Service apps og digital strategi. Rassvet realiserer ideer via digitale serviceløsninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Service apps og digital strategi. Rassvet realiserer ideer via digitale serviceløsninger"

Transkript

1 Service apps og digital strategi Rassvet realiserer ideer via digitale serviceløsninger

2 Et detaljeorienteret digitalt konsulent- og udviklingsfirma med fokus på forretning og brugere Hos Rassvet har vi kompetence inden for design og udvikling af interaktive online- og offlinesystemer, samt web og mobil serviceapplikationer. Vores mål er at skabe konceptuelt solide, smarte, brugervenlige og engagerende løsninger, der hjælper vore kunder til at løse definerede problemstillinger og udfordringer på rette tid og sted. Digital servicerådgivning Taktisk og strategisk assistance med innovationstiltag af relevante digitale tjenester, som yder værdifulde bidrag til en business case. Design og kreativ tilgang Bruger- og kontekstforkuseret design bidrager til en vellykket implementering af oplevelser gennem hele applikationens livscyklus. Software engineering Modulær arkitektur og agil udvikling der skaber og skalerer forretningslogik online. Vi bygger apps til alle typer nøgle-platforme ios, Android, Web, Cloud

3 Vi opfylder de væsentlige kriterier, der er forudsætningen for en vellykket produktudvikling Rassvet er lokale, UX-orienteret og agile. Vi er dedikeret til at skabe servicesoftware af højeste kvalitet ved benytte os af en tilgang der matcher de globale tendenser og benchmarks. 1 2 Lokale fordele Vores in-house specialister, der besidder de nødvendige kompetencer, der ligger til grund for en vellykket produktudvikling, står til rådighed for jer. Vi støtter jeres ideer Teknisk tænkende Hos Rassvet tilbyder vi en bred viden inden for teknologi og digitale trends. Vi besidder evnen til at syntetisere modulære løsninger på tværs af forskellige platforme, der 3 4 Brugervenlig Vi arbejder ud fra en kontekstuel og adfærdsbaseret tilgang til service og oplevelsesdesign, der sikrer opnåelse og fastholdelse af konkrete produktmål. Prisvenlige Estimation af digitale projekter er vores speciale. Vi kan derfor tilbyde fordelagtige aftaler, baseret på prisfastsatte kontrakter, der tilgodeser alle parter.

4 Boligoverblikket Boligoverblikket er et univers af muligheder, som tilbyder alt fra et solidt overblik over alle tilgængelige data om jeres bolig, til værktøjer der afhjælper administration og periodisk renovering af boligen. Drevet af big data Vores system anvender data fra 12 eksterne API er, og former derved unikke og handlingsrettede tips og Cross-platform synergi Brugere kan nemt tilføje og styre forbruget med smartphone-applikation. Plugable widgets Vi tilbyder en modulær én-side applikation med widgets, der hurtigt kan udvides med nye funktioner.

5 Boligoverblikket Problemstilling Ejendoms - og boliginformation er i dag meget fragmenteret. Løsning En serviceapplikation der samler, analyserer og visualiserer information om ejendomme på både internet og mobil. Værdi for Nykredit Boliger er i dag en essentiel del af Nykredits værdikæde. En introduktion af et holistisk ejendomsmæglerværktøj til kunder samt potentielle kunder, sikrer Nykredits en stærkere position på markedet, og skaber samtidig en konkret mulighed for at arbejde med indsamlet big data, som effektivt kan implementeres i markedsføringsstrategier. Indhold drevet af brugerbehov Systemet skelner mellem forskellige typer boliger for at tilpasse sig brugerens behov, og herved tilbyde brugeren relevante Forbrugsovervågning Periodiske forbrugsaflæsninger beregnes og benchmarkes til et gennemsnit, der er baseret på brugerens boligprofil. Aktiv vedligeholdelse Automatiske forslag om renovation er baseret på jeres boliprofil og store mængder statistiske data.

6 Sorte Bog En digital version af en opslagsbog for sociale gadeplansmedarbejdere, der samtidig fungerer som et værktøj, Digital håndbog Let tilgængelig information med alle relevante feltværktøjer ved hånden, som sikrer en unik arbejdsforbedring for gadeplansarbejdere. Delbare kontakter Gadeplansarbejdere kan nu nemt dele relevante myndigheders kontaktoplysninger med de personer, de møder på gaden. Drevet af Rubix Modulær applikation hvis indhold er kontrolleret af Rassvets egen mobile CMS.

7 Sorte Bog Problemstilling Den trykte udgave af håndbogen bliver hurtigt forældet og dermed ubrugelig for gadeplansarbejdere. Løsning Digital håndbog der indeholder informationer og værktøjer, der effektivt kan assistere gadeplansarbejdere i løbet af deres arbejdsdag. Værdi for Københavns Kommune Vi udførte en vellykket digitalisering der tillod Københavns Kommune at opnå store besparelser på trykning af materialer. Derudover har kommunen nu mulighed for at opdatere alle oplysninger regelmæssigt. Det gør arbejdsproceduren og drift i kommunen mere fleksibel og effektiv. Native integration Applikationen støtter native funktioner såsom telefon, kort, browser, og deling af funktioner. Smarte noter En bruger kan tilføje farvelagte noter, der nemt og hurtigt kan sendes til en ved hjælp af native funktionalitet. Direkte feedback Denne funktion gør det muligt for kommunen at indsamle kunders feedback direkte fra applikationen med Rubix CMS modul.

8 Flauntin Blær dig ved at flaunte og fortæl dine venner, hvor du lige har gjort dit seneste køb. Ved at flaunte opnår du 10% rabat næste gang du handler i den pågældende butik. Social reklame Applikationen benytter Facebook til at lade brugerne annoncere for butikkerne, som muliggør brugerne at opnå rabat Bevidst arbejde Applikationen benytter Podio til at hjælpe Flauntin team med at indsamle data til konkrete arbejdsgange. Drevet af Rubix Modulopbygget applikation med indhold der kontrolleres af Rassvets egen mobile CMS.

9 Flauntin Problemstilling Små designerbutikker befinder sig skjulte i storbyer og de er udfordret af internettet. De har brug for at finde nye måder at tiltrække nye kunder på. Løsning Belønnende mobilapplikation, hvor købere kan lokalisere butikker og opnå rabat, efter de har delt deres køb på Facebook med deres venner. Værdi for Flauntin Applikationen er i dag et essentielt forretningselement for Flauntin i løbet af deres eventyrlige startup rejse. Ved hjælp af denne løsning var Flauntin stand til at validere deres vigtigste hypoteser og forretningsmodel, og er nu klar til at skalere. Intuitive flows Et minimalt antal skærme og enkel brugergrænseflade inddrager brugerne til at prøve - og kontinuerligt benytte Flauntin Bevidsthed om lokalisation Nærliggende butikker med rabatter er let tilgængelige og sorteret efter afstand. Se video Pull marketing for butikker Kunderne kan automatisk anmode Flauntin om at tilføje deres favorit butikker til applikationen.

10 Nykredit FI Et eksklusiv diskussionsforum med de seneste begivenheder på det svenske obligationsmarked. Daglige kommentarer om både bevægelser på markedet og makroøkonomiske nyheder. Løbende opdateret priser på svenske obligationer, derivater og spreads. Real-time data Sikret område Drevet af Rubix Viser finansielle markedsdata i realtid for aktiviteter inden for obligationshandel. Brugerstyring og adgangskontrol håndteres ved hjælp af LinkedIn. Modulopbygget applikation med indhold kontrolleres af Rassvets egen mobile CMS.

11 Nykredit FI Problemstilling Finansielle aktører er bundet til deres skrivebord eftersom det er nødvendigt at være i kontakt med markederne og have overblik over situationen i løbet af hele dagen. Løsning Finansiel service applikation, der har alle væsentlige redskaber. Applikationen tilbyder et realtids overblik for den professionelle Værdi for Nykredit Med denne applikation opnåede Nykredit flere touchpoints med sine B2B kunder ved at tilbyde dem en effektiv kanal for kommunikation og value propositioning på tværs af LinkedIn og mobil. Historiske data Systemet bruger diagrammer til at visualisere den historiske udvikling på obligationsmarkedet. Kommunikationsplatform Muliggør kommunikation mellem obligationshandlere og kunder på tværs af applikationen og LinkedIn gruppen. Push notification Nyeste forslag fra obligationshandlere.

12 Rubix CMS Med Rubix CMS kan indholdet på jeres mobilapplikation opdateres på en brugervenlig måde. Systemet er let at bruge, og der er ingen indlæringstid. Rubix CMS er specielt designet med fokus på mobilen. Applikationen er bemærkelsesværdigt hurtigere og lettere end konventionelle alternativer. Systemet sender en begrænset mængde oplysninger for at forhindre programmer i at sløve brugerens trafik. Rubix CMS tilbyder jer en rationel måde at spare på enorme omkostninger, ressourcer og tid i et allerede kortsigtet perspektiv. Specielt tilegnet til mobil Ingen indlæringstid Høj hastighed Firmaer der har succes med at benytte sig af

13 Kontakt os Rassvet har kontorer beliggende i hjertet af København. Kig forbi eller kontakt os pr. telefon til en uforpligtende snak. Danila Mouzytchenko CEO dm@rassvet.dk Rassvet ApS Vester Voldgade 106, 1 th 1552 Copenhagen V

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

I har ikke brug for endnu et nyt website!

I har ikke brug for endnu et nyt website! I har ikke brug for endnu et nyt website! Tusindvis af websites svæver formålsløst rundt i cyberspace. Mange af vores nye kunder har siddet med følelsen af, at de ikke fik nok ud af deres website. Og mange

Læs mere

DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION. v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S

DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION. v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S DIGITAL DISTRIBUTION OG KOMMUNIKATION v/ Niklas Laugesen, CEO, Napp A/S NIKLAS LAUGESEN Partner, Napp A/S København Cand.jur. Årets iværksætter 2014 + 2015 Referencer OM NAPP A/S Softwarehus fra 2009 Specialister

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Mobilplatforme. - intelligente app-løsninger til dagligdagssituationer og logistiske udfordringer

Mobilplatforme. - intelligente app-løsninger til dagligdagssituationer og logistiske udfordringer 1 Mobilplatforme - intelligente app-løsninger til dagligdagssituationer og logistiske udfordringer Mobile Identity har siden 2001 udviklet software til en lang række digitale projekter heriblandt mere

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Business Model Generation. APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg

Business Model Generation. APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg Business Model Generation APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg Business Model KEA kantine Problemløsning Digital løsning Automatiserede services KEA studerende Selv-service Intellektuelle App

Læs mere

Work Smarter med Office 365 Online kursus

Work Smarter med Office 365 Online kursus Work Smarter med Office 365 Online kursus På dette online kursus gennemgår vi en række af de apps, der indgår i Office 365. Du får en grundig indføring i programmernes værktøjer, hvordan de supplerer hinanden

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder Accelerace vækst din vej til hurtig Accelerer din vækst Fra idé til marked hurtigt og effektivt Har I udviklet et nyt produkt og har I behov for hjælp til

Læs mere

Hvordan bliver din butik synlig på nettet?

Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Ved Teknologisk Institut 23. April 2013 Program Kl. 14.00-14.10 Velkommen v/dansk Erhverv Kl. 14.10-14.55 Fordele og faldgruber ved sociale medier v/peter Lemcke

Læs mere

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud Fysiske anlæg 2012 Gamle fysiske telefonanlæg har været en fast bestandel hos mange virksomheder i mange år. Et fysisk telefonanlæg stiller store krav

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT MOBIL E-HANDEL MOBIL E-HANDEL INTRO MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT At mobilen i dag er et vigtigt fundament for e-handel er efterhånden et faktum. Siden mobilen blev en lille computer med internet, er udviklingen

Læs mere

Projektevaluering. Caretech Innovation. Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47)

Projektevaluering. Caretech Innovation. Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47) 1 Projektevaluering Caretech Innovation Projekt Mobiladgang for læger og andet sundhedspersonale (C-47) Deltagere/partnere: Systematic A/S Regionshospitalet Randers og Grenå Caretech Innovation Dato: 8.

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration, dokument-

Læs mere

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt Sociale medier 2011 Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt 1 Agenda Hvad er sociale medier? Udvikling & trends på sociale medier Det kan sociale medier bruges til Sådan lytter du på de sociale medier

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration og onlinemøder.

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

Det bedste af to verdener

Det bedste af to verdener Det bedste af to verdener Stefan Funch Jensen Direktør ehandel og Marketing, AO Den Digitale Verden - 14. sept. 2015 Side 1 Vi er lige om hjørnet Vi har noget for enhver håndværker Side 3 Tre tendenser

Læs mere

Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S

Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum 2018 Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S Thomas Grane 1990-1992: IT konsulent 1992-1997: System administrator, Matas A/S 1997-2008:

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

Wizdom med forretningsapplikation. Wizdom Business Apps

Wizdom med forretningsapplikation. Wizdom Business Apps Wizdom med forretningsapplikation 1 Wizdom Business Apps Dan Thomsen 1 Dan Thomsen Har arbejdet med forretnings applikationer til SharePoint med store danske og internationale virksomheder Har arbejdet

Læs mere

Det bedste af to verdener

Det bedste af to verdener Det bedste af to verdener Stefan Funch Jensen Direktør ehandel og Marketing, AO Den Digitale Verden - 14. sept. 2015 Side 1 Vi er lige om hjørnet Håndværkerens lokale grossist Dansk ejet og dansk ledet

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv Skype for Business - og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen Med Skype for Business fra TDC Erhverv får I: Telefoni, video og chat samlet i én brugervenlig app. Skype for

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Dialog Data har udviklet VIS - en samlet standard Business Intelligence-

Læs mere

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis giver 5 gode råd om, hvad man skal tænke over, når man overvejer, om ens virksomhed skal have

Læs mere

Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering

Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering Claus Ritter, stabschef CIO Slagelse Kommune cpr@slagelse.dk www.slagelse.dk 8. maj 2014 ITD Slagelse Kommune Strategi

Læs mere

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag. INTRODUKTION Dette dokument beskriver forslag til fire moduler, hvis formål

Læs mere

FURNITURE CUSTOMER APP

FURNITURE CUSTOMER APP FURNITURE CUSTOMER APP Innovativ app til interiør produkter med Augmented Reality (AR) og 3D visualisering FURNITURE CUSTOMER APP Appen er udviklet specielt til ferm LIVING, der ønsker at positionere sig

Læs mere

Vejman.dk mobile løsninger. Ved. Paul Stühler

Vejman.dk mobile løsninger. Ved. Paul Stühler Vejman.dk mobile løsninger Ved. Paul Stühler Baggrund for opgaven Generelt er der ønsker fra vores brugere om. Øget fleksibilitet gennem adgang til vejman.dk på mobile enheder. Behov for at arbejde målrettet

Læs mere

Mobile Engagement Platforms

Mobile Engagement Platforms KUPONER, VOUCHERS Mobile Engagement Platforms Brand Video Mobil kupon Tip en ven via sms Tilmeld nyhedsbrev Desktop ikon Nærmeste forhandler Del på Facebook Database Social & Mobile Coupons MOBIL INTERNET

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

Er Omnichannel også for B2B?

Er Omnichannel også for B2B? Er Omnichannel også for B2B? Hvem taler? Rasmus Houlind Forfatter af bogen Hvis det handler om mig, så køber jeg! Website for bogprojekt: www.omnichannelmarketing.dk dk.linkedin.com/in/houlind/ rasmus@omnichannelmarketing.dk

Læs mere

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan?

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Hvad er det der Employee Advocacy egentlig? Vi begyndte først rigtigt at høre om Employee Advocacy i løbet af 2016. Men faktisk er arbejdet med ambassadører

Læs mere

nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S

nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S Telefon: 70 10 14 00 E-mail: nti@nti.dk Web : www.nti.dk nticonnect nticonnect er en web-platform, der gør det muligt at samle al data. NTI CADcenter A/S FORORD AF MICHAEL MØLLER JENSEN DIVISIONSCHEF,

Læs mere

SÅDAN MESTRER DU PLANLÆGNING

SÅDAN MESTRER DU PLANLÆGNING SÅDAN MESTRER DU PLANLÆGNING PÅ 15 MINUTTER Få overblik og spar tid med disse 5 unikke tips til effektiv planlægning INTRODUKTION Har din organisation eller institution også oplevet, hvor udfordrende det

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform Seminar hos Deloitte 19. november November 2015 Christian Beer, CEO Agenda Præsentation af Dynamicweb Vejen til en profitabel webshop Værktøjer til

Læs mere

ECdox som favorit. Indledning 1. Internet Explorer 2. Chrome 4. Safari 5. Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7. ECdox på mobile enheder 7

ECdox som favorit. Indledning 1. Internet Explorer 2. Chrome 4. Safari 5. Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7. ECdox på mobile enheder 7 ECdox som favorit Indledning 1 Internet Explorer 2 Chrome 4 Safari 5 Favorit på mobile enheder 6 Android 6 IOS 7 ECdox på mobile enheder 7 Indledning Dette dokument beskriver hvordan man opretter og arbejder

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand ticketbutler.io

ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand ticketbutler.io ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand Hvorfor skal andre snylte på jeres produkt? Jeres branding Du kender sikkert Eventbrite, Billetto, Ticketmaster eller et af de andre store billetsystemer. Og

Læs mere

Ovi: Sådan kommer du i gang

Ovi: Sådan kommer du i gang Ovi - Introduktion Din guide til Ovi: Sådan kommer du i gang 1) Gå ind på www.ovi.com og klik på Register. 2) Udfyld formularen - husk at skrive dit mobilnummer, så du kan bruge Ovi på mobilen. 3) Så er

Læs mere

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg SIA platformen er et unikt og innovativt produkt, der tilbyder data og værktøjer til at give overblikket over automatiserede anlæg En

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester

Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester Med vores Mobile Marketing moduler kan du nemt og hurtigt lave : SMS konkurrencer SMS quiz SMS afstemninger SMS nyhedstjenester

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi 2012 2 Lars Bo Jeppesen Ceo aegis media Danmark Det Digitale Akademi er en unik mulighed for at springe på det digitale

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAcontrol

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAcontrol Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMAcontrol RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden.

Læs mere

I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (tilbudsloven) 15a 15d annonceres følgende:

I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (tilbudsloven) 15a 15d annonceres følgende: A N N ONCE IT-løsning til digital mødeforberedelse til KL I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (tilbudsloven) 15a 15d annonceres følgende: KL ønsker

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå hvordan

Læs mere

ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE?

ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? ER DIT ØKONOMITEAM MED PÅ DEN DIGITALE BØLGE? Digital transformering har en stor påvirkning på arbejdsgangene hos CFO erne. Den digitale bølge giver nye muligheder,

Læs mere

Turn your SAP into Conversions. Torleik Ravn 6/2 2008. Senior konsulent

Turn your SAP into Conversions. Torleik Ravn 6/2 2008. Senior konsulent Turn your SAP into Conversions Torleik Ravn Senior konsulent 6/2 2008 Muligheder og udfordringer med SAP og Sitecore Kr. Ordre Kr. Muligheder og udfordringer med SAP og Sitecore Kr. Ordre? Lidt om mig

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud

spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud 30 spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud 1) Hvad er CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud? Dassault Systèmes har investeret betydelige ressourcer i at udvikle en Cloud platform til Product Lifecycle

Læs mere

Dorthe Riget. Tina Lindstam

Dorthe Riget. Tina Lindstam Dorthe Riget Tina Lindstam Vi har forenet vores kræfter og tilbyder nu vores kompetencer som en samlet pakke, når det gælder markedsføring og kommunikation. Det fælles samarbejde kalder vi... RIGET Marketing

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Kom i gang med E-handel

Kom i gang med E-handel Vertica 2015 DI Handels e-handelsworkshop Kom i gang med E-handel Indledning Et e-handelsprojekt er for mange virksomheder et stort skridt, som kan medføre store positive ændringer i kundeadfærd, oplevelsen

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Microsoft Partner Awards W O R L D W I D E 2009 AWARD WINNER Mamut Partnerprogram Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Enestående forretningsmuligheder som Mamut Partner I

Læs mere

BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION. En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer

BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION. En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer BLACK FRIDAY 2018 MËRK DESIGN OG INNOVATION Lille ekstra tip! Hvis du ikke har, så få allerede

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

KMD'S REJSE FRA OFFENTLIGT MONOPOL TIL KNIVSKARP TEKNOLOGILEVERANDØR PWC ÅRETS BESTYRELSESFORMAND

KMD'S REJSE FRA OFFENTLIGT MONOPOL TIL KNIVSKARP TEKNOLOGILEVERANDØR PWC ÅRETS BESTYRELSESFORMAND KMD'S REJSE FRA OFFENTLIGT MONOPOL TIL KNIVSKARP TEKNOLOGILEVERANDØR PWC ÅRETS BESTYRELSESFORMAND CEO EVA BERNEKE SEPTEMBER 2016 KMD HAR EN AKTIV ROLLE I DANMARKS PLACERING SOM DET MEST DIGITALISEREDE

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

Brugerkontekstuelle analyser

Brugerkontekstuelle analyser Brugerkontekstuelle analyser SMP Analyse og Model Da vi skal udvikle en app, forudsætter det at vi fastlægger vores konsumentenheder til at skulle have en Smartphone. Derudover er appen rettet mod en bestemt

Læs mere

Specialister i softwareudvikling. Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger

Specialister i softwareudvikling. Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger Specialister i softwareudvikling Mobil apps Online løsninger IT-konsulenter Ændring af eksisterende løsninger Projekter med Centic 1) Udgangspunktet er jeres virksomhed Den it-løsning vi leverer til jeres

Læs mere

FUTURE. Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser

FUTURE. Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser FUTURE Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser k for forretningsudvikling, igitale tendenser OM NETVÆRKET CENTRALE TEMAER Finanssektorens Uddannelsescenter

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning. Danmarks mest solgte CMS

Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning. Danmarks mest solgte CMS Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning Danmarks mest solgte CMS Dynamicweb Software A/S Hvem er Dynamicweb Software? Med 4000 kunder verden over sælger og

Læs mere

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse.

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse. CLOUD RECORD FAQ HVAD ER CLOUD RECORD? Nu tilbyder vi, at du kan gemme programmer i skyen. Det vil sige, at programmer kan gemmes og afspilles på alle platforme. Tjenesten hedder Cloud Record, og gør det

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction Du modtager denne guide som en hjælp til forståelse af hvordan Visiolink applikationer fungere med Google Analytics. Ydermere

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE The new approach to software LittleBeacon CASESTORY Northern Micro er en af Canadas største udbydere af it med hovedsæde i Ottawa.

Læs mere

VELKOMMEN! BILTORVETS ÅRSDAG Biltorvets årsdag 2018

VELKOMMEN! BILTORVETS ÅRSDAG Biltorvets årsdag 2018 VELKOMMEN! BILTORVETS ÅRSDAG 2018 SKAB & HÅNDTERING AF LEADS WORKSHOP 2 Hvordan vi inspirerer og opmuntrer til bilkøbet Familien Jensen Workshop-temaer Underemner 1 Interessen er skabt 2 Digital markedsføring

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

Vedligehold på farten

Vedligehold på farten Vedligehold på farten Spar tid og penge med cloud-baseret vedligehold En af de største fordele ved INEXTIA er brugervenlighed, nem adgang og enkelthed. Du undgår indviklede installationer, backup rutiner

Læs mere

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution Det bedste værktøj er det der bliver brugt RISMAexecution RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt

Læs mere

Mobilitet har fået nyt navn: CrossPad. Comwell Kolding den 9. april 2013

Mobilitet har fået nyt navn: CrossPad. Comwell Kolding den 9. april 2013 Mobilitet har fået nyt navn: CrossPad Comwell Kolding den 9. april 2013 it s a mobile first world I går Find hen til computeren I dag Der er en App til det Lokation Er ikke relevant Tid Er på min side

Læs mere

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege WORKSHOP 1 UDNYTTER DIN VIRKSOMHED DE DIGITALE MULIGHEDER? MMV Dagen, 20. januar 2016 TWITTER? #DANSKINDUSTRI @TWINS_SOLUTIONS

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

Oplæg til inspiration og refleksion v/ Rudersdal Kommune - Martin Egebjærg og Carina Buchard Møller. Sarfarissoq 2015 1

Oplæg til inspiration og refleksion v/ Rudersdal Kommune - Martin Egebjærg og Carina Buchard Møller. Sarfarissoq 2015 1 Oplæg til inspiration og refleksion v/ Rudersdal Kommune - Martin Egebjærg og Carina Buchard Møller 1 Disposition RDK s udgangspunkt i 2009 Strategiske overvejelser samt forberedelse til implementeringen

Læs mere

Product Information Management

Product Information Management Product Information Management Få værdi af at styre din produktdata Seminar, forår 2019 Speaker Jacob Johnsen Partnerkonsulent Dynamicweb jaj@dynamicweb.dk Agenda Introduktion til Dynamicweb Hvad er PIM?

Læs mere