En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset"

Transkript

1 21. Årg. December 2012/Januar 2013 Turen til sort sol i oktober, samt årets julemarked i november var blandt højdepunkterne i en travl periode En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

2 Oktober og november har været travle måneder i Parkhuset, måneder der bød på både godt og skidt... Oktober måned startede fantastisk med en 3-dages tur til Sønderjylland for at se sort sol og samtidig fejre Parkhusets fødselsdag, nr. 37 i rækken. Læs beretning fra turen på side 6-8. Hjemme igen trak der sorte skyer hen over Parkhuset. Besparelser blev hurtigt det der prægede hverdagen og tidspunktet hvor den endelige besparelse skulle findes var uhyggeligt op over. Det havde været kendt længe, at besparelsen skulle findes i køkkenet så vi havde 2 gode medarbejdere der ikke følte den tid som noget særligt behageligt. Onsdag d. 14. november blev en samlet personalegruppe orienteret, af Lars Wildt, og det blev gjort klart at der mandag d. 19. november ville blive truffet en endelig afgørelse. Christina fik den triste besked om afskedigelse, et hårdt slag for Christina og en rigtig trist besked for alle os andre der nu mister en rigtig god kollega. Christina tog hjem og sundede sig et par dage og valgte så at møde op på jobbet igen torsdag d Jeg har efterfølgende haft en snak med Christina som, på trods af mulighed for fritstilling, har valgt at passe sit arbejde perioden ud. Det kalder på stor respekt for Christina at hun vælger denne løsning og vi er alle glade for hendes tilstedeværelse så længe det er muligt. Christina har et opsigelsesvarsel som gør, at hun ikke forlader os før end udgangen af maj måned Side 2

3 Jeg vil ikke, her i den glade juletid, begynde at kommentere al det fine der er at sige om Christina, for jeg synes det er for tidligt at skrive farvel og tak, det vil jeg gemme til når tid er. Den triste nyhed lagde lige en lille dæmper på begejstringen omkring det store arbejde med årets julemarked, et arbejde der havde stået på i lang tid. Efter at have orienteret brugerrådet på mødet d tog vi dog fat og fredag d fik vi stillet op til årets julemarked. Det klarede de 32 frivillige, i et fint samarbejde med medarbejderne, bare fantastisk. Lørdag d , præcis 1 måned før jul, kunne vi slå dørene op kl og tage imod et forventningsfuldt publikum som troligt havde ventet på dette øjeblik. Der gik ikke lang tid før end huset var fyldt med glade mennesker og der blev handlet på livet løs. Midt i det hele dukkede borgmester Jesper Würtzen såmænd op, dejligt at se, og så nåede han da lige at se hvordan sådan et julemarked skal Side 3 skæres. Det viste sig da også at der var fristelser så der blev handlet lidt der også så Borgmesteren kunne forlade arrangementet med en stor dekoration under armen. Undervejs blev der også lejlighed til at veksle nogle ord med enkelte af Parkhusets brugere. Kl sluttede det hele og forventningsfulde frivillige og medarbejdere tog sig et fortjent hvil mens de afventede resultatet. Kl kunne jeg offentliggøre en omsætning på kr ,-, et beløb som, efter en fintælling mandag morgen, steg til kr ,-. Den sædvanlige gættekonkurrence på omsætningen blev vundet af Erik Gustafsson, desværre efter en lille forvikling med Erik Gether, men det blev taget med højt humør. En stor tak til alle for et fantastisk arbejde med årets julemarked. Nu kan vi nyde den søde juletid og glæde os til årets julefrokost torsdag d kl Mandag d var jeg til det første møde vedr. Solvej 6. Her blev vi

4 orienteret om det forløb der nu venter, så det varer lidt inden det hele bliver lidt mere konkret. Vi har i forvejen udarbejdet et notat omhandlende de behov vi har, så får vi se hvordan det hele kan passe ind i det nye byggeri. Allerede på det næste møde, som endnu ikke er fastsat, vil der være deltagelse af en arkitekt som skal stå for opgaven omkring indretning. Vi imødeser selvfølgelig projektet med spænding, men det er også krystalklart, at vi kommer til at rykke lidt tættere sammen og finde de kreative løsninger frem når den tid kommer. Det afsatte beløb på kr. 4 millioner kommer ikke til at vokse undervejs, så det bliver meget spændende hvordan opgaven løses. I vil naturligvis blive informeret undervejs har været et hårdt år hvor nedskæringerne igen ramte os. Besparelser vil fortsat præge livet i Ballerup Kommune og vi vil også komme til at mærke det fremadrettet. Centralisering overtager decentralisering og vores råderum snævres ind til mindst mulig margen. Det er de virkemidler man finder er nødvendige for at løse den økonomiske krise som præger Ballerup Kommune, og det må vi respektere og støtte op om også selvom det gør ondt. Internt i Parkhuset skal vi finde nogle gamle dyder frem, dyder som sammenhold og solidaritet. Hvis det var grådighed der skabte krisen, så mener jeg, at grådighed læner sig op ad egoisme, derfor må det være det modsatte der skal være med til at løfte os ud af krisen, så lad os stå sammen og kæmpe for et fremtidigt Parkhus der bæres af disse værdier og lad os ikke lave de fejl som allerede er lavet. Med disse ord vil jeg ønske brugere og medarbejdere en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår 2013 Mange julehilsener René Johansen Side 4

5 Her er lidt stemningsbilleder fra den store dag... Side 5

6 En efterårs/fødselsdagstur i det Sønderjyske. Afgang fra Ballerup kl destination: Ribe, Højer og Rømø med Karin's rejser. Efter et kort stop på Kildebjerg rasteplads kørte vi direkte til Ribe, hvor vi havde et par timers ophold, så vi kunne se domkirken og en tur rundt i byen. Herfra kørte vi til Højer for at besøge slagteren med de hundredvis af medaljer. På Skibbroen i Ribe står der en pæl på 5 meters højde hvorpå der er markeret de forskellige højvande. Det højeste er de 5 meter som nåedes den 12. okt I Højer samlede vi ornitologen Carl Schneider op, han skulle guide os ned i Ditmarsken, hvor vi skulle se sort sol. September og oktober er højsæson for sort sol. Det er her, stærene samles for at æde stankelbens- og gåsebillelarver i det fugtige græs. Og der er masser af dem til at fede fuglene op til trækket mod syd. Godt nok landede stærene et stykke fra os, men alligevel var det et imponerende syn at opleve. Tilbage til Højer med Carl Schneider og så ad Kystvej mod Rømø. Side 6

7 Undervejs passeres Lorenzens gård, som er en slags privat museum, hvor man kan se hjemmet som det så ud samt alle de mange flotte kniplinger som fruen lavede. I 1956 overtog Cathrine Lorenzen gården, som hun ved sin død i 1971 testamenterede til sine søskende og et legat. Siden 1971 har familien åbnet knipleskolen og hjemmet for offentligheden hver juli måned. Hvert forår og efterår holdes weekendkursus i Tønderknipling på gården. Det kan varmt anbefales at besøge stedet. Lidt længere henne ad Kystvej ses et lille hus langt ude på en marskeng, det er et marksmuseum uden bemanding men også interessant at besøge. Vi kørte nu ud af den 9.2 km. lange dæmning til Rømø, som ligger 10 km ude i Vesterhavet i det såkaldte Vadehav. Jorden til dæmningen (over 2 mio. m³) blev med håndkraft gravet op på land i Astrup Banke og Rømø (nu Juvre Sø) og kørt ud med tipvogn. I var der ansat 400 mand i toholdsskift. Timelønnen var 142 øre og arbejdstiden var 8 timer fra mandag til lørdag. På Rømø findes der over 50 bunkers, som daterer tilbage fra 2. verdenskrig. Efter en lidt rodet ankomst til Kommandørgård fik en sen aftenanretning bestående af fisk i mange afskygninger, meget lækkert. Næste dag besøgte vi Rømø Kirke: Kirken ligger Side 7

8 omtrent midtvejs mellem dæmningen og Havneby og er viet til sømændenes skytshelgen Sankt Clemens og er udsmykket med flere smukke kirkeskibe. Den er opført omkring år Det mest særprægede ved kirkerummet er de 15 hatteknager, der hænger ned fra loftet, på flere af dem kan man se ejernes initialer. Det er en meget velplejet kirke og kirkegård. Ved kirkegårdens nordmur ses en samling af gamle Kommandør- gravsten med oplysning om vedkommende. For eksempel, at han havde været gift 2 gange og hvor mange piger og drenge han havde haft. Herfra kørte vi gennem et af sommerhus områderne til stranden som er Nordeuropas bredeste på flere km. og er 15 km. lang, men er man i bil så husk, at man er i vadehavet, og at der er stor forskel på vandstanden ved ebbe og flod. Mange bilejere er gennem tiden blevet overrasket af tidevandet, og har ufrivilligt fået en undervognbehandling af Vesterhavets saltvand. Så lad være med at parkere bilen for længe uden opsyn. Herfra gik det til Tønder, hvor nogen så det gamle apotek eller Drøhses hus (håndarbejdsmuseum) eller/og spiste frokost. Så tilbage til Rømø og ud til Nationalmuseets Kommandørgård som ikke er den samme som hotellet vi boede på, desværre Side 8

9 var der lukket for sæsonen, men er et intakt hvalfangerhjem fra 1748,hvor Kommandøren (et hollandsk for Kaptajn ) boede. Det er meget interessant at besøge museet, der er gratis adgang og i laden er der et skelet af en kaskelothval. Inde i stuerne findes detaljerede eksempler på det enestående malerhåndværk man mestrede den gang. Der er også hele vægge udsmykket med hollandske fliser. Danmarks ældste og mindste skole ligger også på Rømø i Toftum, oprettet i 1784, længe før undervisningspligten i Danmark. Er man fuglekigger er der observeret 284 forskellige arter fugle på øen. Om aftenen var der fest med underholdning af en ret festlig musiker. Sidste dag så vi Møgeltønder og Frøslev lejren og vi var en tur i Tyskland for at købe ind og så gik det ellers hjemad. Kl var vi i Ballerup efter en rigtig god tur. Erwin Side 9

10 Borgmester Jesper Würtzen kommer på besøg i Parkhuset tirsdag d. 8. januar kl Vi vil naturligvis byde Borgmesteren hjertelig velkommen og præsentere ham for et driftigt hus fyldt med glade og kreative brugere. Her hilser Borgmesteren på Julemanden ved vores julemarked En bargæst betroede sit problem til bartenderen. - Min kone bedrager mig. - Hvordan kan De være så sikker på det? spurgte bartenderen. - Jo, i går aftes gik hun i byen og kom ikke hjem før sent i nat. Hun påstod, hun havde tilbragt aftenen hos sin søster. - Men det er måske sandt. - Nej, desværre. Jeg tilbragte nemlig hele aftenen med hendes søster. Side 10

11 Parkhusets julefrokost 2012 afholdes Torsdag d kl Som beskrevet i referatet fra brugerrådsmødet d vil der blive serveret 2 slags sild samt ost og risalamande, men hvad der serveres mellem disse gode retter, det er op til køkkenet at finde på, men lur mig om ikke det bliver noget med jul - HO - HO Du kan tilmelde dig på kontoret Pris kr. 150,- + evt. kørsel kr. 30,- Underholdningen bliver leveret af Bjørn Holmegaard Side 11

12 Referat fra brugerrådsmøde onsdag d Til stede var: René Johansen, Birger Zartov, Lis Jensen, Erik Gustafsson, Lizzie Houman og Lone Bartkær. Erwin Kluge, Frode Preiland og Susanne Hjelmqvist havde meldt afbud. Dagsorden punkter: 1. Valg af referent 2. Sidste nyt vedr. køkkenprojekt i Ballerup kommune 3. Lyserød lørdag 4. Sort sol tilbageblik 5. Julemarked 6. Brugerbetaling efter flytning (forslag fra Renè) 7. Eventuelt Ad 1. Lone Bartkær blev valgt som referent. Ad 2. Der er hyret et konsulentfirma der skal på besøg i alle køkkener samt aktivitetscenter i kommunen. De skal kortlægge den fremtidige kost produktion med udgangspunkt i de konkrete køkkener og deres servicemæssige opbygninger, samt kigge på en evt. sammenlægning af køkkener. Firmaet har delt opgaven op i to faser der til sidst skal ende ud med en løsning på, hvordan der fremover skal fremstiles mad og til hvem, i de kommunale køkkener. Vi vil følger processen og melder ud når vi ved noget konkret. Ad 3. Lyserød dag. Der vides ikke, i skrivende stund, hvor meget Parkhuset fik solgt på lyserød dag. Kræftens bekæm- Side 12

13 pelse har givet udtryk for, at de var meget glade for vores deltagelse i dagen. Ad 4. Turen til Sønderjylland og ned og se sort sol var generelt set, en succes. Der var mange oplevelser over de dage vi var af sted, nogle har givet udtryk for, at der måske var en anelse for meget, og for mange gange ud og ind af bussen, men stadig, alt i alt, en rigtig fin tur. Ad 5. Julemarked, der er julemarked den sidste weekend i november måned. Har du/i mulighed for at deltage, så tager vi rigtig gerne mod hjælp, så bare gå ind til Renè og sig til hvis du/i kan/vil hjælpe. Ad 6. Brugerbetaling. Renè har forfattet en skrivelse til politikerne i kommunen med henblik på, at brugerne af Parkhuset ikke skal betale for at gå der, når vi flytter til Solvej. Vi skal dele huset med flere der ikke betaler for at brugen af Solvej og som heller ikke behøver at være medlem af Parkhuset for at komme der, så dette taget i betragtning, er det så et spørgsmål om nogle skal betale for brug af huset og andre ikke? Ad 7. Evt. Der var ingen punkter under evt. Næste møde: Torsdag d kl Side 13

14 Referat af brugerrådsmødet Tilstede var: Renè Johansen, Birger Zartov, Erik Gustafsson, Lizzie Houman, Erwin Kluge, Sussanne Hjelmqist, Lis Jensen og Frode Preiland. Fraværende: Lone Bartkær Ordstyrer: Renè Johansen. Referant: Erwin 1. opfølgning på den nye situation i køkkenet Med beklagelse af opsigelsen af Christina i køkkenet opfordres hun til at modtage alle de tilbud som kommunen stiller til rådighed. Opsigelsen træder i kraft med udgangen af maj måned og vi ønsker alle Christina held og lykke. Planerne for Parkhusets fremtid vil blive diskuteret på et kommende møde, da vi ikke p.t. ved så meget. 2. Lyserød lørdag - endeligt beløb Det endelige beløb fra Lyserød lørdag blev: kr. 1324,50 3. Stormøde - planlæg dato Der afholdes stormøde den 6. december kl inden bankospillet 4. Julemarked Julemarkedet indledes den 23. november kl med kaffe og instruktion om hvem der laver hvad. Selve markedet afholdes lørdag kl og der loves godt vejr. 5. Julefrokost Vedrørende Parkhusets julefrokost den 13. dec. har brugerrådet vedtaget, at der kommer 2 forskellige slags sild, risalamande og ost, resten overlades til køkkenet. Musikken bliver Side 14

15 med Bjørn, som vi har haft før. 6. Næste møde Næste brugerrådsmøde fastsattes til: 19. december 2012 kl samme sted, hvor vi samtidig afholder ene julefrokost. Første møde i 2013 holdes den 22. jan. kl Erwin Lørdag d. 6. oktober støttede Parkhuset kræftens bekæmpelse med en lille bod i gågaden. Lizzie, Susanne og Birger stillede sig til rådighed og salget af det fine håndarbejde gik ubeskåret til formålet. Det samlede beløb blev på kr. 1324,50 som straks blev overrakt til Kræftens bekæmpelse Tak for indsatsen Side 15

16 Gnisten har igen været på besøg hos TAGA billardklub, d , og vi må desværre konstatere, at det atter blev et nederlag, dog kun med 1 parti. Vi havde 8 spillere, der alle havde Parkhusets røde trøjer på, og 2 i heppekoret som alle blev hjertelig modtaget af TAGA s medlemmer, der var iført deres sorte trøjer. Efter første runde var spillet, blev den medbragte mad spist, hertil gav TA- GA øl og snaps, som selvfølgelig faldt i god jord, så stemningen var helt i top, da vi gik i gang med 2. runde. De sidste 2 spillere var formanden fra hver gruppe, og da måtte vi jo lade værterne vinde (så kan vi jo være bekendt at komme igen). Herefter var der almindeligt opbrud, men først skulle de medbragte flasker vin overrækkes af som en TAGA-mand bemærkede, af den ene høne der var med, så jeg måtte baske lidt med fjerene og sige mange tak for denne gang og på gensyn i Ballerup til næste år. Lis Side 16

17 Parkhuset byder nye brugere velkommen således at alle får lejlighed til at følge med i, hvem der kommer til huset. For at gøre det nemt for alle tillader vi os at indsætte et lille billede. Susanne Kastrup Grete Rostock Side 17

18 December står i Julens tegn, så kom og se hvad der foregår, måske du bliver inspireret til lidt juleri. I januar måned starter alle grupperne op igen. Jeg har de sædvanlige smykkehold, men følg med på tavlen, så kan du se om der er noget der har din interesse. Glædelig Jul Hilsen Regina HUSK! Mappen med tilmeldingslister ligger klar på kontoret. Side 18

19 Brugerbetalingen i Parkhuset bliver reguleret en gang om året og altid med virkning fra januar måned. Herunder kan du se hvad brugerbetalingen er for 2013 Medlemskontingent Parkhuset Pr. ophold Egenbetaling ,00 KL-prisfremskrivning 1,5 % Med venlig hilsen René Johansen Side 19

20 Hvis jeg kunne leve mit liv om Jeg ville turde lave flere fejltagelser. Jeg ville slappe af. Være mere smidig. Jeg ville være mere enfoldig. Jeg ville tage færre ting alvorligt. Jeg ville tage flere chancer. Jeg ville have flere oplevelser. Jeg ville bestige flere bjerge og svømme over flere floder. Jeg ville spise flere is og færre bønner. Jeg ville måske have flere vanskeligheder, men færre indbildte. Ser du jeg er en af dem der lever følsomt og sundt. Time efter time, dag efter dag. Åh, jeg har haft mine øjeblikke, og hvis jeg skulle levemit liv om igen, Ville jeg have flere af dem. Jeg har været en af dem, som aldrig tager nogen steder hen Uden et termometer, en varmedunk, en regnfrakke og en faldskærm. Hvis jeg skulle leve mit liv om Vil jeg rejse med mindre bagage. Hvis jeg skulle leve mit liv om, Ville jeg begynde at gå barfodet tidligt om foråret. Og blive ved længere hen på efteråret. Jeg ville danse mere. Jeg ville unde mig selv flere karruselture. Jeg ville plukke flere tusindfryd. Side 20

21 Bankospil Torsdag d. 6. December kl Julefrokost Torsdag d kl Besøg af Borgmesteren Tirsdag d. 8. Januar. kl Bankospil Tirsdag d. 8. Januar. kl Side 21

22 Husk kære læser, at du kan være med til at gøre denne lille avis til en anderledes og mere spændende avis. Har du en god historie fra fantasien eller fra det virkelige liv, så skriv til Parkavisen. Alle brugere er velkommen til at skrive til Parkavisen. Stof til avisen skal være redaktionen i hænde senest d. 20. i måneden. Det er tilladt at indlevere stof anonymt når blot redaktionen er bekendt med navnet på afsenderen. Husk at din mening, eller idé, bliver hørt af flere hvis den kommer i Parkavisen. Med venlig hilsen Redaktionen Parkavisen udgives af: Pensionistcentret Parkhuset Gl. Rådhusvej Ballerup Avisen udkommer hver d. 1. i flg. måneder: Aug. - Okt. - Dec. - Feb. - Apr. i 125 eksemplarer. Ansvarshavende redaktør: René Johansen René Johansen skriver alle indlæg til Parkavisen Tryk: Ballerup Kommune Side 22

23 Brugerrådet består af følgende brugere Lizzie Houman Lis Jensen Birger Zartov Susanne Hjelmqvist Erwin Kluge Frode Preiland Suppleant Lone Bartkær Suppleant Erik Gustafsson Suppleant Side 23

24 Parkhuset Hovednummer: E. mail: Se også Dagcenterleder. René Johansen Administration: René Johansen Fax: Terapien: Christina Wilms Linda Sandell Regina de Gijsel Køkken: Yvonne Vesterbøg Christina Sernung Chauffør: Kim Dehn Daglig åbningstid i Parkhuset: Alle hverdage: kl Lør-søndage & helligdage: lukket Side 24

Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10.

Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10. 19. Årgang november 2010 Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10. En månedsavis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris:

Læs mere

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012.

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. 21. Årg. April og Maj 2012 Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Foråret er

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. Oktober - November 2013 Dejlige Svaneke blev selvfølgelig også besøgt på Parkhusets tur til Bornholm d. 12. og 13. september En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Læs mere

Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle.

Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle. 25. Årg. April/Maj 2016 GOD SOMMER Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr.

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. August-september 2013 Hyggelige Gjoerslev Bøgeskov udgjorde rammen om Parkhusets sommertur 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Sommeren

Læs mere

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj.

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. 23. Årg. August/september 2015 En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er sommeren ved at være slut,

Læs mere

Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen..

Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen.. 25. Årg. Oktober/November 2016 Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Efter en rolig

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. December/Januar 2013/2014 Nissebanden er klar til julemarked 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2013 er snart slut, men den søde juletid

Læs mere

Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes.

Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes. 23. Årg. Oktober/November 2015 Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Tak for opmærksomheden og

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. April-Maj 2013 Husk Parkhusets sommertur juni 2013. Dato kommer senere. Her et stemningsbillede fra turen til Reersø 2012 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

Så er håndværkerne i gang på Solvej 6

Så er håndværkerne i gang på Solvej 6 22. Årg. April/Maj 2014 God Påske Og god sommer Så er håndværkerne i gang på Solvej 6 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så kom vi endelig i gang,

Læs mere

Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00

Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00 22. Årg. Februar/marts 2014 Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Vi kom godt ud af 2013

Læs mere

Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter.

Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter. 19. Årgang februar og marts 2011 Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Parkhuset. Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Parkhuset. Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter 20. Årg. December og Januar 11/12 Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er vi i gang med den

Læs mere

Parkhuset. Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Parkhuset. Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter 19. Årgang dec./jan 2010/2011 Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked 2010 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2010 har på

Læs mere

Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim

Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim 21. Årg. Oktober - November 2012 Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris:

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. Februar - Marts 2013 Vidunderlige Prag danner rammen om en dejlig forårstur for de brugere som lyster.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked...

Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked... 24. Årg. December/Januar 2015/2016 Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked... En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere..

Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere.. 25. Årg. August/September 2016 Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne

Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne 25. Årg. Februar/Marts 2016 Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller.

På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller. 19. Årgang oktober og november 2011 På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

DEN 2008. KNU September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 31. Årgang Nr. 312. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN 2008. KNU September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 31. Årgang Nr. 312. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU September DEN 2008 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 31. Årgang Nr. 312 Side 1 Per Holdrup Tove Nielsen Per Pedersen Lene Jørgensen 1. September 3. September 8. September 13.

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset 25. Årg. december 2016 - Januar 2017 En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester

Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester 21. Årg. August og September 2012 Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er Parkavisen tilbage

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden.

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden. Alle Vores hjerter på et guldfad Vilkårene blev for ringe Vil du med ud at gå en tur Vil du med ned til stranden Vi var kun os to Vi var kun os ti tilbage Vi var kun os tre til ceremonien Vi var en familie

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Ordblindhed. Mine erfaringer med det at være ordblind, samt undervise ordblinde. Hvad er ordblindhed, og kan man gøre noget ved det?

Ordblindhed. Mine erfaringer med det at være ordblind, samt undervise ordblinde. Hvad er ordblindhed, og kan man gøre noget ved det? [deadline mandag kl. 8.30] Det Søde Hjørne er navnet på vores arbejdende værksted. Vi kaster os ud i at producere bolsjer, karameller, konfekt og andre sukrede sager, som på basaren vil blive solgt i gennemsigtige

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Så er vi klar til fest Stemningsbillede fra fastelavnsfesten d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter.

Så er vi klar til fest Stemningsbillede fra fastelavnsfesten d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter. 19. Årgang april og maj 2011 Så er vi klar til fest Stemningsbillede fra fastelavnsfesten d. 9. marts 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 En

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked.

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående arrangementer, som I bedes

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie!

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie! God efterårsferie! 1 6. klasse har lynhurtigt lært sig The Cupsong ærgerligt Fredagsbrevet er lydløst(!), nymalede borde/bænke, friske piger fra 3. klasse, Ludvig fra 6. klasse øver sig i en stille stund

Læs mere

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside.

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. 21. Årg. februar og marts 2012 Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Udlandtur 2008 - Østrig

Udlandtur 2008 - Østrig Udlandtur 2008 - Østrig Lørdag den 28/6-2008: Vi har nu endelig fået gang i hjemmesiden. Vi vil forsøge at skrive en dagbog om vores oplevelser hver dag. Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse 22. Årg. August/September 2014 Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 The never ending story

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Der var engang et stort slot, hvor der boede en prinsesse, en konge, en dronning og en sød tjenestepige. Lige

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER SEPTEMBER 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20.

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget

FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget FORÅRSPROGRAM 2015 Kolding Lærerkreds - Fraktion 4 Pensionistudvalget Alle tilmeldinger sendes til Bodil Kjestrup niels.kjestrup@gmail.com Tilmeldingen er bindende, og er kun gældende ved samtidig indbetaling

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere