bestyrelsemøde d: 08-09-14 Deltager: Gabriele Lars Palle Niels Ingolf Fravær: Mie har meldt fra. 1: Post. Gabriele har søgt øl- og vin bevilling til Tall Ships Race 2015, har fået godkendelsen. 2: Referat

Læs mere