Den Europæiske Antibiotikadag. Værktøjer til brug af sociale medier til fremme af forsigtig brug af antibiotika. Vejledning (forkortet)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den Europæiske Antibiotikadag. Værktøjer til brug af sociale medier til fremme af forsigtig brug af antibiotika. Vejledning (forkortet)"

Transkript

1 Den Europæiske Antibiotikadag Værktøjer til brug af sociale medier til fremme af forsigtig brug af antibiotika Vejledning (forkortet)

2 Indhold Indledning... 3 Om sociale medier... 4 Sammenfatning af vejledningen om tilpasning af EAAD s hovedbudskaber og værktøjer til de sociale medier... 5 Almindelige retningslinjer for inddragelse i sociale medier... 5 Fokus på Facebook... 6 Fokus på Twitter... 7 Fokus på Linkedin... 8 Tillæg... 11

3 Indledning Den Europæiske Antibiotikadag har til formål at skabe en platform og støtte de nationale kampagner for forsigtig brug af antibiotika. I er kampagnen centreret om at styrke kampagnens aktiviteter og resultater. En af aktiviteterne er vejledning i brug af sociale medier i kampagner for forsigtig brug af antibiotika. Denne sammenfatning af vejledningen bygger på undersøgelser af aktiviteten i de sociale medier vedrørende brug af antibiotika på EU-niveau samt et rundspørge om EAAD s partnerorganisationers aktiviteter i sociale medier. Undersøgelsen viste, at der allerede er en del aktivitet i sociale medier vedrørende forsigtig brug af antibiotika, og at der tegner sig enkelte potentielle meningsdannere. Som opfølgning på undersøgelsen og rundspørget indeholder dette dokument forslag til nogle aktiviteter i sociale medier, der kan iværksættes som en del af de nationale kampagner for forsigtig brug af antibiotika, hvis målgrupper er offentligheden, praktiserende læger og hospitalslæger. Se også: Vejledningens fulde tekst (på engelsk), Tillæg 1: Kortlægning af EU-aktører og meningsdannere, der er aktive på antibiotikaområdet (på engelsk), Tillæg 2: Spørgeundersøgelse hos EAAD s partnere om deres brug af sociale medier (på engelsk), Tillæg 3: Vigtige Initiativer i arbejdet med sociale medier (på engelsk).

4 Om sociale medier De sociale medier kan karakteriseres ved fem hovedegenskaber: deltagelse (deling af oplysninger og holdninger), åbenhed (alle kan dele og deltage), samtale (kommunikation til og fra målgrupperne), fællesskab (brugerne har fælles interesser) og connectedness (integration af forskellige medier og platforme, steder, ressourcer og mennesker). Det bliver mere og mere almindeligt, at de sociale medier supplerer eller endda erstatter de traditionelle kommunikationskanaler, og det har vist sig, at kampagner får langt mere gennemslagskraft, når der bliver åbnet op for, at målgruppen kan reagere og interagere med kampagnen. Antibiotikaområdet danner ingen undtagelse fra denne udvikling. At der er et stort uudnyttet potentiale for brug af de sociale medier for at fremme forsigtig brug af antibiotika, var den vigtigste konklusion af undersøgelsen 1 til kortlægning af hovedaktører i de sociale medier på antibiotikaområdet. På den ene side har patienter interesse i at vide mere om antibiotika, når de får dem eller påtænker at tage dem. På den anden side er eksperterne så småt begyndt at diskutere antibiotika og antibiotikaresistens i de sociale medier. 1 Se tillæg 1 (på engelsk).

5 Sammenfatning af vejledningen om tilpasning af EAAD s hovedbudskaber og værktøjer til de sociale medier For at få alle EAAD s målgrupper i tale offentligheden, den primære sundhedssektor og hospitalslæger blev der for hver af dem peget på to mulige aktiviteter i de sociale medier: Offentligheden Brug af en mobil health tracker (se den fulde toolkit-tekst på engelsk) Oprettelse af en Facebook-side Lægerne i primærsektoren Brug af sociale medier i en offline-event (se den fulde toolkit-tekst på engelsk) Adgang til Twitter-universet Hospitalslæger Oprettelse af et news room i de sociale medier (se den fulde toolkit-tekst på engelsk) Opbygning af en LinkedIn-gruppe De sociale medier er et dynamisk miljø. Derfor kan der ikke udpeges én bestemt måde at tilpasse hovedbudskaberne i EAAD til brug i de sociale platforme på. Det er vigtigt, at brugerne tilpasser sig til den platform, de bruger, og reagerer på udviklingen i miljøet i de sociale medier. Almindelige retningslinjer for inddragelse i sociale medier Denne liste, der ikke er udtømmende, nævner nogle punkter, man bør tage i betragtning ved brug af sociale medier: 1. Først af alt, vis sund fornuft. Vær opmærksom på, om dine initiativer kan få indflydelse på din organisations omdømme eller aktiviteter, og læg kun officielle oplysninger ud. 2. Overvej, om materialet eller informationen er fortroligt eller indeholder følsomme oplysninger. Undgå at komme ind på emner som juridiske anliggender, økonomiske resultater, strategi, videnskabelige data, rygter m.v. 3. Vær opmærksom på ophavsrettigheder, og henvis til indehaverne. 4. Beskyt dit privatliv, minimer sikkerhedsrisici, og vær opmærksom på, hvilket fortrolighedsniveau, der praktiseres af de forskellige sociale platforme. 5. Hold altid en behagelig og professionel tone, også selvom du er uenig i en andens holdning. 6. Husk, at din online aktivitet kan læses og spores i lang tid. Det kan være vanskeligt at slette eller rette i dine aktiviteter. Tænk dig derfor om, før du lægger noget ud, fremsætter kommentarer eller deler indhold.

6 7. Følg de officielle regler, der gælder i din organisation, foruden gældende lovgivning og interne retningslinjer for branding og kommunikation. 8. Vær ærlig og åben omkring dine hensigter. Vis altid dit rigtige navn. 9. Tænk på, hvem du er tilsluttet du kan aldrig med sikkerhed vide, om det f.eks. er kolleger, medlemmer, patienter, journalister eller leverandører. Fokus på Facebook Platform: Man kommer ikke uden om Facebook 2, hvis man vil nå ud til offentligheden. Facebook er den sociale medieplatform, der har den største penetration i verden. I 2011 nåede den op på 800 millioner registrerede brugere, og hver bruger er i gennemsnit koblet til over 80 sider eller grupper 3. Skala: Når man opretter en Facebook-side, kræver det, at man til stadighed er aktiv og engageret online ganske som det gælder for andre sociale medier. Derfor bør du måske også vurdere, om der er tid, indhold og ressourcer til at vedligeholde en dedikeret kampagneside året rundt, eller om du med større virkning kan bruge din institutions hjemmeside til lejlighedsvise meddelelser. Indhold: Før du aktiverer siden, bør du nøje overveje, hvad det er for information, du vil give, og opstille en redaktionel kalender, så du får nemmere ved at koordinere aktiviteterne på langt sigt. Gør indholdet relevant, interessant og handlingsrettet. Fokuser ikke for meget på dine egne formål med at fremme hovedbudskaber. Giv i stedet siden indhold, der har værdi som information, oplæring eller underholdning. Det vil du bedst kunne gøre, hvis du har nøje indsigt i din målgruppes behov og interesser. En god måde at komme i kontakt med målgruppen på er, at du ikke nøjes med at trække på dit eget indhold, men henviser til (og kommenterer) oplysninger fra tredjepart nyheder, kommentarer, undersøgelser, videoer, billeder osv.. En historie kan desuden gøres levende med videoer, fotos og andre multimedia. Sider med rich media har i gennemsnit 19 gange flere fans end sider uden. Noget af materialet fra ECDC 4 kan bruges til dette formål, f.eks. klip, fotos og patientfoldere. Engagement: Sørg for at indholdet altid er nyt og ajour. Formelt sprog fungerer normalt ikke i dette miljø. Administratorerne af siderne bør sikre sig, at de taler til målgruppen på en måde, som den forstår og kan forholde sig til. Tilskynd til vekselvirkning inden for fællesskabet, og tilskynd brugerne til at være interaktive: Besvar kommentarer, stil spørgsmål, hold afstemninger mellem brugerne, tilskynd til at skrive kommentarer, og giv samtalerne større værdi ved at komme med information, der må antages at være ukendt for målgruppen

7 Løb ikke fra negative kommentarer. Takl dem brugere værdsætter åbenhed og lydhørhed, og det bringer dig et langt stykke i opbygning af tillid. Spor dine resultater: På Facebook kan sidernes ejere gratis anvende Facebook Insights, et sæt instrumenter, der kan bruges til at spore brugernes antal og demografi, forbrug af indhold og oprettelse af indhold. Fokus på Twitter Platform: Twitter 5 er en populær social hjemmeside og er en god platform til kommunikation med lægerne i primærsektoren om antibiotikaresistens. Læger i primærsektoren bruger ofte en del af arbejdsdagen ved skrivebordet, og undersøgelser har vist, at de er mere tilbøjelige til at søge efter information online. Desuden bruger mange praktiserende læger deres eget elektroniske udstyr som smartphone og tavlecomputer 6, når de går på nettet. Undersøgelser og rundspørger blandt EAAD s partnere viste, at Twitter var en udbredt platform. Ejerskab: Afgør hvem der skal redigere, lede og promovere kanalen. Det skal være en person med dybtgående viden om antibiotika og selvfølgelig om kampagnen. Det kan ikke anbefales at oprette en Twitter-profil, der kun er aktiv under EAAD. Det må foretrækkes at have en profil, hvor der uafbrudt deles oplysninger, ressourcer og nyheder. Din organisations officielle Twitter-ID er en del af dit varemærke og skal være i overensstemmelse med, hvordan du gerne vil beskrive organisationen. Forstå sproget: Du skal kende Twitters særlige sprog, før du kaster dig ud i det. De vigtigste detaljer er: DM: Direkte meddelelse (Direct Bruges til besvarelser, og indebærer altid, at Twitter-ID indgår i besvarelsen. RT: Re-tweet (svarer til at sende en besked). Tweet: Afsendelse af en besked på Twitter. #: Med hashtag (kategorisering) kan du indeksere dine tweets og gøre dem søgbare 7. Find journalister, mediepublikationer, sundhedsbloggere, partnere, leverandører, konkurrenter og personer, der tweeter om forsigtig brug og ordination af antibiotika. Indhold: Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge kampagnebudskaber på denne platform: Få nyheder om stigning i antibiotisk resistens [link] #EAAD #antibiotics #HC

8 Kommunikation med patienterne er afgørende her finder du inspiration [Link] #antibioticprescription Mit indlæg på konferencen Doctors 2.0 i Paris. [Link] #slides #Doctor2.0#EAAD Almindelige regler for kommunikation med telefon og gælder også for Twitter. Du vil kun være interesseret i at formidle information til en journalist, der er på hjemmebane. Få kontakt med personer der figurerer på opslagene (public timeline) omkring emnet, når det er relevant. Du har kun 140 tegn at gøre godt med, eventuelt inklusive indholdets URL. Brug om muligt et forkortet link til relevant information. Det kan f.eks. være en pressemeddelelse, nyhedsartikel, kronik, podcast eller blog. Vi anbefaler Bit.ly til forkortning af links. Hvad du bør gøre og hvad bør undgå: Du bør Tilføre værdi til dine brugere og samtaler Re-tweete ting, du finder relevante, interessante eller værdifulde Deltage i samtalerne både på din egen og andre Twitter streams Stille spørgsmål på din egen stream Bede om feedback Skrive som en person, ikke som en institution Du bør ikke Være kedelig! Indsætte links til dit eget websted hele tiden ( Linkspam ) Bruge Twitter alene til envejskommmunikation Være alt for selvfremhævende Fokusere på kvantitet frem for kvalitet Deltage i stridigheder Administrative værktøjer: Der er en række værktøjer, du kan bruge til at administrere din Twitterkonto. Vi kan anbefale: Bit.ly, Tweetdeck, Google Analytics. Fokus på Linkedin Platform: LinkedIn har over 120 millioner brugere i over 200 lande, heraf 26 millioner medlemmer i Europa 8. I LinkedIn Groups kan brugerne udvide deres faglige netværk ved at tilslutte sig alumnegrupper, branchegrupper, faggrupper eller andre relevante grupper. Nogle af dem er 8

9 specialgrupper, der dækker et snævert område eller en speciel branche; andre er meget brede. Fagfolk udveksler materiale, nyheder og information, så viden hurtigt spredes 9. Oprettelse af en gruppe: Før du begynder at oprette en gruppe i LinkedIn, skal du gennemse Group Directory for, om der allerede findes tilsvarende grupper 10. Når du udarbejder beskrivelsen af gruppen, skal du sørge for, at der indgår nøgleord eller -sætninger, der gør det let for andre at finde din gruppe. Indfør gruppen på Group Directory. Du kan også tildele dine kollegaer og rollen som Group Manager, så de kan være med til at vedligeholde gruppen. Indhold: Indholdet skal afspejle gruppens identitet/navn og fokus. Læg noget indhold ind på gruppen, før du promoverer den, da det giver en forsmag på, hvad man kan forvente, hvis man tilslutter sig gruppen. Indholdet kan f.eks. være tip, links til artikler, videoer eller indlæg om emnet, beskrivelse af kommende nye produkter og andre events. Værktøjet til hovedbudskaber indeholder et meget stort antal henvisninger og værdifuld information. Vi anbefaler stærkt, at du gør brug af det for grupper, der beskæftiger sig udfordringer fra antibiotikaresistens i fremtiden. Forslag til indhold baseret på hovedbudskaber på denne platform 11 : Antibiotikaresistente bakterier er blevet en del af dagligdagen i hele Europa [Link]. Kender du andre ressourcer, der beskæftiger sig med dette problem? Hjælp os med at indsamle de nyeste forskningsresultater. Fakta tal og forskning er det bedste til at vise, hvordan brug af antibiotika bidrager til problemet. Vi har indsamlet nogle data for dig [Link] Hvorfor bekymre sig om det? Giv os dine grunde til, at vi bør fremme forsigtig brug af antibiotika. Vedligeholdelse af gruppen: Som gruppeejer kan du sende til medlemmerne. Disse har en meget har en høj modtagelsesprocent, da de fleste servere anerkender LinkedIns e- mailadresse, hvilket mindsker risikoen for, at meddelelsen ender i et spamfilter. Tilføj et RSS feed fra din Twitter-stream. Derved bliver din LinkedIn-gruppe automatisk opdateret, så tidsforbruget til løbende vedligeholdelse bliver mindre. Indled diskussioner om relevante emner, f.eks. design af belysning, forskning i belysningsteknologi osv. Bidrag til den samtale, medlemmerne har indledt LinkedIn Group Directory is accessed here:

10 Anerkend de vigtigste meningsdannere (Top Influencers) i det oprettede fællesskab samfundets anerkendelse kan tilskynde til større deltagelse af vigtige personer og af gruppen som helhed. Tilføj oplysninger om events, materiale, fotos, videoer og lignende på LinkedIn events calendar, og tilskynd deltagerne til RSVP på LinkedIn.

11 Tillæg Tillæg 1: Kortlægning af EU-aktører og meningsdannere, der er aktive på antibiotikaområdet (separat PDF) Tillæg 2: Spørgeundersøgelse hos EAAD s partnere om deres brug af sociale medier (separat PDF) Tillæg 3: Vigtige Initiativer i arbejdet med sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

TWITTER OG #KVÆGKONGRES

TWITTER OG #KVÆGKONGRES SEGES 17-02-2015 Dorte Marcussen Projekt Videnformidling og dialog via nye kanaler TWITTER OG #KVÆGKONGRES Skriv #kvægkongres i tweets på Kvægkongressen Er klar til på #kvægkongres at se på de muligheder

Læs mere

SoMe-handleplan Aarhus BSS 2015-16

SoMe-handleplan Aarhus BSS 2015-16 SoMe-handleplan Aarhus BSS 2015-16 BAGGRUND Arbejdet med Sociale Medier (herefter forkortet SoMe) på Aarhus BSS tager udgangspunkt i den profileringsstrategi, der blev vedtaget i foråret 2015. Handleplanen

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

HVORDAN SKAL JEG BRUGE SOCIALE MEDIER? GODE RÅD

HVORDAN SKAL JEG BRUGE SOCIALE MEDIER? GODE RÅD 1 Denne vejledning viser, hvordan du kan udnytte de mange muligheder, de sociale medier giver, og være opmærksom på de faldgruber, der kan skade dig selv, dine pårørende og kolleger eller din myndighed.

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Sociale medier en katalysator for salget

Sociale medier en katalysator for salget Sociale medier en katalysator for salget Anne Tingleff 13/9 2012 2 Facebook versus LinkedIn i Danmark Sociale medier i Danmark Danmarks statistik 2011 54% af danskerne bruger sociale medier Ca. 85 % af

Læs mere

Netværk på sociale medier og etf.dk. Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015

Netværk på sociale medier og etf.dk. Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015 Netværk på sociale medier og etf.dk Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015 Kort om KOM i Etf Hvem er vi Hvad laver vi Hvilke medier anvender vi Netværk på sociale medier og etf.dk Netværksmøde

Læs mere

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Kilde: tatoosales.com Det Virtuelle Håndtryk Branding online Det virtuelle håndtryk består af det,

Læs mere

Tønder Kommune har været på Facebook siden 2009 og den officielle facebookside bliver suppleret af andre facebooksider i decentralt regi.

Tønder Kommune har været på Facebook siden 2009 og den officielle facebookside bliver suppleret af andre facebooksider i decentralt regi. Social media playbook En guide til afdelinger og ansatte i Tønder Kommunes tilstedeværelse på de socialee medier. 1 Indledning Kommunikationsafdelingen har udviklet et praktisk redskab til at hjælpe ansatte

Læs mere

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan?

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Hvad er det der Employee Advocacy egentlig? Vi begyndte først rigtigt at høre om Employee Advocacy i løbet af 2016. Men faktisk er arbejdet med ambassadører

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Sociale medier og deling

Sociale medier og deling Sociale medier og deling Deltagere skal lære om beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med, hvordan de deler oplysninger og kommunikerer med andre online, særligt hvad angår brugen af sociale

Læs mere

- et bedre sted at lære ONLINE REPUTATION MANAGEMENT

- et bedre sted at lære ONLINE REPUTATION MANAGEMENT ONLINE REPUTATION MANAGEMENT Agenda Hvad er ORM? 3 metoder til ORM i søgemaskiner Metoderne i praksis Beskyt dit navn Influence Lytter du? Værktøjer Radian6 2 Jesper Outzen 34 år Baggrund Multimediedesigner

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Bliv ven med de sociale medier Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Hvorfor er vi her i dag. Vi bad om jeres input til det her kursus på

Læs mere

The World of Social Media

The World of Social Media The World of Social Media Sociale medier er medier for social interaktion, hvilket vil sige at der er et socialt sammenspil online - Det er altså kommunikation der går begge veje. Sociale medier kan også

Læs mere

RANDERS BIBLIOTEK. Introduktion til Facebook

RANDERS BIBLIOTEK. Introduktion til Facebook RANDERS BIBLIOTEK Introduktion til Facebook Indhold 1. Facebook derfor!... 3 1.1. Hvorfor bruge Facebook?... 3 1.2. Hvad får jeg ud af at bruge Facebook?... 3 2. Biblioteket på Facebook... 4 2.1. Facebook-ansvarlige...

Læs mere

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - og gør dem levende med Vine og Instagram Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag Vine Del

Læs mere

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune Udkast til Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune POLITIK FOR DE SOCIALE MEDIER Der sker i disse år en skelsættende udvikling i mediebillet, hvor sociale medier spiller en stadig større

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014

Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014 Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014 Formål: Projektet Videnformidling og Dialog via nye kanaler Vi&Di, vil via konkurrencen Erfagruppe 2.0 Matchen skabe opmærksomhed på, at sociale medier

Læs mere

Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn

Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn // 16. maj 2011 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden! Hos Digital Works sikrer vi, at virksomheder og organisationer

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Opret en konto

Opret en konto www.google.dk Opret en konto Hvad siger Google? Søg på dit navn Søg på din mærkesag Søg på et lokal emne, som optager dig Søg på regionens navn Hvem er vi Hvem er du? Hvordan formidler du dine budskaber?

Læs mere

Brug af digitale medier

Brug af digitale medier Brug af digitale medier Tønder Kommune bruger i vid udstrækning digitale medier både i den interne og den eksterne kommunikation. I de kommende år vil digitale medier få endnu større betydning både eksternt

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Interne retningslinjer for Facebook

Interne retningslinjer for Facebook Interne retningslinjer for Facebook Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Typer af indhold... 3 5.1 Statusopdateringer... 3 5.2 Billede- /videoopslag... 3 5.3 Linkdelinger... 3 3. Behandling af sager...

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

Alle vil have apps. En løsning til alle

Alle vil have apps. En løsning til alle Alle vil have apps Der er flere mobiltelefoner end indbyggere i Danmark 86 % af alle nye telefoner er en smartphone 20 % af alle søgninger på nettet er via mobiltelefon Over 80 % af alle køb indledes på

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning. Ingen genveje, men mange muligheder. Overvejelse 04-11-2015

Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning. Ingen genveje, men mange muligheder. Overvejelse 04-11-2015 Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning v. Abelone Glahn Kun til privat brug, ikke til videresendelse eller deling www.abeloneglahn.dk Fjendstrupvej 2 4850 Stubbekøbing

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE

6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE 6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE Artikel af Christian Schwarz Lausten, Seismonaut 6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE I takt med, at sociale netværk, debatfora og communities vinder

Læs mere

Strategi for Vejle Kommunes kommunikation på Facebook

Strategi for Vejle Kommunes kommunikation på Facebook Strategi for Vejle Kommunes kommunikation på Facebook Der er mange grunde til, at Vejle kommune skal være til stede på de sociale medier. Dels giver de nye netværksmedier kommunen mulighed for at komme

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Guidelines for brugen af. sociale medier i Børn og Unge

Guidelines for brugen af. sociale medier i Børn og Unge Guidelines for brugen af sociale medier i Børn og Unge Guidelines for brugen af sociale medier i børn og unge 2 Sociale medier som Facebook og Twitter fylder stadig mere i danskernes hverdag. Antallet

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt Sociale medier 2011 Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt 1 Agenda Hvad er sociale medier? Udvikling & trends på sociale medier Det kan sociale medier bruges til Sådan lytter du på de sociale medier

Læs mere

ROTARYs brand vi er, hvad vi gør!

ROTARYs brand vi er, hvad vi gør! ROTARYs brand vi er, hvad vi gør! AGENDA Kl. 18.00 Velkomst ved Guvernøren Kl. 18.10 Kort intro af Access PR og Karin Lund-Frank Kl. 18.20 Hvorfor fokus på branding og image? PR organisation og PR aktivitetskalender

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

DASU skal medvirke til at sikre, at der er en mangfoldighed inden for dansk bilsport, der appellerer til bredden i sporten.

DASU skal medvirke til at sikre, at der er en mangfoldighed inden for dansk bilsport, der appellerer til bredden i sporten. DASU kommunikationsstrategi 2019 Vi vil være den samlende organisation for al bilsport i Danmark med det formål at få flere aktive, frivillige og tilskuere til medlemsklubbernes arrangementer. Vi vil være

Læs mere

Når begivenheden går online

Når begivenheden går online Når begivenheden går online Agenda Formål og set-up Facebook cases Brugerdrevne blogs og twitter Målemuligheder Next step Bilag blandet info Formål Opbygning af ambassadørnetværk Øget produktion af indhold

Læs mere

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater

De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater De 7 trin til en LinkedIn Virksomhedsside, der skaber resultater Tak fordi du har downloadet denne guide! Du er nu allerede godt på vej til at skabe bedre resultater med din Virksomhedsside på LinkedIn.

Læs mere

Digital Score Online platforme

Digital Score Online platforme Digital Score 2018 Online platforme Online platforme, er en nødvendighed, i forhold til turisternes digitaliserede adfærd. Størstedelen af turisterne bruger online platforme, som en del af deres ferie,

Læs mere

Microsoft indgår samarbejde med Facebook og Arto

Microsoft indgår samarbejde med Facebook og Arto Pressemeddelelse 30. april 2009 Microsoft indgår samarbejde med Facebook og Arto Microsoft ønsker at gøre online-livet nemmere for deres brugere og indleder derfor et samarbejde med Facebook, der er danskernes

Læs mere

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Januar 2015

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Januar 2015 Den kommunikerende NGO 2014 Hvem er Aspekta? PR- og kommunikationsbureau siden 2004 Hovedkontor i Malmø, kontor i København og Stockholm Kåret til Sveriges bedste PR-bureau i 2011 og 2012 Medlem af Public

Læs mere

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene efterår 2015 v.abelone Glahn

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene efterår 2015 v.abelone Glahn Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene efterår 2015 v.abelone Glahn Kilde: tatoosales.com Hils på sidemanden Fortæl, hvad du laver/er uddannet til Giv et eksempel

Læs mere

Facebook guide for begyndere

Facebook guide for begyndere Facebook guide for begyndere Facebook er stor Facebook er ikke bare kraftfuldt. Det er fleksibelt. Ligegyldigt hvilken type virksomhed du kører, er der nok af forskellige markedførings-muligheder som du

Læs mere

Fremtidens evalueringsproces Sociale medier som evalueringsmetode D. 15. september 2018

Fremtidens evalueringsproces Sociale medier som evalueringsmetode D. 15. september 2018 Fremtidens evalueringsproces Sociale medier som evalueringsmetode D. 15. september 2018 Nicole Baandrup Nielsen Nicole er ledelseskonsulent i LEAD, hvor hun arbejder med, hvordan man kan arbejde strategiske

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

Styrk din virksomhed gennem LinkedIn

Styrk din virksomhed gennem LinkedIn Styrk din virksomhed gennem LinkedIn // 9. september 2014 // Revisordøgnet *14 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Udvalgte kunder Vi tror på værdien i at dele

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Hvordan bliver din butik synlig på nettet?

Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Ved Teknologisk Institut 23. April 2013 Program Kl. 14.00-14.10 Velkommen v/dansk Erhverv Kl. 14.10-14.55 Fordele og faldgruber ved sociale medier v/peter Lemcke

Læs mere

Brugerundersøgelse. Anvendelse af politiets profiler på Facebook og Twitter. Ibureauet, Information

Brugerundersøgelse. Anvendelse af politiets profiler på Facebook og Twitter. Ibureauet, Information Brugerundersøgelse Anvendelse af politiets profiler på Facebook og Twitter Ibureauet, Information 26. august 2013 Side 2 1. Baggrund Rigspolitiet gennemførte i 2011 en foranalyse samt udarbejdede en business

Læs mere

Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune

Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune I Rudersdal Kommune prioriterer vi den gode borgerdialog. For at styrke denne og for at give dialogen en klar retning er der formuleret tre principper for

Læs mere

Se små to minutters video om redigering af Flipboard magasiner på https://youtu.be/knlltjilgvs

Se små to minutters video om redigering af Flipboard magasiner på https://youtu.be/knlltjilgvs Notat SEGES P/S Koncern Digital Udnyttelse af nye publiceringsformer og samskabelse Ansvarlig JPH Projekt: 7464, Digitale relationer og datadreven informationsformidling Oprettet 01-2016 Side 1 af 14 Udnyttelse

Læs mere

Sociale medier-strategi

Sociale medier-strategi Sociale medier-strategi Udgave 3.0 maj 2019 INDHOLD 1 Baggrund... 3 Regionens tilstedeværelse... 3 2 Formål... 4 3 Indhold og kanaler... 5 Tone-of-voice... 5 Retningslinjer... 6 Personoplysninger... 6

Læs mere

Nye digitale muligheder og trends

Nye digitale muligheder og trends Nye digitale muligheder og trends Skanderborg 15. September 2015 Velkomst hvem er vi? Thomas Fisker Nielsen (find mig på LinkedIN) Adjunkt på University College Nordjylland Underviser i Google Analytics,

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

SOCIAL MEDIA STRATEGI

SOCIAL MEDIA STRATEGI SOCIAL MEDIA STRATEGI SÅDAN GØR DU Marts 2013 UDKAST Sådan gør du sociale medier. I forbindelse med, at du vil inddrage sociale medier i formidlingen af din kampagne, dit projekt eller bare generelt i

Læs mere

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Side 2 Indholdsfortegnelse: Succesfuld Facebook administration side 3 Den positive spiral Side 4 Sørg for at poste hver dag Side 5 Fokuser

Læs mere

KURSUSOVERSIGT. NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster. 30 min Kalb Kurser. Mobilselvskab 87%

KURSUSOVERSIGT. NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster. 30 min Kalb Kurser. Mobilselvskab 87% KURSUSOVERSIGT Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster Efteråret 2018 FACEBOOK, DEL 1 Teknik og funktioner på Facebook

Læs mere

Sælg på Facebook - uden at sælge!

Sælg på Facebook - uden at sælge! Sælg på Facebook - uden at sælge! Martin Bengaard 37 år Gift far til tre børn 15 år med online markedsføring 4 år i egen virksomhed Podcast Startupsnakken.dk Mission: at få markedsføring til at give mening!

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Praktiserende læger & sociale medier. Elisabeth Tissot Ludvig Effector Communications

Praktiserende læger & sociale medier. Elisabeth Tissot Ludvig Effector Communications Social media A group of Internet-based applications that build on the ideological and technological foundations of Web 2.0, which allows the creation and exchange of usergenerated content." Kaplan, Andreas

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit- kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 OM MIT KVARTER... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit Kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter... 4 KVARTER-FUNKTIONER

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

Notat. Assens Kommune på Facebook

Notat. Assens Kommune på Facebook Notat Assens Kommune på Facebook Facebook sigter i langt højere grad end traditionelle hjemmesider på at skabe personlig dialog og netværk og er derfor en velegnet platform for digital dialog mellem borgere

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler NETVÆRKSMØDE 19. MAJ Foredrag om branding og sociale profiler PALMGREN MARKETING Ejer: Malene Palmgren Kunderne: Iværksættere og mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 12 års erfaring med salg

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Potentialet, det praktiske og samarbejdet med BetterNow OM BETTERNOW... 2 FORDELE VED BRUG AF ONLINE EGEN-INDSAMLINGER... 2 POTENTIALET VED

Læs mere

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K E N H E L T A L M I N D E L I G F A C E B O O K S T R A T E G I der skader dig G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K EN FACEBOOK STRATEGI,

Læs mere

Sociale medier & B2B. Status og trends fra Danmark

Sociale medier & B2B. Status og trends fra Danmark Sociale medier & B2B Status og trends fra Danmark Agenda Hvad er sociale medier? Sociale medier på B2B? Vores undersøgelse baggrund og resultater Muligheder og konkrete bud Status & trends USA Afrunding

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde Fremtidsseminar 2013 Definition af frivilligt arbejde Et stykke arbejde, der er kendetegnet ved: - Ikke lønnet, dog med mulighed for kompensation - Er frivilligt, dvs. at det udføres uden fysisk, retsligt

Læs mere

Web 2.0. Kilde til nye kilder

Web 2.0. Kilde til nye kilder Web 2.0 Kilde til nye kilder Firma: PodConsult Journalist - radio og web Underviser i nye (sociale) medier Næstformand i DONA Konsulent, kurser, producent www.podconsult.dk podblog.dk skolepod.dk Eneforhandler

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Brug af sociale medier i SUF

Brug af sociale medier i SUF Brug af sociale medier i SUF Indhold Indledning... 3 Retningslinjer og politikker... 3 Ytringsfrihed... 3 Når du bruger Facebook på jobbet... 4 Når du deltager i debatten... 4 Tænk i øvrigt over:... 4

Læs mere

GODE RÅD OM... sociale medier SIDE 1

GODE RÅD OM... sociale medier SIDE 1 GODE RÅD OM... sociale medier SIDE 1 Indhold 1. Indledning 3 2. Privat brug af sociale medier i arbejdstiden 3 3. Kontrol af privat brug af sociale medier i arbejdstiden 4 4. Loyalitetspligt kontra ytringsfrihed

Læs mere

BtB markedsføring: Skab resultater online

BtB markedsføring: Skab resultater online BtB markedsføring: Skab resultater online 1 Om mig Morten Longgaard Knudsen HD afsætning, IAA Diploma Arbejdet med BtB markedsføring siden 1995 TDC, Atea, Novicell Projektleder, marketingchef, marketing

Læs mere

Sociale medier en guide for læger

Sociale medier en guide for læger Sociale medier en guide for læger 2012 SOCIALE MEDIER ER ALLE DIGITALE TJENESTER OG SIDER, HVOR BRUGEREN KAN BIDRAGE MED INDHOLD OG DELE DET MED VENNER OG RESTEN AF OMVERDENEN. DET GÆLDER FACEBOOK, LINKEDIN,

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten

Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten FRA NU AF HAR AFDELINGER MULIGHED FOR AT SKIFTE LOKALHJEMMESIDE TIL ET NYT OG MERE TIDSSVARENDE SYSTEM. DET EKSISTERENDE SYSTEM FORTSÆTTER TIL STARTEN AF

Læs mere

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud s kommunikationsstrategi forberedt på skybrud Januar2014 Indhold Hvad går KLIKOVAND ud på?... 3 Målsætninger for kommunikationen... 3 Hvad vil vi sige?... 4 Hvem vil vi sige det til? (Målgrupperne)...

Læs mere

Odder Kommune på facebook

Odder Kommune på facebook Januar 2013 Odder Kommune på facebook Jeg læser aldrig nyheder på OdderNettet men jeg læser alle indlæg fra Odder Kommune på facebook Citat Gitte Buur Januar 2013 Program Strategi, målsætning og forankring

Læs mere

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014 Webinar om LinkedIn Louise Holland Heide Videncentret for Landbrug 11. marts 2014 Inden klokken bliver 15.15 kan du: Lige kort præsentere dig i chatten Dit navn, hvor du arbejder og med hvad Husk at du

Læs mere