Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand."

Transkript

1 LIVSKURS 2015 Retreat og forandring for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand. Retreat og forandring for folk i enhver anden udfordrende tilstand. Vi vil med dette retreat skabe grobund for et helt nyt liv i dig, som bygger på og spirer fra kilden til livsenergien, der gennemstrømmer alle celler i din vidunderlige krop - gennem vekselvirkning mellem workshop, kropsterapi, mentoring og bevidst nærvær, samt en masse grin og nydelse i skøn forening. 6 døgns intens, levende nærvær med dig selv og andre livskursister. For dig, som ønsker at forholde dig aktivt og holistisk i din cancertilstand eller anden udfordring samt årsagerne bag, er dette retreat med mulighed for næring af livsenergien og glæden, samt understøttelse af sammenhænge mellem krop, psyke og sjæl, en fantastisk mulighed. Vores indsigt gennem mange års virke viser at det vi ellers benævner sygdom, egentlig er raskhedssymptomer i beredelsen til igen at blive hel. Når du som menneske tager ansvaret for eget liv og forholder dig bevidst til dette, vil du uundgåeligt opleve forandringer, der ofte ændrer både livssyn og livsførelse. På dette retreat der udspringer i tillid, vil du sammen med andre, opleve at blive set som det og den du oprigtig er, og dermed blive understøttet i de specifikke udfordringer der aktuelt måtte være tilknyttet, samt konsekvenser i form af konkrete handlinger og tiltag. Vi vil gennem forandringsskabende workshops, personlig mentoring og kropsterapi, muliggøre at du bliver bevidst om de blokeringer, symptomer og mønstre, der ofte som bagvedliggende årsager, bringer visdom med til dig, inden de forløses og giver plads til ny livsenergi. Livsvisdom, levet tillid og følt hjerteenergi, er blot nogle af de positive "bivirkninger" du kan opleve.

2 Stedet I H.C Ørsteds charmerende fødeby Rudkøbing på Langeland, øen med det vidunderlige landskab og sine vilde heste, ligger Skudehavnen 25, en 550 m2 stor perle af wellness med udsigt til den charmerende lille havn og sundet mellem Tåsinge og Langeland. Smagfuldt indrettet og med alle moderne bekvemmeligheder så som egen wellnessafdeling bl.a. indeholdende 28 graders indendørs pool med massagevandfald, dampkabine, sauna og tyrkisk bad samt indbydende værelser og fællesrum. En ren lise for krop, psyke og sjæl. Læs og se mere på Derudover får du bl.a. mulighed for at opleve: * Afslapning og restituering på dybt plan, ved sand tilstedeværelse i nuet. * Konkrete ideer og guidelines til at skabe mere balance i dit liv. Derved kan du i fremtiden bruge kroppens helende ressourcer på bedste måde. * Du vil gennem specifikke øvelser få mulighed for at lytte til kroppen, fremkalde visdom og opleve dybfølt teamwork mellem krop, psyke og sjæl. At lytte når kroppen hvisker, for derved at undgå, den må råbe. * Indre processer vil blive aktiveret gennem afdækning og ændring af uhensigtsmæssige tanke og livsmønstre.

3 * Du vil efterfølgende kunne opleve mere ro, livsmod, afklarethed og kontakt med dig selv, din sjæl og det der fordrer din livsenergi. * Det vil efter retreatet kunne blive mere tydeligt for dig, hvad du skal handle på for at få et liv med mere tillid, ro, sundhed, egenomsorg og livsglæde. * Du vil kunne føle bedre kontakt med dig selv, dit hjerte og din intuition. Holistisk betyder HEL og ÅBEN på én og samme tid, og vores respektfulde tilgang til hele dig, kan gennem vores fælles rejse i indbydende og inspirerende rammer, netop være den hjælp der muliggør en optimal understøttelse af netop din kurs og vej at gå. Et intensivt ophold med nærvær, spiritualitet og kommunikation, hvor det individuelle og gruppen som helhed har lige stor betydning. Vi byder dig velkommen til en rejse ind i dig selv med udsigt til himmel og hav på mange planer fordi du fortjener det! Stedet hvor sjælen og hjertet kan smile om kap med solen Du får: * Et fantastisk, intensivt, nærværende og afstemt ophold med 1 terapeut og 1 mentor/terapeut. * Sublimt wellnesshus på Langeland med egen spaafdeling og udsigt til den charmerende skudehavn og Siø Sund. * 1stk. personlig kropsterapi og 2 workshops. * Det bevægende og dybt spejlende foredrag Cancer er visdom, med plads til åben refleksion i fælles forum. (på retreats for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand) * Mulighed for ekstra kropsterapi og personlig mentoring. * Yoga øvelser hver morgen (blidt og enkelt program til styrkelse af livsenergien). * Alle måltider i 6 døgn. Sund og sprudlende økologisk vegetarisk kost, med mulighed for tilvalg af fisk/kylling. Vand, the og kaffe. * Oplevelse af et fællesskab, der kan vise sig langt mere betydningsfuldt end du drømmer om!

4 Programmet i korte træk Dag 1. Kl Ankomst og indkvartering. Velkomst og indledende foredrag (på retreats for folk i tidligere eller nuværende cancertilstand, afholdes foredraget Cancer er visdom ). Aftensmad og aftenhygge. Dag 2. Yoga. Morgenmad og morgenbreafing. Fælles gåtur "Walk your way 1" m. balancesten på stranden. Frokost/siesta. Kropsterapi/mentoring/egentid. Aftensmad. Wellness og renselse. Sundowner/smoothie på terrassen med rolig nydning over skudehavnen og Siø Sund. Dag 3. Yoga. Morgenmad og morgenbreafing. Workshop. Frokost/siesta. Kropsterapi/mentoring/egentid. Brug din stemme. Aftensmad. Sundowner/smoothie på terrassen i solnedgang med Hvad hjertet er fuldt af. Dag 4. Yoga. Morgenmad og morgenbreafing. Guidet kommunikation med kroppen "Lyt når kroppen hvisker". Frokost/siesta. Kropsterapi/mentoring/egentid. Fælles gåtur ved Gulstav strand. Aftensmad. Sundowner/smoothie på terrassen med fortælleaften. Dag 5. Yoga. Morgenmad og morgenbreafing. Workshop. Frokost/siesta. Kropsterapi/mentoring/egentid. Walk your way 2. Aftensmad. Surprice. Dag 6. Yoga. Morgenmad. Wellnesstid. Frokost og evaluering. Pakning og tak for nu. Ret til ændringer forbeholdes, da vi igennem hele ugen ønsker at være åbne og fleksible i forhold til hvem I er, og hvad der sker. Vi glæder os i den grad til at få lov at nære livsenergien, dele samt berige og beriges af den fantastiske visdom, der ligger og venter i os.

5 Praktisk info Priser - Alle priser er inkl. depositum på 2500,-: Type A Godt enkeltværelse m. dobbeltseng og eget bad. 8500,- (4 stk. til rådighed) Type B Delt dobbeltværelse med enkeltsenge og eget bad 7500,- (1 stk. til rådighed) Type C Delt dobbeltværelse m. enkeltsenge og toilet/bad på gangen 7000,- (1 stk. til rådighed) Type D Eneværelse m. fællestoilet/ bad i gangen. 7500,- (1 stk. til rådighed) Type E Ønsker man at dele et af de 4 dobbeltsengsværelser med en veninde/bekendt 7000,- pr. person Mulighed for 500,- i rabat som Early bird pris. Priseksempel Du lejer et enkeltværelse m. dobbeltseng, indbetaler depositum på 2500,- og derefter det resterende på 6000,-. I alt 8500,- Dato for Early bird pris afhænger af datoen for retreatets afholdelse. Tilmelding Tilmelding sker telefonisk til Nina på mob , hvor også mailadresse oplyses. Af hensyn til værelsesfordeling, skal dette foregå inden indbetalingen, og er gældende, når depositum eller det fulde beløb er indbetalt i Nordea på reg. nr konto: Husk fulde navn og bogstav for værelsestype (se under værelsespriser) som tekst. Vi sender en bekræftelse pr. mail med vedhæftet kontrakt (læs under Kontrakt længere nede) til underskrivelse når beløbet er registreret på kontoen. Kontrakten returneres i underskrevet stand hurtigst muligt, dog senest ved nærmere fastsat dato. Begrænset antal pladser først til mølle! Kontrakt Af forsvarligt hensyn, har vi udfærdiget en kontrakt for at sikre alle bedst muligt. På denne skal du underskrive, at du tager det fulde ansvar for eget liv og helbred under hele opholdet, samt rejsen til og fra dette.

6 Vi er: Nina Grønning, 47 år. Uddannet lærer, Heilpraktiker og Kranio-Sakral Terapeut. 10 års erfaring som holistisk behandler. 25 års erfaring som formidler. Lattermild, åben, nysgerrig og umiddelbar. Arbejder som selvstændig og er desuden tilknyttet som massør på OUH's rehabiliteringskurser for cancerklienter på Dallund Slot. Info: Sidsel Thevik, 49 år. Uddannet pædagog, billedkunstlærer og Kranio-Sakral Terapeut. Har et mangeårigt virke inden for pædagogik, alternativ behandling, brobygning mellem det private og offentlige, og kommunikation på mange planer. Virker nu som Holistisk/spirituel mentor og gennem forfatterskab samt foredrag og workshops. Formidler ud fra egen erfaring, under-støttet af forskning, at: Cancer er visdom. Info:

7 Kursets holistiske indgangsvinkel At blive rask kræver et opgør med det mønster, der gjorde dig syg. Når det er sagt, skal du vide vi mener at kroppen gør dig syg for at blive rask. Så sygdom er en sund og naturlig måde for kroppen at afbalancere på, hvis man vel og mærke giver sig tid til at lytte og forstå, den visdom, symptomerne kommer med. Vores retreat bygger på den holistiske tilgang til krop, sjæl og psyke. Vi vil gennem ugens forløb, lære dig at lytte ind, kommunikere og forstå dig selv og din krop og sjæl, på et meget dybt plan. Dette "samarbejde" med dig selv, har enorm betydning, for den måde du vil forstå, agere i og håndtere livet på i fremtiden. Livskurs! L=livsenergi, I=iagttagelse, V=visdom, S=sjæl, K=kærlighed, U=udvikling, R=refleksion, S=sandhed. Kærlige hilsener fra Nina og Sidsel.

GOA / 29.1-6.2 / 2015. Læs hele programmet

GOA / 29.1-6.2 / 2015. Læs hele programmet GOA / 29.1-6.2 / 2015 Læs hele programmet Velkommen til et magisk Yogaretreat med Yogamood & Mette Ernst i Indien, hvor du har mulighed for at lade op med sol og varme, og fordybe dig i yogaens univers

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

GOA / UGE 7 / 2014. Læs hele programmet

GOA / UGE 7 / 2014. Læs hele programmet GOA / UGE 7 / 2014 Læs hele programmet Velkommen til et magisk Yogaretreat med Yogamood & Mette Ernst i Indien, hvor du har mulighed for at lade op med sol og varme, og fordybe dig i yogaens univers en

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

YOGA RETREAT LANGEBÆK

YOGA RETREAT LANGEBÆK YOGA RETREAT LANGEBÆK 4 DAGE I FRED OG FORDYBELSE 23.5-26.05 2019 Yogamood Retreat Velkommen til et fredfyldt yogaretreat hvor du har mulighed for at lade op og fordybe dig i naturskønne omgivelser. Tag

Læs mere

Wellness og yoga retreat

Wellness og yoga retreat Wellness og yoga retreat Ønsker du inspiration og energi til at leve sundere, både fysisk og mentalt? Er det tid til at fokusere på dig selv? Så glæd dig til oktober, hvor Line Friis afholder et eksklusivt

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne En fri Himmel At frisætte livet i hverdagen EN LEVENDE NÆRVÆRS TRÆNING 6 MÅNEDERS MASTERTRÆNING der giver mulighed for sand fordybelse og meditativ vedholdenhed i trygge rammer og med tid til udforskning,

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse BALI Den Spirituelle Udviklingsrejse 9 dages eksklusiv spirituel udviklingsrejse til fantastiske Bali. Rejsen er udfordrende, kærlig og transformerende og har til formål at styrke din adgang både til dit

Læs mere

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Microsoft Yi Baiti Ny Nordisk Kvindecirkel 2018 2019 VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Der sker noget ganske særligt, når kvinder mødes i en cirkel. Cirklen kan rumme stor glæde, og den kan transformere stor

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Sclerose træning, kultur & ferie i Spanien

Sclerose træning, kultur & ferie i Spanien Sclerose træning, kultur & ferie i Spanien I Spanien finder du et perfekt klima om vinteren, mere eller mindre som det danske sommer klima og med netop det udgangspunkt har vi sammensat et inspirerende

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2018 Den 9. - 11. marts i Gadbjerg Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk Alionah V. Larsen og Ida Sofie Lester Tag en ting med, som for dig repræsenterer

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 29. juni - 5 juli 2014 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden.

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden. INDHOLD Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi udbyder denne 60 timers uddannelse i RESTORATIV YOGA - for yogalærere og behandlere. Uddannelsen varer 10 uger og næste gang er den 15. september - 26.

Læs mere

Re-born Retreat i Dubais ørken

Re-born Retreat i Dubais ørken Re-born Retreat i Dubais ørken Om retreat Drømmer du om selvforkælelse og udrensning på 1. klasse? Et ophold der giver dig synlige resultater her og nu og hjælper dig med at arbejde videre på at blive

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris Villa Fjordhøj, den 21. 24. marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Tanker og mentale konstruktioner

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

STRANDPARKEN RESSOURCECENTER Individuelt Erhvervsrettet forløb På skånsomme vilkår. Du er kilden til den forandring, du ønsker at se...

STRANDPARKEN RESSOURCECENTER Individuelt Erhvervsrettet forløb På skånsomme vilkår. Du er kilden til den forandring, du ønsker at se... STRANDPARKEN RESSOURCECENTER Individuelt Erhvervsrettet forløb På skånsomme vilkår Du er kilden til den forandring, du ønsker at se... 1 Indholdsfortegnelse Individuelt erhvervsrettet forløb... side 5

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Workshop med Tankefeltterapi, EFT og tapping - Quick fix eller dyb terapi

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Workshop med Tankefeltterapi, EFT og tapping - Quick fix eller dyb terapi FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2019 Workshop med Tankefeltterapi, EFT og tapping - Quick fix eller dyb terapi Den 5. - 7. april i Gadbjerg Kunstterapiworkshop med Deep Imagery

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav

Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav 9. 16. juni 2009 ved Irma Tonnesen SAMTALEFERIE er for dig, der gerne vil gøre noget godt for både sjæl og krop. Her har du kombinationen af samtale og ferieoplevelser.

Læs mere

Bob Moore's arbejde med healing

Bob Moore's arbejde med healing Bob Moore's arbejde med healing Program for de 3 dage Fredag den 24. februar 17.00-19.00 Ankomst og indkvartering 19.00-20.00 Workshoppen starter med en kort præsentation af deltagerne efterfulgt af en

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Mandag den 6. august Tirsdag den 7. august Onsdag den 8. august Torsdag den 9. august 2018

Mandag den 6. august Tirsdag den 7. august Onsdag den 8. august Torsdag den 9. august 2018 Mandag den 6. august 2018 10.00 Indkvartering 10.30 Velkomst og præsentation v/ Helen Ræbild 11.00 Menneskets bevidsthedsudvikling v/ Eskild Tjalve Dagsbevidsthed, Sjælens bevidsthed, Underbevidsthed og

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

Nyhedsbrev, Yogarejse

Nyhedsbrev, Yogarejse Nyhedsbrev, Yogarejse Her følger flere informationer om vores yogarejse til Andalusien: Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Pulgarin Bajo, en traditionel, renoveret gård i Axarquia, Malaga.

Læs mere

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? Kick-start dit vægttab og din sunde livsstil på vores 7 dages intensive kom-godt-i-gangmed-vægttabet-kursus.

Læs mere

Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret.

Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret. Kursus 1 - Stille Qigong instruktørkursus del 2 Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret. Tid: Tirsdag d. 15. september, kl. 13-17.00 Sted: Kursuslokale

Læs mere

empathia www.empathia.org

empathia www.empathia.org 1 E Empathia Rejser Yoga rejse til Goa, januar 2016 empathia er en lille virksomhed, som tilbyder Reiki healing, massage, coaching og yoga. Desuden udbyder vi rejser/retreats i udlandet med fokus på velvære,

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Alt, hvad vi ønsker at ændre i livet, starter med os selv. o Et godt helbred o Kærlighed o En god økonomi o Succesfuld karriere o Gode relationer

Alt, hvad vi ønsker at ændre i livet, starter med os selv. o Et godt helbred o Kærlighed o En god økonomi o Succesfuld karriere o Gode relationer En rejse ind i den ny tids energi Kursus i Portugal d. 8.-15. maj 2015 Denne rejse, ind i den nye tids energi, er en rejse, der skaber vejen ind til dit sande selv. Find vejen ind til din indre kilde,

Læs mere

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv Susan Nielsen Med sjælen som coach vejen til dit drømmeliv Tænker du nogle gange: Der må være noget mere? Længes du indimellem efter noget større? Prøver du at fastholde de glimt af jubel og lykke, som

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Kreta og den røde tråd

Kreta og den røde tråd Kreta og den røde tråd I år vil der været to spændende ture til Kreta i september, hver med deres indhold og oplevelser. Den ene, Luft under vingerne med et mere alment og filosofisk indhold; den anden,

Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere

YOGA RETREAT MAROKKO. 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015. Læs mere YOGA RETREAT MAROKKO 7 dage i fortryllende Marrakech og de smukke Atlasbjerge 14.11-21.11 2015 Læs mere Tag med på luksus Yoga retreat til eventyrlige Marrakech og området i de smukke Atlasbjerge Velkommen

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

Læreplan - uddrag. Målsætning

Læreplan - uddrag. Målsætning Læreplan - uddrag Målsætning Vi vil skabe et kreativt miljø der udfordrer og inspirerer børnene til kreative udfoldelser, leg og læring. Vi prioriterer en åben og positiv stemning og er opmærksomme og

Læs mere

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015 NY UDDANNELSE Af SonjA Bruun Juli 2015 Kursusdage for dig, der gerne vil være i dit hjerte, være ét med dit hjerte og leve herfra som din egen spirituelle energicoach. Kursusdage for dig der ØNSKER og

Læs mere

Retreat på Samsø. 26. - 29. marts 2015

Retreat på Samsø. 26. - 29. marts 2015 Retreat på Samsø 26. - 29. marts 2015 Dette skønne kursus holder alt hvad det lover- og så lidt til.. lige præcis det der ekstra og særlige, der gør at jeg selvfølgelig skal med igen. Kom hjem med stor

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2011 26. juni 2. juli Kære kunstinteresserede - kære venner Så er det nu du skal tage en hurtig beslutning, hvis du vil med til Færøerne. Vi gentager nemlig sidste års succes og arrangerer

Læs mere

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela Introduktion

Læs mere

Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe

Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe Kristian Buhr Velkommen til Bedre Psykiatri Aarhus tilbud på Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe Med denne pjece vil vi oplyse om, hvilke tilbud vi har til pårørende til personer med en psykisk

Læs mere

SÅDAN RUSTER VI DEN ENKELTE OG FÆLLESSKABET -TIL AT BLIVE I FORM TIL FREMTIDEN PSYKIATRIFONDEN METTE KYRPØ

SÅDAN RUSTER VI DEN ENKELTE OG FÆLLESSKABET -TIL AT BLIVE I FORM TIL FREMTIDEN PSYKIATRIFONDEN METTE KYRPØ SÅDAN RUSTER VI DEN ENKELTE OG FÆLLESSKABET -TIL AT BLIVE I FORM TIL FREMTIDEN PSYKIATRIFONDEN METTE KYRPØ PROGRAM Mental sundhed hvad er vigtigt Opkvalificering af viden omkring sårbare unge Beredskabsplaner

Læs mere

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford.

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford. Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford. Fordi din livskvalitet er direkte proportional med kvaliteten af dine relationer. Hvis dine

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen.

Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen. Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen. Et kursus hvor du og din hund er i centrum, skal være aktive sammen, og hvor du samtidig skal forkæle dig selv, med fokus på krop og sjæl. Udover glæden

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag!

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag! Inspirationsuge Det er med glæde at Inspirationsforeningen igen i år kan invitere dig på en inspirationsworkshop. Tusind tak til alle jer, der har lyst til at hjælpe os med at gøre denne uge til noget

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

Brugerkonferencen Lev dit liv Fredag 4. oktober og lørdag 5. oktober 2013 INVITATION

Brugerkonferencen Lev dit liv Fredag 4. oktober og lørdag 5. oktober 2013 INVITATION INVITATION Kom og få nogle hyggelige og inspirerende dage på årets brugerkonference. I år foregår den på Sjælland og byder på foredrag og syv forskellige workshop i dejlige omgivelser. Vi håber, at det

Læs mere

Energibevidst Lederskab

Energibevidst Lederskab Energibevidst Lederskab - dit kørekort til fremtiden Livsmentoren DET STARTER MED DIG LÆR DET, LEV DET OG GIV DET VIDERE Energibevidst Lederskab - når livet virkelig giver mening Lær det, lev det og giv

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med. Anja Vintov. under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012

FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med. Anja Vintov. under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012 FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med Anja Vintov under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012 En uge du aldrig vil glemme Vil du træne, genoplades og inspireres med havet og

Læs mere

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose Ifølge gamle kilder er der 24 hellige nætter omkring Julen hvor energien er særlig stærk, og hvor vi med fordel kan meditere, bede og sætte nye intentioner

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk Udtalelser om HjertetsVej I virkeligheden er der kun en måde at beskrive HjertetsVej på - PRØV DET, det er alle pengene værd! Det, du investerer i Sina, vil komme igen på så mange planer som: mentalt,

Læs mere

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer eller er selvstændige.

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere

Man kan kun se rigtigt, med hjertet!

Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Mark 2,1-12 Salmer: 3-31-423-667-439/412-587 Kollekt: Johansen, s. 155 Som vintergrene i afmagt rækker mod dagens rum, ber vi om glæde og lys fra Guds evangelium I

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Tanker bag ZOFIASKOLEN. Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud?

Tanker bag ZOFIASKOLEN. Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud? Tanker bag ZOFIASKOLEN Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud? Vision På Zofiaskolen er det vores intendon aldd at arbejde ud fra filosofien, at menneskets indre og ydre hænger

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Mindfulness i hverdagen. Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor

Mindfulness i hverdagen. Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor Mindfulness i hverdagen Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor Program Hvad kan støtte os i mindful væren i hverdagen! Vores fysiske omgivelser: udendørs og indendørs!

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere