MOVIE MAKING MIT SUM. website: papirfabrikken.nu radisson blu tlf: FAQ: OFFROAD CHALLENGE. MAKE A Company Movie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MOVIE MAKING MIT SUM. website: papirfabrikken.nu radisson blu tlf: 88 82 22 24 FAQ: OFFROAD CHALLENGE. MAKE A Company Movie"

Transkript

1 MOVIE MAKING MAKE A Company Movie Movie Making er en kreativ form for organisationsudvikling, der på en spændende og indlevende måde evner, at få medarbejderne til at forholde sig til firmaets mission, vision og strategi. Movie Making er en effektiv, sjov og inspirerende metode til at skabe interaktion & kommunikation:! Hvad er vores mission lige nu?! Hvordan kan vores vision synliggøres?! Hvordan synliggør vi vores strategi?! Hvordan skal fremtiden se ud? Planlægningsfasen og den indledende dialog sikrer deltagerne en fælles opfattelse af emnet og sikrer et fælles billede på det vi ønsker at fortælle om firmaet, produktet mv. Denne fase resulter i et manuskript, der detaljeret beskriver, hvordan budskabet skal visualiseres gennem en kameralinse, og hvilken genre teamet ønsker at arbejde med f.eks. dokumentarisk kortfilm, reklamefilm, trailers eller animation. I produktionsfasen har teamet fordelt rollerne imellem sig (hovedrollen, statister, instruktør, runner mv.) og nogle er blevet uddannet til deres nye erhverv som kameramand, instruktør eller manuskriptforfatter. Optagelserne har fundet sted i virksomheden, på konferencestedet eller på en helt tredje lokation efter eget valg og både i by og skov. Det er vores erfaring at Movie Making skaber dialog og et fælles billede af emnet eller det produkt som filmen skal omhandle og så er det samtidigt fantastisk sjovt. Inden deadlinen udløber skal drejebog og råklip indleveres til redigering. I denne periode klæder deltagerne om, spiser middag og hygger sig og efter ca. 3-4 timer er det tid til premiere og oscaruddeling. FAQ: OFFROAD CHALLENGE Op til 150 deltagere Hvor kan der filmes? Alle steder, på hotellet, i virksomheden mv. Ja, for alle uanset køn, alder og 2-4 timer, hertil skal der lægges tid til redigering Vi filmer hele året rundt Casual, som på en hverdag " Firma event " Kick off Hvem har vi haft med? ebay Den Blå Avis Red Office Grundfos Sanofi Aventis Dong Energy! www.

2 SUM OFFROAD CHALLENGE ET RACE med dig bag rattet I 1983 lancerede tobaksfirmaet, Camel, et af verdens første 4x4 adventure løb, og siden da har CAMEL TROPHY og de gule Land Rovere været kendt for at være den ultimative test af mennesker og køretøjer i nogle af verdens mest ufremkommelige egne. Hos SUM har vi udarbejdet en rigtigt Offroad Challenge, hvor der konkurreres i de klassiske Camel Trophy discipliner, der hver gang har udfordret de enkelte teams på samarbejde, effektivitet, deadlines og gåpå-mod. Vores Offroad Challenge arrangementer har givet deltagerne udfordringer og samarbejdserfaringer i en ny og anderledes kontekst, som de færeste har prøvet tidligere - og det er unikt! Offroad disiplinerne har dannet grundlag for team processer, men har også været arrangeret som rene firmaevents eller som præmier efter et godt budgetår. Uanset hvad, er en Offroad Challenge en fantastiske oplevelse med fokus på teamwork og samarbejde. Vi har altid sikkerheden som højeste prioritet og hvert team udstyres med en specialbygget Land Rover, der er bygget til konkurrencebrug. Som indledning til løbet gennemfører vi individuel køreuddannelse og instruktion i bilens bjærgningsudstyr m.m., så de nødvendige kompetencer er på plads, når konkurrencen starter. Sværhedsgraden bliver tilpasset, så alle kan deltage, og vi kan roligt sige, at der hver gang har været udfordringer for både drenge og piger og uanset alder og fysik og HUSK - Det ikke er en instruktør, der sidder bag rattet, men dig selv eller en kollega! FAQ: OFFROAD CHALLENGE Fra deltagere Hvor har i banerne? Flere steder på Sjælland og i Jylland Ja, for alle uanset køn, alder og 4-8 timer, plus egen transport til banen Vi køre hele året Praktisk tøj efter årstid som du kan arbejde i " Firma event " Kick off " Hvem har vi haft med? Sonofon Volks Wagen Casino Portalen House of Prince VW Telia! www.

3 ADVENTURE RACE TIL LANDS og vands gennem by og skov Der informeres om reglerne for point og gennemførelse, mountainbiken tilpasses, rygsækken spændes, GPSén tændes og ruten gennemgås en sidste gang inden tiden startes! Lad os slå det fast, Adventure Race skal være for alle, og derfor tilbyder vi to raceformer: Company og Basic Basic er et rent race med fælles start og disciplinerne kommer i kronologiske rækkefølge fra start til slut. Det team der er kommet først i mål har vundet (Det er altså tiden der tæller). I et Company race mødes to teams til dyst ved en disciplin inden de begiver sig mod en ny udfordring. Herved skaber vi interaktion mellem deltagerne, da de ved hver ny konkurrence vil stå over for nye modstandere/kollegaer, og her er det teamet med flest point, der vinder efter sammentæling (tiden tæller altså ikke). Aktiviteterne er alle teambaserede, hvilket stiller krav til teamwork, ledelse, kommunikation og planlægning. Racet bliver tilpasset årstiden, deltagernes niveau og deres egne ønsker om udfordring, så der kræves altså ingen særlige forudsætninger for at kunne deltage i et adventure race, men som i alle andre sportsgrene og livet som helhed er en god grundform en fordel. Af mulige aktiviteter kan der nævnes:! Sejlads i kajak eller raftingbåde! Skydning med bue, pistol eller riffel! Træ- eller vægklatring! Orienteringsløb og mountainbike! Tænke/huske/IK opgaver Flere gange har vi afsluttet med wellness, efterfulgt af en fælles middag med præmieoverrækkelse og fotoshow. FAQ: OFFROAD CHALLENGE Fra deltagere Over hele landet i tilknytning til skov og vand 2-24 timer, plus egen transport til destinationen Hele året og opgaver tilpasses vejrlig/sæson Sports/løbetøj og sko " Firma event " Kick off " Hvem har vi haft med? Nykredit AVN Alfred Priese Deloitte Jyske Finans! www.

4 HIGH PERFORMANCE COURT EN 100% teamoplevelse High Performance Court (HPC) er et specialbygget baneanlæg. Gennem op til 8 forskellige aktiviteter trænes deltagernes evne til teamperformance med fokus på fælles mål og fælles ansvar. Banen er konstrueret så sværhedsgraden og succeskriterierne er stigende fra opgave til opgave. Der stilles konstant nye krav til teamets evner til at kommunikere, træffe beslutninger, fordele ressourcer og opstille fælles mål. De 4 høje aktiviteter er:!12 m høj kæmpestige (Jacobs ladder)!20 m høje klatremaster!40 m lang travers over kløft til båretransport!12 m høj rebstiger De 4 lave aktiviteter er:!radiokommunikation/navigation!hverdage fra A til B!Vadestedet fra A til B!Sø-bjærgning HPC kan bruges til både event og teambuilding, hvor der sigtes målrettet efter at skabe fælles forståelse, færdigheder og viden ved at kombinere oplevelser og proces. Her kan deltagerne altså forvente andet og mere end bare fysiske teamaktiviteter. Vores erfaringer med HPC er, at det er en stærk fælles-oplevelse, der knytter bånd og skaber øget for ståelse og respekt kollegaer imellem, uanset om det er teambuilding eller event, der er på programmet. HPC anlægget er beliggende i det naturskønne Sjellenfeldt i udkanten af Store Hjøllund Plantage 15 km vest for Silkeborg. Opstart, forplejning og hygge (før og efter) foregår i en hyggelig jagthytte, som er udstyret med projektor og lærred, og har en kapacitet på 40 personer. Vi råder også over en velindrettet festlade til 200 personer. FAQ: HIGH PERFORMANCE COURT Op til 200 deltagere St. Hjøllund 15 km vest for Silkeborg 2-24 timer, plus egen transport til destinationen Hele året Praktisk tøj og fodtøj efter årstiden " Firma event " Kick off Hvem har vi haft med? Nykredit AVN Alfred Priese Deloitte Jyske Finans! www.

5 DRAGEBÅDSREGATTA RO I TAKT og mærk synergien En dragebådsregatta er en sjov og intens teamoplevelse der kræver takt, tone og teamspirit fra startsskuddet til mållinien! Dragebådene har sin oprindelse som kinesisk krigsdragebåd der blev udsmykket med farverige vimpler, dragehoved og dragehale for, at skræmme Kinas fjender inden et angreb. Dragebådene kommer i to størrelser, som padles af enten 12 eller 22 roere. Hertil kommer en styrmand og en trommeslager, som har til opgave at holde rotakten. I forbindelse med regattaen har vi opsat en regattacamp med borde, bænke og banner mv. Der ophænges løbende resultatlister, og der er mulighed for alle former for catering undervejs. Hvert heat varer ca. 12 minutter inkl. omskiftning af besætning og sejlads mellem startlinien og mållinien - en strækning på ca. 200 meter. Mållinien er placeret så alle kan se slutspurten og juble med. I tilkøb kan vi udarbejde banner og t-shirts med teamnavne og slogans. Til en regatta for 150 personer bruger vi 4 store dragebåde og programmet indeholder:!intro til dragebådene!prøvesejlads og taktik i teams!indledende heat i puljer!finaleheat om 3. pladsen!finaleheat om 1. pladsen!præmieoverrækkelse og champagne En dragebådsregatta er en fantastisk aktivitet i forbindelse med et seminar, møde eller konference. Arrangeres kun på sø og større åer som Gudenåen. FAQ: DRAGEBÅDSREGATTA Fra deltagere Bådene ligger ved i Silkeborg, men er mobile 1-3 timer, plus egen transport til destinationen Sommerevent, som kræver roligt vand Casual " Firma event " Kick off Teamtræning Hvem har vi haft med? Grundfos Vestas Nordisk Company Hi FI klubben Gorrissen Federspiel! www.

6 LAND ROVER EKSPEDITION FRA UDFORDRING til udfordring i 4 x 4 Land Roverne larmer, ruten tjekkes en sidste gang, kilometertælleren nulstilles og køretøjet sætter i gang og bevæger sig nu ud til første opgave via teamets selvvalgte rute. I Summit har vi i en årrække, med succés, arrangeret Land Rover Ekspeditioner i nogle af Danmarks største skove, hvor naturen giver deltagerne en stærk fornemmelse af at være out there. Reglerne er simple: Vælg den bedste rute gennem terrænet og kør det laveste antal kilometer og kom i mål med de bedste resultater. Eventen kan bedst beskrives som en ekspedition, hvor deltagerne i teams på 5-8 personer konkurrerer mod tiden, kilometerne og mod hinanden i forskellige og ukendte aktiviteter:! Gummibådsregatta! Riffelskydning! Træklatring! GPS navigation! Land Rover trails FAQ: LAND ROVER EKSPEDITION Ekspeditionen er altså først og fremmest en holddyst i en række pointgivende aktiviteter, hvor to hold mødes til dyst. Men der gives også point for valg af bedste rute og bedste navigering mellem to aktiviteter ved at guide sin chauffør bedst muligt uden fejl eller omveje. Undervejs vil der være indlagt en række time outs med forplejning, pointstatus og hygge i et kombineret pit og camp område i naturen bestående af store og mindre telte med borde, bænke og toiletter. Der ingen geografiske begrænsninger, og vi har lavet ekspeditioner med over 20 køretøjer i nogle af Danmarks flotteste skove og setuppet kan med fordel kombineres med andre events. Fra deltagere. Militære øvelsesområder og private skove 3-24 timer, plus egen transport til destinationen Sommerhalvåret Praktisk tøj og fodtøj til fysisk aktivitet " Company event " Kick off event Teamtræning Hvem har vi haft med? Hvetbo Sparekasse Nørresundby Bank Bellevue Tours Sparekassen Bredebo Sparekassen Fanø! www.

7 MIND STEP SÆT DIN HJERNE og krop i bevægelse SUM Mind Step er et inteligent orienteringsløb, hvor deltagerne skal finde frem til et antal seværdigheder som indeholder gåder, hvis svar kan føre teamet i mål inden deadlinen udløber. For at teamet kan bevæge sig fra en destination til den næste, kræves et svar! Det rigtige svar vel at mærke, for ellers bliver teamet sendt til en falsk destination med tab af ressourcer og kostbar tid. Ved start får gruppen udleveret deres første kuvert med den første Mind Step gåde. Til hver gåde er der tre svarmuligheder, som hver angiver en destination. Kun den rigtige destination indeholder en ny Mind Step kuvert og dermed en ny mulighed for at komme videre og nå først i mål. Kører man fast i en gåde eller farer man vild i byen, kan gruppen hente hjælp hos gamemasteren via SMS mod straftillæg i tid/point. Mind Step er sjov motion for dine hjerne, din krop og dit team, samtidig med at du får set seværdighederne i byen eller naturen. Til mindre grupper kan Mind Step basis suppleres med:! GPS! Bærbar PC! Skuespillere og statister! Udlejningsbiler! Andre transportformer Derved er der i princippet ikke nogen geografiske begrænsninger for grupperne, og kommunikationen mellem deltagerne og gamemaster. I den mest avancerede udgave kan det ske via internettet, hvor løsninger og svar på gåder indsendes og nye opgaver og missioner modtages. FAQ: MIND STEP Fra deltagere Overalt i Danmark, men gerne i en seværdig by! 2-8 timer Hele året Praktisk tøj efter årstiden og fodtøj til gang/løb " Company event " Kick off event Hvem har prøvet det? Proces Data Casino Portalen Automatic American Express! www.

8 I 1983 lancerede tobaksfirmaet, Camel, et af verdens første 4x4 adventure løb, og siden da har CAMEL TROPHY og de gule Land Rovere været kendt for at være den TENTIPPI DINNER OUTDOOR in luxury Tentippi Dinner er uniquiness, outdoor og så alligevel slet ikke... En tentippi er af samisk oprindelse og minder om en traditionel indianer tippi uden stang i midten. Vores standard tentippie er 9 meter høj og har en diameter på 10 meter og med god plads til 60 personer, flere kan kobles på SUM hinanden, og dermed er der i teorien ingen begrænsninger i antallet af deltagere eller arrangementstørrelse. En traditionel samer Tentippi er mobil og kan opsættes efter ønske i den smukke natur omkring Silkeborg eller på Papirfabrikkens arealer i centrum. Alternativt har vi tæt ved Silkeborg en stationær og 11 meter høj tippi opbygget i kalmarbrædder med brændeovn og granitsten i bunden til 100 pers. I Tentippien er der opstillede borde med hvide due og kandelaber, bænke med renskind, og i centrum er der bålsted og i loftet hænger levende lys. Tentippi konceptet er en unik ramme til uformel hygge, et foredrag, et middagsselskab, eller til fest og dans og kan kombineres med andre af vores events. Man kan vælge at leje en opstillet Tentippi inkl. borde, bålsted mv. og selv stå for arrangementet eller vælge en total løsning fra Summit, hvor vi vil sørge for alt fra mad til underholdning. FAQ: TENTIPPI DINNER Fra deltagere. Overalt i landet, kræver et plant underlag og strøm Er det for alle? Kan vi holde varmen? Ja, og er det en kold aften sørger vi for varme Sommerhalvåret Egentlig ikke, men medbring en jakke eller varm trøje " Company event " Kick off event " Hvem har prøvet det? Sparekassen Farsø Bestseller Statsforvaltningen Proces Data Deloitte! www.

9 THAI CHI & YOGA ANDERLEDES MOTION for både krop og sjæl Kroppen er sindets tempel. Det betyder, at et godt helbred er et godt udgangspunkt for et helt og velfungerende menneske. En medarbejder med større overskud vil helt naturligt være i stand til at bidrage mere aktivt og positivt i hverdagen og i sidste ende være med til at øge virksomhedens gevinst på bundlinien. Både thai chi og yoga øge koncentrationsevnen, skaber indre ro og balance, bedre velvære, større smidighed i krop og sind, forbedre kredsløbet og immunforsvaret, alt sammen faktorer der i den sidste ende er godt for den enkelte medarbejder. Dermed er yoga og thai chi en oplagt event i forbindelse med kurser og seminardage, hvor medarbejderne skal koncentrere sig i lange perioder og ofte side meget stille i løbet af en dag. I et åndeligt sprog er thai chi en kinesisk bevægelses-kunst/ dans, hvor hver bevægelse har en harmoniserende virkning FAQ: THAI CHI & YOGA på krop og sind i samspil med omgivelserne og de mennesker/kollegaer du dyrker det med. Yoga kan bedst beskrives som gymnastisk meditation og består af forskellige bevægelses- og udspændings metoder og teknikker. Hver del eller øvelse er godt for forskellige mekanismer i kroppen (koncentration, åndedræt mv.) og sættes øvelserne sammen til serier forstærkes deres positive virkning på kroppen. En Thai Chi og/eller Yoga event indeholder følgende:! velkomst og en historisk intro! madrasser, slynger og træningsblokke! iscenesættelse med lidt lys og lyskasser.! hygge, ro, sjov og afslapning Fra personer. Hvilke steder? Arrangeres i naturen eller i hotellets lokaler Er det for alle?. Skal man være smidig? Smidighed er ikke en nødvendighed Hele året Casual, men gerne tøj som du kan bevæge dig i " Company event " Kick off event Teambuilding Teamtræning Hvem har prøvet det? Jyske Finans Suncore Innovation HT Bendix Radisson Blu Bestseller Grundfos! www.

10 STOMP SPRING UD i musikken og ind i samarbejdet Stomp kan bedst beskrives som en kreativ workshop, der sætter både lyd og rytme på din arbejdsplads, og giver dine medarbejdere en velsvingende teamoplevelse. Gennem teamudviklende rytmeøvelser på store tønder og med energiske bevægelser, sammenspilles deltagerne i et velsvingende Stomp show. Det er sammenhold og samarbejde om at nå et fælles mål inden showet får præmiere. Stomp kan bruges som kick-off til kurser og konferencer på hotellet, eller undervejs i forløbet som en energisk indsprøjtning. Stomp anvendes også til teambuilding af grupper og organisationer, hvor alle indgår i samspillet for at skabe et fælles produkt, som skal planlægges, indøves, fremføres og bedømmes i kategorierne: musikalitet og teamperformance. Et Stomp arrangement med SUM indeholder i hovedtræk:! Surprise v. saxofon og intro! Fremlæggelse af eksperimentet: hvad sker der i organisationen, hvis vi alle leger med?! Inddeling i mindre hold og start på den musikalske teamtræningsopgave: Musik og matematik! De enkelte teams fremfører deres resultat af teamtræningsopgaven live for de andre grupper! Bedste team kåres! Play along together. Alle teams spiller sammen Ovennævnte Stomp program har en varighed på 1,5-2 timer og kan følges op af en kort og humoristisk opsamlingsrunde, hvor der lægges ud med spørgsmålet: Hvordan får vi alle i organisationen til at lege med på arbejdspladsen? FAQ: STOMP Fra personer. På virksomheden, på hotellet eller på et udendørs areal Er det for alle?. Skal man være musikalsk? Hverken rytme eller musikalitet er et must Hele året Casual " Company event " Kick off event Teambuilding Teamtræning Hvem har prøvet det? Proces Data Bestseller Statsforvaltningen Focus Advoketer Mannaz! www.

events events og teambuilding 16 inspirerende aktiviteter inkl. priser

events events og teambuilding 16 inspirerende aktiviteter inkl. priser events events og teambuilding 16 inspirerende aktiviteter inkl. priser Summit mind your business Siden starten i 2004 har vi i Summit været fast leverandør af events og teambuildingsaktiviteter til gæsterne

Læs mere

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet

Læs mere

GPS, kommunikation. conference.aarhus@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-aarhus. fra Kr. 605,- + moms

GPS, kommunikation. conference.aarhus@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-aarhus. fra Kr. 605,- + moms GPS, kommunikation Mål Målet med dagen er, at give deltagerne en god oplevelse med fokus på samarbejde, kommunikation hvor alle uanset fysisk form har mulighed for at deltage. GPS, kommunikation Gruppen

Læs mere

Læs mere på de følgende sider...

Læs mere på de følgende sider... Spar op til 50% på jeres næste teambuildingsarrangement afholdt i hele landet. Priserne gælder helt frem til 1. februar 2012 I efteråret 2011 har Teampeople en lang række spændende aktivitetstilbud til

Læs mere

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser.

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. www.artvesta.dk ART-of-YOGA ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. Om ART-of-YOGA Vibeke Vesta har med afsæt i sin uddannelse som Hatha-yoga instruktør udviklet sit eget

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

NATURCENTER 2018/2019

NATURCENTER 2018/2019 NATURCENTER 2018/2019 Aktivitetsoversigt til skoler og instituitioner TEAMBUILDING Kategorien Teambuilding gennem friluftsliv er en palet af muligheder for at styrke det sociale mellem elever/voksne samtidig

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT KONTAKT For information om booking af lokaler kontakt GAME Streetmekka crewet på: booking@gamedenmark.org GAME STREETMEKKA KØBENHAVN

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Aktiviteter. Vi glæder os til at underholde Jer. Venlig hilsen Holckenhavn Slot

Aktiviteter. Vi glæder os til at underholde Jer. Venlig hilsen Holckenhavn Slot Aktiviteter 2016 Holckenhavn Slot tilbyder en række aktiviteter, der fungerer som et anderledes indslag i festen eller som et afbræk i det faglige indhold på en konference. På de følgende sider finder

Læs mere

a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne

a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne Smukke rammer, muligheder for bevægelse og aktiv deltagelse har en kæmpe værdi for effekten af enhver læring og udvikling. Strategiudvikling

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Nyhedsbrev. # efteråret 2010. Outdoorsports Efteråret 2010

Nyhedsbrev. # efteråret 2010. Outdoorsports Efteråret 2010 Nyhedsbrev # efteråret 2010 Outdoorsports Efteråret 2010 Så siger kalenderen endnu en gang efterår, og selv om sommeren i år startede sent og hurtigt slog over i efterår, har vi haft en forrygende sæson

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig med ASF.(Aspergers syndrom). Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed i Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel.

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel. Intro forløb forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Gennemgang af konceptet. Jeg snakker ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med filosofien. I slutningen af timen får

Læs mere

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Krocket Krocket et udendørs spil med køller og kug ler. Få frisk luft, motion og konkurrence. Krocket er et taktisk og spændende makkerspil, hvor man konkurrerer

Læs mere

bliv trænet i at udnytte optimalt

bliv trænet i at udnytte optimalt bliv trænet i at udnytte dine medfødte talenter optimalt EN LIVSLEDER: Virker inspirerende Har det sjovt Gør en forskel Bliv livsleder og spring ud i en ny tilværelse uden de kendte begrænsninger Foredrag

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

PENSIONADEN

PENSIONADEN PRISER: PENSIONADEN 20.08.2013 Deltagergebyr inkl. hjælpere Grillpølse m. kartoffelsalat, salat og flute inkl. 1 øl/vand Øl Vand Kaffe kop/kande Kage 250 kr. 40 kr. 10 kr. 5 kr. 5/30 kr. 5 kr. Program,

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 3. periode skoleåret 2015/2016

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 3. periode skoleåret 2015/2016 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 3. periode skoleåret 2015/2016 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge nye profilfag.:-) Det er tid til at vælge nye profilfag:-) Profilfag

Læs mere

Årsplan idræt 8. klasse Solhverv 2015-2016. Sted Ansvarlig Teori/Tema

Årsplan idræt 8. klasse Solhverv 2015-2016. Sted Ansvarlig Teori/Tema Uge Emne Sted Ansvarlig Teori/Tema 33 Intro til faget faglige og praktiske forventninger Intro til atletik indledende øvelser. Løbe runden om Solhverv, Marie-høns, Hospitals-tagfat, Løb med ærteposer.

Læs mere

25. oktober Projektbeskrivelse. Tilbud. Valdemarsgade 43A DK-4760 Vordingborg

25. oktober Projektbeskrivelse. Tilbud. Valdemarsgade 43A DK-4760 Vordingborg 25. oktober 2012 Projektbeskrivelse Tilbud FORMÅL DGI Storstrømmen og ZBC Næstved ønsker med dette tiltag at afholde en række DGI Powerbreaks med det formål at styrke læringen, motivationen og den sociale

Læs mere

Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse

Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse Om dette materiale Velkommen til Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse som udover dette hæfte og CD, består af et manuskript med tilhørende ekstra materiale. Materialet er lavet med

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Scandic The Reef Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Indhold Velkommen til Scandic The Reef... 4 Inspirerende møder...5 Adventure Challenge Caribic...6 Spændende og udfordrende events...

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Profillinje katalog fra Arresø Skole

Profillinje katalog fra Arresø Skole Arresø Skole, Magleblik afdeling 10. november 2014 Profillinje katalog fra Arresø Skole Arresø skole vil arbejde for: Alle linjer lever fuldt ud op til den obligatoriske læseplan for klassetrinene 7. 9.

Læs mere

Mindful Company Compact

Mindful Company Compact Mindful Company Compact Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Side 2 Hvorfor vi er gode til det vi gør Side 3 Hvad siger deltagere og indkøbere?

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2010. Det er gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet kl.

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

EVENTS & TEAMBUILDING. Svendborgvej 175 5600 Faaborg Tlf. 6360 6166 Fax. 6360 6160 Mail. konference@hotelfaaborgfjord.dk

EVENTS & TEAMBUILDING. Svendborgvej 175 5600 Faaborg Tlf. 6360 6166 Fax. 6360 6160 Mail. konference@hotelfaaborgfjord.dk EVENTS & TEAMBUILDING TEAM CHALLENGE Engagement, vilje og handling er en nødvendighed, når der skal dystes i discipliner, som foregår både til lands, til vands og i luften. Team Challenge er opbygget omkring

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere

VALGFAG 2014/2015. Skals skole

VALGFAG 2014/2015. Skals skole VALGFAG 2014/2015 Skals skole 1 Valgfagene opdeles i 2 perioder: 1. periode: Uge 36-51 2014 2. periode: uge 2-19 2015 Alle valgfagene afvikles i begge perioder - undtagen: Friluftsliv - som kun kører i

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Møder og konferencer på Bautahøj...

Møder og konferencer på Bautahøj... Møder & Konferencer Møder og konferencer på Bautahøj... Bautahøj konferencecenter råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser

Læs mere

Gamemasteren er typisk en lærer, der påtager sig opgaven at lede rollespillet. For at spille Klasseturen, skal Gamemasteren følge nedenstående plan:

Gamemasteren er typisk en lærer, der påtager sig opgaven at lede rollespillet. For at spille Klasseturen, skal Gamemasteren følge nedenstående plan: KLASSETUREN Varighed: 2 lektioner Klassetrin: Fra 7. klasse til 9. klasse Synopsis "Klasseturen" er et rollespil, der fokuserer på de positive sider i samarbejde. Målet er at give deltagerne øvelse i at

Læs mere

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2012-2013 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig Brorsonskolen p-fag 2012/2013 Kære elever og forældre. Brorsonskolen tilbyder alle elever i 6. og

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri Velkommen Et møde på Villa Blide er et møde med det fri PLADS TIL RO OG REFLEKSION Villa Blide er et mindre kursussted midt i den smukke danske natur i skoven ved Jonstrupvang og tæt på København. De skønne

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

GOLF FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du går meget, når du er til golf, og det er god træning for både krop og koncentration.

GOLF FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du går meget, når du er til golf, og det er god træning for både krop og koncentration. GOLF GOLF Golf er en udendørs sport, hvor du spiller med et sæt golfkøller og en golfbold på en bane, der har huller markeret med et lille flag. Det gælder om at slå bolden i hul ved at bruge så få slag

Læs mere

Daniel Thomsen & Michael Mark Passionen

Daniel Thomsen & Michael Mark Passionen HVEM ER VI? Konceptet og ideen bag Sportsmakker er skabt af to sportsglade fyre, der har en fælles passion for at motivere flere til at dyrke idræt. Daniel Thomsen & Michael Mark har begge flere års erfaring

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

OrienteringsPatruljen

OrienteringsPatruljen OrienteringsPatruljen Sæt fokus på børn og unges kendskab til naturen og orienteringsløb Skab et sundt og aktivt friluftsliv Prøv : - Orienteringsløb - Lege i naturen - Adventureaktiviteter - Kurser og

Læs mere

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Invitation til SUNDHEDSDAG Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Kunne du tænke dig en hel dag med forkælelse og tid til dig selv, sund

Læs mere

Trivsel og Psykisk arbejdsmiljø

Trivsel og Psykisk arbejdsmiljø Trivsel og Psykisk arbejdsmiljø 22. september 2014 Trivsel og psykisk arbejdsmiljø Program mandag den 22. september 10.00 Velkomst - Ugens program, fællesaktiviteter og præsentation 10.35 Gruppearbejde:

Læs mere

Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning.

Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning. JUST IMAGINE... Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning. Et udendørs område der fysisk og mentalt stimulerer og udfordrer enkeltpersoner eller grupper af både børn, unge og voksne for

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2013-2014 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud har til dig p-fag 2013/2014 Kære elever og forældre. tilbyder alle elever i 6. og 7. klasse at deltage i en P- fagsordning med

Læs mere

PROGRAM FOR DAGEN ONE-DAY FILM MAKER. Lav jeres egen kortfilm på en dag. Tirsdag den 10. januar. Tirsdag den 10. januar

PROGRAM FOR DAGEN ONE-DAY FILM MAKER. Lav jeres egen kortfilm på en dag. Tirsdag den 10. januar. Tirsdag den 10. januar ONE-DAY FILM MAKER Lav jeres egen kortfilm på en dag Tirsdag den 10. januar Jeres egne fiktions- eller dokumetarfilm På workshoppen skal I lave film i grupper. Hver gruppe skal skrive, optage og klippe

Læs mere

INTRO. Præsentation KAREN FEDER DESIGN PROJEKTER MOBILE ROLLESPIL BRUGER SCENARIE OUTRO

INTRO. Præsentation KAREN FEDER DESIGN PROJEKTER MOBILE ROLLESPIL BRUGER SCENARIE OUTRO INTRO Præsentation KAREN FEDER DESIGN PROJEKTER MOBILE ROLLESPIL BRUGER SCENARIE OUTRO KAREN FEDER Pædagog Uddannet pædagog i år 2000 Arbejdet 5 år som observationspædagog En bred viden om mennesker og

Læs mere

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole Til børn og unge Workshop d. 6/2-2016 Nyborg Heldagsskole INDEN DU GÅR I GANG 3 grundlæggende trin 1 - Keep it simple (start småt) Mindfulness skal være et positivt og roligt input i løbet af skoledagen,

Læs mere

...hvor fanden sgu vi vide det fra?

...hvor fanden sgu vi vide det fra? Du bliver udfordret, du dør af grin men du lærer fandme noget Vi har alle skyggesider, gør nu noget ved det!...hvor fanden sgu vi vide det fra? hmm Hvordan kommer man ud af skyggen? Sådan har du aldrig

Læs mere

KOM TIL GYMNASTIK,LØB OG CROSS GYM I TØRRING

KOM TIL GYMNASTIK,LØB OG CROSS GYM I TØRRING TILMELDING OG BETALING Tilmelding og betaling foregår på: www.toerring-if.dk Gå ind på hjemmesiden, - under gymnastik. - tilmelding og onlinebetaling. - find dit hold og følg vejledningen. KOM TIL GYMNASTIK,LØB

Læs mere

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Idræt om dagen Skab liv i dagtimerne ved at udvikle tilbud til seniorer i din forening. Med Idræt om dagen er der mange muligheder for at invitere en stadig større

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

Energi og glæde hele året sådan undgår du stress og vintertræthed

Energi og glæde hele året sådan undgår du stress og vintertræthed Energi og glæde hele året sådan undgår du stress og vintertræthed Af Doreen Møller Holmquist, Natur- og stressvejleder og ejer af kursusvirksomheden Mind4nature Hvert år rammes mange danskere af vintertræthed

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA

DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA I uge 38/2013 var alle finskytterne samlet i Jylland til DM for finskytter. Konkurrencen foregik i Tranum skydeterræn,

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Viborg Cycling Dokumentet opdateret: 25-02-2015 14:05:00 Indholdsfortegnelse: 1. Formål med ansøgning...2 2. Viborg Cycling (baggrund)...2 3.

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Bolette Olsen; Bare fordi :) Kom med ud på sporet

Bolette Olsen; Bare fordi :) Kom med ud på sporet Bolette Olsen; Bare fordi :) Kom med ud på sporet Lærke Nørgaard Hansen; Når jeg løber trail føler jeg mig bund lykkelig! I naturen er der ingen grænser. Hvad skal vi tale om i dag? - Introduktion Hvem

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Der er mange myter om erhvervsuddannelser blandt unge i folkeskolens afgangsklasser, der skal til at vælge uddannelse. Myter, der påvirker de unges uddannelsesvalg og derved

Læs mere

recepten på motivation

recepten på motivation BS& recepten på motivation Alle - også BS - har kun fået én krop udleveret til hele livet, og den skal der passes på. Det gøres bedst ved bl.a. at lade motivationen drive én. BS Christiansen giver sin

Læs mere

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Skift ferieformen ud med topformen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Skift ferieformen ud med topformen INDHOLD:

Læs mere

Mindful Company. Hvad vi kan. Praktik. Mindfulness på bundlinjen. Hvad siger deltagerne? Hvorfor vi er gode til det vi gør. Program, pris og praktik

Mindful Company. Hvad vi kan. Praktik. Mindfulness på bundlinjen. Hvad siger deltagerne? Hvorfor vi er gode til det vi gør. Program, pris og praktik Mindful Company oto: Chris Burkard, National Geographic Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Hvorfor vi er gode til det vi gør Hvad siger

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup.

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup. Foreningen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Starten... 3 Skydning er vel ikke så svær?... 4 Lidt om Gundsølille Skytteforening's mål og aktiviteter... 5 Lidt om vores faciliteter... 5 Øvrige

Læs mere

playmaker program Samfundsniveauet Det sociale niveau Det individuelle niveau Identitet Nysgerrighed og refleksion Konflikthåndtering Demokrati

playmaker program Samfundsniveauet Det sociale niveau Det individuelle niveau Identitet Nysgerrighed og refleksion Konflikthåndtering Demokrati Empowerment Niveauer Empowerment Idræt er vigtig i unges udvikling, fordi det styrker fysisk og mental sundhed samtidig med, at det skaber vigtige, sociale relationer. Idræt er en mulighed for leg, deltagelse

Læs mere

Alle spørgsmålene er samlet i klaser af fire. Ud for hver klase af fire udsagn skal du vælge det udsagn, som du synes siger mest om dig.

Alle spørgsmålene er samlet i klaser af fire. Ud for hver klase af fire udsagn skal du vælge det udsagn, som du synes siger mest om dig. Test til de fire tænkestile Jeg har rubriceret spørgsmålene ved hjælp af Robert Dilts og Gregory Bateson s logiske niveauer. Spørgsmålene retter sig derfor mod: Hvilke omgivelser og rammer tænkestilen

Læs mere

Velkommen. Velkommen )l Østerbro Stadion og )l det 6. Skole OL!

Velkommen. Velkommen )l Østerbro Stadion og )l det 6. Skole OL! Generel info Velkommen Velkommen )l Østerbro Stadion og )l det 6. Skole OL! Skole OL foregår i dagene 17., 18., 19. og 20. juni 2014 på Østerbro Stadion, hvor hvert klassetrin konkurrerer på skih I løbet

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

Mikkel og Victoria i Tivoli

Mikkel og Victoria i Tivoli Mikkel og Victoria i Tivoli Victoria får en sød nisseven side 1 Mikkel og Victoria i Tivoli 1 Sommeren er endelig kommet og Mikkel og Victoria nyder, at det er blevet varmt. Dagene er blevet længere og

Læs mere

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT. T:

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT.  T: HOTEL KONFERENCE RESTAURANT www.nrvosborg.dk T: 97 48 48 97 Nørre Vosborg er stedet, hvor man kan strække sit indre menneske ud i fuld størrelse Hans Edvard Nørregård-Nielsen HISTORIEN Herregården Nørre

Læs mere

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Ungdomsskolen SOMMERFERIE KATALOG Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Thisted Kommune 6. KLAS BUSTUR TIL DJURS SOMMERLAND 6. KLASSE TIL 18 ÅR Sted: Bustur - plan bliver annonceret på hjemmesiden Tidspunkt:

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

AEROBIC FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du kan også gå til aktiviteter, som minder lidt om aerobic f.eks. zumba, som er motion med rytme og dans.

AEROBIC FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du kan også gå til aktiviteter, som minder lidt om aerobic f.eks. zumba, som er motion med rytme og dans. AEROBIC AEROBIC Aerobic er en træningsform, som handler om at få pulsen op og sved på panden. Du laver små bevægelsesserier til musik, som gentages flere gange, så du kan mærke, at hele kroppen arbejder.

Læs mere

BOOSTER-forløb. Lærervejledning. Skoleglæde.nu

BOOSTER-forløb. Lærervejledning. Skoleglæde.nu BOOSTER-forløb Lærervejledning Skoleglæde.nu BOOSTER-forløb Lærervejledning & præsentation Velkommen til BOOSTER Basic -forløbet Jeres elever skal snart i gang med BOOSTER Basic -forløbet, der kickstartes

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Danske produktionsvirksomheder har brug for dygtige faglærte. Men erhvervsuddannelserne, som skal uddanne de dygtige industriteknikere, plastmagere, tekniske designere og

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015 2015 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 28/6-4/7-2015 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du i ugens løb blive præsenteret

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

ENESTÅENDE TILBUD TIL BØRN OG UNGE

ENESTÅENDE TILBUD TIL BØRN OG UNGE 23.- 28. AUGUST WWW.FILMFESTIVAL.DK ENESTÅENDE TILBUD TIL BØRN OG UNGE VI ER STOLTE OVER AT KUNNE PRÆSENTERE ET RIGTIG STÆRKT FILMPROGRAM FOR BØRN OG UNGE. TRE FORSKELLIGE WORKSHOPS OG EN LANG RÆKKE FILMPROGRAMMER

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union uddannelse, september 2014 Udgivet af: DGI Skydning

Læs mere

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang løber 3 point SKOLESKAK SKOLESKAK LÆRERVEJLEDNING til skak i skolen Det skal være sjovt at blive klogere! Dansk Skoleskak og Skolemælk har i samarbejde udviklet dette materiale for at skabe mere leg, læring

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Qigong intro Velkomst E-guide

Qigong intro Velkomst E-guide Qigong intro Velkomst E-guide Vibeke Fraling, Qigong instruktør Kontakt: e-mail kontakt@vibekefraling.dk Telefon 28 83 07 13 www.vibekefraling.dk 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER QIGONG? 2 HVAD KAN QIGONG

Læs mere