1,49 % NY NISSAN FORRETNING I STORKØBENHAVN SPAR 15% PÅ SERVICE- OG. Ny Nissan koncept forretning i København AVISEN.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1,49 % NY NISSAN FORRETNING I STORKØBENHAVN SPAR 15% PÅ SERVICE- OG. Ny Nissan koncept forretning i København AVISEN."

Transkript

1 AVISEN 7. JANUAR UDGAVE Ny Nissan koncept forretning i København 1,49 % NY NISSAN FORRETNING RENTEKAMPAGNE HOS NISSAN TIL OG MED 16/ I STORKØBENHAVN Kom og besøg os i Rødovre allerede i dag... Eller kom til stort åbent hus den 1. & 2. marts fra kl SPAR 15% PÅ SERVICE- OG VÆRKSTEDSARBEJDE - Gratis låne cykel - El bils center - Åbent hus januar - Fremtiden er nu...

2 Fremtiden er nu... Nissan har en klar ambition om at blive det førende asiatiske bilmærke i Europa og kommer et skridt nærmere med indvielsen af koncept-forretninger, der nu for første gang kommer til Danmark. Andersen Biler får æren af at åbne landets første Nissan koncept-forretning i en helt ny bygning på Rovsingsgade i København. Butikken på 1000 m2 slog dørene op den 3. januar dørene op til en parade af nye biler og gode tilbud. I forvejen har Nissan på kort tid fordoblet sin markedsandel i Danmark. Det japanske bilfirma giver sine europæiske forhandlere to år til at overhale Toyota i samlet salg, fortæller Nissans landechef i Danmark, Ralph Gonsalves. Nissan har aldrig haft så stærkt et brand som nu, hvor vores biler virkelig rammer plet hos forbrugerne. Det ambitiøse mål er at være mest solgte asiatiske bilmærke ved udgangen af 2016, målt samlet for hele Europa, siger han. LILLE PRIS, Butikken i Rovsingsgade får et internationalt LILLE PRIS, KR. STOR RUMMELIGHED Avanceret teknologi, der giver en tryg og sikker kørsel PRØV SELV OG BLIV OVERRASKET NISSAN NOTE ACENTA NOTE med gratis TECH KR. PACK (inkl. Avanceret Navigation, teknologi, Around der View giver Monitor, en tryg og sikker kørsel nøglefri Safety Shield betjening -teknologi og safety shield) Around View Monitor 360 -kamera NissanConnect KUN touchscreen navigationssystem KR. med Google Send-To-Car online-services NOTE ACENTA med gratis TECH PACK (inkl. Navigation, Around View Monitor, nøglefri betjening og safety shield) KUN KR. format, hvor kunderne får en ny type sansemættet oplevelse af Nissans verden. I butikken præsenteres kunderne for Nissans allernyeste modeller og for hele listen af ekstraudstyr på en måde, de ikke har været vant til før. Det er fremtidens måde at handle bil på, der nu kommer til Danmark. Kunden kommer virkelig til at føle sig i centrum, siger PR- og kommunikationsmanager, Ann Strøby. Den ny koncept-forretning kan desuden præsentere sportsvognen Nissan 370Z, som står klar i Rovsingsgade. Baggrunden for Nissans succes skyldes især modellerne Qashqai, Note, X-Trail og den to måneder gamle Pulsar. Nissan har satset aggressivt på at vokse globalt og har investeret i udviklingen af en lang række nye modeller, som bilelskere over hele verden har taget til sig, forklarer Ralph Gonsalves. En mere generel forklaring er også, at den teknologi, der er standard i vores biler, kun findes på større modeller hos vores STOR RUMMELIGHED PRØV SELV OG BLIV OVERRASKET NISSAN NOTE Safety Shield -teknologi Around View Monitor 360 -kamera NissanConnect touchscreen -navigationssystem med Google Send-To-Car online-services konkurr, siger han. Direktør og indehaver af Andersen Biler, Peter Selck, ser en stor fremtid for Nissan i Danmark. Opstarten af vores første Nissan-butik i Rødovre er gået rigtig godt. Nu står vi med en helt ny butik med et showroomkoncept, som vi glæder os meget til at introducere. Det er en stor satsning, men vi føler os sikre på, den betaler sig. Nissan er et mærke i vækst, og vi har tænkt os at vækste med dem, siger han. 50 ÅRS NISSAN-ERFARING Nissan har samlet et hold af rutinerede medarbejdere med samlet over 50 års Nissanerfaring til at bemande den ny forretning i Rovsingsgade. Forretningen bliver komplet med værksted og veludstyret reservedelslager. Samlet beskæftiger Andersen Biler 160 medarbejdere fordelt på forretninger i København, Herlev, Roskilde, Rødovre samt to forretninger i Ballerup. Forbrug (blandet kørsel): 19,6-28,6 km/l, CO2: g/km. Tilbuddet gælder til d.31/12/2014. Prisen er ekskl. Leveringsomkostninger på kr. NISSAN KØBENHAVN Rovsingsgade 78A Forbrug (blandet kørsel): 19,6-28,6 km/l, CO2: g/km. Tilbuddet gælder til d.31/12/2014. Prisen er ekskl. Leveringsomkostninger på kr. NISSAN RØDOVRE Tlf.:

3 NISSAN MICRA NISSAN MICRA KR DØRE EL-RUDER FORAN KØRECOMPUTER FOLLOW ME HOME LYS FJERNBETJENT CENTRALLÅS Forbrug (blandet kørsel): 18,5-24,4 km/l, CO 2 : g/km. Pris er ekskl. lev. og gælder til Bilen er vist med ekstraudstyr. *Ny Nissan Micra Visia City finansieret hos Nissan Finans (ved Santander Consumer Bank A/S): Mdl. ydelse fra kr Bilens pris inkl. lev. kr Udbetaling kr svarende til 25,14%. Nominel variabel 1,99%. Variabel debitor 2,01%. Løbetid 96 mdr. ÅOP før skat 7,68%. Samlede kreditomk. kr Lånebeløb kr Samlet beløb der skal betales tilbage kr Gælder **IF Intro kaskoforsikring gælder løbende måned + 11 mdr. kr i selvrisiko, maks km årligt samt md. betaling via PBS. Priserne er inkl. gebyrer og afgifter. Gælder til ved køb af fabriksny Nissan Micra 1.2. NISSAN KØBENHAVN Rovsingsgade 78A NISSAN RØDOVRE Tlf.:

4 DEN HELT NYE NISSAN PULSAR NY BIL. NY OPLEVELSE. DIT PERFEKTE MATCH. NISSAN PULSAR KR * Dynamisk udstråling både indeni og udenpå. Med klassens største kabine, og masser af innovativ teknologi, gør PULSAR de lange køreture behagelige for hele familien. Og med de støjsvage motorer, der går op til 27,8 km/l, er Nissan PULSAR som skabt til dig. NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! BLIV INSPIRERET AF DEN HELT NYE NISSAN PULSAR. NISSAN PULSAR Nissan.dk KR * Dynamisk KOM OG udstråling PRØVEKØR både indeni DEN og udenpå. Med klassens største kabine, og masser af innovativ teknologi, gør PULSAR de lange køreture behagelige for hele familien. Og med de støjsvage motorer, der går op til 27,8 km/l, er Nissan PULSAR som skabt til dig. Andersen Biler A/S Andersen Biler A/S NÅR Rovsingsgade KUN DET 78 A BEDSTE ER GODT Sandbækvej NOK! 3 BLIV 2200 INSPIRERET København N AF DEN HELT 2610 NYE Rødovre NISSAN PULSAR. Tlf Nissan.dk KOM OG PRØVEKØR DEN Forbrug (bl. kørsel) 19,6-27,8 km/l. CO 2 -udledning g/km. Nybilsgaranti 3 år / km. PULSAR leveres også som VAN fra kr ekskl. moms (diesel). *Priserne gælder til og med 31/ og er ekskl. leveringsomkostninger kr Bilen er vist med ekstraudstyr. Andersen Biler A/S Rovsingsgade 78 A Andersen Biler A/S NISSAN KØBENHAVN Tlf Rovsingsgade 78A Forbrug (bl. kørsel) 19,6-27,8 km/l. CO 2 -udledning g/km. Nybilsgaranti 3 år / km. PULSAR leveres også som VAN fra kr ekskl. moms (diesel). *Priserne gælder til og med 31/ og er ekskl. leveringsomkostninger kr Bilen er vist med ekstraudstyr. NISSAN RØDOVRE Tlf.:

5 SPAR 15 % PÅ SERVICE- OG VÆRKSTEDSARBEJDE Book service på så får du 15 % rabat på arbejdslønnen. NISSAN RØDOVRE NISSAN KØBENHAVN Rovsingsgade 78A NISSAN KØBENHAVN Rovsingsgade 78A NISSAN RØDOVRE Tlf.:

6 Historien om den lille gule and Der skal en and bag på bilen Et kælenavn blev til et ikon, som nu sidder bag på rigtig mange biler i Storkøbenhavn. Da Helge Andersen - som startede det, der i dag er Andersen Biler - var en tur i USA, fik han kælenavnet Andy - Den lille and. Den lille and skulle bruges til noget, syntes Helge Andersen, og derfor fik han lavet klistermærker med små gule ænder til at sætte bag på bilerne, der trillede ud fra hans firma. En and bag på hver en Citroën Selvom Helge Andersen Automobiler nu er blevet til Andersen Biler, så sidder der stadig ænder bag på bilerne. Og det er der mange gode grunde til.»der var engang en dame, der ringede ind til De Sorte Spejdere på P3 og spurgte, hvorfor der sidder en and bag på alle Citroën er«, fortæller Peter Selck, som sammen med Martin Frykmann ejer Andersen Biler. Anden er blevet så stærkt et ikon, at radiolytteren faktisk forbandt det med Citroën og ikke med det bilhus, hvor den er købt. Ænder til prinserne Gennem de mange årtier med anden i bagruden har bilhuset oplevet mange sjove episoder. Blandt andet fik kongehuset leveret en Citroën, da kroprins Frederik og Prins Joachim var små. De fik så hver en model af den store bil og et ark med fire ænder på. Fire dage senere stod en repræsentant fra kongehuset igen hos Helge Andersen, for prinserne ville gerne have flere ark med ænder. De byttede dem i skolen. Hvor er min and? En anden oplevelse havde Martin Frykmann en dag, hvor en dame kørte ind hos Andersen Biler, og sådan lidt vredt kom ind og spurgte, hvordan det kunne være, at hun ikke havde fået en and bag på bilen. DE NYE NISSAN CROSSOVER Martin Frykmann gik med ud og kunne se, at bilen var solgt hos en helt anden forhandler - men det skulle ikke skille dem ad, så hun kunne køre videre med det lille glade klistermærke bagpå. En rigtig bil har en and Efterhånden som Andersen Biler er begyndt at forhandle andre mærker end Citroën, så er der flere forskellige typer af biler, som har anden i bagruden. Blandt andet fik Andersen Biler produceret et særligt stort mærke til en Suzuki Vitara, som havde et reservehjul med cover siddende bagpå.»vi har kunder, der gerne vil have fire ænder i bagruden, fordi de har fire børnebørn og lastbilchauffører, der efterhånden har fået fyldt bilen med de gule ænder«, siger Martin Frykmann, som nyder, når han møder den lille gule and på vej på ferie gennem Europa. ANDEN. Den lille gule and sidder altså ikke bag på alle Citroën er. Til gengæld sidder den på alle biler, der kører ud fra et af Andersen Bilers bilhuse. -MODELLER NYE NISSAN CROSSOVER -MODELLER NY NISSAN JUKE KR. NY NISSAN JUKE KR. NY NISSAN QASHQAI KR. UDFORSK DE NYE NISSAN-MODELLER NY NISSAN QASHQAI KR. UDFORSK DE NYE NISSAN-MODELLER NY NISSAN X-TRAIL KR. NY NISSAN X-TRAIL KR. JUKE: Forbrug (bl.kørsel): 15,4-25,0 km/l, Co 2 : g/km.qashqai: Forbrug (bl.kørsel): 17,9-26,3 km/l, Co 2 : g/km. X-TRAIL: Forbrug (bl. kørsel): 18,9 20,4 km/l, CO 2 : g/km. Nybilsgaranti i 3 år/ km. 12 års garanti mod gennemtæring. Prisen er ekskl. leveringsomkostning på kr. Bilen er vist med ekstraudstyr. NISSAN KØBENHAVN Rovsingsgade 78A NISSAN RØDOVRE Tlf.: JUKE: Forbrug (bl.kørsel): 15,4-25,0 km/l, Co 2 : g/km.qashqai: Forbrug (bl.kørsel): 17,9-26,3 km/l, Co 2 : g/km. X-TRAIL: Forbrug (bl. kørsel): 18,9 20,4 km/l, CO 2 : g/km. Nybilsgaranti i 3 år/ km. 12 års garanti mod gennemtæring. Prisen er ekskl. leveringsomkostning på kr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

7 300 % ELEKTRISK TRE GANGE 100 % ELEKTRISK INNOVATION DEN HELT NYE NISSAN E-NV200 EVALIA DEN HELT NYE NISSAN e-nv200 VAN NISSAN LEAF Lastrum på 3,1 m 3 5 sæder Lynopladning på 30 min. Rækkevidde op til 170 km Lastrum på 4,2 m 3 Plads til to europaller Automatgear Rækkevidde op til 170 km Stille kørsel Unikke køreegenskaber Rækkevidde op til 199 km Allerede mange tilfredse kunder KR inkl. moms Ejere verden over af Nissan el-bilen LEAF har netop rundet en milliard kørte kilometer og slår dermed fast, at Nissan er klodens førende inden for el-biler. Med i alt solgte LEAF el-biler har Nissan befæstet den position, der fra start var ambitionen. Den japanske bilfabrik vil være global leder inden for både teknologi og salg af el-biler. El-bil markedet er generelt i stærk stigning, og det mærker vi også tydeligt i Danmark. Salget herhjemme er fordoblet alene de seneste 12 måneder, siger Ann Strøby, PR- og Kommunikationsmanager for Nissan i Danmark. Med det ny El-bil Center hos Nissan i Rovsingsgade vil Andersen Biler fortsætte successen. Det sker med især to modeller, den populære LEAF og e-nv200, der både fås som person- og varevogn. Udviklingen inden for batteriteknologi er i konstant udvikling så det er svært at spå om fremtiden. Lige nu er det meget ønsket om miljøvenlighed og en grøn virksomhedsprofil, der er den vigtigste KR ekskl. moms driver for forbrugerne. Vi ser i øjeblikket eksempler på, at totaløkonomien ved en el-bil er så god, at det kan betale sig, uanset hvordan man vender og drejer det, siger Jan Klausen, kommerciel direktør for Andersen Biler. I forbindelse med åbningen af den nye Nissan Koncept-forretning har Andersen Biler netop fået blåstemplet et meget spændende projekt, der støttet af både offentlige og private midler, betyder at vi, som eneste Nissan forhandler i Danmark, i løbet af 1. kvartal 2015, kan tilbyde 50 stk. Nissan e-nv200 varevogne til en uhørt lav leasingpris, uden nogen som helst økonomisk usikkerhed eller risiko for leasingtager. Det er et kanontilbud til håndværkere, der ikke nødvendigvis kører mange kilometer hver dag, men har brug for at komme rundt i byen med deres udstyr. Bilen er meget velegnet til elektrikere, vinduespudsere, rengøringsfirmaer, malere etc. Det bliver til en pris, som ikke tidligere er set i Danmark, siger Jan Klausen. KR inkl. moms (ekskl. leje af batteri) LEAF RUNDER 1 MILLIARD KM PÅ EL Nissan e-nv200 er en varevogn af mellemstørrelsen med en rækkevidde på op til 170 km pr. opladning. Den leveres som en totalløsning og der følger, helt ekstraordinært, en opladestation med til bilen. Eneste omkostning vil være montering af opladestation i firmaet eller hjemme på privatadressen. Andersen Biler har indgået et tæt samarbejde med de mest kompetente firmaer inden for elbils teknologi og lade infrastruktur, så vi kan sørge for en 100 % installation hvis det ønskes. Undersøgelser viser, at mange af byens håndværkere blot kører km dagligt, siger Jan Klausen. Her vil det være meget oplagt at skifte til el. Der er i øjeblikket politisk velvilje, der i nær fremtid, igen kan gøre det gratis, for elbiler, at parkere i København. Kom ind i vores forretninger og få en prøvetur og hør mere om e-nv200 projektet de 50 biler bliver leaset ud efter først til mølle princippet og de første 4 biler er allerede reserveret. NISSAN KØBENHAVN Rovsingsgade 78A NISSAN RØDOVRE Tlf.:

8 ÅBNINGSTILBUD NÆSTEN NY QASHQAI TIL EKSTRA LAV PRIS Tidligere korttids udlejningsbiler - Nissan Qashqai Tekna i flere farver. Alle kørt mellem km. BENZIN Spar kr ,- KUN 10 STK. KR ,Nypris kr ,- DIESEL Spar kr ,- Standard udstyr: 19 alu.fælge,navigation, Around View Monitor, Skiltegenkendelse, Træthedsregistrering, Moving Object Detection, Kollisionsradar (automatisk nødopbremsning), Panoramaglastag, Førersæde med elektrisk højdejustering, Bi-LED-forlygter KR ,Nypris kr ,- NISSAN KØBENHAVN Rovsingsgade 78A NISSAN RØDOVRE Tlf.:

9 Tager kundernes ønsker seriøst Vi vil have branchens mest tilfredse kunder Den bedste reklame, er en meget tilfreds kunde. Det princip lever Andersen Biler efter, og det virker, for de har leveret biler til flere, som så har anbefalet Andersen Biler til hele familien Hvis man kigger en generation tilbage, så var det uhyre sjældent, at en bilist skiftede mærke. For hvis man kørte Citroën, så sagde det også noget om den type, man var. Og når børnene skulle købe deres første bil, så var det ofte samme mærke som forældrene. Helt så loyale mod et bilmærke er kunderne ikke i dag, men det betyder ikke, at god rådgivning og service er gået af mode. En kunde hos Andersen Biler er samtidig en ambassadør for virksomheden, for hvis du får en god oplevelse, så er det mere sandsynligt, at du vil anbefale virksomheden til andre.»den bedste reklame er kunder, der er meget tilfredse, så det gør vi meget ud af i hver eneste handel«, siger Peter Selck, som sammen med Martin Frykmann ejer Andersen Biler. De bedste medarbejdere Et er at kunderne skal være tilfredse med deres køb og service af bilen. Men det bliver de kun, hvis medarbejderne er engagerede, og det kan ejerne af Andersen Biler stå inde for, at de er.»vi har simpelthen Danmarks bedste medarbejdere«, siger Martin Frykmann, og hæfter sig blandt andet ved en høj anciennitet og stort engagement i firmaet fra de 160 medarbejdere. Det hele handler selvfølgelig om at sælge flere biler. Andersen Biler vil være den foretrukne leverandør i Storkøbenhavn, og det skal være glade medarbejdere og tilfredse kunder, der får dem til at vinde den næste handel. KUNDERNE ELSKER DET: Altid gratis lånecykler Når du indleverer din vogn til eftersyn, vedligeholdelse eller reparation hos Andersen Bilers seks afdelinger i Storkøbenhavn, får du en lånecykel med dig, hvis du har brug for det. Så kan du køre hjem eller på arbejde, og tilbage, når din bil er klar. Det har vist sig at være en stor succes, som rigtig mange kunder gør brug af. Ofte er det hurtigere at cykle end at tage bussen, især fra afdelingen i Rovsingsgade, hvorfra mange skal videre på arbejde i indre by eller brokvartererne, mens vi ordner deres bil, siger Martin Frykmann. Der er også mange, som vælger at cykle sig en tur. Fra Rovsingsgade er det oplagt at køre rundt på Bellahøj eller ud til naturen omkring Utterslev Mose. Det er kvalitetscykler, som altid er i god stand og multiindstillelige, så de uden brug af værktøj let kan justeres til kundens størrelse og kropsform. siger Martin Frykmann. Når han selv skal sige det, er det faktisk genialt. Cyklerne er miljøvenlige, et grønt signal, og mange kunder kommer tilbage efter deres bil i ekstra godt humør. Det er jo ikke alle, der ved, hvor dejligt det er at cykle i København. Det finder de ud af. Det er ikke for ingenting, at København flere gange er blevet kåret til verdens bedste cykelby, siger Martin Frykmann. Cyklerne står klar, når du indleverer din bil hos Andersen Biler på følgende adresser: Tilbuddet om cykler til kunderne opstod som en idé, der blev prøvet af for sjov. Den fængede øjeblikkeligt hos kunderne. Nu holder de sorte Raleigh-cykler klar på lange rækker.

10 BILER PÅ NYTÅRSKUR FORD FIESTA TREND Udstyr: Sædevarme, El-Ruder, Lændestøtte. Km fra kr. FORD FIESTA TITANIUM Udstyr: Bluetooth, Aircondition, Varme i forrude. Km fra kr. FORD B-MAX TREND Udstyr: Aircondition, P-Sensor bag, Varme i forrude. Km fra kr. FORD FOCUS EDITION Udstyr: Klima, Bluetooth, Varme i forrude. Km fra kr. FORD FOCUS ST. CAR EDITION & TITANIUM Udstyr: Klima, Bluetooth, Varme i forrude, Alu. Km fra kr. FORD C-MAX COMPACT EDITION & TITANIUM Udstyr: Bluetooth, El-Ruder, Varme i forrude. Km fra kr. FORD KØBENHAVN N. Rovsingsgade 78 Tlf.: FORD BALLERUP Energivej Ballerup Tlf.:

11 BILER PÅ NYTÅRSKUR FORD GRAND C-MAX EDITION & TITANIUM Udstyr: 7 PERS, Bluetooth, Varme i sæder, Varme i forrude. Km fra kr. FORD S-MAX COLLECTION TDCI 140 HK/163 HK Udstyr: 7 PERS, Navi, Bluetooht, P-Sensor for/bag. Km fra kr. FORD S-MAX AUT. COLLECTION TDCI 163 HK Udstyr: 7 PERS, POWER SHIFT, Navi, Bluetooth, Alu. Km fra kr. FORD GALAXY COLLECTION TDCI 163 HK Udstyr: 7 PERS, Navi, Bluetooth, Alu. Km fra kr. FORD GALAXY AUT. COLLECTION TDCI 163 HK Udstyr: 7 PERS, POWER SHIFT, Navi, Bluetooth, Alu. Km fra kr. FORD KUGA AUT. TITANIUM TDCI 140 HK/163 HK Udstyr: Klima, Navi, Bluetooth, Alu,. Km fra kr. FORD KØBENHAVN N. Rovsingsgade 78 Tlf.: FORD BALLERUP Energivej Ballerup Tlf.:

12 SPAR 15 % PÅ SERVICE- OG VÆRKSTEDSARBEJDE Book service på så får du 15 % rabat på arbejdslønnen. FORD BALLERUP ENERGIVEJ Ballerup FORD KØBENHAVN Rovsingsgade 78 GRATIS SERVICERÅDGIVNING Fords personlige servicerådgivning giver dig en professionel og troværdig serviceoplevelse. Glæd dig til indsigt og undgå overraskelser. Du får egen servicerådgiver I gennemgår bilen sammen Det tager kun 15 min. Du får et skriftligt tilbud Værkstedet udfører kun det arbejde som I er enige om Udlevering af faktura når du henter bilen Din servicerådgiver følger op og holder forbindelsen Udfyld vores kundetilfredshedsskemaer - vi vil være endnu bedre! NYTÅRSKAMPAGNE 0.99 % Variabel GÆLDER TIL OG MED 16/ DEN NYE FORD FOCUS 1.99 % Fast kr./md. DEN NYE FORD FOCUS KR./MD kr./md. Ford Focus Stationcar Stationcar 1.0 Ecoboost 1,0 Ecoboost 100 hk Trend 100HK finansieret Trend via Finansieret Ford Credit: vi Ford kr. Credit: inkl. levering (3.780 kr. kr.), inkl. udbetaling Levering (3.780 kr., samlet kr.), kreditbeløb udbetaling kr., kr., løbetid samlet 96 mdr., kreditbeløb variabel debitor kr ,55%, ÅOP ÅOP 4,04%, 5,93%, samlede samlet kreditomkostninger kr., samlet , beløb samlet der skal beløb betales der tilbage skal betales kr. tilbage Ford Credits kr forretningsbetingelser Ford Credits og kreditvurderingskrav forretningsbetingelser er gældende. og kreditvurderingskrav Bilen skal kaskoforsikres. Der gældende. opnås lavere Bilen skal når låneperioden kaskoforsikres. er 84 Der mdr. opnås eller kortere. en lavere Betaling via Nets når forudsættes låneperioden ellers tillægges er 72 md. et gebyr Eller på kortere. 25 kr. pr. Betaling ydelse. Gældende via Nets indtil forudsættes 31/ Bilen eller er lægges vist med ekstraudstyr. et gebyr på 25 kr. pr. betaling. Gældende indtil 16/ Bilerne er vist med ekstraudstyr. A ++ B 17,9-29,4 km/l, CO g/km Ford Focus Stationcar 1.0 Ecoboost 100 hk Trend finansieret via Ford Credit: kr. inkl. levering (3.780 kr.), udbetaling kr., samlet kreditbeløb kr., løbetid 96 mdr., variabel debitor 3,55%, ÅOP 5,93%, samlede kreditomkostninger kr., samlet beløb der skal betales tilbage kr. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Der opnås en lavere når låneperioden er 84 mdr. eller kortere. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. ydelse. Gældende indtil 31/ Bilen er vist med ekstraudstyr. A ++ B 17,9-29,4 km/l, CO g/km FORD KØBENHAVN N. Rovsingsgade 78 Tlf.: FORD BALLERUP Energivej Ballerup Tlf.:

13 ford.dk NYTÅRSKAMPAGNE 0.99 % variabel NYTÅRSKAMPAGNE % fast variabel 1.99 % fast Gælder alle nye Ford-biler i perioden 2/1 til og med 16/ Gælder alle nye Ford-biler i perioden 2/1 til og med 16/ Finansieret via Ford Credit (eksempel ved variabel ): kr. inkl. levering (3.780 kr.), udbetaling kr., samlet kreditbeløb kr., løbetid 84 mdr., månedlig ydelse kr. variabel debitor 0,99%, ÅOP 3,53%, samlede kreditomkostninger kr., samlet beløb der skal betales tilbage kr. Finansieret via Ford Credit (eksempel ved fast ): kr. inkl. levering (3.780 kr.), udbetaling kr., samlet kreditbeløb kr., løbetid 84 mdr., månedlig ydelse kr. fast debitor 2,01%, ÅOP 4,59%, samlede kreditomkostninger kr., samlet beløb der skal betales tilbage kr. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. ydelse. Gældende indtil 16/ Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftaleloven 19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. A + D 13,3 27,8 km/l, CO g/km FORD KØBENHAVN N. Rovsingsgade 78 FORD BALLERUP Energivej Ballerup Finansieret via Ford Credit (eksempel ved variabel ): kr. inkl. levering (3.780 kr.), udbetaling kr., samlet kreditbeløb kr., løbetid 84 mdr., månedlig ydelse kr. variabel debitor 0,99%, ÅOP 3,53%, samlede kreditomkostninger kr., samlet beløb der skal betales tilbage kr. Finansieret via Ford Credit (eksempel ved fast ): kr. inkl. levering (3.780 kr.), udbetaling kr., Tlf.: samlet 88 kreditbeløb kr., løbetid 84 mdr., månedlig Tlf.: ydelse kr. 00 fast 10 debitor 2,01%, ÅOP 4,59%, samlede kreditomkostninger kr., samlet beløb der skal betales tilbage kr. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. ydelse. Gældende indtil 16/ Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftaleloven 19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. A + D 13,3 27,8 km/l, CO g/km

14 ENESTE PÅ SJÆLLAND: Ford åbner international topbutik i København Fra Mustang til Ka og sportsvogne, konceptbiler, specialmodeller hele kæden af Fordmodeller kommer til København, når Andersen Biler i Rovsingsgade til foråret bliver opgraderet til højeste internationale niveau inden for Fordforhandlere. Og det er ingen selvfølge. Kun udvalgte Fordforhandlere på verdensplan får mulighed for at blive såkaldte Ford Brand Store, og der følger store krav med til udnævnelsen. Areal, beliggenhed, teknologi alene oplevelsesdelen skal give kunden en følelse af noget usædvanligt. Det var derfor med sommerfugle i maven og et glædesbrøl, at direktør Martin Frykmann for nogle måneder siden modtog meddelelsen, han havde ventet på. Andersen Bilers Ford-forretning i Rovsingsgade 78 mellem Hans Knudsens Plads og Tagensvej er godkendt et af flagskibene blandt Fords 3700 butikker i Europa. Forretningen bliver eneste Ford Brand Store på Sjælland, og en ud af kun fem i Danmark. Det er en stor investering. Vi har forpligtet os til at udstyre butikken med højteknologi, storskærme og ekstra lækre kundeområder. Til gengæld forpligter Ford sig til at sørge for, at netop vores butik har alle Fords modeller, også de sjældne og usædvanlige, som man tidligere har skullet rejse langt og nogle gange til udlandet for at se, prøvekøre og købe, siger Martin Frykmann, der har været partner og direktør i Andersen Biler siden I øjeblikket er det 1100 m2 store forretningslokale på Rovsingsgade ved at blive bygget om og indrettet, så butikken kan holde premiere 1. april 2015 med en præsentation af den længe ventede luksus-model, Ford Vignale. Dette bliver det ultimative inden for Ford. Ingen kører forgæves. Forretningen vil altid have det hele inden for Ford, for det skal vi. Både sportsvogne, familiebiler, SUV, luksusmodeller, varevogne, pickups. Ingen steder vil man herhjemme til enhver tid kunne se flere modeller end i den nye butik, siger Martin Frykmann. Vores gæster vil kunne se, røre og føle bilerne. Nærmest smage dem. Selve konceptet for en Ford Brand Store er, at hele familien skal kunne få noget ud af et besøg, som de ikke glemmer lige med det samme. Det bliver bare lækkert, siger han. Som noget helt nyt vil man virtuelt kunne bygge sin egen Ford, som man ønsker sig den. Kort tid efter står den så klar i en personlig version, ikke ret mange andre har, forklarer Martin Frykmann. Senere på året udvides rækken af modeller, som kun kan fås i flagskibs-butikker som denne. Det drejer sig blandt andet om de nye Ford Edge og Mustang. I 2015 vil man også kunne se nye versioner af populære klassikere som Ford Mondeo, S-Max og Galaxy. Målet for investeringen i den nye Ford Brand Store er at slå fast, at Andersen Biler i Rovsingsgade uden konkurrence bare er stedet, man er nødt til at slå vejen forbi, når man tænker Ford. Også på reparationer og reservedele. Og finere brugte biler. Københavns nye internationale Ford-forretning udstyres med et state of the art værksted med allernyeste teknologi inden for måleudstyr og finjusteringsapparater, der bliver betjent af håndplukkede Ford-mekanikere med mange års erfaring. Det er mekanikere, som ikke koncentrerer sig om andet end Ford. De har i årevis ikke gjort andet end at blive de bedste til at vedligeholde og reparere Ford. De nyeste instrumenter og måleapparater sætter nye standarder for fejlfinding, og samtidig vil reservedelslageret til enhver tid kunne levere alt i originale dele. Det er en del af forpligtelsen som brand store. Og vores løfte til kunderne, siger Martin Frykmann. OBS. Frem til åbningen som Ford Brand Store fungerer Andersen Biler i Rovsingsgade 78, som hidtil med service, vedligeholdelse og salg af nye og brugte Ford-biler FORD KØBENHAVN N. Rovsingsgade 78 Tlf.: FORD BALLERUP Energivej Ballerup Tlf.:

15 NYTÅRSKAMPAGNE FORD KA 798 KR./MD Finansieret via Ford Credit 0.99 % 1.99 % FORD FIESTA Variabel KR./MD Fast Finansieret via Ford Credit GÆLDER TIL OG MED 16/ Finansieret via Ford Credit: løbetid 84 mdr., variabel debitor 0,99%. Ford Ka Trend 1,2 (69 hk): kr. inkl. Levering (3.780 kr.), udbetaling kr., samlet kreditbeløb kr ÅOP 9,16%, samlet kreditomkostninger , samlet beløb der skal betales tilbage kr Ford Fiesta Trend 1,0 (65 hk) 3-dørs: kr. inkl. Levering (3.780 kr.), udbetaling kr., samlet kreditbeløb kr , ÅOP 5,75%, samlet kreditomkostninger , samlet beløb der skal betales tilbage kr Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Der opnås en lavere når låneperioden er 72 md. Eller kortere. Betaling via Nets forudsættes eller lægges et gebyr på 25 kr. pr. betaling. Gældende indtil 16/ Bilerne er vist med ekstraudstyr. FORD KØBENHAVN N. Rovsingsgade 78 Tlf.: FORD BALLERUP Energivej Ballerup Tlf.:

16 AVISEN 7. JANUAR UDGAVE NYTÅRSKAMPAGNE 0.99 % Variabel SPAR 15% PÅ SERVICE- OG VÆRKSTEDSARBEJDE 1.99 % GÆLDER TIL OG MED 16/ Fast - Gratis låne cykel - Åbent hus januar - ANDERSEN BILER Sjællands eneste Ford Store forretning

Som stolt sponsor af UEfa Champions LeagUE varmer vi op til finalen

Som stolt sponsor af UEfa Champions LeagUE varmer vi op til finalen Som stolt sponsor af UEfa Champions LeagUE varmer vi op til finalen med en masse gode tilbud. KOM TIL ÅBENT HUS HOS DIN NISSAN- FORHANDLER I WEEKENDEN 21.-22. MAJ KL. 11-16. Som stolt sponsor varmer vi

Læs mere

PRISFEST NISSAN HOLDER KOM TIL ÅBENT HUS SEPTEMBER KL

PRISFEST NISSAN HOLDER KOM TIL ÅBENT HUS SEPTEMBER KL NISSAN HOLDER PRISFEST KOM TIL ÅBENT HUS 17.-18. SEPTEMBER KL. 11-16 FÅ FOR 10.000 KR. TILBEHØR VED KØB AF EN NY QASHQAI ELLER X-TRAIL SE FLERE TILBUD I AVISEN VORES LØFTE. DINE FORDELE. NISSAN MICRA DANMARKS

Læs mere

Kom til åbent hus i weekenden 30.-31. maj fra kl. 11-15

Kom til åbent hus i weekenden 30.-31. maj fra kl. 11-15 VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 20.000 KR. Se mere inde i avisen. BLIV EN DEL AF NISSANS SUCCEs Nissan har gennem de sidste 5 år firdoblet salget og er dermed blandt de hurtigst voksende bilmærker i Danmark.

Læs mere

Danmarks bedste billån

Danmarks bedste billån Danmarks bedste billån Kilde: Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge. variabel rente Repræsentativt eksempel baseret på en gennemsnitsberegning på en fabriksny Toyota til en kontantpris på 250.000 kr. (Den

Læs mere

Se mere inde i avisen.

Se mere inde i avisen. VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 25.000 KR. Se mere inde i avisen. BLIV EN DEL AF NISSANS SUCCE Nissan har gennem de sidste 5 år firdoblet salget og er dermed blandt de hurtigst voksende bilmærker i Danmark. Nissan

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

QASHQAI PRISLISTE

QASHQAI PRISLISTE QASHQAI PRISLISTE 01.07.2016 DRIVLINE Motor Transmission Model UDSALGSPRIS INKL. MOMS OG 4x2 DIG-T 115 6 Manuel VISIA CITY 229 900 4x2 DIG-T 115 6 Manuel VISIA 239 900 4x2 dci 110 6 Manuel VISIA 259 900

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

QASHQAI PRISLISTE

QASHQAI PRISLISTE QASHQAI PRISLISTE 01.01.2017 Motor Model DRIVLINE Km/l - CO₂ g/km Grøn ejerafgift pr. Halvår Energiklasse* UDSALGSPRIS INKL. DIG-T 115 VISIA CITY 4x2 17,9 (16" & 17" & 18") / 17,2 (19") / 129 890 219 790

Læs mere

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER.

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. KROGSGAARD fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE

Læs mere

fiat finansiering uden udbetaling

fiat finansiering uden udbetaling fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE FIAT 500 MODEL

Læs mere

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport AUGUST 2015 sensommer udsalg Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport NY Hyundai i30 Turbo Vejlevej 160. 8700

Læs mere

DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår VEJL. UDSALGSPRIS INKL.

DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår VEJL. UDSALGSPRIS INKL. DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår UDSALGSPRIS INKL. MOMS OG Forhjulstrukket El-motor 24 kwh, flex Automatgear 24 kwh Visia 310 204 190 Forhjulstrukket El-motor 24 kwh, flex Automatgear

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

NISSAN SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE?

NISSAN SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE? NISSAN Erhvervssalg SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE? SØRG FOR AT DIN VIRKSOMHED FÅR DEN BEDSTE PLADS Med miljøet i fokus Som beslutningstager, ved du, at alle organisationer har forskellige behov. Det gælder

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til.

Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til. Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til. FORD BlueService Hos Ford ophører serviceydelserne ikke, når du går ud af forretningen. For når du køber en bil hos os, medfølger

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

NYTÅRSsHOW rekord00år. fejrer. Den & januar kl Hverdage kl Lørdag og søndag kl

NYTÅRSsHOW rekord00år. fejrer. Den & januar kl Hverdage kl Lørdag og søndag kl SERVICE SERVICE NYTÅRSsHOW 2017 Den 7. - 8. & 14. - 15. januar kl. 11-16 1 Gør som dine venner og bekendte, slå til hos RAF Motors. Horsens største og bedst sælgende bilforretning siden 2006! Årets bedste

Læs mere

STORT ÅBENT HUS DEN OKTOBER KL.

STORT ÅBENT HUS DEN OKTOBER KL. RAF TODAY NOVEMber 2016 STORT ÅBENT HUS DEN 29. - 30. OKTOBER KL. 11-16 Danmarks premiere Ny Peugeot 3008 Peugeot Chili kampagne Hyundai Passion friske tilbud Stort udvalg i brugte biler Åbent hele weekenden

Læs mere

Bilafgifterne er sat ned!

Bilafgifterne er sat ned! Danmarks bedste billån Kilde: Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge. Bilafgifterne er sat ned! variabel rente Repræsentativt eksempel baseret på en gennemsnitsberegning på en fabriksny Toyota til en kontantpris

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Nordania webinar: Din nye firmabil

Nordania webinar: Din nye firmabil Klik her og se optagelsen af seneste webinar Husk headset! Nordania webinar: Din nye firmabil Beskatningsgrundlag Beskatningsgrundlaget er populært sagt bilens pris på gaden inkl. Nordanias rabat. Fabriksmonteret

Læs mere

Galla The Renault Way

Galla The Renault Way Galla The Renault Way Med Gallamodellerne fra Renault fortsætter festen langt ind i det nye år Renault CAPTUR Intens limited version med unik lakering og udstyr Renault i Galla version mere udstyr end

Læs mere

Kom til Nytårsgalla hos Renault

Kom til Nytårsgalla hos Renault Kom til Nytårsgalla hos Renault Renault CAPTUR Arctic Limited version med unik lakering og udstyr. Mere cool end nogensinde Åbent Hus 7.-8. januar kl. 11-16 Se mere på næste side Renault CAPTUR Arctic

Læs mere

Vi er Kraftedeme mærkelige hos RAF

Vi er Kraftedeme mærkelige hos RAF RAF TODAY Februar 217 service service Vi er Kraftedeme mærkelige hos RAF Hverdage kl. 9. - 17.3 Lørdag og søndag kl. 11. - 16. Hyundai i1 Comfort Lev. omk. kun plus din gamle bil* 99.995 kr. kr. 13.875

Læs mere

Danmarks nye brugtbils blad

Danmarks nye brugtbils blad SERVICE Danmarks nye brugtbils blad Mine damer og herre Her finder du næsten nye biler med Danmarks bedste garantiordning. Skrotpræmie 20.000 kr.* SERVICE Brugtbilsattest 60 punkt gennemgang Kan bruges

Læs mere

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST Mandag - fredag 09.00-17.30 Lørdag - søndag 11.00-16.00 Vejlevej 160 8700 Horsens 8711 8800 www.rafmotors.dk 20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST - hos DK s største Hyundai-forhandler DET SKAL FEJRES!!! 25. - 26. april

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

DelebilFonden. Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt

DelebilFonden. Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt Bilag 8c til Dagsorden til møde i Klima- og Energipolitisk Udvalg 7. februar 2012 Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt Hvad Bilag 8c til Dagsorden er til møde en i Klima- og Energipolitisk

Læs mere

åbent hus i weekenden

åbent hus i weekenden åbent hus i weekenden grand opening 20.-21. august kl. 11-16 KONKURR E NCE Vind Mazda CX-5 i én uge + g avekort på 3.000,- til L egoland Deltag på Facebo ok! NYT showroom 1400 m2 Pølser & Fadøl til alle

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger

OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger INDHOLD Driftsomkostninger s. 3 Ladeløsninger s. 4 7 Nissan leverandører af ladeløsninger s.

Læs mere

0,95 % VIND EN AURIS HYBRID I ET ÅR HYBRID-DAGE VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 2016 HYBRID-RENTE 1 9. - 10. JANUAR 2016

0,95 % VIND EN AURIS HYBRID I ET ÅR HYBRID-DAGE VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 2016 HYBRID-RENTE 1 9. - 10. JANUAR 2016 VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 10 ting du bør vide om hybrid 2.500 nye, glade hybrid-ejere i 2015 Tre nye hybrid-modeller i Nedsatte priser på hybrid-biler HYBRID-DAGE 9. - 10. JANUAR PRØVEKØR OG VIND EN AURIS

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

RAF TODAY. Nye afgifter billigere biler! Spar op til ,- 30 demobiler med kæmpe besparelser. - danmarksmester i leasing. brugte biler i særklasse

RAF TODAY. Nye afgifter billigere biler! Spar op til ,- 30 demobiler med kæmpe besparelser. - danmarksmester i leasing. brugte biler i særklasse RAF TODAY oktober 2017 Nye afgifter billigere biler! Spar op til 58.000,- RAF LEASING - danmarksmester i leasing HYUNDAI hele vejen 30 demobiler med kæmpe besparelser RAF plus brugte biler i særklasse

Læs mere

Det er sgu for sexet!

Det er sgu for sexet! RAF INFO Februar 2016 RAF MOTORS KUNDEMAGASIN for sexet! SPAR 40.000 KR. Parkeringssensor for og bag Elektronisk p-bremse Auto. nedbl. Bakspejl Regnsensor El indst. Forsæder Navigation Læderrat È t gratis

Læs mere

Til privat & erhverv. Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk. Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16.

Til privat & erhverv. Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk. Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16. oktober 2015 Til privat & erhverv Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16 BMW 550i Årg. 2/2012 52.000 km BMW Professional Navigation med

Læs mere

C-MAX prisliste

C-MAX prisliste C-MAX prisliste 01-07-2017 5 dørs Model Gear HK Km/l CO 2 g/km Energiklasse Afgift* Benzin 1.0 EcoBoost 6 100 19,6 117 A 600 228.060 260.980 243.010 1.0 EcoBoost 6 125 19,6 117 A 600 245.860 272.590 251.980

Læs mere

Benzin Diesel. Guide. eller. sider. Oversigt benzin-vindere og diesel-vindere samt nøgletal for 28 biler

Benzin Diesel. Guide. eller. sider. Oversigt benzin-vindere og diesel-vindere samt nøgletal for 28 biler Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Benzin Diesel eller 12 sider Oversigt benzin-vindere og diesel-vindere samt nøgletal for 28 biler BENZIN ELLER DIESEL INDHOLD:

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 100% ORIGINAL = KVALITET. MED EN MINI FORSIKRING HENVISES DU ALTID TIL ET AUTORISERET MINI VÆRKSTED, HVOR DER BENYTTES ORIGINALE RESERVEDELE. Vil

Læs mere

Her sparer du penge på værkstedsregningen

Her sparer du penge på værkstedsregningen Her sparer du penge på værkstedsregningen Din bil er gået i stykker, og du vil indhente et tilbud på reparation. Det sker hurtigst hos en værkstedsportal, har danskerne erfaret Af Hans Uffe Christensen,

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Lavere afgifter og bedre elbiler. Lærke Flader, Branchechef

Lavere afgifter og bedre elbiler. Lærke Flader, Branchechef Lavere afgifter og bedre elbiler 01/06/2017 side 1 Lærke Flader, Branchechef Dansk Elbil Alliance Interesseorganisation som samler de centrale aktører i og omkring elbilbranchen med henblik på i fællesskab

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If 100% ORIGINAL = KVALITET Med en Ford Forsikring henvises du altid til et autoriseret Ford værksted, hvor der benyttes originale reservedele. SERIØSE

Læs mere

Det handler om mennesker

Det handler om mennesker Profilbrochure Det handler om mennesker Personligt engagement har været drivkraften i Europcar siden starten i 1954 Det hele startede i 1954 med én Folkevogn, som hurtigt blev til flere. I mange år var

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

Skrotpræmie MATCHBILER. op til ,- for din. inviterer hermed til. mazda 3. i10. Fra ,- Fra ,-

Skrotpræmie MATCHBILER. op til ,- for din. inviterer hermed til. mazda 3. i10. Fra ,- Fra ,- MATCHBILER inviterer hermed til nytårsshow i weekenden 7.-8. januar kl. 11-16 Skrotpræmie op til 20.000,- for din NY mazda 3 gamle bil! NY Hyundai i10 Oplev den i weekenden Oplev den i weekenden Fra 194.998,-

Læs mere

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juni 2014 Nyheder fra Nordania Lastbilleasing Nordania Leasing og Danske Leasing er gået sammen. Se, hvad

Læs mere

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk FRA 0 KR. i UDBETALING Her kan ALLE være med RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk Hyundai i20 1,25 Active Plus 16.000 km. Årgang 2015 A/C Kørecomputer Bagsæder, split

Læs mere

Nyhedsbrev. Nu er vi gået ind i efteråret 2013 og mange er ved at bestille biler for resten af året og til levering i begyndelsen af det nye år.

Nyhedsbrev. Nu er vi gået ind i efteråret 2013 og mange er ved at bestille biler for resten af året og til levering i begyndelsen af det nye år. ALM. BRAND Leasing Alm. Brand Leasing A/S Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 70 03 Telefax 35 47 70 04 www.almbrandleasing.dk Oktober 2013 Nyhedsbrev Kære kunde Nu er vi gået ind i efteråret

Læs mere

CLEVER TEMA: Rækkevidde

CLEVER TEMA: Rækkevidde Kære elbilist Nu har du rundet 14 dage i projekt Test-en-elbil. Vi håber, at det har været en god start med gode oplevelser. Test-en-elbil er Europas største elbilprojekt, og den rolle du spiller, er af

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

Hyundai i10. 1,0 Go Clima

Hyundai i10. 1,0 Go Clima inviterer hermed til *Tilbuddene gælder kun denne weekend / betinget af finansieringskontrakt tegnet hos. nytårsshow 9.-10. januar kl. 11-16 Skrotpræmie eller MATCH-pakke - du vælger!* Få 15.000,- for

Læs mere

FORD FOCUS FOCUS_2015_V10_MASTER_240x185 Cover.indd 1-3 08/11/2014 16:18:35

FORD FOCUS FOCUS_2015_V10_MASTER_240x185 Cover.indd 1-3 08/11/2014 16:18:35 FORD FOCUS 6 7 8 Powered by FORD EcoBoost 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 21 22 23 24 25 26 27 28 30 31 32 33 34 1 4 2 5 3 35 37 39 41 42 46 48 51 A + A + A + A A 52 A ++ A + A + A + A +

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016

Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016 Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016 Mercedes-Benz A-Klasse. Mercedes-Benz A 180 d. PrivatLeasing 3.095 kr./md. Engangsydelse 30.000 kr. Etableringsomkostninger 5.025 kr. Løbetid

Læs mere

Totempo Biler A/S under konkurs

Totempo Biler A/S under konkurs Totempo Biler A/S under konkurs Hillerød 13 stk. biler Eftersyn den 3. august 2009 kl. 15-16 Budfrist den 10. august 2009 kl. 15 VILKÅR - Konkurser.dk Markedsføring og målrettet salg Konkursboets navn

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU EN EKSTRAGOD GLASSKADEDÆKNING PÅ DIN FORRUDE? VIL DU UNDGÅ AT BEKYMRE DIG

Læs mere

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk Hvorfor binde pengene? Vi lever i en dynamisk verden, hvor tempoet og udviklingen i erhvervslivet går stærkere end nogensinde. Når man som beslutningstager ser en mulighed, eller hvis der sker noget uforudset,

Læs mere

Skal du lease en privatbil?

Skal du lease en privatbil? Skal du lease en privatbil? Privatleasing eller løb? Der er mange aspekter, som skal inddrages når man skal lease en bil. Vi gør beslutningen overskuelig, da vi har samlet de bedste tilbud på private leasingbiler,

Læs mere

Kathrine Fjendbo Jørgensen Tlf: 24823732

Kathrine Fjendbo Jørgensen Tlf: 24823732 Kathrine Fjendbo Jørgensen Tlf: 24823732 Indhold Hvem er vi? Eksempler på projekter Partnerskaber for indkøb af elbiler Indkøbssamarbejde for elbiler Hvorfor et indkøbssamarbejde? Hvad har vi opnået? Næste

Læs mere

Multiannoncer - bedre kørende med flere muligheder

Multiannoncer - bedre kørende med flere muligheder A A/C Autohjælp A1 A2 Aircondition service kr. Service af aircondition Inkl. efterfyldning Et service af bilens aircondition/klimaanlægget, er med til at sikre afkøling og afdugning af din bil. A4 Service

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

på afbetaling guide Så billigt kan du købe bil sider Oversigt: Priser på 13 mikrobiler August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

på afbetaling guide Så billigt kan du købe bil sider Oversigt: Priser på 13 mikrobiler August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Så billigt 8 sider kan du købe bil på afbetaling Oversigt: Priser på 13 mikrobiler 795 Ford Ka er Danmarks billigste bil at

Læs mere

Generalforsamling. Søndag den 8. december 2013 kl. 14.00. Procedure for Generalforsamlingens afholdelse

Generalforsamling. Søndag den 8. december 2013 kl. 14.00. Procedure for Generalforsamlingens afholdelse MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Generalforsamling Søndag den 8. december 2013 kl. 14.00 Procedure for Generalforsamlingens afholdelse Præsentation af bestyrelsens forslag til nye kontingentsatser,

Læs mere

Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 Guide: sider Næsten samme bil - bare billigere Hvorfor betale 130.000 kr. for en Fiat 500, når du kan få en Ford Ka til 70.000 kr.?»fordi

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk.

Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk. Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk. Det første vi i den nye bestyrelsen skulle tage fat på var at få færdig gjort den låne omlægning som den gamle bestyrelse havde påbegyndt. Fordi

Læs mere

El bil forsøg. Frederiksberg Kommune Gartner og Vejservice

El bil forsøg. Frederiksberg Kommune Gartner og Vejservice El bil forsøg Frederiksberg Kommune Gartner og Vejservice Om kommunen Vi ynder at betragte Frederiksberg som den grønne oase i storbyen. Selv med mere end 93.000 indbyggere på 8,77 kvadratkilometer, har

Læs mere

EURO5 Priser, udstyr og specifikationer 05.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL

EURO5 Priser, udstyr og specifikationer 05.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL NISSAN X-TRAIL VAN EURO5 Priser, udstyr og specifikationer VAN PRISLISTE Bemærk venligst, at der er begrænset udvalg af Qashqai Euro 5 versioner, da produktionen er stoppet. For fuldt modelprogram, se

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 15.09.2015 DK-04C-0833 MY16

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 15.09.2015 DK-04C-0833 MY16 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here UDSTYR Visia Acenta Tek na Nissans unikke navigationssystem til elbiler med visning af rækkevidde og automatisk opdatering af ladestationer

Læs mere

01.01.2014 DK-03C-0495 NYE NISSAN NOTE. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

01.01.2014 DK-03C-0495 NYE NISSAN NOTE. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver NYE NISSAN NOTE Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- em ission g/km Blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse* Vejl. udsalgspris

Læs mere

Problemfri vedligeholdelse. Den rigtige partner gør forskellen. HUSK! Vores landsdækkende forhandlernet tilbyder suveræn service.

Problemfri vedligeholdelse. Den rigtige partner gør forskellen. HUSK! Vores landsdækkende forhandlernet tilbyder suveræn service. Outdoor 2012 professionel Problemfri vedligeholdelse. Den rigtige partner gør forskellen. HUSK! Vores landsdækkende forhandlernet tilbyder suveræn service. Ved leasing: Hvis du vil lease over 36 måneder,

Læs mere

LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER LYNGBY HOVEDGADE KGS. LYNGBY

LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER LYNGBY HOVEDGADE KGS. LYNGBY LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY LYNGBY HOVEDGADE 94 2800 KGS. LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER Individuelle kontorlejemål fra 600 8.000 m² Markant og synlig ejendom Bedste beliggenhed

Læs mere

PREMIERE TIL SOMMER KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING OG VIND ET SPIES REJSEGAVEKORT (20.

PREMIERE TIL SOMMER KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING OG VIND ET SPIES REJSEGAVEKORT (20. NY CITROËN C4 CACTUS PREMIERE TIL SOMMER SE MERE PÅ C4CACTUS.DK OG TILMELD DIG NYHEDSBREV PÅ CITROEN.DK SCAN OG SE FILM KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING ET

Læs mere

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån.

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. værd at vide om din bank Tryghed i din økonomi Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. Tryghed i din økonomi Med vores nye kampagne sætter

Læs mere

DEN NYE GENERATION NISSAN QASHQAI

DEN NYE GENERATION NISSAN QASHQAI DEN NYE GENERATION NISSAN QASHQAI Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE Motor & Gearkasse Version Træk Benzin CO2-udledning g/km * Blandet kørsel km /l * Grøn ejerafgift pr. halvår

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Danskerne i Skåne kører i tyske biler

Danskerne i Skåne kører i tyske biler Ø-analyse N R. 3 M A J 2 0 0 7 A k t u e l a n a ly s e o m Ø r e s u n d s r e g i o n e n Danskerne i Skåne kører i tyske biler Tyske biler fylder godt op i garagerne hos de danskere, der er flyttet

Læs mere

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi Hyundai -Plus Total styr på din biløkonomi Finansiering - lidt mere overblik Med Hyundai Plus er du altid sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser. - og som er præcist skræddersyet til dig

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Center for Grøn Transport Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Den 25. august 2009 blev der indført energi- og miljøkrav til taxier jf. bekendtgørelse

Læs mere

Opladning der passer til dine behov

Opladning der passer til dine behov Få 1 kr. tilbage pr. kwh du oplader Læs hvordan på s. 9 Opladning der passer til dine behov Hvorfor vælge opladning fra CLEVER? CLEVERs landsdækkende ladenetværk Opladning fra CLEVER giver dig nem, tryg

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker behovet

Læs mere

TRYGHED I BILBUDGETTET

TRYGHED I BILBUDGETTET TRYGHEDSAFTALE Slut med værkstedsregninger! TRYGHED I BILBUDGETTET Hos Karvil Biler har du som kunde mulighed for at tegne en tryghedsaftale, som er vores serviceaftale, der sikrer dig at du ikke møder

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Grand Opening Hele uge 17 fra 24. april 30. april

Grand Opening Hele uge 17 fra 24. april 30. april Dahl Pedersen nyt bilhus i olstebro Grand Opening ele uge 17 fra 24. april 30. april Vi byder på et spændende program hele ugen Masser af tilbud på nye Renault og Dacia modeller. Gælder hele uge 17 i Skive,

Læs mere

Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl

Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl Yaris Van Udsalgspris Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Premium Toyota inkl. moms ekskl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Touch pakke Safety inkl. reg. afgift pr. halvår Sense 5-dørs, benzin 1.0 VVT-i

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE erhverv PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere