Kom i gang med tilbudsdata!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kom i gang med tilbudsdata!"

Transkript

1 Kom i gang med tilbudsdata! Start med at clicke dig ind på Indtast brugernavn og password i øverste venstre hjørne Du starter default på statistikker kategori udvælgelse. I venstre menu kan du også vælge advanceret søgning hvis du søger efter noget specifikt samt tilbudsaviser-arkiv, som giver adgang til at bladre i disse.

2 Vælger du statistikker kategoriudvælgelse skal du vælge: - en kategori eller underkategori i det øverste rullegardin - vælge en eller flere produkter hvis du ikke vil se alle (default hak i alle) - vælge en eller flere mærkevareindehavere (leverandører) - vælge periode typisk uger men dato en mulighed - vælge en eller flere kæder Herefter trykkes hent data ( gem til fil er en mulighed ved meget store statistikker) Trykker du hent data, åbner et nyt billede sig, en statistik:

3 Her kan du finde data om hvert enkelt tilbud i den valgte periode. Køres musen over kameraet ses et billede af annoncen. Clickes på kameraet åbner funktionaliteten tilbudsaviserne (som også kan vælges fra forsiden) på den aktuelle side. Du kan gemme dine søgedata ved at trykke gem som. Så kan du senere åbne filen med Excel eller importere dem i udsendte analyse skabelon (se separat vejledning) Åbner du tilbudsavisen kommer du til: Luk billedet, hvis du vil tilbage til din statistik God fornøjelse

4 Guide til import af data til Excelskabelon! Start med at logge ind på Søg dernæst på en kategori for en given periode, tryk hent data og kom frem til resultatsiden som ses herunder. Du skal nu gemme dine søgedata ved at trykke gem som under menuen filer i din browser. Tryk ja hvis din browser skriver at data ikke bliver gemt korrekt.

5 Gem din statistik (som html fil) på din egen computer i en mappe for dine analyser. Giv den et navn som du nemt kan genkende fx drikkevarer uge Åbn dernæst din rapportskabelon i Excel som du har fået udleveret eller tilsendt. (tryk med makro hvis Excel spørger dig om det) Oppe i venstre side i Excelarket trykkes på import data Tryk ja når Excel spørger om du skal slette eksisterende data i skabelonen. Hernæst skal den gemte html fil fra før findes og markeres og klik så på åbn.

6 Efter en kort ventetid (afhængig af filens størelse) kommer du tilbage til forsiden og Excel er færdig når den skriver done. Så skal du trykke ok og dernæst på opdater pivot og efter det er det blot at trykke på de færdige rapporter og tilhørende grafer. God fornøjelse

7 Rapportforklaring Kampagneovervågning Værktøjet Analyseværktøjet er en Excel skabelon, der via en import makro genererer en Pivottabel, der efterfølgende danner udgangspunkt for analyserne. Der genereres desuden et dataark, med autofilter der kan anvendes til at finde den enkelte kampagne og evt. et fotolink. For abonnenter på er der ingen begrænsninger i anvendelsen af skabelonen og den kan frit tilrettes efter behov. Skabelonen er udviklet er a-ware, der gerne bistår med individuel tilpasning. Import af data Der logges på og den ønskede statistik defineres og gemmes (se vejledning på I analyse værktøjet vælges import data, er der allerede data i skabelonen forespørges om disse skal slettes. Den gemte html fil findes med browseren og der vælges åbn. Værktøjet importerer filen og melder done ved afslutning Husk at gemme og opdatere Pivot Herefter er analyseværktøjet klar til brug og kan evt. også videre distribueres via mail. Generelt: Rapporterne anvender pivot felter, og de enkelte felter kan derfor udskiftes i forhold til individuelle behov, eks. Kan periode ændres fra uge til måned eller kvartaler. Har du data fra flere kategorier/underkategorier i samme rapport, kan den enkelte vælges ud. Rapporterne arbejder med sum af andel som nøgletal. Da en kampagne kan deles af flere produkter, kan der derfor godt forekomme halve eller kvarte kampagner og da standard opsætningen er 0 decimaler er dette dog ikke umiddelbart synligt. Såfremt kampagnerne foregår på tværs af kategorier/underkategorier, kan det se ud som om totalerne ikke stemmer og betyde at det faktiske antal kampagner hvor underkategorien indgår, har været højere. Såfremt dette er et problem kan der anvendes alternative modeller til opgørelses metoder, kontakt GordioS for nærmere information. Rapporter Kæde andel Med udgangspunkt i antal kampagner beregnes kædens andel (%) af det samlede antal kampagner i perioden. Anvendes til at vurdere kædens tryk i kategorien og dermed deres prioritering af denne i kampagnesammenhæng (kan evt. vurderes i sammenhæng med markedsdata eller shopperadfærdsdata for at vurdere effekten af kampagne trykket). Over tid, kan udviklingen i kampagnetrykket på tværs af kæder vurderes eks. Pr. kvartal, halvår eller år. Dermed kan kædens strategi eller egen prioritering af kæden udfordres. Ved valg af enkelt brand kan leverandørens prioritering/strategi vurderes i forhold til gennemsnittet Bemærk andelen er ikke vægtet så 10 kampagner i en lille kæde giver altså samme andel som i en stor.

8 Kæde andel (antal) Som do, men opgjort i det faktiske antal annoncer Leverandør andel Med udgangspunkt i antal kampagner beregnes leverandørens andel (%) af det samlede antal kampagner i perioden. Anvendes til at vurdere leverandørens tryk i kategorien og dermed deres prioritering af denne i kampagnesammenhæng (kan evt. vurderes i sammenhæng med markedsdata for at vurdere effekten af kampagne trykket) Over tid, kan udviklingen i kampagnetrykket på tværs af leverandører vurderes eks. Pr. kvartal, halvår eller år. Dermed kan kædens strategi eller egen prioritering af kæden udfordres. Ved valg af enkelt medie kan kædens prioritering/strategi vurderes i forhold til gennemsnittet. Leverandør andel (antal) Som do, men opgjort i det faktiske antal annoncer Leverandør dominans Med udgangspunkt i annoncens størrelse og sidens størrelse opgjort i antal spaltemeter, beregnes andel i % og dermed dens dominans på siden. Ud fra en nøgle der siger at hvis andelen er under 10% er dominansen lav, mellem 10 og 25% er den mellem og hvis den er over 25% er den høj, opgøres leverandørens dominans. Kan anvendes til at vurdere kædens prioritering af kategorien og leverandørens produkter eller forhandlingsstyrke. Brand andel Med udgangspunkt i antal kampagner beregnes mærkets andel (%) af det samlede antal kampagner i perioden. Anvendes til at vurdere anvendelsen af det enkelte mærke i kategorien og dermed over tid, kan udviklingen i kampagnetrykket på tværs af mærker/varianter eks. Pr. kvartal, halvår eller år. Brand andel (antal) Som do, men opgjort i det faktiske antal annoncer Brand dominans Med udgangspunkt i annoncens størrelse og sidens størrelse opgjort i antal spaltemeter, beregnes andel i % og dermed dens dominans på siden. Ud fra en nøgle der siger at hvis andelen er under 10% er dominansen lav, mellem 10 og 25% er den mellem og hvis den er over 25% er den høj, opgøres mærkets dominans. Kan anvendes til at vurdere kædens prioritering af mærket. Medie tryk Kategori (kæder) Angiver antallet af aktiviteter uge for uge (eller anden valgt periode) og det akkumulerede antal i kategorien totalt. Giver mulighed for at vurdere udsving i kampagnetrykket (sæson etc.) Kan også vælges pr. kæde

9 Medie tryk leverandør Angiver antallet af aktiviteter uge for uge (eller anden valgt periode) og det akkumulerede antal opdelt på de enkelte leverandører i kategorien. Giver mulighed for at vurdere den enkeltes mediaplan over året eller sammenligne flere. Kan også vælges pr. kæde SOA Share of Advertising. Arbejder som leverandør andel eller brand andel men efter en anden opgørelses metode. Modellen søger pr. uge efter en tekststreng, der som standard defineres som mærke/butik/kategori/uge og tæller disse. Ønskes en anden streng vælges dette på knappen opsæt SOA. SOA (Antal) Som do, men opgjort i det faktiske antal annoncer Prisudvikling pr. enhed Med udgangspunkt i valg af et mærke/produkt/mængde beregnes kampagnepris pr. salgsenhed i perioden. Dermed kan udviklingen i denne følges over tid. Prisudvikling pr. mål Med udgangspunkt i valg af et mærke/produkt/mængde beregnes kampagnepris pr. måleenhed i perioden. Dermed kan udviklingen i denne følges over tid. Kampagneoversigt kæde Skemaet viser kampagnefordelingen i perioden fordelt på de enkelte kæder Anvendes til at få indledende overblik over kategoriens mediaplan, fordelt på kæder. Ved valg af et enkelt mærkevarehaver (leverandør) fås dennes mediaplan Kampagneoversigt leverandør Skemaet viser kampagnefordelingen i perioden fordelt på de enkelte leverandører Anvendes til at få indledende overblik over kategoriens mediaplan, fordelt på leverandører. Ved valg af en enkelt kæde fås dennes mediaplan Ad hoc Lav din egen analyse Grafer De opstillede grafikker modsvarer de respektive rapporter Ændringer i rapportparametre slår igennem på grafikkerne og omvendt Grafiktype, farver, etiketter mm. kan tilpasses efter behov Dataark Adgang til dataark med oversigt over alle kampagner i analysen. Der kan søges via autofilter. Der kan tilføjes yderligere informationer (dimensioner) om de enkelte kampagner direkte i dataarket (husk at opdatere pivottabel) Arbejdes eksempelvis med forskellige kampagnetyper kan disse registreres, eller særlige informationer (eks. med konkurrence).

10 Hvis der er tale om en særlig logik, der refererer direkte til et datafelt fra www tilbudsdata.dk kan oprettes en dimension der automatisk opdateres når pivottabellen opdateres. Tilbudsdata Link til Dimensioner Ønskes der analyser på andre dimensioner, eks. Mærkevarer, Private brands og PL, så er det muligt at oprette denne produktdimension så den automatisk kobles på det registrerede mærke. Andre dimensioner kunne være ugekvalitet, leverandørtype, grossist o.l Oprettelse af dimensioner: Vælg ny dimension Navngiv ny dimension i feltet new dimension, eks. Kanal Tilføj medlemmer i dimensionen i feltet Member, eks. Discount, Click på add member Click på Create new dimension Close Linke til medlemmer af dimensioner Vælg tilføj dimension Vælg dimension blandt eksisterende i øverste venstre rullegardin, eks. Butik Vælg new dimension i oprettede dimensioner i øverste højre rullegardin, eks. Kanal Marker en eller flere blandt eksisterende dimensioner, eks. Netto, Fakta, Rema 1000 Marker det medlem af den nye dimension der ønskes link til, eks. Discount Vælg overførsels pil > (Excel beregner) Overfør alle dimensioner (fortryd med <) Close Opdater Pivottabel Den nye dimension kan nu anvendes i alle analyser

11 Feltliste Pivottabel I Pivotlisten (fremkommer ved tryk på pivotcelle, der er markeret med grå) finder du nedenstående felter. Alle kan trækkes ind i Pivot tabellen. Foto Excel = evt. link til billede af annonce Mærkevarehaver = Leverandørnavn Produkt = produkttype Beskrivelse = yderligere produktinfo Mærke = Mærke/Brand på tilbudsproduktet Mængde = varens volumen Mål = måleenhed for volumen Tilbuds-mængde = den annoncerede mængde Tilbuds-type = enhed for den annoncerede mængde Tilbuds-pris = Den annoncerede pris Pris/Mål = annonceret pris/annonceret mængde*volumen Pris/Stk = annonceret pris/annonceret mængde Butik = Den kæde tilbudet kører i Uge = Ugenummer hvor tilbudet kører (starter) Gælder fra = start dato for tilbudet Gælder til = slutdato for tilbudet Side = side nr. hvor tilbudet er placeret Total sider = antal sider i tilbudsavisen Avisens størrelse = side størrelse målt i spaltemeter Andel af annonce = hvis der er flere produkter i samme annonce, noteret på flere linjer Annonce størrelse = annoncestørrelse mål i spaltemeter Kategori Underkategori Year= I hvilket år falder tilbudet 6 months= I hvilket halvår falder tilbudet Quarter= I hvilket kvartal falder tilbudet Month= I hvilken måned falder tilbudet Year week= Ugenummer med årstal

Manual til udvidet abonnement

Manual til udvidet abonnement Manual til udvidet abonnement April 2009 info@bookscan.dk (alle tal er fiktive) 1 LOG PÅ s. 3 FORSIDEN s. 4 TOP 500 s. 5 FORMATER s. 7 TIMELINE OG TRENDED TIMELINE s. 8 CHART WITH PROMPTS s. 14 SKEMASÆTNING

Læs mere

Vejledning: Anvendelse af kuber på NS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger

Vejledning: Anvendelse af kuber på NS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger Vejledning: Anvendelse af kuber på NS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger April 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 1 Indledning 3 1.1 Metode til anvendelse af kuber med Excel 2007

Læs mere

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Til Forsyningsvirksomheder i Danmark Dokumenttype Brugervejledning Rambøll Hjemmeside Full Responsive Dato Oktober 2017 BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Revision 01 Dato

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Du logger på fra forsiden. Når du har indtastet brugernavn og password, vil der i højre side fremkomme en menu med punkterne: Redigér denne

Læs mere

Upload af billeder til hjemmesiden m.m.

Upload af billeder til hjemmesiden m.m. Upload af billeder til hjemmesiden m.m. Fremgangsmåde VVS-inst.dk Upload af billeder m.m., Side 1 Så går vi i gang Åben Firefox browseren Gå ind på denne adresse, for at komme til hjemmeside programmet.

Læs mere

Brugermanual SÅDAN GØR DU:

Brugermanual SÅDAN GØR DU: Brugermanual SÅDAN GØR DU: Uanset hvad du skal lave i Klubcms, skal du altid logge dig på og det gør du ved at indtaste følgende i din browser: http://klubcms.dbu.dk/admin/login.aspx Indtast dit brugernavn

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Vejledning PROPHIX 11. Driftsbudgettering ved åbning af templates (Kun til Avanceret-brugere)

Vejledning PROPHIX 11. Driftsbudgettering ved åbning af templates (Kun til Avanceret-brugere) PROPHIX 11 Systemansvarlige Michael Siglev Økonomiafdelingen 9940 3959 msi@adm.aau.dk Daniel Nygaard Ricken Økonomiafdelingen 9940 9785 dnr@adm.aau.dk Vejledning (Kun til Avanceret-brugere) Opdateret:

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness

Brugervejledning til EasyBusiness Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness 2. Sådan foretager man en søgning 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning? 4. Hvordan downloader man gemte søgninger?

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem

TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem 3456.78 123456 TILLÆG TIL MANUAL Excel-indlæsning i Vvskatalogets administrationssystem 30. juli 2015 Indhold Indledning Side 3 Sådan kommer du i gang Side 4 Oprette nye varer Side 5 Ændre eksisterende

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

TYPO3 Nyhedsbrev. Version: 1.2 Tilpasset TYPO3: 4.2 Sidst opdateret: 20/10-2010 Copyright: IdeFA Gruppen

TYPO3 Nyhedsbrev. Version: 1.2 Tilpasset TYPO3: 4.2 Sidst opdateret: 20/10-2010 Copyright: IdeFA Gruppen TYPO3 Nyhedsbrev Version:. Tilpasset TYPO3: 4. Sidst opdateret: 0/0-00 Copyright: IdeFA Gruppen IdeFA Gruppen - Havnepladsen - 9900 Frederikshavn - Tlf. 46 907 930 - info@idefa.dk - www.idefa.dk Indholdsfortegnelse.

Læs mere

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper:

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper: DXP vejledning Generelt: DXP er et værktøj til at fremstille præsentationsmaterialer (foldere, brochurer, løbesedler mv.) DXP egner sig kun til mindre brochurer og lign., da den største skabelon kan rumme

Læs mere

Velkommen til F-CMS & F-shop.

Velkommen til F-CMS & F-shop. Velkommen til F-CMS & F-shop. Quick start til oprettelse af foreningens egen hjemmeside og tilmelding trin for trin. Dette er en beskrivelse i billede og tekstform, som løbende bliver opdateret efter input

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

Håndbog i Coop Data Warehouse

Håndbog i Coop Data Warehouse Håndbog i Coop Data Warehouse Leverandøradgang INDHOLD 1 INDLEDNING... 2 2 DEFINITIONER... 3 3 SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL APPLIKATIONEN... 5 4 DAN EN RAPPORT... 10 4.1 DETALJENIVEAU... 11 4.2 VALG AF TID...

Læs mere

Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger

Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger April 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Indledning... 3 1.1 Metode til anvendelse af kuber med

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Hente tabeller til Excel fra ØS LDV

Hente tabeller til Excel fra ØS LDV Tips og tricks Gennemgang af: Hente tabeller til Excel fra ØS LDV Brevfletning med Word Ændre på parametre i rapporterne Fjern dimensioner der ikke bruges i rapporterne Brug af Subscriptions Excel funktioner

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

Vejledning i LPR-Avanceret (LPR-kuben)

Vejledning i LPR-Avanceret (LPR-kuben) Vejledning i LPR-Avanceret (LPR-kuben) Den avancerede udtræksmulighed bruger samme funktioner, som det nogle brugere vil kende fra pivottabeller i Excel regneark. Denne vejledning er en introduktionen

Læs mere

GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE DISTRIKTER...

GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE DISTRIKTER... Vidensdeling vejledning til Egne distrikter m. tilhørende rapporter. Side 1 af 6 GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE

Læs mere

Login side 3. Visninger i mediebiblioteket side 5. Opdater din crawl side 7. Upload af billeder side 9. Upload billeder via Drag&Drop side 14

Login side 3. Visninger i mediebiblioteket side 5. Opdater din crawl side 7. Upload af billeder side 9. Upload billeder via Drag&Drop side 14 Indholdsfortegnelse: Login side 3 Visninger i mediebiblioteket side 5 Opdater din crawl side 7 Upload af billeder side 9 Upload billeder via Drag&Drop side 14 Udfyld og indsæt valgfri side i playlisten

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

TID-data i Excel regneark. Generelt. Forberede tid-data

TID-data i Excel regneark. Generelt. Forberede tid-data Generelt Formål Ved at eksportere TID-data til Excel programmet er der mulighed for at analysere data på flere måder end i TID-programmet. I Excel er der mulighed for at arbejde med TID-data i en såkaldt

Læs mere

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Frontend redigering af kredssider og brug af kalender Logge ind og lave simpel redigering... Side 2-3 Opret ny side... Side 4 Læg billede

Læs mere

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Vestsjællands Amtscenter 2/19

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Vestsjællands Amtscenter 2/19 Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Vestsjællands Amtscenter 2/19 INDHOLD ÅBNE 4 OPRET ELEVPLAN 4 REDIGERE - / SKRIVE I ELEVPLAN 6 VEJLEDNING 7 ERSTAT INDHOLD MED HØJRE SPALTE 7 OFFICIELLE MÅL 8 KOPIERE

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Brugervejledning NN Markedsdata for ectrl

Brugervejledning NN Markedsdata for ectrl Brugervejledning NN Markedsdata for ectrl ectrl giver med NN markedsdata let adgang til at oprette kunder, leverandører og kundeemner med opdaterede informationer og til at lave en opdatering af eksisterende

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning

Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning indhold: introduktion Side 2 Funktionsliste Side 3 Få adgang til systemet Side 4 opload dine billeder Side 5 Sådan bruges systemet Side 6 Gem dine eksempler

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 6 Udskriv PDF og Excel... 12 Min side Foreningsopgaver... 16 Håndbold app.... 18 Side 2 af 20 Foreningsopgaver Oprettelse af aktiviteter

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang 1. Åbn Internet Explorer 2. Skriv følgende adresse i adresselinjen: http://rudersdal.emshost.dk 3. Tryk på ENTER-tasten 4. Tilføj adressen til dine foretrukne hjemmesider: 1 Log

Læs mere

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning. MBridge tilmeldingssystem Version 01-11-2018. Vejledning. Indledning... 2 Tilmelding til turnering (spillere)... 2 Slet tilmelding... 5 Opsætning af turneringer (turneringsleder)... 6 Oprettelse af turnering/liste....

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

10.0 Velkommen til manualen for bruger administration Introduktion til manualen Menuen Startside

10.0 Velkommen til manualen for bruger administration Introduktion til manualen Menuen Startside 10.0 Velkommen til manualen for bruger administration 1 10.1 Introduktion til manualen 1 10.2 Startside 1 10.3 Menuen Startside 2 10.3.1 Din brugerprofil 2 10.3.1.1 Ret password 3 10.4 Rediger kanaler

Læs mere

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Denne vejledning forklarer, hvordan man definerer en overnatningsplads

Læs mere

5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab Introduktion til kanalen HTML-grab kanalside Hvad er et spot?

5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab Introduktion til kanalen HTML-grab kanalside Hvad er et spot? 5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab 1 5.1 Introduktion til kanalen 1 5.2 HTML-grab kanalside 1 5.2.1 Hvad er et spot? 2 5.2.2 Opret et nyt spot 2 5.2.3 Aktivt og inaktivt spot 3 5.2.4 Rediger

Læs mere

DMX styring med USB-interface

DMX styring med USB-interface DMX styring med USB-interface Introduktion...2 DMX bibliotek...3 Programmering af kanaler...7 Sådan skabes et show/en lyssekvens...11 Introduktion DMX LightPlayer er en avanceret men meget brugervenlig

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness

Brugervejledning til EasyBusiness Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness 1 2. Sådan foretager man en søgning 2 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning? 3 4. Hvordan danner man en pdf fil?

Læs mere

Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder

Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder OBS: Denne vejledning gælder oplevelser! Log på http://v2.citybreak.com med det login og password du har

Læs mere

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Log into ADAMS on the Internet Udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe Brug evt Forgot password

Læs mere

Sådan arbejder du med jobsøgningslog

Sådan arbejder du med jobsøgningslog Sådan arbejder du med jobsøgningslog Når du skal oprette en log, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på MIN JOBSØGNING i den sorte menu øverst på siden. Du kan se Jobnets værktøjer,

Læs mere

Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail

Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail 10. august 2018 1 Nyhedsbreve i Peytz Mail Sådan opretter du et nyt nyhedsbrev 1. Log på Peytz Mail med dit brugernavn og

Læs mere

Vejledning til opbygning af hjemmesider

Vejledning til opbygning af hjemmesider Side 1 af 9 Vejledning til opbygning af hjemmesider Hvis du er inde på din klubs hjemmeside, fx på forsiden, kan du nu gå i gang med at redigere. For at få redigeringsværktøjet frem, skal du klikke på

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 13. marts, 2014 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13 2.b.

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 5 Kopier fra år til år... 10 Udskriv PDF og Excel... 10 Min side.foreningsopgaver... 14 Håndbold app.... 16 Side 2 af 17 Foreningsopgaver

Læs mere

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO 1 Indsætte et billede på en side 1. LOG PÅ Log på Mit Lejerbo og gå ind på den lokale side, du skal redigere og klik derefter på Rediger øverst til højre. 2. FIND SIDEN DIT BILLEDE SKAL IND PÅ Klik dig

Læs mere

Cash Flow Forecast 1

Cash Flow Forecast 1 Cash Flow Forecast 1 Indholdsfortegnelse Introduktion til Cash Flow Forecast... 3 Formål... 3 Du kan... 3 Det skal du bruge for at få adgang til værktøjet... 3 Cash Flow Forecast egenskaber... 3 Tilføjelser...

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness

Brugervejledning til EasyBusiness Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness 2. Sådan foretager man en søgning 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning? 4. Hvordan downloader man gemte søgninger?

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

RUT-ruteplanlægningsvejledning. Brugervejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling

RUT-ruteplanlægningsvejledning. Brugervejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling RUT-ruteplanlægningsvejledning Brugervejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 1 Indholdsfortegnelse Om RUT... 3 Om denne vejledning... 3 Hjælp... 3 Tilgang til RUT via Firefox... 3 Sådan logger

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2 Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION 2 34 Brugermanual august-2013 vers. 1.2 1 intro! På de følgende sider vil du finde en lille og hurtig gennemgang af Midttrafik Trafikadministration. Med Midttrafik Trafikadministration

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger

Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger 1. Adgang til kemidatabasen Koncern HR Fysisk Arbejdsmiljø Marts 2014 Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger Her kan du skrive dit brugernavn og adgangskode Brugernavn: Adgangskode: Kemidatabasen finder

Læs mere

Brugervejledning til Djurspakken

Brugervejledning til Djurspakken Brugervejledning til Djurspakken Indtast www.djurspakken.dk i din WEB browser Login ved at klikke på login i øverst højre hjørne Indtast det tilsendte brugernavn og password husk at vælge domæne djurspakken.dk

Læs mere

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide OK Fonden Umbraco CMS Quickguide 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Indledning... 3 2.1 Kompatible browsere... 3 2.2 Log ind i Umbraco... 3 2.3 Naviger i administrationsområdet... 4 2.4 Brug af træ menu... 5 3

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever www.pralemappen.dk v5 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til din pralemappe 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Dine data...side 3 1.4 Sidens opbygning...side 4

Læs mere

Vejledning hvidbjergvinduet-designer.dk

Vejledning hvidbjergvinduet-designer.dk Vejledning hvidbjergvinduet-designer.dk INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 3 Få adgang til systemet side 5 Opload dine billeder side 6 Sådan bruges systemet side 9 Gem dine eksempler side

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Vejledning Lønindberetning. Opdateret 14. februar 2012

Vejledning Lønindberetning. Opdateret 14. februar 2012 Vejledning Lønindberetning Opdateret 14. februar 2012 Indhold Forudsætninger... 3 Indberetningsmappe... 3 TF-koder... 3 Lærernes aktiviteter... 4 Forud-oprettelse... 4 Bagud-oprettelse... 4 Indstillinger...

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan Hvorfor? Arbejdet med at lave etiketter i Office 365 er blevet meget besværligt. Hvis du har behov for at lave etiketter, vil vi anbefale at bruge programmet, Avery, som findes som en onlineversion på

Læs mere

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk Miniguide for redaktører Miniguide for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 1 INDHOLD Hjemmesider i Umbraco... 2 1. Kom i gang med Umbraco... 2 1.1 Login... 2 1.2. Når du arbejder på siden, inden den er udgivet...

Læs mere

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer.

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer. Filer Generelt Det ikke er tilladt at lagre informationer, der er i strid med gældende dansk lovgivning. For at kunne arbejde med filer på internetportalen skal du være logget ind med brug af medlemsnummer

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

Indsæt og opret et billede på én gang

Indsæt og opret et billede på én gang Indsæt og opret et billede på én gang Du kan nu oprette og indsætte billeder på forside og tekst-sider og felter i én arbejdsgang altså uden at først oprette dem i Mediearkivet. Billeder kan indsættes

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET

KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET KL JANUAR 2017 TEKNISK VEJLEDNING KL S EFFEKTMÅLINGS- REDSKAB TIL KONTROLOMRÅDET OFFICE VERSION 2010 OG 2013 2 VEJLEDNING I ANVENDELSE AF VÆRKTØJ TIL EFFEKTMÅLING INDHOLD INDHOLD INDLEDNING A. TEKNISKE

Læs mere

Hurtig Start Guide 1

Hurtig Start Guide 1 Hurtig Start Guide 1 Kamera Tilslutnings Diagram Telefon Tablet OBS: I den indledende opsætning, tilslut kameraet til routeren med Ethernet kablet, følg derefter de næste trin 2 1. Installer Reolink APP

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning

BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning BRUGERGUIDE Nfoo Concept Digital Skiltning Herunder finder du en introduktion til de forskellige funktioner i administrationsmodulet til dit Nfoo Concept Digital Skiltning INDHOLD LOGIN OG INDSTIL SPROG...

Læs mere

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Evalueringsvejledning En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Indhold 1 - Respondentgruppe hentes... 2 2 Undersøgelsen oprettes i SX... 4 3.

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM Velkommen til Lasso! Vi er glade for, at du har valgt vores løsning og vi glæder os til at få dig i gang. INDHOLD: Velkommen til Lasso!... 1 INDHOLD:... 1 1) LOGIN I LASSO...

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-07-2017. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Opslag i Posteringer på bilag

Opslag i Posteringer på bilag Opslag i Posteringer på bilag I funktionaliteten Posteringer på bilag har man adgang til alle bilag/posteringer, der er registreret i Faxe Kommune siden 1. januar 2010. Normalt anvendes Posteringer på

Læs mere

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Notat Ansvarlig HJB Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Sådan bruger du SharePoint til Maskindatabasen Maskindatabasen er oprettet i et program der hedder SharePoint

Læs mere