B9.3. Kommentarer til Samdrift-Rapporten fra fsb (udsendt til alle 7. marts 2015). Vores driftssamarbejde er det mest udviklede og fremadstræbende.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "B9.3. Kommentarer til Samdrift-Rapporten fra fsb (udsendt til alle 7. marts 2015). Vores driftssamarbejde er det mest udviklede og fremadstræbende."

Transkript

1 Referat af Bispeparkens Bestyrelsesmøde tirsdag 31.marts :00 F1. Formalia: Fremmødte: Anna, Karin, Zeinab, Erik, Jean, Souzanne. Afbud: Anne, Annette, Abdullahi, Niels, Marie, Emil (1.suppleant). Dirigent: Anna. Referent: Jean. 18:05 B2.1. Evt. spørgsmål til formøde med Driftsudvalget (Bilag B2). Noten blev gennemgået. 18:10 B2.2. Forslag fra driften: Opgivelse af rengøring af vaskeriet lørdag morgen. (Der vil blive gjort rent fredag eftermiddag og mandag morgen). Enstemmigt vedtaget blandt de tilstedeværende. 18:15 B3. Status på afholdelse af møde med Parknet. Intet nyt. 18:17 B4. Ansættelse af ny driftsleder. Nina Hilsted Gemal er blevet udvalgt og ansat fra 01.maj.(?) Vi har også fået en ny driftschef, der hedder Ninna. 18:20 B5. Status på pullerter til den "bilfrie" zone (Bilag B5). To bilag fra Birgitte Vest (Landskabsarkitekten). Vi skal have en tegning og uddybende forklaringer hurtigst muligt efter påske. Vores spørgsmål er om der er brug for så mange pullerter, når der er cykelstativer, som der er brug for el og internet til pullerter (eller bom). Vi taler med driften om videokamera. 18:22 B6. Tagensvej 227 lokalestatus. Der er ikke kommet noget fra den afgående driftschef. Det tages op med den nye driftsleder og den nye driftschef. 18:25 B7. Forslag om ekstraordinært afdelingsmøde - 28.maj 2015 (Bilag B7) Alle tilstedeværende er for forslaget med noterede udvidelser. Drømmemøde. 18:40 B8.1 Orientering fra mødet om Bygningsgennemgang (Tidligere udsendt: dels noter, dels referat med PPV). Vi flyttede fra uplanlagt drift til planlagt vedligeholdelse. Og kr. i øvrigt. Regnskabet ser ud til at blive godt. B8.2 Kommentarer til Dørprojektet (bilag tidligere udsendt) Vi ser gerne en træfarve frem for den nuværende grønne ensfarvede. Vi vil gerne beholde det glas, der er ved nogle entrédøre. Vi har ikke noget imod, at håndtagene bliver standard i hele Bispeparken. Dørspion skal have indvendig klap. 18:50 B9.1. Fælles-sektionsmøde 16.april - hvem vil deltage fra Bispeparken - samlet tilmelding. Erik og Jean deltager. Der er to officielle pladser ekstra. Jean tilmelder. Det foregår i Bispeparken. B9.2. Orientering fra og om møder i fsb (sektionsmøder, kursus og lignende). Der er et kursus om gårdmiljøer 23.april. Bustur: vis dit boligområde frem. B9.3. Kommentarer til Samdrift-Rapporten fra fsb (udsendt til alle 7. marts 2015). Vores driftssamarbejde er det mest udviklede og fremadstræbende. B9.4. Kommentarer til fsb værdigrundlag og handlingsplan (udsendt til alle 7. marts 2015). Mange gode ting at arbejde med.

2 B9.5. Grønt regnskab 2014: Forslag: videresendes til GO og til Driftsudvalget, der melder tilbage Vedtaget. Vi spørger driften om, hvorfor der er et stort hop omkring usorteret affald. 19:00 B10. Fremlæggelse af status for udvalg, evt. godkendelse af forslag fra udvalg. Hjemmesideudvalget: To nye sider: Spareråd til vand og Gode råd om varme. Aktuelle projekter er opdateret tilbage til Meld gerne ind, hvis et projekt ikke er med. Grøn Omstilling: To gode filmaftener: anden gang var vi omkring 15. Opstartsdag med Bettina Fellov: 17 deltagere. Pensionistklubben og Kvindeklubben vil gerne have hende med til deres egne møder. Planlagt: Filmaften med Nemo. Affaldsindsamlingsdag søndag 19.april. Vandmålingstallene er begyndt at komme, og vi er ved at begynde at kommunikere dem. (Idé: varmefarveskiftende pallatorer som præmier.) Festudvalget: Sommertur til Bakken 22.juni. Billetsalg 1.juni. Udlevering af billetter 8.juni. Køkkenhaveinitiativet: Der er havedag søndag 3. maj kl.11. B11. Godkendelse af ansøgninger til aktivitetsudvalget. (Bilag B11) Ansøgning om udstyr til Tagensvej 227 Bispeparkens Bestyrelse ansøger om midler til indkøb af skåle, glas, evt. hynder m.v. (gerne genbrug). Samt kabeludstyr. 800 kr. øget til 1000 kr. Ansøgning om Sommertur til Bakken i juni: Udgifter: 4 bussser: kr. (forventeligt bliver det meget billigere pga den korte distance) 200 turpas (200 * 199 kr.): kr. Indtægter: busbilletter: (2*180 *10): 3600 kr. Turpassalg (200*80): kr. Samlet ansøgning: kr. 19:30 B12. Forslag: I nødsituation: prioritering af bogholderi før aktiviteter (Bilag B12). Prioritering af bogholderi før aktiviteter Hvis vi igen mister vores bogholderiservice for en tid, så sørger vi for, at der er tjek på bogholderiet omkring en aktivitet, før vi vælger at afholde den. Ellers må vi aflyse den. 19:40 B13. Beboerhenvendelser, samt Eventuelt. Ingen beboerhenvendelser til bestyrelsen. Der udarbejdes forslag til næste møde om sekretariatsbistand (ansvarlige: Anna, Jean). Jean spørger Gitte om status på aktivitetsbeløbet og rådighedsbeløbet. Ekstra el-stik i lejlighederne og håndtag til køkkendørene tages op på formødet med driften. 19:45 F14. Gennemgang af referat fra dette møde og godkendelse af samme. Referatet er godkendt. 20:00 F15. Tak for i aften. Mødet afsluttet kl. 20:12

3 Bilag som tilrettet: Bilag B2 Noter fra Bispeparkens formøde med driften 27. marts 2015 Driften/Louis deltager ikke i Bestyrelsesmødet. Beboerhus og T227 (tidligere aftalt): Opsætning af håndsæbedispenser og håndspritdispenser i hvert af køkkenerne - hvad er status. > Er bestilt. T227 opsætning af håndsæbe dispenser på toilet - nævnt ved bygningsgennemgangen. - > Pågår. Beboerhus: Opsætte 1 hylde og 4 aflåselige døre under "bardisk" længst væk fra køkken (få 2 skabe til brug for bestyrelsen). Nøgle aftalt til at være den samme, som passer til T227 (nøgle nr A, ER2872, 275, 01) - nævnt ved bygningsgennemgangen. - > Louis arbejder med det. Klar efter påske. Bag Tagensvej blok (ca. ud for 235 og ca. ud for 256) er der begge steder 2 afskårne metalrør, der rager ca. 2 cm op over asfalt (fra et tidligere stativ til at banke tæpper). Kan de ikke afskæres tættere på asfalten, så man ikke kan falde over dem? - > De skæres ned af driften. Møde med Parknet og driftschef - status for datoaftale udbedes. - > Steven vikarierer. Vi tager selv et møde med Parknet snarest og truer med fsb-administrationen (og informerer Steven). Hvad blev resultatet af mur ved T. 237 (tagrende er blevet renset, og der er blevet fræset en del cement ud mellem murstenene i hele ejendommens højde) - hvad skal der ske mere? - > Der er brug for hullerne, mens det udtøres. Driften og mureren holder øje med det. Beboerhus: Hvornår er det sidst blevet undersøgt om Teleslynge i Beboerhuset virker korrekt? - > Der er ikke kommet klager fra Pensionistklubben. Vi spørger dem. FSB logo skilte ved opgangsdøre: Afventes opsætning af de nye døre, så arbejdet ikke skal laves 2 gange? - > Ja. Det er i dørprojektet, de skal koordinere det på Rådhuspladsen. Beboerhus: Opsætning af elektrisk håndtører (berøringsfri betjening) ønskes, således at der ved vasken kommer til at sidde en dispenser til håndsæbe, og ved håndtøreren også kommer til at sidde en dispenser med håndsprit - udfordring, find optimal placering i køkkenet for disse 3 - > Vil larme for meget. Vi kan bruge små håndklæder som kun bruges en gang og vaskes derefter. Beboerhus og T227: Udskrive og laminere 2 "skilte" (se vedlagte fil) om hvordan man vasker hænder samt opsætning af dem i køkkenet begge steder på et logisk og synligt sted.

4 > De er lavet. Driften sætter op i BB-huset og Bestyrelsen på T227. Beboerhus internetmodem: Følgende 5 oplysninger udbedes: Modem ID, Brugernavn, Password, WIFI SSID, WIFI password. - > Louis sender det til Jean. T227: Opsætning af 2 skruer med ravplugs i væg og ophængning af internet-modem under loftet ønskes udført - ledningerne kan nå. - > Driften sørger for det. T227: Er det muligt, at driften kan få sat håndtag på døren til "kontoret" - håndtagene med skruer ligger på gulvet i hjørnet i rummet. - > Driften sørger for dette eller et andet håndtag. JLV 10: Navneskilt på postkassen mangler > Louis siger det til Ejendomskontoret. Der er udgifter på cirka til belægninger i overensstemmelse med PPV-planen. - > Der er desuden brug for en ny belægning bag Tagensvej/Tuborgvej. Grønt Regnskab. > Der er link til det. Nye teams kører godt i driften i første uge. Renhold er også ude at hjælpe på de grønne arealer. Tørretumblere er det sandt, at der er to, der er taget permanent ud af drift? > Louis vender tilbage med det. Har lov til at råde over asfalten op til husene på Frederiksborgvej. - > Ja, formodentlig. Der kommer flisegang på den nye sti mellem BB-huset og Vaskeriet. Dels om vi kender beboertallet i den enkelte vandmåleenhed, eller kan finde ud af det. - > Det er hvert hus, der er enheden. Vi kender ikke beboertallene for hvert hus.

5 Bilag B7 - korrigeret Forslag om afholdelse af ekstraordinært afdelingsmøde i maj (f.eks. 28.maj). Forslag til punkter: Godkendelse af regnskaber for huslejen, aktivitetsbeløb og rådighedsbeløb. Orientering om Grønt Regnskab. Orientering om status i år på aktivitetsbeløb, rådighedsbeløb og drift. Arbejdsgrupper om idéer til områderne på udearealerne. Evt. orientering om fremdriften i de tidligere vedtagne projekter (herunder dørprojekt og/eller højvandsprojekt). Flere punkter kan tilføjes. Det skal være et attraktivt arrangement med vores gode resultater og kom og vær med og kom med idéer til vores fremtid i Bispeparken. Med mad og børnepasning. Regnskabet skal vises med færre tal og flere billeder, gode historier om vores aktiviteter og driftens arbejde. Begrundelse: Vi får et flot regnskab, som det er værd at sætte fokus på. Det er også værd at lægge vægt på aktiviteterne i det forløbne år. Vi kan også få idéer frem, som vi kan arbejde videre med. Dermed kan efterårets lange møde også blive lidt kortere. Bilag B8.1 Kommentarer til dørprojektet: Det foreslås at lejlighedsdørene igen skal være grønne, men er det en god idé, hvis opgangene skal skifte farve ved helhedsplanen? Kan vi finde en mere neutral farve? Kommunikationen bør vel bl.a. af økonomiske grunde koordineres og integreres i vores Nyhedsbreve. Bilag B11 Ansøgninger til aktivitetsudvalget Ansøgning om udstyr til Tagensvej 227 Bispeparkens Bestyrelse ansøger om midler til indkøb af skåle, glas, evt. hynder m.v. (gerne genbrug) 800 kr. Ansøgning om Sommertur til Bakken i juni: Udgifter: 4 bussser: kr. (forventeligt bliver det meget billigere pga den korte distance) 200 turpas (200 * 199 kr.): kr. Indtægter: busbilletter: (2*180 *10): 3600 kr. Turpassalg (200*80): kr. Samlet ansøgning: kr. (Krav om sygesikringskort, derfor fremmøde og kontant betaling. Vi modtager penge, derfor måske bedst at være på Ejdk./driftskontor, hvis vi må). Bilag B12 Forslag: Prioritering af bogholderi før aktiviteter Hvis vi igen mister vores bogholderiservice for en tid, så sørger vi for, at der er tjek på bogholderiet omkring en aktivitet, før vi vælger at afholde den. Ellers må vi aflyse den.

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent.

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent. Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato 9. februar 2015 klokken18.00 Sted Bispeparken beboerhus, Bispeparken 17B, København NV Deltagere Fra afdelingen: 39 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Kære medbeboer Mad fra kl.17:30 - Møde fra kl. 18:30 - Der er børnepasning Her er materialet til det ekstraordinære afdelingsmøde. Bispeparkens

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Grøn, skøn og berømt

Grøn, skøn og berømt Grøn, skøn og berømt Skriftligt oplæg til beretning fra Bispeparkens Bestyrelse 2014-2015 til afdelingsmødet Mandag 14.september kl.18:00 i Bispeparkens Beboerhus. Bispeparken er på forsiden af Boligselskabernes

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen.

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott Varmemester Claus Kæstel Freddy Rasmussen Mads Greve Tina Laursen Knud Petersen Aase Birthe Stisen Afbud fra David Oszlak,

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1011 Toftegård Dato: 14. august 2014 kl. 18.00-20.30 Til stede: Martin Baden, Henning L. Eriksen, Jette Birksø Larsen, Jeanette Andersen. og Rene Dalin.

Læs mere

Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven

Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven Tirsdag d. 7. juni 2011 kl. 17.30 Mødeleder: Hafizullah Amizai 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af udsendt referater fra AB-mødet d.

Læs mere

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach Mødedato: tirsdag 7/8 2018 Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen et godkendt - Afdelingsmøde

Læs mere

Referat. Referent Susanne Frantzen

Referat. Referent Susanne Frantzen Referat Referent Susanne Frantzen 06-03-2017 Deltagere fra bestyrelsen:, Flemming, Ove,, Susanne, Henrik, Carsten Tjekliste: Afbud: Andre deltagere: Godkendelse af referat fra sidste møde: Vegeberg Ingen

Læs mere

Huslejebudget - forslag. Blågården. budget for år 2013 i sammendrag

Huslejebudget - forslag. Blågården. budget for år 2013 i sammendrag Huslejebudget - forslag budget for år 2013 i sammendrag Afdelingsmødet torsdag den 20. september, kl. 19.00 Støberiet, Blågårds Plads 5, 3. sal Punkt 7 s driftsbudget 2013 1.85 Lejeændring 1. januar 2013

Læs mere

Teknisk Kollegium i Horsens

Teknisk Kollegium i Horsens Velkommen til Teknisk Kollegium i Horsens Velkommen Vi byder dig velkommen til Teknisk kollegium og håber du vil befinde dig godt blandt de øvrige beboere. Her i folderen er en del praktiske informationer

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Møde i afdelingsbestyrelsen den 14. og 28. august 2012

Møde i afdelingsbestyrelsen den 14. og 28. august 2012 Afdelingsbestyrelsen v/baunebjerghuse Møde i afdelingsbestyrelsen den 14. og 28. august 2012 Denne dagsorden behandles på ekstraordinært møde i afdelingsbestyrelsen den 28. august 2012 kl. 19,30. Indkaldt:

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-27 Atelierhusene

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-27 Atelierhusene Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-27 Atelierhusene Dato 3. juni 2015 kl. 19.00 Sted Malene Bach, Grønnemose Alle 21 A Deltagere Fra afdelingen: 12 lejemål Fra fsb: Flemming Falk Andersen, Line

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 7 august 2018 Kl Ladegårdsparken 107 Revideret den 31/07/18

Bestyrelsesmøde den 7 august 2018 Kl Ladegårdsparken 107 Revideret den 31/07/18 Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st. 4300 Holbæk Bestyrelsesmøde den 7 august 2018 Kl. 17.30 Ladegårdsparken 107 Revideret den 31/07/18 Dagsorden: Ladegårdsparken... 1 Bestyrelsen... 1 1

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00 Den 24. august 2014 Referat Mødeart: Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødested: Selskabslokalet Nyborggade 11, 1. sal Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt:

Læs mere

Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning

Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning af glas-halvtag på altanerne m. afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15. DIRIGENT: SUSSIE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., Mads, Karin, Pia K., David, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 10. Rettelse til AD. 4 pkt. e.

Læs mere

Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30

Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30 Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af udsendt referater fra AB-mødet d. 3. december 2013 Godkendt. 3. Til og fra driften: a. Siden

Læs mere

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45 DIRIGENT: PIA H. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Karin, Aase. Afbud fra Per N. og Mads. Freddy bød vores nye 1. mand Niels velkommen. AD. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsens møde i fælleslokalerne tirsdag 5. marts 2013, kl. 17.00 19.00

Referat Afdelingsbestyrelsens møde i fælleslokalerne tirsdag 5. marts 2013, kl. 17.00 19.00 http://www.islandsplads.dk Tilstede: Ulla, Svend, Tony og Niels (referent) Bent fra ejendomskontoret deltog under punkt 2. Afbud: Henning og Vagn. Der er vedhæftet en opdateret opgaveliste bilag 1. 1 Åbent

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde/budgetmøde (beboermøde) 24. august 2017, kl. 18:30 1. Velkomst, og valg af dirigent. Lejemål fremmødt:35, dvs. i alt 70 stemmer Velkomst v/formand Lone Christiansen. Som

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 6/11 2012 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 2/10 2012 Deltagere: Annie Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Ingen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl.

Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: 4. maj 2009 kl. 18.00. Næste møde: 8. juni kl. 19:15. Dirigent: Signe H. Nielsen (SHN). Referent: Sara Saxild. Til stede: Signe Hinz, Sara, Asbjörn,

Læs mere

Referat fra møde i afdelingsbestyrelsen med direktør Bjarne Wissing 9. januar 2017 kl 16-18

Referat fra møde i afdelingsbestyrelsen med direktør Bjarne Wissing 9. januar 2017 kl 16-18 Referat fra møde i afdelingsbestyrelsen med direktør Bjarne Wissing 9. januar 2017 kl 16-18 Bestyrelsen på Egå Mosevej har samlet en række spørgsmål til boligforeningens direktør vi meget gerne : 1. vil

Læs mere

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved 2018 1 Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 43%

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl. 17.00 Dagsorden: Tilstede: Afbud fra: John Steen Johansen, formand John Barzel Thomasberg, næstformand Barbara Cros Niels

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 13. januar 2015 Sted Deltagere Fælleslokalerne, Åfløjen Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kim Holk Janne Hjorth Jesper Munch-Madsen Jette

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken 4.1. : Stem Nej til direkte valg af formand 4.2. om udlejning af beboerhus pr. dag i weekender 4.3. om udlejning

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.01.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.01.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: Pia H. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Ingen afbud fra Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 1. Rettelse til

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Ole Søndergaard (OS), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter

Læs mere

Huslejebudget - forslag. Nordhavnsgården. budget for år 2013 i sammendrag

Huslejebudget - forslag. Nordhavnsgården. budget for år 2013 i sammendrag Huslejebudget - forslag Nordhavnsgården budget for år 2013 i sammendrag 1.14 Nordhavnsgården Lejeændring 1. januar 2013 Lejeændring i % 2,6 Gennemsnitsleje pr. m² pr. år 1. januar 2013 Familieboliger Familieboliger

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 8. september 2016 Deltagere: Antal beboere: 70 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Grethe Hviid Anders Nielsen Jf. Administration:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Indkaldt

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Indkaldt Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 7. marts 2018 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Økonomi,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emne Ordinært

Læs mere

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117).

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 4/3 2013. Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). Afbud: Jørgen (nr. 157). Referent: Thora. 1.

Læs mere

Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014

Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014 Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014 fsb afd. 1-35 Bellahøj En bolig på toppen af København Bestyrelsesmøde afholdt den 12.august 2014 TILSTEDE: AFBUD: Fra Bestyrelsen: Svend Erik Sørensen,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Indkaldt. Emner. Formål. Tid. Afbud. Sted. 1. Godkendelse af dagsorden for dette møde

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Indkaldt. Emner. Formål. Tid. Afbud. Sted. 1. Godkendelse af dagsorden for dette møde Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. november 2016 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Ordinært

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd Bispeparken. Dagsorden

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd Bispeparken. Dagsorden Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato Mandag d. 8. maj 2017, kl. 18.30 Sted Bispeparken 17B, 2400 København N Deltagere Fra afdelingen: 23 lejemål var repræsenteret Fra fsb:

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 7. september 2016 kl. 18:00 i Fælleshuset

Bestyrelsesmøde den 7. september 2016 kl. 18:00 i Fælleshuset Referat af AB-mødet den 7. september 2016. Deltagere: Kasserer J.Olsen (JO), Sekretær Anna Olsson (AO), Medlem Anton Hultgren (AH), Medlem Jesper Ødum Nielsen, Driftschef Søren Kjærsgaard Snarberg (SKS),

Læs mere

Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017

Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017 Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017 1 Valg af dirigent: Herdis Larsen 1.1. Valg af mødesekretær: Victor Jensen. 1.2. Godkendelse af forretningsorden: Godkendt 2 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Beboermøde Afdeling 2

Beboermøde Afdeling 2 Beboermøde Afdeling 2 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 24.08.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 19.08.14 kl. 18.30 22.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN Ad.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17:00, Protokollens side; 307

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17:00, Protokollens side; 307 Organisationsbestyrelsen CC: Forretningsfører Tony Sørensen CC: Referatmappen. Holbæk, den 11. juni 2013 Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17:00, Protokollens side; 307

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 12-06- 15 Mødedato: Emne: 11. juni 2015 Kl. 18:30-22:15 Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte Bjarnild

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Karin Clausen, Warny Munch, Thomas Worm Beate Warberg (referent) 1) Godkendelse af

Læs mere

Beboermøde 25. september 2014

Beboermøde 25. september 2014 Beboermøde 25. september 2014 Til stede: Lizette 11.2.4, Ramesh 9.1.2, Peter 11.1.4, Nina 7.4.2, Nicoline 11.1.2, Zenia 7.2.3, Julie 11.5.2, Tina 13.0.4, Troels 7.2.4, Majken 7.2.4, Malene 5.3.3, Sussi

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 4. september 2019 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Emne

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato 14. september 2015 klokken 18.00 Sted Bispeparkens beboerhus, Bispeparken 17B Deltagere Fra afdelingen: 58 lejemål repræsenteret Fra fsb:

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 8

Beboermøde. Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering fra teamleder 7. Orientering om regnskabet 2014 8. Afdelingens

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen i Nørreby

Afdelingsbestyrelsen i Nørreby Afdelingsbestyrelsen i Nørreby Referat bestyrelsesmøde Referent Susanne Frantzen 08-11-2016 Deltagere fra bestyrelsen: Afbud: Andre deltagere: Jesper, Flemming, Lene, Ove, Henrik, Carsten. Ulla. Michael

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af afdelingsmøde på Kløvergården

Referat af afdelingsmøde på Kløvergården 1. maj 2018 Referat af afdelingsmøde på Kløvergården Mødet afholdtes søndag den 29.4.2018 kl. 19.00 i kollegiets fællesrum. Bestyrelsen var repræsenteret ved Andreas Rasmussen, Magnus Hvillum, Gustav Rugaard,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Mads, David, Klaus, Pia K. Afbud fra Karin, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Bymuren th, 2650 Hvidovre Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 2. januar 2019 Bymuren 105, 1.th.

Bymuren th, 2650 Hvidovre   Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 2. januar 2019 Bymuren 105, 1.th. AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 2. januar 2019

Læs mere

AB-møde den 1. oktober 2013

AB-møde den 1. oktober 2013 AB-møde den 1. oktober 2013 Tilstedeværende af AB-medlemer: Leif, Yasser, Mohammed, Mirsa, Hassan, Sabir og Ibrahim Afbud: Pia Mortensen Møde med Allan Søstrøm Fortalte kort om udviklingen i afd. 6 (Tryghed,

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22 Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22 Dato Mandag den 7. september 2015 Sted Mødestedet, Blågårds Plads 23 Deltagere Fra afdelingen: 11 lejemål Fra fsb: Anne Warrer Poulsen (ref)

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

REFERAT - bestyrelsesmøde 11. januar 2018 kl

REFERAT - bestyrelsesmøde 11. januar 2018 kl REFERAT - bestyrelsesmøde 11. januar 2018 kl. 18.00 Til stede: Michael, Ghita, Flemming, Ida, June, Tom, Ole, Martin, Johny, Vivian og Morten. Afbud: ingen. Fuldt hus. 0. Besøg af Helle Sinding fra fsb

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Helle Gottlieb Jensen Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 4. februar 2017 Referat

Læs mere

Referat af Bispeparkens Bestyrelsesmøde den 25. marts 2019 kl. 18 i Bispeparkens Beboerhus

Referat af Bispeparkens Bestyrelsesmøde den 25. marts 2019 kl. 18 i Bispeparkens Beboerhus Referat af Bispeparkens Bestyrelsesmøde den 25. marts 2019 kl. 18 i Bispeparkens Beboerhus Dato: Tirsdag 25. marts 2019 Tidspunkt: kl. 18:00 Sted: Bispeparkens Beboerhus Deltagere Bestyrelsen: Jean, Erik,

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 3. september 2015 kl i Afdelingsbestyrelsens lokaler

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 3. september 2015 kl i Afdelingsbestyrelsens lokaler Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 3. september 2015 kl. 18.30-21.00 i Afdelingsbestyrelsens lokaler Afdelingsbestyrelse: Inge Nielsen, Karen Løvendahl Jensen, John Frederiksen, Jørnanker Døpke, Britta

Læs mere

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 06-02-2019 Møde deltagere: Berit, Christian, Regitze, Morten Ikke tilstede: Kasper, Emil, Sophie,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

DIRIGENT: FREDDY RASMUSSEN. Fremmødte / Fraværende.

DIRIGENT: FREDDY RASMUSSEN. Fremmødte / Fraværende. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 11.05.2015. Referat af: Beslutningsreferat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.05.15 kl. 18.30 21.45 Maj DIRIGENT: FREDDY RASMUSSEN AD.

Læs mere