Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14"

Transkript

1 1 af 11 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag 5 er hermed tilrettet. Midtjyllands udbud af produkter til CT- og 1 Kontraktbilag 5 ultralydsvejledt intervention." Skal dette ikke rettes til " produkter til OP sug."? Hvad er begrundelsen for at Udbudsbilag 4 ikke Ordregiver har ønsket at holde udbudsbilagene er et separat dokument? Dokumentet skal samlet. afleveres og underskrives når tilbuddet afleveres. 2 Udbudsbilag 4 Iøvrigt er det ikke muligt at skrive i dokumentet Ordregiver har tilføjet et skrivefelt ved "navn på hopper tilbage til udbudsbilag 1. virksomhed". Resten vil blive udfyldt af Region Midtjylland ved aflevering af tilbud Hvad er begrundelsen for, at der ud over at der Ordregiver henviser til, at der i skal vedlægges produkt- og udbudsbetingelserne ikke er krav herom. erhvervsansvarsforsikring også skal vedlægges Tilbudsgiver opfordres til at vedlægge dokumentation for at forsikringen er betalt? dokumentation for at forsikringen er betalt på Endvidere er denne dokumentation ikke medtaget tidspunktet for tilbudsafgivelse. i tjeklisten pkt. 16. Ordregiver ønsker dog at henvise til pkt i udkastet til kontrakt, som bliver gældende for den vindende tilbudsgiver. Af punktet fremgår: "Leverandøren er i hele kontraktperioden inkl. eventuelle forlængelser forpligtet til at opretholde en sædvanlig erhvervsansvars- og produktansvarsforsikring..."

2 2 af 11 Ordregiver bedes udddybe, hvad der præcis menes med tilsvarende leverencer i forhold til at tilbudsgiver skal udarbejde en reference-liste? Ordregiver præciserer, at "tilsvarende leverancer" omfatter refernecer inden for samme vareområde - dvs. OP sugesæt, OP sugeslanger, Abort sug, Lukket sugesystem og Metalsug samt kontraktbilag 1 - kravspecifikation Er det korrekt forstået, at der IKKE skal afkrydes noget steds for at MK er opfyldt? Ja, det er korrekt forstået. Heraf også anførelsen i vejledningen til kontraktbilag 1 - Kravspecifikation: "Afgivelse af tilbud indebærer automatisk, at tilbudsgiver garanterer, at samtlige mindstekrav opfyldes. Der skal IKKE afgives besvarelse på mindstekravene." USB-nøgle indeholdende ikke-skrivebeskyttede dokumenter kan ikke være underskrevne. Ordregiver bedes acceptere dette. Ordregiver accepterer, at USB-nøglens dokumenter ikke underskrevne Ordregiver bedes uddybe hvad der menes med: Leverandøren afholder udgifterne til vareprøver i forbindelse med en eventuel afprøvning. Afregning for de afprøvede /anvendte produkter vil ske til den af tilbudsgiver tilbudte pris. Ordregiver beklager uklarheden. Tilbudsgiver bedes se bort fra sidste sætning, idet Ordregiver fastholder, at tilbudsgiver afholder udgifterne til vareprøver i forbindelse med en eventuel afprøvning. Af den grund slettes følgende sætning: Afregning for de afprøvede /anvendte produkter vil ske til den af tilbudsgiver tilbudte pris Hvad er begrundelsen for at kalde nogle positioner frivillige, når man bliver straffet for ikke at byde på disse positioner (højeste tilbudte pris tillagt 2 %)? Ordregiver ønsker at få dækket et så bredt sortiment som muligt, samtidig med en bred konkurrence bevares på de enkelte delaftaler. Af den grund er enkelte positioner "frivillige".

3 3 af 11 Odregiver bedes uddybe: Ved evalueringen af de kvalitative underkriterier vil de frivillige positionsnumre kun indgå, såfremt de direkter står anført i teksten på det enkelte konkurrenceparameter Ordregiver præciserer, at de frivillige positioner ikke har nogen indflydelse på pointscoren for underkriterierne "Funktionalitet og kvalitet" samt "Miljø", medmindre det direkte fremgår af et konkurrenceparameter. Se hertil konkurrenceparameteret i kravspecifikationens punkt 4A.7, hvor de frivillige positioner står direkte anført Hvor i Kontraktbilag 1 kan tilbudsgiver anføre sine bemærkninger til afprøvningen? Tilbudsgiver kan anfører sine bemærkninger direkte ud fra de enkelte konkurrenceparametre i kravspecifikationen (feltet er markeret med gul) 11 Udkast til kontrakt pkt. 3.2 Leverandørem skal sikre, at produkterne ikke Ordregiver fastholder formuleringen, og henviser udgår af leverandørens sortiment. Vi anmoder til, at sortimentsændringer skal foregå under de ordregiver om, at dette ændres til: Såfremt et vilkår, som er anført i pkt produkt måtte udgå, er leverandøren forpligtiget til at kunne erstatte med et tilsvarende produkt, der som minimum opfylder samtlige kravspecifikationer. 12 Udkast til kontrakt pkt Hvad ligger til grund for, at kontrakten ikke skal være opsigelig for såvel ordregiver som tilbudsgiver? Ordregiver ønsker at fastholde samme leverandør i hele kontraktperioden, da der kan være store omkostninger forbundet med et leverandørskifte - herunder omkostninger til genudbud.

4 4 af 11 Særligt skal produkterne være fri for PVC og sundhedsskadelige phtalater.... Dette pkt Udkast til kontrakt pkt. er i modstrid med bla. KP 1.A 16. Vi beder samt ordregive om at præcisere, om det er et MK eller 13 kontraktbilag 1 - en KP, at der ikke må/bør være PVC eller kravspecifkation mærkningspligtige phtalater i produkterne. Ordregiver præciserer, at indeholdet af PVC og phtalater er et konkurrenceparameter. Ordregiver ønsker med bestemmelsen, at Tilbudsgiver til fremtiden efterstræber en udvikling mod PVC og sundhedsskadelige stoffer. 14 Udkast til kontrakt pkt Priserne kan alene reguleres i opadgående Ordregiver henviser kontraktens pkt. 8.3, hvor der retning på baggrund af dokumenterede ændringer står anført følgende om valutakursændringer: i Leverandørens omkostningsniveau. "Der kursreguleres ikke." Hvis leverandørens omkostningsniveau er påvirket /styret af USD-kursen, vil kursændringer så ikke være tilstrækkelig dokumentation for evt. prisreguleringer?

5 5 af 11 Ordregiver bedes udddybe hvad der præcis Odregiver henviser til kontraktens bestemmelser, menes med leveringsevne og leveringskvalitet. hvor følgende står anført om leveringsevnen: "Leveringsevnen måles som antal leverancer (af samtlige bestilte leverancer), der leveres fuldt ud inden for leveringsfristen." Eksempel: Ordregiver har i en kalendermåned bestilt 10 produkter, og Tilbudsgiver har leveret alle produkter inden for leveringsfristen (3 hverdage). Tilbudsgivers leveringsevne er her 100% (10/10). 15 Udkast til kontrakt pkt Ordregiver henviser endvidere til kontraktens bestemmelser omkring leveringskvalitet: "Leveringskvaliteten måles som antal mangelfrie leverancer (af samtlige bestilte leverancer)." Eksempel: Ordregiver har i en kalendermåned bestilt 10 produkter, og Tilbudsgiver har leveret alle produkter inden for leveringsfristen (3 hverdage). Et produkt er dog mangelfuldt. Tilbudsgivers leveringskvalitet er her 90 %. (9/10). 16 Udkast til kontrakt pkt Vil ordregiver genoverveje om der skal fremkomme varekoder i henhold til EU s varenomenklatur. Det er normalvist ikke noget man gør på indlandske fakturaer. Alternativt kunne ordregiver angive, at det er et krav til evt. udenlandske faktura. Ordregiver accepterer. Af den grund slettes følgende fra pkt i udkast til kontrakt: "Varekode i henhold til EU s varenomenklatur" Der vil ikke blive uploadet ny udgave af udkast til kontrakt. Ændringen vil blive fortaget i den endelige kontrakt

6 6 af 11 Er det ikke en forkert nummerering af MK? Har samme nummerering som på delaftale 1.1A Kontraktbilag 1 - kravspecifikation, delaftale 1.1A og 1.2A 1.1C, pos 27 her har udbyder et minimumskrav på slange længde på 3,5 meter- det er konkurrence begrænsende Spørgsmål. kan der bydes med 3 meter slangelængde? Dette er korrekt. Nummeringen er hermed tilrettet. Ordregiver fastholder minimumskravet til slangelænge. Ordregiver gør dog opmærksom på, at der er tale om en minimumslængde, hvorfor Tilbudsgivere kan byde ind med en længere slange. 19 Kontraktbilag 1 - kravspecifikation, delaftale 3A, pkt 3A.11 Her har udbyder et minimumskrav, hvor der stilles krav om inddikering af indføringsdybden. Kan udbyder ændre dette minimumskrav til et konkurrence parameter? - således at konkurrencen øges Ordregiver ønsker at præcisere, at inddikering af indførelsesdybde ikke behøver at være angivet ved tal eller lignende. Inddikeringen kan opfyldelse ved én enkelt markering i plasten ved eksempelvis en streg, et matområde eller tilsvarende. 20 Kontraktbilag 1 - kravspecifikation, delaftale 1.A, pkt 1.A9 Vi gør ordregiver opmærksom på, at der i MK 1.A9 henvises til, at position 13 er undtaget for ergonomisk håndtag. Position 13 findes imidlertid ikke på delaftale 1.A men på delaftale 2.A. Ordregiver beklager uklarheden. Pkt. 1.1A.9 i kravspecifikationen ændres til position 10 i tilbudslisten: "Sugesæt steril, yankauer, rektoskopi kirurgi - u/ergogreb (greb er lig slangediameter) " Kravet ændres i kravspecifikationen. 21 tilbudsliste Kolonne W er ikke til at arbejde i. Når først man har skrevet i en rubrik, kan man ikke efterfølgende rette/slette ( er skrivebeskyttet og kræver password). Ordregiver bedes fremsende en ny version. Ordregiver oplever ikke problemer med at rette/slette i denne kolonne. Tilbudsgiver bedes forsøge på ny, opstår problemet igen bedes tilbudsgiver fremsende spørgsmålet på ny.

7 7 af 11 Her udbydes sugesæt uden vacuumkontrol. Er Ordregiver har medtaget det ønskede forbrug i det en forglemmelse, at ordregiver ikke også tilbudslisten A, pos. 5 udbyder med vacuumkontrol? 23 1.B, pos Kan ordregive acceptere, at slangelængderne er minimum 210 cm på samtlige positioner i denne delaftale? Såfremt dette ikke kan accepteres, kan vi ikke byde på denne delaftale. Ordregiver kan ikke acceptere dette. De nuværende minimumskrav til slangelængder fastholdes C Vi er usikre på, hvad det er der præcist udbydes/ønskes. Har ordregiver mulighed for at sende et billede eller oplyse nuværende leverandør? Ordregiver har ikke mulighed for at gøre billeder tilgængelige eller oplyse om nuværende leverandører. Ordregiver præciserer, at delaftale 1.1C vedrører OP sugesæt af typen poole eller rissler - samme som delaftale 1.2C. Delaftale 1.2C er imidlertid lige (ikke vinklet) og sugehåndtaget kan kobles af, jf. kravspecifikationen. Der er endvidere tale om et sugesæt, hvor sugespidsen kan dækkes af et ydrerør C, pos Her mangler anførsel af antal aflastningshuller i kolonne H. 26 Ordregiver bedes slette kryds i kolonne AA 1E position B, pos. 46 Ordregiver mangler at sætte kryds i kolonne X, Y og AA. Ordregiver ønsker ikke at stille krav om antallet af aflastningshuller. Der er ikke noget kryds i kolonne AA på position 31. Tilbudsgiver kan se bort fra disse celler ved udfyldelse af tilbudslisten.

8 8 af 11 Vil det være konditionsmæssigt at tilbyde en Ordregiver fastholder hårdheden. Ordregiver gør sugeslange / forbindelsesslange med hårdhed dog opmærksom på, at der er tale om en max 28 74? Såfremt at dette ikke er tilfældet kan vi ikke hårdhed, hvorfor Tilbudsgivere kan byde ind med 2.1C, pos byde på denne delaftale. en slanger, som er blødere C, pos C, pos Udbudsbilag 3 Vil det være konditionsmæssigt at tilbyde en steril version? Her mangler angivelse af hårdhed i kolonne L. Er det en forglemmelse, at der ikke skal underskrives på udbudsbilag 3? Tilbudsgiver må gerne tilbyde en steril version på pos. 55. Ordregiver ønsker ikke at stille krav om hårdhed på denne position. Der er ikke nødvendig med underskrift på udbudsbilag Kontraktbilag 2 tilbudslisten, delaftale 2A Er det korrekt forstået, at kolonne 21 og 22 ikke skal udfyldes i forbindelse med tilbudsafgivelsen, men først oplyses ved kontraktindgåelse? Ja, det korrekt forstået. Kolonne 21 (AD) og 22 (AE) skal først opførst oplyses ved kontraktindgåelse. 33 Kontraktbilag 2 tilbudslisten, delaftale 2A Vedr. position 32, 34, 41 og 42. Det årlige forbrug på disse positioner er meget lavt ift. det samlede skønnede forbrug på aftalen. Vil ordregiver gøre disse positioner til Frivillige positioner? Ordregiver fastholder positionerne som obligatoriske.

9 9 af 11 Ved prisregulering skal der kunne dokumenterede ændringer i Leverandørens omkostningsniveau, der ikke kan lægges Leverandøren til last. For en klar og tydelig prisreguleringsproces foreslår vi, at prisregulering foretages iht. nettoprisindekset, uanset dokumentation af ændringer i Leverandørens omkostningsniveau. Således vil det være helt tydeligt og gennemsigtigt, hvornår der kan prisreguleres og med med hvilken sats. Vil ordregiver ændre pkt. Udkast til kontrakt, pkt til, at der kan prisregulers iht. udviklingen i nettoprisindekset? Ordregiver ønsker at præcisere pkt i udkast til kontrakt. Nedenstående vil erstatte de første to afsnit i pkt "Priserne er faste i minimum 12 måneder fra Kontraktens ikrafttræden. Priserne kan således tidligst reguleres i opadgående retning med virkning fra Herefter kan priserne reguleres hver 12. måned i henhold til udviklingen i Danmarks Statistiks nettoprisindeks i den forgangne periode. Prisregulering i opadgående retning har alene virkning for fremtiden." Hvis ordregiver fastholder pkt i sin nuværende form, vil ordregiver så komme med eksempler på hvilken dokumentation for ændringer af i Leverandørens omkostningsniveau der vil være acceptabel for ordregiver? Der vil ikke blive uploadet ny udgave af udkast til kontrakt. Ændringen vil blive fortaget i den endelige kontrakt. 35 Udkast til kontrakt, pkt Ved fejlbestilling har Kunden ret til at levere Ordregiver accepterer. leverancen tilbage til leverandøren, hvis produkt og emballage er intakt. Indenfor hvor mange dage indenfor modtagelse af leverancen skal Kunden henvende sig til leverandør vedr. fejlbestilling? Vi foreslår 5 dage efter modtagelse af leverancen. 36 Udkast til kontrakt, pkt Vil ordregiver tilføje i samme pkt , at returnering af varer altid sker efter aftale med leverandøren? Ordregiver ønsker ikke at tilføje dette til kontrakten, men ønsker at gøre Tilbudsgiver opmærksom på, at det er normal praksis for Ordregiver.

10 10 af 11 Levering skal foretages senest 3 hverdage efter Ordregiver præciserer, at de 3 Hverdage regnes ordremodtagelse. Er det korrekt forstår, at fra tidspunktet for modtagelse af ordre. 37 Udkast til kontrakt, pkt. leverings senest 3 hverdag efter ordremodtagelse er ved modtagelse af ordre før kl ? 38 tilbudsliste Delaftale 1.1A pos. 7 og 10. Delaftale 1.2A pos. 11 og 17. Delaftale 1B pos. 26 Delaftale 1.2C pos. 29 Her beder I om en slange som skal have en min. længde på 2,1 M. Kan I ændre det til min. længde på 2,0 M Ordregiver fastholder minimumskravet til slangelænge. Ordregiver gør dog opmærksom på, at der er tale om en minimumslængde, hvorfor Tilbudsgivere kan byde ind med en længere slange. 39 Udkast til kontrakt, pkt Af kontrakten fremgår at der skal være en forsikring, som dækker 10 mio DKK for tingsskade pr. skadesbegivenhed. Det er ikke normalt i branchen at have så høje forsikringsbeløb på tingskade, men det findes på personskade. Menes der for en forsikring som dækker personskade Ordregiver ønsker at gøre Tilbudsgiver opmærksom på, at bestemmelserne i pkt og 15.2 ikke stiller krav til, hvor stort et beløb forsikringen skal dække. Bestemmelserne angiver i stedet et loft for erstatningsansvaret. Hvordan Tilbudsgiver ønsker at forsikre sig mod erstatningsansvaret, er op til Tilbudsgiver selv. Tilbudsgiver skal blot opretholde en en sædvanlig erhvervs- og produktansvarsforsikring, jf. pkt i udkast til kontrakt.

11 11 af 11 I ønsker at benytte NemHandel i forbindelse med Det accepteres, at elektronisk ordreafgivelse ikke ordreafgivelse, ordrebekræftelse og fakturering. er klar ved kontraktstart. Vi modtager i dag ordrer pr. mail eller fax fra Region Midtjylland og fremsender fakturaen elektronisk. BiofarmaLogistik A/S,som er vores Udkast til kontrakt, pkt logistikpartner, er på vej over i et nyt ERP-system og vil derfor gerne vil vente med at implementere den elektroniske ordre. Kan ordregiver acceptere at den elektroniske ordreafgivelse ikke er klar ved kontraktstart?

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 14 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Udbud af produkter til CT- og ultralydsvejledt intervention Sagsnr.: af 13. Kontraktbilag 5 - Spørgsmål og Svar

SPØRGSMÅL & SVAR. Udbud af produkter til CT- og ultralydsvejledt intervention Sagsnr.: af 13. Kontraktbilag 5 - Spørgsmål og Svar 1 af 13 SPØRGSMÅL & SVAR For at øge konkurrencen opfordres Positionsnummer 6.4 ændres til en frivillig ordregiver at ændre positionsnummer 6.4 position. Se hertil ny udgave af (størrelsen 14Gx20cm. )til

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Ordregiver har valgt at anvende rammeaftale på samtlige delaftaler.

Ordregiver har valgt at anvende rammeaftale på samtlige delaftaler. Sagsnr. 1-23-4-101-11-15 (ny) Spørgsmål og svar Kontraktbilag 3 Udbud af trokar, staplere og relaterede forbrugsvarer 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-5 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 Delaftale 3 Brystproteser ANNULLERES jf Bekendtgørelse om supplerende oplysninger, uafsluttet procedure eller berigtigelse indsendt den 27.05.2015, da

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 5 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 og 7 skyld bedes RM

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 13.05.2013 1 Spørgsmål & Svar Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S 075-125509 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik Velkommen Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.:

Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.: Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.: 1-23-4-101-15-14 - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 7. oktober 2014: Ny tilbudsfrist: tirsdag d. 28. oktober kl. 12.00 Da

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Ordregiver har valgt at anvende rammeaftale på samtlige delaftaler.

Ordregiver har valgt at anvende rammeaftale på samtlige delaftaler. Sagsnr. 1-23-4-101-11-15 (ny) Spørgsmål og svar Kontraktbilag 3 Udbud af trokar, staplere og relaterede forbrugsvarer 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-5 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 7 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 skyld bedes RM bekræfte,

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips www.regionmidtjylland.dk Udbudsmaterialets opbygning UDBUDSMATERIALE Afsnit 1 er den formelle ramme for udbuddet Afsnit 2 tjekliste for

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-23-4-101-24-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Hvordan skal

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Rettelsesblad 4. Offentliggjort den

Rettelsesblad 4. Offentliggjort den Sagsnr. 1-23-4-101-11-15 (ny) Rettelsesblad til EU-udbud nr. 2015/S 189-342299 Udbud af trokar, staplere og relaterede forbrugsvarer Rettelsesblad 4 Kontraktbilag 1 Kravspecifikation Offentliggjort den

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af og svar EU-udbud 2016/S 214-389527 Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) 1 Prækvalifikationsbetingelser (Bilag 1 til udbudsbetingelserne) Det bedes bekræftet at deadline for at stille spørgsmål til

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende UDBUDSMATERIALET (Indsæt selv ekstra rækker efter behov, men behold venligst systematikken): HUSK

Læs mere

Spørgsmål / Svar 1 35 pr. 10. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S UDSTYR, BLODPOSER OG ØVRIGE UTENSILIER

Spørgsmål / Svar 1 35 pr. 10. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S UDSTYR, BLODPOSER OG ØVRIGE UTENSILIER Spørgsmål / Svar 1 35 pr. 10. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S 120-181541 UDSTYR, BLODPOSER OG ØVRIGE UTENSILIER Spørgsmål 1: Punkt 1.17.3, Udbudsbetingelser: Skal der afgives tilbud på samtlige produkter

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Produktdatabladene må være på dansk og engelsk.

Produktdatabladene må være på dansk og engelsk. Sagsnr. 1-23-4-101-1-14 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af kanylebokse 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-12 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 1.14 Produktdatablade

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Sprøjter/kanyler, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 13/6666 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr.

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr. 14.05.2014 Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder Sagsnr. 14/1042 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009 Kommentar fra udbudspræsentationen den 21.9.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S175-252308 pr. 15. oktober 2009 Hjerteklapper og -ringe til Region Midt- og Nordjylland Oplysninger fra

Læs mere

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese Spørgsmål 1 Skal der afgives ens priser for skinner, skruer, søm m.m. jvf. Punkt 1.21.1. Svar 1 Spørgsmål 2

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv

Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv Rettelsesblad 5 1 Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv Rettelse 1 Kontraktbilag 2 Kontraktbilag 2A - Pris og Produktoplysningsskema Ændres til Kontraktbilag 2 - Pris og Produktoplysningsskema/Tilbud

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier SPØRGSMÅL

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anette Christiansen Steven Brantlov

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vi det være tilladeligt at udarbejde

Læs mere

Spørgsmål skal sendes pr. til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011.

Spørgsmål skal sendes pr.  til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011. Spørgsmål & svar Vikarbureauydelser (sags nr. 2011102110) Spørgsmål & svar udgives i anonymiseret form, på baggrund af spørgsmål fra tilbudsgiverne. Spørgsmål og svar skal i forhold til udbudsmaterialet

Læs mere

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: 1-23-4-72-16 Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse

Læs mere

1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4

1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4 Sagsnr. 1-23-4-101-6-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 4 Udbud af Infusionspumper og forbrugsvarer 1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4 18-06-2013 25-06-2013 1.1 Udbudsbilag 2:

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form 27. april 2015 Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter 1 Sagsnr. 15/6117 Velkomst og praktiske detaljer Først laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet Dernæst udleveres

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 1 Informationsmøde vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 18. december 2015 Dagsorden

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik.

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik. Velkommen Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker www.regionmidtjylland.dk Dagens program Indledning og præsentation Delaftale 1-6 Sideordnet tilbud De udbudte produkter (tilbudsliste)

Læs mere

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 1 27-02-2014 07-03-2014 Delaftale 2 kontokortordning til tankstationer

Læs mere

Ja, det er i orden at samle produktdatabladene til vareprøverne i en mappe.

Ja, det er i orden at samle produktdatabladene til vareprøverne i en mappe. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S 046-076812 Udbud af kanylebokse - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 9. april 2014: OBS: Der er uploadet en ny kravspecifikation (version

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 58 2.3.2015 5.3.2015 Udbudsbetingelser side 11 punkt 2.4 Afprøvning

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler

Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler Rettelsesblad 6 1 Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler Rettelse 1 Som følge af ændret tilbudsfrist er følgende ændret: Udbudsbetingelser: Pkt. 4. Udbuddet forventes gennemført i henhold til følgende

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne Kommentar fra udbudspræsentationen den 20.10.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 193 277309 Personlig hygiejne Oplysninger fra Udbudspræsentationen den 20.10.2009 - Ansvarlige for udbuddet

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende Udbudsbetingelserne Pkt. 2 (Tjekliste): Udbudsgiver bedes venligst, og for god ordens skyld, bekræfte

Læs mere