Tjeklisten. Kunsten at finde den rigtige ejendomsadministrator

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tjeklisten. Kunsten at finde den rigtige ejendomsadministrator"

Transkript

1 Tjeklisten Kunsten at finde den rigtige ejendomsadministrator

2 Valget skal tages på et solidt grundlag Basisydelsen skal være helt på plads, fordi en problemfri ejendomsadministration begynder med en velfungerende hverdag Når I laver jeres liste over mulige samarbejdspartnere inden for ejendomsadministration, er det først og fremmest vigtigt, at I vælger en ordentlig og solid virksomhed, der kan leve op til sit ansvar. Det kan hurtigt blive dyrt for jer, hvis administrator ikke har de rigtige forsikringsforhold og ikke hviler på et solidt økonomisk grundlag. Derefter skal I sikre jer, at I møder jeres fremtidige administrator, og at det er en ansvarlig, kompetent og erfaren person, som kan levere i forhold til jeres behov både når det gælder den daglige administration og evnen til at kunne rådgive jer. Tjekliste Er jeres kommende administrator medlem af Ejendomsforeningen Danmarks administratorsektion (den officielle brancheforening), så I kan være sikre på, at de lever op til branchens uddannelseskrav og etiske regler? Er administrator ansvars-, kautions-, og kriminalitetsforsikret? Har administrator en IT-erklæring, der dokumenterer og sikrer IT-forretningsgange og data ved nedbrud, brand og lignende. Vurdér deres tilgængelighed. Hvordan er administrators kontortid? Kan de nås pr. mail og telefon uden for almindelig åbningstid, og hvor længe er de om at besvare forespørgsler? Jeres daglige, ansvarlige administrator bør være erfaren og evne at være samlingspunktet for hele jeres engagement, så I ikke skal bruge unødig tid på at koordinere selv. Ring til et par af administrationsselskabets andre kunder og hør, hvad de mener om administrator. Referencer er altid den bedste kilde.

3 Forsikring: administrators forsikringsforhold er en vigtig garanti mod ubehagelige overraskelser Regnskab: jeres administrator skal have et solidt økonomisk fundament, så I ikke løber unødig risici Brancheforening: medlemskab af den officielle brancheforening er jeres sikkerhed for kvalitet Det virker måske lidt besværligt, men jeres valg skal tages på et sikkert grundlag. Med denne dokumentation er I godt på vej, og det kan være risikabelt at lade være Tip Det tager normalt et år at lære en ejendom at kende og skabe en optimal drift. Derfor skal personaleomsætningen være lav hos jeres administrator, så I ikke skal starte forfra hele tiden.

4 Online er et must vælg den bedste løsning Man kan ikke forestille sig en bank uden netadgang, og på samme måde er en god onlineløsning hos administrator altafgørende for gennemsigtighed og overblik i hverdagen Der er mange administrationsselskaber, som praler med deres facilitet. Men da det er et meget vigtigt værktøj i hverdagen, skal I forlange at se det demonstreret i virkeligheden. På den måde er I sikre på, at det er ægte online og ikke bare gamle, indscannede oplysninger. Ligesom der findes gode og dårlige netbanker, findes der også gode og dårlige faciliteter inden for ejendomsadministration. Derfor skal I gøre jer selv den tjeneste at vælge den bedste og mest fleksible løsning. Og så er der det med økonomien. Få afklaring om, hvad det koster at bruge faciliteten, for gratis er ikke altid gratis, når man først kigger efter. Tjekliste Se rigtige demoer af systemerne og vurdér dem op mod hinanden med fordele og ulemper. Tjek at systemet kan imødekomme bestyrelsens behov for en særlig adgang til løbende onlinestatus, så I kan følge med minut for minut. Giver systemet mulighed for at gemme vigtige dokumenter som fx årsrapport, vedtægter, forsikringspolice, referater og andre aftaler af betydning for bestyrelsens arbejde? Betaler I noget for det og i givet fald for meget? Og husk at læse det med småt

5 Log ind på onlineløsningen direkte fra webstedet Systemet giver adgang til alle ejendommens dokumenter, overblik til budgetopfølgning, kontaktog beboerinformation mm. Onlineløsningens forside viser ejendommens grundlæggende data Tip IT-systemer forældes hurtigt. Det kan være en god ide at forhøre sig om administrators IT-politik, og om hvor meget de investerer i udviklingen af IT-faciliteter for kunderne de kommende 3 år.

6 Ydelserne skal tilpasses jer ikke omvendt Enhver forening kan få behov for specialiserede ydelser som fx advokatbistand, ejendomsinspektører, bankforbindelser og rådgivning om revision. Sørg for, at I er dækket godt ind Der findes ikke to foreninger, der er ens, og det er administrators opgave at tilpasse sig jeres behov og tilbyde spidskompetent hjælp, når det kræves. Det kan nemlig blive et spørgsmål om mange penge, hvis eksperterne kommer for sent på banen. Jurist- og ejendomsinspektørservice er naturlige og logiske følgeydelser af ejendomsadministration, men det afgørende er, at jeres administrator arbejder proaktivt og individuelt for jer. Tjekliste Har administrator egne jurister, eller er de nødt til at købe ydelsen fra andre? Hvis de ikke har dem selv, kan det hurtigt blive en temmelig dyr fornøjelse. Har administrator egne inspektører, eller er de nødt til at købe ydelsen af andre? Her gælder det samme. Har administrator gode forbindelser til kreditforeninger og revisorer, og kan de sikre kvalificeret rådgivning fra dem? Det er også vigtigt at vurdere kapaciteten hos administrator, så I er sikret hurtig hjælp og problemløsning. Se på medarbejdernes kvalifikationer. Opfylder administrator branchens krav til videreuddannelse af medarbejderne? Bed administrator dokumentere og redegøre for, hvilke typer opgaver, de udfører flest af. Og om de er kompetencemæssigt dækket ind i forhold til netop jeres behov.

7 Ejendomsadministration: Birgitte Bonde Ejendomsinspektører: Flemming Ingstrup Jurister: Karsten Gerlif Tip For at være spidskompetent på de individuelle ydelser kræver det normalt et administrationsselskab af en vis størrelse. Det er svært at være dækket tilfredsstillende ind med generalister.

8 Administrator skal arbejde for jeres økonomi En god ejendomsadministrator er proaktiv i forhold til kunderne. Det gælder om at udfordre nuværende løsninger og aftaler og hele tiden vurdere, om tingene kan gøres bedre Hurtigt skiftende regler om lovgivning på området gør, at administrator skal holde vågent øje med den enkelte forening. Ellers risikerer I utidssvarende, besværlige og dyre løsninger. Administrator er eksperten, og det er derfor ubetinget deres ansvar at gribe til handling uden unødig forsinkelse og sørge for, at alt fungerer optimalt altid. Sammen med jer skal de lægge en langsigtet strategi for ejendommen, som kan justeres og optimeres løbende. Det kan være mange penge værd. Tjekliste Hvordan sikrer administrator, at I hele tiden har de bedste aftaler og administrerer optimalt? Hvordan vil administrator arbejde proaktivt for netop jeres forening? Spørg ind til værktøjer som fx nøgletalsanalyser. Her kan den gode administrator identificere forbedringsområder på baggrund af, hvordan generelle niveauer i sammenlignelige ejendomme forholder sig. Hvad er sparet, er tjent. Kan administrator tilbyde jer attraktive storkundeforhold inden for bank og forsikring, så I kan spare penge fra første dag? Er der andre værdiskabende partnerskaber, fx på energiområdet, som I kan have glæde af?

9 Overblik og gennemskuelighed Et udsnit af analyser, som en god administrator skal forsyne jer med Fordeling af driftsudgifter Abonnementer - 1 % Forsikring - 3 % Eludgifter - 4 % Vandudgifter - 15 % Varmeudgifter - 21 % Renholdelse - 28 % Udv. vedligeholdelse - 28 % Fordeling af driftsudgifter Anden renholdelse -3 1 % Renovation - 24 % Snerydning - 0 % Trappevask/vinduespolering - 29 % Viceværtsservice - 11 % Viceværtslønninger - 5 % Driftsanalyse 2XXX A/B Demo CEJ gns. Tip Mange glemmer at fokusere på disse ting i tilbudsfasen. Faktum er, at de penge, som kan spares gennem administrators aftaler, går direkte i jeres kalkule og kommer medlemmerne til gode med det samme.

10 Undgå at sammenligne æbler og pærer Tilbud ser ofte forskellige ud, og det kan være en krævende opgave at sikre et fair og rigtigt sammenligningsgrundlag o I tilbudsfasen gælder det om at se på det samlede regnestykke for jeres forening, og det kan være svært at komme frem til fakta. I skal have en fast pris på basisydelsen samt klare vilkår for tillægsydelser og herfra trække I eventuelle økonomiske gevinster gennem administrators aftaler. Vi har udarbejdet et skema, som sikrer, at I får det hele med. Bed jeres tilbudsgivere om at anvende dette skema, så I får mulighed for at vurdere forholdene objektivt. Vi kan evt. maile det til jer, hvis I har behov for det. Tjekliste Udlevér skemaet til den eller de administratorer, I vil vurdere, og gør det klart, at de kun kommer i betragtning, hvis de vil arbejde inden for disse rammer. Det er jer, der bestemmer! Sørg for at basisydelsen er klart beskrevet. Det er den ydelse, som er nemmest at definere, så her kan I godt kræve, at de er meget præcise. Pris for tillægsydelser kan let blive elastik i metermål, hvis I kun får timepriser. Prøv, så vidt muligt, at få rammebudgetter på arbejder, som allerede nu for forudses eller er fast tilbagevendende. Det er vigtigt, at der generelt arbejdes med faste budgetter. Det er en forudsætning for god forventningsstyring. Få indblik i prisniveauer på tillægsydelser for opgaver udført i sammenlignelige ejendomme. Evaluér samarbejdet første gang efter 12 måneder, så eventuelle uhensigtsmæssigheder kan tager allerede i opløbet.

11 Skema Basisydelser Som udgangspunkt varierer basisydelserne ikke meget. Det er dog vigtigt at sikre sig, at følgende er inkluderet: Onlineadgang Deltagelse i ordinær generalforsamling Deltagelse i budgetmøde Referat fra generalforsamling Lønadministration for ansatte Nøgletalsanalyser Tillægsydelser Inden for tillægsydelser kan der være mange penge på spil. Få specificeret priser på: Juridisk rådgivning Ekstraordinære generalforsamlinger Deltagelse i bestyrelsesmøder Administration af ventelister Administration af P-anlæg Administration af vaskeri Administration af fælleslån Inspektørydelser: vedligeholdelsesplaner, tilsyn med ejendommens drift, energioptimering Besparelser Mulige besparelser skal retfærdighedsvist trækkes fra den samlede udgift, fx besparelser på: Forsikringspræmier pr. m 2 Ift. dækningens omfang Bidrags- og rentesatser på kreditforenings- og banklån Revisionshonorarer Abonnementer, fx på elevatorer, energiovervågning og renholdelse Andet Total Tip Mange glemmer at fokusere på disse ting i tilbudsfasen. Faktum er, at de penge, som kan spares gennem administrators aftaler, går direkte i jeres kalkule og kommer medlemmerne til gode med det samme.

12 Ingen ejer- eller andelsboligforening er ens, og valget af ejendomsadministrator kan være en kompleks beslutning med mange konsekvenser. Det gælder om at finde den helt rigtige for netop jer første gang. Denne guide sikrer, at I tager jeres beslutning på det rigtige grundlag. CEJ er et af Danmarks førende ejendomsadministrationsselskaber, og vores mangeårige erfaring har efterhånden lært os lidt om behovene og processerne i en valgsituation. At finde den rigtige ejendomsadministration kræver information om ydelserne, men opgørelserne er ikke altid umiddelbart sammenlignelige. Derfor er det nødvendigt at skære ind til benet og forlange klare svar på jeres spørgsmål. Vi håber, at denne guide kan hjælpe jer i processen. Med venlig hilsen, Anne Marie Oksen, administrerende direktør, CEJ Ejendomsadministration A/S CEJ Ejendomsadministration A/S I Meldahlsgade 5 I 1613 København V I Tlf I Fax I cej@cej.dk I

Sådan vælger du den rigtige ejendomsadministrator TJEKLISTEN

Sådan vælger du den rigtige ejendomsadministrator TJEKLISTEN TJEKLISTEN Sådan vælger du den rigtige ejendomsadministrator Ingen kunder er ens. Det samme gælder for ejendomsadministratorer. Derfor skal du se dig godt for, når du vælger en administrator. Vi har udarbejdet

Læs mere

DEN HELT RIGTIGE LØSNING

DEN HELT RIGTIGE LØSNING DEN HELT RIGTIGE LØSNING FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE Kontakt os og hør mere ENKLE OG OVERSKUELIGE LØSNINGER TIL ANDELSBOLIGFORENINGER OG EJERFORENINGER OVERBLIK OVER DEN RIGTIGE LØSNING Hos

Læs mere

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag ADMINISTRATION AF EJERFORENINGER Mere end bare et administrationsselskab "Vi gør en dyd ud af personlig og professionel service, gennemsigtighed og proaktivitet."

Læs mere

DANSK FORVALTNINGSSELSKAB A/S dit administrationsselskab

DANSK FORVALTNINGSSELSKAB A/S dit administrationsselskab DANSK FORVALTNINGSSELSKAB A/S dit administrationsselskab Hvem er vi? Dansk Forvaltningsselskab A/S er et mindre ejendomsadministrationsselskab med en stor faglig kompetence. Vi forvalter erhvervsejendomme,

Læs mere

Professionel assistance fra folk, der kender jer

Professionel assistance fra folk, der kender jer Professionel assistance fra folk, der kender jer Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Eksperter i ejendomsadministration med professionelle kompetencer i alle facetter Michael Tarding Adm. direktør

Læs mere

En beskrivelse af, hvad de to skemaer skal indeholde, følger af bilag 1 og 2 til bekendtgørelsen.

En beskrivelse af, hvad de to skemaer skal indeholde, følger af bilag 1 og 2 til bekendtgørelsen. Nye regler for oplysninger om andelsboligforeningen Kære bestyrelse Som nævnt i vores nyhedsbrev fra december, bebudede ministeren for By, Bolig og Landdistrikter, Carsten Hansen, at der ved fremtidige

Læs mere

Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmedlem (beboer)

Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmedlem (beboer) Referat fra bestyrelsesmøde den 30. juli 2014 Til stede var følgende: Aksel Bjørnsen Sanne Lensbæk Pia Bentzen Jørgen Christiansen Susanne Bøggild Bo Blaabjerg Kenn Jeppesen Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo)

Læs mere

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement Administration af andelsbolig - og ejerforeninger Tillid Nærvær Engagement EN NÆRVÆRENDE VIRKSOMHED Boligadministratorerne er et mellemstort administrationsfirma, med en størrelse der gør, at vi kan drage

Læs mere

Velkommen til Boligexperten Administration A/S

Velkommen til Boligexperten Administration A/S Jubilæum 1990-2015 Velkommen til Boligexperten Administration A/S BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og har kontor i København. I dag er vi Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer

Læs mere

Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig

Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig Fleksibel løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret

Læs mere

INDIKATION. H/F Sommervirke Bestyrelsen

INDIKATION. H/F Sommervirke Bestyrelsen INDIKATION H/F Sommervirke Bestyrelsen København, 16. maj 2019 Indikation på samarbejde til H/F Sommervirke Tak for jeres henvendelse om at blive kunde i Arbejdernes Landsbank. Vi har gennemgået foreningens

Læs mere

Vejledende retningslinjer for aflevering af materiale ved administratorskifte for administrationsaftaler med 1 måneds opsigelsesvarsel

Vejledende retningslinjer for aflevering af materiale ved administratorskifte for administrationsaftaler med 1 måneds opsigelsesvarsel Vejledende retningslinjer for aflevering af materiale ved administratorskifte for administrationsaftaler med 1 måneds opsigelsesvarsel Administratorsektionens bestyrelse har besluttet, at disse vejledende

Læs mere

Forsikringer til Ejendom og Forening

Forsikringer til Ejendom og Forening Forsikringer til Ejendom og Forening Én løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret størrelse. Og har man travlt med både job og frivilligt

Læs mere

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement Administration af andelsbolig - og ejerforeninger Tillid Nærvær Engagement EN NÆRVÆRENDE VIRKSOMHED Boligadministratorerne er et mellemstort administrationsfirma, med en størrelse der gør, at vi kan drage

Læs mere

PRODUKT KATALOG ADMINISTRATION. Indhold. Nøglen til den rigtige løsning. Selskabsadministration side 1. Indleje ejendomsadministration.

PRODUKT KATALOG ADMINISTRATION. Indhold. Nøglen til den rigtige løsning. Selskabsadministration side 1. Indleje ejendomsadministration. ADMINISTRATION PRODUKT KATALOG Indhold Selskabsadministration side 1 Indleje ejendomsadministration. side 3 Nøglen til den rigtige løsning DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby 45 26 01 02 datea@datea.dk

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource? 6 Pris på outsourcing

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

EFFEKTIVE OG SIKRE ADMINISTRATIONS- LØSNINGER DEAS PLUS DEAS BASIS DEAS PREMIUM TIL PRIVATE EJENDOMSINVESTORER

EFFEKTIVE OG SIKRE ADMINISTRATIONS- LØSNINGER DEAS PLUS DEAS BASIS DEAS PREMIUM TIL PRIVATE EJENDOMSINVESTORER EFFEKTIVE OG SIKRE ADMINISTRATIONS- LØSNINGER DEAS BASIS DEAS PLUS DEAS PREMIUM TIL PRIVATE EJENDOMSINVESTORER DEN HELT RIGTIGE LØSNING TIL DINE INVESTERINGSEJENDOMME Som kunde i DEAS garanteres du en

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

VELKOMMEN TIL JERES NYE FORENINGSWEBSITE

VELKOMMEN TIL JERES NYE FORENINGSWEBSITE VELKOMMEN TIL JERES NYE FORENINGSWEBSITE et praktisk værktøj for hele foreningen CEJ Ejendomsadministration A/S Meldahlsgade 5 1613 København V t: +45 33 33 82 82 f: +45 33 33 85 85 e: cej@cej.dk cvr:

Læs mere

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING KAN DU SE FORSKELLEN! EJENDOMSMÆGLER BOLIGadvokat BANKRÅDGIVER KØBERRÅDGIVER KREDITFORENING 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING Køb eller salg af bolig er formentlig den største handel

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE 2014 FORSIKRING BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Andelsboligforeningen AST

Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 kontor - 2720 Vanløse - Tlf. 38 600 404 - www.abast.dk Kontortid: Mandag - onsdag -fredag kl.: 8:00-9:00. Mandag også kl.: 17:00-18:00. E-mail: ast@mail.tele.dk Administntor Advokat Ole

Læs mere

Standard ydelsesbeskrivelse Totaladministration af andelsboligforening.

Standard ydelsesbeskrivelse Totaladministration af andelsboligforening. Standard ydelsesbeskrivelse Totaladministration af andelsboligforening. 1. Daglig boligadministration 1.1 Oprettelse og ajourføring af forenings- og beboerkartotek Administrator opretter ejendommen og

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Køb af andelsbolig. Hvad er en andelsbolig? Andelsboligens pris. Boligafgiften. Når andelsboligen skal købes. Vi hjælper dig.

Køb af andelsbolig. Hvad er en andelsbolig? Andelsboligens pris. Boligafgiften. Når andelsboligen skal købes. Vi hjælper dig. Køb af andelsbolig Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 27.06.2018 128/04 Side 2/6 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Revisorskifte. det er ikke så svært

Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Revisorskifte. det er ikke så svært Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005 Revisorskifte det er ikke så svært Indhold Nye øjne på virksomheden Nye øjne på virksomheden 3 Revisorskifte en tjekliste 4 Hvad

Læs mere

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER Du synes sikkert det er tidskrævende og besværligt at tage dig af virksomhedens forsikringer. Måske er du usikker på, om din virksomhed og dine medarbejdere er dækket

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

ÅRSRAPPORT Ejerforeningen Poul Buås Vej Poul Buås Vej Aalborg CVR-nr

ÅRSRAPPORT Ejerforeningen Poul Buås Vej Poul Buås Vej Aalborg CVR-nr Ejerforeningen Poul Buås Vej 30-36 Poul Buås Vej 30-36 9000 Aalborg CVR-nr. 20 02 26 47 ÅRSRAPPORT 2017 Administrator: Spar Nord Bank A/S Spar Nord Ejendomsadministration Østre Havnepromenade 26 9000 Aalborg

Læs mere

E/F Steenwinkelsvej 7-9 Steenwinkelsvej 9. 2000 Frederiksberg. Årsregnskab for 01/06 2013-31/05 2014

E/F Steenwinkelsvej 7-9 Steenwinkelsvej 9. 2000 Frederiksberg. Årsregnskab for 01/06 2013-31/05 2014 E/F Steenwinkelsvej 7-9 Steenwinkelsvej 9 2000 Frederiksberg CVR nr. 32585051 Matr. nr. 18-az Frederiksberg Årsregnskab for 01/06 2013-31/05 2014 Administrator DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg

Læs mere

Revision af frie skoler

Revision af frie skoler Vi har specialiseret os i... 90167145216418+51228672+91773+977123+724 9470912560915790167145216418+51228672+ 773+977123+7249+5687735987738935779385 39+8677689t743689+773698+776398+77469+ 7389+84789+81378983817398+87798+768189

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

DEN STORE GUIDE TIL FORÆLDREKØB GODE RÅD, TJEKPUNKTER, PRAKTISK INFORMATION OG SKØN INSPIRATION TIL INDRETNINGEN AF DEN FØRSTE LEJLIGHED

DEN STORE GUIDE TIL FORÆLDREKØB GODE RÅD, TJEKPUNKTER, PRAKTISK INFORMATION OG SKØN INSPIRATION TIL INDRETNINGEN AF DEN FØRSTE LEJLIGHED DEN STORE GUIDE TIL FORÆLDREKØB GODE RÅD, TJEKPUNKTER, PRAKTISK INFORMATION OG SKØN INSPIRATION TIL INDRETNINGEN AF DEN FØRSTE LEJLIGHED SKAL DINE BØRN FLYTTE HJEMMEFRA, OG VIL I GERNE HJÆLPE DEM GODT

Læs mere

Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen.

Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen. Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen. Øjenhøjde Som vvs er ved jeg alt om kobberrør, men intet om regnskaber, så

Læs mere

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3 KØB AF ANDELSBOLIG Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 128/01 19.06.2015 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE FORSIKRING 2013 BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Forsikringsaftalen er i udbud med passende mellemrum efter aftale

Forsikringsaftalen er i udbud med passende mellemrum efter aftale FORSIKRING 2014 Branchetilpasset forsikringspakke Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Fusion Juristernes og Økonomernes Pensionskasse

Fusion Juristernes og Økonomernes Pensionskasse Fusion 2019 Juristernes og Økonomernes Pensionskasse Vi anbefaler en fusion med Ingeniørernes Pensionskasse, DIP Kære medlem JØP s bestyrelse anbefaler en fusion med Ingeniørernes Pensionskasse, DIP. Det

Læs mere

Nyhedsbrev fra Bestyrelsen juni 2017

Nyhedsbrev fra Bestyrelsen juni 2017 Nyhedsbrev fra Bestyrelsen juni 2017 Det har været nogle travle måneder for den nye bestyrelse siden vi blev valgt på den ekstraordinære generalforsamling i slutningen af marts 2017. Med dette nyhedsbrev

Læs mere

Elselskab for første gang

Elselskab for første gang Elselskab for første gang En guide til at træffe den rigtige beslutning, når du skal vælge elleverandør for første gang Super nyttig guide #2 Indholdsfortegnelse 1. Hvorfor skal jeg skifte elselskab? 2.

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret november 2012 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Obligatorisk uddannelsesdag Early Warning

Obligatorisk uddannelsesdag Early Warning Obligatorisk uddannelsesdag Early Warning Finansiering, håndtering af pengeinstituttet Hanne Marie Halgaard Programpunkter Indledning Banken Sagsgang i banken Troværdighed Bankens vurdering af et kundeforhold

Læs mere

CEJ Ejendomsadministration A/S CSR politik

CEJ Ejendomsadministration A/S CSR politik CEJ Ejendomsadministration A/S CSR politik CEJ s CSR politik regulerer alle vores aktiviteter. CSR dækker efter vores opfattelse både hensyntagen til naturen og de fysiske omgivelser samt de mennesker,

Læs mere

Sådan vælger du den rette bil

Sådan vælger du den rette bil Når du skal finde dig en bil der passer til dit og familiens kørselsbehov, er det en god ide at starte din research hjemmefra. Her kan du sammenligne bilernes kvalifikationer og prisniveau online for at

Læs mere

Tryghed i din økonomi

Tryghed i din økonomi Tryghed i din økonomi Velkommen i Sparekassen Faaborg Sparekassen Faaborg er en bank med rødderne solidt plantet i den fynske muld. Lige siden stiftelsen i 1846, hvor 24 borgere i Faaborg hver indskød,

Læs mere

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt 13-03-2012 Referat af Stiftende Generalforsamling A/B Bomhoffs Have År 2012 den 13. marts afholdtes på Frederiksberg Gymnasium, Falkoneer Plads 2, Frede-riksberg, stiftende generalforsamling for en andelsboligforening

Læs mere

Revision & rådgivning af frie skoler. ude hos Jer!

Revision & rådgivning af frie skoler. ude hos Jer! Revision & rådgivning af frie skoler ude hos Jer! Vi arbejder ude hos jer uanset hvor I har hjemme At vi er mange frie skolers første valg, inden for rådgivning, revision og regnskabsudarbejdelse tilskriver

Læs mere

Derfor bør du have en strategi

Derfor bør du have en strategi Derfor bør du have en strategi Strategi handler grundlæggende om at afklare, hvordan virksomheden kommer op på næste niveau. Og om, hvordan den kan skabe yderligere værdi for kunderne og for virksomheden

Læs mere

Lønmedarbejderen 2014

Lønmedarbejderen 2014 Lønmedarbejderen 2014 Bluegarden analyse September 2014 Indhold Om undersøgelsen... 3 Lønmedarbejderen i dag en betroet generalist... 4 Den typiske lønmedarbejder... 4 Alene med ansvaret... 4 Uddannelse

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

Revision giver bonus på bundlinjen

Revision giver bonus på bundlinjen Revision giver bonus på bundlinjen Dansk Erhverv har i samarbejde med FSR danske revisorer gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt sine medlemsvirksomheder om deres syn på værdien af revision. Resultaterne

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN Fællesgården Sofienhøj. Årsrapport FOR Fællesgården Sofienhøj. PERIODEN 1. januar 2015 til 31. december 2015

ANDELSBOLIGFORENINGEN Fællesgården Sofienhøj. Årsrapport FOR Fællesgården Sofienhøj. PERIODEN 1. januar 2015 til 31. december 2015 ANDELSBOLIGFORENINGEN Fællesgården Sofienhøj Årsrapport FOR Fællesgården Sofienhøj PERIODEN 1. januar 2015 til 31. december 2015 side 1 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 3 Side Bestyrelsespåtegning

Læs mere

Andersen & Martini A/S

Andersen & Martini A/S Udkast til kommissorium for revisionsudvalget 1. Formål Revisionsudvalget udpeges af bestyrelsen til at bistå denne i udførelsen af bestyrelsens tilsynsopgaver. Revisionsudvalget overvåger: Effektiviteten

Læs mere

Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi. Ejer- og Andelsforeninger. OBH-Gruppen rådgiver

Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi. Ejer- og Andelsforeninger. OBH-Gruppen rådgiver Ejer- og Andelsforeninger Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi OBH-Gruppen rådgiver om brugbare helhedsløsninger, som skaber værdi og fordele for vores kunder. Vi tilbyder høj faglighed, indsigt

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP DANSK ERHVERV FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed.

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Få flere forretningsmæssige fordele Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Et godt partnerskab handler om synergi og indsigt. Et skræddersyet partnerskab... Førende

Læs mere

Vi skaber rum til mennesker

Vi skaber rum til mennesker Vi skaber rum til mennesker HUSLEJE & FORBRUG ØKONOMI & REGNSKAB SEKRETARIAT UDLEJNING GRUNDMODUL Selskabet beslutter IT & KOMMUNI- KATION Vi tager hånd om alle de basale ting Domea er et serviceorgan

Læs mere

25 TIPS TIL DIT CV. Husk at du markedsfører dig selv

25 TIPS TIL DIT CV. Husk at du markedsfører dig selv Husk at du markedsfører dig selv 1 Et CV skal altid vise dine bedste erfaringer, samt relevante evner og kompetencer. Du skal se dig selv som et produkt, du forsøger at sælge til virksomheden. Kan du ikke

Læs mere

BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS

BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS A/B HAFNIAHUS Formanden 20. oktober 2016. BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS 2015-2016 Indledning: Selv om bestyrelsen - og ikke mindst vores ejendomsinspektør Flemming Korp Hansen - har haft nok at se til i

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret februar 2013 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015

Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015 Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015 Introduktion Den 18. september fik alle kunder tilsendt en e-mail med et link til en kundetilfredshedsundersøgelse. 28 % valgte at besvare spørgsmålene, og der

Læs mere

Standard ydelsesbeskrivelse totaladministration af ejerboligforening.

Standard ydelsesbeskrivelse totaladministration af ejerboligforening. Standard ydelsesbeskrivelse totaladministration af ejerboligforening. 1. Daglig boligadministration 1.1 Oprettelse og ajourføring af forenings- og beboerkartotek Administrator opretter ejendommen og andelshavere

Læs mere

BUDGET. A/B Hulgården. For perioden til Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. A/B Hulgården. For perioden til Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den A/B Hulgården BUDGET For perioden 01.12.2016 til 30.11.2017 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 29. marts 2017 Dirigent Administrator: Controller: EjendomNr:

Læs mere

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 12. juni 2013 Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 Tilstede: Afbud Referent Mikkel Emil Tim Mogens Jacob Henrik Mogens Mikael Jan Forslag til dagsorden: 1) Valg af referent. 2) Godkendelse

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Krav til foreninger, der søger tilskud eller låner lokaler hos kommunen Udskrevet: 2019 Indhold Krav til foreninger, der søger tilskud eller låner lokaler hos kommunen................... 3 2 Guide

Læs mere

Snak penge med dit barn

Snak penge med dit barn Snak penge med dit barn Din forældreguide til dit barns privatøkonomi, herunder lommepenge, budget, opsparing og lån Kære forældre Du er en vigtig rollemodel, når det gælder dit barns økonomiske velvære.

Læs mere

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN SKIFT TIL LED OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN OPNÅ STORE BESPARELSER MED LED Det er et faktum,

Læs mere

Vejledning om stiftelsesbudgetter for andelsboligforeninger. Indledning

Vejledning om stiftelsesbudgetter for andelsboligforeninger. Indledning 25. juni 2018 Sag nr.: 2018-6547 Vejledning om stiftelsesbudgetter for andelsboligforeninger Indledning Den politiske aftale om mere robuste andelsboligforeninger fra 27. november 2017 mellem regeringen

Læs mere

PROFESSIONEL BYGGESAGSADMINISTRATION GIVER ØKONOMISK TRYGHED EJER- & ANDELSBOLIGFORENINGER

PROFESSIONEL BYGGESAGSADMINISTRATION GIVER ØKONOMISK TRYGHED EJER- & ANDELSBOLIGFORENINGER PROFESSIONEL BYGGESAGSADMINISTRATION GIVER ØKONOMISK TRYGHED EJER- & ANDELSBOLIGFORENINGER FRA IDÉ TIL RESULTAT Spar tid og penge ved at anvende den rigtige løsning til foreningens byggesag. 2 DEAS PROFESSIONEL

Læs mere

NYHEDSBREV. Tænk oplevelser. En tur langs Route 66, se Antarktisk, eller et hus i Provence?

NYHEDSBREV. Tænk oplevelser. En tur langs Route 66, se Antarktisk, eller et hus i Provence? NYHEDSBREV Tænk oplevelser Når nu kontorstolen eller malerpenslen er givet videre for sidste gang, hvad har du så lyst til. En tur langs Route 66, se Antarktisk, eller et hus i Provence? Hvad pengene i

Læs mere

SPECIFIKT FOR EJERLEJLIGHEDEN

SPECIFIKT FOR EJERLEJLIGHEDEN København, 3. juli 2019 Journalnr.: 1-426-28-2 SPECIFIKT FOR EJERLEJLIGHEDEN Fordelingstal Fordelingstal noteret på lejligheden: 5,00 Samlede fordelingstal: 363,00 omfattende 57 lejligheder Beliggenhed

Læs mere

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Boligsælger Guide BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Et effektivt og trygt boligsalg Hos BoligOne har vi fokus på dig og dine behov. Du står selv for fremvisningen af din bolig, mens

Læs mere

PRIVATE BANKING AARHUS

PRIVATE BANKING AARHUS PRIVATE BANKING AARHUS Private Banking i Ringkjøbing Landbobank, Aarhus I Ringkjøbing Landbobank tilbyder vi et godt og afprøvet setup til erhvervs- og privatkunder, holdingselskaber, fonde og foreninger

Læs mere

EJERFORENINGEN KRONPRINSESSEGADE 14

EJERFORENINGEN KRONPRINSESSEGADE 14 EJERFORENINGEN KRONPRINSESSEGADE 14 Budget 2016 og budget 2017 INDHOLD Foreningsoplysninger 2 Ejerforeningen Budget 3 Faste noter 4 Specifikation fordeling 5 Vedligeholdelsesplan 6 Administrationspåtegning

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN #BREVFLET# Bilag 1: Forretningsorden for bestyrelsen FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Center For Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Bestyrelsesmøder 1 Bestyrelsen udpeges for den kommunale valgperiode,

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 18. juni 2018, kl. 18.30-20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE) Dagsorden 1. Beretninger

Læs mere

En smagsprøve på Jyske Bank

En smagsprøve på Jyske Bank En smagsprøve på Jyske Bank 1 Vi vil gøre en forskel for dig Det er svært på skrift at overbevise dig om, at du skal blive kunde i Jyske Bank. Vi skal opleves i virkeligheden. Men forhåbentlig kan vi inspirere

Læs mere

DIS i strategisk alliance med Dan-Ejendomme as

DIS i strategisk alliance med Dan-Ejendomme as Pressemeddelelse 17. marts 2003 DIS i strategisk alliance med Dan-Ejendomme as Parterne opretter et fælles internetbaseret selskab, Ungdomsboliger.dk, der skal administrere ungdomsboliger og kollegier

Læs mere

Et øjeblik! Hvordan går det med dig og din funktion som AMR?

Et øjeblik! Hvordan går det med dig og din funktion som AMR? BRØNDERSLEV KOMMUNE & HJØRRING KOMMUNE Et øjeblik! Hvordan går det med dig og din funktion som AMR? Kl. 13.00 15.30 26. marts 2014 Idrætscenter Vendsyssel, Vrå 1 Hvem har ansvaret for arbejdsmiljøet? Alle

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Begrundelser for samarbejde Forskellige samarbejdsmodeller

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

5 steps til nybyggeri Dette skal du huske, når du bygger nyt hus

5 steps til nybyggeri Dette skal du huske, når du bygger nyt hus GUIDE 5 steps til nybyggeri Dette skal du huske, når du bygger nyt hus 1 Drømmer du om et nybygget hus, hvor du kan skabe trygge rammer for din familie? Vi giver dig her en række gode råd om nybyggeri

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den Marianne Andersen

Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den Marianne Andersen BUDGET E/F Ved Volden Fra 01.10.2018 til 30.09.2019 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 29-11-2018 Dirigent Administrator: Lene Mollerup Tjæreborg Controller:

Læs mere

Få den fulde værdi af jeres næste projekt. DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma

Få den fulde værdi af jeres næste projekt. DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma Få den fulde værdi af jeres næste projekt DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma I sikrer hverdagens drift. Vi giver råd om fremtiden Overvejer I, hvordan I kan fremtidssikre værket i forhold

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

Som dirigent valgtes advokat Birgitte Grubbe, og som referenter valgtes Anne Sofie Pedersen

Som dirigent valgtes advokat Birgitte Grubbe, og som referenter valgtes Anne Sofie Pedersen År 2009 den 29. oktober kl. 19.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Halgreen i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, lokale 413, 4. sal, 2300 København S. Formanden, Asbjørn Lenbroch

Læs mere

Guide til et sikkert andelsboligkøb. Til dig der skal købe din første andelsbolig

Guide til et sikkert andelsboligkøb. Til dig der skal købe din første andelsbolig Guide til et sikkert andelsboligkøb Til dig der skal købe din første andelsbolig Guide til et sikkert andelsboligkøb 3 Hvad er en andelsbolig? Mange bruger betegnelsen at købe en andelsbolig, men reelt

Læs mere