Formandens beretning 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2012"

Transkript

1 DIF s Idræts Forbund Formandens beretning 2012 Ved Anna Karin Klærke 2012 var endnu et godt triatlonår, det er meget glædeligt at interessen for trisporten forsat er stor og jeg kan gentage mig selv fra sidste års beretning - vi oplever tilgang af både medlemmer og klubber. Hele 8 nye klubber blev optaget i DTriF, så vi rundede 72 medlemsklubber ved årsskiftet og vi har oplevet endnu en stor medlemsfremgang på hele 27 %, hvilket vi selvfølgelig er yderst tilfredse med. Velkommen til jer nye klubber og medlemmer. Det administrative og politiske arbejde Administrationen Det store tilstrømning til sporten har betydet, at der har været rigtigt travlt på forbundskontoret. I udviklingsafdelingen valgte Jakob Ovesen i september efter 4½ år i forbundet at søge nye udfordringer. Bestyrelsen vil gerne endnu en gang takke Jakob for hans gode arbejde. Vi valgte i første omgang ikke straks at genansætte en ny konsulent til trods for de mange opgaver. Årsagen hertil skyldes bl.a. en igangværende organisationsændring i administrationen samt budgetmæssige hensyn; vi havde brug for at kende budgettallene for 2013 herunder støtten fra Team. Tingene faldt i hak sidst på året; Team støtter også DTriF i Sidst på året ansatte vi yderligere en medarbejder; Bernhard Sørensen som administrativ IT supporter. I 2013 er planen imidlertid at få mere mandskab ind igen til at løfte de mange opgaver. Klubkontingent og medlemsnummer På DTriF s ordinære generalforsamling 2012 blev det besluttet at afskaffe medlemslicensafgiften for det enkelte medlem, så afgiften i stedet er indeholdt i klubkontingenterne. Dermed blev det helt tydeliggjort, at det er et ren transaktion mellem forbund og klub og ikke noget de enkelte medlemmer skal betale separat en gang om året eller i det hele taget tage stilling til som medlem af en triklub. Det faste klubkontingent (kr. 500 i 2012) bortfaldt pr. 1. jan I stedet opererer vi nu med et klubkontingentet, som beregnes ud fra en af generalforsamlingen fastsat takst pr. medlem i klubben. Taksten for 2013 er fastsat til kr. 200 pr. medlem. Alle medlemmer af en triatlonklub under DTriF har således et DTriF medlemsnummer og med dette en række medlemsfordele.

2 DIF s Idræts Forbund Klubmodul 2012 var også vores første år med den nye medlemsdatabase via Klubmodul. Generelt oplever vi, at rigtig mange klubber er glade for modulet, der arbejdes dog konstant på forbedringer, som kan gøre det endnu bedre og så let og godt for alle involverede parter at arbejde med. Forbundets primære fokus områderne mht. Klubmodul er i prioriteret rækkefølge: 1. optimal og let tilgængelig medlemsadministration for både klubber og forbund 2. en professionel og brugervenlig eventtilmeldingsfunktion, der opfylder alle de idrætsspecifikke regler vi har inden for vores sport. Triatlon I efteråret kom et evt. navneskifte fra Dansk Triatlon Forbund til Triatlon på agendaen i forbindelse med en debat i bestyrelsen om branding af forbundet. Pt. er den dog lagt på is igen. Navnet er i stedet gået til et nyt projekt, som er søsat med det primære formål at kommercialisere forbundets eliteafdeling. For at forbundet selv kan sætte rammerne for vores elite setup kræver det, at vi på sigt selv kan finansiere elitearbejdet og dermed ikke er afhængig af udefrakommende støttekroner. Derfor anser bestyrelsen det som nødvendigt med en kommercialisering af landsholdsdriften, hvorfor DTriF nu vil træde ind på det kommercielle marked for coaching, kursus og foredragsvirksomhed. Triatlon vil tilbyde et skræddersyet produkt til virksomheder som inkl. landsholdsatleter og eksperterne bag, hvor de bl.a. vil få skabt motivation og sammenhold, færre sygedage og større medarbejdertilfredshed gennem triatlon. Elite 2012 blev på mange måder et skelsættende år for eliten i dansk triatlon. Årets helt store begivenhed var OL og var igen repræsenteret i triatlon, denne gang med to kvinder, Line Jensen og Helle Frederiksen. Begge gjorde en god figur, Line i særdeleshed med nogle kraftige føringer på cyklen med hele verdens øjne rette på de danske farver. Det var flot. Begge piger leverede gode stabile præstationer, det har betydet, at vi som forbund igen i 2013 har fået støtte fra Team, nu som et projektstøttet forbund. Team har beskåret støtten lidt, men er stadig garant for vores elitesatsning mhp. OL. Der skal selvfølgelig lyde en tak til Team for samarbejdet i var det sidste år i den gamle olympiade og samtidig første år i den nye. Hele DTriF s elitesetup har i den anledning fået en make over. I maj blev de første indledende samtale om et samarbejde mellem Syddansk Universitet og Dansk Triatlon Forbund gennemført. Hele projektet ser for nuværende ud til at betyde, at vi som det første specialforbund i kan tilbyde vores landsholds atleter et miljø, hvor de kan læse på halv tid og træne på fuld tid.

3 DIF s Idræts Forbund Konceptet er unikt idet atleterne med faste intervaller bliver testet på Institut for Idræt, Odense Universitet, de kommer til at kunne tage en universitets grad samtidig med at træningsfaciliteterne og kammeraterne er lige uden for døren. Trænere bliver Michael Krüger og Kasper Gejl. Talentmassen blandt de unge fortsætter med at stige, ikke mindst pga. det arbejde der gøres rundt om i klubberne og af vores ungdomslandsholdstræner Kasper Gejl sluttede af med en flot sejr i årets sidste Europa Cup for juniorer, da Ditte Kristensen vandt i Alanya blev desværre også året hvor vi for sidste gang så s mest kendte triatlet, Rasmus Henning, som aktiv elitetriatlet. Rasmus har været på tri-scenen i mange år, han har prøvet det meste, man kan drømme om og valgte at slutte efter Hawaii i oktober, hvor han hilste af på vennerne. Rasmus var primus motor for oprettelsen af ungdomslandholdet og har en stor del af æren for de resultater vi nu ser derfra. Helt ud af triverdenen forsvinder Rasmus dog ikke, han har lanceret sig selv som mulig sportsdirektør for et prof hold i fremtiden, en udvikling der bliver spændende at følge. De danske mesterskaber 2012 gav spændende konkurrencer og adskillige mestre, dejlig at konstatere at toppen i dansk tri er bredere end nogensinde. Også internationalt har dansk triatleter og duatleter markeret sig stærkt med flere sejre og topplaceringer i Ironman, Challenge og Powerman stævner. Kort sagt præges dansk elitetriatlon af stor seriøsitet, spændende projekter og gode resultater. Bredde Udviklingskonsulenterne har i 2012 været ude at besøge over 1/3 af samtlige klubber. Det er bl.a. igennem disse besøg, at vi får en god kommunikation mellem klubber og forbund. Besøgene har været med til at hjælpe gang i udviklingsprojekter i de enkelte klubber, og mange har søgt midler i udviklingspuljen. En del af projekterne har været med til at starte nye ungdomsmiljøer eller styrke nuværende ungdomsarbejde. På uddannelsesområdet har der været afholdt rigtig mange inspirationskurser, træner- og dommeruddannelse samt netværksseminars. Et af de nye tiltag er oprettelsen af AG landsholdet. Med dette har vi fået mulighed for at gøre dansk triatlon synligt for omverdenen. Vi er stolte af de mange der har bakket om tiltaget, og valgte at repræsentere DTriF og nationen i udlandet i Mesterskaber, klubcup og stævner Der blev i 2012 afholdt hele 9 DM er, heraf to børneevents og et nyt mesterskab på ½ IM distancen. Flere af dem oplevede en stor deltagertilslutning, faktisk var tilslutningen nogle steder så stor, at deltagere ikke kunne få plads. Bestyrelsen diskuterer derfor pt.

4 DIF s Idræts Forbund om vi skal indføre kvalifikationsstævner til nogle af dem, da det ikke er muligt at have ubegrænset deltagerantal. DM Duathlon - Blovstrød 6. maj DM Børneduathlon - Skørping 12. maj DM Sprint - Ganløse 3. juni DM Triathlon (OL) - Fredericia 1. juli DM ½ Ironman distance - Aalborg 8. juli DM Lang distance - Challenge Copenhagen 12. august DM Børnetriathlon - Esbjerg 19. august DM Klubhold - Ringe - 1. september DM Crossduathlon - Fredericia11. november Forbundet vil gerne takke alle arrangørerne for de velafviklede mesterskaber og lykønske de mange danske mestre. Nineteen klubcuppen med i alt 9 afdelinger stævner heri blandt de 6 mesterskaber i duathlon, sprint, OL, ½ IM distance, lang og hold blev en tæt kamp om placeringerne. Der skal lyde et til lykke til vinderklubben TRI4 og ikke mindst en stor tak til vores sponsor DDTri. Opdelingen af de mange stævner under DTriF i forskellige kategorier og ikke mindst arbejdet med stævnemanual og sikkerhedsprotokoller har været krævende men godt givet ud efter vores mening. Det er med til at sikre vores mange stævner og dermed også deltagerne og gøre rammerne for at konkurrere i sporten endnu bedre. Bestyrelsen Det er nu allerede 4 år siden vi udarbejdede forbundets virksomhedsplan for Planen med vores mission, visioner og diverse målsætninger har fungeret som vores arbejdsredskab den forgange olympiade. Den er løbende blevet revideret. Der er som bekendt sket utrolig meget indenfor triatlon de seneste 4 år, sporten har udviklet rigtig meget og nye udfordringer er løbende kommet til. Målsætningen om en etablering af en mere professionel administration og politisk struktur er vi efter min mening kommet rigtig langt med, men vi kan selvfølgelig stadig blive bedre. Vi er som ønsket kommet til at stå på egne ben med løsrivelsen fra DMSF i 2011 og det tekniske område er blevet overdraget fra teknisk udvalg til administrationen. På medlemssiden oversteg resultatet langt den oprindelig ønskede medlemsfremgang på 4-7 % og på elitefronten kom en samarbejdsaftale med Dansk Svømmeunion som ønsket i hus for blot at nævne nogle punkter. Nu skal der så laves en ny plan frem mod de olympiske lege i Rio Vi har af den gamle plan lært, at vi ikke skal gabe så stort og sætte os færre mål og lægge færre strategier til trods for vores mange ambitioner til forbundsplanen

5 DIF s Idræts Forbund Vi er også blevet opmærksomme på at vores kommunikation skal forbedres. Vi har fået hjælp af Rebecca Hjortegaard mht. udarbejdelsen af en strategi, som bestyrelsen nu vil se nærmere på og vil forme del af vores nye plan. Udarbejdelsen af planen har desværre trukket lidt ud, så den ikke som ønsket var klar ved årets udløb, men den kommer på plads i foråret. I oktober afholdt vi formandsmøde i Odense. Desværre var det ikke så mange klubber, som havde mulighed for at deltage, men jeg fik en rigtig god snak med de tilstedeværende og flere meldte sig også i debatten via mail og telefon. Bestyrelsen ville rigtig gerne have inputs fra klubberne m.a.o. vide hvordan formændene så på udviklingen inden for triatlonsporten og i klubberne og ikke mindst høre hvad ønsker de havde til forbundet. Det var dejligt at kunne konstatere den brede enighed og ikke mindst at det stemte meget godt overens det bestyrelsen havde diskuteret på det forudgående bestyrelsesmøde. Det er planen fremadrettet at afholde to formandsmøder om året - foråret og efterår. Vi oplever at disse møder fremmer dialogen mellem forbund og jer klubber. Vi har i 2012 afholdt i alt 4 bestyrelsesmøder fordelt i øst og vest. Bestyrelsen har året igennem haft en løbende dialog via telefon, og bestyrelsesforum. Bestyrelsens sekretær Anette Østerkjerhuus har overtaget breddedelen efter Thomas Blom stoppede på generalforsamlingen. Hun er således politisk breddeansvarlig, mens Mogens Strange forsat er politisk eliteansvarlig. Da administrationen nu varetager de mange praktiske ting, som bestyrelsens sekretær gennem årene har været ansvarlig for, indstiller bestyrelsen derfor nu til generalforsamlingen at posten i bestyrelsen nedlægges og der i stedet vælges et menigt medlem til bestyrelsen. Bestyrelsen har fået bistand af ekstern konsulent Steffen Lüders til bestyrelsesarbejdet bl.a. med udarbejdelsen af projektet Triatlon samt arbejdet med den nye forbundsplan DIF På DIF s årsmøde i maj var nye medlemsformer på dagsordenen. Forslag om at tildele medlemskab til efterskoler og højskoler i de 61 specialforbund blev enstemmigt vedtaget. Ordningen er frivillig. Argumentet var at fastholde de unge i idræt, da der er en tendens til frafald i teenageårene, ofte i sammenfald med de flytter skole. Denne type af medlemskab er i bestyrelsens øjne interessant for DTriF, hvor flere efterskoler og højskoler med triatlon på programmet vil kunne optages i forbundet. Forslag om at enkeltpersoner kan optages som direkte medlemmer i specialforbundene blev også vedtaget. Ordningen er frivillig og den gælder kun for en prøveperiode på 5 år. Udfordringen er dog, hvorledes disse medlemmer skal organiseres; de enkelte medlemmerne skal have demokratiske rettigheder samt et træningstilbud.

6 DIF s Idræts Forbund Dertil skal nævnes at disse enkeltmedlemmer ikke umiddelbart udløser flere midler via DIF s fordelingsnøgle. Umiddelbart ser bestyrelsen ikke denne type medlemskab som egnet for DTriF, da forbundet så skal til at forestå diverse træningstilbud mm. til disse medlemmer, som de hellere skal hente i medlemsklubberne. DIF har med god grund i 2012 haft stor fokus på udredningen af idrættens struktur og økonomi samt en aktivitetsanalyse, der dokumentere de offentlige investeringer i DIF-idrætten. Den danske spillelov og dermed tilskudsdelen fra Danske Spil til blandt andet DIF og dermed alle specialforbund skal genforhandles af politikerne i 2014 blandt andet på baggrund af ovennævnte udredninger. Som DIF formanden Niels Nygaard siger: Målet for DIF s bestyrelse er at sikre at Idræts- ovenpå udredningsarbejdet også i fremtiden vil være præget af mangfoldighed, så vi fortsat vil være et af de lande i verden, der har den største idrætsdeltagelse i befolkningen og vinder flest medaljer i forhold til befolkningens størrelse. Et udsagn som vi i DTriFs bestyrelse bakker helt op om. Endelig har frivillighed været på dagsordenen i DIF og det idrætspolitiske miljø var jo frivillighedsåret så at sige. Selv kongehuset påskønnede det frivillige arbejde i og inviterede i juni over 700 gæster til haveparty på Fredensborgs slot, hvor undertegnende på vegne af DIF fik en invitation som påskønnelse af mit formandsarbejde. Det var jeg meget stolt af. Med støtte fra Tuborgfonden har de udarbejdet en frivillighedskasse til alle foreninger ligesom de forventer alle specialforbund får udarbejdet frivillighedsstrategier. Værdien af frivilligt arbejde er for nylig blevet sat til 17 mia. kr. så det er ikke små ting vi taler om og det skal værdsættes og vi hjælpe til bevares. Vi skal derfor have lagt en strategi for DTriF i det kommende år. Internationalt Der var i forbindelse med afviklingen af den årlige ETU kongres og EM på OL distancen indkaldt til en ekstraordinær kongres. 15 medlemslande havde stillet et mistillidsvotum til den daværende bestyrelse og præsident grunden dårlig ledelse og økonomi. Bestyrelsesmedlem Mogens Strange repræsenterede DTriF på kongressen i Eilat, hvor præsidenten Philip Schändler fra Lichtenstein til sidst valgte at træde af og dermed også hele bestyrelsen. Renato Bertrandi fra Italien blev valgt som ny præsident, formanden for det britiske forbund Sarah Springman, som også er ITU vicepræsident, blev valgt som ETU vicepræsident og enkelte medlemmer af bestyrelsen blev genvalgt og et par nye ansigter kom ind. Alle skal imidlertid allerede på valg i 2013, hvor der jf. ETUs love er valg til bestyrelsen og alle kommitterer. Det finder sted hver 4. år. Af private årsager kunne jeg desværre ikke deltage i ITUs kongres i Auckland, NZ. Det var vigtigt at deltage, da valg var på agendaen. I stedet deltog bestyrelsesmedlem Mogens Strange og Anette Østerkjerhuus på DTriFs vegne. Begge havde familie som skulle deltage i VM, så det passede perfekt. Der var en lang optakt med valgkamp, som jeg fulgte meget med i og jeg var i dialog med vores skandinaviske venner og ITU ledelse herom. Marisol Casado fra Spanien, der i 2008 blev valgt som ITU præsident efter Les McDonalds 20 år på

7 DIF s Idræts Forbund posten, var blevet udfordret af en koreaner ved navn Yu Kyung Sun. Der var en masse beskyldninger om økonomiske rod, som dog ikke havde hold i sig. Forbundet har gennem den forgangne olympiade haft et godt samarbejde med ITU præsidenten og været tilfredse med hendes ledelse, hvorfor vi også bakkede op om hendes kandidatur. Det skal også nævnes, at Marisol for 2 år siden blev medlem af IOC, hvor hun gør et kæmpe lobbyarbejde for triatlon, som er yderst vigtigt for vores OL status. Valget faldt set med vores øjne godt ud, da Marisol og hendes team blev genvalgt og dermed kan fortsætte endnu 4 år. Svenske Ria Damgreen, som vi har en god relation til, blev således også valgt ind og repræsenterer de skandinaviske faner i det internationale arbejde, hvilket vi er rigtig glade for Afslutning Ja, så er endnu et år gået - et år som har bragt rigtig meget spændende og godt på mange fronter som nævnt i denne beretning. Ellers har jeg kun tilbage at sige tak til administrationen og mine kollegaer i bestyrelsen for et godt samarbejde og selvfølgelig tak til alle jer klubber og atleter samt DIF og vores mange andre gode samarbejdspartnere.

FORMANDENS BERETNING 2014

FORMANDENS BERETNING 2014 BILAG A FORMANDENS BERETNING 2014 Af Mads Freund, forbundsformand 2014 har været et godt år for Dansk triatlon. På baggrund af en kæmpe frivillig indsats af forbundets medlemmer står DTriF stærkere end

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 21.03.2015

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 21.03.2015 Årets Age group kåres af Anette Østerkjærhuus Peter Søren Kunø, SMT-Silkeborg, blev kåret til Årets Age Group Atlet. Årets idrætsleder kåres af Mads Freund - Martin Mogensen, 2tri blev til årets Idrætsleder

Læs mere

DTriF Formandens beretning 2015

DTriF Formandens beretning 2015 DIF s Idræts Forbund Bilag A DTriF Formandens beretning 2015 Af Mads Freund, forbundsformand Det Lyder som om at der er en ridse i pladen. Men igen har det været et godt år for Dansk triatlon. Bl.a. på

Læs mere

DTriF elitesetup 2014 =>

DTriF elitesetup 2014 => DTriF elitesetup 2014 => Version 20. december 2013 Indhold Vision:... 1 Strategi: Miljø, miljø og atter miljø... 1 Tri Team SDU... 1 Organisatorisk Elitesetup:... 2 Ad.1. Talent rekruttering og udvikling

Læs mere

Formandens beretning 2018

Formandens beretning 2018 medlem af: ITU International Triathlon Union ETU European Triathlon Union DIF Danmarks Idræts Forbund Formandens beretning 2018 Af Mads Freund, forbundsformand Det har igen været et meget spændende år

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 31032012

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 31032012 Årets idrætsleder og årets Age Group atlet kåres af Thomas Blom GTC-Bulls Ganløse tri og Vibeke Hansen fra Tri 4. Agenda 1. Valg af dirigent og to stemmetællere 2. Formandens beretning inkl. udvalg v.

Læs mere

Formandens beretning 2013

Formandens beretning 2013 DIF s Idræts Forbund BILAG A Formandens beretning 2013 VED ANNA KARIN KLÆRKE 2013 blev endnu et rigtig godt år for trisporten og forbundet. Vi har virkelig vind i sejlene, og suser bare derud af. Der er

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 05.03.2016

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 05.03.2016 Årets idrætsleder og årets Age Group atlet kåres af Anette Østerkjerhuus Peter Dohn Pedersen, Århus 1900 Triathlon blev valgt til årets Idrætsleder 2015. Marc Jauner, KTK 86, blev kåret til Årets Age Group

Læs mere

Dansk Triathlon Forbund

Dansk Triathlon Forbund Idrættens Hus Brøndby stadion 20 2605 Brøndby Dansk Triathlon Forbund Årsrapporten indeholder 12 sider Indhold Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Ledelsesberetning 4

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 26.02.2011

Referat fra ordinær generalforsamling 26.02.2011 Agenda Årets elite atlet kåres af Morten Fenger. Med brug af Skype blev Line Jensen og Rasmus Henning kåret som årets elite atleter. Årets idrætsleder og årets AG er kåres af Thomas Blom Henrik Skovby

Læs mere

DANSK TRIATLON FORBUND DANISH TRIATHLON FEDERATION

DANSK TRIATLON FORBUND DANISH TRIATHLON FEDERATION DIF s Idræts Forbund DTriF Forbundsplan 2013-2016 Version 1 Indholdsfortegnelse Baggrund og indledning... 2 Fakta om Dansk Triatlon Forbund (DTriF)... 2 DTriFs vision... 3 DTriFs mission... 3 DTriFs værdigrundlag...

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 23.03.2014

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 23.03.2014 Årets idrætsleder, årets Age group atlet og årets bedste ungdomsinitiativ kåres af Anette Østerkjærhuus Finn Bay Christensen, Kolding Triathlon Klub blev valgt til årets Idrætsleder 2013. Flemming Hebsgaard,

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 DIF s Idræts Forbund Bilag A Formandens beretning 2016 Af Mads Freund, forbundsformand Det har igen været et godt år for Dansk triatlon. På baggrund af en kæmpe frivillig indsats af forbundets medlemmer

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN Dansk Taekwondo Forbund Nr. 1 Juni 2013 Jeg har nu været ansat i Dansk Taekwondo Forbund i et år, og har haft mulighed for at lære mange af jer og jeres klubber at kende.

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF

Referat af ordinær generalforsamling DTriF Årets idrætsleder og årets Ungdomsinitiativ kåres af bestyrelsesmedlem Anette Østerkjerhuus Niels Nørtoft, Kolding Triatlonklub blev valgt til Årets Idrætsleder 2017, og Esbjerg Ungdomstriatlon får prisen

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Storebælt Triatlonklub - SKS-Tri D. 15.02.2015

Referat af ordinær generalforsamling i Storebælt Triatlonklub - SKS-Tri D. 15.02.2015 Referat af ordinær generalforsamling i Storebælt Triatlonklub - SKS-Tri D. 15.02.2015 Generalforsamlingen blev afholdt på klubbens facebook gruppe, som kun er for medlemmer. Deltagere var: Søren Slott

Læs mere

Dansk Triatlon Forbunds Love

Dansk Triatlon Forbunds Love DIF - s Idræts Forbund Dansk Triatlon Forbunds Love 1. Navn 1. Forbundets navn er Dansk Triatlon Forbund (DTriF) 2. Område 1. Forbundet er udover triatlonsporten styrende for alle nuværende som fremtidige

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl Velkommen til Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

Triatlon Danmarks love

Triatlon Danmarks love Triatlon s love 30. marts 2019 1. Navn 1. Forbundets navn er Triatlon 2. Område 1. Forbundet er udover triatlonsporten styrende for alle nuværende som fremtidige tilgrænsende sportsgrene karakteriseret

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 DIF s Idræts Forbund Bilag A Formandens beretning 2017 Af Mads Freund, forbundsformand Det har igen været et spændende år for Dansk triatlon, selvom vi har mærket en lille medlemstilbagegang På baggrund

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger.

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger. Handleplan for Fredericia Triathlon Team Klubudvikling Status/Hvor er vi Hvor er vi lige nu. Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger. Handlinger Beskriv

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Der er stor succes blandt de danske o-løbere internationalt, og der hentes medaljer som aldrig før. Bag enhver succes som løber, hører der også

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan

Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan Oplæg af: Jan Christiansen Særlig inspiration fra: Ilene Eriksen og sejlerdanmark Vi vil gerne give dig formål, lyst og redskaber til snakken

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Dansk Triatlon Forbund

Referat af ordinær generalforsamling Dansk Triatlon Forbund Uddeling af årets priser: Årets idrætsleder kåres af formand Mads Freund Allan Dalsgaard, Randers Freja Triatlonklub vinder denne pris. Årets Ungdomsinitiativ og Årets Age Group atlet kåres herefter af

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. 2008 generelt: 2008 har været et omtumlet år for DFSU. Vi startede uden et Disc Golf udvalg, fik alligevel en fornuftig sæson og DM stablet på benene, da gamle kræfter pustede liv i udvalget, men endte

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Resultater af DHF s Efterskoleundersøgelse. 2013 / sammenfatning v. Anne Søndergård, cand.pæd.

Resultater af DHF s Efterskoleundersøgelse. 2013 / sammenfatning v. Anne Søndergård, cand.pæd. Resultater af DHF s Efterskoleundersøgelse 2013 / sammenfatning v. Anne Søndergård, cand.pæd. Formålet Medlemstallet hos de 14-18-årige falder drastisk Efterskolernes rolle Anbefalinger til de involverede

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Vision Atletik i Danmark konkurrencesport og sund motion i ét samlet forbund Det betyder: Dansk Atletik Forbund er bredt anerkendt for at være

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Frivillighedsstrategi

Frivillighedsstrategi Frivillighedsstrategi 2014-2016 - Sammen står vi stærkere Frivillighed har og vil altid være et nødvendigt redskab for at vores sport udvikles. Dansk Judo og Ju-Jitsu har tradition for mange frivillige

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv PART 1 Tilfredshed med fejringen 98 har gennemført spørgeskemaet Spørgeskemaet er besvaret af følgende: - Aftenskoler (6 besvarelser) - Frivillig-social

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Tilmelding åbner 11. februar klokken 11.11. DM Tri serien 2014. (Foto: Fredericia Triatlon Team)

Tilmelding åbner 11. februar klokken 11.11. DM Tri serien 2014. (Foto: Fredericia Triatlon Team) DM Tri serien 2014 (Foto: Fredericia Triatlon Team) De 6 arrangører glæder sig til den 11. februar 2014, for der åbner tilmeldingen til DM (kort) Tri serien. Og du kan også godt begynde at glæde dig. Stævnerne

Læs mere

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder SPONSORKONCEPT 2017-2018 Fra OB Kvinde Elite til er seniorhold for TEAM, der er en overbygning for U16-U18 piger med Marienlyst Boldklub og TPI som moderklubber. har base på Marienlystcentret. Kvindefodbold

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Dansk triatlon Forbunds Frivillighedsstrategi. Frivillighedsstrategi for. Dansk Triatlon Forbund

Dansk triatlon Forbunds Frivillighedsstrategi. Frivillighedsstrategi for. Dansk Triatlon Forbund Frivillighedsstrategi for Dansk Triatlon Forbund 2015 2020 Indholdsfortegnelse 1. Frivillighedsstrategi 1.1 Baggrund 1.2 Hvorfor frivillighedsstrategi 1.3 Mission 2. De frivillige 2.1 Baggrund 2.2 Hvorfor

Læs mere

Retningslinjer for Slagelse Guld

Retningslinjer for Slagelse Guld Side 1 af 6 Retningslinjer for Slagelse Guld Slagelse Kommune afholder i samarbejde med Slagelse Idræts Råd et årligt arrangement, hvor kommunens idræts-, fritids- og foreningsliv honoreres for store sportspræstationer

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Danske Idrætsforeninger (DIF)

Danske Idrætsforeninger (DIF) Danske Idrætsforeninger (DIF) - Hvorfor, hvordan, hvornår Visionen Vi har en vision om at gøre Danmark til det bedste land i verden at dyrke idræt i. Vi skal være en nation, hvor idrætten indgår som en

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

En leders ambition. En stor forskel. At møde en leder, der har en ambition og allerede har skabt flotte resultater. Det er ugens bedste oplevelse!

En leders ambition. En stor forskel. At møde en leder, der har en ambition og allerede har skabt flotte resultater. Det er ugens bedste oplevelse! En leders ambition En stor forskel At møde en leder, der har en ambition og allerede har skabt flotte resultater. Det er ugens bedste oplevelse! At ville noget, at have et mål, en drøm, en vision og nogle

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 2 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Danske Invest DM Tri serie 2014

Danske Invest DM Tri serie 2014 Danske Invest DM Tri serie 2014 Danske Invest DM TRI serien har en udfordring til alle, på distancer op til 1500-40-10, så du kan godt begynde at glæde dig til at deltage, hvis du er fra 12-99 år og har

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Kredsledelsens beretning for campingåret 2011

Kredsledelsens beretning for campingåret 2011 Kredsledelsens beretning for campingåret 2011 2011 blev et fint år for DCU 7. kreds. Vi er stadig en af de aktive kredse i DCU. Bestyrelsesmedlemmerne har, såvel hvad angår de enkelte stævner og ture,

Læs mere