Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand."

Transkript

1 LIVSKURS 2015 Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand. Vi vil med dette retreat skabe grobund for et helt nyt liv i dig, som bygger på og spirer fra kilden til livsenergien, der gennemstrømmer alle celler i din vidunderlige krop - gennem vekselvirkning mellem workshop, kropsterapi, mentoring og bevidst nærvær, samt en masse grin og nydelse i skøn forening. 6 døgns intens, levende nærvær med dig selv og andre livskursister. For dig, som ønsker at forholde dig aktivt og holistisk i din cancertilstand eller anden udfordring samt årsagerne bag, er dette retreat med mulighed for næring af livsenergien og glæden, samt understøttelse af sammenhænge mellem krop, psyke og sjæl, en fantastisk mulighed. Vores indsigt gennem mange års virke viser at det vi ellers benævner sygdom, egentlig er raskhedssymptomer i beredelsen til igen at blive hel. Når du som menneske tager ansvaret for eget liv og forholder dig bevidst til dette, vil du uundgåeligt opleve forandringer, der ofte ændrer både livssyn og livsførelse. På dette retreat der udspringer i tillid, vil du sammen med andre, opleve at blive set som det og den du oprigtig er, og dermed blive understøttet i de specifikke udfordringer der aktuelt måtte være tilknyttet, samt konsekvenser i form af konkrete handlinger og tiltag. Vi vil gennem forandringsskabende workshops, personlig mentoring og kropsterapi, muliggøre at du bliver bevidst om de blokeringer, symptomer og mønstre, der ofte som bagvedliggende årsager, bringer visdom med til dig, inden de forløses og giver plads til ny livsenergi. Livsvisdom, levet tillid og følt hjerteenergi, er blot nogle af de positive "bivirkninger" du kan opleve.

2 Stedet I H.C Ørsteds charmerende fødeby Rudkøbing på Langeland, øen med det vidunderlige landskab og sine vilde heste, ligger Skudehavnen 25, en 550 m2 stor perle af wellness med udsigt til den charmerende lille havn og sundet mellem Tåsinge og Langeland. Smagfuldt indrettet og med alle moderne bekvemmeligheder så som egen wellnessafdeling bl.a. indeholdende 28 graders indendørs pool med massagevandfald, dampkabine, sauna og tyrkisk bad samt indbydende værelser og fællesrum. En ren lise for krop, psyke og sjæl. Læs og se mere på Derudover får du bl.a. mulighed for at opleve: * Afslapning og restituering på dybt plan, ved sand tilstedeværelse i nuet. * Konkrete ideer og guidelines til at skabe mere balance i dit liv. Derved kan du i fremtiden bruge kroppens helende ressourcer på bedste måde. * Du vil gennem specifikke øvelser få mulighed for at lytte til kroppen, fremkalde visdom og opleve dybfølt teamwork mellem krop, psyke og sjæl. At lytte når kroppen hvisker, for derved at undgå, den må råbe. * Indre processer vil blive aktiveret gennem afdækning og ændring af uhensigtsmæssige tanke og livsmønstre.

3 * Du vil efterfølgende kunne opleve mere ro, livsmod, afklarethed og kontakt med dig selv, din sjæl og det der fordrer din livsenergi. * Det vil efter retreatet kunne blive mere tydeligt for dig, hvad du skal handle på for at få et liv med mere tillid, ro, sundhed, egenomsorg og livsglæde. * Du vil kunne føle bedre kontakt med dig selv, dit hjerte og din intuition. Holistisk betyder HEL og ÅBEN på én og samme tid, og vores respektfulde tilgang til hele dig, kan gennem vores fælles rejse i indbydende og inspirerende rammer, netop være den hjælp der muliggør en optimal understøttelse af netop din kurs og vej at gå. Et intensivt ophold med nærvær, spiritualitet og kommunikation, hvor det individuelle og gruppen som helhed har lige stor betydning. Vi byder dig velkommen til en rejse ind i dig selv med udsigt til himmel og hav på mange planer fordi du fortjener det! Stedet hvor sjælen og hjertet kan smile om kap med solen Du får: * Et fantastisk, intensivt, nærværende og afstemt ophold med 1 terapeut og 1 mentor/terapeut. * Sublimt wellnesshus på Langeland med egen spaafdeling og udsigt til den charmerende skudehavn og Siø Sund. * 1stk. personlig kropsterapi og 2 workshops. * Det bevægende og dybt spejlende foredrag Cancer er visdom, med plads til åben refleksion i fælles forum. (på retreats for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand) * Mulighed for ekstra kropsterapi og personlig mentoring. * Yoga øvelser hver morgen (blidt og enkelt program til styrkelse af livsenergien). * Alle måltider i 6 døgn. Sund og sprudlende økologisk vegetarisk kost, med mulighed for tilvalg af fisk/kylling. Vand, the og kaffe. * Oplevelse af et fællesskab, der kan vise sig langt mere betydningsfuldt end du drømmer om!

4 Programmet i korte træk Dag 1. Kl Ankomst og indkvartering. Velkomst og indledende foredrag (på retreats for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand, afholdes foredraget Cancer er visdom ). Aftensmad og aftenhygge. Dag 2. Yoga. Morgenmad og morgenbreafing. Fælles gåtur "Walk your way 1" m. balancesten på stranden. Frokost/siesta. Kropsterapi/mentoring/egentid. Aftensmad. Wellness og renselse. Sundowner/smoothie på terrassen med rolig nydning over skudehavnen og Siø Sund. Dag 3. Yoga. Morgenmad og morgenbreafing. Workshop. Frokost/siesta. Kropsterapi/mentoring/egentid. Brug din stemme. Aftensmad. Sundowner/smoothie på terrassen i solnedgang med Hvad hjertet er fuldt af. Dag 4. Yoga. Morgenmad og morgenbreafing. Guidet kommunikation med kroppen "Lyt når kroppen hvisker". Frokost/siesta. Kropsterapi/mentoring/egentid. Fælles gåtur ved Gulstav strand. Aftensmad. Sundowner/smoothie på terrassen med fortælleaften. Dag 5. Yoga. Morgenmad og morgenbreafing. Workshop. Frokost/siesta. Kropsterapi/mentoring/egentid. Walk your way 2. Aftensmad. Surprice. Dag 6. Yoga. Morgenmad. Wellnesstid. Frokost og evaluering. Pakning og tak for nu. Ret til ændringer forbeholdes, da vi igennem hele ugen ønsker at være åbne og fleksible i forhold til hvem I er, og hvad der sker. Vi glæder os i den grad til at få lov at nære livsenergien, dele samt berige og beriges af den fantastiske visdom, der ligger og venter i os.

5 Praktisk info Priser - Alle priser er inkl. depositum på 2500,-: Type A Godt enkeltværelse m. dobbeltseng og eget bad. 8500,- (4 stk. til rådighed) Type B Delt dobbeltværelse med enkeltsenge og eget bad 7500,- (1 stk. til rådighed) Type C Delt dobbeltværelse m. enkeltsenge og toilet/bad på gangen 7000,- (1 stk. til rådighed) Type D Eneværelse m. fællestoilet/ bad i gangen. 7500,- (1 stk. til rådighed) Type E Ønsker man at dele et af de 4 dobbeltsengsværelser med en veninde/bekendt 7000,- pr. person Mulighed for 500,- i rabat som Early bird pris. Priseksempel Du lejer et enkeltværelse m. dobbeltseng, indbetaler depositum på 2500,- og derefter det resterende på 6000,-. I alt 8500,- Dato for Early bird pris afhænger af datoen for retreatets afholdelse. Tilmelding Tilmelding sker telefonisk til Nina på mob , hvor også mailadresse oplyses. Af hensyn til værelsesfordeling, skal dette foregå inden indbetalingen, og er gældende, når depositum eller det fulde beløb er indbetalt i Nordea på reg. nr konto: Husk fulde navn og bogstav for værelsestype (se under værelsespriser) som tekst. Vi sender en bekræftelse pr. mail med vedhæftet kontrakt (læs under Kontrakt længere nede) til underskrivelse når beløbet er registreret på kontoen. Kontrakten returneres i underskrevet stand hurtigst muligt, dog senest ved nærmere fastsat dato. Begrænset antal pladser først til mølle! Kontrakt Af forsvarligt hensyn, har vi udfærdiget en kontrakt for at sikre alle bedst muligt. På denne skal du underskrive, at du tager det fulde ansvar for eget liv og helbred under hele opholdet, samt rejsen til og fra dette.

6 Vi er: Nina Grønning, 47 år. Uddannet lærer, Heilpraktiker og Kranio-Sakral Terapeut. 10 års erfaring som holistisk behandler. 25 års erfaring som formidler. Lattermild, åben, nysgerrig og umiddelbar. Arbejder som selvstændig og er desuden tilknyttet som massør på OUH's rehabiliteringskurser for cancerklienter på Dallund Slot. Info: Sidsel Thevik, 49 år. Uddannet pædagog, billedkunstlærer og Kranio-Sakral Terapeut. Har et mangeårigt virke inden for pædagogik, alternativ behandling, brobygning mellem det private og offentlige, og kommunikation på mange planer. Virker nu som Holistisk/spirituel mentor og gennem forfatterskab samt foredrag og workshops. Formidler ud fra egen erfaring, under-støttet af forskning, at: Cancer er visdom. Info:

7 Kursets holistiske indgangsvinkel At blive rask kræver et opgør med det mønster, der gjorde dig syg. Når det er sagt, skal du vide vi mener at kroppen gør dig syg for at blive rask. Så sygdom er en sund og naturlig måde for kroppen at afbalancere på, hvis man vel og mærke giver sig tid til at lytte og forstå, den visdom, symptomerne kommer med. Vores retreat bygger på den holistiske tilgang til krop, sjæl og psyke. Vi vil gennem ugens forløb, lære dig at lytte ind, kommunikere og forstå dig selv og din krop og sjæl, på et meget dybt plan. Dette "samarbejde" med dig selv, har enorm betydning, for den måde du vil forstå, agere i og håndtere livet på i fremtiden. Livskurs! L=livsenergi, I=iagttagelse, V=visdom, S=sjæl, K=kærlighed, U=udvikling, R=refleksion, S=sandhed. Kærlige hilsener fra Nina og Sidsel.

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG

TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG Mindfulness fra selvkritik til selvværd Kursusrejse 17. 24. maj 2014 Jeg er kommet ned i tempo og er blevet mere bevidst om, hvad der er vigtigt for mig. Kurset har lært mig

Læs mere

5 veje til et godt liv

5 veje til et godt liv 5 veje til et godt liv Styrk dit netværk... Lær noget nyt... Lev dit liv aktivt... Vær til stede i nuet... Giv af dig selv... 5 VEJE TIL ET GODT LIV Styr yrk dit netv tvær ærk Lær noge get nyt Lev dit

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development

NYHEDSBREV. Team Consult Development NYHEDSBREV 14. JUNI 2010 Du må selv være den forandring, du ønsker at opleve i verden! Citat: M. Gandhi Nogle gange har vi brug for et lille eller et stort skub andre gange klarer vi det selv på arbejdspladsen

Læs mere

MANOVA KURSUS KATALOG

MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG VELKOMMEN TIL MANOVAS KURSUSKATALOG Mange års kursusvirksomhed gør, at vi i dag kan præsentere et spændende kursuskatalog fyldt med inspirerende og udfordrende

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog Center For Selvværd ELSK DIG SELV - Minibog Er du træt af at bruge energi på at kritisere og være mod dig selv, og har du lyst til at opleve mere kærlighed, ro og åbenhed i dit liv, så er denne mini- bog

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR Har du spørgsmål om kræft? Er der noget, du er i tvivl om i forbindelse med sygdommen eller livets videre forløb? Savner du nogen, der ved besked,

Læs mere

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012)

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012) Personlig POWER Anita Hummelshøj Mikkelsen. Professionel person- og relaionsudvikler Korrektur: Buttle Sprog & Formidling. Illustrationer: Michelle Erdmann ISBN: 978-87-994057-2-5 Udgivelsesår: 2012, 1.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Mentorens værktøjskasse

Mentorens værktøjskasse Mentorens værktøjskasse Den vigtigste forudsætning for at kunne fungere som en god mentor i DJ mentor, er et oprigtigt ønske om at stille sin erfaring og opmærksomhed til rådighed for et mindre erfarent

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Anerkendende toner i arbejdsmiljøet Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Indhold 3 Slå tonen an 4 Værdsættende samtale giver bedre arbejdsmiljø

Læs mere

Gode kollegiale samtaler

Gode kollegiale samtaler TEMA Stress Værktøj 4 Der støtter og udvikler 1 Indhold Introduktion Formålene med dette værktøj Før I går i gang Hvordan kommer I i gang Processen trin for trin Redskab 1: Tre typer af samtaler Tre typer

Læs mere

5 skridt. til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET. Peter Bæklund. gdgdgdg

5 skridt. til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET. Peter Bæklund. gdgdgdg 5 skridt til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET gdgdgdg Peter Bæklund 1 Læs det her først Du er velkommen til at gi rapporten væk eller dele den med hvem du vil. Du kan tilbyde den som en bonus,

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start Et vigtigt valg! I dagligdagen kan det være svært. Sådan er det! Der venter en hård kamp men det hjælper! Jeg vil klart sige; GØR DET! Lige når man

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

PSYKOTERAPEUTISK BEHANDLING AF KRÆFT af Hanne Røschke & Claus Bülow

PSYKOTERAPEUTISK BEHANDLING AF KRÆFT af Hanne Røschke & Claus Bülow I kapitlet beskrives et program for alvorligt syge og deres pårørende. Sammenhængen mellem hvordan vi har det psykisk, og hvordan vort immunforsvar fungerer, beskrives - samt effekten af at ændre begrænsende

Læs mere

Kroppens og hjertets sprog

Kroppens og hjertets sprog Kroppens og hjertets sprog Afdækning af non-verbale kommunikationsstrategier i arbejdet med sprogligt svage udviklingshæmmede. Aktivering af pædagogers tavse viden. Af Dorthe Møller Johnsen, cand. mag.

Læs mere

DAN JOHANNESSON. Lær Clairvoyance. En Introduktion. Lær Clairvoyance, men kend dens pris Stilhed i Sindet Kontakten mellem Rigerne

DAN JOHANNESSON. Lær Clairvoyance. En Introduktion. Lær Clairvoyance, men kend dens pris Stilhed i Sindet Kontakten mellem Rigerne DAN JOHANNESSON Lær Clairvoyance En Introduktion Lær Clairvoyance, men kend dens pris Stilhed i Sindet Kontakten mellem Rigerne 19 Tilgængelige, konkrete og inspirerende sider for begyndere. Indholdsfortegnelse

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

De syv gode vaner. Stephen R. Covey. I samarbejde med American Association of Diabetes Educators og Bayer Diabetes Care

De syv gode vaner. Stephen R. Covey. I samarbejde med American Association of Diabetes Educators og Bayer Diabetes Care De syv gode vaner Stephen R. Covey I samarbejde med American Association of Diabetes Educators og Bayer Diabetes Care Dansk oversættelse og bearbejdning Else Marie Sørensen og Bjarne Ahrens En rejse Livet

Læs mere

4Mange særligt sensitive føler dybt om f.eks. verdens tilstand, det at

4Mange særligt sensitive føler dybt om f.eks. verdens tilstand, det at Den sensitive profil fire typiske træk 1 I den fysiske verden kan man være følsom over for lyde, lugte, lys for skift i temperatur. Rod eller uorden i omgivelserne kan ligeledes påvirke én mere end normalt.

Læs mere

Dette projekt er finansieret med støtte fra Europa-Kommissionen. Denne publikation (meddelelse) forpligter kun forfatteren, og Kommissionen kan ikke

Dette projekt er finansieret med støtte fra Europa-Kommissionen. Denne publikation (meddelelse) forpligter kun forfatteren, og Kommissionen kan ikke Dette projekt er finansieret med støtte fra Europa-Kommissionen. Denne publikation (meddelelse) forpligter kun forfatteren, og Kommissionen kan ikke drages til ansvar for brug af oplysningerne heri. METODEVEJLEDNING

Læs mere

Indre styrke - ydre lederskab Få en fordybende træning i indre og ydre lederskab og ledelse

Indre styrke - ydre lederskab Få en fordybende træning i indre og ydre lederskab og ledelse Indre styrke - ydre lederskab Få en fordybende træning i indre og ydre lederskab og ledelse What is pink? Poul Reumerts Vej 41,1 DK-2500 Valby Tel.: +45 28 88 95 20 Mail: niko@whatispink.dk www.whatispink.dk

Læs mere

Lærervejledning. Dansk, samfundsfag. Hjemkundskab. Filmfremvisning, individuelle opgaver, gruppearbejde, debat, klasseøvelser og fremlæggelse.

Lærervejledning. Dansk, samfundsfag. Hjemkundskab. Filmfremvisning, individuelle opgaver, gruppearbejde, debat, klasseøvelser og fremlæggelse. Film: Formål: Målgruppe: Fag: Lektioner: Form: Hvad nu hvis jeg aldrig bliver tynd? At eleverne får fokus på indre kvaliteter frem for ydre omstændigheder. At eleverne får fokus på egne samt klassens styrker

Læs mere