Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. jan Møllevangskolens mødelokale.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. jan. 2015 Møllevangskolens mødelokale."

Transkript

1 Referat Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. jan Møllevangskolens mødelokale. Deltagere: Rie (forælder, Vug. Vestervang) Line (forælder, Ovenpå) Batul (medarbejder, Ovenpå) Linnea (forælder, Bhv. Vesterbo) Astrid (forælder, Frydenlund) Marian (forælder, Vug. Vesterbo) Anne-Sofie (forælder Kernehuset) Mie (PL, Kernehuset) Anne (medarbejder, Kernehuset) Rasmus (forælder, Hasle Vuggestue) Mette (forælder, Haven formand) Afbud: Bettina (PL, Frydenlund) 1. Lokaludviklingsplanen (LUP) Der er d.d. afleveret en overordnet plan for de særlige indsatser, som dagtilbuddet har valgt at fokusere på. Tjek vedhæftede, og så tager vi en fælles snak om indholdet. Dagilbuddet har ved årsskiftet fremsendt den plan (LUP), der foruden den daglige pædagogiske praksis angiver de særlige indsatser, som vi vil arbejde med over de kommende måneder ja, sandsynligvis hele indeværende år. Der lægges særligt vægt på tre områder. Den optimale Skolestart (skoleugen til maj) Sprogindsatsen (never ending story og med god grund) Sammenlægningen af dagtilbud (til sikring af den optimale proces) Sideløbende hermed skal den daglige pædagogiske praksis med udgangspunkt i kerneopgaven og afsæt i Læreplanerne naturligvis fylde mest. Alle personalegrupper bruger tid på en kort gennemgang af LUP en ved den kommende personalemøde. Der blev stillet spørgsmål til de afsluttende mindre indsatser i LUP en og herunder arbejdet med fremmøderegistrering. Claus forklarede, at dette handlede om de kommende touch skærme, hvor I som forældre skal trykke jeres barn ind hhv. ud. Mette kunne supplere med, at skærmene også kommunikerer med Børneintra, hvilket betyder, at man via Børneintra kan melde sit barn enten fri eller syg, og meldingen kommer så frem på skærmen i afdelingen. Desuden en lille snak om overvægtige børn. Claus forklarede undersøgelsen omkring muligheden for eftermiddagsmad i Frydenlund også, og hvor der er et par åbne spørgsmål endnu. Anne Sofie anbefalede, at man kunne lave en form for kampagne og med en visualisering af produktet, når det handlede om at få flest mulige støtter til ordningen. Fint forslag, der følges op.

2 2. Åben Børnehave/Vuggestue Opsamling på pkt. 4 fra referatet fra seneste møde d. 20. nov. (se vedhæftede) I stikordsform: Vestervang: Ikke noget behov for åbne institutioner. Bhv. Vesterbo: Ditto, video en god idé, men krav om vis kvalitet. Og så bliver det måske dyrt Hasle Vuggestue: Ej heller der behov for særlige dage, det fungerer som nu med enkeltbesøg. Frydenlund: Ikke den store tilslutning. Men gerne en lille film, som man kunne se hjemme fra sofaen. Hvordan omtaler Pladsanvisningen den enkelte afdeling.?? Forældreambassadør evt. via Facebook eller lignende. Vug. Vesterbo: Kunne li konceptet, men stadig er det nemt og enkelt at ringe. Meget fin idé at lave en lille video. Krav om samme opsætning og indhold, hvor værdier, rammer og kultur. Kernehuset: Stadig god idé, også med videoen. Bedst med besøg kl Samlet set var der enighed om, at deciderede Åbne Børnehaver som tema ikke havde den store opbakning. Derimod var der stemning for, at vi kunne arbejde på at lave en form for præsentationsvideo for de enkelte afdelinger. Naturligvis skulle der være en rød tråd og en ensartet tilgang til selve produktet, men det kan løses også. Det blev foreslået at kontakte Medieskolen, der givet har nogle studerende, der vil være tændt på en sådan opgave. Claus tager den første kontakt, og så blev der nedsat en lille arbejdsgruppe bestående af Claus, Mie, Rie, Anne-Sofie 3. Forældrearrangementer i foråret Førstehjælpsaftenen d. 28. januar er på plads, men en arbejdsgruppe har yderligere planer Status på det punkt. Der har været arbejdet i kulissen, og arbejdsgruppen har haft kontakt med hjerneforsker Ann Elisabeth Knudsen. Ja, rent faktisk er hun allerede booket, så det handler om at finde den præcise dag/aften for arrangementet. Tjek evt. hendes hjemmeside Prisen er kr. for 1½ time og med et tillæg på kr. ved mere end 100 tilhørere. Efter mødet har Marian og Claus koordineret mulighederne i.f.t. Festsalen på Møllevangskolen, og det er nu besluttet, at forældreaftenen med Ann Elisabeth Knudsen afholdes Onsdag d. 27. maj kl Tak for et fint forarbejde. 4. Børneintra Kort status på rammer og funktionalitet læs: Bliver det brugt?? I stikordsform: Bhv. Vesterbo: Bruges ikke ret meget og forældrene savner det ikke. Behovet er dækket. To ugentlige opdateringer vil være fint nok for nærværende.

3 Vestervang: Ser ikke det store behov. Men der er nu lavet en fysisk kalender, som bliver uddybet på Børneintra. Fint tiltag. Og nu mange billeder. Ovenpå: Ikke meget brugt, hvilket aflæses ved sladrehanken. Personalet opdaterer et par gange om ugen. Vug. Vesterbo: Tilfredshed med mediet trods noget behersket brug. Hasle Vuggestue: Bruger primært sms. Ja, et lidt kort punkt. Der var en lille snak omkring Børneintra-APP s muligheder hhv. begrænsninger i forhold til web-udgaven. Det handlede primært om beskeder set i forhold til de mere overordnede funktioner. Trods lidt spredt fægtning virker det som om, at brug af Børneintra er for opadgående. Og når Fremmøderegistreringen inden længe bliver at naturlig del af hverdagen, så kan det være, at vores elektroniske medie oplever et yderligere løft. 5. Nyt fra afdelingerne Hasle Vuggestue: Orientering om RULL-processen og fusion med Vug. Kalendervej fra Hasle Dagtilbud. Det kommer først til at ske i årsskiftet , så desværre har det længere udsigter end forventet. Der er igangsat en proces med møder og workshops allerede fra februar måned, så det. Personalet skal have ros for at have taget det i stiv arm. Kernehuset: Afdelingen har været plaget af rotter siden nytåret, og derfor er børnene fordelt på tre naboafdelinger. Situationen udvikler sig hele tiden. SENESTE NYT: Kernehuset rykker tilbage på egen matrikel mandag d. 26. januar. Dette emne tog meget fokus på frældrerådsmødet, men det skal nævnes, at der har været udvist stor fleksibilitet fra forældrenes side, så stor ros til alle. Måske kunne genhusningspolitikken revurderes?? Der er taget initiativ til legepladssammenkomst for forældre og børn den sidste søndag i hver måned. Tag gerne kaffe med. Tidsrummet er kl Det er endnu ikke aftalt, om der er faste repræsentanter fra forældrerådet. Vug. Vesterbo: Forældresamarbejdet er sat på dagsordenen, så pædagogerne får mere viden om emnet. Breaking news: Bodil stopper efter 30 år på posten. Forældrecafé op til forældrerådsmøderne for at kunne få input fra den øvrige forældregruppe. Prøves af i løbet af foråret. Haven: Der har desværre ikke været afholdt forældrerådsmøde siden sidst. Men gæsterne fra Kernehuset fungerer helt vildt godt. Frydenlund: 5. januar fik stuerne nye navne fra farver til små dyr. Der er sket en ny organisering af vuggestuedelen, således at der nu er en form for aldersopdeling af børnene. Og det er gået rigtig godt. Bhv. Vesterbo: Sammenlægning med vuggestuen er vores breaking news. (se senere under pkt. 6b. Der er fondsansøgningerne på vej til indretning af puderummet. Og med besøg fra Kernehuset har det faktisk været en ny oplevelse. Det kommer til at handle om at lave rummet om til små permanente legerum, så det ikke bliver et område, der kun appellerer til slåskampe og voldsom leg. Der er også søgt penge til fonde til grønt til legepladsen.

4 Børn alene på legepladsen har været til debat. Det handler bl.a. om den yderste låge og om sikkerheden omkring den. Ovenpå: Der har ikke været afholdt møde siden sidst. Vug. Vestervang: Forældrerådet har talt om kommunikation mellem medarbejdere og forældre og om serviceniveauet i eks. afleveringssituationen. Det blev understreget, at det er vigtigt at skabe den direkte dialog mellem medarbejdere og forældre. Uge er vuggestuen tilmeldt rytmisk kursus med forældre, medarbejdere og børn arrangeret af Aarhus Musikskole. 6. Nyt fra dagtilbudslederen Budgettet Det ser bedre ud end ventet. Vores indsats i forhold til at redde økonomien henover sidste halvdel af 2014 har båret frugt. Dertil kommer, at de såkaldte inklusionspenge til børn med særlige behov i en periode ikke har været så meget i spil som tidligere. Det er først i årets sidste måneder, at vi har kunnet se den samlede effekt, og det betyder, at vi sandsynligvis lander på omkring kr. i underskud. Det er faktisk en halv million mindre end forventet midt på året. Og i den forbindelse skal alle medarbejdere også ha et skulderklap, for forbedringen er ikke kommet af sig selv. Det betyder, at dagtilbuddet samlet har ca. 1 mio. kr. i underskud altså alle budgetårene lagt sammen og trukket fra. Det svarer til ca. 2 % af det samlede budget, og det er bestemt acceptabelt. Det betyder så også, at vi ikke skal føle os bundet i forhold til investeringer i 2015, så alt i alt en positiv vending. Status omkring sammenlægning af dagtilbud og afdelinger Der er tidligere blevet orienteret om sammenlægning af områdets tre dagtilbud til to nemlig Møllevang og Hasle. Der er siden sidst afholdt flere møder i styregruppen bestående af områdechef Ole Ibsen og de tre DTL ere, og i denne uge afholdes der tillige informationsmøde for alle pædagogiske ledere, tillidspersoner og arbejdsmiljørepræsentanter. Sideløbende hermed er indstillingen sendt til rådmanden, der har sendt den videre i Byrådet. Det betyder, at rådmanden bakker op om konstruktionen med to dagtilbud i området, og herefter følger så den demokratiske proces. Men der er sandelig også planer om sammenlægninger inden for dagtilbuddet. Bodil har meddelt, at hun stopper i Vug. Vesterbo for at gå på efterløn. Og det sker allerede med udgangen af marts måned. Ledelsesteamet har gennem en periode diskuteret muligheden for at lægge de to Vesterboafdelinger sammen til én integreret afdeling med størrelsen 34 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Det sætter vi nu en proces i gang med, og derfor er medarbejdere og forældre informeret via en lille infoskrivelse. Bestyrelsen vil naturligvis blive holdt løbende orienteret om begge processer. Efteruddannelse for pædagoger (se bilag) Blot som info.. Tirsdag d. 27. Januar er dagtilbuddet pædagoger inviteret til inspirationsaften i forhold til videre- og efteruddannelse. Det bliver forhåbentlig en inspirerende aften, hvor vi har inviteret personer fra BUPL, fra forvaltningen og fra VIA (uddannelsesinstitutionen) til sammen med Claus som nærmeste arbejdsgiver at udgøre et lille panel.

5 Målet er, at vi efterfølgende kan formulere en samlet uddannelsespolitik for det samlede dagtilbud, så det ser vi frem til. Administrative fællesskaber mellem dagtilbud og skole I løbet af sommerferien vil dagtilbuddets administration bestående af Lotte (HK er), Finn (økonomi) og Claus som dagtilbudsleder flytte ind på Møllevangskolen. Og dette var også baggrunden for, at vi valgte at holde nærværende møde i det kommende mødelokale for også dagtilbuddet. Der har været afholdt møde med skolens repræsentanter og arkitekter hhv. teknisk personale fra forvaltningen, og man er nu kommet til lidt tegnearbejde. Vi følger processen og naturligvis med troen på, at det kan blive rigtig godt. Rotter i Kernehuset Emnet er i princippet allerede drøftet længere oppe under Nyt fra afdelingerne. Dialogaften med rådmanden faktisk d. 15. januar En fin aften og især for folk med interesse for særligt teknologisk legetøj. Måske de fremmødte i form af Mette og Rie kan formidle lidt af deres indtryk ved det kommende bestyrelsesmøde?? 7. Eventuelt Ingen bemærkninger Næste møde: Onsdag d. 18. marts kl Claus Dagtilbudsleder og referent

Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013

Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Deltagere: Kasper (Vug. Vesterbo), Søren (Hasle Vuggestue), Maria (Frydenlund), Mogens (Haven), Helene (Bhv. Vesterbo), Charlotte (Vestervang), Anne (medarb.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde torsdag d. 26. november kl. 19.00 21.30 i Mødelokale 2 på Møllevangskolen Deltagere: Christina (forælder Kernehuset), Anne Mette (forælder Hasle Vuggestue), Batul (medarbejder Ovenpå),

Læs mere

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Børnehuset Midgård Tølløsevej 4340 Tølløse Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Deltagere: Poul, Lasse, Ditte, Marlene, Charlotte, Leif, Helle, Rikke, Maria, Jeanita, Dorte og Jeanette

Læs mere

1. Nyt fra dagtilbuddet

1. Nyt fra dagtilbuddet Møde: Bestyrelsesmøde Dato og tid: Mandag den 1. september 2014 Sted: Deltagere: Fraværende: Referent: Frijsenborgvej 17, 1. sal Forældrerepræsentanter: Anette (Krudtuglen), Katrine (Gadekæret), Stine

Læs mere

Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej

Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Børn og Unge Dato 10. marts 2015 Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej Charlottehøj Dagtilbud indstilles sammenlagt med Dagtilbud Hasle og Dagtilbuddet

Læs mere

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj)

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj) Klynge VA2 Valby Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2012 Til stede: Camilla (formand og forældrerepræsentant, Valnødden) Henrik (klyngeleder) Anette (pædagogisk lederrepræsentant, Valnødden) Rikke

Læs mere

Århus Kommune, Børn og Unge. Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen

Århus Kommune, Børn og Unge. Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Århus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand.

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 25. september 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Afbud Hanne Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde D. 16.01.2019 kl. 19-21.30 Vuggestuen Graven, Graven 19 Mødeleder: Karin Referent: Hanne H Deltagere: Agnete, forælder Graven Berit, forælder Villekulla Gert, forælder Skattekisten

Læs mere

Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde

Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde Institution: Dagtilbuddet Riisvangen Mødedato: Onsdag den 15. januar 2014, kl. 18.00 21.00 Mødested: Deltagere: Afbud: Referent: Afd. Riisvangens Børnehus,

Læs mere

Fremmødte: Mette G, Steen, Ian, Mads, Rikke, Nina, Elin, Anne, Pia, Inga og Mette S

Fremmødte: Mette G, Steen, Ian, Mads, Rikke, Nina, Elin, Anne, Pia, Inga og Mette S 29-10-2014 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 29-10-2014 fra kl. 19.00 21.30. Referent: Mette Sølbeck Fremmødte: Mette G, Steen, Ian, Mads, Rikke, Nina, Elin, Anne, Pia, Inga og Mette S Pkt. Emne Dokumenter

Læs mere

Småfolket/Regnbuen Småfolket/Regnbuen

Småfolket/Regnbuen Småfolket/Regnbuen Bestyrelsesmøde onsdag d. 25. marts 2015 kl. 19.00 21.30 i Regnbuen Tilstede: Mette P, Camilla BP, Mette, Sanni, Gunvor, Charlotte, Sara, Anne, Laila og Line Mødeleder: Anne Referent: Line Dagsorden: 1.

Læs mere

Forældrebestyrelse møde i Dagtilbud Skanderborg By

Forældrebestyrelse møde i Dagtilbud Skanderborg By Forældrebestyrelse møde i Dagtilbud Skanderborg By Mødedata Mødedato 8. september 2016 Mødetidspunkt kl. 19.00 21.30 Mødested Deltagere Afbud Referent/ Mødeleder/ordstyrer: Vrold Børnehus Gl. skolevej

Læs mere

Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus

Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus 2014 Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus 6 Hewlett-Packard Nana Winther 30-01-2014 HOBBITTEN BØRNEHUS Referat

Læs mere

Børnerådet. Onsdag den 27. februar 2013

Børnerådet. Onsdag den 27. februar 2013 Børnerådet Onsdag den 27. februar 2013 Børne- og Ungeudvalget: Brigitte Klintskov Jerkel (C) Bjarke Abel (A) Kai Nielsen (V) Morten Dahlin (V) Niclas Bekker Poulsen (A) Forældrebestyrelsesformænd: Leon

Læs mere

Titel: Bestyrelsesmøde 6. september 2017 Resumé:

Titel: Bestyrelsesmøde 6. september 2017 Resumé: Placering: Elverhøjen» Forældremøder, bestyrelse og arrangementsudvalg» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 06-09-2017 kl.:

Læs mere

Referat for Forældrerådsmøde onsdag d.24/2-16 kl

Referat for Forældrerådsmøde onsdag d.24/2-16 kl Referat for Forældrerådsmøde onsdag d.24/2-16 kl.19.30-21.00 Ordstyrer: Thomas Referent: Daniel Lübker 1. Velkomst v. Thomas Velkomst og introduktion af Christine. 2. Indledning v. Thomas Indledning over

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud Dato : 26.5 2015 Tid : 18.30 21.30 Sted : Børnehaven Forplejning : Kristina Afbud fra : Helle Ordstyrer : Kristina Referent : Lisbeth Udeblivelse: Anders, Nicklas Dagsorden

Læs mere

Dagtilbudsbestyrelse & Forældreråd Dagtilbud Nordvest

Dagtilbudsbestyrelse & Forældreråd Dagtilbud Nordvest Dagtilbudsbestyrelse & Forældreråd Fussingø naturehave; Linda Mikkelsen Bjerregrav; Janni Mortensen Gassum; Lotte Kondrup Hørhaven; Lotte Juul Christensen Stjernehuset; Monica Lund Pedersen Spentrup; Annette

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE KLYNGE BV A

REFERAT BESTYRELSESMØDE KLYNGE BV A 28 november 2018 Kære Bestyrelsesmedlemmer. Hermed referat af vores bestyrelsesmøde d 27 november. 18.00 20.00 i De Syv Have, Gerlevvej 3. Til stede: Anne Harder, Rasmus Jensen, Mohammed Hamod, Jihan Youssuf,

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den Ronny x nej

Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den Ronny x nej Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den 27.6.2018 Bemærkning: Sted: Børnehaven Dybbølsten Kl. 18.30 21.00 Nr Accepteret. Afbud: Jan(dagplejen), Pia (Børnehuset Alsund), Anne Kathrine( Bhv Dybbølsten)- substitut

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr.

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr. Fællesbestyrelsesmøde/ den 12.12.2017 Bemærkning: Sted: Ullerup Kl. 18.30 21.00 Nr. Accepteret Afbud: Jan ( dagplejen),pia ( Børnehuset Alsund) 1 Information: Efter mødet vil jeg gerne tage individuelle

Læs mere

Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl Børnehuset Næringen 3

Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl Børnehuset Næringen 3 Forældrerådsmøde d. 11. januar 2016 kl. 17.00-19.00 Børnehuset Næringen 3 Tilstede:, Gitte, Beatrice, Liv, Katja Afbud: Tina, Anna, Helle Referent: Katja Nr. Emne Ansvarlig Bilag 1 Orientering: 1. Børnegrupperne

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 26/10 kl. 18.45 21.15 Mødeleder: Carsten Kaffe: Anne Mette Afbud: 1. Tidspunkt 18.45 18.50 Godkendelse af referat, dagsorden

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl I Vildrosen

Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl I Vildrosen Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl. 19.00-21.15 I Vildrosen Afbud: Cathe Punktets Tema art Punkter til evt. 1. I Nyt fra formanden Orientering om, hvad der er af nyt

Læs mere

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat:

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat: Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 20. august 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Fraværende: Kira og Linea. Louise deltog 1. Velkommen 2. Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og

Læs mere

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Opsamling og tilbagemelding udarbejdet den 4. december 2018. Institutionens navn: Osted Børnehave Pædagogisk leder: Anne-Mette Hvas Tilsynsbesøget gennemført

Læs mere

Nogenlunde. Vi har i 2011 haft det antal børn vi skal have, og har et Herunder: børnetal og personaletimer

Nogenlunde. Vi har i 2011 haft det antal børn vi skal have, og har et Herunder: børnetal og personaletimer BASISKVALITET Har i udarbejdet læreplan for 2011? Har i fremsendt evaluering heraf? Kendskab til ændringer i dagtilbudsloven? Ja Ja, Nogenlunde Har hele personalegruppen kendskab til børn- og Nogenlunde

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 14.06.16 kl. 17-18.45 Sted: Lærerværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede: Henrik, Claus, Katja,

Læs mere

Lokal UdviklingsPlan 2018/2019. Gl. Åby Dagtilbud

Lokal UdviklingsPlan 2018/2019. Gl. Åby Dagtilbud Lokal UdviklingsPlan 2018/2019 Gl. Åby Dagtilbud 1 Gl. Åby Dagtilbuds nye logo : Lokal UdviklingsPlan 2018/2019 Gl. Åby Dagtilbud 2 Den lokale udviklingsplan hvad og hvorfor? Den lokale udviklingsplan

Læs mere

Afbud til mødet: Nina fra Lindehuset og kommunikationsmedarbejder Tina Hasselgren

Afbud til mødet: Nina fra Lindehuset og kommunikationsmedarbejder Tina Hasselgren Århus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Forældrerådsmøde d kl i Børnehuset Tulshøjvej

Forældrerådsmøde d kl i Børnehuset Tulshøjvej Forældrerådsmøde d. 14.1.15 kl. 19.00-21.30 i Børnehuset Tulshøjvej Mødeleder Referent Marianne Annemarie Deltagende Maria, Marianne, Pernille, Bjarne, Lise, Christoffer, Joan, Pia, Annemarie Afbud Mette,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården 1. september 2014 Kl. 19:00 21:30 Balle Børnehus (vuggestuen)

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården 1. september 2014 Kl. 19:00 21:30 Balle Børnehus (vuggestuen) Referat Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården 1. september 2014 Kl. 19:00 21:30 Balle Børnehus (vuggestuen) Indkaldt af: Maria Tørnsø Østergaard Indkaldt: Ida Rønne Antonsen, Maria Tørnsø Østergaard,

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 47 Mødedato 7. november 2012 Referat godkendt og udsendt d. 14. november 2012 Deltagere: Anne, Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja (afbud fra Ingelise).

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016 Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat Referatet godkendt uden kommentarer. 2 Nyt fra Elevråd:

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården Tirsdag d.14.6. 2016, kl. 19-21.30, Balle børnehus (børnehaven) Indkaldt af: Hanne Skaarup og Betina Bredvig Hansen 1. Valg af referent a. Lars W. Hammer b.

Læs mere

bestyrelse EN DEL AF DAGTILBUDDETS E l l e v a n g Forældrepjece - om hvad det vil sige at være en del af bestyrelsesarbejdet i Ellevang Dagtilbud

bestyrelse EN DEL AF DAGTILBUDDETS E l l e v a n g Forældrepjece - om hvad det vil sige at være en del af bestyrelsesarbejdet i Ellevang Dagtilbud E l l e v a n g - dagtilbud i Vejlby-Risskov EN DEL AF DAGTILBUDDETS bestyrelse Forældrepjece - om hvad det vil sige at være en del af bestyrelsesarbejdet i Ellevang Dagtilbud flere Der er gode Vil du

Læs mere

Forældrerådsmøde i Børnehuset Storkereden mandag d. 5. december 2011 kl. 17:30-19:30. Emne Underpunkt Ansvarlig

Forældrerådsmøde i Børnehuset Storkereden mandag d. 5. december 2011 kl. 17:30-19:30. Emne Underpunkt Ansvarlig Forældrerådsmøde i Børnehuset Storkereden mandag d. 5. december 2011 kl. 17:30-19:30 Emne Underpunkt Ansvarlig Godkendelse af sidste mødereferat Tømme postkassen i køkkenet Nyt fra institutionsbestyrelsen

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen REFERAT Bestyrelsesmøde: Mandag den 31/08 kl. 19.00 21.30. Mødeleder: Jette Kaffe: Anne Mette Afbud: 1. Tidspunkt 19.00 19.05 Godkendelse af referat og dagsorden.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den 20. august 2015 kl på Trehøjevej 18. (Bemærk: tilrettet tidspunkt)

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den 20. august 2015 kl på Trehøjevej 18. (Bemærk: tilrettet tidspunkt) Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den 20. august 2015 kl. 18.30-21.00 på Trehøjevej 18. (Bemærk: tilrettet tidspunkt) Deltagere: Ann Pedersen, Ole Rimmer Donslund, Michael Vinding

Læs mere

Tikøb Dagtilbud og Skole

Tikøb Dagtilbud og Skole Tikøb Dagtilbud og Skole Referat af Bestyrelses møde For Tikøb Matrikel Den 03.08.2016. Deltager: Peter, Patrick, Kasper, Camilla, Ulla T, Jesper, Bodil, Anne Mette, Atija Fraværende: Jeanne, Maria, Morten

Læs mere

Fælles Forældrebestyrelse for Dagtilbud Als Syd. Referat. Ekstraordinært bestyrelsesmøde. Augustenborg hallen, Glasburet

Fælles Forældrebestyrelse for Dagtilbud Als Syd. Referat. Ekstraordinært bestyrelsesmøde. Augustenborg hallen, Glasburet DAGTILBUD ALS SYD Dagplejen, Fynshav Børnehave, Tandslet Naturbørnehave, Bygadens Børnegård, Børnehuset Tangsmose, Kløverlykke Børnehus, Børnehaven Augusta, Bro Børnehus og Kernehuset Fælles Forældrebestyrelse

Læs mere

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: mandag den 23/01 kl. 18.45 21.15 Mødeleder: Anne Kaffe: Niels Peder Afbud: Anne Mette Holm, Carsten Ørskov 1. Tidspunkt 18.45

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere

Referat Forældrebestyrelsesmøde i Kernehuset

Referat Forældrebestyrelsesmøde i Kernehuset Referat Forældrebestyrelsesmøde i Kernehuset Mødedato Mødested/lokale Mødet påbegyndt kl. Mødet afsluttet kl. 26. juni 2018 Kernehuset 19.00 21.00 Deltager Lone, Line, Lana, Trine, Merete, Marianne, Christoffer

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den

Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den 26.02.2019 Bemærkning: Sted: Dybbøl Børnehus Kl. 18.30 21.00 Nr Accepteret. Afbud: Hanne Hjortlund( Børnehuset Alssund), Nina ( Nydam Børnehus) 1 Information: Navn I

Læs mere

Tilsyn Balders Hus. For dagtilbudsområdet. Børne- og dagtilbudsafdelingen Kerteminde Kommune

Tilsyn Balders Hus. For dagtilbudsområdet. Børne- og dagtilbudsafdelingen Kerteminde Kommune Tilsyn 2017 For dagtilbudsområdet Børne- og dagtilbudsafdelingen Kerteminde Kommune Balders Hus Tilsynsrapport Daginstitutionens navn: Balders Hus Institutionstype (kommunal / privat): Kommunal Tilsynet

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Bare følg mig. Velkommen til Humlebien Fruerstuevej 17 B 5700 Svendborg Tlf

Bare følg mig. Velkommen til Humlebien Fruerstuevej 17 B 5700 Svendborg Tlf Velkommen til Humlebien Fruerstuevej 17 B 5700 Svendborg Tlf. 2948 1760 1 Velkommen til Humlebien Vi håber gennem denne pjece, at give dig svar på nogle af de mange spørgsmål der melder sig, når dit barn

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 3. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 3. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 3. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 3 MARTS 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Sidder her på en af årets forhåbentlige

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Så er efteråret så småt ved at vise sig. Vi nyder stadig nogle dejlige soldage på legepladsen, men også blæsevejr og regnvejrsdage og snart bliver det tid til varmere tøj, længere

Læs mere

Bestyrelsesmøde Firkløveren Sted: Jættehøj Børnehave. Tid: Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria

Bestyrelsesmøde Firkløveren Sted: Jættehøj Børnehave. Tid: Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria Bestyrelsesmøde Firkløveren 04.09.19 Sted: Jættehøj Børnehave Tid: 19.00 21.00 Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria Afbud: Inge, Betina, Halima, Moise Forplejning: Bente og Maria Referent: Lisbeth

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

Forældrerådsmøde torsdag d.15/6 kl

Forældrerådsmøde torsdag d.15/6 kl Forældrerådsmøde torsdag d.15/6 kl.19.30-21.00 Ordstyrer: Thomas Deltagere: Tina Jensen, Johan Munk, Maria Bojesen, Betina Skovsgaard, Thomas Beck Afbud: Christine Morberg Referat: Tina 1. Velkomst 2.

Læs mere

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune Dato for tilsyn: 27.oktober 2010 Institutionens navn: Nordstjernen Tilsyn foretaget af: Ulrik Moll Deltagere ved tilsynet: TR Diana Levisen,

Læs mere

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Omstilling til en ny folkeskole Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Om undersøgelsen 96 kommuner har besvaret, heraf delvist, ikke besvaret Dataindsamlingen er foregået fra oktobernovember

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse og - referat Bestyrelsesmøde d. 12-12 2016. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. debat info beslut. Kort beslutningsreferat 1 Godkendelse af dagsorden. B godkendt Ole N Ansvar 2 Økonomi,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Borddækning mv.: Bettina Referent: Jesper Lund 1) Meddelelser fra Formanden Ingen meddelelser. Ingen meddelelser. Forældrerepræsentanterne

Læs mere

1. Godkendelse og underskrift af beslutningsreferat 2. Generel orientering fra formanden Kommentar til budget 2014 Billund Kommune.

1. Godkendelse og underskrift af beslutningsreferat 2. Generel orientering fra formanden Kommentar til budget 2014 Billund Kommune. Referat fra forældrebestyrelsesmøde den 21.10.13 kl. 18-20.30 på Trehøjevej Deltagere: Keld Hansen, Rikke Hansen, Trille Kaldahl Selvarajah, Maria Louise Fabricius, Connie H. Jensen, Helle Vejrum og Karin

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. august 2015 kl. 17.00-20.00 Borddækning mv.: Bettina Afbud: Anders & Marianne Referent: Jesper Lund 1) Meddelelser fra Formanden Ingen meddelelser Forældrerepræsentanter

Læs mere

Evaluering af læreplaner 2014/2015

Evaluering af læreplaner 2014/2015 Evaluering af læreplaner 2014/2015 Forord Åbyhøj Dagtilbuds læreplaner evalueres årligt i perioden ultimo april ultimo maj. Den Årlige evaluering skal ses i sammenhæng med, at der i er aftalt årlig evaluering

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Udkast til ny struktur i Daginstitution Munkebo 2016

Udkast til ny struktur i Daginstitution Munkebo 2016 Udkast til ny struktur i Daginstitution Munkebo 2016 2 7. o k t o b e r 2 0 1 5 Børn- & Skoleudvalget har ønsket, et konkret oplæg om, hvordan en fremtidig organisering af Daginstitution Munkebo (herefter:

Læs mere

Tilsynsrapport for Hørsholm Kommunes dagtilbud

Tilsynsrapport for Hørsholm Kommunes dagtilbud Tilsynsrapport for Hørsholm Kommunes dagtilbud I foråret 2012 er der ført tilsyn med kommunens kommunale og selvejende dagtilbud i Område Syd, Område Nord og Område Lions Børnehuse samt med kommunens puljeinstitution

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013 Tilstede: Find, Dorthe, Mie, Inge-Marie, Lea, Maria, Jesper og Christian Afbud: Dorte 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. velkommen til den nye bestyrelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

Møde i områdebestyrelsen Område Nord

Møde i områdebestyrelsen Område Nord Dagsorden og referat Emne: Møde i områdebestyrelsen Område Nord Dato: 14.9.2017 Tid: kl. 17.00 20.00 Sted: Løgstrup børnehus, Vordevej 1, Løgstrup Mødedeltagere: Skals: Henrik Sigvardsen (formand) Vestervang:

Læs mere

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl.14.15-16.00 Selandia Park 8, Lokale U2. Tilstede: Ulla Mikkelsen, Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Dorthe Mikkelsen, Ea Kristensen, Dorthe Isager,

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven Gammelgården

Velkommen til. Børnehaven Gammelgården Velkommen til Børnehaven Gammelgården Velkommen til Børnehaven Gammelgården Dit barn har fået tilbudt en plads hos os i Børnehaven Gammelgården. Vi vil med denne pjece fortælle lidt om os, om huset og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november Kl.17.00-20.00 Fraværende: Pia 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen bemærkninger 2. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Møde i områdebestyrelsen Område Nord

Møde i områdebestyrelsen Område Nord Referat Dato: 31.5.2018 Tid: kl. 17.00 20.30 Sted: Skals børnehuse Emne: Møde i områdebestyrelsen Område Nord Mødedeltagere: Skals: Henrik Sigvardsen (formand) Vestervang: Johan I. Bjerremand Vestervang:

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den 05.04.2017 kl. 19.30 22.00 i Børnehuset Fuglebakken 1. Formalia: Tilstede: Helle, Synnøve, Anders, Dorte, Heidi, Anne, Jan og Linda Fraværende:

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14. Tidspunkt: 18.30 21.30. Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14. Tidspunkt: 18.30 21.30. Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g. Hjerm dagtilbud d. 20.8.2014. Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14 Tidspunkt: 18.30 21.30 Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g.a ferie) Dagsorden. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Med håb om en meningsfuld sammenlægning. Pæd. Leder Casper Frandsen

Med håb om en meningsfuld sammenlægning. Pæd. Leder Casper Frandsen Sammenlægning D. 30/5 var forældrerådene fra begge institutioner samlet for at høre, hvad der er af tanker og idéer ang. sammenlægningen af Skattekisten og Vingesuset. Referatet er vedhæftet. Her er en

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Møde i områdebestyrelsen Område Nord

Møde i områdebestyrelsen Område Nord Dato: 29.11.2018 Tid: kl. 17.00 20.00 Sted: Lupinmarken 7, 8800 Viborg : Møde i områdebestyrelsen Område Nord Gæster: Medbring: Mødedeltagere: Skals børnehus: Henrik Sigvardsen (Formand) Skovbørnehaven

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET VUGGESTUE // SMÅBØRNSGRUPPE // BØRNEHAVE

VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET VUGGESTUE // SMÅBØRNSGRUPPE // BØRNEHAVE VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET EFTER LUKKETID SAMLES FORÆLDRE- UDVALGENE I HOLMETRÆET Kære nye forældre i Holmetræet Vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den kl på Langelandsvej 70.

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den kl på Langelandsvej 70. Referat fra bestyrelsesmøde i Børnenes Univers Grindsted Vest Den 26.11.2015 kl. 18.00 20.30 på Langelandsvej 70. Deltagere: Ann Pedersen, Ole Rimmer Donslund, Michael Vinding Clausen, Ole Rahbek Pedersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl. 19.30-21.30, i Skovhuset Referent: Marianne Deltagere: B. Madsen, Sine k: Bastrup, Anne K. Bell, Jeanette K. Kristensen, Janet S. Dall, Camilla M. Knudsen, Charlotte

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Med denne folder byder vi voksne og børn velkommen i Feldborg Frie Børneunivers vuggestue og børnehave. Fælles for vuggestue og børnehave: Hvis dit barn skal gå i

Læs mere