Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT"

Transkript

1 Nye digitale værktøjer

2 Historikken Spillerregistrering som krav fra UEFA DBU s bestyrelse beslutter, at det skal komme klubberne til gavn Alle spillere skal registreres inden

3 Situationen Alle fodboldspillere er registreret elektronisk i KlubOffice Holdkort skal udfyldes elektronisk fra sæsonstarten 2014 Spillerregistrering giver nye spændende muligheder dem ser vi på i dag.

4 Elektroniske holdkort

5 Elektroniske holdkort Hvor udfyldes de? Holdkort kan udfyldes via: 1. DBU s Fodbold app 2.KlubOffice 3.KampKlar (Mit DBU) Hvordan kobles spillere på? Kun registrerede fodboldspillere kan kobles på de klikkes let og hurtigt på holdkortet Hvem kan udfylde dem? Personer med hvervet holdkortindberetter kan udfylde elektroniske holdkort. Dette hverv kan gives i KlubOffice. Holdkontakter har automatisk fået hvervet.

6 1. Holdkort i Fodbold app en Fodbold app en kan benyttes på smartphones med styresystemerne ios (Apple) og Android. Sådan får man Fodbold app en på sin telefon: ios (Apple): Gå i App Store og søg på fodbold. Find app en med et DBU-logo og download den. Android: Gå i Google Play/Play Butik og søg på fodbold. Find app en med et DBU-logo og download den. Fodbold app en er gratis at downloade og bruge. Ekstrafunktioner kan tilkøbes via abonnement (6 mdr. for 19 kr.).

7 1. Holdkort i Fodbold app en Man skal have rettigheder for at kunne udfylde holdkort Man skal logge på Fodbold app en (samme bruger som til DBU s øvrige systemer). Har man glemt sine brugeroplysninger, eller er man i tvivl om, hvorvidt man har en bruger, kan man klikke på Glemt adgangskode? Log på via det lille tandhjul nederst til venstre. Gå tilbage til forsiden og klik derefter på Værktøjskassen. Klik på Holdkort. Vælg herefter kamp. Søg spillere frem kun registrerede og godkendte spillere kan søges frem. Vælg de spillere der skal på holdkortet. Klik i de firkantede bokse for at vælge spillere. De valgte spillerne er nu på holdkortet, som kan ses ved at klikke på Holdkort-knappen nederst. Læg mærke til at man også kan se modstanderens holdkort. Ved at klikke sig ind på den enkelte spiller, kan man markere, om spilleren er udskifter eller spiller på dispensation og tildele et trøjenummer.

8 1. Videoguide: Holdkort via Fodbold app en! Husk lyd og internetadgang for at afspille videoen

9 2. Holdkort i KlubOffice Det er naturligvis kun KlubOffice-brugere, der kan lave holdkort via KlubOffice. Nye brugere oprettes i topmenuen Start > Konto > Brugere. Ændringer foretaget i Fodbold app en vises naturligvis også i KlubOffice (og KampKlar) og omvendt.

10 2. Videoguide: Holdkort via KlubOffice! Husk lyd og internetadgang for at afspille videoen

11 3. Holdkort via KampKlar Man går til KampKlar via login på Mit DBU (i toppen af DBU s og lokalunionernes hjemmesider). KampKlar er et redskab, der kan bruges til at koordinere opgaver på et hold for eksempel: - Indkalde til kamp/træning/fællesspisning - Organisere kørsel - Koordinere tøjvask - Uddelegere kagebagning/frugt Via KampKlar kan man også udfylde holdkort.

12 3. Videoguide: Holdkort via KampKlar! Husk lyd og internetadgang for at afspille videoen

13 Fordele ved elektroniske holdkort Holdkortene lagres elektronisk og bliver derfor ikke væk eller våde Holdkort kan udfyldes hjemme fra sofaen Alle spillernes data ligger i systemet, så spillerne bare skal vinges af Man vil kunne følge en spillers historik (hvilke kampe han/hun har spillet) Disciplinærsager vil kunne behandles hurtigere, da lokalunionen har adgang til holdkort og derfor ikke først skal indhente dem

14 Fakta om holdkort (side 1 af 2) Holdkortet skal være korrekt udfyldt før kampstart! Platforme: Holdkortet kan udfyldes både i KampKlar, KlubOffice og i Fodbold app en. Data synkroniseres imellem disse platforme, så du altid ser nyeste version, uanset hvor ændringen foretages fra. Aktivering: Holdkortet er aktiveret, så snart du sætter spillere på. Det skal altså ikke godkendes eller på anden måde sendes videre. Det er muligt at rette i holdkortet i op til 7 timer efter kampens starttidspunkt. Der kan være lokale regler, som afviger fra dette. Kontakt din Lokalunion, hvis du er i tvivl. Spillere: De spillere der kan søges frem og vælges til holdkortet, er de spillere, som klubben har registreret som fodboldspillere i KlubOffice og fået godkendt af lokalunionen inden kampstart. Er der spillere, som mangler, er det således klubbens eget ansvar at få registreret den/disse spillere i tide, så de kan påføres holdkortet. Spilleberettigelse: Holdkortet tager pt. ikke forbehold for turneringsreglementet i forhold til op- og nedrykning af spillere, karantæne m.v. Det er 100 % klubbens ansvar, at de spillere, som fremgår af holdkortet er spilleberettigede.

15 Fakta om holdkort (side 2 af 2) Internetforbindelse: Der kræves naturligvis internetforbindelse for at søge og vælge spillere til holdkortet. Der kan være anlæg, hvor der er ringe eller ingen dækning. Kan du ikke få forbindelse til systemet, skal holdkort udfyldes elektronisk snarest muligt efter kampens afslutning, jf. punktet "Aktivering". Offentliggørelse: Holdopstillinger (nr. og navn) vil blive offentliggjort på app/web - normalt 1 time før kampstart. Der kan være lokale regler, som afviger fra dette. Kontakt din Lokalunion, hvis du er i tvivl. Dispensation: Dispensationsspillere skal markeres på holdkortet. Klik på spilleren for at ændre status. Trøjenumre: Trøjenumre kan, men skal ikke påføres. Påføres de, skal de være korrekte. Såfremt der skal laves livescore på kampen, skal der være trøjenumre påført for at få aktionerne ført på de rigtige spillere! Udskiftere: De spillere der starter på bænken kan markeres med et U. Klik på spilleren for at ændre status. Spillere der ikke kommer ind i kampen kan fjernes fra holdkortet efter kampen jf. punktet "Aktivering".

16 Hvad betyder det for klubben? Spilleberettigelse Spillere er først spilleberettiget, når klubben har et certifikat/erklæring, OG spilleren er registreret og godkendt som fodboldspiller i KlubOffice. Sørg for at få spillerne meldt ind! Indmeldelse af spillere Klubben skal som minimum bruge følgende oplysninger: Navn, adresse, , fødselsdato og køn. Desuden vil det være en fordel for klubben at registrere mobilnummer, da der er mulighed for at kommunikere via sms. Kan klubben ikke få en adresse kan fodboldspiller@dbu.dk anvendes. Det anbefales dog at sikre spillernes rigtige adresser, da kommunikationen mellem klub/træner og spiller foregår via . Holdkontakter og adgang til holdkort Til alle klubbens hold tilknyttes holdkontakter (trænere, holdledere osv.). Det betyder, at holdkontakters kontaktoplysninger (navn, mail og telefon) vil fremgå af lokalunionens hjemmeside og DBU s Fodbold App. Når man er oprettet som holdkontakt, får man automatisk adgang til at udfylde holdkort via Fodbold app en. Holdkontakter modtager deres brugeroplysninger automatisk på mail, når klubben har oprettet dem - forudsat at klubben har den rigtige mail naturligvis.

17 Hvad nu? Klubben skal oprette holdenes kontaktpersoner. Til det skal bruges følgende oplysninger: Navn Adresse Fødselsdato Telefonnummer Holdkontakter kan med fordel downloade DBU s Fodbold App, der er gratis. Husk at man skal logge ind, før man har adgang til holdkort. Brugeroplysninger er de samme som man bruger til DBU's øvrige systemer. Kontakt klubben, hvis det ikke virker. Klubben skal huske at registrere spillere løbende i KlubOffice. HUSK, spillere kan ikke kobles på holdkort, før de er registeret og godkendt. Kontakt klubben, hvis I mener, at der mangler nogle spillere. Måske mangler de at blive registreret som fodboldspillere. Måske er de slet ikke i klubbens systemer.

18 Sponsor

19 KampKlar Hvad er KampKlar? KampKlar er et gratis digitalt værktøj, man kan bruge til at gøre arbejdet omkring et hold lettere. Man kan f.eks. indkalde til kamp/træning/fællesspisning osv. og koordinere opgaver som f.eks. - Kørsel - Tøjvask - Kagebagning/frugt Hvorfra bruges det? Via Mit DBU (på eller lokalunionernes hjemmesider) eller DBU s Fodbold app. Hvem kan kommunikere via KampKlar? Trænere og spillere (Kun registrerede fodboldspillere/deres forældre)

20 KampKlar via Mit DBU Når man har oprettet et hold, har det en holdforside

21 KampKlar via Mit DBU Trænere kan kommunikere via SMS og mails til sine spillere

22 KampKlar via Mit DBU Trænere kan f.eks. bruge KampKlar til at koordinere opgaver. Spillere/forældre kan efterfølgende koble sig på en eller flere opgaver.

23 KampKlar via Mit DBU Når man kobler sit KampKlar hold op til et såkaldt turneringshold (et hold tilmeldt DBU eller lokalunionernes turneringer), lægges holdets kampe automatisk ind som aktiviteter. Det betyder, at kampændringer automatisk slår igennem i KampKlar.

24 KampKlar i Fodbold app en App en kan benyttes på smartphones med styresystemerne ios (Apple) og Android. Sådan får man Fodbold app en på sin telefon: ios (Apple): Gå i App Store og søg på fodbold. Find app en med et DBU-logo og download den. Android: Gå i Google Play/Play Butik og søg på fodbold. Find app en med et DBU-logo og download den. App en er gratis at downloade og bruge. Enkelte ekstrafunktioner kan tilkøbes via abonnement (6 mdr. for 19 kr.).

25 KampKlar i Fodbold app en Her et par skærmdumps fra KampKlar i Fodbold app en Træneren har oprettet en kamp. Spillerne kan nu angive, om de er til rådighed. Træneren kan herefter endeligt udtage dem, hvis de skal spille kampen. Her en oversigt over de aktiviteter en given spiller er involveret i. Han/hun deltager i træningen d. 27. august og har stillet sig til rådighed til kampen d. 29. august. Desuden ligger en række aktiviteter i september, som spilleren endnu ikke har taget stilling til. Her en oversigt over opgaver i forbindelse med en kamp. Spilleren skal have kage med og stå for tøjvask. Han/hun har desuden tilbudt at køre. Derudover er der opgaver, som han/hun endnu ikke har taget stilling til.

26 KampKlar i Fodbold app en Her et par skærmdumps fra KampKlar i Fodbold app en 4 personer har stillet sig til rådighed og er efterfølgende blevet udtaget 1 person har stillet sig til rådighed, men er ikke blevet udtaget (endnu) 1 personer kan ikke deltage 2 (eller flere personer) har ikke tilkendegivet, om de er til rådighed Spillere og trænere kan kommentere på forhold omkring f.eks. en kamp, så de andre spillere/trænere kan se det Spillernes oplysninger ligger allerede i systemet, da de er registreret. Derfor kan trænere let og hurtigt komme i kontakt med dem.

27 Flere drager nytte af KampKlar Det kan du som træner med kampklar: Oprette et hold Oprette en aktivitet (kamp, træning, afslutningsfest, stævne osv.) Oprette opgaver som er tilknyttet en aktivitet. Udtage et hold til kamp Udsende og sms til spillere og forældre Oprette og opdatere elektroniske holdkort Oprette og opdatere opgaver der knytter sig til en aktivitet Det kan du som spiller med KampKlar: Tilmelde dig til kamp og træning Tilmelde dig til en opgave Få overblik over alle kampe og træninger Kommunikere med træneren Det kan du som forælder/kontaktperson med KampKlar: Tilmelde dit barn til kamp og træning Byde ind på opgaver omkring holdet Få overblik over alle dit barns kampe og træninger Kommunikere med træneren

28 Hvad nu? Klubben skal give jer adgang til KampKlar, hvis I ønsker det. Prøv jer frem og dan jer et overblik over, hvordan det fungerer. Tag en snak med spillere/forældre, og hør dem, om de synes, det lyder som en god idé at anvende KampKlar. De kan altså med fordel også downloade DBU s Fodbold app, der er gratis. Husk, at I skal have en opdateret version af DBU s Fodbold app for, at KampKlar fungerer fra telefonen. I kan også bruge det via Mit DBU (login på DBU s og lokalunionernes hjemmesider) Man kan sende gratis SMS er via KampKlar i hele KampKlar er blot en mulighed for at gøre nogle ting lettere ikke et krav!

29 Livescore

30 Livescore fra breddekampe Hvordan laver man liveopdatering fra en kamp? Man logger sin ind på DBU s Fodbold app og vælger kampen i livescoredelen i Værktøjskassen. Her ligger alle spillerdata allerede, fordi det elektroniske holdkort er udfyldt. Det betyder, at man let og hurtigt kan opdatere: Scoringer, udskiftninger og gule/røde kort. Hvem kan lave liveopdatering? Alle holdkontakter og andre med hvervet Livescoreindberetter (tildeles via KlubOffice). Dem der følger kampen kan Se scoringer, udskiftninger og gule/røde kort. Uploade billeder fra kampen. Kommentere på kampen og billederne. Tilmelde sig push-beskeder på kampen, så de bliver gjort opmærksomme på, når der sker noget (denne del kræver abonnement). Hvilke kampe kan man følge? Kampe i alle de rækker, hvor der spilles med resultater; hvis der liveopdateres. I børnerækker uden resultater vil det være muligt at kommenterer og uploade billeder, men altså ikke liveopdatere. OBS! Livescoredelen kommer i den næste opdatering (2.1) af Fodbold App en senere på foråret, og er således ikke med i 2.0-versionen.

31 Livescore i Fodbold app en App en kan benyttes på smartphones med styresystemerne ios (Apple) og Android. Sådan får man Fodbold app en på sin telefon: ios (Apple): Gå i App Store og søg på fodbold. Find app en med et DBU-logo og download den. Android: Gå i Google Play/Play Butik og søg på fodbold. Find app en med et DBU-logo og download den. App en er gratis at downloade og bruge. Enkelte ekstrafunktioner kan tilkøbes via abonnement (6 mdr. for 19 kr.).

32 Livescore i Fodbold app en Kampens forside. Herfra kan man vælge at følge den via livescore. Man kan få notifikationer, når der scores, skiftes ud osv. Ved hjælp af Live - knappen i bunden kan man følge kampens udvikling Alle der følger kampen kan kommentere på dens udvikling. Man kan uploade billeder fra kampen, som så lagres under den enkelte kamp. Man kan kommentere på de uploadede billeder.

33 Livescore via Fodbold app en Nogenlunde sådan vil det se ud for den person, der opdaterer livescoren: Alle data på spillerne ligger klar, da de er koblet på det elektroniske holdkort. Man kan altså let og hurtigt koble dem til en handling; f.eks. et scoret mål, en udvisning eller en udskiftning. Det vil så kunne ses af alle dem, der følger kampen via livescore på deres mobiltelefon (via DBU s Fodbold app eller web).

34 Fakta om livescore Alle med hvervet Livescoreindberetter kan liveopdatere fra en kamp. Dog kun én af gangen. Hvervet tildeles via KlubOffice. Både ude- og hjemmehold har mulighed for at liveopdatere fra en kamp efter først-til-mølle-princippet. Man kan give bolden videre, hvis man alligevel ikke vil lave livescore fra en kamp. Livescoredelen kommer i den næste opdatering (2.1) af Fodbold App en senere på foråret, og er således ikke med i 2.0-versionen. HUSK! Livescore kan være med til at skabe liv omkring klubben og de enkelte hold Det er kun en mulighed IKKE et krav!

35 Hvad nu? Klubben skal oprette holdenes kontaktpersoner. Til det skal bruges følgende oplysninger: Navn Adresse Fødselsdato Telefonnummer Holdkontakter kan med fordel downloade DBU s Fodbold App, der er gratis. Husk at man skal logge ind, før man har adgang til holdkort. Kontakt klubben, hvis det ikke virker. Klubben skal huske at registrere spillere løbende i KlubOffice. HUSK, spillere kan ikke kobles på holdkort, før de er registeret og godkendt. Kontakt klubben, hvis I mener, at der mangler nogle spillere. Måske mangler de at blive registreret som fodboldspillere. Måske er de slet ikke i klubbens systemer.

36 Elektroniske spillercertifikater Elektroniske spillercertifikater er under udvikling og vil blive klar til brug i løbet af første halvår De søges elektronisk klubberne imellem via KlubOffice lidt på samme måde som man kan sende og acceptere/afvise kampflytninger i dag. Accepterer den afgivende klub, flyttes spillercertifikatet automatisk over i den modtagende klubs KlubOffice, hvor det lagres elektronisk. Indtil andet meldes ud, benyttes de papircertifikater og erklæringer, som vi kender i dag.

37 Overblik Hvor kan de nye digitale værtøjer bruges fra? Mit DBU (DBU s og LU s hjemmesider) KlubOffice KampKlar Fodbold app en KampKlar X X Elektroniske holdkort X X X Livescore fra breddekampe* Elektroniske spillercertifikater X X *Livescore offentliggøres i Fodbold app ens version 2.1 ultimo marts 2014

38 Spørgsmål

Elektroniske holdkort. Dansk Boldspil-Union DBU IT

Elektroniske holdkort. Dansk Boldspil-Union DBU IT Elektroniske holdkort Elektroniske holdkort Hvor udfyldes de? Holdkort kan udfyldes via: 1. DBU s Fodbold app 2.KlubOffice 3.KampKlar (Mit DBU) Hvordan kobles spillere på? Kun registrerede fodboldspillere

Læs mere

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil- Union DBU IT

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil- Union DBU IT Nye digitale værktøjer Historikken Spillerregistrering som krav fra UEFA DBU s bestyrelse besluaer, at det skal komme klubberne Cl gavn Alle spillere skal registreres inden 31.12.13 Situa.onen Alle fodboldspillere

Læs mere

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice.

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Nye digitale værktøjer til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Det skal de, fordi det giver klubberne nogle nye muligheder og værktøjer,

Læs mere

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 KampKlar Indhold Hvad er kampklar... 2 Det kan du som spiller med KampKlar:... 2 Det kan du som forælder / kontaktperson med KampKlar:... 2 Adgang... 3 Adgang via hjemmside....

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

Bliv KampKlar med Aalborg Chang

Bliv KampKlar med Aalborg Chang Bliv KampKlar med Aalborg Chang Indledning Flere hold i Changs børneafdeling benytter DBU s system KampKlar, der bl.a. giver mulighed for at trænere og holdledere kan kommunikere med holdets spillere/forældre

Læs mere

Få det optimale ud af Kampklar

Få det optimale ud af Kampklar Få det optimale ud af Kampklar 1 Hvad er kampklar KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på et hold. Turnerings- og spillerdata

Læs mere

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold Kampklar til træner/leder Som Træner /leder i Dalum IF skal du fra foråret 2015 til at bruge kampklar Dette er en kort vejledning til hvordan du opretter hold i kampklar Man starter med at gå ind på www.dbu.dk

Læs mere

Spillerregistrering i KlubOffice

Spillerregistrering i KlubOffice Danske fodboldklubber skal senest d. 31. december 2013 registrere alle fodboldspillere i KlubOffice. Det skal de, fordi det giver nogle spændende nye muligheder og klubværktøjer, der gør det lettere og

Læs mere

Klubbens IT-værktøjer. - Vind tid og gør administrative ting nemmere

Klubbens IT-værktøjer. - Vind tid og gør administrative ting nemmere - Vind tid og gør administrative ting nemmere - Vind tid og gør administrative ting nemmere Den digitale fodboldbane Rigtig mange i dansk fodbold er afhængige af gode digitale værktøjer fra administration

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Elektronisk registrering

Elektronisk registrering Onsdag den 24. september 2014 i Svendborg Idrætshal Mandag den 29. september 2014 i Idrættens Hus, Odense Onsdag den 9. oktober 2014 i Ejbyhallen Import af spillere Alle klubber er i fuld gang med overførsel

Læs mere

Velkommen til Lokalrådsmøde for område 3. DBU Sjælland

Velkommen til Lokalrådsmøde for område 3. DBU Sjælland Velkommen til Lokalrådsmøde for område 3 Aftens program 18.00-18.10 Velkomst og sandwich. 18.10-18.20 Kort præsentation af deltagere. 18.20-18.30 Kort præsentation af lokalrådets beføjelser og mødeplan

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Bestyrelsesadgang (Min Side)

Bestyrelsesadgang (Min Side) Bestyrelsesadgang (Min Side) Login på Min side på www.randersbolig.dk med dine brugeroplysninger som står i mail/brev. Du er nu logget ind på Min Side, og kan nu klikke på menupunkterne vedr. bestyrelsen

Læs mere

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole Opstartsvejledning til ipad Tinderhøj Skole Den første skærm når du starter din ipad Sæt fingeren på pilen og træk den til højre. Vælg sprog En ipad kommer med mulighed for at vælge mange forskellige sprog.

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere.

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Guide til mobilbarn Mobilbarn Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Internet forbindelse via Wifi/3G/LTE. For at

Læs mere

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Elektroniske holdkort Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Hvornår er en spiller deltagerberettiget? Det skal dommerne ikke længere tjekke, da vi får elektroniske holdkort a)

Læs mere

Brugervejledning til. BBB s hjemmeside. BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45

Brugervejledning til. BBB s hjemmeside. BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45 Brugervejledning til BBB s hjemmeside BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning...

Læs mere

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...4 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...8 4. Oprettelse af Apple-id... 9 I denne

Læs mere

Kom godt i gang med Nembørn. Vejledning Til forældre

Kom godt i gang med Nembørn. Vejledning Til forældre Kom godt i gang med Nembørn Vejledning Til forældre 1 Vejledning til NemBørn Indholdsfortegnelse Log på MitBarn 3 Daglige adviseringer om nyheder i Mitbarn 4 Kartotekskort 5 Fuldmagter 6 Vaccinationer

Læs mere

Notifikationscenter. Sådan finder du notifikationscenteret. I Notifikationscenteret er der fire faneblade:

Notifikationscenter. Sådan finder du notifikationscenteret. I Notifikationscenteret er der fire faneblade: Introduktion I denne vejledning kan du finde hjælp til, hvordan du abonnerer på notifikationer via e- mail, sms, mobil/tablet og i Business Online. Vejledningen beskriver hvor du finder notifikationscenteret

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

KbhForældre KbhForældre.dk

KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre - din indgang til dit barns institution I Børne og Ungdomsforvaltningen har vi fokus på forældresamarbejdet og kommunikationen med forældrene. Derfor har vi anskaffet

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

DaluxFM vejledning til leverandører

DaluxFM vejledning til leverandører DaluxFM vejledning til leverandører Indhold Introduktion til DaluxFM... 2 Hvorfor har vi valgt DaluxFM?... 2 Sådan bruger du DaluxFM... 3 Brug af DaluxFM app... 4 Behandling af opgaver... 6 Ansvarlig for

Læs mere

Velkommen til forældre

Velkommen til forældre Velkommen til forældre - Vejledning i Tabulex på Grønnemose SFO - Log ind Log ind via ForældreIntra Log ind i ForældreIntra som du plejer. Du finder Tabulex SFO under menupunktet SFO i venstremenuen. Klik

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

TÅRNBY FORENINGSPORTAL

TÅRNBY FORENINGSPORTAL GUIDE TIL TÅRNBY FORENINGSPORTAL - for foreninger Tårnby Foreningsportal Tårnby Foreningsportal er foreningernes værktøj til booking af faciliteter, indsendelse af dokumentation samt kommunikation med

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

HåndOffice Brugeropret og bruger

HåndOffice Brugeropret og bruger HåndOffice Brugeropret og bruger Brugeropret... 3 E-mail til bruger... 5 Rediger bruger info... 6 Bruger typer... 8 Foreningsbruger... 8 Holdkortbruger... 8 App -bruger i HO... 9 Hvervs tilknytning - Foreningshverv...

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Log ind via internettet Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.klubweb.dk Log på med NemID. Opret Tabulex Login under dit barns stamkort. Du kan efterfølgende

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

Tabulex Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre

Tabulex Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre Velkommen til forældre Hvem kan komme ind i Tabulex Børn? Forældre med forældremyndighed er automatisk oprettet i programmet. Har du ikke forældremyndighed, kan forældremyndighedshaver eller institution

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

HåndOffice Brugeropret og bruger

HåndOffice Brugeropret og bruger HåndOffice Brugeropret og bruger Brugeropret... 3 Brugeropret en ad gangen... 3 E-mail til bruger... 5 Brugeropret flere på en gang... 5 Brugertyper... 7 Foreningsbruger... 8 Holdkortbruger... 8 App -bruger

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere og koordinatorer på

Læs mere

Kom godt i gang med BørneRuden

Kom godt i gang med BørneRuden Kom godt i gang med BørneRuden Vejledning Til forældre Indholdsfortegnelse Log på Min Rude og BørneRuden... 3 Daglige adviseringer om nyheder i BørneRuden... 4 Kartotekskort... 5 Fuldmagter... 5 Vaccinationer

Læs mere

Sådan kommer du i gang med boldnettet

Sådan kommer du i gang med boldnettet Sådan kommer du i gang med boldnettet Man skal yde før man kan nyde... Sådan er det også med boldnettet. Jeres fodboldside er som start en skabelon hvor i skal fylde informationer i for at få glæde af

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort HåndOffice Spillertrupper og Holdkort Spillertrupper - opret... 3 Tilføj spillere til spillertrup... 6 Tilføj kontaktpersoner til spillertrup... 8 Tilføj hold til spillertrup... 9 Holdkort... 10 Fiktiv

Læs mere

Informationer til trænere og holdledere

Informationer til trænere og holdledere Informationer til trænere og holdledere Kære træner/holdleder - Velkommen i Borup IF Fodbold Dette er ment som en guide til hjælp og reference når man arbejder som træner, holdleder eller på anden måde

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Log ind via internettet Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.klubweb.dk Log på med NemID. - Når du er logget ind, kan du oprette et Tabulex Login på fanen

Læs mere

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015 Brugermanual FDAPP EN. 2. UDGAVE: JUNI 205 Indholdsoversigt 0. Om systemet...3 0. KONTAKT...3 0.2 TEKNISK INFO....3 0.3 TV KANALER...3 0.4 DRIFTSTATUS...3 0.5 HENT FDA PPEN TIL DIN SMARTPHONE...3. Login...4.

Læs mere

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk Manual til Indbetalingsportal HVORDAN LOGGER JEG IND FØRSTE GANG?... 3 HVORDAN TILFØJER JEG

Læs mere

VÆGGEN. Københavns Museum byder dig velkommen i et stort fællesskab, der via VÆGGEN deler billeder og fortællinger om livet i København.

VÆGGEN. Københavns Museum byder dig velkommen i et stort fællesskab, der via VÆGGEN deler billeder og fortællinger om livet i København. KØBENHAVNS MUSEUM MUSEUM OF COPENHAGEN GUIDE TIL UPLOAD PÅ VÆGGEN Kære bruger Københavns Museum byder dig velkommen i et stort fællesskab, der via VÆGGEN deler billeder og fortællinger om livet i København.

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Manual til App. Sådan opretter du en bruger

Manual til App. Sådan opretter du en bruger Manual til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN SER DU HVAD DER ER FORBRUGT... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK

Læs mere

Læs Komputer for alle på pc en

Læs Komputer for alle på pc en NY SMART TJENESTE TIL PC OG TABLET: Læs Komputer for alle på pc en Nu kan du læse dit Komputer for alle på både pc, tablet og mobiltelefon. Det er helt gratis, og du modtager naturligvis stadig dit trykte

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

Opret bruger på radikale.dk

Opret bruger på radikale.dk Opret bruger på radikale.dk Første gang du skal logge på det nye radikale.dk, skal du oprette en ny bruger - også selvom du havde en bruger og kunne logge ind på det gamle radikale.dk. Det er to forskellige

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Vejledning til App. Sådan opretter du en bruger

Vejledning til App. Sådan opretter du en bruger Vejledning til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN SER DU

Læs mere

Vejledning til ereolens app til Android enheder

Vejledning til ereolens app til Android enheder Vejledning til ereolens app til Android enheder 22-02-2016 Indhold 1. Hvordan henter jeg ereolens App til smartphones og tablets?... 3 2. Opdatering af styresystem på din Android enhed... 4 3. Hvordan

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Velkommen til forældre

Velkommen til forældre Velkommen til forældre Log ind Forældre med forældremyndighed er automatisk oprettet i programmet. Har du ikke forældremyndighed, kan forældremyndighedshaver eller institution give dig adgang. Log ind

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Log ind via ForældreIntra Log ind i ForældreIntra som du plejer. Tryk på Tabulex SFO i menupunktet SFO i venstremenuen. Tryk Klik her for at åbne Forældre med forældremyndighed

Læs mere

Brugermanual for version 2

Brugermanual for version 2 Side 1 af 6 Brugermanual for version 2 Til brugere af gæstekort via den mobile applikation version 2. E/F Olufsborg Områdenr. 20153 Gældende fra d. 15. oktober 2018 www. Side 2 af 6 Gæstekort via mobil

Læs mere

Meddelelsescenter. Sådan finder du meddelelsescenteret. I Meddelelsescenteret er der tre faneblade:

Meddelelsescenter. Sådan finder du meddelelsescenteret. I Meddelelsescenteret er der tre faneblade: Introduktion I denne vejledning kan du finde hjælp til, hvordan du abonnerer på meddelelser via e-mail, sms og i Business Online. Vejledningen beskriver hvor du finder meddelelsescenteret hvordan du registrerer

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] som dimittend Meld dig ledig på Jobnet Dimittend Denne vejledning skal du kun anvende, hvis du kan sige ja til følgende: Du er nyuddannet, optaget eller på

Læs mere

Breddefodboldens digitale rejse og hvor er vi på vej hen?

Breddefodboldens digitale rejse og hvor er vi på vej hen? Breddefodboldens digitale rejse og hvor er vi på vej hen? Heidi Lüthje, IT Chef ORGANISATION OG MEDARBEJDERE I DBU IT IT Chef Heidi Lüthje Kommunikation og markedsføring Drift/ teknik/ support Projektledelse

Læs mere

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger Foreningsoplysninger Her har den enkelte forening mulighed for at ændre og vedligeholde relevante oplysninger om foreningen. Det kan f.eks. være ny formand, ændrede adresser, tlf.nr. m.m. Da det er disse

Læs mere

DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE WWW.DBUKOEBENHAVN.DK

DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE WWW.DBUKOEBENHAVN.DK DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER WWW.DBUKOEBENHAVN.DK DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE INDHOLD 03 Introduktion DBU København og medlemsklubberne skal i fællesskab skabe de bedste rammer om DBU Københavns

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Log ind via internettet Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID. - Når du er logget ind, kan du oprette et Tabulex Login Log

Læs mere

Dropbox. Dit online USB-stick

Dropbox. Dit online USB-stick Dropbox Dit online USB-stick Brug af Dropbox Overvejer du at begynde at bruge Dropbox? Så savner du måske en dansk vejledning til Dropbox? Det følgende er ment som en vejledning i at komme i gang med at

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Dansk manual for app en Safety Observer

Dansk manual for app en Safety Observer Dansk manual for app en Safety Observer Version 1.21 (26-11-2017) x. Header 1 Indhold 1. Om app en Safety Observer (A+B) 2. Opret din egen virksomhedskonto (A) 3. Aktiveringskoder (A) 4. Download app en

Læs mere

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for SOIF www.soif.dk Senest opdateret: 03-07-2009 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 2 Lidt generelt om KlubCMS 3 Brugere/Brugergrupper 3 Sideopbygning:

Læs mere

Aktivering af WebTv. Login på selvbetjeningssiden

Aktivering af WebTv. Login på selvbetjeningssiden Aktivering af WebTv Login på selvbetjeningssiden For at aktivere dit WebTV, skal du først logge ind på selvbetjeningsportalen som du finder her: https://mit.toftlund.net/ Alt afhængigt af om du logger

Læs mere

Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn

Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn Velkommen til Tabulex Daginstitution Børn Log ind Åbn en internet browser og indskriv institutionens adresse: www.xxxxx.borneweb.dk Den korrekte adresse udleveres af institutionen. Log på med NemID Opret

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 13

Læs mere

Vejledning i online system Conventus - Floorball

Vejledning i online system Conventus - Floorball Oprette stamdata samt tilmelding på floorball hold. Vi har indført høflig selvbetjening med virkning fra sæsonstart 1. september 2011. I stedet for at modtage det sædvanlige girokort på dit kontingent,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Opsætning af e-mail på Android. Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Telefon 70 300 600 altibox.dk info@altibox.

BRUGERVEJLEDNING. Opsætning af e-mail på Android. Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Telefon 70 300 600 altibox.dk info@altibox. BRUGERVEJLEDNING Opsætning af e-mail på Android Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Telefon 70 300 600 altibox.dk info@altibox.dk 1 KONTOTYPER TIL E-MAIL Hos Altibox kan du vælge to forskellige

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Oprettelse på Lægevejen.dk

Oprettelse på Lægevejen.dk Oprettelse på Lægevejen.dk Log in på https://www.laegevejen.dk/login Klik på Ny bruger: Har du brug for at se en gennemgang af lægevejen skal du klikke her (du kan også finde en video om hvordan du opretter

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Tabulex Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre

Tabulex Børn - et registrerings- og kommunikationsværktøj. Velkommen til forældre Velkommen til forældre Log ind Log ind via borneweb.dk Log ind med dit NemId første gang, herefter kan du på dit barns stamkort indtaste et valgfrit brugernavn og adgangskode du fremover kan bruge. Forældre

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil Oversigt Tilmelding i Klubmodul Opret profil Ret profil Tilmeld kontingent Tilmeld dig et morgenmøde Tilmelding via Aktivitetsmenuen Tilmelding via forsiden Tilmelding i Klubmodul For at tilmelde dig skal

Læs mere

Brunata App Brugervejledning

Brunata App Brugervejledning Side 1 Indhold 1. Hvad er Brunata App?... 2 2. Hvem har adgang til Brunata App?... 2 3. Aktivering... 2 4. Log ind... 3 5. Glemt adgangskode... 3 6. Forbrugsoverblik... 3 7. Forbrugssammenligning... 4

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

Klub-cms brugermanual

Klub-cms brugermanual 2013 Klub-cms brugermanual Andreas Helmer Herstedøster Idræts Club Sidst opdateret d. 03-04-2013 Indhold VELKOMST... 3 ADMINISTRATION... 4 Hold... 5 Spillere... 6 Kampe... 7 SIDEOPBYGNING... 10 Tekstsider...

Læs mere

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Brugervejledning for Spiller/Pårørende Kort om kampseddel.dk Kampseddel.dk er udarbejdet som et webbaseret værktøj til den frivillige Træner/Leder i en

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Elevplan vejledning 2013

Elevplan vejledning 2013 Elevplan vejledning 2013 Indhold Sådan logger du på:... 1 Sådan indtaster du dit mobilnummer og ændre din mailadresse:... 2 Fraværsbesked sendt fra startsiden... 3 Fraværsbesked sendt fra skemaet... 4

Læs mere

Mit Børnehus - Hvordan kommer du i gang?

Mit Børnehus - Hvordan kommer du i gang? Mit Børnehus - Hvordan kommer du i gang? Mit Børnehus din indgang til dit barns institution Kære forælder. Mit Børnehus er din digitale indgang til dit barns institution. Her kan du se næste uges aktivitetsplan,

Læs mere

Iportalen bruger manual.

Iportalen bruger manual. Iportalen bruger manual. Via jeres Iportal side kan I finde en uddybende manual i menuen i højre side, på hjemmesiden, dette er blot en kort udgave der dækker det helt basale. Iportalen er til den daglige

Læs mere

Introduktion til Fronter

Introduktion til Fronter Introduktion til Fronter Følg med på Fronter og tjek din UCL mail Som studerende I UCL får du automatisk tildelt en mailadresse, som vi konsekvent benytter, når vi kontakter dig. Det er dit ansvar, at

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere