REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus"

Transkript

1 Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Ejd. nr november 2006 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus År 2006, mandag, den 13. november, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i AB Ålholmhus i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18B, 2500 Valby. Indkaldelse til generalforsamlingen var udsendt til medlemmerne ved brev af 27. oktober 2006 fra administrator. Indkaldelsen havde følgende dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning. 2. Forelæggelse af årsregnskabet samt stillingtagen til regnskabets godkendelse. Herunder fastsættelse af andelsværdi. 3. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 4. Forslag. Bestyrelsen stiller forslag om at ændre ejendommens eksisterende husorden, således at det tillades at holde kat. Bestyrelsen stiller forslag om vedtægtsændring således, at sammenlægning af lejligheder muliggøres. Bestyrelsen stiller forslag om at der fra 1. januar opkræves 20 kr./md. pr. andel til fælles arbejdsdag. Det indbetalte beløb refunderes ved medvirken ved én årlig fælles arbejdsdag. Bestyrelsen stiller forslag om ændring af vedtægterne 12 om fremleje. 5. Valg af bestyrelse. 6. Eventuelt. 41 andele var repræsenteret på generalforsamlingen inkl. 6 fuldmagter. Endvidere deltog

2 advokat Sven Westergaard fra advokatfirmaet Westergaard & Alstrøm, samt Jens Bruun Hansen fra Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S. Nærværende referat er ikke en ordret gengivelse af det passerede, men alene en ekstrakt, der gengiver de væsentligste synspunkter og beslutninger. Formand Ole Vinkler bød velkommen til foreningens første ordinære generalforsamling og præsenterede indledningsvis advokat Sven Westergaard og foreningens administrator og daglige kontaktperson Jens Bruun Hansen. Formanden foreslog advokat Sven Westergaard som dirigent og administrator Jens Bruun Hansen som referent. En enstemmig generalforsamling tilsluttede sig forslaget. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen ifølge vedtægterne skal afholdes inden den 31. december og at denne frist således var overholdt. Indkaldelsen var udsendt til samtlige andelshavere den 27. oktober 2006 fra administrationen, således at generalforsamlingen var indkaldt med lovligt kald og varsel. Dirigenten dekreterede beslutningsdygtighed, da 41 ud af foreningens 79 andele var repræsenteret. Dog kunne forslagene vedrørende vedtægtsændringer ikke endeligt vedtages, da en ændring af vedtægterne kræver kvalificeret flertal, hvilket vil sige, at mindst 2/3 af samtlige medlemmer skal være repræsenteret på generalforsamlingen og at 2/3 heraf stemmer for forslaget. Ad 1. Bestyrelsens beretning. Formanden Ole Vinkler oplyste, at de seneste måneder havde båret præg af, at flere af bestyrelsens medlemmer var fraflyttet, og at det således kun var Søren Bilde og formanden selv, der var aktive. Af samme årsag opfordrede formanden deltagerne til at stille op til bestyrelsesposterne, således at der kan arbejdes videre med eksempelvis etablering af bredbånd i ejendommen. Formanden opfordrede endvidere andelshaverne til at bruge foreningens hjemmeside, hvor der findes svar på de oftest stillede spørgsmål, før man kontakter bestyrelsen. Formanden henstillede til at poser med husholdningsaffald lukkes/bindes, før de smides i affaldsskakten af hensyn til viceværten. En andelshaver tilføjede, at bestyrelsen havde lavet et godt arbejde, herunder med foreningens hjemmeside. Bestyrelsens beretning blev herefter enstemmigt taget til efterretning. Ad 2. Forelæggelse af årsregnskabet samt stillingtagen til regnskabets godkendelse. Herunder fastsættelse af andelsværdi. Administrator gennemgik årsregnskabet for 2005/2006, som var tilsendt andelshaverne ved brev af den 6. november d.å. På grund af vedtægtsændringen vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 15. juni 2006 omfattede regnskabet en periode på 13 måneder, fra 1. juni 2005 til 30. juni Af side 3 fremgik det, at revisor ikke havde taget forbehold ved revisionen. Der var ingen spørgsmål til henholdsvis resultatopgørelsen og balancen.

3 Administrator gennemgik opgørelsen af andelsværdierne som foreslået af bestyrelsen. Ved uafhængig valuar var ejendommens kontante handelsværdi vurderet til kr Efter hensættelse til ekstraordinære vedligeholdelsesarbejder på kr ,- indstillede bestyrelsen, at andelsværdien fastsættes til kr pr. m2. En deltager spurgte, om beløbet hensat til ekstraordinær vedligeholdelse var øremærket til noget specielt. Bestyrelsen svarede, at det var en opgave for den kommende bestyrelse, men at der allerede var udarbejdet en overordnet tilstandsrapport, som den tekniske rådgiver snarest vil forelægge for bestyrelsen. Det blev spurgt, om der var ændringer i forhold til tilstandsrapporten fra foreningens stiftelse, hvortil bestyrelsen svarede, at der ikke var væsentlige forskelle. En deltager spurgte, om generalforsamlingen kunne vedtage en højere andelsværdi. Hertil svarede dirigenten bekræftende. En deltager mente, at det var risikabelt for en så ung andelsboligforening, at sætte værdien til max. Dirigenten foreslog herefter, at dele afstemningen op således, at man først stemte om selve årsregnskabet og herefter om fastsættelse af andelsværdien. Generalforsamlingen indvilligede i dette. Årsregnskabet for perioden 1. juni 2005 til 30. juni 2006 blev enstemmigt vedtaget. For bestyrelsens indstilling om andelsværdi på kr pr. m2 stemte 36 andelshavere. Imod stemte 3 andelshavere. Således blev en andelsværdi på kr pr. m2 vedtaget. Ad 3. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. Administrator gennemgik det udsendte budget for 1. juli 2006 til 30. juni 2007 og oplyste, at bestyrelse efter samråd med administrationen foreslog en 3 % stigning i boligafgiften pr. 1. januar 2007 for gradvist at forhøje foreningens indtægter og dermed undgå et større spring på et senere tidspunkt som følge af de forestående vedligeholdelsesarbejder samt den almindelige drift. Budgettet medførte en likviditetspåvirkning på kr En andelshaver spurgte, hvor mange lejelejligheder der var tilbage. Hertil svarede administrator, at der pt. er 22 lejelejligheder i ejendommen. Herefter satte dirigenten budgettet til afstemning. Budgettet for 2006/2007 blev enstemmigt vedtaget inkl. en 3 % stigning i boligafgiften pr 1. januar 2007.

4 Ad 4. Forslag. Bestyrelsen foreslog en ændring af husorden således, at det tillades at holde kat. En deltager spurgte, hvad man skulle gøre, hvis kattehold medførte lugtgener. Bestyrelsen svarede, at så skulle man kontakte bestyrelsen. Et overvældende flertal af deltagerne stemte for ændringen af foreningens husorden, således af det tillades at holde kat. Bestyrelsen foreslog følgende ændring vedtægternes 14 og 14 A således, at sammenlægning af lejligheder muliggøres. Overdragelse af andel: 14 Ønsker en andelshaver at fraflytte sin lejlighed, er han berettiget til at overdrage sin andel i overensstemmelse med nedennævnte regler. 1) Er lejligheden mindre end 60 m2, skal lejligheden tilbydes andelshaverne i nabolejlighederne på samme etage til sammenlægning i henhold til nedennævnte regler. Acceptfristen er 14 dage fra modtagelse af tilbudet om sammenlægning. Såfremt 2 naboer ønsker sammenlægning, skal andelshaveren med brugsret til en lejlighed, der ikke kan sammenlægges til anden side have første ret til sammenlægning. Såfremt dette ikke gør sig gældende eller gør sig gældende for begge naboer, skal andelshaveren med størst anciennitet i nuværende lejlighed have første ret. Ved samme anciennitet afgøres det ved lodtrækning. I forbindelse med sammenlægning skal andelshaveren selv indhente fornøden tilladelse hos de relevante myndigheder. Såfremt der i forbindelse med sammenlægningen skal nedtages eller gennembrydes bærende vægge, skal der foreligge dokumentation for udført arbejde fra relevante autoriserede håndværkere. Det gælder både tømrer-, murer-, vvs- og el-arbejde. Der skal inden 3 måneder efter overtagelsesdatoen for nabolejligheden være etableret adgang mellem de sammenlagte lejligheder. Såfremt der ikke er etableret adgang mellem de sammenlagte lejligheder indenfor ovennævnte frist på 3 måneder, kan bestyrelsen tilbagekalde tilladelsen til sammenlægning og pålægge andelshaveren at afhænde den tilkøbte lejlighed. Indstillingsretten til lejligheden overtages af bestyrelsen. Der opstilles ydermere krav til, at hver andelsbolig kun må have et køkken og kun en hoveddør efter endt sammenlægning. Såfremt dette ikke er foretaget indenfor en frist på 6 måneder kan bestyrelsen tilbagekalde tilladelsen til sammenlægning og pålægge andelshaveren at afhænde den tilkøbte lejlighed. Indstillingsretten til lejligheden overtages af bestyrelsen. Efter sammenlægning udgør de to sammenlagte lejligheder én lejlighed med ét tilhørende andelsbevis. 2) For lejligheder større end 60 m2 eller i tilfælde af at naboandelshaverne ikke ønsker lejligheden til sammenlægning, er fraflyttende andelshaver berettiget til at overdrage sin andel til enhver, der beboer eller samtidig med overtagelsen indflytter i den til andelen hørende bolig.

5 Bestyrelsen skal godkende den nye andelshaver, som i forbindelse med overtagelsen betaler et ekspeditionsgebyr, jf. 4, stk. 2. Nægtes godkendelse, skal skriftlig begrundelse gives senest 3 uger efter, at bestyrelsen har modtaget skriftlig meddelelse om, hvem der indstilles. 14 A Når en eventuel lejelejlighed i ejendommen bliver ledig, bestemmer følgende retningslinier i nævnte rækkefølge, hvem der tilbydes at købe lejligheden som andel: 1) Såfremt den ledige lejelejlighed er mindre end 60 m2 tilbydes den til andelshaverne i nabolejlighederne på samme etage til sammenlægning. Såfremt 2 naboer ønsker sammenlægning, skal andelshaveren med brugsret til én lejlighed, der ikke kan sammenlægges til anden side have første ret. Såfremt dette ikke gør sig gældende eller gør sig gældende for begge naboer, skal andelshaveren med størst anciennitet i nuværende lejlighed have første ret. Ved samme anciennitet afgøres det ved lodtrækning. Sammenlægning skal ske efter reglerne i 14. 2) Til andelshavere, der er indtegnet på en intern venteliste hos bestyrelsen, således at den, der først er indtegnet på ventelisten går forud for de senere indtegnede. Rækkefølgen af andelshavere på den interne venteliste afgøres ved lodtrækning. Interesserede medlemmer, der indmeldte sig ved stiftelsen, kan inden udgangen af maj 2005 skriftligt meddele bestyrelsen at man ønsker at komme på den interne venteliste. Herefter sker indplacering efter lodtrækning forestået af bestyrelsen. Efter 1. juni 2005 vil optagelse af andelshavere på ventelisten være efter princippet om først i tid. Hvis ingen på den interne ventelisten selv ønsker at købe den tomme lejelejlighed som andel, tilbydes lejligheden, i form af andel, til en person der står på en ekstern venteliste, således at den, der først er indtegnet på ventelisten går forud for de senere indtegnede. Berettiget til at stå på den eksterne venteliste er personer, som er anvist af andelshavere i foreningen. Rækkefølgen af personer på den eksterne venteliste afgøres ved lodtrækning. Interesserede medlemmer, der indmeldte sig ved stiftelsen, kan inden udgangen af maj 2005 skriftligt meddele bestyrelsen navnet på 1 person som andelshaveren ønsker at få skrevet på den eksterne venteliste. Herefter sker indplacering efter lodtrækning forestået af bestyrelsen. Efter 1. juni 2005 vil optagelse af nye personer på ventelisten være efter princippet om først i tid. Hver andel har alene ret til at have en person anvist på listen. Bestyrelsen motiverede sit forslag om ændring af foreningens vedtægter 14 og 14 A, og oplyste herunder at der var mange andelshavere, der havde efterspurgt muligheden for at få en større lejlighed. Endvidere ville sammenlægning give mulighed for at andelshavere kunne blive boende i foreningen gennem livets forskellige faser. En deltager mente, at det var et dårligt forslag, da de små lejligheder passer fint til studerende, og at man fortsat skulle kunne sælge til familie. En anden mente ikke, at det var fair at ændre det grundlag, som foreningen blev stiftet på året før. En deltager bemærkede, at sammenlægning er en god mulighed for at få en stor lejlighed til en meget lav pris i forhold til de generelle boligpriser i København.

6 En deltager mente, at man fortsat skulle kunne bytte sin andel. Dirigenten orienterede efter livlig debat deltagerne om, at en vedtægtsændring ikke kunne endeligt vedtaget på denne generalforsamling, og foreslog en vejledende afstemning for at få klarhed om hvorvidt 2/3 af de repræsenterede ville stemme for forslaget. Et overvældende flertal stemte imod forslaget, som således blev forkastet. Bestyrelsen opfordrede efterfølgende andelshaverne til at fremkomme med forslag til hvordan formuleringen af en vedtægtsændring, der giver mulighed for sammenlægning af de små lejligheder, skulle lyde for at kunne gennemføres på et senere tidspunkt. Bestyrelsen foreslog at der fra 1. januar 2007 opkræves 20 kr./md. pr. andel til fælles arbejdsdag. Det indbetalte beløb refunderes ved medvirken ved én årlig fælles arbejdsdag. Bestyrelsen motiverede sit forslag om at hver andelslejlighed betaler 20 kr. pr. måned, som så tilbagebetales såfremt man deltager i en beboerdag. På sådan beboerdag kunne man få udført mange af de mindre vedligeholdelse- og rengøringsopgaver, som ellers ikke bliver gjort eller koster foreningen forholdsvis mange penge at få professionelle til at udføre. En deltager mente, at 20 kr. var for lille et beløb, hvis det virkeligt skulle få medlemmerne til at deltage i en arbejdsdag. Hertil svarede bestyrelsen, at det beskedne beløb var valgt for lettere at kunne få initiativet vedtaget på generalforsamlingen. En ønskede, at pensionister skulle fritages for ordningen. Hertil svarede bestyrelse, at der kunne findes opgaver til alle, således at pengene ville blive tilbagebetalt til samtlige andelshavere, der udviste velvilje til at deltage i beboerdagen. Herefter satte dirigenten bestyrelsens forslag til afstemning. Et overvældende flertal stemte for forslaget. Opkrævningerne iværksættes pr. 1. januar 2007 Bestyrelsen foreslog følgende ændring af vedtægternes 12 vedrørende fremleje: 12 Fremleje: En andelshaver kan normalt maksimalt fremleje eller fremlåne sin bolig i tre år. I forbindelse med andelsboligforeningens stiftelse indrømmes der dog en særskilt ret, for de andelshavere, der melder sig ind i andelsboligforeningen ved stiftelsen, til tidsubegrænset fremleje. Denne tidsubegrænsede ret til fremleje bortfalder ved senere overdragelse af andelen, med mindre bestyrelsen dispenserer herfor. Erhvervsandele har ubegrænset ret til fremleje. Bestyrelsen skal godkende fremlejetageren og vilkårene for fremleje. Kontrakten skal udfærdiges af foreningens administrator mod et nærmere fastsat gebyr. Den fremlejegivende andelshaver skal straks skriftligt meddele administrator sin midlertidige nye

7 adresse, og den fremlejegivende andelshaver skal fortsat foranledige den månedlige boligafgift indbetalt til administrators kontor. Fremleje eller lån af enkelte værelser kan tillades af bestyrelsen på de af den fastsatte betingelser. Bestyrelsen motiverede forslaget, og fremførte herunder at bestyrelsen ofte ikke blev underrettet når der foregik fremleje. Dette vanskeliggjorde muligheden for at opnå kontakt med enten andelshaveren eller den aktuelle beboer. Med ændringen kunne det endvidere undgås, at andelshavere spekulerede i at fremleje til en høj leje samt at bestyrelsens medlemmer skal bruge for lang tid på at gennemgå forskelligartede lejekontrakter. En deltager spurgte, hvor meget bestyrelsen ville tillade en andelshaver at tage i leje. Hertil svarede bestyrelsen, at såfremt kontakten indeholdte en udspecificering af boligafgiften og evt. leje af møbler, forbrug af el mv. så ville bestyrelsen ikke blande sig, da det var op til lejeren at indbringe lejens størrelse for Huslejenævnet. En deltager spurgte om bestyrelsen kunne uddybe hvilke vilkår, den ville sætte. Dirigenten oplyste, at en bestyrelse kun kan kræve vilkår der har en saglig begrundelse. Dirigenten satte herefter forslaget til afstemning. Vedtægtsændringen blev enstemmigt midlertidigt vedtaget, hvorefter endelig vedtagelse kan ske på ny generalforsamling, såfremt 2/3 af de fremmødte andelshavere stemmer for forslaget. Ad 5. Valg af bestyrelse. Valg af formand for ét år. Bestyrelsesmedlem Søren Bilde stiller op, idet den hidtidige formand Ole Vinkler ønsker at stille op som alm. bestyrelsesmedlem. Der var ikke øvrige kandidater, hvorefter Søren Bilde blev enstemmigt valgt som formand. Herefter skulle der vælges 2-4 bestyrelsesmedlemmer (halvdelen for ét år og resten for 2 år). Følgende kandidater ønskede at stille op: Ole (lejl. 1), Denise (lejl. 2), Kim (lejl. 10), Brit (lejl. 27), Simon (lejl. 33) og Uffe (lejl. 48). Kandidaterne præsenterede sig kort for generalforsamlingen, hvorefter hver andelshaver skriftligt stemte på de fire, som de ønskede i bestyrelsen. Dirigenten foreslog at de to kandidater med flest stemmer blev valgt for 2 år og de øvrige to for 1 år, hvilket forsamlingen accepterede. Efter optælling af de afgivne stemmer blev resultatet: Bestyrelsesmedlemmer for to år: Bestyrelsesmedlemmer for ét år: Suppleanter for ét år: Ole Vinkler Kim Hansen Simon Strøm Lagrelius Brit Østergaard Jensen Denise Lund Abrahamsen

8 Uffe Wassmann Bestyrelsen består herefter af: Søren Bilde, Formand på valg i 2007 Ole Vinkler på valg i 2008 Kim Hansen på valg i 2008 Brit Østergaard Jensen på valg i 2007 Simon Strøm Lagrelius på valg i 2007 Denise Lund, 1. suppleant på valg i 2007 Uffe Wassmann, 2. suppleant på valg i 2007 Ad 6. Eventuelt. Flere efterlyste udskiftning af ejendommens låse i gadedøre. Bestyrelsen svarede, at det ville være bekosteligt for foreningen, da også lejernes nye nøgler skal betales af foreningen. Ved vejledende håndsoprækning tilkendegav samtlige deltagere, at de ønskede udskiftning mod egen betaling af ny nøgle. Bestyrelsen påtog sig at undersøge nærmere om mulighed for en låseudskiftning, hvor andelshaverne selv betaler for ny nøgle. En deltager spurgte til foreningens forsikring, hvortil bestyrelsen oplyste at den nye bestyrelse ville undersøge forsikringen og evt. indhente tilbud. Flere deltagere efterlyste installering af brandalarm. En deltager foreslog at overveje installering af videoovervågning af gadedørene, hvor der har været flere tilfælde af hærværk. På forespørgsel om kælderrummene, oplyste bestyrelsen, at den nye bestyrelse vil overveje, hvad der skal ske med kælderrummene, men at deres tilstand ikke umiddelbart gjorde det muligt at indrette eksempelvis et festlokale uden at bruge betydelige midler herpå. Vedrørende P-kælderen oplyste bestyrelsen, at disse fortrinsvist var for beboerne for at undgå at disse parkerer bag ved butikkerne og således kommer i konflikt med erhvervslejerne, der har krav på p-pladserne. Bestyrelsen henstillede herved til at andelshaverne ikke parkerer på erhvervslejernes p-pladser. (Det skal i referatet hermed oplyses, at samtlige 20 p-pladser er udlejet, herunder 1 til en ekstern lejer). Flere oplyste, at der var problemer med larm ved fester mv. Bestyrelsen opfordrede andelshaverne til at respektere hinanden, at advare på forhånd før evt. fest og henstillede til at man talte pænt til hinanden. Én spurgte, hvor meget der skal til for at en andelshaver kan ekskluderes. Dirigenten svarede, at det er afhængig sagens omstændigheder, men at der skal foreligge vægtige beviser. En deltager spurgte, om affaldsskakten blev tømt i weekenden, hvortil bestyrelsen svarede at viceværten ikke arbejder i weekenden, hvorfor der er meget vigtigt at affaldsposerne lukkes. En deltager ønskede at få klarhed over hvad, der sker med den pågældendes moderniseringstillæg

9 ved et salg af andelen. Bestyrelsen oplyste, at det var vedtaget på den stiftende generalforsamling, uretfærdigt eller ej. (Det skal i referatet oplyses, at Vedtægternes 9 medfører, at ved et salg overtager den nye andelshaver forpligtelsen til at betale det månedlige moderniseringstillæg. Såfremt en andelshaver vælger at indfri resttillægget med rente, kan der ikke kræves betaling af kommende andelshaver for restværdien af forbedringen, som tillægget vedrører). En deltager ønskede, at vide om en andelshaver selv kunne forestå en vinduesudskiftning. Bestyrelsen oplyste, at udskiftning af vinduer er udvendig vedligeholdelse, som i henhold til vedtægterne er andelsboligforeningens anliggende. Bestyrelsen oplyste, at den havde indkøbt klistermærker med Nej til gratis aviser, som interesserede andelshavere kan få ved at henvende sig til bestyrelsen, således at foreningen undgår kaos med overfyldte papircontainere. Bestyrelsen opfordrede andelshaverne til at tilmelde sig nyhedsbrevet på foreningens hjemmeside. Dirigenten hævede herefter generalforsamlingen og takkede for god ro og orden. København den 21. november Som dirigent: Bestyrelsen: Sven Westergaard Søren Bilde Ole Vinkler Som referent: Brit Østergaard Jensen Jens Bruun Hansen Simon Strøm Lagrelius Kim Hansen

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Journal nr. 585 29. januar 2007 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus År 2007, tirsdag, den 23. januar,

Læs mere

År 2013, den 26. september kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tagenshave med følgende

År 2013, den 26. september kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tagenshave med følgende Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Tagenshave Ejd.nr.: 1-622 Dato: 26. oktober 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 26. september kl.

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Jour. nr. 460 2. maj 2006 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V År 2006, mandag, den

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 1. juli 2016 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2016, torsdag den 23. juni,

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 17. januar 2018 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2017, onsdag den 29.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 6. juni 2005 Journal nr. 703 jan Referat fra den ordinære generalforsamling i Foreningen Borgerhjemmet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Maltagade 15-19 m.fl. Ejd.nr.: 448 Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 10. maj 2011, kl. 19.00, afholdtes

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Jour. nr. 460 17. april 2007 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V År 2007, mandag den

Læs mere

Den 7. februar 2007, kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke med følgende D A G S O R D E N

Den 7. februar 2007, kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke med følgende D A G S O R D E N J.nr. 025145-0018 mij/ REFERAT - EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING A/B Østbanehus 20. februar 2007 Den 7. februar 2007, kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke med følgende

Læs mere

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ANDERS BOELSKIFTE (H) MARTIN LETH HANSEN (L) KRISTIAN MØLGAARD (H) JØRGEN JACOBSEN (H) ESKE HALD (L) ANNE TRANKJÆR Beslutningsreferat År 2011, torsdag

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 17. april 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2013, den 16. april 2013,

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD Onsdag den 22. november 2017 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

År 2010, den 19. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Matthæusgården,

År 2010, den 19. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Matthæusgården, År 2010, den 19. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Matthæusgården, på Oehlenschlægersgades Skole og med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 Advokat Henrik Qwist hq@qbadv.dk 28. september 2016 J.nr. 10076 QWIST & BRÆMER ADVOKATPARTNERSELSKAB Rådhuspladsen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014.

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014. Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Vedtægter For Andelsboligforeningen Ålholmhus Roskildevej 150-152 og Alholmvej 27-31 2500 Valby

Vedtægter For Andelsboligforeningen Ålholmhus Roskildevej 150-152 og Alholmvej 27-31 2500 Valby Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 15122010/fnp Vedtægter For Andelsboligforeningen Ålholmhus Roskildevej 150-152 og Alholmvej 27-31 2500 Valby Foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling A/B Enghaven Referat af ordinær generalforsamling Afholdt torsdag den 24. april 2014 kl. 19.00 Vesterbro Ny skole - indgang overfor nr 24 og 26 i Ejderstedgade Generalforsamlingen blev afholdt med følgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Den 27. april 2010, kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård. Generalforsamlingen afholdtes i Kildevældskirkens

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Som dirigent valgtes advokat Birgitte Grubbe, og som referenter valgtes Anne Sofie Pedersen

Som dirigent valgtes advokat Birgitte Grubbe, og som referenter valgtes Anne Sofie Pedersen År 2009 den 29. oktober kl. 19.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Halgreen i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, lokale 413, 4. sal, 2300 København S. Formanden, Asbjørn Lenbroch

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2012

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2012 Til medlemmerne i Andelsboligforeningen REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2012 År 2012, tirsdag den 30. oktober, klokken 18.00, blev der afholdt generalforsamling i andelsboligforeningen Buddinge

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. i Andelsboligforeningen Rungstedlund, 2200 København N

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. i Andelsboligforeningen Rungstedlund, 2200 København N Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K København, den 23. januar 2015 Ejd. 1-838 REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Rungstedlund,

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 11. December 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013 dato 09. December 2013, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Beboerlokalet,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Fremmødte andelshavere: nr. 5, 8, 13, 16, 18, 32, 36, 41, 45, 52, 53, 63, 68, 70, 71, 74, 86, 89, 90, 91,

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr»

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr» PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 «Beb_opkræv_navn_1» «Beb_opkræv_navn_2» «Beb_opkræv_adresse_1» «Beb_opkræv_adresse_2»

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ekstraordinær rdinær generalforsamling

Ekstraordinær rdinær generalforsamling A/B STILLINGEHUS - REFERAT AF Ekstraordinær rdinær generalforsamling Mødet afholdt: 2. juni 2008 Sted: i Aalholm Kirke, Bramslykkevej 18A, 2500 Valby Referent: Annika Mønster Pedersen D ahler upsgade 1-3

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona ATB ApS Veksøvej 89 2700 Brønshøj Telefon: 3860 7030 Telefax: 3860 7037 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona Web: www.atb.as Email: atb@atb.as Tirsdag den 5. april 2011 kl. 19.00 afholdtes

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 Til medlemmerne i andelsboligforeningen REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 År 2016, mandag den 18. april 2016, klokken 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Ellesletten

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S "'l'! aet,aagel,skov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S AJB Kgs. Fiskedam Referat af generalforsamling Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlej ningsejendomme ErhYervsejendomme Torsdag den 15. december

Læs mere

- - Dato: REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. 23 apr 2012. 3. Bestyrelsens forslag til tilsidesættelse af kr. 250.000,- til vedligeholdelse

- - Dato: REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. 23 apr 2012. 3. Bestyrelsens forslag til tilsidesættelse af kr. 250.000,- til vedligeholdelse - - ANDELSBOLIGFORENINGEN PEBLINGE DOSSERING 30 (PD30) Nr.: 12154 Peblinge Dossering 30 2200 København N Dato: 09 MAJ 2012 (Bedes anført ved henvendelser) REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23 apr 2012

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 9. april 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B

Læs mere

REFERAT. ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø

REFERAT. ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø REFERAT af ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø I følge dagsordenen, der var udsendt ved brev af 27. marts

Læs mere

Andelsboligforeningen AST

Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 kontor - 2720 Vanløse - Tlf. 38 600 404 - Fax 38 608 404 Kontortid: Mandag - onsdag - fredag kl.: 8:00-9:00. Mandag også kl.: 17:00-18:00. E-mail: ast@mail.tele.dk Administrator: Advokat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Glasgården Ejd.nr.: 1-567 Dato: 10.03.2009 Referat af ordinær generalforsamling År 2009, d. 10. Marts, kl. 18.30, Glasvej 3, 1. Sal, afholdes ordinær generalforsamling i A/B Glasgården med følgende:

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger Under henvisning til A/B Jægers vedtægter 26 indkaldes hermed på vegne af bestyrelsen til ordinær generalforsamling, som afholdes: mandag den 15. juni

Læs mere

A/B VARDEGADE REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI Advokat (H), partner Henrik Qwist

A/B VARDEGADE REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI Advokat (H), partner Henrik Qwist A/B VARDEGADE 25-27 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI 2018 Advokat (H), partner Henrik Qwist hq@qbadv.dk 19. juni 2018 J.nr. 10305 QWIST & BRÆMER ADVOKATPARTNERSELSKAB Rådhuspladsen

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 34 andelshavere var til stede, heraf

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl Referat af ordinær generalforsamling i A/B Blidahlund & Esperancegården afholdt den 22 april 2015 kl. 18.00 Lokalisation: Gentofte Bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup Med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24 B 1264 København K Ejd.nr. 507 11. oktober 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S År 2018 mandag den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 28. November 2009 Referat af ordinær generalforsamling År 2009 dato 23. November 2009, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær og ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108 Som blev afholdt i fælleslokalet, Nørrebrogade 108. Torsdag, den 27. april 2017, kl. 18.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt.

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Sigersted torsdag den 28. maj 2015, kl. 18.00 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, lokale 6, 1758 København V 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende

Læs mere

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk / formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st. tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 Den 26.

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører Navn 1 Foreningens navn er Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører i Danmark" - i daglig tale kaldet "FSFI. Stk.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

År 2011, onsdag den 30. marts kl afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Lersøgaard på HGO skolen, Heimdalsgade

År 2011, onsdag den 30. marts kl afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Lersøgaard på HGO skolen, Heimdalsgade År 2011, onsdag den 30. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Lersøgaard på HGO skolen, Heimdalsgade 29-33. Der var mødt revisor Henning Jensen fra Revisionsfirmaet Ernst & Young og

Læs mere

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. Begge kunne konstatere, at generalforsamlingen igen blev holdt for sent.

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. Begge kunne konstatere, at generalforsamlingen igen blev holdt for sent. År 2004, den 16. juni afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Mariaborg i andelsboligforeningens nyindrettede beboerlokale i kælderen i nr. 20. Til stede eller repræsenteret ved fuldmagt

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

ADVOKATFIRMAET SVENDSEN. Referat af ordinær generalforsamling

ADVOKATFIRMAET SVENDSEN. Referat af ordinær generalforsamling J.nr. 00196 SCJNJ Referat af ordinær generalforsamling Den 31. marts 2014 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Terslev Skovpark. Det blev konstateret, at 9 ud af 17 boliger var mødt

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Til samtlige beboerer 9. maj 2006 Vedr. Generalforsamlingen den 25. april 2006. Bestyrelsen er blevet opmærksom på en procedurefejl, idet man ikke har offentliggjort de

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby V E D T Æ G T E R For PERSONALEKUNSTFORENINGEN Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby FORENINGENS FORMÅL M.V. 1 Formål: At fremme medlemmernes interesse for kunst bl.a. gennem foredrag, udstillings-

Læs mere

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Nivå Bypark I Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 23. april 2012 kl. 19.00 i foreningens fælleshus,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K AB Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 Dato: 21.04.2009 Referat af ordinær generalforsamling År 2009, den 20. april, kl. 18.00, i

Læs mere