Til rette vedkommende SAGSNOTAT 15. NOVEMBER Vedr.: Retningslinjer for telefoni på INF. Sagsbehandler: Tine Olsen, Steen Pedersen, Lars Michler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til rette vedkommende SAGSNOTAT 15. NOVEMBER 2012. Vedr.: Retningslinjer for telefoni på INF. Sagsbehandler: Tine Olsen, Steen Pedersen, Lars Michler"

Transkript

1 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til rette vedkommende SAGSNOTAT 15. NOVEMBER 2012 Vedr.: Retningslinjer for telefoni på INF INSTITUT FOR NEUROVIDENSKAB OG Sagsbehandler: Tine Olsen, Steen Pedersen, Lars Michler FARMAKOLOGI Telefoni indkøbsansvarlig I henhold til KU s indkøbspolitik skal bestilling af telefon- og abonnement foretages af udpeget telefoniansvarlig. På INF er flg. udpeget: Steen Pedersen Lars Michler (suppleant) Se mere om indkøb på INF Telefonudgifter består af fastnetsamtaler fastnetabonnement mobilt bredbånd mobilabonnement mobilsamtaler sim kort usb stik - datatransmission BLEGDAMSVEJ 3B 2200 COPENHAGEN N TLF DIR FAX MOB tio@sund.ku.dk inf.ku.dk CVR: EAN-nr KU s fastnetabonnementer KU indfører i løbet af 2013 telefonprogrammet Lync til afløsning af fastnettelefoner. Lync består af et lille program til computeren og et headset eller telefonrør til at tale i. INF dækker udgiften til headset eller telefonrør for alle faculties, valg af udstyr foretages af den telefonansvarlige ud fra brugerens ønsker. Der vil være en overgangsperiode hvor fastnettelefoner er nedlagt og Lync løsningen endnu ikke er taget i drift. I den periode kan fastnetløsningerne midlertidigt efter behov erstattes af mobiltelefoner.

2 KU s mobiltelefoni abonnementer KU's mobilabonnementer er grundlæggende taleabonnementer med fri tale til fastnet og mobiltelefoner i Danmark, samt fri SMS ligeledes i Danmark. Datatransmission er muligt med et ekstra abonnement til data. SIDE 2 AF 6 Der er lukket for muligheden for indkøb at overtakserede ydelser f.eks. bidrag til indsamlinger, billetter, 900 numre og andre betalingsnumre osv. iht. KU's telefon regler. Hvis man som bruger opdager en mulighed for indkøb af software, genstande og andre ting på telefonabonnementet, skal man øjeblikkelig stoppe indkøbene og meddele Servicedesk problemet. I alle tilfælde gælder at mobiltelefoner skal benytte KU s abonnementsaftaler og SIM kort, og at telefonnummer skal være anført i KU s telefonbog. INFs dækning af udgifter til mobiltelefoni Nedenfor beskrives hvad de 4 faculties kan forvente rekvireres samt detaljer vedrørende betalingen af telefoniudgifter. I alle tilfælde gælder at mobiltelefoner skal benytte KU s abonnementsaftaler og SIM kort og være registeret i KU s telefonbog Senior Faculty (tidsubegrænsede ansatte) og institutlederen INF dækker mobiltelefon inkl. abonnement til tale og data. SIM-kort til ipad. Indkøbet af ipad står dog for SF-medlemmets egen regning. INF tilbyder dog institutlederen at dække udgiften til indkøb af ipad. Mobilt bredbånd tilbydes efter behov, USB stik kan rekvireres til brug ved tjenesterejser. Junior Faculty (tidsbegrænsede ansatte) Mobiltelefon inkl. abonnement kan betales af INF under forudsætning af at udgiften dækkes af medarbejderens egne eksterne midler, at disse er søgt til formålet og at bevillingsgiver har godkendt det. Alternativt kan udgiften dækkes af arbejdsleder. Telefonerhvervelsen og valg af model skal godkendes af Laboratoriekoordinator forud for bestilling, og bestilling skal foretages gennem telefoniansvarlig. STUD Faculty (vid.ass., ph.d.stud., studerende) Er primært placeret i flermandskontorer. I perioden fra fastnettelefonen nedlægges og indtil Lync løsningen kan tages i brug stiller INF en DORO mobiltelefon med abonnement til tale, ikke data til rådighed i lokalet. Mobiltelefonen udleveres af den telefonansvarlige.

3 TAP Faculty Fælles TAP (medarbejdere forankret i administration) Mobiltelefon efter behov med abonnement til tale, ikke data. FU-TAP (laboranter) Mobiltelefon efter behov stilles til rådighed i laboratoriet eller på laborantkontoret med abonnement til tale, ikke data. SIDE 3 AF 6 Bestillere Mobiltelefon med abonnement til tale, ikke data. For samtlige telefonerhvervelser gælder det, at indkøbsansvarlig får godkendelse af institutadministrator. Øvrige medarbejdere Medarbejdere, som ikke falder ind under ovenstående Faculties, er henvist til at få brugen godkendt af en Laboratoriekoordinator, eller står i modsat fald står selv for hele telefonudgiften. I disse tilfælde skal Institutlederen bemyndige tilladelsen. Retningslinjer for brug af mobiltelefoner Forbrugsloft Det acceptable totale telefonforbrug er sat til kr. 500 pr. md. Udgifter ud over de 500 kr., opkræves direkte hos brugeren. Fælles mobiltelefon på flermandskontorer Der skal altid være udpeget en kontaktperson på kontoret, som er ansvarlig for mobiltelefonen herunder informerer den indskrivningsansvarlige på instituttet om hvilke personer der er tilknyttet mobilnummeret. Bemærk at det teknisk kun er muligt at registrere et mobilnummer. pr. lokale. Det er dog muligt at registrere det individuelle mobilnummer på alle personer i lokalet. Mobiltelefonen efterlades efter arbejdstid i aflåst skab eller lign. Det forventes at Laboratoriet har udpeget kontaktpersoner i flermandskontorer. Valg af telefonmodel Koncern-IT understøtter bestemte mobiltelefoner, se aktuel liste på: lg_af_mobiltelefon/sider/default.aspx Aktuelle abonnementer ni/abonnement_og_priser/sider/default.aspx Kontrol af udgifter Hvert kvartal fremsender Koncern-IT en samlet opkrævning til institutterne. Denne udgiftsføres direkte på instituttets konto. Telefonregningen kontrolleres af institutadministratoren og af telefoniansvarlig. Alle mobilbrugere får kvartalsvis tilsendt detaljeret forbrugsoversigt.

4 Hvert kvartal kontrolleres multimediebeskatninger (skemaer/registreringer) Den fremsendte faktura er ikke mulig at opdele efter behov. INF s administration forestår det større omkonteringsarbejde. Multimediebeskatning og retningslinjer for brug af arbejdsmobil i Danmark Hvis medarbejderen er omfattet af multimediebeskatning (har afleveret skema og kan se udgift på lønseddel) kan medarbejderen tage telefonen med hjem og ringe privat. SIDE 4 AF 6 Hvis medarbejderen ikke er omfattet af multimediebeskatning, kan telefonen kun benyttes til tjenstlige samtaler primært i arbejdstiden. Mobiltelefonen må dog bruges til tjenstlige formål hele døgnet og det er derfor tilladt at tage telefonen med hjem eller med på ferie efter behov Telefonbogen Telefonnummer skal oplyses i KU-telefonbog. Oplysning om mobiltelefonnr. gives til scanpas registrant som ajourfører KU s telefonbog. Derved kan kolleger kontakte medarbejdere, som skulle have hjemmearbejdsdage, være på tjenesterejse eller lignende. Retningslinjer og vejledning for brug af arbejdsmobil i udlandet Det kun tilladt at bruge mobiltelefonen til fornødne opkald i udlandet. Man skal huske at slå roaming af mobildata fra på mobiltelefonen i udlandet og i stedet benytte sig af tilgængelige trådløse netværk. Mobiltelefonen må ikke benyttes til at donere gaver til indsamlinger mm. TAP er kan ikke medbringe mobiltelefonen til udlandet. Økonomi Den kvartalsvise telefoniudgift er pt. ca på INF altså 1/5 del af INF s totale driftsbudget med det ovenstående forbrugsloft dog ekskl. bruger opkrævning. Hvis en bruger overstiger den totale normgrænse på kr. 500 pr.md., opkræves brugeren direkte via egne midler Misligholdelse Hvis ovenstående forhold misligholdes, sker følgende: 1. hvis telefonforbruget overstiger det månedlige telefonforbrug, vil brugeren/kontaktpersonen modtage en henvendelse fra budgetmedarbejderen mhp opkrævning af forskellen. Denne kan udgiftsføres på medarbejderens bevilling, laboratorieannuum eller lign. 2. Hvis medarbejderen ikke har aktive bevillinger, vil medarbejderen få varsel om, at telefonen blive lukket 3. For flermandskontorer, vil kontaktpersonen blive kontaktet om evt merforbrug Beslutning Retningslinjerne er besluttet i ILVILIA og sendt til høring i LSU.

5 Formidling KOM, nyhedsbrev, hjemmeside. Lync Primo 2013 er det hensigten, at Lync systemet skal overtage fastnettelefonernes opgaver, så hver bruger får et nummer i Lync systemet. Fælles mobiltelefoner på kontorerne er derfor måske kun et kortvarigt behov. SIDE 5 AF 6 I hht. arbejdsmiljøreglerne, er det dog påkrævet, at der på GMO laboratorier skal være en mobiltelefon, så man kan slå alarm selv om IT systemerne svigter. Lync bliver installeret på SUND i løbet af et par måneder på hver medarbejders PC. Det betyder at, at man kan logge sig på og ringe via PC en. Abonnementet er omkostningsfrist, der skal dog investeres i headset.

6 Hvad er Lync? Lync er et lille kommunikationsprogram som installeres på din computer. Lync ligner og fungerer som en 'almindelig' telefon, blot på din computer. Det minder om Skype, som er et lignende meget udbredt og anvendt program. Du betjener den via din computerskærm og dit tastatur, og du taler med folk gennem et headset, som du kan tage af og på, eller et telefonrør forbundet til computeren. SIDE 6 AF 6 Men Lync er mere end en telefon. Med Lync får du også: Videotelefon (hvis der er webcam på din p-skærm) Mulighed for at afholde telefon- og videokonference med andre Lyncbrugere Telefonsvarer Chatfunktion (skriv/modtag korte og direkte ad hoc-beskeder til/fra en kollega) Opkaldsliste (se hvem der har ringet til dig) Til stede-funktion (aflæsning af kollegers telefoni- og kalenderstatus viser, om de er optagede eller ledige) Mulighed for at indgå i kaldsgrupper, viderestille, parallel opkald på en mobiltelefon Hvorfor og hvornår skal vi have Lync? Den velkendte fastnet-telefoni er under afvikling over hele kloden, teknologien er for ufleksibel og dyr i forhold til mobiltelefoner og løsninger som Lync. Ved udgangen af 2013 udløber aftalerne om KU s nuværende telefonsystem, hvilket betyder at det er tid til at sende fastnet-telefonerne på 'pension' og videre implementere en ny samlet telefonistrategi som matcher og kan integreres med KU's it-systemer. I stedet for det nuværende telefonsystem vil alle få en moderne form for fastnettelefoni kaldet Lync. Den består af et lille program som installeres på din pc. Lync ligner og fungerer som en 'almindelig' telefon, bare på pc'en. Lync tilgodeser samlet set de forskellige behov bedst muligt, da det både kan anvendes på arbejdsstedet og under rejser. Endvidere er Lync fleksibelt i forhold oprettelser, nedlæggelser og flytninger. Yderligere oplysninger om Lync på KU: al_og_svar/sider/default.aspx Udstyr til Lync, speciel KU aftale:

Priser og vilkår. Priser. Skattefri Mobil Skattefri Mobilt Bredbånd. Grundpriser. Tillægsprodukter. Skattefri Mobil

Priser og vilkår. Priser. Skattefri Mobil Skattefri Mobilt Bredbånd. Grundpriser. Tillægsprodukter. Skattefri Mobil Skattefri Mobil Der henvises til priser for Privatprodukter samt Generelle Betingelser - det med småt - for privatkunder. Her er angivet særlige priser for Skattefri Mobil. er angivet i DKK inkl. moms.

Læs mere

Kundeformidling OBS! - i praksis. Sådan gør du... Kun til internt brug! Indhold...

Kundeformidling OBS! - i praksis. Sådan gør du... Kun til internt brug! Indhold... - i praksis. Sådan gør du... Indhold... Side 1 Sådan formidler du ACN Fastnet telefoni Side 2 Sådan formidler du CallMe mobiltelefoni Side 3 Sådan formidler du ACN Mobil SIM kort Side 4 Sådan formidler

Læs mere

Tillægsvilkår for HomeMobil September 2011

Tillægsvilkår for HomeMobil September 2011 Tillægsvilkår for HomeMobil September 2011 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformer markedsført under varemærket HomeMobil gælder følgende vilkår i tillæg til abonnementsvilkår for TDC's mobiltjenester.

Læs mere

Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale

Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale V. Gerly Rimmer, indkøbschef, VIA University College. mail: geri@via.dk, tlf. 87551191

Læs mere

Undersøgelse af arbejdsgiverbetalt telefoni i departementerne

Undersøgelse af arbejdsgiverbetalt telefoni i departementerne Det Politisk-Økonomiske Udvalg PØU alm. del - Bilag 72 Offentligt 17. februar 2006 FAC, MBX/MAR J.Nr. 10-233 Undersøgelse af arbejdsgiverbetalt telefoni i departementerne 1. Indledning Nedenstående undersøgelse

Læs mere

Tillægsvilkår for HomeMobil (lukket for salg) September 2014 (senest revideret juni 2017)

Tillægsvilkår for HomeMobil (lukket for salg) September 2014 (senest revideret juni 2017) Tillægsvilkår for (lukket for salg) September 2014 (senest revideret juni 2017) 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformer markedsført under varemærket gælder følgende vilkår i tillæg til abonnementsvilkår

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

Tillægsvilkår for: Mobil 2 Timer / 1 GB

Tillægsvilkår for: Mobil 2 Timer / 1 GB Tillægsvilkår for: Mobil 2 Timer / 1 GB Juni 2019 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation... 3 3. Mobildata hastighed... 3 4. Taksering af samtaler (minuttaksering)... 4

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale

Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale V. Gerly Rimmer, indkøbschef, VIA University College Statens Indkøb Telefoniaftalen

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder (lukket for salg): Mobil 0 Timer Mobil 4 Timer Mobil 8 Timer Mobil Fri Tale 2 Timer/1 GB 4 Timer/1 GB 8 Timer/3 GB Fri Tale/5 GB Fri

Læs mere

Tillægsvilkår for MobilFlex Connect og MobilFlex Connect Plus

Tillægsvilkår for MobilFlex Connect og MobilFlex Connect Plus Tillægsvilkår for MobilFlex Connect og MobilFlex Connect Plus Oktober 2015 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformerne MobilFlex Connect og MobilFlex Connect Plus gælder følgende vilkår i tillæg

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder:

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: YouSee 2 Timer + 2 GB YouSee Fri Tale + 6 GB YouSee Fri Tale / 7 GB YouSee Fri Tale / 10 GB YouSee Fri Tale + 25 GB YouSee Fri Tale

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Erhverv Mobil

Tillægsvilkår for TDC Erhverv Mobil Tillægsvilkår for TDC Erhverv Mobil Maj 2016 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen 1 2. Grundmoduler og tilvalgsmoduler... 2 3. Taksering og begrænsninger... 4 3.A. Minuttaksering... 4 3.B. Forbrugsafregnet

Læs mere

YouSee Fri Tale / 3 GB YouSee Fri Tale / 3 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale / 5 GB

YouSee Fri Tale / 3 GB YouSee Fri Tale / 3 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale / 5 GB Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: YouSee Fri Tale / 3 GB YouSee Fri Tale / 3 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale / 5 GB YouSee Fri Tale / 5 GB (Med YouSee Konto)

Læs mere

Maj 2014 (senest revideret juni 2016)

Maj 2014 (senest revideret juni 2016) Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder (lukket for salg): Mobil 0 Timer Mobil 4 Timer Mobil 8 Timer Mobil Fri Tale 2 Timer/1 GB 4 Timer/1 GB 8 Timer/3 GB Fri Tale/5 GB Fri

Læs mere

PRISOVERSIGT. Gældende fra 1. marts Alle priser er ekskl. moms.

PRISOVERSIGT. Gældende fra 1. marts Alle priser er ekskl. moms. PRISOVERSIGT Gældende fra 1. marts 2018. Alle priser er ekskl. moms. FORBRUGSAFREGNET TALEPAKKER Forbrug 3 timer 300 MB 1 GB 25 GB 75 GB 0,60 Minutpris 3 timers tale Fri Tale Fri Tale 0,25 Pr. SMS 300

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. FRI+ Business Binding Abonnements -afgift Inkluderede kald

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-579 Klager: xx Indklagede: Yousee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Mobilt bredbånd regningsklage dataforbrug SAGSFREMSTILLING Sag:

Læs mere

Tillægsvilkår for: Mobil 1 Time / 1 GB Mobil 1 Time / 1 GB (Med YouSee-Konto) Mobil Fri Tale / 5 GB Mobil Fri Tale / 5 GB (Med YouSee-Konto)

Tillægsvilkår for: Mobil 1 Time / 1 GB Mobil 1 Time / 1 GB (Med YouSee-Konto) Mobil Fri Tale / 5 GB Mobil Fri Tale / 5 GB (Med YouSee-Konto) Tillægsvilkår for: Mobil 1 Time / 1 GB Mobil 1 Time / 1 GB (Med YouSee-Konto) Mobil Fri Tale / 5 GB Mobil Fri Tale / 5 GB (Med YouSee-Konto) Maj 2017 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 1.A. YouSee

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Mobil Fri Tale + 1 GB

Tillægsvilkår for YouSee Mobil Fri Tale + 1 GB Tillægsvilkår for YouSee Mobil Fri Tale + 1 GB Juni 2019 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation og gebyr for brevpost... 3 3. Mobildata hastighed... 3 4. Taksering af samtaler

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Fri + 10 GB Fri + 20 GB Fri + 50 GB Fri + Fri Data. 1.

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Fri + 10 GB Fri + 20 GB Fri + 50 GB Fri + Fri Data. 1. Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Fri + 10 GB Fri + 20 GB Fri + 50 GB Fri + Fri Data Februar 2019 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation...

Læs mere

Maj 2017 (senest revideret juni 2018)

Maj 2017 (senest revideret juni 2018) Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: 5 GB 5 GB (Med YouSee Konto) 8 GB 8 GB (Med YouSee Konto) 15 GB 15 GB (Med YouSee Konto) 50 GB 50 GB (Med YouSee Konto) Fri Data

Læs mere

Telefoni: Internet: gratis Cirque talk 120: 120 min fri tale kr. 79,- Cirque Surf n talk 180: 180 min fri tale, 1GB/fri sms/mms kr.

Telefoni: Internet: gratis Cirque talk 120: 120 min fri tale kr. 79,- Cirque Surf n talk 180: 180 min fri tale, 1GB/fri sms/mms kr. Telefoni: Cirque Telefoni Cirque Telefoni er et abonnement, der samler din fastnet- og mobiltelefoni ét sted. Familien ringer gratis via fastnet til andre fastnettelefoner i boligforeningen og for kun

Læs mere

priser og betingelser for Skattefri Mobil. Priser er angivet i DKK inkl. moms. Der Premium Premium+ All-inclusive

priser og betingelser for Skattefri Mobil. Priser er angivet i DKK inkl. moms. Der Premium Premium+ All-inclusive Skattefri Mobil Der henvises til priser for Privatprodukte r samt Generelle Beting elser - det med småt - for privatkunder. Nesærlige priser og betingelser for Skattefri Mobil. er angivet i DKK inkl. moms.

Læs mere

Tillægsvilkår for Fri Tale 4 GB

Tillægsvilkår for Fri Tale 4 GB Tillægsvilkår for Fri Tale 4 GB November 2015 (senest revideret juni 2016) Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation og gebyr for brevpost... 3 3. Mobildata hastighed... 3

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Mobil itotalpro

Tillægsvilkår for TDC Mobil itotalpro Tillægsvilkår for TDC Mobil itotalpro Juni 2017 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Aftalens parter... 3 3. Taksering... 3 3.A Taksering af samtaler (minuttaksering)... 3 3.B. Taksering af mobildataforbrug

Læs mere

Tillægsvilkår for: 3 Timer + 3 GB 5 Timer / 5 GB 10 Timer / 8 GB Mobil Fri Tale / Fri Data. Maj 2017 (senest revideret juni 2019)

Tillægsvilkår for: 3 Timer + 3 GB 5 Timer / 5 GB 10 Timer / 8 GB Mobil Fri Tale / Fri Data. Maj 2017 (senest revideret juni 2019) Tillægsvilkår for: 3 Timer + 3 GB 5 Timer / 5 GB 10 Timer / 8 GB Mobil Fri Tale / Fri Data Maj 2017 (senest revideret juni 2019) Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for: 3 Timer + 3 GB 5 Timer / 5 GB 10

Læs mere

Tillægsvilkår for HomeMobil Oktober 2017

Tillægsvilkår for HomeMobil Oktober 2017 Tillægsvilkår for HomeMobil Oktober 2017 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Aftalens parter... 3 3. Mobildata hastighed... 4 4. Betaling... 4 5. Taksering af samtaler (minuttaksering)... 5 6.

Læs mere

Tillægsvilkår for: Mobil 6 Timer / 3 GB Mobil 15 Timer / 15 GB Mobil 25 Timer / 20 GB. 1. Tillægsaftalen. Juni 2019

Tillægsvilkår for: Mobil 6 Timer / 3 GB Mobil 15 Timer / 15 GB Mobil 25 Timer / 20 GB. 1. Tillægsaftalen. Juni 2019 Tillægsvilkår for: Mobil 6 Timer / 3 GB Mobil 15 Timer / 15 GB Mobil 25 Timer / 20 GB Juni 2019 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation... 3 3. Mobildata hastighed... 3

Læs mere

Tillægsvilkår for: Mobil 1 time & 1 GB 10 Timer / 2 GB Mobil Fri Tale / 3 GB Mobil Fri + 5 GB Mobil Fri + 7 GB. Maj 2017 (senest revideret juni 2019)

Tillægsvilkår for: Mobil 1 time & 1 GB 10 Timer / 2 GB Mobil Fri Tale / 3 GB Mobil Fri + 5 GB Mobil Fri + 7 GB. Maj 2017 (senest revideret juni 2019) Tillægsvilkår for: Mobil 1 time & 1 GB 10 Timer / 2 GB Mobil Fri Tale / 3 GB Mobil Fri + 5 GB Mobil Fri + 7 GB Maj 2017 (senest revideret juni 2019) Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for: Mobil 1 time

Læs mere

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til:

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til: 1. Sådan fungerer det Du betaler kun for taletid, SMS, WAP, MMS og GPRS. Du betaler forud for dit forbrug og kender derfor dine omkostninger. Hver gang du tanker op, tillægges det indbetalte beløb din

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

Indstilling. Anlægsbevilling til forbedring af Århus Kommunes telefonsystem. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling

Indstilling. Anlægsbevilling til forbedring af Århus Kommunes telefonsystem. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 25. april 2007 Århus Kommune IT- og Organisationsafdelingen Borgmesterens Afdeling Anlægsbevilling til forbedring af Århus Kommunes

Læs mere

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Indholdsfortegnelse Fordord... 3 Sæt SIM-kortet i telefonen... 3 PIN koden... 3 Telefonsvarer...

Læs mere

Betaler du ikke til tiden, kan du blive opkrævet rykkergebyrer, og du risikerer, at abonnementet bliver spærret.

Betaler du ikke til tiden, kan du blive opkrævet rykkergebyrer, og du risikerer, at abonnementet bliver spærret. SIDE 1 Regning 1 Betalingsdato 02.06.2015 Hi3G Denmark ApS 2 Hjælp til din regning Forbrugsperiode 11.04.2015-10.05.2015 Total inkl. moms 873,01 Moms 103,85 Beløbet trækkes automatisk via Betalingsservice

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

1. Tillægsaftalen. Januar 2011 (senest revideret juni 2016)

1. Tillægsaftalen. Januar 2011 (senest revideret juni 2016) Tillægsvilkår for YouSee s standard-abonnementer på You- See s mobiltjenester (lukket for salg): Mobil Familie Mobil Sms Media Mobil Mix Mobil MixMedia Mobil Tale Mobil imedia Mobil Max Mobil MaxMedia

Læs mere

YouSee Fri Tale + 25 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale + 10 GB YouSee Fri Tale + 10 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale + 25 GB

YouSee Fri Tale + 25 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale + 10 GB YouSee Fri Tale + 10 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale + 25 GB Tillægsvilkår for s standard mobilabonnementer til privatkunder: 1 Time + 1 GB 1 Time + 1 GB (Med Konto) 8 Timer + 2 GB 8 Timer + 2 GB (Med Konto) 10 Timer + 4 GB 10 Timer + 4 GB (Med Konto) Fri Tale +

Læs mere

Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold

Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold 1 Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold 1. AFTALEN... 2 2. ABONNEMENTSFORMERNE... 2 3. MOBILDATAHASTIGHED... 2 4. INKLUDERET TALE... 3 5. FRI TALE... 3 6. INKLUDERET DATA... 4 7.

Læs mere

Tillægsvilkår for Mobil 15 Timer / 15 GB DK. Juni 2017 (senest revideret februar 2019)

Tillægsvilkår for Mobil 15 Timer / 15 GB DK. Juni 2017 (senest revideret februar 2019) Tillægsvilkår for Mobil 15 Timer / 15 GB DK Juni 2017 (senest revideret februar 2019) Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for Mobil 15 Timer / 15 GB DK 1. Tillægsaftalen 4 2. Elektronisk kommunikation 5

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og excl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og excl. moms. FRI+ Business Priser og Vilkår Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og excl. moms. FRI+ Business Binding Abonnements

Læs mere

Telefoni Brugervejledning

Telefoni Brugervejledning Telefoni Brugervejledning PR. 1. NOVEMBER 2012 TV, FIBERBREDBÅND OG TELEFONI TIL OS I MIDT- OG VESTJYLLAND Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Tlf. 70 300 600 www.altibox.dk info@altibox.dk

Læs mere

Vejledning til fakturering

Vejledning til fakturering Faktureringsvejledning Vejledning til fakturering hvor ofte faktureres der? Fakturering sker gang pr. måned (medio) Abonnementer faktureres kvartalvis forud Trafik (tale og data) faktureres månedsvis bagud

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder (lukket for salg): Mobil Familie Mobil 2Timer Mobil 6Timer Mobil 12Timer Mobil Fri Timer Mobilpakke 500 MB Mobilpakke 2Timer/3GB Mobilpakke

Læs mere

Kundeformidling - i praksis. Sådan gør du...

Kundeformidling - i praksis. Sådan gør du... - i praksis. Sådan gør du... Indhold... Side 1 Aktivér din ACN Webshop Side 2 Sådan formidler du ACN Fastnet telefoni Side 3 Sådan formidler du CallMe mobiltelefoni Side 4 Sådan formidler du ACN Mobil

Læs mere

J.nr. : Sagsbeh.: KMH Fællesforvaltningen

J.nr. : Sagsbeh.: KMH Fællesforvaltningen KMH J.nr. : Sagsbeh.: KMH Fællesforvaltningen 28. februar 2007 NOTAT Huskeliste ved en medarbejders fratræden Når en medarbejder stopper med at arbejde for Albertslund Kommune, er der en del praktiske

Læs mere

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Oktober 2012 Version 1.13 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. Indhold i OiSTER Taletidspakker... 2 2.1. Taletid til danske numre... 2 2.2. Dataforbrug... 2

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 496,00 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000326328, 8 á 24 123,00 Mobiltillæg aftale 1000326325, 8 á 24 125,00 I alt kr. inkl. 25% moms.

Læs mere

ACN Digital Telefonservice. Generelt

ACN Digital Telefonservice. Generelt ACN Digital Telefonservice Generelt 1. Hvad skal jeg bruge, for at drage fordel af ACN Digital Telefonservice? Kunder skal have en bredbånds internetforbindelse med en uploadhastighed på mindst 128 Kbps

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC s standard mobilabonnementer til erhvervskunder:

Tillægsvilkår for TDC s standard mobilabonnementer til erhvervskunder: Tillægsvilkår for TDC s standard mobilabonnementer til erhvervskunder: TDC Mobil Pro TDC Mobil MiniPro TDC Mobil MedioPro TDC Mobil MaxPro TDC Mobil TotalPro 1. Tillægsaftalen For aftale om en af ovennævnte

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd (4G): YouSee Mobilt Bredbånd 20 GB (4G) YouSee Mobilt Bredbånd 500 GB (4G)

Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd (4G): YouSee Mobilt Bredbånd 20 GB (4G) YouSee Mobilt Bredbånd 500 GB (4G) Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd (4G): YouSee Mobilt Bredbånd 20 GB (4G) YouSee Mobilt Bredbånd 500 GB (4G) November 2016 (senest revideret april 2018) (lukket for salg) 1. Tillægsaftalen For aftaler

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har fri adgang til masser af tv-kanaler Det er noget særligt at flytte ind i en helt ny bolig. Derfor har vi sørget for, at du

Læs mere

KOM GODT I GANG MED APP EN

KOM GODT I GANG MED APP EN TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED APP EN Maj2017_17436 Sådan anvender du Telia Touchpoint Installer app en Vi anbefaler, at I downloader app en ved at klikke på nedenstående direkte link på jeres

Læs mere

KAB s IT produktblad 1/17

KAB s IT produktblad 1/17 KAB s IT produktblad Indhold PC-pakke: PC-Stationær, PC-bærbar 14, PC-bærbar 12 og PC-Tablet... 2 Brugerpakke for ansatte... 4 Brugerpakke for beboervalgte... 6 Brugerpakke mail... 7 Tablet-pakke... 9

Læs mere

Tillægsvilkår for Mobil Fri Timer/2 GB og Mobil Fri Timer/5 GB til privatkunder

Tillægsvilkår for Mobil Fri Timer/2 GB og Mobil Fri Timer/5 GB til privatkunder Tillægsvilkår for Mobil Fri Timer/2 GB og Mobil Fri Timer/5 GB til privatkunder Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Taksering og begrænsninger... 2 2.A. Taksering af samtaler (minuttaksering)...

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Abonnementsbinding Abonnementsafgift Inkluderede kald og SMS/MMS

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt op til dig, hvor mange af dem, du vil se. Og hvordan

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-159 Klager: XX Indklagede: Yousee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Flere tjenester aftaleforhold aftaleindgåelse hæftelse erstatning

Læs mere

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon)

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indhold Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indledning: Undgå at miste opkald på en Lync klient... 2 Ring samtidig på mobilen, når Lync ringer.... 2 Viderestil alle opkald fra Lync til mobiltelefon.

Læs mere

Hovedabonnement m. binding 159,20 79,20 159,20 159,20 159,20 159,20 79,20. Hovedabonnement u. binding - - 559,20 559,20 - - 559,20

Hovedabonnement m. binding 159,20 79,20 159,20 159,20 159,20 159,20 79,20. Hovedabonnement u. binding - - 559,20 559,20 - - 559,20 Priser Grundpriser MBB Dag MBB 299 MBB 239 MBB159 MBB 129 MBB 79 MBB 40 Oprettelse Hovedabonnement m. binding 159,20 79,20 159,20 159,20 159,20 159,20 79,20 Hovedabonnement u. binding - - 559,20 559,20

Læs mere

Tillægsvilkår for HomeMobil Juni 2019

Tillægsvilkår for HomeMobil Juni 2019 Tillægsvilkår for HomeMobil Juni 2019 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Aftalens parter... 3 3. Mobildata hastighed... 3 4. Betaling... 4 5. Taksering af samtaler (minuttaksering)... 5 6. Inkluderet

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 485,00 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000212868, 24 á 24 56,00 Mobiltillæg aftale 1000326325, 2 á 24 125,00 Mobiltillæg aftale 1000326328,

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Abonnementsbinding Abonnementsafgift Inkluderede kald og SMS/MMS

Læs mere

Betales senest 01. oktober 2013 Få hjælp til at læse regningen tdc.dk/regning 679,25 169,81

Betales senest 01. oktober 2013 Få hjælp til at læse regningen tdc.dk/regning 679,25 169,81 Side 1 af 5 Returadresse: TDC Privat, Salgssupport, Borups Alle 43-45, 2200 København N Erland Lindberg Tegnestuechef Nørrebyvej 16 Nørreby Nørreby 4791 Borre Betales senest 01. oktober 2013 Momsfri kr.

Læs mere

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Støvring Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet I vores forening bestemmer du, om du vil have Grund-, Mellem eller Fuldpakken. E ller en Bland Selv-pakke, hvor

Læs mere

Kom godt i gang Få hjælp 24/7 Styr på forbruget Regning + flytning Kom godt fra start Hurtigt overblik Side 2+3 Side 4 Side 5 Side 6+7 Bagsiden

Kom godt i gang Få hjælp 24/7 Styr på forbruget Regning + flytning Kom godt fra start Hurtigt overblik Side 2+3 Side 4 Side 5 Side 6+7 Bagsiden Kom godt i gang Kom godt fra start Side 2+3 Få hjælp 24/7 Side 4 Regning + flytning Side 5 Styr på forbruget Side 6+7 Hurtigt overblik Bagsiden Velkommen Indstilling af mobil Tak fordi du valgte os :-)

Læs mere

Adgang til at foretage og modtage opkald (samtaler) Minuttaksering af samtaler, jf. pkt. 3.A Adgang til at sende og modtage sms og mms

Adgang til at foretage og modtage opkald (samtaler) Minuttaksering af samtaler, jf. pkt. 3.A Adgang til at sende og modtage sms og mms Tillægsvilkår for TDC s standard mobilabonnementer til erhvervskunder: TDC Mobil Pro TDC Mobil MiniPro TDC Mobil MedioPro TDC Mobil MaxPro TDC Mobil TotalPro September 2017 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen...

Læs mere

Multimediebeskatning 2010

Multimediebeskatning 2010 Multimediebeskatning 2010 I 2010 træder multimediebeskatningen i kraft. Ved multimedier forstås computer med sædvanligt tilbehør, telefon og internetforbindelse. Har en medarbejder et eller flere multimedier

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 516,00 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 775623970, 4 á 24 190,00 Mobiltillæg aftale 1000320714, 3 á 24 190,00 I alt kr. inkl. 25% moms. Trækkes

Læs mere

TDC A/S, København, CVR

TDC A/S, København, CVR Tillægsvilkår for TDC Scale MobilMix TDC Scale MobilPakker: TDC Scale MobilPakke Basis TDC Scale MobilPakke Medium TDC Scale MobilPakke Ekstra TDC Scale MobilPakke Ekstra Udland Juni 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

TDC A/S, København, CVR

TDC A/S, København, CVR Tillægsvilkår for TDC Scale Mobil Juni 2017 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Grundmoduler, tilvalgsmoduler og Pluspakker... 2 3. Minuttaksering... 5 4. Fri sms/mms i Danmark og EU... 5 5.

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj Trafikken på internetadgangen er ikke krypteret.

Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj Trafikken på internetadgangen er ikke krypteret. Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj 2008 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnement på TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit gælder følgende vilkår i tillæg til abonnementsvilkår

Læs mere

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Skodborg Telefoni/evercall

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Skodborg Telefoni/evercall S kodborg Telefoni Skodborg Antennelaug Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Skodborg Telefoni/evercall Denne vejledning vedrører IP-fastnet I denne vejledning finder

Læs mere

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer.

Log ind. Skriv www.mobilflex-connect.dk i din browser. Du logger ind på siden med dit mobilnummer. Mobil FlexConnect Din mobiltelefon har en webside, hvor du kan lave forskellige indstillinger for dine kald til og fra din mobiltelefon. Websiden hedder Mobil FlexConnect: www.mobilflex-connect.dk Denne

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et komplet telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed uden binding

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd 200 GB med 4G (lukket for salg)

Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd 200 GB med 4G (lukket for salg) Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd 200 GB med 4G (lukket for salg) November 2014 (senest revideret juni 2019) Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation og gebyr for

Læs mere

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Kom godt i gang Indstil din mobil Side 2 Abonnement eller taletid Side 5 Tal ordentligt Side 7 Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7 Velkommen

Læs mere

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime 28092015 ipad for let øvede modul 7 Dette modul omhandler video/og telefon-samtaler via internettet. Bruger man en Wi-Fi-forbindelse, er det en gratis mulighed. Bruger man telefonforbindelse, skal man

Læs mere

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 24. september 2013

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 24. september 2013 Informationsmøde i Drejøgården Tirsdag d. 24. september 2013 Dagsorden Internet TV Dørtelefoni og adgangskontrol Vejledende afstemning om dørtelefoni Spørgsmål og svar Evt. Dagsorden Internet TV Dørtelefoni

Læs mere

Vejledning Telefoni. Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne

Vejledning Telefoni. Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne Vejledning Telefoni Sådan tilslutter du din telefon og anvender telefonitjenesterne Indhold Tilkobling til din telefon...3 Waoo! Telefoni tjenester...3 Standardtjenester Skjul nummer/præsentér nummer...4

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Erhverv MobilMix og TDC Erhverv MobilPakker (Forbrugsafregnet, Basis, Medium, Ekstra eller Ekstra Udland)

Tillægsvilkår for TDC Erhverv MobilMix og TDC Erhverv MobilPakker (Forbrugsafregnet, Basis, Medium, Ekstra eller Ekstra Udland) Tillægsvilkår for TDC Erhverv MobilMix og TDC Erhverv MobilPakker (Forbrugsafregnet, Basis, Medium, Ekstra eller Ekstra Udland) Oktober 2014 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformerne TDC Erhverv

Læs mere

Brugervejledning for fastnettelefoner

Brugervejledning for fastnettelefoner Brugervejledning for fastnettelefoner Læs mere på: www.danskkabeltv.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Tonesignaler Opkald Modtage kald Samtale venter Viderestilling Durokald Trio A+ trio Viderestilling ved intet

Læs mere

TDC A/S, København, CVR

TDC A/S, København, CVR Tillægsvilkår for TDC Scale Mobil Juni 2016 1. Tillægsaftalen For aftaler om TDC Scale Mobil gælder følgende vilkår i tillæg til abonnementsvilkår for TDC s mobiltjenester samt TDC s Generelle Vilkår for

Læs mere

Stofa Standard Mobilabonnementer TILLÆGSVILKÅR

Stofa Standard Mobilabonnementer TILLÆGSVILKÅR Stofa Standard Mobilabonnementer TILLÆGSVILKÅR 1 TILLÆGSVILKÅR Gældende fra 1. februar 2016, medmindre andet fremgår af nærværende vilkår. Velkommen til Stofa Indeværende vilkår gælder for aftaler om Tillægsvilkår

Læs mere

Tillægsaftale: Redirigering af udenlandstrafik. til Produkttillæg om Gensalg af mobil tjenester

Tillægsaftale: Redirigering af udenlandstrafik. til Produkttillæg om Gensalg af mobil tjenester Aftale nr.: Til aftale nr.: Dato: Tillægsaftale: Redirigering af udenlandstrafik til Produkttillæg om Gensalg af mobil tjenester mellem og TDC A/S Indholdsfortegnelse 1. Præambel...3 2. Aftalens

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Tilkobling af din telefon...4 Waoo! Telefoni tjenester...5 Standardtjenester Skjul nummer... 6 Spærring for anonyme opkald...7 Tillægstjenester

Læs mere

Det gives rabat på abonnementer og forbrug efter gældende rabatsatser under Basis-, Forenings-, eller Erhvervsaftalen.

Det gives rabat på abonnementer og forbrug efter gældende rabatsatser under Basis-, Forenings-, eller Erhvervsaftalen. Priser Det gives rabat på abonnementer og forbrug efter gældende rabatsatser under Basis-, Forenings-, eller Erhvervsaftalen. Grundpriser Oprettelse 79,20 Abonnement pr. måned 48,00 Forbrug Standard minuttakst*

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 24102014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

TELMORES HANDELSBE- TINGELSER - FOR SALG PÅ TELMORE. DK OG ANDRE FJERNSALG. November 2018

TELMORES HANDELSBE- TINGELSER - FOR SALG PÅ TELMORE. DK OG ANDRE FJERNSALG. November 2018 TELMORES HANDELSBE- TINGELSER - FOR SALG PÅ TELMORE. DK OG ANDRE FJERNSALG November 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftaleindgåelsen... 3 2. Binding og opsigelse (abonnement)... 3 3. Priser og gebyrer... 3

Læs mere

Tillægsvilkår for Fullrates standard mobilabonnementer med pakker

Tillægsvilkår for Fullrates standard mobilabonnementer med pakker Tillægsvilkår for Fullrates standard mobilabonnementer med pakker 2014 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Taksering af samtaler... 2 3. Inkluderet taletid og Mobil Fri Tale... 2 4. Fri sms+mms...

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

Oprettelse 79,20. Abonnement pr. måned 48,00. Standard minuttakst* 0,80. Servicenumre pr. minut** 1,00. Standard SMS takst*** 0,32

Oprettelse 79,20. Abonnement pr. måned 48,00. Standard minuttakst* 0,80. Servicenumre pr. minut** 1,00. Standard SMS takst*** 0,32 Priser Grundpriser Oprettelse 79,20 Abonnement pr. måned 48,00 Forbrug Standard minuttakst* 0,80 Opkald til udlandet/modtaget i udlandet Gældende udlandspriser, se www.telenor.dk Servicenumre pr. minut**

Læs mere

ØKONOMI, PERSONALE OG BORGERSERVICE

ØKONOMI, PERSONALE OG BORGERSERVICE ØKONOMI, PERSONALE OG BORGERSERVICE Herning Kommunes retningslinjer for personalegoder 2013 I Herning Kommunes retningslinjer for personalegoder kan du læse regler og vilkår for valg af personalegoder

Læs mere