Jeg kan ikke downloade og installere Sharpdesk Mobile på min enhed. Q1-1

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg kan ikke downloade og installere Sharpdesk Mobile på min enhed. Q1-1"

Transkript

1 Danish Bemærk: Uanset platformen kaldes mobile enheder, som dette program understøtter, for enhed. Modelnavnet/navnet på operativsystemet bruges kun, når der tale om navnebeskyttede enheder. Spørgsmål Generelt Svar Q1-1 Jeg kan ikke downloade og installere Sharpdesk Mobile på min enhed. Sørg for, at OS-versionen på din enhed er understøttet af Sharpdesk Mobile. Opgrader enhedens OS til den version, der er understøttet af Sharpdesk Mobile (se supportwebsiden), hvis det kan opgraderes. Q1-2 Find printere/scannere tager rigtigt lang tid på Android- og Windows-enheder. Hvis der er tilsluttet mange SNMP-enheder til det samme netværkssegment, tager automatisk søgning lang tid (ca. 10 sekunder pr. enhed). De fleste netværksprintere/-scannere understøtter SNMP. Q1-3 Jeg kan ikke se miniaturer for nogle af dataene på listen over scannede filer. Miniaturebilledet oprettes ikke, hvis der ikke er nok ledig hukommelse (RAM). så fald vises standardminiaturebilledet. Generelt kan fornyet scanning af dokumentet med lavere opløsning eller et højere kompressionsforhold få Sharpdesk Mobile til at lave miniaturen. Andre funktioner, såsom Udskriv, Vedhæft til , Send til et andet program og Administrer filer, fungerer dog korrekt med billedet. Dette program kan ikke lave miniaturer/eksempler for visse filer, heller ikke selvom programmet kan understøtte handlingen. Der henvises til bilaget. Q1-4 På ios-enheder korrumperes miniaturer (f.eks. skygger på billedet) for nogle filer på listen over scannede data. Visse miniaturebilleder af PDF-filer, der ikke er oprettet ved en scanning, kan være korrumperet, selvom handlinger som Udskriv, Vedhæft til , Send til et andet program og Administrer filer virker korrekt med billedet. Q1-5 Der vises en meddelelse (Kan ikke vise eksempel på billede), når jeg vælger en fil, som jeg vil se et eksempel på. Eksempelbilledet oprettes ikke, hvis der ikke er nok ledig hukommelse (RAM). Afslutning af unødvendige programmer kan muligvis betyde, at Sharpdesk Mobile kan vise eksempelbilledet. Andre funktioner, såsom Udskriv, Vedhæft til e- mail, Send til et andet program og Administrer filer, fungerer dog korrekt med billedet. Se svar på Q1-3. Q1-6 På en ios-enhed kan jeg ikke få eksempelbilledet til at være på skærmen, når jeg krymper billedet til den yderste grænse. Det kan forekomme på ios 4.3. Opdatering af ios til 5-7 kan løse problemet. Handlinger som Udskriv, Vedhæft til , Send til et andet program og Administrer filer fungerer dog korrekt med billedet, selvom du ikke opdaterer enhedens ios-version.

2 Q1-7 Scan eller udskriv virker ikke på ios-enheder, der er blevet opdateret til ios 6. Det bekræftes, at Wi-Fi-netværkstilslutningen lukker ned, umiddelbart efter tilslutningen er oprettet. så fald er én løsning at slette Wi-Fiindstillingen og oprette forbindelse igen. En anden løsning er at trykke på ndstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Tryk på Nulstil i pop opvinduet, og indstil derefter netværksindstillingerne igen. Bekræft enhedens Sharpdesk Mobile-version, og opdater den om nødvendigt til den nyeste version. Q1-8 Q1-9 På Windows 8-/RT-enheder kan et andet program blive fastgjort, mens dette program kører. Programmet kan dog ikke køre, hvis det er mindre end skærmen. Hvordan kan jeg få vist versionsoplysninger og hjælp på Windows-baserede enheder? Programmet kan ikke køre som en fastgjort app. Skub til skillelinjen, indtil størrelserne byttes om. Stryg højre side af skærmen for at få vist amuletten. Tryk herefter på ndstillinger i amuletten. Tryk på Tilladelser ( Om på Windows 8.1-/RT 8.1-enheder) for at se versionsoplysningerne. Tryk på Hjælp for at se hjælp. Q1-10 Der er en situation, hvor programmet fryser eller bliver ustabilt. Program indstillinger Hvis du har scannet store filer ind i dette program, bruger programmet enhedens ledige hukommelse, indtil grænsen er nået. så fald kan fænomenet forekomme. Det vil resultere i scannings-, udskrivnings- og programfejl. Q2-1 Der vises ingen printere/scannere, når jeg trykker på Find printere/scannere i Printer- /scannerindstillinger. Printere/scannere skal være tilsluttet til det samme netværkssegment som enheden på netværket. Hvis de er tilsluttet til et andet netværkssegment end enheden, skal du trykke på Tilføj manuelt for at indtaste printerens/scannerens P-adresse. Bekræft, at Hent offentligt community og ndtast community-streng(e) er korrekt konfigureret i ndstillinger - Programindstillinger - SNMPindstillinger. Q2-2 Jeg kan ikke udskrive til den printer (scanne fra den scanner), hvor P-adressen blev indtastet med Tilføj manuelt. Se efter, om HTTP og FTP (eller Rawprint) er aktiveret mellem de netværkssegmenter, som hhv. enheden og printeren/scanneren er tilsluttet. Det kan være nødvendigt med godkendelse til netværkstilslutning eller proxy-indstillinger for bestemte miljøer.

3 Det portnummer, der er konfigureret på printeren, kan afvige fra det portnummer (standard er 21 eller 9100), der indtastes i Tilføj manuel på enheden. Se efter, om portnummeret er konfigureret på printeren ved hjælp af følgende metode, og skift enhedens konfiguration. Gå til printerens enhedswebside med din webbrowser, og tjek det portnummer, der er konfigureret i: [Programindstillinger]-[ndstilling for udskrivning på pc] (Hvis Brug rawprint i Programindstillinger er fra(ikke markeret)) [Netværksindstilinger]-[ndstilinger for printerport]- fanen[raw] (Hvis Brug rawprint er til(markeret)). Q2-3 Tilføj manuelt kan tilføje P-adressen for den samme printer/scanner, som allerede findes på listen. (Der er mere end 2 printere/scannere, der har den samme P-adresse, men navnene er forskellige). Scan Det følger specifikationen for Sharpdesk Mobile. Hvis printeren/scanneren tilføjes manuelt, er navnet på printeren/scanneren P-adressen. tilfælde af Find printere/scannere er navnet det, der konfigureres på printeren/scanneren. Det samme navn kan ikke tilføjes, men de forskellige navne kan godt tilføjes. Scan fra din mobile enhed Denne funktion er ikke understøttet for visse printere/scannere. Se dette websted for understøttede modeller. Opgradering af firmware kan være påkrævet. Scannerens betjeningspanel skal vise skærmen Hjem. Q3-1 Jeg kan ikke afslutte scanningen fra min mobile enhed. Hvis HTTP ikke kan bruges på scanneren, kan der ikke sendes scannede data til programmet. Gå til scannerens webside fra din pc's webbrowser. Bekræft, at [HTTP] er aktiveret i [Sikkerhedsindstillinger]-[Portstyring]-[Serverport]. Hvis Application Communication Module (MX- AMX2) eller External Account Module (MX-AMX3) er installeret, skal du tjekke, om [HTTP] i [Sharp OSA(Udvidet platform)] også er aktiveret i [Sikkerhedsindstillinger]-[Portstyring]-[Serverport]. Q3-2 Når du trykker på knappen Scan fra (scannernavn) for at modtage scanningsdata, får du meddelelsen Registrering af profil mislykkedes efter Registrerer profil, og Sharpdesk Mobile går ikke i venteposition. Denne funktion er ikke understøttet i V1.2.3 til V Windows. Scanning fra scannerens betjeningspanel V Se svar på Q2-2. Profilregistreringen vil mislykkes, hvis betjeningspanelet på scanneren viser listen over adressekartoteket. Betjen panelet, så det ikke viser listen over adressekartoteket (f.eks. Kopiér eller skærmen Hjem), og scan igen. Se svar på Q3-1. Hvis HTTP ikke kan bruges på scanneren, kan der ikke sendes scannede data til programmet. Gå til scannerens webside fra din pc's webbrowser. Bekræft, at [HTTP] er aktiveret i [Sikkerhedsindstillinger]-[Portstyring]-[Serverport].

4 Q3-3 Når du trykker på knappen Scan fra (scannernavn) for at modtage scanningsdata, får du vist meddelelsen Din profile er allerede registreret med den valgte MFP. Vil du overskrive den? efter Registrerer profil. Navnet, som er det samme som det Vist navn, der er konfigureret i Sharpdesk Mobile, er allerede registreret i scannerens adressekartotek. Hvis brugeren før har brugt Sharpdesk Mobile med Automatisk sletning af profil FRA, skal du vælge Overskriv for at fortsætte processen. Hvis navnet har været registreret i scannerens adressekartotek, inden brugeren starter med at bruge Sharpdesk Mobile, kan destinationen for det indtastede allerede være indstillet til den pc, som brugeren bruger, eller brugerens adresse. Tryk i så fald på Annuller for at annullere processen, rediger det Vist navn, der er konfigureret i Sharpdesk Mobile, og scan igen. Q3-4 Det indtastede til min enhed blev efterladt i scannerens adressekartotek efter modtagelse af scanningsdata. Tryk på ndstilling i topmenuen og derefter Programindstillinger. Se efter, om Automatisk sletning af profil er indstillet til O(FRA). Hvis det står til (TL), skal du ændre indstillingen til O(FRA). Det indtastede, som er efterladt i scanneren, kan slettes ved at gå til [Adressekartotek] på scannerens webside. Det kan ske, hvis adressekartoteket vises på betjeningspanelet umiddelbart efter, at der blev trykket på startknappen på scanneren. så fald har din enhed modtaget de scannede data. Q3-5 Registrering af profil mislykkedes vises efter modtagelse af scanningsdata. Gå til scannerens webside fra din pc's webbrowser. Hvis [Systemindstillinger]-[ndstillinger for billedafsendelse]-[betjeningsindstillinger]- [Standardindstillinger]-afkrydsningsfeltet [Hold indstillinger et stykke tid, efter at scanningen er færdig] er markeret, skal du fjerne markeringen. Hvis ingen af ovennævnte løsninger har løst problemet, skal du trykke på ndstillinger - Programindstillinger og indstille Automatisk sletning af profil til O(FRA), hvorefter meddelelsen ikke bliver vist. Selvom det ikke er noget problem, at profilen bliver efterladt i scanneren, kan brugeren slette den fra adressekartotek på scannerens webside. Q3-6 Enheden bruger faste P-adresser, og jeg bruger altid den samme scanner, så jeg vil ikke have, at det indtastede i adressekartoteket bliver slettet. Tryk på ndstillinger i topmenuen på enheden, og tryk derefter på Programindstillinger. Se efter, om Automatisk sletning af profil er indstillet til O(FRA). Hvis det står til (TL), skal du ændre indstillingen til O(FRA). Q3-7 Den fil, der blev modtaget fra scanneren, vises ikke på listen i Udskriv, Vedhæft til , Send til program eller Administrer filer. Kun den gemte fil i funktionen Scan kan blive vist i de nævnte funktioner. Handlingen Gem skal udføres under visning af et eksempel på de scannede data. Q3-8 På ios-enheder var min enhed i ventetilstand og dokumentet blev scannet, men enheden modtager ikke de scannede data eller programmet stopper uventet. Det kan ske, hvis der blev anvendt andre tegn end ascii i det filnavn, der blev angivet i Afsendelsesindstillinger på scanneren. Brug asciitegn, når du angiver filnavne.

5 Q3-9 Q3-10 Q3-11 På Android-enheder var min enhed i ventetilstand og dokumentet blev scannet, men enheden modtager ikke de scannede data eller filnavnet er blankt. På Windows-enheder var min enhed i ventetilstand og dokumentet blev scannet, men enheden modtager ikke de scannede data eller filnavnet er blankt. Der kan være tilfælde, hvor scanningen af et dokument mislykkes, fordi dokumentet har mange sider. Print Det kan ske, hvis der blev anvendt andre tegn end ascii i det filnavn, der blev angivet i Afsendelsesindstillinger på scanneren. Brug asciitegn, når du angiver filnavne. Hvis du har installeret Network Scanner Tool på din Windows-baserede enhed, kan der være problemer med modtagelse af scanningsdata. Skift portnummeret på fanen [Systemindstillinger] i Network Scanner Tool. Windows Firewall på din enhed kan blokere for indgående kommunikation fra scanneren. Opret en ny regel, der tillader TCP-kommunikation via port 4687, i Windows Firewall (du får måske brug for assistance fra din netværksadministrator). Hvis din enhed går i dvaletilstand under scanning af et dokument, vil scanningen mislykkes. Deaktiver indstillingen for slumring på din enhed. Se efter, om printerudvidelsessættet er installeret på den printer, du vil udskrive filen fra. Se efter, om FTP eller rawprint er tilladt mellem det netværk, hvortil enheden hhv. printeren er tilsluttet. Det kan være nødvendigt med godkendelse til netværkstilslutning eller proxy-indstillinger for bestemte miljøer. Q4-1 Jeg kan ikke udskrive til printeren fra Sharpdesk Mobile. Netværksporten til FTP kan være ændret i printeren efter Find printere/scannere. Tjek indstillingen for FTP-porten med den samme metode som i svar i spørgsmål 2-2. V Hvis der er indstillet brugergodkendelse i printeren, skal du trykke på ndstillinger - Brugerindstillinger for at bekræfte, at brugernavnet og adgangskoden er korrekt angivet. V Tjek netværksforbindelsen, da den kan være ustabil, og tryk på Udskriv igen. Se efter, om PS3-udvidelsessættet er installeret på den printer, du vil udskrive filen fra. Q4-2 Ved udskrivning af en PDF-fil blev der udskrevet mange ukendte tegn. Det kan forekomme i sjældne tilfælde, hvis netværksforbindelsen bliver ustabil, efter printeren er gået i gang med udskrivningen. ( så fald står der ukendt i Jobkø i Jobstatus på printerens betjeningspanel). Udskriv den samme fil igen, hvis det er tilfældet. Det kan ske, hvis din enhed kun får et svagt Wi-Fisignal. Undgå at bruge enheden på sådanne steder, og brug den i stedet på steder, hvor signalet er kraftigere. Q4-3 Når jeg trykker på Vælg en fil, kan jeg kun se den lister over dokumenter, der blev modtaget af Sharpdesk Mobile. Hvis du udskriver en fil, der er gemt i et andet program, skal du starte det programt, åbne filen og sende filen til Sharpdesk Mobile. Herefter kan files udskrives fra Sharpdesk Mobile. Q4-4 Jeg kan ikke zoome ud og ind i billedet eller scrolle i det, når jeg vælger filen til udskrivning og eksempelvisning. Hvis du ikke kan zoome ud og ind på billedet, kan det forstørres og krympes til den yderste grænse. Hvis du ikke kan scrolle i billedet, kan det forstørres eller krympes, så det passer til skærmen.

6 Hvis du bruger en ios-enhed, skal du betjene zoom ind/zoom ud/scroll på en sådan måde, at du ikke berører området over knappen Udskriv til (printernavn) (det område på skærmen, hvor fanen er i højre side). Q4-5 På ios-enheder vises meddelelsen (Læsning af fil mislykkedes), når jeg vælger en fil på skærmen Fotografier. Hvis du bruger din ios-enhed på ios 4.3-5, skal du bekræfte, at [Placeringstjenester] er indstillet til [TL] i [ndstillinger]-[placeringstjenester] på dine ios-enheder. Hvis du bruger din ios-enhed på ios 6 eller 7, skal du bekræfte, at adgang til [Fotografier] fra dette program er tilladt. [ndstillinger]-[beskyttelse af personlige oplysninger]-[fotografier] for at vise programlisten, og derefter finde Sharpdesk Mobile og indstille den til [TL]. Sørg for, at enheden er tilsluttet netværket. Q4-6 Der kan ikke vises eksempler på i ios- /Android-versioner af dette program. Sørg for, at indstillingerne i programmet er korrekt konfigureret. Din server skal understøtte MAP4. Hvis din server og printer/scanner er tilsluttet forskellige netværk, kan du ikke se eksempler på e- mail, når din enhed er tilsluttet det samme netværk som printeren. Tilslut din enhed til det netværk, som din server er tilsluttet til. , der indeholder tekst i HTML-format, kan udskrives. Det er ikke muligt at udskrive andre formater (f.eks. RTF-format). Q4-7 kan ikke udskrives fra ios-/android- /Windows-versioner af dette program. Hvis din server og printer er tilsluttet forskellige netværk, kan du ikke udskrive , når din enhed er tilsluttet det samme netværk som serveren. Når du har valgt de , der skal udskrives, skal du tilslutte din enhed til det netværk, som printeren er tilsluttet til. Q4-8 kan ikke udskrives fra Windows-versionen (V2.0) af dette program. Deling af tekst fra computerens mailprogram er ikke understøttet. Stop med at bruge Mail-appen (app fra Windows Store). Sørg for, at enheden er tilsluttet netværket. Q4-9 Websider kan ikke gennemses/udskrives fra ios- /Android-/Windows-versioner af dette program. (Bemærk) Windows-versionen understøtter ikke gennemsyn af websider. Hvis din webserver og printer er tilsluttet forskellige netværk, kan du ikke åbne din enhed fra websiden, når enheden er tilsluttet det netværk, som printeren er tilsluttet til, og omvendt. Når du har valgt de websider, der skal udskrives, skal du tilslutte enheden til det netværk, som printeren er tilsluttet til. Det er ikke muligt at se websider i andre formater end HTML. Websider, som dette program ikke kan se, kan ikke udskrives. Websider, som er i HTML-format, kan dog godt gennemses og udskrives, selvom de ikke har endelsen.html (eller.htm). Q4-10 Websider kan ikke udskrives fra Windowsversionen (V2.0) af dette program. Vedhæft til ("Del" i Windows-versionen) Deling af websider fra computerens webbrowser er ikke understøttet. Brug nternet Explorer fra Windows Store-appen.

7 Q5-1 Når jeg trykker på knappen Vedhæft til efter valg af en fil, aktiveres programmet, men det vedhæftede billede ser længere ud horisontalt (vertikalt). programmets specifikationer kan medføre, at der vises et forkert højde-bredde-forhold for kildebilledet for nogle billeder, der har et bestemt højde-bredde-forhold. Det vedhæftede billede sendes med det korrekte højde-bredde-forhold. Send til program ("Del" i Windows-versioner) Q6-1 Det program, som jeg vil sende filen til, vises ikke på listen, når jeg vælger filen og trykker på Send til program. Sharpdesk Mobile understøtter kun JPEG-, TFF-, PDF- (herunder PDF-filer med høj komprimering og krypterede PDF-filer) og PNG-filer (undtagen V1.2.3 af Windows). De programmer, der vises i Send til program, er de samme, som Sharpdesk Mobile kan sende filformaterne til. Se betjeningsmanualen til de enkelte programmer eller deres hjælpefunktion for oplysninger om, hvilke filformater programmet accepterer. Udskrive fra et andet program Der vises kun op til 9 programmer, hvis din iosenhed bruger ios 5 eller tidligere. Hvis målprogrammet ikke er vist, skal du afinstallere de unødvendige programmer. Sharpdesk Mobile understøtter kun JPEG-, TFF-, PDF- (herunder PDF-filer med høj komprimering og krypterede PDF-filer) og PNG-filer (undtagen V1.2.3 af Windows). Sharpdesk Mobile vises, når du sender en fil i et af disse formater. Q7-1 Sharpdesk Mobile ( Sharpdesk M ) vises ikke, når jeg sender en fil fra et andet program. Der vises kun op til 9 programmer, hvis din iosenhed bruger ios 5 eller tidligere. Hvis Sharpdesk Mobile ikke er vist, skal du afinstallere de unødvendige programmer. Arranger Hvis du bruger Windows, deler nogle af programmerne linket til den valgte fil i stedet for at dele selve filen. så fald vises Sharpdesk Mobile ikke i amuletten Del, fordi programmet ikke kan håndtere linket til filen. Q8-1 Q8-2 Jeg kan ikke slette mappen på en Windowsbaseret enhed. Jeg kan ikke flytte filerne/mappen på en Windowsbaseret enhed. Hvis filerne med et ikke-understøttet filformat (f.eks. DOC eller TXT) ligger i den angivne mappe, kan mappen ikke slettes (der vises en fejlmeddelelse). Hvis der ligger filer/en mappe med det samme navn i destinationsmappen, kan filerne/mappen ikke flyttes (der vises en fejlmeddelelse). Bilag: Understøttede formater til visning af eksempler og miniaturer Forklaring i kolonnen Vis : Y: Der kan vises et eksempel på filen, og dens miniature kan vises. R: Eksempel kan ikke roteres. Eksempel eller miniature vises muligvis ikke, hvis der ikke er tilstrækkelig hukommelse på enheden. N: Der kan ikke vises et eksempel på filen, og dens miniature kan ikke vises. Brug Tjek med et andet program for at se et eksempel på filen. Format Vis

8 Normal PDF (ikke krypteret) Android (V2.0) ios (V2.0) Windows (V1.2.3) Windows (V2.0) Krypteret PDF N N N N PDF scannet med Sharpscanner Kompakt PDF PDF af typen Bk letter emphasis N R N Y Andet Y Y Y(*1) Y Andet N R N N TFF Y Y Y Y JPEG Y Y Y Y PNG Y Y N Y (*1) N for Mono2-PDF Apple, iphone og ipad er trademarks tilhørende Apple nc., registreret i U.S. og andre lande. Android og Google er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Google nc. Windows og nternet Explorer er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Sharpdesk er trademark eller registreret trademark tilhørende Sharp Corporation i U.S. og andre lande. Alle andre Firma navne, produkter, services og logo er nævnt her er trademarks eller registrerede trademarks, tilhørende de respektive ejere.

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Windows

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Windows Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Windows SHARP CORPORATION Copyright 2013-2015 SHARP CORPORATION Alle rettigheder forbeholdes. 1 Indholdsfortegnelse 1 Oversigt... 4 2 Noter om brug... 5 3

Læs mere

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til iphone

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til iphone Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til iphone SHARP CORPORATION Copyright 2012-2015 SHARP CORPORATION Alle rettigheder forbeholdes. 1 Indholdsfortegnelse 1 Oversigt... 4 2 Noter om brug... 5 3 Installation

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Version G DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikoner i hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Version I DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende typografi til bemærkninger i hele brugsanvisningen: angiver driftsmiljøet, betingelser

Læs mere

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.2 Til Android

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.2 Til Android Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.2 Til Android SHARP CORPORATION Copyright 2012-2015 SHARP CORPORATION Alle rettigheder forbeholdes. 1 Indholdsfortegnelse 1 Oversigt... 4 2 Noter om brug... 5 3

Læs mere

Brother Image Viewerbrugsanvisning

Brother Image Viewerbrugsanvisning Brother Image Viewerbrugsanvisning til Android Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikoner i hele brugsanvisningen: BEMÆRK Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner for bemærkninger Vi anvender bemærkninger på følgende måde gennem hele denne brugsanvisning: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du bør reagere

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Version F DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikoner i hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.2 Til iphone

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.2 Til iphone Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.2 Til iphone SHARP CORPORATION Copyright 2012-2015 SHARP CORPORATION Alle rettigheder forbeholdes. 1 Indholdsfortegnelse 1 Oversigt... 4 2 Noter om brug... 5 3 Installation

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Brother ScanViewer-vejledning til ios/os X

Brother ScanViewer-vejledning til ios/os X Brother ScanViewer-vejledning til ios/os X Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende notestil igennem hele brugsanvisningen: BEMÆRK Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i

Læs mere

Wi-Fi-indstillingsguiden

Wi-Fi-indstillingsguiden Wi-Fi-indstillingsguiden Wi-Fi-forbindelser med printeren Forbindelse med en computer via en Wi-Firouter Direkte forbindelse til en computer Forbindelse med en smartenhed via en Wi-Firouter Forbind direkte

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Appleenheder)

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Appleenheder) Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Appleenheder) Indholdsfortegnelse Inden du tager din Brother-maskine i brug... Definitioner af bemærkninger... Varemærker... Indledning... Download

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios)

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios) Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios) Inden du tager din Brother-maskine i brug Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende symbol og konvention gennem hele brugsanvisningen: Tips-ikoner

Læs mere

Web Connect vejledning

Web Connect vejledning Web Connect vejledning Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: ADS-2500W og ADS-2600W Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version B DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Android

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Android Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Android SHARP CORPORATION Copyright 2012-2015 SHARP CORPORATION Alle rettigheder forbeholdes. 1 Indholdsfortegnelse 1 Oversigt... 4 2 Noter om brug... 5 3

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given situation, eller

Læs mere

Wi-Fi Direct vejledning

Wi-Fi Direct vejledning Wi-Fi Direct vejledning Version A DAN Relevante modeller Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller: HL-3140CW/3150CDW/3170CDW/3180CDW DCP-9015CDW/900CDW MFC-9130CW/9330CDW/9340CDW Definition af

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Windows Phone )

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Windows Phone ) Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Windows Phone ) Inden du tager din Brother-maskine i brug Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende symbol og konvention gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

AirPrint vejledning DCP-J562DW DCP-J785DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW MFC-J985DW

AirPrint vejledning DCP-J562DW DCP-J785DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW MFC-J985DW AirPrint vejledning DCP-J562DW DCP-J785DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW MFC-J985DW Inden du tager din Brother-maskine i brug Definitioner af bemærkninger Varemærker Vigtig oplysning Definitioner af

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Android )

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Android ) Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (Android ) Inden du tager din Brother-maskine i brug Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende symbol og konvention gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

Brugermanual. AirPrint

Brugermanual. AirPrint Brugermanual AirPrint INDLEDNING Der er gjort alt, hvad der er muligt for at sikre, at oplysningerne i dette dokument er komplette, nøjagtige og up-to-date. Producenten påtager sig ikke ansvaret for følgerne

Læs mere

RJ Gå til indeks. Gå til indeks

RJ Gå til indeks. Gå til indeks Indeks Hvis du vil gemme denne PDF fil, skal du vælge "Gem" i menuen "Fil". Ordenen på FAQ'er (Ofte stillede spørgsmål) i indekset, er ikke identisk med rækkefølgen i hovedteksten. Kom godt i gang Installer

Læs mere

Novell Filr 1.0.2 Quick Start til mobilapp

Novell Filr 1.0.2 Quick Start til mobilapp Novell Filr 1.0.2 Quick Start til mobilapp September 2013 Novell Quick Start Novell Filr giver dig nem adgang til alle dine filer og mapper via skrivebordet, browseren eller en mobilenhed. Derudover kan

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

MX-FR43U DATA SIKKERHEDSKIT BETJENINGSVEJLEDNING. Indhold

MX-FR43U DATA SIKKERHEDSKIT BETJENINGSVEJLEDNING. Indhold MX-FR43U DATA SIKKERHEDSKIT BETJENINGSVEJLEDNING Indhold Indledning...2 Når data sikkerhedskittet er installeret...4 Sikkerhedsindstillinger for datasikkerhedssæt...4 Funktion for dokumentstyring...4 Dokument

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version A DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Vejledning i frigivningsindstillinger for print

Vejledning i frigivningsindstillinger for print Vejledning i frigivningsindstillinger for print INDHOLDSFORTEGNELSE OM DENNE VEJLEDNING............................................................................... 2 FUNKTIONEN FRIGIV UDSKRIFT........................................................................

Læs mere

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Version A DAN Definitioner af bemærkninger

Læs mere

Web Connect vejledning

Web Connect vejledning Web Connect vejledning Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: ADS-2500We og ADS-2600We. Definitioner for bemærkninger Vi anvender bemærkninger på følgende måde

Læs mere

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS ITSprint Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk Denne vejledning beskriver hvordan du kan printe vha. print.supportcenter.dk fra computere og mobile enheder såsom tablets (fx ipads) og smartphones

Læs mere

Wi-Fi Direct vejledning

Wi-Fi Direct vejledning Wi-Fi Direct vejledning Version A DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele

Læs mere

AirPrint vejledning. Version 0 DAN

AirPrint vejledning. Version 0 DAN AirPrint vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon i hele brugsanvisningen: Bemærk! Bemærkninger fortæller dig, hvordan du skal reagere i en given situation, eller giver

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Sharpdesk Informationsvejledning

Sharpdesk Informationsvejledning Sharpdesk Informationsvejledning Gem denne vejledning. Som anført herunder indeholder den meget vigtige oplysninger. Sharpdesk serienumre Dette produkt kan kun installeres på det antal computere, der er

Læs mere

GTX-4 TEKSTILPRINTER Betjeningsvejledning til Macintosh

GTX-4 TEKSTILPRINTER Betjeningsvejledning til Macintosh GTX-4 TEKSTILPRINTER Betjeningsvejledning til Macintosh Sørg for at læse denne vejledning, inden produktet benyttes. Opbevar denne vejledning på et sikkert sted til fremtidig brug. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53

Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53 Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53 Indhold 1. 1. Windows 8 installationsproces 2. Systemkrav 3. Forberedelser 2. 3. 4. 5. Ren 6. 1. Personlige indstillinger 2. Trådløst 3. Brugerdefinerede

Læs mere

Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne

Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne Denne fil med vigtige oplysninger indeholder en vejledning til installation af Custom PostScript- eller PCL-printerdriveren på Windows-systemer.

Læs mere

Brugermanual Outlook Web App 2010

Brugermanual Outlook Web App 2010 Brugermanual Outlook Web App 2010 Pharmakon IT Vejledning Outlook Web App Side 1 Indeks Indeks... 2 Intro... 2 Indstillinger... 2 Krav... 2 Log ind for at Outlook Web App... 3 Se din aktuelle e-mail forbrug...

Læs mere

AirPrint vejledning. Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller:

AirPrint vejledning. Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller: DCP-J40DW/MFC-J440DW/J460DW/ J465DW/J530DW/J560DW/J565DW/J570DW/J590DW Version A DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende

Læs mere

Vejledning til firmwareopdatering

Vejledning til firmwareopdatering Modelnummer Vejledning til firmwareopdatering Denne manual forklarer, hvordan man opdaterer maskinens controller-firmware og PDL-firmware. Du kan downloade disse opdateringer fra vores hjemmeside. Om firmware-pakken

Læs mere

AirPrint vejledning. Version 0 DAN

AirPrint vejledning. Version 0 DAN irprint vejledning Version 0 DN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon i hele brugsanvisningen: Bemærk! Bemærkninger fortæller dig, hvordan du skal reagere i en given situation, eller giver

Læs mere

Til brugere af RICOH Smart Device Connector: Konfiguration af maskinen

Til brugere af RICOH Smart Device Connector: Konfiguration af maskinen Til brugere af RICOH Smart Device Connector: Konfiguration af maskinen INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Til alle brugere Indledning... 3 Sådan læses denne vejledning... 3 Varemærker... 4 Hvad er RICOH Smart Device

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

Wi-Fi Direct vejledning

Wi-Fi Direct vejledning Wi-Fi Direct vejledning Version B DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: DCP-J4110DW, MFC-J4310DW/J4410DW/J4510DW/J4610DW/J4710DW Definitioner af bemærkninger Vi bruger

Læs mere

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR INTRODUKTION Side 9 Møder foregår ikke længere blot i et lokale. Denne vejledning til lynstart tager dig igennem de vigtigste funktioner,

Læs mere

Scan to RightFax. Administratorvejledning

Scan to RightFax. Administratorvejledning Scan to RightFax Administratorvejledning November 2016 www.lexmark.com Indhold 2 Indhold Oversigt... 3 Tjekliste over parathed til implementering... 4 Konfiguration af programmet...5 Adgang til konfigurationssiden

Læs mere

Wi-Fi Directvejledning

Wi-Fi Directvejledning Wi-Fi Directvejledning Enkel opsætning med Wi-Fi Direct Problemløsning Tillæg Indholdsfortegnelse Sådan læses vejledningerne... 2 Anvendte symboler... 2 Ansvarsfraskrivelse... 2 1. Enkel opsætning med

Læs mere

Carry it Easy Brugermanual

Carry it Easy Brugermanual Carry it Easy Brugermanual Brugermanual Version 2.0 2004-2006 CoSoSys SRL Carry it Easy Brugermanual Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...I 1. Introduktion...1 2. Systemkrav...2 3. Installation...2

Læs mere

Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows

Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows 2017 Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows NewTech IT Norgesvej 17 6100 Haderslev Tlf. 79 306 153 info@newtechit.dk www.newtechit.dk 29-04-2017 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Første

Læs mere

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel.

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang DK Netværksmedieafspiller NSZ-GS7 Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang: ON/STANDBY Tænder og slukker afspilleren. Styring af tilsluttede enheder

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

AirPrint vejledning. Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller.

AirPrint vejledning. Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller. AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller. DCP-J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J85DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger

Læs mere

AirPrint vejledning. Denne dokumentation gælder for inkjet-modeller. Version 0 DAN

AirPrint vejledning. Denne dokumentation gælder for inkjet-modeller. Version 0 DAN AirPrint vejledning Denne dokumentation gælder for inkjet-modeller. Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller. MFC-J450DW Definitioner af bemærkninger Vi bruger

Læs mere

Uni-Login Skift adgangskode

Uni-Login Skift adgangskode Windows 8 Uni-Login Skift adgangskode Obligatorisk ved nyetablerede SkoleIT Cloud-netværk. Ikke nødvendigt ved etablerede netværk. Inden du kan bruge dit Uni-login til at logge på skolens IT-løsning, kan

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

Google Apps til Office 365 til virksomheder

Google Apps til Office 365 til virksomheder Google Apps til Office 365 til virksomheder Skift nu Office 365 til virksomheder ser anderledes ud end Google Apps, så når du logger på, vil du få vist denne skærm for hjælpe dig med at komme i gang. Efter

Læs mere

Betjeningsvejledning Applikationssite

Betjeningsvejledning Applikationssite LÕs denne vejledning grundigt, inden maskinen benyttes, og opbevar den et lettilgõngeligt sted. Betjeningsvejledning Applikationssite INDHOLDSFORTEGNELSE Sådan læses denne vejledning...2 Anvendte symboler...2

Læs mere

Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder

Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder Maj 2015 Novell Messenger 3.0.1 og senere er tilgængelig til din understøttede ios-, Android- BlackBerry-mobilenhed. Da du kan være logget på Messenger

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios)

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios) Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios) Indholdsfortegnelse Inden du tager din Brother-maskine i brug... Definitioner af bemærkninger... Varemærker... Indledning... Download Brother iprint&scan

Læs mere

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Indhold F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Administrer abonnement...4 1.2 Hvordan sikrer jeg, at min computer er beskyttet...4 1.2.1

Læs mere

Netværksvejledning NPD 5286-00 DA

Netværksvejledning NPD 5286-00 DA NPD 5286-00 DA Copyright Copyright Ingen del af dette dokument må gengives, gemmes i et lagringssystem eller overføres på nogen måde eller med nogle midler, elektronisk, mekanisk, fotokopiering, optagelse

Læs mere

DRFLive - dynamisk visning af resultater fra DRF Stævnesystem

DRFLive - dynamisk visning af resultater fra DRF Stævnesystem DRFLive - dynamisk visning af resultater fra DRF Stævnesystem Resumé: Beskrivelse af program (DRFLive) til dynamisk visning af resulter fra DRF Stævnesystem Forfatter: Claus Hulstrøm Dato: 15. januar 2010

Læs mere

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere)

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Xerox App Gallery-app Startvejledning 702P03997 Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Brug Xerox App Gallery-appen til at finde apps med nye funktioner eller

Læs mere

NETVÆRKSBRUGSANVISNING

NETVÆRKSBRUGSANVISNING NETVÆRKSBRUGSANVISNING Lagring af udskriftslog på netværket Version 0 DAN Definition af noter Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du skal reagere i

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

AirPrint vejledning. Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. Version 0 DAN

AirPrint vejledning. Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. Version 0 DAN AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder til følgende modeller: MFC-J650DW/J670DW/J690DW Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende bemærkningsstil i hele brugsanvisningen: Bemærkninger

Læs mere

Onlinemanual. Start Klik på knappen "Start".

Onlinemanual. Start Klik på knappen Start. Onlinemanual Start Klik på knappen "Start". Introduktion I denne manual beskrives printerfunktionerne i de multifunktionelle digitale e-studio6-systemer. Se betjeningsmanualen til det digitale multifunktionelle

Læs mere

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning BlackBerry Internet Service Version: 4.5.1 Brugervejledning Publiceret: 2014-01-08 SWD-20140108172804123 Indhold 1 Kom godt i gang...7 Om meddelelelsesserviceplanerne for BlackBerry Internet Service...7

Læs mere

Sådan bruges P-touch Transfer Manager

Sådan bruges P-touch Transfer Manager Sådan bruges P-touch Transfer Manager Version 0 DAN Introduktion Vigtig meddelelse Dette dokuments indhold og dette produkts specifikationer kan ændres uden varsel. Brother forbeholder sig retten til uden

Læs mere

Kom i gang med Windows 10. Martin Simon. Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5. e-bogsudgave 2016. Kopiering fra denne bog er ikke tilladt.

Kom i gang med Windows 10. Martin Simon. Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5. e-bogsudgave 2016. Kopiering fra denne bog er ikke tilladt. Kom i gang med Windows 10 Martin Simon Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5 e-bogsudgave 2016 Kopiering fra denne bog er ikke tilladt. Indholdsfortegnelse Forord Bruger ikke det indbyggede antivirus-program

Læs mere

Kapitel 1: Introduktion...3

Kapitel 1: Introduktion...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Indhold 2 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Hvad du skal gøre efter installationen...4 1.1.1 Administrer abonnement...4 1.1.2 Åbne produktet...4 1.2 Hvordan sikrer

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Startvejledning. Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Skifte mellem berøringstilstand og mus Hvis du bruger OneNote

Læs mere

Undervisning Windows 8(.1)

Undervisning Windows 8(.1) Undervisning Windows 8(.1) Kursusmateriale Jeg vil her forsøge at opridse de basale begreber og funktioner vi har gennemgået på kurset. Da der har været mange spørgsmål løbende, som ikke er besvaret her,

Læs mere

Web Connect vejledning DCP-J4120DW MFC-J4420DW MFC-J4620DW MFC-J4625DW MFC-J5320DW MFC-J5620DW MFC-J5625DW MFC-J5720DW MFC-J5920DW

Web Connect vejledning DCP-J4120DW MFC-J4420DW MFC-J4620DW MFC-J4625DW MFC-J5320DW MFC-J5620DW MFC-J5625DW MFC-J5720DW MFC-J5920DW Web Connect vejledning DCP-J4120DW MFC-J4420DW MFC-J4620DW MFC-J4625DW MFC-J5320DW MFC-J5620DW MFC-J5625DW MFC-J5720DW MFC-J5920DW Inden du tager din Brother-maskine i brug Relevante modeller Definitioner

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Til brug med applikationer, der er kompatible med QR-kode-scanner/-aflæser

Til brug med applikationer, der er kompatible med QR-kode-scanner/-aflæser Xerox QR-kode-app Startvejledning 702P03999 Til brug med applikationer, der er kompatible med QR-kode-scanner/-aflæser Brug QR (Quick Response)-kode-appen med følgende applikationer: QR-kodescanner/-aflæserapplikationer,

Læs mere

InSite Prepress Portal

InSite Prepress Portal InSite Prepress Portal System Version 5.0 Hurtig start for kunder Dansk Indhold Hvad er InSite Prepress Portal?...1 Hvad er ændret i version 5.0?...1 Logge på Prepress Portal...1 Brug for hjælp?...2 Kontrol

Læs mere

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Startvejledning ESET Smart Security leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som

Læs mere

Trådløst netværk med private enheder for ansatte og studerende

Trådløst netværk med private enheder for ansatte og studerende Trådløst netværk med private enheder for ansatte og studerende Ansatte og studerende med koder til UCL kan registrere private enheder som f.eks. PC, tablet og mobiltelefon én gang for alle. Herefter logges

Læs mere

Scanning på netværket via Web Services (Windows Vista SP2 eller højere, Windows 7 og Windows 8)

Scanning på netværket via Web Services (Windows Vista SP2 eller højere, Windows 7 og Windows 8) Scanning på netværket via Web Services (Windows Vista SP2 eller højere, Windows 7 og Windows 8) Web Services-protokollen gør det muligt for brugere af Windows Vista (SP2 eller højere), Windows 7 og Windows

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Opdateringsinstruktioner for navigationsmodeller: AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT og AVIC-F8430BT som er blevet

Læs mere

EOS 70D (W) Grundlæggende vejledning til Wi-Fi-funktion

EOS 70D (W) Grundlæggende vejledning til Wi-Fi-funktion EOS 70D (W) Grundlæggende vejledning til Wi-Fi-funktion I denne brochure forklares de grundlæggende procedurer for de brugervenlige funktioner "Overførsel af billeder mellem kameraer" og "Tilslutning til

Læs mere

604 wifi. WIFI og internet funktioner

604 wifi. WIFI og internet funktioner 604 wifi WIFI og internet funktioner Supplement til brugervejledningen til ARCHOS 504/604 Version 1.2 Besøg www.archos.com/manuals for at downloade den seneste version af denne vejledning. Denne vejledning

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Indstillingsvejledning for hurtig scanning. Indstilling af Scan til e-mail

Indstillingsvejledning for hurtig scanning. Indstilling af Scan til e-mail Indstillingsvejledning for hurtig scanning XE3024DA0-2 Denne vejledning indeholder instruktioner om: Indstilling af Scan til e-mail på side 1 Indstilling af Scan til postboks på side 6 Indstilling af Netværksscanning

Læs mere

Skifte til PowerPoint 2010

Skifte til PowerPoint 2010 I denne vejledning Microsoft PowerPoint 2010 ser meget anderledes ud end PowerPoint 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

Download. Information: Du kan downloade filer på følgende måder:

Download. Information: Du kan downloade filer på følgende måder: Download Information: Du kan downloade filer på følgende måder: 1. Standard Side 2 1.1 Enkelt fil Side 2 1.2 Flere filer Side 2 2. Filer fra en tidligere revision Side 3 3. E-mail Side 4 4. E-mail URL

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE

BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE Dato: 7. januar 2015 Version: 1.0 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 A. Administrationsportal...3 2. Kom godt i gang...4 A. Minimumskrav...4 B.

Læs mere

DLK Pro Download key. Avancerede digitale tachograf løsninger

DLK Pro Download key. Avancerede digitale tachograf løsninger DLK PRO DOWNLOAD KEY Avancerede digitale tachograf løsninger DLK Pro Download Key Download tools PC program Med Download Tools programmet, der ligger på din DLK Pro, kan du; Se de generelle data for hver

Læs mere

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere.

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Guide til mobilbarn Mobilbarn Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Internet forbindelse via Wifi/3G/LTE. For at

Læs mere