Vallensbæk Kano og Kajak Club Sjælland-Lolland-Falster:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vallensbæk Kano og Kajak Club Sjælland-Lolland-Falster:"

Transkript

1 Referat af ÅRSMØDE afholdt den 14/ på Hotel Grand Park i Korsør ÅRSM 1/2004 Delegerede: Bestyrelsen: Jørn Cronberg, Niels Andersen, Mogens Kragh, Jan Darfelt, Christian Jacobsen, Nanna Ilmer, Gorm Jensen, Lars Hedmann Jensen, Ole Tikjøb, Per Spejder og Finn Larsen. Fra klubberne: Furesø: Gladsaxe Kano & Kajakklub Kano og Kajakklubben Nord Kanoklubben "361" Fyn: Odense Dragebåds Klub Svendborg Kajakklub Troense Kajakklub Jylland: Aalborg Kajakklub Kano og Kajakklubben Gudenå Marselisborg Kajak Club Silkeborg Kajakklub Skive Roklub Sønderborg Kajak Klub København: Amager Ro- og Kajakklub Hellerup Kajakklub Kajakklubben Neptun Skovshoved Roklub Vallensbæk Kano og Kajak Club Sjælland-Lolland-Falster: Greve Roklub Nykøbing F. Roklub Lyngby Kanoklub Nybro-Furå Kano- og Kajakklub Odense Kajakklub Kajakklubben Strømmen Fredericia Kajakklub Kano og Kajakklubben Limfjorden Kajakklubben "Pagaj" Skanderborg Kano og Kajak Klub Struer Kajakklub Vejle Kajakklub Kajakklubben Esrum Sø Hvidovre Kajakklub Charlottenlund Kajakklub PALO Sundby Kajakklub Maribo Kajakklub Næstved Kajak- og Canoklub Skelskør Roklub Sorø Cano og Kajak Club Vordingborg Roklub (I alt 38 klubber) 86 delegerede. Antal stemmeberettigede: 77 fra klubberne og 11 fra bestyrelsen, i alt Velkomst 2. Valg af dirigent Jørn Cronberg bød velkommen til årsmødet og håbede, at man havde været tilfredse med temadagens indhold. En særlig velkomst fik forbundets 3 æresmedlemmer: Egon Andersen, Knud Kristensen og John Ludwig. Willy Rasmussen (konsulent i DIF) blev foreslået og valgt. Willy Rasmussen konstaterede, at årsmødet var lovligt indvarslet, og at der ikke var tilføjelser til dagsordenen. Hanne Bloch blev valgt til referent. 3. Valg af stemmetællere Valgt blev: Thomas Gjerlufsen, Lyngby Kanoklub, Jeppe Puck, Kajakklubben Esrum Sø og Willy Rasmussen.

2 4. Formandens beretning Jørn Cronberg pointerede, at det er den samlede bestyrelses beretning og supplerede den udsendte beretning med følgende: En ny klub er blevet optaget i DKF, nemlig Hammerkrogens Kajakklub, der er beliggende på østsiden af Isefjorden. Klubberne opfordres til at være opmærksomme på eventuelle ændringer i de eksisterende havne og hurtigst muligt henvende sig til DKF/DIF, hvis der opstår problemer. Næstved Kajak- og Canoklub havde i forbindelse med privatiseringen af havnen fået varslet en voldsom huslejestigning. Med bistand fra DIF s konsulentafdeling ser sagen nu ud til at få en tilfredsstillende løsning. Klubberne skal også være opmærksomme i forbindelse med strukturkommissionens forslag til kommunesammenlægning. Da der er forskel på kommunernes idrætstilskudsordninger, er der risiko for, at den billigste tilskudsordning bliver gældende for den sammenlagte kommune. Det er vigtigt at være aktive i de nuværende idrætssamvirker. Kontakt DKF/DIF, hvis der opstår problemer i forbindelse med den påtænkte kommunesammenlægning. Spørgsmål fra de delegerede gav anledning til følgende kommentarer og besvarelser: I 2004 benyttes det eksisterende EDB-system i forbindelse med DM. Der arbejdes stadig med udvikling af et nyt system. Størrelsen af DIF-tilskuddet for 2005 er ikke afklaret p.t. DIF har indkaldt til debatmøder senere på måneden om den nye fordelingsnøgle, hvor man vil høre specialforbundenes bemærkninger. Endelig beslutning træffes den 1. maj. Portoforhøjelsen, der trådte i kraft 1/3 2004, bevirker, at Kano & Kajak vil blive fordyret med ca. kr ,- pr. nummer. Der er indgivet ansøgning til den nye Bladpulje og svar forventes ultimo april. Vi ved ikke, om der er en øvre grænse for DKF s medlemstal og vi har heller ikke et tal på gennemstrømningen i klubberne. Klubberne i de tæt bebyggede områder har formentlig nået det maksimale medlemstal. Der har været research omkring medlemskort/-tilbud. Af hensyn til administrationen af en sådan ordning, skal der også være en indtægt for forbundet. Det videre arbejde bør overgå til den arbejdsgruppe, der er nedsat omkring sponsorsøgning.

3 Som svar på en påstand om, at det gennem tiderne er de aktive, der har haft svært ved at tilpasse sig Team Danmark/Centersystemet, der har vunder medaljer, pointerede Jan Darfelt, at Team Danmark er en væsentlig samarbejdspartner, der bidrager med halvdelen af elitebudgettet. De stiller til gengæld nogle krav til DKF m.h.t. støttekriterier, som vi skal opfylde. Team Danmark har 3 satsningsfelter, hvor DKF er placeret i det mellemste. For at komme i øverste satsningsfelt, skal vi kunne vise resultater i form af medaljer. Indholdet af den nye Eliteidrætslov, der er under etablering, kendes ikke p.t. Beretningen blev herefter enstemmigt godkendt. 5. Eliteudvalgets beretning Jan Darfelt supplerede den udsendte beretning med følgende: Arbejdet med opbygning af kraftcentrene har nu været i gang i 2 år, og der er p.t. 5 centre med i alt ca. 60 roere. Der sker en løbende udvikling af konceptet og der afholdes 3-4 årlige møder med trænere og ledere fra centrene, ligesom landstrænerne afholder møder med kraftcentertrænerne. Man vil gerne afsætte midler til endnu 1-2 kraftcentre. TD-ordningen med 4 årigt gymnasieforløb kan kun bevilges til unge på højt nationalt niveau. Retningslinier udsendes snarest. Torsten Tranum-Jensen har valgt at stoppe på elitecenterniveau på grund af manglende motivation. Bestyrelsen har efter indstilling fra styregruppen TD/DKF valgt ikke at bakke op om en ønsket konstellation med Torsten og Kim Wraae i en K-2 Spørgsmål fra de delegerede gav anledning til følgende kommentarer og besvarelser: Alle klubber bør sørge for at få uddannet klubtrænere og klubberne blev i øvrigt opfordret til at benytte de kursustilbud, DKF har. Det er planen, at de eksisterende kraftcentre 1-2 gange om året skal tilbyde de omliggende klubbers roere at deltage i træning på centrene Klubberne blev opfordret til også selv at tage kontakt til det nærmeste kraftcenter og høre om muligheden for at komme på besøg. I 2005 arbejdes med planen om at indføre en årlig træningscamp/inspirationsweekend for roere og trænere fra kraftcentre og øvrige klubber. Strukturen omkring træneruddannelsen er nu opbygget med Træner I og II, DIF s Diplomtræneruddannelse og Idrættens Trænerakademi. Hans-Jürgen Tode har ønsket at stoppe som landstræner til

4 efteråret. Der skal forhandles med Team Danmark, og der er ikke taget stilling til, hvad der herefter skal ske på trænersiden. Centerstruktur/Rekruttering: På kraftcentrene afholdes Regionale Samlinger for konkurrenceinteresserede roere fra omkringliggende klubber. Herfra rekrutteres til kraftcentrene (Subelite og Talentudvikling), der er fødekæde til Elitecenteret (International/national elite på kortbane og marathon). Beretningen blev herefter enstemmigt godkendt. 6. Børne og breddeudvalgets beretning Christian Jacobsen supplerede den udsendte beretning med følgende: Klubberne blev opfordret til at benytte tilbuddet om at få besøg af DKF s breddekonsulent. DIF s projekt Godt idrætsmiljø for børn og unge har et 8 måneders forløb og startede i 2003 i Lyngby Kanoklub, Kanoklubben 361 og Charlottenlund Kajakklub PALO. Spørgsmål fra de delegerede gav anledning til følgende kommentarer og besvarelser: Selvom BBU ikke har brugt hele budgettet for 2003, er alle aktiviteter gennemført med undtagelse af Ergometer-DM. Der har endvidere været et mindre forbrug på mødevirksomhed og kredsaktiviteter. Beretningen blev herefter enstemmigt godkendt. 7. Miljøudvalgets Nanna Ilmer supplerede den udsendte beretning med følgende: Det afholdte miljøseminar havde et pænt deltagerantal og der er stor interesse for seminarets emne: Kyster og havne. DKF s miljøudvalg, DIF og Friluftsrådet er et godt hjælpesystem, hvis der opstår problemer. Etablering af Nationalparker er et nyt område, hvor vi skal være opmærksomme på, om det kan berøre vore klubber. Udvalget modtager mange nye lovforslag i høring. Der var ingen kommentarer til beretningen, der herefter blev enstemmigt godkendt. 8. Appeludvalgets beretning Den udsendte beretning blev taget til efterretning.

5 9. Regnskab Kirsten Michaelsen Korbo gennemgik det udsendte regnskab og gav følgende oplysninger: Indtægter: De manglende sponsorindtægter kompenseres af den øgede annonceindtægt fra Kano & Kajak. Under DKF s 80 års jubilæumsfond er kun medtaget det reelle forbrug i Alle EU-aktiviteter er gennemført med det budgetterede antal roere. Den nye bus bevirker nu, at der er en klar nedgang i udgifterne til reparation og vedligeholdelse. Alle aktiviteter i BBU er gennemført på nær Ergometer-DM. Besparelsen på MU s budget skyldes, at der ikke i 2003 blev afholdt det planlagte miljøseminar. Til gengæld var der en uventet lønandel til den tidligere ansatte naturvejleder. Den kollektive forsikring fik en uventet stigning i forhold til budgettet. Stigningen i forhold til budgettet på Teknologi/Anskaffelser skyldes opgradering af kontorets PC'ere. Bestyrelsesmøder og bestyrelsens deltagelse i forskellige arrangementer er nu opdelt i 2 konti. Posten Finansieringsomkostninger afspejler det faldende renteniveau. Efter besvarelsen af et spørgsmål vedrørende de lovmæssige afskrivninger, blev regnskabet enstemmigt godkendt. 10. Budget Kirsten Michaelsen Korbo supplerede det udsendte budget med følgende kommentarer: Indtægter: Tilskuddet fra DIF er beregnet efter den nugældende fordelingsnøgle. Det øgede tilskud fra Team Danmark skyldes, at 2004 er et OL-år. Forhåbentlig er den forventede sponsorindtægt realistisk. Indtægten fra jubilæumsfonden svarer til afkastet i Udgifter: Stigningen under EU s møder og transport skyldes, at udvalget nu næsten er fuldtalligt. Der afholdes 3 træningslejre i år p.g.a. OL. Stigningen under Junior EM skyldes, at også U 23 deltager i år. Der er budgetteret med 6 kraftcentre. Kajakpolo er nu budgetteret under BBU. DIF giver et tilskud på kr ,00 til Klubstartpakkerne og kr ,00 til workshops omkring børn og unge. Stigningen under MU skyldes, at man ønsker at give et transporttilskud til miljørepræsentanterne til lokale møder, og at der er afsat penge til kredsprojekter, så som Ren sø m.v.. Jørn Cronberg erklærede, at det var et usædvanligt budget, idet bundlinien viser et underskud på kr ,00. Bestyrelsen havde

6 dog ikke ønsket at skære i aktivitetsudvalgenes budgetter, der var udtryk for flotte hensigter, der kommer medlemmerne til gode. Det er undersøgt, at DKF kan låne penge i DIF, hvis alle aktiviteter bliver gennemført. De delegerede tilsluttede sig disse betragtninger og budgettet blev herefter taget til efterretning. 11. Forbundets Der var ikke indkommet specielle ønsker fra klubberne, så bestyplaner for relsen havde valgt at fokusere på Eliteudvalgets, Børne-Bredde udvalgets og Miljøudvalgets planer for den kommende sæson. Eliteudvalget Jan Darfelt oplyste, at EU vil satse på: Udvikling af kraftcenterkonceptet Aftale med 1-2 nye kraftcentre Årligt træningstræf for ungdom/junior (april/maj) Træningstræffet er for roere udenfor kraftcentrene. Planerne taget til efterretning Børne- og Breddeudvalget Christian Jacobsen beskrev udvalgets satsningsfelter i 2004: Information: Hjemmesiden opdateres løbende. Nye tiltag er Download, hvor der kan hentes mange informationer og den nye mulighed for at tilmelde sig elektronisk modtagelse af DKF s nyhedsbreve. Det er vigtigt, at så mange som muligt modtager Nyhedsbreve og bilag fra DKF, og måske bliver det en mulighed fremover at tilmelde sig modtagelse af nuancerede mails, altså mails indenfor eget interesseområde. Klubdage: Et heldagsbesøg i klubben en slags minikursus for klubbens ledere og trænere rådgivning af klubben som helhed. Klubstartpakke: Pakken indeholder økonomi til indkøb af materiel og rådgivning. Godt idrætsmiljø for børn og Unge: Åbent tilbud til klubberne. Henvendelse kan rettes til DKF s breddekonsulent, Flemming Agner Jørgensen. Grejbanker: Der er sendt ansøgning til Friluftsrådet om støtte til etablering af 5 grejbanker. I starten vil der blive tale om indkøb af Havkajakker.

7 Medlemsformer: Indholdet er endnu ikke beskrevet, men er affødt af, at vi mener, der findes en del uorganiserede roere. Aktiviteter: Minicups: Små stævner med deltagelse fra 2-3 naboklubber. Teknikmærker: Flere klubber har taget ideen op, også for ældre roere. Polo: Turneringsformen fortsætter, og der er nu nedsat arbejdsgrupper, der tager sig af bl.a. poloskole, polotræf, poloturnering og workshops i klubberne. Turkanotræf og Havkajaktræf: Arrangører efterlyses. Uddannelse: Superinstruktørkurset er et godt tilbud til klubberne. Forhåbentlig kommer der gang i Klubdage med lederuddannelse på programmet. Det er muligt for klubberne at afholde egne kurser for klubinstruktører. Børneworkshops: Jesper Staal og Michael Nielsen afholder 2 workshops i hhv. Århus og København om træning af børn. Kommentarer: En delegeret efterlyste konkurrencer for motionister og Christian pointerede, at Minicups mere handler om stævnets størrelse end om deltagernes alder. En anden mulighed er indførelse af rangliste og invitationer lokalt. Behovet er kendt, og det overvejes, hvad man kan sætte i værk. Planerne blev herefter taget til efterretning. Miljøudvalget Nanna Ilmer viste et Danmarkskort, hvor samtlige naturbeskyttelses-områder var indtegnet. Det er udvalgets plan fortsat at forsøge at sikre, at DKF s medlemmer kan ro og gå i land overalt og Nanna opfordrede kredse og klubber til samarbejde herom. Miljøudvalget vil gerne aflægge besøg i kredse og klubber og orientere om arbejdet. Nanna opfordrede endvidere klubberne til at finde en person, der kan holde øje med, hvad der sker lokalt. Udvalget har et godt netværk, men det kan sagtens blive bedre. Det er et ønske, at DKF s medlemmer bliver kendt for at rydde op efter sig og ikke efterlader affald på land og vand. Planerne blev taget til efterretning. 12. Budget år 2005, Budget kontingentfast- Kirsten Michaelsen Korbo pointerede, at tilskuddene fra DIF sættelse og an- er estimeret efter den fordelingsnøgle, der gælder p.t. vendelse af DIF-tilskud

8 midlerne fra DIF-tilskud, breddekonsulent Jubilæumsfonden Klubkontingent Tilskud Undervisningsministeriet Annoncer i Kano & Kajak Revisionstilskud DKF's 80-års Jubilæumsfond Team-Danmark tilskud Sponsorer Deltagerbetaling - kurser elite I alt Budgetoverslaget taget til efterretning. Inden afstemningen om fastsættelse af kontingent for 2005 debatteredes, om bladet Kano & Kajak fortsat skal udsendes i papirformat 4 gange årligt eller man skal overgå til et webbaseret blad. Den ikrafttrådte portoforhøjelse vil betyde en fordyrelse på ca. kr ,00 pr. år og udsendelse af bladet i papirformat. En vejledende afstemning viste et flertal for bevarelse af Kano & Kajak i papirformat. Kontingent Forslag fra Københavns Kajak Kreds Forslaget omhandler en kontingentnedsættelse på kr. 10,00 mod samtidigt ophør af generel støtte til kredsenes arbejde. Jørn Cronberg kommenterede forslaget og undrede sig over den øjensynlige strukturændring, som forslaget indebærer. Kun 2 delegerede stemte for forslaget. Forslaget faldet. 2. Bestyrelsen forslag om uændret kontingent: Efter debatten om bladet Kano & Kajak under budget 2005 og resultatet af den vejledende afstemning, stillede bestyrelsen et ændringsforslag til det oprindelige forslag, der herefter lyder således: Grundgebyr pr. klub kr ,00 + kr. 45,00 pr. aktivt medlem. Nye klubber er kontingentfrie i det kalenderår, hvori de indmelder sig i forbundet, men betaler et indmeldelsesgebyr på kr ,00. Forslaget blev vedtaget. En løsning på problematikken omkring Kano & Kajak kan være, at der i 2005 udsendes 3 numre i papirformat, medens resten af kontingentforhøjelsen anvendes til udvikling af en webbasseret

9 løsning på sigt. DKF s 80 års Jubilæumsfond Der var ikke indkommet forslag udover bestyrelsens forslag om anvendelse af fondens afkast til projekter, der omhandler et godt idrætsmiljø for børn og unge. Forslaget blev vedtaget og retningslinier for ansøgninger udsendes til dette formål udsendes i november Indkomne forslag 1. Forslag om frist for udsendelse af materiale til DKF s årsmøder - fremsat af Københavns Kajak Kreds Efter en debat erklærede et flertal sig enige i, at en lovfæstet frist ikke er hensigtsmæssig. Bestyrelsen vil bestræbe sig på altid at udsende materialet i god tid. Forslaget faldet. 2. Forslag om ændring af Sikkerhedsbestemmelserne fremsat af Bestyrelsen Forslaget vedtaget. 1 stemte imod. 3. Forslag om ændring af navne på aldersklasser fremsat af DKF s bestyrelse Forslaget vedtaget. 1 stemte imod. Bestyrelsen blev opfordret til at fremkomme med forslag til ændring af navnene på årgangsklasserne til næste årsmøde. 4. Forslag om tilføjelse af 3 løb til DM-programmet for kortbane fremsat af SLF-kredsen Forslaget blev vedtaget. 34 stemte for og 19 imod. 5. Forslag om nedsættelse af distancen for yngste klasse i maratonløb fremsat af SLF-kredsen Forslaget blev eenstemmigt vedtaget. 14. Valg 1. Valg af formand Ole Tikjøb blev valgt for 2 år 2. Valg af 2. næstformand Mogens Kragh blev genvalgt for 2 år 3. Valg af formand for Eliteudvalget Jan Darfelt blev genvalgt for 2 år 4. Valg af formand for Børne- og Breddeudvalget

10 Christian Jacobsen blev genvalgt for 2 år 5. Valg af medlem til appeludvalget Jens Evald blev genvalgt for 2 år 6. Valg af medlem til appeludvalget Kaj Aage Sejerø blev genvalgt for 2 år 7. Valg af suppleant til appeludvalget Thomas Gjerlufsen blev genvalgt for 2 år 8 Valg af revisor Revisionsfirmaet Deloitte, Slagelse blev genvalgt for 1 år. 15. Eventuelt Jørn Cronberg ønskede Ole Tikjøb tillykke med valget og ønskede god vind fremover. Jørn takkede endvidere de afgåede bestyrelsesmedlemmer Lau Larsen og Gethe Jacobsen for deres indsats gennem årene. Thomas Gjerlufsen og Per Scales takkede Jørn Cronberg for den mangeårige indsats for DKF. Slutteligt takkede Jørn Cronberg dirigenten for god mødeledelse og de delegerede for et konstruktivt årsmøde. Følgende hæderstegn blev uddelt i forbindelse med årsmødet: Æresmedlemskab af DKF Jørn Cronberg Årets præstationspokal for Ungdom: Bettina Kragh Hansen og Bettina Holm Frank, Nykøbing F. Roklub Arrangørpokalen: Århus Kajak Samvirke Lyngbypokalen: Nybro-Furå Kano- og Kajakklub Gladsaxepokalen: Silkeborg Kajakklub Kongshvilepokalen: Benny Jørgensen, TeleDanmark Kajak Mødet slut. Hanne Bloch referent Willy Rasmussen dirigent

Referat DKF. Mødegruppe: Årsmøde Dato: 20. marts 2005 Sted: Hotel Scandic, Silkeborg

Referat DKF. Mødegruppe: Årsmøde Dato: 20. marts 2005 Sted: Hotel Scandic, Silkeborg Mødegruppe: Årsmøde Dato: 20. marts 2005 Sted: Delegerede: Referat DKF Hotel Scandic, Silkeborg Bestyrelsen: Ole Tikjøb, Niels Andersen, Mogens Kragh, Jan Darfelt, Christian Jacobsen, Nanna Ilmer, Gorm

Læs mere

Referat DKF. Hotel Scandic, Roskilde

Referat DKF. Hotel Scandic, Roskilde Mødegruppe: Årsmøde Dato: 26. marts 2006 Sted: Delegerede: Referat DKF Hotel Scandic, Roskilde Bestyrelsen: Ole Tikjøb, Mogens Kragh, Vibeke Preisler, Jan Darfelt, Christian Jacobsen, Nanna Ilmer, Finn

Læs mere

Referat DKF. Hotel Scandic, Silkeborg

Referat DKF. Hotel Scandic, Silkeborg Mødegruppe: Årsmøde Dato: 28. marts 2007 Sted: Delegerede: Referat DKF Hotel Scandic, Silkeborg Bestyrelsen: Ole Tikjøb, Jan Munkholm, Vibeke Preisler, Jan Darfelt, Peter Nielsen, Nanna Ilmer, Finn Larsen

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

FURESØKREDSENS REPRÆSENTANTSKABSMØDE onsdag den 18. februar 2004 kl. 19.

FURESØKREDSENS REPRÆSENTANTSKABSMØDE onsdag den 18. februar 2004 kl. 19. 1 FURESØKREDSENS REPRÆSENTANTSKABSMØDE onsdag den 18. februar 2004 kl. 19. Dagsorden jf. kredslovene af 31/1 1999: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemme udvalg 3. Formandens beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2005. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2005. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2005 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2005 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære læser Børne og Breddeudvalget byder DKF s medlemmer velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden y1 1?SrRØK Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS tirsdag den 29. oktober 2013 Dagsorden Ad 1: Velkomst. Jimmy G. Roed bød velkommen. Ad 2: Valg at dirigent. Steen F. Andersen valgt. Ad 3: Godkendelse

Læs mere

Fredag, den 4. oktober 2013 kl

Fredag, den 4. oktober 2013 kl Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark Frederiksberg, 4. oktober 2013 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark: Fredag, den 4. oktober 2013 kl. 14.00-15.30 Mødet

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Tirsdag d. 12. november 2015 kl. 19:30 på Holtegaard

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Tirsdag d. 12. november 2015 kl. 19:30 på Holtegaard Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening Tirsdag d. 12. november 2015 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Formand Per Beer byder velkommen. Jens Peter Pedersen indstilles

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

U12 betaler ½ pris til arrangører og DKF.

U12 betaler ½ pris til arrangører og DKF. Referat DKF Mødegruppe: Bestyrelsen 1/2008 Dato: 27. januar 2008 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Referatudkast godkendes senest: Referat udsendes senest: Nr. Punkt Kommentar/beslutning/opgave Hotel Scandic

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat DKF. Søren Andersen. John Ludwig Gorm Larsen. Ballerup Kano- og Kajakklub. Charlottenlund Kajakklub Palo

Referat DKF. Søren Andersen. John Ludwig Gorm Larsen. Ballerup Kano- og Kajakklub. Charlottenlund Kajakklub Palo Referat Mødegruppe: s årsmøde Dato: 30. marts 2009 Sted: Hotel Scandic, Silkeborg Referenter: Klavs Klavsen, Lars Henrik Petersen, Vibe Ørum Rasmussen, Michael Fjeldvig, Christian Jacobsen Baggrundsmateriale:

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat DKF. Johannes Bang Lau Larsen. Amager Ro og Kajakklub Nils Vestergaard Rasmussen Ballerup Kano- og Kajakklub. Finn Ellebæk Pedersen Gladsaxe

Referat DKF. Johannes Bang Lau Larsen. Amager Ro og Kajakklub Nils Vestergaard Rasmussen Ballerup Kano- og Kajakklub. Finn Ellebæk Pedersen Gladsaxe Referat Mødegruppe: årsmøde Dato: 30. marts 2008 Sted: Hotel Scandic, Roskilde Deltagere: Ole Tikjøb Vibeke Preisler Jan Munkholm Finn Larsen Jan Darfelt Nanna Ilmer Peter Nielsen John Ludwig Casper Licht

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget Forslag 1 Jeg foreslår ændring af vedtægternes 8, stk. 5, idet der ikke er overensstemmelse mellem bestemmelsens ordlyd og den administrerede praksis. Den nuværende ordlyd er følgende: Stk. 5. Forslag

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland generalforsamling

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland generalforsamling Beslutningsreferat fra generalforsamling Torsdag den 22. november 2018 kl. 18.00 22.00, Latinerly Sct. Mathiasgade 78, Viborg 1. Formand Brian Poulsen Jensen bød de fremmødte velkommen. Brian oplæste navne

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF. fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole

Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF. fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole Odense, den 19. marts 2003 Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole Referent: Hans Lynggaard Riis Dagsorden: Valg af dirigent Godkendelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Referat Repræsentantskabsmøde i Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark: Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Dirigent: Paul Erik Weidemann Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Erik Demant OK-Kolding

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard Referat: 1. Valg af dirigent Formand Flemming Nielsen Byder velkommen. Jens Peter Pedersen indstilles

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat Repræsentantskabsmøde 2011

Referat Repræsentantskabsmøde 2011 Dansk Sportsdykker Forbund Referat Repræsentantskabsmøde 2011 10. april kl. 10:00 Comwell Klarskovgaard A-S Korsør Lystskov 30 4220 Korsør 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy Rasmussen fra Danmarks

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Samlet årsresultat 2.410 27.423

Samlet årsresultat 2.410 27.423 Klubber Breddekonsulent løn 260.000 238.200 Note 1 Breddekonsulent drift 65.000 65.000 Note 2 Lederuddannelse Praksis 0 20.000 Note 3 Træneruddannelse Praksis 10.000 9.500 Note 4 Realisering, klubudvikling

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere